Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Depilation produkter

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen. De mest smertefri af dem er depilation ved hjælp af forskellige geler og cremer. Hvad betyder moderne kvinder, anser det bedste?

Artiklens indhold:

De bedste cremer og geler til depilation. TOP 8

De vigtigste fordele ved cremer og geler til depilation er hurtig handling, effektiv fjernelse sammen med fugtgivende huden og, vigtigst af alt, sænker hårvæksten. Deres sortiment i dag er meget forskelligartet, og at vælge selv er et passende arbejdsmiddel ikke.

Den mest effektive krops hårfjerning creme Veet

Den mest populære og effektive depilation creme.

 • Hår kan fjernes et par minutter efter påføring.
 • Re-voksende hår er blødere og tyndere.
 • Aloe ekstrakt hjælper med at blødgøre huden efter proceduren.

Hurtig depilering af ansigts- og kropshår med Sally Hansen creme

På trods af prisen er dette værktøj elsket af mange kvinder.
Hvad er hans valg?

 • Kan bruges på følsom hud.
 • Ingen allergisk reaktion og tør hud efter proceduren.
 • Praktisk børste inkluderet.
 • Effektiv fjernelse.
 • Langsigtet bevarelse af resultatet.
 • Glat og blødhed i huden efter påføring af værktøjet.

Fjernelse af overskydende hår med Cliven Depilation Cream

Takket være dette værktøj, der er skabt af ledende teknologers indsats, kan kvinder nemt løse problemer med overskydende kropshår.
Fordelene ved værktøjet:

 • Almondolie, glycerin og lanolin i sammensætningen.
 • Behagelig aroma og blød tekstur.
 • Hurtig handling, fremragende resultat - fjernelse af alt hår.
 • Fløjlsagtig hud efter proceduren.

Velvet Depilatory Cream - lav pris og effektiv fjernelse af hår

Billigt, men populært produkt fra firmaet Trimeks. Mark Velvet kvinder vælger frem for alt for effektivitet.
Creme funktioner:

 • Smerteløs fjernelse af selv de hårdeste hår.
 • Manglende irritation, forbrændinger.
 • Fraværet af sorte prikker i sammenligning med andre metoder til fjernelse af hår.
 • Lang gyldighedsperiode.
 • Lav pris
 • Tykkende konsistens og behagelig lugt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en spatel.

Blød effekt af Silium Depilatory Cream

Et værktøj, der er egnet til depilation af nogen del af kroppen.
features:

 • Malva i sammensætningen af ​​fløden.
 • Mulighed for brug for meget følsom hud.
 • Ikke-aggressiv handling.
 • Effektiv hårfjerning og blødhed i huden efter proceduren.

Shary depilatory cream er egnet til at fjerne meget hårdt hår

Et middel til at fjerne hårdt kropshår i to faser.
features:

 • Glatheden af ​​huden efter proceduren uden irritation og andre problemer.
 • Hurtig handling
 • Beroligende og regenererende hudegenskaber af mandelolie.
 • Den kølende effekt af menthol.
 • Langsom hårvækst.
 • Genopretning af den optimale pH-værdi.

Opilca Depilatory Cream er egnet til fjernelse af ansigts- og bikini hår

Løsningen til det velkendte firma Schwarzkopf, en af ​​de mest populære blandt kvinder.
Cream Fordele:

 • Hurtig fjernelse af alt uønsket hår.
 • Fugtgivende, nærende og blødgør huden.
 • Mulighed for brug i følsomme områder på grund af blødgørende virkning af kamille.
 • Langvarig effekt.

Cream depilator Eveline 9 i 1 med effekten af ​​langsommere hårvækst

Kremets egenart er ni faktorer med effektiv fjernelse af håret.

 • Hurtigt resultat.
 • Absolut sikkerhed.
 • Langsom hårvækst.
 • Fugtgivende huden.
 • bioekstrakt, der forhindrer udseendet af irritation.
 • Coenzym Q10 + R, til hurtig hudgenopretning.
 • Glat hud efter proceduren.

Kvindeaffaldsprodukter i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Pris for kvindelig depilation produkter i Zelenograd butikker

På stedet kan du vælge kvinders depilationprodukter i henhold til deres egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe kvindelig depilation produkter billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

5 bedste måder at fjerne hår!

De fleste kosmetiske procedurer har længe været ikke kun nyttige, men også et meget behageligt tidsfordriv. Men her er proceduren for at fjerne overskydende vegetation fra vores delikate krop, kan ikke siges. Selv de mest moderne teknologier sparer normalt ikke fra smerte og ubehagelig irritation. Og alligevel, i vores daglige liv - og endnu mere når vi planlægger en ferie - kan vi ikke undvære det. Passion.ru - om de bedste metoder til hårfjerning og depilation!

