Vilkår for hudpleje efter shugaring

For at eliminere sandsynligheden for problemer, skal du udføre hudpleje efter shugaring korrekt. Det er vigtigt at forstå, hvordan man opfører sig efter proceduren, så hudens tilstand er i orden, og mange problemer følger.

En af de mest almindelige metoder til fjernelse af uønsket hår er shugaring. Som enhver anden form for hårfjerning kan denne metode medføre mange bivirkninger (irritation, pigmentering, allergier, inflammationer), men det er kun, hvis en ikke-professionel tager op med jobbet.

Generelle anbefalinger

Pleje efter shugaring er et vigtigt skridt. Det afhænger af ham, om ubehag vil blive observeret i hårfjerningszonen, og om negative bivirkninger vil opstå. Herved afhænger af beredskab til yderligere procedurer. Negative følelser opnået ved at fjerne hår med en lignende metode kan manifestere sig i fremtiden, og frygten for depilation med sukker vil opstå.

Alle ved, at enhver form for epilering er en reel stress for huden. Efter at have trukket hårene ud, forbliver folliklerne åbne, hvilket betyder, at enhver smitte kan komme ind i kroppen og forårsage irritation eller betændelse.

Fuld opsving af dermis forekommer i ca. 5-7 dage. Det er i denne periode, at du især skal passe på din hud. Hvis du har gjort en depilation på et bestemt område af kroppen, skal du behandle det med fugtighedscreme. Det kan være cremer, lotioner, tonics. For eksempel, Grøn Mama, Epilex, Kapous, Karamel.

3-4 dage efter depilation med sukker, skal de berørte dele af kroppen behandles med en skrubbe. Denne enkle procedure eliminerer risikoen for indfødning af håret i de øverste lag af dermis. Behandl huden på en sådan måde en gang om ugen. Nogle fagfolk anbefaler at efter shugaring brug specialplejeprodukter, der stopper hårvæksten.

Hudens områder de første dage efter shugaring bør ikke udsættes for friktion og anden mekanisk belastning. Dette er især vigtigt for bikini og underarms.

I de tidlige dage bør brug af en hård vaskeklud udelukkes. 2-3 dage før og efter shugaring udført på det intime område, må kun løst tøj bæres, hvilket ikke er tæt på huden. Det er vigtigt, at det kun er fremstillet af naturlige materialer.

Det er værd at bruge armhulerne i nogle få dage til at opgive deodorant, ellers kan det forårsage betændelse. Som et alternativ anvendes kosmetisk talkum eller babypulver.

Reglerne for hudpleje i de første dage

Hvordan man behandler huden de første dage efter sukkerfjerning, selvfølgelig. At eliminere de negative konsekvenser af blot disse handlinger er ikke nok. Eksperter anbefaler at overholde en række regler:

 1. I løbet af de første 2-3 dage efter proceduren er det forbudt at solbade i solarium eller i solen. Med åbne områder af huden efter depilation kan det bare ikke falde i solen. Konsekvenserne kan være uforudsigelige, selv til onkologi.
 2. Ultraviolette stråler kan forårsage udseelse af alderspletter, som kun kan fjernes med en laser. Ofte i den zone, hvor shugaring blev udført, forekommer allergiske udslæt under solens eksponering. Derfor anbefaler fagfolk ikke de første dage til at dukke op i solen.
 3. På den første dag efter proceduren er det forbudt at besøge saunaen eller badet. For høje temperaturer påvirker tilstanden af ​​huden negativt og åbner porerne endnu mere, fremkalder forekomsten af ​​betændelse og udslæt.
 4. Ofte anbefaler mestere i de første dage ikke at besøge offentlige steder til svømning (pools, floder, søer). Der om få minutter kan du fange en alvorlig infektion, der bliver svært at håndtere i fremtiden. Det sparer ikke behandlingsområdet med et stærkt antiseptisk middel.
 5. I de første 2 dage efter sukkeraflejring kan du ikke spille sport. Sved er en endnu mere aggressiv irritation end vand. Sammen med ham trænger bakterier ind i porerne. På trods af alle fordelene ved fysisk aktivitet i de første dage er det bedre ikke at presse. Komplet afslapning hjælper dig med at gendanne fra proceduren.
 6. Efter proceduren skal du meget omhyggeligt have sex. Det er vigtigt, at nærheden ikke involverer direkte kontakt med huden, hvor depilationen blev udført. Det er derfor, at sex skal fjernes, hvis du havde en shugaring dyb bikini.

Funktionspleje til forskellige dele af kroppen

På forskellige dele af dermis dens tykkelse. Dette er hvad der afgør følsomheden af ​​huden. Det er vigtigt at vide, hvilke områder der skal fugtes, og hvilke områder kan ikke tolerere kosmetisk eksponering.

Shugaring af benene er en fælles procedure, der ikke kræver nogen bestemt hårfjerning metoder. Alle handlinger udført efter shugaring er rettet mod hurtigt at genoprette hudens integritet.

God effekt har specielle kosmetik fra selskabet Arabien. Alle produkter er baseret på naturlige ingredienser med ekstrakter af mynte, kamille, salvie, lavendel og andre nyttige medicinske planter. Alle stoffer er i stand til at fugtige huden, gøre den blød og blød, bidrager til den hurtige helbredelse. De sænker hårvæksten i problemområdet.

På 3-4 dage efter proceduren er det værd at udføre en let skrælning af benene ved hjælp af en skrubbe, og benene skal behandles med en fugtighedscreme. Der er en lignende behandling for hænder, ryg og skinker.

Særlige skal være opmærksom på bikiniområdet. De første dage efter proceduren skal være fuldstændig forladt trange syntetiske og ubehagelige undertøj. Det er strengt forbudt at bære tænger i disse dage, især hvis du shugaring en dyb bikini. I dette tilfælde er det bedre at foretrække ikke meget attraktivt, men nyttigt linned fra naturlige stoffer.

Det er umuligt at tage et varmt bad og brusebad i lang tid, da de behandlede områder lider under de negative virkninger af høje temperaturer. Fugtighedscreme kan ikke bruges, men skrælning gør ikke ondt.

Særlige er pleje af armhulerne. I 3-4 dage efter proceduren bør antiperspiranter ikke anvendes, især de der indeholder alkohol. Det bør kun bæres bløde produkter, der ikke forårsager friktion af huden på stoffet.

Hudpleje efter depilering af sukker afhænger kun af det behandlede område. Følgende anbefalinger vil give fremragende resultater efter proceduren.

Hvad kan og kan ikke gøres efter den første shugaring?

Shugaring er en metode til hårfjerning med smeltet sukkercaramel. Det kan bruges til at fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen - ben, hænder, bikini område, underarms, ansigt og andre. Hårfjerning er helt sikkert og effektivt. For at holde din hud glat i lang tid, skal du kende nogle få hemmeligheder.

