Armhulen på drømmebogen

Armhuler er en skjult del af menneskekroppen. Deres renhed er imidlertid en meget vigtig indikator for, hvordan en person bryr sig om sig selv. At drømme om en armhule i en drøm er et tegn på, at du kan have nogen form for hemmelighed eller betro nogen andres hemmelighed til dig, men hvad de vil være som "med en duft" eller ej, kan drømbøgerne spørge dig om du spørger dig selv om at finde ud af, hvad du drømmer om armhulerne.

Kort fortolkning

I et stort antal fortolkninger er det meget nemt at blive forvirret, derfor giver drømmebøger en lette version - korte fortolkninger. Find ud af, hvad armhulen drømmer om, uden at skulle gennemgå en grundig undersøgelse af drømmeplottet.

 • Vaskede og barberede armhuler - et tegn på "renhed" af tanker.
 • Stinkende armhuler til at se i en drøm - til en offentlig skam.
 • Sæt dem i orden - vent på en ændring til det bedre.
 • Barber "vegetation" under en venns hænder - i virkeligheden vil du hjælpe ham med at genoprette sit ry.
 • At klippe dig selv mens du målretter mod "marafet" vil være svært at slippe af med.
 • At flette fletninger i din søvn under dine arme - til en ikke-standardiseret tilgang til at løse et problem.

Som Miller's Dream Book forklarer

Dream Miller, som er en af ​​de mest præcise og komplette tolk af drømme, giver nogle få forklaringer på, hvilke armhuler drømmer om og plejer dem.

Se, at dine armhuler er dækket af tyk "vegetation", som også fortsætter med at vokse? Forvent uventede vendinger af skæbnen. Og hvis du ser, at det grå hår har "rørt" det, så gør dig klar til en vanskelig periode, der truer enten med tab af penge eller afsked med din elskede.

En anden fortolkning af søvn siger: For forsigtig barbering af skulderhullerne er et meget kedeligt tegn, der foreskygger tabet af lønsomme kontakter og kontakter samt forringelse af forholdet med partnere.

Rene trug - en grund til glæde

Drømte, at du barberer og vasker armhulerne? Fremragende! Det er det, som drømmebøgerne siger om dette.

En østlig tolk lover gode nyheder til nogen, der i en drøm barberet sit hår i hulene under hans skuldre. Og hvis håret var så lang tid, at det ikke var nødvendigt at barbere det, men at skære det af med en saks, så betyder det at du har ventet på de nyheder, der vil glæde dig så meget i meget lang tid.

Barbering af et hår i armhulerne i en drøm betyder at slippe af med berygtighed, mener den hvide magiker drømbog. Og i fortolkningen af ​​Vangas drømme finder du en sådan fortolkning af en lang "overgrowth" barbering: alle økonomiske "dårlige tider" vil gå tabt.

Hårete armhule, eller tænk på dine handlinger...

Drømte, at nogen så dine hårete armhule, og nu vil du vide, hvad drømme om sådan forlegenhed? Tsvetkovs drømmebog vil hjælpe med dette: Du er blevet betroet en slags hemmelighed, som indeholder langt fra uskyldige detaljer. Og hvis de hårede armhuler i en drøm også stinker, så kan denne hemmelighed også forvirre dig.

Men ifølge den islamiske samling af drømme er uhårede armhuler et tegn på tilstedeværelsen af ​​store gæld til drømmeren. Og hvis du drømte om, at uhærskede pits under dine hænder udsender en dårlig lugt, så er det en advarsel om, at det er nødvendigt at løse alle problemer i forbindelse med gældsforpligtelser for ikke at komme ind i en vanskelig situation.

At se hårede armhuler i en drøm: fortolkning

Drømmens hårede armhuler i en drøm betyder en vanskelig vej. For korrekt tolkning af søvn skal du tage højde for hårets kvalitet: tykkelse, længde, farve. Ud over at grå og mørkt hår kan være nogen regnbuefarve. Hver farve har sin egen betydning. Også vigtige er handlinger med armhuler i en drøm: For eksempel barberer dem - for at genoverveje deres egne synspunkter og røre - bliver nødt til at gøre en stor indsats for at løse problemer. At se en anden del af kroppen - til et stort og uventet overskud. Rigtigt hår - et godt tegn, krøllet, snavset eller vådt personificere sladder og intriger.

Mørk eller sort hår under armene i en drøm taler om vanskeligheder i den nærmeste fremtid. Lytte til råd fra en elskede, du kan regne med et vellykket resultat af begivenhederne.

Blondt hår er nybegynderens nybegynder, de symboliserer en lys fremtid. Det er på nuværende tidspunkt at være opmærksom på tidligere udtænkte planer og drømme.

Gråt hår tyder på at finde visdom efter ubehagelige begivenheder og fejl. Hvis gråhår kun er på rødderne, så er den vanskelige vej til en nær person, hvis skæbne er tæt forbundet med den skæbnes skæbne.

Ud over den naturlige farve kan du se farvet hår i en drøm: grøn, blå, gul osv. Afhængig af farven ændres fortolkningen:

I en drøm kan du se på håret under armene, stryge, barbere og trimme. Afhængig af drømmerens handlinger ændres søvnens betydning:

Se din armhule hår:

 • vokse - håret i dette tilfælde personificere den finansielle situation, og væksten foreskygger en præmie, en stigning i lønnen eller udseendet af yderligere indtjening;
 • falde ud - spænding, tab i form af økonomi, sundhedsproblemer;
 • brande er synlige, flammer er synlige - en advarsel om oversvømmelse af grund og forkerte beslutninger i fremtiden;
 • smoldering - intrigues og squabbles på arbejde med drømmerens deltagelse;
 • at blive grå er ikke et let stadium i livet.

I en drøm kan du se lige, langt eller kort hår, krøllet, vådt og snavset. Alt dette har sin betydning, ikke altid behageligt:

Foruden snavset hår i en drøm kan du se parasitter og insekter i håret. De taler om økonomiske tab og sundhedsproblemer. Sidstnævnte vil ikke være alvorlig.

Edderkopper i håret - et symbol på intriger. Efter at have lyttet til at sove, er det vigtigt at gennemgå de nærmeste tilbud og vigtige begivenheder for at undgå vanskeligheder. Lus eller nits snakker om beskidte tanker.

Ifølge de fleste drømmebøger er armhulerne meget personlige eller intime. Derfor at se andres hårede armhule - at indlede i andres hemmeligheder. Gråt hår er et tegn på, at drømmeren respekterer andres hemmeligheder.

En anden værdi er drømmerens misundelse af andres succeser, succeser, økonomiske situation og trivsel. Forsøg på at udtrykke utilfredshed med unøjagtige underarm i en drøm betyder, at drømmeren anser en andens stilling i samfundet ufortjent. Langt hår fra en anden person - ønsket om at berige sig og blive berømt.

Forskellige drømbøger fortolker en drøm anderledes med denne intime del af kroppen. Generelle værdier fra drømmebogen:

 • Rene og glamourøse armhuler - et symbol på renhed og ærlighed i sovende.
 • Den ubehagelige lugt taler om en mulig akavet sag offentligt.
 • Pas på håret under armene i en drøm lover ændringer til det bedre.
 • Omsorg for andres armhuler personificerer drømmeren som en person, der er klar til at hjælpe andre med at løse problemer.
 • En drøm kan være uventet, hvor fletninger flettes under hårets armhuler - dette indikerer at sovende har kreative evner.
 • Skær dig selv mens du barberer - til en række fejl og problemer.
 • Kysser andres armhuler er et symbol på, at han i det virkelige liv sover, ikke har sin egen mening, afhænger af andres meninger og er let påvirket af dem.

Ifølge Miller's drømmebog symboliserer armhulen mysterium. Hvis en person ser sin egen del af kroppen dækket af vegetation, så snart vil han kende andens hemmelighed. Nogen anden end drømmeren så armhulerne - en drømmende vil fortryde at kende andres hemmeligheder. Foul-lugtende armhule advarsler sovende: For ikke at forkæle omdømmet, kan du ikke lytte til folk, der fortæller om deres hemmeligheder.

Andres armhuler i en drøm - et symbol på den monetære velfærd. En sådan drøm skulle advare om, at en person kunne undgå alvorlige økonomiske tab i fremtiden. Ubehagelig lugt fra dem kræver opløsning af gældsforpligtelser. Når tilspændingen vil forårsage yderligere problemer, medfører et mørkt sted på omdømmet. Vask din egen eller andres armhule i en drøm - til den hurtige løsning af langvarige tvister, gensidig forståelse og venskab med tidligere fjender.

En kvinde skal blive mere korrekt i sin kommunikation med kære. Overdreven rethed vil give anledning til konflikter. For en ung pige forkaster en sådan drøm et skænderi med den udvalgte. At finde et kompromis i forhold og indrømmelser, hvis det er nødvendigt, hjælper med at undgå det.

For mænd betyder sådanne drømme konflikter på arbejdspladsen. Kolleger vil gøre alt for at reducere hans stilling. De vil opnå dette ved uærlige midler - intriger og løgne.

Flaunting unkempt armhuler betyder, at drømmeren forsøger at tiltrække andres opmærksomhed. Barbering i en drøm vil bringe styrke og inspirere opfyldelsen af ​​elskede ønsker. Vask din armhuler i en drøm - for at starte livet fra bunden.

"Drøm fortolkning Shave armhulen havde en drøm, hvorfor drømme i en drøm Shave armhuler"

Drøm fortolkning Shave armhuler

Hvad er drømmen Shaving armhuler i en drøm på drømmebogen?

Hvis du drømte om at du barberede armhulerne, ville forhindringerne i din vej snart forsvinde, og den virksomhed du startede ville generere indkomst. Før du åbner nye muligheder.

Hvis en kvinde i en drøm barberer sin armhuler uden succes - hun er forsvarsløs og sårbar, har brug for beskyttelse. Hun kan forvente problemer, som hun ikke vil være klar til. Enhver indsats vil ikke give det rigtige resultat, du skal slippe af situationen og indhente støtte fra venner.

