Grøn valnødolie til hårfjerning: instruktioner og anmeldelser

Leder du efter en smuk og velplejede kvinde, der er ønsket på alle tidspunkter. For at opnå disse mål giver naturen midler, som påvirker uønskede hår. Vores bedstemødre, på grund af manglen på kosmetiske præparater, brugte ofte gaver af naturen, hvis egenskaber hjalp dem i deres kamp for skønhed. I løbet af forsøgene blev det konstateret, at gode resultater kan opnås, når håret fjernes med grøn valnødolie.

Om stoffet

Valnød - et lagerhus af naturen, takket være indholdet i det af nyttige vitaminer og mineraler. Det største antal af dem er i frugtens skræl, de præsenteres:

 • de fleste vitaminer
 • tanniner;
 • æteriske olier og syrer;
 • mange sporstoffer, især jod.

Det er jodindholdet, der gør frugten til en effektiv naturlig epilator. Sporelementet har en skadelig virkning på hårets struktur, hvilket gør dem tyndere, lettere og livløse og bidrager også til selve hårpærens død.

Valnødderjuice er ikke mindre effektiv til fjernelse af hår. Men for at slippe af med overskydende hår pasform og skillevægge, og fostrets pulp.

Ud over hårfjerning har frugten også modsatte egenskaber: det styrker håret, forhindrer deres skrøbelighed, tørhed, kæmper splittede ender, giver silke. I den henseende er det nødvendigt at bruge værktøjet korrekt for at opnå det ønskede resultat.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

De vigtigste fordele ved fjernelse af håret med en valnød er naturens natur, dets harmløshed, lave omkostninger, smertefri procedure. På trods af disse fordele har denne metode mange ulemper. Der er følgende:

 1. Brugen af ​​unge nødder er kun mulig i et meget kort tidsinterval - fra slutningen af ​​august til midten af ​​september, dvs. indtil frugten modner.
 2. På grund af højjodindholdet og dets misbrug kan der forekomme forbrændinger.
 3. Ved anvendelse af denne aflejringsmetode pletter huden i en karakteristisk farve, hvilket er meget vanskeligt at fjerne i fremtiden.
 4. For at opnå det ønskede resultat vil der kræves en meget lang tidsperiode til anvendelse af denne metode til hårfjerning.

Forholdsregler ved brug

På trods af den naturlige sammensætning af depilering af denne metode er der kontraindikationer, der bør overvejes for at undgå bivirkninger. Brug ikke værktøjet når:

 • tilgængelige hudsygdomme: psoriasis, eksem, dermatitis;
 • skader på hudoverfladen;
 • individuel følsomhed overfor jod
 • skjoldbruskkirlsygdomme
 • af graviditeten.

Valnød på grund af den høje koncentration af jod er et meget allergifremkaldende produkt. Før du bruger det anbefales det at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette påføres en lille mængde af produktet på huden, og efter nogle få minutter overvåges reaktionen. Hvis du oplever ubehagelige symptomer, bør du opgive denne metode for at slippe af med unødvendige hår.

Funktioner af brugen af ​​frugt og opskrifter

Alle bestanddele af unge frugter er velegnede til hårfjerning. Fra dem kan du lave afkogninger, salver, tinkturer. Til deres forberedelse kan du bruge de foreslåede opskrifter.

Valnødt partition tinktur

Råvarer hældes med vodka eller alkohol, så det er helt dækket af væske. Det er bedre at placere blandingen i mørke skåle og lade det komme i en uge på et køligt sted. Den færdige opløsning påføres de nødvendige områder af huden og efterlades i 1,5-2 timer, hvorefter den vaskes af.

Efter et par uger med at bruge valnødtinktur til hårfjerning, udtynding af hår, er deres lynnedslag bemærket. Jo længere afhjælpning er infunderet på et mørkt sted, desto bedre bliver effekten opnået.

Et afkog af skillevægge og valnødskaller til hårfjerning

Denne opskrift bruger en moden shell, som ikke er mindre effektiv til at fjerne overskydende hår. Den faste shell er fyldt med vand og sendt til kogning over lav varme, indtil væskevolumenet er halveret.

I den resulterende koncentrerede bouillon fugter et stykke gasbind eller andet blødt væv og påføres det ønskede område efter hårfjerningen. Sådanne kompresser kan gøres på hele natten.

På samme måde fremstilles og anvendes en afkog baseret på skal- og valnødspartitionerne.

Møtrikaske

Den hårde skal knuses og brændes derefter. En lille sked af den opnåede aske af en valnød blandes med en halv ske med vand. Dette produkt indeholder mindre jod og er sikrere, så det er egnet til påføring på huden tre gange om dagen.

Skal af en ung valnød

Ved hjælp af en kødkværn eller blender skal du hugge frugtens grønne hud. Derefter skal blandingen fortyndes med en lille mængde vand og behandle det nødvendige område med det flere gange om dagen. Til følsom hud kan du tilføje lidt ricinusolie til den resulterende sammensætning.

"Myzol"

Skallen er brændt, og asken passerer gennem en sigte. Det resulterende pulver hældes kogende vand, og der tilsættes noget flydende sæbe. Alt er grundigt blandet. Produktet påføres huden i en halv time, så vaskes alt af med vand.

Og her er der skrevet, hvordan Phyto depilation creme virker.

Royal opskrift

Til forberedelsen skal du have partitioner af nødder i mængden af ​​4 små skeer, 6 tsk. ærter mel, en tsk æble cider eddike, 6 dråber æteriske olier af mynte og et te, 4 dråber lavendel olie. Skillevægge er jorden og fyldt med to store skeer varmt vand. Kødet bringes i kog og stuves derefter i 2 timer. Efter afkøling tilsættes de resterende ingredienser. Sammensætningen påføres efter epilering og bruser i 10 minutter og vaskes derefter af.

Denne blanding på grund af dets sammensætning ikke pletter huden, forårsager ikke forbrændinger, bidrager til fjernelse af irritation og hurtig heling. Værktøjet med regelmæssig brug forårsager også udtynding af hårene, deres lynnedslag, langsom vækst.

Forberedelse af midler til de foreslåede opskrifter er ikke vanskeligt og vil opnå de ønskede resultater.

Nyttige tips og tricks

Valnød har en langsommere effekt på væksten af ​​nye hår. I denne henseende kan den bruges hver gang efter depilation.

Ved anvendelse af produkter baseret på unge nødder skal man huske på, at de kan påvirke forskellige typer hud- og hårstruktur på forskellige måder. Derfor bestemmes effektiviteten af ​​frugten i hvert enkelt tilfælde af individuelle faktorer.