For nylig var det ikke muligt at komme med noget som helst nyt for kosmetologer, med al deres lidenskabelige ønske. Som tidligere kan uønskede hår fjernes enten mekanisk eller kemisk.

Denne procedure er opdelt i depilation (det vil sige midlertidig afgivelse, der omfatter cremer, voks, elektriske apparater) og epilering (det vil sige langsigtet og måske endda den endelige fjernelse af vegetationen).

Hårfjerning og depilering metoder

Ganske smertefuldt, men mindre traumatisk, fordi det ikke påvirker de underliggende processer i de indre lag af epidermis. Hvis du har lysfølsom hud, et par tynde og lyse hår - du begrænser dig bedre til det. Til sidst, på tidspunktet for frigivelsen af ​​effekten af ​​sådan depilation, er du lige nok.

5 bedste måder at fjerne hår!

Den nemmeste og mest overkommelige måde er barbering. Selv med opfindelsen af ​​den særlige "kvinders barbermaskine" er der ikke sket noget i denne proces.

Medmindre der var et sæt kosmetiske midler, så man kunne gøre proceduren mere behagelig. Barbering cremer, lotion og mælk efter - det er nok alt, hvad der kan bruges til at gøre processen mere behagelig og smertefri.

Voksning og shugaring kræver nogle færdigheder, ellers risikerer man på den ene side at blive dækket af røde pletter af irriteret hud, på den anden side for kun at fjerne hår på steder.

Handlingsprincippet i begge procedurer er det samme. Men i det første tilfælde anvendes voks (og dette er den ældste metode til depilation), i den anden - sukker. Voksning er ret effektiv, god til hår af enhver længde og tykkelse.

Derudover kan voksens sammensætning straks indtaste forskellige anvendelige stoffer, og derefter fås proceduren dobbeltvirkende. For eksempel har den såkaldte azulen voks med kamille antiinflammatoriske virkninger, og pink voks til sarte områder blødgør.

kompetent:

Veet Victoria Owl mærke specialist rådgiver:

"I dag er hårfjerningsprodukter så forskellige, at enhver kvinde kan vælge muligheden for at fjerne uønsket hår, som passer hende bedst. For mange er hovedkravet for proceduren varigheden af ​​effekten: Hvor lang tid efter fjernelse af håret vil ikke blive vist igen.

I den henseende giver det mest langsigtede resultat naturligvis bioepilation: fjernelse af hår fra roden, det holder huden glat i op til 4 uger.

At udføre proceduren i det hjemlige miljø er let med voks eller voksstrimler. For eksempel kan du bruge den varme voks Veet Salon, som giver dig mulighed for at opnå et professionelt resultat af depilation lige i dit hjem.

5 bedste måder at fjerne hår!

En anden måde - voksstrimler: De giver den perfekte fjernelse af lige korte hår og passer perfekt til huden, takket være det øgede indhold af særlige planteekstrakter.

For øvrigt er bioepilation ikke kontraindiceret hos kvinder, der har en udsat for åreknuder. Men hvis sygdommen allerede er ret udtalt (det er ikke i de indledende faser, der er beskadigede årer), så er det bedre at vælge metoder, der ikke indeholder "varmebelastningen", for epilering.

 1. elektrolyse

De mekaniske metoder til depilation omfatter behandling med elektriske epilatorer. Det er allerede umuligt at komme med noget helt nyt i elektriske epilatorer. I det mindste i de sidste par år kunne det ikke gøres.

Det er rigtigt, at flere og flere nye og nye modeller vises hvert år, men fra de tidligere nye produkter fra de samme fabrikanter adskiller de sig som regel kun i yderligere ledsagende funktioner.

Den æra med udvikling af elektriske epilatorer begyndte først i 1989, men nu giver de bedste prøver et stort antal muligheder: fugtgivende, afslappende, massage, afkøling og bedøvelse og endda belysning for at se på de mest lyse og tynde hår.

Alt dette øger selvfølgelig prisen, så du selv skal beslutte, om du har brug for alle disse ekstra "chips" eller du behøver bare en epilering af høj kvalitet. Forresten fjerner de fleste modeller af elektriske epilatorer og uden massage med afkøling op til 95 procent af hårene fra den første tilgang.

5 bedste måder at fjerne hår!

 1. Laser og fotoepilation

Med foto eller laser hårfjerning i dag, er kun fire sessioner nok til at slippe af med overskydende hår på nogen del af din krop med 80-85 procent. Desuden har denne procedure en langsigtet effekt.

