5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

SweetHome rating for barbermaskiner


Vælg en perfekt barbermaskine, som den perfekte kvinde, i det virkelige liv, er en mand ret svært. Fokus på reklame er dumt, råd fra venner kan have en betydelig pris og kvalitet variation, og kontrol med dig selv snesevis af modeller af barbermaskiner, der tilbydes i butikken, er upraktiske.
En af måderne er uafhængige ekspertvurderinger udgivet i førende publikationer. Nylige sådanne publikationer omfatter forskning af Dan Koppel, en amerikansk forfatter og journalist for The SweetHome.com.

I sidste sommer købte Dan efter udgiverens ordre mere end hundrede forskellige barbermaskiner: næsten alt, der var til rådighed blandt de moderne mænds modeller til salg. Fra den billigste disponible til prestigefyldte dyre. Med udskiftelig barbermaskine og faststof med et andet antal blade, herunder klassiske T-maskiner med flade blade. Raketerne fordelt i landet "ved abonnement" - modeller Dollar Shave Club og Harry blev ikke glemt.

Samtidig har Koppel interviewet snesevis af bartendere - professionelle, der professionelt leverer barberservice til frisører og skønhedssaloner. Og jeg fandt ud af deres præferencer.
Endelig samlede han en gruppe af ti mænd, som gik ind for at teste forskellige barbermaskiner på sig selv. Den "eksperimentelle" havde for det meste hård, undertiden snoede vegetation på ansigtet, der har brug for seriøse værktøjer til fjernelsen.


Undersøgelsen tog højde for anbefalingerne fra praktikere inden for barbering, resultaterne af test af en erfaren gruppe - og selvfølgelig Dan Koppels personlige opfattelse. Hvem har forsøgt at finde en løsning, der er optimal til prisen, bekvemmeligheden, hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.
Og hvis maskinen ifølge de fleste indikatorer kun fjernede stubben "lidt bedre", men koster dobbelt så meget som den nærmeste testkonkurrent, blev den fjernet fra konkurrencen. Men udelader de mange detaljer af forfatteren med hensyn til undersøgelsen, giver vi de resulterende resultater. således

Den bedste mænds barbermaskine i rangordningen af ​​The SweetHome

1. Gillette Mach3 Sensitive Power Razor. En Mach3-linje, der har været i produktion i et årti siden produktionsstart, barberer trebladsmaskinen samt de nyeste modeller af Gillette og andre konkurrerende mærker. Samtidig omgåes dem let i en kombination af omkostninger, hastighed og kvalitet af barbering.
Maskinen barberer endog følsom hud uden irritation, klæber godt med børstehår af enhver type. Et behageligt greb fastholdt selv i sæbevand. Vibrationstilstand, der leveres af et udskifteligt batteri i håndtaget på maskinen, bidrager også til barbers komfort. Hvis mikroimpulser synes overflødige - de er nemme at slukke.

Modellen er kompatibel med tre typer patroner: Standard, Turbo og Sensitive, som også udvider valget. Og placeringen af ​​knivene i dem gør det nemt at skylle, rengøring af overfladen under barberingen.
Prisen på Gillette Mach3 Sensitive Power shaving razor på Amazon og eBay varierer fra et gennemsnit på $ 9 til $ 14. Et sæt af 4 udskiftelige kassetter koster $ 10-11, ud af 8 - $ 20 - 23. Det er, normalt mindre end $ 3 pr. kopi.
I de indenlandske butikker kan Mach3 Sensitive Power shaving maskine i midten af ​​februar købes til en pris på 360-500 rubler. Et sæt 4 udskiftelige kassetter koster i gennemsnit 650 - 850 rubler, af 8 - i 1300 - 1500 rubler.

2. BiC Hybrid Advance 4. Konditioneret engangsmaskine, solgt i et sæt håndtag og fire udskiftelige patroner. Et godt valg til rejse - en relativt billig barbermaskine er ikke en skam at tabe. Samtidig er resultaterne af barbering med komplette firebladede patroner sammenlignelige i kvalitet til Mach3, håndtaget har en bekvem ergonomisk form, og prisen på et sæt på det udenlandske marked er i gennemsnit 7 dollar.

3. Merkur HD Slant Safety Razor 37C. Den bedste T-maskine til barbering blandt de testede modeller. Fremstillet af en tysk producent baseret i byen Zollinger. Det viste sig at være for det tredje i bedømmelsen, da det er betydeligt ringere end de to tidligere modeller med hensyn til barberingshastighed: proceduren med brugen tager mindst 15-20 minutter.
Under brug kræver visse færdigheder: Når man flytter fra maskiner med patroner til Merkur 37C, skal man vænne sig til det. Samtidig er prisen - og på Amazon.com, for eksempel den $ 40-45, hurtigt kompenseret af billedernes billedkvalitet som forbrugsstof.
Forresten var det klassiske T-maskiner i undersøgelsen af ​​The SweetHome, der blev valget af bartendere professionelt engageret i at fjerne stubbe fra mandlige ansigter.


4. Gillette Fusion Proglide Power. Maskinen med en god barbering var kun på fjerdepladsen på grund af den høje sammenligning af Mach3 Sensitive Power, prisen på forbrugsstoffer. Testresultat: Der er ingen mening at betale for dobbeltprispatroner.

Afslutningsvis bemærker vi, at barberingsprocessen som helhed er en ejendommelig og meget personlig ritual. Stærkt afhængig af hudtype og stivhed i ansigtshår, livsstil, indkomstniveau og selvfølgelig vaner. Derfor er det næppe værd at betragte resultaterne af bedømmelsen som den eneste rigtige beslutning.

12 bedste barbermaskiner

Hver dag bekæmper vi uønsket ansigts- og ansigtshår. Kvinder, for at se perfekt ud, fjern hår på hænder, ben, i armhulerne. Mænd, der foretrækker en glat skæghud, afskæres børsterne. Der er mange værktøjer til at slippe af med hår, men den mest almindelige til dato forbliver en barbermaskine. Dette er en enkel og billig metode, som gamle mennesker forsøgte at bruge. I 1895 skabte King Gillett en barberkniv, og siden da var det hun, der blev en ægte hjælper til både mænd og kvinder.

Forbedring fra år til år frembyder fabrikanterne flere og flere nye værktøjer med et klassisk eller banebrydende design, i en simpel version eller med striber med smøring for irritation, med et andet antal udskiftelige dyser, ergonomiske håndtag, med en budgetpris og en pris, der når flere titusinder af rubler..

Vores eksperter har samlet i rangordningen af ​​de bedste barbermaskiner på vores marked. Mød og vælg den mest velegnede til dig.

Topkarberingsbedømmelser

De bedste kvinders barbermaskiner

På trods af det faktum, at den moderne skønhedsindustri tilbyder mange metoder til at slippe af med vegetationen, forbliver barbermassen på højde med popularitet indtil nu. Nogen efter vane giver deres præference til dette værktøj, som allerede har bevist sin effektivitet. Nogle ønsker ikke at bruge penge på kosmetiske manipulationer for at fjerne uønsket hår. Og alligevel kan barbermanden findes i hver piges badeværelser, fordi flertallet virkelig mener, at dette er den bedste måde at slippe af med vegetation overalt på kroppen.

Gillette venus spa brise

Skaberen af ​​den første barberkniv forestillede sig ikke, at hans opfindelse engang ville blive et nødvendigt emne for den smukke halvdel. I dag producerer Gillette værktøjer til behagelig og sikker barbering af kvindelige ben og andre dele af kroppen med uønsket vegetation på lige fod med mænd.

Piger har længe værdsat Venus Spa Breeze på grund af bekvemmeligheden og omtanke for hver detalje. Gelpadser er indbygget i det, som giver dig mulighed for at bruge værktøjet uden barberingsprodukter. Den består af naturlige olier, der blødgør huden, og duften af ​​hvid te giver en behagelig følelse under proceduren.

Barbermaskinen fjerner håret hårdt på enhver kropsbøjning, specielle mikroskiver hæver dem, forhindrer udskæringer og sikrer et bedre resultat. Et klart plus: Alle Venus-flytbare kassetter passer til enhver maskine i denne linje.

værdighed

skærebeskyttelse;

2 kassetter inkluderet

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax Silk Touch

Det andet sted i rangeringen er taget af den tjekkiske fabrikants maskine, der fjerner håret hårdt takket være håndtaget, det er nemt at bruge og har en meget overkommelig pris. Der er 3 blade i kassetten, der endda barberer en meget kort børstehår. Kvaliteten af ​​varer opfylder europæiske standarder.

Maskinen er velegnet til brug på følsom hud. Fugtighedsstrimler med sheasmør og jojobaolie blødgør dækslet, gør det lettere for barbermaskinens bevægelse. Det gummierede håndtag giver manøvredygtighed og glider ikke ud af hænderne under proceduren.

Stål af god kvalitet gør det muligt for bladene at forblive skarpe i lang tid, hvilket øger levetiden for barbermaskinen. Kvinder noterede sig de utvivlsomme fordele ved Carelax Silk Touch sammen med sine budgetomkostninger og enstemmigt vurderede det "fremragende".

værdighed

3 blade kassette;

sæt dig ikke fast fast;

olieblødgøringsstrimmel;

mangler

 • ikke identificeret.

Dorco Razors Shai 4

Koreansk mærke maskine med 4-blad system giver en behagelig barbering og perfekt glat hud. Innovativt flydende hoved gentager alle bøjninger i kroppen, forbedrer manøvredygtigheden, giver dig mulighed for at fjerne hår på de mest utilgængelige steder. Gummi mikrograbs hæver de korteste af dem, hvilket giver et kvalitetsresultat.

Sammensætningen af ​​strimlerne omfatter blødgørende komponenter: ekstrakter af kamille og oliven, allantoin. Håndtaget er en bekvem form, dækket af et gummilag. Standen er udstyret med en sugekop, den kan bruges til at fastholde barbermaskinen lodret eller simpelthen opbevares i vandret position.

Ud over den absolutte brugervenlighed bemærkede pigerne nem pleje: takket være den åbne patron skylles knivene godt med vand. Der var også et flot "girlish" design i pink.

værdighed

4 barberblad

meget glat barbering;

manøvrerbart flydende hoved;

2 ekstra patroner;

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax til bikini område

Vores rating omfatter et andet Carelax mærke produkt designet til at fjerne hår i det delikate bikini område, samt forkorte dem til den ønskede længde. Maskinen består af 1 skarpt barberblad, et beskyttelsesdæksel, en blødgøringsstrimmel og en lille kam.

Den særlige form af håndtaget hjælper med at barbere hår i utilgængelige intime områder. Engangsmodellen garanterer renlighed og hygiejne. Miniature størrelse giver dig mulighed for at tage det med dig på ferierejser.

Brugerne bemærkede, at trimmeren er ideel til dem, der ønsker at reducere hårets længde i det intime område, model det og samtidig fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Han skærer selv korte hår, ikke rive dem, eliminerer nedskæringer. Aloe vera på strimlen beroliger følsom hud under proceduren.

værdighed

3 stykker i et sæt;

barberer og trimmer;

bekvem form af håndtaget;

lav pris - inden for 100 rubler;

mangler

 • ikke identificeret.

Bedste engangs barbermaskiner

De første engangs razors optrådte i 1975, og på grund af deres lave omkostninger blev de straks salgsledere blandt disse typer varer. I dag er deres popularitet ikke faldet. Mange vælger maskiner ikke kun på grund af prisen. De er nemme at bruge, det er bekvemt at tage dem med på ture, efter brug behøver du ikke at ændre båndene - de smides simpelthen væk og bruges af nye. Hvis du foretrækker enkelhed og bekvemmelighed, og samtidig budgetprisen også er et argument for køb, så vil de 4 razorer, der præsenteres her, blive ægte assistenter i kampen mod uønsket vegetation.

Engangsmaskine til mænd Dorco Pace 6

Dorco Pace er rangeret først med 6 knivblad, der helst fjerner børster af enhver længde. Det flydende hoved øger manøvredygtigheden og giver dig mulighed for at gentage konturerne i ansigtet. Ergonomisk formet gummihåndtag glider ikke i dine hænder. Takket være rustfrit stål kan en maskine bruges i op til 1 måned. Sættet indeholder 4 barbermaskiner.

Den beroligende strimmel fugter huden og reducerer risikoen for irritation under proceduren. Mikrokremen løfter hår, forbedrer resultatet af barberingen. Patronens åbne side gør det nemt at vaske hår og skumrester ud.

Brugere noterede sig skarpe og på samme tid sikre blader, højkvalitets barbering, stilfuldt mandligt design, holdbarhed, let vægt. Ifølge vurderinger kan Dorco Pace 6 ikke kun være en god mulighed for rejser, men også et komplet værktøj til regelmæssig brug derhjemme.

værdighed

4 stykker inkluderet;

mangler

 • ikke identificeret.

Gillette blå 3

Gillettes 3-bladsmaskine gør barberingen praktisk og behagelig. Gummieret elastomer sikrer fjernelse af hår af enhver længde ved rødderne. Hovedet glider glat over bøjningerne, hvilket ikke engang giver det mest utilgængelige område ubehandlet.

En strimmel aloe vera blødgør huden før proceduren, beroliger, forhindrer udseende af irritation efter det. Håndtagets form er skabt under hensyntagen til håndens anatomi, så det er den mest bekvemme pasform i hånden og giver dig mulighed for fuldt ud at styre processen.

Mange af respondenterne foretrak disse værktøjer, ikke kun på grund af fabrikantens navn, men også af virkelig bevist effektivitet ved barbering af områder af krop og ansigt. Den lange levetid på en maskine blev specielt bemærket, stålet er ikke kedeligt, rengøring forårsager ingen problemer.

værdighed

i et sæt på 6 stykker;

aloe vera blødgøring;

ergonomisk skridsikker håndtag;

let pleje efter brug

mangler

 • ikke identificeret.

Engangsmaskine til mænd Carelax Ultra

Et godt resultat, en behagelig barbering, lavpris er garanteret af den næste, der er inkluderet i den tjekkiske fabrikants vurderings maskine. 2 ultratynde skarpe knive i tyskland fjerner børstehår af enhver længde, giver glathed og behagelige fornemmelser efter proceduren.

Takket være stål af høj kvalitet, som ikke er kedeligt og ikke ruster, bruges barbermaskinen i lang tid. Den gennemtænkte rengøringsmekanisme vil gøre værktøjsvedligeholdelse efter brug praktisk og ikke-problematisk. I pakken 4 stk. Håndtaget er behageligt, glider ikke.

Det mandlige publikum var enig i den utvivlsomme høje kvalitet af Carelax Ultra. Letvægts, nem at bruge, med superskarpe knive og mekanisk rengøring, lav pris og stilfuldt design, de får ubetinget en solid "top fem".

værdighed

tynde skarpe knive;

4 stykker i et sæt;

fjern de hårdeste børster

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax Women's engangs barbermaskine

Selskabet Carelax har udover mænds maskiner udgivet engangsbærer til at fjerne hår på alle dele af kroppen. Tilstrækkeligt koncist design og 1-2-gangs brug begrunder de lave omkostninger ved værktøjer. Inkluderet 5 stk. Der er en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt, vegetabilske olier og E-vitamin for at blødgøre stød og let bevægelse på overfladen.

Håndtaget er behageligt at holde i hånden, det glider ikke, giver dig mulighed for at udføre proceduren uden problemer. Efter brug skylles knivene godt.

Pigerne bemærkede, at barbermaskinerne er ret høj kvalitet, især for en sådan budgetpris. Mange var enige om, at de er ideelle til rejser, da de ikke optager meget plads, er lette i vægt, og de bruges virkelig en gang og derefter bortskaffes.

værdighed

god kvalitet barbering;

ikke ridse huden;

5 stykker i et sæt;

meget lav pris;

mangler

 • beskyttelsesdæksler holder ikke godt.

Top mænds genanvendelige barbermaskiner

Genanvendelige barbermaskiner er lavet af bedre materialer end engangsbrug, de er nemme at bruge, knivene er skarpere, tyndere og mere holdbare. I mange modeller findes gelpuder, som giver dig mulighed for at udføre proceduren uden først at anvende skum. Hovedværdien af ​​sådanne værktøjer er skiftet af knive efter afslutningen af ​​deres brug, mens håndtaget forbliver det samme. Vores eksperter har valgt 4 maskiner til mænd i bedømmelsen, som vil tjene i lang tid og vær venlig med en høj kvalitet og sikker barbering.

Gillette Fusion Proshield Chill

For det første er mændens barbermaskine fra det populære Gillette-mærke blandt russiske kunder. 5 skarpe knive giver den perfekte barbering. Trimmer hjælper med at fjerne hår under næsen og sideburns. Det flydende hoved følger ansigtets kontur, forhindrer udskæringer og efterlader ingen manglende sektioner.

Smørestrimler er placeret på begge sider af knivene. De letter glidning under barberingen og forhindrer forekomsten af ​​irritationer efter. Speciel teknologi afkøler huden under proceduren. En kassette er nok til 1 måneders brug.

Den utvetydige opfattelse af alle de undersøgte mænd: Fusion Proshield Chill er den utvivlsomme leder blandt lignende værktøjer. Kompetent tankevækkende design, pleje under proceduren, sikker og omhyggelig barbering - de vigtigste fordele noteret af købere.

værdighed

lang brug af 1 kassette

trimmer til bedre barbering;

mangler

 • ikke identificeret.

Dorco Razors Tempo 7

Høje karakterer fra eksperter og positive brugeranmeldelser tillod Dorco Razors Pace 7 mænds barbermaskine, der skal medtages i vurderingen. Det innovative system med 7 tynde blader hjælper med omhyggeligt at shave på svært tilgængelige steder. De er belagt med et anti-korrosionslag for at forhindre rustdannelse og et polymermateriale, der eliminerer snit under proceduren.

Metallhåndtaget med et gummilag glider ikke. En bred elastomer forbedrer kvaliteten af ​​proceduren. Strimlen indeholder en unik blødgørende og beroligende formel, der indeholder ekstrakter af calendula, lavendel, aloe vera, arganolie og vitamin E. Takket være denne sammensætning kan barbermaden anvendes på overfølsom hud.

Den patenterede teknologi hjælper med hurtigt at erstatte det gamle tape med en ny.

værdighed

7 barberblad

Langsigtet drift af 1 patron;

forbedret gummi kam;

god blødgørende virkning

mangler

 • ikke identificeret.

Schick Quattro Titanium Precision Freestyle

Quattro Titanium Precision Freestyle multifunktionelle mænds barbermaskin er udstyret med 5 tynde blade, hvoraf 4 forsigtigt barberer hår og 1 trimmer dem i vanskelige områder. De er dækket af et titaniumlag og udstyret med en speciel grill til beskyttelse mod snit.

For ejere af overskæg og skæg trimmer med justerbar længde af kammen vil være den perfekte assistent til deres pleje og modellering. Den har en bekvem tænd / sluk nøgle, vasket godt efter brug. Håndtagets overflade er vandtæt, med en gummieret knap er det nemt at udskifte patronen med en ny.

Maskinen ifølge den enstemmige udtalelse fra de interviewede mænd er den bedste i form af pris og kvalitet. Den bekvemme form af håndtaget hjælper med at styre processen, den indbyggede trimmer gør barbering og skægpleje hurtig og behagelig.

værdighed

omhyggelig fjernelse uden nedskæringer

batterier inkluderet;

overskæg og skæg trimmer;

rimelig pris inden for 500 rubler;

mangler

 • ikke identificeret.

Magnum x5

Vores rating er gennemført af en mænds barbermaskine af det amerikanske mærke Magnum X5, som har bevist sin effektivitet og kvalitet ved barbering af de mest utilgængelige steder. 5 skarpe knive med titaniumcoating sikrer en forsigtig og sikker fjernelse af børsterne, og den overkommelige pris vil være en behagelig bonus for købet.

Det flydende hoved glider glat og gentager konturerne i ansigtet. En stribe med naturlige olier og E-vitamin smører huden, letter proceduren, forhindrer udseendet af irritation. Gummikemisk kam giver spænding i huden, forhindrer risikoen for nedskæringer.

Mændene bekræftede brugervenligheden, en behagelig tilstand under proceduren, en nem ændring af kassetterne ved hjælp af en særlig mekanisme og selvfølgelig en lav pris for et godt produkt af høj kvalitet.

De bedste barbermaskiner til mænd og kvinder i 2018

Barberskrabere vil altid være efterspurgte og populære blandt både kvinder og mænd. Fabrikanter af barbermaskiner glæder jævnligt forbrugerne af deres produkter med nyheder, som kan tilfredsstille alle kundeforespørgsler. På hylderne kan du derfor finde en række modeller af værktøjer. For ikke at gå vild i denne sort, præsenterer vi opmærksomheden på razors for mænd og kvinder.

Inden du vender tilbage til bestemte modeller, er det værd at opholde sig på nogle af funktionerne og reglerne for at vælge barbermaskiner, og også at finde ud af forskellen mellem mandlige og kvindelige enheder.

Hvad er forskellen mellem mandlige og kvindelige modeller

Spørgsmålet om forskellene mellem modeller af maskiner til mænd og kvinder bekymrer mange. Mange købere mener, at der faktisk ikke er nogen forskel på tilpasninger for mænd og kvinder, og alle forskellene er intet andet end en marketingfrakt. Når alt kommer til alt, er barberingsenheder til kvinder meget dyrere end mænd, og i virkeligheden er princippet om konstruktion og arbejde de samme.

Faktisk hævder eksperter, at forskellene stadig eksisterer:

 • Da kvinder skal fjerne hår på mange dele af kroppen, og mænd normalt barberer kun ansigtet, kvinders maskiner skaber en mere afrundet form. Bredden af ​​kvinders barberingstilbehør er også større end for mænds modeller. I denne form er barbering af lange og tynde kvindelige hår bedre.
 • Til mænds væv er hovederne designet til at give en mere præcis barbering. I denne henseende er bladet de placeret tættere på hinanden. Hovedet selv er mindre i størrelse, hvilket giver dig mulighed for omhyggeligt at barbere tykt og hårdt mandligt hår.
 • Siden på mænds væve er knivene meget skarpe og placeret i en mere spids vinkel, de kan nemt skade den sarte hud hos kvinder. Dette bidrager også til håndtagernes forskellige form.

Hvilke funktioner skal overvejes, når de køber

At købe ikke skuffe i brugsprocessen, er det nødvendigt, når man vælger at overveje nogle vigtige kriterier. Disse omfatter mærke, tekniske funktioner, pris, design og andre.

Engangs- og genanvendelige maskiner

Ofte ignoreres engangsmodeller, uanset hvem de blev skabt. I mellemtiden har disse barbermaskiner flere vigtige fordele:

 • disse barbermaskiner er meget mere omkostningseffektive, da de er flere gange billigere end modeller med udskiftelige kassetter;
 • det er praktisk at bruge dem, da den støbte form betyder konstant beredskab til anvendelse på ethvert sted og til enhver tid;
 • Disse maskiner sælges i enhver butik, supermarked eller kiosk.

Ufuldkommenheder i sådanne anordninger eksisterer også. Disse omfatter:

 • ofte lav kvalitet barbering;
 • de svigter hurtigt
 • i færd med barbering er et sådant værktøj ikke for behageligt at holde.

De, der er seriøse og ansvarlige for deres udseende, foretrækker at købe genanvendelige barberingsværktøjer. Disse barbermaskiner har en skarpere skærpning af deres knive, hvilket væsentligt forlænger deres levetid. Udskiftelige kassetter skal omarrangeres hver 2-3 måneder.

Derudover er der, takket være producenternes indsats, genanvendelige barberingsværktøjer konstant forbedret, kommer nye modeller ud for at gøre barberingen mere behagelig og ren. Disse innovationer omfatter maskiner med flertidsblade eller tilstedeværelsen på kassetten af ​​specialstrimler med gel, som i barberingsprocessen giver dig mulighed for at fugt eller blødgøre epidermis.

Hvilke maskiner skal vælge kvinder

Da kvindelige modeller af barberingsværktøjer tager højde for alle de anatomiske egenskaber, er det bedre at give præference for kvindelige maskiner. Når du vælger en bestemt model, skal du følge nedenstående regler, hvilket gør barberingsprocessen mere bekvem og behagelig:

 • Til højkvalitets barbering af vanskelige steder, skal du vælge modeller, der er udstyret med et flydende hoved. Dette vil gøre processen let og behageligt.
 • Praktiske håndtag og obligatorisk tilstedeværelse af skridsikker belægning.
 • For kvindernes barbermaskiner er tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel indeholdende fugtighedsbevarende ingredienser meget vigtig. Dette vil gøre glidningen meget glat. For at forhindre utilsigtet nedskæringer og infektion i dem er det nødvendigt, at indikatorstrimler og puder af silicone er nødvendigvis til stede på maskinen.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine - i videoen:

Hvilke maskiner skal være opmærksomme på mænd

Når man vælger en mænds barbermaskine, skal man overveje andre subtile punkter. For eksempel hævder de fleste producenter, at jo større antal blade, jo mere kvalitative og komfortable barbering vil være. Faktisk er alt noget anderledes.

Ifølge mandlige købere forbedres overgangen fra en enkeltbladet razor til en tosidet kvalitet af processen. Mærkbar høj effektivitet og overgangen til de tre blade. Hvis du tager en barberkniv med fire knive, vil forskellen mellem den og den forrige ikke være så indlysende. Overgangen til de fem knive og reducerer bekvemmeligheden og kvaliteten af ​​barberingen. Sådan et paradoks er faktisk forklaret ganske enkelt:

 • For det første kvaliteten af ​​knivene selv. Ved brug af kvalitetsmetal vil hårfjerning med en trebladsmaskine være meget mere effektiv end barbering med en billig kinesisk enhed med fem knive.
 • For det andet, hvis en mands hud er meget følsom, vil fem blader irritere hende mere. Faktisk er bladene i en bevægelse krydset et sted på huden 5 gange. Og sådan en grov indvirkning indebærer nødvendigvis brugen af ​​yderligere blødgøring i form af en balsam eller fløde.
 • For det tredje indebærer en stigning i antallet af knive en forøgelse af bredden af ​​enhedens hoved. Dette påvirker uundgåeligt kvaliteten af ​​skraberen til huden på vanskelige steder. Med et bredt hoved skal du gentage proceduren flere gange, da hårene ikke barberer første gang.

Vælge en mænds barbermaskine, vær ikke fristet af en billig pris. Først og fremmest tales det om den lave kvalitet af det anvendte metal, hvilket uundgåeligt vil påvirke effektiviteten af ​​proceduren. Det er også nødvendigt at tage hensyn til kroppens individuelle egenskaber. En person har råd til at barbere på få dage, da hans børster vokser langsomt, og hårene er lyse og bløde og ikke så mærkbare på huden. En anden må torturere sig med en barbering hver dag, hvis hans børster er hårde, mærkbare og vokser hurtigt tilbage. I dette tilfælde kan den relevante version af barbermaskinen vælges ved at prøve flere maskiner.

De mest populære maskiner til mænd

I rangordningen af ​​mænds barbermaskiner er flere modeller, der er i konstant efterspørgsel og giver høj kvalitet og behagelig barbering.

Dette er ikke en nyhed, men alligevel holder barbermaskinen sin førende position på grund af effektiv fjernelse af lige meget korte hår. Convenience leveres af et gummieret håndtag med et specielt design, der gør det muligt at holde modellen fast med en våde og sæbehånd. Inkluderet er også en ekstra kassette. For en blødere barberingsproces er der tilvejebragt en vibrationsfunktion, der reducerer irritationsvirkningen på epidermis. De tre tilgængelige klinger giver et tilstrækkeligt mellemrum, så du nemt kan vaske arbejdsfladen.

 • giver glat hud efter barbering;
 • fremragende kvalitet konstruktion;
 • billige flytbare kassetter;
 • rimelig pris.
 • Når batteriet er indsat, øges maskinens vægt betydeligt.

Den gennemsnitlige pris på en maskine med en udskiftelig kassette er 500 rubler.

Denne maskine har et meget enkelt design: et almindeligt håndtag og 4 udskiftelige hoveder. Der er ingen flydende hoved og komplekse elementer. Dette sæt er fantastisk til forretningsrejser eller korte ture. Det er ikke en skam at smide det væk efter brug, da hver enhed er engang engangsbrug. Hvis der er et ønske om at prøve denne model i aktion, skal du kigge efter det i butikker, da enhederne af dette mærke sjældent er tilgængelige.

 • højkvalitets barbering;
 • billig.
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris er 600 rubler.

Designet af denne maskine er en klassisk T-formet, som ikke forhindrer ham i at være blandt favoritterne. I produktionen af ​​denne model anvendes kun højkvalitetsmaterialer, som påvirker prisen. Samtidig er udskiftelige knive ret overkommelige. I modsætning til de fleste moderne modeller er det svært at bruge denne klassiske enhed og kræver visse færdigheder. Derudover skal du være opmærksom på at skifte dig selv, når du skifter bladet. Men selv med disse ulemper giver barbermaskinen fremragende resultater.

 • fremragende resultat af brugen;
 • holdbare materialer af høj kvalitet;
 • Enhver kniv kan bruges.
 • dyre model;
 • sjældent til rådighed.

Den gennemsnitlige pris på maskinen er 3800 rubler.

Ved fremstilling af denne mands tilpasning anvendes specielle teknologier, derfor kan han gøre bevægelser i yderligere fly. Dette giver dig mulighed for tydeligt at følge konturerne i ansigtet og giver fremragende kvalitet barbering uden ekstra indsats. For at reducere friktionen og sikre god glidning er maskinen udstyret med specialstrimler indeholdende mineralolier. For at reducere irritation og resistens af epidermis, er der tilvejebragt en vibrationsmodus, der let kan slukkes. For at gøre dette skal du blot trække batteriet ud.

 • giver glat hud efter barbering;
 • et avanceret system anvendes
 • der er en vibrationsfunktion;
 • øget mobilitet i hovedet.
 • aftagelige kassetter er ret dyre.

Den gennemsnitlige pris for en maskine med et udskifteligt hoved er 1200 rubler.

Hovedårsagerne til rødme i nakken?

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme