Shugaring derhjemme

På alle tidspunkter blev det antaget, at en ægte dame skulle blive præpareret fra hoved til tå. Hvordan opnår man dette "lille blod"? Meget simpelt. Det er nødvendigt fra tid til anden at gøre sukker hårfjerning eller shugaring. Derefter vil satin og fløjl, ud for huden på en ægte dame, virke bare en hård sækklæbe.

Sukker hårfjerning eller hvordan man laver en shugaring selv

Spørgsmål om hvordan man laver shugaring hjemme vil forsvinde af sig selv, hvis en kvinde brugte voksplader til at fjerne overskydende hår. Fremgangsmåden ved shugaring svarer noget til voksning, den eneste forskel er, at sukkerhårfjernelsesteknikken reducerer smerten væsentligt og modvirker hårindvækst.

Denne procedure er god, fordi hårets længde, der passer til hårfjerning, ligger i området fra 1 til 6 mm, for den passer ikke kun til "hovedvåben til en kvinde" - benene, men også armhulen og bikiniområdet.

For at kunne gøre shugaring i hjemmet er det nødvendigt, at huden var tør og ren. Desuden er denne procedure kontraindiceret i diabetes og i nærvær af hudlæsioner.

Hvis du ved præcis hvordan du gør alt efter videnskaben - kan du undgå unødvendig hudbetændelse og forskellige allergiske reaktioner.

Hjemmelavet pasta til shugaring, opskrift

Blandingen til shugaring er så god, at ingredienserne er i hver hostes hus. Vanskeligheden er, at dens forberedelse kræver meget præcis overholdelse af opskrifter og teknologi.

Så, shugaring pasta, opskrift:

 1. - 10 spiseskefulde uden dias af sukker.
 2. - 4 spiseskefulde vand.
 3. - Juice en halv citron eller en halv teskefuld citronsyre uden dias.

Citronsyre bør anvendes, hvis der ikke er tid eller ønske om at filtrere saften.

Procedurens succes afhænger helt sikkert af, hvordan man forbereder blandingen. Svar på spørgsmålene om hvordan man laver shugaring eller hvordan man laver en pasta, vil blive fundet af sig selv, hvis man følger madlavningsteknologien korrekt.

For at forberede blandingen derhjemme, skal du bruge en gryde med en tyk bund. Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne og lægge på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 3-5 minutter. Det er meget vigtigt ikke at fordøje. Blandingen skal være lidt mørkere end lysølen.

Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere. Hvis blandingen fordøjes, køles den straks og bliver bare et hårdt slik, hårdt og sprødt.

Hvis blandingen viser sig at være for klæbrig, skal du læse artiklen "Hvad hvis shugaringpastaen stikker til dine hænder?"

Du kan også se processen med at lave sukkerpasta i denne video:

Kom i gang

Nu kan du starte epileringen selv. For at gøre dette er det nødvendigt at klemme et stykke pasta på størrelse med en valnød og knæ det med dine hænder, indtil det lyser. Hvis pastaen er meget tyk og æltning hårdt, kan du slippe et par dråber vand på bolden, proceduren bliver meget enklere.

Vi råder dig til at læse vores artikel om hårkrøller.

Brugen af ​​sukker hårfjerning vil tillade selv hjemme at gøre huden af ​​benene perfekt glatte, området af bikini og underarms virkelig silkeagtig. Virkelig shugaring - en bemærkelsesværdig præstation i kampen for kvindelig skønhed.

Hvordan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme?

For få hundrede år siden blev shugaring først brugt i Iran (det nuværende navn for det gamle Persien). Herbal decoctions og forskellige olier blev tilsat til sukker sirup. Alt i komplekset beroligede perfekt og beskyttede huden øm og irritabel.

Faktisk i gamle tider blev Orientalske skønheder helt af med håret, dvs. gennem hele kroppen. Frakken, med undtagelse af hovedet, øjenvipper og øjenbryn, blev forbudt af konkubiner og hustruer af embedsmænd. Det blev betragtet som en stor synd og skam for en ædle pige på problemet. Ifølge østens overbevisning, hvis en pige havde hår i sin krop, blev hun forbandet i 7 år.

Forsøger et udvalg af kosmetik og kemikalier, tænker vi ikke på, hvordan det kan påvirke hudens sundhed.

Men at tage sig af skønheden i kroppen ligger i brugen af ​​naturlige lægemidler, når det er muligt. Vi tilbyder flere versioner af opskrifter til en blanding af shugaring derhjemme. Dette er en gammelt dokumenteret metode, prøv det og dig!

Hvordan laver man hurtigt en blanding af shugaring i mikrobølgeovnen?

Opskriften er enkel, ingredienserne er få, og de er de mest almindelige, som kan findes i ethvert køkken.

