Epilation bikini område

Her er to interessante videoer af bikini epilation: hvordan man gør epilering og reaktion fra forskellige piger til denne procedure.

Det er vigtigt at vide, hvordan denne procedure sker. I begyndelsen af ​​en dyb hårfjerning i bikiniområdet anvendes en speciel lotion til at forberede huden. Derefter er kroppens områder med hår dækket af harpiks eller smeltet voks, som trænger ind i hårrotten, dækker det og fryser. Derefter fjernes voksen dramatisk, og med det bliver håret selv trukket ud af roden.

Ved fjernelse fjernes håret helt, hvilket gør huden glattere end efter barbering. Væksten af ​​nye hår, der begynder at vokse omkring en måned efter proceduren, går også langsommere. Generelt se disse og andre video lektioner om hårfjerning, de viser alle klart.

Intim epilation bikini område

Intim epilering af bikiniområdet er en procedure til fjernelse af hår i området af labia, pubis, skinker og perineum.

Under proceduren for at skabe et mønster over vagina, er der en del hår tilbage, som er givet sin oprindelige form.

Teknologi intim hårfjerning zone bikini

 • Forvarmet voks med lette glatte streger påføres på hudoverfladen, som er beregnet til proceduren for epilering af bikiniområdet.
 • Den voks, der påføres huden, har en afslappende virkning: under voks bliver huden blød, porerne åbnes perfekt.
 • Efter afkøling af den kosmetiske voks og omdanne den til en tyk pasta på overfladen anvender kosmetologen særlige strimler af papir.
 • Vassen fjernes ved abrupt fjernelse af strimlerne fra overfladen, som skal behandles. Sammen med voks er uønskede hår elimineret.
 • Efter afslutning af proceduren påføres en speciel gel på den behandlede hud, der beroliger huden, fjerner rødmen og fremskynder hudregenerering.

Hvis formålet med en sådan hårfjerning er at skabe et bikini-design, så vil den hårstrimmel, der forbliver efter hårfjerning, give form for et billede (billeder er som regel valgt i kataloget).

Efter tegningen er færdig, er den malet med professionelle maling. På samme tid, hvis du har brug for en midlertidig farve, så anvend farve mascara, og for farvet maling brug stærke farvestoffer. Malinger, der anvendes i skønhedssaloner, er professionelle og må ikke forårsage allergier.

Varigheden af ​​den intime hårfjerningsprocedure varer cirka en time.

Video-intim fjernelse zone bikini

Indikationer og kontraindikationer

vidnesbyrd

Kontraindikationer

 • graviditet;
 • hypertension;
 • Svampesygdomme inden for intim epilation;
 • Sygdomme i det kardiovaskulære system;
 • Det er forbudt at foretage intim hårfjerning i de første dage før og efter menstruation;
 • Overtrædelse af hudens integritet
 • Onkologiske sygdomme;
 • Før epilering kan du ikke solbade på stranden og bade i badeværelset;
 • Amningstid
 • Diabetes mellitus.

Efter proceduren for intim hårfjerning

Intim hårfjerning er ikke en metode, der giver dig mulighed for permanent at fjerne uønsket hår på intime steder og derfor for at opnå den maksimale effekt, skal du udføre sådanne procedurer hver måned.
Efter færdiggørelsen af ​​intim hårfjerning er nødvendigt for at overholde disse regler:

 • I 2 uger skal du beskytte pubicområdet mod sollys.
 • For at fjerne hårgenvækst, brug kun en særlig depilationskrem til at fjerne indgroede hår.

Intim hårfjerning resulterer i en glat hud i det behandlede område.

Epilering af intime steder, video instruktion

I den moderne verden er hårfjerning i intime områder meget almindeligt. Men meninger om dens art, samt behovet for at slippe af med vegetationen i områderne af pubis og skinker afviger. Nogle mener, at hårfjerning intime steder er valgfri. Andre, tværtimod, holder sig til en sådan opfattelse, at håret i den intime zone kun bør forekomme i moderate mængder. Der er dem der foretrækker at rense de delikate områder af deres kroppe helt fra håret.

Gør hårfjerning intime steder eller ej - det er alles forretning. Men hvis du beslutter dig for denne procedure, vil denne artikel hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat og gøre alt korrekt. Følgende oplysninger i kombination med videomateriale giver dig nye fornemmelser og hjælper med at svare på spørgsmålet: hvordan man fjerner hår på intime steder i lang tid?

Epilering af intime steder

Salon behandlinger

Taler om hårfjerning intime steder, den første ting, der kommer til at tænke på er delikatessen af ​​proceduren. Dette skyldes det faktum, at huden i bikiniområdet er meget følsom for virkningerne af ydre stimuli på den. Derfor er det bedst, hvis fjernelse af uønsket hår inden for følsomme områder vil blive udført under streng overvågning af en specialist.

Når du kommer til salonen for at slippe af med bikinizonen, kan du støde på disse typer af epilering:

Ud over disse procedurer kan du også tilbyde shugaring eller voksning. Hvis du er bange for alle disse vilkår med din usikkerhed, og du ikke ved hvad du skal vælge, kan du altid se en video, der kort beskriver hver af de ovennævnte procedurer.

