De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

En klassisk barbering er en nem og hurtig måde at få glat hud i 1-2 dage, men for at barbere piger korrekt og uden irritation - skal du tage højde for alle nuancer.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 1.1. Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine
 • 1.2. Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering
 • 1.3. Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre
 • 2. Sådan barberes uden irritation
 • 3. Hudpleje efter barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 4.1. Hvordan barberes under graviditet?
 • 4.2. Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?
 • 4.3. Hvad er bedre skum eller barbergel?

Fordele og ulemper

Brug af barberkniv taber ikke popularitet på grund af visse fordele.

 • Læger forbyder ikke barbering under graviditet;
 • øjeblikkelig resultat;
 • lidt tid til proceduren
 • Velegnet til enhver del af kroppen.

Men barbering har også ulemper, der tvinger kvinder til at søge efter et alternativ:

 • glatheden af ​​huden opretholdes i 2-3 dage, hvorefter proceduren skal gentages;
 • efter brug af en barbermaskine, dannes spiky og mørk "hamp";
 • blader let traumatisere huden;
 • mulige indgroede hår og irritation.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine

Kvindelig maskine adskiller sig fra den ene i sit udseende; producenterne forsøgte at gøre det behageligt, smukt og moderigtigt. Alle barbermaskiner kan opdeles i engangs og genbruges, sidstnævnte mulighed er dyrere, men det er værd. Så høj kvalitet kvinders barbermaskine har følgende muligheder:

 1. Gummihåndtag, der ikke tillader barbermaskinen at falde ud af våde hænder.
 2. Flydende hoved med knive, der fjerner hår selv i svære at nå steder, efter kurverne i kroppen.
 3. En aftagelig kassette skal have mindst 2-3 skarpe og jævne knive. I dette tilfælde vil folliklerne blive afskåret på en gang, og du behøver ikke at holde det samme sted flere gange.
 4. Speciel indbygget strimmel med en beroligende gel, det påvirker øjeblikkeligt den behandlede hud og reducerer ubehag, ofte viser sådanne striber desuden graden af ​​bladslitage.

På hylderne i kosmetiske butikker kan du se forskellige muligheder. De bedste barbermaskiner til kvinder er fra Gillette, Schick, Veet og BIC. Producenter tilbyder klassiske maskiner af forskellige farver samt modeller udstyret med pads med barbergel.

Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering

Forkert valgt produkt kan tørre ud eller forårsage irritation på huden. Derfor bør du være opmærksom på barberskum til kvinder, de indeholder mere omsorgsfulde ingredienser - æteriske olier og et minimum af parfume.

 1. Før køb er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud, fordi helt forskellige kosmetiske produkter er egnede til følsom og olieagtig hud.
 2. Konsistensen af ​​et godt skum bør være ensartet og jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.
 3. Du behøver ikke at spare penge på barberskum, fordi kvaliteten af ​​depilation og den tid, der bruges på proceduren afhænger af det.

Ofte producerer producenter, udover barbermaskiner, yderligere midler før og efter barbering, så du kan straks købe et kit. Velbevist skum Veet, Gillette.

Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre

Sammen med barberskum bruger kvinder specielle geler, men det antages, at de bliver brugt mere økonomisk og giver bedre kontakt mellem knivene og huden.

 1. Alle depilationshjælpemidler er skræddersyet til hudtype, og barberingsgel er ingen undtagelse.
 2. Gelen indeholder specielle stoffer, der skaber skum og blødgør folliklerne. Det er værd at overveje, at de i forskellige grader tørrer huden, så sammensætningen skal omfatte fugtighedsgivende, omsorgsfulde og antibakterielle komponenter.
 3. For ejere af særlig følsom hud er hypoallergeniske muligheder blevet oprettet.

Gillette og Veet har gode produkter til forskellige hudtyper, de lugter godt og tager sig af kroppen under depilering. Ifølge vurderinger fra kvinder gør Avon og Oriflame produkter ganske godt med opgaverne.

Sådan barberes uden irritation

Irritation efter barbering hos kvinder er et ret almindeligt problem, der tvinger dig til at lede efter alternative måder at fjerne hår på. For at nyde en glat krop efter depilation, snarere end at fjerne acne og indgroede hår, er det nok at handle efter et bestemt mønster.

 1. Først skal du kontrollere tilstanden af ​​bladet. Skift kassetten, når det gælder EU
 2. og dumme og gamle barbermaskiner ridse huden og dem, der tvinger dem til at holde på ét sted flere gange.
 3. Før starten af ​​depilation skal du tage et bad eller en brusebad, vandet vil blødgøre folliklerne og gøre dem nemme at skære.
 4. Det er nødvendigt at anvende skum eller andre barberingsprodukter på huden, som ikke fordeles for tykt over overfladen.
 5. En pæn barberbevægelse udføres over hårvæksten, nogle gange må man handle i den modsatte retning for at opnå en perfekt glat hud.
 6. Skum sammen med skåret hår vaskes ud under rindende vand.
 7. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres efterskæringen på huden, og maskinen vaskes og tørres.

Aftershave pleje

Efter epilering skal huden blive fugtet og genoprettet fra mikroskopiske skader; en særlig efterberøringscreme eller traditionelle metoder vil være egnet til dette formål. Alo-, mynte- og kamilleafkok har en gavnlig effekt på epidermis.

Hvis pimples, rødme eller indgroede hår forbliver efter proceduren, skal du bruge en gel efter irritation efter barbering, hvilket hurtigt eliminerer symptomerne og regenererer huden. Store producenter tilbyder lignende produkter.

Du bør være opmærksom på nogle forbud:

 1. Brugen af ​​alkoholholdige lotioner og geler efter barbering er udelukket, alkohol tørrer huden og forårsager udslæt. Der er mange harmløse antibakterielle midler, for eksempel hydrogenperoxid.
 2. Det er ikke nødvendigt at beskadige de pro-epilerede zoner med skrubber eller hårde vaskeklude. En dag er bedre at opgive syntetiske tøj.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvordan barberes under graviditet?

Barbering forbliver den mest beviste og sikre måde at slippe af med uønsket hår til kvinder, der venter på fødslen af ​​en baby. Fremgangsmåden følger standardmønsteret, men det er værd at passe på komfort og bekvemmelighed. Det er vigtigt at omhyggeligt vælge hjælpemidler - de skal indeholde et minimum af parfume og have en neutral lugt.

Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?

Selve barbermærket selv påvirker ikke tiden for hårvækst, meget vigtigere er bladenes tilstand og kvalitet. Dumme maskiner virker uforsigtigt, efterlad grimme hampe, som hurtigt bliver til en stikkende børstehår. Vælg blot en genanvendelig barbermaskin med flere blade, så folliklerne ikke vokser for hurtigt.

Hvad er bedre skum eller barbergel?

Hver kvinde bestemmer individuelt hvilket værktøj der er mere foretrukket og mere praktisk at bruge. Ud fra forbrugsmæssigt synspunkt er det mere praktisk at bruge gelen, normalt er en lille mængde nok til at få masser af skum. For prisen vinder skum, er det billigere, men ender hurtigere, så fordelene er tvivlsomme.

Aftershave produkter, der hjælper med irritation

Barbering er den mest almindelige og nemme måde at fjerne uønsket vegetation på. Mænd barbere hver dag, og ikke en gang om dagen. For kvinder forekommer dette problem ikke så ofte, men konsekvenserne er ikke meget forskellige fra dem, som repræsentanterne for den stærke halvdel af menneskeheden hele tiden kæmper for - irritation.

For kvinder fra irritation af specialiserede cremer efter barbering næsten ingen. Men det er ikke for ingenting, at en meget opmærksom mand sagde: "Enhver dame i enhver alder kan gøre tre ting ud af ingenting: en salat, en hat og en skandale".

Hvis dette er inden for vores magt, så hvorfor ikke tilpasse hele det eksisterende arsenal af midler til irritation for at løse et presserende problem?!

Sådan barberes

For at minimere muligheden for irritation efter barbering skal du følge reglerne i denne procedure. Hvis du gør alt rigtigt, så er de ubehagelige manifestationer, hvis de ser ud, så lidt.

 1. Aldrig barberer "tør". Dette er en absolut garanti for rødme, kløe, bumser og indgroede hår.
 2. At udføre manipulationen kun på opvarmet hud. Den ideelle løsning ville være en varm komprimering fra et afkog af urter (kamille, calendula, streng). Og hvis du tilføjer et par dråber tea-æterisk olie til dette lægemiddel, får du også en antiseptisk virkning. Hvis der ikke er tid, så skal du bare barbere efter bad eller brusebad.
 3. Maskinens bevægelser skal rettes langs hårets vækst, det vil sige fra top til bund. Ja, det er ekstra tid, da fjernelsen ikke vil ske for første gang, men så er huden endda skadet mindre.
 4. Brug kun individuelle barberingstilbehør og følg skarpheden af ​​knivene.
 5. Brug barberkrem, geler eller skum, ikke sæbe. Specialværktøjer er arrangeret på en sådan måde, at de ikke tørrer huden, løfter håret og gør dem blødere.

Og nu direkte til, hvordan man behandler huden efter barbering, så den ikke bliver betændt, men ser frisk og blød ud.

Leder du efter den bedste creme

I skønhedssaloner og forretninger kan du se mange produkter i dette segment. Dette og annonceret betyder og ukendt. Berømte mærker er dyre, men du vil ikke købe en "kat i en taske". Derfor er vi opmærksomme på produktets sammensætning efter barbering, idet vi overvejer kvindernes hudtype, mulige allergiske reaktioner på nogen af ​​komponenterne, tilstedeværelsen af ​​dufte og kemiske elementer (alle former for E, konserveringsmidler og farvestoffer).

Vagis

Værktøjet er baseret på planteekstrakter, så der er praktisk taget ingen kontraindikationer (bortset fra individuel intolerance af nogle af komponenterne). Fås i to former - creme og gel.

Effektivt bekæmper rødme, bumser, kløe og brænding efter barbering. Det kan sikkert bruges til at fjerne irritation og ubehag i bikiniområdet, og endda dybt.

Brug først antiseptisk lotion umiddelbart efter proceduren, og anvend derefter cremen eller gelen. Dette skal ske i flere dage efter proceduren, indtil ubehaget forsvinder.

Vagisil opretholder en naturlig pH-balance, der fremmer sund hud i det intime område.

panthenol

Værktøjet er ikke helt det formål, som vi taler om. Det bruges til at bekæmpe patologiske manifestationer af hud og slimhinder. Men i vores tilfælde er dette "hvad lægen har bestilt." Det bidrager trods alt til hurtig regenerering af huden, eliminerer irritation og kløe.

Den mest berettigede anvendelse er for fødderne, da dette middel kan forårsage allergiske reaktioner, selvom i meget sjældne tilfælde.

Bepanten

Dette er tilfældet, når reklamer virkelig ikke lyver. Cremen behandler problemer med irritation, eliminerer rødme, kløe og brændende.

Det er nødvendigt at anvende to gange om dagen til problemområderne med et tyndt lag og massere lysbevægelser for at hjælpe cremen med at sive ind i huden.

Kan bruges under graviditet og under amning. Hvad kan jeg sige, hvis mange hjælpere med blød udslæt hjælper med deres bløde øje med deres babyer.

Baby creme

Der er et stort udvalg af produkter med forskellige tilsætningsstoffer - urteekstrakter. Serien, kamille, celandine, calendula - dette er ikke alt, der kan findes på hylderne i butikker og apoteker.

Cremer hjælper med at slippe af med alle de ubehagelige manifestationer, som en barbermaskine forårsager selv i de mest delikate områder - under armene og i bikiniområdet. Der er næsten ingen kontraindikationer, da alle stoffer er hypoallergeniske.

Boro plus

Cream Boro plus består udelukkende af nyttige komponenter. Man må kun nævne aloe vera, som er en del af næsten alle værktøjer, der bekæmper hudproblemer.

Duften af ​​cremen specifikke, men ikke nasty. Påfør det med et tyndt lag og gnid med masserørsbevægelser på huden på problemområdet. Fremgangsmåden skal ske straks efter barberingen og gentages, indtil ubehag ikke forsvinder.

Salve irritation

Den kvindelige krop er skabt på en sådan måde, at hårgenvækst forekommer lidt langsommere end mænds. Men huden er meget blødere, så irritationer synes oftere. Nogle gange sker det, at problemerne er så lyse og smertefulde, at de har brug for medicin til at løse dem.

Hydrocortisonsalve hjælper med at klare selv med de mest alvorlige irritationer, lindrer kløe, eliminerer betændelse, bekæmper bumser. Men der er en betydelig "MEN" for sin hyppige brug - det er et hormonelt middel. Derfor kan det være vanedannende, ikke anbefales til gravide og ammende mødre, såvel som til hyppig anvendelse.

Zinksalve er et lægemiddel med en mindre liste over bivirkninger og kontraindikationer. Men det har antiseptiske, antiinflammatoriske og tørre egenskaber. For alvorlig irritation med purulente bumser, kan du bruge det i kort tid. Men stop straks, så snart symptomerne forsvinder.

Improviseret betyder

Salicylsyre bruges meget ofte som lokal antiseptisk middel. Det tager en vis tid til at fjerne alvorlig irritation. Men dette særlige lægemiddel anbefales at bruges straks efter barbering for at desinficere huden i det behandlede område og forhindre udviklingen af ​​patogen mikroflora. Ikke relevant under graviditet og amning.

Aspirin med glycerin er en noget usædvanlig og usædvanlig tandem. Men han gør et fremragende stykke arbejde med "shave-henrettelser", selvom manifestationerne er lyse nok. Du skal tage et par piller og knuse i pulver i en glaspotte. Tilsæt glycerin nok til at gøre grus. Gnid blandingen i problemområder med lette massager.

Folkelige retsmidler

Medicinske urter, æteriske olier, naturlige juice - alle disse værktøjer hjælper med at klare problemet med irritation efter barbering. Desuden sænker nogle af dem også hårvæksten efter depilering.

 1. Citronsaft lindrer irritation og betændelse, og har også en antiseptisk virkning på huden, hvis en tørring af barberings citrusskive umiddelbart efter proceduren. Gentag derefter at tørre i flere uger to gange om dagen.
 2. Æteriske olier er effektive i ethvert problemområde, men er mest efterspurgte i bikiniområdet, da dette er hvor huden er meget følsom. Tea tree, lavendel, bergamot, sandeltræ, patchouli olier bruges. Lægemidlet kan fremstilles på basis af kokosnød, mandel eller højkvalitets (koldpresset) olivenolie. I 50 g base tilsættes 4-5 dråber af to udvalgte olier og tørre problemområder to gange om dagen efter et brusebad.
 3. Hjemmelavet creme lotion af aloe vera og base olier. Slib et par agaveblade i en blender, bland med olie for at gøre en tyk vand, og gnid ind i problemområder indtil irritation er elimineret.

Lotioner og kompresser fra urteafkalkninger hjælper perfekt til at klare irritationer efter barbering på alle dele af kroppen. Men efter dem kan du anvende det valgte værktøj - effektiviteten af ​​denne metode vil være flere gange højere.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Kvinde barbering: de mest nødvendige råd

Barbering forbliver en af ​​de mest populære måder at fjerne hår på. Det er nemt, hurtigt, smertefrit og billigt. Der er kun små problemer i form af udskæringer, indgroede hår, flagerende hud... Men hvis du gør alt rigtigt, vil denne epileringsmetode kun efterlade glatte hud og behagelige fornemmelser.

Problem 1. Mørkning af huden

Hvis du barberer din bikini og armhuler, bemærker du, at huden bliver mørkere på grund af friktion efter mange års barbering. Løsning af problemet ved valg af de rigtige plejeprodukter. Brug hudprodukter med lysende ingredienser som kojinsyre, AHA og BHA syrer. Men hvis huden er følsom, så inden du anvender AHA eller BHA, vent et par timer efter barberingen for at lade huden genoprette.

Problem 2. Utilstrækkelig opvarmning af huden

Barbering i brusebadet er rigtigt. Men vær tålmodig, og lad varmt vand og damp sørge for at blødgøre håret, huden og åbne porer, der påvirker huden i mindst et par minutter. Jo blødere hud og hår - jo mere blid barbering. Et beroligende og opvarmende bad før barbering er også en god løsning, så opvarmning opstår mere jævnt. Og barbering af huden er bedst med en nærende lotion, så huden ikke tørrer.

Problem 3. Morgenbarbering

Din mand eller kæreste barberer altid om morgenen, men du skal gøre det om aftenen, før du går i seng. Forestil dig, en barberkniv spærrer ikke kun hårene, men fjerner også et lag af døde celler, "virker" som en god skrubbe. Som følge heraf er huden irriteret og såret. Skal jeg straks udsætte det for en anden test: sollys og vind? Huden har brug for lidt tid til at komme sig fra barberingen. Derfor ville det være bedre at barbere ben, armhuler og bikini område før sengetid.

Problem 4. Fejlretning

Hvordan barberer du dine ben? Mest sandsynligt fremme en barbermaskine mod hårvækst et par gange. Dette er forkert, denne fremgangsmåde fører til ridser, udskæringer og indgroede hår. Det er mere korrekt at udføre barberingsproceduren i to faser. Først - i retning af hårvækst. Og først efter det - "imod ulden" er det muligt 2 gange. Glem ikke at genanvende barberingskrem, der yderligere blødgør huden før hvert trin.

Problem 5. Irriteret hud efter barbering

Hvis irritation sker ofte eller næsten altid efter barbering - sandsynligvis er din skønhedsration ikke rigtig korrekt. Du skal altid skrælle huden før og ikke efter barberingen. Efter barbering, undgå skrælning i flere dage. Denne fremgangsmåde hjælper huden med at forblive blød og genoprette sig hurtigt. Og i bikiniområdet behøver du ikke involvere dig i skrubber overhovedet. En overdreven virkning på bikiniens følsomme hud kan føre til irritation og endda infektioner. For at fjerne hår i bikiniområdet skal du bruge barberprodukter specielt designet til bikini.

Problem 6. Bad barbermaskine

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af barbering, så er det måske tilfældet i barbermaskinen? Der er specielle kvinders barbermaskiner, men nogle kvinder foretrækker mænds barbermaskiner. Mænd og dog i noget mere effektivt. Man må kun huske, at man ikke kan bruge mænds lotion og barberskum, de irriterer og ødelægger kvinders hud. En elektrisk barbermaskin er også en mulighed for kvinder. Naturligvis bør du kun bruge barbermaskinen individuelt!

Problem 7. Utilstrækkelig hygiejne

Ofte er årsagen til hudirritation, rødme og endog mørkning utilstrækkelig pleje af en barbermaskine og forkerte barberingsprodukter. Alle produkter med stærk lugt bør udelukkes. Mange kvinder gør det rigtigt, når de vælger babysæbe til barbering, det irriterer ikke og indeholder ikke allergener. Og sørg for at følge renheden af ​​barbermaden. Det skal vaskes før og efter barberingen. Alkoholbaseret løsning kan bruges til at rense barbermaskinen. Efter barbering kan huden behandles med en speciel antibakteriel salve, det betyder med alkohol eller med hormoner. Blandt de populære alternativer: aspirin eller hydrogenperoxid. Du skal opløse aspirin tabletten i vand og behandle huden med denne vandige opløsning. Eller tilbered en opløsning med 3% peroxid eller citronsaft.

Problem 8. Grown hairs

Barbering er en metode til hårfjerning, som kan bruges ganske ofte. Derfor bør du ikke bekymre dig om regrown hår. Hvis der er tale om en depilator eller voks, skal du vente mindst flere dage for håret til at vokse. Den barbermaskine kan fjerne selv meget små hår. Den gennemsnitlige frekvens af barbering kan være 1 hver 3-4 dage. Men hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, vokser dit hår hurtigere, og du bør afhente en barbermaskine, der ikke venter på 3-4 dage.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering?

Den irritation, der optræder på huden efter barbering, er ikke kun en ubehagelig bivirkning, men kan også forårsage mange problemer. Det er meget vigtigt, hvis det ikke er tilfældet, forsøge ikke at barbere igen. Kæm ikke bumlerne, da du kan beskadige dem og inficere infektionen. Hvis du leder efter, hvordan du kan slippe af med irritation efter barbering, bør du se på de forskellige værktøjer, som mange producenter tilbyder os i dag.

Afhjælpning efter irritation efter barbering

I dag kan du i apoteker og almindelige kosmetiske butikker se forskellige former for irritation efter barbering. Skynd dig ikke for at købe den mest annoncerede eller dyre. Først skal du finde ud af, hvad du skal kigge efter, når du køber.

Du skal søge efter stoffer, der indeholder salicylsyre, heksebaseret, glycerinsyre, aloe vera.

Hvis der i et værktøj er flere af de ovennævnte komponenter, er det værd at give det fortrinsret. Bemærk også, at nogle stoffer anvendes på huden, mens andre kan gnides i irritationssteder med en bomuldspindel.

Hvis du ikke ved hvad du skal vælge, kan du gå til en skønhedssalon til en hårfjerningsmast. Det vil hjælpe dig med at vælge den creme eller gel, der passer bedst til dit særlige tilfælde. Du skal også korrekt anvende midler på huden.

Salicylsyre

Det er et populært antiseptisk middel til lokal brug. Ofte bruges til behandling af barbering efter irritation. Hjælpestof af lægemidlet: 70% ethanol. Det har keratolytisk lokal irritation, antiseptisk, antiinflammatorisk virkning.

For at slippe af med ubehagelige følelser og rødme, er det nødvendigt at påføre huden på to eller tre gange om dagen. Men det er værd at huske, at den maksimale dosis for voksne er 10 ml salicylsyre pr. Dag. Terapi kan fortsættes ikke mere end en uge.

Bemærk, at salicylsyre ikke anbefales til brug under graviditet og amning. I nogle tilfælde er mulige bivirkninger: kløe, brændende, allergier, idiosyncrasi, hyperæmi.

Aspirin for irritation

Interessant men stærk irritation efter barbering kan nemt og hurtigt fjernes med almindeligt aspirin, som sælges i et apotek. For at gøre dette skal du tage to tabletter og knuse dem i pulver. At gøre dette i glasvarer. Herefter skal du tilføje glycerin.

Gnid det resulterende produkt i irriterede områder, let massere. Skyl ikke. Giv aspirin med glycerin helt absorberet i huden.

Vagis

Vagisil er et specielt værktøj, der er designet til at bekæmpe hudirritation efter barbering. Det kommer i form af en gel og fløde. Vagisil hjælper med at slippe af med ikke kun bumser og rødme, der kan forekomme efter at have brugt en barberkniv eller lignende, men også for at lindre kløe og brændende i det intime område.

Vagisil creme er beregnet til påføring på huden for at undgå forskellige ubehagelige fornemmelser. De aktive ingredienser er planteekstrakter, så det har ingen bivirkninger. Påfør cremen efter hver barberingsprocedure, eller hvis du føler ubehag i det intime område. Også egnet til at opretholde en sund pH-balance.

panthenol

Det er et lægemiddel, der bruges til at reparere beskadigede slimhinder eller irriteret hud. Panthenol bruges normalt til behandling af forbrændinger, bullous dermatitis, slid, vesikulær dermatitis, rødme og irritation. For den bedste effekt anbefales det at bruge stoffet i form af en spray.

Den aktive aktive bestanddel er dexpanthenol. Han håndterer perfekt regenerering af huden. Før du påfører det beskadigede hudområde, skal du rykke dåsen flere gange. Brug kun efter barbering, hvis du allerede har bemærket spor af irritation. I nogle tilfælde kan panthenol udløse udviklingen af ​​allergier.

Bepanten

Et andet populært stof, der giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det er en analog af Panthenol. Fås i form af en creme. Det hjælper med at forbedre trofisme og vævsregenerering. Det aktive stof er dexpanthenol.

Brug Creme, applicér cremen med et tyndt lag på irriteret hud og gnid ind med lette massearbejder. For at få et positivt resultat skal du gentage proceduren mindst to gange om dagen.

Cremen tolereres godt og forårsager ikke bivirkninger (bortset fra sjældne manifestationer af allergi), den kan bruges under graviditet, under amning og til behandling af dermatitis hos spædbørn. Kan ikke bruges med individuel intolerance over for lægemidlet.

Boro plus

Denne ayurvediske antiseptiske creme hjælper med hurtigt at slippe af med irritation på huden efter barbering. Det har antiinflammatorisk og antifungal virkning. På grund af dette kan det bruges til at behandle ridser, slid, nedskæringer, forbrændinger (kun overfladiske), insektbid.

Sammensætningen af ​​lægemidlet består kun af naturlige stoffer: aloe vera, tulasi, kapur kachari, ham, gurkemeje, sandeltræ og vetiver. Når irriteret efter barberingskrem påføres med et tyndt lag og let gnides. Du kan ansøge op til to gange om dagen. Brug indtil rødmen og andre irritationssymptomer forsvinder.

Efter barbering creme

Der er forskellige cremer til irritation efter barbering. Nogle af dem påføres huden umiddelbart før proceduren for at blødgøre huden. Andre kan bruges efter proceduren, hvis ubehag allerede har optrådt. Sådanne cremer giver som regel næring til huden, blødgør den og gør den mere behagelig og silkeagtig.

Hvorfor cremer hjælper med at slippe af med irritation? Normalt vises rødme og bumser på grund af at huden er for tør. Derfor skal det først afkøles eller blødgøres.

Selvfølgelig vælger alle den creme, der passer bedst til ham. Mange kosmetikproducenter tilbyder en række forskellige produkter med forskellige sammensætninger og aktive stoffer. Når du køber, skal du prøve at vælge dem, der ikke forårsager allergier eller forværrer kløende hud. De mest populære producenter i dag er: Nivea, L'Oréal, Garnier.

Baby creme

På trods af at baby creme er designet til at behandle blære dermatitis og ble udslæt hos babyer, bruges det ofte af voksne. Det er især populært i behandlingen af ​​irritation efter barbering, da det hurtigt blødgør koden, nærer det og bekæmper betændelse. På samme tid kan du altid finde en baby creme med kamille, celandine, til fugtgivende, med en beroligende effekt, en rækkefølge.

Samtidig er en anden vigtig fordel ved baby creme dens komplette sikkerhed. Du kan være helt sikker på, at dette værktøj ikke vil medføre ubehag, selvom du er tilbøjelig til allergi. Dens lave omkostninger er ikke mindre behageligt øjeblik. Det betyder, at du ikke skal bruge store penge på dyre kosmetik fra kendte producenter, men du får et godt og effektivt resultat.

For at afhjælpe irritation efter barbering skal der påføres en lille smule baby creme på beskadiget hud og gnide den ind med lette massagerende bevægelser. Skyl ikke, men giv midler til at blive fuldstændigt absorberet. Du kan bruge efter hver barbering.

Efter barbering salve

Hvis der opstår irritation efter barbering konstant på trods af alle forebyggende tiltag, kan du bruge specielle salver. De kan købes på ethvert apotek. Prisen kan variere, det afhænger af fabrikantens berømmelse og aktive ingredienser.

Det mest populære og dokumenterede værktøj til dato betragtes som hydrokortison salve 1%. Det har en fremragende antiseptisk virkning. Denne salve hjælper med at berolige huden, lindre betændelse og rødme, lindre kløe og brændende. Men vær opmærksom på, at hydrocortison ikke anbefales til daglig eller permanent brug. Huden kan vænne sig til dette lægemiddel og giver ikke positive resultater.

En anden populær behandling for irritation på huden efter barbering er enhver salve, som indeholder en lille mængde benzenperoxid (fra 2,5 til 5%). Sådanne lægemidler gør et fremragende arbejde med irritation og kan endda bruges hver dag. Men de har en anden lige stor ulempe: Sådanne salver fjerner kun ydre årsager til irritation, men hjælper ikke med at slippe af med følsomheden af ​​huden.

Zink salve

Den aktive ingrediens i zinksalve er zinkoxid. Også i sammensætningen kan du finde medicinsk petrolatum. Det er et antiseptisk præparat, som også håndterer desinfektion. Afviger i strikning, adsorbering, tørring.

Påfør på den berørte hud skal være i en lille mængde, lidt gnidning. Brug fire til seks gange om dagen. Blandt de vigtigste bivirkninger kan identificeres: allergier, rødme, udslæt og kløe. Kan ikke anvendes med individuel intolerance over for stoffets komponenter.

Efter barbering irritationspulver

Nogle gange er det umuligt at slippe af med irritationen efter barbering med nogen af ​​de ovennævnte retsmidler. I dette tilfælde hjælper du det sædvanlige babypulver baseret på talkumpulver. Pulver det område, der er blevet beskadiget af det, og meget hurtigt vil du bemærke, at selv en lang barbering ikke giver dig nogen rødme eller bumser.

Efter barbering olie

Uheldigvis tåler kosmetiske og farmaceutiske produkter ikke irritation efter barbering, især hvis det forekommer i bikiniområdet. For at gøre processen med at slippe af med overskydende hår mere behageligt og ikke bringe flere problemer, kan du bruge almindelige æteriske olier. Men her skal du være opmærksom på, at du skal købe sådanne olier efter irritation efter barbering, som har en regenererende, antiinflammatorisk og beroligende virkning.

De mest populære i dette tilfælde er: lavendelolie, bergamot, sandeltræ, tea tree, patchouli.

Til anvendelse skal du tage 4 dråber af en af ​​ovennævnte olier pr. 1 tsk lotion eller efterskærings creme. Du kan også blande dem med kokosolie. Takket være dem kan du blødgøre håret, fugt og forynge huden, genoprette lipidlaget, lindre irritation og få en fornemmelse af friskhed og komfort.

Kokosolie

Mange piger ved, at kokosolie er fantastisk til hår. Men det hjælper også med at fugtige huden, genoprette det efter solskoldning, lindre tørhed, irritation og flak. Derfor er kokosolie perfekt til dem der har ubehag efter epilering.

Dette værktøj kan bruges uden frygt hver dag med for følsom hud. Plus anvende ekstra tykt efter barberingen. Efter påføring skal du gå på huden i kort tid, og fjern resterene med et almindeligt papirhåndklæde.

Efter barbering irritation deodoranter

Mange kosmetikproducenter tilbyder specielle deodoranter, der påføres irriterede hudområder efter barbering. Normalt er de vant til at reducere rødmen og behandle bumser i armhulen.

Sådanne produkter skal indeholde fugtighedsgivende ingredienser såvel som vitamin E. Deodorantkrystal og Hemani fremstillet af kaliumaluminium er også effektive.

Folkemedicin for irritation efter barbering

De mest populære midler til at slippe af med irritation på huden efter barbering er hjemmelavede opskrifter.

 1. Tag en spiseskefuld tør og knust kamille og så meget tørret mynte. Fortynd dem i to glas vand. Kom på en lav varme og kog. Hæld i en termos og lad den brygge i to timer. Fugt en bomuldspinne med denne bouillon og tørre irritationsstedet.
 2. Tag et par blade af aloe vera og hug dem med en blender. Tilsæt vegetabilsk olie og bland godt. Denne creme kan gnides efter barbering i fødderne på huden for at undgå irritation.
 3. Tag en teskefuld honning, to dråber af enhver æterisk olie og en spiseskefuld flager "Hercules" (jorden). Bland alt ved hjælp af en blender, applicer på huden og massage.

Citronsaft

For at lindre betændelse efter barbering kan du bruge citronsaft. Men det kan kun anvendes på huden af ​​hænder og fødder, da det kun kan forværre irritation i armhulerne og i bikiniområdet. Citronsaft håndterer dette problem meget godt på grund af det faktum, at det indeholder antioxidanter. De hjælper med at beskytte huden mod forskellige ydre irritationsmidler.

Tøjvask

Tøjvask sæbe er kun fremstillet af naturlige produkter: animalsk fedt, vegetabilsk olie og særlige tilsætningsstoffer, der hjælper med at forbedre produktets egenskaber. Den vigtigste fordel ved vaskesæbe kan kaldes det faktum, at det er allergivenligt, miljøvenligt og sikkert for mennesker.

Hvis du lider af alvorlig irritation på huden efter barbering, vil dette produkt hjælpe dig med at sige farvel til det uden problemer. Anvend sæbe i dette tilfælde er som følger: sæbe sæbet og gnid huden godt med irritation. Lad skindene tørre helt på kroppen, skyll derefter med varmt vand og let massere huden.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

Efter barbering irritation i det intime område

Hver kvinde stræber efter at være velplejede, og tilstedeværelsen af ​​overdreven vegetation i bikiniområdet omfatter ikke det ideelle selvbillede, der er dannet i hendes hoved. Hvis du ikke slipper håret i lang tid ved hjælp af epilation, kan du altid bruge et par minutter på barbering med en maskine, og ved at vide visse regler er det nemt at undgå ubehagelige øjeblikke.

Årsager til irritation efter barbering

Den særprægede af sådan depilation af det intime område er, at hårene på dette område er hårde og huden er meget delikat. Hvilke faktorer er grundene til, at huden begynder at kløe, rødme og endda udslæt efter barbering i dette område? Lad os ringe til de mest almindelige.

Forkert forberedt hud

Bikiniområdet er meget traumatiseret, hvis barberingen udføres "på en tør" eller ved hjælp af sæbe.

Brug af det forkerte værktøj

Ved hjælp af en maskine med en stiv konstruktion, et akavet håndtag, et lidt kedeligt blad er en almindelig årsag til skade på epidermierne i det intime område.

Forkert eller utilstrækkelig pleje efter depilering

Ved afslutningen af ​​barberingsprocessen kan du ikke gnide huden med en vaskeklud eller tørre med et hårdt håndklæde. Du skal også huske at rense det barberede område og anvende et beroligende og beroligende middel.

Iført ubehageligt, trangt eller lavet af syntetiske materialer linned

Sådanne undertøj provokerer fremkomsten og intensiveringen af ​​irritation. Det lader ikke luft gennem normalt, presser, gnider huden i bikiniområdet, hvilket er mere følsomt efter hårfjerning.

Acne i det intime område

Ikke kun svær kløe og rødme i huden, men også udslæt af små røde og endda små purulente bumser kan forårsage irritation efter barbering i det intime område. Dette er det mest ubehagelige problem ved depilering, fordi du gjorde det med tanker om at være smuk og velplejet, og som følge heraf blev du næsten syg. Årsagerne til dette ubehagelige fænomen, udover de ovennævnte, kan være:

 • hår indgroet under huden;
 • blokering og betændelse i hårsækkenet;
 • allergiske reaktioner på produkter, der er blevet brugt til depilation.

En entydig anbefaling: Hvis du har acne efter barbering, bør du helt sikkert konsultere en hudlæge. Lægemidler, der er ordineret af en specialist til behandling, hjælper med hurtigt at tørre acne og forhindre spredning af irritation. Lægen vil også præcisere, om udslætet er en reaktion fra kroppen til en nylig udført procedure eller en mulig manifestation af en sygdom.

Sådan barberes et bikiniområde

For at undgå irritation efter barbering i det intime område, skal du følge nogle få enkle regler og teknikker, når du udfører denne procedure:

 1. Den vigtigste garanti for vellykket depilation er en kvalitets barbermaskine. For at gøre det glider godt, er det bedre at tage et bad før aflejring - så huden vil blødgøre før proceduren, og så er det ønskeligt at skrubbe det.
 2. Efter det er det nødvendigt at påføre skum eller en barbering på hår, der er fugtet med varmt vand, men ikke sæbe - det tørrer huden ud! Maskinbevægelser skal ske på hårets vækst og fjerne de resterende hår mod deres vækst.
 3. Ved afslutningen af ​​proceduren vaskes barberingsrest med køligt vand og blottet for det intime område med et blødt håndklæde. Hvis du tørrer det behandlede område med en vatpind, der er fugtet med hydrogenperoxid, hjælper det sig til at slippe af med irritation efter barbering.
 4. Steder med utilsigtet udskæring skal tørres med samme medicin eller cauterized med alkohol!
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren blødgøres det barberede område i det intime område med et specielt værktøj eller fugtighedscreme, der er egnet til følsom hud. Det er bedre ikke at bære undertøj straks - luften vil hurtigt berolige huden.

Salve for hudirritation

Hvis du snart efter proceduren for barbering af bikinizonen ser rødme eller udslæt her, skal du under ingen omstændigheder ridse eller klemme bumserne - så du absolut forværrer din tilstand. Det er bedre ikke at tøve med at besøge lægen: han vil ordinere den passende creme eller salve til irritation på intime steder, der vil lindre betændelse om få dage. Sådanne værktøjer laves ofte på et hormonalt grundlag, så de bør ikke bruges ukontrollabelt. Ofte ordinerer hudlæger sådanne lægemidler:

 • Panthenol.
 • Salve Levomekol.
 • Ichthyol salve.
 • Hydrocortisoncreme.

Efter barberingskrem til kvinder

Brugen af ​​plejeprodukter, der er specielt designet til kvinder, er den bedste måde at undgå irritation efter barbering i det intime område. Nå, når sammensætningen af ​​sådanne produkter omfatter ekstrakter og ekstrakter af medicinske planter - aloe, kamille, osv. Denne creme til det intime område af irritation - den første assistent. Perfekt i stand til at fjerne tætheden af ​​huden, der indeholder vitaminerne A, E og F, som er nyttige til regenerering af huden. Nogle kvinder reagerer godt på at bruge babyolie eller fløde til at blødgøre det intime område.

Det skal bemærkes, at du ikke bør spare på et sådant produkt. Det er nødvendigt at købe en after shave creme, specielt designet til kvinder, og ikke låne et lignende værktøj fra en elsket mand. Dette behov skyldes, at menthol- og pebermynteekstrakter ofte tilsættes til mænds aftershave-produkter. Disse urte ingredienser i cremen vil være en yderligere irriterende faktor for det følsomme intime område, da de har en tørring og stramning effekt. Fordelen ved et specielt værktøj er, at det ofte indeholder komponenter, der sænker hårvæksten.

Intim Razor

Hver kvinde vælger et sådant værktøj for sig selv, og hovedkravet er brugervenlighed. For en pige vil det være praktisk at købe en maskine, der kan bruges til at barbere både ben, armhuler og pubier. En anden dame vil få en anden model af barbermaskine til at bruge den specifikt til bikini-zonen - og det vil hun også have. Ofte køber kvinder mandlige modeller af maskiner til dette område. Dette valg er begrundet i, at håret er grovere på dette sted, og knivene i de mandlige modeller er skarpere, fordi alt er barbert væk fra den første bevægelse.

Maskinen til arbejde i et sådant delikat område var fortrinsvis med et skridsikkert håndtag og havde flere knive fastgjort til det flydende hoved. For at barbere et bikiniområde uden irritation, glem ikke at skifte kassetter oftere - en kedelig dyse beskadiger næsten altid huden i det intime område. Husk reglen om at barbere hårene på denne del af kroppen i retning af deres vækst. For nemheds skyld kan du holde huden lidt med din fri hånd. Maskinen må ikke maskine mange gange over huden. Det er bedre at ændre dysen, hvis det ikke klare det - så du advarer irritation.

Irritation efter barbering: at slippe af med effektivt!

At erstatte den sædvanlige barbermaskine kom mange alternative måder at slippe af med overskydende hår. Men mange stoler stadig på den gamle metode, da det er meget nemt at barbere dig selv hjemme. Ulempen ved barbering er hudirritation. Eliminer udseendet af ubehag kan, hvis du følger enkle regler.

Sådan forhindrer du udseende af irritation efter barbering

Rødhed, bump og kløe er konstante ledsagere af de fleste mennesker, der foretrækker barbering med værktøjsmaskiner. Hvordan fjerner man irritation efter barbering eller reducerer sine manifestationer til et minimum? Beauticians anbefaler:

 • Når du har brugt et gammelt blad eller en engangs maskine, skal du smide den væk, da det kedelige blad ikke barberer, men trækker håret ud. En kedelig, snavset kniv skader huden og forårsager irritation og betændelse.

 • Barbering er kun nødvendig efter at have taget et varmt brusebad, fordi den dampede hud er mindre tilbøjelig til irritation. Du kan simpelthen lægge et håndklæde dyppet i varmt vand i det område, der skal behandles, og hold det i et par minutter. Men det er umuligt at være i vandet i lang tid, fordi huden er krøllet og hævelse på grund af overskydende fugt, så barbering bliver mere kompliceret.
 • Barbering er vigtig i retning af hårvækst og holder ikke maskinen to gange på ét sted. Denne barbering er mindre pæn, men der vil være meget mindre mikroskader. Hvis du barberer mod hårvækst, vil du se hvid hud på din hud, som acne, blærer eller røde pletter.
 • Påfør en barberings børste med en børste over hele overfladen af ​​det behandlede område. Barberkrem er bedre at købe hos troværdige producenter, da billige produkter indeholder mange konserveringsmidler og stabilisatorer. De kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner og øge irritation. Derfor, før du bruger cremen til det tilsigtede formål, er det bedre at kontrollere, om der er allergier over for det.
 • Efter barbering skal du vaske med køligt vand og anvende et middel til følsom hud.
 • Du kan ikke barbere hver dag! Jo oftere du barberer, jo hurtigere vokser dit hår. Desuden opnår de ved hyppig barbering uønsket stivhed.

Sådan håndteres irritation efter barbering - video

Hvordan slippe af med irritation efter barbering af bikini

For at forhindre udseende af kløende bumser, rødme og betændelse, bør bikiniområdet være barberet meget omhyggeligt.

Huden i det intime område er ekstremt delikat, fordi der med nogen hårfjerning er mange problemer, og irritation efter barbering af pubis går ikke i flere dage. For at gøre denne procedure så effektiv og komfortabel som mulig, hvis du følger disse tips:

 • Tryk ikke barbermaskinen under barberingen, bevægelser skal være lette og glide.
 • Skift kassetten ved det første tegn på ubehag, da det er tegn på, at det er blevet stumt.
 • Brug en mild skrubbe for ikke at forstyrre syre-basen balance i intime områder. Skrub hjælper med at rense huden i bikiniområdet og frigive den fra døde celler.
 • Forkort de lange hår med saks først, så det bliver lettere at barbere.
 • Brug en særlig, intim barberkrem, men brug ikke barbering, da kvinder har blødere hud. Det er meget godt, hvis cremen indeholder fugtighedsgivende ingredienser. Erhverv produkter med rigeligt skum.
 • Hvis du har brug for at fjerne håret hårdt mellem dine ben, og barbering er ikke, skal du bruge hårbalsammen.
 • Stræk huden lidt for at undgå skade.
 • Ved afslutningen af ​​proceduren vaskes rester af hår og fløde med koldt vand.
 • Blot huden med en tør klud og anbring baby pulver med talkumpulver på det.
 • Syntetiske materialer kan forårsage irritation, så det er bedst at bære undertøj lavet af naturlige stoffer. Skift det dagligt og undgå gnidning mod huden.

For at slippe af med hudirritation i bikiniområdet vil det hjælpe:

1. Børns cremevæskekonsistens - perfekt beroliger og blødgør huden.

2. Tea tree olie - fremskynder helbredelse, selv efter intens irritation. Men mange kan ikke lide det på grund af den stærke lugt.

3. Chlorhexidin er en fremragende antiseptisk, har en høj antimikrobiell aktivitet.

4. Panthenol - en traditionel creme, der påvises af tiden, fremmer hurtig genopretning af huden, hjælper godt med kløe.

5. Hydrocortison-salve er kun egnet til svære tilfælde, regelmæssig brug vil føre til endnu mere irritation.

Folkerecept til irritation i bikiniområdet

Hvis du vil lindre irritation på en dag, skal du høre på råd fra traditionel medicin.

