Afhaling af det intime område

Depilation refererer til hårfjerning fra hudens overflade, og dens mest kendte metoder er barbering og brugen af ​​en særlig creme, der blødgør og fjerner hår. Depilation påvirker ikke hårsækken og ødelægger det ikke, i modsætning til epilering - fjernelse af hår med en pære. Depilering af den intime zone er enkel, smertefri og hurtig - proceduren tager normalt ikke mere end 5 minutter.

Særlige egenskaber

Afhugning af det intime område appellerer ikke til enhver pige eller kvinde - nogle er bange for smerte og irritation, andre er helt tilfredse med deres vegetation. Som med enhver procedure har depilation positive og ikke så specielle egenskaber:

 • Tillader dig at slippe af med håret hurtigt og smertefrit;
 • Eliminerer ubehagelig lugt. Spiret hår (uanset hvor) kan holde på dets "kropsdråber" af sved og talg - sebum, og sidstnævnte har tendens til at lugte ubehageligt, plus bakterier spredt i hår. Især dette problem - gravide kvinder og dem med hormonelle ændringer lider af overdreven svedtendens;
 • Glat hud i det intime område opkræves med tillid mere abrupt end dyre undertøj, siger eksperter;
 • Kvinde depilation tillader dig ikke at fjerne håret renset, men for at fjerne længden eller slippe af med udragende hår fra under trusserne alene;
 • Depilation af en dyb bikini indebærer hårfjerning helt og især almindelig blandt unge piger.

Oversigt og sammenligning af metoder til depilering af intime zoner derhjemme

Der er mange grunde til altid at se perfekt selv i de mest intime steder. Du kan være sikker på, at en invitation til en fest i poolen eller på en eksotisk tur ikke vil tage dig overraske, og din egen refleksion i spejlet vil være glædeligt for øjet og øge selvværd.

Komplekset af behagelige fornemmelser vil supplere den blide glatte hud og glæden ved renhed. Der er også mange måder at gøre disse følelser til dine faste ledsagere.

Vi vil ikke dvæle på professionelle teknologier, overveje mulighederne der er tilgængelige i hjemmet. Vælg hvilken metode der er tættere på din krop.

Depilation af en intim zone voks og strimler

Voksning har været kendt siden uendelig tid. Dens grundlæggende principper har været uændrede siden da: Smeltet formbar voks påføres uønskede hår, og efter hærdning fjernes det sammen med dem.

Hovedårsagen til populariteten af ​​denne metode er praktisk. Ved at forbedre dine evner hver gang kan du ikke bruge mere end et par minutter om måneden på denne procedure.

I flere uger kan du lede en aktiv livsstil, gå til stranden og poolen eller solbade, og være helt sikker på, at bikiniområdet er i perfekt stand. Voks fjerner ikke kun hår, men bremser også væksten. Ubehagelige følelser bliver mindre og mindre følte, som i efterfølgende øjenbrynskorrigeringer.

Fremragende ruller, strimler og specielle servietter samt patroner. Takket være disse værktøjer er depilering derhjemme blevet endnu mere behagelig og overkommelig for begyndere. Ved hjælp af apparater er det ikke svært at anvende voks til tidligere utilgængelige områder, fjerne det smertefrit og få et bedre resultat.

Hvis du ønsker det, kan du få en professionel voksvarmer, selvom, som erfaringer viser, husholdningsapparater, der kan findes i alle hjem, gør et godt stykke arbejde med denne opgave.

Der er flere måder at forberede voks på. Du kan smelte hele volumen ved at opvarme eller knead til en klæbrig tilstand i små stykker, brug hver enkelt så længe den bevarer sine egenskaber, og forbered derefter den næste strimmel på samme måde.

Den anden mulighed er mere optimal: det er svært at forudse selv en professionel på forhånd, hvilket volumen der skal bruges. Valg af metode afhænger af udslip og emballering af voks. Produktet i granulat er beregnet til langtidsopbevaring, en stor pakke er nok i flere år. Bring det til "kampberedskab" kan være i en traditionel kasserolle på komfuret. Professionel voks er også tilpasset til opvarmning i mikrobølgeovnen.

Det er ingen hemmelighed, at bikiniområdet er meget følsomt. Det er derfor, at de polymerbaserede strimler er en ideel måde at fjerne hærdet harpiks på: de er slidstærke og giver højkvalitets depilering.

Samtidig er brugen af ​​strimler ikke altid tilrådeligt. Som praksis viser, er varm voks lettere at fjerne med fingrene fastgjort til håret.

Hvis oplevelsen af ​​selvdestillation slet ikke er, er det bedre ikke at starte fra bikiniområdet. Få bekendtskab med voks på mere lige og tilgængelige dele af kroppen, for eksempel fjerne hår på benene. Denne procedure er meget mindre smertefuld selv i første omgang, udover hårlinjen har en mindre stiv struktur.

Sørg for, at der ikke er ridser eller andre skader på hudens overflade, før du fortsætter med aflejringen. Sørg for, at du ikke er allergisk over for den valgte voksklasse. Hårets længde er også vigtig: for kort kan en voks ikke fange, og for lang tid er en voks ekstremt ubelejligt i arbejdet; Den bedste mulighed er ca. 1 cm. Hvis hårene er lidt kortere end den angivne længde, skal du bruge babypulver: det forbedrer hitchen.

Påfør voks skal være i løbet af hårvækst, og fjern - mod.

Det er mere rimeligt at fjerne resterne en efter en med pincet. Hold din hud stram, hold evt. Fri hånd med fingrene. Forresten mindsker følsomheden ved at trykke på visse punkter. Disse færdigheder er meget nyttige til depilation af det intime område, hvis hud er mere følsom og sårbar, og håret er tykkere og tykkere.

Der er fare for at brænde labia: overvej at hænder er mindre følsomme for høje temperaturer. Hvis det er muligt ikke at stole på taktile følelser, skal du sørge for, at temperaturen ikke overstiger 60 °. Komplicerer sagen og de anatomiske egenskaber i det intime område: utilgængelighed og ujævn overflade.

Voksning er nogle gange nødvendigt i ekstreme situationer, hvilket i sig selv ikke er meget praktisk, og skaber også risikoen for kontakt med slimhinden. Hvis dette sker utilsigtet, skal du straks fjerne voks ved hjælp af varmt (men ikke for meget!) Vand eller avocadoolie.

Naturligt fugtigt miljø hjælper med at slippe af med uønsket stof. I løbet af proceduren må du ikke berøre ansigt og øjne.

Når du fjerner hår, skal du flytte fra kanterne indad. Først og fremmest rydder du den synlige del af pubis, som gradvist bevæger sig mod labia. Her er det nødvendigt at foretage et ændringsforslag til de enkelte karakteristika, nogle kvinder rapporterer i hemmelighed, at det er mere hensigtsmæssigt for dem at anvende voks i retning af pubis og at skyde i modsat retning. Det sidste stadium er anusområdet.

Begyndere det giver mening at vokse små områder og fjerne det gradvist. Smerten kan være en uoverstigelig hindring på vej til skønhed, du risikerer at opholde sig med en fnug af frosset voks fast på hårene. Hvis der er sket en hændelse, vaskes vokset af med varmt vand eller opløses med naturolie, ikke andet end mineralolie.

Det er bedre at studere grænserne for smertens tærskel gradvist, begyndende med det tidspunkt, hvor bevægelser bliver mere præcise og verificerede, og ubehag går langs vejen, kan du øge området. Hvis du har fjernet voksen med en skarp bevægelse og i den rigtige retning, forbliver huden glat og ubleget, så gøres alt korrekt.

Forsigtig ikke midlerne før og efter depilation, købt i specialforretninger. Når du vælger en voks, skal du være opmærksom på dens sammensætning. Tilstedeværelsen af ​​olier reducerer ubehag, kamilleekstrakt tjener som et antiseptisk middel, og mineraler forbedrer hitchen, hvilket igen mindsker risikoen for mikrotraumas. Diabetes du er kontraindiceret sukkerholdige bestanddele i voksens sammensætning.

Det er fornuftigt at gøre voksaflejring på forhånd, således at rødheden og sporene af mindre skader kan forsvinde, for eksempel et par dage før den ansvarlige dato. Den gunstige periode anses også for at være 5-7 dage efter kvindesyklusen: på dette tidspunkt falder smertens tærskel.

Under sin rige historie har voksdannelse formået at omslutte sig med farverige "rædselshistorier", de fleste er forbundet med betændelse eller irritation af hud og hår, der er indlejret i det. Moderne kosmetik - fjernelse af irritation og fjernelse af hårrester - vil helt sikkert bidrage til at undgå det ubehag, som denne teknologi måske har skabt.

Hvordan shugaring?

Teknologien til shugaring er i mange henseender ligner voksaflejring, kun i stedet for voks anvendes en sukkerholdig blanding.

Rødderne af denne teknik går tilbage til den dybe antikvitet. Ikke desto mindre er denne folkemedicin fortsat meget populær, især i landene i øst. Ifølge anmeldelserne, efter proceduren, får pigens krop en sødlig smag.

Ifølge dens konsistens er blandingen af ​​malkningshugaring kun lidt anderledes end den for voks, derfor er det i anvendelsen tilladt at anvende de samme hjælpemidler, der er involveret i voksproceduren: striber, specielle servietter for at fjerne hårrester.

Shugaring er meget tiltrækkende for dem, der foretrækker naturlige kosmetiske og hygiejneprodukter. Nogle gange er det ikke bare et spørgsmål om smag, men et spørgsmål om trivsel. Syntetiske analoger kan indeholde stoffer, der forårsager allergiske reaktioner eller irritation i individuelle tilfælde.

Det er helt zaknomerno, at den mest tillid er forårsaget af et værktøj til depilation, udarbejdet af sig selv. Fremgangsmåden til fremstilling er ret simpel og økonomisk.

Du kan forberede en blanding til shugaring derhjemme, her er de komponenter, der tjener som grundlag:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • Juice presset fra en halv citron
 • Spisesked af vand.

En yderligere betingelse skal være opfyldt: Et omhyggeligt placeret stof bør opvarmes strengt til gyldenbrunt, hverken mørkere eller lettere. Kun den angivne nuance vil give den ønskede effekt.


Hvis det ønskes, kan du tilføje andre ingredienser, her er de mest berømte af dem:

 • honning;
 • Kamille;
 • Tinktur fra skallen af ​​en umodne valnød.

Kamille er kendt som et naturligt antiseptisk middel. Valnød i modningsprocessen er et ægte lagerhus af jod - dette beløb er nok til at forbrænde hårsækkenet. Honning i dette tilfælde spiller rollen som en katalysator, hvilket forbedrer virkningen af ​​de andre komponenter. Da blandingen har en fuldstændig blød sammensætning, er der ved afslutningen af ​​proceduren ingen grund til at anvende sedativer, det er nok at vaske huden med varmt vand uden sæbe.

Blandt manglerne ved depilation bemærkes shugaring først og fremmest sin skrøbelighed: proceduren skal gentages omkring tre gange om måneden. Der er også kontraindikationer som diabetes: Der er risiko for, at partiklerne i den sukkerholdige blanding trænger ind i blodet, hvilket er uacceptabelt i denne sygdom. Man bør ikke miste den individuelle intolerance af stoffet, for eksempel en allergi mod honning.

Normalt vaskes blandingen let med vand, hvis det er nødvendigt, kan du bruge et hygiejnebind: tryk det bare i et par sekunder til det område, der kræver ekstra rengøring.

Tør huden med naturlig grøntsag, men ikke mineralolie.

Hvis du allerede har mestret shugaring, skal du ikke tage for lange pauser mellem behandlinger. Hver af dem vil bringe mindre og mindre ubehagelige fornemmelser, hårene i bikinizonen begynder at blive fjernet meget lettere, deres vækst vil falde. Hvis du stopper shugaring eller voksaflejring af den intime zone, vil alt efterhånden vende tilbage til det normale, du bliver nødt til at starte hele tiden igen.

Brug depilatory cream

Depilering af intime områder med creme er den bedste løsning til følsom for smertefuld hud, men det tolereres godt af kontakt med kemikalier.

Depilatory cream er bredt repræsenteret på markedet for kosmetik i form af salver og aerosoler. De er baseret på thioglycolsyre, hvis opgave er at opløse håret.

Moderne cremer påføres med et tyndt lag i nogle få minutter. I ansøgningsprocessen bør de grundlæggende regler overholdes.

Følg producentens anvisninger nøjagtigt, forvent ikke at øge effekten, og efterlade cremen i huden længere end den angivne tid: langvarig kontakt kan forårsage kemiske forbrændinger eller irritation. Af samme grund undgå kontakt med slimhinder.

Hovedprincippet om depilation forbliver uændret: vi sætter på hårvækst, vi fjerner "mod håret", som regel nævnes dette i instruktionerne.

Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes agenten sammen med rester af håret med en speciel spatel, der er inkluderet i sættet.

Den næste depilation vil være nødvendig om et par dage eller uger - afhængigt af typen af ​​kosmetiske produkter. Det mest effektive er de midler, der ødelægger ikke kun den synlige del af håret, men også trænger ind i huden og påvirker hårsækken. Som følge heraf bliver hårene tændt, gjort tyndere, deres vækst falder ned.

Intim barbering

På trods af mange ulemper og bivirkninger er mekanisk barbering fortsat den mest berømte og hurtigste måde at slippe af med uønsket hår.

Sandt nok kan det kun anbefales med forbehold. De, der vælger denne sti, bliver nødt til at barbere bikiniområdet hver dag, og med hver barbering bliver hårene hårdere og tykkere.

I nogle tilfælde forårsager denne metode irritation, da huden i den intime zone er meget øm. Måske er de eneste fordele ved mekanisk barbering effektivitet og omkostningseffektivitet.

Hårfjerning i epilatorens intime område

I skønhedsbranchen begyndte epilatoren at blive brugt relativt nylig. Epilatorens funktion for bikiniområdet er hårfjerning sammen med pæren.

Det oprindelige mål for udviklerne var at stoppe hårets vækst helt, da follikulær apparatet blev nådesløst ødelagt. Desværre viste hans evne til at regenerere sig at være højere end formodentlig, og ingen formåede at slippe af med sit hår i den intime zone for evigt.

Den korte effekt er imidlertid indlysende: Epilatoren virker hurtigt og sikkert næsten uden at forårsage uønskede bivirkninger. I gennemsnit tjener epilatoren troligt sine elskerinder hver gang hver anden uge.

Elektriske epilatorer til intime zoner er udstyret med en hastighedsvælger og yderligere vedhæftede filer. Der er ingen universel rådgivning her: hvad af den foreslåede passer til dig, kun personlig erfaring vil fortælle.

Før epilering skal du behandle bikiniområdet med en rensende og affedtende lotion. Da mekanisk hårfjerning er en ret traumatisk proces, skal du bruge et beroligende middel til enden og afstå fra kontakt med tøj i et stykke tid.

Der er en mere moderne løsning: Portable foto og laser epilatorer til den intime zone. De adskiller sig fra professionelle enheder i mindre strøm, samtidig giver de flere beskyttende funktioner.

Blandt de negative faktorer noterer brugerne udseendet af dobbelt hår. Nogle gange med uforsigtig håndtering opstår der mekaniske skader på huden. Nogle modeller har ikke tilstrækkelig fleksibilitet til at fjerne hår fra vanskelige områder.

Hvilken vej er bedre?

Den optimale metode til depilering bør vælges individuelt. Man bør tage højde for forskellige faktorer: niveauet af smertegrænsen, følsomheden af ​​huden, modtagelighed for naturlige og syntetiske stoffer.

Det største antal tilhængere købte voksafhældning efterfulgt af den gode gamle shugaring. Samtidig må det ikke glemmes, at selv sådanne sikre og tidstestede metoder har kontraindikationer. Vi kan ikke udelukke den menneskelige faktor: den økonomiske situation, personlige præferencer.

Mange piger og kvinder er ikke interesserede i at eksperimentere hjemme og bruge professionelle serviceydelser i specialiserede saloner, hvor de kan tilbydes mere avancerede teknologier: foto- og laserfjerning.

Hudpleje efter depilering

Selv en overfladisk virkning på huden, såsom depilation, er iboende en mikrotrauma. Af denne grund kræver huden i de første par dage mere delikat behandling. Undgå aggressive hygiejneprodukter.

I tilfælde af mekanisk skade med en barbermaskine eller epilator skal der påføres eftershave lotion.

Hvis en creme eller depileringsspray forårsager irritation, neutraliser den uønskede virkning med en baby creme.

Vær opmærksom på hudens tilstand: Hvis det er tørt, øges sandsynligheden for, at håret indtrænger. Ikke fortryde fugtighedscreme, hvis det er muligt, uden parfume og antiperspiranter i det intime område.

Pas på komfortable trusser, undgå tætsluttende tøj. Husk, at de ubehagelige konsekvenser af proceduren bør komme til intet i løbet af dagen.

Det er meget ønskeligt at finde ud af og neutralisere årsagerne, tør hud - den vigtigste.

Takket være disse enkle løsninger, behøver du ikke at opleve ubehag. Huden vil modtage yderligere beskyttelse mod skadelige bakterier og mulige virkninger såsom inflammation eller pigmentering.

Mangel på hår på den intime del af kroppen og huden i perfekt stand er nøglen til et godt humør og tillid, ikke kun under en strandferie. Effekten er sammenlignelig med smuk undertøj: selvom den er skjult for andres øjne, føles ejeren i en højde.

Midler og metoder til depilering af den intime zone

For at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet blev der i lang tid kun brugt en barbermaskine. Men efter barbering er der næsten altid små nedskæringer og irritation. Heldigvis har den moderne kosmetiske industri opfundet et middel til fjernelse af det intime område, som ikke giver sådanne bivirkninger og permanent løser resultatet. Før du anvender det, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med funktionerne i deres brug og mulige uønskede handlinger. Hertil kommer, at for nogle er spørgsmålet om hensigtsmæssigheden af ​​intim depilation stadig åben.

Har jeg brug for depilation

Tilhængere og modstandere af bikini hårfjerningszone har ofte forskellige aldersgrupper. Det meste af den ældre generation er tilbøjelig til at tro at fjernelse af skindhår er skadeligt og uhygiejnisk. Men unge piger og kvinder mener, at dette er nødvendigt af æstetiske årsager. Dette bidrager også til overflod af reklame cremer, geler, voks og enheder til intim depilation. Og udseendet på stranden eller i poolen med vegetation i bikini zone, armhuler eller på benene betragtes som uanstændige og grimme. Efter kvinderne blev denne tendens også hentet af mænd. Nu er der specielt udviklet specielle produkter til fjernelse af hår på forskellige dele af kroppen, både hjemme og i skønhedssaloner.

Lægerne kom ikke til enighed om fordelene eller skaderne af depilering af det intime område. Derfor er spørgsmålet om gennemførligheden af ​​denne procedure, at alle selvstændigt skal beslutte sig for at analysere følgende fakta:

 • På håret ophobes en enorm mængde bakterier, små partikler af udskæring og urin. Dette fører til dannelsen af ​​en ubehagelig lugt og bidrager til udviklingen af ​​patogen mikroflora, hvilket forårsager betændelse i det ydre og indre genitalorgan.
 • Medierne dikterer stærkt visse kanoner af skønhed, der skal opfyldes for at kunne lykkes (smuk, elsket, glad...). En af dem - den næsten fuldstændige mangel på vegetation på en kvindes krop. Derfor kan tilstedeværelsen af ​​hår på benene, i armhulerne eller i lyskenhed for en ung pige blive til latterliggørelse og direkte hån. Ligegyldigt hvor trist det kan lyde, men dette fænomen er blevet ganske udbredt, og det kan ikke ignoreres.

Til gengæld nævner modstandere af depilation følgende fakta som argumenter:

 • Frakken i pubis- og perineumområdet hjælper med at opretholde en vis balance i mikroflora, hvilket forhindrer penetration af fremmede mikroorganismer i kønsorganerne. Et overbevisende argument - i naturen er der intet overflødigt og unødvendigt. Derfor er depilation unaturlig og skadelig.
 • Håret danner også en slags luftbarriere, der hjælper med at opretholde en bestemt temperatur i bikiniområdet. Men dette argument med opfindelsen af ​​tøj har mistet relevans.

Sammenfattende alle ovenstående fakta kan vi sige, at udseendet af betændelser og udviklingen af ​​kønsinfektioner er mere forbundet med manglen på ordentlig regelmæssig hygiejne i det intime område, snarere end med tilstedeværelsen af ​​vegetation på den. Derfor bør alle i denne sag være afhængige af deres æstetiske opfattelse og bekvemmelighed.

Når depilering er nødvendig

Der er situationer, der tvinger dig til at gøre depilation i pubic zone, uanset personens ønske. Disse omfatter:

 • bukhule kirurgi;
 • under graviditet (lige før fødslen);
 • behovet for et fikseringsbandage eller gips i bækkenområdet.

I en medicinsk institution udføres depilering af den intime zone med en barbermaskine, hvorefter irritation ofte opstår, og der dannes små abscesser. Dette skaber ikke kun visse ulemper, men tjener også som en gateway for infektionen. Derfor er det værd at fjerne håret selv på forhånd, på en mere effektiv og sikker måde i hjemmet eller i en skønhedssalon. For at gøre dette kan du bruge voks, fløde, sukkerpasta og andre midler.

Typer af depilation

Hårfjerning i bikiniområdet (pubis, labia, skridt) og dybt mellem skinkerne hedder brasiliansk depilering. Det blev udbredt efter 1987 åbnede syv søstre fra Brasilien deres egen skønhedssalon på Manhattan, hvor de begyndte at anvende fuldstændig fjernelse af vegetation i det intime område. Mange kvinder fandt det ganske seksuelt og bekvemt, så metoden spredte sig hurtigt i hele Amerika, og snart begyndte de at bruge det i europæiske lande.

Brasiliansk intim depilation kan gøres ved hjælp af følgende midler:

 • voksservietter;
 • varmt voks;
 • sukker pasta.

Udover fuldstændig fjernelse af hår i det intime område, udfør deres delvise eliminering kun i det område, der er synligt fra under badedrættet. Oftest til dette formål, brug en særlig creme eller andre milde midler til depilation.

For nylig er der intimt hårklipp, der kommer i brug med anvendelsen af ​​farvebilleder, rhinestones og andre dekorationer.

Mekaniske metoder

Mekaniske metoder til depilering indebærer, at håret er afskåret eller trukket ud.

barbering

Den mest almindelige metode til intim depilering. Dens vigtigste fordele er:

 • tilgængeligheden af ​​hjemmet alene
 • hastighed;
 • rimelig pris for maskiner, geler og cremer;
 • smertefri;
 • evnen til at gøre depilation uden faglige færdigheder og viden.

Denne metode har dog betydelige ulemper:

 • høj risiko for at kompromittere hudens integritet
 • irritation efter barbering er ikke ualmindeligt;
 • hårene bliver grove, og ved genvækst dannes en stiv børste;
 • hurtig genvækst.

Følg reglerne for barbering for at undgå irritation og nedskæringer:

 • fordamper huden i den intime zone under varmt vand i brusebadet eller badet;
 • brugen af ​​værktøjer til at lette glidebladebladene (cremer og barberingsgeler);
 • Bladet under barberingen bør rettes langs hårvæksten og lidt diagonalt for at reducere risikoen for irritation;
 • efter barbering - brug en beroligende eller blødgørende hudlotion eller creme.

Elektrisk epilator

Følgende mekaniske metode til hårfjerning i det intime område er en elektrisk epilator. På grund af svær smerte er det bedre at bruge opgraderede modeller med et kølesystem.

Fordelene ved denne hårfjerningsmetode omfatter:

 • efter hver procedure bliver håret tyndere og blødere;
 • bremser hårvæksten, hvilket giver langsigtede resultater og reducerer brugen af ​​enheden;
 • smerten i proceduren falder gradvist
 • evnen til at gøre proceduren hjemme alene.

Denne metode til epilering af bikiniområdet har imidlertid både negative aspekter og kontraindikationer:

 • Brugen af ​​epilatoren anbefales ikke til kvinder med hårde og tykke hår i det intime område;
 • ofte efter den første procedure vokser håret under huden;
 • metoden er smertefuld, derfor bør enheden ikke bruges af kvinder med lavt smerte tærskel, såvel som under graviditet, når bikini zone følsomhed er stærkt forværret;
 • Efter epilering kan der forekomme irritation på huden.

For at gøre denne metode mindre smertefuld og forhindre indgroede hår, har du brug for:

 • inden proceduren skærer håret med en saks, der efterlader en højde på 3-4 mm;
 • en gang om ugen for at gøre hjemmet skrælning af huden i det intime område;
 • Før epilering er det bedre at dampe huden og om nødvendigt anvende et bedøvelsesmiddel eller brug en kølecreme.

Efter brug af en elektrisk epilator er det nødvendigt at behandle bikiniområdet med en beroligende og blødgørende creme eller gel.

En ganske god effekt giver afskallingsmetoden med varm og kold voks.

Den "kolde" procedure indebærer anvendelse af servietter med voks påført dem, som opvarmes fra varmen i krop og hænder. Disse servietter limes til området af den intime zone og afbrydes med en skarp bevægelse mod hårets vækst. Det er ikke særlig bekvemt at gøre denne procedure hjemme, da det er nødvendigt at stramme huden stærkt for at undgå dannelse af hæmatomer på behandlingsstedet. Derudover kan frygten for smerte ikke gøre bevægelsen ret skarp, hvilket også vil medføre hudskade.

Derfor udføres brasiliansk depilering med voks bedst i en professionel salon, hvor den "varme" metode ofte bruges. Det kræver tilstedeværelse af:

 • voks;
 • stof strimler;
 • træ spatel.

Smeltet voks påføres det intime område med en spatel, hvis temperatur ikke forårsager forbrænding. Derefter påføres en stofstrimmel på det og glattes i retning af hårvækst. Herefter bryder den skarpt i modsat retning. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres en voksfjerner på huden, og derpå påføres en creme til forebyggelse af irritation.

Fordelene ved voksprodukter:

 • hastigheden af;
 • økonomisk overkommelighed;
 • langvarigt resultat
 • hår bliver blødere, tyndere og lettere, deres vækst falder ned;
 • Mulighed for brug under graviditet.

Den største ulempe ved intim voksaflejring er smerte. Men som hårene bliver tyndere og svagere, vil smerten falde.

Brazilian depilation med filmvoks giver en meget god effekt. Dette værktøj forårsager ikke forbrændinger og er mindre smertefuldt end den sædvanlige "varme" voks. Den kan bruges i hjemmet i brusebadet, med en lav smerte tærskel, under graviditeten. Efter proceduren er det nødvendigt at sætte på det intime område en lidt beroligende og blødgørende creme.

Brazilian depilation i salonen ved hjælp af voks bør kun udføres af en kvalificeret erfaren specialist i overensstemmelse med alle antiseptiske regler. Ellers er det muligt at introducere infektion og skade på huden.

Før du fjerner uønsket vegetation med voks, kan du ikke dampe huden i den intime zone i brusebadet eller i badet. Dette kan føre til fjernelse sammen med voks af det øvre lag af epidermis.

Shugaring

Fjernelse af overskydende vegetation med et værktøj som sukkerpasta kaldes shugaring. Proceduren udføres i mange skønhedssaloner, men med tilstrækkelig viden og færdigheder kan det gøres hjemme. Denne metode anvendes ofte under graviditet, da naturlige ingredienser ikke skader moderens og fostrets sundhed.

Til fremstilling af sukkerpasta tages sukker, rent vand og naturlig citronsaft. Af disse komponenter brygges en tyk sirup, som påføres til bikiniområdet, forlades i nogle få sekunder, og derefter stærkt brudt mod hårvækst.

Fordelene ved shugaring er som følger:

 • langvarigt resultat
 • mangel på indgroede hår
 • ingen irritation, som kan observeres efter påføring af voks;
 • adgang til at udføre hjemme
 • Mulighed for brug under graviditet.

Depilation voks og sukker pasta er meget ligner hinanden. Det er værd at prøve begge måder at vælge selv den mest egnede.

Kemiske metoder

Som kemiske depileringsmidler anvendes specielle cremer og geler, som ødelægger hårets struktur og forårsager deres tab.

Fordelene er:

 • let påføring af cremen eller gelen på de ønskede områder
 • ingen irritation efter brug af cremen;
 • smertefri;
 • mulighed for at ansøge selvstændigt.

Før påføring af cremen bør være en test for fraværet af en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende cremen på indersiden af ​​albuen og vente 10-15 minutter. Fraværet af rødme vil indikere et allergivenligt middel.

Ulemper ved at bruge creme til depilation:

 • lav effektivitet på tykke hår
 • ubehagelig lugt;
 • begrænsning af brugen af ​​kemikalier under graviditeten.

Permanent vegetation fjernelse

Voks, creme, gel og andre hjemmehjælpemidler hæmmer hårvækst, men bloker det ikke fuldstændigt. Men salonmetoder til hårfjerning kan løse dette problem for evigt.

photoepilation

Baseret på stærk opvarmning og død af glødelampen under påvirkning af en lyspuls. For at opnå et 100% resultat skal du gennemgå flere procedurer. Ulemper ved metoden:

 • høje omkostninger;
 • muligheden for forbrændinger
 • begrænsninger under graviditeten.

Kontraindikationer for fotoepilation:

 • diabetes mellitus
 • maligne tumorer
 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme i det behandlede område
 • hjertefejl.

Efter epilering kan du bruge en creme eller andre midler til at berolige huden.

Laser hårfjerning

En dyr men effektiv metode. Dens princip er baseret på det faktum, at laserstrålen trænger dybt ind i huden og ødelægger hårsækken. For at fuldstændig eliminere vegetationen er det nødvendigt at gennemgå flere sessioner med jævne mellemrum. På trods af at der ikke er direkte kontraindikationer, anbefaler lægerne ikke at bruge denne metode til fjernelse af hår under graviditeten.

elektrolyse

Det består i påvirkning af hårpærerne ved elektrisk udladning. Fremgangsmåden er ret smertefuld, så før det begynder, anbringes en bedøvende creme på huden. Du bør også vælge et andet værktøj til dem, der lider af hudsygdomme i det intime område, er syge med smitsomme sygdomme, lider af hjertesygdom såvel som under graviditet. Salon depilation metoder ikke forårsager hudirritation, derfor er det ikke nødvendigt at bruge en beroligende creme, efter at de er blevet udført.

En række værktøjer til delvis, brasiliansk og hardware depilation giver dig mulighed for at vælge den mest egnede og effektive metode, som du kan bruge hjemme eller kontakte en professionel salon.

Metoder og midler til hårfjerning på intime steder

I deres ønske om at få glat hud i bikiniområdet, er kvinder klar til at prøve flere og flere nye midler til at fjerne uønsket hår på intime steder.

I dag er de mest almindelige værktøjer, metoder og metoder til fjernelse af kropshår:

 • hårfjerning ved hjælp af en barbermaskine;
 • kemisk depilering ved hjælp af specielle cremer;
 • shugaring;
 • mekanisk hår depilation;
 • voks depilation;
 • hårfjerning med en laser enhed.

Hver metode har sine fordele og ulemper såvel som kontraindikationer. Derfor vælger hver kvinde sin ideelle måde at få det ønskede resultat på.

Populære midler (depilatory cremer) til hårfjerning i bikiniområdet

Depilation creme Kracie Epilat

Epilation og depilation - hvad er forskellene?

I begge tilfælde handler det om at fjerne hår.

Forskellen ligger i metoden for at nå målet: Depilation indebærer fjernelse af hår (overfladisk eksponering), epilationsretningen er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet.

Til depilation brug en barbermaskine, cremer, sukker, voks, depilators.

Fabrikanter kalder enheden til hårfjerning epilator. Men da det fjerner håret uden at ødelægge hårsækken, så bliver det derfor udtørret. Derfor vil det være korrekt at sige - en depilator.

Påvirkningen af ​​hårsækken under epilering udføres ved hjælp af en enhed - en laser.

Depilation bikini - barbering: fordele og ulemper

Fordelene ved denne metode: tilgængelighed, enkelhed i proceduren, kræver ikke at bruge en stor mængde tid.

Effekten opretholdes dog kun i få dage. Der er risiko for infektion på grund af skader på overfladen af ​​huden. Og mange står over for ubehag efter barbering, hvilket skyldes forekomsten af ​​hudirritation.

Således er valget til fordel for barbering indlysende, hvis der er en lille smule tid til rådighed til oprydning. I andre tilfælde kan der gives fortrinsret til mere effektive metoder.

Geler og depilatory cremer

Gels og depilatory cremer har en mere mild virkning end voks eller barbermaskine; Det er derfor det er godt for et delikat bikiniområde. Dette betyder at fjerne hår på intime steder opløser keratin på grund af optagelse af særlige stoffer i dets sammensætning: calciumhydroxid, blødgørende midler, thioglycolat.

Yderligere stoffer af geler og cremer (olier, ekstrakter, ekstrakter) nærer og blødgør huden, forhindrer irritation

Men i tilfælde af beskadigelse af huden (ridser, slid), kan dette værktøj ikke bruges. Det er kontraindiceret hos gravide og personer, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner.

Kemisk epilation bikini område

De aktive komponenter i cremer ødelægger hårstrukturen, hvorefter den let fjernes med en speciel spatel. Glatheden af ​​huden efter kemisk depilation opretholdes i længere tid end efter barbering.

Særlige cremer er udviklet til forskellige dele af huden: til aflejring af krop, bikini og underarm områder.

De adskiller sig også i den tid, der er nødvendigt for at opnå effekten. Nogle ødelægger håret i 3 minutter, andre bliver nødt til at forlade på huden i 10 minutter.

Inden proceduren udføres med brug af cremen, er det vigtigt at teste det, som fabrikanten altid minder om på pakken. For at gøre dette er det nok at udføre hårfjerning på et lille område af huden og spore dine følelser under og efter proceduren.

Forbrændingen eller rødheden kan indikere, at dette betyder at fjerne hår på intime steder, som du ikke bedre kan bruge

Kontraindikation til kemisk depilering er også tilstedeværelsen af ​​irritation og sår på huden. Og denne metode er ikke egnet til dem, der ønsker at fjerne uønsket hår, før de går til stranden, for efter proceduren er solens eksponering for hudens behandlede områder ikke anbefalet.

Epilation bikini voks

Af hensyn til to uger af glathed og ømhed i huden er det værd at lide lidt smerte. Noget som dette kan argumenteres, dristigt betyder det at fjerne hår i bikinizonen eller andre særligt delikate områder af kroppen.

Denne metode til depilering er kold og varm betyder. I specialiserede saloner kan man også tilbyde varm voks til fjernelse af hår. Og i den sædvanlige kosmetiske butik kan du købe voksstrimler til hårfjerning derhjemme.

Voksning kan ikke give det ønskede resultat, hvis hårene er meget korte

Pas på! Depilation med voks er kontraindiceret i papillomer, rosacea, diabetes, herpes, hudlæsioner. Også grunden til at afvise denne metode kan være tilstedeværelsen af ​​mol på det behandlede område af kroppen.

Smertelindring under epilering: hvilke værktøjer, der skal bruges

Da smertestillende midler til oral administration har ringe effektivitet, anbefales effekten af ​​lokalbedøvelse. Disse værktøjer omfatter lidokain-spray. Anvend det skal være 3 timer før proceduren.

Ud over dette værktøj anbefaler kosmetologer brugen af ​​specialbedøvende creme, som Emla creme, der indeholder prilocain og lidokain.

Det skal anvendes i en time eller to før depilering. Det er imidlertid mindre effektivt end lidokain-spray. Mange kvinder mærker ikke nogen ændringer i følsomheden.

En anden god måde er at bruge smertestillende midler designet til tatovering (for eksempel Xylokain, Golden Rose, etc.).

Shugaring - sukkerepilation af bikiniområdet

Dette værktøj bruger metoden til hårfjerning på intime steder med brugen af ​​sukker, oprindeligt fra Egypten. Det blev hurtigt populært på grund af sin alsidighed. Det bruges til at fjerne uønsket hår, ikke kun i bikiniområdet, men også i næsten alle områder af den kvindelige krop.

Metoden til at lave sukkerpasta hjemme blev hurtigt behersket af vores kvinder. Sammensætningen af ​​pastaen til hårfjerning omfatter sådanne tilgængelige ingredienser som sukker, vand og citronsaft.

Depilering af sukker tager mere tid end voks, og indebærer en mere kompleks procedure for anvendelse og fjernelse af midler.

Hjemmepilator til bikini område

Handlingsprincippet hos epilatorer består i at trække hår ud. Proceduren er enkel at udføre hjemme. For at opnå glat hud er det nok at holde maskinen over det område, der skal behandles flere gange.

Behovet for at gentage depilationen sker som regel ikke tidligere end 10 dage.

De, der er bange for smerte, har følsom hud, udsat for irritation og står over for problemet med indgroet hår, vil det være vanskeligt at vælge et valg til dette værktøj til at fjerne hår på intime steder, på trods af dets fordele.

Elektrisk hårfjerningszone bikini

Blandt professionelle kosmetologer betragtes denne metode til hårfjerning som en af ​​de mest kardinale, da den er baseret på effekten af ​​strøm på hårsækkene.

Som følge af hårfollikelens død i stedet vil den nye hårrot ikke længere vokse.

Dette er den største fordel ved metoden og forskellen fra resten.

Med denne type hårfjerning anvendes forskellige elektrolyse metoder (termolyse, elektrolyse, Bland, flash) og forskellige nåle (nikkel-krom, tefloncoated, guld). Alle disse metoder er absolut sikre og ulæselige traumatiske.

Photoepilation bikini område

Dette er en moderne metode til at fjerne hår med højpulslampe. Pigmentet melanin i hårsækken absorberer lysstråler, hvorefter det opvarmes og ødelægges.

Efter et vist tidsrum (op til en dag) falder håret ud. Dette er en absolut sikker procedure, læger siger, at forbrændinger er udelukket.

Derudover påføres en speciel kølemel på huden. Ulempen ved denne metode - nogle gange tager det op til 5 sessioner for at stoppe hårvækst. Resultatet har dog været glædeligt i mange år.

Laser hårfjerning bikini

Essensen af ​​metoden består i at bryde hårfollikelstrukturen og som følge heraf umuligheden af ​​yderligere hårgendannelse. Og selvom laser hårfjerning lover at fjerne uønsket hår permanent, i nogle tilfælde, under påvirkning af hormoner, kommer problemet tilbage.

Forberedende procedurer involverer fuldstændig fjernelse af hår ved barbering for bedre indtrængning af laserstråler ind i hårpærens dybe komponenter. Derefter behandles problemområder ved hjælp af et specielt apparat.

Som regel for at få det forventede resultat skal du bruge flere sessioner i salonproceduren, hvilket ikke er billigt.

Enzyme Hårfjerning Bikini

Essensen er den termokemiske virkning på hårsækkene med enzympræparater. Disse er enzymer, der er specifikke proteinkatalysatorer. dvs. de ændrer hastigheden af ​​kemiske processer.

De forstyrrer strukturen af ​​keratin og hårfolliklerne med høj molekylvægt.

Vigtigt at vide! Ulempen ved proceduren er en ret langsom proces. Derfor er det ofte kombineret med andre midler til at fjerne hår på intime steder (shugaring, fjernelse ved hjælp af voks).

Ultralyd Hårfjerning Bikini

Denne metode kombinerer tre typer eksponering: voks, kemisk depilering og derefter ultralyd, dvs. eksponering for ultralyd specialiseret enhed.

Vær opmærksom! I bikiniområdet er denne procedure ekstremt sjælden, da der ud over hårsækkene kan forekomme ødelæggelse af ømme intime områder.

Der er ingen måde at opnå en glat hud, der passer til alle. At ønske at se perfekt førte ikke til fremkomsten af ​​nye problemer, du skal vide om specifikationerne i en bestemt procedure, om de mulige negative konsekvenser og kontraindikationer.

Nyttig video om måder og midler til hårfjerning i bikiniområdet

Pas på sundhed og skønhed, kære kvinder!

Intime depilation produkter

Enig, epilering af intime steder er en integreret procedure for hver moderne pige. Hun er så fast ind i vores liv, men rejser stadig mange spørgsmål. Hvilken vej er bedre? Gør det ondt eller ej? Hvordan pleje huden efter depilation? Og meget mere. I vores artikel hjælper vi dig med at forstå lidt og træffe det rigtige valg. Vi foreslår, at du gør dig bekendt med den bedste løsning - depilation derhjemme. Om alle hemmelighederne om hvordan man fjerner hårfjerning i det intime område derhjemme, vil du lære videre. Er du klar? Så begynder vi!

Skal jeg gøre en intim depilation?

Selvfølgelig spekulerer mange piger om det er nødvendigt at gøre intim depilation hjemme. Ikke alle er klar til at beslutte sig for en sådan procedure. Nogen er bange for smerte, mens andre - bare er du velkommen til at kontakte en specialist. Valget er under alle omstændigheder din. Men fraværet af hår på et så intimt sted er først og fremmest æstetisk og hygiejnisk.

En velplejede pige vil altid fange glæden af ​​omsorgsfulde mænd, og selv den mest behagelige og selvsikkerhed, når huden er glat og delikat. Hvordan man laver hårfjerning, intim zone hjemme? Tro mig, det er ikke så svært. Bare brug for at vælge den rigtige metode og udføre depilation så korrekt som muligt for at undgå smerte. Desuden findes der i øjeblikket stoffer, der kan reducere irritation under depilering af intime områder. Derfor skal du ikke bekymre dig, alt bliver vellykket!

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme? Intim zone uden irritation

Fremgangsmåden ved depilering er fjernelsen af ​​den øverste del af håret. I dette tilfælde vokser håret meget hurtigere end når stoffet påføres rodpæren. Der er metoder, hvor håret fjernes sammen med hårsækken. Det gør mange moderne piger lykkelige, for nogle gange har vi ikke tid til at gøre hårfjerning så ofte. Hver pige vil vælge den måde, der er mest bekvem og behagelig for hende.

Rejser til salonen er dyre, og du kan gøre denne procedure hjemme, hvor det er behageligt og alt er til stede. Er du enig i dette? Hvis ja, så vil vi i detaljer overveje metoder til hårfjerning i den intime zone derhjemme og kende deres fordele og ulemper.

Intim barbering

Hvis du ikke er opmærksom på nogle af ulemperne og bivirkningerne, er depilation med en barberkniv fortsat den mest populære og hurtigste metode til at slippe af med uønsket hår.

Godbidder

Mange piger vælger denne mulighed på grund af en række fordele:

 • Enkelhed og tilgængelighed. Razor kræver ikke store økonomiske omkostninger. Du kan bruge maskinen næsten hver gang. Derudover er der i vores tid maskiner med flere knive, et flydende hoved og en beskyttende belægning, hvilket i høj grad letter aflejringsprocessen.
 • Spar tid. Denne procedure behøver ikke at bruge meget tid. Håret fjernes i minutter.

ulemper

En barbermaskine har dog flere ulemper:

 • Udseendet af irritation. Denne metode kan forårsage alvorlig hudirritation.
 • Nedskæringer. Ved hjælp af en barbermaskine, accepterer du automatisk udseendet af ubehagelige nedskæringer. Ofte sker det i en fart og på grund af et meget skarpt knivblad - rødme, irritation og andre hudlidelser opstår.
 • Permanent barbering. Hvis du vælger denne sti, skal du barbere den intime zone næsten hver dag, og hårene hver dag bliver hårdere og tykkere.

Det er vigtigt! Husk at hyppig barbering kan forårsage tør hud.

 • Hår indvækst Efter sådan depilation er processen med indfødning af hår mulig, da kun hårets overflade er barberet, og pæren forbliver under huden.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag og efterberberingseffekter kan du bruge en speciel gel, salve, creme, lotion eller barberskum. Disse midler blødgør huden under barberingen, sørg for det efter.

regler

For at undgå forskellige skader og irritationer skal du følge enkle regler:

 • Godt barber huden før barberingen.
 • Brug gel- eller barbercreme i ekstreme tilfælde - du kan bruge almindelig flydende sæbe.
 • Barber hårene diagonalt, brug ikke en barberkniv til at fordoble det samme sted.

Det er vigtigt! Barbering er det mest smertefri middel til at depilere det intime område derhjemme, men husk at resultatet er ekstremt kortvarigt - en ubehagelig børste vil dukke op om et par dage.

Depilatory cream

Denne metode anses for at være en af ​​de bedste for hårfjerning derhjemme. På kosmetologimarkedet fremstilles dette depileringsprodukt i form af cremer og aerosoler.

Det er vigtigt! De er baseret på thioglycolsyre, som opløser håret. Depilation af intime områder af cremen er velegnet til følsom og delikat hud.

ulemper

De største ulemper ved depilation creme:

 • Allergi. Når det påføres, kan der forekomme allergier over for creme ingredienser. For at kontrollere hudens reaktion på dette middel er det nødvendigt at lægge lidt creme på huden og vent et par minutter. Hvis irritation ikke vises, kan du bruge cremen. Ellers - du skal opgive et sådant værktøj.

Det er vigtigt! Glem ikke hudpleje. Efter proceduren skal du behandle huden med en nærende creme eller lotion. Dette vil ikke kun slippe af med peeling og irritation, men hårene vil vokse meget langsommere, og det er det, vi har brug for.

 • Ubehagelig lugt af kemikalier. Hvis du ikke tåler skarpe lugte, bør du forlade denne aflejringsmetode.
 • Et kort resultat. Når du bruger creme til depilation, vokser håret hurtigt nok tilbage.

Godbidder

Lad os nu se på fordelene ved denne metode:

 • Brugervenlighed. Brug af denne creme er let. Du skal bare bruge værktøjet til det intime område, vent lidt, og fjern ekstra med en spatel eller vask det af.
 • Økonomi. Ved påføring skal cremen ikke påføres for meget.
 • Hastighed og komfort. Ventetiden efter påføring af cremen til depilation vil være ca. 10 minutter. Glatheden af ​​huden opretholdes i ca. 1 uge.
 • Mangel på udskæringer og irritationer. Ved brug af cremen elimineredes risikoen for mekanisk skade på huden, som det er tilfældet med maskinen.

regler

For smertefri depilation med fløde skal du følge disse retningslinjer:

 • Før du køber, skal du sørge for at produktet passer til bikiniområdet, da der er en anden hårstruktur på kroppens områder.
 • Følg forsigtigt producentens anvisninger. For eksempel, hvis du forlader cremen længere end den angivne tid, i sidste ende - kan du få stærk kemisk forbrænding eller irritation. Af samme grund skal du undgå at få cremen i dine øjne og på andre slimhinder.
 • Ligesom i mange tilfælde af depilation, ansøge om hårvækst og rent - i modsat retning.

Det er vigtigt! Hvis der er udslæt eller udskæringer i bikinizonen, kan fløden ikke bruges, for ikke at forværre situationen endnu mere.

Hvordan man laver hårfjerning hjemme er et intimt emne, der bekymrer mange moderne damer. I hjemmet kan du udføre intim depilation med varm eller kold voks. Men for at bruge det er der brug for færdigheder. Proceduren kræver voks, en speciel spatel til applikation og vævsstrimler (ikke altid). Påfør den forvarmede voks på huden, tryk den med en speciel strimmel og skarpt trække med en rykke hårvækst. Det er hele proceduren!

Det er vigtigt! Du kan købe færdige strimler, som allerede er påført voks og klar til brug.

Godbidder

Vi fremhæver de vigtigste fordele ved denne procedure:

 • Tilgængelighed. Til salg er der specielle anordninger, der giver dig mulighed for at opvarme voks til den ønskede temperatur derhjemme. For at gøre dette skal du blot indsætte en speciel kassette, tænde enheden og om et par minutter får vi det færdige materiale til aflejring af bikiniområdet. Således vil hele processen blive meget hurtigere og lettere.

Det er vigtigt! Hvis du ikke har et specielt forberedelse til dannelse af flydende voks, kan du bruge et vandbad eller en mikrobølgeovn.

 • Brugervenlighed. En smal strimmel giver dig mulighed for at anvende voks på små områder i området. Derfor er voksstrimler meget nemme at bruge.
 • Langt resultat. Efter depilering af det intime område med voks, vil nye hår ikke vokse snart, om 3-4 uger. Ved regelmæssig brug af voksstrimler vil du bemærke, at håret er blevet meget tyndere.

ulemper

Men der er en ulempe ved denne depilation:

 • Termiske forbrændinger. Hvis du forkert opvarmer voksen, for eksempel overexploderer, kan du få alvorlige forbrændinger og skader på huden.

Det er vigtigt! Glem ikke om pleje af bikiniområdet før og efter proceduren. Brug en skrubbe for at forhindre indvækst af hår, hvilket undertiden er så ubehageligt.

regler

Nogle subtiliteter af voksaflejring:

 • I det intime område kan hår på mindst 5 mm i længden fjernes.
 • Prøv at fjerne håret kraftigt, i et fald.
 • Hvis der er synlige hår på huden efter fjernelse af voksen, anbefales det ikke at gentage epilering på samme sted, da der kan forekomme mikrotraumer og blå mærker, hvilket er helt ubrugeligt for os.

Det er vigtigt! Hvis erfaringerne med depilering derhjemme slet ikke er, anbefaler vi dig ikke at starte med det samme fra det intime område. Få bekendtskab med voks på mere tilgængelige steder, for eksempel på ben eller en armhulezone. Efter at have trænet godt, kan du fortsætte med aflejring af bikiniområdet.

electrodepilator

Der er piger, der vælger en populær metode til selvhår fjernelse til depilation - epilatoren. Denne metode har flere ulemper end fordele. Hvad slags? Om dette vil vi lære videre.

Godbidder

Så lad os blive fortrolig med fordelene ved hårfjerning med epilator:

 • Høj kvalitet og holdbarhed af resultatet. Kvaliteten af ​​denne barbering vil være meget højere end ved brug af maskinen, da pincetten trækker hårene sammen med pæren.
 • Økonomi. Epilator behøver ikke konstant at købe. Det er nok at købe en gang og bruge i temmelig lang tid.

ulemper

Lad os nu lære den ubehagelige side af at bruge epilatoren:

 • Smertefulde fornemmelser. Epilatoren fjerner håret næsten smerteligt, for eksempel på benene, men når man fjerner det intime område, gør det proceduren uudholdelig tortur. Derfor er det muligt at anvende en mere blid metode til en sådan delikat zone.

Det er vigtigt! Du kan bruge moderne typer elektriske epilatorer, der afkøler huden under depilation, eller dem der kan arbejde i vand.

 • Begrænsninger. Denne metode er strengt ikke egnet til meget langt og tykt hår. Hårlængden må ikke være mere end 4 mm, ellers vil epilatoren simpelthen ikke gøre sit job.
 • Irritationer. Ved første brug er stærke irritationer og udslæt af huden mulige. Men med den efterfølgende ansøgning vil du blive brugt, og der vil være mindre ubehag.
 • Indgroet hår. Når du bruger epilatoren, er det helt sikkert et så ubehageligt aspekt som hårindvækst. Dette problem er ret vanskeligt at løse, så det er bedre at advare hende på forhånd.

Det er vigtigt! For at reducere ubehag under depilation med en epilator, kan du bruge forskellige typer smertestillende midler, for eksempel en antiseptisk spray, der vil sløre smerten lidt, men det er kun et stykke tid.

Nu ved du, hvordan man gør hårfjerning i det intime område derhjemme ved hjælp af elektrisk epilator.

Shugaring

Shugaring er en ny procedure, men vinder popularitet hver dag. Det har nogle ligheder med voksaflejring - blandingen påføres huden, hvorefter den fjernes. Men der er forskelle mellem to lignende procedurer. Vi vil fortælle lidt om det.

Godbidder

Så har shugaring flere fordele:

 • Smertefri procedure. Dette er den vigtigste fordel ved denne metode, da de ekstra hår fjernes ved hårvækst og ikke mod.
 • Beskader ikke huden. Sukkerpasta beskadiger ikke det øverste lag af huden, og sukkers egenskaber gør det muligt at undgå udslæt og irritationer.
 • Tilgængelighed af ingredienser og tidsbesparelser. Efter lidt træning, kan en shugaring pasta laves af dig selv hjemme. Derfor behøver du ikke bruge meget personlig tid til at gå på skønhedssalonen og penge til at købe et specielt værktøj.
 • Vokser ikke ind i håret Efter depilation ved hjælp af shugaring vokser håret praktisk talt ikke, ligesom i overfladen bliver huden overfladisk.

ulemper

Der er en downside shugaring:

 • Ikke alle vil være i stand til at forberede en sådan sukkermasse - det kræver erfaring og tålmodighed.
 • Aflejringsprocessen tager tid.
 • Denne metode har en række kontraindikationer og betingelser, hvor anvendelsen af ​​metoden simpelthen er umulig: forekomsten af ​​hudforbrændinger, irritation og anden hudskade og diabetes.
 • Shugaring kan gøres i tilfælde, hvor hårets længde ikke er mindre end 4-6 cm. Nogle piger har simpelthen ikke råd til at dyrke hår af en sådan længde.

Hvordan laver man pasta?

Før du gør depilation i det intime område derhjemme, skal du forberede en pasta til shugaring. Du kan lave pastaen selv ved hjælp af enkle og overkommelige ingredienser. Tro mig, det vil være meget billigere end at bede om hjælp fra en salon.

For at gøre dette skal du tage følgende ingredienser:

 • 1 kg sukker.
 • 7 spiseskefulde citronsaft.
 • 8 spiseskefulde vand.

Det er vigtigt! For den første prøve er det bedre at tage ingredienserne i forhold til et meget mindre beløb.

Og her er processen med madlavning og påsætning af pastaen:

 • Bland alle ingredienserne i en metalpande og sæt i brand.
 • Blandingen koges på lav varme, omrøres konstant, indtil det øjeblik, hvor sukkeret er helt opløst, og pastaen begynder at skumme.
 • Vi venter til massen bliver lysebrun i farve, fjern fra varme.
 • Hæld pastaen i en plastikbeholder for at afkøle helt.
 • Når massen kan tages i hånd, kan du sikkert gå videre til depilering af det intime område.

Det er vigtigt! For at undgå mulig irritation, dryss babypulver på huden før proceduren. Vi anbefaler ikke at bruge talkum - det klæber porerne og indgroet hår kan forekomme.

 • Vi tager en lidt klar blanding og mnem i hænder, indtil det bliver lysegult.
 • Efter - vi fordeler det på vækst af hår og skarpt trækker vi mod vækst.

Det er vigtigt! Færdiglavet pasta kan opbevares sikkert i køleskabet og opvarmes inden brug i vandbad eller i mikrobølgeovn. Således sparer du betydeligt mad og tid til forberedelsen.

Anbefalinger til depilation af det intime område

Efter næsten alle depilations forekommer hudirritation. Bare rolig, det er en helt normal reaktion på denne procedure, da de øvre lag af epidermis fjernes. Derfor har huden efter depilation brug for passende pleje.

For at fjerne irritation før og efter depilering er det nødvendigt:

 • Vask af fløden til depilering skal være køligt vand.
 • Rengør og prescarb huden før aflejring.

Det er vigtigt! For at undgå indgroede hår og irritation efter depilation, skal du skrælle en dag før proceduren og en gang om ugen efter.

 • Anvend ikke skindprodukter på irriteret eller beskadiget hud.
 • For kun at fjerne hår på dampet hud - dette vil gøre proceduren mindre smertefuld og sikker.
 • Hvis du stadig bliver såret, mens du bruger en barbermaskine eller epilator, salver du stedet med efterskæringen.
 • Den sædvanlige børns creme hjælper med at fjerne irritationer.
 • Efter proceduren bærer i mindst nogle få dage ikke trange tøj og undertøj.
 • Efter barbering eller voksning - tør huden med et effektivt antibakterielt middel.

Det er vigtigt! Hvis du følger alle anbefalingerne, kan du permanent bevare glatheden af ​​huden på det mest følsomme sted.

Videooptagelser

Som du allerede har forstået, er der mange måder at slippe af med vegetation i den intime zone. Hver af dem har begge ulemper og fordele. Intim depilering derhjemme er mulig og tilgængelig for næsten alle. Du kan kun vælge én metode, og du kan prøve forskellige metoder for at forblive den mest behagelige depilation. Du må indrømme, at manglen på hår på et intimt sted er nøglen til et godt humør og selvtillid. Lad ingen vide det, men du vil føle dig bedst. Du må aldrig spare penge på skønhed og sundhed, forbliver altid lyse, stilfulde og charmerende! Du fortjener det!

Hvordan slippe af med ansigtshår for evigt

Årsager og symptomer på hårvækst på brystet hos piger og kvinder