Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår

Problemet med elektrificerende hår er specielt foruroligende for folk om efteråret og vinteren, selvom dette fænomen også ses på forår og sommer. Elektrificerende hår er ikke skadeligt for helbredet, men lever stadig visse ulemper. Ofte gør folk ikke noget forsøg på at eliminere årsagen til elektrificering, men i nogle tilfælde er det nødvendigt med intervention. "Håret er kraftigt elektrificeret, hvad man skal gøre" - vi vil forsøge at få svaret på dette spørgsmål i vores næste artikel.

Hvornår og hvorfor hår begynder at elektrificere

Det er en fejl at tro, at håret kun er elektrificeret i den kolde årstid, når vi begynder at bære hatte. Elektrificering af hår er forbundet med en øget tørhed, så du kan se det som om vinteren, når varmesystemet er negativt påvirket af varmeanlægget i værelserne, men også om sommeren i varmen, når de allestedsnærværende ultraviolette stråler bogstaveligt trækker al fugt ud af håret.

Det er vigtigt at forstå, at elektrificerende hår er et højt signal fra kroppen, at det næste skridt vil være tab af hårglans, de vil falme, begynde at splitte og til sidst falde ud. Og hvis du tilføjer til alt dette sjusket hår, bliver det klart, at med hårets elektrificering skal bekæmpes.

Det er klart, at håret er elektrificeret som følge af udseendet af statisk elektricitet i dem. Positivt ladede ioner dannes i hår under friktion (i kontakt med tøj eller kæmning), med det resultat at lige ladede hår begynder at afstøde hinanden og flyve fra hinanden. Dybest set ejer ejere af hår af hårtype problemet med elektrificering. Styrker problemet med tør luft i gaden eller indendørs.

For mere præcist at forstå årsagen til elektrificering af hår, bør du overveje hårets struktur under et mikroskop. Menneskehår består af en synlig del - stangen og roten. Den yderste del af håret, kaldet kutiklen, består af flere lag celler, der passer håret som skalaer, så håret under et mikroskop ser ud som en bump. På samme tid, når håret er sundt, støder skalaerne tæt sammen hinanden og danner et komplet lag, sådan hår ser skinnende ud, elastisk og elastisk.

Håret kan miste sin elastik under påvirkning af forskellige negative faktorer: med en skarp temperaturændring, farvning, kemisk krølning, langvarig udsættelse for ultraviolet stråling. De sårede hår ser helt anderledes ud, deres struktur bliver porøs, skræddersyet skalaer passer ikke længere tæt sammen mod hinanden, og statisk elektricitet akkumuleres meget hurtigt i sådant hår. Desuden er menneskets hår præget af god elektrisk ledningsevne, hvilket især er udtalt på tyndt hår.

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af shampooerne af berømte mærker er stoffer, som forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, på grund af hvilke alle problemerne på etiketterne er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at denne filth kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, ophobes i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler at bruge de midler, hvor disse stoffer er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midler fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Hår er strøm, hvad skal man gøre

Hår er elektrificeret, hvad skal man lave? Dette spørgsmål blev stillet af mange. Vi bemærkede alle hjemme, især om vinteren, at håret har tendens til at blive elektrificeret. Dette er et meget ubehageligt fænomen, både fra den psykologiske og den æstetiske side.

Først og fremmest for at bekæmpe dette fænomen skal du kende årsagen. Mangel på vitaminer, tør luft, kold vind, regn, sne, iført hatte gør vores hår svagt, tørt og sprødt. Hertil kommer, at hår under en hat eller tørklæde gnider mod hinanden og derved producerer statisk elektricitet.

For at håret ikke skal elektrificere, skal du vide og følge nogle enkle regler.

Vi vil mere detaljeret besvare spørgsmålet "håret er elektrificeret, hvad skal man lave?"

Vi skaber behagelige hårforhold

For at skabe den mest behagelige atmosfære for håret, skal du øge fugtigheden i rummet. Mange med dette formål sætter akvarier, hvor de bruger det meste af tiden eller installerer beholdere med vand. Hvis det ønskes, kan du også købe en befugter, der fungerer i overensstemmelse med princippet om fordampning af varm damp, hvilket gør luften i rummet fugtig.

Der er mere moderne værktøjer, der ioniserer indendørs luft, hvilket reducerer statisk elektricitet. Sådanne ionisatorer mætter indendørs luft med negativt ladede ioner, og som vi husker, er elektrifieret hår fyldt med positive ioner. Således er hårets ladning neutraliseret, og de bliver glatte og lette.

I den kolde periode af året bør du bære en hovedbeklædning, da kold luft tørrer dit hår. Det er vigtigt at huske at syntetiske materialer fremkalder statisk elektricitet, derfor er hætter fremstillet af naturlige stoffer foretrukne. Og for at minimere risikoen for statisk elektricitet kan du sprøjte antistatisk direkte på hovedbeklædningen indefra.

Korrekt pleje hår

Når man vasker hår, skal man huske på, at varmt vand tørrer håret og derved bidrager til udseendet af statisk elektricitet. Vand til vask af hår skal være varmt, og til sidst skylle - køligt.

Køb en kam med en speciel antistatisk belægning, da konventionelle plastkamper kun øger elektrificeringen af ​​håret. Du kan købe en trækam, bedst af alt - lavet af cedertræ eller eg. Det er imidlertid vigtigt at huske at sådanne kamre over tid bliver mikrokrekket og kan skade hår. Derfor udskift jævnligt dine trækamme til nye.

Hvad skal man gøre først

For at håret ikke skal elektrificeres meget, er det nødvendigt at lave specielle masker med folkemedicin i hjemmet, men det vil blive diskuteret nedenfor. For at komme i gang, gør dig fortrolig med hvad du skal gøre først:

 • ændre kammen, foretrukne materialer som træ og naturlig børstehår, betragtes som god birkekam;
 • Minimere brugen af ​​strygejern og hårtørrer, det er meget skadeligt;
 • Hold syntetiske tøj ud af skabet; tøj lavet af naturlige stoffer forårsager ikke, at håret bliver elektrificeret og magnetiseret;
 • Hvis du vælger plejeprodukter, skal du være opmærksom på sammensætningen - panthenol, ceramider og silikonehjælp til eliminering af elektrificering;
 • Brug altid balsammen efter vask af hovedet;
 • drik nok vand for at undgå dehydrering
 • Det er nyttigt at lave regelmæssige masker, der indeholder folkemæssige midler - de gendanner strukturen af ​​hvert hår, og håret er elektrificeret mindre.

Generelt afhænger valget af, hvordan man bekæmper elektrificering af hår, af hvorfor det ser ud, og hvis årsagen er udtørring, skal du bare øge mængden af ​​vand, der forbruges dagligt. For at forstå, hvorfor dit hår er magnetiseret, analyser din kost, livsstil og vurder niveauet af skønhedspleje.

Hurtige måder

Hvad skal man gøre, hvis strenge kraftigt elektrificeres, spredes i alle retninger, i det mest ubelejlige øjeblik? I sådanne tilfælde anbefales det at vådre håndfladerne med mineralvand og glatte det raserende hår ud. Forresten er denne metode effektiv og giver dig mulighed for at sikre, at håret ikke magnetiseres mindst en halv dag. Der er også en måde, du skal smøre palmerne med en lille smule creme og glatte også krøllerne.

Hvis du ikke rigtig kan lide disse produkter, så få en flaske antistatisk, for eksempel Oriflame's Nutri Protex fra Avon eller Avon's Daily Shine. Disse værktøjer er meget effektive og designet specielt til hår.

Vi bruger specielle midler mod elektrificerende hår

Tørt hår er mere modtageligt for elektrificering, derfor bør dette hår fugtes, ved hjælp af specielt designet hårplejeprodukter til denne type hår. Fuktgivende og nærende masker baseret på æteriske olier vil være meget nyttige for hår, der er tilbøjelige til elektrificering. Gode ​​resultater gives og uudslettelige hårprodukter (fugtighedssprayer, serum).

Gør det godt med elektrifierede hår "fedtværktøj", der ikke skal vaskes af, såsom pasta, voks eller væske. Mange vinterserier af hårplejeprodukter har antistatisk virkning og fugtgivende egenskaber. For øjeblikkeligt at slippe af med statisk elektricitet i håret, kan du købe en særlig antistatisk eller fugtgivende spray til hår.

Hvad skal man gøre med allerede elektrifieret hår

1 Den mest berømte og enkle måde at forhindre elektrificeret hår på er antistatisk. Hvis det ikke er tilfældet, kan du sprøjte hårbørste hårspray og kamme dem.

2. Hvis du har øl eller mineralvand på hånden, så er de dine hjælpere i kampen mod uhyggeligt hår. Stænk dit hår med disse væsker - og problemet er løst.

3. Til taming shrew hår egnet creme til ansigt eller hænder. Du skal tage lidt creme, spred på dine hænder og glat hår. Cream bør ikke være for meget, ellers bliver håret fedtet.

4. Brug lavendel eller rose æterisk olie. For at gøre dette opløses nogle dråber i en spray med vand og spray hår.

5. For ikke at elektrifisere dit hår, kan du gøre følgende. Fold dine håndflader i en "båd", hold den til dine læber og ånder ud med dem med et fuldt bryst. Hurtigt glat hår med luftfugtede hænder. Dette er et meget godt værktøj, så håret ikke er elektrificeret, når der ikke er noget mere egnet til hånden.

6. Valget af hårtørrer er også et vigtigt spørgsmål. Det er bedre ikke at bruge det overhovedet, for ikke at overdrive håret og ikke udsætte dem for unødig stress. Men hvis du virkelig skal bruge en hårtørrer, så vælg en, der har funktionen luftionisering.

7. For ikke at elektrifisere dit hår skal du altid bruge den rigtige shampoo og balsam, der passer til dig. For tørt hår skal du sørge for at bruge fugtighedsgivende og nærende masker.

8. Valget af kammen er også vigtigt. Den bedste pasform er træ, lavet af birk. Den bedste mulighed ville være en ebonit kam, som nemt klare med elektrificerende hår. Det er bedre at glemme plastkamme for evigt, det er den første kilde til elektrificering af dit hår.

9. Gå ikke om vinteren uden en hat, ikke overkøl hovedbunden. Lad ikke sne sne og regner falde på håret.

10. Overvåg altid hårets tilstand, især om sommeren. I løbet af ultraviolet strålings virkningsperiode svækkes håret og bliver tyndere. Du må ikke blive overrasket om vinteren, at du ligner en mælkebøtte, hvis du ikke betalte nok opmærksomhed på dit hår om sommeren.

11. For at forhindre hår i at blive elektrificeret, brug skum eller voks til hår styling, disse produkter indeholder særlige antistatiske ingredienser.

Folkemedicin mod elektrificerende hår

1. Forbered og brug denne maske. Tag en halv mango, en skefuld højtfedt kefir, 1 æggeblomme kyllingæg. Hak mango, tilsæt kefær og mosede æggeblomme. Alle blandes og påføres på vasket og let tørret hår. Lad være med at handle i 30 minutter, efter at du har pakket håret med en taske eller film. Vask masken af ​​med rent vand. Dette er et meget effektivt middel, at håret ikke er elektrificeret.

2. Det vil hjælpe med at slippe af med elektrificering og forhindre dens maske baseret på æggeblomme og honning. Tag en spiseskefuld honning, en teskefuld olivenolie, æggeblomme. Bland alt sammen. Du kan også tilføje hvedekim. Brug det samme som i den foregående opskrift.

3. For at forhindre elektrifieret hår kan du skylle det med øl eller fortyndet citronsaft efter hovedvasken.

4. Stænk håret med mineralvand hele dagen eller skyll håret med det efter hver vask.

5. Tilsæt i din shampoo pisket æggeblomme og lidt gelatine, det vil hjælpe med at vægte håret og give dem beskyttelse.

6. Skyl håret efter vask med koldt vand.

Masker mod elektrificerende hår

Hvis håret er stærkt elektrificeret og styling bliver næsten umuligt, skal man sørge for, at den passer ordentligt. Først og fremmest skal du være opmærksom på brugen af ​​specielle fugtgivende masker, som vil være nok til at gøre to gange om ugen.

Med regelmæssig og ordentlig pleje fra problemet med elektrificerende hår vil slippe af meget hurtigt. Efter de positive ændringer er mærkbare, er det muligt at reducere antallet af masker - for eksempel at udføre en kosmetisk procedure pr. Uge.

Efter påføring af masken anbefales det at pakke håret med plastfolie (du kan bruge en mad eller en simpel taske) og lægge et varmt håndklæde eller tørklæde ovenpå.

For at fjerne masken fra håret, kan du bruge en mild shampoo og vand. Men ikke-standardiserede midler vil medføre fordele - for eksempel vand fortyndet med eddike eller citronsaft, ikke-kulsyreholdigt mineralvand, øl osv. Det er vigtigt at vælge et skyllemiddel baseret på hårets type.

Den fantastiske effekt er tilvejebragt ved regelmæssig brug af enkle hjemmelavede masker, takket være hvilken statisk elektricitet der hurtigt fjernes fra håret og forebyggelse af dette problem i fremtiden.

Mango Mask

For at forberede denne maske skal du tage puree fra massen af ​​moden mango (2 spsk), tilsæt kefir med maksimalt fedtindhold (50 g), tilsæt en rå æggeblomme. Surmælk kan bruges i stedet for kefir.

Alle komponenter blandes godt, og den resulterende sammensætning påføres strengene jævnt fordelt over hele længden. Efter 20 minutter skal du vaske håret grundigt med masser af varmt vand og baby shampoo.

Maske med honning

Det er nødvendigt at tage flydende honning (2 spsk.) Og olivenolie (2 spsk. L.). Kandiseret honning kan også bruges, men det skal smelte på forhånd i et vandbad. Alle komponenter blandes, og rå æggeblomme injiceres. Den færdige maske påføres strengene og efterlades i 30 minutter, vaskes derefter af med varmt vand og baby shampoo.

Maske med Cognac

Det er nødvendigt at tage ricinusolie (1 spsk) og bland med rå æggeblomme, i slutningen introduceres cognac (2 spsk). Alle komponenter blandes grundigt, og sammensætningen er jævnt fordelt over hele længden af ​​håret. Vask masken af ​​efter 30 minutter.

Vitamin A Mask

For at forberede masken skal du tage drueolie (2 spsk), flydende honning (2 spsk), æggeblommer (2 stk.). I stedet for drueolie kan du bruge klud eller ricinus. Alle komponenter blandes og opvarmes i et vandbad. I slutningen injiceres 1 ampul af A-vitamin. Sammensætningen påføres håret jævnt fordelt over hele længden og efterlades i ca. en halv time. Efter den angivne tid skal du grundigt vaske dit hår med varmt vand og baby shampoo.

Mask med mælk

Bland rå kyllingeblomme med mælk (1 spsk. L.) Og flydende honning (1 tsk.). Alle komponenter blandes grundigt, og den færdige sammensætning påføres håret fordelt over hele længden. Efter 10 minutter skal du vaske dit hår med varmt vand og baby shampoo. I slutningen af ​​krøllerne skylles med køligt vand med en lille mængde citronsaft. På grund af en sådan omsorgsprocedure ophører håret ikke kun elektrificering, men får også en sund glans.

Antistatisk

Der er ikke altid et antistatisk ved hånden, men der er ikke noget ønske eller tid til at gå i butikken. I dette tilfælde hjælper hjemmehjælp, der er let at forberede dig selv. Du skal blande mineralvand (500 g) og lavendel eller rose æterisk olie (et par dråber). Sammensætningen hældes i en sprøjteflaske og påføres håret.

Du behøver ikke at kigge efter måder at bekæmpe problemet med elektrificerende hår, hvis du vælger den rigtige shampoo og balsam. Det er vigtigt, at disse produkter passer fuldt ud til din hårtype. For at passe på tørre og skøre tråde er det vigtigt at bruge fugtighedsgivende og nærende produkter.

Hvis du følger alle ovenstående anbefalinger og ikke glemmer jævnligt, og vigtigst af alt, passer ordentligt på dit hår, kan du hurtigt slippe af med elektrificeringsproblemet. Krøller vil altid se velplejede og sunde, og styling tager ikke meget tid og kræfter.

Oversigt over antistatisk hårprodukter

Glatte og fede krøller - drømmen om hver pige. Det er dog ikke altid hårets hoved, der glæder sig over dette udseende, især "lunefuldt", det bliver i efteråret-vinterperioden, når vi begynder at bære hatte. Strande stikker ud i forskellige retninger, frisure er som en mælkebøtte, klar til at tage ud i luften, når den første vind blæser. Magnetisering er forbundet med klimaændringer og andre faktorer; et middel til elektrificerende hår vil hjælpe med at klare det.

Vi vil overveje de mest effektive antistatikere fra producenter af professionel kosmetik og lære at gøre dem selv hjemme.

indhold

Årsager til elektrificering

Ofte begynder håret at magnetere det om vinteren. Dette skyldes opstart af strømper, køling og konstant ophold i værelser med tør luft. Syntetisk hovedbeklædning fører til dannelsen af ​​positivt ladede ioner på hårets hoved, strengene kan ikke klæbe til hinanden, begynder at blive forvirrede og flyve fra hinanden.

Kold påvirker også krølleens tilstand negativt, det fører til deres udmattelse og skrøbelighed. Eksponeringen for varmeapparater fra cuticles fordamper værdifuld fugt - det er tørhed, som oftest forårsager elektrificering.

Hvis der opdages et problem året rundt, kan det udløses af følgende faktorer:

 • forkerte plejeprodukter
 • for ofte vask af hovedet, hvilket gør krøllerne tørre og livløse;
 • misbrug af hot-laying apparater
 • mangel på vitaminer B, C, A og E i kroppen;
 • hyppig farvning eller perm;
 • dehydrering.

Oversigt over antistatiske midler

Produkter, der lindrer statisk stress fra stoffet, har længe været kendt på markedet, men for håret er det absolut ikke egnet. I tilfælde af hår behøver vi ikke aggressive kemikalier, men omhyggelige produkter, der giver høj kvalitet.

En god antistatisk ikke blot "pacificerer" ulydige krøller, men fugtiger dem også, beskytter mod miljøets negative virkninger, forhindrer skade på yder- og inderlagene.

Piger, der lider af elektrificerede tråde, kan du rådgive professionelle kosmetik og folkemandsprodukter, der kan hjælpe med at løse problemet.

Kosmetiske produkter

Du kan købe produkter, så dit hår ikke er elektrificeret, du kan i butikkerne af professionel kosmetik til hår. Også kendte mærker producerer specialudstyr til pleje, hvorved statisk spænding kan fjernes fra ordren. Området er ret bredt, fordi piger med enhver form for hår kan finde passende pleje.

Vi har valgt de ti bedste produkter:

 1. Anti-statiske wipes Frizz Dismiss Fly-Away fra Redken. Servietter er designet specielt til at pacify uhæmmelige tråde, de er mættede med olier af frø af proksaki, lavendel og akvatisk. Disse stoffer glatter krøllerne, styrker krybdyrne, lette leveringen af ​​fugtighedsbevarende ingredienser inde og afstød fugt fra ydersiden.
 2. Moroccanoil fugtgivende shampoo. Professionelt værktøj er ideel til piger, der har tørt, livløst og tyndt hår. Det indeholder ikke aggressive komponenter, der kan forårsage negative reaktioner. I stedet for sulfater, parabener og fosfater har producenter beriget kosmetik med argan og avocado olier, fedtsyrer, keratin, proteiner og andre stoffer, der genopretter og nærer låsene.
 3. Modstandscementeringsmiddel fra Kerastase. Det har intet at gøre med byggematerialet og fik sit navn på grund af dets høje styrke og reparationsegenskaber. Pleje genopliver bogstaveligt låsene på øjnene, den indeholder prokeratiner, efterligner keratin, som består af hår, ceramider, som regenererer det intercellulære stof og beskytter tråde udefra. Sammensætningen er også beriget med mirotamnus juice, som initierer metaboliske processer på cellulært niveau.
 4. Spray Curex Versus Winter af Estel. Produkter fra denne linje er designet specielt til vinterpleje, det er beriget med naturlige ingredienser, der dybere nærer, genopretter og beskytter krøller. Sprøjten er den nemmeste at bruge, den indeholder derivater af proteiner og panthenol, som trænger ind i trådene, mætter dem med fugt, fladder dem for bedre kæmning og lindrer statisk stress.
 5. Klimaanlæg Frizz-Ease Smooth Start fra John Frieda. Et alsidigt produkt, som kvinder kan bruge med alle farver og typer af hår. Gendanner niveauet af tabt fugt, glatter over overfladen af ​​krøllerne, gør dem lydige og elastiske, hjælper med at øge beskyttelsesfunktionerne i neglebåndene. På trods af den rige sammensætning giver værktøjet ikke effekten af ​​at vægte håret.
 6. Spray Winter RX Anti-Static fra Alterna. Ideel til vinter og efterår. Sprøjten fjerner øjeblikkeligt statisk stress, gør krøllene silkeagtige og bløde, er indlejret i hulrummets hulrum og udglatter det. Det har en let tekstur, vejer ikke og gør håret klæbrigt, har en fantastisk duft med mandel, vanilje, kirsebær og kokosnød nuancer.
 7. Glamour serum fra ToniGuy. Let olieagtig tekstur af produktet gør det simpelthen uundværlig i koldt vejr og stærk vind. Serumet håndterer det mest ubehagelige hår i løbet af få sekunder, lige efter applikationen ligger låserne i et tæt lag, erhverver en utrolig glans og stopper fluffing.
 8. Kæm ingen statik fra Breezelike. Den kinesiske producent har længe vundet verdensmarkedet med sine produkter, det producerer sandeltrækamme. Dette materiale giver blid krøllesorg, fjerner statisk stress fra dem, gør kammen til en behagelig og nyttig procedure. Sortimentet har massagebørster og kamme af alle former og størrelser.
 9. Børste Satin Hair 7 fra Brown. Et innovativt produkt fra en førende producent af husholdningsapparater vil være en ægte frelse for krøller, der ofte elektrificeres. Enheden efter at have trykket på knappen mætter tråde med aktivt opladede ioner og neutraliserer statisk spænding.
 10. Hårtørrer med ioniseringsfunktion CV 430 D6 fra Roventa. Mørket hårtørringstilstand startes ved at trykke på en knap. Tørretumbleren neutraliserer statisk spænding, forhindrer fjernelse af fugt fra trådene, beskytter dem mod skader. Kundeanmeldelser bekræfter, at enheden er egnet til daglig tørring, det forkæler ikke håret og forenkler styling.

Opskrifter af folkemedicin

Hovedopgaven i krøllepleje, som er meget nem at elektrifisere, er at mætte dem med fugt. Ikke kun kosmetik og tilbehør til styling, men også naturlige produkter kan klare dette.

I hjemmet kan du forberede masker og skylninger, som aktivt fugter strængerne, beskytter dem mod det eksterne miljøs negative indflydelse og genopretter strukturen.

Hvis du foretrækker miljøvenlige produkter, lær du effektive opskrifter til deres forberedelse.

 • Mælk og linnedmaske. Fyld 50 g høremel med 70 ml varm, men ikke kogt mælk, insisterer en halv time. I en separat beholder kombinerer vi 50 ml honning smeltet i et vandbad og 40 ml majsolie. Efter hør infusioner blander vi begge væsker, lægger på krøller, sætter på en plastikkappe og en varmekap, hold i en halv time. Vask af med en sulfatfri shampoo.
 • Græskar og creme maske. Vi gnider på en fin rist eller klemmer 180 g græskarmasse i en blender, tilsæt 120 ml tung fløde, 30 ml 20% rømme og 50 ml burdockolie ind i den, pisk blandingen med en visp, så alle komponenterne kombineres og væskeniveauet stiger lidt. Påfør på tørt hår, gør afstanden fra rødderne med 2-3 cm, isoler hovedet og vask masken om en time.
 • Skyl fra serien. Bland 50 g tørret tog og hakkede calamus rod, hæld 700 ml kogende vand, insistere i en halvanden time, filtrere gennem gasbind. 50 ml naturlig birkesap og 3 dråber melissa æterisk olie tilsættes til væsken. Vi skyller krøllerne efter vask, lad bouillon stå i 15 minutter, skyll med koldt rindende vand.
 • Skyl hopkegler. Bland 50 g humlekegler, 30 g tørret nælde, 10 g pebermynte og 2 g laurbærblad. Fyld græsset med en og en halv liter varmt vand og lad i 2 timer under låget. Hæld bouillonhår efter påføring af shampoo og balsam.
 • Skyl fra coltsfoot og egetræsjuice. Fyld 1,5 liter varmt vand med 50 g tørrede kamille blomster, 50 g af en coltsfoot, 20 g lilje af dalen, insistere hele natten. Når sammensætningen er klar, filtrer den, tilsæt 20 ml egesaft (sælges i apotek). Påfør bouillon til krøllerne to gange: før vask af hovedet og efterfølgende.

Generelle anbefalinger

Særlige midler til elektrificering af håret giver en god effekt. Men omhu for svage og dehydrerede tråde bør være omfattende, hvis du en gang for alle vil slippe af med hår, der stikker ud i alle retninger. For at være forsigtig med krøllerne skal man gøre alt for at beskytte dem mod den negative påvirkning af det ydre miljø og ernæring.

Følgende disse enkle anbefalinger hjælper dig altid med at nyde en smuk haircut:

 • Prøv at vælge vinterhatte lavet af naturlige stoffer, de skal passe tæt på hovedet og ikke gnide mod håret;
 • drik et vitaminkompleks hvert kvartal
 • i det mindste at ty til hot-laying;
 • Spis en afbalanceret kost, indtast vitaminer rig på menuen;
 • tillade ikke udtørring af kroppen - drik en dag mindst 1,5 liter ikke-kulsyreholdigt vand;
 • trim de delte ender i tide;
 • Børst ikke våde eller våde tråde, tænderne på børsten kan beskadige dem.

Derudover skjuler håret under yderbeklædningen og hatten i den kolde årstid, og i sommeren beskytter den mod sollys med en hat eller hue.

Tegn konklusioner

Det er muligt at klare elektrificerede krøller ved hjælp af kosmetiske og folkemæssige midler. Det er dog værd at huske, at ophobningen af ​​statisk elektricitet er en konsekvens af udtørring og udtømning af ordren. Omfattende og kompetent pleje hjælper med at rette op på situationen.

Hvis du anvender antistatika korrekt og følger råd fra eksperter, vil dit hår hurtigt komme sig, blive lydigt og sundt.

10 bedste midler mod elektrificerende hår

En hurtig måde at fjerne statisk fra

Tørrheden af ​​luften i rummet, temperaturudsving og friktion af hår på hatte og tørklæder forårsager elektrificering. Derfor er hovedopgaven for antistatiske midler at fugtige håret.

Alterna Polering Hair Spray

Bambus anti-fugtighedsspray fra Alterna, 1 960 gnid.

Tør lak med en lille grad af fiksering klæber ikke håret, lader det bevæge sig, tilføjer glans og glatter. Basen af ​​lakket er Candy olie, rig på fedtsyrer, opnået fra frugterne af det indonesiske stearinlys.

Paul Mitchell Firming Hair Spray

Super stærk væskebehandling af Paul Mitchell, 2.060 gnid

Multifunktionel spray til fugtighed, styrke og glat hår, handlingen er mere som en uudslettelig balsam, selvom håret ikke vejer ned. Det giver en mærkbar glans, beskytter mod solen og kan bruges som termisk beskyttelse. I sammensætningen - vegetabilske proteiner og alger.

Hairline Serum fra Cutrin

Chooz Anti-Frizzer fra Cutrin, 693 gnid.

Serum ser efter hår, giver øjeblikkelig effekt som fjernelse af statik, eliminering af fluffiness og beskytter mod solen og høje temperaturer på stylister. Tekstur er gennemskinnelig og ret flydende, så værktøjet er praktisk at distribuere palmer af vådt og tørt hår.

Termisk spray fra Framesi

Thermo Defense Lotion fra Framesi, 1 170 gnid.

Grundlaget for en universel forberedelse til termisk beskyttelse, glathed og disciplin af hår er mandelproteinerne og panthenol, som giver næring og fugtighed for håret og fjerner statikken. Særligt godt værktøj egnet til porøst og beskadiget hår.

Antistatisk fra Moroccanoil

Frizz Control fra Moroccanoil, 2 550 gnid.

En lyssprøjte baseret på E-vitamin og arganolie gør det lettere at kæme, unravels hår og fjerner statisk. På grund af den ikke-fedtede tekstur er det praktisk at sprøjte sprayen på en kam og kam dit hår
i løbet af dagen eller før lægning.

Cream for elasticitet fra System Professional

Smooth Curl Definer fra System Professional, 2 058 gnid.

Endelig behandling for krøllet hår med frostsikring effekt, som kan bruges til styling lige. Det giver en nem fiksering, ikke lim håret og glatter. Da værktøjet har en cremet tekstur, er det bedre at bruge det på krøllet hår eller til styling for ikke at gøre det tungt.

Servietter til glathed og disciplin af hår fra Redken

Fly-Away Fix Frizz Afvis fra Redken, 2.800 rubler.

Antistatisk hår i praktisk og mobilt format i form af servietter. Den ene er nok til at glatte hår. Servietter gennemblødt med prakaksy frøolie til styrkelse med vand til fugtigheds- og lavendelolie til blødgøring.

Hyaluronic fluid conditioner fra Librederm

Hyaluronic fluid conditioner fra Librederm, 430 rubler.

Lavfedtspray med tekstur af vand baseret på hyaluronsyre, silkeproteiner, kollagen og elastin blødgør håret hårdt og giver skinne, tyndt hår føles som om det berører røret. Praktisk værktøj uden ekstra komponenter i sammensætningen til daglig brug.

John Frieda Nourishing Oil Elixir

Frizz Nyd fra John Frieda, 1 100 gnid.

Lavfedtspray med tekstur af vand baseret på hyaluronsyre, silkeproteiner, kollagen og elastin blødgør håret hårdt og giver skinne, tyndt hår føles som om det berører røret. Praktisk værktøj uden ekstra komponenter i sammensætningen til daglig brug.

Spray antistatisk fra R + Co

Folie anti-statisk spray fra R + Co, 2.160 rubler.

Tør spray i et aerosolformat har en ikke-fedtet tekstur og er velegnet til enhver form for hår, især tynd. Det er bedst at anvende produktet på håret efter tørring og styling. Den indeholder E-vitamin, arganolie og et kompleks af polymerer, og duften er baseret på rød orange, violet og enebær bær.

"Dandelion Effect": 10 Excellent Anti-Electrifying Agents

Vinteren kommer traditionelt sammen med fluffy snowdrifts, duften af ​​æbler og kanel, mulled vin smag kommer fra køkkenet og en sød forventning om nytår helligdage. Og på denne vidunderlige tid af året vil jeg især se perfekt ud - selv under betingelse af ikke den mest elegante dunjakke og hatte, uden hvilken det er umuligt at undvære i sådant vejr.

Om efteråret og vinteren står alle piger uden problemer over for statisk elektricitet i deres hår. Eksperter forklarer, at håret er elektrificeret og brændt på grund af manglende fugt - fra temperaturfaldet og udsættelse for varm luft i værelserne. Heldigvis kan problemet løses nemt og sikkert: og vi har samlet et dusin skønhedsprodukter, der vil hjælpe dig med dette.

Mist "Instant" Figs, Holika Holika

På trods af, at "Instant" Figs (The Moment Perfume-serien) af Holika Holika er placeret som en parfumeret kropsdå, gør han et fremragende arbejde med ekstra fugtkrumninger uden at beskadige frisuren. I sammensætningen, som du måske gæt gæt, kan du finde figner, som blødgør og nærer træt hud. Og den diskret, men ret resistente blomsterduft vil glæde dig - og klar til at argumentere for dem omkring dig - hele dagen. Konklusion: Dette er den perfekte løsning til parfume gourmeter.

Spray Heat Seal, Paul Mitchell

Paul Mitchell Heat Seal er en vandafvisende spray med en termisk beskyttelse effekt designet specifikt til hår i den kolde årstid. Værktøjet giver håret glans og silke, beskytter hårets neglebånd mod termisk skade, perfekt retter stilingen og bevarer det selv ved meget høj luftfugtighed. Ingredienser - ekstrakter af arnica, kamille, citron, timian, rosmarin, fucus og hvedeproteiner. Påfør en lille mængde varmeforsegling til våde håndklædetørret hår - og glem elektrificering i 24 timer.

Shampoo-care for tørt hår Dercos, Vichy

Vichy Dercos beroligende shampoo omsorg hjælper tørt og skørt hår til at klare de skadelige virkninger af miljømæssige faktorer. For at gøre dette har Vichy laboratorieeksperter studeret forskellige aggressive faktorer, der påvirker hovedbunden - fra kamme og stive frisurer til strygning og aggressive farvestoffer. De aktive ingredienser i sammensætningen af ​​Dercos til tørt hår (Sensirin-molekyle, panthenol, abrikosolie og glycerin) reducerer kløe og brænding, styrker hårfibrene og handler desuden omgående og inden for 48 timer. En særlig fornøjelse vil medføre aroma - hvide blomster og krydderier med noter af fersken og ambergris.

Emulsion-care TRIE Emulsion Cocobelle, Lebel

Fuktgivende og udjævning af emulsionsbehandling baseret på kokosolie TRIE Emulsion Cocobelle fra Lebel er ideel til hårdt, tørt og porøst hår, som skal genskabe skønhed og sundhed. Værktøjet trænger ind i håret og giver fremragende fugtgivende, bevarer effekten af ​​blødt, fugtigt hår i lang tid, giver blødhed og straks fjerner statisk, fjerner overdreven fluffiness. Kokos- og arganolier, sheasmør, solsikkefrøekstrakt, platina nanopartikler og E-vitamin kan findes i sammensætningen. En særlig bonus vil være en eksklusiv aroma sammensætning - en cocktail af søde æbler, pærer og kokosnødder - og SPF 15.

Koncentreret Anti-Frizz serum, Londa

Koncentreret antistatisk serum med anti-frizz fra Londa har den letteste tekstur, straks udglatter håret og giver det en sund glans. Produktets hemmelighed i retningsbestemte mikropolymerer og næringsolier, som fylder strukturen af ​​hver krølle og genopretter den fra indersiden. På trods af oliesammensætningen bør du dog ikke være bange for fedt og volumen tab - Komponenterne i formlen er afbalanceret på en sådan måde, at du sparer dig for unødige bekymringer om frisuren, hvilket sikrer et perfekt resultat ved udgangen.

Lotion til lægning af Ultra Control, Taft

Taft Ultra Controls serien er designet specielt til dem, der ikke ønsker at begrænse sig til frisurer som hestens hale eller en afslappet bolle, der passer til vejret. Midler giver en tredobbelt kontrol over elektrificeringen af ​​håret, falmer og slår ud strenger 24 timer i døgnet, og en effektiv formel med polymerer tager kontrol over ikke kun statisk elektricitet, men også styling. Vi anbefaler dig at starte bekendtskab med linjalen med Ultra Control lotion i et sprayformat: omhyggeligt indhyller dit hår, det giver dig mulighed for at holde dit hår i perfekt stand under sneen, vinden og endda under overskriften.

Fuktgivende spray Redning, Niophlex

Sammensætningen af ​​den fugtighedsgivende spray Redning fra Niophlex indeholder et utroligt nærende ekstrakt af arganolie, såvel som hydrolyseret keratin, som fugtiger håret fra rod til spids, hvilket letter kamning og fjernelse af alle de ubehagelige effekter af styling, som for meget fluffiness og statisk spænding. Det er bedst at anvende produktet på et vådt, men tørret hår. Så låses fugtet i krøllerne, så de bliver mere tætte, får en naturlig glans og magisk aroma, der ikke efterlader nogen ligeglade.

Servietter til hår Carré Lissant, Kerastase

De begrænsede retoucheringsservietter til Carré Lissant hår fra Kerastase efter handlingsprincippet adskiller sig ikke fra måttens servietter til ansigtet, så du nøjagtigt gør venner med dem. Men sidstnævnte vil ske, fordi de bogstaveligt talt bruger en lille bevægelse af hånden for at hjælpe med at fjerne statisk elektricitets hår, hvilket gør det glat og elastisk. Brand eksperter siger, at formlen baseret på bivoks og lavendel olie også hjælper med at klare dannelsen af ​​krøller, eksponering for fugt og sløvhed, som ofte opstår om vinteren.

Blend Cream Shampoo, Shik Halal

Friske bananer i en shampoo flaske? Hvorfor ikke - hvis vi taler om det berømte Shik Halal-mærke af naturlige kosmetik shampoo med en delikat fløde tekstur. Ud over bananer kan du finde citronolie, marokkanske mandariner, økologisk kiwifrugter og saftig ananas, der ideelt set renser olieholdigt hår, fugtighedsgivende og nærende dem fra rod til spids. En imponerende mængde og ingen elektrificering er hvad du kan og bør drømme om i vinter.

Aircondition Glad Happy Happy Joy Joy, Lush

"Alle, der har prøvet denne balsam mindst en gang, vil ikke acceptere at bruge noget andet. Det er trods alt rig på næringsstoffer og fugtiger håret uden at veje, "siger Lush repræsentanter med rette. Superstar blandt brandets conditionere, den indeholder mandelmælk, jojobaolie, rosenvand og orange blomstervand for at gøre dine krøller føle sig lykkeligste i verden. Det vigtigste er, at effekten kan ses efter syv dages brug, og vi er næsten sikre på, at du ikke vil kunne nægte at bruge den.

10 bedste midler mod elektrificerende hår

I efteråret står mange piger overfor et problem, der forgifter eksistensen og gør det svært at føle sig selvsikker. Og navnet på dette problem er elektrifieret hår. Årsagen til statisk elektricitet i krøllerne er hyppige temperaturændringer, overdreven tør luft i værelserne og kontakt med syntetiske stoffer, hvis tilstedeværelse i garderobeskabet er svært at undgå.

Eksperter mener dog, at dette ikke er en grund til panik. Håret vil ikke længere elektrificere, hvis de ordentligt og regelmæssigt tager sig af dem, og foretrækker dybt fugtgivende produkter. Vi har valgt de ti bedste anti-elektrificerende midler, uden hvilken denne sæson absolut ikke er nok.

Servietter Frizz Afvis Fly-Away Fix, Redken

Redken Frizz Dismiss Fly-Away Fix wipes fra Redken er specielt designet til at beskytte mod fluffiness og statisk for glat og disciplineret hår. Hver serviet er imprægneret med en speciel sammensætning, der glatter det øverste lag af hår, hvilket giver det en glat og silkeagtig glans. Sammensætningen er beriget med prakaksy frøolie, som er i stand til at styrke hårfibre, lavendelolie og akvatisk materiale - et stof der er ansvarlig for levering af fugtighedsbevarende ingredienser i håret og afstødende fugt udefra. En god bonus er et kompakt format, der giver dig mulighed for at tage tørretumbler overalt med dig.

Fuktgivende Regenererende Shampoo, Moroccanoil

Moroccanoil er berømt for sine hårplejeprodukter, og fugtighedsgivende regenererende shampoo er en af ​​de ting, som mærket absolut bør prøve. Det renser forsigtigt håret, mætter dem med keratin, fedtsyrer, proteiner og andre næringsstoffer. Samtidig indeholder produktet ikke sulfater, fosfater og parabener, men der er argan og avocado olier. Repræsentanter for mærket siger, at værktøjet er ideelt til hår efter en keratinrettingsprocedure, og på grund af den høje koncentration af aktive stoffer forbruges meget økonomisk.

Cement Care Resistance, Kerastase

Care-cement Résistance fra Kerastase er et nyt regenereringsmiddel til svækket hår, hvilket styrker det indefra og genopretter det ydre beskyttelseslag. Produktets sammensætning er i stand til at imponere selv piger, der er velkendte i hårplejeproblemer: Ikke kun prokeratin er til stede (et protein der efterligner keratinfunktionen og har dybe regenererende egenskaber), men også ceramider (genoprett det intercellulære stof, gør håret stærkere udenfor) og grøntsagssaft Myrotamnus, også kendt som "genopfriskende plante". For optimal resultater anbefales brugen af ​​plejecement 2-3 gange om ugen.

Kam Satin Hair 7, Braun

Braun har udviklet en innovativ kam med en integreret ionizer specielt til dem, der konstant kæmper med uroligt hår og ofte ikke ved, hvordan man fjerner statisk elektricitet fra krøller. Nu kan problemet løses med en regelmæssig kam. Sandt, ikke helt normalt, men højteknologisk Satin Hair 7. For at "lancere" strømmen af ​​aktive ioner i krøllerne, tryk bare på en speciel knap. Ifølge skaberne virker kammen næsten som et hårbalsam, som øjeblikkeligt pacerer urørligt og elektrificeret hår og samtidig giver det glat og skinnende.

Sprøjtebehandling af hår Curex Versus Winter, Estel

Estels Curex Versus Winter-serie er designet specielt til hårpleje i vintersæsonen. Derfor er alle de vigtigste funktioner i produkterne - dyb hydrering og ernæring, beskyttelse mod skrøbelighed og antistatisk effekt. Du kan prøve noget produkt fra linjen (det omfatter også shampoo, balsam og maskepleje), men det er bedst at stoppe ved en lyssprøjte med proteinderivater og panthenol i sammensætningen. Det fugtiger håret hårdt, genopretter hovedbundens naturlige ubalance, letter kæmning og bekæmper selvfølgelig statisk elektricitet.

Fugtgivende Balsam Frizz-Ease Smooth Start, John Fieda

Frizz-Ease er en speciel John Fieda-linje til alle former for uroligt hår. Blandt de produkter, der er rige på ernæringsmæssige komponenter, bør du være opmærksom på den fugtighedsgivende balsam Smooth Start. Det er velegnet til alle typer hår og hår nuancer og har til formål at bekæmpe flere problemer på én gang: værktøjet kompenserer for fugtighed, omdanner livløse tråde til silkeagtige og føjelige (og uden vægten) og genopretter krølleens naturlige beskyttelse. Det anbefales at anvende som en normal balsam - langs hele længden fra rod til spids.

Ionisering Hårtørrer CV7430D6, Roventa

Det er kendt, at ionisering i stylingsenheder neutraliserer elektrostatisk spænding på håret, idet de holder deres indre fugt, hvilket gør dem mere føjelige og skinnende. Derfor, hvis du vasker dit hår hver dag, og længden af ​​dit hår ikke tillader dig at tørre dem på en naturlig måde, så er det fornuftigt at få en hårtørrer med en ioniseringsfunktion. Find sådanne hårtørrere vil vise sig i linjer af forskellige mærker og som følge heraf i forskellige priskategorier. Men vi kan godt lide Roventa-versionen af ​​CV7430D6 - med Respekt-knappen, som giver særlig blid tørring.

Spray Winter RX Anti-Static, Alterna

Winter Hair RX Anti-Static fra det amerikanske mærke Alterna - spray-antistatisk til styling, designet til at beskytte dit hår fra efterårets vind og vinterkuld. Vigtigst er det, at den har en let tekstur og straks eliminerer den statiske effekt, hvilket gør krøllene bløde og føjelige. Sprayet "kan" også forsegle og glatte hårets halsbånd uden at skabe en klæbrighedseffekt og giver håret en lille grad af fiksering. Tilsæt her den søde aroma af mandel, vanilje, kirsebær og kokosnød for at få det perfekte sæsonbetonede produkt.

Kammer Ingen Statisk, Breezelike

Den Breezelike mærke er kendt for sin kam-lignende kam lavet af naturlige materialer langt ud over Kinas grænser. Som materiale til dem anvendes sandeltræ, som har naturlige antistatiske egenskaber, og området er så stort, at du ikke kun kan vælge "sammensætningen", men også formen af ​​en kam til din smag. I øjeblikket er den nej statiske serie af kamme den mest populære med Breezelike, og udsigten over piger rundt om i verden kan helt sikkert stole på.

Serum "Skinne og glathed", Toni Guy

Blandt produkterne fra det amerikansk-britiske hårmærke Toni Guy har nok regelmæssige hits, men Shine and Smooth serum er særligt populært i efterår-vintersæsonen. Dette er ikke overraskende, fordi værktøjet med en let olieagtig tekstur hjælper med at tæmme det ulydige og spredende hår, samtidig med at det giver en lys skinnende glans. Samtidig bør du ikke være bange for lidt: 2-3 dråber er nok, som skal gnides mellem palmerne og forsigtigt gnide ind i håret langs hele længden med særlig opmærksomhed på spidserne.

MirTesen

Hvordan slippe af med elektrificerende hår derhjemme

Hver kvinde bryr sig om hendes hår. Nogen besøger regelmæssigt skønhedssaloner, nogen køber professionelle værktøjer og sørger for ordentlig pleje derhjemme, og nogen foretrækker traditionel medicin. Dog afhænger mange kvinder ikke af et sådant problem, som elektrificerer deres hår, afhængigt af metoden til pleje. Hun giver en masse ulejlighed både psykologisk og kosmetisk plan, da håret kan stikke ud, komme ud af et smukt hår, kraftigt skubbe eller stå om hovedet med en aura. Det er meget svært at klare en sådan omdrejning af tråde, især i de tilfælde, hvor du ikke har de nødvendige værktøjer til rådighed, eller du har ikke fritid.

Hovedårsagerne til hår elektrificering

Krøller elektrificeret, under statisk elektricitet. Positivt ladede ioner vises i dem, når de kæmper med en kam (dets materiale er ligegyldigt, bortset fra træ), i kontakt med tøj eller friktion (under påklædning). Hår, der har en positiv ladning, "hopper tilbage" fra hinanden og begynder at stikke ud i forskellige retninger. Desuden er tørre tråde mere modtagelige for processen med elektrificering.

Ofte opstår et sådant problem folk om vinteren. Dette forklares af udseendet i væggene i huset af tør luft, som påvirkes af forskellige apparater til opvarmning, herunder centralvarme. Om sommeren skyldes fejlen ved ukorrekt omhu, hvilket fører til overdreven tørhed. Helt sikkert har sundt hår stærke vægte, der passer godt og beskytter det mod elektricitet og den negative påvirkning af det ydre miljø. Der er dog ingen problemer, der ikke kunne løses. En undtagelse er ikke elektrificering af hår. Der er trods alt masser af måder at gøre krøllerne "adlyde".

Folkemidler til elektrificering af hår

Fjern elektrificering af hår, du kan bruge folkemæssige retsmidler. Denne metode vil ikke kun redde dig fra problemet, men også forbedre strengene. Du kan vælge den bedste mulighed for dig selv, der kommer ud af deres egenskaber og type. Der er trods alt mange metoder mod elektrificering af hår, som har en virkelig magisk virkning. Altså:

Hårelektrificeringsolie

Med deres hjælp forbedrer du dit helbred, gør dem skinnende og sunde. Pink eller lavendel olie er bedst til dette formål. Det skal tilsættes vandet for at skylle håret. Desuden kan fortyndet væske hældes i en sprøjteflaske og periodisk fugte det med tråde. Hvad angår olivenolie, skal den anvendes i 30 minutter før vask af dit hår, så brug din yndlings shampoo.

Øl eller citron

Øl og citron er også effektive mod elektrificerende hår. De gør håret hårdere og eliminerer elektrificering. Men husk, de skal skylle håret efter vask. I dette tilfælde skal stoffet fortyndes med vand. Et glas vand skal have en spiseskefuld saft og to skeer øl.

Hårfarve

Hvis du farve dit hår, bliver det også tungere. Det er ikke nødvendigt at farve alt håret, du kan skygge et par tråde med kamille, valnødekstrakt eller bouillon fra løgskræl.

Nyttige tillæg

I shampoo anbefales det at tilføje æggeblomme og lidt gelatine. Disse komponenter vil omslutte håret, hvilket skaber en usynlig beskyttende film på den. Men du behøver kun at røre den del af kosmetik, du bruger på en gang. Det er ikke nødvendigt at lave emner, da de vil forringes om få timer.

Mineralvand

Spray dit hår med høj kvalitet mineralvand mindst fem gange om dagen.

Husk, at det er meget vigtigt, hvad temperaturen på vandet når du vasker hovedet. Jo varmere det er, desto mere tørrer det håret. Brug derfor vand ved stuetemperatur, især når det kommer til skylning.

Shampoo fra elektrificerende hår

Hvis du ikke ønsker at lave forberedelser med dine egne hænder, ved hjælp af traditionel medicin, skal du vælge en shampoo mod elektrificerende hår. Han vil yde kompetent hårpleje, "feed" dem med nyttige stoffer og vil helt klare opgaven. Du kan købe dem i fri adgang i enhver butik.

Vi tilbyder dig de mest effektive shampooer:

 1. Kerastase.
 2. Syoss.
 3. John Frieda Frizz-Ease.

Husk at et værktøj, der passer til en person, en anden måske ikke hjælper. Derfor skal du finde dit produkt gennem mange forsøg og eksperimenter.

Hår Elektrifugering Sprays

Hvis man ser på en række kosmetik, kan man drage konklusioner, spray til bekæmpelse af elektrificering af håret er meget mere end shampoo. Deres prisklasse er anderledes, med det resultat at hver pige vil kunne vælge de midler, der passer til hende både i pris og kvalitet. Som for den mest populære, disse omfatter:.. Alterna Winter RX Anti-Static, Toni og Guy Heat Protection, Moroccanoil Frizz Control Oribe Cote d'Azur Hår Refresher osv Også et godt resultat viser en balsam mod hår elektrificerende, men ved hjælp af Det er meget sjældnere sammenlignet med spray og shampoo.

For dem, der søger en opskrift for elektrificering, vil vi sige, at hjemmelavede masker er meget mere effektive end købte, da de indeholder nyttige og naturlige ingredienser. De vil ikke skade dine låse og helbrede dem på kort tid. Efter nogle få applikationer vil du bemærke, at folkemæssige opskrifter gjorde håret mere føjeligt, skinnende, fjernet skørhed og sektion. Så vi præsenterer de bedste hjemmelavede masker til din opmærksomhed:

Opskrift på yoghurt og kefir

Hold dette maskebehov omkring tredive minutter. Det er meget vigtigt at skabe en termisk effekt ved hjælp af en speciel hætte eller en almindelig pakke. Skyl behovet for en blanding af termisk vand.

ingredienser:

 • kefir (jo mere fedt er det jo bedre) - en sked;
 • mango (tag den gennemsnitlige frugt) - 0,5 stykker;
 • kyllingæg (skal kun æggeblomme) - et stykke.

Forberedelse: Bland ingredienserne med en mixer et par minutter før påføring af sammensætningen til håret.

Hjemmemaske fra magnetiseringshår med honning og æggeblomme

For at øge effekten i den færdige blanding kan du tilføje hvedekim. Skyl ud efter fyrre minutter

ingredienser:

 • olivenolie - en ske;
 • honning (prøv at vælge et bedre produkt) - en ske;
 • æggeblomme (det anbefales at bruge friske æg) - et stykke.

Forberedelse: Smelt honningen, bland derefter med de ovennævnte ingredienser og visp med en blander.

Olivenolie og citronsaft - et glimrende middel til magnetisering

Hold stoffet på håret må ikke være mere end tredive minutter. Vask af med shampoo.

ingredienser:

 • olivenolie - tre skeer;
 • citronsaft - klem 0,5 stykker ud.

Forberedelse: Klip citronen i to dele, klem saften ud af en af ​​dem og bland med olien. Derefter opvarmes blandingen i en vandbad til 37 grader.

Anmeldelser - hvordan fjerner man elektrificeringen af ​​håret?

Hvis du besøger fora, hvor kvinder deler hemmelighederne med pleje, kan det bemærkes, at problemet med at elektrifisere håret af damerne klare succes. Denne proces kræver kun lidt tid og viden. Anmeldelser af brugen af ​​masker, shampoo og andre positive midler.

Da jeg stødte på dette problem, satte jeg straks ud for en "hård kamp" efter at have købt en hel masse specialværktøjer. Jeg vil gerne sige, at kammen mod elektrificering af håret og masken på basis af kefir, som jeg forberedte mig selv, hjalp mig bedst.

Og jeg købte kosmetik fra de bedste producenter, men jeg ønskede ikke den ønskede virkning, før jeg forsøgte at lave en maske hjemme. Piger, ændrer ikke naturlige produkter til kemi. Pas på dit hår!

Alexandra, 19 år gammel

Jeg bruger en balm mod elektrificering af hår er ikke afhængig af årstiden. Det fugtiger og foderer tråde helt. I dette tilfælde forsøgte virksomheden anderledes, nu kender jeg et værktøj, der passer bedst til mig

Hvad er den mest effektive og sikre hårfjerning?

rivanola