Kropspleje efter shugaring

Hvad kan der gøres efter shugaring for ikke at skade huden? Følg disse retningslinjer:

Hvis du gjorde shimbaring i armhulerne, på den første dag, opgive din sædvanlige deodorant, bedre brug talkumpulver, babypulver

 • inden for 24 timer kan du ikke besøge saunaen, solarium. Det er forbudt at svømme i dammen, solbade. Virkningen af ​​direkte sollys på huden er udelukket, hvilket forårsager overdreven pigmentering;
 • i 48 timer er det forbudt at anvende deodoranter, kosmetik. Talc bruges som en antiperspirant. Det absorberer effektivt fugt, forhindrer ubehagelig lugt;
 • Efter shugaring i 24 timer er det forbudt at engagere sig i aktiv sport. Overdreven svedtendens forårsager irritation;
 • Efter epilering af bikiniområdet er det bedst at sove i 2-3 dage uden undertøj. Det anbefales også at bære tøj fremstillet af naturlige stoffer, der gør det muligt for huden at trække vejret;
 • Efter proceduren kan du tage et varmt brusebad efter 6 timer. Det er forbudt at ligge i badet, da dette kan forårsage irritation i det behandlede område;
 • Hver dag efter et brusebad på kroppen skal der påføres en speciel creme efter depilering. De giver dig mulighed for at genoprette lipidlaget, bevare vandbalancen. Som et resultat bliver huden blød, fugtig

Ingroet hårproblem

Efter de første shugaring kvinder er bange for udseendet af indgroet hår. Et sådant negativt fænomen ses, hvis hårfjerningen sker uden at følge de grundlæggende regler. Føreren skal fjerne sukkerpastaen udelukkende i løbet af hårvækst. Når epilering underarms karamel er forbudt at anvende på hele problemområdet. På denne del af kroppen vokser håret i flere retninger, derfor er det nødvendigt at fjerne dem gradvist over flere tilgange. Det samme princip bør anvendes ved epilering af et bikiniområde. Hvis fjernelse af overskydende hår forekommer på kaotisk vis, er problemer efter shugaring garanteret.

Også, efter hårfjerning bør ikke blive misbrugt skrælning. Regelmæssig fjernelse af det øvre lag af epidermis fører til dens forbedrede opsving. Hår kan ikke bryde igennem den fortykkede hud, hvilket fører til deres indvækst. Det anbefales at bruge en skrubbe efter shugaring ikke mere end 1-2 gange om ugen.

Efter de første shugaring kvinder er bange for udseendet af indgroet hår.

Hvordan man fjerner indgroede hår?

Hvis der efter hårfjerning er dannet hårdannelse, anbefaler eksperterne, at du følger følgende retningslinjer:

 • indgroet hår er forbudt at presse. Der vil være en mørk plet på kroppen, der er svært at fjerne;
 • pluk uddannelse, hvor det indgroede hår er placeret er forbudt. Resultatet af denne handling er udseendet af ar på kroppen;
 • Påfør ichthyol salve til problemområdet for at rette op på problemet. Top med en gips fastgør bomuldssvamp. Komprimer venstre over natten. Gentag proceduren, indtil det indgroede hår stiger til overfladen af ​​huden. Fjern det med en nål desinficeret i alkohol;
 • bodyaga. Bland pulveret med hydrogenperoxid. Det skal gøre en tyk blanding. Påfør det på problemområder i huden i 10-15 minutter. Udseendet af en brændende fornemmelse er en normal reaktion fra kroppen til bodyagi. Efter skylning skal der påføres en fugtighedscreme. Kursets varighed er 5 dage. Bodyaga vil hjælpe med at slippe af med mørke pletter og indgroede hår;

  Hvis dit hår vokser meget tykt, kan du bruge specielle midler til at bremse hårvæksten eller væksten.

 • naturlig skrubbe. For at forberede produktet blandes saltet (almindelig, hav), appelsinolie (få dråber) og baby creme. Påfør gylle på huden, gnid med fingrene. Skyl af med koldt vand, tør huden med et håndklæde;
 • glycerin og aspirin (i lige store mængder). Påfør blandingen på huden i 1,5 timer. Glycerin med aspirin giver dig mulighed for at trække de indgroede hår til overfladen, hvorefter det er let at fjerne med pincet.

Hvordan håndteres irritation?

Ejere af følsom hud oplever ofte irritation. Det manifesteres ved dannelsen af ​​små røde bumser. Hvis der ikke træffes handling, bliver huden betændt, en brændende fornemmelse vil fremstå, hvilket er svært at slippe af med. For at forhindre et sådant negativt fænomen anvendes særlige midler efter shugaring. De beroliger huden efter proceduren, lindrer rødmen.

I de følgende dage, glem ikke at bare passe på din hud.

Hvis specialværktøjer ikke hjalp, og der blev dannet irritation, kan du bruge følgende metoder:

 • salicylsyre. Dip bomuldssnopper i en krukke med produktet og behandl den betændte hud. Gentag proceduren 3 gange om dagen indtil forsvinden af ​​ubehagelige symptomer;
 • salicylalkohol og calendula tinktur. Bland disse midler i lige store mængder. Den resulterende blanding behandler problemområder, vask ikke af. Efter 10 minutter påføres hudens hudkrem
 • "Chlorhexidin". Det er et populært antiseptisk middel til desinfektion af huden. Professionelle produkter, der anvendes efter shugaring, omfatter også "Miramistin";
 • antiseptisk salve. Det anbefales at behandle huden med jævne mellemrum med midler: "Redningsmand", "Boro Plus", "Malavit". De fjerner effektivt den inflammatoriske proces efter den første ansøgning.
Efter sukker hårfjerning i dannelsen af ​​irritationer, kan du bruge opskrifterne af traditionel medicin.

Opskrifter af traditionel medicin til betændelse i huden

Efter sukker hårfjerning i dannelsen af ​​irritationer, kan du bruge opskrifterne af traditionel medicin. Infusioner og afkogninger af visse urter har antiinflammatorisk, beroligende og antibakteriel virkning.

Den positive effekt er produceret:

 • kamille. Tør græs med kogende vand (3 spsk pr. 400 ml kogende vand), lad i 50 minutter. Den resulterende infusion tørrer huden efter 4 timer. Kamille lindrer betændelse, fugter huden
 • eg bark. 20 g råvarer hæld 230 ml kogende vand, lad i 20 minutter. Tør de oppustede områder med afkogningen 3 gange om dagen;
 • aloe juice Bruges i form af lotioner. Du kan også vedhæfte et skåret ark aloe for at fjerne irritation;
 • te træ ekstrakt. Det bruges til at øge glatheden af ​​huden, for at fugt den, lindre irritation. 4 dråber teetræekstrakt blandet med 1 tsk. Havtornolje. Den resulterende blanding smører problemområder.

Hvis du følger alle anbefalinger fra eksperter, vil shugaring være i stand til at få glat hud uden indlysende problemer. I nærvær af irritation er det let at fjerne det med enkle midler, at det er tilstrækkeligt at bruge 2-3 gange.

Alle detaljer om hudpleje efter shugaring

Enhver form for depilation, herunder shugaring, er et alvorligt stress for din hud. Efter hårfjerningsproceduren åbner porerne, som enhver smitte nemt kan trænge ind i. Som følge heraf vises betændelse, irritation og rødme, huden bliver særlig følsom. Det er vigtigt at pleje huden efter shugaring for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Hudpleje efter shugaring fra A til Z

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter shugaring skal du følge nogle regler og vide, hvad du ikke kan gøre efter proceduren. Det er også nødvendigt at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Lad os overveje i detaljer alle disse finesser.

Med ordentlig hudpleje er der ingen ubehagelige konsekvenser efter shugaring

Hvad kan ikke gøres efter proceduren shugaring

Inden for 12-24 timer efter, at proceduren med sukkeraflejring ikke anbefales:

 • Gå i poolen og svøm i dammen. Efter hårfjerning øger risikoen for at fange en infektion. Det er nødvendigt at afstå fra douche mindst i de næste 2-3 timer, og det er bedre at helt opgive det indtil næste dag.
 • Besøg bade eller sauna og tag et varmt bad. Høj temperatur er dårlig for følsom hud efter proceduren. Mest sandsynligt vil dette medføre rødme og betændelse.
 • Gør sport. Under træning kan mikrober komme ind i porerne. Men hvis du stadig sveder, så skal du tage en kølig bruser.
 • At besøge solarium og strand. Ultraviolet kan forårsage pigmentering. Slippe af med dem så vil det ikke være nemt. Hvis det er varmt udenfor, er det bedre ikke at være under solen med åbne ben eller arme (i tilfælde, hvor proceduren blev udført for disse områder af kroppen). Det er også muligt hudirritation, når det udsættes for ultraviolette stråler.
 • Brug deodorant (hvis du har depileret underarms) og talkum. De kommer på huden, tilstopper porerne, der åbnes efter depilation. Lider en dag, ellers kan rødmen og kløe ikke undgås.
 • Brug stramt undertøj, især tænger, hvis det intime område er blevet behandlet. Thongs "stick" til huden og gnid det, som følge af hvilket labia kan svulme, er irritation også sandsynligt.

Køn efter sukker depilation

Skuden skal ikke gnides. Efter aflejring af bikiniområdet anbefales det ikke at have sex i løbet af dagen. Oral caress er også uønsket. Ved behandling af andre områder af kroppen er intimitet tilladt, hvis det ikke indebærer direkte kontakt med den behandlede hud.

Intimitet efter shugaring er mulig, hvis bikiniområdet ikke behandles.

Kan jeg barbere mine ben efter shugaring

Du bør ikke bruge en barbermaskine til at fjerne overskydende vegetation, hvis før du gjorde shugaring. Efter sukkeraflejring begynder håret at vokse langsommere, men en barbermaskine reducerer denne fremgangsmåde betydeligt og gør det hårdt og mørkt. Det anbefales ikke at barbere ben og andre områder af kroppen, indtil håret er let og blødt. Efter brug af maskinen kan du fjerne dem med sukkerpasta. For at gøre en shugaring igen, er det nok at vente, indtil hårene vokser til 3-4 millimeter.

Barbering anbefales, når hårene bliver for bløde og lette.

Hvad betyder at bruge efter shugaring

Straks efter afslutning af aflejringsproceduren er det nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel (f.eks. Chlorhexidin eller miramistin). Hvis du mærker irritation i de behandlede områder eller kløe, skal du bruge Solcoseryl salve. Ved overdreven tørhed eller afskalning hjælper Panthenol og nærende cremer.

Glem ikke at behandle huden med antiseptisk før og efter proceduren.

På den anden eller tredje dag efter shugaring anbefales det at bruge følgende produkter:

 • fugtighedscreme, lotioner og tonics;
 • mekaniske peeling scrubs;
 • betyder mod indvækst af hår.

fugtighedscreme

Efter sukkeraflejring er det vigtigt at genoprette huden på de behandlede områder, så brug fugtighedscreme regelmæssigt: mindst 3 gange om dagen. Du kan bruge en creme, lotion eller tonic. Det fugtiger helt kokosolie, som skal anvendes i små mængder. Det har også en helbredende og helbredende virkning. Til særligt følsomme områder (bikini og underarms), brug specielle geler. De fjerner ikke kun rødme, men også afkøler huden og eliminerer den brændende fornemmelse. For eksempel kan du prøve gelens komfort efter depilering af bikini-zonen "Vetka Sakura". Det er billigt og hjælper med at blødgøre huden.

Midler til hudpleje i bikinizonen "Sakura Branch" fjerner ikke kun rødme, men køler også huden

Anmeldelser af værktøjet "Vetka Sakura"

Gel-komfort efter depilering af bikini zone "Vetka Sakura" fra Modum er et lavpris og højkvalitets hudplejeprodukt efter depilation. Ærligt, da jeg så denne fløde i butikken, håbede jeg ikke særlig på, at jeg kunne lide det. Jeg anvender denne gel på benets hud. Forbruget sparsomt, ikke tykt og ikke meget flydende, passer konsistensen mig helt. Duften er behagelig, ikke skarp. Herefter er huden glat. Irritation sker, min hud er meget følsom. Selvom jeg damper huden, skræler jeg, jeg bruger hudplejeprodukter efter depilation, og der er stadig irritation. Under alle omstændigheder er det det bedste af alle billige cremer, jeg nogensinde har stødt på. Creme lugter virkelig huden efter depilering og fugtigt. Det absorberes hurtigt uden at forlade klæbrighed. MEN: forhindrer ikke dannelsen af ​​indgroede hår. Som en generel creme / gel / lotion mv. kan det forhindre det? Konklusion: En fremragende hudplejeprodukt (ikke bare en bikini) efter depilering, som fugter huden godt, tørrer den ikke og efterlader ingen klistermærker. Det er billigt. Jeg har brugt denne gel i lang tid, alle er glade. Et rør af gel (150 ml) er nok i lang tid, det bruges økonomisk. Jeg elsker denne gel for lys tekstur og fugtgivende!

Ira__Irina__

http://irecommend.ru/content/byudzhetnyi-krem-posle-depilyatsii

Normalt er jeg meget mistænkelig for indenlandske kosmetik, men en dag besluttede jeg mig selv for at forsøge at finde noget godt. Til sidst fandt jeg et par fantastiske produkter, der fortjener opmærksomhed. Blandt dem var denne gel-komfort. Fordelene ved produktet: lindrer, desinficerer, køler, behagelig, diskret lugt, lav pris Generelt udfører den alt, der er skrevet på røret. Måske den eneste ulempe er for meget chill, som med anti-cellulite produkter (det siger at menthol er en del). Jeg bruger det, hvor en piges uønskede hår kan blive barbert. Og du ved, jeg har allerede glemt, at det er en placering af blomstrende røde pimples! Vi blev helt sikkert venner med Sakura Branchen, og jeg tror, ​​vi vil forblive venner i lang tid! Jeg anbefaler!

Yanvarinka

http://irecommend.ru/content/gde-bikini-tam-i-vse-ili-moe-spasenie-posle-britya

peeling

For at opdatere huden efter shugaring, skal du gøre peeling, men kun hvis du ikke har stærk irritation. Takket være eksfoliering af døde celler opnås hurtig genopretning af beskadigede områder. Også afskalning forhindrer indvækst af hår. Scrub kan kun bruges den anden dag efter proceduren. Skræl derefter huden en gang om ugen. Du kan hente en klar kropscrub eller tilberede det selv. Her er et par opskrifter:

 • Kokosnøds kaffe skrubbe. Tag 1 el. malet kaffe, 1 el. sukker, 1 el. salte, 1 /2 Art. kokosolie. Olien skal smeltes i et vandbad, og når det er afkølet lidt, tilsættes resten af ​​ingredienserne til det. Opbevar den resulterende skrubbe i en plastikbeholder. Kaffe og korn af sukker og salt giver afskallning af døde hudceller, og kokos hjælper med at fugte.
 • Skrub med aloesaft. Til forberedelse af sådanne midler skal du have 2 el. l. majsmel og 1 /4 Art. aloe juice Rør ingredienserne. Denne krat perfekt fugtiger huden og fremmer lægen af ​​huden.

Påfør skrub med lysmassagebevægelser. Prøv at virke så forsigtigt som muligt for ikke at skade følsom hud efter proceduren.

Body scrub kan nemt fremstilles i dit eget køkken

Midler mod indfødning af hår

For at forhindre indvækst af hår, brug et specielt designet middel til dette. Der er gode lotioner fra firmaet Aravia, som ikke kun forhindrer dette problem, men også beroliger huden. De indeholder mynteekstrakt, ylang-ylang olie, frugtsyrer og andre komponenter.

Post-epil lotion forhindrer hårindvækst og beroliger huden

Anmeldelser af lotioner mod indgroet hår fra Aravia

Og jeg handler om emnet shugaring. Meget opsat på denne procedure, som for mig er dette den bedste metode til fjernelse af håret - ikke så smertefuldt, og med et godt resultat. Men selv udfører en shugaring i henhold til alle reglerne, kan du stå over for et sådant problem som indgroet hår. Og jeg drømte altid om at bremse hårvæksten. Derfor besluttede jeg at prøve det på mig selv, da jeg så en vidunderlig lotion i Aravia produktsortimentet. Det glæder mig at introducere dig til Aravia Professional 2 i 1 Body Lotion med frugtsyrer mod indgroede hår og langsom vækst. Lotion i en hvid dispenser flaske. Tekstur er flydende og olieagtig, uden farve. Det absorberes hurtigt nok uden at efterlade en klæbrig følelse. På trods af forekomsten af ​​syrer i sammensætningen forekommer brændende fornemmelse ikke. Anvendes nøjagtigt som fabrikanten sagde, kun anvendt en dag efter shugaring. Da jeg har meget følsom hud, besluttede jeg mig ikke for at risikere det. Ja, og syrer kan forårsage endnu mere irritation efter shugaring. Hver gang hun begyndte at bemærke, at huden bliver glattere eller noget. Tilsyneladende arbejder syrerne og regenererer min hud. På grund af dette bliver indgroet hår virkelig mindre, end det burde være. Nå, hvad med at bremse hårvækst? For at opnå et synligt resultat skal du lytte til producenten. Det anbefales at bruge kurset dagligt i 10-15 dage. Det gjorde jeg også Dybest set starter mit hår 14 dage efter depilation. I dette tilfælde optrådte hårene efter 18 dage. 4 dage - det er jo resultatet. Men prisen øges selvfølgelig. Derfor blev denne forpligtelse udsat til sommeren. I den varme periode er forlængelsen af ​​inter-depilation perioden mere end nogensinde før.

Juliety

http://irecommend.ru/content/mechtaete-zamedlit-rost-volos-posle-epilyatsii-i-izbavitsya-ot-vrosshikh-v-etom-vam-pomozhet

Min skibsførermester har længe rådgivet mig dette produkt ARAVIA. Jeg bestilte også ansigtsplejeprodukter, men for nu vil jeg fortælle dig om ARAVIA Professional, et anti-indgroet hårlotion med citronekstrakt. Om sommeren går jeg altid til shugaring. Nogen kan spørge, og hvad mesteren selv kan ikke drysse det? Føreren sprinkler, men for at få effekten af ​​ansøgningen, skal du konstant bruge lotion dagligt. Konsistensen af ​​lotion er som almindeligt vand. Og farven er heller ikke noget særligt at sige, men duften er bare lækker, så let. Påminner citrongummi eller populært Activia-vand med citronsmag. Efter påføring på huden næsten ingen lugt. Jeg tror, ​​at denne lotion vil være nyttig for enhver pige, da vi alle slippe af med uønsket hår. Jeg bruger den efter barbering, og efter salon shugaring. Det er muligt at bruge lotion på alle områder: bikini, ben, armhuler mv.

Video: anbefalinger efter shugaring

Allergi efter shugaring: Hvad skal man gøre

Efter skygge på huden kan der forekomme en allergisk reaktion. Det sker, hvis der er intolerance overfor sukker eller citrus. Hvis du har symptomer på allergier (for eksempel udslæt eller alvorlig kløe), er det bedre at nægte at fjerne honey depilation i fremtiden. Du kan tage en antihistamin (Diazolin, Claritin). Hvis situationen på en dag ikke ændres til det bedre, er det nødvendigt at konsultere en hudlæge.

Hvis du efter symptomer iagttager allergi symptomer, vil du sandsynligvis nødt til at opgive denne metode til depilation.

Hvad skal man gøre i tilfælde af komplikationer efter shugaring

Effekten af ​​perfekt glathed i huden efter shugaring er undertiden overskygget af ubehagelige konsekvenser. Ved korrekt gennemførelse af proceduren er "bivirkninger" minimal og giver ikke meget ubehag.

Efter shugaring hudpleje regler for perfekt glat hud

I stigende grad vælger kvinder sukkerepilation. Shugaring, i modsætning til voks, giver dig mulighed for at fange og fjerne selv de korteste hår. Desuden reducerer "sød" hårfjerning risikoen for hudirritation (sukker fjernes ved hårvækst) og er en naturlig skrælning, der forhindrer udseende af indgroet hår. Men for at opnå det perfekte resultat skal du organisere den rigtige hudpleje efter shugaring.

Hvad skal man gøre, hvis skræl huden

Som nævnt ovenfor er sukker en naturlig skrælning, der har til formål at bekæmpe skrælning af huden og fjernelse af det øvre (keratiniserede) hudlag. Særlig pleje efter en sådan procedure er ikke nødvendig. Det er nok at behandle de "berørte" områder af huden med alkoholholdige stoffer. Glem ikke at fugte huden. Til dette formål vil det være hensigtsmæssigt at anvende en fed fedtfløde samt fersken eller mandelolie.
Hvis skrælningen stadig gjorde sig selv følte, brug vores enkle tips:

 • Først skal du behandle rødhedsstedet med en antiseptisk salve;
 • fugt og lindrer irriteret hud, for eksempel panthenol, hydrogeler med aloe vera;
 • forsøm ikke hygiejne
 • afstå fra solbadning og solbadning
 • glem ikke solcreme

Kontakt en hudlæge, hvis du oplever ubehag, kløe eller skrælning i mere end 5 dage.

På grund af det faktum, at shugaring fjernes ved hårvækst, er denne depileringsmetode mindre traumatisk. I modsætning til voks bliver sukker ikke opvarmet til høje temperaturer, hvilket gør det muligt at bruge det til åreknuder. Men glem det ikke, at hårfolliklerne også fjernes ved fortyndingsprocessen. Ubeskyttede frie porer bliver "let bytte" for bakterier og infektioner. Derfor er det så vigtigt at behandle ordentligt (sanitize, "lindre", fugt) områder af huden, der har undergået sukkeraflejring.

Den mest populære shugaring pasta i dag er Gloria sukkerpasta. Anmeldelser af kvinder angiver fravær af irritation og skrælning af huden efter brugen. Pasta har fremragende kvalitet og lave omkostninger. Det er mest populært blandt begyndere, da det er nemt at manipulere hårfjerning med det.

Pleje af førstehjælpskassen

Opgaven af ​​en professionel beautician, der udfører depilationen, er at gøre proceduren så behagelig som muligt og for at minimere risikoen for betændelse og irritation af huden. Før shugaring anbefales det at skrælle (proskrabere) aflejringszonen godt. Direkte på kontoret vil specialisten behandle de krævede områder med et antiseptisk og derefter med talkumpulver. Efter proceduren er det også vigtigt at bruge lokal antiseptisk hud. Den mest kendte og anvendelige "Miramistin" eller "Chlorhexidin".
Hvis der opstår tegn på irritation på huden, vises antiseptiske midler i form af en salve.
Det moderne marked for kosmetiske produkter tilbyder en række post-epileringsprodukter. Blandt dem er en række forskellige olier, cremer, gelskrubber, lotioner, kropsmælk.

Pleje af folkemæssige retsmidler

Effekten af ​​urte tinkturer og aroma olier er ikke mindre end den af ​​professionelle kosmetiske plejeprodukter. Så du kan spare lidt og drage fordel af vores tips:

 1. For at lindre betændelse kan du bruge urteopsamlingen af ​​salvie, kamille, celandine og egebark. Det er nok at blande dem i lige store mængder (ca. 2-3 spsk. Af hver urt) og hæld kogende vand. Hold varmen i en time. Efter opløsningens oparbejdning tørres de betændte områder ud.
 2. Aloe og Kalanchoe juice er perfekt til følsomme områder. Det er nok at påføre de svaber, der er fugtet med det, til de beskadigede områder af armhulerne eller bikinierne.
 3. For at fugtiggøre tør hud, kommer æteriske olier til undsætning. Tag havtornolie (ca. 1 spiseskefuld). Tilsæt et par dråber eukalyptusolie og te træ. Udført! Massage forsigtigt bevægelser på depilerede områder.

Hvad man ikke skal gøre efter shugaring

Disse enkle tips hjælper med at undgå uønsket betændelse og irritation efter sukkerprocedurer.
For det første bør du afstå fra termiske procedurer: varme bade, saunaer, solsenge, vælge et valg for varmt brusebad; besøge ikke de offentlige puljer i de første 5 dage efter epilering, må ikke misbruge pincetten, trække ud enkelthår; Brug ikke en antiperspirant i løbet af dagen - de tillader ikke porerne at "trække vejret", erstatte dem med babypulver.
Følg disse anbefalinger, og snart vil huden genoprette og glæde dig med sin glathed.

At bekæmpe indgroede hår

"Sød" hårfjerning kan permanent slippe af med uønsket og irriterende indgroet hår. Ikke desto mindre, glem ikke om peeling og skrubbe. Brug "hjemmelavede" eller kosmetiske produkter mindst en gang om ugen.

 • for tør irriteret hud er lotion med indhold af citronsyre egnet;
 • Scrubs hjælper med at forbedre blodcirkulationen og lymfestrømmen.

Der er mange opskrifter til "home" skrubbe: kaffe, salt, sukker.
Skræl mere oftere (3-4 gange om ugen), hvis din hud og hårtype er tilbøjelig til at gribe ind.

Vi håber, at vores tip vil hjælpe dig med at glemme ubehag efter epilering og altid se uimodståelig uden forlegenhed og overskydende hår.

Plejeomkostninger efter shugaring, mulige problemer og hvordan man fjerner dem

Shugaring, som enhver form for hårfjerning, kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af irritation, inflammation, pigmentering og andre problemer. For at undgå dette skal du nøje følge reglerne for forberedelse, procedure og efterplejning. Artiklen indeholder detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af huden efter proceduren, og diskuterer forskellige komplikationer og hvordan man fjerner dem.

Shugaring pleje er en vigtig komponent i en sukker hårfjerning procedure. For at undgå ubehag og bivirkninger skal du lytte til råd fra eksperter.

Denne artikel diskuterer betingelserne ved tilstanden efter shugaring-proceduren og giver detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af de behandlede områder, og hvilke foranstaltninger der bør undgås i de første dage efter sukkerepilation.

Generelle anbefalinger efter sukkerfjerning

Enhver form for epilering er et stress for huden. Efter håret er trukket ud, åbner folliklerne, og enhver infektion kan let trænge indad.

Ignorering af anbefalinger og regler efter shugaring procedure kan fyldes med udseende af inflammatoriske processer, irritationer og udslæt i huden, sammen med ubehagelige og smertefulde fornemmelser.

På dette tidspunkt kræver den berørte hud omhyggelig omhu.

Husk at du ikke kan gøre efter shugaring i de første par dage, og hvilke procedurer er nødvendige - og de negative konsekvenser vil omgå dig:

 • Mindst tre gange om dagen bør fugtes epilerede områder med en særlig beroligende creme.
 • Efter 3-4 dage i slutningen af ​​hårfjerningen anbefaler eksperter, at du rengør huden med en skrubbe for at forhindre indgroet hår (peeling procedure kan bruges regelmæssigt en gang om ugen).
 • Efter shugaring kan du aktivere brug af specialmidler mod hårvækst.
 • Forseglede zoner må ikke udsættes for friktion og anden mekanisk skade (dette gælder især for det følsomme bikiniområde).
 • Undgå hårde vaskeklude i de tidlige dage efter pleje efter epilering.
 • Efter at have fjernet vegetationen i de intime områder i et par dage, skal man vælge et valg for gratis linned fra naturlige stoffer.
 • En negativ effekt på sukkerbehandlet hud og forskellige kosmetiske midler.
 • Efter epilation af armhuler, stop med at bruge deodorant i nogle dage (dens fremragende alternativ er talkum eller babypulver).
 • Den rigtige opskrift på shugaringpasta derhjemme. Sørg for en sikker og billig procedure.
 • Overvej færdige shuffaring pasta fra kendte mærker. Alle oplysninger om linket.

Mulige og forbudte handlinger efter persisk epilering

Efter sukker bør hårfjerning overholde mange restriktioner.

Solskoldning (i solen, i solarium)

I de første dage efter shugaring er det strengt forbudt at solbade i salyaria. Også, du kan ikke vises i solen med åbne proepilirovannymi områder.

Ultraviolet kan forårsage udseendet af pigmentpletter, hvorfra det vil være yderst vanskeligt at slippe af med i fremtiden. Hertil kommer, at huden svækkes efter epilering under virkningen af ​​ultraviolet stråling, kan irritation forekomme.

Af disse grunde anbefales det at gå under den brændende sol efter at have smurt de sårbare pletter med en særlig creme med en høj grad af beskyttelse.

Bade og saunaer

Også efter shugaring kan du ikke besøge badet eller saunaen. Besøg sådanne steder, at tage et varmt bad eller brusebad er forbudte aktiviteter i de første 24 timer.

Høj temperatur påvirker huden med åbne porer - det kan blive rødt og betændt.

Pool og vandbehandlinger

Det anbefales heller ikke at besøge poolen umiddelbart efter shugaring - på dette offentlige sted er der risiko for at fange en infektion. Mikrober og bakterier, der kommer ind i folliklernes åbne mund kan forårsage forskellige udslæt, kløe og udseende af purulent acne.

Mange kosmetologer er enige om, at almindeligt vand er irriterende for forstyrret hud, så det anbefales ikke at vådte de epilerede områder i de første to eller tre timer (hvis epilering er lavet om aftenen, er det bedre at overføre vandprocedurer til morgenen).

Fugt, der trænger ind i åbne porer, kan forårsage irritation af følsom hud i det intime område og i andre områder efter shugaring.

Sportsaktiviteter

Der er en farligere irritation, end vandet er svedt. Det bringer ikke kun ubehag, men kan også "kolonisere" porerne med mikrober.

For at holde huden mod sved skal du undgå aktiv sport i de første 24 timer efter sukkerepilation.

Det eneste tilfælde, hvor du kan og selv skal vaske efter shugaring er, når du stadig ikke har formået at beskytte dig mod sved; at tage et bad er uønsket - ved et brusebad minimeres virkningerne af følsomme områder med vand.

Sex efter proceduren

Det er muligt at engagere sig i sex efter shugaring, hvis intim intimitet ikke indebærer direkte kontakt med de behandlede hudområder.

Det eneste tilfælde, hvor du skal afstå fra at elske, er i de første dage efter fjernelse af vegetation i området med dyb bikini.

Tilstand efter sukkerepilation

Dem, der tvivler på at vælge sukkermetoden til hårfjerning, kan du allerede sammenligne tilstanden af ​​arme, ben, dybe bikiniområder og andre hudområder før og efter shugaringproceduren efter den første session.

Især mange spørgsmål skyldes sukkerfjerning af den intime zone. Hvis hårfjerningen af ​​intime områder ved hjælp af en maskine kan ledsage kløe og brænding, forsvinder ubehag efter brug af sukkerpasta.

For at opnå maksimal komfort skal du selvfølgelig bruge den rigtige kosmetik før og efter shugaring.

Hudtilstand efter sukkerepilation

Imidlertid kan for høj følsomhed af huden eller fejl under proceduren forårsage uønskede virkninger.

Behandlede områder kan blive røde, blive betændt eller begynde at skrælle. For første gang efter shugaring er udseendet af små røde prikker på steder at trække hår ud.
Dette gælder især for underarm og bikini område - steder med det hårdeste hår. Dette er en normal hudreaktion på oplevet stress. Denne rødme er ikke allergisk udslæt eller anden bivirkning.
Som regel forsvinder de røde prikker efter shugaring, når huden "beroliger" - om 1-2 dage.

Hårvækst efter proceduren

Hastigheden af ​​hårvækst efter shugaring afhænger af det behandlede område.

Eksperter bemærker, at vegetationen gentager sig hurtigst i armhulerne - efter 7 dage bliver det mærkbart, hvordan hår fremstår og begynder at vokse.

I den intime zone begynder denne proces i gennemsnit om to uger.

Hænder og ben efter sukkerfjerning forbliver glat længere - fra 3 til 4 uger. Hårene begynder at vokse langsommere, efter den første procedure bliver de meget tyndere og lettere.

Hårvækst efter proceduren

På trods af at sukkermetodefans er mindre modtagelige for indfødning af håret, kan dette problem opstå.

Problemet med hårindvækst efter shugaring afhænger ikke direkte af denne type epilering og kan forekomme uanset hvilken type procedure det er - som om det er en sygdom, og du skal vide reglerne for hudpleje, fordi indgroet hår i bikini eller andre områder kan forårsage pustler og acne.

Mulige problemer efter shugaring

Perfekt glat hud er ikke det eneste resultat af persisk epilering. Sukkerteknik, som enhver anden metode til hårfjerning, har sine bivirkninger, men med den korrekte udførelse af proceduren er de ubetydelige og giver ikke ubehag.

I løbet af proceduren er hårsækkene beskadiget, så rødme efter shugaring, små pletter, pimples, tæthed eller skrælning af huden er en normal reaktion, der går væk efter et par timer (i sjældne tilfælde, hvor huden er meget følsom, kan det vare op til tre dage).

Rødme og udslæt

Rødmen og udslæt opstår oftest efter den første shugaring procedure - huden har endnu ikke tilpasset sig stress; med hver efterfølgende session bliver bivirkningerne mindre og mindre udtalt.

Der er fire hovedårsager til irritation, betændelse, udslæt og andre ubehagelige virkninger af sukkerepilation:

 • Funktioner af sundhed.
 • Fejl ved brugen af ​​sukkermasse.
 • Manglende overholdelse af hygiejnebestemmelser.
 • Flere behandling af en zone.

peeling

Individuelle træk ved huden og kroppens tilstand kan medføre skadelige virkninger. Tør hud kan forårsage irritation eller skrælning, så dagen før den foreslåede epileringsprocedure bør du fugtige huden.
Hvis du har skyllet huden, skal du behandle den med en nærende eller fugtgivende creme så ofte som muligt (mindst fem gange om dagen).

Svag immunitet kan udløse udslæt. Disse udslæt er som regel forbundet med den resulterende hudspænding og er herpetiske i naturen. De elimineres hurtigt, forudsat at de regelmæssigt behandles med antiseptiske præparater.

Pustler og hvid akne

Nogle mennesker har en tendens til at forekomme purulente udslæt og hvid akne efter shugaring, herunder i bikiniområdet. Tegn på furunkulose kan forekomme på de epilerede steder, selvom alle procedurereglerne blev fulgt.

Abdominale abscesser i bikiniområdet eller i andre områder bør behandles med salicylsyre eller borsyre hver tredje time. Hvis acne forekommer, hjælper antiseptiske salver eller opløsninger også med at slippe af med inflammatoriske processer (dette problem opstår oftest i bikiniområdet).

blå mærker

Bruising efter shugaring er et andet muligt problem. Lidt blå mærkning kan forekomme selv med korrekt udførelse af proceduren. Oftest forekommer de på grund af blodkarrene, der er tæt anbragt på overfladen af ​​huden.

Et andet tilfælde, hvorfor efter proceduren var der blå mærker - fejl i mesterens arbejde: Hvis pastaen går i den forkerte retning eller langsomt, med usikre bevægelser, kan det ikke andet end skade huden.

Hvis der opstår blå mærker, er det nødvendigt at anvende is eller en kold komprimering til problemområdet umiddelbart efter proceduren. En god effekt er givet ved specielle salver, hvis absorberende virkning normaliserer skibets arbejde (for eksempel kan du bruge Heparin salve eller Redningsmand).
De bør anvendes med massagebevægelser efter en kold kompress, som skal holdes i mindst 5-7 minutter.

Pigment pletter

Pigmenterede pletter efter shugaring kan forekomme på grund af manglende overholdelse af reglerne for post-epilation pleje.

Årsagen til pigmentering er udsættelse for svækket hud med ultraviolette stråler, så i de første 24 timer skal åbne udsatte områder smøres med en beskyttende creme, hvis du beslutter dig for at komme hjem på en solskinsdag.

Hvis røde pletter efter shugaring ikke kunne undgås, skal du bruge specielle depigmenteringsmasker og cremer.

Kløe efter shugaring i en bikini eller et andet område er sjældent. Hvis proceduren udføres kvalitativt, er der intet ubehag efter det.

Hovedårsagen til, at kløende ben eller andre områder af huden efter shugaring er en allergisk reaktion på nogen del af sukkerpastaen. Antihistaminer hjælper med at fjerne kløe og brænding.

Hår indvækst

En anden bivirkning efter shugaring er hårindvækst. Ved korrekt udførelse af proceduren opstår der som regel ikke dette problem.
Men hvis du anvender sukkerpasta eller fjerner hår i strid med reglerne for teknologi, kan hårene bryde af og derefter vokse under huden.

Hvis der efter voksende bikini og andre zoner vokser hår, kan der være pustler eller purulente humle (det intime område er særligt modtageligt for indfødning af hår).

Hvis der ikke er nogen betændelse, så kan du slippe af med de ubehagelige virkninger af hårindvækst ved at rense huden ved at rense huden. I tilfælde af inflammatoriske processer før peeling behandles problemområder med et antiseptisk middel, indtil deres tilstand er normaliseret.

Smertefornemmelse efter proceduren

Persisk hårfjerning betragtes som den mindst smertefulde procedure for alle metoder til hårfjerning, men det fuldstændige mangel på smerte her observeres ikke. For at reducere smerte efter shugaring, med hver fjernelse af sukkerpasta, skal du røre det forstyrrede sted med din hånd - det lindrer øjeblikkeligt smerten.

Den mest håndgribelige er smerte i følsomme områder - axilla og dyb bikini. Hvis der efter proceduren armpits eller andre dele af kroppen er skadet, skal du sætte en forkølelse på problemområderne.

Det er kategorisk umuligt at bruge kolde kompresser til slutningen af ​​proceduren, da de strammer porerne, og dette forhindrer hurtig og effektiv fjernelse af håret.

forbrændinger

En bivirkning, der ikke er kendt for kvinder, der foretrækker sukkerfjerning, er en hudbrænding efter shugaring. Når det er korrekt brugt, er kosmetikkens temperatur identisk med kroppens temperatur, så det er umuligt at forbrænde dem.

Men du skal være forsigtig - selvkogt karamel skal afkøles til en næsten varm temperatur, ellers kan alvorlige forbrændinger ikke undgås. Graden af ​​afkøling af sukkerpastaen kontrolleres ved at påføre dens dråber på huden - følelserne skal være behagelige.

På grund af manglende forbrændinger vælger mange mennesker den persiske metode til fjernelse af håret, på trods af nogle finesser af proceduren og mulige negative konsekvenser.

Behandling efter proceduren

For at opleve alle de glædesager, der er forbundet med sukkerfjerning, skal du vide, hvordan du plejer dig efter shugaring til et dybt bikiniområde og andre behandlede områder, fordi følsom hud behøver korrekt pleje efter denne stressfulde procedure.

Efter-epileringsforanstaltninger omfatter to komponenter:

 • håndtering af forstyrrede områder for at forhindre deres infektion
 • hud reparation.

Behandling af epilerede zoner

Kosmetiske præparater

Følgende er tips fra eksperter om, hvordan man plejer din hud efter shugaring bikini og andre epilerede steder:

 • Umiddelbart efter afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at behandle huden med bakteriedræbende præparater (for eksempel Miramistin eller Chlorhexidin). Denne rolle kan udføres af en lotion, der har en beroligende og desinficerende virkning.
 • Hvis der er tegn på irritation på den epilerede hud, kløe eller svær rødhed, skal du vende sig til antiseptiske salver (for eksempel kan du fjerne irritationen med Solkoseril eller Livredder).
 • Eliminer problemet med peeling og overdreven tørhed, reducer nærende cremer på basis af panthenol eller andre regenererende stoffer for at reducere hudirritation i bikiniområdet, i ansigtet og i andre områder. En af de højeste kvalitetsprodukter, der har fået stor popularitet, er Gloria creme.
 • En forudsætning for genopretning af områderne efter hårfjerning er regelmæssig brug af fugtighedscreme - mindst tre gange om dagen.

Blandt de mange hjemmepleje produkter bør du være opmærksom på en speciel gel, der er ideel til følsomme områder - bikini og underarm hud.
Som regel har dette værktøj en kompleks virkning på huden: eliminerer ikke kun rødme og irritation, men køler også de epilerede områder, lindrer kløe og brændende.

Folkelige retsmidler

Foruden cremer, geler og lotioner er en god genopretnings effekt givet af æteriske olier og nogle traditionelle hudplejeprodukter efter shugaring:

 • Hvis irritation fremkommer efter shugaring, kan du bruge infusioner lavet af bark af eg, kamille, calendula, salvie. De har en udtalt antiinflammatorisk effekt. De bør tørre huden en gang om dagen. Derudover fugter en afkogning af kamille helt huden.
 • For at helbrede sår og fugte huden, kan du bruge den æteriske olie af eukalyptus eller teetræ. Til forberedelse af helbredelse anbefales kosmetiske produkter at blande et par dråber æterisk olie med havtorn.
 • Irritation og betændelse efter shugaring er god at tage af med aloe eller kalanchoe juice. Det kan presses ud af bladet og smøres med problemvæske med helbredende væske. Du kan også skære et blad i flere dele og tørre beskadiget hud med det.

Hudreparation

pilling

Peeling efter shugaring er et godt værktøj til hudfornyelse. Udover købte kosmetiske produkter kan du forberede en skrubbe derhjemme. Eksfolierende døde celler hjælper ikke kun den hurtige restaurering af beskadiget hud, men forhindrer også hårets indvækst.

Efter hårfjerning anvendes skrubben ikke tidligere end i 3-5 dage. I fremtiden skal skrubben anvendes til de pro-epilerede områder en gang om ugen.
Der er mange sorter af lignende kosmetiske produkter, men den bedste skrubbe til huden efter shugaring et bikini-sted eller andre zoner er et middel med udtalt fugtgivende og nærende egenskaber.

 • Hvordan udføres bikini hårfjerning hjemme? Efter vores instruktioner bliver din hud silkeagtig og strålende!
 • Vi tilbyder til din opmærksomhed instruktionerne for vedtagelse af hørfrøolie til vægttab. Bevistede metoder. Artiklen er her.

Hårfjerning før og efter shugaring

Aftershave shugaring procedure

Hvis du beslutter at skifte til shugaring efter barbering, skal du vente til håret vokser mindst 5 mm. Det tager normalt fra 7 til 12 dage. Mange salongmestere råder nybegyndere til at vokse hår op til 1 cm.

Ved hjælp af en barberhår gør håret stift og ufleksibelt, så sukkerpasta bliver svært at gribe og trække ud af roden uden at bryde den.

På debutproceduren for persisk hårfjerning er det bedre at komme til en specialist - han vil gøre sit arbejde effektivt og hurtigt, hvilket giver dig en perfekt glat hud og ingen ubehagelige konsekvenser.

Hver efterfølgende session finder sted lettere og hurtigere: huden er allerede tilpasset den resulterende stress, og hårene efter shugaring bliver gradvist lysere og bliver tyndere.

Hvad skal man gøre med hår mellem behandlinger

Sukkerteknik gælder ikke for nødmetoden til fjernelse af håret - for at begivenheden skal gå glat, skal du vokse håret i en vis længde, og efter hårbøjning vokser håret ikke meget hurtigt.
Mellem to procedurer for sukker hårfjerning tager i gennemsnit en og en halv til to måneder: i 3-4 uger vil huden være helt glat, og den resterende tid hårene vil vokse.

For nogen giver det visse ulemper, og hvordan det er nødvendigt at fjerne håret mellem sessioner af sukkerfjerning.

Du kan gå for et lille trick: at fjerne håret, så deres regrowth fanger menstruationsperioden. Dette vil lindre nogle ulemper, for i kritiske dage går sjældent nogen til stranden eller har intim intimitet.

Barbermanden

Ved at bruge en barbermaskine efter sukker er hårfjerning ikke den bedste løsning. Efter shugaring bliver håret mindre, og en barbermaskine vil fremskynde denne proces. Hårene vil vokse hurtigere igen og blive stive igen, og udseendet af stubbe, hamp, tornede ben og andre steder med hårdt hår efter shugaring er nye udfordringer med at fjerne vegetation.

Det er bedre ikke at barbere, men at lide, indtil håret er let og fluffy - så vil de ikke være så mærkbare på huden, og for at fjerne sukkerpasta nok til at vokse med 3-4 mm.

pincet

Det sker, at nogle hår bryder af i løbet af sessionen, de vil vokse hurtigere og vil ikke miste deres stivhed mod baggrunden for resten af ​​vegetationen. Hvis håret forbliver efter shugaring eller det enkelte hår begynder at vokse hurtigere, er det bedre at fjerne det med pincet.

Overgang til andre metoder til hårfjerning

Som regel, når man først har forsøgt en sukkerteknik, ønsker mange at lade den være den eneste måde at slippe af med vegetationen. Dette er den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Men hvis du vil eksperimentere yderligere, kan du vælge enhver form for hårfjerning efter shugaring: laser, voks, fotoepilation.

Husk dog, at hårfjerningen efter den sidste procedure skal tage mindst en måned, indtil den forstyrrede hud helt vender tilbage til normal. Enhver form for hårfjerning er en stress for huden og en øvelse, der kræver speciel forberedelse.

Den persiske metode har mange subtiliteter og hemmeligheder. For at sukkerhårfjerningen skal lykkes, skal du kende funktionerne til forberedelse til arrangementet og hudpleje efter shugaring samt mesterlig teknologien til udførelse af epilering.

Kendskab til mulige komplikationer efter sukkereteknikken og måder at fjerne dem på, hjælper med hurtigt at beherske denne vanskelige, men meget effektive metode.

Video: hudpleje og fejlfinding efter shugaring

Shugaring - sukker hårfjerning, hvorefter komplikationerne kan forekomme. Om den korrekte forberedelse af huden før proceduren og om plejen efter, samt kampen mod indgroet hår i dagens videoer.

Healing creme eller salve til intime områder

Hvorfor er der og hvordan man fjerner irritationen efter barbering: metoder til behandling og forebyggelse af problemer