Lidocaine Spray til hårfjerning! Personlig oplevelse-feedback!

Piger! Jeg vil gerne dele med dig en anmeldelse om min erfaring med at anvende lidokain spray med elektroepilation! Generelt er det inspirerede smertefri hårfjerning, jeg fik lidocain spray gavmildt drysset dem med begge fødder, rystede dem med plastfolie, for at øge effekten, og processen! Fem minutter senere fik mine ben ikke følelse som forventet, men LIPS! Måske har jeg gjort noget forkert? Hvem havde erfaringerne, del!

Måske har du overfølsomhed over for lidokain, og måske blev du sprayet på en tom mave og følte derfor endda på læberne. Jeg brugte lidokain mere end en gang i en spray, men jeg følte mig ikke sådan. Tværtimod var de steder, hvor jeg sprayede dårligt, lidt følsomme i løbet af hårfjerning, og i nogle af dem var det lidt smertefuldt. Og så hele proceduren med at anvende lidokain efterfulgt af indpakning gjorde jeg, som du beskriver.

Faktum er, at sådanne sprayer kun virker på slimhinder, så læberne og følgen på overfladen vil ikke påvirke. Hvorfor mavesmerter? Skader det dig meget? Måske er du overfølsom, det gør mig også ondt, men ikke i en sådan grad, at du bruger lidokainspray.

Som Inessa brugte jeg lidokain næsten den samme effekt jeg følte på mig selv Anna, tak for svaret, nu ved jeg, hvad det er. Jeg troede, jeg kunne have erhvervet en falsk nu, da de ikke falder, men det viser sig at være en helt anden sag. Jeg er bange for smerte fra barndommen, så jeg leder efter forskellige måder at undgå det. Jeg vil søge efter et andet værktøj. Kan du rådgive noget andet?

Anna, vil du sige, at Lidocaine Spray ikke skal bruges til fødderne? Jeg forsøger også meget smertefuldt at finde et værktøj, der vil lette en sådan ubehagelig proces. Er det ikke værd og købe dette værktøj?

Jeg brugte Lidokoin Spray en gang, havde ikke nogen effekt, måske jeg bare gøre popalsya.Poetomu dårlig kvalitet hårfjerning uden særlig sredstv.Tozhe spekulerer på, om der er virkelig et godt redskab til obezbolevaniyem af epilering?

Jeg bruger lidokain spray fordi på den anden kan bare ikke stå. Men 100% bedøver han ikke. Du må muligvis sprøjte mere og vente på, at effekten tager længere tid. Og det kan mærkes på tungen på grund af indtrængning gennem huden i blodet.

Efter at have læst anmeldelser om anvendelsen af ​​lidokain-spray under epilation, kunne jeg ikke beslutte, om jeg skulle bruge det eller ej. Måske finde andre midler til smertelindring.

lidocain

Aktuel spray doseret med 10% i form af en farveløs alkoholopløsning med en karakteristisk mentol lugt.

Hjælpestoffer: Pebermyntebladolie - 0,08 g, propylenglycol - 6,82 g, ethanol 96% - 27,3 g

650 doser - mørke glasflasker med en doseringspumpe (1) komplet med en sprøjtedyse - papemballage.

Lokalt bedøvelsesmiddel til overfladebedøvelse. Handlingen er forårsaget af blokade af spændingsafhængige natriumkanaler, som forhindrer generering af impulser i termineringen af ​​sensoriske nerver og ledelsen af ​​smerteimpulser langs nervefibrene.

Når der appliceres topisk dilaterer blodkarrene, er der ingen lokal irriterende virkning. Det har en smertestillende effekt.

Effekten udvikler sig i 1-5 minutter efter påføring på slimhinderne eller huden og varer i 30-60 minutter.

Absorberes hurtigt fra slimhinderne (især svælg og åndedrætsorganerne). Graden af ​​absorption af lægemidlet bestemmes af graden af ​​blodtilførsel til slimhinden, den totale dosis af lægemidlet, lokaliseringen af ​​området og varigheden af ​​applikationen. Efter påføring til slimhinden i det øvre luftveje bliver det delvist slugt og inaktiveret i mave-tarmkanalen. Tid til at nåmax når den påføres slimhinden i mundhulen og øvre luftveje - 10-20 minutter.

Binding til proteiner afhænger af koncentrationen af ​​lægemidlet og er 60-80% ved en koncentration af lægemidlet 1-4 μg / ml (4,3-17,2 μmol / l). Distribueret hurtigt (t1/2 fordelingsfase - 6-9 min.), føres først ind i det velforsynede blod (hjerte, lunger, hjerne, lever, milt) og derefter til fedt- og muskelvæv. Det trænger ind i BBB og placental barriere, udskilles med modermælk (40% af koncentrationen i moderens plasma).

Metabolisme og udskillelse

Metaboliseret i leveren (90-95%) med deltagelse af mikrosomale enzymer ved dealkylering af aminogruppen og nedbrydning af amidbindingen med dannelsen af ​​metabolitter mindre aktive (sammenlignet med lidocain) (monoethylglycinxylidin og glycinxylidin), T1/2 hvilket er henholdsvis 2 timer og 10 timer.

Udskilt i galde og nyrer (op til 10% uændret).

Farmakokinetik i særlige patientgrupper

I leversygdomme falder metabolismen og ligger i området fra 50% til 10% af den normale værdi.

Ved kronisk nyresvigt er akkumulering af metabolitter mulig.

Til terminal (overflade) anæstesi i slimhinderne.

- anæstesi af injektionsområdet foran lokalbedøvelse

- suturering af slimhinden

- fjernelse af mobile mælketænder

- fjernelse af tartar

- anæstesi i tandkødene, inden krogen eller broen fastgøres

- hos børn med funktionen af ​​excision af spidsens frenul og åbning af spytkirtlerne i spytkirtlerne.

- operationer på næseseptum

I obstetrik og gynækologi:

- episiotomi og snitbehandling

- Interventioner på vagina og livmoderhalsen.

Når instrumentelle og endoskopiske undersøgelser:

- sondeindsættelse, rektoskopi, intubation osv.

- Røntgenundersøgelse (for at fjerne kvalme og pharynge reflex).

I kirurgi og dermatologi:

- Som smertestillende medicin til forbrændinger (herunder sol), små sår (herunder ridser);

- Overfladebedøvelse af huden med mindre kirurgiske indgreb.

