Retsmidler for irritation efter epilering

I kosmetologi er der mange forskellige epileringsteknikker, men de er forenet af en faktor - mulig hudirritation. Uafhængigt fjerne irritation efter epilering kan være ved hjælp af folkemetoder, naturlige produkter og medicin.

Epilator Braun 5-511 Silke-epil 5 Wet tør

Generelle egenskaberAvancerede valgmulighederAnmeldelser af Braun 5-511 Silk-epil 5 Wet tørErfaring med brug, personlig mening og evaluering.Fordele:
Afslutning, muligheden for våd og tør fjernelse af håret, autonomt arbejde.

Kvinders bikini barbermaskiner

Det har længe været fashionabelt at fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Det ser også ud til at være attraktivt og gør det muligt at bære gennemsigtige eller meget åbne undertøj og badetøj uden at det ubehagelige hår stikker ud under dem.

Anmeldelser o Braun 5329 Silke-epil 5

Fordele: Mulighed for at vaske under vand, kølehandske, medfølgende batterier.Ulemper: For støjende.Kommentar: Regular epilator.Plusser: Praktisk i hånden, glider ikke, der er baggrundsbelysning for bedre hårfjerning.

Depilatory Fruit Wax Deep Depil

Depilation med voks kan sikkert udføres uafhængigt hjemme. Det er meget enkelt, det vigtigste er at vælge det rigtige voksfirma. Voks giver dig mulighed for hurtigt og nemt at fjerne hår i ganske lang tid.

Shugaring pasta Gerbere


Shugaring Gerbere Paste er fantastisk til både professionel brug og hjemmebrug. Lavet på basis af fructose, renset vand og citronsaft. Indeholder ikke kemiske tilsætningsstoffer.