Hvad skal man bruge efter barbering: en gennemgang af værktøjer til mænd og kvinder

Regelmæssig barbering er en uundgåelig skade på det øverste lag af huden, hvilket kan resultere i irritation og betændelse.

Derfor er det vigtigt at bruge produkter, der har en beroligende og desinficerende virkning på huden efter påføring af en barbermaskine.

På markedet for kosmetiske produkter i en bred vifte af kosmetik præsenteres, beregnet til pleje af hud efter barbering, for både mænd og kvinder.

Mænds linje til olieagtig hud

For mænd med olieagtig hudtype er alkoholholdige lægemidler perfekte, især cologne. Disse midler udstedes af både russiske og udenlandske fremstillingsvirksomheder, dog er priserne på sidstnævnte ret høje.

Köln "TET-A-TET" fra Concern Kalina med en behagelig, varig duft. Dette værktøj er bedre at bruge efter barbering om morgenen til en markant vintage lugt forstyrrede ikke søvn. Det er svært at finde det i salg i dag, da det er officielt afbrudt, og som en erstatning producerer bekymringen creme eau de cologne med samme navn.

Virksomheden "New Dawn" producerer cologne "Arbat" med en karakteristisk træagtig duft. Spray fra værktøjet mangler, det skal hældes direkte ind i håndfladen og derefter påføres ansigtet. Firmaet producerer også cologne "Chypre royal" med egetræsekstrakt, der har en ret ædle aroma.

Köln "Dragon Noire" fra det russiske mærke Via Paris har ligesom den tidligere version en dyb træagtig duft blandet med læder, cedertræ og bergamot. Denne parfume er perfekt til voksne mænd, de unge behøver ikke at bruge det, fordi duften skal være aldersmæssig.

"L'Adieu aux Armes" cologne fra det russiske firma Brocard, dekoreret i form af en håndgranat, har en behagelig nåletræs lugt, men dens aroma resistens er ikke anderledes. Denne producent producerer også "Biker" cologne med karakteristiske noter af moskus og tropiske frugter.

Den britiske cologne Baldessarini "Eau De Cologne" i 2003 blev to gange tildelt FIFI Awards i nominationerne "Best Flavour" og "Best Vial Design". Den elegante blanding af citrus noter og woody trail gør denne cologne elegant og ædle.

I prisklassen "præmie" præsenterede cologne "Allure Homme Sport Köln" fra Chanel. Sommer aroma med citrus noter, ekko med tynde pletter af granharpiks, egnet til daglig brug efter barbering.

Mænds linje til følsom hud

Indehavere af tør og følsom hud som pleje skal bruge efter barberingsbalsam. De har en beroligende effekt, der reducerer irritation og rødme.

Aftershave balsam Den sibiriske samling af balsams GESER har en delikat lugt med gran noter. Det absorberes hurtigt, hvilket giver en behagelig følelse af kulde på huden. Den indeholder møtrikolier samt ginger- og salvieekstrakter, hvorfor ikke kun intensiv fugtgivende hud opstår, men også en antiinflammatorisk effekt opnås.

Efter barbering balsam til følsom hud NIVEA for Men er økonomisk at bruge, har en let tekstur og absorberes let. Sammensætningen omfatter kamille, som har beroligende og antiinflammatoriske egenskaber. På grund af sin lette, ikke-aggressive smag såvel som den lave omkostning er den efterspurgt ikke kun blandt mænd, men også blandt kvinder.

Oxygen efter barberingsbalsam "Celsius" fra firmaet Faberlic med en let lugt af menthol absorberes let og giver god fugtgivende virkning på huden. Men den beroligende effekt for følsom hud, når den påføres, overholdes ikke, såvel som langsom hårvækst - du skal forstå, at dette kun er et markedsføringsgreb hos producenten.

Efterskæringsbalsam med en køleeffekt "Baume apres-rasage" fra firmaet Yves Rocher fugtiger helt, lugter huden og efterlader ingen olieagtig glans. Værktøjet er præsenteret i to versioner: i den første er der aloe, og i anden-shea smør, mere kendt som shea smør. Begge ingredienser er gode til følsom hud, hvilket giver en gavnlig effekt.

Mænds linje til normal hud

Mænd med normal hud, som ikke behøver at specifikt fugt eller tørre, er det nok at bruge en standard lotion eller gel efter barbering. Det er dog bedre at vælge et værktøj, der vil have en blødgørende og antiseptisk virkning.

NIVEA Classic Moisturizing Aftershave Lotion forhindrer huden i at tørre ud og sikrer genoprettelsen under daglig barbering. Det har en delikat lugt og omkostningseffektivitet i brug.

MENNEN forfriskende lotion "Cool Breeze" indeholder ikke alkohol, absorberes perfekt, efterlader ingen glans og fjerner irritation godt. Den har en behagelig frisk aroma.

Lotion fra firmaet Kalina "Phyto Expert" med kamille og grøn teekstrakt anvendes let på barberet hud uden at forårsage en brændende fornemmelse. Duften af ​​værktøjet er let og ustabil.

Kvinders linje

Behovet for hudpleje efter at have brugt en barbermaskine er ikke kun den stærke halvdel af menneskeheden, men også kvinder. En særlig creme eller lotion bør påføres benene og det intime barberingsområde for at mindske risikoen for irritation.

Cream "Trophy" fra firmaet Mirra har en beroligende og desinficerende effekt samt god helbredelse af små sår, der kan opstå under barberingen. Når der påføres ensartet absorberer godt, efterlader ingen fedtede mærker på huden.

Den tyske Balea-creme "Beruhigende Hautcreme" er karakteriseret ved beroligende og fugtighedsgivende egenskaber sammen med en delikat aroma. Det er perfekt til alle hudtyper og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Shea Moisture Lotion lindrer irritation efter barbering, fugter og toner huden. Den består af shea smør og te træ, honning og sort cumin - naturlige ingredienser med fremragende regenererende egenskaber.

På grund af det faktum, at linjen af ​​barberingsprodukter, der er specielt designet til kvinder, er repræsenteret af et ret begrænset udvalg af produkter, går kvinder ofte til mænds produkter, der ikke har en udbredt brutal lugt.

Efter barbering produkter

Upåklageligt udseende - et løfte om selvtillid for kvinder og mænd, og en af ​​dens vigtige komponenter er en smuk, glat hud. Så hun forbliver altid sund og lider ikke af daglig barbering. Efter afslutningen af ​​denne procedure er det nødvendigt at forkæle hende med særlige midler.

Hvad bruges de til?

Efter barbering er der ikke kun brug for barbering, men også for kvinder, fordi de ofte også bruger en barbermaskine til at fjerne kropshår, og deres hud er meget mere øm. Dette gælder især for det følsomme bikiniområde og underarmene.

Det er nødvendigt at anvende disse midler regelmæssigt efter hver procedure for at undgå irritation, følelse af tør hud og inflammatoriske processer.

Årsager til hudirritation

Det må ikke glemmes, at selv den mest delikate barbering er en uundgåelig skade på hudens overliggende beskyttende lag, og efter at det stadig er udsat for påvirkning af eksterne negative faktorer - vind, sol, kold luft og patogener.

Der er flere hovedårsager til hudirritation:

 • kedelige eller ubestemte blade
 • blade for skarpe
 • et stort antal blade på maskinen;
 • utilstrækkeligt fugtet hud
 • for hyppig barbering.

arter

Der er et stort udvalg af aftershaveplejeprodukter. De adskiller sig i egenskaber, anvendelsesmåde og selvfølgelig pris.

 • Gel - et af de mest almindelige midler. Han er elsket for en lys, ikke fedtet tekstur, godt absorberet i huden og efterlader ingen spor. Gels har som regel en forfriskende eller fugtgivende virkning og en behagelig mentholaroma.
 • Køln ​​eller lotion. Disse er alkoholholdige midler med en god desinfektionsmiddel og tørreffekt. Ofte har de en ret skarp, vedvarende lugt, så de skal bruges omhyggeligt og ikke anvendes for meget.
 • Balsam. I modsætning til colognes og lotioner indeholder balsamerne ikke alkohol, men de har en god afkøling, forfriskende og beroligende effekt, giver følsom pleje og er behagelige at bruge.
 • Aftershave creme har som regel en ret tæt og olieagtig konsistens, godt fugt og toner huden. Det har en neutral, ikke-påtrængende lugt. Dette værktøj bruges ikke meget ofte, da det ikke er meget praktisk at bruge. Ikke desto mindre er det blandt cremerne, at de fleste terapeutiske midler virkelig kan hjælpe med stærk irritation efter barbering.
 • Salicylsyre. Det kan bruges som sin alkoholopløsning og præparater der indeholder det. Salicylsyre fjerner irritation og rødme godt, desinficerer og tørrer huden, er effektiv til bekæmpelse af acne. Men det kan påføres dagligt i højst en uge, så det er nødvendigt at tage en kort pause, ellers kan huden tørres ud.
 • Efter barbering er emulsionen en af ​​de dyreste produkter. Det har en behagelig lys, indhyllende tekstur, takket være, at dets aktive stoffer nemt trænger ind i cellerne, aktivt nærer, genopretter dem og giver dyb hydrering.
 • Forskellige typer af olier efter barbering er almindeligt anvendt af kvinder. Dette gælder især for at fjerne irritation i bikiniområdet. Te-træ, mynte, rosmarin, druemusolie eller babyolie, der plejer hud på nyfødte, har en god beroligende effekt.

Hvordan vælger du typen af ​​hud?

Valg af en barbering bør baseres på hudens individuelle egenskaber, fordi hver type kræver sin egen specifikke pleje.

For olieagtig hud er det bedre at vælge alkoholkrem eller balsam, der ikke har en stærk fugtgivende virkning, men tværtimod tørre hud. Anvendelsen af ​​fugtighedscreme kan føre til dannelse af acne og udseendet af olieagtig glans.

Tør hud kræver brug af fugtgivende balm og olier og reagerer dårligt på alkoholholdige produkter. Næsten ethvert middel er egnet til normal hud - lotion, cologne, creme eller gel. Et af udvælgelseskriterierne kan være lugten - det skal være neutralt eller næsten umærkeligt og ikke forstyrre duften af ​​den vigtigste parfume.

Til følsom hud er der udviklet specielle beroligende creme-geler, som øjeblikkeligt kan lindre irritation, eliminere brænding og rødme.

Hvordan man bruger?

Før du bruger noget middel efter barbering af huden, skal du først forberede. For at gøre dette skal du vaske grundigt, fjerne rester af sæbe eller barberskum, samt de små resterende hår og om nødvendigt lave en komprimering fra et koldt vådt håndklæde i nogle få minutter. Det er nødvendigt at berolige huden efter mekanisk handling, lukke porerne og indsnævre blodkarrene.

Læg derefter håndfladen lidt penge og lette massagebevægelser, som ikke gnider for meget, fordel det i hele det behandlede område. Spyling betyder som regel ikke nødvendigt.

Vurdering af populære producenter

I øjeblikket producerer næsten alle kosmetikproducenter sin egen serie hudplejeprodukter før og efter barbering, så det er ikke så meget at vælge det bedste, hvad der passer dig med den optimale kombination af pris og kvalitet.

 • Nivea. Dette populære mærke producerer en bred vifte af balsam og efterskærme til alle hudtyper til meget rimelige priser. Blandt dem er produkter med forfriskende og toning virkning, beriget med vitaminer og urteekstrakter samt genopretning og beskyttelse af huden.
 • Bayer "Bepanten-creme". Dette er et universelt sårhelende middel, som er godt at bruge, herunder efter barbering eller hårfjerning, især i bikiniområdet. Cremen lindrer perfekt irritation og fremmer hurtig helbredelse af mikroskader, nedskæringer og vævsregenerering.
 • Weleda. Efter shave lotion og balm fra denne producent har en behagelig lys tekstur og delikat aroma. De omfatter ekstrakter af medicinske urter og vitaminer. De er velegnede til enhver hudtype, de beroliger godt, strammer porer, lindrer rødme og har en antiinflammatorisk og blødgørende virkning, selv efter tør barbering.

Den bedste efterskærmning til mænd: creme, lotion eller cologne

På grund af den enorme tilbedelse af kvindelig kosmetik mærker mange ikke et beskedent sæt mænds plejeprodukter. Selvom det mandlige publikum ikke længere har brug for kosmetik, hvorved du kan bevare billedet, visuel appel og stil, samtidig med at du opretholder ungdoms- og hudtone. Det er kendt, at hver enkelt mennesker bruger oftest foran et spejl af en grund - barbering.

En mand under barbering vil ikke være uden to grupper af kosmetik - produkter til barbering (for eksempel skum) og efter det (balsam, lotion osv.). Det er værd at tale særskilt om hvilke bedste efterskæringsprodukter, der hjælper med at beskytte huden mod irritation. På grund af det store udvalg af sådanne lotioner, geler og cremer, kan en mand ikke umiddelbart vælge et egnet produkt til sig selv. Og du skal vælge omhyggeligt, fordi det handler om at beskytte huden mod skade.

Hvorfor brug efter barberingsprodukter?

Ansigtspleje er nødvendig for enhver person, uanset køn eller alder. Og hvis vi taler om mænd, der regelmæssigt barberer stubbe, bør pleje styrkes og kompleks, da brugen af ​​en barbermaskin af rakhyvletype øger hudirritation og mindre skader. Enhver efterskærmning for mænd er genoplivningen af ​​epidermis.

Uanset hvilken slags maskine en mand bruger til at barbere stubben på hans ansigt. Hver sådan procedure ledsages af barbering ikke kun hårene, men også det øvre lag af epidermis. Derefter er miljøet udsat for øm hud, som endnu ikke er klar til kontakt med miljøet. Som følge heraf føler næsten alle mænd tør og irriteret hud.

Korrekt udvalgt og den bedste efterskærmning til mænd er designet til at beskytte det åbne område af huden efter barbering. Lotioner og balm bidrager til hudens dybe hydrering, dannelsen af ​​et beskyttende lag, forbedrer iltforsyningen, fremskynder metaboliske processer. Midler efter barbering kan være forskellige for alle typer hudvæske eller med en tæt tekstur.

Typer af hudplejeprodukter

Som nævnt tidligere bør eftershave kosmetik nøje vælges, da den er designet til at beskytte, ro og genoprette huden efter en så stressende procedure. Funktionerne af sådanne midler er forskellige - fremskynde helingen af ​​skader og sår, fugtgivende og blødgør epidermis, ernæring og beskyttelse. Enhver valgt efter barbering produkt til mænd kan være af forskellige typer, for eksempel:

Hver form for frigivelse involverer pleje af en bestemt hudtype. Sensitive hud accepterer værdifulde formuleringer med vitaminer og kosttilskud, såsom en balsam eller fløde. For tør hud er det bedre at bruge geler og lotioner med en let og hurtigt absorberet tekstur. Men for fedtet hud er det bedre at bruge cologne, tyk creme eller tørrende gel.

Top midler rating

Mange mænd kan ikke bestemme, hvad der er den bedste aftershave lotion eller balsam, fløde eller cologne. Eksperter på dette område kan rådgive, og det er muligt ved forsøg og fejl at vælge selv den ideelle formel af kosmetik. Til gengæld har eksperterne lavet deres top-rating af de 10 bedste aftershave-produkter til mænd. Det omfatter følgende produkter:

 1. Reparation efter barbering balm - 4VO'O Distinct Man efter barbering balsam med en bekvem flaske og dispenser, samt en fristende chokolade og brandy lugt.
 2. Sensi-Baume Mineral - Mineralbalsam fra firmaet Vichy Homme med en let, ikke fedtet tekstur og køleeffekt.
 3. Maca Root - balsam fra Body Shop, fugtgivende og blødgør huden, forhindrer irritation.
 4. Spa Care for Him er en god balsam mod hudirritation fra Pevonia Botanica, som dyber nærer og beskytter huden.
 5. Energiladning - lotion fra det berømte mærke Nivea For Men, forfriskende med en let duft og fugtgivende effekt.
 6. Hydra Energetic - en anden populær lotion fra det globale mærke L'Oréal Men Expert, der nærer epidermis dybt og omhyggeligt.
 7. Brutia Uomo er en behagelig lugtende lotion fra Frais Monde, som er ens i konsistens og brug til spray og cologne.
 8. Hudforsyninger til mænd efter shave healer - lotion fra producenten Clinique-konsistens, der ligner mælk eller balsam.
 9. Aquatic Lotion - Lotion til normal hudtype fra producenten Biotherm Homme, som har en gel og cremet tekstur, fugtgivende og nærende huden indtil næste barberingsprocedure.
 10. Clarins After Shave Soother - ClarinsMen brand lotion til hud komfort, irritation og tørhed med en ikke-fedtet og toning konsistens.

Alle de listede produkter er blevet gentagne gange testet for effektivitet og overholdelse af løfter fra producenter. De fleste af dem besidder ledende stillinger i efterspørgslen i lang tid. Du skal vælge det rigtige produkt hvad angår pris og kvalitet med hensyn til ligestilling og ligestilling.

Hvad er bedre at vælge?