Forbered en beholder, hvor du vil lave mad, du skal også bruge en almindelig spisesked og en teskefuld. For ikke at blive brændt, skal du tørre det i vandet, når det skal tjekke karamellen, hvis det hærder og ikke spredes - karamel er klar.

Så for blandingen tager vi:

 • vand - 2 spsk;
 • sukker - 6 spsk
 • citronsyre - en halv teskefuld

Alle ingredienser skal blandes i en forberedt beholder. Hvis du lægger mere citronsyre, kan pastaen ikke hærde til den ønskede konsistens. Varm blandingen i mikrobølgeovnen i et minut, væsken skal vende fra hvid til lysegul. Rør og send i yderligere 15 sekunder i mikrobølgeovnen, din væske vil gradvist ændre sig og få en mere mættet cognac farve.

Vent, indtil det køler, men ikke helt. Skru op en lille mængde afkølet masse med din hånd og ælt med fingrene. Gradvis tilføj resten af ​​den varme masse, det bliver lettere for fingrene, og blandingen vil være homogen.

En anden simpel metode er at tilberede blandingen på dampbad eller på gas, i en gryde med en tyk bund.

Denne mulighed kaldes tyk shugaring, og den adskiller sig, fordi den brygges i større mængder. Det viser sig godt hjemme, økonomisk og rentabelt!

Opskriften er den samme som beskrevet ovenfor, kun antallet af ingredienser steg flere gange.

Lidt råd: efter at shugaring er klar, men det er stadig varmt, dække det med et låg - med dette giver du det større elasticitet, og det hærder ikke hurtigt. Hvor mange og hvilke ingredienser har du brug for?

Det er taget til en blanding:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • 7 til 8 spiseskefulde vand
 • 0,5 stor citron.

Kombiner alt, bland og læg på medium varme. Kog, sænk varmen og rør kontinuerligt, indtil farven bliver honning. Vær opmærksom på tekstur, det skal vise sig tykt som dej til pandekager. Fjern fra varme og lad afkøle lidt.

Her er nogle flere madlavningshemmeligheder:

 • Når massen er klar, og så den ikke stivner i lang tid, skal du have en skje vand, hæld massen over den og derved forhindre skorpen i at danne;
 • Tilsæt et par dråber aloe juice - det vil positivt påvirke huden;
 • For at vitaminisere blandingen, tilsæt et par dråber vitamin A, E - de er olieagtige, har en gavnlig virkning på huden og fremmer hydrering;
 • Ampul af glukose vil blødgøre huden og gøre proceduren mindre smertefuld.

Hvordan man applicerer en blanding til shugaring?

For at ælte den færdige masse til en blød og elastisk tilstand, er det bedre at anvende på dampet hud mod hårvækst.

Skyd for hårvækst, så du ikke gør hårsækken skade og forlænger effekten af ​​epilering.

Det er bedst at vaske rester af den søde masse med afkogning af kamille eller med afkogning af strengen, der virker som antiseptika for åbne porer, har beroligende og antibakterielle egenskaber.

Efter proceduren er det også ønskeligt at rengøre huden grundigt med en skrubbe af malet kaffe og rismel. Denne metode kan behandle hele kroppen, selv ansigtet.

Shugaring giver fremragende hårfjerning, mild rensning, efter en så forsigtig indstilling til din krop - det vil være yderst taknemmelig for dig og vil takke for dets silke og fløjlsagtige.

Hvem anbefaler ikke shugaring epilation?

Hvis du har åreknuder, det vil sige store "knuder" - det er bedre at opgive denne metode. Hvis på benene såkaldt reticulum, er det bedre at konsultere en læge.

Hvis der er sår, ridser, udskæringer på huden, som du skal behandle, så vent indtil alt heler.

Folk, der har diabetes eller hudsygdomme, anbefales ikke at fjerne hår på denne måde.

Vær meget forsigtig med shugaring, hvis du venter på genopfyldning, kan stærk smerte føre til livmoder tone. Men hvis du er vant til at fjerne hår den eneste måde, vil du ikke få noget.

Lav en blanding til shugaring let og hjemme. Du skal have lidt øvelse og dygtighed, og til gengæld får du en meget økonomisk metode, hvis virkning ligner salonproceduren.

Hvordan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme?

En blanding til shugaring derhjemme er en gave til dem, der længe har drømt om en glat og velplejet hud af ben og bikini. Denne måde at slippe af med uønsket hår kom til os fra øst, det var der, at det blev praktiseret i århundreder. I dag anvendes denne metode til at håndtere overskydende vegetation i vid udstrækning ikke kun i saloner, men også i hjemmet.

Til fremstilling af sukkerpasta tager ikke mere end 30 minutter, og proceduren er billig. Opskriften på en shugaring-blanding er ekstremt enkel, da de 2 hovedkomponenter, der skal bruges, er almindeligt sukker og vand, og de vil altid være i huset.