Epilation bikini zone derhjemme

I dag tilbyder skønhedssaloner og kosmetikvirksomheder en bred vifte af hårfjerningsprodukter i følsomme områder af menneskekroppen. Alle er velegnede til brug i hjemmet. Ud over de instruktioner, der er knyttet til et bestemt produkt, anbefaler fabrikanterne også brugen af ​​videoanbefalinger til gennemførelse af en procedure. Så hvilke midler kan bruges derhjemme.

Intim hårfjerning barbermaskine

Barbermanden. Maskiner betragtes som en af ​​de enkleste apparater til hårfjerning i det intime område. De er også nemme at bruge og kendetegnes af deres lave omkostninger. I forbindelse med deres brug anbefales det at overholde følgende regler:

 • det er bedre at udføre proceduren på tidligere dampet hud;
 • det er bedre at bruge specielle cremer eller geler til depilation;
 • barbering af hår er bedre i retning af deres vækst, hvilket vil bidrage til at forhindre udseendet af irritation.

Som du forstår, er alt ret simpelt. Men hvis du stadig er i tvivl, vil det være bedre, hvis du forhåndsviser en video, der viser alle aspekter af denne manipulation.

Wax. Voksning i intime steder kan være koldt og varmt. Alt afhænger af graden af ​​opvarmningsmidler. Denne procedure har sine egne nuancer:

 • for maksimal effekt ville det være bedre, hvis håret i området med pubis og balder ikke er mere end 5 mm;
 • Det anbefales at fjerne en særlig serviet eller en strimmel i retning mod hårvækst;

Selvfølgelig, hvis du laver en bikini zone voksning for første gang, er det bedre at kontakte en specialist. Men hvis der ikke er en sådan mulighed, kan du altid gøre dig bekendt med videoinstruktionerne til epilering af bikini-zonen, hvor alt er vist i etaper.

Cream. Fjernelse af vegetation med dette værktøj er virkelig betragtet som en af ​​de enkleste og mest humane måder at håndtere hår i området med pubis og skinker. Men før du bruger det, er det første, du skal gøre, at teste for en allergisk reaktion. For at gøre dette vil det være nødvendigt at anvende en lille mængde af produktet på huden og vent et par minutter. Hvis der efter rødmen og irritationen ikke vises, passer denne kosmetiske produkt dig.

Epilation: Hvad skal man gøre næste gang?

Ligegyldigt hvilken metode til hårfjerning intime steder du vælger for dig selv. Det vigtigste er, at han vil hjælpe dig med at få det, du vil have. Men vær det som muligt, vil nogle anbefalinger til hudpleje efter proceduren ikke skade dig:

 • Brug efter alle manipulationer fugtighedscreme eller pulver;
 • Undgå at bære stramt tøj - det kan forårsage irritation, når det interagerer med huden.
 • Gentag proceduren for ofte, giv din hud en chance for at hvile og genoprette.

Som du forstår, er intim epilering et rent personligt valg, men det har stadig sine fordele. Dette bekræftes af de mange anmeldelser og video kommentarer, der efterlades af de heldige, der allerede har formået at føle de fulde fordele ved denne procedure.

Sådan fjerner du hår på intime steder

Vi kvinder hele tiden vil skille sig ud og være bedre end i går. Et af vores hovedproblemer er uønsket hår. De er trods alt i stand til straks at lægge vores tillid og udvikle stivhed. Uanset om det er øjenbrynens uregelmæssige form, hårene over læberne på armene, benene, maven, brystet eller bikiniområdet - de giver os mere eller mindre ubehag. Der er mange måder at håndtere dem og effektiv fjernelse, men overalt er der fordele og ulemper. Nu tilbyder vi at overveje emnet "Sådan fjerner du hår på intime steder", fordi det betragtes som den mest tidskrævende og smertefulde. Du kan gøre dette ikke kun i kabinen, men også hjemme.

Kan jeg barbere mit hår på et intimt sted?

Razor - den mest almindelige og hurtigste måde at fjerne hår på steder. Men ulemperne ved denne hårfjerningsmetode er mange:

 • du kan ikke barbere næsten hver dag
 • mulig irritation, nedskæringer,
 • det hurtige udseende af stive børster.

Også under barbering intime steder skal du ikke alene forsyne dig med en god maskine, men også med et godt skum (eller gel) og også med en beroligende lotion.

Sådan fjerner du hår på intime steder med voks?

Denne type af hårfjerning intime steder er meget effektiv og hurtig nok, men du kan sige det mest smertefulde. Men ved hjælp af det kan du nyde glat hud uden indvækst og ar i op til 3 uger.

Sådan fjerner du hår på intime steder med voks. video

Hårfjerning fra intime steder med epilator

Langt ventede varme solrige dage kommer, og hver kvinde forsøger hurtigt at bringe sit udseende til perfektion ved at fjerne unødvendige hår fra kroppen. Selvfølgelig kan du forsigtigt barbere dem med en barbermaskine, og problemet er løst. Men barbering er ikke den mest pålidelige måde at fjerne hår på. For at de nødvendige dele af kroppen skal forblive i perfekt stand, er det nødvendigt at barbere hver anden dag. Men mange moderne kvinder er meget travle og kan ikke bruge så meget tid på denne procedure. Epilatoren hjælper med at løse dette problem. Lad os se nærmere på, om epilatoren og bikiniområdet er kompatible.

Hvordan virker epilatoren?

Hvad er det her? Epilatoren er afledt af det engelske ord og er oversat som "en elektrisk enhed til kunstigt fjernelse af hår". Efter hårfjerningsproceduren vokser håret meget langsommere. Så det kan gøres en gang om måneden.