Evnen til at fortolke drømme er en værdifuld gave, for nogle gange er det i en drøm, at bevidstheden giver os de mest dybtgående og vigtige spor.

Shavearmhuler

Drøm fortolkning Shave armhuler drømte, hvorfor drømme i en drøm Shave armhuler? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at se i en drøm Barber dine armhuler ved at læse nedenfor for gratis fortolkninger af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

Hvilke drømme barberer armhulen

Ifølge Oracle's Dreambook symboliserer armhulenes barbering hindringerne på vejen til målene. Men meget snart vil du være i stand til at finde ud af forhindringer, takket være, at du vil opnå forbedring og trivsel. Der er en mulighed for at nye muligheder åbner op for dig.

Du bør ikke miste koncentrationen, selvom alt udvikler sig bedst for dig. For at lykkes, skal du gøre en indsats og være yderst forsigtig.

Hvornår drømte du om at barbere armhulerne?

Har denne drøm haft en drøm?

Hvilke farver råder i din drøm?

Hvor ofte drømmer du?

Har du nogensinde haft profetiske drømme?

Hej jeg hedder Tatiana Miller!

Jeg er professionelt engageret i fortolkningen af ​​drømme og vil hjælpe dig med at vide hvorfor drøm Shaving armhuler i en drøm, skriv bare drømmen i formularen herunder, og jeg vil forklare, hvad det betyder, hvis du så dette symbol i en drøm. Prøv det!

Din drøm er blevet reddet. For at jeg skal begynde at arbejde på en drøm sendt, skal du vælge hvilken type fortolkning. Den færdige sødekryptering sendes til den angivne e-mail:

Udgiver et spørgsmål igen

Ingen garanti for svar

Svar inden for 24 timer

Garanteret grundlæggende fortolkning

Svar inden for 6-12 timer

Garanteret komplet analyse af din søvn

Kvinde i en drøm barberer armhulen

Drømmen, hvor kvinden barberer armhulerne, rapporterer drømmerens sårbarhed og usikkerhed. I nærheden er der ingen pålidelig person, der kan støtte i en vanskelig situation.

Drømmen løfter problemer både i personlige forhold og i professionelle aktiviteter. At håndtere dem vil være yderst vanskeligt.

Giv ikke op, mist tro på dig selv. Med støtte fra venner og bekendte kan du gå igennem en vanskelig levetid.

Se også:

Luck smiler på dig; smil og svar hende I dag får du næsten alt, hvad du foretager dig. Hvis noget går galt, forstyrrer du let i løbet af begivenhederne, og situationen begynder at fungere for dig. Erhvervsrelationer er et område, hvor dine talenter er særligt levende i dag. Du kan ikke kun få et godt indtryk på andre, men også forene skændsel, find.

Du bliver ikke let. Dagen begynder med dårlige nyheder, og med hver afgangstid vil situationen kun blive værre. Lyset ved enden af ​​tunnelen er synligt, men vejen til den kan ikke findes på nogen måde - dette er måske det største problem i dag. Det er ret vanskeligt at nå til enighed med andre, især hvis du starter nogle initiativer og leder efter allierede. Det er nødvendigt at beslutte ikke-land.

Hvis du lykkes i ikke at overvinde negative tendenser, så kan du i det mindste opnå en lodtrækning. Omstændigheder gør dig til at handle hurtigt, det fascinerer og forfrisker dig. Når du starter en ny virksomhed, er du fuld af entusiasme, og vigtigst af alt bliver det ikke så hurtigt som vant. Et skarpt sind og fremragende hukommelse hjælper dig med at løse komplekse problemer. Konkurrenter og kritikere kan kun hovedet.

Tingene går glat, men denne proces er meget lang, og du taber tålmodighed. Som følge heraf bliver dagen, som i sig selv ville være god, overskygget af dit dårlige humør. På arbejde og i hjemmet skylles der nemt ud; Nogle gange gør du dit bedste for at blæse en tilfældig spyttet før den nuværende konflikt. Du bryr dig lidt om hvad du vil gøre næste, men forgæves: Lav fred med din fornærmet h.

Dagen er vanskelig. Dit humør vil være mere dårligt end godt, og selvom stjernerne pludselig ændrer vrede med nåden, vil du simpelthen ikke mærke. Du laver planer, vel vidende, at du ikke vil kunne realisere dem og blive vred på dig selv for at drømme i stedet for at handle. Selvkritik er ikke en dårlig ting i sig selv, men i dag er den fuldstændig ikke-konstruktiv. Du selv selv, bare.

Det ser ud til at alt går godt, men du mangler klart positive følelser. Klandre ikke andre i dit dårlige humør, tænk bedre på hvordan det kan forbedres. En god dag for at besøge udstillinger, udforske værkerne af moderne kunst. De er ikke kun interessante, men også inspirerende; Din kreativitet kan frigøre sig fuldt ud. Må ikke blive på arbejde. Zasizheny.

En god dag, meget generøs til hyggelige begivenheder og ikke giver dig mulighed for at kede sig. Du vil ikke have for meget tid til at hvile enten: du skal handle uden at spilde et minut, og du kan lide det. Der er en chance for at få et godt indtryk på nye venner; Forresten bliver det bedre, jo mindre indsats du gør for dette. Dagen er fantastisk til romantiske datoer, især - hvis det er relateret.

Dagen går godt Brug dette til at gøre, hvad der interesserer dig. Du kan gøre et godt stykke arbejde, men du bør ikke forvente at blive hjulpet. Vi bliver nødt til at blive distraheret og korrigere andres fejl, og skynde os til hjælp af venner og kolleger, der befandt sig i en vanskelig situation. Der kan være misforståelser, fordi du ikke dedikerer nogen til dine planer, skal du holde dine hemmeligheder så omhyggeligt.

Denne dag er noget værre end den forrige, og det kan næppe forventes, at der er let succes. Men du giver ikke op, og det er meget prisværdigt. Vær vedholdende, og stjernerne vil erstatte vrede med nåden og komme til din hjælp. Du kan få støtte fra dem, der er tættere - for eksempel fra gamle venner eller tidligere forretningspartnere. Takket være dem vil du være i stand til at gennemføre et projekt, der synes vigtigt og lovende for dig. Et spørgsmål

Ting går noget bedre end dagen før, men endnu ikke glimrende. Meget af det, du ønskede at opnå, er ved at blive opnåeligt - i det mindste teoretisk. Men sejren er ikke så tæt som det ser ud, men behovet for at vente eller fortsætte kampen undertrykker dig. Det er nødvendigt at overholde den tidligere valgte vej. Forsøg ikke at ændre den allerede eksisterende situation: hvor ringe de kan være, i dag kan du påvirke t.

Der kan være komplikationer i det tilfælde, som du planlagde at afsætte en væsentlig del af dagen. Det er nødvendigt at vise maksimal forethought. Det er nødvendigt at være opmærksom på de små ting, at overveje alle varianter af udviklingen af ​​begivenheder. Hvis du klarer dig ikke at blive fristet af muligheden for held og lykke, ikke for at undergrave provokatørernes forhandlinger, vil resultatet af dit arbejde være ganske imponerende. Vær stolt af dig selv - du har det.

God dag: Hvis du arbejder hårdt, kan du opnå en masse. Din styrke er i evnen til at vinde uden at starte en krig og ikke fornærme nogen. Som et resultat opnår du ikke blot dine mål, men også opretholde gode relationer med andre. Dagen er velegnet til starten af ​​samarbejde og fælles aktiviteter samt familieliv. Du kan organisere ferie og festligheder, planlægge.

Hvad drømmer armhulerne?

Vi flapper dem ikke som mange andre dele af kroppen, men en velplejet person tager sig af både hans udseende og sundhed og tillader ham ikke at have uønsket hår. Drømmeinterpreteren vil give en detaljeret fortolkning af, hvad han så plottet.

Kort fortolkning

Ifølge drømmebogen er armhuler et tegn på, at nogen vil fortælle deres hemmelige hemmelighed. Men hvordan han vil være, ret uskyldig eller med mange "beskidte" dele, fortæller en drømmes plot.

Mange mennesker søger ikke at dechiffrere natlige drømme i detaljer. For dem giver tolken korte forudsigelser, som på mange måder hjælper med at forstå:

 1. Axillære huler barberet glat. Drømmeren er en ret ærlig, oprigtig person, hovedet kommer ikke engang til nogen til at bedrage og erstatte.

Drømmet axilla med en ubehagelig lugt

Hvad siger drømbøgerne?

Undgå at fortolke den fortolkning, der kan læses i værker af berømte tryllekunstnere, hekse, psykologer. De vil hjælpe med at kaste lys over din fremtid.

Dream Miller

At behandle andre i en drøm

Det er værd at starte fra den mest autoritative kilde, hvor mange drømmere søger tolkning. Miller fokuserede på hvis armhuler er blevet set.

Miller, som de fleste tolke, var tilbøjelig til at tro på, at armhulerne selv er et tegn på, at de snart vil lære noget hemmeligt. Husk, har nogen set uønsket vegetation? Hvis ja, så vil du fortryde at have lært andens hemmelighed. Det vil indeholde en masse oplysninger, som du hellere vil glemme.

Venstre eller højre armhule udstråler en ubehagelig lugt? Lad ikke nogen fortælle dig nogen af ​​deres hemmeligheder eller hemmeligheder. Det kan plette dit ærlige navn.

Aliens

Hvad drømmer armhuler, som du overvejer på den anden person? Du skal være forsigtig med at håndtere penge. Hvis du ikke overvåger dine kontanter tæt, kan du miste en betydelig sum penge i den nærmeste fremtid.

Hvis du føler en ubehagelig lugt, opfordrer drømmebogen dig til at håndtere de akkumulerede gæld. Du er nødt til at løse alle gældsspørgsmål, ellers bliver du nødt til at bruge mange nerver i fremtiden, mens du slår dit omdømme op.

Hvad drømmer armhulen, at du vasker? Miller argumenterede for, at forholdet til nogle mennesker, der betragtede dig som deres fjende, snart ville blive bedre. De vil forstå din livsstilling, konflikter vil blive afgjort, og de vil endda søge venskab med dig.

