Hvordan man bruger phyto harpiks til depilation

For mange piger er depilation den samme regelmæssige og rutinemæssige procedure, som f.eks. Vask om morgenen, for at se attraktivt, skal du konstant overvåge deres udseende. Næsten alle måder at fjerne uønsket vegetation på kroppen er præget af ubehagelige følelser både under proceduren og efter det, og der opstår også forskellige bivirkninger. Støtte til ønsket om at bruge naturlige produkter er ved at blive populær for urteharpiks til depilation, som kan bruges både i en professionel salon og hjemme.

Hvad er det

På trods af det faktum, at i prisliste over skønhedssaloner, fitosmola, der ikke var så langt siden, er dette en af ​​de ældste kosmetiske procedurer, som blev brugt af indflydelsesrige kvinder i Det gamle Ægypten. Det antages, at metoden for første gang blev anvendt så tidligt som 1070 f.Kr. Orientalske kvinder brugte en unik sammensætning til depilation i mange århundreder, men i Europa blev det først for nylig interessant, da kosmetologien blev populær blandt mennesker af forskellig køn og alder.

Phyto-harpiks er en honning-baseret, viskøs sammensætning med tilsætning af fyrharpiks og valnød-ekstrakt. En sådan sammensætning og gjorde værktøjet populært, fordi naturlige ingredienser altid er blevet værdsat over syntetiske, især når man udfører procedurer for huden. Phytodepilation kan kaldes det gyldne middel mellem voksfjernelse og shugaring, fordi det har fordelene ved disse to metoder.

Forskelle i fytodepilation fra andre metoder

Ofte vælger piger for sig selv metoden til depilation og sammenligner med hinanden flere metoder til hårfjerning. Hvis du læser anmeldelserne om metoden, kan du se, at depilering med phyto harpiks har betydelige fordele, hvilket fik mange kvinder til at vælge det:

 1. Naturlig sammensætning. Selv i sammenligning med voks til depilation indeholder harpiksen mere naturlige komponenter, som ikke kun tillader at beskytte din hud mod manifestationen af ​​ubehagelige konsekvenser, men også nærer det med nyttige stoffer. Harpiks er også mere gavnligt for kroppen end sukkerpasta til shugaring, da sammensætningen er mere beriget med vitaminer og nødvendige hudkomponenter. Pine sap giver mulighed for at helbrede mikrotraumas, der forbliver efter at trække hår ud, og valnød ekstrakt reducerer intensiteten af ​​hårvækst.
 2. Relativ smerteløshed. Dem, der har undergået voksnings- eller skyggeprocedurer, har ofte ubehagelige minder forbundet med den skarpe smerte, der opstod under den pludselige fjernelse af sammensætningen fra huden. Phytosmola i denne henseende virker mere delikat, da det trænger ind i huden porerne og udvider dem, for hvilket håret trækkes meget lettere, og smerten er reduceret.
 3. Positiv effekt på huden. På grund af de naturlige komponenter, der udgør produktet, bliver huden efter blødning blød og blød, hvilket gør det mindre sandsynligt at bruge specielle cremer eller lotioner. Desuden har phyto-harpiks egenskaben for afskalning, så efter proceduren vil huden se friskere ud, da døde hudpartikler af den øvre epidermis vil blive fjernet.
 4. Manglende irritation. Irritation er næsten en konstant ledsager af enhver form for depilation, men phyto-harpiks giver dig mulighed for at reducere dets udseende til et minimum. Virkning på huden beroligende, det forhindrer udseende af irritation selv før starten af ​​direkte hårfjerning.
 5. Alsidighed. Phytodepilation kan udføres på enhver del af kroppen - hænder, ben, armhuler, bikini og dyb bikini, ansigt mv. Denne metode til fjernelse af uønsket vegetation betragtes som en af ​​de mest delikate, så den kan anvendes sikkert selv i områder med meget følsom hud.
 6. Opløselighed ved vand. I modsætning til voks er harpiksen opløst i vand, for at fjerne rester fra huden efter proceduren, vil det være nok at tage et bad eller tørre huden med en fugtig klud.

Samtidig har phyto-depilation en lignende virkning med proceduren for hårfjerning med voks eller sukkerpasta. Dette manifesteres for det første i varigheden af ​​effekten, som kan nå 3 til 4 uger. For det andet, med regelmæssig brug og fuldstændig afvisning af barbermaden, kan Fitosmola ændre hårets struktur, hvilket gør den lettere og blødere. Dette vil reducere mængden af ​​tid og kræfter, som du skal bruge på depilation i fremtiden.

Teknikker til at arbejde med phyto harpiks

Ligesom shugaring kan phyto-depilation udføres i to teknikker - manual og bandage, som hver især har sine egne fordele og ulemper. Deres kombination bestemmer de områder af kroppen, hvor anvendelsen af ​​en bestemt teknik vil være mere produktiv.

Manuel udstyr

Phytodepilation i dette tilfælde udføres kun med hænderne uden brug af bandage strimler, processen ligner meget manuel shugaring. Den bruger en speciel pasta til manuel arbejde, som har den nødvendige tæthed, før blandingen ikke behøver at blive opvarmet. Fuldt en sådan teknik anvendes meget sjældent. Den manuelle teknik med applikation anvendes oftest, det vil sige, harpiksen er tilbage i nogen tid for at størkne på huden for at gøre processen mere effektiv.

Fyto-harpiks sælges som regel i plastikburer, hvorfra det er meget nemt at få det. For at gøre dette, skal du flere gange presse emballagen med harpiks fra forskellige sider i hænderne, så hele massen er let adskilt fra væggene. Det er nødvendigt at tage det i hånden og adskille mængden af ​​den blanding, der er nødvendig for proceduren. Når det krævede stykke er adskilt fra den samlede masse, skal det sættes tilbage i pakken og lukkes med et låg for at beskytte det mod fugt.

Det adskilte område af harpiksen skal være lidt knæet i hænderne, så det tager den ønskede konsistens op. Hvis luftens eller hændernes temperatur er forøget, kan du tilføje en lille talkum til harpiksen ved æltning, så det vil ikke holde fast i dine hænder, og proceduren bliver hurtigere. Når du har harpiksen med den ønskede konsistens, kan du fortsætte til selve proceduren. Det kræver ikke særlig forberedelse, det er kun nødvendigt at tørre huden med en antiseptisk og affedtning med et serviet eller talkum, hvis det er nødvendigt.

Harpiksen påføres huden mod hårets vækst, bevægelsen skal være glat, men med tryk. Det skal fordeles i et lille område i form af en slags kage og forlade i nogen tid. Mens blandingen hærder, kan du knæde og sætte et andet stykke, så proceduren er hurtigere. Disse to stykker skal du være nok til hele proceduren.

Efter 30 - 60 sekunder hærder harpiksen til den ønskede konsistens, hvorefter den skal fjernes med en skarp bevægelse mod hårvækstretningen. Derefter skal den brugte "kage" være æltet igen og påføres den næste sektion. Dette kan gøres, indtil blandingen mister sin elasticitet. Efter behandling af hele området skal du på en fedtet basis påføre huden en antiseptisk og beroligende creme.

Den manuelle phyto-depilationsteknik er ideel til depilering af bikini og dybe bikiniområder, da det effektivt fjerner grove hår fra følsom hud uden at forårsage skade på det.

Banding teknologi

Phytodepilation i dette tilfælde udføres ved anvendelse af harpiks, som sælges i form af kassetter, og banding strips, processen ligner voks fjernelse. Før sammensætningen påføres huden, skal den opvarmes til 40 - 45 ° C. Dette kan gøres i et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Til den anden mulighed vil det være tilstrækkeligt at opvarme sammensætningen på 30-50 sekunder med enhedenes minimale effekt.

Hjertekassetter er som regel udstyret med en rulle til påføring af blandingen på huden. Rullerne kan have forskellige bredder, som passer til forskellige dele af kroppen, hvilket gør proceduren mere praktisk og økonomisk. Hvis fytoharpiksbeholderen ikke er udstyret med en speciel dyse, kan produktet påføres huden med en træspatel eller spatel.

Harpiksen skal spredes i et lille område i et tyndt lag, der anbringes i retning af hårvækst. Derefter skal du over pakningen lime bandagebåndet og forsigtigt trykke det så det klæber godt til klæbemassen. Efter 10-20 sekunder har du brug for en skarp rykke for at fjerne strimlen sammen med hårene, bevægelsen skal ske parallelt med huden så tæt som muligt.

Banding strips kan købes på en kosmetik butik, hvor du kan finde muligheder for forskellige dele af kroppen. Derudover kan de fremstilles uafhængigt af et stof, der ikke strækker sig, eller papir af medium densitet.

Phytodepilation bandage teknik er velegnet til armhulen eller området over overlæben. Nogle kan også lide at bruge den til hænder eller fødder, da det er mere behageligt, hurtigt og nemt at lære.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • snorken køb (5)
 • snorkring klip (5)
 • snorkring clip pris (5)
 • snorken medicin (4)
 • snorex snorken hjælpemiddel (4)
 • snorkende spray (4)
 • magnetisk klip til snorken (4)
 • afhjælpning til snorken i apoteker (3)
 • folkemæssige midler til snorken (3)
 • hvordan man behandler snorken (3)
 • Snorking hos kvinder behandlet (3)
 • Snorking af børn (3)
 • kur mod snorken (3)
 • hvordan man helbreder snorken (3)
 • hvor skal man købe et snorklips (3)
 • hvordan man slippe af med snorken mand (3)
 • hvordan man slippe af med snorken i en drøm (3)
 • snorking hos kvinder (3)
 • hvordan man slippe af med snorkning derhjemme (3)
 • snorking anmeldelser (3)
 • snorken behandling for mænd (2)
 • Snorkeklip anmeldelser (2)
 • hvordan man slippe af med snorking kvinde (2)
 • snor armbånd (2)
 • snore næse (2)
 • snorking hos mænd (2)
 • klip til snorken køb i apoteket (2)
 • snorkenbehandling (2)
 • hvordan man slippe af med snorken (2)
 • forårsage snorken og behandling (2)
 • snorken og folkemusikmidler (1)
 • årsager til snorken (1)
 • kur mod snorken (1)
 • klip til snorken i et apotek (1)
 • klip til snorken køb (1)
 • slippe af med snorken derhjemme (1)
 • snorex snorken (1)
 • fra snorken betyder at købe (1)
 • årsager til snorken i søvn (1)
 • kur for snorken apotek (1)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Arabisk opskrift til fremstilling af en harpiks til depilation

I fremtiden skal du bruge princippet om sukkerfjerning. Derfor skal du først prøve proceduren på et lille hudområde.
Hot voks består af harpiks og urteprodukter, der er egnet til epilering af armhulerne og bikiniområdet, fordi Det renser huden godt, så tykke hår er helt fjernet fra roden.
Home epilation opskriften er enkel og nem at bruge, og ved hjælp af det vil det ikke give mindre glæde end en dyr spa procedure i en skønhedssalon. Madlavning pasta kan være på komfuret, koge over lav varme, rør lidt, indtil massen bliver homogen. Hovedkompositionen er sukker.

Temperaturen af ​​den opvarmede voks skal være behagelig og tolerant over for huden, ca. 38-40 g. Huden bliver fløjlsagtig, elastisk og sund udseende. Det er ikke tilladt at få vand på voks, fordi det mister sine egenskaber og bliver ubrugelig.
Til fremstilling af honningpasta skal du have 1 kop honning, 1 kop sukker og 2 el. skeer af citronsaft. Inden for 2 dage for at udelukke et langt ophold i huden under påvirkning af ultraviolet stråling, solbadning og solbadning.

Honning hårfjerning fjerner uønsket hår, eliminerer muligheden for at vokse hår og opretholder effekten af ​​glat hud i op til 4 uger. Og de anvendte stofstrimler vil efter vask blive egnet til næste brug. Og er blandingen tilstrækkeligt limet sammen og fastgjort i sammensætning.

Effekten af ​​"brændende" passerer hurtigt, køler og krymper. En massage effekt på udvalgte områder af kroppen, har en toning og tonic effekt på huden. Den klæbrige, søde tekstur af honning fanger håret sammen med rodpæren, selv på de mest følsomme dele af kroppen. Og de gavnlige egenskaber ved sukker, vil virke fra den første applikation, huden bliver glattere, silkeagtig og elastisk.
Påfør den tilberedte blanding på tørt rent hud i retning af hårvækst med et lag på ikke mere end 1-1,5 cm. For at fjerne sukkerpasta, brug små stofstrimler. Det er bedre at vælge et stof af naturlige fibre, bomuld eller hør.

I hoveddelen kommer honning hårfjerning ind, honning. Hvis der er 1-2 hår på huden, kan de fjernes med pincet. For at undgå ubehag, efter epilering anbefales det at lægge et våde håndklæde på de behandlede områder.
Deodoranter, parfume og andre parfume, der indeholder alkohol og frugtsyrer, må ikke komme ind i huden. Korrekt forberedt blanding bliver gylden i farve, bliver tyk og viskøs (som honning).

Hvis voks anvendes i krukker, bruges en speciel spatel til applikationen, som har mærker, til den nødvendige mængde voks. I fremtiden skal intervallerne mellem behandlingerne gradvist øges. Honning kan være falsk, boghvede eller fra kløver, for hårfjerning er ikke så vigtigt.


Home epilation: en opskrift
Der er utallige metoder til at fjerne uønsket hår på kroppen.
Sukker hårfjerning hjemme eller shugaring, betragtes som let og hurtigt at bruge. Korrekt færdig hårfjerning derhjemme vil ikke forårsage ubehagelig smerte, kløe, brænding eller irritation på huden. Den består af kun naturlige ingredienser (sukker og citronsaft), uden tilsætning af kemiske farvestoffer og dufte, som hjælper huden, naturligvis komme sig fra smertefulde procedurer.
Efter madlavning skal sukkermassen afkøles.
Hjem voksning derhjemme er ikke en kompliceret procedure for at fjerne unødvendigt hår på forskellige dele af kroppen.


I opskriften for karamelpasta er inkluderet, et glas rørsukker og friskpresset citroner juice (2 stk.). Honning hårfjerning anbefales ikke til folk, der lider af åreknuder, overskydende blodsukker, og dem, der har en allergisk reaktion på sammensætningen af ​​honning.
Den bløde voks indeholder blødgørere og olieharpiks, som følge af hvilken fremgangsmåden er hurtig og smertefri.
Epilation med honning hjemme er baseret på de samme principper som sukkerepilation.
For at forberede sukkerblandingen vil have brug for, 10 Art. l. sukker på 1 el. l. vand.

Før du påfører sukkerpastaen på huden, skal du først kontrollere et lille område af huden for at undgå forbrændinger. Karamel vaskes let af med varmt vand og efterlader ikke langvarig hudrødhed. Efter fuldstændig afkøling skal en skarp og hurtig bevægelse af strimlen fjernes mod hårvækst. Proceduren for shugaring, for dem der først gør hårfjerning, anbefales at blive udført i 14-18 dage for at konsolidere effekten.

Fordelen ved sukkerpasta er, at den kan bruges flere gange, uønskede hår er næsten helt fjernet, må ikke brydes og ikke vokse.
Til voksning derhjemme skal du købe en krukke voks, en spatel til påføring og specielle strimler til depilation eller købe en kassette vokssmelt. Arabisk opskrift til fremstilling af en harpiks til depilering
Der er utallige metoder til at fjerne uønsket hår på kroppen.

Det er nødvendigt at anvende alle forholdsregler ved opvarmning af voks for at undgå skader og forbrændinger.
For at konsolidere resultatet efter epilering anbefales det at tage et varmt brusebad og derefter anvende en beroligende (olieagtig sammensætning) eller lotion på huden for at bremse væksten af ​​hår. Et tyndt lag voks påføres det tørre og affedtede område. Tryk strimlen med den ene hånd og skarpt med den anden. Varm karamellepilation bruges sammen med strimler af stof af naturlig oprindelse til følsomme og vanskelige områder.
Epilering af karamel derhjemme er en anden måde at fjerne uønsket hår ved hjælp af karamelpasta.

Effektiviteten af ​​hårfjerning er, at håret ikke vokser i 3 uger eller mere afhængigt af hudtype og de enkelte kendetegn ved håret.
For at afslutte proceduren er det nødvendigt at fjerne voksrester fra huden. Anvendelsen af ​​voks gør det lettere at anvende kassevoks voks. Hårene vil stige, det vil være bedre og mindre smertefuldt at fjerne, hvilket vil reducere udseendet af "hår indvækst i huden."

Der kan kun være en lille rødme på huden, som hurtigt passerer om et par timer. Kold pasta anbringes på kroppen med hænderne, med en betagende og skarpe bevægelser, overfører blandingen fra et hudområde til et andet. Velegnet til begyndere og dem der gør hårfjerning for første gang. Barbering hår, laser hårfjerning. kemisk depilering, brug af elektriske epilatorer, epilering derhjemme og i skønhedssaloner.


Home epilation er velegnet til alle hudtyper, selv meget følsomme. Vælg en voks, der passer til din hudtype og epilering. Kogt karamelpasta kan bruges både i varm og i kold form. Blandede ingredienser anbragt i en gryde og kog med dampbad over lav varme, omrør i 5-7 minutter, hvilket forhindrer dannelsen af ​​klumper.
Opskrift hårfjerning derhjemme
Huden skal være ren og fedtet, du kan forbehandling huden med en skrubbe eller en hård svamp.

Komponenterne blandes grundigt og koges over lav varme (7 minutter), indtil der dannes en tyk karamel. På grund af deres naturlige formuleringer og komponenter er blandinger til epilering sikre og hypoallergeniske. Vassen er forvarmet, i "dampbadet" eller mikrobølgeovnen.

Overvej de populære og effektive metoder til hårfjerning derhjemme. Det anbefales heller ikke at besøge saunaen og brug af kosmetisk rengøring og afskalning.
Sukker hårfjerning derhjemme tager et minimum af tid til at forberede blandingen og hudbehandling.

En strimmel påføres voksen, let presset ned for at fordele jævnt over overfladen (i retning af hårvækst). Det vaskes enten af ​​med varmt vand eller rengøres med en olieopløsning eller olieservietter. Over tid bliver huden vant til mindre smerter, hårene bliver bløde og tynde. Alle metoder anvendes i vid udstrækning, ændres, forbedres, har deres egne fordele og ulemper. Den resulterende blanding til infusion, indtil da, indtil den afkøler.

Hvis hårene nemt fjernes, er hårets længde tilstrækkelig, du kan starte processen. Karamelpasta skal være viskøs, klæbrig, men ikke hold i hænderne. Det bruges både til at rette øjenbrynene, fuld eller dyb epilering af det intime område, samt at fjerne tykke, keratinøse hår på ryggen, mænds hænder. Efterfølgende anvendelser af sukkerfjerning vil ikke forårsage ubehag. Undgå kontakt med vand på huden og blandingen under proceduren.
Også i opskriften tilsættes 1 tsk. citronsaft, det strammer huden, strammer porerne, bidrager til hurtig restaurering af det øvre lag af huden på epidermis.


En forudsætning for voksning af hårfjerning er hårets længde fra 4 mm, ellers vil voksen ikke fange håret og vil ikke kunne fjerne dem fra pæren.
Honning er bredt kendt for sine gavnlige egenskaber, har en gavnlig virkning på hudens friske farve, fylder cellerne i epidermis med vitaminer og mikroelementer. Efter epilering kan rester af sukkerpasta nemt fjernes, bare tag et varmt brusebad. Efter 2 uger skal proceduren gentages, hårene bliver betydeligt tyndere og mere elastiske, og processen bliver mere behagelig og behagelig.

Varigheden af ​​effekten af ​​glat hud vil vare fra 2 til 4 uger.

Phyto harpiks epilation

For at fjerne hår kan du bruge mange teknikker, der har deres fordele og ulemper. Kvinder bruger en barbermaskine, voks, smeltet sukker. Epilering med harpiks er en interessant metode, der giver dig mulighed for at fjerne overskydende hår uden en negativ indvirkning på kroppen. Tilbagemeldingen om teknologi er positiv, da den har mange fordele.

Beskrivelse af proceduren

Harpiks til hårfjerning er væsentligt forskelligt fra den traditionelle voks. Under proceduren påføres en blødgjort masse indeholdende honning i sammensætningen. Egenskaberne af phytoharpikser svarer til sukkerpasta til shugaring. En væsentlig forskel anses for at være den unikke sammensætning af urtemedicin, kendt for skønheder siden oldtiden. Ingredienser harpiks til hårfjerning:

 • bi honning;
 • citronsaft;
 • sap fyr;
 • ekstrakt fra valnødskaller.

Phyto-harpiks til at fjerne uønsket hår påføres huden og omslutter det. De ingredienser, der udgør produktet, har en positiv effekt på overfladen, der skal behandles.

At være på huden i lang tid, udløser phyto-harpiks åbningen af ​​munden af ​​hårsækkene. Som følge heraf fjernes hårene sammen med roden, brydes ikke af og vokser ikke i fremtiden.

Fordele ved at bruge phyto harpikser

Harpiksepilation har fordelene ved:

 • naturlig sammensætning. Fyto-harpikskomponenter påvirker ikke huden, kroppen som helhed;
I den moderne skønhedsindustri er der mange forskellige metoder, der hjælper med at slippe af med uønsket kropshår.
 • reduktion af smertefulde fornemmelser. Hvis du sammenligner voksharpiks med voks, vil den første procedure være mindre ubehagelig. Midler på basis af honning trænger ind i porerne, udvider dem. Håret bliver lettere trukket ud af pæren, hvilket fører til nedsat smerte;
 • positiv effekt på huden. Fyto-harpiksen til proceduren fjerner det øverste lag af epidermis, der består af døde celler. Huden erhverver yderligere glathed, silke, som efter peeling;
 • Efter proceduren er der ingen ubehagelig tørhed, minimal risiko for irritation. Ingredienserne i honningens masse befugter overfladen af ​​huden, desinficerer og beroliger;
 • Phyto-harpiks bruges til at behandle alle problemområder på kroppen, herunder det intime område, armhuler, ansigt;
 • Til hårfjerning påføres det færdige produkt på huden fra en dåse. Det behøver ikke at blive genopvarmet eller underkastet yderligere behandling. Dette medfører lavere omkostninger ved køb af varmeapparater;
 • harpiksrester vaskes af med vand. Der er ikke behov for at bruge specialiserede cremer, tonics for at fjerne harpikspartikler
 • efter hudbehandling forbliver glathed i 2-4 uger afhængig af kvindens krops egenskaber;
 • fald i intensiteten af ​​hårvæksten. Ved hver procedure hæmmes aktiviteten af ​​follikler. Håret bliver tyndere, deres antal falder.

Manuel harpiks applikationsteknik

Manuel hårfjerningsteknologi indebærer brugen af ​​en harpiksbold, der påføres et lille hudområde. Føreren arbejder udelukkende med sine hænder uden brug af specialiserede værktøjer og enheder. Den manuelle teknik er kompliceret i udførelse, så det er uønsket at bruge det selv til den første hårfjerning. Det anbefales at gå til salonen 2-3 gange for at fjerne hårdt hår, hvorefter du kan prøve at bruge fitosmola selv.

Til hårfjerning med et blødt værktøj, pakket i dåser med lille volumen. Til påføring til hudpastaen opvarmes ikke. Et stykke honningmasse er nok til at ælte i dine hænder for at opnå en passende konsistens.

Efter at have klemt en kugle til proceduren, er krukken med phyto harpiks omhyggeligt lukket. Overdreven fugt vil medføre et fald i massens klæbende egenskaber, hvilket gør det uegnet til epilering.

Teknologi til anvendelse af manuel udstyr:

 • Huden tørres tørt, behandles med talkumpulver for at fjerne overskydende fugt.
 • Et stykke honning påføres huden mod hårets vækst med et vist pres. Phyto harpiks bør trænge ind i porerne for at fjerne håret med roden.
 • For at fremskynde proceduren anbefales det at anvende flere klæbende kugler på huden på samme tid.
 • Honningsmassen forbliver på overfladen i 30-50 sekunder.
 • Fotoharpiks fjernes i en skarp bevægelse mod hårvækst.
 • Honningskugle bruges gentagne gange, indtil det taber sine klæbende egenskaber.

Banding teknologi

Til udførelse af bandage teknik anvendes en blød pasta, som er pakket i kassetter. Før brug skal sammensætningen opvarmes til 45 ° C ved hjælp af specialudstyr (vokssmeltning, mikrobølgeovn). For at opnå den optimale temperatur er 30-40 sekunder tilstrækkelig ved minimum varmekraft.

Bandingsteknik indebærer:

 • Med en træspatel eller plastspatel fordeles den klæbrige masse over et lille område af huden over hårvækst.
 • En kludstrimmel lægges over harpiksen. Nederst efterlad et gratis tip, hvilket letter processen med at fjerne bandagen.
 • Overfladen af ​​stoffet glattes med håndfladen, så det klæbende stof trænger dybere ind i huden.
 • Efter 1 minut fjernes båndet med en skarp bevægelse mod hårets vækst.

Efter epilering anvendes sedativer til at forhindre irritation. Kosmetologer anbefaler daglig anvendelse til kroppens cremer, der sænker hårvæksten. De vil give dig mulighed for at forberede dig til den næste procedure. Brug en barbermaskine til at fjerne overskydende hår er forbudt, fordi resultatet opnået ved brug af harpiks forsvinder.

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Depilatory resin Pranastudio Caramell - anmeldelse

Harpiks til depilation Caramell. Jeg vil fortælle dig, hvilken slags dyr det er, og hvordan det adskiller sig fra SHUGARING. Billeder af depilation processen.

Jeg ønskede at prøve en stigning for depilation i lang tid. Sandsynligvis to år ved allerede om dets eksistens. Men alt tørde ikke at tage dette skridt, da shugaren helt tilfreds mig. Med den næste rækkefølge af shugaring pasta fra PranaStudio overvejede nysgerrigheden alle fordomme.

Harpiksen sælges i gennemsigtige plastikbeholdere. Vægten af ​​min harpiks er 320 gram.

Emballagen er enkel, men nem at bruge.

På grund af forskellen i konsistens er arbejdet med harpiks anderledes end pasta. Men det grundlæggende ved at arbejde med pasta er det samme. Forberedt på depilation hud, mod hårets vækst, strækker jeg harpiksen. Men i modsætning til pasta bør harpiksen ikke strækkes stærkt med et tyndt lag. Glat harpiksen i en kage og lad det gå i et par sekunder.

Den fri liggende tid af harpiksen afhænger af kroppens temperatur og luften i rummet. Mit hjem er varmt nu, og jeg er ikke en kold pige, så jeg venter bare på en lille smule.

For nemheds skyld og hastighed kan du arbejde med to stykker harpiks. Mens en kage blødgør mens du ligger på huden, skal du trække den anden og anvende den igen.

For tydelighed viste jeg dig harpiks på benet. Men for depilering af benene er det næppe egnet. Det vil tage meget lang tid at depilere benene med denne metode.

Harpiksen er perfekt til depilering af små områder af huden med groft hår og følsom hud. Bikini og armhuler - det er dens formål. Når harpiksen er depileret med et harpiksbikiniområde, føler jeg mindre smertefulde fornemmelser end ved arbejde med pasta. For mig selv forstod jeg jo jo jo tættere pastaen er, desto bedre er det med tætte hår.

Beklager, men jeg vil ikke vise intim depilation. =) Her er de revne hår. Ved hjælp af harpiks er depilering hurtigere og mere effektiv end pasta med medium densitet. Samtidig blev jeg fuldstændigt fjernet fast, og med dem smertefulde blå mærker.

Harpiksen har et andet formål. Da harpiksen er en sukkermasse (sammensætning min antagelse bekræftes), så kan det blandes til midten og en blød pasta, for mere bekvem konsistens. Pitch kan fjernes fast!

Prisen på en krukke er 510 rubler. Du kan købe det på webstedet pranastudio Link til harpiksen.

___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___ ❀ ___

Tak for din opmærksomhed på anmeldelsen! Med venlig hilsen Tanya.

Depilatory resin Pranastudio Caramell - anmeldelse

Depilatory resin eller shugaring pasta? Prana Studio er stærk i alt. Shugaring erfaring over 5 år.

Hej alle sammen! Generelt blev denne anmeldelse planlagt for et år siden, da pastaen er fra maj sidste år. Så købte man straks en pasta, og en anden krukke af denne harpiks.

Jeg plejer at afslutte og åbne en ting, så det var først nu, at turnen kom til denne bank, da den begyndte at komme til en ende.

Det shugaring pasta, at harpiks af dette mærke er i samme krukker. Mængden af ​​min 320 gram. Der er mere, men for personlig brug har jeg bare ikke brug for det.

Til prisen synes de også at være tætte, hvis jeg ærligt ikke husker nøjagtigt. Omkring 300 - 400 rubler.

Lidt fra producenten:

Jeg er lidt rørt, at de ikke behøver at varme. Men personligt har jeg det, især om vinteren, godt, hårdt, selv om jeg kan gøre det med min finger.

Jeg foretrækker stadig lidt opvarmning, 15 sekunder, når en fuld krukke på 20-25 sekunder.

Jeg tager ikke blød pasta, fordi den hurtigt stikker med mig, vælger jeg altid den mest tætte.

I arbejdet er pasta og harpiks fremragende. Standen synes mig at være anderledes, fordi den er lidt strammere og virker lidt længere. Så jeg kunne godt lide det. For at lave en skinne har jeg ikke mere end to små stykker.

Shugaring at være eller ikke at være? Ja, det er alles forretning. Jeg har udført mine eksperimenter, selvom det ikke var formålstjenligt. For eksempel brugte der tidligere en rakhyvler mellem shuffaring i armhulenes område. Men om vinteren besluttede jeg at nægte. Og du ved hvad jeg ikke tog en barbermaskine i 4 eller 5 måneder, jeg gjorde bare shugaring. Ja, det var nødvendigt at udholde lidt, så hårene vokser, jeg overlevede. Som følge heraf er tætheden blevet mindre, og hårene er virkelig tyndere. Og når der blev brugt en barbermaskine, blev resultatet reduceret til nul. Nu, når de vokser lidt næsten umærkelige. I armhulenes område skal du shugaring hver anden uge. Dette er den hyppigste zone, der skal behandles.

Hvorfor gør det mest? I salonarmhulerne fra 200 rubler gør jeg det om 10 minutter, og denne pakke vil være nok for mig et år til at gøre armhuler. Besparelserne er indlysende.

Det andet eksperiment var med epilatoren. Jeg besluttede at give det op. Jeg brugte epilatoren kun til lårene, men efter hyppig brug bemærkede jeg, at håret blev som en barbermaskine, og effekten er kort.

På mine fødder har jeg brug for hver 3-4 uger. Mellem behandlinger, hvis sommeren er bedre at bruge en depilatory cream.

Bikini gjorde sig selv og i kabinen. Efter pause, returneres til salonen, alt det samme, hvis du gør det dybe, er det mere bekvemt at gøre der. Der er allerede et ønske, men for mig er bikini en vanskelig zone, og jeg har lidt smerte, når jeg gør det selv, viser det mig at være mere smertefuldt, mere forfærdeligt, og tiden går forbi. I kabinen er det praktisk for dig, de gør det hurtigt om 20 minutter og mesteren lugter altid.

Det tager 1-1,5 timer at komme hjem, men jeg gør det afslappet.

Med harpiksvækst er ikke ændret, men det forekommer mig, at det klæber hår lidt bedre.

Til brug for begyndere mere praktisk.

Hvis kroppen er varmere end hende. Hårdt hår klæber til skålen.

Generelt anbefaler jeg at gøre denne harpiks til en hjemmelavet shugaring og gøre den mest rentable!

Tak for vurderinger og kommentarer, der har spørgsmål om dette emne spørg

Phyto harpiks epilation

Blandt de forskellige værktøjer til depilation er et særligt sted besat af phyto-harpiks. Produktet har nogle fordele blandt lignende midler. Fito-harpiks bruges til depilation i saloner og hjemme. Dem, der vælger metoden til fjernelse af uønsket hår, skal være bekendt med forskellen i pasta fra voks eller shugaring, såvel som med nuancerne for dens anvendelse.

 • 1. Hvad er phyto-harpiks?
 • 2. Egenskaber ved brug af urteharpikser til depilation
 • 3. På hvilke områder udføres phyto harpiks hårfjerning?
 • 4. Fordele og ulemper ved phyto-epilation
 • 5. Forskellen i phyto-epilation fra voks og shugaring
 • 6. Hvilken phyto-harpiks at give præference
 • 7. Trin-for-trin instruktion og teknikker til at arbejde med phyto harpiks
 • 8. Tips og tricks
 • 9. Kontraindikationer
 • 10. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 10.1. Hvor meget koster phyto harpiks?
 • 10.2. Hvor kan jeg købe phyto harpiks?
 • 10.3. Hvad er bedre at vælge en fitosmola eller shugaring?
 • 10.4. Er det muligt at lave en phyto harpiks derhjemme?
 • 10.5. Er det muligt at lave bioepilation under graviditeten?

Hvad er phyto-harpiks?

Phyto-harpiks er en tyk, viskøs masse fremstillet på basis af honning, citronsaft, melasse eller granuleret sukker. Du tror måske, at blandingen ligner shugaring, men der er stadig forskelle - i valnødekstrakt tilsættes til urteharpiks - sænker hårvækst og terpentin, hvilket øger produktets viskositet og bryr sig om huden.

Produktet består således udelukkende af naturlige ingredienser. Proceduren kaldes ofte bioepilering. De siger, at denne opskrift var kendt for kvinder for mange århundreder siden.

Funktioner ved at bruge phyto-harpiks til depilation

Resin epilation er en meget behagelig procedure. Det efterlader ingen klæbrig rester, pastaen selv er elastisk, det behøver ikke at blive opvarmet. Sammensætningen påvirker let huden uden at beskadige den.

Den største fordel er, at en stor del af kroppen kan forarbejdes i en portion, så produktet er økonomisk. At lære at arbejde med dette værktøj er meget nemt. Harpiks bringer næsten ikke håret af, men trækker dem ud og efterlader et langsigtet kvalitetsresultat.

Pastas varierer i hårdhed, og du skal vælge den rigtige for dig.

Hvilke områder behandles med phyto harpiks?

Der er ingen begrænsninger på kroppens områder for proceduren.

Bioepilation kan udføres på:

 • ansigtet;
 • hænder;
 • fødder;
 • armhuler;
 • i bikiniområdet
 • i enhver anden del af kroppen.

Produktet er velegnet til enhver hud- og hårstruktur.

Fordele og ulemper ved phyto-epilation

Naturlig honningbaseret harpiks til depilering har mange fordele, men det har også nogle ulemper.

 • irriterer ikke huden
 • der er ingen risiko for forbrændinger;
 • smerter lavere end andre metoder
 • efterlader ingen knuste hår;
 • har lav allergenicitet
 • nem at bruge;
 • økonomisk;
 • indeholder omsorgsfulde komponenter;
 • klar hud varer i 3-5 uger.
 • høj pris i forhold til voks, shugaring;
 • ikke altid let at finde på salg;
 • Hvis du vælger den forkerte stivhed, kan proceduren være vanskelig.

Forskellen i phytoepilation fra voks og shugaring

Ved første øjekast ser det ud til at produkterne er ens. Men phyto-harpiks til depilation er signifikant forskellig fra voks og sukkerpasta.

Vassen opløses ikke i vand, og skyggen er for klæbrig. Biosmola vaskes helt af med vand, meget elastisk og holder næsten ikke fast i huden, kun fanger hårene. Og også efter, at honningpulverhår vokser langsommere på grund af komponenten indeholdt i den, hvilket nedsætter folliklernes aktivitet.

Ved selve teknikken er bioepilation praktisk taget ikke anderledes end shugaring eller voksning.

Hvilken phyto-harpiks at give præference

I vores marked er valget af fitosmol stadig lille. Nogle kosmetologer koger pasta alene.

Blandt de færdige produkter af professionel kvalitet fører to mærker:

Begge producenter tilbyder højkvalitets honningpastaer af forskellig hårdhed med en helt naturlig sammensætning. Værktøjet er præsenteret hovedsageligt i banker, men kan være i kassetter med en rullepatron.

Til selvbetjening er kassetter mere bekvemme, men det er nemt at lære at lave epilering med en pasta i den sædvanlige form.

For fine hår (på ansigtet, hænder) anbefales det at bruge blød og medium masse. For bikiniområdet, underarm og ben er det bedre at tage den hårdeste harpiks.

Trin-for-trin instruktion og phyto harpiks teknikker

Til depilation derhjemme er det nødvendigt med forberedelse:

 • vokse hår i det depilerede område til 0,5-1 cm;
 • dagen før sessionen at skrubbe huden
 • en halv time før proceduren, tag et bad og lidt damp ud i den epilerede zone.

Bioepilation er ikke så smertefuldt. Piger med høj smerte tærskel og meget følsom hud kan bruge anæstetisk creme Emla eller Lidocaine i form af en spray.

Ved tiden epilering phyto harpiks, afhænger af området af kroppen.

 1. Huden behandles med et antiseptisk middel (chlorhexidin, miramistinopløsning, hydrogenperoxid).
 2. Pasta af størrelse af en stor valnød tilsættes til hånden, opvarmes lidt og påføres hårene i højden.
 3. Et øjeblik venter på, at harpiksen skal binde sig godt sammen med hårene, så med en skarp bevægelse kommer massen ud i retning af hårvækst.
 4. Bevægelserne gentages, indtil hele det valgte område er ryddet af hår.
 5. Til sidst skylles huden med varmt vand uden sæbe eller tørres med en fugtig klud og igen behandles med et antiseptisk middel.

Hvis phyto-harpiksen til depilation i form af en rulle, er proceduren gjort lidt anderledes. Til denne metode skal du have strimler (du kan købe specielle strimler i butikken eller skære i stykker af bomuldsstof).

Instruktioner for hårfjerning harpiks i kassetten:

 1. Før behandling begynder huden at blive behandlet med antiseptisk middel.
 2. Rollerpasta er fordelt på et lille hudområde.
 3. Ved toppen af ​​harpiksen limes ved at trykke på strimlen, holdes i en tid på 1-2 minutter.
 4. En skarp bevægelse af båndet kommer ud af huden mod hårvækst.
 5. Processen afsluttes ved skylning af zonen med varmt vand og en antiseptisk behandling.

Tips og tricks

Naturlig kvalitativ fitosmola til depilation forårsager ekstremt irritation. Hvis huden dog er betændt, skal den behandles 2-3 gange om dagen med Bepanten eller D-panthenol cremen.

I dannelsen af ​​pustler anvendes salve: Levomekol, Miramistin, Sintomitsin.

Rubbing kamille eller eg bark ekstrakt vil også bidrage til hurtigt at lindre betændelse og irritation.

Efter proceduren anbefales det ikke at solbade i flere dage, ikke at besøge saunaer og bade. Hvis depilationen var i bikinizonen, skal du bære naturligt stof undertøj. Huden kan ikke røres med beskidte hænder, kam.

For at undgå indgroede hår, og huden forbliver glat og smuk, efter 5-6 dage kan du begynde at skrubbe den med intervaller på 2 gange om ugen.

Kontraindikationer

Selv om honningfjernelsesharpiks er i sig selv, har epileringsteknikken nogle kontraindikationer.

Du kan ikke gøre proceduren når:

 • enhver skade på huden i det depilerede område
 • hudsygdomme (dermatitis, neurodermatitis, eksem);
 • stor ophobning af mol, papillomer;
 • smitsomme sygdomme;
 • kroniske sygdomme i det akutte stadium og under andre inflammatoriske processer;
 • åreknuder, øget skrøbelighed i blodkar
 • diabetes;
 • onkologi;
 • blodsygdomme.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor meget koster phyto harpiks?

Prisen afhænger af harpiks stivhed, kanylens volumen. I gennemsnit varierer omkostningerne ved emballering i 500 ml fra 600 til 1200 rubler.

Hvor kan jeg købe phyto harpiks?

Produktet sælges nogle gange i saloner, hvor der er en "bioepilation" -service, såvel som i kosmetiske og onlinebutikker.

Hvad er bedre at vælge en fitosmola eller shugaring?

Der er ikke noget præcist svar på dette spørgsmål, alt er individuel, men bi-harpiks har flere fordele end sukkerpasta.

Er det muligt at lave en phyto harpiks derhjemme?

Ja, men du skal finde nogle ingredienser, såsom juice og valnød ekstrakt. Sådanne materialer sælges i specialbutikker.

Er det muligt at lave bioepilation under graviditeten?

Ja, graviditeten i sig selv er ikke en kontraindikation, hvis en kvinde er sund.

Er det muligt at bruge en depilationskrem under graviditeten?

Hvad er den mest effektive og sikre hårfjerning?