10 måder at bremse hårets vækst på benene

Hver pige forsøger at tage sig af hendes hår på hovedet for at gøre dem smukkere, stærkere og tykkere. Men vegetation på andre dele af kroppen er et fuldstændigt uønsket fænomen, det skal konstant kæmpes med. Så du vil have huden på kroppen for at forblive glat så længe som muligt.

For dette er det vigtigt at bruge den rigtige metode til fjernelse af håret og et middel til at hæmme væksten af ​​hår efter depilation.

Kosmetiske hæmmere

Midler, der sænker hårvækst, hæmmere, påføres huden efter enhver form for fjernelse af hår: voks, barbermaskine, depilatorisk creme, elektrisk epilator.

Derudover påføres de på huden, der har gennemgået hårfjerning hver 2-3 dage. Inhibitorer kan være cremer, geler, mousses, lotioner, serum, deodoranter til underarmeområdet. Midler tynde og lette hår, svække follikelet, forhindre indvækst.

Efter et par uger med regelmæssig brug af hæmmere opnås den ønskede virkning: hårene bliver tyndere, svagere og lettere. Stoffer, der er en del af midlerne, blødgør, lindrer og desinficerer overfladen af ​​huden.

Der er ingen kontraindikationer for brugen af ​​cremer, da deres basis er et naturligt ekstrakt. Men der er en mulighed for en allergisk reaktion på nogle komponenter. Så før du åbner pakken med værktøjet, skal du altid læse dens sammensætning.

Folkemetoder

Forberedelse af den rigtige recept med egne hænder, du kan spare penge og være sikker på inhibitorens naturlighed. Sandt nok er virkningen af ​​husholdningsformuleringer noget mindre end fabrikken, på grund af den utilstrækkeligt høje koncentration af stoffer.

Et par gennemprøvede opskrifter:

 1. lotion efter epilering: bland 1 spsk. en skefuld jojobaolie, 5 dråber te-æterisk olie og 2 dråber æterisk olie-mynte;
 2. citron. Det område af kroppen, hvor hårene blev fjernet, behandles straks med et stykke citron. Lad ikke syre komme ind i slimhinderne. Metoden er velegnet til alle zoner bortset fra den dybe bikini;
 3. For dem, der er interesserede i at sænke hårets vækst på hovedet, eller rettere på ansigtet, er der en maske - den anvendes kun på problemområder: over overlæben på hagen eller kinderne. Tag en lige stor mængde ærtermel og gurkemeje, fortynd med simpelt vand til en flydende dej. Anvend på problemområdet, vent på, at blandingen tørrer og fjern den. Ved systematisk brug af en sådan maske er det muligt at opnå fuldstændig forsvinden af ​​hår i et bestemt område;
 4. nælde lotion. Placer 3 spsk i en glasburk. skeer af nældefrø, hæld 100 ml solsikkeolie. Insister 14 dage på et mørkt sted. Smør infusionsproblemer i huden på en given dag;
 5. hvid druesaft - for at hjælpe dem, der ikke ved, hvordan man bremser hårvækst i armhulen og bikiniområdet. Selv om det kan anvendes på hele kroppen. Smør huden med frisk hvid drue naturlig juice umiddelbart efter epilering og hver anden dag. Du kan ikke klemme saften og tørre huden med de udskårne druer.
 6. decoction dope. Fyld med liter kogende vand 7 spiseskefulde hakket datura urt, kog i en kvart time, cool. Tør problemområder hver 2-3 dage. Især er opskriften velegnet til piger, der ikke ved, hvordan man bremser hårets vækst på deres ben;
 7. grønne valnødder. Frugter skæres sammen, deres dele gnides med halvdele af huden, hvor det er planlagt at reducere udseendet af vegetation;
 8. maske af hyacint. Gnid roden af ​​blomsten på en fin rist, fordel blandingen i det ønskede område af huden, lad kroppen ligge i 10 minutter og fjern derefter.

Salon behandlinger

Hvis du vil vide, hvordan man kan bremse væksten af ​​kropshår med den største effekt, skal du kontakte en skønhedssalon. Fremgangsmåden udføres af en professionel med en gel, kapsel eller serum. Disse værktøjer er designet til at bremse væksten af ​​hår. De indeholder ekstrakter af planter - lavendel, druer, fyr, hyacintrod, kamille, sojamelk, antiseptika og olier til at blødgøre huden.

Udvej til midlerne i kabinen får du samtidig tre effekter:

 • langsommere hårvækst
 • indvækst forebyggelse;
 • Professionel pleje af epidermis (fugtgivende, ernæring, blødgøring).

Sammensætningen af ​​professionelle lægemidler ligner de tilgængelige hæmmere i butikken, men førstnævnte er mere koncentreret og har derfor en bedre virkning. Normalt udføres hårfjerning i salonen, så betyder midler straks på huden for at minimere hårvæksten. Nogle stoffer bruges før hårfjerning.

Hvilken metode til hårfjerning at vælge

Barbering betragtes som den mest almindelige og overkommelige metode til fjernelse af hår, men effekten varer i 1-2 dage. Problemet er, at barbermaskinen kun skærer hårets overflade, og roden forbliver i follikelet. For ofte brug af maskinen er farlig på grund af indgroede hår, hudirritation, udskæringer.

Depilatory cream fanger overfladen og en del af hårstangen, men stofferne i præparatet medfører ofte allergier og irritationer på huden. Og resultatet fløjen forlader et stykke tid. Brug af en elektrisk epilator og plukning af hår med pincet er mere effektive metoder. Hårene fjernes sammen med rod, udtyndes over tid og vokser langsommere.

Der skal lægges særlig vægt på voksning. Effekten varer i 1-2 uger, efter at håret er blevet mere tyndt, mindre og lettere. Hvis derudover efter proceduren smøres huden med en creme for at bremse hårets vækst, vil resultatet blive fantastisk.

Voksning sker på varm, varm eller kold måde, i salonen eller i hjemmet. Vassen er lavet på basis af harpiks. Stoffet påføres huden, så når det fanger hårene sammen med roden, bliver det revet af. Epilering af ansigtet og i bikiniområdet ved hjælp af voks anbefales at udføres i kabinen for at forhindre komplikationer.

Permanent sige farvel til uønskede hår vil hjælpe elektrolyse - effekten af ​​elektrisk strøm på hårsækkenet gennem en særlig fin nål.

Processen skaber en kemisk reaktion, der fører til celledød i follikelet. Specialister har skabt en type elektrolyse - termolyse, hvor en højfrekvent strøm producerende varme passerer gennem en nål. For et hundrede procent resultat, flere sessioner af hårfjerning. Efter proceduren er komplikationer mulige: hyperpigmentering, keloid ar, infektion med en infektion.

For kvinder, der ønsker at slippe af med kropshår for evigt, er det bedre at bruge laser hårfjerning. Hemmeligheden bag denne metode er i de skadelige virkninger af varmestråler på folliklerne. Fuld hårfjerning kan kun opnås efter flere sessioner. Der er ingen mærker på huden, proceduren er smertefri. Laseren er især populær i fjernelse af uønsket hår i bikini og armhuler, da disse steder er de mest sårbare og svært at passe dem hjemme. Det eneste negative er de betydelige omkostninger ved sessionerne.

Husk, at enhver creme, der nedsætter hårvæksten, påføres efter epilering, og derefter efter 1-2-3 dage igen, uanset hvor epilering er. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du teste for en allergisk reaktion, inden du bruger hæmmeren for første gang.

Creme, der bremser hårvæksten

Enhver af kvinderne ønsker at se velplejede og smukke. For at gøre dette skal du lægge mange penge, tid og kræfter på at udføre forskellige behandlinger til kropspleje. En af de mest almindelige er regelmæssig fjernelse af uønsket hår.

Det er kendt, at Cleopatra også elskede glat, fejlfri hud. Og fra oldtiden plukkede kvinder, barberede, vaskede med pimpsten og gjorde andre ikke meget behagelige procedurer. I øjeblikket kan du fjerne uønsket hår med forskellige, mere "humane" metoder, men betinget kan de opdeles på to måder:

 1. Depilation - fjerner kun den synlige del af håret, som er placeret over overfladen af ​​huden. Dette gøres med en speciel creme, tråd eller barbermaskine;
 2. epilering - fjernelse af hele håret, herunder hårfollikel. Skønhedssaloner tilbyder en bred vifte af tjenester inden for hårfjerning: shugaring, voks eller laser hårfjerning osv. Derhjemme bruges der normalt en epilator eller voksstrimler til denne proces. Det er værd at bemærke, at denne procedure er ret smertefuld, og det endelige resultat er ikke altid langsigtet.