Metode nr. 1

 1. Tag to tabletter af acetylsalicylsyre og tre procent hydrogenperoxid eller en citronkile. Udvid aspirin, dække med varmt kogt vand til konsistensen af ​​tyk vand. Du kan tilføje en skefuld glycerin.
 2. Ansøg på bikiniområdet, massage.
 3. Tør derefter huden af ​​med hydrogenperoxid eller et stykke citron. Derefter kan du begynde barbering.

Metode nr. 2

Healere anbefaler også blå ler, som hjælper med hurtigt at komme af med irritation efter barbering.

 1. Det er fortyndet med vand til konsistensen af ​​tyk hvælving og pålægger i bikini-zonen.
 2. Sæt hele filmen og sæt på badebukser.
 3. Om morgenen skylles og smøres med en fugtighedscreme.

Disse tips er beregnet til piger, men de vil også hjælpe med problemer efter barbering lysken hos mænd. En sådan procedure blandt stærkere køn er mindre efterspurgt, men ofte barberer intime steder hjælper mænd med at føle sig mere komfortable, da mindre sved, ubehagelige lugt osv. Vises.

Sådan fjerner du irritation efter barbering af benene

Til barbering af benene kan du bruge maskinen maksimalt tre gange. Hvis knivene er stumpe, bliver barbering problematisk, så sandsynligheden for irritation øges. For at undgå dette, bør du:

 • Lav huden skrælning. Til dette er enhver kosmetisk skrubbe egnet, hvilket vil medvirke til at fjerne døde hudpartikler af epidermis, hvilket er meget vigtigt for højkvalitets barbering. Om ønsket kan skrubben fremstilles uafhængigt. Hvis huden ikke er ren nok, vil irritation ikke undgås.
 • Hold huden på dine ben under en strøm af koldt vand, indtil gåsebud vises på den. Håret løftes og fjernes lettere. Du kan også bruge specielle maskiner med befugtnings- og kølebånd.
 • For at ikke beskadige huden, fugt klinge under barberingen.
 • Fugt hudens hud med særlige midler: skum, mousse eller gel til barbering af benene. Kostume og mandlig barberkrem.

Folkemidler til at fugte huden på fødderne

En meget effektiv opskrift med honning.

 1. For hurtigt at slippe af med irritation, tag en teskefuld honning, en spiseskefuld fræsede herculesflager og to dråber æterisk olie. I stedet for flager kan du tage fint saltet havsalt eller kaffe.
 2. Bland alt i en blender, læg på dine fødder og massage dem.
 3. Ved afslutningen af ​​proceduren skal skrubben vaskes af.

Sådanne vitamincocktails renser effektivt huden og reducerer udseendet af irritation til et minimum.

Du kan lave din egen creme fra aloe, da sammensætningen af ​​fabrikkens cremer normalt indeholder alkali, og selv mindre skade på huden forårsager alvorlig irritation.

Sådan laver du aloe-creme

Knus nogle friske blade af aloe i en blender, bland blandingen med enhver vegetabilsk olie.

Gnid frisklavet creme ind i huden på fødderne, massér dem. Efter en halv time, blæk resten med en serviet og skyll med varmt vand.

Mange skriver, at dette er den mest effektive måde, og lad kun positive anmeldelser om hjemmelavet aloe vera creme.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering armhuler

Mange mennesker klager over konstant irritation efter barbering i armhulen. De skriver, at det ikke hjælper endda brugen af ​​en ny maskine, skum og deodoranter.

Kosmetologer anbefaler at bruge en mint og kamille afkogning, når irritationen af ​​armhulerne:

1. For at gøre dette skal du tage en spiseskefuld tørt knust urter, hæld to glas vand.

2. Tænd en lav varme og kog, og insister derefter på en termos i to timer.

3. En våd bouillon fugtes med gasbind og påføres beskadiget hud. Hold op med forsvinden af ​​ubehag.

Det er bedre at bruge en rakhyvler med to eller tre blade til at barbere armhulerne, hvilket er mindre traumatisk for huden. Bevægelsen skal være kort, mod bagsiden.

Efter barbering armhulerne, brug deodorant, det vil hjælpe med at undgå irritation. Deodoranten skal indeholde fugtgivende ingredienser og vitamin E.

Hydrogenperoxid vil også hjælpe din hud til hurtigt at roe sig ned. Hun kan tørre huden før og efter barberingen.

Det vil medvirke til hurtigt at desinficere og helbrede sårene med alkohol, for det kan du simpelthen tørre de barberede armhulebaner med en tampon gennemblødt i alkohol.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering af ansigtet

Lider af alvorlig irritation efter barbering, ikke kun kvinder, men også mænd. Ofte kløende irritation på mænds ansigt fremstår med en tør barbering. Derfor skal huden fugtes.

For bedste effekt er huden på ansigtet bedre at stramme under barberingen.

Du kan smøre huden med en fed creme. Apoteksalve "Redningsmand" eller "Healer" vil være egnet til dette. De tilstopper ikke porer og absorberes hurtigt. Mange mennesker kan ikke lide deres lugt, men ifølge folkens opfattelse kan det forstås, at disse er de bedste midler til at lindre irritation.

Du kan behandle huden med babypulver samt enhver creme til lindring af blæreudslæt hos spædbørn. Det er bedre at vælge dem, der indeholder uddragsserien.

Med svær inflammation kan du smøre ansigtet med hydrokortison salve, det vil afkøle huden og lindre betændelse.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering på nakken

Indgroede hår på nakken har mange mænd. De bør plukkes ud med steriliserede tang og kun derefter barberes af.

Mange mænd, der vises på arbejde uden irritation på nakken, barberer om aftenen. Før dette forsigtigt dampes huden. Jo stivere børsterne, jo længere tager det at dampe.

Efter afslutningen af ​​barberingen skal du sænke din hals under en strøm af koldt vand. Denne procedure hjælper med at lukke porerne og forhindre, at snavs kommer ind i dem.

Valg af creme eller lotion kræves individuelt. I nogle af de populære Nivea-balsam øges irritationen kun, andre klager over Gillette. Men de fleste af disse balms hjælper.

At ty til hårfjerning i salonen eller at barbere sig selv er en individuel beslutning for alle. Men barbering er mere rentabel økonomisk og tager mindre tid.

Skal jeg barbere lysken

Sorte pletter på fødderne: Årsager til forekomst, metoder til at slippe af med dem, forebyggende foranstaltninger