Pine kegler og skaller for at reducere væksten af ​​uønsket hår

Cedar i folkemedicin i Sibirien bruges bogstaveligt "fra alt". Æterisk olie smurt hoved for at stoppe skaldethed, ekstrakt af skeden smurt hår, så de falder ud. Desuden gentages disse oplysninger udelukkende russisksprogede steder, selvom cedertræ vokser overalt. Jeg formåede kun at finde to udenlandske kilder, hvor "ceder" og "hår" ville stå ved siden af ​​hinanden:

 • Denne artikel rapporterer, at cedertær olie har en immunmodulerende virkning og kan hjælpe med autoimmun hårtab på hovedet.
 • Og i dette japanske patent er der oplysninger om, at en fjern slægtning af sibirisk ceder, kan enebær virginsky bremse hårvæksten. For det første er det virkelig en meget fjern slægtning, og for det andet stopper hårvæksten aldrig og tynder heller ikke ud.

Selvmodsigende. Og endnu mere så langt fra de historier, som RuNet er fyldt med. Ligesom en mormor fra Sibirien blev i sin ungdom dampet i et bad og smurt med ceders gaver, så hele håret faldt ud inden udgangen af ​​hendes dage. Jeg har ingen tvivl om, at fortællerens bedstemor ikke voksede håret - min mormor faldt også næsten helt på sin krop i sin alderdom, men hun smed ikke cedertræ, bare alder forandringer.

At der i pinjekegler og skaller af cederfrø (nødder) kan virke på håret, så det er opmærksomhed! - falder, som lovede anmeldelser? En sådan handling forekommer i giftstoffer, såsom thalliumacetat, hvorfra der i forrige århundrede er lavet en særlig giftig creme. For at stoppe hårets vækst er det nødvendigt at ødelægge papillen, og vi har allerede diskuteret, at der er et alvorligt problem i leveringen af ​​det aktive stof til det.

Før elektrolyse havde jeg en periode, da jeg forsøgte både skallerne og bumpene med null resultat. Det forekom mig, at det aktive stof i cedertræ er tannin eller tannid, et garvemiddel, der er i stand til at danne stærke bindinger med proteiner. Desværre har en almindelig HLS-opskrift undergravet min tro på traditionel medicin, men hvis du er interesseret, er der to muligheder for opskrifter:

Mulighed 1. Sæt 3 cederkegler eller det samme volumen skaller, hæld vand, så det dækker keglerne / skallerne og kog i et vandbad i 30 minutter, indtil du får en harpiksholdig mørk bouillon (pan, forresten, tag hvad du ikke har noget imod efter at ikke at vaske det). Smør huden med bouillon behov 2-3 dage så ofte som muligt og rigeligt. Derefter bliver håret skørt, og det vil være muligt at trække det lige ud med dine hænder.

Mulighed 2. Hæld skure af pinjekerner med medicinsk alkohol eller vodka (jo stærkere alkoholen er, jo bedre trækker de nødvendige stoffer ud) og insistere dem på et mørkt sted i mindst 2 uger. Efter brug må du ikke filtrere skallerne, så de fortsætter med at infuse. For ikke at forbrænde huden med medicinsk alkohol fortyndes tinkturen (det skal ikke fortyndes med vodka). Efter epilering 7-14 dage for at smøre hudtinkturen så ofte som muligt og mere rigeligt.

I det mindste synes pinjekernsskaller at være sikrere end skallerne, skillevægterne og saften af ​​valnødder. (Af den måde, være opmærksom på populariteten af ​​nødder i hårfjerning). Det var for 10 år siden, så jeg kan ikke huske alle detaljerne. Jeg brugte tinkturen ofte i omkring en måned, men på grund af alkoholen forekom udslæt på huden, og håret efter en vækstcyklus blev, hvad det var.

Generel konklusion: En tvivlsom effekt på lang sigt, men det er muligt, at metoden kan svage lidt hårvækst lidt.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Fjernelse af HAIR folkemetoder. Tips og opskrifter.

Jeg vil prøve det selv... MEN du kan ikke prøve flere opskrifter på en gang! Forbrændinger eller mismatch og allergier. LÆS OMHÅLLIGT.

Disse opskrifter er taget fra forummet. Forumet var tre år gammel, pigerne begyndte at udrydde deres hår kollektivt og alle indtryk, peripetier, udskrifter af alle opskrifterne, svar på forskellige spørgsmål blev beskrevet der. Anmeldelser af disse opskrifter er meget forskellige - nogen hjalp, nogen gjorde det ikke. Ikke kun opskriften er vigtig, men også den måde, den er kogt på. Du skal finde den der passer til dig. Her er de mest populære opskrifter af dette forum i faldende rækkefølge af deres popularitet:

1. Bøtter af fyrkegler eller pinjekerner. Et afkog af skallen på pinjekerner: bryg 1 kop kogende vand 2 el. l. knuste skal, sat i et vandbad i 15-20 minutter, køligt og spændt. Med en vatpind til at tørre hænder og fødder omhyggeligt for at fjerne håret fra dem. Her er opskriften til en pige, som ifølge hende slap af hår i nogle dele af kroppen:

Friske cederkoger blev kogt, og harpiksvandet blev olieet flere gange over overfladen af ​​fødderne. Pot skal virkelig tage det dårlige, men det vaskes ikke fra harpiksen. Generelt blev håret virkelig meget skørt, og du kunne bare trække fingrene.

2.Zola møtrik shell eller lude. Variationer er enten pinjekerner eller valnødder. Skal brænde, sigt asken, så som mel var, hæld lidt vand. Den resulterende opløsning kan smøre problemområder. Men nogle siger, at væske er meget mere effektiv, er når aske koges i 2 timer. På temaet askemøtter tilbydes også opskrifter - at blande med sæbe eller med vegetabilsk olie.

3. Brændeolie 40 g knuste frø frø hæld 100 g solsikkeolie, infusioner i 8 uger, spænd og smør problemområder 8 Uger Det er meget vigtigt at tage friske frø og ikke stikke nælde, men dioecious. Frø modner i juli og august

4. Juice af grøn valnød. Det er ikke nødvendigt at klemme ud noget, bare skære en umodne møtrik i halvt og smøre den hårige del af kroppen. Eller gnid huden skæl. Opmærksomhed, hvis det transporteres væk, kan der være en forbrænding. Generelt siger de at 2-3 procedurer er nok, men på forummet brugte pigerne denne metode meget længere.

5. Dette er en dope. Frø dope på en kaffekværn, grind grundigt. Hæld meget vodka til konsistensen af ​​tyk fløde. Insister 3 uger. Smør derefter om nødvendigt. Datura er giftigt

6. Euphorbia (også giftig). 100g. saft presset fra friske blade og stilke af milkweed, blandes med 50g. hydreret lime og 50 g aloe juice. Lad stå i 2-3 timer, omrøring. RUB til hårfjerningssteder, lad i 10-15 minutter (afhængig af tolerance), skyll med varmt vand. LUBE Vaseline eller creme. For en person kan ikke bruge den.

7. Opskriften fra bogen Malakhov: tag en machok (hele planten) brændes i asken og gnides ind i de steder på kroppen hvor de vil fjerne håret

8. Grøn druer. Klemmesaft fra unge skud af vildvin til at gnide ind i huden, hvor håret fjernes. Kan påføres ansigtet. Juice ikke modne druer gnider de rigtige steder.

9. Bland efter epilering (epilator, plukning).

eddike (jeg smør 7-8%), derefter papain med antihår. Antivirale til salg i livets butik. Denne creme efter epilering er allerede med papain, men jeg tilføjer mere papain for at gøre effekten stærkere.

10. Opløsning af kaliumpermanganat (stærk). Pas på, brænder er mulige. Nogle af disse opskrifter giver farvning til huden (mangan, grønne nødder), så jeg anbefaler dig at anvende dem om vinteren. Hvis du tror på anmeldelserne, når de anvender disse opskrifter til nogle piger, begynder håret at falde ud med rødderne, for andre - efter epilering bliver de tyndere, og så begynder de at vokse sjældnere eller forsvinde helt. Jeg vil måske starte med en afkogning af cederkegler. Kan rådgive en anden måde - Blondeks. Pigerne begyndte blot at blegge deres hår, men han gav et uventet resultat - håret blev tyndere og voksede mindre.

* Et velprøvet hårfjerningsmiddel for altid er doprotten. Vil hjælpe med hårfjerning i bikiniområdet. Du skal koge roden i 1 liter vand, så du får en stærk bryg og smør dem med for stort hår. Følg proceduren for at opnå et resultat.

* Grundlaget for følgende metode til at fjerne uønsket hår er valnødskaller. Tag skallerne fra tre nødder og bland med 1 teskefuld aske. Tilsæt vand og smør denne blanding med uønsket hår 3-4 gange om dagen.

* God hjælp i dette problem nældefrø. De bør bruges på bododobiya forrige opskrift. Du kan også bruge hurtiglime. Tag 10 g quicklime og et calciumsulfitapoteklæg og bland til en fløde tykkelse. Påfør blandingen på plads med hår og hold i 30 minutter, skyll derefter med varmt vand. Sørg for, at pastaen ikke kommer ind i dine øjne.

* En anden opskrift på uønsket hårdhed: Hæld 1 kop unge valnødder i en 250 g krukke, tilsæt 1 spiseskefulde tjære og luk låget. Når blandingen er infunderet i 2-3 uger på et varmt sted, gnid det ind i problemområder for natten, gør det, indtil hårvæksten i problemområdet stopper.

* Det kan også hjælpe regelmæssige vaskepladser med overskydende hår, en afkogning af pinjekerner. Tør ikke af efter vask. Vent, indtil væsken tørrer sig selv.

* En anden opskrift baseret på dope. 150 gram dope fyld med 1 liter vand. Kog kog, vent til kødet ikke bliver stærkere, det tager cirka 25 minutter. Start med at behandle en lille del af din krop for at sikre, at du ikke er allergisk. Hvis alt er okay. Fugt et stykke klud eller bomulds uld i bouillon og tør problemområderne flere gange om dagen.

Og et par flere opskrifter til hårfjerning for evigt

Pine nødder - for at fjerne hår for evigt populære metoder
Tag skallen fra friske pinjekerner. Pund det og den resulterende aske hæld en lille mængde varmt vand. Påfør blandingen på huden, som du vil fjerne hår fra. Proceduren er værd at være et par dage i træk. Derefter forsvinder håret og vil ikke længere vises. Cedar skaller kan erstattes med valnød. Men så vil resultatet ikke være så indlysende.

Nudelolie - for at fjerne hår for evigt populære metoder
Tag 40 gram nudelfrø. Gnid dem og hæld et hundrede gram solsikkeolie. Efter det skal du gå i et mørkt sted i otte uger. Træk den resulterende infusion. Anvend regelmæssigt olie på de områder, der kræver hårfjerning.
BEMÆRK: Nettle burde ikke tage noget, men det er dioecious. Denne plante producerer frø i juli og august.

Euphorbia - at fjerne hår for evigt ved folkemetoder
Klem 100 gram frisk juice fra stilkene og blade af milkweed. Til saften blander vi 50 gram aloesaft og 50 gram kalk. Lad være med at insistere i tre timer, omrøring regelmæssigt. Gnid forsigtigt ind i områder af kroppen, der har uønsket hår. Modstå mindst ti minutter, og helst femten og alle vaskes af. Derefter smøres kroppen med vaseline eller enhver anden fed og nærende creme.
BEMÆRK: Brug ikke denne opskrift på ansigtet.

Datura
Sæt plantens frø i en kaffekværn. Slib et par minutter for at opnå et pulver. I den resulterende masse tilsættes vodka og blandes, indtil blandingen i tykkelse bliver en tur til cremen. Lad være med at insistere om tre uger. Ansøg på de steder, hvor der er behov for at fjerne uønsket hår.

Her er en anden interessant opskrift, der findes i bogen Malakhov. Tag en selvvoksende valmueplante og brænd den. Påfør den resulterende aske på kroppen på de steder, hvor du vil slippe af med hår.

Grøn druer
Klem saften fra druerne. Det er bedre at tage et vin af unge vilde druer. Juice gnider kroppen på de steder, hvor der er overskydende vegetation. Det er vigtigt, at denne metode er egnet til særligt følsomme steder og til ansigtet. Tør huden på ansigtet med saften af ​​grønne og umodne druer.

Før du anvender opskrifter, konsulter en hudlæge. Nogle mennesker kan have alvorlige allergier over for ovenstående opskrifter.

• Brug effektivt unge grønne valnødder, du skal samle i anden halvdel af juni. For at fjerne håret skal fibrøs overflade af huden fugtes med saften af ​​en skåret grøn valnød. Nogle gange er der nok 2-3 sådanne procedurer. Du kan brænde valnødskallerne, hvis du ikke får den grønne, opløs asken i vandet og blød hårområderne med denne blanding. Samtidig kan du drikke 1 el. l. En gang om dagen, tinktur af tynde valnødskillevægge (fjern skillevægge fra 3 kg nødder, tilsæt 0,5 liter vodka, insister 3 uger, belastning og klemning). Med øget thyreoideafunktion kan opskriften ikke bruges!

• For at fjerne hår skal du bruge grødet af dope almindeligt. Du skal koge 150 g græs af dope i 1 liter vand for at opnå en stærk bouillon og smøre den hårige hud med en vatpind dyppet i denne bouillon. Procedurer skal udføres så vidt muligt flere gange om dagen, indtil det ønskede er opnået.
effekt. Klar bouillon kan opbevares i årevis.

• Fjern uønsket hår med kogt sukker: Opløs 10 klumper sukker i en lille mængde vand, tilsæt citronsaftjuice, kog indtil massen bliver tyk, brun og begynder at ligge bag fingrene; Anvend varm salve til overskydende hår, og når skorpen tørrer, fjern forsigtigt fra huden;

• Du kan bruge "brændselsolie": 40 g knuste frø frø hæld 100 g solsikkeolie, infusioner i 8 uger, spænd og smør problemområder, indtil effekten vises.

• Du kan også bruge en afkogning af pinjekerneskaller (forberede på samme måde som dope bouillon).

Pine nødder for at fjerne håret permanent

Glat hud er drømmen om enhver moderne kvinde. Uønskede hår på kroppen giver altid en masse problemer med skønheder. Razor, sukker, voks, epilator - de primære redskaber i kampen for skønhed. Men efter at have lidt af den bittere oplevelse af endeløse epilationer, er kvinder i en evig søgen efter en magisk måde, der vil hjælpe med at eliminere overskydende vegetation på kroppen for evigt.

I dag er vi klar til at hjælpe moderne teknologier, der gør det muligt for os at fjerne hår permanent og uden smerte i løbet af få sessioner. Skønhedssaloner tilbyder laserfjernelse, elektrolyse, fotoepilering, kvanteepilation osv.

Du kan permanent fjerne hår derhjemme ved hjælp af gamle folkemægler. Det er ikke sikkert at bruge dem, nogle af urterne er giftige og kan efterlade en forbrænding på huden og forårsage allergier. Ikke bange? Derefter eksperimentere.

Pine nødder bruges ofte i kampen mod uønsket hår.

Jeg tilbyder flere opskrifter:

- Kast cederskaller til mel. Tilsæt noget varmt vand og gnid massen ind i problemområderne i huden i flere dage. Hår skal forsvinde for evigt.
-Lignende resultater kan også opnås, hvis du forbereder en koncentreret afkogning af skaller fra pinjekerner og regelmæssigt smører din hud.

-Et glas (lidt ikke fyldt) med pinjekerner (IKKE MILLEDET!) Hæld kogende vand til randen. Insistere dag. Træ og tør med denne infusion. Indtil fuldstændig forsvinden af ​​håret.

Læs mere:

Hvis du kunne lide artiklen, så i taknemmelighed til forfatteren til arbejdet, del artiklen med venner i det sociale. netværk, så du kan sige "tak"! ♥

Tryk på "Like" og få kun de bedste indlæg på Facebook ↓

Nut hårfjerning

Umiddelbart foretage en reservation, fjernelse af hår med nødder indebærer brug af fyrretræer. Valnødder bruges også i epilation, men de skal være umodne, det vil sige grønne. Den, der er bekendt med dette træ i princippet og har forsøgt grønne valnødder i særdeleshed, er godt opmærksom på den giftige grønne, undertiden sorte farve og den høje grad af uudslettelighed af den grønne møtrik. Dette skyldes sammensætningen, som omfatter en stor mængde naturlig jod. For de mest desperate kvinder, på egen risiko og risiko, tilbyder vi en opskrift, men vi håber, at den vil blive brugt mere til bekendtgørelse end til praktisk brug.

Valnødder og hårfjerning

Det er nødvendigt at tilberede 200 gram hakkede grønne nødder, tilsæt dem tjære - 1 spiseskefuld. Bland alle disse ingredienser, hold i en lukket glasbeholder i 3 uger på et køligt, mørkt sted. Gnid blandingen i huden, lad den stå i 15-20 minutter. Prøv derefter at vaske væk, hvad der er blevet anvendt. Det siges, at håret efter to ugers "nut" -test holder op med at vokse i 2-3 måneder. Udøvere, der opnåede resultater og annoncerede en lignende metode, blev ikke opfyldt af forfatteren af ​​denne artikel og anbefaler derfor at skifte til en mere godartet, men naturligvis dyr metode til fjernelse af hårfjerning ved hjælp af pinjekerner.

Hårfjerning fyrretræer

Den første ting, der gør det svært at bruge denne metode, er behovet for at finde pinjekerner i den rigtige mængde. Sibiriens indbyggere har naturligvis ikke sådanne problemer, men alle andre skal se efter dem. Men fyrretræer selv er meget helbredende, desuden indeholder opskriften ikke som en del af tjære og andre "gamle", usædvanlige for vores tidskomponenter.

Pine nødder er unikke i deres nyttige egenskaber af produktet. De indeholder fedtstoffer, proteiner og glucose, såvel som lecithin, mangan, kobber, jod og zink. Men i forbindelse med hårfjerning er vi ikke interesserede i kernerne, men i skallen, som også er meget rig på værdifulde sporstoffer - lignin, cellulose, fedtstoffer og harpikser. Det skyldes harpikserne og hårfjerning er muligt pinjekerner, eller rettere deres skaller. Der er mange populære opskrifter fra pinjekerner, men for hårfjerning anbefales normalt som dette:

 • Du skal tage 600-700 gram pinjekerner og tag kerneerne forsigtigt ud af dem, så du får 300-350 gram skal.
 • Skallen tørres i et tørt rum i 7-10 dage.
 • Tørrede råmaterialer brændes forsigtigt, og der opsamles aske.
 • I cedertankens aske tilsættes 0, 5 spiseskefulde ricinusolie, blandes.
 • Blandingen påføres i form af applikationer på områderne af hårvækst og lades i 1-2 timer og fjernes derefter med bomuldsklud.
 • Fremgangsmåden udføres en gang om dagen i en uge.
 • Håret bliver skørt, det er meget nemt at fjerne dem med pincet eller depilatory cream.

Der er en anden opskrift, hvor skaller og alkohol er inkluderet. Du skal tage 250 gram cedertræ, hæld 1, 5 kopper medicinsk alkohol eller vodka, lad være på et mørkt sted i 14 dage. Beholderen skal være af mørkt glas og lukke godt. Den resulterende tinktur kan smøres med små områder af huden, hvor uønsket hår vokser. Produktet påføres 2-3 gange om dagen, indtil håret er fuldstændigt løsnet. Forresten, denne tinktur kan bruges som et middel til forkølelse, det er nok at tilføje 10-15 dråber til te. Værktøjet aktiverer immunsystemet, øger kroppens beskyttende egenskaber.

En anden opskrift:

 • Du skal tage mindst 0, 5 kg modne pinjekerner. Skræl nødder fra skallen, mens kernerne bruges til det tilsigtede formål - de spises eller føjes til retter. Skallen er tørret.
 • Slib tørre skaller, så det viste sig 250 gram.
 • Brænd den knuste skal til aske.
 • Tilsæt aske 1 tsk vegetabilsk olie.
 • Gnid blandingen ind i huden, hvor uønsket hår vokser, efterlader sammensætningen i 10-15 minutter.
 • Fjern med en tør bomuldsklud.

Damer, der annoncerer denne metode i kvinders fora, hævder, at deres hår bliver tyndt, lys og ophører med at vokse efter 3-5 cedertimer. Der er også en opskrift på alkoholtinktur, når et glas unpeeled nødder er fyldt med vodka eller alkohol (2 kopper), alderen i 2 uger og gnides i huden i 5-7 dage. Effekten opnås på grund af harpiksen indeholdt i møtrikkerne. I en klemme, selvom proceduren fejler, vil trøstbonus spise de ekstremt nærende og fordelagtige kerner af pinjekerner eller en rimelig brug af helbredende tinktur som en almindelig tonic.

Pine kegler og skaller for at reducere væksten af ​​uønsket hår

Cedar i folkemedicin i Sibirien bruges bogstaveligt "fra alt". Æterisk olie smurt hoved for at stoppe skaldethed, ekstrakt af skeden smurt hår, så de falder ud. Desuden gentages disse oplysninger udelukkende russisksprogede steder, selvom cedertræ vokser overalt. Jeg formåede kun at finde to udenlandske kilder, hvor "ceder" og "hår" ville stå ved siden af ​​hinanden:

 • Denne artikel rapporterer, at cedertær olie har en immunmodulerende virkning og kan hjælpe med autoimmun hårtab på hovedet.
 • Og i dette japanske patent er der oplysninger om, at en fjern slægtning af sibirisk ceder, kan enebær virginsky bremse hårvæksten. For det første er det virkelig en meget fjern slægtning, og for det andet stopper hårvæksten aldrig og tynder heller ikke ud.

Selvmodsigende. Og endnu mere så langt fra de historier, som RuNet er fyldt med. Ligesom en mormor fra Sibirien blev i sin ungdom dampet i et bad og smurt med ceders gaver, så hele håret faldt ud inden udgangen af ​​hendes dage. Jeg har ingen tvivl om, at fortællerens bedstemor ikke voksede håret - min mormor faldt også næsten helt på sin krop i sin alderdom, men hun smed ikke cedertræ, bare alder forandringer.

At der i pinjekegler og skaller af cederfrø (nødder) kan virke på håret, så det er opmærksomhed! - falder, som lovede anmeldelser? En sådan handling forekommer i giftstoffer, såsom thalliumacetat, hvorfra der i forrige århundrede er lavet en særlig giftig creme. For at stoppe hårets vækst er det nødvendigt at ødelægge papillen, og vi har allerede diskuteret, at der er et alvorligt problem i leveringen af ​​det aktive stof til det.

Før elektrolyse havde jeg en periode, da jeg forsøgte både skallerne og bumpene med null resultat. Det forekom mig, at det aktive stof i cedertræ er tannin eller tannid, et garvemiddel, der er i stand til at danne stærke bindinger med proteiner. Desværre har en almindelig HLS-opskrift undergravet min tro på traditionel medicin, men hvis du er interesseret, er der to muligheder for opskrifter:

Mulighed 1. Sæt 3 cederkegler eller det samme volumen skaller, hæld vand, så det dækker keglerne / skallerne og kog i et vandbad i 30 minutter, indtil du får en harpiksholdig mørk bouillon (pan, forresten, tag hvad du ikke har noget imod efter at ikke at vaske det). Smør huden med bouillon behov 2-3 dage så ofte som muligt og rigeligt. Derefter bliver håret skørt, og det vil være muligt at trække det lige ud med dine hænder.

Mulighed 2. Hæld skure af pinjekerner med medicinsk alkohol eller vodka (jo stærkere alkoholen er, jo bedre trækker de nødvendige stoffer ud) og insistere dem på et mørkt sted i mindst 2 uger. Efter brug må du ikke filtrere skallerne, så de fortsætter med at infuse. For ikke at forbrænde huden med medicinsk alkohol fortyndes tinkturen (det skal ikke fortyndes med vodka). Efter epilering 7-14 dage for at smøre hudtinkturen så ofte som muligt og mere rigeligt.

I det mindste synes pinjekernsskaller at være sikrere end skallerne, skillevægterne og saften af ​​valnødder. (Af den måde, være opmærksom på populariteten af ​​nødder i hårfjerning). Det var for 10 år siden, så jeg kan ikke huske alle detaljerne. Jeg brugte tinkturen ofte i omkring en måned, men på grund af alkoholen forekom udslæt på huden, og håret efter en vækstcyklus blev, hvad det var.

Generel konklusion: En tvivlsom effekt på lang sigt, men det er muligt, at metoden kan svage lidt hårvækst lidt.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Juice og valnødskaller til hårfjerning

De fleste piger er enige om, at luksuriøst tykt hår er skønhedens hemmelighed for hver kvinde. Men med dette i visse dele af den kvindelige krop skaber tilstedeværelsen af ​​dækning ofte visse ulemper.

Og så meget som vi gerne vil, underlægger naturen ikke nogen skønhedskrav, der tillader næsten hver tommer af vores krop med vegetation. Og derfor er det nødvendigt at slippe af med en uønsket dækning, idet man vælger således fra et sæt eksisterende metoder.

Blandt sådanne metoder er der både mere almindeligt (på grund af enkelhed og bredde af brug) og mindre kendte metoder (de blev simpelthen ikke annonceret og populariseret i medierne). Og hvis enhver kvinde ved om eksistensen af ​​barbermaskiner, så kan kun få mennesker slippe af med hår med en valnød. I modsætning til værktøjsmaskiner er denne metode mindre traumatisk og giver en længerevarende effekt.

Fjernelse af ansigtshår med valnød

Muligheder for at slippe af med kroppens vegetation

Et helt fornuftigt spørgsmål opstår: Hvordan har vores forfædre løsladt i vores tid, hvor der er så mange problemer omkring hårfjerning?

Som vi ved, står teknologien ikke stille, og næsten alle områder af vores liv forbedres bogstaveligt hver dag. Selv fjernelsen af ​​de voksne børster bliver mere bekvem og hurtig. Desværre kan mange kvinder ikke slippe af med irriterende stub for evigt, og de mest effektive og langsigtede metoder er ret smertefulde.

Det viser sig, at de længe har fundet frelse. I dette tilfælde bør vi ofre nogle af fordelene ved civilisationen til fordel for "bedstemorens metoder" og lytte til anmeldelser af forfædrene. F.eks. Har valnødfjernelse længe været kendt. Måske, hvis vores forfædre tidligere brugte det, og metoden selv ikke var gået tabt i historien, er det værd at prøve på alle sine fordele.

Tidligere var mange opskrifter til glat hud kendt. Der blev anvendt forskellige frugter: både valnød og cedertræ. Alle blev brugt i helt forskellige metoder. De blev infunderet med tinkturer, der blev lavet cremer fra dem.

Kropshår fjernelse med valnød

Måder at få glat hud

Mærkeligt nok, men metoden til at slippe af med hårets vegetation omkring kroppen blev brugt af sydlige skønheder i oldtiden. Som vi ved, er beboere i disse lande berømte ikke kun for deres skønhed, varme temperament, men også for deres høje vegetation. Denne kæde er ret naturlig på grund af nogle strukturelle træk ved den hormonelle baggrund hos kvinder.

Da de sydlige lande betragtes som fødested for cedertræ og valnød af denne opfattelse, er denne metode den mest populære blandt sydborgere. Disse kvinder kan kaldes det bedste eksempel på miraklet i sådanne procedurer.

Hårfjerning med valnød

Moderne anmeldelser af hemmelighederne i glatte ben

I teorien skal næsten hver eneste måde at håndtere det voksende dæk give 100 procent af unødig vegetation i lang tid. Men hvad er de egentlige resultater? I dag er der både positive og negative anmeldelser om denne metode til at slippe af med vegetationen. Men nu foretrækker mange repræsentanter for svagere sex forskellige eksperimenter for at opnå de ønskede resultater.

Ulemperne ved at anvende sådanne procedurer er følgende:

 • næsten alle umodne frugter af enhver art efterlader mørkebrune pletter bag dem, der er vanskelige at fjerne hurtigt;
 • Nogle metoder kan skade din hud på grund af dets giftige virkninger. Derfor skal du være særlig forsigtig, når du vælger en metode til fjernelse af hår.

Det skal forstås, at sådanne bivirkninger kun kan forekomme ved en ukorrekt anvendelse af en hvilken som helst metode. Derfor skal du være forsigtig, når du vælger området og handlingerne i den valgte metode. Hvis en umodne møtrik kan lægge mærker på kroppen, bør den ikke påføres på ansigtet eller armhulen.

Hemmelighederne ved at bruge juice

Grøn valnødjuice

Hvad er der brug for? Vælg en umodne frugt med en solid grøn skal.

For at fjerne håret har du brug for en masse juice. Det vil være nødvendigt til brug i de dele af kroppen, hvor du vil slippe af med irriterende stubbe. Måske i starten af ​​anvendelsen af ​​denne procedure vil vegetationen vokse tilbage, men ikke så hurtigt som normalt. Gradvist vil håret i disse steder falde ud. Derudover vil de blive tyndt, hvilket er et klart plus. Hvis du bruger denne opskrift i lang tid, skal hårene forsvinde næsten for evigt. Men det skal bemærkes, at der ikke er nogen specifik tidsramme. Hver af os har en anden hårstruktur: Nogen er nok i 2 måneder, og en person slipper af med uønsket dækning. Pas på: Når du vælger en møtrik, skal du være opmærksom på, at skallen skal være ubevaret.

Grøn valnød ekstrakt

Tørfrugt opskrift

Denne opskrift kan kaldes en klassiker af genren. I dag er det mere almindeligt og kendt, og har også mange anvendelser. For eksempel kan du bruge både en moden møtrik og dens skal.

For proceduren er det nødvendigt at brænde frugten eller dens skal. Efter - fortynd vandet med aske i forholdet 0,2 liter vand til en teskefuld nødderaske. Næste - hold den resulterende opløsning i 12 timer. Herefter kan du søge. Ifølge den populære opskrift skal denne tinktur bruges ganske ofte - op til 3 gange om dagen. Skallen vil ikke kunne give et meget hurtigt resultat, men på et bestemt tidspunkt vil hårene stoppe med at vokse overhovedet.

Sibirisk cederharpiks til ansigtshårfjerning

Vores bedstemødre forlod os en måde at fjerne overskydende vegetation med tonehøjde. Denne metode er effektiv på grund af det faktum, at harpiksen indeholder de nødvendige stoffer, der arbejder for at bremse spiring af hårsækkene. Derfor bliver hårene med konstant brug ganske tynde, og derefter forsvinder de helt.

Sibirisk ceder til ansigtshårfjerning

Juice til fjernelse af unødvendigt hår

Denne metode kan tilskrives en af ​​de mest enkle, at sætte i en række med brugen af ​​barbermaskiner. Du skal smøre huden omkring det valgte område med et stykke ungt valnød. Takket være den saft, han udgiver, begynder hårene at falde over tid. Men det er nødvendigt at tage højde for, at denne procedure skal udføres regelmæssigt, og først da vil metoden give et resultat.

Denne procedure er kun effektiv, fordi valnødsaften inde indeholder en stor mængde jod. At han arbejder på at brænde hår fra pærerne.

Valnødsaft til fjernelse af uønsket hår

Tinktur septum for at slippe af med hår

Alkohol tinktur med valnød skillevægge hjælper med effektivt at slippe af med irriterende hår omkring hele huden. Der er mange opskrifter til brug af skillevægge.

Feedback om sådanne procedurer er positiv. De fleste af dem er meget enkle, og derfor kan de bruges hjemme.

Den vigtigste opskrift er brugen af ​​halvtreds allerede modne valnødder, hvorfra det er nødvendigt at udvinde de indre skillevægge og 70 procent alkohol. Forholdet er som følger: til 50 nødder - fra 150 til 200 ml alkohol. Dernæst bør du lægge tinkturerne med skillevægge på et mørkt sted i løbet af ugen. Efter - Smør regelmæssigt huden. Inden for 3 uger vil du kunne se resultatet af proceduren.

Hårfjerning med pinjekerner er ægte

Glat hud er, hvad hver kvinde stræber efter. På skønheder hjælp af skønhedssaloner tilbyder alle former for "avancerede" teknikker til at fjerne uønsket hår på kroppen: Qool hårfjerning, AFT hårfjerning, Elos hårfjerning, voksbehandling og meget mere. I hjemmet kan du udføre den samme voksepilation, sukkerepilation, for ikke at nævne brugen af ​​en konventionel barberkniv, elektrisk epilator eller depilatory cremer. Metoder - mange. Imidlertid søger de fleste piger altid en bedre måde at fjerne hår på. Og den nye er ofte en godt glemt gammel, og fjernelse af fyrretræer bliver stadig mere populært i det seneste, hvilket giver interesse for dem, der forsøger at bruge kun de mest højteknologiske fordele ved civilisationen.

Anvendelsen af ​​cedertræskalaska

Bare sig, metoden er ikke for doven. Ved første fase er det nødvendigt at fjerne en sådan mængde pinjekerner, således at der opnås ca. 300 gram tør skal. Det er meget vigtigt, at skallen bare var tør, for da skal den brændes. Den således opnåede askedannede aske bør fortyndes med en lille mængde vand eller vegetabilsk olie til en cremet konsistens. Denne pasta skal være smurt steder med vækst af uønsket hår. Efter lidt tid (3-4 behandlinger) bliver hårene tynde og sprøde, og snart forsvinder de helt.

Ved afkogning af fyrkegler og nødder

Der er en anden metode til at fjerne uønsket hår med pinjekerner. Det er enklere, men det kræver også cederkegler. Fra kød og kegler ved simpel kogning forberede bouillon. Det færdige produkt viser sig at være harpiks og beskidt, så det er bedre at tage en gryde, der ikke er meget ked af det. Smøre problemområder med denne afkogning, du kan i løbet af lang tid slippe af med uønsket hår. For det første bliver håret skørt og falder så næsten ud.

Hårfjerning alkohol tinktur af fyrretræer

Skal af fyrretræer skal formales i et pulver med en kaffekværn og fortyndes med 70% alkohol til en konsistens af tyk creme. Denne blanding skal anbringes i en tætmonteret beholder og infunderes i tre uger på et mørkt, køligt sted.

Den færdige tinktur skal være hver dag i to til tre uger for at smøre stederne for uønsket hårvækst på kroppen. Med hver procedure bliver håret mindre og mindre, og snart vil de helt forsvinde i lang tid.

Kontraindikationer for hårfjerning ved hjælp af pinjekerner

Da pinjekerner er et naturligt fødevareprodukt, er der ingen kontraindikationer for deres eksterne anvendelse. Den eneste betingelse er fraværet af allergier over for pinjekerner. Derudover bør der kun udføres procedurer på intakt hud. I andre tilfælde er epilering fyrretræer helt sikkert.

Sidder ved pejsen

Navigationsmenu

Brugerdefinerede links

Brugeroplysninger

Du er her »Siddende ved pejsen» Hår »HÅRBOG - MANIER TIL AT FJERNE IKKE-HAIRHÅR

HÅRBOG - SÅDAN FJERNER IKKE-BEHOVET HÅR

Stillinger 1 Side 30 af 37

Share120-09-2007 12:51:52

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Dette emne er en TEXT "HAIRY BOOK". For links og links, der ikke virker på åbningstidspunktet, svarer jeg ikke som alle forstår. Grundlæggende er teksten den seneste revision. Alle diskussioner om dette emne er i det næste emne "Spørgsmål om hårfjerning"
Bogen blev udarbejdet af uselvisk oplevelse på forumchanok selvet (desværre døde forumet under barbarernes pres) under den følsomme ideologiske vejledning af LEI (universel tak til hende!); til regelmæssige "rapporter" :) af permanente og variable deltagere i forummet, tålmodigt lægge deres blomstrende organer i navnet på en fælles årsag - behandlingen af ​​hjernen i den hårde del af menneskeheden. Navnet på resten af ​​"Alexandrov Matrosov" vil blive anerkendt af dem, der læser bogen, hvis de er interesserede. Bogen redigeres konstant, mens forumet er i live. Og hvis du er her, så succes for dig!
Fra maj 2007 (sidst redigeret) har forummet eksisteret i næsten 3 år, opskrifterne er velprøvede. Vores opskrifter er gyldige, afprøvet og anbefalet efter LANGVARIG ERFARINGER på os selv!
Ikke i skaldethed lykke! ********* Har du ikke en skaldet bikini og kvinde har en million i en kande ******* Ved at fjerne overflødige hår, uanset om det forsigtigt - ikke tage væk hjerner - de er ikke overflødige ******** har en skaldet bikini og har en mand i en lejlighed ********* Ingen skaldet bikini er vigtig; i brusebadet er du det samme - GUD ********* Kun guillotinen hjælper med det samme - håret forbliver dog, men du holder op med at tænke på dem

Share220-09-2007 12:52:39

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Fra Babu - kompilatoren af ​​denne bog: Piger, kære! Først skal du læse Bogen omhyggeligt (det er ikke så stor), og så begynde at lave noget, som du synes er mest acceptabelt. Opskrifter er opdelt i kapitler, men mange af os bruger flere metoder samtidigt. For at undgå en to-trefoldig forøgelse af bogens lydstyrke registrerede jeg sådanne tilfælde i et af kapitlerne. Derfor kan materialet, for eksempel til nødder, vise sig at være det andet nummer i THONESE's hoved og vice versa. Spred ikke straks til alle måder, en eller to valgte og mest acceptable for disse (dine) forhold kan fungere fint. Omvendt, hvis du starter på samme tid på mange måder, og der ikke vil være nogen effekt, forstår du ikke, hvorfor der ikke er nogen effekt, men hvad det er. Tag din tid - et par måneder kan du være tålmodig (du har allerede levet så meget! J). EFFEKT ER. Du skal bare finde den rigtige opskrift.

Og en anden ting: Elektrolyse er en specialitet, du skal have det godt nok, proceduren skal udføres korrekt, da du har brug for meget erfaring og en let ("kirurgisk") arm. Ellers er der ar, koger og hår vokser som før. Hidtil har vores lidelse for langmodighed kommet til den konklusion, at dette er den mest effektive metode til at fjerne hår (forudsat en dygtig epilator). Efter at have brugt elektrolyse (eller anden form for hårfjerning) udviklet og afprøvet forum (Tons anbefalede bøger) dauber og tinkturer med afkog markant bremse væksten af ​​nye hår i parallel gøre dem tyndere, lettere og mindre hilee. Jeg understreger endnu en gang - vi anbefaler opskrifter, der er milde for sundhed og hud. Hvem kan lide guillotin, gas svejsemaskine, cyanid kalium og andre muligheder for at slippe af med hår eller tanker fra dem, det er fri vilje, men vær venlig at ikke gøre nogen krav mod os - vi annoncerer ikke det.

TEORIEN: http: //goldenlib.ru/health-sovremenkosmetol-chrezmernoeovolosenie-metodidepilyacii.html. Dette websted beskriver i detaljer om overdreven hårvækst, metoder til at slippe af med hår, metoder og apparater der anvendes til dette.

Share320-09-2007 12:53:09

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Hemmelighedenes hemmeligheder (teori)
Hvorfor selv den mest radikale måde ikke kan ødelægge alt uønsket hår straks i en procedure? Hårvækstcyklussen omfatter tre faser, hvor varigheden af ​​hver er forskellig og afhænger af alder og type hårfollikel.
Anagen - fasen af ​​vækst og produktion af hår
Catagen er en mellemfase i slutningen af ​​hvilken follikelen krymper og forkortes.
Telogen - en fase af hvile, på dette tidspunkt kan håret falde ud alene eller fjernes med en lille indsats. Hår falder ud i det øjeblik, hvorunder det - fra samme follikel - begynder en ny at vokse. Menneskehår på et tidspunkt er i forskellige faser, du kan kun ødelægge synlige, være i den aktive vækstfase. Derfor kræver fuldstændig destruktion af alt uønsket hår ved en hvilken som helst metode til hårfjerning mindst tre komplette cyklusser af procedurer. Det tager normalt 1,5 år.

Voksning - voks hårfjerning - Der er to typer: hård (varm) voks og blød (varm) voks. Massiv voks er lavet på basis af fyrresin eller råolieprodukter, så massen ikke knækker og ikke holder for meget, det omfatter vegetabilsk eller citronolie. Hot makeup anvendt i retning af hårvækst. Huden opvarmes under proceduren, porerne åbnes, og håret sammen med voks fjernes ganske let og næsten smertefrit. Ulemper - med en lav kvalifikation af en specialist er der mulighed for en forbrænding. Grundlaget for blød voks er en blanding af fyrharpiks og blødgøringsmidler (bivoks og honning). Hår er relativt let at fjerne. Fordele - Til følsom hud bruges specielle tilsætningsstoffer til at reducere irritation og lindre huden. Ulemper - blød voks opløses ikke i vand, fordi det er nødvendigt at bruge særlige midler til fjernelse heraf. desuden kan proceduren ikke gentages i de næste 24 timer, det er ubelejligt, hvis der er "afdækket" hår.
Shugaring - hårfjerning cremer, som omfatter sukker eller honning. Eksperter kalder undertiden denne sammensætning en vandopløselig voks. Fordele - metoden kræver ikke specielle anordninger til opvarmning af voks, epileringsstrimler, huden efter at proceduren er rengjort hurtigt. Ulemper - hårets længde til succes for en meget smertefuld procedure bør være mindst 6 mm, egnet til ben og arme. De vigtigste fordele ved bioepilation er tilgængelighed, moderat ømhed, hastighed, mere varig virkning. Der er sjældne heldige piger, der bruger denne metode til at slippe af med uønsket hår for evigt. Nogle gange er der et lille fald i antallet af hår, nogle gange bliver de blødere og lettere efter nogle få behandlinger. Den største ulempe er, at proceduren uundgåeligt påvirker fluffhåret, som i nogle tilfælde genfødes i mørkt og hårdt. Over tid er problemet ikke løst og forværret. Der er et andet ubehageligt øjeblik - det sker, at hår, der trækkes ud mod pelsen, begynder at vokse under huden, hvilket forårsager irritation og fremkalder inflammatoriske processer. I nødsituationer, når det er nødvendigt at fjerne en meget kort "pindsvin" på nogle få millimeter, er bioepilation magtesløs. Bioepilyatsiyu gælder på ansigt og armhuler anbefales ikke, men det er bedst at bruge 2-5 dage før afrejse på ferie: huden skal have lov til at slå sig ned i denne tid forsvinder normalt røde prikker i stedet for hårfjerning. Kontraindikationer - individuel intolerance af individuelle stoffer, der er en del af depilationsmassen.
Enzym hårfjerning er en permanent metode til hårfjerning ved hjælp af termoterapi ved hjælp af stoffer, der nedsætter hårets vækst i kombination med voksning. Princippet om enzymfjernelse: termoterapi (infrarød stråling) bidrager til indtrængningen af ​​enzymet, hvilket forstyrrer metaboliske processer i hårsækken. Enzymer giver dig mulighed for at opnå en permanent, bæredygtig, terapeutisk effekt udtrykt i et gradvist fald i antallet af uønsket hår.
Enzym hårfjerning er en kombination af bioepilation og eksponering for enzymer (enzymer), der opløser pærens væv. Efter proceduren skal du bruge aerosolen "Panthenol". Grundlaget for denne metode er brugen af ​​stoffer, herunder enzymer. Dens essens er, at enzymer virker på follikelet, ødelægger det. Processen er gradvis, fordi enzymerne ikke umiddelbart kan ødelægge follikelstrukturen. Det er grunden til den enzymatiske metode også indebærer en vis kurs, efter som ifølge forhandlerne af metoden, kan resultatet være ustoychivym.Dlya til aktive stoffer kan virke mest effektivt, på byggepladser pålægge særlige termobandazhi, og proceduren er under indflydelse af infrarøde tepla.Enzimny metode indebærer at voksaflejring bør bruges som det sidste trin. Det er også nødvendigt at tage højde for, at denne metode er egnet til et begrænset antal mennesker på grund af brugen af ​​kemikalier.

Share420-09-2007 12:55:03

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Og det er ønskeligt at fjerne hårene på LOSTING Moon, når månen er i tegn på kræft, enten fisk eller stenbukken. (Den bedste dag til fjernelse af håret, dagen hvor hårene kan stoppe med at vokse overhovedet). Disse dage (Fiskene, Kræft, Stenbukken) vil være de bedste. Men for at gå til frisøren for et hårklipp på hovedet, så vælg Leo, Jomfruens dage, det er de bedste dage, så dit hår vokser stærkt og sundt, klipp dit hår på Vækstmånen
GRUNDLÆGGENDE BESTEMMELSER FOR HÅRFjernelse Meget godt: Med en defekt Moon i tegn på Stenbukken. Godt: Med en beskadiget Månen, men IKKE i Tegn på Leo og Jomfru. Neutral: Med en fejlmåne i tegn på Vædderen og Tyren. Dårlig: Med en ungmånen og med en aftagende måne i tegn på Leo eller Jomfru. Meget dårlig: Med en ung måne i tegn på en løve eller en jomfru

Til valg af dage til fjernelse af hår er der månekalendere. En af dem: http://astroland.ru/moon/bh.htm

Konklusion 1: Håret skal fjernes fra roden - barbermaskinen passer ikke. Du kan bruge til denne epilator, voks. pincet, i sidste ende (meget udvikler fleksibilitet anden mening: provereno- armhule tinktur partitioner fungerer efter barbering Så du fjerne hår:... 1 Elektrolyse - behov oplevet epilyatorsha () 2 mekanisk epilering (maskiner til epilirovaniya - Brun !. for eksempel pincet, redefedor) 3. pink hot wax 4. ler til fjernelse af hår fra grøn 5. sugaring

Babu: En anden måde at fjerne hår uden rod til dem, der af en eller anden grund ikke kan epilere: På de steder, hvor det er meget smertefuldt at epilere, kan du brænde dem med kampe. Lyset kampen for at bringe til huden og hurtigt holde fast. Efter 4-5 kampe viser det sig perfekt. Det er ikke nødvendigt at lede meget hurtigt, og det er ikke nødvendigt langsomt. Flammen skal "slikke" håret med sin kant, der er den højeste temperatur. Der er effekten af ​​"brændt kylling", håret brændes næsten ved roden.
Bank: Vi havde en pige på forummet, der sagde, at hvis du fjerner håret med naturlig bivoks, så slutter håret efter 10 epilationer at vokse. Hun har selv oplevet, og nu har alle sine venner gjort denne procedure og alle de samme voks. Her er hvordan!
Redhead Beast Så for alle igen om voks. Varm voks er dem, der er på strimler eller med strimler, der har en mere flydende konsistens, eller limes straks på strimler for at varme op i palmerne. De brænder ikke naturligt, men de bruser meget med disse klud. og igen lidt dyrt (og vi kæmper for pris og kvalitet). Hot voks - piger, forveksle ikke med sukker! Den der opvarmes i et vandbad er den eneste fejl. Karamelliseret sukker enklere samme kvalitet voks brændt næsten umuligt, fordi han ikke opvarmes til kogning i et vandbad, bliver det lidt vandig, varmt til at tolerere lidt mere end legemstemperatur - 40 grader sandsynligvis (har til at måle). Den påføres med en spatel med et tykt lag, det opvarmer huden, åbner porerne og med en skarp rykke mod hårets vækst bliver alt dette hurtigt og effektivt slået af. Træk ud på en gang 97%, der er faldet under det, det er dejligt at genapplicere igen. Afbryder ikke hår som en epilator og tårer op med en rod. Når du køber, skal du finde en krukke indhold - fast som plastik - og en stang til anvendelse. Endnu engang skal du gå til enhver stor butik og åbne alle kasser, indtil du finder den rigtige. Men det ligner ikke voks, så læs om sammensætningen. En anden fordel ved det er, at det kan og skal bruges igen, næsten et ubegrænset antal gange. Jeg købte en krukke til 6 euro. Og jeg har nok til mig i nogle få år :) Indtil jeg ødelægger alt for evigt, købte mange mennesker denne særlige pink voks nederst på siden. Omkostninger til januar 2006 135 s. De tilbyder også olie til fjernelse af voksrester - du kan også købe det, komme i brug.

Share520-09-2007 12:55:42

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Barb :. Vi må starte med at tilpasse benene. voksen skal genopvarmes i flydende tilstand (omtrent som flydende honning), hvis den strækker sig, så er den endnu ikke opvarmet. Påfør med en spatel på hårets vækst (jeg plejer at smøre længden - cm 10, bredde - 3-4 cm). Tykkelsen af ​​voksen bør ikke være meget tynd, ellers vil hårene ikke trække sig ud, derfor er det bedre at smøre mm 3. Hun ventede på lidt hærdning, og træk, du forstår, hvornår man skal trække. Hvis voks strækker sig, men ikke åbner helt, så er det ikke afkølet endnu, vi skal holde det lidt længere. Og hvis det går i stykker, har du allerede overeksponeret det desværre. Derfor er det her nødvendigt at finde en mellemgård. En anden. Hårlængden skal være mindst 5 mm. Om den dybe bikini kan jeg fortælle dig, hvordan jeg gør det. Først og fremmest skal vi begynde at trække sig ud hår er ikke kønsbehåring og ned og fra bunden til pubis (godt med saaaaaaamogo bund, godt, du forstår, fra præster) Jeg har hårene vokse til skamlæber og hvis udbredelsen af ​​vækst, og derefter at trække mod hårvækst, så ked af det, kan du rive dig noget, der ikke to..hi hee.. så jeg smøre det med voks mod hårvækst af et lille stykke (hvor til 2 cm, og hvor og mere), og riv den voks på fremmarch! Tro mig, med smerte er der stor forskel. Så da jeg kom til begyndelsen af ​​pubis, gør jeg også imod det, mindre smertefuldt.. og når du allerede stiger op, smør du dristigt på hårets vækst og trækker mod vækst. Bare i virkeligheden er det i en dyb bikini, hvis du smeder alt over hårvækst og trækker mod vækst, er det meget smertefuldt.. og det kan være, at smerten, du kan ikke engang rive væk fra voks og du vil have den der.. (der var sådanne tilfælde i piger allerede).

Ler til fjernelse af hår fra grønne ting
(Usynlig). Det er hvad jeg gravet op: På et kilo sukker tages vand og eddike i lige store mængder - rundt om et glas. Det betyder ikke, at du har brug for hele glasset. Som med kogning af syltetøj fugtes sukker med denne væske og sættes på en langsom brand. På samme måde omrøres det, indtil alt smelter og bliver til en sirup af medium densitet. Derefter hældes en tredjedel af en flaske almindelige grønne ting i den. Så snart hele massen køber den tykke smaragdens lige mørke farve, skal du slukke bryggen. Lad det være lidt suspenderet, men ikke før det størkner helt, men så det kan hældes i en anden beholder. Nu tager vi denne meget forskellige beholder: en stegepande, en salatskål (bare ikke plast), en sildskål. Sæt den sædvanlige plastikpose af dem med hvem vi går til produkter, kun nye. Hældt mørkegrøn sirup hældes direkte på posen i vores valgte form. Og vent på det at hærde. "Clay" til hårfjerning er klar! Hvordan bruger man det? Meget simpelt. Fra den kolde klump rive vi af et lille stykke og forsigtigt æler det til lerets tilstand. Overdrive det ikke: det er umuligt for massen at flyde, overophedet i hænderne. Nu gør vi følgende manipulation. Ved hjælp af en tommelfinger, som billedhuggere udjævning ler gør, anvender vi et tyndt lag af den opnåede blødgjort masse på det ansigtskinds område, som vi ønsker at redde fra vegetation. Ler vil holde sig som et gips. Og ligesom et gips, vi straks rive det af, "skrælle det af": disse to bevægelser bør næsten fusionere i en: "Jeg satte den på - jeg skrællede den af". Vi kryber langs hårets vækst - skræl i retning af deres vækst. For eksempel et overskæg: smør fra næse til læber, rip off - fra læber op til næse. Du bestemmer selv, hvor længe du effektivt kan bruge den lille klump, der blev æltet. Normalt et stykke er størrelsen på en halv valnød nok til hele ansigtet.
. Og i går kunne jeg ikke modstå og muddied sukker på eddike med strålende grøn og lavede en meget dyb bikini. Meget godt. Rot ud selv tykt hår. Jeg forventede ikke. Med glæde angreb hun armhulerne. Ødelagt dem også. Med næsebor, skælvende fra nervøs spænding, angreb deres ben. O. Brown hviler! Det er en skam, at der ikke er nogen nødderødder. Og tinkturerne sluttede op. Ifølge Baba opskrift, tænker Wanga sig med træagtige aske. Så piger der ikke kan finde voks - det er en mulighed. Jeg tog et glas sukker, et halvt vodka glas vand og eddike og en teske grønne ting. Sukker hældte en blanding af vand + eddike, men ikke hele glasset, men således at sukkeret kun opløses. Da hun kogte blandingen (allerede med Zelenka), ønskede hun at prøve hurtigere, tog en teske lidt og hurtigt afkølet, men hun frøs karamel - og ønskede ikke at varme op på nogen måde. Jeg sprøjte hurtigt i en blanding af eddike, der ikke var frosset endnu (et sted en spisesked) og igen på ilden. Alt er så smukt skummet, en lille kok. Men jeg anbefaler ikke at sprede det i cellofan, så er det hårdt revet, men at tage noget emaljeret træ, hvilket ikke er synd. Det er alt sammen. (FORSIGTIG: Nogle "grønne" virker ikke, så det skal være første gang, tilsyneladende at prøve en lille mængde)

Share620-09-2007 12:56:51

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Shugaring (Agrippina)
Ingredienser: 2 bord. skeer vand, 4 bord. skeer af sukker, 1 tsk citronsyre. En kasserolle (fortrinsvis lille) og strimler til voks (for mangel på det, stof kan tilpasses, det vigtigste er, at de er bomuld og ikke strækker sig). Vi putter gryden på en lille ild, hæld i vand, varm det op. Tilsæt sukker. Rør til det opløses. Forsvundet? nu tilsættes citronsyre. Igen blander vi os. Er brygningen lidt gul? lugter det som slik? det betyder klar)) De sætter det afkølet, men vi går til brusebadet og forbereder de eksperimentelle områder. Skrub, vask. tørre tørre Blandingen er afkølet ved denne tid og fortsæt til udførelsen. Smørret dette "slik" område, sæt strimler og rraz! spjættede. Højt råbe)) Ja, et par vigtige punkter! Det område, der skal behandles, skal være tørt! hvis du pludselig har et "slik" tilbage på din fod og ikke holdt fast i strimlen - det betyder at du skal forbedre opskriften) Sukker er anderledes overalt. Hvis voksen frøs - betyder det meget sukker! Det skal igen fordøjes. Tilsæt lidt vand (om en ske) hvis "shugaring" ikke fryser - der er lidt sukker, derfor fordøjes og tilsætes sukker. Ja, ikke så let, men det er kun første gang. så vil kogeprocessen ikke tage 10 minutter. Korrekt færdig shugaring kan opbevares i en låsbar beholder - det taber ikke dens egenskaber. Piger. Vær opmærksom på. Shugaring køler ikke ned om 5 minutter! Pas på ikke at skynde dig. Hvis pludselig sammensætningen ikke fungerede, må du ikke smide den væk - modificere Det er ikke nødvendigt at smøre med et tykt tykt lag. Og en lidenskabelig gryde, klæbrig fra vores eksperimenter, sættes under en strøm af varmt vand eller fyldes med vand og varme på ilden. Og det vil ikke være nødvendigt at skrubbe denne klæbrige masse, den smelter

Konklusion 2 Ø Fjern håret er bedre med en tabende måne i tegn på Stenbukken, men ikke i tegn på Leo og Jomfru. Fra juli begynder månen i Stenbukken at vokse. Du kan også slette i tegnene Fisk og kræft). Mere detaljeret bør dagene til hårfjerning ses i månekalendrene. GRUNDLÆGGENDE BESTEMMELSER FOR HÅRFjernelse Meget god: Med en defekt Moon i tegn på Stenbukken. Godt: Med en beskadiget Månen, men IKKE i Tegn på Leo og Jomfru. Neutral: Med en fejlmåne i tegn på Vædderen og Tyren. Dårlig: Med en ungmånen og med en aftagende måne i tegn på Leo eller Jomfru. Meget dårligt: ​​Med en ung måne i tegn på Leo eller Jomfru. For valg af dage til hårfjerning er der månekalendere. En af dem: http://astroland.ru/moon/bh.htm Ø Fjern hår er bedre på den sidste menstruationsdag (Helen-Helen) Jeg giver meget effektiv rådgivning og enkel, som alle strålende. Jeg fik det fra en ven, der blev fortalt om det af en kosmetolog. Jeg har aldrig mødt dette andetsteds. Det er meget enkelt. Gør hårfjerning på den sidste dag i din periode. Gå ikke glip af denne dag! Håret vil vokse langsomt og tyndt. Hvis jeg gør denne dag, sommetider gør jeg ikke epilere den næste måned. Hvis jeg bliver vred på denne dag - så vær venlig hver uge for at tage epillatoren i dine hænder. Det drejer sig om hormoner. Held og lykke til alle

Share720-09-2007 12:57:28

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Som praksis viser, afhænger effekten af ​​tinkturer og afkog på to hovedfaktorer - tilstedeværelsen / fraværet af hår på hudområdet og den temperatur, hvor effekten finder sted. Mangel på hår gør det muligt for stoffet at trænge ind i hårpæren. Høj temperatur udvider porerne og fører til samme effekt. I andre tilfælde virker stoffet hovedsageligt på huden uden at ødelægge pærerne og har ringe virkning på hårvæksten.

Konklusion 3: Før det aktive stof påføres, skal huden opvarmes (dampet), varme stoffet om muligt Du kan lave en komprimering (cover med film og wrap i en time eller to) eller et varmt / varmt bad. En anden mening: Du kan ikke gøre dette, men gør rigelige anvendelser (for eksempel tinktur) så ofte som muligt, eller smør bare ved stuetemperatur - fungerer også fint

Share820-09-2007 12:58:20

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Konklusioner for august 2007:

1. Tinkturen af ​​valnødskillevægge eller fyrretræer samt fyrskaller fungerer bedst sammen med klumper, men du kan bruge ikke-krydrede nødder, helst friske. Brug kun 1 gang!
2. En fin bouillon (infusion) af pinjekegler og / eller fyrskaller samt skaller og / eller valnødskillevægge er fremragende.
3. Grøn valnød fungerer godt, med både saft og frisk valnød. Der er en ide at lave en tinktur af en grønnød: drej de grønne nødder gennem en kødkværn og tilsæt ca. 1: 1 alkohol.
4. Well virker SOAP (sæbeaske eller askepap), især i forbindelse med tinktur.
5. Punkter 1-4 fungerer bedst for epileret hår.
6. Jod, kaliumpermanganat og soda fjernes fra eksperimentet som ikke berettiget - det er skadeligt, det tørrer huden, brænder og så videre.
7. Pimpsten virker, men det tager meget tid og tålmodighed. Og meget ømhed i forhold til deres hud (selvfølgelig ikke på ansigtet).
8. Gurkemeje - fungerer meget godt, især i bikiniområdet.
9. Datura - ifølge sjældne anmeldelser fungerer det godt, men det er giftigt!
10. Gidroperit - irriterer huden, giver ikke mærkbare resultater på hårfjernelse
11. Grøn druer - ikke nok information
12. Mack Cats - ingen oplysninger
13. Askedder - se MYSSOL
14. Urtefrø - et lille antal positive anmeldelser, ingen statistik
15. MYZOL - i forsøgsfasen, men positiv feedback
16. Citron - en lille smule positiv feedback. Forsigtig med de følsomme steder i huden - giver irritation, nogle gange stærk (den samme syre!)
17. Sibirisk cederharpiks - lidt information, men det er positivt.
18. Eksperiment med almindelige pinjekegler - resultatet er negativt

Share920-09-2007 13:00:14

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

OPBEVARING AF MÅLE TIL OPHÆVELSE AF UKVALTIG HÅR
v Alkoholholdig tinktur af valnødskillevægge eller pinjekerner (UNKALINERET) nødder skaller (du kan tage hele pinjekerner) - meget gode resultater
Mila: I "vores" tinkturer indeholder TANIN (Tanninum, Acidum tannicum). Halodikinsyre. Lysegult eller brunligt amorft pulver med en let ejendommelig lugt, astringent smag. Letopløseligt i vand og alkohol. Vandige opløsninger danner bundfald med alkaloider, proteinopløsninger og gelatiner, salte af tungmetaller. Anvendes som et bindemiddel og et lokalt antiinflammatorisk middel. Den sammenhængende virkning af tannin og andre astringenter er forbundet med deres evne til at forårsage proteinudfældning til dannelse af tette albuminater. Når de påføres slimhinder eller på såroverfladen, forårsager de delvis koagulering af slimproteiner eller såreksudat og fører til dannelse af en film, der beskytter mod irritation, følsomme nerveender af de underliggende væv. Samtidig bidrager reduktionen af ​​smerte, den lokale udbredelse af fartøjer, begrænsningen af ​​sekretion samt den direkte konsolidering af cellemembraner til et fald i inflammatorisk respons. Tannin er ordineret til inflammatoriske processer i mund, næse, hals, strubehoved i form af skylninger (1 - 2% vandig eller glycerolopløsning) og smøring (5 - 10%) med forbrændinger, sår, revner, bedåringer (3-5-10% salver og løsninger). Indvendig tannin (som protivopoloznogo betyder) tager ikke, da det primært interagerer med proteinerne i maveslimhinden; når de indtages i store doser forårsager tab af appetit og fordøjelsesbesvær. På grund af det faktum, at med salte af alkaloider og tungmetaller, danner tannin uopløselige forbindelser, bruges det ofte ved oral forgiftning med disse stoffer; Det anbefales at vaske maven med O, 5% vandig opløsning af tannin. Man bør huske på, at tannin med nogle alkaloider (morfin, kokain, atropin, nikotin, fysostigmin) danner ustabile forbindelser, derfor skal de forsigtigt fjernes fra maven, når de vaskes. Tannin er en del af Novikovs antiseptiske væske. Til smøring af huden (med brænder af II-graden) R s.: Tannin 2,0 Glicerini 20,0 T-rae Iodi 1 ml M.D.S. Til smøring af tandkødene R p.: Sol. Tannini 0,5% 2000 ml D.S. Til maveskylling ved forgiftning med salte af alkaloider og tungmetaller
UNKALEN Pine nødder - frisk, saftig, når splintning af olie er presset ud, de lugter (!) Med harpiks holder skallerne lidt, tinkturen bliver straks malet i en tyk brun farve, efter et stykke bliver det klæbrigt og tykt. HEMA nødder er tørre, lugter ikke, holder sig ikke, tinktur er ikke malet
Nussia: Kogt kogler er kedelige, dækket med en hvidlig blomst og små dråber af hvid harpiks, skalaerne kommer ud med en vis indsats. Ved kogning smelter harpiksen og dækker jævnligt keglerne, de bliver "lakeret", brunfarvet, vægterne kommer let af. Ikke-kogte nødder er frostede og også lidt hvidlige, rødt-skinnende og intenstbrune. Smagen af ​​nødder er også anderledes.
Laya: Pund møtrikkerne, fjern skillepladerne, læg i et mørkt glasskib, hæld i alkohol, luk tæt og sæt et mørkt sted i en uge. Færdig tinktur til smøring (fortrinsvis ved sengetid) område med øget hårvækst. Dette skal gøres dagligt i 2-3 måneder eller flere gange om dagen. Hver gang vil der være en vis mængde hår falder ud. Men igen, jo tyndere og svagere dit hår jo hurtigere falder det ud og omvendt. Nogle af deltagerne i eksperimentet tilføjer også skaller (det er meget lang tid at grave ud disse partitioner. Men det var ikke den oprindelige opskrift. Du kan også bruge pinjekerner (eller hæld nødder i skallen med det samme) - der er en antagelse om, at denne tinktur er stærkere.
Baba: Den endelige version af opskriften af ​​tinktur som følger: mørk glasbeholder (fortrinsvis med vid hals, hvis ikke mørkt glas - indpakket sædvanligvis i et mørkt papir eller folie) for at udfylde næsten til toppen (du kan ikke top til bund - vigtigst af alt, at der på toppen af ​​de faste skaller var alkohol) partitionerede valnødder (jeg plejede at tage valnødder og pekannødder sammen - virkningen af ​​at bruge pekannødder er den samme som valnødder) eller skaller / hele fyrretræer, hæld alkohol med alkohol - 96 * er bedst, men du kan også 70 *, uden alkohol vodka kommer ned 4 0 * (jo stærkere alkoholen er, desto bedre trækker de nødvendige stoffer fra skallerne eller skillevægge) - således at alkoholen dækker skallerne, strammes tæt op (!) Og sættes på et mørkt sted i 2 eller flere uger, helst mere end 2 måneder. Efter et par uger kan du begynde at bruge tinkturen, men ikke hælde det, men lad det komme længere ind (jo længere tinkturen er infunderet, jo mere effektiv er det). Før du bruger tinkturen, skal den fortyndes med vand, så procentdelen af ​​alkohol er ca. 70-50 (dette er gjort for ikke at brænde huden). 70-graders tinkturer trænger bedst gennem huden. Efter epilering fedtes det epylerede område med tinktur stort og så ofte som muligt. Du kan tage en deodorant til dette formål og udfylde det med tinktur i stedet for indholdet, eller tag en pipette og dryppe eller hælde ud af det på huden, gnid det med en pipettestang eller bare med din håndflade. Eller smør med en kosmetisk børste. Smør tinktur umiddelbart efter epilering flere gange om dagen i 3-5 dage.
BIVIRKNINGER: Forbedring af hudtilstanden observeres (mærkeligt nok J) efter behandling med tinkturer - helbredelse af mindre ridser, sår, udglatning i huden og rynker. Der er en forbedring i tilstanden af ​​de venøse knuder på ben og ansigt. Jeg har klart reduceret fedtmol, der faldt ind i spredningsområdet (afkog plus tinktur) - de bliver flade og mindre i størrelse.
HOVED VIRKNING: PRAKTISK I ALLE ANVENDELSE AF TINCTURES (CEDAR EN LITT MERE EFFEKTIVT) BEMÆRKET LANG VÆKST HØJ OG HVID KLAR FOREBYGGELSE OG FORTRÆDNING AF DE RESTEREDE
FORSIGTIG: Du kan ikke alternative typer af tinkturer - hvis du begynder at behandle et bestemt sted med en tinktur, skal du fortsætte med det. Alternativet af tinkturer på ét sted fører til forbedring af hårvækst L. Vigtigt antagelse. Måske forårsager en ændring af tinkturer (overgangen fra valnødder til fyrretræ og omvendt) øget hårvækst (selv om hver af tinkturerne individuelt sænker deres vækst og ødelægger løgene). Antagelsen er ikke blevet bevist, men det sker på grundlag af erfaringerne fra flere deltagere i forummet (Laya, Lenok, Barb. Hvem ellers huske? Spørg dem, der brugte begge tinkturer, dele dine indtryk her eller i forummet) Begyndere! Ikke eksperimentér - vælg noget en)
Babu: Efter et år skiftede jeg tinkturerne og begyndte at bruge urteinfusioner blandet sammen. Forringelsen bemærkede ikke. Kun forbedring.
. Når jeg renser møtrikkerne, tilføjer jeg til skillevæggen alt, hvad der kan skrabes af med en fingernegl eller en finger fra indersiden af ​​møtrikken (bortset fra den spiselige del, selvfølgelig J). Tinktur viser sig meget god. Marusya skrev i afsnittet "BROWNES", at hun havde et vaskulært net på hendes ben, der var væk fra afkaster af nødder. Jeg har samme virkning fra brugen af ​​tinktur af skillevægge.
tapo4ka: spurgte bedstemor folkeopskrifter. Hun svarede straks - åndens tinktur af skillevæggen! Forresten havde jeg på en eller anden måde ikke opmærksomhed - hun har ikke disse unødvendige hår overhovedet. I sin ungdom påførte hun håret i ca. 3 måneder til hendes hår. Efter 3 måneder faldt næsten hele hendes hår, som hun fortalte. Og så til den fuldstændige skaldethed smedte hun et sted et halvt år!
Jeg smed 95% af valnødder med tinktur af væggene på ikke-epilerede dele af kroppen (jeg behandlede armhulerne og benene). Jeg forsøgte at anvende ufortyndet tinktur hver morgen, før jeg gik i seng, jeg skyllede af det under brusebadet. Håret blev gradvist tyndere og mindre mærkbart (forresten, min mor bemærkede, at jeg på en eller anden måde ikke bemærkede forskellen i starten). Men efter tre måneder - resultatet! (Håret var meget stramt og sort))) Så nu er jeg tilfreds med de skrøbelige og retfærdige hår, der ikke er mærkbare)) Men vær opmærksom - jeg er 20 år gammel, har altid brugt voks og epilator, barberet kun et par gange!
Babu: Jeg har lignende resultater, og jeg har bemærket (og nogle piger skrev også dette), at hvis du jævnligt smeder med koncentreret afkogning (valnød eller cedertræ) eller høj koncentration af tinkturer på håret, så bliver håret efter et stykke tid (individuelt naturligt) svagere, tyndere, lettere og bogstaveligt talt trukket ud med fingrene, og efter et stykke tid bliver de mindre hyppige. Lad os vente på resultaterne fra J.
Laya: GIRLS, Jeg vil skrive mine vigtige observationer. Så vi har to typer tinkturer - på cedertræskaller / nødder og på valnøddernes vægge. Så jeg har vægtige argumenter for både den ene og den anden). Det viser sig for vigtigt. Kort sagt, piger, lyt, jeg lavede begge tinkturer. 1. Cedar skaller fyldt med alkohol lidt fortyndet (60% et sted), insisterede, smurt. 2. Valnød skillevægge fyldt med vodka (40%), insisterede, smurt. Og siden flere måneder er gået, kan jeg give en ædru vurdering af begge midler. Piger, klart, jeg var bedre hjulpet af tinkturen af ​​cedertræer. Tinktur partitioner hjælper mindre. Nu er spørgsmålet: hvorfor? Jeg ved det ikke sikkert, måske er det valget af det "insisterende" produkt, eller måske i grader af alkohol? (Opskrift sendt af Laya)
Tanita: Der er et vigtigt punkt, jeg er næsten sikker på dette, faktum er, at jeg aldrig har haft epileptisk døsighed før, kun barberet. Efter at jeg havde deres epilering straks smurt med valnødtinktur, hver gang de blev mindre og mindre.

Share1020-09-2007 13:00:53

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

Orlik: Nu kan jeg fortælle dig om et bestemt resultat. Fra det nye år efter standard epilering på benene med en epilator, er Brown smurt med cedertinktur. Som et resultat begyndte hårene at vokse mindre og tyndere. Armhuler - der har kun været varm voks siden februar, hårene er også blevet tyndere, lettere og vokser langsommere. Bikinier er også varme voks en gang om ugen - det eneste der - nogle gange vokser i, når jeg glemmer at skrabe mig selv, så skal jeg desinficere dem og hente dem ud med en nål. hvad skal man gøre? Generelt går processen med skaldethed langsomt men sikkert.
Møtrik: Træk på hagen med pincet eller en epilator, og derefter hver dag med tinktur smear fra skillevægge. Du vil vokse hår igen, og du vil være i stand til at trække det ud med din hånd.. og smøre igen med tinktur.. der bliver ikke mere))

Nicky: En anden rapport - tre måneder er gået siden begyndelsen af ​​brugen af ​​tinktur på valnødder skiller sig gennem hele kroppen efter epilering. Resultaterne er fantastiske! Bikinia - overraskende det bedste resultat, minus 70 procent af tykkelsen og hårvæksten! Nu kan jeg sikkert fungere som en epilator - og jeg begyndte med pincet, og derefter efter 100 gram brandy! nu meget hurtigere og lettere. Hænder - minus 30 procent begyndte sandheden omkring to måneder siden. Armhuler - minus 30 procent. Det sværeste med benene, da der er mange år barberet, men der er et resultat, men ikke så markant, et eller andet sted minus 20-15 procent. Men der er fremskridt og konstant motivation for at bringe sagen til en sejrende ende. Det er allerede behageligt, at det er nødvendigt at epilere sjældnere, og min barbermaskine har ligget og keder sig i nogen tid nu i tre måneder allerede. Så fortvivl ikke, fortsæt og du vil helt sikkert få!
Lenok: Piger, og her er jeg! Jeg har for nylig klaget over, at jeg smeder min hage efter at have plukket, men det hjælper mig ikke! Så jeg skynder mig at behage dig og mig selv! Faktum er, at jeg ved dumheden i begyndelsen af ​​8 til 1-2 år syntes at trække de lange hvide hår ud.. men de dumme vidste ikke, at de senere ville vokse, men mørkere og federe! men siden Jeg ofte fange før den forhadte hår uheld rippe ud af en anden klump af vellushår, et eller andet sted i det forløbne år, jeg havde været til at rive dem hver dag, og 7 stykker af tilsyneladende tinktur på en gang virker ikke, jeg tænkte, fordi alle håret var i forskellige stadier af vækst. Men nu har jeg bemærket, at jeg ikke længere skal rive dem ud hver dag, men et sted på en dag og kun 3 stykker. her er hvordan, jeg er meget glad. så ansigtet virker.
MARYASHA: Nogle af deltagerne i eksperimentet tilføjer også skaller (det tog lang tid at slå disse partitioner ud. Men det var ikke den oprindelige opskrift. Du kan også bruge pinjekerner (eller hæld nødder i skallen med det samme) - der er en antagelse om, at denne tinktur er stærkere. Og det er også muligt, at håret også dræber alkoholkomponenten, det vil sige, det er bedre at ikke fylde det med vodka, men med alkohol (medicinsk eller teknisk) eller alkohol fortyndet til ca. 70 grader.
Det er bedre at anvende tinkturen umiddelbart efter epilationen og i de næste tre dage (flere gange om dagen), så begynder håret at vokse, og dets effektivitet falder. Selvom tinkturerne er mange, og det er ikke synd, kan du gnide hendes hud dagligt indtil næste hårfjerning. Stof til at have tid til at trænge ind i huden og handle på pæren (alkohol fordamper meget hurtigt), lidt bedre at dampe huden (varmt brusebad, varmt vand komprimere i 3-5 minutter, etc.) komprimere de fleste tinkturer ikke virkelig anbefale - kan du brænde hud! Især hvis tinkturen er pæn alkohol

Kirsebær: Hvad en skønhed! Jeg smeder tincture uge. Jeg besluttede nu at plage mig selv med en epilator. Hvilken lykke er det ikke smertefuldt! Hår efter tinktur tonyuky, flyve ud som urværk. Smørret en lille rødmet hud med tinktur, 5 minutter og et overskæg gik forbi. Nå, jeg tror det i år vil jeg endelig bære SHORTS! Nu tager jeg toppen af ​​benene og bikini. Jeg begynder at lide denne procedure!

Hun: Og jeg bærer stadig tinktur af valnødspartitioner. Du ved det, ikke "måske", men det virker faktisk. Jeg har næsten ingenting der. Jeg tror, ​​at de sjældne hår, der ikke blev trukket ud af rødderne, dukkede ud.

Lala: Det er mig, infektionen, der kom op med infusionen i flasker af dezika pour, desværre er der ingen tid til at afmelde. deling, samt den sidste gang resultaterne: ben vundet med 50-60% (eller snarere svært at sige), podmyhi bedes de fleste (1 hver anden måned, og jeg er en gudinde.!), den hårdeste med øjenbryn og bikini, men resultaterne er synlige. Jeg gør alt som før, jeg trækker mig ikke tilbage et enkelt skridt. Tinktur på cedernødder. Efter epilering 4-5 dage smeder jeg, så venter jeg, mens den vokser! som for glatte ben i 3 uger, er det helt individuelt, i starten havde jeg sådanne uger 2, så ventede jeg en uge for at vokse en bedre griber med en epilator, så det viste sig at en gang om 3 uger nogle gange 4. Nu vokser håret Jeg er meget langsommere, så jeg gør mindre hårfjerning: benene hver 4. uge, alt der er over knæene en gang om måneden og en halv, undertiden bliver jeg doven, det viser sig oftere, puster hver anden måned (første gang var der nok feje i en uge eller en og en halv) Jeg ved ikke engang, hvor ofte, men oftere end en gang hver og en halv måned med en sådan kant ikol jeg er der med jod ikke smøre, kun likør, er resultatet ikke tastolko stærk bikini mens oftest teroriziruemy websted.

Prickle: I går havde hun hendes armhuler og smurt med tinktur af alkohol på valnødspartitioner. Jeg vil sige dette, resultatet på min armhuler er elegant, på venstre side er der flere af disse, og på den højre er en smule generel. Selvom det plejede at være 5 gange mere. I hvordan

BABU: Partition tincture fungerer fint, hvis du insisterer på det godt og ikke fortryder det og smør det hele tiden i 4-5 dage efter epilation (jeg begyndte at smøre det hele tiden, næsten hver dag og meget rigeligt). Våben næsten hår vokser ikke (jeg barberet og ikke epilerer), ben og arme - hvor de vokser - tynde, så du ikke kan epilere. Maven er også meget bedre. Jeg ser ikke bagud. Bikini, som jeg kunne - epilere, at jeg ikke kunne - jeg brænder den med en mesol (eller med en mesol? - Mila, hvordan har det det rigtigt?). Myzol - efter tinktur, den anden dag efter epilering, og du kan ofte! Generelt fungerer alt, men ikke straks (dette er en note til nye). Hun tilføjede pillboxen til håret på steder, hvor det var umuligt at epilere, og til de epilerede steder såvel som til barberede armhuler. Nogle gange efter epilering (eller barberingsarmhule) smeder jeg med citron... Virkningen er - håret er tyndere, lavt, tyndt og vokser meget langsommere end før. Hurra!

Nati: 140 valnød blomster til 200 gram alkohol 10 dage for at insistere på at smøre benene og håret permanent fjernet. forsøgt, hår er ikke længere 10 år

Katyukha: Piger, jeg læser dig i lang tid, allerede 3 måneder værd for tinktur på skillevægge! Den 14. februar lavede jeg det første eksperiment - og jeg er i SHOCK. Håret på mine ben er som logfiler, der plejede at være 4 brune hårfjerning, men det er meget smertefuldt for bloddråberne på mine ben. Derfor epilerede hun ikke igen - hun barberede bare og spredte et ben med et afkog af valnødskaller, den anden - med lidt aske af det med vand. Jeg sad sådan i ca. 30 minutter, og af og til vådede mine ben igen med kompositioner. derefter - vasket og alle smurt med alkohol tinktur af skillevægge. Hår er nu 30% mindre! Det er tyndere, vokse 2 gange langsommere. Der er skaldede pletter med en møntstørrelse, hvor intet vokser overhovedet. På samme tid er fod med aske værre end med bouillon. Afkogningen fungerer bedre! Dette er resultatet !!

Share1120-09-2007 13:01:33

 • Forfatter: Babu
 • ven
 • Beliggenhed: Middelhavet
 • Registreret: 12-09-2007
 • Invitationer: 0
 • Beskeder: 707
 • Respekt: ​​[+ 13 / -0]
 • Positiv: [+ 31 / -0]
 • Køn: Kvinde
 • Sidste besøg:
  13-10-2010 18:11:14

v Broth pinjekerner (UNKALEN) eller valnødder - gode resultater

ADVARSEL! Pine Cones var allergiske til pinjekerner!

Mor Cree: Tag pine nødder, kvælning. Spis en nødløg, og skallerne, og hvis der er kegler, sæt i en gryde (som ikke er en skam), hæld vand på to fingre over skallen og læg det i en skål med vand. dvs. vandbad, når i den nedre pande vandet koger skallerne op og i 40 minutter. Sluk det, og lad det stå lidt under låget. (Du kan knuse skallerne og bumpene og derefter anvende denne tykke og under filmen.) Tag et terryhåndklæde (hvilket er ikke synd) sug i varm bouillon, let presse og påfør. Cool, ny. Kun mit råd, gør alt i handsker! Held og lykke!

Arina: Jeg brugte valnødskillevægter tinktur, og for sidste gang besluttede jeg ikke at smøre med tinktur efter epilering, men fyldt med kogende vand til skillevægge i en termos med kogende vand i 24 timer. Resultatet er fantastisk! Effekten er meget stærkere end efter infusionen! Det kan naturligvis være et tilfælde, men det tror jeg ikke på. Jeg vil prøve yderligere.

Babu: En anden skrev hvad han gjorde som Arina, og effekten var god. Jeg fik en bedre effekt end tinktur fra en afkok af pinjekegler med skaller, men tilsyneladende var undercooked - jeg vil blive rettet. Ikke desto mindre var effekten bedre end ved brug af valnødspaltningstinkturer.
Hvis det er ubelejligt at "snyde" skaller eller skillevægge, kan du bruge en trykkomfur (jeg laver mad som hovede grød - langvarig). Fyld den gamle gryde (hvis det er en skam at lave mad i en trykovn) næsten til toppen (3/4) af skallerne, fyld den med vand, dæksel med låg og sæt det i trykkomfuret fyldt med vand op til halvdelen af ​​panden med skaller. Luk alt som det skal være forseglet og sat i brand. En halv time i en trykkomfur svarer til 3-4 timer på en simpel ild. Derefter skal du ikke åbne straks - lad det bryde (plus effekten af ​​en termos). Nå, og tag så sjælen væk. I køleskabet sætter jeg det efter at have tilføjet tinkturen for sikkerhed og bedre absorption. Derefter i et krukke i badeværelset dækker jeg låget med en slids, hvor jeg sætter en kosmetisk børste i. Med det smeder jeg alt, hvad der er nødvendigt så ofte som muligt. Og jeg opvarmer det ikke op, men ved stuetemperatur. Hurtig og bekvem.
MY PATENT: I ​​en afkogning af pekannødeskaller (som ligner på valnødder) tilføjede jeg ikke kun tinktur af cederskaller på omkring 50:50, men også sediment fra tinktur (insisterede på cedertræer i form af støv). Resultat: Smør meget bedre, næsten ikke dråber og strømmer ikke, er blødere for huden end en ren tinktur, i stedet for vand til fortynding, igen et ekstrakt med den effekt, vi har brug for. Forsigtig: Efter spredning anbefales det ikke, at folk kun vises, hvis banken er røvet J, og det er bedre at passe ind i dørstolpen, ellers vil der være brune pletter på dem. Men tørt træsko fjernes simpelthen for hånd, så det er ikke nødvendigt at skylle med vand

Hooligan: En afkogning opfører dig mere ædle, hvis du laver spiritus i det! Til cederen vil jeg sige, at han er bedre at smøre den. Uden alkohol samles det på huden med dråber, der hurtigt ruller af. Og i den berusede tilstand falder meget jævnt! Derudover opvarmer alkohol i sig selv og forbedrer permeabiliteten. Kun i tilfælde af en brandmand advarer jeg dig: det er ikke nødvendigt at hælde ind, men i afkogning, der bruges udenfor) Og jeg kender dig eksperimenter-rationalisatorer))

GIRL SAMARA: "Jeg har også et problem med uønsket hår. Men i modsætning til valnødder forsøgte jeg at udføre prøver med cedertræ. På råd fra en meget gammel dame, der ikke har hår på benene, ansigtene, de intime steder og under hendes arme, fordi i sin ungdom samler hun nødder til salg med piger, i badet kogte de dem og kogte kegler blev solgt. Her med dette kogte kogte vand hældte de hårstykker og efter flere gange faldt mit hår lige for evigt. Min søster og jeg besluttede at prøve denne sag. eka, og jeg er blond, men håret på mine ben er ikke for blond. Friske cederkegler blev brygget, og overfladen af ​​benene blev smurt med harpiksvand. Panden skal virkelig tages dårligt, ellers skal du ikke vaske det af harpiksen. bare trækker på dem med mine fingre. Men jeg afsluttede ikke processen og flyttede fra Sibirien til en anden region. Der er ingen cedertræ, jeg er derfor interesseret i fortsættelsen. Held og lykke til alle! " Til Lenka og andre, der skal rengøre, male eller andet, hvordan man tæmmer støv - Det skal ikke gøres. Bare tag en kegle og kog den. Du kan helt sikkert få nødderne, hvis du vil spise. Essensen er ikke i kernen, men i tøj i øvrigt med Smolensk tøj. Selvom jeg ikke kan sige noget om at smøre kun en skal. forsøgte ikke. Julia, en ven med rette sagde, at keglerne modnes kun i september. Jeg tror at med unge knopper får du hurtigt et resultat, da der er en masse tjære i dem, og de er meget sammenhængende. Jeg plejede at prøve på tungen, så smag som umodne valnødder. I dette tror jeg, de er ens i egenskaber til hård ødelæggelse. Selvom jeg selv gennemførte tests om vinteren, da møtrikkerne var langt fra grønne. Genlæse mine indlæg ovenfor, hvis der er spørgsmål om, hvad du skal bruge. Jeg kogte kegler i almindeligt kogende vand. Håret pensioneret på nogle steder. Jeg gentager igen - jeg har ikke afsluttet processen. Anvendt på fødderne af dag 10. Det var tilfældet i december. Jeg tror, ​​at det var nødvendigt 2-3 dage for det fulde resultat. Min gylle i gryden var ikke, da keglerne med fedtet gav os et normalt, lidt tarryvand af en hestfarve. Påfør håret og lad det tørre. Så snart vandet tørrer op, er huden og håret lidt bundet - toneffekten virker. Så efter en anden time forsvinder denne virkning. Jeg smeder igen. Og så i løbet af dagen, når derhjemme eller gratis. 2-3 gange. Det er muligt mere. Afhænger af dig. Jeg vasker ikke bouillon. Det tørrede bare ud.
Af den måde sagde de også, at jo rigere afkogingen er, desto bedre. 5 kegler og 2 pakker med skaller. Forresten, de der har røde punkter på benene fra epilatoren - jeg har næsten helbredt, jeg kan råde dig om salve - eller du har lidt i 2 år, nu vil jeg endelig gå i nederdele! To gange om dagen - diprogent salve (bedre creme og ikke salve, fordi den er olieagtig og ikke absorberet, den er snavset, men kunne ikke findes i form af fløde). Resultaterne blev mærkbare efter den første nat. Helt nok. Du kan derefter fjerne bouillon og smøre den i køleskabet, før håret begynder at svække. Ja, du vil se for dig selv. På sengen efter natten vil de blive og de kan trækkes let og smertefrit ud med fingrene. PS. Jeg forsøgte ikke at korte hår denne cedar metode. Jeg ved ikke, hvordan det virker på korte hår, men det virker for moderat langt eller langt. Min kæreste sagde for nylig om den franske metode til at bremse hårvækst - efter fjernelse smør med et stykke citron. Forever fjerner ikke, siger, men meget langsom vækst. Jeg ved det ikke, prøvede ikke. Hvem har måske hørt om dette?

Skræmmer: Kun nu lærte jeg fra min lodger-altayki om cedertinktur. Det viser sig, at hun gjorde netop det. Den hælder cedertræer (ikke hele nødder), nogle gange sammen med kogtanken med kogende vand (det vil sige, koger ikke) og afkøles ved stuetemperatur. Desuden bør kogende vand i volumen være lige så meget som skallerne selv. Og derefter (efter et brusebad) opvarmes denne badyaguen i en ske og med en fleece smører læberne og dyb bikini. Hun siger, at hun er blevet behandlet på denne måde i et år, hun har aldrig brugt en barbermaskine og epilatorer i sit liv. Nu har hun al sit hår hældt og i fire år ved hun ikke, hvad hår er på unødvendige steder. Forestil dig?
(Ca. en måned senere): *** Da jeg er på forummet, havde jeg engang en ben-armlæn. Derefter staidede de dem en uge to gange om dagen (efter et brusebad) med cedertekoktion, smurt med gurkemeje et par gange (gulning passerer den næste dag). Siden da er der ikke observeret nogen specielle skud på disse dele af kroppen. Det vil sige, at 2-3 hår vokser om en uge, som nemt trækkes ud med pincer mens jeg sidder på toilettet (der er ikke noget andet at gøre der). Skræmmende glad. Jeg troede, at det er umuligt at fjerne mine sorte "logs" af mine, lastet med en 15-årig barbering. Til trods for alle månekalendere satte jeg mig selv mål hver dag for at give mindst en halv time til særlige steder med hårfordeling (det gælder, undskyld, bikinilegeme). "Facial bikini" Jeg rev lidt ud. Umiddelbart efter at være trukket ud, smeder jeg gurkemeje, godt og nogle gange med cedertørskeduft. Hår kan ikke lide det, og de giver ikke "venlige skud". Under huden vokser ikke (hurra.). Det mest dristige hår, nogle gange stikker spidserne ud, ser frygteligt rundt og straks udryddes med pincet. Langsomt (dog med kvældende og tårer) sniger jeg ind i zonen af ​​den "lavere bikini". Hurra! Hurra! Mange tak. Livet er smukt.
Endelig overvandt jeg tykkelsen af ​​dyb bikini. Medalje til mig. Medalje og tre ordrer. Forresten i den farvede gurkemeje og cederhuden har sine fordele. Jeg tegner sådan en smuk ting på min mave og lår hver gang i indisk stil. Og det er jo også en skam, når det hele er skyllet ud. Ingroet hår er ingen steder. Desuden anvender jeg alt med en pensel (jeg får også minimale tab) og cedertørge og gurkemeje. Og jeg gjorde afkogningen som denne: Jeg hældte bare nødder i kogende vand og forlod i nogen tid at brygge (eller det var meget varmt med det samme), jeg kogte aldrig noget

ven: Jeg har hugget op af pinjekerner i en fødevareprocessor (jeg knuste det, fordi der kun var omkring 100 gram nødder sammen). Hældte knustede skaller ind i en lille beholder og fyld dem med vand i forholdet 1: 1. Vand, efter min mening, var varmt (jeg kan ikke huske). Denne tank sænkes ned i gryden i vand og sætter på gasen. Koges i ca. 25-30 minutter. Opskriften havde mindre tid angivet, men jeg forsøgte for mig selv. Vandbadet tror jeg er nødvendigt for at disse skaller skal lave mad, ikke at brænde, fordi meget lille vand blev hældt. Men afkogningen er alligevel på en eller anden måde vist sig lyst
Hvor buljongen er berørt i lang tid, mangler håret. Jeg salvede mine fødder og stod op. Hvor håret flyder og hvor håret flyder er ikke mere. På andre områder tørrede afkogningen øjeblikkeligt op - der var ingen effekt. Proceduren gjorde jeg kun en gang på ubearbejdet hår.

moxnatik: (skrevet i januar), om sommeren blev skillevægterne kogt i vand, hældt kogende vand på dem - ca. et halvt glas vand til et halvt glas skillevægge og satte det i brand dukkede lidt, og alt begyndte at bruge. Ja, jeg huskede også, om sommeren havde jeg også en skræl af nødder, og jeg kastede også den derinde, men jeg tror det også ville gå uden skræl.
det viste sig mørkt væske, her er det periodisk og smurt. men de voksede op. Men efter den sidste gang vokser de ikke længere. Pah-pah, jeg er frygtelig bange for jinxing. holdes ved stuetemperatur, dvs. læg en krukke med et låg på hylden. hver gang før brug blev formen fjernet ovenfra, den er tynd og let fjernet og smurt. Ja, og alligevel lugter det helt sikkert som forfærdelig urin, men når du vasker det af (jeg forlod det på mine fødder i en halv time), er der ingen farve og lugt. og flere piger, jeg bader med sæbe, i februar bliver der et år, måske hjælper det også.

Yulia: - En bekendtskab fra Sibirien sagde, at keglerne modnes kun i september. lige fra tin.

Kita: Anastasia. Det forekommer mig, at der er en slags negativ. effekt, når man flytter fra en møtrik til en anden. Min ven og jeg begge havde bouillon, og jeg tilføjede valnød til cedertræ, og hun er det modsatte. Vi troede, at processen ville gå hurtigere, men nej. Tværtimod blev det meget værre, især med en kæreste - hendes hår fra det blev sort og skinnende, det tog os om at gå tilbage til den gamle. Derfor er det bedre at have en.
Tanita: Forsøget blev udført som dette: Jeg gik gennem dagen med en sjæl (bortset fra en bikini) på en kozegin og vaskede straks husholdningerne. med sæbe og lige ud, hånd smurt asken fra toppen (aske af brændt valnød). Kald det en ansøgning, holdes 2 - 3 eller endnu flere timer, og så 3 dage i træk. På den tredje dag sluttede jeg pimpsten, pimpsten som lejlighedsvis, som det altid gør, i den forstand, at ikke hver dag. Umiddelbart var alt ok, en uge alle chiki, men et sted for 5 dage siden begyndte jeg at bemærke, at håret ikke vokser som normalt. Normalt for mig nu, når hver gang vokser mindre og mindre hår, og her er det mere. Touch er spiky, tilsyneladende sort.

Lenok: Og her tror jeg, at punktet ikke er i dårlig myzola (eller dens lighed, lavet af Tanita), men i bytte af metoder. Husk. Jeg, for Lachech og en anden, beklager, jeg kan ikke huske, var stærkt negativ, dvs. Den modsatte effekt af skiftende tinkturer! Og jeg kan lige huske, at fakta fandt sted - en af ​​pigerne havde den modsatte virkning ikke at ændre tinkturerne, men fra at skifte cremen fra ANTIVOLOS-hår til tinkturen, eller omvendt generelt, ikke 2 tinkturer, men forskellige metoder. Så måske har Tanita et trick i at ændre vejen

Sådan fjerner du næsehår

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?