Nogle gange tilføjes en tredje ingrediens til dem. Det kan være honning, citronsaft eller citronsyre. Sådanne produkter kan købes uden vanskelighed og beskadigelse af budgettet.

Opskrift shugaring med citronsyre

Til denne opskrift har du brug for 3 ingredienser - det er vand, sukker og almindelig citronsyre. Tilberedning af selve blandingen er meget enkel:

 1. I en lille gryde skal du fylde 6 sb. l. sukker og hæld dem 2 el. l. vand.
 2. Sæt blandingen på en lille ild og bring til en gylden tilstand, omrør kontinuerligt.
 3. Det næste trin vil være at tilsætte citronsyre til blandingen (lidt mindre end 1 spsk.).
 4. Den resulterende blanding skal forsigtigt hældes i en separat beholder og vente på, at den afkøles lidt.

Efter at blandingen er afkølet, kan du klemme små stykker af den og bruge den til proceduren. Med en skarp bevægelse af hånden er det nødvendigt at skræl blandingen fra huden, og uønskede hår vil blive fjernet.

At gøre dette er påkrævet mod hårvækst. For smerte under proceduren var mindre mærkbar, kan huden pulveriseres med talkumpulver.

Shugaring opskrift med citronsaft

Ingredienserne fra den tidligere opskrift forbliver den samme, men kun citronsyre skal udskiftes med saft. At gøre blandingen selv er lige så let:

 1. 6 spsk. l. sukker hældte 2 el. l. vand. Hæld 4-8 spsk. l. citronsaft, kan du klemme væsken fra en halv frisk citron.
 2. Det er nødvendigt at tilberede blandingen over lav varme, ikke glemme at røre det med jævne mellemrum. Så snart de første bobler begynder at dukke op, rør blandingen i maksimalt 5 minutter.
 3. Fjern beholderen fra ilden og fortsæt med at blande indholdet, indtil alle boblerne er væk.
 4. Når pastaen er klar, hældes den i en separat beholder, og derefter fortsæt til proceduren selv shugaring.

Et træk ved denne opskrift er, at alle ingredienser skal blandes med det samme.

Citron Shugaring Opskrift

Du kan lave en sød pasta til hårfjerning uden at bruge citron. I denne opskrift erstatter den den sædvanlige honning. I dette tilfælde skal honningen selv være flydende, og hvis den allerede har formået at blive kandiseret, så kan den smeltes i et vandbad. I denne opskrift blandes alle ingredienser på samme tid:

 1. 4 spsk. l. sukker blandes med 2 spsk. l. vand, de også tilsat 1 tsk. honning.
 2. Den resulterende blanding skal lægges på ilden, og opvarm, rør det indtil bobler og en gylden farve.

Når den søde pasta er klar, kan den bruges til at fjerne hår.

Sådan tilberedes shugaring pasta i mikrobølgeovnen?

For at forberede sammensætningen i mikrobølgeovnen, har du brug for nogen af ​​de ovennævnte ingredienser, men denne gang behøver du ikke en almindelig gaskomfur.

Mikrobølge madlavning er meget enkel:

 1. Alle de nødvendige ingredienser blandes i samme proportioner i en specialskål til en mikrobølgeovn.
 2. De meget retter med blandingen til at sætte i ovnen i 40-50 sekunder.
 3. Efter tiden blandes sammensætningen og sættes igen på 40-50 sekunder. Dette skal gøres flere gange. Sådanne gentagelser sker, indtil den søde pasta bliver karamel. Så snart blandingen køler ned, skal den genopvarmes i mikrobølgeovnen, så det er lettere at danne bolde til sukkerepilation.

Det er vigtigt at huske, at blandingen selv skal udføres ved stuetemperatur, inden der udføres en shugaring, ellers er det muligt at undgå forbrændinger.

Glem ikke om retterne, som vil forberede den søde pasta. Efter at blandingen er hældt fra panden i pladen, er det nødvendigt at straks hælde varmt vand over skålen, ellers vil sukkerblandingen endelig tørre til overfladen.

Hvilke fejl at bruge bør undgås?