Det er svært at afgøre, hvilke produkter der er bedre end deres børsnoterede produkter. Først og fremmest skal du være opmærksom på hudens type og den kosmetiske konsistens. Et kvalitetsprodukt skal mærkes på emballagen for hvilken type hud det passer. Du kan også studere anmeldelser af dermatologer og mænd på internettet til et bestemt værktøj for at forstå, hvordan producentens løfter falder sammen med virkeligheden.

Du kan skelne produkter efter type og handlingsprincip af hver, for eksempel:

 • colognes og lotioner giver en antiinflammatorisk effekt, men de er ikke egnede til tør hud på grund af indholdet af alkohol og tanniner;
 • cremer og gelé fugtiggør, nærer med vitaminer og planteekstrakter og er egnet til tør og normal hud i ansigtet;
 • Balsams og geler - er gennemsnittet mellem cremen og lotionen derfor egnet til kombination og olieagtig hud.

Højkvalitets kosmetik indeholder vitaminer og mineraler, urtetilskud og naturlige økologiske ingredienser. Til den varme sæson og udsættelse for solens ultraviolette stråler er egnede gelignende forbindelser, der beskytter huden. En god creme bliver hurtigt absorberet i huden og giver ingen skinn på huden, og du bør ikke vælge produkter med en udtalt parfume, da der er mange dufte og kemiske additiver, som irriterer huden.

konklusion

Hver mand, der regelmæssigt barberer sit ansigt, fjerner stubben, ved sikkert, hvor vigtigt det er at beskytte og genoprette huden efter et sådant stress. For at gøre dette skal du vælge en kvalitet efter barberingsprodukt fra en pålidelig producent. På grund af det store udvalg af producenter og produkter er det svært at vælge, hvorfor kendte eksperter inden for dette område udgør anbefalinger og bedste ratings. Præsenterede ratingfonde mindsker rækkevidden af ​​søgning.

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

6 bedste barberingsprodukter

Barbering produkter har længe været en egenskab af en ægte mand og en win-win gave til enhver lejlighed. Ja, og på kvindens hylde i badeværelset fandt de også et ærested. Find ud af hvad der er bedre: skum, gel eller barbercreme og hvilke mærker at give deres præference?

Hvad er bedre - skum, creme eller barbergel?

Type af midler

I dag er der tre typer barberingsprodukter:

Cream - den nemmeste og budgetversion af barberingsprodukter. Det er godt påført huden og er let fordelt, fugtigt huden. Men fløden kræver oftest brugen af ​​en barberingsbørste (som ikke er særlig praktisk) og kan ikke give en perfekt barbermaskine glide over huden, hvilket fører til irritation, nedskæringer og utilstrækkelig ren barbering. Eksperter mener, at barberkrem er det sidste århundrede og anbefaler det kun til mennesker med ubehagelig hud.

Skum - det traditionelle og mest populære værktøj til barbering. Det er let at påføre, fugtiger huden, blødgør hårene, giver en tilstrækkelig grad af glidning af knivene på huden, hvilket giver en behagelig barbering. Derudover er den altid klar til brug: For at få en del luftskum, behøver du kun et klik på ballonen. Barberskum bruges bedst af mennesker med bløde og sparsomme børster, unge mænd og teenagere.

Gel er den mest økonomiske i form af forbrug, men også den dyreste. Det adskiller sig fra den skum gelatinøse konsistens. Gelen påføres hårdere end skum, da det tager tid at "sløre" midlerne på huden. Dermatologer hævder dog, at denne anvendelsesmåde er yderst nyttig til huden: renser, toner, blødgør hår og perfekt forbereder huden til barbering. Barberingsgel giver den bedste barberglid og passer bedst til mænd med stive børster.

Indikatorerne for komfort omfatter mængden af ​​produktet og dens forbrugsmængde, emballeringsmuligheder, tilgængelighed og bekvemmelighed af dispenseren, sikkerhed og renlighed af barbering, aroma og generelle hudfølelser efter brug af produktet. Alle disse nuancer er rent individuelle, men det er dem der skaber det generelle indtryk af barberingsværktøjet og gør dig til at elske (eller ikke elske) det.

Hvilken producent af barberingsprodukter er den bedste?

På trods af de mange tilbud i butikkerne er der kun to ledere, der erobrede det russiske marked: Nivea og Gillette. Begge virksomheder producerer et komplet udvalg af gode barberprodukter (skum, cremer, geler), der er designet til forskellige hudtyper, og deler ligeledes forbrugerens anerkendelse. Loreal og Cliven produkter er også af god kvalitet, men de er mindre populære på grund af højere priser.

Lavpris segmentet er optaget af produkterne fra mærkerne Arco, Mennen, Gibbs og de indenlandske selskaber Liberty and Red Line. De har en lav pris (op til 100 rubler), en bred vifte og gode forbrugeregenskaber.

Der er mange redskaber til barbering fra kategorien farmaceutisk kosmetik (Avene, Ragase, Vichy) og luksusmærker (Loccitane, Shiseido, Clinique, Lancome, etc.). Kvaliteten af ​​de fleste af dem kan kaldes bedst, men på grund af den høje pris er disse midler ikke særlig populære.

Ranking af de bedste barberskum, cremer og geler - TOP-6

Price Expert valgte 6 populære barberingsprodukter.

Efter barbering produkter

Koreansk aftershave

Mænds hud er så tyk og grov, at den giver indtryk af dets absolutte ugjennomtrækningsevne. Faktisk er hun ikke mindre modtagelig for virkningerne af eksterne faktorer end kvinden. Og det betyder, at det stadig har brug for pleje. Især under barbering, irriterende og ofte skadeligt ansigt. I vores katalog finder du de bedste koreanske aftershave-produkter til mænd, der straks udfører flere funktioner.

Fordelene ved koreansk kosmetik til mænd

Mange amerikanske og europæiske mærker producerer mænds kosmetik i dag, men asiatiske produkter forbliver ude af konkurrence. Hvad er den globale popularitet af koreanske og japanske mærker?