Epilering med produkter baseret på unge nødder anbefales ikke i områder med særlig følsom hud, især i bikiniområdet.

Ved udførelse af procedurer skal det bemærkes, at produkterne farver huden i en karakteristisk farve. Derfor bør de ikke udføres før vigtige aktiviteter, gå til stranden og andre lignende situationer.

Efter proceduren bør du ikke yderligere beskadige huden med skrubber, scourers osv. Det er nødvendigt at give en vis tid til at genoprette huden.

Misbrug af nødder kan føre til forgiftning og forbrændinger.

anmeldelser

Anmeldelser om brug af valnød til hårfjerning er ret modstridende. Nogen bemærker værktøjets høje effektivitet, mens andre taler imod, at det ønskede resultat ikke blev opnået. Her er nogle eksempler på, hvad kvinder skriver om effektiviteten af ​​nødder i kampen mod overskydende hår:

Olga: "Jeg lærte om effektiviteten af ​​at fjerne overskydende hår med aske fra valnødder. Hele dagen brugt til forberedelse af midler og med god grund. På stederne i dens ansøgning observeres efter et stykke et fald i antallet af hår.

Natalia: "Sandsynligvis overdone med brug af saft af nødder. På grund af den irritation, der opstod, måtte jeg henvende sig til en specialist. "

konklusion

Valnød har mange gavnlige kvaliteter, hvoraf den ene er fjernelse af uønskede hår. Denne ejendom af unge frugter er blevet brugt siden oldtiden. Depilatorisk virkning på grund af det høje indhold af iod. Det er dog nødvendigt at omhyggeligt anvende produkter baseret på unge nødder, følge alle anbefalinger, følg opskrifterne nøje, fortrolig med funktionerne i brug og kontraindikationer.

Juice og valnødskaller til hårfjerning

De fleste piger er enige om, at luksuriøst tykt hår er skønhedens hemmelighed for hver kvinde. Men med dette i visse dele af den kvindelige krop skaber tilstedeværelsen af ​​dækning ofte visse ulemper.

Og så meget som vi gerne vil, underlægger naturen ikke nogen skønhedskrav, der tillader næsten hver tommer af vores krop med vegetation. Og derfor er det nødvendigt at slippe af med en uønsket dækning, idet man vælger således fra et sæt eksisterende metoder.

Blandt sådanne metoder er der både mere almindeligt (på grund af enkelhed og bredde af brug) og mindre kendte metoder (de blev simpelthen ikke annonceret og populariseret i medierne). Og hvis enhver kvinde ved om eksistensen af ​​barbermaskiner, så kan kun få mennesker slippe af med hår med en valnød. I modsætning til værktøjsmaskiner er denne metode mindre traumatisk og giver en længerevarende effekt.

Fjernelse af ansigtshår med valnød

Muligheder for at slippe af med kroppens vegetation

Et helt fornuftigt spørgsmål opstår: Hvordan har vores forfædre løsladt i vores tid, hvor der er så mange problemer omkring hårfjerning?

Som vi ved, står teknologien ikke stille, og næsten alle områder af vores liv forbedres bogstaveligt hver dag. Selv fjernelsen af ​​de voksne børster bliver mere bekvem og hurtig. Desværre kan mange kvinder ikke slippe af med irriterende stub for evigt, og de mest effektive og langsigtede metoder er ret smertefulde.

Det viser sig, at de længe har fundet frelse. I dette tilfælde bør vi ofre nogle af fordelene ved civilisationen til fordel for "bedstemorens metoder" og lytte til anmeldelser af forfædrene. F.eks. Har valnødfjernelse længe været kendt. Måske, hvis vores forfædre tidligere brugte det, og metoden selv ikke var gået tabt i historien, er det værd at prøve på alle sine fordele.

Tidligere var mange opskrifter til glat hud kendt. Der blev anvendt forskellige frugter: både valnød og cedertræ. Alle blev brugt i helt forskellige metoder. De blev infunderet med tinkturer, der blev lavet cremer fra dem.

Kropshår fjernelse med valnød

Måder at få glat hud

Mærkeligt nok, men metoden til at slippe af med hårets vegetation omkring kroppen blev brugt af sydlige skønheder i oldtiden. Som vi ved, er beboere i disse lande berømte ikke kun for deres skønhed, varme temperament, men også for deres høje vegetation. Denne kæde er ret naturlig på grund af nogle strukturelle træk ved den hormonelle baggrund hos kvinder.

Da de sydlige lande betragtes som fødested for cedertræ og valnød af denne opfattelse, er denne metode den mest populære blandt sydborgere. Disse kvinder kan kaldes det bedste eksempel på miraklet i sådanne procedurer.

Hårfjerning med valnød

Moderne anmeldelser af hemmelighederne i glatte ben

I teorien skal næsten hver eneste måde at håndtere det voksende dæk give 100 procent af unødig vegetation i lang tid. Men hvad er de egentlige resultater? I dag er der både positive og negative anmeldelser om denne metode til at slippe af med vegetationen. Men nu foretrækker mange repræsentanter for svagere sex forskellige eksperimenter for at opnå de ønskede resultater.

Ulemperne ved at anvende sådanne procedurer er følgende:

 • næsten alle umodne frugter af enhver art efterlader mørkebrune pletter bag dem, der er vanskelige at fjerne hurtigt;
 • Nogle metoder kan skade din hud på grund af dets giftige virkninger. Derfor skal du være særlig forsigtig, når du vælger en metode til fjernelse af hår.

Det skal forstås, at sådanne bivirkninger kun kan forekomme ved en ukorrekt anvendelse af en hvilken som helst metode. Derfor skal du være forsigtig, når du vælger området og handlingerne i den valgte metode. Hvis en umodne møtrik kan lægge mærker på kroppen, bør den ikke påføres på ansigtet eller armhulen.

Hemmelighederne ved at bruge juice

Grøn valnødjuice

Hvad er der brug for? Vælg en umodne frugt med en solid grøn skal.

For at fjerne håret har du brug for en masse juice. Det vil være nødvendigt til brug i de dele af kroppen, hvor du vil slippe af med irriterende stubbe. Måske i starten af ​​anvendelsen af ​​denne procedure vil vegetationen vokse tilbage, men ikke så hurtigt som normalt. Gradvist vil håret i disse steder falde ud. Derudover vil de blive tyndt, hvilket er et klart plus. Hvis du bruger denne opskrift i lang tid, skal hårene forsvinde næsten for evigt. Men det skal bemærkes, at der ikke er nogen specifik tidsramme. Hver af os har en anden hårstruktur: Nogen er nok i 2 måneder, og en person slipper af med uønsket dækning. Pas på: Når du vælger en møtrik, skal du være opmærksom på, at skallen skal være ubevaret.