- anvendelse til tonsillektomi og adenotomi hos børn under 8 år

- Overfølsomhed over for lidokain og andre komponenter i lægemidlet.

Lægemidlet bør anvendes med forsigtighed i instrumentale undersøgelser (rektoskopi) hos patienter med hæmorroide blødning, lokal infektion i applikationsområdet, slimhindehud eller hud i applikationsområdet, alvorlig somatisk patologi, epilepsi, bradykardi, svækket hjerteledning, nedsat leverfunktion, alvorlig chok hos unge børn, ældre patienter, under graviditet og amning.

Lægemidlet anvendes lokalt eksternt. Dosis afhænger af indikationerne og området af bedøvelsesoverfladen.

1 dosis spray, der frigives ved tryk på doseringsventilen, indeholder 4,8 mg lidokain.

For at undgå en høj koncentration af lidokain i blodplasmaet bør den mindste dosis anvendes til at sikre en tilfredsstillende effekt. 1-2 sprøjter er normalt tilstrækkelige, selvom der anvendes 15-20 eller flere sprøjter i obstetrik (maksimal dosis - 40 sprøjter / 70 kg legemsvægt).

Anbefalede doser til forskellige indikationer:

Lægemidlet kan også påføres ved hjælp af en bomuldspinne fugtet med den.

Ved udførelse af dentalprocedurer og operationer hos børn anvendes Lidocaine Spray fortrinsvis med en vatpind, der undgår frygt ved sprøjtning af lægemidlet såvel som prikkende fornemmelser (en normal bivirkning).

Lokale reaktioner: En følelse af let prikken, som forsvinder, når den bedøvende effekt udvikler sig (inden for 1 min); forbigående erytem, ​​ødemer og følsomhedsforstyrrelser kan opstå.

Allergiske reaktioner: meget sjældent - urticaria, angioødem, bronchospasme; i undtagelsestilfælde anafylaktisk shock. Brug af lægemidlet skal straks standses, hvis der opstår en allergisk reaktion.

Hyppigheden af ​​systemiske virkninger efter topisk administration af lægemidlet er ekstremt lav siden kun en meget lille mængde aktivt stof kan komme ind i blodbanen.

Fra siden af ​​centralnervesystemet: meget sjældent - nervøs spænding, systemisk svimmelhed, søvnløshed, bevidsthedstab og åndedrætslamning.

Fra siden af ​​kardiovaskulær system: fald i blodtryk, depression af myokardiefunktion, bradykardi, hjertestop.

Symptomer: øget svedtendens, bleg hud, svimmelhed, hovedpine, sløret syn, tinnitus, dobbeltsyn, nedsat blodtryk, bradykardi, arytmi, døsighed, opkastning, følelsesløshed, rystelser, angst, agitation, kramper, methæmoglobinæmi, hjertestop.

Behandling: Ved første tegn på forgiftning (svimmelhed, kvalme, opkastning, eufori) stoppes yderligere introduktion, patienten overføres til en vandret position; ordinere indånding af ilt; med kramper - i / i 10 mg diazepam; i bradykardi, m-antikolinergika (atropin), vasokonstrictorer (norepinephrin, phenylephrin). Dialyse er ineffektiv.

Cimetidin og propranolol reducerer hepatiske clearance af lidocain (fald i stofskiftet ved at inhibere mikrosomal oxidering og reduktion af hepatisk blodgennemstrømning) og øge risikoen for toksiske virkninger (herunder bedøvet tilstand, døsighed, bradykardi, paræstesi et al.).

Barbiturater, phenytoin, rifampicin (inducere af levermikrosomale enzymer) reducerer effekten (kan kræve en stigning i dosis).

Når den er ordineret med amamalin, kan phenytoin, verapamil, quinidin, amiodaron, den negative inotrope effekt blive forbedret. Fælles aftale med beta-blokkere øger risikoen for at udvikle bradykardi.

Lægemidler øger muskelafslapning.

Procainamid øger risikoen for udvikling af CNS-ophidselse, hallucinationer.

Ved samtidig udnævnelse af lidokain og hypnotiske og beroligende stoffer kan det øge deres inhiberende virkning på centralnervesystemet.

Med indførelsen af ​​hexobarbital eller natriumthiopental på baggrund af lidokainvirkningen er åndedrætsdepression mulig.

Under indflydelse af MAO-hæmmere er det muligt at øge lidokains lokalbedøvelsesvirkning.

Med samtidig anvendelse af lidokain og polymyxin B er det muligt at øge den inhiberende effekt på neuromuskulær transmission, derfor er det i dette tilfælde nødvendigt at overvåge patientens åndedrætsfunktion.

Det er vigtigt at forhindre lidokain i at komme ind i luftvejene (risiko for aspiration). Ansøgning på halsen kræver særlig opmærksomhed.

Anvendelse på buccal slimhinde ledsages af risikoen for dysfagi og efterfølgende aspiration, især hos børn. Når følsomheden af ​​tungen og slimhinden i kinderne øger risikoen for at bide.

Lidokain absorberes godt gennem slimhinderne (især i luftrøret) og beskadiget hud. Dette bør tages i betragtning, især når der behandles store vævsområder hos børn.

Under sprøjtning under kirurgiske operationer eller i næsesvælget region i svælget skal bemærkes, at lidocain undertrykke svælg refleks savner svælg og luftrør, og undertrykker hoste refleks, hvilket kan føre til lungebetændelse. Dette er især vigtigt hos børn, da de er mere tilbøjelige til at have en slugende refleks. I denne forbindelse anbefales ikke sprayen til lokalbedøvelse før tonsillektomi og adenotomi hos børn under 8 år.

Pas på at anvende lidokain til beskadiget slimhinder og / eller inficerede områder.

Lægemidlet bør anvendes med forsigtighed til patienter med epilepsi, samt bradykardi, forstyrrelser af hjertet, leverdysfunktion og alvorligt chok, især når man kan forvente en betydelig mængde af absorption af lægemidlet i behandlingen af ​​store områder af højdosis væv.

Lægemidlet i lavere doser bør anvendes til svækkede og ældre patienter med akutte sygdomme såvel som hos børn - i overensstemmelse med alder og generel tilstand.

Hos børn under 2 år anbefales Lidocaine Spray at blive påført med en bomuldspinne dyppet i præparatet.

Under lægemidlets anvendelse bør flasken holdes så lodret som muligt. Spray bør ikke komme i øjnene. Åben ikke flasken, lad den ikke opvarmes.

Indflydelse på evnen til at køre biltransport- og kontrolmekanismer

I løbet af behandlingsperioden skal man være opmærksom ved kørsel med køretøjer og engagere sig i andre potentielt farlige aktiviteter, der kræver øget koncentration og psykomotoriske reaktioner.

Resultaterne af kontrollerede kliniske forsøg hos gravide kvinder er fraværende. Om nødvendigt kan anvendelsen af ​​lokalbedøvelse og fraværet af en mere sikker behandling, lidokainspray, anvendes under graviditet.

Lidokain udskilles i modermælk, men efter topisk administration i konventionelle terapeutiske doser er mængden udskilt i mælk for lille til at forårsage skade for barnet.

Hos børn under 2 år anvendes stoffet fortrinsvis ved at anvende en vatpind, som undgår den frygt, der opstår under sprøjtning, såvel som brændende fornemmelser.

Det skal tages i betragtning, at hos børn forekommer svulningsrefleksen meget oftere end hos voksne.

Lidokain aerosol anbefales ikke til lokalbedøvelse før tonsillektomi og adenotomi hos børn under 8 år.

Med forsigtighed bør du bruge stoffet i strid med leveren.

lidokain

Udgivelsesformer

Lidocaine instruktioner

Lidokain er et lokalt anæstetisk og antiarytmisk middel. Den antiarytmiske virkning af lægemidlet er forbundet med dets evne til at inhibere fasen af ​​diastolisk depolarisering (fase 4) i hjertemyocytter, som udfører elektriske potentialer - i Purkinje-fibre. Dette fører til et fald i automatisme og hæmning af ektopisk foki af excitation, mens lægemidlet ikke påvirker hastigheden af ​​hurtig depolarisering (fase 0). Blandt andre farmakologisk signifikante virkninger af lidokain er en stigning i membranmængden med hensyn til kaliumioner, en stigning i repolariseringshastigheden, en forkortelse af handlingspotentialet. Excitabiliteten af ​​den coronar sinus node, lidokain ledningsevne og kontraktilitet i hjertemusklen er næsten ikke påvirket. Når den indgives intravenøst, har den en hurtig (som de siger, også "på nålen") og kort handling. Lidokain lokalbedøvende effekt skyldes stabilisering af membranerne i nerveceller, et fald i deres kapacitet med hensyn til natriumioner, hvilket hæmmer udviklingen af ​​virkningsmuligheder og ledning af nerveimpulser. Lidokainens begrænsede varighed - 60-90 minutter - på grund af sin hurtige hydrolyse i vævene. Den inflammatoriske proces afviger fra lægemidlets anæstetiske virkning.

Lidokain har også en moderat vasodilator effekt.

Lidocains analgetiske potentiale er tilstrækkeligt til at udføre lokalbedøvelse, og det irriterer ikke på anvendelsesstedet for dets farmakologiske evner. Ud over injektionsdoseringsformen er lægemidlet også tilgængeligt i form af sprøjter og geler til lokal anvendelse, idet fordelen er, at de lindrer smerte uden udvikling af en systemisk virkning (læs: med færre bivirkninger). Lægen indstiller dosisregimen af ​​lægemidlet individuelt afhængigt af den kliniske situation og indikationer. Også vigtigt er doseringsformen. Den russiske lægemiddelfabrik JSC Sintez producerer lidokain i form af øjendråber, der anvendes i oftalmologi til lokalbedøvelse til kontaktdiagnostiske metoder og kortvarige kirurgiske indgreb (herunder ekstraktion af fremmedlegemer) på bindehinden og hornhinden. Med denne metode til indføring af lidokain udvikler dens terapeutiske virkning inden for 2-3 minutter og varer 6-8 minutter.

Spray Lidocaine: instruktioner, anmeldelser, analoger

Lidokain er et lokalbedøvende middel til overfladebedøvelse. Den kemiske struktur af det aktive stof er afledt af acetanilid. Lægemidlet giver alle typer lokalbedøvelse: terminal, infiltration, ledende.

I denne artikel vil vi se på, hvorfor læger ordinerer Lidocaine Spray, herunder brugsanvisninger, analoger og priser for dette lægemiddel i apoteker. REAL RESERVATION af personer, der allerede har udnyttet Lidocaine Spray, kan læses i kommentarerne.

Farmakologisk aktivitet

Lidokain er et derivat af acetanilid, har antiarytmiske egenskaber såvel som membranstabiliserende aktivitet. Lægemidlet blokerer genereringen og ledningen af ​​nerveimpulser, hvorved smertefølsomheden fjernes. Ved at nå luftrøret og strubehovedet inhiberer lidokain refleksen ved hoste og indtagelse, så der er risiko for aspiration og bronchopneumoni. Ved moderate terapeutiske doser påvirker bedøvelsen ikke frekvensen og styrken af ​​hjertets sammentrækning.

Lidokain absorberes forskelligt på slimhinderne. Det afhænger af anvendelsesstedet og mængden. I perfusionerede organer, herunder hjerte, lever, nyrer, lunger, er stoffet godt fordelt, trænger ind i fedtlaget, placenta, der trænger ind i blodbanen af ​​fosteret.

Hvad anvendes lidokain spray til?

Sprayet er indiceret til lokalbedøvelse af slimhinderne i tandpleje og under kirurgiske operationer i mundhulen, nemlig:

 1. Anæstesi i tandkødene til fastgørelse af kronen eller broen (når man kun bruger et elastisk indtryksmateriale);
 2. Anæstesi til udskæring af overfladiske godartede tumorer i mundslimhinden
 3. Fjernelse af mobile mælketænder og knoglefragmenter;
 4. Åbning af overfladiske abscesser og suturering af sårene i slimhinderne;
 5. Reduktion (eller undertrykkelse) af den øgede pharyngeal reflex som forberedelse til røntgenundersøgelsen;
 6. Instrumentel eller manuel fjernelse (excision) af den forstørrede papilla af tungen;
 7. Frenulotomi (excision af frenulum) og dissektion af spytkirtles cyster hos børn.

I obstetrik og gynækologi anvendes stoffet om nødvendigt for at bedøve:

 1. Område med excision og behandling af ruptur af hymen eller sting til abscesser;
 2. Crotch til behandling og / eller episiotomi;
 3. Det kirurgiske felt under operationen på vagina og livmoderhalsen.

Lidocaine spray anvendes også i endoskopi, instrumentale undersøgelser og i ENT praksis for anæstesi, hvorefter den udføres:

 1. Rektoskopi og kateterudskiftning;
 2. Vask af bihulerne;
 3. Tonsillektomi, for at reducere faryngerefleksen og bedøve injektionsstedet;
 4. Elektrokoagulering (ved behandling af næseblødning), septektomi og resektion af nasale polypper;
 5. Indledning gennem mund eller næse af forskellige prober (fraktioneret fødevareprøve, duodenal probe).
 6. Åbning af peritonsillar abscess eller punktering af den maksillære sinus som en yderligere bedøvelse.

Sprøjten er også ordineret til anæstesi i slimhinderne og huden med mindre kirurgiske indgreb.

Instruktioner til brug

Ifølge brugsanvisningen skal lidokain spray sprøjtes på slimhinderne. Doseringen afhænger af, hvor stort overfladen er bedøvet.

Med en enkelt sprøjte frigives 4,8 mg aktiv ingrediens. Du bør anvende en mindste dosis, der giver den ønskede virkning. Som regel vises den forventede effekt efter at have udført 1-3 sprøjter. Flere sprøjter anvendes i obstetrik - 15-20, med den maksimale tilladte dosis på 40 sprøjter med en patientvægt på 70 kg.

Ved udførelse af dentalprocedurer og operationer hos børn anvendes Lidocaine Spray fortrinsvis med en vatpind, der undgår frygt ved sprøjtning af lægemidlet såvel som prikkende fornemmelser (en normal bivirkning).

Fundet en svoret fjende MUSHROOM negle! Negle vil blive rengjort i 3 dage! Tag det

Sådan normaliseres blodtrykket hurtigt efter 40 år? Opskriften er enkel, skriv den ned.

Træt af hæmorider? Der er en vej! Det kan helbredes hjemme i et par dage, du har brug for.

Om tilstedeværelsen af ​​orme siger en duft fra munden! En gang om dagen skal du drikke vand med en dråbe..

Kontraindikationer

Brug ikke stoffet i sådanne tilfælde:

 • Anvendes til tonsillektomi og adenotomi hos børn under 8 år
 • overfølsomhed over for lidokain og andre komponenter i lægemidlet.

Lægemidlet bør anvendes med forsigtighed i instrumentale studier (rektoskopi) hos patienter med hæmorroide blødning, lokal infektion i applikationsområdet, epilepsi, bradykardi, hjerteledningsforstyrrelse, slimhindehud eller hud i applikationsområdet, alvorlig somatisk patologi, nedsat leverfunktion, alvorlig chok hos unge børn, ældre patienter, under graviditet og amning.

Bivirkninger

Lidokainspray kan forårsage: brændende følelse, allergiske manifestationer, lavt blodtryk, hjerteanfald, depression, døsighed, angst, bevidsthedstab, kramper, lammelse af luftvejene, irritabilitet.

Derudover kan vi ikke udelukke udviklingen af ​​sådanne uønskede virkninger under behandling med lidokain:

 1. Fra hjertet og blodkarets side: myokardieinfarkt, sænkning af blodtryk, bradykardi, hjertestop.
 2. Fra siden af ​​centralnervesystemet: depressive tilstande, døsighed, kramper, øget angst, irritabilitet, bevidsthedstab, åndedrætslamning.
 3. Allergiske reaktioner: bronchospasme, angioødem, anafylaktisk shock.

Graviditet og amning

Resultaterne af kontrollerede kliniske forsøg hos gravide kvinder er fraværende. Om nødvendigt kan anvendelsen af ​​lokalbedøvelse og fraværet af en mere sikker behandling, lidokainspray, anvendes under graviditet. Lidokain udskilles i modermælk, men efter topisk administration i konventionelle terapeutiske doser er mængden udskilt i mælk for lille til at forårsage skade for barnet.

Der er flere muligheder for spray med lidokain. De adskiller sig i sammensætning og omkostninger. At dømme efter anmeldelser er de mest effektive i sex:

 1. Lidokain Asept fra Biogen (Rusland) - Spray 10%. Ud over lidokain indeholder chlorhexidin. Den gennemsnitlige pris er 339-420 rubler.
 2. Lidocaine fra Pharmstandard (Rusland) - spray 10%. Den gennemsnitlige pris på stoffet - 280-340 rubler.
 3. Lidocaine fra Aegis (Ungarn) - spray 10%. Den gennemsnitlige pris er 240-328 rubler.

analoger

Lidocaine Spray analoger, synonymer og stoffer i gruppen:

 • Novocaine;
 • Lidocaine hydrochlorid;
 • Lidocain-sundhed;
 • Novocain, 5 mg;
 • Bupivacaine Grindeks;
 • Dentinox gel n;
 • Kalgel;
 • Menovazin.

OBS: brug af analoger skal aftales med den behandlende læge.

"Lidocaine" til fjernelse af hår

Epilation er hårfjerningsprocessen, hvor der er en ødelæggende virkning på hårsækken. Efter det bliver håret blødere og tyndere. For at danne en ny follikel, er der brug for tid, så håret vokser over en længere periode. Der er også begrebet "depilation" - den såkaldte proces, hvor kun hårstangen fjernes, og pæren forbliver intakt. Men effekten af ​​det er nok i meget kort tid.

Hvis depilation ikke forårsager ubehag, er epilering en temmelig smertefuld procedure og kræver brug af smertestillende midler.

Hårpæren er placeret i huden. På bunden er papillen, hvorigennem blodkarrene og nerverne nærmer sig pæren. Når sundt hår er udsat for epilering, og simpelthen tale, trækker ud, er nerven irriteret. På grund af dette opstår der smerte. For at reducere deres intensitet skal man anvende anæstetika eller smertestillende midler. De mest almindelige lægemidler er baseret på lidokain.

Udgivelsesformer

Lidokain er et lokalbedøvende middel, som blokerer ledningen af ​​nerveimpulser, herunder smerte.

Dens vigtigste former for frigivelse er:

 • Spray. Ofte er det en 10% løsning. Hvis du ikke kan finde et færdigprodukt i et apotek, skal du tage ampuller med en opløsning og placere i en hvilken som helst beholder med en sprøjte. Sprøjten er temmelig nem at bruge, dens virkning varer i 2 timer. Af de yderligere komponenter indbefatter den pebermynteolie, propylenglycol, ethanol. Det anbefales ikke at fjerne ansigtshår: Sprøjtede partikler kan komme ind i øjnene eller i luftvejene.
 • Ampuller. En opløsning af ampuller anvendes til parenteral administration af lægemidlet intramuskulært eller subkutant. Brugt 2% lidokainhydrochloridopløsning. Den største fordel ved denne form er eksponeringshastigheden på grund af indførelsesmetoden. Han begynder at handle om 15 minutter. Desuden er dens effektivitet mere udtalt. På grund af dette kan lidokaininjektioner anvendes i særligt følsomme områder, fx i bikiniområdet.

Hvordan man korrekt bruger lidokain spray?

Spray Lidokain har smertestillende egenskaber og anvendes til en række sygdomme og patologiske tilstande. Navnet på stoffet i Latin - Lidocain. Firmaproducent - Pharmstandrat.

Spray Lidokain - anæstetisk og antiarytmisk middel.

Sammensætning og handling

Hovedkomponenten af ​​lægemidlet - lidokainhydrochlorid. Det er et antiarytmisk og anæstetisk middel. Reducerer tærsklen af ​​smertestillende receptorer. I normale doser påvirker det ikke sammentrækningen af ​​hjertemusklen. Det bruges i tilfælde af akut smerte i hæmorider.

Farmakologiske egenskaber ved spray Lidocaine

Lægemidlet har en lokalbedøvende effekt.

farmakodynamik

Bidrager ikke til vævsirritation, dilaterer blodkar på applikationsstedet. Når det anvendes i et betændt område, kan virkningen af ​​det aktive stof forringes.

Farmakokinetik

Lidokain absorberes næsten fuldstændigt.

Metaboliseres i leveren og udskilles af nyrerne.

Med indførelsen af ​​store doser kan der opstå toksiske virkninger.

Indikationer for brug

Lidocaine hætteglas anvendes til lokalbedøvelse inden gastroskopi og til gynækologiske procedurer. Yderligere applikationer:

 • forlængelse af samleje hos mænd
 • reduceret anal ubehag;
 • smertelindring under epilering og depilation
 • ondt i halsen
 • ganglion blok
 • smertelindring før fjernelse af mandler og adenoider.

Bedøvelse bruges til at eliminere tandpine. I tandlægen bruges dette værktøj før ledningsbedøvelse for at mindske ubehag ved indføring af en nål.

Spray er egnet til påføring på huden med insektbid, parese og andre former for skade.

Sprøjt Lidocaine til hæmorider

Når betændelse af hæmorider sprøjter virker som en prolongator - bidrager til den langsigtede lindring af smerte.

kronisk

I sygdoms kroniske form anvendes stoffet til at forværre smerten, fordi sprayen ikke har en terapeutisk virkning, men udelukker kun symptomerne.

Under eksacerbation

Med forværring af hæmorider fjerner stoffet manifestationer af akutte symptomer, forsigtigt bedøvende.

Når hæmorider, i tilfælde af forværring af smerte, har Lidocaine en mild analgetisk effekt.

Metode til brug af spray Lidocaine

For at fjerne symptomerne på hæmorider sprøjtesprøjte på problemområdet ved at trykke en gang.

Lidocaine smertestillende spray sprøjtes på slimhinder. Ved hver sprøjtning af en portion på overfladen af ​​slimhinden frigives op til 5 mg. Doseringen afhænger af indikationerne såvel som på overfladeområdet, der skal bedøves. For at undgå høje koncentrationer af dette lægemiddel i blodplasmaet er det nødvendigt at anvende den laveste dosis, der vil give effekten. Som regel er 1-3 sprayer tilstrækkelige. Det skal tages i betragtning, at maksimal dosis ikke skal være mere end 40 sprayer pr. 70 kg legemsvægt.

Efter sprøjtning af spray i halsområdet er det vigtigt at vente en time inden brug af andre lokale produkter.

Efter hvor meget begynder at handle

Sprøjten absorberes hurtigt og begynder sin handling efter et par minutter.

Hvor meget er gyldigt

Den analgetiske virkning varer i to timer.

Kontraindikationer

Lægemidlet anvendes ikke til lidokainintolerans.

 • alvorlig lever- og nyresygdom
 • blødning;
 • sænke blodtrykket
 • bradykardi;
 • akutte infektioner.
Reduktion af blodtrykket er en af ​​de relative kontraindikationer for brug af Lidocaine spray.

Bivirkninger

Symptomer der kan opstå ved påføring af sprayen:

 • hovedpine;
 • døsighed;
 • synshandicap
 • svimmelhed;
 • besvimelse;
 • følelsesløshed i tungen
 • åndedrætsanfald
 • øget hjertefrekvens
 • blodtryk hopper.
Søvnighed er en af ​​bivirkningerne af Lidocaine spray.

I løbet af behandlingen kan sådanne bivirkninger som kvalme og opkast forekomme, og til rektal anvendelse, ufrivillige tarmbevægelser. Allergiske reaktioner og nedsat styrke forekommer sjældnere.

Hvad hjælper med hæmorider? Kan jeg slippe af med ham hjemme?

Chef for Den Russiske Føderations Institut for Proctologi Yu. A. Karpovich:

"Jeg har behandlet hæmorider i mange år. Ifølge statistikker fra sundhedsministeriet kan hæmorider nedbrydes til en kræfttumor inden for 2-4 år efter sygdomsbegyndelsen.

Den største fejltagelse - trække ud! De tidligere hæmorider startes, jo bedre. Der er et værktøj, som Sundhedsministeriet officielt anbefaler til selvbehandling af hæmorider hjemme, da mange patienter ikke søger hjælp på grund af manglende tid eller skam. Dette er et kompleks for hæmorider Proctonol. Det er ekstremt effektivt - det fjerner hæmorider bogstaveligt i 1-2 måneder, herunder selv forsømte tilfælde (bortset fra meget kritiske dem). Nu er stoffet tilgængeligt til en rabatpris på 147 rubler, og jeg vil fortælle dig, hvor den kan købes. "

overdosis

Oplysninger om tilfælde af overdosering er fraværende. Men hvis du overskrider dosis af stoffet, kan du opleve akutte allergiske reaktioner, kvalme og opkastning samt andre tegn på forgiftning.

Særlige instruktioner

Spray med forsigtighed, der anvendes i alderdommen, samt i svære leversygdomme forbundet med nedsat blodtilførsel til kroppen.

En advarsel om brug af bedøvelse er hjertesvigt.

Sprøjten bør straks efter sprøjtning afstå fra aktiviteter, der kræver øget koncentration.

Under graviditet og amning

Lægemidlet kan ikke anvendes under graviditet og under amning, fordi lidokain udskilles i mælk og kan skade den nyfødte.
Hvilke lægemidler må bruges til hæmorider under graviditeten, læs her.

Lidokain Spray kan ikke anvendes under amning.

Brug i barndommen

Sprøjten kan bruges til anæstesi hos børn over 8 år.

Drug interaktion

Det er uønsket at kombinere lidokain med følgende medicin:

 • barbiturater;
 • beta adrenoblokere;
 • MAO-hæmmere;
 • hypnotika;
 • beroligende midler;
 • Propafenon.

Antikonvulsive lægemidler reducerer koncentrationen og aktiviteten af ​​lægemidlet.

Kombinationen af ​​spray med cimetidin, som er en del af histaminblokkere, øger risikoen for bivirkninger fra terapien. Inden du tager medicin med dette anæstesi, er det vigtigt at konsultere en specialist.

Spray lidokain til forlængelse af samleje - instruktioner, anmeldelser

Naturen bestilte således, at en mand har behov for at tage sig af sin elskede kvinde for at bringe hende så meget glæde i sengen som muligt. For nylig er mange repræsentanter for det stærkere sex udsat for krænkelser af reproduktive systemer, herunder et sådant ubehageligt fænomen som for tidlig sædafgang.

Problemet er ret delikat, så de fleste mænd forsøger at skjule det, nægte at besøge den behandlende læge. Heldigvis markedsfører lægemiddelvirksomheder en række lægemidler til at forlænge samleje. Listen over sådanne lægemidler omfatter lidokain - et velkendt bedøvelsesmiddel, der kan findes i ethvert hjemmemedicinsk bryst. Læger bruger det til smertelindring under enkle procedurer, mens mænd bruger det til at forsinke tiden for sædfrigivelse.

Funktioner af stoffet

Den mandlige seksuel organ er meget følsom, det spredes et stort antal nerveender, der reagerer på behagelige og irriterende ydre påvirkninger. Det er overfølsomheden af ​​hovedet på penis er årsagen til for tidlig udbrud af sædceller. Enhver sygdom i det genitourinære system kan forårsage en sådan mærkelig og ubehagelig patologi. Derfor, før du begynder at bruge Lidocaine, bør du kende urologens mening. Læger er normalt ikke meget velkomne uautoriseret brug af stoffet, da det har en ret stærk bedøvelsesvirkning.

Hver mand er tilbøjelig til at være skeptisk over for hans fysiske evner, forringe styrke og udholdenhed i sengen og lider derefter af sine egne konklusioner. Det er ikke nødvendigt at bruge stimulanter med en bedøvelsesvirkning, hvis sundheden er okay.

Spray Lidocaine bør kun bruges, når der virkelig er behov for dette: ejakulation sker næsten øjeblikkeligt efter opstart af erektion, varigheden af ​​samleje ikke overstiger et minut. Lægemidlet skaber bedøvelse i en bestemt del af kroppen og fryser nerveenderne i en kort periode. Virkningen af ​​lægemidlet er allerede tydelig tre minutter efter påføring til kønsorganet, og følsomheden vender gradvist tilbage inden for ca. 15 minutter.

For hurtig og pålidelig forbedring af styrken rådgiver vores læsere spray "M16". Dette er et naturligt middel, der i høj grad påvirker årsagerne til erektil dysfunktion. M16 indeholder kun naturlige ingredienser med maksimal effektivitet. På grund af dets sammensætning er stoffet helt sikkert, har ingen kontraindikationer og bivirkninger.

Optimal dosering

Brugsanvisningen til sprayen Lidocaine viste, at dosis af lægemidlet afhænger af anvendelsesformålet og personens fysiske tilstand. En voksen mand, der ønsker at forlænge en intim handling, bør anvende ikke mere end 5 mg af stoffet til det seksuelle organ. Med andre ord er det på hovedet af et medlem kun nødvendigt at sprøjte ud af sprøjten to gange. Ingen grund til at blive involveret i stænk: 10 mg betragtes som en overdosis, hvilket kan forårsage ubehag.

Mandlige magt til at vende tilbage, hvis du fortynder 7 gram normalt.

Brugsregler for stoffet

Spray Lidocaine sælges i ethvert apotek. For mænd, der har problemer med ejakulation, er stoffet en effektiv og pålidelig hjælper. Men før du anvender det, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. En 10% lægemiddelopløsning i en flaske mørkt glas med en målespray på låget implementeres.

For ikke at blive frustreret i stedet for glæde i samleje, bør du bruge Lidocaine korrekt. Anbring agenten kun på hovedet af penis, når erektionen er nået, drys fra to sider, og efter spraying vent nogle få minutter, så den aktive komponent absorberes i slimhinderne. Det er tilrådeligt at vaske orglet med varmt vand lige før copulation for at fjerne rester af den aktive ingrediens, ellers vil den seksuelle fornemmelse af den kvinde, han taber, også blive sløvet.

Anmeldelser fra mange mænd bekræfter, at Lidocaine spray er meget praktisk at bruge. Men også repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden med utilfredshed påpege, at lægemidlet anvendt på leder af et medlem reducerer markant følsomheden af ​​slimhinden, hvilket betyder at du kan glemme en kraftig orgasme. Selvom mænd, for hvem det er vigtigt, frem for alt at bringe lykke og fornøjelse til den udvalgte, har ingen klager over stoffet.

Det skal bemærkes, at efter ca. ti ansøgninger reduceres effekten af ​​lidokain på nerveenden af ​​det seksuelle organ, og følsomheden vender sig gradvist tilbage. Det er forbudt at kombinere en stimulant med følgende medicinske og hygiejniske midler:

 • iod;
 • sæbe, shower gel;
 • antidepressiva.

Vi anbefaler at læse:

Fordele ved indvirkningen på den mandlige krop

Mænd, der har forsøgt at strække den intime handling ved hjælp af Lidocaine, bemærke mange positive punkter. Af fordelene ved lægemidlet bør man kalde:

 1. hurtig handling;
 2. en betydelig stigning i samværets varighed
 3. Mulighed for brug af mænd uanset alder og sundhedstilstand
 4. Praktisk metode til anvendelse på kønsorganet
 5. pålidelighed og sikkerhed;
 6. rentabilitet, lavt forbrug af aktivt stof
 7. tilgængelighed på apotekets netværk
 8. lav pris

Kontraindikationer

Spray Lidocaine er først og fremmest et stærkt anæstetik, der anvendes af læger under simple kirurgiske operationer og terapeutiske procedurer. Et sådant værktøj har naturligvis mange kontraindikationer. Inden du tager stoffet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Det giver en temmelig imponerende liste over forbud mod brug af stoffet, nemlig:

 1. enhver forstyrrelse af det kardiovaskulære system
 2. alvorlig leverbetændelse, ledsaget af forringelse af dets funktion
 3. modtagelighed for epileptiske anfald;
 4. myasthenia gravis;
 5. individuel intolerance over for stoffets komponenter.

Hvis en mand har nogen af ​​de ovennævnte sygdomme, så skal han opgive lidokain. På apoteket kan du finde et andet lægemiddel med en lignende virkning. I ekstreme tilfælde anbefales det at kontakte din urolog. En læge specialist vil rådgive et virkelig effektivt og sikkert stimulerende middel, der forlænger samleje uden sundhedsskader.

Bivirkninger

Instruktionerne for spray Lidocaine beskrives detaljeret alle mulige bivirkninger. Hvis en mand bruger lægemidlet korrekt, overholder doseringen, så forekommer negative ændringer i sundhedstilstanden ekstremt sjældent. Alvorlig forstyrrelse af kroppens vitale aktivitet registreres kun ved overdreven anvendelse af anæstesi til kønsorganet. Med for meget stimulerende stimuli er de mest almindelige bivirkninger:

 • hovedpine;
 • svimmelhed;
 • kramper af lemmer, kramper
 • midlertidig forringelse af synsstyrken;
 • højt blodtryk
 • takykardi, arytmi og andre former for hjertearytmi
 • depression, angst, depressiv stemning
 • allergisk reaktion, rødme og irritation i huden, kløe, brænding, udslæt;
 • anafylaktisk shock.

Omkostningerne ved stoffet

På apoteker kan du finde flere varianter af Lidocaine spray, forskelligt i pris, virkningsstyrke, kvalitet og kemisk sammensætning. Følgende stoffer fra velkendte farmaceutiske virksomheder anses for at være de mest populære og yderst effektive:

 1. Lidocaine Egis (Ungarn), 10% opløsning, koster fra 240 til 330 rubler;
 2. Lidocaine Biogen (Rusland), 10% opløsning indeholdende chlorhexidin ud over lidokain, koster fra 340 til 420 rubler;
 3. Lidocaine Pharmstandard (Rusland), 10% opløsning, koster fra 280 til 340 rubler;
 4. Stud 1000 (England), en aerosol til forsinkelse af ejakulation baseret på lidokain, gælder ikke for lægemidler, omkostningerne er fra 750 til 1050 rubler.

Det er nødvendigt at forstå, at et af de ovennævnte lægemidler ikke er et lægemiddel, der sparer for evigt fra prematur ejakulation. Disse lægemidler kan en gang reducere overfølsomheden af ​​glanspenis, men ikke mere.

Hvis hurtig udløsning forfølger en mand konstant, bør du ikke maske generen hver gang med stimulanter og anæstetika. Sygdom i det genitourinære system, en sådan foranstaltning kan ikke helbredes. Den bedste løsning i denne situation er at gå til en læge. Urologen bestemmer den reelle årsag til tidlig frigivelse af sæd fra urinrøret og ordinerer en effektiv terapi.

Lidocaine Anmeldelser

Egor

Mens jeg blev behandlet for prostatitis, forårsagede seksuelle handlinger mig en masse ubehagelige fornemmelser. Derfor besluttede jeg at købe Lidocaine. Efter at have brugt det gik alt som urværk. Er allerede genoprettet, men sprayen står stadig i mit førstehjælpskit. Nogle gange udvej jeg til hans hjælp for at bringe hans elskede kone mere glæde.

Kolya Zhdanov

Første gang jeg sårede mig selv ved uopmærksomhed. Læs hurtigt instruktionerne, husk ikke doseringen. Sprayes for meget spray. Følsomheden er helt forsvundet! Der var en sådan stat, som om mit medlem ikke eksisterer. Kunne ikke afslutte. Næste gang jeg gjorde alt rigtigt. Jeg kunne godt lide effekten, min pige også. Bivirkninger, der skræmte instruktionen, så ikke.

Stas

Lægemidlet er rigtig godt. Men jeg vil gerne give råd. Når du sprayer penis, må du ikke gnide den. Lad bare absorberes i huden. Ellers vil der ikke være nogen effekt, men fingrene vil blive følelsesløse.

Vyacheslav

Jeg vil sige uden falsk beskednehed, ved 47 år gammel forbliver jeg en fremtrædende og attraktiv mand. Men naturen skød så meget, at på grund af den stærke følsomhed af årsagsstedet oplever jeg konstant for tidlig sædafgang. Før kvinder skammer og ubehageligt. Lidokain hjælper med at reducere skarpheden af ​​fornemmelser, at være opmærksom på partneren.

Har du nogensinde lidt problemer på grund af PROSTATITIS? At dømme efter, at du læser denne artikel - sejren var ikke på din side. Og selvfølgelig ved du ikke førstehånds hvad det er:

 • Øget irritabilitet
 • Oprettelsesproblemer
 • Forstyrret vandladning

Er det muligt at udholde problemer? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektiv behandling? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe dette! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre et link med en kommentar fra landets chefsurolog, hvor han anbefaler at være opmærksom på et meget effektivt middel til PROSTATITIS.

Brug af lidokain til epilering

På trods af at hårfjerning anses for at være lavt og ikke smertefuldt, er det i nogle særligt intime områder umuligt at fjerne vegetation uden bedøvelse. Det valgte lægemiddel til mange kosmetologer er lidokain. Hvad er dette værktøj, og hvor effektivt er det?

Hvem kan have brug for smertelindring

Moderne hardware kosmetologi bruger forskellige måder at reducere følsomheden under epilering. Denne behandling med freon, strømme af kold luft, såvel som smertestillende midler eller distraherende geler og salver.

Hvordan bedøves proceduren, og om der er behov for dette, læger beslutter. Men folk med en lav smerte tærskel nødt til at advare kosmetologen forud for deres manglende evne til at udholde smerte. Beauticians nødvendigvis bedøvelse denne kategori af klienter under epilation.

Derudover kan selv meget vedholdende og tålmodige patienter nogle gange ikke modstå epilation i intime områder og i axillærområdet. I dette tilfælde giver det også mening at reducere følsomheden ved hjælp af analgetika.

Hvad er lidokain

Lidokain er en lokalbedøvelse. Det blokerer for følsomhed overfor smerte i et begrænset område. Det kan bruges både lokalt og injektion.

En anden effekt af lidokain er antiarytmisk. Det er blevet brugt i hjertepraksis til behandling af arytmier. Det er et hjertesygdomme.

Forsigtig, der er kontraindikationer

Lidocaine er et stof. Hvis det anvendes forkert, og hvis dosen overskrides, udvikles alvorlige bivirkninger, nemlig:

 • lammelse af åndedrætsmuskler og åndedrætsanfald
 • svimmelhed og desorientering
 • tinnitus;
 • døsighed;
 • sænke blodtrykket
 • pulsændring;
 • kvalme og opkastning
 • allergiske reaktioner - kløe, udslæt, anafylaktisk shock;
 • methemoglobinæmi - udseendet i blodet af en kritisk mængde hæmoglobin med trivalent jern, som ikke kan bære ilt fra lungerne til væv i kroppen.

Hvem er kontraindiceret lidokain

Lidokain, selv til aktuelt brug, er ikke for alle. Følgende tilstande er kontraindiceret til brug af dette bedøvelsesmiddel:

 1. Medfødt metemoglobinæmi.
 2. Leversygdom.
 3. Kardiovaskulære sygdomme.
 4. Individuelle reaktioner og allergier.
 5. Atopisk dermatitis.
 6. Infektion af stedet for den tilsigtede injektion (anvendelse) af lægemidlet.

Gravide og ammende mødre skal være forsigtige

Under dyreforsøg blev det konstateret, at lægemidlet let overvandt hemato-placental barrieren, men forårsager ikke væsentlig skade for fosteret. Undersøgelser hos mennesker er ikke blevet gennemført. Det vurderes, at brugen af ​​det af gravide kun er tilrådeligt, hvis den forventede fordel opvejer de potentielle risici ved brugen heraf.

Lidocaine trænger ind i modermælk, men når det anvendes i terapeutiske doser, skader ikke barnet.

Lidokain Spray

Lidocaine spray er en klar væske med en behagelig mynte smag. Den indeholder 10% lidokainhydrochloridopløsning og hjælpestoffer - pebermynteolie, ethanol og propylenglycol.

Dette er et doseret lægemiddel. Et klik på flasken - en dosis. Den maksimale daglige dosis til en person, der vejer 70 kg, er 40 doser.

effektivitet

Lidokainspray penetrerer perfekt gennem såroverfladen og slimhinderne. Det viser gode resultater i anæstesi af obstetriske og dentalprocedurer.

Spray er ikke effektiv til bedøvelse af huden under epilation. Årsagen - den lave procentdel af penetration af det aktive stof gennem huden. Tilstedeværelsen af ​​en bandage eller eksponeringstid ændrer ikke signifikant situationen med analgesi.

Anvendelsen af ​​spray som smertestillende til epilering er ikke almindelig blandt kosmetologer. I nogle tilfælde beskriver kunderne sin yderste effektivitet ved at fjerne hår, hvilket kun kan henføres til selvhypnose og forventningerne til en smertefri procedure.

Cremer og geler

På markedet for kosmetiske produkter findes der for tiden en række cremer og geler til lokal brug, der indeholder lidokain. Dette er Emla, Lidocaine-gel, Lidohlor, Helikaine, Luan.

Epilation med Emla Cream

Emla creme - det mest populære lægemiddel til epilering på særligt følsomme områder. Elektrolyse og laserfjernelse af uønsket vegetation er mere behagelig for patienten, når du bruger cremen. I modsætning til analoger indeholder Emla to analgetika - lidokain og prilocain. Den officielle erklæring angiver, at de aktive ingredienser trænger godt ind i lagene af epidermis og dermis.

Effekt effektivitet afhænger af følgende punkter:

 1. Varigheden af ​​cremen i det epilere område er mindst 1 time.
 2. Tilstedeværelsen af ​​okklusive dressinger.
 3. Den anvendte mængde creme.

For at opnå den maksimale analgetiske effekt er det nødvendigt at holde fløden under en lufttæt påføring i mindst to timer. Årsagen er, at jo længere stoffet er på huden, jo dybere det trænger ind. Da hårsækkene er i tykkelsen af ​​dermis, er dybden af ​​anæstesi afgørende.

Ved hærdning creme i 90-120 minutter vedvarer analgesi i yderligere 2 timer. Hvis cremen var under dressingen i 1 time, er dybden af ​​bedøvelsen mindre og "fryset" efter fjernelse af dressingen 40-60 minutter.

Hvorfor har du brug for et bandage?

En okklusiv dressing forbedrer absorptionen og forhindrer fordampning af anæstetika og tørring af lægemidlet.

Mængde fløde

For at opnå effekten af ​​anæstesi påføres cremen med et tykt lag på 1,5-2,5 gram pr. 10 kvadratmeter. centimeter.

Lidokaininjektion

I nogle tilfælde bruges lidokaininjektioner til at reducere følsomheden ved fjernelse af hår. Elektrolyse, bedøvet på denne måde, overføres meget mere behagelig. Injektions analgesi er forbundet med overholdelse af reglerne for asepsis og antisepsis og kan ikke udføres hjemme.

Ved subkutan administration af lægemidlet forekommer kortvarig brændende smerte.

anmeldelser

Pas på dit helbred! For hårfjerning, vælg en erfaren mester med et godt omdømme. Og husk at lidokain primært er et lægemiddel. At bruge det ofte og ukontrollabelt kan være farligt for din krop. Held og lykke til alle og smertefri epilering!

Lidocaine anmeldelser

Lidocaine anmeldelser

LIDOCAINE priser på apoteker

LIDOCAINE-analoger

DERMADRIN

Instruktioner til brug
fra 48 UAH
30624 visninger

Psili Balm

Instruktioner til brug
fra 79 UAH
24472 visninger

MENOVAZAN

Instruktioner til brug
fra 39 UAH
21807 visninger

Menovazin

Instruktioner til brug
fra 6 UAH
19609 visninger

Iricar

Instruktioner til brug
fra 153 UAH
10346 visninger

Laser hårfjerning af overlæben: anmeldelser om effektiviteten af ​​proceduren og tips om, hvordan man forbereder sig til epilering

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?