Epilatoren og barbermanden er to helt modsatte procedurer. Da epilatoren ikke skærer, og trækker håret ud med hårpæren på hudoverfladen. På dannelsen af ​​et nyt hår tager pære lang tid, så din krop forbliver glat i lang tid.

Hvor smertefuldt er det at bruge epilatoren?

Mange tror, ​​at epilering, herunder bikiniområdet, er meget smertefuldt og tør ikke forsøge. Forgæves, fordi moderne epileringsanordninger er udstyret med specialbedøvelsesmekanismer. På grund af dette mere detaljeret.

Epilator enhed

Epilatoren består af pincet og stålplader. Stålskiver roterer og trækker håret mellem dem. For at smerten, når du tog håret ud, ikke var stærk, blev der installeret en massagebørste på epilatorerne. Takket være ham er huden masseret, hvorved kun håret blev fjernet.

En anden type anæstesi er kølemiddlen. Forkølet på forhånd i fryseren, lindrer det meget hurtigt smerter. Epilatorer i et sæt med en afkølet mitten er meget dyre.

Kan jeg gøre hårfjerning i bikiniområdet?

Selvfølgelig kan du fjerne hår på intime steder ved hjælp af en epilator, men det skal gøres korrekt, så proceduren er smertefri. Her er et par tip.

Hvordan epilere en bikini zone med en epilator?

1. Før håret fjernes, skal bikiniområdets hud være godt forberedt. Sørg for at dampe ud ved at tage et bad eller bad.
2. Epilator på bikini zone hold mod hårets vækst. Huden i denne zone strækker sig godt for at reducere ubehagelig smerte.
3. Efter proceduren behandle huden på bikiniområdet med en beroligende, blødgørende. Det ideelle efter-epileringsmiddel er olivenolie. Det nærer ikke kun huden med gavnlige vitaminer, men giver også øjeblikkelig elasticitet efter epilering.
4. Brug eventuelt produkter, der forsøger at bremse hårvækst, hvis det er muligt efter epilering af bikiniområdet.
5. Det er nødvendigt at opgive epilering af bikiniområdet i dagene før menstruationscyklussen. På nuværende tidspunkt bliver du irritabel og meget følsom overfor smerte, så denne procedure skal udskydes i 3-4 dage efter menstruationens afslutning.
6. Epilatoren trækker mere smerteligt ud de korte hår i bikiniområdet. Forkort hårlængden til 0,5 mm.
7. De fleste kvinder er hjulpet af anæstesioptagelsen inden proceduren for epilering af et bikiniområde. Misbrug det er ikke det værd. Du kan kun prøve under de første procedurer for hårfjerning af bikiniområdet.

Hvis det er svært for dig at beslutte at gøre epilation i bikinizonen derhjemme, så kan du bruge salontjenesterne, der garanterer effektivitet og sikkerhed. Med fagfolk er epilering meget lettere. Og bikini-zonen vil glæde dig i lang tid.

Depilation Cream Bikini Area

Hver kvinde stræber efter at være "perfekt" smuk. Voksende hår på kroppen gør dig i stand til at føle ubehag og forlegenhed. Et af de vigtigste steder, der kræver pleje og renlighed, er bikiniområdet. Bikiniområdet er det mest problematiske sted for depilation, så de fleste kvinder gør bikini depilation lige før de forlader. På trods af at bikiniområdet ikke er synligt for andre mennesker, giver det kvinden mulighed for at føle sig mere selvsikker. Problemet er, at håret er tykt i denne zone, hårets rod er stor, hvorfor det er smertefuldt og svært at fjerne håret.

Den mest effektive måde at depilere en bikini på er at besøge salonen. Desuden kan epilering af en bikinizone fremstilles med voks eller harpiks, men denne metode kræver erfaring for ikke at skade huden. Denne mulighed er bedre at stole på kosmetologer. På trods af det indlysende resultat er denne metode til depilering af bikiniområdet meget smertefuldt og besværligt.

Mangler af depilation creme

For nem og smertefri brug anbefales det at anvende en afskallende creme til bikiniområdet. Ulempen ved denne metode er, at depilatory cremer kun afskår håret, og efter en dag skal du gentage proceduren.

Også fjernelse af cremer fjerner alt hår, og du vil ikke være i stand til at lave et hårklipp. Selvom den videnskabelige udvikling ikke står stille.

Brugen af ​​creme til depilation af intime steder

Før du anvender depilation cremen på bikiniområdet, udfør en hudfølsomhedstest. Påfør en depilatory creme på din albue eller på indersiden af ​​låret og vent ti minutter. Hvis du ikke føler kløe eller røde pletter ikke vises, så kan du bruge denne creme til at binde bikiniområdet.

Efter depilation med creme i en dag må du ikke bruge kosmetik, der indeholder alkohol.

Kremets sammensætning indeholder aktive ingredienser, der nedsætter hårvæksten og gør fjerningsprocessen smertefri. Læs brugsanvisningen før brug. Når du vælger en depilationskrem til bikinizonen, gør du din hud blød og velplejet.

Instruktioner om brugen af ​​creme til udsmykning af bikiniområdet

Før cremen påføres, bør bikiniområdet ikke være for vådt eller opvarmet, det kan skade huden. Og det anbefales heller ikke at anvende denne creme på tør hud. Du kan blæse bikiniområdet med varmt vand, og tør derefter huden med et håndklæde.