Der er anbefalinger, der skal følges under proceduren med shugaring derhjemme:

 1. Det første skridt er at forberede huden til proceduren, da den kan behandles med chlorhexidin eller lidokain. Dette vil reducere smerten under manipulationer. Nogle piger damper deres hud og behandler det med en kropsskrub for at udvide porerne og reducere smerter under sukkerepilation.
 2. Efter hårfjerningen er færdig, vask af rester af en sød, klæbrig pasta med vand og behandl derefter huden med nogle beroligende midler. Til dette vil en særlig creme, olivenolie eller kamille afkog gøre. Ethvert af disse midler afhjælper irritation og eliminerer rødmen af ​​huden. Du kan bruge et stykke is for at fjerne rødme.
 3. Efter sukker hårfjerning er det nødvendigt at glemme besøge puljer eller strande for en dag, da eventuelle eksterne faktorer kan irritere nyligt behandlet hud. Det er ikke et par dage værd at engagere sig i aktiv sport, da sveden, der udskilles af kroppen, kan føre til irritation af huden.
 4. Shugaring anbefales ikke til dem, der allerede har irritation eller mindre ridser og anden skade. I dette tilfælde skal du vente på deres fuldstændige helbredelse og kun derefter fortsætte til proceduren.
 5. Hvis der er en allergisk reaktion på en af ​​bestanddelene i sammensætningen af ​​home shugaring opskrift, er det bedst at erstatte det med et andet for at undgå ubehagelige konsekvenser.
 6. Madlavning sød pasta til shugaring er bedst til 1-2 procedurer.
 7. Hvis shugaring er nødvendig for at holde på et lille område af kroppen, for eksempel i bikiniområdet, så skal bolden selv være lille.

Ud over den manuelle metode til proceduren kan du bruge bandagen. Den er baseret på brugen af ​​sukkerpasta og specielle strimler af klud eller papir. Viskøs væske påføres på selve huden og fjernes derefter ved hjælp af eksisterende strimler. Denne type hårfjerning ligner en voksprocedure.

Fordelen ved denne metode er, at der på kortere tid vil flere hår blive fjernet. Ulempen er, at særlige strimler skal købes separat eller gør det selv. Under alle omstændigheder vil metoden være billig og effektiv.

konklusion

Shugaring er en populær metode til at fjerne hår ikke kun på arme og ben, men også i bikini zone. Denne service tilbydes i næsten alle skønhedssaloner. Men hvis du ikke ønsker at overbetale, så kan pastaen til hårfjerning være tilberedt hjemme.

Dens kostpris vil være minimal, og resultatet vil tilfredsstille enhver dame, og i fremtiden vil hårene fremstå meget mindre.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme

For at kvalitativt og hurtigt fjerne overskydende hår fra kroppen er det ikke nødvendigt at gå til salonen. Depilation kan udføres uafhængigt. Især til boligforhold egnede shugaring. Det vigtigste er at korrekt forberede og udstyre den korrekte pasta. Du kan købe det i butikken - det vil være dyrt. Du kan tilberede det selv. Dette er en budgetmulighed. Hvordan laver man en blanding til shugaring rigtigt? Men først skal du bestemme hvilken blanding du har brug for.

Hvordan man vælger en blanding til shugaring

Sammensætningen af ​​blandinger til shugaring er enkel - sukker, vand, citronsyre. Derfor er det så nemt at lave en blanding til shugaring derhjemme. Men med professionelle pastaer er det naturligvis mindre. Sandt og betale for komfort vil have.

Nogle producenter kan variere sammensætningen med æteriske olier. Men det er mere sandsynligt at gøre produktet mere attraktivt ud fra et markedsmæssigt synspunkt.

Hvis du vil have en sort, kan du også droppe et par dråber af din æteriske æteriske olie, når du laver mad. Bare husk at estere kan forårsage allergier.

Men tilbage til udvælgelsen af ​​sukkermasse. Blandinger til shugaring adskiller sig kun i konsistens. Der er tre typer - blødt, medium og tæt. Succesen med shugaring afhænger af blandingens sendetæthed.

Foto: Blandinger til shugaring

Tætte herrer arbejder normalt i saloner. Det er lækkert, det er svært at påføre huden (du kan kun arbejde med det med dine hænder), men det fjerner selv det tykkeste og hårdeste hår. Derfor bruges den til bikini depilation.
Blød pasta er designet til shugaring ben, hænder, ansigt, det vil sige områder med blødt hår. De arbejder med hende i manuel teknik og i bandage. For at finde et fælles sprog med hende skal det praktiseres. I uhyggelige hænder kan det begynde at smelte og holde fast i huden.

Blanding til medium densitet shugaring anbefales til begyndere. Det er nemt at anvende, du kan arbejde med det ved hjælp af bandager (bandage teknik) og hænder. Det kræver ikke betingelserne for brug og kropstemperatur. Faktum er, at i varme og ved høj fugtighed kan massen smelte og miste dens egenskaber. Så jo højere temperaturen af ​​luften og kroppen, jo strammere blandingen skal være.
Så med tætheden besluttet er det tid til at gå videre til den praktiske del af shugaring.

Hvordan laver man en blanding til shugaring derhjemme

Som allerede nævnt er opskriften til en blanding af shugaring enkel:

Mange mennesker forbereder en forbindelse til sukkeraflejring uden citronsyre. Men det er meningsløst - det er helt harmløst og forårsager ikke allergiske reaktioner. Syre er nødvendigt - ellers får du ikke en pasta, men en slikkepind. Citronsyre giver blandingen plasticitet. Med den får den viskositet og spredes ikke på huden.