 • Alsidighed. Hver eftershave er ikke kun en gel eller lotion, men også en fugtighedscreme, koncentreret emulsion og øjenplejeprodukt.
 • Naturlig sammensætning. Funktionaliteten og effektiviteten af ​​koreansk kosmetik forklares af kvalitetskomponenterne i sammensætningen, hvoraf et større volumen er optaget af planteekstrakter.
 • Økonomi. Mænds hudplejeprodukter er tilgængelige i stort format, så de er nok i lang tid. På grund af den lette tekstur af sådanne kosmetik forbruges meget økonomisk.
 • Praktisk emballage. Koreanske produkter til ansigtspleje er tilgængelige i forskellige former: rør, dåser, sprøjter. At vælge den mest hensigtsmæssige løsning blandt sådan mangfoldighed er ikke svært.

I vores katalog finder du et unikt koreansk produkt - en universel gel med aloe. Det er ikke kun egnet til hudpleje efter barbering: de kan vaske, fugtgøre kroppen, berolige forbrændinger og endda fodre hår.

Hvad er koreanske aftershave-produkter i stand til

Efter barbering er ansigten mere sårbar end nogensinde: hud i udskæringer, porer åbne. Fjern hurtigt dette resultat af depilation og se perfekt hjælper kosmetik til mænd. Det "virker" straks i flere retninger:

 • beroliger og lindrer betændelse;
 • beskytter mod de negative virkninger af eksterne faktorer;
 • forhindrer aldring
 • fugt og blødgør
 • helbreder slid og nedskæringer;
 • genopretter hudstrukturen, giver sin blødhed og sund tone tilbage.

For at sætte ansigtet i orden efter barbering ved hjælp af koreanske kosmetik, behøver du ikke bruge en masse tid og kræfter - skal du blot lægge produktet på huden og let slå ind. Det absorberer hurtigt og er næsten ikke følt på ansigtet.

I vores online butik kan du købe universelle og funktionelle koreanske kosmetik til mænd på gunstige betingelser. Vi garanterer lave priser, regelmæssige rabatter, gaver og andre bonusser til hver kunde. Du kan bestille direkte på hjemmesiden eller via telefon - ring til vores ledere, og de hjælper dig ikke kun med kassen, men også med valg af egnede produkter. Efter bekræftelse af ansøgningen sender vi varerne til enhver by i Rusland på den måde, der passer dig. Ser frem til dine ordrer!

Hvordan slippe af med irritation efter barbering

Den brændende fornemmelse på huden, ubehagelig oppustethed og rødme i ansigtet - de fleste mænd efter barberingen står over for disse fornemmelser. Det ser ud til, at vi har sikkerheds barbermaskiner med 5 knive, som er yderst vanskelige at skære. En masse barberingsprodukter, der tilsyneladende bidrager til en smertefri barbering og garanterer intet vakuum efter. Men ubehag er der stadig. I dag lærer vi at barbere og analysere mere end 10 tips om, hvordan man kan slippe af med irritation efter at en mand barberer.

Indhold:

Kan du barbere dig?

Hvor godt ved du hvordan man barberer? Spørgsmålet er meget mærkeligt, da det ifølge de fleste er nok at købe en barbermaskine i et supermarked og noget barberskum til 100 rubler. Men ved du, hvilke bevægelser og i hvilken retning at barbere? Hvad er forskellen i en klassisk barberkniv, en barberkniv med 3 knive og en lige barberkniv? Hvilket vandtemperatur bidrager til en mere behagelig barbering? Hvilke cremer eller lotioner hjælper i barberingsprocessen? Vi vil give svar på disse og mange andre spørgsmål i dag, så du ikke har nogen hvide pletter i kendskabet til den menneskelige barberingskultur.

Hvis du har købt en barbermaskine til barbering og skum, betyder det ikke, at du ved, hvordan man barberer!

Hvorfor bliver jeg irriteret efter barbering?

Lad os starte med at finde ud af, hvilket problem vi vil kæmpe, når vi barberer. Efter barbering er irritation et lille stykke, der fremkommer fra barberbladet og forårsager kløe, bumser på huden og i nogle tilfælde tilstopning af hudens porer. Det er ikke ualmindeligt, når irritation efter barbering kan vare i flere dage. Overraskende, når barbering skærer op til 2 lag hud! Det er ikke så skræmmende som det lyder. Gamle hudlag er skrællet på en eller anden måde, og barbering hjælper med at gøre dette og fremmer hudfornyelse. Men uden at have viden og lidt erfaring fordømmer mænd sig til ubehagelige følelser. Så lad os se på 11 tips om, hvordan du fjerner irritation efter barbering.

Tip 1. Klargør huden - damp skæg og ansigt.

Hår på ansigt og skæg er meget hårdt, men de kan blødgøres ved hjælp af varmt vand. Hår absorberer fugt og svulmer. De hævede hårsække er ret svage og meget lettere at skære.

Den nemmeste måde at fugtge ansigts- og skæghår på er at tage et varmt brusebad i et par minutter. Der er en alternativ måde at fugtige håret på, og bruges ofte i barbershop - en komprimering med et varmt håndklæde på ansigtet. Det er nok at skylle dit ansigt med varmt vand, hvorpå det omsluttes med et fugtigt varmt håndklæde og hold i et par minutter. Det skal bemærkes, at vand ikke skal dryppe fra håndklædet, så forsigtigt vride håndklædet ud. Varme forårsager hævelse af blodkarrene på ansigtet, hvilket bidrager til en mere glat og behagelig barbering.

Du kan dampe dit ansigt med et varmt håndklæde, som de gør i klassisk frisørsalon

Rør aldrig med koldt vand eller anvend barberingsprodukter på et tørt ansigt. Denne praksis er hovedårsagen til hudirritation efter barbering.

Tip 2. Brug barberolie.

Før barbering, brug barberolie, der blødgør huden og håret. Olien giver dig mulighed for nemt og enkelt at barbere håret og undgå udskæringer på ansigtets hud på grund af oliefilmen, der ikke vaskes med vand. Komfort leveres under hele barberingsprocessen!

Barberolie fra American Crew

Den forsmørende overflade af huden reducerer friktionen fra barbermaden, hvilket forårsager brændende fornemmelser af huden. Det er værd at bemærke, at 3-5 dråber er nok til en procedure. Den resterende olie vaskes let af og efterlader ingen fedtet rester.

Kvalitets barberolie kan erstatte creme, sæbe eller barberskum. Brugen af ​​creme eller sæbe til barbering øger procesens komfort.

Tip 3. Køb en god barberkrem.

Barberkrem med et højt indhold af fugtighedscreme og smøremiddelkomponenter holder fugt på dit ansigt og løfter dit hår i opretstående stilling. De bedste barberkremer skaber et tykt skum, der består af små, næppe mærkbare bobler. Dette skum giver den bedste smøring mellem hud og barbermaskine, så bladet glider over huden uden at skade det.

Der er en lille anbefaling: Efter at du har påført et tykt skum lavet af en creme, lad det bløde i huden i kun 1 minut. Dette forbedrer komforten under barberingen.

Proraso Barbering Creme med Eucalyptus

Hvad hvis du bruger et færdigstøbt barberskum og ikke spilder tid på at forberede skummet, spørger du. Mit svar er utvetydigt - det færdige skum er værre end nogen barberkrem eller sæbe. Klargøringsskum er ofte en skræmmende cocktail af kemiske komponenter af tvivlsom kvalitet. Dommer for dig selv, kan et kvalitetsprodukt koste 100-150 rubler? Selvfølgelig ikke. Og vær ikke opmærksom på den smukke reklame, hvilket antyder andet. Touched af marketingfolk, der producerer barberskum til 3 eller 5 dage børster, parallelt med det sædvanlige barberskum. Jeg spekulerer på, hvad er forskellen? Derfor rådgivning - brug ikke mærker, der annonceres overalt. Gode ​​produkter behøver ikke reklame, de vil blive genkendt af anbefalinger eller i gode frisører / specialbutikker.

SHAVING CREAM IN BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 4. Brug en barberingsbørste.

Brug højkvalitets barberbørste fra naturlig fnug, det er mest effektivt til at forberede huden inden barberingen. Et badge af en badgerens lur er det bedste du kan købe i butikker i dag. Hvis du har følsom hud, prøv at afstå fra at smøre syntetiske fibre.

Badger barbering børste af Muehle

Barbering børste er nyttig i nogle tilfælde. For det første hjælper en barberingsbørste med at løfte håret, så du kan barbere det så kort som muligt. For det andet er det bedst at barbere kvalitetsskummet med en lille børste fra barbersæbe eller barberskum. For det tredje, ved at massere huden med en lille børste exfolierer du døde hudstykker, hvilket reducerer sandsynligheden for irritation efter barbering.

Påfør pisket skum i en cirkulær bevægelse, mens du forsøger at børste mod hårvækst, samtidig med at børsterne op og op til siderne hæves.

SHAVING WASHERS I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 5. Brug en barberkniv.

I forfølgelsen af ​​besparelser ændrer nogle af os sjældent barberknive eller kassetter. Blunt blades er en af ​​faktorerne for irritation fra barbering og brænding. Du kan sammenligne at skære en tomat med en stump kniv. Faktisk bliver tomaten knust, ikke skåret. Det samme sker, når du barberer med et stumt blad, der ikke barberer, men river håret fra dit ansigt. Om og om igen, skubber et blad gennem et område af huden, forsøger at barbere dit hår, gnider du ansigtshuden og forårsager irritation. Spidsen er enkel - brug kun skarpe knive og barber ikke skarpt.

T-formet sikkerheds barberkniv R89 fra Muehle

Der er stadig en lille observation af folk, der bruger maskiner med 3 eller 5 blade. Hvis dit hår bliver tilstoppet mellem knivene, skal du prøve at skifte til en maskine med en dobbeltklinge. Ifølge observationer fra mænd, i de fleste tilfælde kan problemet med brænding og irritation efter barbering løses på denne måde.

Brug af en barberkniv med dobbeltklinge er mere omkostningseffektiv i det lange løb. Ja, selve maskinen er dyrere end maskiner med 3 eller 5 bladkassetter, men de dobbeltside knive selv er en størrelsesorden billigere end kassetter (ja, ja... 10 gange)!

Det er værd at bemærke, at du bliver nødt til at genoplive barbering, da barbering med en barberkniv med dobbeltklinge kræver en anden teknik.

SHAVING MASKINER I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

Tip 6. Forbedre din barberingsteknik.

Lær at barbere korrekt med en mølle for at undgå irritation efter barbering. De fleste af os tog ikke kurser, hvordan man barberede korrekt, men tog bare en maskine, et barberingsværktøj og på en eller anden måde kørte bladet over ansigtet. Selvfølgelig vil vi ikke indsætte et kursus på barberingsteknikker, men vi skal liste nogle rigtige vaner.

Nøglen til højkvalitets barbering ligger i flere handlinger: mindre tryk, mindre modstand, mindre kaotiske bevægelser.

 1. Barbering i retning af hårvækst er basis for barbering. Det er mest hensigtsmæssigt at begynde barbering i kindområdet, derefter i overskægsområdet og færdiggør proceduren på hagen. Det skal bemærkes, at det hårdeste hår vokser på hagen, og de bør have tid til at komme så effektivt som muligt med det forberedte barberskum. Barbering af håret på hagen sidst, giver vi ekstra tid til fugtgivende. Hår på hver persons ansigt har deres egen vækst. Hvis du ikke er sikker på retningen af ​​hårvækst på dit ansigt, lad dem vokse i et par dage, og du vil se et billede.
 2. Brug en barberkniv, anvend minimalt tryk og påfør korte barberingsbevægelser. Sikkerhedsskrabere er tungere end barbermaskiner med kassetter, og ofte er selve barbermassens vægt tilstrækkelig til at barbere børsterne helt ud.
 3. Skyl shaveren i varmt vand efter 2-3 barberslag. Dette giver dig mulighed for at vaske rester af cremen fra barbermaden og vaske væk de akkumulerede barberede hår. Varmt vand opvarmer barberbladet, og det bliver mere behageligt for dem at barbere sig. Det er værd at bemærke, at varmt vand ikke dræber bakterierne på det, derfor er det stadig værd at desinficere maskinen og barbermaskinen.

Tip 7. Barber ikke to gange på ét sted.

Træn dig selv til at barbere områder kun en gang og ikke at maskine to gange, uden at genanvende barberskum. Meget ofte forbliver hårene, når vi kører en barbermaskine over børsterne. Du bør ikke bruge igen på samme sted, for nu er der ikke barberskum tilbage på dette websted. Spring over dette sted og barber på.

Barber ikke to gange på ét sted.

Når du har barberet alle de udsmidte områder i dit ansigt, skal du fjerne det resterende skum og genbruge med en lille børste på de steder, hvor håret ikke er blevet barbert. Således vil du slippe af med risiko for at modtage irritation efter barbering fra en kant.

For øvrig barberer professionelle barberer for første gang hårvækst, og barberer lidt i en vinkel. Denne metode giver dig mulighed for at barbere ansigtet så rent som muligt.

Tip 8. Skyl dit ansigt med koldt vand efter barberingen.

Efter barbering skal du skylle dit ansigt med koldt vand. Dette forhindrer indgroede hår.

Skyl dit ansigt med koldt vand efter barbering, ikke varmt

Når du vasker i koldt vand, bliver blodkarrene på ansigtets hud smal, hævelse og blødning reduceret. Bemærk, at du skal tørre af med et håndklæde med "propeller" bevægelser og ikke med "tørre" bevægelser. Efter barbering vil din hud være meget følsom, og noget gnidning med et håndklæde vil irritere din hud.

Tip 9. Brug efter barbering balsam.

En fremragende vane vil være brugen af ​​efter barberingsbalsam, som beroliger irritation, fugter huden og giver en behagelig aroma for hele dagen.

Efter barbering balm fra Proraso med Aloe Vera og E-vitamin

Som vi allerede skrev, kan barberingsprocessen fjerne op til 2 lag hud. Det er meget vigtigt at bruge et kvalitetsprodukt, der fugter huden og beroliger det efter barbering. Derudover producerer mange producenter en hel række efterberbere produkter, der producerer forskellige versioner med tilsætning af visse vitaminer, nærende ingredienser og ekstrakter.

Det er værd at bemærke, at balsams er både kvindelige og mandlige. Til mænds barbering er det bedre at bruge specielle mænds efter barberingsprodukter, da producenten omhyggeligt vælger dufte og ekstrakter til den mandlige forbruger.

Tip 10. Brug aftershave.

Klassiske shave-spiritus eller lotioner kan stadig findes på salg fra anerkendte producenter. Der er en opfattelse af, at disse produkter er en relikvie af fortiden, og alkoholbaserede barberings lotioner tørrer huden. Imidlertid tilsættes forskellige olier og vitaminer til alkoholbasen, som nærer og fugter huden ikke værre end balm.

Efter barbering lotion fra Proraso med Eucalyptus

Foretrækker balsam eller lotion efter barbering - et spørgsmål om smag. Hvert af produkterne har sin egen følelse efter brug, derfor er det svært at anbefale noget specifikt.

AFTER SHAVING BOWANDTIE ONLINE SHOP

Tip 11. Desinficér barbermaskinen og knivene med alkohol.

Irritation efter barbering fremkommer også på grund af bakterier der falder på huden og åbne porer. Efter barbering akkumulerer en barberkniv og et barberblad et uendeligt antal bakterier, og der er 2 effektive måder at håndtere dette problem på: udskift bladet med en ny med hver ny barbering eller rengør bladet med alkohol. Det er værd at bemærke, at udskiftning af kassetter med 3 eller 5 blade er dyrt, så der er en anden grund til at skifte til barbering med en barberkniv med dobbeltklinge.

Desinficere barbermaskine og knive med alkohol.

Varmt vand hjælper ikke med at dræbe bakterier, det renser kun barbermaden og kniven fra barberet hår og fløde rest. Det er dog muligt at koge vand og desinficere maskinen og bladet i kogende vand. Dette er en lang procedure, og ikke alle maskiner overlever kogende i varmt vand, så denne metode anbefales ikke.

Den nemmeste og mest effektive måde at rengøre bladet og maskinen fra bakterier på - behandling med alkohol eller andre antiseptiske midler. Rengør før og efter barbering med en alkoholtørring, alkoholraster i en flaske med eller uden spray.

Afslutningsvis

I dag overvejede vi flere muligheder for at slippe af med irritation efter barbering af en mands hud. Der er ikke behov for at anvende alle tipene på én gang, bare prøv nogle af disse og forstå, hvad der er bedst for dig. Prøv ikke at dele med barbering og begrænse dig til 3 eller 4 barberingsprocedurer pr. Uge. Mellem barberingen vil din hud have tid til at helbrede, og der vil ikke være nogen irritation.

Tak fordi du læste artiklen til slutningen. Venter på dine kommentarer!

Kosmetik til mænd: Efter barberingsprodukter

Anmeldelser af kosmetik i kategorien "After Shave"

350-450 rubler) har en behagelig lugt. (Adidas lykkedes ikke i benene).
Det kan ikke være bedre.
Hendes mand har følsom hud, tilbøjelig til irritation.
+ Ingen irritation.

Vi anbefaler dig at læse:

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP.

Om projektet | Konkurrencer | Social Directory | referencer

© 2000-2018, 7ya.ru, Medie Registreringsbevis El. Nr. FS77-35954.

Udskrivning af meddelelser fra konferencer er forbudt uden et link til webstedet og forfatterne af meddelelserne selv. Genudskrivning af materialer fra andre dele af webstedet er forbudt uden skriftligt samtykke fra firmaet ALP-Media og forfatterne. Forfatterens og udgiverens rettigheder er forbeholdt. Teknisk support og IT-outsourcing leveres af KT-ALP. Redaktionel udtalelse kan ikke falde sammen med forfatterens mening.

Efter barbering produkter

Aftershave-produkter er mænds kosmetik, som fugter og beskytter huden, forhindrer irritation og betændelse. Du kan købe produkter fra kendte producenter i MosSkaz online butik engros og detailhandel.

Egenskaber og typer af kosmetik efter barbering

Kataloget indeholder vand og creme-baserede lotioner, der indeholder urte ingredienser, panthenol og andre ingredienser med en fugtgivende og nærende virkning.

Du kan bestille en beroligende barberingsbalsam, som ikke kun forhindrer hudafskallelse, men også genopfrisker det, giver huden en behagelig aroma.

De fleste aftershaveprodukter behøver ikke at blive skyllet. Kosmetik har en let tekstur, som hurtigt absorberes og efterlader ikke fedtede mærker på huden og tøjet.

En anden fordel ved produkter - økonomisk forbrug. En lille mængde af produktet er nok til at påføre det jævnt på huden efter at have brugt en barberkniv.

For at bestille varer efter barbering til en rimelig pris, ring til os via telefon eller send en forespørgsel på webstedet for online-butikken. Herefter sender vi varerne til levering.

Hvordan slippe af med irritation efter barbering af en mand

Den irritation, der kommer efter barbering, er desværre et ret almindeligt problem i dag. Og det må siges, at ikke kun repræsentanterne for det stærkere køn, som i skæbnes vilje er tvunget til at barbere hver dag, men også kvinder lider af sådanne problemer. Sandt nok får de på grund af barbering irritation andre steder. Men for alle er spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af med sådan en irriterende problem, relevant.


Hvordan slippe af med irritation efter barbering

Årsager til denne hudreaktion

Årsagerne til irritation er forskellige, for eksempel:

 • ved hjælp af en elektrisk barbermaskin,
 • bruger engangsmaskiner for længe eller sen udskiftning af deres knive,
 • for hyppig barbering, hvorefter huden ikke har tid til fuldt ud at tilpasse sig,
 • Forkert tidsinterval til barbering, fordi det er optimalt at barbere om aftenen, og ikke om morgenen, før du går på arbejde,
 • mangel på hudhydrering.

Elektrisk barbermaskin - en kilde til irritation

Sådan undgår du irritation

Hvis det er muligt for at forhindre selve irritationen efter barbering, skal du bare følge de enkleste råd.


Følg reglerne, og der vil ikke være nogen irritation.

befugtning

Fugtiggør huden omhyggeligt straks inden du begynder at barbere. Det er bedre at dampe huden endda lidt, idet du f.eks. Tager et brusebad eller bad, og kun derefter fortsæt til denne delikate procedure.


Fugtiggøres før barberingen.

Varmt vand

Barbering bør være ved hjælp af varmt vand, varmt er bedre at ikke bruge. For varmt vand åbner porerne, hvor henholdsvis snavs kommer med hårpartikler, og dette bliver hovedårsagen til irritation.


Brug varmt vand

Cremer og barberingsgeler

Sørg for at bruge specielle cremer og barberingsgeler, og ikke sæbe, fordi det tørrer huden for meget og giver ikke glat glide. Ejere af følsom hud bør købe særlige, fugtighedsgivende, allergivenlige produkter til dette formål.


Brug barberkrem

Blad udskiftning

Bladene på maskinen skal altid ændres til tiden og ikke skimp.


Med tiden skifter vi blader

Min maskine

Efter hver brug skal maskinen altid vaskes i en desinfektionsmiddel.


Aftershave vaskemaskine

Efter barbering produkter

Efter barbering skal du bruge specielle fugtighedscreme og anvende dem kun på fugtig hud. Ejere af meget følsom hud bør ikke gælde for det lotion indeholdende alkohol.


Brug efter barbering produkter

Folkemedicin mod irritation

Fir kegler

Vi skal tage friske gran kegler og knuse dem grundigt, hæld derefter kogende vand og lad det brygge. Dernæst kan denne bouillon bruges som en poultice for huden. Du skal anvende straks efter barberingen i ca. en kvart time, men ikke længere.


Fir kegler fra irritation

Persille bouillon

Persillebaseret afkog hjælper med at lindre irritation, beroliger huden og helbredende mikrotrauma. Det skal være finhakket persille, fylde det med kogende vand og insistere på belastning. Denne bouillon tørrer efter barberingen.


Brug persilleafkogning

Aspirin og glycerin

Du bør tage et par aspirintabletter og knuse dem med en ske og tilføje glycerin. Denne blanding påføres huden med lette, masserende bevægelser. Af den måde behøver det ikke vaskes væk.


Aspirin mod irritation

Vitaminer A og E med olie

Tag ampullen af ​​vitaminerne A og E, samt mandel eller ferskenolie, bland alt og applicer på huden straks efter barberingen.


Vitaminer A og E med antiirritationsolie

Herbal decoctions eller eg bark

Lav decoctions af calendula og kamille, og eg bark. Du skal tørre huden med dem hver gang du har barberet, så du holder den i god stand og forhindrer udseende af irritation.


Bouillon eg bark mod irritation

Alt om øjenbrynskorrektion

Ilona Puzenas blog