Anvend en spatel på et tyk lag af depilationskrem på bikiniområdet, indtil de er helt dækket af creme.

Varigheden af ​​cremenes eksponering afhænger af hårets tæthed og struktur på et intimt sted. Cremen kan efterlades på kroppen i 5-7 minutter.

Brug en spatel til at fjerne depilation cremen, skrabe væk fra retningen af ​​hårvækst i bikini området. Vask med rester af cremen, indtil de er helt elimineret uden brug af sæbe.

Nyttige oplysninger om brugen af ​​creme til depilering

Men for at bruge cremen skal du kende nogle af nuancerne. Hvis vegetationen er hård, og du bruger en bikini depilation creme for første gang, er resultatet måske ikke det, du ønsker. I sådanne tilfælde skal du forlade cremen op til ti minutter. Efter ti minutter, på trods af resultatet, skal du fjerne cremen. Efter påføring vil du bemærke, at depilationskrømen til bikinizonen gør håret blødere og tyndere, når de selvfølgelig vokser tilbage.

Hvis du ikke føler dig ked af penge, kan jeg tilbyde en anden løsning på problemet.

De mest frække og sjove historier i forbindelse med epilationen af ​​bikiniområdet

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

1. "Hun tog ved et uheld ud en tampon."

Jeg arbejder i et spa. Gennem væggen på mit kontor er et kontor voksning. Når jeg hørte et højt skæl, hørte jeg på epilationskontoret. Jeg kiggede ind for at finde ud af om alting var okay. Min kollega sagde, at et reb fra klientens tampon ved et uheld stak til voksen, og da voksen blev revet af, tog hun ved et uheld ud en tampon. Men det var ikke slutningen. Hun forsøgte at indsætte den tilbage. Er det værd at forklare, hvorfor denne klient aldrig kom til os?

2. "Jeg oplevede en orgasme under epilation."

Dette var første gang jeg besluttede at lave en brasiliansk hårfjerning. Min herre viste sig for at være en meget flot ung pige med meget blide hænder. Jeg følte mig absolut ikke smerte, men jeg følte, at jeg begyndte at opleve en erektion. Mens jeg voksede ud, oplevede jeg en orgasme. Føreren var en rigtig professionel. Hun skældte mig ikke engang for den snavsede badekåbe, men gav mig bare et håndklæde, der sagde: "Nå ved jeg, nogle mennesker kan lide det, når det gør ondt..."

Det skete under mit første hårfjerning, da jeg var i gymnasiet. Før sessionen drak jeg en masse kaffe og gik ikke på toilettet. Da mesteren skarpt revede væk fra huden, blev jeg bange og beskrev mig selv ved overraskelse. Siden da gør jeg ikke hårfjerning i salonen. Skam dig

4. "Midt i proceduren arbejdede en brand sirene."

Jeg lå på bordet, strippet fra taljen ned. Føreren havde allerede formået at fjerne halvdelen af ​​håret og brugte kun voks til at fjerne det nye "parti", da en brand sirene pludselig lød og en højttalertelefon meddelte, at alle var nødt til at evakuere: bygningen var i brand og det var nødvendigt at forlade det hurtigere. Hvis kameraet skød den måde, jeg fløj ud af en brændende bygning, alle voksede, indpakket med et håndklæde, kunne denne scene have vundet en Oscar for den bedste horrorfilm.

5. "Jeg var nødt til at ringe min forlovede for at komme og rive væk fra voksen."

Jeg forbander mig selv for at beslutte at lave en voksbikini selv. Det viser sig, at hvis du perederzhat vokser på huden i længere tid end det burde være, så vokser vasen fast til huden, og det vil være umuligt at rive det af. I en time afskåret jeg voks fra huden i små stykker. Da jeg var helt udmattet, ringede jeg min forlovede med en anmodning om at komme og hjælpe mig med at rive den resterende voks væk. Skam, smerte, vrede, træthed... Nu gør jeg denne procedure udelukkende i salonen.

Når jeg føler selv den mindste smerte, føler jeg mig syg, og til tider selv opkast. Indtil procedurens afslutning var jeg på en måde udholden, da mesteren rev ud af den sidste strimmel voks fra huden begyndte jeg at kaste op. Føreren tog mig hurtigt til vasken i hjørnet, og jeg brændte bare med skam og tænkte på, hvordan det skulle se ud fra den måde, jeg stod over vasken uden trusser, og jeg var lang og smertefuldt opkast efter en stor morgenmad. Stadig, næste gang vil jeg fortsætte denne procedure på tom mave.

7. "Hun så på mig med rædsel og sagde:" Du har lavet en fejl på kontoret, jeg gør øjenbrynskorrektion! "

At være en mand med bikini hårfjerning problemer, uden påmindelser og instruktioner, vidste jeg hvad jeg skal gøre for at forberede mig til proceduren. Dengang besøgte jeg først den nye salon, som jeg aldrig havde været til før. Administratoren kaldte mig depilation office nummer. Med dygtighed, uden yderligere ado, gik jeg stille ind på kontoret, tog af mine bukser, trusser, låg på sofaen og ventede på, at mesteren begyndte at arbejde. Men da mesteren vendte sig til mig og så mig liggende med benene fra hinanden og nøgne, så hun på mig i rædsel og sagde: "Du var forkert i undersøgelsen. Jeg gør øjenbrynskorrektion. " Jeg blev hurtigt klædt, jeg fløj ud af salonen og kom aldrig tilbage der.

