Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere beskrivelse parametre leveringFøles som en gudinde!

Shugaring pasta i patroner

Sukkerpasta i patroner er specielt skabt til båndudstyr. Middelen til konsistens minder om en nysgerrig honning og påføres med en speciel rulle dyse, som giver et jævnt tyndt lag.

Hår ikke mere pakke

Brug af HairNoMore-systemet involverer to trin: Den første er en hårfjerningskrem. Det opløser de elementer, der danner hårets struktur, hvilket får dem til at smelte bogstaveligt. I anden fase anvendes en væskespray for at bremse væksten. Det trænger ind i porerne og gennemsyrer hårsækkene, hvilket tvinger hårrødderne til at sulte og derved sænker væksten og fordelingen af ​​hårsækkene.<

Hvad er bedre: IPL eller RF hårfjerning

Æstetiske kosmetologicentre og skønhedssaloner tilbyder hvert år flere og flere forskellige tjenester til bekæmpelse af uønsket vegetation. De fleste af de piger, der er vant til at fjerne hår på deres ben og andre dele af kroppen med en barberkniv, ved ikke forskellen mellem forskellige typer epilering og hvilken metode der er bedre til at stoppe.

Laser hårfjerning - anmeldelser

Negative anmeldelserJeg gik til diodlaseren. Stramt mørkt hår på let hud.
resultater:
Ansigt - tørrer huden stærkt, rød acne op til 3 uger. Hår falder ud, men i slutningen af ​​hver procedure i procentvise termer, ikke meget.

Fordele og ulemper ved pasta til shugaring MARU

MARU shugaring pasta er lavet i Rusland og håndterer opgaven: fjernelse af overskydende hår fra kroppen. I modsætning til andre lignende produkter er den fremstillet i overensstemmelse med GOST og indeholder ikke kunstige additiver.

Old Spice Aftershave Line: For Real Men

Det rigtige valg af kosmetik efter barbering er vigtigt, fordi det hjælper en mand til at undgå skade og hudirritation, betændelse og endda infektion. Det er ingen hemmelighed, at hver barberingsprocedure er stressende for mange mænd, da det øverste lag af huden fjernes sammen med børsterne, og det fører til en negativ reaktion af epidermis.

Epilator Philips HP 6379/00

Dette produkt er endnu ikke bedømt.Desuden:ACS garanti: 24 måneder.Beskrivelse Epilator Philips HP 6379/00Philips HP 6379/00 trimmer til trimning og trimning af bikini linjer og hårfjerning på følsomme områder af kroppen.

Beskrivelse af Philips BT9290 trimmer

Tekniske specifikationerAnmeldelser Philips trimmer BT9290værdighed Flot design. Ergonomisk form. Smuk indikation. Enheden er alle moderne, innovative og samtidig funktionelle. Hurtig opladning, lang batterilevetid, stille betjening. Meget blød barbering.<