Desværre er det meget svært at gøre håret ikke vokse overhovedet, og for mange kvinder er det simpelthen umuligt på grund af individuelle egenskaber. Men for at udføre manipulationer for at fjerne dem, giver det mindre ofte en creme, der nedsætter hårvæksten og på en anden måde cremerhæmmer.

Sammensætningen af ​​inhibitoren

Creme, der nedsætter hårvækst, er en højkoncentrations kosmetisk og har stoffer, der ødelægger keratin og sænker modningen af ​​follikler (hårsækkene). Denne creme har en kompleks sammensætning, herunder naturlige ingredienser:

 • planteekstrakter og æteriske olier, der tjener som naturlige konserveringsmidler;
 • ekstrakter og ekstrakter af forskellige medicinske urter (St. John's wort, arnica, græskarfrø, aloe osv.), der har en helbredende og omsorgsfuld effekt på huden og reducerer miljøets negative indvirkning;
 • enzymer afledt af papaya eller ananas, der hæmmer hårvækst.

Midler til at bremse hårvækst efter epilering og hudpleje

Mange piger står over for spørgsmålet om, hvordan man sænker hårvækst efter epilering og gør denne proces til en mere behagelig og smertefri. Dette kan gøres nemt hjemme, det vigtigste er at vide, hvilket kosmetisk præparat der skal købes.

Nu er der mange forskellige cremer, lotioner og olier, der anvendes til dette formål. Men hvordan blandt denne sort at vælge det rigtige produkt? I dag vil vi fortælle dig om det i detaljer.

På billedet - smuk hud, for at opnå et sådant resultat, skal du vide en række finesser

Vigtigste måder

Epilation udført i en skønhedssalon eller hjemme, giver mulighed for lang tid at gøre huden glat og blød. Men med tiden vises små hår på den. Derfor søger mange piger desperat efter et godt og effektivt værktøj efter depilering - sænker hårvæksten.

I dag er mange lægemidler tilgængelige i butikker, der er egnede til dette formål.

Blandt dem er følgende:

Hvilken skal man vælge for at få det mest effektive og hurtige resultat? Det hele afhænger af kvindens præferencer og den ønskede virkning.

Nogle produkter nedsætter ikke kun hårets vækst, men misfarver dem også. Som et resultat bliver hårene mindre mærkbare.

At vælge den rigtige makeup vil gøre det muligt for en kvinde at glemme problemet med indgroede og voksende hår for evigt.

Olien

Efter en hårfjerningsprocedure (epilering og udtørring) er huden skadet.

Vis ud på det:

 • revner;
 • små sår;
 • irritation og røde bump.

Omhyggelig pleje, som omfatter fugtgivende, nærende og beskyttende, hjælper med at forhindre alle disse effekter. Derfor er det efter sessionen nødvendigt at bruge en særlig olie - sænke hårvækst efter depilering.

Olie - et glimrende værktøj i kampen for glatheden af ​​huden

Det blødgør ikke kun det øvre lag af epidermis, men også på grund af inddragelsen af ​​specifikke aktive ingredienser i sammensætningen under langvarig brug, det nedsætter hårets vækst og gør dem tyndere.

Du kan tilberede olien ved hjælp af følgende ingredienser:

 • base - drue eller jojoba frøolie;
 • mynte ekstrakt;
 • tea tree olie.

Den forberedte sammensætning skal overføres til en mørk glasskål og anvendes ugentligt efter hver epilationssession.

Olier og cremer perfekt nærer og fugter de øverste lag af epidermis.

Tip!
Eksperter anbefaler at besøge badet eller saunaen efter hårfjerningsproceduren, da varm damp udvider og renser porerne.
Som følge heraf vil effektiviteten ved at bruge et produkt, der nedsætter hårvæksten efter epilering, stige betydeligt.

Cream - sænker hårvækst efter hårfjerning, nyder særlig popularitet blandt kvinder. Det er især effektivt, når det anvendes i de første to uger efter en kosmetisk fjernelse procedure.

I øjeblikket er mange mærker repræsenteret:

 • VEET;
 • Grøn Mama;
 • Velvet;
 • Johnsons&Johnsons;
 • DEPIL MOUSSE Depileve;
 • WHITE LINE;
 • Byly og andre.

Disse virksomheder producerer kvalitetsprodukter, som hjælper kvinder med at håndtere hårvækst på uønskede steder.

Enhver creme til langsom hårvækst efter hårfjerning giver dig mulighed for at opnå følgende resultater:

 • Løsn hårsækkenet, som et resultat af, at genepilering kun kan udføres efter et par uger;
 • Fyld de øverste lag af epidermis med fugt og næringsstoffer;
 • Fjern irritation fra beskadiget og skadet hud.

Cremen har en fremragende tekstur og beroliger huden efter epilering.

Også for nylig er en creme, der kan misfarve hår, meget populær. Som følge heraf kan enhver kvinde, selv uden at ty til epilering, give huden et attraktivt udseende.

lotion

Et andet glimrende værktøj er lotion - sænker hårvæksten efter depilation.

Det har en mere flydende konsistens, på grund af hvilken:

 • let på huden;
 • absorberer hurtigt og efterlader ingen fedtede pletter;
 • blødgør, fugter og nærer de øverste lag af epidermis.

Blandt de mest populære kosmetiklinjer kan man skelne mellem varemærkerne:

Den eneste ulempe ved købte kosmetik er deres høje pris. Resultatet er imidlertid værd at bruge pengene. Under alle omstændigheder kan en kvinde lave et glimrende middel (creme eller emulsion) derhjemme.

Lotion Effektivitet

Folkerecept

Folkemedicin - sænker hårvækst efter epilering er ikke mindre effektive og effektive. De er blevet testet i årevis, så de kan sikkert bruges efter en kosmetisk procedure.

Som følge heraf kan enhver kvinde lave en creme eller emulsion med egne hænder. Dette vil kun kræve ingredienser, der sælges i et apotek, samt en beholder til opbevaring af sammensætningen - en krukke mørkt glas.

Korrekt hudpleje indebærer brug af naturlige ingredienser.

De har følgende fordele:

 • høj sikkerhed (indeholder ikke kemikalier, der kan beskadige følsom hud)
 • lav pris (alle komponenter er relativt billige).

Nedenstående tabel viser til dig nogle få opskrifter, der hjælper dig med at holde din hud blød og silke i lang tid.

Langsom hårvækst efter depilering

Hver moderne kvinde søger at blive ejer af en smuk og velplejet hud. Uanset hvilken metode til fjernelse af hårfjerning vi bruger, vises uønsket vegetation forræderisk på kroppen igen og leverer mange problemer til den smukke halvdel af menneskeheden. Ønsket om at øge intervallet mellem depileringsprocedurerne fører til søgen efter årsagerne og metoderne til at bremse deres vækst.

Hvorfor vokser de så hurtigt

Væksthastigheden for hår er en individuel indikator for hver person. Dette aspekt afhænger af mange faktorer:

 • hormonelle niveauer (testosteronniveauer);
 • metabolisme;
 • arvelighed;
 • daglig kost osv.

Forskere har bevist, at forbrugende proteinfødevarer i kosten accelererer hårvæksten.

Væksthastigheden afhænger også af årstiden. I foråret og sommeren vokser de hurtigere end om vinteren og efteråret. Dette skyldes primært de gavnlige virkninger af solen, manglen på temperaturændringer og manglen på vitaminer i kroppen.

Hvis dit hår vokser for hurtigt, bør du konsultere en læge og blive testet for hormoner.

Ændringer i den fysiologiske og aldersplan påvirker den hormonelle baggrund, som afspejles i hårdets tæthed. Meget ofte vises en ændring i hormonniveauet som en bivirkning ved at tage medicin. I dette tilfælde skal du straks kontakte din læge og foretage en analyse for at bestemme niveauet af hormoner.

Måder at bremse hårvæksten

Kun ved forsøg og fejl kan du finde det rigtige værktøj til dig. Desværre garanterer intet produkt, der er designet til at reducere hårvæksthastigheden, dig et øjeblikkeligt resultat. Kun gentagen brug kan give den forventede effekt. Efter nogle få procedurer bliver det mærkbart, at hårene på kroppen vokser meget langsommere og mindre, de er blevet blødere og lettere.

Det skal også huskes, at der for forskellige metoder til hårfjerning findes forskellige måder at reducere deres vækst på. For eksempel skal du ikke bruge alkohol lotion umiddelbart efter epilering. Det kan forårsage irritation og ubehag i det behandlede område.

Brug af skum kan undgå skære under barberingen

Ved at følge disse enkle trin kan du reducere intervallet mellem hårfjerningsprocedurer:

 • Før epilering skal du altid exfoliere det øverste lag af huden med en blød skrubbe. Denne begivenhed fjerner døde hudceller;
 • barber dine ben i retning af hårvækst, så vil de voksne hår ikke blive hårde;
 • Brug særlige barberingsgeler, da de indeholder stoffer, der beroliger huden, og du kan undgå nedskæringer;
 • Påfør efter depilering specielle cremer, geler eller lotioner, der reducerer hårdets tæthed.
 • Forvarm huden for optimal effekt.

Lotioner, cremer, olier, der sænker hårvæksten

I øjeblikket har vi til rådighed en tilstrækkelig vifte af kosmetik, som ikke alene hjælper med at slippe af med, men også reducere procentdelen af ​​uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen og ansigtet. Det kan være geler, cremer, lotioner, spray osv. Du kan købe disse midler såvel som i professionelle butikker og i butikker og apoteker, der er tilgængelige for alle. Ved valg af produkter er det vigtigt at være opmærksom på sammensætningen for at undgå allergiske reaktioner og ubehagelige konsekvenser efter påføring.

Brugen af ​​en creme, der nedsætter hårvæksten, vil bidrage til at øge tidsgabet mellem depileringsprocedurerne.

I stigende grad opstår begrebet "hæmmere" på markedet for kosmetik til langsom hårvækst. Inhibitorer er stoffer, der nedsætter eller stopper de naturlige fysisk-kemiske processer i kroppen. De er en del af de fleste cremer og lotioner, bidrager til udtømning og svækkelse af håret, hæmmer farvepigmentet.

Inhibitorer er ikke i stand til at spare dig for evigt fra uønsket vegetation, men vil betydeligt øge intervallet mellem hårfjerningsprocedurer.

Disse midler skal anvendes efter proceduren med depilation. De hjælper ikke kun med at stoppe hårets vækst, men også takket være plantens indholdsstoffer nærer og fugter følsom hud, har en beroligende og antiseptisk virkning. De indeholder trods alt komponenter, der mætter huden med nyttige elementer:

 • aloe;
 • jojobaolie;
 • bivoks;
 • mandelolie;
 • valnød olie.

Aloesaft fremmer hurtig heling af udskæringer, fugter huden og nærer den med næringsstoffer.

Folkelige retsmidler

Det er muligt at påvirke hårpærens aktivitet ved hjælp af folkemidlet. De indeholder alkalier og syrer, som trænger ind i hudens porer og reducerer hårvækstaktiviteten. Men i intet tilfælde bør ikke disse ingredienser kombineres, da de har tendens til at neutralisere hinanden.

Gurkemeje sænker hårvæksten og har en antiseptisk virkning.

De mest effektive folkemæssige retsmidler, der nedsætter hårvækst er:

 • alkohol lotion. Kombiner 35 ml medicinsk alkohol, 5 ml ammoniak, 1,5 ml jod, 5 g ricinusolie. Gnid i huden 1-2 gange om dagen;
 • citronsaft. En citronkile skal behandles steder flere gange om dagen, hvor håret er blevet fjernet. Citronsaft, trænger ind i hårsækkenet, lyser og gør det tyndere;
 • vaskesæbe. Dette produkt er helt sikkert, og med det kan du klare problemet med hurtig hårvækst efter depilering. Efter fjernelse af håret skal fødderne dampes, sæbe i 15 minutter og skylles derefter. Efter 5-6 timer skal det behandlede hudområde smøres med citronsaft;
 • majsolie. Olien påføres huden umiddelbart efter depilation, mens porerne stadig er åbne. Denne olie anses for at være den mest effektive, da den ødelægger hårsækkenet;
 • gurkemeje. Stoffet skal fyldes med varmt vand indtil en homogen tykk masse. Påfør den opnåede opløsning på områderne efter depilering og luk med polyethylen. Gurkemeje fremmer hæmning af hårvækst og har en antiseptisk virkning.

Maske for at bremse hårvækst efter depilering og barbering - video

anmeldelser

På internettet er der et stort antal forskellige anmeldelser om midlerne til at bremse hårvæksten. Nogle brugere reagerer ret negativt og argumenterer for, at ingen ekstern applikation kan bremse væksten af ​​uønsket vegetation. Andre hævder i sin tur, at alle produkter er gode, hvis de anvendes konstant.

... for en måned siden snublede jeg på myrolie, prøvede hver dag at tørre håret over min læbe, før jeg tweak de mest mærkbare hår med pincet og straks smøre det med olie og gnide det, så huden begyndte at varme op fra gnidning. Jeg vil fortælle dig, der er et resultat. Håret gik ikke alle, men de blev meget mindre, og de er ret svage...

Valkyrie

http://takaya-kak-vse.ru/forum/4-11-5

... umiddelbart efter at være trukket ud, er det økonomisk at skumme i fem til ti minutter, og hvis det før i varmt vand dampes for afsløring af porøsitet; Næste dag eller på samme dag, men efter 5-6 timer, damp dette sted op med varmt vand og smør det med syre. Eddike (æble, vin, ikke fortynding med vand) eller citron. Jeg har fjernet alt mit hår til sidst, intet har vokset i lang tid, uh, ugh!

ve

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4295546/

Jeg købte en balsam, der bremser væksten af ​​Evelins hår, troede ikke på, at det ville hjælpe med at bruge det i lang tid efter hver depilation... Det går langsomt ikke langsomt, men jeg bemærkede, at håret på nogle steder ikke vokser. Jeg håber det snart forsvinder helt :-)...

Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4295546/

... Yves Rocher 2 i 1 fugtgivende kropspleje, sænker hårvæksten, 200 ml. Allerede den anden flaske jeg bruger. Og jeg bruger det først efter epilationen med en barbermaskine. Effekt - Jeg anbringer barbermaskinen 1 gang om 2 uger. Håret begyndte at vokse sjældnere og syntes at have tømt. Det synes jeg godt. Out - Jeg tager mere...

Rayana

https://forum.sibmama.ru/viewtopic.php?t=614504

Systematisk brug af metoder og midler til langsom hårvækst hjælper dig med ikke at frygte deres hurtige udseende. Hvilken vej at vælge er op til dig.

Hvordan bremse væksten af ​​uønsket kropshår?

Hår er et komplekst emne. For mænd er de ønskelige i ansigtet og i hele kroppen, fordi de gør den stærke del af menneskeheden mere brutal. Og for den smukke del af menneskeheden er hår et problem. Ikke underligt, at folk går fra udtrykket "uønsket hår". Svar spørgsmålet, hvordan man bremser væksten på kroppen og ansigtet? Men først og fremmest, lad os fokusere på det vigtigste: er der fri for uønsket hår? Svar: Ja, og ikke en. Midler fra uønsket hår er opdelt i fire typer:

Effektiv, men svært at nå.
Tilgængelig og effektiv, men taber først.
Tilgængelig, men skadelig.
Folkerecept.