8. "Hun var min barndoms veninde."

Det var ikke første gang, jeg kom til denne mester for at lave en brasiliansk epilering af en bikini zone. Under den sidste procedure talte vi, og det viste sig, at vi begge var fra samme by. Ord for ord, og i sidste ende viste det mig, at min herre var mor til min bedste barndomsveninde. Først anerkendte vi ikke hinanden, for næsten 20 år er gået siden vores sidste møde. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har aldrig oplevet sådan forvirring. Har svært ved at vente på afslutningen af ​​proceduren, takkede jeg mesteren, sagde hej til min gamle ven og forlod. Nu tænker jeg på at skifte mesteren.

9. "Jeg holdt ikke gaserne... lige i mesterens ansigt."

Enten spiste jeg noget forkert eller af en anden grund, men lige under den brasilianske hårfjerningsprocedure følte jeg mig rastløs i min mave. Jeg var i stand til at begrænse gasser, men lige i det øjeblik, hvor Mesteren bøjede at arbejde så tæt sammen som muligt, jeg kunne ikke modstå... Alt, hvad jeg kunne - det mumlede "undskyld" og bare venter på afslutningen af ​​den procedure, jeg løb væk og aldrig så denne guiden.

epilation bikini voks video

Hej alle sammen! I dag er vores emne ret intimt, men også ekstremt vigtigt i livet af en kvinde, bikini voksning video. Enig, det intime liv er meget vigtigt både i familielivet og under alle andre forhold, og spørgsmålet om bikinizonenes tiltrækningskraft er her yderst vigtig. Dette er selvfølgelig ikke den eneste faktor, som vores fuldendte intime relationer er afhængige af, her er vores hud i hele kroppen, lugten, brystets form og den generelle muskeltonen også en rolle. Men bikini betales altid den nærmeste opmærksomhed fra partneren, derfor ønsker vi at afsætte en separat samtale til dette emne.

Epilering af bikini voks er ikke en ny teknologi til at skabe skønhed i intime steder, men i løbet af årene har relevansen af ​​denne metode næsten mistet sin relevans. Der er forskellige måder at skabe et attraktivt udseende af vores bikini zone på. Dette er en regelmæssig barbering, lethed, tilgængelighed, men ulempen er den hurtige vækst af nyt hår, proceduren skal gøres meget ofte. Hardware laser eller foto hårfjerning viser fremragende resultater, men lidt forkæler det samlede billede er ikke den mest blide omkostninger ved proceduren og flere sessioner for at opnå det ønskede resultat. Så det viser sig, at voksning af en bikini er den mest optimale løsning til at skabe og opretholde et intimt sted i smuk form.

Lad os ikke beskrive teknikken til at udføre bikini voksning, det er bedre at se på videoen, hvor specialister vil fortælle og vise alt i detaljer. Hvad er fordelene ved at bruge denne særlige metode til fjernelse af hår? For det første kan effekten af ​​ren og glat hud vare op til flere uger, og for det andet er efterfølgende procedurer meget mindre smertefulde. Dette skyldes det faktum, at unge rødder af ung voksende hår ikke har tilstrækkelig tid til at hærde tilstrækkeligt i vævene, og at fjernelsen er meget lettere og ikke forårsager smerte. En anden faktor til fordel for voksning af bikini voks er den næsten fuldstændige mangel på kontraindikationer til brugen af ​​denne metode.

Intim hårfjerning

Voksning er den bedste måde at slippe af med uønsket hår til mange kvinder. På videoen kan du mestre teknikken i denne procedure. Du vil lære at opvarme voksen korrekt, være i stand til at forberede huden, se hvordan man epilerer mest smertefrit og også mester det sidste trin i beroligende hud.

Intim epilation. Del 2

En specialist fortæller hvordan man barberer benene. Takket være hendes råd kan du forhindre udskæringer og hudirritation efter barbering.

Voksende Depilation Bikini Area - 2

For at udføre voksaflejring har du brug for desinfektionsmiddel, pulver, aloe vera, massageolie, alkohol, vand og voks med servietter.

Sådan gør du intim fjernelse af håret hjemme - afslør hemmeligheder

Overholdelse af skønhedsstandarderne samt ønsket om at forbedre deres egen tiltrækningskraft, selvtillid, gør kvinder opmærksom på forskellige dele af kroppen. Selv til dem, der kun kan betragtes af en udvalgt mand. Derfor er det ikke overraskende, at flere og flere smukke damer er interesserede i, hvordan hårfjerning sker i det intime område derhjemme.

På billedet: En visuel demonstration af forskellige typer bikini epilation

Denne artikel indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerner uønsket vækst i lyskeområdet nemt og enkelt med dine egne hænder. Efter en omhyggelig læsning af materialet, intim epilering - epilering hjemme eller i salonen - vil du ikke frygte dig, og du kan nemt opnå det ønskede resultat.

Forskellige metoder

Intim depilering derhjemme kan udføres på forskellige måder. Vi vil tale om dem i dette afsnit.

Elektriske epilatorer

Med en sådan enhed i dag vil du ikke overraske nogen:

 • Der er mange forskellige modeller;
 • Hver ny model er ikke kun mere effektiv, men også mere smertefri.

Elektriske epilatorer er en fælles, men langt fra ideel metode.

Men i hvert fald vil epilering af den intime zone af huset med elektriske apparater levere få behagelige følelser.

For at reducere smerte skal du:

 • grundigt damp huden
 • affedt overfladen af ​​det behandlede område
 • anvende et desinfektionsmiddel
 • anvende kosmetisk bedøvelse
 • når du arbejder med en epilator, stram lidt huden
 • Efter sessionen, vent lidt for at huden skal roe ned, og kun derefter lægge undertøjet på.

Vær opmærksom. Denne metode er egnet til kun at fjerne pubic vegetation. Epilatoren kan ikke bruges omkring labia.

Voks metode

Voksning i intime steder derhjemme er også meget populært, fordi det giver et acceptabelt resultat og kræver ikke særlige færdigheder.

Epilering af det intime område med voks derhjemme har visse negative sider.

Især denne metode:

 • smertefuld;
 • manglende overholdelse af reglerne kan forårsage hudinfektion;
 • kunne provokere hudirritation.

For at reducere sandsynligheden for høj irritation og infektionssygdomme anbefales det at fjerne voksrester:

 • tag en vatpind;
 • fugt det med kosmetisk olie;
 • skub huden og opsamle voksrester.

Voksmetoden er bedre at betro hænderne på en professionel.

Vær opmærksom. Hvis du er interesseret i voksmetoden, er det bedre at gennemføre det i salonen og overlade din intime zone til en erfaren mester. Prisen for proceduren afhænger af, hvilken type resultat du vil opnå, samt på salonens elitisme.

Dette afsnit kan omfatte shugaring eller hårfjerning med sukker, hvis teknik er den samme som ved voksfjerning.

barbering

På sin egen måde er dette en universel metode, som næsten de fleste kvinder foretrækker at bruge hjemme.

Det kræver dog:

 • en god barbermaskine;
 • ro;
 • tillid til deres handlinger.

Razor er et fælles men farligt værktøj.

For at sikre maksimal glathed, har du brug for:

 • Anvend en speciel lotion eller creme - jo mere af denne creme er jo bedre;
 • være pæne
 • Glem ikke at bruge efter barbering speciel creme.

Barbering lysken vil faktisk have en dag, ellers vil der være stubbe. Men til daglig barbering er det bedre ikke at blive løst - det vil medføre ekstra irritation og uæstetisk rødme.

Glem ikke at barbering oftest provokerer udseende af indgroede hår.

Cremer og lotioner

Det betyder, at du bare skal lægge skuddene, og efter lidt tid fjerner cremen med en speciel spatel - sammen med cremen og hårene forsvinder. Denne metode kræver regelmæssig brug, selv om det giver en vis effekt. Hertil kommer, at han i modsætning til barbering ikke fører til nedskæringer.

Cremer er en god måde at opnå den ønskede glathed, men vær opmærksom på mulige allergiske reaktioner.

Vær opmærksom. Cremer er lavet af kemiske komponenter, og derfor kan det forårsage allergiske reaktioner og irritationer. Før du bruger hver ny creme skal være en test - læg et lille lægemiddel på albuebøjningen.

Hvis der efter ti eller femten minutter ikke er irritation og kløe, kan du sikkert bruge det valgte stof.

Funktioner af korrekt hårfjerning intim zone

I dette afsnit vil vi snakke om, hvordan du gør intim fjernelse af håret hjemme - vores anbefalinger hjælper dig med at undgå problemer og reducere den sandsynlige smerte.

uddannelse

Hvis du vælger en maskine eller en epilator, før proceduren, rumple huden i bruser

Meget afhænger af korrekt forberedelse:

 • hvis du beslutter dig for at bruge en konventionel maskine eller en epilator, skal du dampe ud i huden efter at have taget et varmt bad eller varmt brusebad
 • Hvis du vælger en voksmetode, skal du afkøle huden - for eksempel med en isterning;
 • Det anbefales at anvende antiseptiske opløsninger.

Korrekt retning

Det handler om fjernelse af hårfjerning, og det afhænger af den valgte metode til fjernelse af håret:

 • barbermaskine - strengt i retning af hårvækst;
 • epilator - strengt mod vækst, men du skal stadig stramme huden og ikke presse enheden stærkt;
 • ved hjælp af sukker - blandingen påføres mod vækst og fjernes i henhold til vækst;
 • med hjælp af voks - strimlerne fordeles i højden og fjernes - mod.

Valget af antiseptisk

Tænker hvordan man gør derhjemme intim hårfjerning, så glem ikke om blødgørende og beroligende middel anvendes efter den procedure - et stykke tid efter hårfjerning, gælder for eksempel olivenolie, som vil lindre huden og giver vitaminer ernæring.

Det korrekte valg af antiseptika vil undgå irritationer og infektioner.

Og straks efter sessionen skal du behandle huden med et antiseptisk middel.

Blandt de effektive og overkommelige er følgende:

 • urte infusioner af calendula, kamille, St. John's wort;
 • enhver alkohol lotion;
 • furatsilin;
 • miramistin;
 • Chlorhexidin, andre lignende lægemidler fra apoteket.

Yderligere anbefalinger

I et separat bord har vi samlet nogle små hemmeligheder til dig, der gør hårfjerning så smertefri som muligt.

Den optimale tid er to til tre dage efter menstruationens afslutning.

I slutningen

Ved at overholde vores råd, kan du opnå det perfekte resultat.

Vi fortalte dig, hvordan du gør intimt hårfjerning hjemme - styret af vores råd, du kan opnå perfekt hudglatthed, effektivt fjerne hår og garantere at undgå irritation og rødme.

Yderligere video i denne artikel vil give dig mulighed for bedre at forstå de grundlæggende principper i proceduren.

Skjulte kameraer tager billeder af ukrainere i halvdelen af ​​landskabsrummet

I Odessa fortsætter skandalen omkring skjulte kameraer, som blev opdaget af retshåndhævende myndigheder i et solarium på Zhukovsky Street - ganske populært blandt koner fra berømte politikere og forretningsmænd. "Vesti" har allerede skrevet om det med henvisning til sine kilder, nu oplysninger om søgning, bekræftede vi lederen af ​​GU MVD i Odessa-regionen Sergei Reznikov: "Ved detektering af videoudstyr i salonen åbnede en straffesag. Men jeg kan ikke give nogen detaljer - undersøgelsen er i gang. "

"ØJEN" I RUM TIL AFGANG

"Nyheder", at finde ud af den skandaløse salons adresse, vendte sig til hans ledelse. De bekræftede søgningen i salonen, men de forsikrede os om, at politiet ikke fandt et enkelt videokamera i omklædningsrum, toiletter og et værelse med en garvningskasse. Salgsdirektøren Svetlana Slyusar sagde, at søgningen blev udført den 23. oktober af otte ansatte i Kiev-politiet under sanktionen i Malinovsky-domstolen. "Som følge heraf greb de 11 videokameraer hele dagen. De var ikke skjulte: disse er kameraer i receptionen, i værelser hvor man for eksempel har lavet en manicure og så videre. Dette er værelserne, hvor ingen beklæder. Interessant nok fandt politiet alle kameraerne sikkert og henviste til listen. Og vi har rimelige mistanke om, at denne liste kun kunne gives til en person: den, der installerede dem i rette tid, og også var forretningspartneren for vores ejers ægtefælle. " Direktøren viste os toiletter, omklædningsrum og et værelse med en garvning. "Du kan se selv, at i for eksempel i receptionen kan du tydeligt se det sted, hvor kameraet stod. Og der er ikke sådan noget, for der var ikke noget her. "

På trods af at administrationen af ​​salonen afviser alle anklager, er der stadig alarmerende episoder i politiet. For eksempel forsøgte politiet på søndagsdagen at fjerne spejlet i rummet med solariumet, men besluttede derefter at komme til det den næste dag, forseglede det.

"Som følge heraf blev spejlet smadret med en hammer, fordi alt deres udstyr ikke kunne fjerne det korrekt. Et hul syv millimeter dybt blev fundet bag spejlet. Væggen, som spejlet hænger på, bærer på den anden side indgangen. Og måske har vi ved et uheld gjort en bule for fem år siden med en solariumfod, da vi bragte den ind her, "siger Svetlana Slyusar og antydede, at der ikke var noget skjult kamera bag spejlet. Og ifølge protokollen, som var til rådighed for "Vesti", i et af kontorerne, hvor blandt andet kvinder blev depileret til et bikiniområde, blev en videooptagelsesenhed afsløret. Men det lignede en bevægelsesføler.

Kameraet blev ikke fundet bag det ødelagte spejl. Foto: Evgenia Genova

Fjern PORN TILBUDET PARTNER

På betingelse af anonymitet, en af ​​salon arbejdere fortalte os, at konflikten mellem partnerne har stået på i flere år, i hvilket tidsrum fjende interiør har to gange skriftlig erklæring til politiet i den tidligere ven med en række afgifter, op til mordforsøget. Og "pornosled" i denne forvirrende historie var stadig!

"De skændte efter Zhenya (mand til ejer af salonen. - Avt.) Opdagede skjulte videokameraer på sit kontor under reparationen. Yura foreslog desuden, at han installerer kameraer og sender pornografi til hjemmesider. Zhenya nægtede kategorisk, så de afbrød alle relationer. Men salonen på General Petrov tilhørte Jura, hvor kameraerne var og pigerne blev skudt. Og vi har intet sådan. Desuden gennemførte politiet den 23. oktober 17 søgninger - alt sammen på samme tid. De søgte vores medarbejderes hjem lige ned til chaufførerne og gartnerne. De søgte også efter videoer fra salonen, men de fandt selvfølgelig ikke noget. Og det personale, der søgte os, sagde, og alle, der var til stede, hørte, at de ville fortælle alle vores kunder om skyderne. Og for at være sikker: søgningen havde ikke tid til at afslutte (det varede hele dagen), da informationen dukkede op på Odessa-forummet, vi skyder porno (en besked om skjulte videokameraer i et solarium syntes kl. 13.30. - Auth.). Jeg taler ikke engang om, at der ikke er ansøgninger fra ofre til vores salon, der er ikke en enkelt video fra vores salon, "en medarbejder på salonen fortalte os, der ikke ville introducere sig selv.

Video af nøgne skønheder af Odessa blæste op på internettet. Foto: Evgenia Genova

FILM I MILLIONER

Skandaler omkring spion kameraer er blevet hyppige i de sidste seks måneder. Før søgningen i institutionen på Zhukovsky Street, åbnede Odessa politiet den samme "studio" på General Petrov Street. Ifølge Igor Kotov, en videoovervågningsspecialist, bringer forretningen med at installere spionkameraer i garderobeskabe og solbrancher mange penge til sine arrangører.

"Mere end halvdelen af ​​alle mødelokaler i ukrainske butikker, omklædningsrum i garvningslokaler og toiletter i restauranter og caféer er udstyret med skjulte kameraer. Nogle gange er dette udstyr installeret med samtykke fra ejerne af institutionerne. Men ofte er ejerne af disse institutioner måske ikke engang opmærksom på, at de blev smidt ind i spionvideokameraer - kameraerne installeres af almindelige medarbejdere. Mange kameraer opererer i realtid transmission mode, andre blot optage. Ruller fra toiletter og omklædningsrum har stor efterspørgsel på steder for jordbærelskere. For hver visning dræber en ejeren et par cent. I en dag kan en sådan video ses af tusindvis af mennesker. Som en følge heraf modtager ejeren tusindvis af dollars. "

Ifølge eksperten er spion videokameraer nemme at finde på specialiserede internetsider. "Prisintervallet fra 200 til 400 Hryvnia. Den kan installeres om et øjeblik eller to overalt. Dette kan gøres selv af en amatør i teknologi. Det kan kun detekteres med en speciel detektor. Der er to kategorier af dem, der installerer sådanne kameraer - amatører og fagfolk. Fans er begrænset til midlertidig installation af et eller to kameraer. De sender derefter videoer helt uden interesse på pornosider. Professionelle er seriøse. De udstyre kraftfulde servere, installere flere dusin kameraer, og registrerer også deres websteder til udsendelse af såkaldte "spion" porno-programmer. Adgang til sådanne steder betales, men investeringerne afstødes om en måned eller to, "tilføjede ingeniøren.

"Vesti" lykkedes at finde et offer for lignende pornostudiy - Catherine besøgte solariumet på gaden. General Petrov. Hendes venner fandt en video med Kate på porno. "Det er tydeligt filmet der, når jeg går ind i solariet og klæder mig ud foran spejlet. En erklæring om dette er allerede et halvt år i politiet, men gerningsmændene er endnu ikke blevet straffet. Mens undersøgelsen foregik, løb ejeren af ​​stedet væk, "klagede en indbygger fra Odessa til os

Epilation bikini zone - begrænsninger til siden!

Hvis du stoler på statistikkerne, ønsker omkring 80% af mænden at se glat hud i deres partneres intime zone, selvom ikke alle beslutter at sige det. Derudover opretholder den intime hårløse zone sin renhed længere, hvilket er en ubestridelig fordel for kvinden selv. Epilation af bikini zone eliminerer muligheden for at komme ind i en akavet situation på stranden, i poolen osv. Generelt er der mange fordele ved hårfjerning i bikiniområdet for at kunne tale mere om det.

Vælg en zone og metode til fjernelse af hår

For det første bemærker vi, at epilering adskiller sig fra depilering, idet ved fjernelse af håret fjernes hår fra roden, og under depilation fjernes kun deres synlige del.

For det andet, lad os præcisere, hvad der menes med bikiniområdet. Bikiniområdet er et område af huden i det intime område, skjult under undertøj eller badedragt. En dyb bikini (X-bikini) er hele pubic regionen og labia.

Før du går til salon hårfjerning eller start hårfjerning derhjemme, skal du beslutte, hvilket resultat du vil have. I denne sag kan høring af en specialist, der på baggrund af hårets farve, tykkelse, tykkelse og hårdhed give uundværlig hjælp, fortælle hvilken epileringsmulighed der er bedst for dig.

Epilering kan være kontraindiceret i onkologiske sygdomme, svampeinfektioner og forskellige lidelser i huden. Derfor bør du ikke forsømme en specialistes råd før du træffer en beslutning.

Epilation bikini derhjemme

En pålidelig måde at fjerne hår i hjemmet er brugen af ​​elektriske epilatorer. Det giver perfekt glathed i huden i flere uger. Nogle accepterer ikke denne metode på grund af dens smerte. Men hvis du anvender forskellige metoder til bedøvelse af huden før epilering, så kan du lave meget tætte venner med epilatoren.

Mange har succes med at dyrke voks derhjemme. Det er ret svært at udføre voksning af en dyb bikini alene, især hvis du ikke har nok erfaring, anbefales det derfor, at du først træner på andre dele af kroppen.

Hårfjerning ved hjælp af sukker, som også kaldes shugaring, er også populært i det seneste.

Der er også alternative metoder til fjernelse af uønsket kropshår, som for eksempel hårfjerning af fyrmøtrikker og lignende teknikker.

Epilation bikini i kabinen

I salonen kan mesteren efter eget ønske udføre den samme voksfjerning og shugaring, men desuden i salonen kan du udføre hårfjerningen af ​​bikiniområdet ved hjælp af metoder, der ikke er tilgængelige i hjemmet. Sådanne metoder indbefatter hardwareteknikker, især QOOL epilation, AFT epilation og ELOS epilation. Faktisk er alle disse teknikker sorter af fotoepilation, laser hårfjerning og kombinationer deraf. De er smertefri og praktisk talt uden kontraindikationer, selvfølgelig, hvis de udføres af en erfaren specialist.

Alligevel kan du prøve alle måder at fjerne hår i det intime område og vælge den bedste mulighed for dig selv.

Top 5 depilatory cremer

Sådan bruges en Veet elektrisk trimmer