Drømme vaskende aksillær

Dream loft

Denne drømfortolk kiggede på plottet i nogle detaljer, hvor det var muligt at barbere armhulerne. Hvis du udfører denne handling i sjælen, så vær klar til glædelig nyhed, behagelige begivenheder. Drømmetolkning bemærker, at de ikke vil være så flygtige, hvis du kan drage fordel af dem selv.

Håret er så langt, at barbermaskinen ikke længere kan hjælpe, er en saks gå? Du har ventet på realiseringen af ​​din gamle drøm. Men hvis de tidligere gjorde visse bestræbelser for at opnå succes, har de nu stoppet med at gøre det. Du skal gøre noget, ikke bare for at drømme, og så bliver alle dine planer til virkelighed.

Barbering uden skum er et godt tegn. En sådan drøm tyder på, at du for nylig har begået en usømmelig handling, som du oprigtigt fortryder. Snart vil der være en mulighed for at rette op på situationen. Også Lofa's drømmebog giver en anden fortolkning. Det er sandsynligt, at det vil være muligt at slippe af med alle økonomiske modganger, men det vil tage meget tid og imponerende viljestyrke.

Der er flere interessante plots, som denne tolk også overvejer:

At drømme meget hår

 • hår vokser non-stop - en begivenhed vil snart ske, som du næppe vil tro på;
 • gråt hår vokser - du bliver nødt til at gå igennem en vanskelig tid, hvor der opstår vanskeligheder både i familiekredsen og økonomisk;
 • snuse andre menneskers armhule - du er meget nysgerrig, og det spiller ikke i dine hænder.

Esoteriske drømmebog

Denne kilde fokuserede på, som drømte en sådan drøm. Hvis du er kvinde, og i en natdrøm har du hårde armhuler, så er du for direkte i dine udtalelser. Måske fortæller familiemedlemmerne dig ikke det endnu, men der kommer helt sikkert en periode, hvor deres tålmodighed slutter og en skandale blusser op. Du bør se dine ord omhyggeligt for at undgå sådanne konflikter.

En sådan drøm går heller ikke godt for unge piger, og det betyder et skænderi med deres anden halvdel. Det er sandsynligt, at det er din valgte, der vil være skyldig, men hvis du vil holde forholdet, er det værd at gøre kompromiser.

Sådanne drømme lover også skænderier for mænd, men allerede med kolleger. De vil forsøge på alle mulige måder at forføre dig, så myndighederne vil nedbryde dig på kontoret. Du bør overveje et sådant forløb og træffe passende foranstaltninger.

Efter at have behandlet drømmernes køn, giver tolken flere præciseringer:

Drøm om barbering

 • barber armhulerne - til entusiasmen, følelsesladet løft;
 • gå rundt med uhårede armhuler blandt mennesker - forsøger at tiltrække alles opmærksomhed, ønsket om at blive set og hørt;
 • at vaske dem - til en ny fase i livet, som kan ændre din fremtidige skæbne drastisk.

Efter dit drømmebillede skal du være på vagt og ikke være bange for at bruge de chancer, som skæbnen giver dig.

Drømmer longo

Den hvide tryllekunstner hævdede, at armhuler er et yderst negativt symbol, hvilket betyder både økonomisk ødelæggelse og problemer i familiekredsen på basis af penge. Den eneste undtagelse er en drøm, hvor du specifikt går med uhårede armhule, voksende hår i denne del af kroppen. Det betyder, at dine finansielle anliggender snart vender tilbage til det normale, og hvis du kan gribe øjeblikket, vil du kunne formere din formue.

Det skal bemærkes, at armhulerne uden et enkelt hår er et tegn på starten på ikke-monetære tider, hvor du vil have brug for den økonomiske støtte fra en anden person i lang tid.

Dream Medea

I denne kilde kan du finde oplysninger om armhulerne - et tvetydigt symbol. Hvis de er rene, så er dette et godt tegn. Du vil se på mange ting på en anden måde, på en mere positiv måde.

Men den ubehagelige lugt er tegn på, at stagnation er opstået i dine anliggender.

Du kan ikke finde styrken til at løse problemerne, fordi der er for mange af dem, og du ved ikke, hvad du skal tage i første omgang. Drøm fortolkning anbefaler at starte lille, og så er din position normaliseret.

Hvad drømmer om barbering under armene

Og hvorfor drømmer om at have en dårlig barbering i en drøm? Hvis du efter barberingen finder, at dit hår er forblevet på plads, betyder det at du bliver nødt til at gentage arbejdet. Og skære dig selv - for at komme ind i et argument med slægtninge. overraskende er det den assyriske drømmebog, der indeholder en meget forvirrende fortolkning; det vil være svært at skære sig selv, mens man målretter mod "marafeten".

Hvordan fortolker en assyrisk drøm din drøm?

Se barbering - beundre nogen.

Værdien af ​​søvnberøring i drømmebogen Hasse. Svar på blogs.

Hvis du i en drøm barberer dig i et hus med venner, så vil du snart modtage en invitation fra dem til at besøge. Mest sandsynligt vil de gerne se dig på en stille begivenhed "for deres egen". Og at barbere i en drøm i fremmedernes hus - for meget at være ærlig. Hvad der drømmer om barbering under armene, på orakels drømmebog, barberer armhulerne symboliserer hindringerne på vejen til målene. Men meget snart vil du være i stand til at finde ud af forhindringer, takket være, at du vil opnå forbedring og trivsel. der er en chance for, at før du åbner nye muligheder.

Årsagerne til sådanne drømme:

 • Som drømmen bog foreslår, at barbere, rense dit hår på hovedet, er at begå en udslæt handling. For konsekvenserne af dine handlinger må du ikke skade dig, prøv at beregne dine trin på forhånd.
 • Hvorfor drøm om barbering.
 • Black uld hund drømmer om dårlige nyheder
 • Du drømte, at din næse blødede, snarere

  Barberer nogen - for at yde en service.

  Som drømmen bog tyder på, at barbere dit hoved er til forekomsten af ​​strålende tanker. Også barber dit hoved godt i din søvn - befri dig fra negative følelser og start et nyt livsfase i høj spiritus.

  Hvis du bare ser barbering i din drøm, betyder det, at du i virkeligheden har til hensigt at gøre en lovende forretning, men du har ikke nok af den nødvendige sikring til at lykkes. Hvis du drømmer om, at du skal barbere - betyder det, at du vil tillade rogues at bedrage dig. Hvis du barberer dig selv under en drøm, betyder det, at du selvstændigt vil udøve lederskab i din egen virksomhed og beordre husstanden i dit hjem, selv om tilstedeværelsen af ​​en grumpy værtinde vil forårsage konstante skandaler. Hvis dit ansigt som følge af barbering bliver jævnt barberet i din søvn, betyder det, at i det virkelige liv vil du nyde fred og din adfærd over for forretningspartnere vil være upåklagelig. Hvis dit ansigt i en drøm er svagt og uaktivt, vil du opleve en masse spænding i det ægteskabelige forhold. Hvis din barbermaskine er kedelig og skraber dine kinder. Du vil give dine venner en grund til at kritisere dit privatliv. Hvis en barbering drømmer om en kvinde, betyder det, at hendes natur vil være svært at modstå kødelige fornøjelser. Hvis hun drømmer om at hun barberer sig, betyder det, at hendes adfærd vil være så mangelfuld i kvindelighed, at mænd vil vende sig væk fra hende i afsky.

  Drømte, at du barberer og vasker armhulerne? Fremragende! Det er det, som drømmebøgerne siger om dette.

  For at se i en drøm, hvordan du bliver barberet - den elskede person vil handle forræderisk, der kommer en stor skuffelse i en vigtig sag. Familie folk drømmer advarer om skænderier i huset. For en forretningsmand er en drøm en advarsel om tab og fiaskoer i erhvervslivet.

  Blunted maskine - du vil forsøge at forstyrre.

  Armhulen på drømmebogen.

  Som drømmebogen skriver, betyder barbering armhulen at tage fysisk arbejde op. Mest sandsynligt vil det give dig et betydeligt overskud. Og hvis du kombinerer det med mentalt arbejde, kan du tjene endnu mere. Hvorfor drømme Shave armhuler.

  Barber i den engelske drømmebog.

  Værdien af ​​sådanne natdrømme for kvinder er noget anderledes end hvad de lover repræsentanter for det stærkere køn. Men for at bestemme, hvad det betyder at barbere i en drøm til en kvinde, er det også nødvendigt at huske, hvilken del af kroppen der er blevet behandlet.

  Vær sikker på at tage højde for hvem der havde en drøm - en mand eller det rimelige køn. Dette er en af ​​de vigtigste øjeblikke i fortolkningen af ​​denne drøm. Overvej disse to muligheder mere detaljeret.

  Hvordan fortolker Hvad drømmer andre shamaner om at barbere sig under deres arme

  Hvis du har drømt om, at du barberer dine sider, så har du pålidelig støtte hos den elskede. Du kan stole på ham i enhver situation, siger drømbogen. At barbere dit bryst betyder at åbne dit hjerte for en ny følelse.

  ElenaBlueMorfo på VENNER BLOG FOR TALKING TIL FORSKELLIGE TEMPER.

  Drøm om at barbere i en drøm til en kvinde

  Drøm barbering ben

  Hvorfor drøm barbering i en drøm

  I dette tilfælde kan benene betragtes som personificeringen af ​​selvtillid, hos de mennesker omkring dig og evnen til at finde vej ud af enhver situation. Derfor barberer benene din hjælpeløshed til omverdenen og de farer, det udgør. Det er muligt, at alt i virkeligheden er noget anderledes, at denne usikkerhed kun er tydelig, og du kan koncentrere dig og træffe den rigtige beslutning i en vanskelig situation uden hjælp.

  Hvis du drømte om, at du ikke barberede dine ben selv, men det gør nogen til en outsider - du bør ikke stole på for meget selv de nærmeste mennesker, da selv de kan være snigende, perfidiøse og hykleriske.