Grøn valnød ekstrakt

Tørfrugt opskrift

Denne opskrift kan kaldes en klassiker af genren. I dag er det mere almindeligt og kendt, og har også mange anvendelser. For eksempel kan du bruge både en moden møtrik og dens skal.

For proceduren er det nødvendigt at brænde frugten eller dens skal. Efter - fortynd vandet med aske i forholdet 0,2 liter vand til en teskefuld nødderaske. Næste - hold den resulterende opløsning i 12 timer. Herefter kan du søge. Ifølge den populære opskrift skal denne tinktur bruges ganske ofte - op til 3 gange om dagen. Skallen vil ikke kunne give et meget hurtigt resultat, men på et bestemt tidspunkt vil hårene stoppe med at vokse overhovedet.

Sibirisk cederharpiks til ansigtshårfjerning

Vores bedstemødre forlod os en måde at fjerne overskydende vegetation med tonehøjde. Denne metode er effektiv på grund af det faktum, at harpiksen indeholder de nødvendige stoffer, der arbejder for at bremse spiring af hårsækkene. Derfor bliver hårene med konstant brug ganske tynde, og derefter forsvinder de helt.

Sibirisk ceder til ansigtshårfjerning

Juice til fjernelse af unødvendigt hår

Denne metode kan tilskrives en af ​​de mest enkle, at sætte i en række med brugen af ​​barbermaskiner. Du skal smøre huden omkring det valgte område med et stykke ungt valnød. Takket være den saft, han udgiver, begynder hårene at falde over tid. Men det er nødvendigt at tage højde for, at denne procedure skal udføres regelmæssigt, og først da vil metoden give et resultat.

Denne procedure er kun effektiv, fordi valnødsaften inde indeholder en stor mængde jod. At han arbejder på at brænde hår fra pærerne.

Valnødsaft til fjernelse af uønsket hår

Tinktur septum for at slippe af med hår

Alkohol tinktur med valnød skillevægge hjælper med effektivt at slippe af med irriterende hår omkring hele huden. Der er mange opskrifter til brug af skillevægge.

Feedback om sådanne procedurer er positiv. De fleste af dem er meget enkle, og derfor kan de bruges hjemme.

Den vigtigste opskrift er brugen af ​​halvtreds allerede modne valnødder, hvorfra det er nødvendigt at udvinde de indre skillevægge og 70 procent alkohol. Forholdet er som følger: til 50 nødder - fra 150 til 200 ml alkohol. Dernæst bør du lægge tinkturerne med skillevægge på et mørkt sted i løbet af ugen. Efter - Smør regelmæssigt huden. Inden for 3 uger vil du kunne se resultatet af proceduren.

Fjernelse af HAIR folkemetoder. Tips og opskrifter.

Jeg vil prøve det selv... MEN du kan ikke prøve flere opskrifter på en gang! Forbrændinger eller mismatch og allergier. LÆS OMHÅLLIGT.

Disse opskrifter er taget fra forummet. Forumet var tre år gammel, pigerne begyndte at udrydde deres hår kollektivt og alle indtryk, peripetier, udskrifter af alle opskrifterne, svar på forskellige spørgsmål blev beskrevet der. Anmeldelser af disse opskrifter er meget forskellige - nogen hjalp, nogen gjorde det ikke. Ikke kun opskriften er vigtig, men også den måde, den er kogt på. Du skal finde den der passer til dig. Her er de mest populære opskrifter af dette forum i faldende rækkefølge af deres popularitet:

1. Bøtter af fyrkegler eller pinjekerner. Et afkog af skallen på pinjekerner: bryg 1 kop kogende vand 2 el. l. knuste skal, sat i et vandbad i 15-20 minutter, køligt og spændt. Med en vatpind til at tørre hænder og fødder omhyggeligt for at fjerne håret fra dem. Her er opskriften til en pige, som ifølge hende slap af hår i nogle dele af kroppen:

Friske cederkoger blev kogt, og harpiksvandet blev olieet flere gange over overfladen af ​​fødderne. Pot skal virkelig tage det dårlige, men det vaskes ikke fra harpiksen. Generelt blev håret virkelig meget skørt, og du kunne bare trække fingrene.

2.Zola møtrik shell eller lude. Variationer er enten pinjekerner eller valnødder. Skal brænde, sigt asken, så som mel var, hæld lidt vand. Den resulterende opløsning kan smøre problemområder. Men nogle siger, at væske er meget mere effektiv, er når aske koges i 2 timer. På temaet askemøtter tilbydes også opskrifter - at blande med sæbe eller med vegetabilsk olie.

3. Brændeolie 40 g knuste frø frø hæld 100 g solsikkeolie, infusioner i 8 uger, spænd og smør problemområder 8 Uger Det er meget vigtigt at tage friske frø og ikke stikke nælde, men dioecious. Frø modner i juli og august

4. Juice af grøn valnød. Det er ikke nødvendigt at klemme ud noget, bare skære en umodne møtrik i halvt og smøre den hårige del af kroppen. Eller gnid huden skæl. Opmærksomhed, hvis det transporteres væk, kan der være en forbrænding. Generelt siger de at 2-3 procedurer er nok, men på forummet brugte pigerne denne metode meget længere.

5. Dette er en dope. Frø dope på en kaffekværn, grind grundigt. Hæld meget vodka til konsistensen af ​​tyk fløde. Insister 3 uger. Smør derefter om nødvendigt. Datura er giftigt

6. Euphorbia (også giftig). 100g. saft presset fra friske blade og stilke af milkweed, blandes med 50g. hydreret lime og 50 g aloe juice. Lad stå i 2-3 timer, omrøring. RUB til hårfjerningssteder, lad i 10-15 minutter (afhængig af tolerance), skyll med varmt vand. LUBE Vaseline eller creme. For en person kan ikke bruge den.

7. Opskriften fra bogen Malakhov: tag en machok (hele planten) brændes i asken og gnides ind i de steder på kroppen hvor de vil fjerne håret

8. Grøn druer. Klemmesaft fra unge skud af vildvin til at gnide ind i huden, hvor håret fjernes. Kan påføres ansigtet. Juice ikke modne druer gnider de rigtige steder.

9. Bland efter epilering (epilator, plukning).

eddike (jeg smør 7-8%), derefter papain med antihår. Antivirale til salg i livets butik. Denne creme efter epilering er allerede med papain, men jeg tilføjer mere papain for at gøre effekten stærkere.

10. Opløsning af kaliumpermanganat (stærk). Pas på, brænder er mulige. Nogle af disse opskrifter giver farvning til huden (mangan, grønne nødder), så jeg anbefaler dig at anvende dem om vinteren. Hvis du tror på anmeldelserne, når de anvender disse opskrifter til nogle piger, begynder håret at falde ud med rødderne, for andre - efter epilering bliver de tyndere, og så begynder de at vokse sjældnere eller forsvinde helt. Jeg vil måske starte med en afkogning af cederkegler. Kan rådgive en anden måde - Blondeks. Pigerne begyndte blot at blegge deres hår, men han gav et uventet resultat - håret blev tyndere og voksede mindre.

* Et velprøvet hårfjerningsmiddel for altid er doprotten. Vil hjælpe med hårfjerning i bikiniområdet. Du skal koge roden i 1 liter vand, så du får en stærk bryg og smør dem med for stort hår. Følg proceduren for at opnå et resultat.

* Grundlaget for følgende metode til at fjerne uønsket hår er valnødskaller. Tag skallerne fra tre nødder og bland med 1 teskefuld aske. Tilsæt vand og smør denne blanding med uønsket hår 3-4 gange om dagen.

* God hjælp i dette problem nældefrø. De bør bruges på bododobiya forrige opskrift. Du kan også bruge hurtiglime. Tag 10 g quicklime og et calciumsulfitapoteklæg og bland til en fløde tykkelse. Påfør blandingen på plads med hår og hold i 30 minutter, skyll derefter med varmt vand. Sørg for, at pastaen ikke kommer ind i dine øjne.

* En anden opskrift på uønsket hårdhed: Hæld 1 kop unge valnødder i en 250 g krukke, tilsæt 1 spiseskefulde tjære og luk låget. Når blandingen er infunderet i 2-3 uger på et varmt sted, gnid det ind i problemområder for natten, gør det, indtil hårvæksten i problemområdet stopper.

* Det kan også hjælpe regelmæssige vaskepladser med overskydende hår, en afkogning af pinjekerner. Tør ikke af efter vask. Vent, indtil væsken tørrer sig selv.

* En anden opskrift baseret på dope. 150 gram dope fyld med 1 liter vand. Kog kog, vent til kødet ikke bliver stærkere, det tager cirka 25 minutter. Start med at behandle en lille del af din krop for at sikre, at du ikke er allergisk. Hvis alt er okay. Fugt et stykke klud eller bomulds uld i bouillon og tør problemområderne flere gange om dagen.

Og et par flere opskrifter til hårfjerning for evigt

Pine nødder - for at fjerne hår for evigt populære metoder
Tag skallen fra friske pinjekerner. Pund det og den resulterende aske hæld en lille mængde varmt vand. Påfør blandingen på huden, som du vil fjerne hår fra. Proceduren er værd at være et par dage i træk. Derefter forsvinder håret og vil ikke længere vises. Cedar skaller kan erstattes med valnød. Men så vil resultatet ikke være så indlysende.

Nudelolie - for at fjerne hår for evigt populære metoder
Tag 40 gram nudelfrø. Gnid dem og hæld et hundrede gram solsikkeolie. Efter det skal du gå i et mørkt sted i otte uger. Træk den resulterende infusion. Anvend regelmæssigt olie på de områder, der kræver hårfjerning.
BEMÆRK: Nettle burde ikke tage noget, men det er dioecious. Denne plante producerer frø i juli og august.

Euphorbia - at fjerne hår for evigt ved folkemetoder
Klem 100 gram frisk juice fra stilkene og blade af milkweed. Til saften blander vi 50 gram aloesaft og 50 gram kalk. Lad være med at insistere i tre timer, omrøring regelmæssigt. Gnid forsigtigt ind i områder af kroppen, der har uønsket hår. Modstå mindst ti minutter, og helst femten og alle vaskes af. Derefter smøres kroppen med vaseline eller enhver anden fed og nærende creme.
BEMÆRK: Brug ikke denne opskrift på ansigtet.

Datura
Sæt plantens frø i en kaffekværn. Slib et par minutter for at opnå et pulver. I den resulterende masse tilsættes vodka og blandes, indtil blandingen i tykkelse bliver en tur til cremen. Lad være med at insistere om tre uger. Ansøg på de steder, hvor der er behov for at fjerne uønsket hår.

Her er en anden interessant opskrift, der findes i bogen Malakhov. Tag en selvvoksende valmueplante og brænd den. Påfør den resulterende aske på kroppen på de steder, hvor du vil slippe af med hår.

Grøn druer
Klem saften fra druerne. Det er bedre at tage et vin af unge vilde druer. Juice gnider kroppen på de steder, hvor der er overskydende vegetation. Det er vigtigt, at denne metode er egnet til særligt følsomme steder og til ansigtet. Tør huden på ansigtet med saften af ​​grønne og umodne druer.

Før du anvender opskrifter, konsulter en hudlæge. Nogle mennesker kan have alvorlige allergier over for ovenstående opskrifter.

• Brug effektivt unge grønne valnødder, du skal samle i anden halvdel af juni. For at fjerne håret skal fibrøs overflade af huden fugtes med saften af ​​en skåret grøn valnød. Nogle gange er der nok 2-3 sådanne procedurer. Du kan brænde valnødskallerne, hvis du ikke får den grønne, opløs asken i vandet og blød hårområderne med denne blanding. Samtidig kan du drikke 1 el. l. En gang om dagen, tinktur af tynde valnødskillevægge (fjern skillevægge fra 3 kg nødder, tilsæt 0,5 liter vodka, insister 3 uger, belastning og klemning). Med øget thyreoideafunktion kan opskriften ikke bruges!

• For at fjerne hår skal du bruge grødet af dope almindeligt. Du skal koge 150 g græs af dope i 1 liter vand for at opnå en stærk bouillon og smøre den hårige hud med en vatpind dyppet i denne bouillon. Procedurer skal udføres så vidt muligt flere gange om dagen, indtil det ønskede er opnået.
effekt. Klar bouillon kan opbevares i årevis.

• Fjern uønsket hår med kogt sukker: Opløs 10 klumper sukker i en lille mængde vand, tilsæt citronsaftjuice, kog indtil massen bliver tyk, brun og begynder at ligge bag fingrene; Anvend varm salve til overskydende hår, og når skorpen tørrer, fjern forsigtigt fra huden;

• Du kan bruge "brændselsolie": 40 g knuste frø frø hæld 100 g solsikkeolie, infusioner i 8 uger, spænd og smør problemområder, indtil effekten vises.

• Du kan også bruge en afkogning af pinjekerneskaller (forberede på samme måde som dope bouillon).

Hvid henna med valnødsseptum til fjernelse af kropsbehov Bakhtiyari Happy - review

Et andet forsøg på at lime uønsket vegetation på kroppen af ​​de folkelige orientalske midler. For hvilke områder passer bedst?

Sidste år forsøgte jeg svært at finde nogle midler til at fjerne hår på min krop, hvis ikke for evigt, så i lang tid, men jeg ville også have det ikke at gøre ondt.

I min elskede IM-kardemomme kiggede jeg på følgende middel: Hvid henna med valnødspartitioner for at fjerne kropshår på Bakhtiyari (Lucky) - direkte link.

Hvad tiltrukket? Men et sådant løfte:

regelmæssig udførelse af proceduren ikke kun lindrer håret, men svækker også hårets styrke, udstøder hårsækken og resulterer i sidste ende i næsten fuldstændig ophør af hårvækst eller deres ekstremt langsomme vækst

Det første jeg tænkte på er naturligvis det bikiniområde, fordi brugen af ​​en barberhøvl altid forårsager irritation.

Så jeg har et vidunderligt værktøj. Emballagen er enkel: en plastpose med et let pulver af fint slibning.

Ingredienser:

valnød skillevægge aske, alkalisk calcium soda, ris mel, majsmel, sæbe pulver

Hvordan det hele virker:

-Den alkaliske calciumsoda indeholdt i sammensætningen ødelægger hurtigt og effektivt kernen af ​​uønsket hår. Kalk, der kombineres med vand og ilt i luften, passerer ind i en opløselig svag alkalisk virkende forbindelse.
-Ris og majsmel i pulveret spiller en beskyttende rolle for huden under proceduren for fjernelse af uønsket hår.
- ash valnød partitioning er tilsat for at påvirke hårsækken.
- sæbepulver, der er en del af det, virker som en emulgator, når du blander pulveret med vand, og giver dig også mulighed for hurtigt at vaske af sammensætningen under fast vand, efter at proceduren er afsluttet.

Hvad skal man gøre?

Blanding af sammensætningen med vand er kun nødvendig umiddelbart før brug. Den skiltes sammensætning er ikke underlagt opbevaring.
Til avl vælges en porcelænmuld eller en kop, det er bedre at blande og anvende med en træspatel. Du skal tage en lille smule pulver. Du vil være i stand til at bestemme, hvor meget du har brug for. Som regel er 4-6 gram pulver nok til en gang.
Det er nødvendigt at tilføje varmt vand og tilføje det gradvist. Lav ikke sammensætningen for flydende: det vil være vanskeligt at anvende, men for tykt bør ikke gøres, så applikationen vil også være svært. Den resulterende vassel bliver samlet op med en spatel og påført med hurtig bevægelse til et lag af hud, hvor håret skal fjernes.
!VIGTIGT: Anvend gruel bør kun være på tør hud.

Alt er klar til proceduren.

Sandt nok har jeg ikke en træspatel, men problemet er let løst: du skal gå til kiosken med is og høfligt bede om et par træpinde. For mig har den velvillige salgskvinde fra hendes bounty udgivet to hele pakker spisepinde pakket i stykker papir - nok til at gå på pension

Kom i gang!

Fortyndes med vand og.

Lugt. Det lugter af hydrogensulfid. I de fjerne sovjetiske tider i naturen var der en pulverophænger med samme rav. Jeg kan ikke sige, at jeg er meget syg på denne lugt, men det er værd at overveje i øjeblikket. For lugten kan du måske tage en stjerne ud.

Til at begynde med (og for klarhed) lægger jeg noget vrøvl på min hånd, jeg gør alt efter ordningen.

Eksponeringstiden for sammensætningen på huden afhænger af hårets tykkelse: tynd 5-10 minutter, gennemsnitlig tykkelse 10-15 minutter, i andre tilfælde meget tykt hår, tiden kan øges til 30 minutter.

Håret på armen er tyndt, det tog mig 15 minutter.

Ved slutningen af ​​eksponeringstiden er det nødvendigt at fjerne sammensætningen med en træspatel (skrabe) eller bruge en cessa, som vil blive tildelt specifikt med henblik på depilering. Sammen med gruel er håret opløst i det også fjernet.
Efter proceduren er det nødvendigt at vaske rester af produktet under rindende varmt vand, tør huden med et håndklæde, tør med en beroligende hydrolat, tør huden og påfør derefter en nærende creme på huden.

Blandingen har tørret op i løbet af denne tid, jeg sprøjtede den med vand og skrabet det sammen med håret med min ispind, og det er det der skete:

På samme tid rødede huden lidt fra den mekaniske indvirkning, men med noget gnidede jeg selvfølgelig og smed det, alt gik hurtigt tilbage til det normale.

Manden viste som sædvanlig en mærkbar angst: "Hvilken slags lugt er det? En slags gaskammer!"

Så det er nødvendigt at udstille dem, der er særligt følsomme under proceduren

Stomp i badet. For bikini-zonen valgte jeg den maksimale tid - 30 minutter.

Er der nogen der ved, hvordan man besætter dig selv på et badeværelse i en halv time under en lignende procedure? Vi må stå: Hvis du sætter dig ned, bliver gruel smurt. Kort sagt, længsel og længsel. Af en eller anden grund huskede jeg ingeniør Schukin.

Resultatet er dog ret acceptabelt - alle hårene med en spatel er væk.

Hvad skete der nu?

Derefter forgrener de sig ud på omtrent samme hastighed som efter barbering, bortset fra at de ikke blev såre så meget. På en gang svækkede de ikke eller tyndte.

Jeg besluttede mig for, at denne metode ikke var meget praktisk for mig: Vent en halv time i badeværelset, helst uden bevægelse (så blandingen "sad" på plads, ikke smurt) og forbedrer også det øjeblik, hvor der ikke er nogen derhjemme. Og det er ønskeligt at gentage proceduren mindst en gang om ugen, og endnu oftere. Jeg har fjernet hår på mine ben i hundrede år med en epilator, hvorfor eksperimentere? Generelt sætter jeg posen langt væk og helt glemte det.

Jeg huskede ved en tilfældighed, præcis to måneder senere: Jeg har lagt mærke til min hånd. På det område, hvor jeg anvendte hvid henna, var en skaldet plet tydeligt synlig:

Og så behandlede jeg begge hænder fuldstændigt. Det viste sig sådan her:

Nu efter en halvanden måned er nogle af hårene vokset, men de er næsten ubetydelige, hvis de ikke skal se tæt på:

Men til sammenligning, en hånd med jomfruplantage og omkring en måned efter depilation. En lidt anden vinkel, men du kan navigere med mol (cirkler i røde cirkler):

Så jeg vil fortsætte med at bruge pulveret til disse områder, jeg tror, ​​en gang om måneden og en halv, vil denne procedure ikke belastes meget. Det vigtigste er at køre ud Grenuyev i en time at gå for at få tid til at ventilere lejligheden for deres tilbagevenden.

I almindelighed, for hårhud i hænderne - en god ting. Måske er det også hensigtsmæssigt at benytte benene, hvis du kan lide denne metode.

Jeg anbefaler (under hensyntagen til alle funktionerne selvfølgelig).

Valnød for at slippe af med hår

Valnødder er et særligt nærende produkt. 300 gr. valnødder dækker helt de kaloriske behov hos en voksen (1800 kcal), råmaterialer er en af ​​mesterne i nærvær af kalium, calcium, magnesium, kobber, mangan. Og valnød er en af ​​de mest populære produkter i folkemusik fjernelse metoder. Den bruges specielt intensivt i Kaukasus, hvor kvinder i gennemsnit og normalt er dobbelt så fluffier end slaviske piger. I Kaukasus betragtes møtrikken som et hellig træ og dyrkes overalt, men miraklet forekommer ikke med hår.

Hidtil har jeg ikke hørt, at i det mindste nogen har fjernet uønsket hår med nødder og endnu mere, så er intet kendt for den videnskabelige verden. Noter om en hårfjerning af en møtrik vandrer fra et sted til et andet fra et kvinders forum til et andet, skamløst replikeres på sociale netværk. Nogle mennesker gentager disse opskrifter med naivitet, men for det meste er de ren handel - artikler af hensyn til indtryk, demonstrationer af hensyn til trafik, trafik af hensyn til penge.

Ved nøje hårfjerningsmetoder anvendes næsten alt, undtagen selve frøet:

Grøn Valnødt Juice:

Mulighed 1. Tag en grøn, umodne valnød, skær den i halvt og gnid den med den saft, der er kommet ud. Gentag proceduren flere gange om dagen. Snart vil unødige hår falde ud af sig selv og vil ikke vokse mere. Frisk valnødjuice vil plette din hud i et par dage. Hvis du har tør hud, kan yderligere jodtørring forårsage kemiske forbrændinger.

Mulighed 2. Et glas unge valnødder knuse, tilsæt en spiseskefulde tjære. Luk blandingen med et låg og sæt på et mørkt sted i 2-3 uger. Gnid den færdige tinktur i huden dagligt, indtil håret holder op med at vokse helt.

Skillevægge af modne ikke-hærdede valnødder:

Mulighed 3. Fyld en mørk glasbeholder til toppen med valnødder skillevægge, hæld i alkohol - 96% er bedst, men vodka vil gøre 40% (jo stærkere alkohol, desto bedre trækker de nødvendige stoffer) - så at alkoholen dækker skallerne, stramt korket (! ) og sat på et mørkt sted i mindst 2 uger. Derefter kan du begynde at bruge tinkturen, men ikke hælde den, men lad den smøre yderligere (jo længere tinkturen er infunderet, jo mere effektiv er det). For ikke at forbrænde huden med medicinsk alkohol fortyndes tinkturen (det skal ikke fortyndes med vodka). Efter epilering 3-5 dage for at smøre hudtinkturen så ofte som muligt og mere rigeligt. Denne tinktur pletter svagt huden.

Walnutskaller:

Mulighed 4. Knus valnødeskaller, bland med vand, indtil en gylle dannes og gnid huden 3-4 gange om dagen. Gentag proceduren indtil fuldstændig forsvinden af ​​unødvendigt hår. (Endless!)

Ask efter brænding af en valnød (se Hårfjerningsbeholder):

Mulighed 5. Brænd 1 kg valnødskaller til aske. Fortynd derefter denne aske 1) med vand; 2) vand sammen med husholdnings sæbe og gnid ind i huden. I modsætning til tidligere opskrifter med en møtrik er den aktive bestanddel her alkali.

Juice af unge valnødder er rig på juli. Det er han, der maler huden brun og ikke jod, som i den populære bevidsthed skal "brænde ud" hårsækkene på grund af forskellen i pH-niveauet (iodopløsningen er en stærk syre). Yuglon er naphthoquinon, som andre planter vokser så dårligt omkring valnødder. Yuglon har også antiseptiske og baktericide egenskaber, der anvendes til farvning af stoffer og hår. Værdsætter humor: Brug det samme værktøj til at give håret en smuk brun farve på hovedet og til fjernelse på andre steder. Kommercielt tilgængelige olieekstrakter af grøn valnød, som ikke pletter huden.

Skillevægterne af modne valnødder indeholder ferulsyre, vanillinsyre, kumarinsyre og linsyre, myricetin og igen juglon. Det er mindre, så partitionerne er ikke malet så aktivt. I skallen af ​​en moden møtrik yuglon endnu mindre.

Uanset hvad det aktive stof i opskriften - en giftig juglon eller jod - er det ikke i stand til at opnå en tilstrækkelig koncentration af hårsækkene, hvis ødelæggelse stopper hårvæksten.

Under alle omstændigheder skal det tages i betragtning, at huden ikke er en fuldstændig uigennemtrængelig barriere for de stoffer, der påføres det. Fosoler akkumuleres således i kroppen, og et overskud af jod i blodet kombineret med mangel på selen kan fremkalde skjoldbruskkirls sygdom eller forværre eksisterende sygdomme (for eksempel thyrotoxicose eller Hashimoto thyroiditis) [Chen, Schurholz, Martin og hjemmesiden].

For cirka 10 år siden læste jeg en frygtelig positiv historie om en pige med mandlig hår- og skjoldbruskkirtel. Inspireret besluttede jeg at prøve at smøre med en ung møtrik på to små hudområder, tidligere plukket og som det er med kontrol af antistoffer mod TPO i 7 dage. Bundlinjen: Håret fortsatte med at vokse, som om der ikke var sket noget, men koncentrationen af ​​antistoffer mod TPO i blodet steg, men måske af en anden grund. Hvorfor hjalp den anden pige med nødderne? Måske var hendes hypofunktion af skjoldbruskkirtlen forårsaget af jodmangel, så da skjoldbruskkirtlen begyndte at producere normale mængder T4 og T3, faldt TSH efterfulgt af prolaktin og ACTH, hvilket resulterede i, at stimulering af androgenudskillelse ved binyrerne stoppede? Eller måske er det ikke mere end tro på en sort kat.

Gennem det tyvende århundrede desinficerede tusindvis af læger deres hårde arme, hænder og fingre før operationen med iod, men håret fortsatte med at vokse, indtil det pludselig blev opdaget, at jod i sådanne mængder var kræftfremkaldende. (Nu til behandling af hænder ved hjælp af andre midler, for eksempel jodpovidon, som har et betydeligt større molekyle og derfor ikke trænger dårligt igennem gennem biologiske barrierer.) epilering.

Generel konklusion: En potentielt farlig og tvivlsom metode til hårfjerning, som ikke har noget videnskabeligt grundlag.

 1. Chen CC, Huang WS, Huang SC, et al. Thyrotoksicose forværret af ioderet kontrastmedium: En sagsrapport. Zhonghua Yi Xue Za Zhi (Taipei) 1994; 53 (6): 379-382.
 2. Schurholz T, Schulze H. Iodinduceret hyperthyroidisme i urologi forårsaget af anvendelse af kontrastmedier. Risici og forebyggelse. Urologe A. 1993; 32 (4): 300-307.
 3. Martin FI, Tress BW, Colman PG, Deam DR. Jodinduceret hyperthyroidisme på grund af ikke-ionisk kontrastradiografi hos ældre. Am J Med 1993; 95 (1): 78-82.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • SOS (78)
 • Skønhedens akademi (1311)
 • Tilbehør, smykker (231)
 • Aftenkjole, korsetter (139)
 • Vinbar, drikkevarer, te, kaffe (323)
 • Alt til dagbøger og blogs og mere (950)
 • Vi takker, vi inviterer dig smukt, vi giver gaver (69)
 • clipart GIF.PNG (48)
 • collage (12)
 • collage i corell (6)
 • linje. skillevægge, indskrifter (33)
 • postkort, billeder (105)
 • vi udarbejder teksten (6)
 • nyttigt (313)
 • rammer (75)
 • skrot kits (6)
 • huder, gifs, glittere (21)
 • smil, animer, avatarer (45)
 • baggrunde, ordninger, tapet (98)
 • photoshop (106)
 • Vi broderer (322)
 • Divination, tests (179)
 • Decoupage, dekoration, mosaik (283)
 • Valentinsdag (85)
 • Babes (251)
 • Diplomer, invitationer (22)
 • Til voksne (tøj) (458)
 • Til børn (254)
 • For dyr (58)
 • Til mobiltelefoner (9)
 • Til håndarbejde (180)
 • Wishes (116)
 • Tidsskrifter (768)
 • Sjove dyr (336)
 • Indtjening på internettet (74)
 • Legetøj (488)
 • Pupae (46)
 • Idéer til sommerhus (591)
 • Gave ideer (343)
 • Reparation ideer (201)
 • Perlearbejde (286)
 • Flasker (156)
 • Fra aviser (103)
 • Bånd og tråde (129)
 • Af pels (41)
 • Interessant og smukt (438)
 • Indretning, design, kreativitet (690)
 • Kunst (524)
 • Healing, Health (1135)
 • Yoga (25)
 • Kanzashi, artiskok (16)
 • Quilling (114)
 • Quilt, patchwork (44)
 • Tæpper (121)
 • Kasser, kufferter (165)
 • hækle, strikkepinde (mønstre, lektioner) (442)
 • Opskrifter (3297)
 • Dough frills (199)
 • madlavning i potter (1)
 • Bagning, muffins, kager (400)
 • til picnic (99)
 • GEL, is, desserter (244)
 • Billets (243)
 • Lasagne, pizza, shawarma (44)
 • Mejeriprodukter (63)
 • Kødretter, pølser (263)
 • Grøntsager (128)
 • Kager, kager, slik (321)
 • Fiskeskåle (86)
 • Salater, snacks, buffet (465)
 • Dekorationer, tips, restaurant (127)
 • Lunar kalender (evig) (94)
 • Shrovetid (17)
 • Karton møbler (50)
 • Meditation (351)
 • Bekræftelser (95)
 • Visualisering, afslapning (55)
 • Små ting til hjemmet (176)
 • Verden omkring os, naturen! (209)
 • Verden af ​​positiv (110)
 • Musik (284)
 • Soap Academy (357)
 • sæbe (251)
 • scrubs, bomber (89)
 • Nye livs ting (83)
 • Nytår og jul (265)
 • Sko, strømper (117)
 • Tæpper, plaider, sengetæpper (98)
 • Kort, notesblokke, hæfter (80)
 • Påske (227)
 • Pergamano (26)
 • Booties (178)
 • Puder (186)
 • Helligdage (53)
 • Frisurer, hårpleje (336)
 • Psykologi (878)
 • magiske tanker, magiske ord (113)
 • drømme, mål, ønsker (75)
 • tilgivelse, taknemmelighed (62)
 • lykke, succes (248)
 • Rejser (118)
 • Reiki (47)
 • Religion, ikoner, bønner (278)
 • Runer (4)
 • Have (464)
 • Bryllup (181)
 • Lamper (40)
 • Simoron (94)
 • Home Tips (331)
 • Sport (71)
 • Stereo billede (15)
 • Digte og alt, der rimer (1192)
 • Slank figur (673)
 • Kager og dekorationer (866)
 • uden bagning (27)
 • ruller (8)
 • dekorationer, mastik, fløde (26)
 • faglærte penner (779)
 • filtning, batik (16)
 • pap, papir (300)
 • stearinlys, folio, lyn (59)
 • Smarte tanker, kloge citater, lignelser (638)
 • USB-flashdrev (82)
 • Blomster (124)
 • Stencils skabeloner (130)
 • Hatte, tørklæder, sjaler, handsker (195)
 • Gardiner, Gardiner (184)
 • Esoterisk (520)
 • Erotik (92)
 • Humor, sjov (423)

-Fotoalbum

-musik

-apps

 • PostkortRegenereret katalog af postkort til alle lejligheder
 • Online spil "Big Farm" Onkel George forlod dig sin gård, men det er desværre ikke i god stand. Men takket være dit forretningsområde og hjælp fra naboer, venner og familie kan du omdanne
 • Online spil "Empire" Slå dit lille slot til en stærk fæstning og blive styrer af det største kongerige i spillet Goodgame Empire. Byg dit eget imperium, udvid det og beskytt det fra andre spillere. B
 • Alltid er der ingen dialog tilgængelig ^ _ ^ Tillader dig at indsætte et panel med en vilkårlig HTML-kode i din profil. Du kan placere der bannere, tællere mv.
 • Jeg er en fotograf plugin til at sende billeder i en brugers dagbog. Minimum systemkrav: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 med JavaScript aktiveret. Måske vil det fungere

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-ukendt

-statistik

Folkemidler til permanent hårfjerning

Glat hud er drømmen om enhver moderne kvinde. Uønskede hår på kroppen giver altid en masse problemer med skønheder. Razor, sukker, voks, epilator - de primære redskaber i kampen for skønhed. Men efter at have lidt af den bittere oplevelse af endeløse epilationer, er kvinder i den evige søgen efter en magisk måde, der vil hjælpe med at eliminere overskydende vegetation på kroppen for evigt.

I dag er vi klar til at hjælpe moderne teknologier, der gør det muligt for os at fjerne hår permanent og uden smerte i løbet af få sessioner. Skønhedssaloner tilbyder laserfjernelse, elektrolyse, fotoepilering, kvanteepilation osv.

Du kan permanent fjerne hår derhjemme ved hjælp af gamle folkemægler. Det er ikke sikkert at bruge dem, nogle af urterne er giftige og kan efterlade en forbrænding på huden og forårsage allergier. Ikke bange? Derefter eksperimentere.

Folkemidler til permanent hårfjerning

Jod + ammoniak - et populært og effektivt middel. Bland 35 g alkohol, 5 g flydende ammoniak, 1,5 g jod, 5 g ricinusolie. Den resulterende opløsning smør huden med uønskede hår 2 gange om dagen. Efter et par dage falder håret for godt.

Valnødskal - et af de mest populære og effektive midler til at fjerne hår for evigt. Her er nogle shell-baserede opskrifter:

- Tag en grøn, umodne valnød, skær den i halvt og gnid den med den saft, der er kommet ud. Gentag proceduren flere gange om dagen. Snart vil unødige hår falde ud af sig selv og vil ikke vokse mere.

- hak i valnødeskallerne, bland med vand, indtil der dannes en gylle og gnid huden 3-4 gange om dagen. Gentag proceduren indtil fuldstændig forsvinden af ​​unødvendigt hår.

- et glas unge valnødder knustes, tilsæt en spiseskefulde tjære. Luk blandingen med et låg og sæt på et mørkt sted i 2-3 uger. Gnid den færdige tinktur i huden dagligt, indtil håret holder op med at vokse helt.

Pine nødder bruges ofte i kampen mod uønsket hår. Kast cederskaller til mel. Tilsæt noget varmt vand og gnid massen ind i problemområderne i huden i flere dage. Hår skal forsvinde for evigt.

Lignende resultater kan også opnås, hvis du forbereder en koncentreret afkogning af skaller fra pinjekerner og regelmæssigt smører din hud.

Frø af nøgen har en ødelæggende virkning på hårsækken. Nudelfrøolie, når den anvendes regelmæssigt, fjerner kropshår. Spred 40 gram frø. Fyld dem med 100 ml. vegetabilsk olie. Blanding sættes i et mørkt sted i 2 måneder. Træk den færdige tinktur og smør huden, hvor du skal fjerne hår.

Datura. Roten og frøene af denne plante er giftige. Vær forsigtig, når du laver de følgende opskrifter. Før du påfører huden, skal du kontrollere, om du er allergisk over for denne plante.

Mulighed 1. Slib frøene af en dope i en kaffekværn. Fyld dem med en lille mængde vodka (for at lave en tyk masse), lad den brygge på et mørkt sted i 2-3 uger. Påfør blandingen til steder med øget hårdhed flere gange om dagen for at opnå det ønskede resultat.

Mulighed 2. Root dope (150 gram), kog i en liter vand for at få en stærk afkogning. Den resulterende bouillonfedt placerer med overskydende hår hver dag, indtil du mærker effekten. Værktøjet er egnet til hårfjerning i bikiniområdet.

Grønne druer kan redde dig fra unødvendigt hår. Klem saften fra de vilde umodne druer og smør huden i problemområder. Gentag proceduren hver dag. Produktet er egnet til at fjerne hår på følsomme områder af huden, selv på ansigtet.

Quicklime stopper væksten af ​​uønsket hår på kroppen. Bland 10 g quicklime med en calcium sulfite kemiker. Skal lave en tyk vassel. Smør huden med uønskede hår, efter en halv time skylles det med varmt vand.

Kaliumpermanganat Forbered en stærk opløsning og behandle huden. Gentag proceduren dagligt, indtil håret ikke falder ud. Pas på, du kan blive brændt. Det anbefales ikke at anvende kaliumpermanganat i sommersæsonen, da agenten maler huden og er svær at vaske af.

Valmue - et folkemøde til fjernelse af hår. Folk har bemærket, at Mac Cay hjælper med at bekæmpe overskydende hår. Brænd hele planten fuldstændigt og gnid den med den resulterende aske.

Afhjælpning af ansigtshår.

At slippe af med ansigtshår er meget vanskeligere end på kroppen. Dette er et særligt følsomt område, hvor konventionelle hårfjerningsprodukter kan forårsage permanente blemmer, forbrændinger og ar.

Prøv følgende opskrift: Smør området af uønsket ansigtshår med en opløsning af "rivanol" i en koncentration på 1: 1000. Snart vil håret forsvinde.

Hydrogenperoxid eliminerer uønsket hår. For at misfarve hår, gør dem tyndere og svagere, brug Blondex.

Du kan selv lave en blekemiddelblanding. Bland en skefuld hydrogenperoxid (6%) med samme mængde flydende sæbe. Tilsæt 10 dråber ammoniak til blandingen. Spred de irriterende hår med blandingen og lad i 15 minutter. Skyl med varmt vand eller afkog af kamille. Gentag processen en gang om ugen. Hårvæksten vil falde, de bliver tynde og ubemærket.

Valg af mænds elektriske barbermaskine

Henna øjenbryn farvning - egenskaber ved proceduren