Men det har også en lang liste over kontraindikationer, herunder eventuelle hudsygdomme, åreknuder, hypertension og hjertesygdom, herpes, infektionssygdomme.

Hvordan gør proceduren behagelig fjernelse af håret?

5 bedste måder at fjerne hår!

Men uanset hvilken hårfjerning du ville tænke på, skal du huske en yderligere omstændighed. Fremgangsmåden ved epilering er altid en ret traumatisk proces for huden.

Og derfor bør du gøre maksimal indsats for hudpleje, bruge specialværktøjer til at fugtiggøre, slappe af, genoprette huden, lindre betændelse.

Forsøg ikke geler, cremer, cremer og mælk til huden med en række effekter - ikke kun efter epilering, men også før det.

Og når du vælger, skal du sørge for at rådføre sig med specialisterne, i hvis hænder du giver dig omsorg for din hud.

For vores del kan vi f.eks. Anbefale Palazzo body creme fra Fendi med en blød smeltende tekstur, Diamonds body cream fra Emporio Armani, Fresh Frosty Bamboo body creme med Kenzo ekstrakt.

Og bløde og delikate eksfolieringsmidler fra dokumenterede producenter vil hjælpe dig med at klare et sådant post-epileringsproblem som indgroede hår.

Som følge heraf kan infektion og betændelse begynde i folliklerne, huden bliver dækket af meget ubehagelige og smertefulde udslæt.

Forresten, før du fjerner hår, kan du behandle din hud med en blød ansigtsskrubbe og efter epilering - med et antiseptisk middel.

Det bedste redskab til depilation: Vælg den passende mulighed for fjernelse af hår

Der er mange måder at slippe af med vegetationen på kroppen. Midler til fjernelse af hår er valgt, afhængigt af hvilken del af huden der skal behandles. Det er nødvendigt at overveje typen af ​​hud. Depilation ledsages af let smerte, så du kan hente værktøjer med bedøvelsesvirkning. Hvad er muligheden for at slippe af med vegetation at foretrække, hvad ville være den bedste mulighed? Til selvadministration er det bedst at bruge voks eller depilatorisk creme. Vi vil forsøge at finde ud af, hvad der er det bedste redskab til depilation, og hvilke egenskaber skal styres ved at vælge det.

Vi bruger voks

Et godt resultat ved fjernelse af vegetation kan opnås hjemme ved hjælp af voks. Under depilering er smerter mulige, men de kan tolereres.

Ved voksning anvendes forskellige metoder:

 • voksstrimler (klud, papir);
 • varmt voks;
 • varm voks;
 • kold voks

Proceduren er at anvende et vokslag i retning af hårvækst. Når produktet er hærdet, fjernes laget af produktet sammen med vegetationen mod hårvæksten. Denne metode giver et ret langt resultat - op til en måned. Overvej muligheder for hvilken slags voks der er bedst for depilation.

strimler

Hvis du tror, ​​hvilke strips for depilation er bedre, skal du styre af hvilke hudområder du skal behandle. Overvej din hudtype. Til salg er der strimler af voks af forskellige størrelser, der er designet til at behandle bestemte områder af kroppen. Voksstrimler kan bruges til at fjerne vegetation på hænder og fødder, i bikiniområdet, selv i ansigtet.

Universalstrimler fremstilles også, men det er ønskeligt at vælge et produkt designet til en bestemt hudtype. Stripes er tekstil og papir.

Begge typer voksstrimler adskiller sig i produktets komponenter, kvaliteten af ​​adhæsionen på huden og selvfølgelig producenten.

Det er svært at besvare spørgsmålet, hvad er det bedste voks til depilation. For alle er dette din mulighed. Men for eksempel betragtes varm voks som den bedste metode til at fjerne vegetation på intime steder. Dette skyldes det faktum, at produktet klæber godt og tager selv de hårdeste hår.

udførelse

Sørg for at følge reglerne i den kosmetiske session med brug af voks. Depilation er opdelt i tre hovedfaser.

Udfør depilation nødvendig, beregning af tiden. Hvis depilation udføres uafhængigt, så prøv ikke at bære tøj på det behandlede område på denne dag. Og det er bedst at blive hjemme, og lad huden blive helt roligt og genoprette.

creme

Universalt middel til hårpilding derhjemme - cremeafskiller. Cremer er et kemisk middel, der eliminerer vegetationen på kroppen. Med deres hjælp kan du fjerne hår på et hvilket som helst sted, herunder bikiniområdet og ansigtet.

For at forstå, hvilken depilatory cream der er bedre, skal du fokusere på fordele og ulemper ved et enkelt produkt.

Når du vælger en creme til depilation i bikiniområdet, skal du være opmærksom på de ekstra komponenter i produktets sammensætning. Vælg en creme, der indeholder blødgørende og fugtgivende ingredienser.

Nøglefunktioner

For at vælge den bedste creme til depilation, skal du fokusere på sådanne produktegenskaber som omkostninger, eksponeringstid, effekt på huden.

Kremets eksponeringstid afhænger af hårets længde, stivhed og tykkelse.

Vælg din bedste creme til depilation, du kan, givet hudens type.

Hvis huden er følsom

Den mest følsomme epidermis er i armhulen, i intime steder og ansigt. I sådanne områder af huden kan fløde opbevares ikke mere end 10 minutter. Under alle omstændigheder, før du begynder depilationen, læs omhyggeligt annotationen om brugen af ​​produktet.

Normalt på pakker er der et mærke for hvilken type hud produktet er beregnet til. Den bedste mulighed for følsom hud er Veet creme. Foruden at fjerne vegetation i bikiniområdet, underarmsarm, arme og ben, fugter cremen samtidig huden og forhindrer dens tørring.

Fugtighedscreme fra Eveline i eksponeringsprocessen fjerner ikke blot vegetationen, men bremser væksten, fugter og lindrer. Du kan købe Cream Depilator Caramel, som blokerer hårets indvækst og er velegnet til følsomme områder af kroppen.

Depilatory Cream Avon Freshness tiltrækker primært den minimale eksponeringstid. Fabrikanten hævder kun 2, 5 minutter. Men for at opnå det ønskede resultat skal sammensætningen påføres i et tykt lag og holdes lidt længere. Når du vælger den bedste creme til depilation af bikiniområdet, skal du også styre din hudtype.

Til rensning af ansigtet

Højkvalitets depilatorisk ansigtscreme bør ikke forårsage ubehag under sessionen. Så ved hjælp af Silium creme kan du forsigtigt slippe af med ansigtshår. Under proceduren følges sammensætningen ikke på huden, der er ingen rødme og brændende.

Hairoff creme indeholder yderligere komponenter, såsom kamille, aloe og vitamin E. En sådan sammensætning tillader brug af et middel til at fjerne ansigtshår, undtagen pandeområdet og øjenlågene.

Til tør hud

Veet creme er også tilgængelig for tørre hudtyper. Effekten af ​​midler er begrænset til 5 minutter. Brug ikke produktet i det intime område på ansigtet og brystet, ellers kan du blive brændt. Fugtighedsbevarende ingredienser i produktets sammensætning, sænk væksten af ​​vegetationen og gøre hårene blødere.

Sammensætningen af ​​Velvet indeholder mynteekstrakt. Det adskiller sig fra andre cremer til tør hud med en køleeffekt, der blokerer for ubehagelige følelser under proceduren.

Når huden er normal

Veet fugtighedscreme til normal hud kan gøre sit arbejde om cirka 5 minutter. Uegnet til følsomme områder.

Universal cremer

Veet Suprem 'Essence Creme indeholder fugtighedsgivende ingredienser (rose, æteriske olier). Du kan ikke perederzhivat agent på huden i mere end 5 minutter.

Depilatory cream for hårdt hår bør indeholde en stor mængde af den aktive ingrediens, der er ansvarlig for fjernelse af vegetation. Suit en sådan sammensætning, som Baptiste Chocolate. Eksponeringstiden er fra 5 til 15 minutter. Som en del af kakao creme, så sørger værktøjet samtidigt for huden. Den aktive sammensætning kan ikke påføres følsomme områder.

I slutningen

Uanset de valgte midler skal du følge reglerne for brug af cremen. Sørg for at respektere den tid, hvor cremen er gyldig. Du kan ikke overdrive værktøjet, ellers uundgåeligt irritation eller endda brænde.

Glem ikke, når du vælger et middel til at fjerne hår, være opmærksom på en bestemt type hud.

De bedste metoder til depilation derhjemme

Hårfjerning om sommeren er et af de mest presserende spørgsmål. Strandferier eller korte shorts i byen tåler ikke unødvendigt hår i bikiniområdet. Hvordan laver du din hud på benene og lyder glat og ømt? Depilering derhjemme er en effektiv procedure, hvor hårskakten placeret over overfladen af ​​huden fjernes.

Kvinder går til enhver form for penge og smerter for en glat krop. Det vigtigste er at vælge den mest hensigtsmæssige og optimale metode, og udstyret vil blive forbedret hver gang.

I det gamle Egypten blev uønsket hår fjernet med klæbrige harpikser af organisk oprindelse. Efter størkning spredte de ud med deres hår. Denne metode blev prototypen af ​​voksbiopilationen.

I den gamle romerske tradition var der en mere barbarisk måde, da hvert hår på benene eller arme blev såret og revet af roddelen med en stærk tråd. Princippet om drift af moderne elektriske epilatorer er baseret på denne metode.

I østlige lande eksperimenterede kvinder fra harem med harpikser såvel som med økologiske ingredienser, der gik forud for fremkomsten af ​​moderne lotioner og cremer, der stopper hårvæksten. Så hvordan man gør denne procedure er ikke smertefuldt og uden irritation?

Depilation voks hjemme, video

En effektiv, men ikke for smertefri måde er sukker (shugaring) og voks (voksning) depilation, når den hårige del fjernes af folkemæssige midler - sukkermasse, voks, tjære og andre naturlige lægemidler.

Voksmetode til hårfjerning er en af ​​de mest almindelige former for kamp med overdreven vegetation på kroppen.

Hårfjerning voks video:

Ved voksning påføres forskellige typer voks, som påføres i et tæt lag. Derefter fjernes voksen til depilation kraftigt i retning mod hårets vækst. Spørgsmålet om uønsket hårvækst forsvinder i lang tid - så længe som 3-4 uger.

Med en kvalitetsprocedure vil du ikke lide af kløende hud, betændelse og indgroet hår. Med blød glat hud kan du aktivt lede et frit liv, solbade på havet eller svømme i poolen.

Voks til depilation

Til voksning derhjemme er det godt at bruge voks, der er i en patron med en applikator designet til en dyb bikini. Sammensætningen kan anvendes selv på de mest utilgængelige steder.

Du kan opvarme voksen i et vandbad eller i en professionel varmelegeme, som smelter den. Den opvarmede masse påføres huden og venter på, at den størkner, og derefter fjernes med hårene ved hjælp af strimler til depilering. Det er nødvendigt at handle meget nøje og præcist, så nerveenderne ikke har tid til at reagere.

Til arbejde med et biavlsprodukt af forskellige temperaturer. Professionelle med færdigheder og færdigheder vil klare bedre varm og varm voks. Koldformuleringer kan anvendes hjemme ved at anvende det på strimler af specialpapir.

I et fast produkt fremstillet af en petroleumblanding eller harpiks tilsættes olie til den ønskede viskose konsistens. For at få en blød voks til depilation, tilsættes honning og bivoks til furuharpiksen som blødgørende midler.

Før bioepilation udføres en god afskalning, således at hårene stiger og nemt fjernes. Før mødet skal voksen opvarmes i en professionel varmelegeme.

Til varme voks er kropstemperaturen ideel. Den fås i patroner og opvarmes på en separat stativ.

Massen deponeret på huden, efter størkning, fjernes med hårstriber til depilering.

Hot vokspasta (38-43 ° C) påføres med en spatel eller spatel til bikiniområdet i retning af hårvækst. Derefter fjernes værktøjet, som efter en tid hærder, af en præcis bevægelse i retning mod hårvæksten.

Depilation Strips

Voks sælges også i form af færdige strimler eller med en rullerapplikator. For at reducere smerten godt at bruge holdbare ikke-vævede striber. Hvis voks til depilation er kold, så kan den opvarmes lige i hænderne. Proceduren slutter med anvendelse af et beroligende middel, som forhindrer irritation og fjerner også hårrester.

Nogle mennesker råder dig til at fjerne strimler til depilation skarpt og dækker så meget af huden som muligt. Andre mener, at voks skal fjernes omhyggeligt og gradvist. I dette tilfælde er processen virkelig overført lettere, og smerten er meget svagere.

Depilatory strips: information, application

Voksningsproceduren er smertefuld, det er bedre ikke at anvende det på mennesker, der er meget følsomme for smerte. Hos kvinder er smertetærsklen højere i midten af ​​menstruationscyklusen, så voksning bør fortrinsvis udføres i denne periode. For at reducere ubehag kan du også drikke Nurofen før en session. Smerter kan reducere kølegelen på huden efter fjernelse.

I den nasolabiale trekant er epilering farlig at udføre på grund af de mange nerveender i ansigtet og risikoen for smertechok. Også proceduren er smertefuld i armhulerne og i bikiniområdet.

Bioepilation effekt varer op til 3 uger. Efterhånden bliver hårene tynde og sparsomme, intervallet mellem sessioner vil stige.

Voksende fordele:

 • Nyt hår vil ikke vokse om cirka 2 uger.
 • Voksne hår bliver svagere og tyndere.

ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser;
 • relativt høje omkostninger;
 • ubehageligt for bikiniområdet
 • tager meget tid;
 • Hårlængden skal være mindst 5 mm.

Sukker depilation derhjemme

Shugaring (persisk depilation) er også en populær hårfjerningsmetode. Når shugaring forbereder sukkerpasta, som fjernes efter hårdheden sammen med hår. I dette populære tilgængelige middel anvendes kun naturlige produkter: sukker, nogle gange med honning, citronsaft.

Da denne pasta ikke indeholder konserveringsmidler, farvestoffer og duftstoffer, vil du ikke se tegn på kløe og rødme på dig selv, og du vil huske om den næste hårfjerning hurtigere end efter 8-10 dage.

Efter sukkerproceduren får du ikke forbrændinger, da pastaen har en kropstemperatur. Du vil slippe af med selv de mindste hår og indgroede hår.

Sukker er også en hygiejnisk ingrediens, der ødelægger bakterier, så det er næsten umuligt at bringe en infektion udefra. Sukker depilation er perfekt til forskellige dele af kroppen: ansigt, underarm, ben, bikini område.

Der er flere kontraindikationer til denne proces:

 • Det bør ikke udføres til personer med diabetes mellitus, da selv en lille mængde af blandingen kan forårsage en forværring af sygdommen, hvis den kommer ind i blodet gennem porerne.
 • Udskift ikke citronsaft med citronsyre for at undgå irritation.
 • Shugaring er bedre, når huden helbreder alle sår og ridser.
 • Det er heller ikke nødvendigt at udføre proceduren, hvis du soler eller besøger et solarium dagen før eller efter shugaring. Solens stråler påvirker huden, og det svækker endnu mere under dobbelt belastning.

Regelmæssige shugaring sessioner vil føre til, at hårene vil blødgøre og blive svagere, hvilket betyder, at det er lettere at fjerne.

Depilatory pasta

Sådan tilberedes en blanding:

 • For at lave sukkerpasta til depilation skal du tage 10 sb. skeer af sukker, bland med 1 el. ske med vand og saft af en halv citron.
 • Sæt det resulterende produkt på en langsom brand og omrør, varme indtil glat i ca. 10 minutter. Et tegn på beredskab af pastaen anses for at være dens ændrede farve, som skal blive brun med en honningskygge.
 • Pastaen skal afkøles, den skal blive viskøs.

Sådan tilberedes shugaring pasta - video

En nyttig og effektiv blanding opnås ved at tilsætte honning til den, en valnødskal, som indeholder jod, der brænder en hårfollikel. Vand kan erstattes af en infusion af kamille, som vil have en desinficerende virkning.

Værktøjet påføres med en speciel spatel i retning af hårvækst med et lille lag. Derefter presses en strimmel af bomuldsstof imod den. Den ene kant skal være fri. Når strimlen stikker tilstrækkeligt til huden, skal stoffet abrupt og teknisk fjernes i retning af hårvækst. De mest følsomme områder behandles gradvist, ikke straks fange hele området. Resten af ​​blandingen fjernes under varmt brusebad.

Kosmetikproducenter tilbyder færdige sukkerblandinger. De fjerner helt hår, men de er lavet uden citron og erstatter det med citronsyre, hvilket nogle gange kan forårsage irritation.

Fordele ved Sugarfarn:

 • Du kan tilberede enhver mængde pasta selv;
 • slippe af med indgroede hår;
 • anvendes på forskellige dele af kroppen;
 • 2-3 uger uden voksede hår;
 • billig måde.

ulemper:

 • Fjernelse kræver færdigheder, der kommer med tiden.
 • Den nødvendige konsistens må ikke vise sig som den skal, første gang.

barbering

Næsten alle er bekendt med denne procedure for at slippe af med hår på intime steder og på benene. Barbering er den nemmeste og smertefri måde at slippe af med vegetationen, hvilket ikke tager meget tid og penge. Men samtidig er håret afskåret kun ved roden, hårpæren forbliver i huden.

Det kan være helt sikkert, hvis du bruger engangsbærer med beskyttelsesstrimler med forskellige ekstrakter og olier. De fugtiger huden helt og forhindrer kløe og tørhed.

Fabrikanter, der producerer barbermaskiner, giver dem et behageligt håndtag og "flydende" knive til at barbere håret på alle områder og gentage kroppens konturer. Nogle barbermaskiner er udstyret med et vibrerende hoved, som forhindrer udseendet af indgroet hår.

Barbering er den billigste og nemme måde at kæmpe med overdreven vegetation på kroppen, men det har stadig sine ulemper og ulemper:

 • Irritation kan forekomme.
 • Der vil blive øget hårvækst. Efter hvert møde med barbering bliver håret mere stift.
 • Ingen beskyttelse mod uønsket hår i lang tid. Følgende procedure skal gentages om få dage.
 • Der er risiko for skade.

Hvis de ser ud, er det nødvendigt at behandle huden med en skrubbe og alkohol. Derefter fjernes det indgroede hår med en manicurepincet, behandles igen med et antiseptisk middel.

Bladet vil klare det bedre at beskære hår, hvis du barberer det efter et bad, når huden bliver blød. Det er godt at bruge geler eller barberskum til bedre slipning af knivene.

plukning

At fjerne hår med pincet er ikke den mest behagelige procedure, foruden er det smertefuldt, trættende og tidskrævende. Denne metode bruges normalt på små områder af huden, fjerner antennerne over læben eller på hagen.

Håret trækkes ofte delvist ud med roddelen, så effekten af ​​denne procedure varer længere end barberingen: 5-7 dage.

Desinficer det behandlede område, påfør en speciel olie. Træk skal ske mod hårets vækst for at undgå at deres indvækst kommer ind i huden. For at reducere smerte, skal du lidt stramme huden. Efter sessionen skal huden hvile og derefter anvende en blødgørende creme. På grund af ubehagelige følelser er der praktisk taget ingen plukkning af armhulerne og bikiniområdet.

Depilation kan også udføres ved hjælp af elektrovibroepilator. Det produceres på ren hud, gnides med alkohol lotion. Det er tilrådeligt at holde det efter at have taget et bad på dampet hud. Proceduren er ikke så smertefuld og mest effektiv. Efter sessionen anvendes cremer og lotioner med blødgørende komponenter, som normalt indeholder urteekstrakter, vitaminer samt ekstrakter fra valnødskal og kløver.

Der er også el-anlæg, hvor hårfjerningsprocessen kan foregå direkte i badet, da de ikke er bange for vand. Ved 1 hastighed fjernes tynde korte hår og ved 2 og 3 - hårdt og langt.

Nyttige tips til hjemmetablering

 • Det smertefulde syndrom vil falde, hvis huden er dampet ud før starten af ​​sessionen.
 • Efter proceduren skal karamel eller voksrester fjernes omhyggeligt, så de ikke lukker porerne.
 • Før du gør depilation, behandle huden med et antiseptisk middel.
 • Undersøg huden for skraber, revner og sår.
 • Du bør ikke udføre proceduren under menstruationscyklusen, fordi det vil være meget mere smertefuldt.
 • Efter sessionen må du ikke solbade på sol eller i solarium.
 • Påfør et beroligende middel efter proceduren. Du kan også anvende på huden en afkok af calendula eller kamille.

Triding (filament depilation)

Hårfjerning med en tråd er en lidt eksotisk måde at slippe af med hår, hvilket kræver krævende hænder og en behagelig kropsholdning.

Fra en tråd laves 40 cm lang en cirkel, der knytter en fri ende. Brug begge hænder til at gøre nummer 8 fra garnet og løkke de uønskede hår fra midten af ​​løkken. Først øv dine ben til at forstå princippet.

fordele:

 • Den billigeste metode.
 • Dette er den mest smertefri måde.
 • Korrigerer perfekt øjenbryn, skaber den ønskede bøjning og klar form.
 • Fjernet de mindste hår.

ulemper:

 • Ligesom andre husholdningsmetoder fjernes denne ikke for meget af overskydende hår.
 • Home trilling for begyndere er tidskrævende.

Hårfjerning - video

Home Depilation Products

Håret hud ødelægger også depilatoriske cremer, lotioner, geler og specielle aerosoler beregnet til dette formål. Mange kosmetikproducenter tilbyder sæt til depilation og et stort antal muligheder, som du kan bruge hjemme.

For at bruge en lotion eller depilatory creme skal du anvende den på de intime områder. Desuden opretholdes den i en bestemt tid, der er angivet i instruktionerne. Dette gøres for at blødgøre hårene, som derefter fjernes med en speciel spatel.

I moderne formuleringer er nyttige ingredienser inkluderet, på grund af hvilken irritation ikke forekommer, bliver huden fugtig. Efter sessionen vil det kun forblive at bruge en blødgørende creme til hudpleje. Efter nogle få behandlinger bliver håret meget blødere. Ulempen kan kun kaldes umuligheden af ​​at fjerne alle hårene i utilgængelige intime steder.

Slutresultatet afhænger af hvad du vælger: billige formuleringer varer ikke mere end 3 dage, men ved at vælge et kvalitetsmærke vil du glemme den næste depilation i op til 3 uger.

Depilatory cream

Et af de mest almindelige midler til fjernelse af vegetation i det intime område er brugen af ​​en depilatory cream. De sælges i en bred vifte.

Depilatory cremer opløse håret akslen i området af sin overgang til rod. Herefter fjernes håret let. De mest kendte mærker er Veet, Gillette, Eveline, Epilex, Velvet. Veet intim depilation creme er bemærkelsesværdigt - det er jævnt fordelt på huden.

Depilatory cream med korrekt anvendelse vil ikke forårsage kløe. Det skal bruges meget omhyggeligt og ikke smøre et tykt lag. Efter at have opholdt sig på huden i 6-7 minutter er thioglycolsyre i dets sammensætning i stand til at opløse vegetationen på kroppen.

Det påføres i henhold til instruktionerne i en vis periode, og derefter fjernes med en speciel spatel sammen med overskydende hår. Hvis depilatorisk fløde forbliver i lang tid, kan konsekvenserne fremstå som irritation eller endda forbrænder.

 • Den mest effektive er depilation cremen, under påvirkning af hvilket hår er opløst, og den del, der ligger under huden for 1 mm. Efter påføring af cremen for at slippe af med håret permanent vil det ikke fungere, men deres vækst kan falde med 1,5-2 uger. Hårene bliver meget tyndere, blødere og lettere.
 • For ikke at blive irriteret i lysken, skal du vælge et værktøj til det intime område. Effekten af ​​depilation creme bør kontrolleres på forhånd på et lille område af huden. Lad ikke midlerne på slimhinden, brug en spatel. Efter brug skylles den skræmmende creme med varmt vand, og huden skal behandles med en beroligende creme.
 • Effekten varer i flere dage eller endda uger afhængigt af hårets struktur. Kontraindikationer er kun for personer med følsom hud, for at undgå tørhed er det bedre at bruge cremen til intime områder.

Det er godt at anvende talkum, som har en afkøling og antiseptisk virkning. Pulver det behandlede område med dem, fordel det jævnt over overfladen. Før du anvender depilation cremen på det intime område, skal du kontrollere din hud for allergi og følsomheder.

1-2 dage før proceduren, påfør cremen på albuebøjningen. Hvis der ikke er nogen irritation, kan du fortsætte til sessionen. Husk, at efter manipulationerne vil huden være følsom for mange eksterne påvirkninger.

Kontraindikationer:

 1. smitsomme sygdomme;
 2. forbrændinger, betændelse, irritation;
 3. herpes;
 4. følsomme skibe eller åreknuder i det behandlede område
 5. godartede papillomer, fødselsmærker, vorter.

Dyb depilering derhjemme

Mange damer foretrækker kun at gøre depilationen af ​​bikini zone kun hjemme, ikke stoler på hende at føre mesteren fra salonen. Selvom dette ikke er den mest komfortable kosmetiske procedure, der forårsager irritation og ubehag, er det også umuligt at nægte det.

Dyb bikini anbefales:

 • folk der har meget uønsket hår;
 • professionelle atleter og fotomodeller.

Kontraindikationer for dyb depilering af det intime område:

 • høj følsomhed over for sammensætning
 • diabetes mellitus
 • smitsomme virussygdomme
 • herpes infektioner;
 • inflammatoriske processer i huden;
 • hjerte-kar-sygdomme.

Bikiniområdet skal vaskes grundigt og rengøres med en blød skrubbe med salicylsyre og glykolsyre. Det blødgør hårets rødder og renser huden på urenheder, hvilket gør depileringsprocessen ikke så smertefuld. Ved afslutningen af ​​proceduren tørre bikiniområdet og behandle med pulver, slippe af med overskydende fugt.

Home Depilation Kits

For at udføre proceduren derhjemme kan du simpelthen købe et depilation kit, som har:

1) voks. Kan sælges i beholdere, patroner, patroner. Det er en meget elastisk gennemsigtig plastmasse med en behagelig aroma, som ligner honning. Det er af forskellig tæthed, og skabes også personligt for mænd.

2) Affedtningspasta, som forbereder huden og håret til yderligere handling. Huden holder mindre til voks, og hårene taler imod godt.

3) Voskoplav. En indretning til opvarmning af voks.

4) Fedtopløsende sammensætning til vask af voks.

5) Svamp til påføring af voks. Det kan være metal eller træ, der ligner en popsicle stick. For at rense det af voks gnider vi også det med en sammensætning, der opløse fedt.

6) Strimler til voksdannelse. Det er bedre at vælge imellem ikke-vævet materiale.

Vælg selv denne type depilation, som passer til dig. Vær forberedt på, at disse procedurer er smertefulde, men i sidste ende får du en glat og ren hud!

Irritation efter barbering på benene: Hvad skal man gøre, hvordan man fjerner?

Sammenligning af den bedste epilator Braun (2018).