  Drømme mellemliggende barbering

  Hvorfor drøm om at barbere ben i en drøm med en drømmebog?

  En drøm om barberede ben advarer om de tab, du vil lide på grund af din uforsigtighed. Også dette kan betyde, at nogen fra dine slægtninge er syge eller dig

  Hvis en kvinde drømte, at hun barberer sine ben, har den mand, der er blevet knyttet til hende, alvorlige hensigter og er klar til noget. Men kærlighed er ikke kun hengivenhed, men også forståelse.

  Drøm Fortolkning advarer: at se, hvordan du barberer dine ben - for at blive vridd i et langvarigt skænderi med en egoistisk ven. Er det værd at være venner med sådanne mennesker? De skal holdes på afstand - du ved aldrig, hvor du vil blive fanget.

  Drøm drøm shaver

  Hvis du drømmer om en barbermaskine eller du skulle barbere dig i en drøm, er drømmebøgerne overbeviste om, at du i virkeligheden ikke kan undgå konflikter, skuffelser og dramaer. En barbermaskine i en drøm er et ret kompliceret tegn. En del af Sonnikov sikrer, at Razor symboliserer fare og yderst negative situationer, vågner op til dig. Der er dog en anden mening om dette. Så, barberer din krop med en epilator i en drøm, ifølge Sonnikov, personificerer dit ønske om at slippe af med noget unødvendigt eller at rette din mening om dig selv fra andre.

  Jeg drømte om en barbermaskine - fare, stridigheder, konflikter, skuffelser.

  I den traditionelle fortolkning af barbermaden foreskygger de mest ugunstige begivenheder i virkeligheden. Ifølge den moderne drømmebog "Razor", Ligesom enhver piercing-skære genstand, vises det i en drøm på det tidspunkt, når du er i greb om en negativ. Og en anden fortolkning har en sikkerheds (elektrisk) barbermaskine, set i en drøm. Denne genstand, der hele tiden er i omløb i dit virkelige liv, kan naturligvis komme ind i en drøm, og derfor skal du ikke se for vigtig ud i det.

  Barber et skæg i en drøm, barber stubbe på et ansigt eller barber et ansigt i en drøm, barber et mustache i en drøm (for mænd) - til tab; Ellers vil du blive mere åben for andre.

  Et skæg eller andet ansigtshår anses for at være en af ​​forskellene mellem en ægte mand og en ungdom, og symboliserer også traditionelt økonomisk velstand og en rigdom af vitalitet fra sin ejer. Fra denne position er barbering af et skæg i en drøm at fratage sig økonomisk velfærd, vitalitet og energi. Men ifølge en anden version af et skæg, set i en drøm, er det en måde at forkæle dine følelser fra andre. I dette tilfælde betyder barbering af et skæg i en drøm frivillig befrielse fra en slags psykologisk barriere og som følge heraf åbenhed overfor andre.

  Barber et skæg til en kvinde i en drøm, barber til en kvinde i en drøm - at afskedige eller til sin mands død (elskede).

  I den traditionelle fortolkning, som barberede et skæg i en drøm, syntes en kvinde at "barbere" sin mand eller udvalgt en fra sig selv. Der er en anden prognose - tabet af en kvindes skæg i en drøm forudsiger en alvorlig sygdom eller endda sin mands død.

  Barber et skæg til en kvinde i en drøm (for mænd) - find ud af sandheden om, hvad hun så.

  At barbere nogen i en drøm, At barbere en mand i en drøm - til sygdom eller død af det, han så; Ellers udsætter essensen af ​​nogen.

  At skære skæget ud af andres ansigt i en drøm, har i hver eneste chance i virkeligheden at kende sandheden om, hvad han så. Sandsynligvis vil du i de kommende dage afsløre andres essens, eller du vil lære en persons uflatterende hemmelighed, som radikalt ændrer din ide om det, du ser.

  Barberer håret på hovedet, barberer øjenbrynene, barberer dit hår eller barberer hovedet er et tab af vitalitet.

  Barbering dig selv skaldet. At barbere et hoved i en drøm er en samvittighedspine, Remorse.

  Tab af hår på hovedet, selvom det er frivilligt, Symboliserer en lækage af vitale kræfter og et fald i aktiviteten. Men drømmen kunne dukke op i det øjeblik i livet, når du i virkeligheden er selv-flagellation. Barberer dig selv Nalyso i en drøm, du selv straffer dig for at begå usømmelige gerninger (barbering knapt Hår på hovedet nødvendigvis følger med fængsel). For unge mænd er en anden prognose relevant. Måske viser det skaldede sted på hovedet din uvillighed til at gå til hæren.

  Barbering hårede ben, barbering hår på ben, barbering en epilator med ben i en drøm, drømmede om dine uhårede ben (for kvinder) - en optaget af udseende.

  At barbere kropshår; At barbere en mave eller hænder i en drøm (for mænd) - til økonomisk affald; ellers en pause i relationerne, et ønske om at befri sig fra noget.

  For kvinder Barbering i en drøm angiver primært utilfredshed eller ekstrem bekymring for deres udseende. For mænd er drømmen bevis - du står enten vågen på randen af ​​et stort monetært tab og din egen skyld, eller du er blevet meget meget fra dit liv i dag. Vegetationen på kroppen i en drøm symboliserer også forbindelser og personlige forhold. Barbering af kropet i en drøm, vil du derved ubevidst frigøre dig fra byrdefulde pligter eller forhold.

  Barber håret under armene, barber armhulerne i en drøm - slippe af med forstyrrelser.

  Sandsynligvis bliver dit liv i virkeligheden overskygget af nogle smålige og irriterende hindringer. Drømmen giver en lovende prognose - i virkeligheden vil du lykkes på den mest radikale måde at fjerne denne problemer eller problem.

  Barbering af bikiniområdet, barbering af pubic hår, barbering af kønsorganerne i en drøm (for kvinder) - til en veneral sygdom; tab af jomfruelighed ellers, optaget af udseende.

  Sex organer kan tiltrække opmærksomhed i en drøm af forskellige årsager. Først og fremmest har kvinder en tendens til at opretholde skønheden i bikiniområdet (barber det). Fra denne position i drømmen bør du ikke lede efter en dyb mening eller en skæbnesvangre forudsigelse. Imidlertid kan genitalorganerne forekomme i en drøm i det øjeblik, når du i virkeligheden oplever vage, ubehagelige fornemmelser i lyskeområdet (for eksempel har du en betændelse eller sygdom, der overføres under seksuel kontakt).

  Barbering intime steder, Barbering en lyske eller æg i en drøm (for mænd) - utilfredshed med den nuværende partner; ellers til en veneral sygdom.

  At barbere kønsorganerne i en drøm kan indikere ubehagelige fornemmelser i lyskeområdet (betændelse eller veneral sygdom). Eller du barberer dit skridt som et tegn på, at du ikke længere ønsker seksuel kontakt med din nuværende partner.

  Drømte, at du er uskåret (for mænd) - til rigdom; ellers forvirrende relationer og tvivlsomme anliggender.

  Ansigtshår traditionelt forskygger rigdom og konsolidering af social status. Og samtidig symboliserer hår på kroppen eller på ansigtet personlige forhold og forbindelser. Sandsynligvis er du meget forvirret i øjeblikket eller kan ikke finde en vej ud af denne situation.

  Jeg havde en drøm om barbering, barbering en dum barbermaskine i en drøm - et symbol på nuværende bekymringer og uløste problemer.

  Sløv Razor er et tegn på dig, at i virkeligheden vil dine forsøg på at ændre noget i dig selv løbe ind i ubehagelige forhindringer og hitch. Generelt symboliserer barbering i en drøm de umiddelbare behov og daglige aktiviteter - ikke se for dybt en mening i denne drøm.

  Barber dine ben, hvorfor drøm?

  svar:

  Oljga bashkirceva

  http://www.ameno.ru/sleep/ http://www.astrogift.ru/goroskop2007.shtml + drømmebog http://www.astroguide.ru/list.php/8/ + lucid dreams [link blokeret af projektadministration beslutning] drøm horoskoper on-line [link blokeret af projektadministration beslutning] + drøm bog [link blokeret af projektadministration beslutning] http://www.magya.ru/ + drøm bog http://www.myastro.ru/book/of_d_dreams / drømmebog http://www.predskazanie.ru/ + drømmebog [link blokeret af projektadministrationens beslutning] http://www.sunhome.ru/dreams http://www.sunhome.ru/modules.php/name/M... + drøm bøger http://www.webtvcanada.com/library.htm + kontrollere dine drømme [link er blokeret ved beslutning Yu projektadministration] nederst på siden til venstre http://magya.ru/ + drømmebog

  Sherjon

  Svetlana

  Hvis du barberer i en drøm, forudsiger drømmen, at du uafhængigt vil forvalte dine anliggender og blive ejer af dit hus, på trods af den grumpy værtindes indvendinger. Glat eftershave hud betyder glæden ved et afslappet liv. Din adfærd vil ikke medføre spørgsmål fra ledsagere. Hvis huden på dit ansigt er groft og nedskruet, så vil dit familie skib være i storm. En kedelig razor er et tegn på, at dine venner vil have en grund til at kritisere dit personlige liv. Hvis du i en drøm ser dit grå skæg, så vil du opføre dig helt uretfærdigt over for dine kreditorer. Hvis en kvinde ser barberende mænd i en drøm, nægter hun ikke forbudte fornøjelser. Hvis en kvinde drømmer om at hun bliver barbert, så kan hun i virkeligheden miste sin kvindelighed så meget, at mænd vil vende sig væk fra hende med afsky.

  * @ Ekaterina @ *

  Hvis du bare ser barbering i din drøm, betyder det, at du i virkeligheden har til hensigt at gøre en lovende forretning, men du har ikke nok af den nødvendige sikring til at lykkes. Hvis du drømmer om at du skal barbere, betyder det at du vil tillade skurker at bedrage dig. Hvis du barberer dig selv under en drøm, betyder det, at du selvstændigt vil udøve lederskab i din egen virksomhed og beordre husstanden i dit hjem, selv om tilstedeværelsen af ​​en grumpy værtinde vil forårsage konstante skandaler. Hvis dit ansigt som følge af barbering bliver jævnt barberet i din søvn, betyder det, at i det virkelige liv vil du nyde fred og din adfærd over for forretningspartnere vil være upåklagelig. Hvis din drøm er stub, vil du opleve en masse spænding i det ægteskabelige forhold. Hvis din barbermaskine er kedelig og skraber dine kinder, vil du give dine venner en grund til at kritisere dit privatliv. Hvis din skæg i en drøm viser sig at være grå, betyder det, at du i virkeligheden vil mangle den grundlæggende retfærdighed, som omstændighederne kræver af dig. Hvis en barbering drømmer om en kvinde, betyder det, at hendes natur vil være svært at modstå kødelige fornøjelser. Hvis hun drømmer om at hun barberer sig, betyder det, at hendes adfærd vil være så mangelfuld i kvindelighed, at mænd vil vende sig væk fra hende i afsky. Hvis du drømte, at du var barberet, så vær i virkeligheden pas på bedrag. Hvis du barberer dine ben, så vil du i det virkelige liv have alle betingelserne for at klare dine egne forhold og ikke afhænge af andre.

  Marina ****

  Hvis du drømmer om at du har været barberet, skal du i virkeligheden pas på bedrageri. Hvis du barberer dig selv, så vil du i det virkelige liv have alle betingelserne for at styre din egen virksomhed og ikke være afhængig af andre. Sove, hvor du føler, hvor glat du er hud efter barbering betyder glæden ved et stille liv. Men hvis du er utilfreds med resultatet af barberingen, så pas på familieproblemer. En barbermaskine er et tegn på, at dine venner vil have en grund til at kritisere dit personlige liv. Hvis du ser dit grå skæg, betyder det, at du vil opføre sig forkert over for dine kreditorer. I en drøm betyder en barbering mand, at hun vil blive trukket til den forbudte frugt.

  Ben shave

  Drømmedrøm Shaving drømte, hvorfor drøm i en drøm Fodberber? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

  Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at drømme om at ryste dine ben ved at læse under de gratis fortolkninger af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

  Drømmetolkning - barbering

  Det er et tegn på fred, trøst og helbredelse fra sygdomme i hoved og øjne. Nogle gange kan barbering på et sted, hvor folk normalt ikke barberer, angive nød og tab. Barbering af hovedet er udførelsen af ​​hvad der er betroet det og sikkerhed. Shaving hovedet i Hajj er en sikkerhed, betaling af gæld og sejr. Forkortelse af håret er sikkerhed. Og hvis den person der ser drømmen barberer hende ikke i Hajj, så er han mindre fromme, og hvis hans ven er trist eller i gæld, så vil han slippe af med det. Et barber skæg er tabet af ejendom, værdighed og rang.

  Drømmetolkning - barbering

  Hvis du bare ser barbering i din drøm, betyder det, at du i virkeligheden har til hensigt at gøre en lovende forretning, men du har ikke nok af den nødvendige sikring til at lykkes. Hvis du drømmer om, at du skal barbere - betyder det, at du vil tillade rogues at bedrage dig. Hvis du barberer dig selv under en drøm, betyder det, at du selvstændigt vil udøve lederskab i din egen virksomhed og beordre husstanden i dit hjem, selv om tilstedeværelsen af ​​en grumpy værtinde vil forårsage konstante skandaler. Hvis dit ansigt som følge af barbering bliver jævnt barberet i din søvn, betyder det, at i det virkelige liv vil du nyde fred og din adfærd over for forretningspartnere vil være upåklagelig. Hvis dit ansigt i en drøm er svagt og uaktivt, vil du opleve en masse spænding i det ægteskabelige forhold. Hvis din barbermaskine er kedelig og skraber dine kinder. Du vil give dine venner en grund til at kritisere dit privatliv. Hvis din skæg i en drøm viser sig at være grå, betyder det, at du i virkeligheden vil mangle den grundlæggende retfærdighed, som omstændighederne kræver af dig. Hvis en barbering drømmer om en kvinde, betyder det, at hendes natur vil være svært at modstå kødelige fornøjelser. Hvis hun drømmer om at hun barberer sig, betyder det, at hendes adfærd vil være så mangelfuld i kvindelighed, at mænd vil vende sig væk fra hende i afsky.

  Drømmetolkning - barbering

  Barbering i en drøm er en forløber for ubrugeligt arbejde. Drømmen, du barberer, forudsiger tab af ejendom og problemer. Sommetider forudsiger en sådan drøm uenighed i familien. Hvis du i en drøm du vil barbere, så er du truet af bedrag og du kan miste mange penge. En kvinde at drømme om en barbering mand er et tegn på fristelse, hun ikke kan modstå; barberer sig i en drøm er en indikation på, at hun ikke laver sin egen virksomhed. At se dit ansigt i en drøm er godt og jævnt barberet - en forhindring af fred og velfærd. Hvis nogen barberet bagsiden af ​​dit hoved, så vil du blive udsat for skam, en masse bekymringer og nogle gange fare. Kun kriminelle sådan en drøm forudsiger held og lykke. Hvis du i en drøm barberer nogen, så i virkeligheden vil du handle uærligt mod dine nære venner og partnere. Som følge heraf vil din uærlige handling gavne denne person, og du selv kan lide. Nogle gange forventer en sådan drøm at modtage nyheder om en venns eller slægtninges død. Hvis en mand drømmer om, at hans elskede kvinde barberer ham, så skal han være mere forsigtig, da hans elskede er utro til ham og ved hjælp af hans selvtillid tillader sig meget overskud. For en enkeltmand forudsiger en drøm om barbering et hurtigt ægteskab. At drømme om en barbermaskine eller bruge det er en advarsel om, at du ikke bør blande sig i andres anliggender. Du bør forsøge at forene dine venner, fordi begge dine venner vil blive fornærmet af dig som følge heraf. En drøm, hvor du prøver på, hvordan du bedst holder en barbermaskine, betyder, at du vil opbygge dristige berigelsesplaner, der kan skade dine partnere eller kære. Det samme betyder en drøm, hvor du nøje ser hvordan folk barberer. Hvis du i en drøm ser, at du barberer, så vil du finde et strejf af uheld, skuffelse og sorg. Se fortolkningen: den barbering, ved navn.

  Drømmetolkning - barbering

  Behandlingsprocessen symboliserer samleje. Et skære ved barbering tyder på, at din frygt for en mulig graviditet var forgæves.

  Drømmetolkning - barbering

  Barbering - hvis single-close matchmaking - til meget - tab af ejendom - at barbere andre - at have gode venner.

  Drømmetolkning - barbering

  At drømme om nogen barbering - i virkeligheden vil den sag, som du vil foretage med forhastet og uden en bestemt plan, ende med tilsyneladende fiasko. Hvis i en drøm din bekendtskab eller mand barberer - i virkeligheden vil han afsløre dit trick, og bedrag vil ikke passere. Hvis du barberer dit hoved betyder det, at du har nok mod og styrke til at lede en solid virksomhed, hvilket viser din overlegenhed til alle andre ansøgers påstand om denne rolle. Hvis du barberer dig selv - betyder det, at der vil være midlertidige vanskeligheder i virkeligheden, men så vil du hvile som aldrig før. Barberer nogen i en drøm - du vil opleve mange ubehagelige øjeblikke i forklaringerne med din mand eller chef. Barbering et skæg - du risikerer at miste din ejendom, et overskæg - slutningen af ​​et skødesløst liv, sideburns - et irriterende tab, måske en stor sum penge, der ikke tilhører dig.

  Drømmetolkning - barbering

  Du har en sådan kvalitet som stinginess. Hvis du skærer dig selv under barberingen, vil du miste din investering på grund af udslæt. Drømme, at du barberer - du er tilbøjelig til stinginess. Skær dig selv mens du barberer - til tab af penge på grund af modviljen til at tænke over ting.

  Drøm Fortolkning - Feet

  At se dine ben i en drøm smuk og slank betyder, at du venter på succes i erhvervslivet, en behagelig og vellykket vej. At se på begge ben i en drøm betyder, at du vil tænke på dit forhold til en person. Sår, sår eller knækkede ben i en drøm foreskygger ulykker, hindringer i erhvervslivet og fejl i planer. At jord dine fødder i en drøm er et tegn på en skødesløs fejl, som vil ende med at skamme for dig, at det ikke vil være nemt for dig at overleve. Se fortolkning: shit, vand, hofter. Kalvene på dine ben for at se i en drøm er et tegn på hindringer i erhvervslivet. Drømmen, hvor du så, at kalvene på dine ben er solide, forudsiger dig, at du vil stå fast på dine fødder. Hvis du drømmer om at du skrubber en persons fødder til blodet, så vil du få dårlige nyheder om problemerne hos dine kære, der har brug for din støtte og komfort. Hvis du drømmer om, at dine fødder brænder, skal du udsætte den planlagte tur, selvom det er meget vigtigt for dig. Nogle gange forudsiger en sådan drøm en fejl i erhvervslivet. Drømmen, hvor du så, at du lægger dine fødder i ilden, foreskader dig, at det kun ved at blande sig i en form for squabble, kan du sætte en stopper for det. Enhver dygtig fodbevægelse til at udføre i en drøm - et tegn på, at din virksomhed vil lykkes takket være din opfindsomhed, insinuation og evne til at skabe de rigtige kontakter. Hvis du drømmer om at du er blevet en ugyldig og har mistet dine ben, så vent på store fejl, mangler, uheld. Det samme betyder en drøm, hvor benene ikke adlyder dig. Hvis du drømmer om, at det ene ben er blevet taget væk fra dig, så vil du blive adskilt fra en elsket eller partner, som du elskede. At bryde et ben i en drøm er et tegn på, at snart vil du have så mange problemer med at hovedpine begynder. Beundre baby fødder i en drøm - et tegn på komfort og fornøjelse. Nogle gange forudsiger en sådan drøm et lille overskud. En masse ben at have i en drøm - et tegn på, at du venter på overskud i handel eller en rentabel rejse. Sommetider forudsiger en sådan drøm en sygdom i fødderne, en forkølelse eller hævelse. At have et træben i en drøm er en forløber for bedrag. Krumme ben i en drøm at se eller have - et tegn på skade på grund af risikabel forretning. Tynde ben i en drøm at se eller have betyder, at du har noget at gøre, og du bedre overgiver det. At se dine fødder snavset i en drøm - til besvær og skam. Vask dine fødder i en drøm er et tegn på, at du skal gå. Vask dine fødder i en dam med rent og klart vand er et tegn på lykke og held og lykke. Sommetider forudsiger en sådan drøm en lille forkølelse (især hvis vandet var koldt). Se fortolkning: vand. Hvis du drømmer om at nogen vasker dine fødder og gnider dem med aromatiske stoffer, så vil du finde en stor succes, glæde og velvære. Vask dine fødder til nogen eller kysse dem i en drøm betyder, at du bliver nødt til at omvende dig fra din gerning og acceptere omstændighederne. Calluses er svært at have på dine fødder i en drøm - et tegn på, at du trods forhindringerne vil nå dit mål. Se fortolkningen: corns. Hvis du drømmer om at nogen har bidt dit ben, venter du på sorg, skuffelse og problemer. En drøm, hvor du føler, at nogen kittede dine fødder eller hæle advarer dig om kloge flatterers. Limping i en drøm er et tegn på uærlighed, tab og ydmygelse. Se fortolkning: lame. En drøm, hvor du ser, at en legløs person truer dig eller jagter dig, foreskygger store vanskeligheder og hindringer i erhvervslivet. Hvis du drømmer om at du har et ben fast og du ikke kan trække det ud, så vent på hindringerne i sagerne. Hvis du i en drøm var i stand til at frigøre dit ben og fortsætte det arbejde, du startede, så venter du succes uanset hvad. For at se i en drøm, at du har et hul i hælen betyder: Vent på problemer. Situationen vil blive endnu mere forværret, hvis såret på hælen bløder eller benet gør ondt. Men hvis du slæbte et fremmed objekt ud af det, vil dine forhold blive bedre. Hvis du drømmer om, at dine fødder gør ondt på grund af gigt, så vent på forhindringer for at få penge. Det menes, at hvis din dreng i en drøm gør ondt af gigt, så drømmer drømmen held og lykkes, og hvis det er det venstre ben, drømmer drømmen det modsatte. Hvis du i en drøm ser dine ben (fødder) spredt ud (bare), så vil du finde en kærlighedsaffære. At se andres fødder nøgne i en drøm er en foreskygning af monetære tab. Sårede fødder i en drøm forudsiger tab og fejl. Se fortolkningen: sko, hæle, gå, løbe.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Hvis du i en drøm vasker dine fødder - dette foreskygger en fascinerende rejse og samtidig med ham en kort kærlighedsaffære. Beskidte fødder - et tegn på umættelighed i kærlighed og lidenskab. Hævede eller ømme ben giver forgæves tab af et urentabelt foretagende. At se tynde eller skæve ben - til utroskab og afklare familieforhold. Slanke og smukke ben siger, at du vil miste kontrollen over dig selv og tale uoverensstemmelse med en person, der ikke fortjener det. Såret eller brudt ben - pas på en ulykke. Knoglebrud frembyder ugunstige erhverv og mistænkelige långivere. Skær benet til blod truer tabet af venskab og tillid i det virkelige liv. Leg rotting fra gangrene, foreshadows det ved at hjælpe nogen, du skader dine interesser. Hvis du i en drøm har et ben amputeret, så vil du lide af overdreven pleje af de ældste i familien. En drøm, hvor du blev berøvet begge ben som følge af operationen, betyder, at du vil blive underlagt overvågning, kontrol eller revision afhængigt af typen af ​​din aktivitet. At have i stedet for ben træproteser - de vil fyldt opvågne dig og i øvrigt vil de afvæbne dem, der har taget for at hjælpe dig. Du må ikke føle dine ben i en drøm - du vil møde en person, der efterfølgende vil give dig mange triste oplevelser. At vride pedalerne med dine fødder, slå bolden eller udføre sports øvelser - du vil ryste op i en sag fyldt med retten. Hvis du i en drøm ikke kan bevæge sig, for dine ben er blevet som bomuld - du har et tab i nød og hjælpeløshed i ensomhed. At drømme om mange fødder og gå forbi kældervinduet, som du ser dem i virkeligheden, vil du finde en ting, der er gået tabt i huset. En drøm, hvor du formodentlig voksede ekstra ben, betyder, at du har en tendens til at overvurdere dine præstationer og ydmyge rollen som andre mennesker i dem. At gå i en drøm på hovedet - du vil miste stolthed, oshalev fra kærlighed og lidenskab. For hårede ben taler om din autokratiske natur og det uigenkaldelige ønske om at herske i alt, hvad der er svært for alle dine familiemedlemmer og først og fremmest til din mand. Hvis du bliver sparket i en drøm, foreskygger den faren for at blive angrebet af kriminelle elementer. Hvis en fan kysser dine fødder, får du fuld styrke og kontrol over ham. Kysser andres ben - overgive den vedholdende forførende på trods af den irriterede ægtefælle eller elsker. At varme fødderne ved ilden - Fred i familien efter en anden storm. Brændte ben betyder, at din utrættelige forfængelighed vil skubbe væk fra dig en person, der kunne udgøre lykken i hele dit liv. Bare fødder i kulden på grund af manglen på sko - snart at gå langt. At skyde noget på dine fødder betyder, at forhindringer venter på dig fra en helt uventet side. At gå barfodet på glas og kul i en drøm forhugger en glad fremtid, gode og trofaste kammerater på is eller sne - du vil falde i en desperat situation, hvis du ikke kan forsvare din stilling på en alvorlig sag. Hoven set i en drøm, naken fra det faktum, at vinden pludselig tog en kjole op - til gode tilbud og fornøjelse fra den seksuelle partner. Knæ i en drøm foreskygger faren for at blive forført af en scoundrel. Fuld kalve - til sygdommen og uventede hindringer i erhvervslivet, tynd - vis beslutsomhed i en vanskelig situation. At drømme om bare fødder foreskygger en ny kærlighedsaffære, snoet - en interessant bekendtskab, beskidt - befri dig fra angst og sorg, brede fødder - til en ulykke. At drømme om dine fødder - slip dig selv i offentlighedens øjne hvis nogen kildrer dem - truer det med at ødelægge i det virkelige liv. Hvis i en drøm de unge utrolige slag, dine hofter, har fået under hendes nederdel, betyder det at du vil rydde relationer med nogen på en stor regning og i højtoner. At se en persons lår foreskygger et vellykket ægteskab og lykke i kærlighed. At drømme om et slankt, smukt ben forudsiger fremtiden uden angst og alderdom omgivet af kærlige børn og børnebørn. Hævede eller knudeåre i benet er et tegn på kommende tab i handel og forretning. En ankelbrud lover dig som følge af uovervejede handlinger. At barbere et hår på en skinne i en drøm - i virkeligheden vil du miste venen.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Egne ben At drømme af dine ben sunde og stærke - du har en lang rejse for at overvinde vanskelighederne, måske en vandretur. At stå stabilt på begge ben - løfter søvn en stabil finansiel stilling, godt arbejde og en solid indkomst. Hvis du i en drøm stod på et ben eller hoppede på et ben - en drøm advarer dig om at du har taget for meget på, kan du ikke holde det. Hvis du har set, at du har skæve ben, kan du i virkeligheden blive en latter for andre på grund af noget dumt trick. Kigger på dine ben i spejlet og ser dem smukke, attraktive og slanke er en risikofyldt forretning, som du får succes og giver dig en masse spænding. Hvis du drømmer om at vaske dine fødder, forkaster en sådan drøm en velfortjent belønning for dit hårde arbejde. Tør dine fødder, når du kommer ind i huset - få en gave, men ikke den du forventede. Bare fødder drømmer om en ny roman. Hvis du har drømt om, at dine fødder har ondt af revmatisme, kan du miste penge i virkeligheden. Limp på et ben - til forræderi ægtefælle. For at se, at dine ben er hævede, - dit arbejde vil gå til aske, vil virksomheden kun medføre tab. At bryde et ben - til tab af arbejde eller et alvorligt økonomisk tab. Hvis du har et ben afskåret i en drøm, er det muligt at bryde forholdet med din elskede. At se dine fødder snavset er dit omdømme i fare. Hvis du drømte om syge, haltede, brudte, hævede eller afskårne ben - forestil dig at du bliver behandlet af de bedste læger, og snart bliver dine ben sunde, stærke og smukke. Hvis du i en drøm så dig beskidte fødder - forestil dig at du vasker dem rene. Stranger ben For en mand at se bare kvindelige ben - til en ny kærlighed, som dog ikke vil være gensidig. Hvis en kvinde ser en mands ben, betyder det, at hun måske kan stole på sin mand eller fan. For at se mange andre menneskers ben - finder du en gammel ven, eller nogen vil returnere dig en lang glemt gæld. Kysser fødderne af en anden person - myndighederne vil være nok for dig. Hvis nogen sparkede dig - i virkeligheden får du en gave fra en højtstående embedsmand. Forestil dig, at de ben, du så, er sunde, deres ejer løber, hopper, går let og nydt.

  Barbering ben

  Drøm Fortolkning - Feet

  Hvis i en drøm dine ben er smukke - du afventer succes, held og lykke, en smuk fremtid og ægte venner. Hævede, røde ben, fødder i sår - til tabet, problemer. Vask fødder - til rejser eller genopretning. At bryde et ben, at tabe et ben - vanskeligheder i venskab og på arbejde. Hvis du har drømt om andres ben, bestemmes søvnens betydning af typen af ​​ben (et godt indtryk i en drøm er at forbedre tingene. Ubehageligt - for vanskeligheder). Corny ben - til rigdom, træ fod - til uretfærdighedens sorg. Benene adlyder ikke - til fattigdom. Hvis en ung kvinde drømte om at hun har hårde ben, vil hun i realiteten beordre sin mand, når hun bliver gift. Sko - til nødvej. At miste sko - forhindringer i en god tur.

  Drøm Fortolkning - Barbering, Razor

  For at opdatere forholdet. At købe en barbermaskine er et håb, der vil hjælpe med at realisere sig selv. Giv en barberkniv - til forsoning med en mand af det modsatte køn. Barberskære - hudsygdomme som allergier og diatese.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Du ser dine ben i en drøm - du vil faktisk finde dig selv i en meget vanskelig situation; du skal mobilisere og handle dysterhed bør ikke være et sted, og forvirring vil ødelægge dig. Du drømmer om slanke kvindelige ben - imponeret over en begivenhed, du mister forsigtighed i et stykke tid; Prøv at trække dig selv sammen så hurtigt som muligt - du er forsvarsløs, indtil du er i stand til at vurdere situationen og træffe de rigtige beslutninger. Du drømmer om grimme kvindelige ben - hvad du har travlt med i livet vil hjælpe dig med at få enderne til at mødes, men det vil ikke medføre håndgribelige fordele; du vil ikke spare op. Du har tre ben i en drøm - du ser ud til dig selv meget aktiv, men i virkeligheden skaber du kun synlighed; i din fantasi er du en helt, men ingen forstår dine udnyttelser i virkeligheden; Det er fornuftigt at prøve din hånd på teaterfasen. I din drøm er dit ben skadet - gør dig klar til nogle tab. Du ser at du har et træben - du vil opføre sig forkert i at kommunikere med venner; de vil blive overrasket, og du vil ikke være i stand til hurtigt at finde en vej ud af en tvetydig position. Dine fødder er som om de er dækket af sår - omstændighederne vil tvinge dig til at hjælpe andre mennesker; deprivation du ikke vil opleve, men bliver nødt til at stramme bæltet. Du synes at vaske dine fødder - du kommer på tværs af en persons snedige; du vil blive forhindret i at opfylde dine planer. Du kan ikke stå op, de adlyder ikke dig og som om de er stive - du er bestemt til at blive fattig. Dine ben ser ud til at have svulmet - i virkeligheden vil alle problemer falde på hovedet: Du vil blive dishoneret, ydmyget, knust, dine anliggender vil falde, din familie vil opløses. ; du er "savet" fra morgen til aften; Mange af dine problemer skyldes blødhed, herunder tab af venner.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Den, som drømmer om at han har fire eller fem ben, løber risikoen for at blive forkølet eller få hævelse i benene. Men denne drøm er meget glad for handlende og søfarende. Et meget dårligt tegn til at se i en drøm at dine fødder brænder. At drømme, at du danser nemt og smukt betyder forbøn og venskab. Hakkede ben betyder utilfredshed og problemer. Hvis du drømmer om at du beundrer dine børns fødder, foreskygger dette glæde, fortjeneste, sundhed, fornøjelse og komfort. At se en kvinde på hendes fødder - for at forbedre sagen. At drømme om dine fødder beskidt betyder sorg. At drømme om at du står ved en springvand eller en flod og vasker dine fødder betyder mildhed, lykke, men nogle gange katarre og hævelse. At se, at du kysser andres fødder betyder anger og ydmyghed. For at se i en drøm, at en slange eller en anden reptil er viklet omkring benene, som forsøger at bide, betyder misundelse. Hvis du drømmer om, at den faktisk bit, betyder det sorg og utilfredshed. Hvis nogen drømmer om, at nogen kildrer sin eneste, foreskygger et tab på grund af smiger. Hvis du drømmer om at nogen vasker dine fødder med parfume og aromatiske olier, symboliserer dette respekten for medarbejderne. Hvis en person drømmer om at hans knæ eller fod er brudt, skal hans underordnede lide tab, tristhed eller langsom rejse. En mand, der drømmer om, at han er lam, venter på baseness og vanære. Hvis han er en fange, er straffen forudsagt. For en rig person fordømmer denne drøm tabet af hans tilstand. At drømme det, på grund af tabet af dine ben går du på dine knæ, det betyder fattigdom eller tab af din tilstand og dine tjenere. Hvis nogen ser i en drøm at han har et træben, fører det til en ændring af forholdene til det bedre eller omvendt.

  Drømmetolkning - barbering

  Balancerer du på barberkanten? Pas på, hvis du modtager dette tegn. Barbering også: tager sig af din egen person. Munkene barber hovedet: som et tegn på at opgive verden og underkastelse af Guds vilje. Føler du, at en periode med ensomhed og refleksion skal begynde i dit liv?.

  Drømmetolkning - ben

  Dette er livets modstandsdygtighed for en person. Og hvis han ser at han går barfodet, så vil han lide en byrde, træthed og lidelse. Limp i en drøm, til ondskab og fromhed. Den der har set mange ben, bliver rig, hvis han er fattig, han bliver syg, hvis han er rig og fuldfører rejsen, hvis han er en rejsende. For en mand at se hans ben malet i tatoveringer, til tab af en familie og for en kvinde til sin mands død. At have tabt et ben i en drøm vil miste halvdelen af ​​ejendommen i livet, begge ben på hele ejendommen. Hæv og vrid benet til noget, der er svært ude af drift. De siger også: at se sådan en drøm betyder at være en ond person. At se dine underben med jern for at forlænge livet. En mand, der så kvinders ben, gifter sig snart. Drømt om i en drøm at huden på hans ben er blevet grov, og hans ben er hævede, vil han få penge gennem vanskeligheder. At knække et ben i benet i kælv eller ankel, til døden og i hælen til ønsket om at gøre en tvivlsom forretning, hvilket vil medføre fejl og fortrydelse. Hårede fødder er et tegn på stærk fanatisme i religion. En patient, der har set en slags væske i en drøm i sit skød, vil snart dø.

  Drøm Fortolkning - Feet

  For at en mand skal se i en drøm, skarpe slanke smukke kvindelige ben forstyrrer tabet af kontrol over deres handlinger. Omsorg for en ung person, han vil være lunefuld og lidenskabelig. Ugle ben drømmer om en grumpy ægtefælle. Hvis en kvinde drømmer om at hun beundrer sine ben, i virkeligheden på grund af sin stolthed, vil hun miste en elsket. En pige, der drømmer om at hun har hårede ben, vil beordre sin mand. Hvis en kvinde drømmer om at hun har slanke og smukke ben, betyder det, at hendes mand vil være loyal og trofast mod hende. Rødne eller hævede ben ikke bode godt. En sådan drøm lover et skænderi med sin elskede og et skænderi mellem ægtefællerne.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Symboliser din vej gennem livet. Stærke ben udgør en solid position i livet. Fodproblemer afspejler usikkerhed. Se sunde stærke ben - succes i erhvervslivet. Smukke mandlige eller kvindelige ben er en seksuel bekymring. Feet scabs, sår - en persons sårbare stilling, angst, problemer. Benene går ikke - passivitet, mangel på styrke, sygdom.

  Drømmetolkning - ben

  Ulven spiser kød på benet - siger om den ugunstige situation. Et biespil ryster ind i foden - der vil være glæde forbundet med materiel gevinst, erhvervelse. Blod eller pus i arme og ben - for held og lykke. Vask dine hænder eller fødder - det siger at en kronisk sygdom passerer. Vask dine fødder - en hurtig genopretning. Hvis en mand urinerer under hans fødder - held og lykke, succes. Du bliver sparket - erhverver rigdom.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Beskidte fødder i en drøm - sløret. Hvis du vasker dine fødder i en drøm, venter en gave på dig. Meget lange ben - levity. At sparke, klippe eller blå mærke er en fare, der skyldes karakterens overdrevne vitalitet. At se i en drøm at du har tre ben og mere - du elsker at drømme mere end at udføre dine projekter i praksis. Åh, hvilken interessant drøm du har! Det er specielt godt, at du får en gave til at vaske dine fødder. Jeg skal på en eller anden måde forklare min mor, hvad en god ide er! Er det lige hvad du fik der med antallet af ben? Det er ligegyldigt, at drømme alligevel er fantastisk!

  Barber fødderne på badeværelset

  Drømmefortolkning Barbering af benene på badeværelset havde en drøm, hvorfor drøm i en drøm Barber benene på badeværelset? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

  Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at se i en drøm Barbering ben i badeværelset ved at læse nedenfor for gratis fortolkninger af drømme fra Solens Huss bedste online drømmebøger!

  Drøm fortolkning - Bad

  Bad i en drøm - et symbol på lidelse, sygdom og sorg. Et brudt bad foreskygger mange problemer og vanskeligheder. Et bad med rent vand - til problemer i kærlighedsforhold, især hvis noget flyder i det. Se fortolkningen: vand, bad, vask. For varmt vand i badet - til skandaler og konflikter. Jo varmere vandet, jo værre ting vil gå, og jo større skandalen bliver. En meget god omen anses for at tage et bad i en drøm og få glæde af det, for en sådan drøm forhaler rigdom, glæde, sundhed og gode nyheder. En masse problemer venter på dig, hvis du i en drøm kom ind i et bad med vand lige i dit tøj. Hvis andre har forhindret dig i at tage et bad, så pas på forfalskninger.

  Drømmetolkning - barbering

  Det er et tegn på fred, trøst og helbredelse fra sygdomme i hoved og øjne. Nogle gange kan barbering på et sted, hvor folk normalt ikke barberer, angive nød og tab. Barbering af hovedet er udførelsen af ​​hvad der er betroet det og sikkerhed. Shaving hovedet i Hajj er en sikkerhed, betaling af gæld og sejr. Forkortelse af håret er sikkerhed. Og hvis den person der ser drømmen barberer hende ikke i Hajj, så er han mindre fromme, og hvis hans ven er trist eller i gæld, så vil han slippe af med det. Et barber skæg er tabet af ejendom, værdighed og rang.

  Drøm fortolkning - Bad

  Bad er et symbol på de kvindelige kønsorganer. Et rent og mousserende bad symboliserer din seksuelle uimodståelighed. Vask i badet indikerer et ønske om at have børn og foreskygger en tidlig graviditet. Hvis du frolic i badet, så tiltrækker du de udsøgte typer af køn. Traume i badet kan betyde en vanskelig graviditet eller sygdomme i kønsorganerne.

  Drøm fortolkning - Bad

  At se i en drøm, at du bader i badet er en forløber for velvære, men samtidig stor hjertelig spænding på grund af en elsket, frygt for at tabe i hans øjne hans tiltrækningskraft og konstante charme. Derfor foreslår en sådan drøm i virkeligheden at overholde forsigtig og mere bevidst adfærd. En drøm, hvor du sidder i badet, og nogen læser din ryg - vær i virkeligheden pas på upålidelige ledsagere, som måske har fælles bekendte med dig: fra dem kan du høre om dig selv de mest utrolige og ubehagelige ting. Et bad fuld af snavset skum foreskygger en overhængende kollision med afdækket ondskab. Rent vand i badet, duftende af et behageligt nåletræ ekstrakt, er forløberen af ​​glædelige dage og blomstrende sundhed. For en gravid kvinde, at drømme om et bad i en drøm er en advarsel om muligheden for at blive udsat for et uventet angreb, at få en ulykke eller blive offer for enhver anden ulykke.

  Drøm fortolkning - Bad

  Tomt bad - skødesløst ord eller handling kan beskadige dine professionelle aktiviteter. Beskidt vand i badet - en beskidt arbejdskollega vil sætte dig op. For at skylle badekaret - den misundelige på arbejde vil udnytte dine fejl. Ligger i et bad fyldt med skum - du vil finde dig midt i en skandale og miste tillid hos dine overordnede. Du skummer kroppen i badeværelset - tag en træk fra cheferne. Forestil dig et bad, der udvider til størrelsen af ​​en pool eller sø. Du svømmer i klart, klart vand. Solen skinner, himlen bliver blå, du har det godt.

  Drøm fortolkning - Bad

  Tomt bad - skuffelse, svindel. Tøm og tør - vrede, fuld af vand - succes. Koldt og rent badevand betyder sundhed. Dirty - indikerer at i livet ved siden af ​​dig er ondt, intriger. At tage et bad i en drøm for en mand betyder at lære at vide og have en affære med en kvinde, som ikke vil være den eneste. For en kvinde - fremkomsten af ​​en lidenskabelig fan. Hvis et bad bliver taget af en ung pige eller en ung mand, er dette et tegn på komplikationer, misforståelser i kærlighed. Hvis du skal vaske med nogen, skal du pas på bedrageriske samarbejdspartnere. For en gravid kvinde er sovende i badet en advarsel om en ulykke. Alle drømme, hvor et bad vises i enhver form kræver yderligere nøje overvejelse af deres adfærd og deres beslutninger.

  Drøm fortolkning - Bad

  Fyld badet med varmt vand: Prøv at tænke på dit liv, er alt i det passer dig? Mest sandsynligt, efter at du har fundet en mulighed for at realisere dine kreative evner, vil du føle dig meget bedre. Den apati, der er blevet sædvanlig, vil dø for evigt. Tag et varmt og behageligt bad og nyd det: Du vil mødes med en gammel ven, som du ikke har set i lang tid. Kommunikation vil give dig både en stor fornøjelse. Historier fra fortiden vil genoplive tidligere drømme og ønsker i dig, og du vil føle dig yngre. At være i badet, hvorfra alt vandet gradvist forlader: Du har ikke nok tro på dig selv. Tilsyneladende for nogen tid siden skakede nogen stærkt hende, og du troede på denne mand. Prøv at se på dig selv fra siden af ​​at tage et bad med aromatiske olier: Du betragter dig selv som en æstetik, selv om du i nogle situationer er langt fra perfekt. Stop med at beundre dig selv og prøv at evaluere dig selv mere kritisk, det vil gøre dig godt. Du ligger i et bad fyldt med skum: Du tænker sjældent uforglemmeligt på, hvordan andre reagerer på dine ord. Pas på, ellers vil du miste kærlighed til dem, der er kære for dig. Mitten strik i en drøm vanter dig selv eller en anden: du kan lade dem, du helt stoler på. Prøv at være mere forsigtig med at vælge dem, der kender dine hemmeligheder. Det er ubehageligt at lære noget om dig selv fra "tredjeparter". At finde andres mitten er en drøm - du lægger for stor vægt på at tømme talk og sladder af dem, der har absolut ingenting at gøre med dig. Vær mere ligeglade med sådanne ting.

  Drøm fortolkning - Bad

  I badeværelset skal være - pleje, sygdom, hårdt arbejde. Et varmt bad at tage - til sygdommen. Koldt bad at tage - til sundhed. Tøm bad for at se - tristhed. Et bad fyldt med blod er faren for en pludselig død. Helbredende bade - trivsel.

  Drøm fortolkning - Bad

  Hvis badekaret er fyldt med vand - dette er en advarsel om penge lækager Tag et bad - du har brug for en hvile. Hvis du bader med andre mennesker - bør du være forsigtig, når du handler. Hvis vandet strømmer ind i badet - tab er mulige. Hvis du bader i badet - du skal slappe af. Hvis der stadig er personer i badet - være opmærksomme på dem, som du planlægger at samarbejde med.

  Drømmetolkning - barbering

  Hvis du bare ser barbering i din drøm, betyder det, at du i virkeligheden har til hensigt at gøre en lovende forretning, men du har ikke nok af den nødvendige sikring til at lykkes. Hvis du drømmer om, at du skal barbere - betyder det, at du vil tillade rogues at bedrage dig. Hvis du barberer dig selv under en drøm, betyder det, at du selvstændigt vil udøve lederskab i din egen virksomhed og beordre husstanden i dit hjem, selv om tilstedeværelsen af ​​en grumpy værtinde vil forårsage konstante skandaler. Hvis dit ansigt som følge af barbering bliver jævnt barberet i din søvn, betyder det, at i det virkelige liv vil du nyde fred og din adfærd over for forretningspartnere vil være upåklagelig. Hvis dit ansigt i en drøm er svagt og uaktivt, vil du opleve en masse spænding i det ægteskabelige forhold. Hvis din barbermaskine er kedelig og skraber dine kinder. Du vil give dine venner en grund til at kritisere dit privatliv. Hvis din skæg i en drøm viser sig at være grå, betyder det, at du i virkeligheden vil mangle den grundlæggende retfærdighed, som omstændighederne kræver af dig. Hvis en barbering drømmer om en kvinde, betyder det, at hendes natur vil være svært at modstå kødelige fornøjelser. Hvis hun drømmer om at hun barberer sig, betyder det, at hendes adfærd vil være så mangelfuld i kvindelighed, at mænd vil vende sig væk fra hende i afsky.

  Barbering ben

  Drømmetolkning - barbering

  At se i en drøm, at du bliver barberet, er en forløber for en elskede eller en elskedes forræderi og en enorm skuffelse i noget vigtigt spørgsmål. Hvis du er gift - lover denne drøm uenighed i familien. For en forretningsmand betyder denne drøm tab og fiasko i erhvervslivet.

  Drømmetolkning - barbering

  En mand, der drømmer om, at han barberer, drømmer en drøm en grumpy og skændsrig kone, som hele tiden vil gøre problemer med ham. At se dit ansigt med overgroet stubbe forvirrer forvirring i familielivet.

  Drømmetolkning - Barberet

  At se eller være på en eller anden måde kan være forbundet med følgende betydninger: straf (fængsel); rekruttere (taget til hæren); billede af "new russian" og teenagere (moderne teenagere).

  Drømmetolkning - barbering

  Barbering i en drøm betyder at blive en leder på arbejde, og i hjemmet vil du beordre familiemedlemmer. Hvis du har en imperious kone, så prøv ikke at skændes med hende. Hvis du bare ser på nogen anden barbering, vil du højst sandsynligt være heldig i nogle lovende forretninger. Hvis en barbering drømmer om en kvinde, vil det være svært for hende at modstå kødelige fornøjelser. Hvis hun pludselig ser at hun barberer sig, bliver hun nødt til at tænke omhyggeligt, om der er nok femininitet i hende.

  Drømmetolkning - Barbering med en lige barbermaskine

  Til hudsygdomme som allergier og diatese.

  Drømmetolkning - Barberede hoveddrømme

  En dårlig drøm, der ikke lover noget godt. Du har blokeret de subtile kanaler i sindet under påvirkning af tridosha, som er gået ud af balance. Hvis du husker denne drøm og fortolker det, kan du afgøre, om du er dødelig syg eller sygdommen kan helbredes, og derved trækker du dig ud af dødens koblinger. Drømme, der finder sted i den første halvdel af natten, kommer i opfyldelse snart og ikke helt. Drømme, der finder sted ved daggry, gælder på samme dag og med tilstrækkelig nøjagtighed, medmindre personen faldt i søvn igen (efter at have drømt) eller fortalte (til en person, der ikke tror på profetiske drømme). En dårlig drøm kan neutraliseres ved ofre, fordeling af almisse, hekseri. Prøv at have en god og glædelig drøm efter en dårlig drøm, den sidste gode drøm bliver til virkelighed.

  Drøm Fortolkning - Feet

  Hvis en person har lammet ben eller er lammet i en drøm, foreskærer dette hans fjendes nedbrydning.

  Drøm Fortolkning - Feet

  vask - rejse; korn på benene - rigdom

  Drøm Fortolkning - Feet

  Hvis nogen ser i en drøm, at hans lår og nedre dele af benene er stærkere end de egentlig er, så vil hans livsformer være rigelige.

  Drømmetolkning - ben

  Hvis du i en drøm sårer, forstuderer eller ødelægger benet og føler, at du ikke kan gå - denne drøm forskygger: en ung kvinde - at hun vil gifte sig med en ubevæmmet og inaktiv mand, der på grund af hendes affald og uanstændighed altid vil ende i fattigdom; og til en ung mand, at han gifter sig med et bud, kærlig kvinde, men snarere irritabel og uerfaren i husholdningen, vil der derfor blive etableret en ordentlig orden i deres hjem meget snart.

 • Phyto Depilator - anmeldelser

  Midler til fjernelse af hår på intime steder