Hvordan slippe af med uønsket hår? Hardware, salon metoder

Den første gruppe af "effektiv, men vanskelig adgang" omfatter salonprocedurer. Vi beskriver tre:

Photoepilation eller laser hårfjerning. Procedurer kombineres i et par, fordi princippet om deres handling er det samme. De bruger lysets energi, der interagerer med melaninet indeholdt i håret. Som et resultat af reaktionen opvarmes håret fra indersiden til en sådan temperatur, at den dør. Teknikker, der bruger lysenergi, er ekstremt effektive. Og spørgsmålet om hvad der er bedre - fotoepilering eller laser hårfjerning, er ikke umiddelbart besvaret, fordi alle beslutter sig selv. Sandt nok har fotoepilation kontraindikationer og konsekvenser, som skal læses, før kvinden beslutter at tage den teknologiske kamp med uønsket hår. Vi vil advare dem, der tør: Der kan være forbrændinger på den del af kroppen, der behandles, så metoden anbefales ikke til aflejring af bikiniområdet. Og også proceduren vil ikke hjælpe blondiner og gråhårede, fordi der ikke er nok melanin til at reagere i deres hår.
Elektrolyse. En effektiv måde at bekæmpe hårdhed på, men tidskrævende for en kosmetolog og for kunden. Hvorfor? Fordi i det udvalgte område af huden over hvert hår konfronterer en medarbejder i salonen separat. Fremgangsmåden er som følger: en nål indsættes i huden, den gennemborer hårsækken og slår sidstnævnte med en elektrisk strøm. En alvorlig ulempe ved proceduren er dens varighed (hvert sæt løber fra 2 til 4 timer). Og sådanne sessioner har brug for 6 eller 8. Det er svært at sige om smerte. Hver person har sin egen følsomhed: Til en, de procedurer, som den anden ikke tolererer, synes behageligt.
Ultralyd hårfjerning. Den mest mystiske af de metoder, der fremgår af listen. Når en person beslutter sig for at gennemgå det, forbereder han det valgte område ved hjælp af traditionelle midler (voks eller barbermaskine) og går derefter til salonen. Ultralyd lindrer det af uønsket hår og vigtigere: Denne metode påvirker selv dvalende løg og forhindrer deres vækst.

Spørgsmålet er, om det er muligt fra uønsket hår for evigt? Svaret er ja, men ikke umiddelbart.

Enhver kosmetologiprocedure skal gentages flere gange for at opnå 100% af resultatet.

Dette er det første svar på spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med uønsket hår. Fortsætter.

Hvordan slippe af med uønsket hår derhjemme?

Efterladt er "effektivt, men vanskeligt at få adgang til" foran "overkommelige og effektive", men ikke så effektive. Denne gruppe omfatter:

Voksning (eller for at være præcis, depilation). Voks - et effektivt middel til hår. En sorg: Uanset hvordan annonceret, men han er ikke i stand til at fjerne en person af hårsække. Derfor er hardware-metoderne, der forfølger målet om at fjerne uønsket hår, mere effektive. Hvis en kvinde bruger en salon, vil hendes hår ikke sige "hej" i flere år (de der er på kroppen og i ansigtet er mere lunefuldt), og voksepilering og shugaring, som følger nedenfor, lader huden ren for 10- 20 dage og derefter brug for en gentagelse. Der er ingen magt til at beskrive den umenneskelige procedure for voksning, men vi vedhæfter en video. Blandt de mangler vi bemærker: betændelse, hudirritation og forbrændinger, hvis varmt voks bruges til udførelse.
Shugaring præsenteres som en progressiv metode til ikke-apparatmetoder til at slippe af med uønsket hår. Som de siger, forårsager det ikke allergier og irritation. Kvinder er begejstret. Faktisk forårsager det irritation, fordi der er blide piger med meget følsom hud, som er følsom overfor enhver indblanding.

Svagheden ved disse metoder til at slippe af med hår er, at de ikke påvirker hårets "rodsystem". Men som med enhver kosmetisk procedure vil voksaflejring eller shugaring være tilfreds med resultatet, hvis du bruger det regelmæssigt.

Følgende metoder svarer også på spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med uønsket hår derhjemme, men det er bedre at ikke kontakte dem.

Fjern uønsket hår. Måder "tilgængelige, men skadelige"

Barbering er en almindelig metode til at slippe af med kropshår, men hvis en kvinde er bekymret for deres vækst, så vil en barberkniv ikke fungere. Det irriterer kun pærerne, og de fordobler deres indsats, og håret vokser stærkt og kraftigt og fanger både hudrummet og kvindens psyke.
Pincet er kun egnet til dem, der ikke har så meget hår på kroppen. Der er mennesker i verden, der ikke har noget kropshår fra naturen. Under alle omstændigheder, selvom en pige foretrækker pincet, skal hun tage nogle forholdsregler: læg en varm komprimering på hendes læbe før proceduren og kold efter proceduren. I det første tilfælde vil varmt vand udvide porerne og hjælpe med at trække håret ud af huden, og koldt vand vil berolige huden efterpå. Irritationer kan ikke undgås.
Depilatory cream virker kun med ydre tegn på hår på kroppen. Derudover, som et kemisk middel - gør cremen ikke væk væksten af ​​uønsket hår. Ellers falder alle konsekvenserne sammen med de øvrige metoder i denne gruppe. Cream lindrer en kvinde af vegetation i op til 20 dage.

Denne gruppe af metoder mister både progressiv teknisk og voksning og shugaring, fordi det er dårligt eller godt, men sidstnævnte metoder bremser hårvæksten og fratager densitet, det bliver trægt og tyndt. Desværre har hverken barbermaskinen eller cremen eller pincetten en sådan virkning.

Det syntes at fjerne uønsket hår er en simpel procedure, men selv her er der noget at vælge imellem.

Uønsket ansigtshår. Fire populære opskrifter for at slippe af med dem

Honning og citron. Forbered en sammensætning, som vil hjælpe ikke kun sænke hårets vækst, men også slippe af med dem for evigt, lettere end nogensinde. Det vil tage (for to portioner) 50 gram honning og en hel citron uden sten. Tænd ilden og varme, men lad ikke koge. Den resulterende opløsning er varm til anvendelse på problemområder i 7 dage - 3 gange, når sammensætningen er afkølet - rengør huden. Gentag indtil fuldstændig forsvinden af ​​ansigtshår.
Gurkemeje i service af depilation. Gurkemeje er et krydderi oprindeligt fra Indien. Vend vand oversøiske vidunder i et våben mod uønsket vegetation. Der er ingen nøjagtig opskrift, da alt er bestemt af størrelsen af ​​hudområdet, der forårsager utilfredshed. Det vigtigste: bør få en masse, der kan smøres. Når personen har anvendt et improviseret kosmetisk produkt, er det nødvendigt at lukke området med en pakke cellofan (madfilm vil også fungere). Varme vil øge effekten. En opløsning af gurkemeje og vand hjælper også perfekt med irritation.
Hvis en kvinde finder grønne valnødder og smør med saft, de hudområder, der har brug for behandling, vil hendes hår ikke kun bremse væksten, men over tid vil det ikke længere ses på dette sted. Brug møtens saft til fuldstændig udryddelse.
Hvis der ikke er grønn valnød, tag asken af ​​det sædvanlige. Nut - brænd det. Ask blandet med vand til en konsistensmasse, egnet til spredning. Påsæt på hudområder, der har brug for det. Ritualet gentages tre gange om dagen. Ryktet garanterer resultatet.

Alle metoder, bortset fra "tilgængelige, men skadelige", ved gentagne gentagelser, nedsætter ikke kun væksten af ​​uønsket hår, men hjælper dem til at forsvinde for godt. Men alt skal inddrages klogt og uden for meget fanatisme.

Cream, der nedsætter hårvæksten efter epilation: hvordan man vælger og handlingsprincippet

Hårfjerning fra kroppen blev båret væk i oldtiden. De første redskaber til dette var skarpe sten og skaller. Selv da forstod folk, at overdreven hårdhed er grim, men også farlig. Ordet "hygiejne" var ikke kendt for cavemen, men alle vidste om lus og andre dyr.

Senere i det osmanniske imperiers dage blev piger simpelthen forbudt at have overskydende kropshår, især i de intime områder. På det tidspunkt blev tråde, varmt sukker og bivoks brugt til depilation.

Cremer til hårfjerning optrådte meget senere, de omfattede endda gødning. På hvad kun du vil ikke gå for skønhedens skyld!

definition

Creme, der nedsætter hårvæksten, er en kosmetik, der indeholder specielle ingredienser, der kan hæmme processen med hårsække modning. Det vil ikke slippe af med udseendet af nyt hår for evigt, men vil hjælpe med at få tid til at bevare glatheden af ​​huden efter epilering. Efter anvendelse af et sådant værktøj vokser nyt hår langsomt, ser tyndt og svagt ud, hvilket betyder, at det er lettere at kæmpe med dem.

Stadier af hårvækst

Dette værktøj vil være et rigtigt fund for piger med mørkt hår. Efter epilation vokser en mærkbar børste efter et par uger. Med konstant brug misfarver denne creme hårsækkene, hvilket gør det nye hår meget lettere.

Handlingsmekanisme

Efter epilering behøver huden specielt beskyttelse. Vi skal ikke kun fjerne uønsket hår, men også for at holde resultatet i lang tid fra proceduren. Dette er, hvad cremen forsinker hårvæksten.

Alle indeholder inhibitorer - komponenter, der bremser det naturlige forløb af fysiologiske processer i kroppen. Alle er naturlige og sikre at bruge. Cremerne omfatter normalt: ekstrakt af Hypericum, græskar, arnica, ananas enzymer, bakteriedræbende ingredienser. De dræber svovl - et stof, der er nødvendigt for den normale vækst i håret. Og frugt enzymer ødelægger selve hårets rodstruktur.

Desuden indeholder sammensætningen beroligende og fugtgivende ingredienser: glycerin, sojamelk og andre.

Panthenol og aloe vera-ekstrakt lindrer irriteret hud efter epilering.

Sammenfattende ovenstående gør disse cremer følgende:

 • blødgøre huden
 • fjerne rødme og irritation
 • give glathed og elasticitet
 • sænk væksten af ​​nyt hår.

Princippet om drift af midler. langsomt hårvækst på eksemplet af lotion "Alnea"

Den store fordel ved denne creme er alkoholindholdet i sammensætningen. Det vil ikke kun tørre huden, men også lindre bakterier og bakterier efter epileringsproceduren.

Hvis du vil forlænge glatheden i din hud i lang tid, så skal du passe på at vælge den rigtige cremeinhibitor. Fra er opdelt i:

 1. Cremer til kvinder.
 2. Cremer til mænd. Ja, du har hørt rigtigt. En stærk halvdel af menneskeheden har også brug for hårvæksthæmmende midler. Mandhår er hårdt i struktur og vokser hurtigere. Producenterne tog højde for disse faktorer og frigjorde specielle koncentrerede produkter, som langsomt sætter væksten i ansigtshår i lang tid.
 3. Fonde baseret på papain. Disse fjerner ikke kun uønsket hår, men har også en positiv effekt på hudens struktur.
 4. Creme med citronsyre. Franske mærker foretrækker at bruge det som hovedbestanddel af lignende produkter. Bevist: surt miljø dræber hårsække.
 5. Fonde baseret på gurkemeje er også velprøvede. De reducerer signifikant hårvæksten.

Hårvækstinhibitor baseret på papain

Creme med tilsætning af gurkemeje er i stand til at give en lysbrun. Hvidhudede piger anbefales ikke at bruge dem.

Sådan bruges

Hårvæksthæmmere er sikre og må ikke skade selv den mest følsomme hud. Men for at opnå et pålideligt resultat skal du følge følgende regler:

 1. Læs omhyggeligt instruktionerne på emballagemidlet.
 2. Test cremen for en allergisk reaktion. Påfør en lille mængde i albueområdet. Lad i 15-30 minutter. Sørg for, at der ikke er irritationer.
 3. Mash huden og tør det med et håndklæde.
 4. Påfør et tyndt lag af agenset og lad det være helt absorberet.
 5. Cremen skal bruges umiddelbart efter epilering, så - hver dag indtil næste hårfjerningsprocedure.

Hvis du føler sig svagt kløende og brændende under påføringen af ​​cremen, skal du ikke bekymre dig. Dette er en normal hudreaktion over for hæmmeren.

Fælles modeller, mærker og producenter

Højkvalitets cremer, der nedsætter hårvæksten, ødelægger hårfollikel-neoplasmer. Korrekt valgt værktøj vil holde din hud glat og attraktiv i lang tid.

De mest populære cremehæmmere efter hårfjerning:

 1. "Stop hår" fra mærket Serge Arsua fjerner fuldstændigt rødme og irritation på huden. Senker hårvæksten.

"Stop håret" fra mærket Serge Arsua

 • Aravia brand hæmmer creme er meget udbredt selv i professionelle salon procedurer for hårfjerning. Indeholder papain og shea smør, som gør huden perfekt glat og blød. Cremen absorberes hurtigt, den største fordel - det genopretter overfladen af ​​huden, kæmper med aldring af celler.
 • Fra billige produkter - Floresan "Deep Pepil" creme, som kun indeholder et lagerhus af naturlige ekstrakter: kløver, scarlet, kamille, valnød.

  Creme Floresan "Deep Pepil"

 • Kosmetisk mærke Velvet tilbyder også en god cremehæmmer med bomuldsekstrakt. Værktøjet er let at påføre, blødgør og genopretter huden, efterlader ingen rester. Et verbena-ekstrakt nedbryder hårstrukturen, der permanent forhindrer væksten af ​​nye.
 • Oriflame hårvækstinhibitor har vist gode resultater. Det har antibakterielle egenskaber, lindrer hudirritation. Ved regelmæssig brug af dette værktøj er væksten i håret markant reduceret.

  Creme, langsom hårvækst, fra Oriflame

 • Billig cremehæmmere fra mærket Eveline Q10 påvirker huden ikke værre end dyre produkter. Ideelt til at slippe af med håret, selv på den delikate hud i ansigtet. Ikke forårsager irritation og allergi.
 • Skin Doctor creme beroliger huden efter epilering. Indeholder ekstrakter af valnød og hypericum. Opfrisker huden, giver den en glat og fløjlsagtig.

  Skin Doctor mærke creme

 • Inhibitor fra firmaet Faberlic køler forsigtigt huden efter epilering, indeholder mange nærende og fugtgivende ingredienser.
 • Resultatet af brugen af ​​hæmmere vil ikke komme straks. For at slippe af med vegetationen på kroppen i lang tid, skal du gnide en creme, der nedsætter hårvæksten i huden hver dag. Om et par måneder vil du blive overrasket over din hudens glathed.

  video

  fund

  Bekæmpelse af overskydende vegetation på kroppen er en nødvendig procedure. Epilation bringer kun en midlertidig virkning, for at forlænge glatheden og ømheden af ​​huden er det nødvendigt at anvende hæmmercremer. De vil fjerne irritation, lindre dig fra problemet med indgroet hår.

  Vælg en creme med den mest naturlige sammensætning og ingen aromatiske dufte. Det er bedre, hvis det har en køleeffekt. Se efter retsmidler, der omfatter menthol og panthenol. De vil lindre og blødgøre huden dybt.

  En ekstra nærende creme med tilsætning af æteriske olier af te eller eucalyptus vil også tjene som en ekstra beskyttelse mod udseendet af hår. Det hjælper med at fjerne betændelse fra huden efter epilering.

  Den velkendte folkemetode til at slippe af med uønsket hår ved hjælp af sæbe er ikke den bedste løsning. Det tørrer huden, hvilket resulterer i revner og skrælning. Og det vil slet ikke pynte dig.

  Hårvæksthæmmere er et godt supplement til depilation.

  Problemet med uønsket vegetation på kroppen tager konstant vores styrke. Og det ser ud til, at producenter og kirurgi finder effektive måder at kæmpe mod. Imidlertid er det nødvendigt at erkende, at naturen næsten altid får overhånden: Håret fortsætter med at vokse, det er stadig ofte nødvendigt at henvende sig til depilation. Kan du i det mindste sænke hårvæksten ved at reducere hyppigheden af ​​hårfjerningsprocedurer? Svaret på dette spørgsmål er heldigvis positivt. Specielt udviklede cremer og lotioner kombineret med den fælles betegnelse "hårvæksthæmmere" kommer til undsætning.

  Hvad er hæmmer cremer

  Som navnet antyder, er produkter mærket "hårvækstinhibitorer cremer" designet til at bremse processen med udseende og udvikling af vegetation på huden.

  Inhibitor (lat. Inhibere - forsinkelse) er det fælles navn for stoffer, der undertrykker eller forsinker fysiologiske og fysisk-kemiske (hovedsagelig enzymatiske) processers forløb.

  https://ru.wikipedia.org/wiki/Ингибитор

  Men du bør vide: cremer, hæmmere af hårvækst er kun en tilføjelse til populære depilation metoder. Disse midler hæmmer kun fremkomsten af ​​ny vegetation, men undgå det!

  Hvordan hæmmere sænker hårvæksten

  Midler, der nedsætter hårvæksten, ændrer hårfollikelstrukturen, på grund af hvilken håret bliver svagere, sker væksten i et mindre aktivt tempo. Hår, der vokser ud af en beskadiget pære, bliver tyndere, lettere og blødere. Og som følge heraf mindre mærkbar. Og yderligere hårfjerning er stærkt forenklet.

  For at opnå effektive resultater anbefales det regelmæssigt at anvende cremer og spray, der nedsætter hårvæksten. Enkelt brug gør ingenting.

