Hvordan laver man en skrubbe til brug før og efter shugaring bikini område derhjemme

Peeling af den intime zone derhjemme er en kosmetisk procedure, som hver pige skal udføre med en vis frekvens. At slippe af med døde celler gør ikke kun huden mere glat, men reducerer også risikoen for irritation og indgroede hår efter depilering.

Desuden hjælper denne procedure med at lette huden og fremmer hurtig vævsregenerering. Kosmetologer hævder, at for at opnå den bedste effekt er det bedst at bruge en husskrubbe efter shugaring derhjemme, da naturlige formler nærer epidermis og mætter den med nyttige stoffer. Hvilke naturlige hudskruber efter epilering er mest egnede til behandling af bikiniområdet?

Hvorfor skrubbe før og efter shugaring

Som praksis viser, ignorerer mange piger skrubberne før shugaring, som de regelmæssigt støder på forskellige komplikationer og bivirkninger fra proceduren. Eksperter forsikrer, at denne fase er integreret, det vil hjælpe med at forberede huden korrekt til behandling. Skrubbe før depilation vil ikke kun minimere risikoen for bivirkninger, men også bidrage til at opnå den bedste effekt fra epilering.

Rensning af døde celler før hårfjerning har følgende positive punkter:

 • Hvis sammensætningen påføres huden uden forudgående vaskning, vil sukkerpastaen kun delvis trænge ind i folliklerne og vil ikke helt klæbe til hårene, på grund af hvilke nogle hår vil bryde af under den rykkede bevægelse. Den endelige virkning af proceduren vil ikke være så udtalt;
 • peeling fremmer åbningen af ​​porer og eliminerer patogene bakterier fra dem, hvilket reducerer sandsynligheden for bumser og infektion efter epilering;
 • Efter peeling vil huden bedre absorbere nærende cremer og beroligende lotioner, der påføres ved afslutningen af ​​proceduren.

Efter shugaring kan bikini skrubbe anvendes ikke tidligere end i 4-5 dage. Hovedopgaven for denne behandling er at frigøre voksende hår og forhindre dem i at vokse ind i væv.

Hjælp! Det er umuligt at udføre skrubning tidligere end 4 dage efter epilering. For tidlig skrælning kan forårsage irritation og overdreven tørhed i huden.

De bedste scrub opskrifter

Forberedelse af en skrubbe for en intim zone i husforhold vil ikke medføre nogen vanskeligheder. Håndskrevet forberedelse af sammensætningen er et godt alternativ til indkøbte produkter. Hjem scrubs vil koste flere gange billigere, desuden vil de fleste af de nødvendige ingredienser være i køkkenet af hver værtinde. Og selvfølgelig er den største fordel ved hjemmet scrubs en helt naturlig sammensætning og fraværet af kemiske additiver.

Sukkerskrælning

Denne opskrift er mere egnet til skrubbe efter shugaring. Anvendelsen af ​​en sådan sammensætning vil ikke kun eliminere døde celler og forny huden, men også bidrage til opbevaring af fugt og mætte vævet med mikronæringsstoffer. For at forberede peeling behøver du kun 2 ingredienser:

Komponenterne skal blandes i samme proportioner og jævnt anvende sammensætningen på huden i det intime område. Efter at værktøjet er forsigtigt gnides med masserende bevægelser.

Når massagen er afsluttet, skal skrubben overlades til at påvirke i 3-5 minutter, vask derefter rester af midlerne med varmt vand. Endelig bør en fugtighedscreme påføres huden. Denne skrubbe er alsidig og passer til alle hudtyper, den kan bruges hver 3. dag.

Aspirinskrælning

En sådan peeling af bikiniområdet derhjemme bør også udføres et par dage efter shugaring. Aspirinbaserede formuleringer er uundværlige for kvinder, der lider af lejlighedsvis udslæt. Aspirin har en antiinflammatorisk effekt og tørrer væv, så med regelmæssig behandling vil pimples forekomme i mindre mængder.

For at forberede sammensætningen skal du male 2 Aspirin tabletter med en ske og hæld pulveret med en lille mængde varmt vand. Proportionerne bestemmes af øjet, hvirvelen skal blive ret tyk, ellers vil den simpelthen afløb. Den resulterende masse i lette bevægelser er nødvendig for at distribuere i det intime område og skylles med varmt vand efter 2 minutter. For at forhindre tørhed i huden anvender høj kvalitet nærende creme til epidermis efter 10 minutter.

Coconut Kaffe Scrub

Kaffe og kokos er rig på gavnlige vitaminer og mineraler, så kraten baseret på dem har en gavnlig virkning på huden. Hvis du bruger denne blanding to gange om ugen, kan du opnå følgende virkninger:

 • huden bliver glattere og blødere, bump og uregelmæssigheder forsvinder fra overfladen;
 • i den intime zone normaliseres blodcirkulationen, hvilket vil have en positiv effekt på regenereringsprocessen;
 • kokosnød fremmer heling af mikroskader.

For at forberede sammensætningen vil der kræves følgende komponenter:

 • spiseskje af malet kaffe;
 • spisesked sukker;
 • kokosnødder (spisesked);
 • en knivspids kanel og vanille (de tilføjes om ønsket).

Dagen begyndte at varme op i et vandbad, kokosolie, og kun derefter tilsætte de resterende ingredienser. Alle komponenter skal blandes ordentligt og anvendes på det intime område. Resten af ​​midler vaskes i 5 minutter med varmt vand.

Det er vigtigt! Skrubbe til shugaring med kokosolie anbefales at anvende på huden i varm form, hvilket vil medvirke til at opnå den bedste effekt.

Kaffe og honningskrælning

Kaffe skrubbe før shugaring derhjemme vil hjælpe med at forhindre hårvækst, hvorfor mange kosmetologer anbefaler at være opmærksom på det. På trods af at denne skrubbe er universel, anbefales det absolut ikke at bruge piger, der er allergiske overfor honning, da en sådan behandling kan fremkalde forekomsten af ​​alvorlig irritation. For at forberede en gylle kræves følgende komponenter:

 • spiseskefuld kaffe grunde;
 • tsk frisk lime honning.

Varmt kaffe grunde skal blandes med honning til en cremet tilstand og derefter fordele sammensætningen i en bikini zone med ensartede bevægelser. Efter det anbefales at lave en lys massage. Vask resten af ​​produktet med varmt vand og påfør en fugtighedscreme på huden.

Aloe Beroligende Scrub

Med aloe skal du skære flere store nederste blade og presse saften ud af dem i en lille kop. Til forberedelse af peeling skal der kræves mindst 50 ml. saft. Derefter tilsættes en teskefuld honning og lidt gurkemeje til saften.

Alle ingredienser skal omhyggeligt placeres og forarbejdes, skrubber opnået hud i det intime område. Opslæmningen skal efterlades i 10 minutter, vask derefter resten af ​​med varmt vand.

En sådan skræl har en delikat virkning på vævet og beskadiger ikke det øverste lag af huden, så du kan gøre det op til 3 gange om ugen. Da aloe juice er en del af skrælningen, vil det berolige huden og reducere irritation på kortest mulig tid.

Whitening scrub

Hvis huden i det intime område efter shugaring og barbering har opnået en mørkere nuance, vil denne sammensætning hjælpe med at klare problemet. Til fremstilling af peeling skal følgende komponenter være:

 • hvid ler (spisesked);
 • hakket persille (spiseskefuld);
 • varmt vand.

Ler og persille skal hælde en lille mængde varmt vand og fordele den resulterende sammensætning på huden, hvilket gør lette massagebevægelser. Efter 10 minutter vaskes resterne af med varmt vand.

konklusion

Skræl, inden hårfjerning og udtørring (uanset type teknik) og efter hårfjerning er ikke anderledes. Sådanne sammensætninger har samme virkning, de renser de hornede hudpartikler og lindrer væv. Hvilken slags skrubbe er bedre at bruge efter shugaring, og før proceduren skal pigen selv bestemme ud fra sine egne præferencer.

Nødvendige procedurer før shugaring

Sukker depilation er en nem procedure, men resultatet, arbejdshastigheden og sensationen vil afhænge af den korrekte forberedelse. Vi vil give nogle tips og anbefalinger, der vil spare dig for ubehagelige øjeblikke og konsekvenser.

Sådan forbereder du dig på shugaring

Forberedelse er nødvendig uanset hvor hårfjerningen finder sted, i salonen eller i hjemmet.

Før depilation skal du sørge for, at der ikke er sår, nedskæringer, pustler på huden. Det er bedre at udsætte proceduren, indtil de forsvinder.

Pastaen opfanger ikke korte hår. Den mest egnede længde er ca. 0,5 cm.

En dag eller to før shugaring er det ønskeligt at skrælle de nødvendige zoner for at rense det dybe hudlag fra snavs og toksiner. En delikat skrubbe bør anvendes mod hårvækst. Dette vil hjælpe med at slippe af med kreatinflager, talg og slippe kort hår. Du kan ikke bruge intensive scrubs, de kan skade levende celler.

Ideel til blød fjernelse af det liderlige lag af den lille slibeskrubbe GLORIA.

På huden bør ikke være kosmetik. Du skal tage et bad eller rense kroppen med våde babyservietter.

Hvordan man behandler huden

Talgkirtlen arbejder konstant. Huden skal grundigt rengøres, affedtes og tørres.
Til dette formål kan du bruge specielle lotioner, creme og creme før shugaring. De indeholder komponenter, der desinficerer, desinficerer og blødgør huden.
Efter brug af præ-depilation betyder munden af ​​folliklene åbne og håret fjernes mere kvalitativt.

Lotioner inden depilering af firmaet ARAVIA vil bidrage til at gøre shugaring mere behageligt. De indeholder kamille, pebermynte, birkekstrakt, som styrker de epidermis beskyttende funktioner, lindrer betændelse, blødgør og beroliger huden.

GLORIA lotion med kamferolie renser og køler arbejdsfladen, reducerer smerte.

Start Epil tonic med aloe-ekstrakt forbereder følsom hud til depilation. Det frigør porer fra snavs, forhindrer udseende af irritation.

Midler påføres huden med en bomuldsstynge og venstre til helt absorberet.

Ud over specialværktøjer kan du afrimme og desinficere huden, før du kan klorhexidin. Lægemidlet er en fremragende erstatning for professionelle lotioner, antiseptika.

Mange lider depilation smertefuldt. Efter tilberedning af kroppen skal der træffes foranstaltninger for at lindre smerter.

Sådan døs huden

Eksperter anbefaler kvinder, der er for følsomme over for smerte at tage tempalgin, indomethacin eller ibuprofen, før proceduren startes.

Forbered huden til test og reducere niveauet af opfattelsen af ​​nerveender vil hjælpe:

 • Lidocain.
  Spray sprayes et par minutter før hårfjerning. Eller to eller tre timer før shugaring påført kroppen og dækket af en film. I stedet for en spray kan du gøre bedøvelse med den sædvanlige opløsning af lidokain i ampuller.
 • Emla creme.
  Påfør huden straks inden proceduren eller for at forbedre effekten opretholdes under fødefilmen i ca. en time.
 • Aerosol eller gel til lokal anvendelse Xylocaine.
  Effekten udvikler sig 5 minutter efter påføring og varer 15-20 minutter.
 • Cream Anestol.
  Den anvendes som en ansøgning. Den smertestillende virkning varer ca. 2 timer.
 • Golden rose-løsning.
  Det påføres på et serviet og påføres det ønskede område i 15-25 minutter. Lidokain og prilocain indeholdt i lægemidlet, trænger dybt ind i vævet og giver en smertestillende virkning i lang tid.

Hvad man ikke skal gøre før shugaring

På dagen for proceduren kan ikke peeling. Det reducerer tykkelsen af ​​stratum corneum, huden mister sin barrierefunktion og kan blive beskadiget.

Efter et bad bør du ikke bruge fedt og fugtighedscreme, deodorant.

Du kan ikke gøre shugaring på dagen for at besøge stranden, garvning, efter at have brugt garvning.

Anbefalinger kosmetolog

Dem, der gør sukker depilation for første gang, bekymre sig om mange detaljer. Specialrådgivning hjælper med at forberede proceduren.

Hvor lang tid skal håret være?

Den mest hensigtsmæssige længde er 0,3-0,6 cm. Sådanne hår er godt fanget og elimineret fra roden. For kort hår kan ikke fjernes helt.

Langere hår skal trimmes, så når der fjernes, opstår der ikke stærke smertefulde fornemmelser.

Hvor mange dage skal du ikke barbere før shugaring?

Det tager cirka en uge at dyrke hår af den rigtige længde.

Hvorfor ikke solbade, gå til en garvning salon, brug garvning før proceduren?

Sol, lamper, avtobronzaty tør hud. Irritationer kan forekomme.

Kan jeg undvære peeling?

Du kan. Men peeling et par dage før depilation vil fjerne det hornede lag af epidermis og hjælpe hårene til at stige. Døde skalaer falder ikke ud af huden og tæpper pastaen.

Er det muligt at tolerere hårfjerning uden bedøvelse?

Hvis korrekt forberedt (den optimale hårlængde, fjernelse af den cornified epidermis, der holder hårene), er proceduren ret tolerabel.

Smerte tærsklen er højere om aftenen. Manipulationer er lettere overført efter 18 timer.

Ved at berøre fingrene på huden umiddelbart efter at du har fjernet pastaen, reduceres smerten.
Alle bør styres af deres følelser.

Du skal ikke bekymre dig før proceduren. I betragtning af disse anbefalinger vil sikkerhed og effektivitet af shugaring maksimeres. Simpel forberedelse af huden før behandling med sukkerpasta vil lindre fra inflammatoriske processer og smerte i de depilerede områder.

Forberedelse til shugaring: 6 trin til vellykket fjernelse af hår

Shugaring er en gennemprøvet metode til at slippe af med uønsket kropshår, både hos kvinder og mænd. På trods af at proceduren er ret enkel, er korrekt forberedelse nøglen til et forventet, varigt resultat - glat hud i flere uger.

Hvordan forbereder man sig på shugaring?

Trin 1: Valg af en mester

Det vigtigste, men ikke det mest oplagte stadium i forberedelsen til shugaring er valg af mesteren. Der er et godt ordsprog: "En miser betaler to gange." Når det drejer sig om epilering med sukker, er lav pris ikke altid en garanti for kvalitet, og ofte det modsatte, en garanti for komplikationer eller ikke det bedste resultat. Ved hjælp af amatører eller begyndere, især hvis du går for første gang, kan du støde på øget smerte under proceduren, ukorrekt forberedelse til det, mangel på nødvendige materialer til både proceduren og efterproceduren. Derudover er det meget vigtigt, at alt brugt tilbehør er sterilt.

Derfor er det bedre at gå til en gennemprøvet salon, efter at have læst anmeldelser om mesteren, samt de betingelser, hvor der kommer en shugaring. Ideel - mester med medicinsk uddannelse og mange års erfaring.

Trin to: optimal hårlængde

Hårets længde på det behandlede område før shugaring er meget vigtigt. Det skal være fra 4 til 8 millimeter. Hvis hårene er længere, vil proceduren være ubelejligt, og det vil også være mere smertefuldt. Derfor er du nødt til at gå til mesteren med ovennævnte lange hår.

Hvis hårets længde er meget lang, kan du forkorte dem selv lige før du besøger salonen.

Hvis du går på en shugaring, før hårene vokser tilbage lidt, i det mindste op til 4 millimeter, vil det være svært at få fat i dem med pasta, hvilket vil påvirke "renheden" af proceduren. Husk, hårlængde er ikke en formalitet, men en nødvendighed for din komfort og fremragende resultater.

Trin tre: Body Scrub og Hard Scourer

For at forhindre indgroet hår er skrælning nødvendig før fjernelse af dem. Du kan anvende en blød skrubbe før shugaring (som ikke ridser huden) eller en hård vaskeklud. Målet er at fjerne døde hudpartikler og fjerne fedtfilmen fra huden for bedre adgang til hårene og blød fjernelse. Anvendelse af skrubber, især i følsomme områder, såsom bikini og armhuler, må ikke overdrive det. Det er vigtigt ikke at ridse huden og forårsage mikrotrauma. Shugaring er ikke færdig på de betændte områder, og i sig selv er der allerede en let peeling.

Tip: Scrubs med naturlige granulater, såsom salt eller valnødfrø, er mere tilbøjelige til at skade huden end skrubber med kunstige granulater. Dette skyldes det faktum, at de kunstige granuler, der anvendes til fremstilling af skrubber, er glattere. De renser forsigtigt. Brug disse produkter i følsomme områder. Peeling er bedre for en dag eller to før proceduren.

Trin fire: Det rigtige humør

Før shuffaring skal ordnes korrekt. Vær ikke bange for noget. Tænk ikke på smerter. Faktisk er artiklernes forfattere, og ofte venner, smerten stærkt overdrevet. Smerten er bestemt til stede, men den er ikke så stærk. Det er især skræmmende at gå videre med proceduren for første gang, men regelmæssig shugaring reducerer signifikant smerte.

Husk, shugaring er en temmelig hurtig og meget effektiv procedure.

Tænk på, at selv under den første shugaring, for eksempel en bikini zone, tager hele processen ikke mere end en halv time.

Under shugaring, forestil dig, hvordan din hud vil se ud efter epilering, hvordan den vil føle. Millioner af piger er enige om, at smerten er værd, hvad de ligner efter proceduren. Desuden kommer de igen og igen.

Trin fem: pas efter proceduren

Forberedende procedurer inden shugaring er meget vigtige, ligesom hudpleje efter shugaring. Det afhænger af den rigtige pleje i mange henseender, hvordan din hud vil se ud inden næste epilering.

Omkring en dag efter shugaring anbefales det ikke at besøge saunaen, badet og solariumet.

Erfarne håndværkere taler altid om dette til deres kunder. Dyb rensning er nødvendig for huden to gange om ugen. Brug hårde vaskeklude, skrubber og skræl. Det er især effektivt at gøre dette efter et varmt bad, bad eller sauna. Sørg for at fugtige huden med lotioner og cremer.

Sådan pleje vil medvirke til at undgå at håret vokser og for tidlig aldring af huden.

Trin seks: Uden indgroet hår

Shugaring - anatomisk "korrekt" procedure, da hårene fjernes ved deres vækst. Det er derfor, at indgroet hår efter epilering med sukker som regel ikke sker. Hvis hårene stadig er indgroet, er den mest sandsynlige årsag akkumulerede døde celler og fed film på hudoverfladen. Gør en dyb rensning af huden, som beskrevet ovenfor, og brug en lotion for at forhindre håret i at blive indgroet. I fremtiden må du ikke glemme scrubs og du glemmer hvad der er indgroet hår.

Nogle flere anbefalinger

Hvis du vælger shugaring, husk at forberedelse til proceduren vil øge effektiviteten og hjælpe både dig og mesteren.

Kompetent træning, en erfaren mester, hygiejne og ordentlig hudpleje - nøglen til succes. I gennemsnit 3-4 uger vil glat hud glæde dig og andre med sin perfektion.

Glem barbermaskinen. Dens brug gør håret groft og tykt.

Regelmæssig shugaring tværtimod blødgør hårene, de bliver mindre, de lyser, som de bliver mindre mærkbare.

Top 5 Obligatoriske Procedurer Før Shugaring

Sukker depilation er en ubehagelig procedure, men effektiv. For at reducere smerte og forbedre resultatet, anbefaler fagpersoner at gennemgå visse procedurer inden shugaring. Intet kompliceret! Det handler bare om det rigtige forberedelse.

Top 5 regler før shugaring

 1. Giv perfekt hårlængde (mere info);
 2. Brug en skrubbe før shugaring;
 3. Rens huden rent
 4. Damp skind;
 5. Tag smertestillende midler (især før shugaring bikini).

Hvor lang hår kan anses for ideel til shugaring

5 millimeter - disse skal være hår, så shugaring går så effektivt som muligt. Resultatet af proceduren afhænger af, hvor tæt pastaen passer til kroppen, hvor hårdt håret vil rette sig. For kort hårpasta knytter sig bare ikke, for lang tid kan bryde i stedet for at bryde fri fra roten. Som et resultat skal det samme sted behandles flere gange, det kan føre til skade, epidermis irritation. Når det kommer til hver skæl, fjernes et tyndt lag hud. For at forhindre dette bør hårene højst fjernes fra det andet forsøg.
Hårets længde afhænger af smerte. Jo længere de er, jo længere bliver plaget. Så før du går til salonen anbefales det at dyrke hår. Hvis de er for lange, er det tilrådeligt at skære dem før shugaring. I princippet kan dette gøres af mesteren i salonen - haircutprocedurer er tilgængelige.

Hudvaskning

Som jeg allerede har sagt, afhænger effektiviteten af ​​shugaring af, hvor hurtigt og nemt hårene trækker ud. Ofte kan dette forhindre de døde partikler af epidermis. Det er derfor et par dage før besøget i salonen du skal bruge en skrubbe. Du bør ikke gøre dette umiddelbart før shugaring - huden kan blive for følsom, det truer med at irritere efter proceduren. Så skrubbe før shugaring skal anvendes i 1-2 dage.

Rengøring og dampning af huden inden shugaring

En time før proceduren anbefales at tage et varmt bad. Huden løber tør, hårene fjernes lettere. Derudover badet - den første fase af rengøring. Nøglen til effektiv shugaring er den perfekte adhæsion af pastaen til huden. For at gøre dette bør det ikke være nogen forurening, fedt.

Først behøver du bare at vaske huden med gelen, tørre den tør, og derefter, lige før shugaring, påfør en speciel affedtnings lotion på kroppen. Hvis du shugaring i kabinen, vil mesteren gøre det. Talc påføres over lotionen - det absorberer den resterende fugtighed, så pastaen klæber til kroppen så tæt som muligt. Naturligvis skal du ikke bruge cremer før vi går til salonen - vi skal beskytte huden så meget som muligt.

Er det muligt at reducere smerte?

Shugaring procedure er ret smertefuldt, selvom meget afhænger af organismens individuelle egenskaber. Og hvis aflejring af ben og arme stadig kan tolereres, så når det kommer til intim shugaring, opstår spørgsmålet straks: hvordan overføres det? En god mulighed er at drikke smertestillende midler, før du shakerer en bikini.

Det er bedre at gøre dette om en halv time - tabletten skal have tid til at handle. Effekten er nok til omkring en times shugaring. Det er ret nok - depilationen af ​​en dyb bikini tager ikke mere end 20 minutter.
Derudover er det ønskeligt at anvende salver med smertestillende virkning. Disse lokalbedøvelser sælges i apoteker. Salven påføres i 15 minutter før proceduren. At dømme efter anmeldelser i netværket, fungerer metoden og shugaring en bikini leverer meget mindre ubehag.

Brug is før proceduren

God effekt giver brugen af ​​is. Før shugaring tørres huden af ​​med den og holder den praktisk under proceduren.
Foruden piller og salver kan smerten reduceres ved at vælge den rigtige periode for shugaring. Du bør ikke gøre det før, under og umiddelbart efter din periode. På "kritiske dage" reduceres smertetærsklen til maksimum.

Psykologisk holdning

Moral præparation er også vigtig før shugaring, som også kropsforberedelse. Det er nødvendigt at afvise begrænsningen (hvis vi taler om shugaring en bikini, er det ikke let at gøre) og slappe af på kontoret så meget som muligt. Så det vil ikke såre så meget. Der er en forklaring. Når vi er under stress begynder adrenalin at blive anstrengt produceret. Det gør musklerne kontrakt. Der er en spasme. Vi klemmer - hårfjerning bliver endnu mere smertefuldt. Derfor er det vigtigt at lære at styre dig selv og ikke være bange. Desuden kan sved på grund af frygt øge og pastaen ikke klæber tæt på huden.

Om hvad man skal gøre før shugaring

På tærsklen til en shugaring er det umuligt at besøge et solbad, for at sole sig på solen. Under påvirkning af sollys bliver huden for følsom, på grund af dette kan du blive irriteret. Desuden tørrer solen ud af huden, hvilket betyder, at toplaget bliver lettere at fjerne under proceduren. Dette vil medføre pletter.

For øvrig er det heller ikke anbefalet at solbade umiddelbart efter shugaring. Efter alt, denne procedure - stress for huden. Hun får mikrotrauma. Og solstråling er en aggressiv faktor. Derfor vil solbadning efter shugaring ikke føre til noget godt.

Lad være med at spille sport før shugaring. Derudover skal du ikke bruge syntetiske undertøj før du går til salonen. Overdreven sved og manglende luftudveksling i det depilerede område kan reducere effektiviteten af ​​proceduren og forårsage irritation efter shugaring.
Og igen minder jeg dig om: Du kan ikke bruge cremer i det depilerede område før shugaring - de danner en film og tillader ikke pastaen at klæbe tæt på kroppen.

Forberedende procedurer inden shugaring er yderst vigtige. Og ikke kun fysisk! Den rigtige psykologiske holdnings rolle er svært at overvurdere. Hvis du gør alt rigtigt, så vil shugaring passere let og praktisk smertefrit, og glat hud vil glæde dig i 2-3 uger.

De fem vigtigste forberedelsesregler inden proceduren shugaring

Epilation bringer kvinder et vidunderligt resultat, som simpelthen bare kan glæde sig - glat silkeagtig hud og ikke at fjerne barbering af håret hver dag. Og uanset hvor vigtigt det var mesterens professionalisme, betjening og forberedelse af klienten er ikke mindre vigtigt, da sukkerepilation er en noget smertefuld procedure.

For det første har du brug for den rigtige mentale indstilling, det vil sige at forsøge at vælge en dag og tid på dagen, når du er så afslappet som muligt, skynd dig ikke overalt og kan sikkert udholde ubehagelige fornemmelser.

Derudover vil du helt sikkert komme i brug med enkle, men effektive anbefalinger om forberedelse til proceduren for hårfjerning med sukker.

Hvordan forbereder man sig på shugaring?

 1. Hvad skal hårets længde være til shugaring?

Når du først begynder at fjerne hårfjerning med sukker regelmæssigt, skal du i de første par sessioner have en minimal hårlængde i hårfjerningsområdet på 4-5 mm. Denne længde vil gøre det muligt for den størkende sukkerpasta at lukke hårene tæt og fjerne dem sammen med løget, når mesteren drastisk fjerner pastaen fra hudoverfladen. Efter flere sessioner af shugaring bliver hårene tyndere, fjernet lettere og så er 3 mm i længden tilstrækkelig. Der er også en maksimal længde, mere end du ikke behøver at dyrke hår - det er 8 mm. Væksthastigheden for hår er forskellig for alle, men i gennemsnit tager det to uger at nå en længde på 4-5 mm.

 1. Er det muligt at gøre depilation mellem shugaring procedurer?

I mellem procedurerne kan hånden automatisk strække sig til depilatory cream eller en barberkniv. Men brug af dem anbefales ikke. Alle resultaterne af sukkeraflejring, som ud over glatte armhuler eller bikini zoner giver dig en reduktion i tykkelsen af ​​håret, udtynding dem, kan blive negeret, hvis du gør depilation. Barbering er en fejlagtig handling, der får hårene til at genvinde deres tidligere stivhed og bliver tykkere igen.

 1. Skal jeg peeling før sukkerepilation?

Ja, peeling vil betydeligt lette og øge effektiviteten af ​​shugaring, fordi det fjerner døde hudceller, forbedrer sukkerpastaadgangen til hårene og reducerer smertefulde fornemmelser under shugaring. Det skal bemærkes, at nye skrubber ikke bør anvendes, da irritationer og andre ubehagelige reaktioner på et uopdaget middel ikke nødvendigvis er nødvendige i denne periode. Generelt vil skrælningen ikke kun frigøre korte hår, men også beskytte dem mod deres efterfølgende indvækst.

 1. Hvordan man tager sig af hygiejne før shugaring?

Før du besøger salonen, skal du passe på din hygiejne, og endnu mere, hvis du planlægger at epilere et bikiniområde. Men brusebadet bør tages uden meget begejstring og hårdt gnidning af kroppen med en vaskeklud. Brug gel med neutral PH og blottet for kroppen med et håndklæde.

 1. Hvad skal ikke gøres før shugaring?

Der er et par ting, der skal opgives på tærskelens aften:

- solbade på dagen for proceduren

- brug olier og fede cremer dagen før sukkerepilation

- bekymre sig om de kommende smertefulde fornemmelser

Disse regler vil bidrage til at forberede sig til shugaring korrekt, og selve proceduren vil være mere end succesfuld og uden alvorlig ubehag.

Body scrub før shugaring Gloria Pre-Sugaring - anmeldelse

Scrub før shugaring på basis af havsalt er en uundværlig assistent i proceduren før shugaring

Hej alle))) Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig og interessant)))

I dag vil jeg afsætte en anmeldelse til at skrubbe før Gloria shugaring-proceduren.

Gennemførelse af hudskrælning før proceduren er en integreret og uundværlig del af udførelsen af ​​en shugaringprotokol. Derfor skal valget af skrubbe nærmer sig meget omhyggeligt.

Ved at vælge en skrubbe valgte jeg den der vil være blid og ikke traumatisk hud. Og mit valg blev specielt henvist til skrubberen Gloria, fordi det var nødvendigt at vælge en skrubbe til brug på sarte områder, såsom bikinier og armhuler. Jeg bruger også denne skrubbe til andre zoner, fordi den klare sig godt med sin opgave: skrælmer et lag af døde celler, løfter hår, hvilket letter proceduren og forbedrer dens kvalitet.

Solgt i volumener på 200 ml og 800 ml. Emballagen er meget behagelig og sød.

Jeg kunne godt lide at under dækslet er der også et gennemsigtigt beskyttelsesdæksel.. Siden jeg mødte skrubber fra andre producenter uden en beskyttende membran, og det er ikke meget behageligt at købe en skrubbe, der gentagne gange har åbnet, så, flyttet. Derfor er et andet plus til producenten.

Fordelene er det: Det er muligt at bruge straks før selve proceduren og fjerne rester af en serviet, det kræver ikke skylning, kan bruges med en minimumslængde af hår, hjælper med at undgå indbrud af hår.

Konsistensen ligner honning og lugten er også behagelig honning, ikke-kemisk. Består af de mindste korn, der let vaskes af, efterlader ingen spor. Inden fabrikanten anbefaler, anbefaler man rørskrubbe.

Sammensætningen er meget glad, alt er naturligt, det har ikke fundet nogen skadelige stoffer.

Jeg bruger skrubbe begge før proceduren og om en gang om ugen efter proceduren, for at undgå hårindvækst gør scrub sit job perfekt. Andre scrubs, for eksempel, anbefales ikke at blive brugt før selve proceduren, da hudtrauma er muligt. Og denne skrubbe er meget blød og blid.

Jeg bruger hele produktlinjen Gloria, og jeg kan virkelig godt lide dette produkt, processen med shugaring med den bliver høj kvalitet. Du kan læse en anmeldelse om blød pasta af dette mærke her.

Skrubbe før shugaring helt klart anbefale, jeg kunne virkelig godt lide at bruge. Tak for din opmærksomhed, jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig og interessant for dig)))

7 opskrifter scrub efter shugaring derhjemme

Epilation sukkerpasta overføres til den kvindelige hud på forskellige måder. For at undgå irritation skal du vælge en god skrubbe efter shugaring.

Hvorfor har du brug for en skrubbe

For at slippe af med ubehagelig irritation efter shugaring eller epilation, i specialbutikker sælges mange geler, masker, balsam, lotioner. Men den mest produktive betragtes som brugen af ​​skrubber. Disse produkter giver huden en silkeagtig tekstur, og de hjælper også med at lindre irritation og helbrede sår.

Før epilering med sukkerpasta bruges det til at fjerne døde hud for mere effektiv fjernelse af håret under proceduren. Ifølge mange kvinder er scrubs på huden en meget behagelig og smertefri øvelse. Men at vælge det rigtige middel til dig selv er ret svært.

I dag vinder proceduren for shugaring stigende popularitet. Hver dag producerer kosmetikproducenter nye former for scrubs og andre hudplejeprodukter efter depilation og tilføjer dem forskellige medicinske eller aromatiske tilsætningsstoffer. Disse værktøjer giver dig mulighed for at fjerne uden smerte de hår, som du ikke kunne slippe af med under shugaring.

Mange kosmetologer anbefaler at skrubbe hver anden dag for at forhindre indgroede hår.

Selvom du i kosmetologibutikker altid kan finde færdige scrubs, er det nemmere at lave det selv. Der er flere opskrifter til cremer, der nemt kan fremstilles af dig selv derhjemme.

Opskrift nummer 1

Den første indleverede hjemmelavede kratrecept kræver 2 enkle ingredienser, der er i hvert køkken. I en keramisk beholder af lille størrelse skal hældes 4 el. l. sukker, hæld dem olivenolie. Hvis sidstnævnte ikke var til stede, kan du altid erstatte det med enhver anden vegetabilsk olie.

Til den resulterende sammensætning kan du stadig tilføje lidt brusegel for at give produktet en behagelig aroma. En sådan simpel blanding, du skal smøre kroppens dele, der er mest modtagelige for irritation efter shugaring.

Opskrift nummer 2

Kaffe og kokosnødder er rige på forskellige næringsstoffer. Disse ingredienser vil danne grundlag for det næste valgmulighed. For dens forberedelse vil kræve:

 • malet kaffe, sukker, salt (1 glas hver);
 • en halv kop kokosolie;
 • Du kan tilføje kanel eller vanilje til smag.

Først smelte kokosolie. Mens olien er kold, tilsættes alle andre ingredienser og blandes grundigt. Værktøjet kan bruges 1 gang om 2-3 dage, selv om daglig brug ikke er skadelig.

Anvendelsen af ​​denne skrubbe vil bidrage til forbedring af mikrocirkulationen, udglatning af epithel og helbredelse af sår. Sukker og kaffe fører til eksfoliering af hærdet hud, og kokosolie har en fugtgivende effekt. Aromaen af ​​dette værktøj vil være særligt behageligt for kaffeelskere.

Opskrift nummer 3

Du kan lave en creme baseret på naturlige helbredende urter som lavendel eller rosmarin. De stoffer, der er indeholdt i disse planter, vil gøre huden blød og øm, og de vil desuden have en tonisk beroligende virkning på hele kroppen.

For at forberede en sådan skrubbe vil kræve:

 • 1 kop sukker (normalt, men stadig bedre at bruge stok)
 • ¼ kop vegetabilsk olie, samme mængde æterisk olie;
 • 3-4 dessert skeer af honning og rosmarin.

I en keramikbeholder med vegetabilsk olie tilsættes sukker, honning og rosmarin. Alt dette skal blandes grundigt, og hæld derefter æterisk olie. Dette værktøj er perfekt til brug både før og efter shugaring, såvel som med daglig pleje.

Opskrift nummer 4

Obligatorisk ingrediens til den næste skrubbe er kanel, som indeholder en masse vitaminer, og derfor er den særlig populær. For at gøre det har du brug for:

 • en halv kop sukker;
 • en kvart kop vegetabilske og æteriske olier, kanel, vanille.

Madlavningsprocessen er meget triviel. Du skal blande alle ingredienserne i en lille beholder. Det er nødvendigt at anvende midler hver gang efter at have udført en shugaring.

Tre opskrifter til problemhud

Der er flere opskrifter til eksfolierende produkter, der er velegnede til problemhud. Til fremstilling af en af ​​disse vil kræve:

 • en halv kop honning;
 • 3-4 spsk. l. salt;
 • ½ spsk. l. gurkemeje.

Efter blanding af alle ingredienserne grundigt skal blandingen påføres problemområdet og forlades et stykke tid. Efter 7-10 minutter skal skrubben vaskes af med varmt vand. Skrubbning med dette produkt kan gøres ikke kun efter epilering, men også under daglig kropspleje.

Næste vil blive beskrevet opskriften til fremstilling af cremen, som er perfekt til problemfri hud. For at forberede det skal du blande havsalt og rosmarin i et 2: 1-forhold. Derefter skal blandingen fortyndes med varmt vand. En sådan skrubbe kan påføres kroppen både efter og før shugaring. Havsalt fremmer eksfoliering af døde celler, og rosmarin vil have en beroligende effekt.

Til forberedelse af den næste fløde skal 2 spsk. l. majsmel og ca. 100 gram aloe juice. Blanding af disse ingredienser indtil glat, kan du få et fremragende beroligende middel til huden. Dette værktøj fjerner rødme og betændelse, fremmer helbredelse af sår.

Hudpleje tips efter proceduren

Taler om hudpleje efter shugaring, er det værd at bemærke, at det ikke kan fugtes eller anvendes deodorant i flere timer efter denne procedure. I løbet af dagen bør afstå fra besøg i badet. Du skal kun bære løst tøj af naturligt stof, da syntetiske undertøj kan forårsage irritation. Chlorhexidinopløsning hjælper med at helbrede sår hurtigere.

For at fugt og lindre huden, bør du bruge specielle cremer og bedre scrubs. Sådanne værktøjer kan nemt fremstilles hjemme eller købe færdige i butikken.

Når du vælger købte skrubemidler, skal du omhyggeligt gennemgå deres sammensætning og udelukke dem, der kan fremkalde en allergisk reaktion. Depilation med sukker bør udføres maksimalt en gang om måneden, ellers er der risiko for alvorlig skade på huden og forårsager irritation.

Du kan ikke trække håret med pincet, fordi det kan forstyrre hårfolliklernes struktur. Hvis et indgroet hår fremkommer på huden, skal panthenolbaseret creme påføres på dette område af kroppen.

Peeling hud med scrubs er bedst udført, når kroppen er godt dampet. Om sommeren er det bedst at skrubbe med store granuler for at forbedre eksfoliering af døde celler. Og i den kolde årstid er det værd at være opmærksom på fugtgivende skrubber, for i vinter er vores epitel mere tilbøjeligt til at tørre ud.

Hvordan man laver en skrubbe derhjemme

Mange piger, der gør depilation, er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man laver en skrubbe derhjemme, og hvilken skrubbe er bedre efter shugaring? Men først skal du forstå, hvorfor det er nødvendigt.

Vores hud har flere lag, den øverste af dem er kåt. Det er han, der har evnen til at opgradere, hvorefter kroppen ser frisk ud og godt vedligeholdt igen. For ikke at vente på, at huden "smider" det gamle lag selv for at blive "nyt", anvender vi skrubber. Det er især vigtigt at bruge en skrubbe efter depilering for at hjælpe huden med at blive fornyet, og svækkede hår gør det lettere at bryde igennem.
Scrub er en kosmetik, der indeholder slibende elementer. Disse er små faste mikropartikler, såsom knuste abrikoskerner, knustede skaller af fyr- eller valnødder, mikroskopiske plastkugler, mineralpartikler eller havsalt. Efter afskalningsproceduren bliver huden glat og smuk, det forbedrer blodcirkulationen.

Den bedste skrubbe efter shugaring

Hvis du ikke stoler på, hvad der er skrevet på etiketterne - kog det selv. Så bliver han virkelig den bedste! Det grundlæggende kan være anderledes: din yndlingsolie (oliven, kokosnød, fersken, hvedekimolie, kakaosmør, drue), honning, creme fraiche, selv din shower gel. Skrubbende partikler, bedre vælge små. Havsalt, sukker, malet kaffe.

Den bedste kropscrub efter shugaring er kaffe. Jord naturlig kaffe er ideel til rollen som "eksfolierende partikler." Du kan bruge både friske og forarbejdede (fra kaffemaskine), men frisk lugt meget smagere!

Hjemmelavet kaffe Scrub

Hvordan laver man en kaffe scrub derhjemme?

For at lave en kaffe scrub hjemme, behøver du kun 2 komponenter:

 1. 2 spsk. l. din yndlingsolie, såsom kokosnød;
 2. 2 spsk. l. jorden naturlig kaffe.

Yderligere komponenter kan være: vitamin Aevit, fint havsalt, jord kanel, æteriske olier. Bland alt sammen, og applicér på en ren, våd krop med massager i 2-3 minutter. Skyl derefter med varmt vand.

Hvilken skrubbe efter shugaring at vælge i butikken?

For ikke at skade din skønhed og sundhed, skal du omhyggeligt studere sammensætningerne samt forstå, hvilke skrubber der passer til forskellige hudtyper efter shugaring.

Vælg de produkter, der indeholder så få farvestoffer og dufte som muligt. Pas på dit helbred! Midler med havsalt polerer huden godt, produkter med mikroskopiske plastikbolde masserer det perfekt, gør det mere elastisk og vigtigst af alt - skader ikke. Fordi det er egnet til en blødere rengøringsfølsom og tør. Sammensætninger med hakket nøddeskal er farligere, fordi de har skarpe kanter. Men de er gode til olieholdig blandet hud og udfører en dybere skrælning.

Det er nødvendigt at anvende sådan kosmetisk 1-2 r om ugen på alle zoner, hvor du gør depilation.

Scrub Opskrifter efter Shugaring

Sikkert ved alle, at vi har brug for daglig hudpleje. Dette er især påkrævet af kvinder, fordi de gør epilation, hvorefter irritation kan forekomme. Der er mange måder at slippe af med dem. Ved salg af mange specialbutikker finder du alle slags geler, masker, balsamer, lotioner. Det største resultat kan opnås med skrubber. Denne behandlingsmetode sikrer silke og hurtig helbredelse af sår uden anstrengelse. Mange kvinder hævder, at denne operation er smertefri.

Indhold:

I dag er shugaring en populær form for hårfjerning, der er kendt siden oldtidens perser. Hvert år producerer mange producenter scrubs med forskellige medicinske kosttilskud. Det er muligt at købe dem i alle kosmetiske butikker. De hjælper uden smerte at slippe af med hår, der ikke kunne fjernes under depilation. Mange eksperter anbefaler deres brug dagligt for at undgå at dyrke hår.

Mange skønhedsbutikker tilbyder en bred vifte af skrubber, der er nødvendige efter en sådan hårfjerning som shugaring. I denne artikel vil vi se på de mest berømte opskrifter og de bedste scrubs, der hjælper dig med at sætte dig i den rigtige form.

Typer af skrubber - opskrifter til madlavning derhjemme

Sukkerskrubbe

I en lille keramisk skål hældes fire sukkerrør og samme mængde olivenolie. Hvis det mangler, kan du sikkert tage en anden, samt en shower gel. Derefter blandes komponenterne og smøres på dele af kroppen, hvor senere irritation kan forekomme.

Kokos kaffe

Det har længe været kendt, at kaffe og kokos er rig på vitaminer, hvilket positivt påvirker hudens tilstand. Daglig gnidningsblanding fremstillet af disse komponenter kan forbedre blodcirkulationen og fjerne tuberøsiteten samt helbrede sår.

En anden behagelig funktion, som denne blanding har, er en behagelig lugt, især kaffelskere vil lide det.

ingredienser

 • Et glas malet kaffe, sukker og salt;
 • ½ kop kokosolie;
 • Kanel og vanilje kan tilsættes efter ønske.

Madlavningsprocedure

At starte smelte kokosolie. Lad det derefter afkøle et stykke tid, men det må ikke lade sig fryse. Så skal du blande alle stykker og opbevare i en beholder.

ansøgning

Denne behandling bør anvendes flere gange om ugen, men du kan anvende den hver dag - det vil kun forbedre effekten. Kaffe og sukker hjælper med at exfoliere huden, og kokos fugter det.

Urte skrubbe

Denne skrubbe har en fremragende aroma. Den er forberedt på basis af sådanne urter som lavendel og rosmarin. Efter brug af en sådan skrubbe bliver huden glat og delikat. Det er han, der straks toner og beroliger.

ingredienser

 • 1 kop almindelig sukker, men det er mere korrekt at tilføje stok
 • En kvart kop vegetabilsk olie og essentiel (såsom lavendel og citron);
 • Et par spiseskefulde honning og rosmarin.

Madlavningsprocedure

Du skal grundigt røre olivenolie, rosmarin, honning, sukker og honning. Derefter kan du tilføje ethere.

ansøgning

Kan bruges hver dag.

Vanille med partikler

Denne terapeutiske løsning er meget populær, fordi den indeholder kanel, som er rig på vitaminer. Takket være granulerne eksfolierer huden huden og giver den absolut glathed.

ingredienser

 • ½ kop almindelig sukker og så meget stok
 • til ¼ kop vegetabilsk og æterisk olie af kanel og vanille.

Tilberedningsmetode

For at forberede denne løsning skal du blande to typer smør, sukker og vanille.

ansøgning

Egnet til daglig brug.

Til problemhud er der specielle skrubbeopskrifter.

Med partikler mod tørhed

ingredienser

 • ½ kop honning;
 • 3 spiseskefulde salt
 • 1 tsk gurkemeje.

Tilberedningsmetode

Bland gradvist honning, salt og gurkemeje.

ansøgning

Efter påføring er det bedre at forlade opløsningen i kort tid og skyll derefter med varmt vand. Velegnet til daglig brug.

beroligende

Det er også nødvendigt for mennesker med tør hud. Havsalt vil exfoliere det, og rosmarin vil berolige og gøre det glat.

ingredienser

 • 2 dele havsalt og 1 del rosmarin.

Tilberedningsmetode

Det er nødvendigt at hælde vand i en lille beholder og tilsæt havsalt med rosmarin.

ansøgning

Efterhånden skal massage bevægelser påføres huden. Vask af med vand sammenfaldende med kropstemperatur. Velegnet til daglig forbrug.

Fugtgivende skrubbe

ingredienser

 • Et par spiseskefulde majsmel;
 • 1 stabel af aloe juice.

Madlavningssystem

Bland ingredienserne grundigt, indtil det er glat.

ansøgning

Påfør på det røde område af kroppen og lad det gå en kort periode, skyll derefter med lidt varmt vand.

Hidtil er absolut ingen scrubs af mange mærker ikke vanskeligt at købe i butikken. Det mest populære mærke er BeautyImage "Foli-End".

Hudpleje efter shugaring procedure

Vi kan ikke sige, at den del af kroppen, som den blev påført på, ikke kan fugtes og deodorant påføres efter shugaring-proceduren. Prøv at afstå fra at gå til badene som steder i løbet af dagen. Du bør kun bære løst bomuldstøj og anvende klorhexidinopløsning flere gange om dagen, fordi det fremmer hurtig heling.

Til fugtgivende skal du bruge en creme, og for den bedste effekt skal du bruge en skrubbe, der nemt kan fremstilles hjemme eller købes i en butik. Hvis du snart mærker udseendet af hår, så på den del af kroppen skal der anvendes en creme, som indeholder panthenol. Følgende shugaring procedure kan udføres efter 3 uger, ellers kan irritation og rødme opstå. Bemærk: Det er forbudt at trække håret ud med pincet, da dette bidrager til krænkelsen af ​​hårvæksten.

Som alle produkter kan en skrubbe efter shugaring have sine egne egenskaber.

Fordele og ulemper ved scrubs

værdighed

 1. Exfoliates, fugter
 2. Det nærer kroppen med mineraler og vitaminer, som påvirker dets behandling.

mangler

 1. Kan have bivirkninger og forårsage allergi.

Det skal siges, at skrubning udføres bedst ved høje temperaturer, når kroppen er dampet ud. Dette vil hjælpe med at fjerne skadelige stoffer og akkumulere nyttige. Men hvis du skrubber i hjemmet, så skal du dampe kroppen godt og bruge store skrubbepartikler til at fjerne døde hud. Om vinteren bør du prøve at bruge fugtgivende skrubber, fordi det om vinteren bliver tørre.

Skrubbe efter shugaring giver garanteret glathed og behagelige fornemmelser fra selve proceduren. Deres indhold kan omfatte komponenter, der vil give dig en fremragende lugt og berige og helbrede kroppen med mineraler. I øjeblikket har du et stort udvalg af skrubber, der hver især har sine egne egenskaber. Omkostningerne ved scrubs i butikken er acceptabel og kan købes af nogen. Skrubbning efter shugaring er en fremragende metode til genopretning efter depilering og berigelse af kroppen med vitaminer, fordi den altid skal være i perfekt stand.

Og også: Hvad kan erstatte shugaring (andre former for depilation)

Hvordan forbereder man sig på shugaring?

Mangel på hår, glat, fløjlsagtig hud har været tegn på kvindes pleje siden oldtiden. Fjernelse af uønsket hår på kroppen er et problem, som næsten hver pige står overfor. Ingen undtagelse er repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden. I dag er der mange måder at fjerne uønsket vegetation på kroppen. Shugaring er en af ​​de mest populære metoder. Det er en procedure, der udføres for fuldstændigt at fjerne uønsket hår (sammen med pæren) ved hjælp af en tyk sukkermasse. Sessionen kan udføres i skønhedssaloner og hjemme. Tillader dig at opnå langsigtet effekt, forudsat at der har været en forberedende forberedelse til shugaring.

Fordele ved fremgangsmåden

Sukker hårfjerning kan gøres på forskellige dele af kroppen. I bikiniområdet udføres uden forvarmning af pastaen og derved forebygger forekomsten af ​​forbrændinger. Der er praktisk taget ingen risiko for allergiske reaktioner, da sammensætningen af ​​blandingen kun indeholder naturlige ingredienser. Fjerner keratiniserede epitelpartikler.

Ved korrekt forberedelse til shugaring-proceduren er det muligt at undgå irritation, pustler, indvækst i det epilerede område. Forberedelse letter mesterens arbejde, fremskynder hårfjerningsprocessen med sukker, forhindrer udseende af smerte.

Sukker hårfjerning kan gøres på forskellige dele af kroppen.

Sådan forbereder du dig

Korrekt forberedelse til shugaring ikke mindre vigtigt end overholdelse af procedurens teknologi. Kun i dette tilfælde er det muligt at opnå et godt resultat i lang tid. Ofte stillede spørgsmål: Hvad skal der gøres inden sletningen? Korrekt og grundig forberedelse af huden giver ikke meget problemer. Det omfatter fem trin, der kan gøres hjemme.

Grundlæggende forberedelsesregler

Før du forbereder dig til sukker hårfjerning, overvej følgende regler:

 • Den grundlæggende regel for at opnå de ønskede resultater er hårets længde. Hårets længde afhænger af den tidligere fjernelsesmetode. Hårets længde i det behandlede område skal nå 4-8 mm. Efter påføring af barbermaskine - 5-7 mm. Depilation voks -3-4 mm. Men ikke mere end 8 mm, ellers bliver mesterens arbejde mere kompliceret under proceduren, dets varighed stiger. Det er tilladt at trimme de regrown hår.

For at forberede huden, to dage før epilering, er det nødvendigt at skrælle huden for at blødgøre og rense det fra grove partikler og indgroede hår.

 • Proceduren for sukkerfjernelse i mange piger forårsager smerte, især i bikiniområdet. For at fjerne ubehagelige følelser, smerter, reducerer følsomheden af ​​huden ved brug af farmakologiske anæstetiske lægemidler. De er orale ("Piralgin", "Tempalgin", "Pentalgin", "Ketonal") og lokal anvendelse, der indeholder lidokain (salve, creme). Som det fremgår af mange anmeldelser, er salve den mest populære og effektive metode til smertelindring. Anbring en time før proceduren. I særlige tilfælde skal du bruge injektioner. De skal laves direkte i kabinen.
  • hygiejne overholdes. Før sukker bør hårfjerning tage et brusebad med sæbe (gel, skum). Særlig opmærksomhed betales til bikiniområdet, armhulen. Det er ikke tilladt at bruge en hård vaskeklud. Rødhed, skader på huden fremkalde forekomsten af ​​smerte.
  • Peeling. Det skal gøres for at slippe af med døde hudceller. Hjælper med at slippe af med indgroet hår. Du kan ikke bruge scrubs. Du kan skade huden før proceduren.
  Før sukker bør fjernelse tage et brusebad med sæbe (gel, skum)
  • Det sidste stadium er rensning af huden på epilationsstedet fra fedt, resten af ​​kosmetik. Du kan affedt huden med talkumpulver, babypulver, specielle epilationslotioner. Tillader sukkerpastaen at bedre belægge hårene og fjerne dem. Først derefter kan du starte aflejringen med en sukkerblanding.

  Det anbefales ikke at gøre indpakninger før shugaring, at besøge en garvning, at bruge midler til garvning. Det bør være på denne dag at opgive den stærke fysiske anstrengelse, procedurer, der forårsager overdreven svedtendens.

  Kontraindikationer

  Korrekt forberedelse er ikke en garanti for den ønskede virkning. For at forhindre komplikationer bør du være opmærksom på kontraindikationerne til fjernelse af sukker. Disse omfatter: åreknuder, hudsygdomme, forekomst af defekter på huden, diabetes og andre.

  Hvordan man smider huden på intime steder derhjemme

  Midler efter depilering og epilering