Den bedste efterskærmning til mænd: creme, lotion eller cologne

På grund af den enorme tilbedelse af kvindelig kosmetik mærker mange ikke et beskedent sæt mænds plejeprodukter. Selvom det mandlige publikum ikke længere har brug for kosmetik, hvorved du kan bevare billedet, visuel appel og stil, samtidig med at du opretholder ungdoms- og hudtone. Det er kendt, at hver enkelt mennesker bruger oftest foran et spejl af en grund - barbering.

En mand under barbering vil ikke være uden to grupper af kosmetik - produkter til barbering (for eksempel skum) og efter det (balsam, lotion osv.). Det er værd at tale særskilt om hvilke bedste efterskæringsprodukter, der hjælper med at beskytte huden mod irritation. På grund af det store udvalg af sådanne lotioner, geler og cremer, kan en mand ikke umiddelbart vælge et egnet produkt til sig selv. Og du skal vælge omhyggeligt, fordi det handler om at beskytte huden mod skade.

Hvorfor brug efter barberingsprodukter?

Ansigtspleje er nødvendig for enhver person, uanset køn eller alder. Og hvis vi taler om mænd, der regelmæssigt barberer stubbe, bør pleje styrkes og kompleks, da brugen af ​​en barbermaskin af rakhyvletype øger hudirritation og mindre skader. Enhver efterskærmning for mænd er genoplivningen af ​​epidermis.

Uanset hvilken slags maskine en mand bruger til at barbere stubben på hans ansigt. Hver sådan procedure ledsages af barbering ikke kun hårene, men også det øvre lag af epidermis. Derefter er miljøet udsat for øm hud, som endnu ikke er klar til kontakt med miljøet. Som følge heraf føler næsten alle mænd tør og irriteret hud.

Korrekt udvalgt og den bedste efterskærmning til mænd er designet til at beskytte det åbne område af huden efter barbering. Lotioner og balm bidrager til hudens dybe hydrering, dannelsen af ​​et beskyttende lag, forbedrer iltforsyningen, fremskynder metaboliske processer. Midler efter barbering kan være forskellige for alle typer hudvæske eller med en tæt tekstur.

Typer af hudplejeprodukter

Som nævnt tidligere bør eftershave kosmetik nøje vælges, da den er designet til at beskytte, ro og genoprette huden efter en så stressende procedure. Funktionerne af sådanne midler er forskellige - fremskynde helingen af ​​skader og sår, fugtgivende og blødgør epidermis, ernæring og beskyttelse. Enhver valgt efter barbering produkt til mænd kan være af forskellige typer, for eksempel:

Hver form for frigivelse involverer pleje af en bestemt hudtype. Sensitive hud accepterer værdifulde formuleringer med vitaminer og kosttilskud, såsom en balsam eller fløde. For tør hud er det bedre at bruge geler og lotioner med en let og hurtigt absorberet tekstur. Men for fedtet hud er det bedre at bruge cologne, tyk creme eller tørrende gel.

Top midler rating

Mange mænd kan ikke bestemme, hvad der er den bedste aftershave lotion eller balsam, fløde eller cologne. Eksperter på dette område kan rådgive, og det er muligt ved forsøg og fejl at vælge selv den ideelle formel af kosmetik. Til gengæld har eksperterne lavet deres top-rating af de 10 bedste aftershave-produkter til mænd. Det omfatter følgende produkter:

 1. Reparation efter barbering balm - 4VO'O Distinct Man efter barbering balsam med en bekvem flaske og dispenser, samt en fristende chokolade og brandy lugt.
 2. Sensi-Baume Mineral - Mineralbalsam fra firmaet Vichy Homme med en let, ikke fedtet tekstur og køleeffekt.
 3. Maca Root - balsam fra Body Shop, fugtgivende og blødgør huden, forhindrer irritation.
 4. Spa Care for Him er en god balsam mod hudirritation fra Pevonia Botanica, som dyber nærer og beskytter huden.
 5. Energiladning - lotion fra det berømte mærke Nivea For Men, forfriskende med en let duft og fugtgivende effekt.
 6. Hydra Energetic - en anden populær lotion fra det globale mærke L'Oréal Men Expert, der nærer epidermis dybt og omhyggeligt.
 7. Brutia Uomo er en behagelig lugtende lotion fra Frais Monde, som er ens i konsistens og brug til spray og cologne.
 8. Hudforsyninger til mænd efter shave healer - lotion fra producenten Clinique-konsistens, der ligner mælk eller balsam.
 9. Aquatic Lotion - Lotion til normal hudtype fra producenten Biotherm Homme, som har en gel og cremet tekstur, fugtgivende og nærende huden indtil næste barberingsprocedure.
 10. Clarins After Shave Soother - ClarinsMen brand lotion til hud komfort, irritation og tørhed med en ikke-fedtet og toning konsistens.

Alle de listede produkter er blevet gentagne gange testet for effektivitet og overholdelse af løfter fra producenter. De fleste af dem besidder ledende stillinger i efterspørgslen i lang tid. Du skal vælge det rigtige produkt hvad angår pris og kvalitet med hensyn til ligestilling og ligestilling.

Hvad er bedre at vælge?

Det er svært at afgøre, hvilke produkter der er bedre end deres børsnoterede produkter. Først og fremmest skal du være opmærksom på hudens type og den kosmetiske konsistens. Et kvalitetsprodukt skal mærkes på emballagen for hvilken type hud det passer. Du kan også studere anmeldelser af dermatologer og mænd på internettet til et bestemt værktøj for at forstå, hvordan producentens løfter falder sammen med virkeligheden.

Du kan skelne produkter efter type og handlingsprincip af hver, for eksempel:

 • colognes og lotioner giver en antiinflammatorisk effekt, men de er ikke egnede til tør hud på grund af indholdet af alkohol og tanniner;
 • cremer og gelé fugtiggør, nærer med vitaminer og planteekstrakter og er egnet til tør og normal hud i ansigtet;
 • Balsams og geler - er gennemsnittet mellem cremen og lotionen derfor egnet til kombination og olieagtig hud.

Højkvalitets kosmetik indeholder vitaminer og mineraler, urtetilskud og naturlige økologiske ingredienser. Til den varme sæson og udsættelse for solens ultraviolette stråler er egnede gelignende forbindelser, der beskytter huden. En god creme bliver hurtigt absorberet i huden og giver ingen skinn på huden, og du bør ikke vælge produkter med en udtalt parfume, da der er mange dufte og kemiske additiver, som irriterer huden.

konklusion

Hver mand, der regelmæssigt barberer sit ansigt, fjerner stubben, ved sikkert, hvor vigtigt det er at beskytte og genoprette huden efter et sådant stress. For at gøre dette skal du vælge en kvalitet efter barberingsprodukt fra en pålidelig producent. På grund af det store udvalg af producenter og produkter er det svært at vælge, hvorfor kendte eksperter inden for dette område udgør anbefalinger og bedste ratings. Præsenterede ratingfonde mindsker rækkevidden af ​​søgning.

Efter barbering produkter

Upåklageligt udseende - et løfte om selvtillid for kvinder og mænd, og en af ​​dens vigtige komponenter er en smuk, glat hud. Så hun forbliver altid sund og lider ikke af daglig barbering. Efter afslutningen af ​​denne procedure er det nødvendigt at forkæle hende med særlige midler.

Hvad bruges de til?

Efter barbering er der ikke kun brug for barbering, men også for kvinder, fordi de ofte også bruger en barbermaskine til at fjerne kropshår, og deres hud er meget mere øm. Dette gælder især for det følsomme bikiniområde og underarmene.

Det er nødvendigt at anvende disse midler regelmæssigt efter hver procedure for at undgå irritation, følelse af tør hud og inflammatoriske processer.

Årsager til hudirritation

Det må ikke glemmes, at selv den mest delikate barbering er en uundgåelig skade på hudens overliggende beskyttende lag, og efter at det stadig er udsat for påvirkning af eksterne negative faktorer - vind, sol, kold luft og patogener.

Der er flere hovedårsager til hudirritation:

 • kedelige eller ubestemte blade
 • blade for skarpe
 • et stort antal blade på maskinen;
 • utilstrækkeligt fugtet hud
 • for hyppig barbering.

arter

Der er et stort udvalg af aftershaveplejeprodukter. De adskiller sig i egenskaber, anvendelsesmåde og selvfølgelig pris.

 • Gel - et af de mest almindelige midler. Han er elsket for en lys, ikke fedtet tekstur, godt absorberet i huden og efterlader ingen spor. Gels har som regel en forfriskende eller fugtgivende virkning og en behagelig mentholaroma.
 • Køln ​​eller lotion. Disse er alkoholholdige midler med en god desinfektionsmiddel og tørreffekt. Ofte har de en ret skarp, vedvarende lugt, så de skal bruges omhyggeligt og ikke anvendes for meget.
 • Balsam. I modsætning til colognes og lotioner indeholder balsamerne ikke alkohol, men de har en god afkøling, forfriskende og beroligende effekt, giver følsom pleje og er behagelige at bruge.
 • Aftershave creme har som regel en ret tæt og olieagtig konsistens, godt fugt og toner huden. Det har en neutral, ikke-påtrængende lugt. Dette værktøj bruges ikke meget ofte, da det ikke er meget praktisk at bruge. Ikke desto mindre er det blandt cremerne, at de fleste terapeutiske midler virkelig kan hjælpe med stærk irritation efter barbering.
 • Salicylsyre. Det kan bruges som sin alkoholopløsning og præparater der indeholder det. Salicylsyre fjerner irritation og rødme godt, desinficerer og tørrer huden, er effektiv til bekæmpelse af acne. Men det kan påføres dagligt i højst en uge, så det er nødvendigt at tage en kort pause, ellers kan huden tørres ud.
 • Efter barbering er emulsionen en af ​​de dyreste produkter. Det har en behagelig lys, indhyllende tekstur, takket være, at dets aktive stoffer nemt trænger ind i cellerne, aktivt nærer, genopretter dem og giver dyb hydrering.
 • Forskellige typer af olier efter barbering er almindeligt anvendt af kvinder. Dette gælder især for at fjerne irritation i bikiniområdet. Te-træ, mynte, rosmarin, druemusolie eller babyolie, der plejer hud på nyfødte, har en god beroligende effekt.

Hvordan vælger du typen af ​​hud?

Valg af en barbering bør baseres på hudens individuelle egenskaber, fordi hver type kræver sin egen specifikke pleje.

For olieagtig hud er det bedre at vælge alkoholkrem eller balsam, der ikke har en stærk fugtgivende virkning, men tværtimod tørre hud. Anvendelsen af ​​fugtighedscreme kan føre til dannelse af acne og udseendet af olieagtig glans.

Tør hud kræver brug af fugtgivende balm og olier og reagerer dårligt på alkoholholdige produkter. Næsten ethvert middel er egnet til normal hud - lotion, cologne, creme eller gel. Et af udvælgelseskriterierne kan være lugten - det skal være neutralt eller næsten umærkeligt og ikke forstyrre duften af ​​den vigtigste parfume.

Til følsom hud er der udviklet specielle beroligende creme-geler, som øjeblikkeligt kan lindre irritation, eliminere brænding og rødme.

Hvordan man bruger?

Før du bruger noget middel efter barbering af huden, skal du først forberede. For at gøre dette skal du vaske grundigt, fjerne rester af sæbe eller barberskum, samt de små resterende hår og om nødvendigt lave en komprimering fra et koldt vådt håndklæde i nogle få minutter. Det er nødvendigt at berolige huden efter mekanisk handling, lukke porerne og indsnævre blodkarrene.

Læg derefter håndfladen lidt penge og lette massagebevægelser, som ikke gnider for meget, fordel det i hele det behandlede område. Spyling betyder som regel ikke nødvendigt.

Vurdering af populære producenter

I øjeblikket producerer næsten alle kosmetikproducenter sin egen serie hudplejeprodukter før og efter barbering, så det er ikke så meget at vælge det bedste, hvad der passer dig med den optimale kombination af pris og kvalitet.

 • Nivea. Dette populære mærke producerer en bred vifte af balsam og efterskærme til alle hudtyper til meget rimelige priser. Blandt dem er produkter med forfriskende og toning virkning, beriget med vitaminer og urteekstrakter samt genopretning og beskyttelse af huden.
 • Bayer "Bepanten-creme". Dette er et universelt sårhelende middel, som er godt at bruge, herunder efter barbering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Cremen lindrer perfekt irritation og fremmer hurtig helbredelse af mikroskader, nedskæringer og vævsregenerering.
 • Weleda. Efter shave lotion og balm fra denne producent har en behagelig lys tekstur og delikat aroma. De omfatter ekstrakter af medicinske urter og vitaminer. De er velegnede til enhver hudtype, de beroliger godt, strammer porer, lindrer rødme og har en antiinflammatorisk og blødgørende virkning, selv efter tør barbering.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Aftershave gel moderne værktøj til mænd

Mange mænd tror stadig, at huden efter barbering har brug for alkohol i form af colognes, toiletvand eller lotion. Men denne opfattelse er at sige den mindst forvekslede. Ethvert middel til ansigtet, som indeholder mere end 30% alkohol, forårsager hudskade.

En person, der er skadet efter barbering, udsættes for ekstra stress - en forbrænding fra alkohol. Ud over det faktum, at en permanent forbrænding kan bidrage til tidlig aldring af huden, gør det også huden til at se uinteressant. Og selvom nogle mænd foregiver at de er ligeglade med deres hud og udseende, er det faktisk ikke.

Alkohol "lotions" hjælper ikke med at beskytte huden mod frost, sol, bivirkninger af eksterne faktorer. Moderne kosmetologi har længe udviklet mere effektive værktøjer til mænd. Et af disse moderne og effektive værktøjer er en aftershave gel, anmeldelserne på den er bedst sammenlignet med andre midler.

Aftershave gel fordele

Shaving Gel er en mellemliggende løsning mellem flydende produkter og creme. Derfor har det alle de positive egenskaber hos begge. Det fugtiger og desinficerer huden helt og dækker også det med et beskyttende lag. Moderne kosmetiske virksomheder producerer aftershave geler til forskellige hudtyper og til løsning af forskellige opgaver. Ved at købe en god aftershave gel, der passer til din hudtype, vil du sørge for, at den genopfrisker og fugter huden. Derudover er det meget nemt at anvende og sprede over ansigtet. Ofte forveksler mænd geler og spekulerer på, om du skal vaske af gelen efter barbering? Nej, det er ikke nødvendigt. Gelen beskytter, afkøler og beroliger din hud hele dagen. Især gel er relevant i frost og i varm sol, når huden har brug for særlig beskyttelse.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg skylle?
Forsæt ikke gelen til barbering og efter den. Barbergelen vaskes normalt væk, da den er designet til at forbedre barberhugget. Aftershave gel udfører helt forskellige funktioner - det nærer og beskytter huden om dagen, hvis du barberer om morgenen og genopretter om natten, hvis du barberer om aftenen.

Hvad er den bedste gel eller efter barberingsbalsam?
Gel og balsam kan ikke sammenlignes. De løser forskellige problemer. Så balsam er designet til at løse de aktuelle problemer i huden - fjerne irritation, fugt og afkøle huden. I de fleste tilfælde indeholder balsam medicinske urter. Gelen er designet til at fugtige, nære og beskytte huden i længere tid. Derfor er det muligt at bruge det ene og det andet middel.

Hvordan vælges efter barbering gel?
Først skal du beslutte dig for den type hud eller det problem, der generer dig. Der er geler til problem hud, for en tør og fedt, for den blandede hud og så videre.

kommunikation

Bekæmpelse af irritation efter barbering hos mænd!

Kommentarer (48)

I Loxitan er der en god mandlig afstamning Cade. Jeg anbefaler det. Efter barbering balsam der sparer tørhed og irritation.

Tak, for nylig har jeg været interesseret i Loxitan, men har ikke prøvet det!

Jeg købte også denne serie til min mand, skum og balsam efter barbering - en god ting!

Dette er denne konstante irritation var.

Udvikle et skæg eller skifte knive i en barberkniv oftere!

:) Tak, men vi vil ikke have skæg og irritation selv efter et nyt blad sker..

Jeg er enig. Det afhænger ikke af det. Et skæg er ikke alt))

Yves Rocher har en god serie til følsom hud plus Loxitan: alle linjerne er gode. Nu bruger min mand Gerlen efter barbering gel - der er ingen irritationer også.

Min mand er meget tilfreds med efterskæringen Dekleor, selv han bad om at købe den

ATP til rådgivning, men han havde også et sådant problem?

Nå, irritation og undertiden nedskæringer sker, DeCleor klare alt sammen med et bang

Min mand er også reddet af Loxitan

min trætte og han gik til elektrisk barbermaskine)))

Ja! Min mand og søn begyndte også at bruge elektriske barbermaskiner på grund af irritation.
Og i Loxitan er der tre linjer af mænd, mine kan lide med den mindste smag.

Jeg planlægger at donere en elektrisk barberkniv på NG, det forekommer mig - det er en god udvej, uden nedskæringer og sparer tid.

Jeg er enig! God ide, og vigtigst den rigtige gave!

Plus mindre irritation, fordi det beskadiger huden mindre.

Min electo er også "siddende". Vi kan lide resultatet)

Min ægtefælle bruger Payot-linjen, barberskum til Collistars meget følsomme hud. Prøv en elektrisk barbermaskine, min mand har dette, ingen irritation nu, alt er fint. Kun tag en barbermaskine til følsom hud, Phillips har sådan, Brown er også god.

tak !! han sagde bare noget om en sådan barbermaskine. God ide på hans nærmeste dr!

ændre barbermaskine, plejeprodukter, bladskifte er generelt bedre hver gang. Og hvis irritationen er stærk - generelt er der stoffer)

Ægtefællen skiftede til elektrisk barberkniv (tør barbering) - han valgte langsomt mellem braun og Philips (han stoppede ved den sidste). Og flydende efter barbering fra Clarins.

Og efter el-barbermaskinen kan du elske værktøjet efter barbering for at bruge, ved du ikke?

Så vidt jeg ved, ja. Det vigtigste er at være behagelig. Faktisk er forskellen mellem en almindelig barberkniv og en elektrisk barberkniv ikke så stor.

Tak, sandsynligvis er det!

Mine Phillips valgte også, der er specielle blade til følsom hud. Og besparelserne - skummet og knivene behøver ikke at købe konstant :-)

God dag! Min mand havde det samme problem. Forsøgte elektriske barbermaskiner forskellige, endnu værre. Irritation er den stærkeste! Nu bruger han Gillette's barbermaskine og Payot barbering gel, en efter barbering creme. De skiftede til anti-age Givenchy allerede 5 år gammel (hendes mand er 52 år). Efter barbering er cremer og lotioner bedst brugt med minimal duft. Og Clarance har sådan en lille ting-olie til barbering, samtidig bløder, forbereder huden til barbering og fugtighed, nærer.

på bekostning af parfume aftalt!

Har nogen prøvet kunst for barbering?

Min mand shaneleman)) Han bruger Bleu after shave balsam, en egoistisk lotion (men han er en ånd!), Han kan lide. Han har en creme- og barberskumserie Hydriks fra Lancome. Skum siger en meget blid, rig creme, men strækker sig stadig til Chanel.

et navn Chanel lyder som en konge! :)

Han køber bare deodoranter, brusegeler osv. fra parfumens linje, som anvendes i øjeblikket. Det er synd at Chanel ikke har en række pleje af mænd, undtagen de parfumerede linjer.

Af den måde kan sammensætningerne af midlerne ikke altid lide. Men det vigtigste for mig er, at manden er glad :))

hvad der er sandt er sandt)))

Min elektro har brugt i lang tid, det er slet ikke en mulighed

Tak piger! Vi vil prøve Loxitan først! og elektrisk barbermaskine vil give :)))

Victoria, mine mænd bruger linjen "Clinics", hvilket ikke er overraskende, da dette er min yndlings kosmetik)

Natuls, jeg har for nylig mødt dette mærke! Kan lide det også!)

Loksitan Kade)))) Mit lignende problem var. Jeg elsker denne linje)

Jeg vil dele min erfaring. Denne sommer har ansigtets hud meget "tørret op" til en næsten blodig skræl og en stærk brændende fornemmelse. Alt hvad en hudlæge kunne sige var at ændre barbermaden, fugtige huden og foreskrive cortisone salve. Alt til ingen nytte var. Da jeg løb ud af min forbudte vasketøj, gik jeg til IDB på Litvinov og delte problemet med en konsulent (det virker Olga, min hukommelse er som et hul). Hun forstod alt og rådgav mig ved første øjekast mærkelige midler. For det første en måned at vaske ikke med sæbe midler, men Clarins makeup remover creme, for det andet at anvende et specielt bifasisk vand-lipid serum til natten, også fra Clarins og også en måned tredje, spurgte jeg, hvilken razor jeg bruger, maskine eller elektro, så kan jeg lide Han svarede, at han i denne periode forsøgte tre mærker med elektriske barbermaskiner og to typer maskiner, effekten er en-irritation. Derefter foreslog Olga, at jeg tager olien fra Clarins til elektrisk barbermaskine eller den ikke-skummende Givenchy creme til maskinen, jeg valgte ikke, jeg tog begge sammen for at sammenligne.
Som følge heraf, efter en måned med sådan "behandling" af irritation, som det aldrig skete, er huden rolig, og jeg skiftede igen til mine sædvanlige midler til mænds serien. Og forresten, på maskinen er barbering med en maskine stadig renere :-)

Ja, jeg glemte næsten at sige, og det er vigtigt, og det kan ikke være behageligt for nogen, og det forvirrede mig også lidt - alle midler til bekæmpelse af irritation, som blev tilbudt mig, og som jeg lettet irritation og tørhed i præcis en måned, Så alle disse værktøjer, og fløde til vask og serum, alle fra kvinders serien. Kun barberolie og barberkrem var mænds serien. Så her er det.

Tak for at dele din oplevelse! Jeg tager en note.

Tip 1: Sådan bruges aftershave

Indholdet af artiklen

 • Sådan bruges aftershave
 • Må mænd bruge kosmetik
 • Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Sådan vælges aftershave

Sådan bruges aftershave

Tip 2: Sådan bruger du en lige barberkniv

 • - et spejl;
 • - lige barbermaskine;
 • - vand;
 • - barberkrem (helst på basis af glycerin);
 • - barbering børste

Tip 3: Sådan vælges et ansigts lotion

Sådan bestemmes hudtype

Først skal du finde ud af din hudtype. Omkring midten af ​​dagen, uden at vaske dit ansigt, skal du fastgøre et tyndt hvide ark eller serviet til midten af ​​panden. Hvis der er en plet tilbage af talg, er din hud olieagtig. Hvis pletten ikke er tydeligt synlig, har du sandsynligvis en blandet hudtype. Hvis der slet ingen plet er, er din hud tør.

Hvad skal man se efter, når man vælger en lotion til ansigtet

Nu ved du din hudtype. Du kan gå til butikken for lotion. For olieagtig hud er det perfekte middel, der indeholder zink. Det tørrer huden og hjælper med at bekæmpe acne og acne. Lotioner til olieagtig hud tilføjer stoffer, der indsnæver porer, eliminerer olieagtig glans og giver huden en mat finish. De rengør huden rent om morgenen, inden du bruger sminke og om aftenen, når sminke skal vaskes af.

Hvis du har blandet hud, så skal du bruge mere blide lotioner. Vælg et middel, der bevarer fugt og normaliserer hudens PH-niveau. Over tid vil de fede områder stoppe med at producere overskydende talg, og ansigtsudseendet vil blive bedre. Du ville bedre skifte mellem kosmetik, bruge morgenkrem til olieagtig hud, og om aftenen, tværtimod, fugtgivende. Derefter bliver din hud ikke for tør og samtidig slippe af med olieagtig glans.

For tør hud skal du få et nærende, fugtighedsgivende middel. Vælg en lotion, der indeholder glycerin, kamille, samt berigede olier, som vil give din hud en glød og glans. Brug lotion om morgenen, før du anvender makeup. Faktum er, at disse kosmetik næsten altid indeholder alkohol, og det kan tørre dit ansigt endnu stærkere. Om aftenen er det bedre at anvende en fed creme til din hud, der vil mætte cellerne med vand og nyttige elementer.

Hvorfor læse sammensætningen af ​​lotion?

Når du vælger en lotion til huden, skal du læse grundigt sammensætningen. Bemærk, at de mere naturlige stoffer en kosmetik har, jo mere gavnlig vil det være på huden. Derudover kan de kemiske elementer i sammensætningen forårsage allergier og irritation. Vær opmærksom på prisen. Et godt middel kan ikke koste for billigt. Værdi for pengene - kvaliteten er den vigtigste regel, når man vælger et kosmetisk produkt.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering

Den brændende fornemmelse på huden, ubehagelig oppustethed og rødme i ansigtet - de fleste mænd efter barberingen står over for disse fornemmelser. Det ser ud til, at vi har sikkerheds barbermaskiner med 5 knive, som er yderst vanskelige at skære. En masse barberingsprodukter, der tilsyneladende bidrager til en smertefri barbering og garanterer intet vakuum efter. Men ubehag er der stadig. I dag lærer vi at barbere og analysere mere end 10 tips om, hvordan man kan slippe af med irritation efter at en mand barberer.

Indhold:

Kan du barbere dig?

Hvor godt ved du hvordan man barberer? Spørgsmålet er meget mærkeligt, da det ifølge de fleste er nok at købe en barbermaskine i et supermarked og noget barberskum til 100 rubler. Men ved du, hvilke bevægelser og i hvilken retning at barbere? Hvad er forskellen i en klassisk barberkniv, en barberkniv med 3 knive og en lige barberkniv? Hvilket vandtemperatur bidrager til en mere behagelig barbering? Hvilke cremer eller lotioner hjælper i barberingsprocessen? Vi vil give svar på disse og mange andre spørgsmål i dag, så du ikke har nogen hvide pletter i kendskabet til den menneskelige barberingskultur.

Hvis du har købt en barbermaskine til barbering og skum, betyder det ikke, at du ved, hvordan man barberer!

Hvorfor bliver jeg irriteret efter barbering?

Lad os starte med at finde ud af, hvilket problem vi vil kæmpe, når vi barberer. Efter barbering er irritation et lille stykke, der fremkommer fra barberbladet og forårsager kløe, bumser på huden og i nogle tilfælde tilstopning af hudens porer. Det er ikke ualmindeligt, når irritation efter barbering kan vare i flere dage. Overraskende, når barbering skærer op til 2 lag hud! Det er ikke så skræmmende som det lyder. Gamle hudlag er skrællet på en eller anden måde, og barbering hjælper med at gøre dette og fremmer hudfornyelse. Men uden at have viden og lidt erfaring fordømmer mænd sig til ubehagelige følelser. Så lad os se på 11 tips om, hvordan du fjerner irritation efter barbering.

Tip 1. Klargør huden - damp skæg og ansigt.

Hår på ansigt og skæg er meget hårdt, men de kan blødgøres ved hjælp af varmt vand. Hår absorberer fugt og svulmer. De hævede hårsække er ret svage og meget lettere at skære.

Den nemmeste måde at fugtge ansigts- og skæghår på er at tage et varmt brusebad i et par minutter. Der er en alternativ måde at fugtige håret på, og bruges ofte i barbershop - en komprimering med et varmt håndklæde på ansigtet. Det er nok at skylle dit ansigt med varmt vand, hvorpå det omsluttes med et fugtigt varmt håndklæde og hold i et par minutter. Det skal bemærkes, at vand ikke skal dryppe fra håndklædet, så forsigtigt vride håndklædet ud. Varme forårsager hævelse af blodkarrene på ansigtet, hvilket bidrager til en mere glat og behagelig barbering.

Du kan dampe dit ansigt med et varmt håndklæde, som de gør i klassisk frisørsalon

Rør aldrig med koldt vand eller anvend barberingsprodukter på et tørt ansigt. Denne praksis er hovedårsagen til hudirritation efter barbering.

Tip 2. Brug barberolie.

Før barbering, brug barberolie, der blødgør huden og håret. Olien giver dig mulighed for nemt og enkelt at barbere håret og undgå udskæringer på ansigtets hud på grund af oliefilmen, der ikke vaskes med vand. Komfort leveres under hele barberingsprocessen!

Barberolie fra American Crew

Den forsmørende overflade af huden reducerer friktionen fra barbermaden, hvilket forårsager brændende fornemmelser af huden. Det er værd at bemærke, at 3-5 dråber er nok til en procedure. Den resterende olie vaskes let af og efterlader ingen fedtet rester.

Kvalitets barberolie kan erstatte creme, sæbe eller barberskum. Brugen af ​​creme eller sæbe til barbering øger procesens komfort.

Tip 3. Køb en god barberkrem.

Barberkrem med et højt indhold af fugtighedscreme og smøremiddelkomponenter holder fugt på dit ansigt og løfter dit hår i opretstående stilling. De bedste barberkremer skaber et tykt skum, der består af små, næppe mærkbare bobler. Dette skum giver den bedste smøring mellem hud og barbermaskine, så bladet glider over huden uden at skade det.

Der er en lille anbefaling: Efter at du har påført et tykt skum lavet af en creme, lad det bløde i huden i kun 1 minut. Dette forbedrer komforten under barberingen.

Proraso Barbering Creme med Eucalyptus

Hvad hvis du bruger et færdigstøbt barberskum og ikke spilder tid på at forberede skummet, spørger du. Mit svar er utvetydigt - det færdige skum er værre end nogen barberkrem eller sæbe. Klargøringsskum er ofte en skræmmende cocktail af kemiske komponenter af tvivlsom kvalitet. Dommer for dig selv, kan et kvalitetsprodukt koste 100-150 rubler? Selvfølgelig ikke. Og vær ikke opmærksom på den smukke reklame, hvilket antyder andet. Touched af marketingfolk, der producerer barberskum til 3 eller 5 dage børster, parallelt med det sædvanlige barberskum. Jeg spekulerer på, hvad er forskellen? Derfor rådgivning - brug ikke mærker, der annonceres overalt. Gode ​​produkter behøver ikke reklame, de vil blive genkendt af anbefalinger eller i gode frisører / specialbutikker.

SHAVING CREAM IN BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 4. Brug en barberingsbørste.

Brug højkvalitets barberbørste fra naturlig fnug, det er mest effektivt til at forberede huden inden barberingen. Et badge af en badgerens lur er det bedste du kan købe i butikker i dag. Hvis du har følsom hud, prøv at afstå fra at smøre syntetiske fibre.

Badger barbering børste af Muehle

Barbering børste er nyttig i nogle tilfælde. For det første hjælper en barberingsbørste med at løfte håret, så du kan barbere det så kort som muligt. For det andet er det bedst at barbere kvalitetsskummet med en lille børste fra barbersæbe eller barberskum. For det tredje, ved at massere huden med en lille børste exfolierer du døde hudstykker, hvilket reducerer sandsynligheden for irritation efter barbering.

Påfør pisket skum i en cirkulær bevægelse, mens du forsøger at børste mod hårvækst, samtidig med at børsterne op og op til siderne hæves.

SHAVING WASHERS I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 5. Brug en barberkniv.

I forfølgelsen af ​​besparelser ændrer nogle af os sjældent barberknive eller kassetter. Blunt blades er en af ​​faktorerne for irritation fra barbering og brænding. Du kan sammenligne at skære en tomat med en stump kniv. Faktisk bliver tomaten knust, ikke skåret. Det samme sker, når du barberer med et stumt blad, der ikke barberer, men river håret fra dit ansigt. Om og om igen, skubber et blad gennem et område af huden, forsøger at barbere dit hår, gnider du ansigtshuden og forårsager irritation. Spidsen er enkel - brug kun skarpe knive og barber ikke skarpt.

T-formet sikkerheds barberkniv R89 fra Muehle

Der er stadig en lille observation af folk, der bruger maskiner med 3 eller 5 blade. Hvis dit hår bliver tilstoppet mellem knivene, skal du prøve at skifte til en maskine med en dobbeltklinge. Ifølge observationer fra mænd, i de fleste tilfælde kan problemet med brænding og irritation efter barbering løses på denne måde.

Brug af en barberkniv med dobbeltklinge er mere omkostningseffektiv i det lange løb. Ja, selve maskinen er dyrere end maskiner med 3 eller 5 bladkassetter, men de dobbeltside knive selv er en størrelsesorden billigere end kassetter (ja, ja... 10 gange)!

Det er værd at bemærke, at du bliver nødt til at genoplive barbering, da barbering med en barberkniv med dobbeltklinge kræver en anden teknik.

SHAVING MASKINER I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 6. Forbedre din barberingsteknik.

Lær at barbere korrekt med en mølle for at undgå irritation efter barbering. De fleste af os tog ikke kurser, hvordan man barberede korrekt, men tog bare en maskine, et barberingsværktøj og på en eller anden måde kørte bladet over ansigtet. Selvfølgelig vil vi ikke indsætte et kursus på barberingsteknikker, men vi skal liste nogle rigtige vaner.

Nøglen til højkvalitets barbering ligger i flere handlinger: mindre tryk, mindre modstand, mindre kaotiske bevægelser.

 1. Barbering i retning af hårvækst er basis for barbering. Det er mest hensigtsmæssigt at begynde barbering i kindområdet, derefter i overskægsområdet og færdiggør proceduren på hagen. Det skal bemærkes, at det hårdeste hår vokser på hagen, og de bør have tid til at komme så effektivt som muligt med det forberedte barberskum. Barbering af håret på hagen sidst, giver vi ekstra tid til fugtgivende. Hår på hver persons ansigt har deres egen vækst. Hvis du ikke er sikker på retningen af ​​hårvækst på dit ansigt, lad dem vokse i et par dage, og du vil se et billede.
 2. Brug en barberkniv, anvend minimalt tryk og påfør korte barberingsbevægelser. Sikkerhedsskrabere er tungere end barbermaskiner med kassetter, og ofte er selve barbermassens vægt tilstrækkelig til at barbere børsterne helt ud.
 3. Skyl shaveren i varmt vand efter 2-3 barberslag. Dette giver dig mulighed for at vaske rester af cremen fra barbermaden og vaske væk de akkumulerede barberede hår. Varmt vand opvarmer barberbladet, og det bliver mere behageligt for dem at barbere sig. Det er værd at bemærke, at varmt vand ikke dræber bakterierne på det, derfor er det stadig værd at desinficere maskinen og barbermaskinen.

Tip 7. Barber ikke to gange på ét sted.

Træn dig selv til at barbere områder kun en gang og ikke at maskine to gange, uden at genanvende barberskum. Meget ofte forbliver hårene, når vi kører en barbermaskine over børsterne. Du bør ikke bruge igen på samme sted, for nu er der ikke barberskum tilbage på dette websted. Spring over dette sted og barber på.

Barber ikke to gange på ét sted.

Når du har barberet alle de udsmidte områder i dit ansigt, skal du fjerne det resterende skum og genbruge med en lille børste på de steder, hvor håret ikke er blevet barbert. Således vil du slippe af med risiko for at modtage irritation efter barbering fra en kant.

For øvrig barberer professionelle barberer for første gang hårvækst, og barberer lidt i en vinkel. Denne metode giver dig mulighed for at barbere ansigtet så rent som muligt.

Tip 8. Skyl dit ansigt med koldt vand efter barberingen.

Efter barbering skal du skylle dit ansigt med koldt vand. Dette forhindrer indgroede hår.

Skyl dit ansigt med koldt vand efter barbering, ikke varmt

Når du vasker i koldt vand, bliver blodkarrene på ansigtets hud smal, hævelse og blødning reduceret. Bemærk, at du skal tørre af med et håndklæde med "propeller" bevægelser og ikke med "tørre" bevægelser. Efter barbering vil din hud være meget følsom, og noget gnidning med et håndklæde vil irritere din hud.

Tip 9. Brug efter barbering balsam.

En fremragende vane vil være brugen af ​​efter barberingsbalsam, som beroliger irritation, fugter huden og giver en behagelig aroma for hele dagen.

Efter barbering balm fra Proraso med Aloe Vera og E-vitamin

Som vi allerede skrev, kan barberingsprocessen fjerne op til 2 lag hud. Det er meget vigtigt at bruge et kvalitetsprodukt, der fugter huden og beroliger det efter barbering. Derudover producerer mange producenter en hel række efterberbere produkter, der producerer forskellige versioner med tilsætning af visse vitaminer, nærende ingredienser og ekstrakter.

Det er værd at bemærke, at balsams er både kvindelige og mandlige. Til mænds barbering er det bedre at bruge specielle mænds efter barberingsprodukter, da producenten omhyggeligt vælger dufte og ekstrakter til den mandlige forbruger.

Tip 10. Brug aftershave.

Klassiske shave-spiritus eller lotioner kan stadig findes på salg fra anerkendte producenter. Der er en opfattelse af, at disse produkter er en relikvie af fortiden, og alkoholbaserede barberings lotioner tørrer huden. Imidlertid tilsættes forskellige olier og vitaminer til alkoholbasen, som nærer og fugter huden ikke værre end balm.

Efter barbering lotion fra Proraso med Eucalyptus

Foretrækker balsam eller lotion efter barbering - et spørgsmål om smag. Hvert af produkterne har sin egen følelse efter brug, derfor er det svært at anbefale noget specifikt.

AFTER SHAVING BOWANDTIE ONLINE SHOP

Tip 11. Desinficér barbermaskinen og knivene med alkohol.

Irritation efter barbering fremkommer også på grund af bakterier der falder på huden og åbne porer. Efter barbering akkumulerer en barberkniv og et barberblad et uendeligt antal bakterier, og der er 2 effektive måder at håndtere dette problem på: udskift bladet med en ny med hver ny barbering eller rengør bladet med alkohol. Det er værd at bemærke, at udskiftning af kassetter med 3 eller 5 blade er dyrt, så der er en anden grund til at skifte til barbering med en barberkniv med dobbeltklinge.

Desinficere barbermaskine og knive med alkohol.

Varmt vand hjælper ikke med at dræbe bakterier, det renser kun barbermaden og kniven fra barberet hår og fløde rest. Det er dog muligt at koge vand og desinficere maskinen og bladet i kogende vand. Dette er en lang procedure, og ikke alle maskiner overlever kogende i varmt vand, så denne metode anbefales ikke.

Den nemmeste og mest effektive måde at rengøre bladet og maskinen fra bakterier på - behandling med alkohol eller andre antiseptiske midler. Rengør før og efter barbering med en alkoholtørring, alkoholraster i en flaske med eller uden spray.

Afslutningsvis

I dag overvejede vi flere muligheder for at slippe af med irritation efter barbering af en mands hud. Der er ikke behov for at anvende alle tipene på én gang, bare prøv nogle af disse og forstå, hvad der er bedst for dig. Prøv ikke at dele med barbering og begrænse dig til 3 eller 4 barberingsprocedurer pr. Uge. Mellem barberingen vil din hud have tid til at helbrede, og der vil ikke være nogen irritation.

Tak fordi du læste artiklen til slutningen. Venter på dine kommentarer!

Efter barbering produkter

Koreansk aftershave

Mænds hud er så tyk og grov, at den giver indtryk af dets absolutte ugjennomtrækningsevne. Faktisk er hun ikke mindre modtagelig for virkningerne af eksterne faktorer end kvinden. Og det betyder, at det stadig har brug for pleje. Især under barbering, irriterende og ofte skadeligt ansigt. I vores katalog finder du de bedste koreanske aftershave-produkter til mænd, der straks udfører flere funktioner.

Fordelene ved koreansk kosmetik til mænd

Mange amerikanske og europæiske mærker producerer mænds kosmetik i dag, men asiatiske produkter forbliver ude af konkurrence. Hvad er den globale popularitet af koreanske og japanske mærker?

 • Alsidighed. Hver eftershave er ikke kun en gel eller lotion, men også en fugtighedscreme, koncentreret emulsion og øjenplejeprodukt.
 • Naturlig sammensætning. Funktionaliteten og effektiviteten af ​​koreansk kosmetik forklares af kvalitetskomponenterne i sammensætningen, hvoraf et større volumen er optaget af planteekstrakter.
 • Økonomi. Mænds hudplejeprodukter er tilgængelige i stort format, så de er nok i lang tid. På grund af den lette tekstur af sådanne kosmetik forbruges meget økonomisk.
 • Praktisk emballage. Koreanske produkter til ansigtspleje er tilgængelige i forskellige former: rør, dåser, sprøjter. At vælge den mest hensigtsmæssige løsning blandt sådan mangfoldighed er ikke svært.

I vores katalog finder du et unikt koreansk produkt - en universel gel med aloe. Det er ikke kun egnet til hudpleje efter barbering: de kan vaske, fugtgøre kroppen, berolige forbrændinger og endda fodre hår.

Hvad er koreanske aftershave-produkter i stand til

Efter barbering er ansigten mere sårbar end nogensinde: hud i udskæringer, porer åbne. Fjern hurtigt dette resultat af depilation og se perfekt hjælper kosmetik til mænd. Det "virker" straks i flere retninger:

 • beroliger og lindrer betændelse;
 • beskytter mod de negative virkninger af eksterne faktorer;
 • forhindrer aldring
 • fugt og blødgør
 • helbreder slid og nedskæringer;
 • genopretter hudstrukturen, giver sin blødhed og sund tone tilbage.

For at sætte ansigtet i orden efter barbering ved hjælp af koreanske kosmetik, behøver du ikke bruge en masse tid og kræfter - skal du blot lægge produktet på huden og let slå ind. Det absorberer hurtigt og er næsten ikke følt på ansigtet.

I vores online butik kan du købe universelle og funktionelle koreanske kosmetik til mænd på gunstige betingelser. Vi garanterer lave priser, regelmæssige rabatter, gaver og andre bonusser til hver kunde. Du kan bestille direkte på hjemmesiden eller via telefon - ring til vores ledere, og de hjælper dig ikke kun med kassen, men også med valg af egnede produkter. Efter bekræftelse af ansøgningen sender vi varerne til enhver by i Rusland på den måde, der passer dig. Ser frem til dine ordrer!

Efter barbering produkter

Anmod om et opkald tilbage

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Checkout i 1 klik

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Checkout i 1 klik

Lige fra dit telefonnummer, og vores konsulent vil kontakte dig fra mandag til fredag ​​fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 17.00.

Det er meget nemt at få rabat!

Hvis du allerede har registreret på vores hjemmeside, skal du blot logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.

Hvis dette er din første gang på hjemmesiden, skal du registrere dig.

Kun almindelige kunder er tilgængelige yderligere rabatter på mere end 1000 produkter!

Kosmetik til mænd: Efter barberingsprodukter

Anmeldelser af kosmetik i kategorien "After Shave"

350-450 rubler) har en behagelig lugt. (Adidas lykkedes ikke i benene).
Det kan ikke være bedre.
Hendes mand har følsom hud, tilbøjelig til irritation.
+ Ingen irritation.

Vi anbefaler dig at læse:

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP.

Om projektet | Konkurrencer | Social Directory | referencer

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening.

Irritation efter barbering på benene: Hvad skal man gøre, hvordan man fjerner?

Stor voks med en meget behagelig aroma!