  Hvordan man ansøger cremer, der sænker hårvæksten

  Instruktioner for forskellige midler til at hæmme hårvækst, de fleste af dem er reduceret til de generelle regler for anvendelse.

  Trin-for-trin instruktion: brugen af ​​inhibitor creme

  1. Den hud, der skal behandles med hæmmercreme, skal være ren og tør. Vask det med varmt vand og sæbe. Brug ikke skrubber eller rensemidler med en peeling effekt! Vask huden, rens den fra urenheder og rester af plejeprodukter.
  2. Tør din hud med et rent håndklæde. Anvend ikke en fugtighedscreme eller solcreme. Inhibitor fungerer bedre på tør hud.
  3. Hvis du bruger en hårvæksthæmmer umiddelbart efter depilation, skal du vente mindst 5 minutter, før du påfører cremen.
  4. Dæk hudens område med et tyndt lag af produktet, og smør det grundigt i huden og masser det i en cirkelbevægelse. Undgå at få hæmmercreme i øjnene eller munden! Værktøjet bør anvendes i et jævnt og tyndt lag.
  5. Vent, indtil cremen er helt absorberet. Og først efter det kan du bruge andre former for pleje (til fugtgivende eller makeup). Vent, indtil produktet er helt absorberet.
  6. Vask ikke din hud i mindst 4 timer efter proceduren for påføring af inhibitoren.
  7. De fleste hæmmende cremer anbefales 2 gange om dagen. Den mest hensigtsmæssige måde at gøre dette på er om morgenen og om aftenen. Der skal være mindst 8 timer mellem ansøgninger!

  Cream hæmmer påføres, indtil nyt hår har dukket op. På vokset og langt hår virker disse produkter ikke!

  Den største effekt opnås, hvis du bruger metoden, hvor håret ekstraheres fra roden som en metode til depilering. Denne shugaring, voksning, plukning. Når værktøjet masserer den epilerede hud, trænger den ind i de åbne follikler og forhindrer væksten af ​​nyt hår. Hvis du bruger en cremehæmmer imellem barbering, så vil effekten af ​​det også være, men ikke så mærkbar.

  Sikkerhedsregler for håndtering af hårvæksthæmmere

  For at undgå uønskede bivirkninger skal du overholde sikkerhedsreglerne ved håndtering af hårvæksthæmmende midler.

  1. Før brug skal du teste cremen på et lille hudområde for at sikre, at du ikke er allergisk over for de aktive ingredienser i produktet. Hvis der er en reaktion på huden, skal du vaske huden med sæbe og vand og kassere cremen.
  2. Udfyld ikke din pleje med hæmmer cremer, hvis du bruger depilatory cremer som det vigtigste middel til hårfjerning. I dette tilfælde er forbrændinger mulige, da huden udsættes for for høj eksponering for stoffer med høj surhedsgrad.
  3. Hårvæksthæmmere bør ikke anvendes til piger under 12 år.
  4. De fleste industrielle hårvæksthæmmere anbefales ikke under graviditet og amning.
  5. Hvis du planlægger en graviditet, skal du kontakte din gynækolog, om det er muligt at fortsætte med at bruge hæmmere.

  Resultater, der forventes efter brug af inhibitorer

  Forvent ikke de samme resultater som fra en laser eller en voksning: håret vil ikke helt forsvinde. Produkter, der nedsætter hårvæksten, virker forskelligt, de svækker hårsækkene med hver brug, indtil håret holder op med at vokse.

  Personlige egenskaber ved krop og sundhed påvirker det endelige resultat. Hårvækst afhænger af et stort antal faktorer, fra hormoner til genetik. Resultaterne varierer også afhængigt af hvilket hår der er påvirket af produktet. Når håret er tyndt og svagt, som håret på kvindernes overflade, er cremen mest effektive. Hvis dit hår er tykt og tykt, så har du brug for mere tid, før du ser de ønskede resultater.

  I gennemsnit efter hver ansøgning vil ca. 10% af håret blive behandlet. Dette beløb er på anagens stadium (vækst), og de aktive ingredienser i cremen påvirker kun hårsækkene i anagentrinnet.

  Til reference: hvert hår i sit liv går gennem flere udviklingsstadier. Fra anagen (vækststadiet) går håret til catagen-scenen, når det adskiller sig fra follikelet. Derefter bliver håret helt skubbet ud af huden (dette stadium hedder telogen), og folliklen "hviler" (eksogen).

  Du vil se de første resultater i form af svækkelse af hår efter 2 eller 3 anvendelser af produktet. Efter 1-2 måneders kontinuerlig brug af hæmmercreme vil du kunne vurdere nedgangen i hårvækst. Du vil også se, at de hår, der vises, bliver mere som børn, bliver tyndere og mindre. Og det bliver meget nemmere at fjerne dem. Men den virkelige og varige effekt kan ses efter 1 års regelmæssig brug - dette lover producenter af populære hæmmercremer.

  Resultaterne af langvarig brug af Vaniqa creme (eflornithin 11%)

  Hårvæksthæmmere, der er fremstillet af planteekstrakter, beskadiger ikke huden. De anses i princippet som sikre. Kun allergiske reaktioner er mulige.

  Inhibitor cremer kan virke på forskellige måder. Tre måneder er nok til at nogen kan se resultaterne. Nogle kan muligvis slet ikke se resultater, selv efter seks måneders brug.

  De aktive bestanddele af hårvæksthæmmende midler

  Langsom hårvækst ved hjælp af specielle hæmmer cremer skyldes tilstedeværelsen i deres sammensætning af aktive ingredienser, der virker på hårsækken. Blandt disse ingredienser er der stoffer af organisk oprindelse og kemiske forbindelser.

  Urteekstrakter

  Der er nogle planteekstrakter, der har opdaget virkningen af ​​at bremse hårvæksten. For eksempel er blandt disse Sanguisorba Officinalis Root Extract (ekstrakt af roten forbrænding af stoffet) eller Larrea divaricata (koncentreret af chaparille).

  Larrea divaricata - busk, hvorfra ekstraktet produceres, sænker hårvæksten

  Larrea divaricata (Creosote busk) eller chaparel er en stedsegrøn busk med en karakteristisk phenol lugt, der er almindelig i ørkenerne i Sydamerika og Nordamerika i det nordlige Mexico. Dens ekstrakt er meget udbredt i kosmetologiproduktion, herunder anti-aging kosmetik, på grund af sin stærke antioxidant effekt. Uddrag af Larrea divaricata påvirker hårfollikelens kimzone, hvilket hæmmer cellefordelingen for hårvækst.

  Olga Denisova, Green Mama Specialist

  Frugt Enzymer (Papain)

  Papain er et enzym, der bryder ned protein. Det findes i papaya og nogle andre tropiske frugter. Protein er et vigtigt element for hårvækst og udvikling. Hvis det er muligt at reducere mængden, så bliver hårudviklingen langsommere, og nye hår bliver tynde og ikke så mærkbare.

  Vigtigt: Papain er et af de allergifremkaldende stoffer. Medikamenter baseret på dette enzym registrerer ofte uønskede bivirkninger. For eksempel skal alle papainholdige produkter i USA være godkendt af FDA (agentur for US Department of Health and Human Services).

  I dag kan papain købes på apoteket. Det sælges som et pulver. Ved opløsning i vand kan du få en temmelig effektiv hæmmende sammensætning, enzympasta, som kan påføres ansigtet.

  Papain sælges i apoteker i pulverform

  Sammensætningen af ​​papain forsøgte jeg på mig selv. Efter barbering af håret inden for det område, der blev behandlet med enzymer, voksede langsommere. Så som en hårvæksthæmmersammensætning virker, men ikke mere. Enzymerne påvirker ikke hårets tykkelse og tykkelse.

  Hårdt spørgsmål

  http://hairbug.ru/article/enzimnaya-epilyatsiya-v-domashnih-usloviyah.html

  eflornithin

  Eflornithinhydrochlorid er vigtigt i denne liste, fordi det er et af de få godkendte til brug på ansigtet. Dette lægemiddel påvirker enzymet, der er involveret i hårvækst. Næsten halvdelen af ​​de frivillige, der testede sig selv eflornithin, observerede en forbedring af udseendet af epileret hud, håret voksede igen blev næsten gennemsigtigt. Men der er bivirkninger ved brug af eflornithin: for eksempel acne, udslæt. Og efter 8 uger efter at lægemidlet er stoppet, vil hårets tilstand vende tilbage til den oprindelige.

  Mindre almindelige aktive ingredienser af hæmmere

  For at fuldføre listen bør nævnes et par mere aktive stoffer:

  • Dihydromyricetin. Dihydromyricetin er en type flavonoidforbindelse afledt af visse plantearter, såsom Katsura-træet, som er hjemmehørende i Kina og Japan. Det bruges i traditionel kinesisk medicin, og er for nylig blevet spioneret som en mulig tømmermåling kur. Dihydromyricetin hæmmer receptoren af ​​hårsækkene, som kan forstyrre hårvæksten. Der er en undersøgelse, der har vist, at dihydromyrintin reducerer hårvæksten med 60%. Det blev dog kun deltaget af 15 personer.
  • Laurylisoquinoliniumbromid. Lauryl isoquinoliniumbromid (Lauryl isoquinoliniumbromid) er en kemisk forbindelse, der presser hårrødderne. Du kunne se denne komponent mere end en gang på listen over ingredienser i konventionelle cremer og barberskum og efterskæringslotioner. Undersøgelser af denne ingrediens er opmuntrende: i 60 dages brug viste håret et fald i tætheden med 15% og et fald i længden med 30%. Sandt nok blev dette stof kun testet af mænd, og kun 20 personer deltog i testene.
  • Ofte kaldes hårvæksthæmmere fejlagtigt almindelige depilatory cremer. De bremser ikke væksten af ​​hår, men simpelthen "brænder" den vegetation, der ligger over overfladen af ​​huden. Identificere disse produkter vil hjælpe dig med at gøre opmærksom på sammensætningen. Hvis ingredienslisten indeholder calciumhydroxid og calciumthioglycolat (calciumhydroxid og calciumthioglycolat), er du ikke en hæmmer, men en depilatorisk creme. Disse cremer påvirker ikke hastigheden af ​​hårvækst, og sådan substitution er ikke så uskadelig. Efter alt anvendes inhibitorer på nyopløftet hud, hvilket er meget følsomt og sårbart. Og hvis du handler om det med stærke koncentrerede kemikalier, kan du eksponere dækslet til destruktion og endda forbrænde.

  Nyttige tips, der gør epilering resultater længere

  Ud over hæmmercremer kan du udvide resultaterne af depilation ved at følge generelle tips til hårfjerningsprocedurer.

  • Ikke ignorér eksfoliering. Bløde skal skal udføres før barbering eller voksning. I tilfælde af voksaflejring udføres peeling mindst en dag før proceduren, mens barbering og shugaring, peeling og hårfjerning kan foretages samme dag. Hvis du ikke exfolierer huden før depilation, falder lille hår i en fælde under død hud. Det betyder, at din barberkniv ikke vil kunne afskære så meget hår som muligt, og voksstrimler ikke fanger alle hårene. Exfoliering forlænger lidt håret, hvilket letter fjernelsen af ​​uønsket vegetation.
  • Undlad at springe over de planlagte hårfjerningsprocedurer. En aftale for at besøge en laser eller voksning er ikke et tilfældigt sæt datoer. Planlægning af depilation procedurer er designet på en sådan måde at påvirke hårene, der er på alle stadier af vækst. Hvis du ikke overholder den nødvendige rytme, vil håret virke uforudsigeligt, du bliver nødt til at gøre hårfjerning oftere end det burde være.
  • Pas på hormoner. Styrkelse af hårvækst afhænger ofte af hormonelle niveauer. Hvis uønsket hår vokser meget aktivt, kontakt din læge, det vil hjælpe dig med at holde hormonniveauet under kontrol.

  Hårvæksthæmmere, der kan købes

  Hårvækstinhibitormarkedet er meget mindre end andre hårfjerningsprodukter. Den amerikanske ekspert Perry Romanovski (forfatter til The Beauty Brains, et meget populært internationalt skønhedsforum) forklarer denne kendsgerning: "Inhibitor cremer er endnu ikke blevet testet bredt i kliniske omgivelser, mange læger og kosmetologer tvivler på deres effektivitet." Han vurderer også manglen på række inhibitorer på markedet som delvis bevis for deres lille effektivitet. "Bemærk, at kendte kosmetiske mærker ikke har et sortiment af hæmmercremer. Selv populære mærker, der udelukkende er specialiseret i hårfjerningsprodukter, såsom Veet eller Gilette, har heller ikke nogen hæmmere, siger eksperten.

  Men forbrugerne er ikke så kategoriske. De finder mange gode værktøjer og ser i dem effekten af ​​at bremse hårvæksten.

  Creme, spray, mousse: hvad man skal vælge

  Et af de hyppige spørgsmål: Hvad er bedre at købe - creme eller spray? Begge produkter er effektive. Spray anbefales at bruge på store områder af huden: for eksempel på bagsiden, benene. Lotion, fløde, mousse, emulsion, balsam egnet til ansigt, ører, bikini område. Creme retsmidler er meget lettere at anvende. På den måde er der i deres sammensætning altid beroligende og fugtgivende ingredienser.

  Ikke alle hæmmere passer til ansigtets hud. Læs omhyggeligt de vedhæftede instruktioner for produktet, inden det påføres hagen, kinderne og overlæben.

  Nogle kvinder tror fejlagtigt, at hæmmere primært er mændsprodukter. Kræmen, der sænker hårvæksten, er oftest et universelt middel. De fleste inhibitorer virker ligeligt på mandlige og kvindelige hud.

  Kalo hæmmere

  Odini fra de populære hårvæksthæmmende cremer - Kalo®. Cremen under dette mærke blev først frigivet tilbage i 1997, og i dag forener dette navn hele familien på forskellige måder, der sænker udviklingen af ​​vegetationen. De sælges i onlinebutikker, der sælger produkter fra USA, de kan også findes i salg i større kosmetiske netværk og apoteker. De aktive ingredienser i cremen er af organisk oprindelse, de ødelægger svovl, hvilket er et af de vigtigste byggematerialer til sund hårvækst. Derudover indeholder Kalo produkter fugtighedsgivende ingredienser, lindrer og hydrerer huden.

  Pioneer i produktionen af ​​hårvæksthæmmere - det amerikanske firma Kalo

  KELO-hæmmere er et meget godt redskab til at bremse hårvækst, uønsket hårvækst er faldet med 80%, de er blevet næppe synlige og tynde.

  Gritsenko Galina Vasilievna Rostov-til-Don

  http://www.divo-shop.info/kalo

  VOX-hæmmere

  Under navnet VOX fremstilles en hel række hårfjerningsprodukter, blandt hvilke der er væksthæmmere. Interessant nok anvendes frugt enzymer som den aktive ingrediens i disse produkter. Måske er det derfor, kvinder stoler på lotioner, lotioner og cremer fra VOX. En anden fordel er en overkommelig pris.

  Denne mælk fugter og bremser hårvækst, indeholder papaya ekstrakt

  Jeg fjerner normalt hår på mine ben med en epilator, jeg bruger sjældent en barbermaskine, men det forekommer mig at bruge en barbermaskine, og en sådan creme vil ikke føre til nogen mærkbar effekt. Men med epilatoren fungerer denne creme virkelig - du vil huske om din enhed senere end normalt. Men i modsætning til Johnson og Johnson bliver håret ikke tyndere, selvom de vokser langsommere.

  Zion

  http://irecommend.ru/content/dostoinoe-sredstvo-zamedlyayushchee-rost-volos-posle-epilyatsii-na-urovne-professionalnykh-i

  Yves Rocher-hæmmer

  Et af de sjældne tilfælde, hvor et massivt og populært mærke af kosmetik med et godt omdømme over hele verden deltog i oprettelsen af ​​en hæmmer. Tiltrækmer opmærksomheden og det faktum, at Yves Rocher præsenterede inhibitoren i et usædvanligt format - i form af luftmousse. Dette vægtløse produkt ønsker virkelig at anvende på huden, som led stress efter depilering.

  Kunder bekræfter: Hårvæksten sænker, og huden er roligt ned.

  Denne hæmmer kommer i form af en mousse, der afkøler og beroliger kroppens hud.

  Hårvæksten falder dels ned, så håret bliver tyndere, blødere, mindre mærkbare, ikke sikkert, at det er blevet langsommere at vokse, men det blev bare mindre synligt.

  Valentina1990

  http://irecommend.ru/content/otlichnoe-sredstvo-delaet-volosy-menee-zametnymi

  Narkotika, der sænker hårvæksten

  Kvinder, der kæmper med hirsutisme (overdreven hårvækst), ordinerer læger ofte visse medicin. Disse værktøjer fjerner ikke vegetationen, men kan påvirke hårvæksten. Blandt disse receptpligtige produkter kan opdeles i to grupper:

  1. Orale præventionsmidler. Pillerne indeholder to nøgleelementer, der forhindrer hårvækst: østrogen og progestin.
  2. Antiandrogener. Disse stoffer forhindrer hårvækst ved at blokere androgener. Når du tager antiandrogener, kan det tage en måned eller mere at opnå gode resultater.

  Læger bruger antiandrogener til at behandle kvinder med androgenafhængige tilstande, såsom hirsutisme, alopeci, acne, seborrheisk dermatitis. Det er nødvendigt at forstå, at medicinen kun reducerer hårdhed og bremser den videre omdannelse af vellus hår til terminal. Syntetiske antiandrogener har forskellige virkningsmekanismer og tilhørende bivirkninger. Husk godt: disse stoffer er IKKE BEHANDLING, de forstyrrer de biokemiske transformationer af et stof til en anden, forstyrrer disse processer, som blandt andet reducerer produktionen / aktiviteten af ​​androgener.

  http://hairbug.ru/article/synthetic-antiandrogens-hirsutism.html

  Ulemper ved hæmmer cremer

  På trods af de positive anmeldelser og den gode kvalitet af hårvæksthæmmere bør man huske på, at de har flere ulemper.

  • Efter den første applikation kan huden skrælle, nogle gange kløe. Bare rolig, næste gang der påføres en hæmmer creme til hår, bør ikke forårsage sådanne problemer. Hvis desquamation og kløe genoptages, skal brugen af ​​produktet seponeres.
  • Inhibitor cremer slippe ikke af med hår, de er ikke i stand til helt at ødelægge hårsækken.
  • Cremer, der sænker hårvækst, ikke slippe af med indgroet hår. Tværtimod fremkalder de nogle gange deres udseende.
  • Allergiske reaktioner på cremer og lotioner med hæmmende egenskaber er mulige.
  • Meget følsom hud viser nogle gange en reaktion på hæmmercremer.
  • Ikke alle produkter er egnede til brug på ansigtet.
  • Langvarig rødme, udslæt, øget følsomhed i huden, smerte - disse bivirkninger er mulige, selv om det er sjældent. Hvis de forekommer, skal anvendelsen af ​​cremen eller sprayen afbrydes.

  Det antages, at hvis behandling med det valgte lægemiddel ikke har en mærkbar effekt i et år, bør behandlingstaktikken ændres.

  http://hairbug.ru/article/synthetic-antiandrogens-hirsutism.html

  Hjem retsmidler, der sænker hårvæksten

  Nogle opskrifter til værktøjer, der forbedrer resultaterne af depilation, er kommet ned til os siden oldtiden. Kvinder fra hele verden har fundet urter, frugtsaft, medicin, der har evnen til at forsinke hårvækst i et stykke tid. Derudover er der nogle nyttige tips, hvorefter du vil være i stand til at vende sig til depilation sjældnere.

  • En af de ældste opskrifter bruger valnødder. Du kan gentage det, hvis du bor i et område, hvor disse frugter vokser. Fordi til opskriften skal du bruge grøn valnødskal, mens den endnu ikke er moden. Denne skræl skal knuses, hæld kogende vand og lad det komme i et mørkt sted i 2-3 timer. Du får en naturlig hæmmer. Denne infusion skal gnides ind i huden (herunder i ansigtet) flere gange om dagen. En umodne valnødskal indeholder stoffer, der hæmmer hårvæksten
  • En hjemmelavet inhibitor lavet af jod er populær - det er overkommeligt, dets ingredienser er altid kommercielt tilgængelige i apoteker og butikker. Opløs 1 tsk jod i 40 ml alkohol og tilsæt en tsk ricinusolie. Fugt en bomuldspindel i denne sammensætning og fugt det epilerede område af huden. Gentag 2 gange om dagen. Men brug ikke på ansigtet.
  • Gurkemeje er en anden naturlig hæmmer. Fra dette krydderi forberede en naturlig creme, der sænker hårvæksten. Lav en gylle af gurkemeje og varmt vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være som en tykk pasta. Påfør gruel på huden, dække med klæbende film og efterlade på huden i 10-15 minutter. Vask derefter pastaen. Gurkemeje kan påføres ansigtet. Glem ikke at lægge på huden fugtighedscreme i slutningen. Gurkemejepulver - En populær ingrediens til hårvækstpasta

  Gurkemeje pasta er sikker på huden. En velkendt kendsgerning: Denne sammensætning bruges af indiske mødre til deres børn, gruel med gurkemeje kan slippe af med tyndt spædbarnshår, en pistol. I Indien fremstilles dette værktøj som følger: Bland krydderpulveret med mælk (kan være soja) for at gøre en tyk pasta. Cirkulære bevægelser masserer huden med denne pasta. Gør proceduren regelmæssigt, først 2 gange om ugen, indtil håret ophører med at vokse hurtigt. Så er det nok at bruge gurkemejerpasta en gang om måneden. Rådgivning fra indiske kvinder: Hvis pastaen med gurkemeje pletter huden, behandle yellowness med mælk eller yoghurt, det whitens huden. Ejere af mørk hud må ikke være bange for misfarvning af huden.

  • Juice af citron eller druesaft smør huden efter depilation, som om "fastsættelse" af resultaterne. Hårvækst er højst sandsynligt ikke langsommere, men du vil have en lille effekt af svækkelse og lynet nyt hår.

  Det skal siges, at hjemme- og naturlige hæmmere er mindre effektive end produkter fra en industriel producent. Hvis størstedelen af ​​færdige cremer nedsætter hårvæksten i en periode på 1 uge til 1 måned, bør du ikke forvente lignende resultater fra husholdningsformuleringer.

  Denne creme-gel indeholder en populær folkehæmmer - skallerne i grøn valnød

  Der er også velbegrundet tvivl om effektiviteten af ​​folkemedicinske retsmidler: de kan hjælpe et meget lille antal kvinder. Antallet af heldige og meget tynde hår, såvel som de med hårsække, der ligger let i de øverste lag af epidermierne, kan tilskrives de heldige. Så håbet på alsidigheden af ​​folkemægler er ikke værd. Og skeptiske anmeldelser fra almindelige kvinder på internettet meget.

  Nyttige tips, der gør epilering resultater længere

  Ud over hæmmercremer kan du udvide resultaterne af depilation ved at følge generelle tips til hårfjerningsprocedurer.

  • Ikke ignorér eksfoliering. Bløde skal skal udføres før barbering eller voksning. I tilfælde af voksaflejring udføres peeling mindst en dag før proceduren, mens barbering og shugaring, peeling og hårfjerning kan foretages samme dag. Hvis du ikke exfolierer huden før depilation, falder lille hår i en fælde under død hud. Det betyder, at din barberkniv ikke vil kunne afskære så meget hår som muligt, og voksstrimler ikke fanger alle hårene. Exfoliering forlænger lidt håret, hvilket letter fjernelsen af ​​uønsket vegetation.
  • Undlad at springe over de planlagte hårfjerningsprocedurer. En aftale for at besøge en laser eller voksning er ikke et tilfældigt sæt datoer. Planlægning af depilation procedurer er designet på en sådan måde at påvirke hårene, der er på alle stadier af vækst. Hvis du ikke overholder den nødvendige rytme, vil håret virke uforudsigeligt, du bliver nødt til at gøre hårfjerning oftere end det burde være.
  • Pas på hormoner. Styrkelse af hårvækst afhænger ofte af hormonelle niveauer. Hvis uønsket hår vokser meget aktivt, kontakt din læge, det vil hjælpe dig med at holde hormonniveauet under kontrol.

  Brug af inhibitorer er blevet almindeligt i vores tid. Disse produkter hjælper med at forhindre ny hårvækst, og derfor er dit behov for hårfjerning kraftigt reduceret. Prøv at supplere dine sædvanlige metoder til hårfjerning med et hæmmende produkt af cremer og hjælpe din hud med at blive glat længere. Men husk på, at hæmmende stoffer kræver regelmæssig brug - først vil de blive forstået.

  Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer

  Hårfjerning er en depilation