Forresten kan du bruge citronsaft (citron shugaring, madlavning manual). Men i dette tilfælde vil det være svært at beregne den rigtige mængde juice. Med citronsyre vil sådanne problemer ikke opstå.
Sukker er bedre at tage så meget som muligt. Rørsukker er også egnet, men det vil øge omkostningerne ved sammensætningen betydeligt, men vil ikke medføre praktiske fordele. Du kan gøre shugaring med almindeligt sukker.

For at lave en blanding til shugaring hjemme skal du have en gryde, helst med tykke vægge. Bland 10 spiseskefulde sukker og en skefuld vand i den, tilsæt en halv sked citronsyre og sæt ilden på. Tænd en langsom brand. Sukker skal være helt opløst, og massen bliver rav. Ved konstant omrøring bringes sammensætningen til koge. Sørg for, at han ikke brænder! Yderligere styres af fornemmelser. Sammensætningen bliver mørkere. Bare vent ikke på duften af ​​brændt sukker - i dette tilfælde bliver massen ubrugelig.

Villighed bestemmes af øjet, sammensætningen skal være viskøs. Hvis du koger en tyk pasta, så slip en dråbe i en beholder med vand. Hvis dråben ikke mister sin form - blandingen skal fjernes fra ilden. Begynder kan være svært at gætte graden af ​​beredskab. Dette kommer kun med erfaring.

Husk at mindre vand i sammensætningen, jo tættere pastaen kommer til at vise sig. Derfor er det meget vigtigt at overvåge tilberedningstiden. Hvis det fordøjes og vand ikke er nok, bliver pastaen til candy. Og hvis du ikke sætter det på - vil sammensætningen være for flydende og vil ikke rette hår.

Hvis du ikke har gættet forberedelsestiden, kan situationen afhjælpes. Hvis det er for flydende, tilsæt mere sukker. Hvis, tværtimod, for tæt - tilsæt vand. Efter tilsætning af ingredienserne skal pastaen koges igen under konstant omrøring.

Når pastaen er klar, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Nu kan du lave en shugaring.

Forresten, i stedet for almindeligt vand i blandingen, kan du tilføje bouillon af urter. Det vil ikke påvirke effektiviteten af ​​shugaring, men det er nyttigt for huden.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring i mikrobølgeovnen

En blanding til shugaring kan laves i mikrobølgeovnen. På den ene side er denne metode mindre arbejdskrævende - pastaen er tilberedt hurtigt. På den anden side vil det være vanskeligt at kontrollere blandingenes beredskab. Men mange kvinder vælger en mikrobølgeovn til at lave pasta.
Madlavningssystemet er ensartet - bland ingredienserne i en passende beholder og sæt i en mikrobølgeovn. For det første kan ovnen tændes med fuld effekt i 20 sekunder. Fjern derefter blandingen og bland den. Dernæst reducer strømmen og tænd sekunderne med 15-20. Bland derefter det igen og kontroller graden af ​​beredskab - det bestemmes på samme måde som ved madlavning på ovnen.

Bland til shugaring uden citron

Dette er ikke den bedste løsning, men det har ret til at eksistere. Æbleeddike bruges oftest i stedet for citronsyre. Udskift kun citronen med en skefuld 6% æblecidereddike. Madlavningssystemet er det samme. Under madlavningen bliver køkkenet fyldt med ubehagelige lugtstoffer. Men når pastaen køler, vil duften fordampe.

Shugaring med eddike har en bonus - det er bedre at bruge denne pasta til varicosity, eddike er nyttigt i dette tilfælde. Men det er bedre at ikke regne med en stærk terapeutisk effekt, selvfølgelig. Ingen shugaring er i stand til at gøre et mirakel og slippe af med blodproblemer.

Og husk, hvis du fordøjer en pasta med citronsyre, kan den bruges som candy til te. Blandingen med eddike skal kastes væk. Anmeldelser af rigtige mennesker om eddikepasta er kontroversielle. Nogle kvinder anser det for absolut ubrugeligt. Så det er bedre ikke at eksperimentere og stole på beviste opskrifter.

Det sker, at i stedet for eddike eller citronsyre anbefales det at tilføje forskellige tvivlsomme ingredienser til blandingen - urtedekoktioner, for eksempel (jeg vil understrege - i stedet for eddike eller syre og ikke i stedet for vand). Eksperter siger - disse komponenter erstatter ikke syren! Det er takket være hende, at kemiske reaktioner forekommer i blandingen, hvilket giver sammensætningen med den ønskede viskositet.

Ingen syre shugarinvideo

Bland til shugaring derhjemme: video

I denne video fortæller forfatteren i detaljer hvordan man laver en blanding til shugaring derhjemme, hvilket sikkert vil spare dig tid til shopping og selvfølgelig din blodrør!

konklusion

En blanding til shugaring kan udføres ad gangen, eller den kan genbruges. Sukker er et fremragende konserveringsmiddel, så sammensætningen vil ikke forringes. Det kan opvarmes og bruges til det tilsigtede formål. Forresten er det bedst at varme op i mikrobølgeovnen. Hvis du overophedede pastaen - sæt den i fryseren i et par sekunder, vil det hurtigt afkøles.

Generelt er det klart, hvordan man laver en blanding til shugaring. Det er fortsat at vælge teknikken og finpudse det, og du kan konkurrere i sukkeraflejring med enhver professionel.

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Gør shugaringpasta derhjemme: enkle opskrifter

Hver kvinde er bekendt med vegetationsproblemerne på kroppen, hver har sin egen, foretrukne afstivningsmetode. Men brugen af ​​sukkerpasta betragtes som den mest populære metode. Vi vil diskutere, hvordan man forbereder pastaen til shugaring derhjemme, såvel som brugen af ​​færdige formuleringer.

Funktioner af sukker depilation

Før du forbereder en blanding til shugaring derhjemme, er det nødvendigt at forstå nogle af funktionerne i proceduren. Nogle piger finder fælles øjeblikke mellem depilering af sukker og voks. Faktisk er den søde teknik radikalt forskellig fra voksmetoden og har følgende funktioner:

 • Sukker shugaring pasta hjemme kan bruges på forskellige dele af kroppen, herunder det mest delikate område (bikini);
 • sød masse består kun af naturlige ingredienser;
 • når depilating, er der praktisk taget ingen smerte;
 • proceduren irriterer ikke huden, og efter depilation er udseendet af indgroede hår udelukket;
 • I løbet af en session er en selvforberedt blanding til shugaring derhjemme ikke kun lindrende vegetation, men nærer samtidig det behandlede område af huden med næringsstoffer.
 • Når du anvender og fjerner den søde masse, skal du følge en bestemt teknologi (anvendt mod hårets vækst og fjernet ved vækst). Denne metode til anvendelse af sammensætningen giver dig mulighed for at slippe af med uønskede konsekvenser efter sessionen.

Den bedste måde at lave sukkerpasta med citronsyre på

Hvad er den bedste opskrift på sukkerpasta med citronsyre? Hver pige har sin egen metode til at forberede en sød masse til depilation, og bestanddelene i sammensætningen er ikke altid de samme. Du kan prøve flere varianter af den søde sammensætning, før du finder den med hvilken proceduren finder sted med den største komfort.

Det er nemt at forberede shugaring med citronsyre derhjemme. Prøv den klassiske måde, som testes af mange piger, der udfører proceduren alene:

 1. Tag sukker (6 spsk. l.), citronsyre (0,5 spsk. l.), varmt vand (2 spsk. l.);
 2. For at forberede en blanding til shugaring, skal du have en beholder (bedre fra emalje med en tyk bund, så sukkeret ikke brænder);
 3. bland sukker med vand, og sæt panden på en lille brand. Under omrøring, se blandingen begynde at skifte farve, fra gennemsigtig til gylden;
 4. Nu er det tid til at tilføje en citron. Bland godt og tilføj masse til mørk honning.

Klar, sød blanding skal skiftes til en anden skål for at afkøle sammensætningen. Hvis du skal udføre proceduren umiddelbart efter madlavning, skal temperaturen på det færdige produkt være lidt mere end stuetemperatur. Med en kosmetisk begivenhed planlagt til en anden dag, kan den afkølede, fremstillede blanding sættes i køleskabet. Før man påfører huden, kan en sød blanding opvarmes i et vandbad. Du kan læse detaljerne om at lave en shugaringopskrift hjemme på videoen nedenfor.

Nu ved du, hvordan man laver shugaring med citronsyre, men der er mange andre interessante måder at skabe et sødt produkt til depilation.

Interessante måder at forberede en sød blanding på

Den rigtige opskrift på shugaring involverer oprettelsen af ​​en plastisk, viskøs masse af forskellig densitet. Konsistensen af ​​blandingen afhænger af proportionerne af de komponenter, der udgør sammensætningen. Korrekt oprettet produkt bør ikke holde sig til fingrene og spredes over huden. Se på billederne af shugaringopskrifter nedenfor, der tilbydes derhjemme.

De kontrollerer massen for beredskab som følger: Tag et lille stykke af produktet og rul det op med en bold. Hvis bolden slår ud og ikke klæber i hænderne, er produktet klar til depilering.

Honning opskrifter

Prøv honning shugaring opskrift, som giver følgende fordele til den søde sammensætning:

 • Det har en nærende og beroligende virkning på hudens behandlede område;
 • virker som en antiseptisk
 • hjælper helbredelsen af ​​mindre skade på huden (revner, sår, ridser);
 • fugter tør hud, eliminerer skrælning.

Honey shugaring derhjemme anbefales til piger med følsom, tør hud. Den søde blanding vil ikke kun slippe af med vegetationen på kroppen, men vil fylde huden med næringsstoffer.

Prøv at forberede en pasta til shugaring med honning:

 1. Tag sukker (250 g), citronsaft (1/4 kop), vand (2,5 tsk.), Honning (2 spsk. L);
 2. bland godt ingredienserne til den søde blanding i en kasserolle og send til en lille brand;
 3. kog, omrør, indtil sammensætningen koger;
 4. Ved madlavning skal du være opmærksom på, hvordan sammensætningen varierer i farve og konsistens. Massen skal være som en klæbrig honning.

Hjemmelavet honning shugaring, skift til en anden skål og afkøles. Den foreslåede opskrift på soft shugaring pasta med honning er designet til at udføre flere procedurer.

Madlavning i reserve

Hvis du hele tiden ikke har tid nok, kan du lave en shugaringpasta derhjemme. Produkterne vil have brug for mere, men behøver ikke bekymre sig om madlavning sød masse til efterfølgende procedurer.

Den store opskrift på home shugaring pasta er udarbejdet som følger:

 1. Tag sukker (20 spsk.), citronsaft eller syre (6 spsk. l.), vand (9 spsk. l.), honning (1 spsk. l.);
 2. Bland først sukkeret med vand og sæt en lille ild på.
 3. omrøre blandingen, tilsæt honning, derefter kvist;
 4. den søde blanding skal vise ølens farve;
 5. efter kogning, sluk for varmen og lad sammensætningen stå under låget i 2 timer.

Efter to timer omrøres blandingen igen. Nu er produktet klar, og du kan udføre udtørring.

Sammensætning med fructose

Som allerede nævnt er der mange masseopskrifter til shugaring. Alle metoder har fælles træk vedrørende forberedelsesteknologien, og forskellen er synlig i proportioner. Men mesterne anbefaler at forberede en blanding til shugaring hjemme fra usædvanlige eller rettere ikke helt kendte komponenter. Den eneste betingelse for madlavning sødmasse - alle bestanddele i sammensætningen er kun naturlige produkter.

Du kan prøve sukkerpasta opskriften til shugaring af fructose, som ikke indeholder noget sukker. Denne masse er forskellig fra den sædvanlige specielle plasticitet. Du kan købe fruktose i ethvert supermarked, hvor der er en afdeling af diabetiske produkter.

For at forberede shugaring hjemme på én gang ser en opskrift baseret på fructose sådan ud:

 1. tage fructose (pulveriseret, hvidt produkt) 6 ssp. l., citron (½ spsk. l.), vand (2 spsk. l.);
 2. En aluminiumspande er egnet til madlavning. Bland komponenter, læg på en lille brand. Under omrøring bringes blandingen til en ensartet konsistens;
 3. Madlavningsprocessen tager cirka 7 minutter. Massen skal ligne karamel;
 4. sluk for gasen, dække beholderen med et låg og lad blandingen komme i 10 minutter.

Selvfremstillede håndlavede shugaring bør være klæbrig, men ikke klæbrig til fingrene.

Vi bruger en mikrobølgeovn

Lav en blanding til shugaring derhjemme i mikrobølgeovnen. Ved hjælp af ovnen kan du forberede en enkelt servering eller tage store proportioner, så den søde masse er nok til flere procedurer. Overvej at give mulighed for en opskrift på shugaring hjemme i en mikrobølgeovn.

Du kan lave en blanding til shugaring derhjemme på basis af sukkerrør. Du skal bruge så mange ingredienser som med en stor opskrift (se tabellen), kun mørk sukker (lavet af reed) bruges i stedet for almindelig granulat. Det menes at med denne sammensætning flere mineraler og vitaminer fra gruppe B.

Uden citronsyre

Se hjemmelavet shugaring pasta hjemme på videoen, der viser forskellige madlavningsindstillinger for sammensætningen. For eksempel kan du erstatte citronsyre æble cider eddike. Hvis der ikke er noget æble, så vil sædvanlige eddike gøre.

Takket være eddike i sammensætningen af ​​produktet til depilation er massen plastik og kan bruges til at fjerne hår overalt på kroppen. Prøv en nøjagtig shugaring opskrift derhjemme med eddike:

 1. har brug for sukker (8 spsk.), honning (2 spsk. l.), vand (1 spsk. l.), eddike (1 tsk.);
 2. Eddike tilsættes til blandingen sidst, når alle komponenter er helt opløst.

Det tager cirka 15 minutter at forberede en opskrift på en blanding af shugaring med eddike.

På urte bouillon

I kosmetologi bruges forskellige planter, ekstrakter fra blomster og afkogninger til at forberede kropsplejeprodukter. Sammensætninger baseret på urteinfusioner har en beroligende og desinficerende virkning på huden.

I de forskellige opskrifter til shugaringpasta med egne hænder kan vand udskiftes med urteafkok. Ved hjælp af sådanne forbindelser er det ikke kun muligt at rense vegetationens hud, men samtidig at fylde de behandlede områder med næringsstoffer.

Du kan lave en blanding til shugaring med urter ligesom en klassisk sammensætning, kun en vegetabilsk ekstrakt tages i stedet for vand. Uanset hvilken plante du vælger, skal du tage en teskefuld tørrede urter og hæld kogende vand. Infused nogen afkogning omkring 15 minutter.

Hurtig madlavning

Når ikke nok tid, og depilation skal gøres lige nu, fortvivl ikke. Der er en vidunderlig masseopskrift til shugaring derhjemme, hvilket kan gøres på bare 10 minutter. Komponenter til sammensætningen af ​​de sædvanlige, og tages i følgende proportioner:

 1. sukker (10 spsk. l.), ½ citronsaft, vand (1 spsk. l.);
 2. sæt sukkeret i en gryde, klem saften fra citronen ovenpå;
 3. tilsæt vand og bland
 4. sæt gryden på en langsom ild og omrør med kog;
 5. Efter kogning holdes omrøringen konstant i ca. 5 minutter.

Sluk for ilden, og bland den resulterende masse i yderligere 2 minutter, indtil den bliver gylden. På overfladen af ​​den fremstillede sammensætning bør der ikke være bobler. Den færdige og afkølede blanding kan opbevares i plast. Du kan se videoen, hvordan du laver shugaring hjemme hurtigt.

Søde portioner til flere behandlinger

Piger, der regelmæssigt fjerner kropshår med en sød sammensætning, vil sætte pris på følgende opskrift for at gøre shugaringpasta hjemme, hvor du vil have store proportioner og en lidt anden madlavningsteknologi:

 1. Tag 1 kg sukker, citronsaft (7 spsk. L), vand (8 spsk. L);
 2. Bland komponenterne, og tag derefter en stærk ild i nogle sekunder. Rør hurtigt, reducer varmen til lav og kog i 10 minutter under et låg;
 3. Pas på konsistensen af ​​sukker. Så snart det begynder at smelte, blandes straks og lades under låget i yderligere 10 minutter;
 4. Når blandingen ligner karamel, lad den koge og dække igen i 10 minutter;
 5. Når massen begynder at boble og skum vises, blandes igen, fjern låget og lad det stå i 5 minutter uden brand.

Se, hvordan sukkerpastaen sukkeres hjemme hos videoen, som viser trinvise handlinger i detaljer. En stor del af færdigvaren er nok i lang tid. Så til behandling af benene vil 5 kugler, der rulles ud af pastaen, gå, 3 kugler vil være tilstrækkelige til depilering af intime steder. Ubrugt, forberedt sammensætning kan opbevares under et tæt låg i køleskabet i ca. tre måneder. På depilationsdagen opvarmes den krævede mængde sød sammensætning i et vandbad.

Hemmeligheder og regler for at lave en sød sammensætning til depilation

Nu ved du hvordan man laver shugaring derhjemme, og du kan vælge en opskrift til en, du kan lide. For at proceduren skal være behagelig og tilfredsstillende med resultatet, er det nødvendigt at følge nogle regler om, hvordan man laver shugaring hjemme med recept:

 • uanset den valgte opskrift, er produktet kun kogt ved lav varme;
 • mens du laver mad, rør hele tiden blandingen, så sukkeret smelter og ikke klæber;
 • hvis massen af ​​bobler, så straks skrue ned ilden.

Tilberedningstiden for hver opskrift på sukkerrykning hjemme er forskellig, og afhænger af antallet af komponenter taget.

For at undgå problemer med depilation er det nødvendigt at med forbehold for proportioner og anbefalinger udarbejde en shugaring hjemme, hvis opskrift kan vælges efter præferencer.

Brug følgende retningslinjer for at hjælpe dig med at forberede proceduren og lære dig at shugaring hjemme på recept:

 • Før madlavning, vær ikke doven for at se igen video shuffaring opskrift derhjemme.
 • køb fintkornet sukker, fordi det smelter hurtigere og blandingen bliver mere plastisk;
 • Sørg for at følge de angivne proportioner;
 • Tætheden af ​​sammensætningen kan justeres med citronsyre. En større mængde citron gør sammensætningen blødere;
 • Brug beholdere til madlavningskomponenter med en tyk bund.

Vær ikke bange for at gøre en shugaring hjemme med recept, du vil lykkes i overensstemmelse med proportionerne og teknologien til udførelse af depilation.

Barberende ansigt og hoved

Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder