5 bedste voksstrimler til depilation 2018

Valget af voksstrimler til depilation bør næres klogt. Valget er ikke enkelt, da der er mange tilbud på markedet, og de er helt anderledes. Nogen vælger til producenten, andre til en pris og nogen afhængig af deres hudtype og det område, hvor depilationen er nødvendig. Det ville være mere korrekt, hvis valget ikke er baseret på et kriterium, men alt sammen på én gang. På baggrund af kundefeedback og ekspertudtalelse har vi samlet en vurdering af de bedste voks voksstrimler.

Voksstrimler til depilation

Til voksning derhjemme er egnede voksstrimler. For det første er det den mest blide og smertefri måde at fjerne uønsket hår på. For det andet er der mulighed for flere anvendelser af hver strimmel - så længe det fanger hårene - det kan bruges. Fabrikanter har udviklet voksstrimler i overensstemmelse med forskellige hudtyper. For eksempel er produkter med en fugtgivende effekt perfekt til tør hud. Beskyt og fugtiggør brug for følsom hud. Og til den normale type passende nærende og fugtgivende. Det bør vælges uanset hvor meget voksstrimler koster. Trods alt er dyrt ikke altid godt. Vores vurdering vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

fordele

 • Først og fremmest er tilgængelighed. Du kan udføre depilation hurtigt og uafhængigt uanset hvor du er.
 • Ved hjælp af voksstrimler kan du fjerne hår 1,5-2 mm lang, det er ikke nødvendigt at vente, indtil de vokser.
 • Effektivitet - evnen til at bruge en stribe flere gange.
 • Effekten varer op til en måned.
 • Der er en akkumuleringseffekt - håret sænker væksten med tiden.

mangler

 • Fremgangsmåden er smertefuld.
 • Resterne af voks på huden giver en følelse af klæbrighed.
 • Fra første gang er ikke alle hårene fanget, det er nødvendigt at gentage proceduren eller fjerne hårresterne med pincet.
 • Allergi til voks og dets komponenter kan forekomme.
 • Det er nødvendigt at udføre proceduren korrekt, hvis huden er fastgjort dårligt, er der risiko for at få slib eller blå mærke i stedet for strimlen.
 • Der er en chance for, at hårene kan bryde af lige ved hudniveauet, hvilket vil medføre hurtig vækst.
 • Når voksning hårfjerning stripe hår er fjernet. Det fremmer væksten af ​​groft mørkt hår. Dette er især ikke ønskeligt for ansigtet.
 • Efter epilering fremkommer irritation, og det kan vare i cirka en dag.

Top voksstrimmel til depilation

Avon Skin So Soft


Disse er de bedste voksstrimler til ansigtsforhaling fra Avon "Flawless Skin". For dem, der har brug for at slippe af med uønsket ansigtshår, anbefaler vi disse voksstrimler til depilation. Sættet består af dobbeltsidede strimler til hårfjerning i mængden af ​​10 stk. Og 2 klud med en fugtighedsvirkende virkning, der er designet til at fjerne voksrester. At dømme efter anmeldelser af kunderne er hårfjerning fra overfladen af ​​disse strimler ret effektiv. Over tid bliver hårene blødere og vokse langsommere.

 • Alle hår er fjernet første gang.
 • Irriteringen på huden passerer ret hurtigt.
 • Kumulativ effekt.
 • Billige. Prisen ved kittet er 189 rubler.

ulemper

På følsom og beskadiget hud, når den først anvendes, er irritationen ret smertefuld og lang.

Shary

Disse er de bedste voksstrimler til depilering af benene. De giver en effektiv og forsigtig rensning af fødderne fra uønskede hår. Linjen består af tre typer strimler: med mandelekstrakt til hårdt hår, med kokosnødre ekstrakt til tør hud, med avocado ekstrakt til følsom hud. Indeholder seks dobbeltsidede strimler til voks voks og to poser gel med en køleeffekt. Det beroliger huden og reducerer hårvækst.

 • Giver professionel hudpleje.
 • Fjerner selv de korteste hår fra fødderne.
 • Praktisk at bruge.
 • Meget effektiv.
 • Vassen fjernes hurtigt fra huden.

ulemper

En masse "kemi" i sammensætningen.

Kvinder, der bruger disse strimler, markerer hastigheden af ​​fjernelse af håret, uden irritation og revner, samt med minimal smerte. Der er ingen irritation på grund af kølegelen. Prisen på sættet rammer ikke prisen - i gennemsnit 250 rubler.

Lady Caramel "Vanilla"

Disse voksstrimler til depilation betragtes af mange kvinder som et utrolig rentable fund. Denne kolde voks i strimler med vanille duft er designet til at fjerne uønsket hår fra hele kroppen. Produktet er bare perfekt til følsom hud. Kvaliteten af ​​strimlerne er fremragende, med voks jævnt påført dem, der har en behagelig lugt. Depilatory strips har høj effektivitet, må ikke beskadige huden, ikke forlade irritation, og samtidig fjerne lange hår mere end 2 mm til 95%. Inkluderer fire klud til fugtgivende hud og seksten strimler.

 • Rimelig pris.
 • Sørg for forsigtig pleje, især for følsom hud.
 • For alle procedurer tørrer hårfjerning nok.
 • Kvaliteten er på toppen.

ulemper

Omkostningerne ved et sæt af 16 strimler er ca. 140 rubler.

Floresan dyb depil

Disse er strimler på basis af bivoks. De håndter forsigtigt uønskede hår i bikiniområdet. Som en del af voks-azulen-kamille olie ekstrakt. Det forhindrer irritation, da det har en antiinflammatorisk effekt. Hver strimmel til hårfjerning gentager kroppens form, så hårene er fanget effektivt, huden er ikke beskadiget.

 • Økonomi.
 • Tilstedeværelsen af ​​en beroligende balsam i et sæt af god kvalitet.
 • Forsigtigt plejer huden.
 • High performance strips.

ulemper

Kvinder er glade for brugen af ​​disse strimler. Bemærk den fremragende værdi for pengene. Huden bliver blød, der er ingen irritation, op til 95% af hårene fjernes. Pris fra 160 rubler pr. Sæt, som omfatter 20 strimler.

Veet med aloe vera og lotus smag

Disse hårfjerningsstrimler er gode til tørre hudtyper. De er mest populære blandt kvinder blandt andre strimler fra denne producent. Velegnet til at fjerne unødvendig vegetation i hele kroppen, men dømme efter anmeldelser, kan det bedste resultat opnås ved at fjerne hår på benene under knæet. Voksens sammensætning har naturlige ekstrakter, der gør huden silkeagtig og glat og har også en gavnlig virkning på dens tekstur. Men før proceduren skal du fjerne de hornede hudpartikler, hvis nogen.

 • Virkningen efter påføring forbliver omkring fire uger.
 • Gør huden blød og glat.
 • Bare nyd.

ulemper

Det sker ofte, at hårene brydes ned, og du skal gentage proceduren for helt at fjerne dem.

Nogle kvinder bemærker dårlig fjernelse af håret - en del af dem forbliver på kroppen, og du skal enten gentage proceduren eller arbejde med pincet. Også piger bemærker forekomsten af ​​irritation, på trods af at kittet indeholder fugtigheds- og køleservietter. For 12 strimler og 2 servietter skal du give ca. 400 rubler.

fund

Vi analyserede mange tilbagemeldinger fra forskellige kunder og kom til den konklusion, at ideelle strimler til depilation, som virkelig gør det godt med uønskede hår, mens du tager hånd om huden og efterlader ingen irritation, simpelthen ikke eksisterer. Kvinder, der har stor erfaring med affilering, mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid tilpasser hver pige hårets tykkelse og hudens egenskaber, så det bliver lettere for hende at træffe beslutning om den mest hensigtsmæssige depilationsteknik og valget af strimler til denne procedure.

Nogle kvinder bruger kun striber forkert, og får derfor ikke den ønskede virkning. For at opnå de bedste resultater er en strimmel med voks bedre at forvarme. Dette kan gøres ved hjælp af et strygejern eller en hårtørrer, og også simpelthen tændes for batteriet. Strimlen bør presses godt på huden og vente på, at voksen hærder helt. Ellers vil ikke alle hår blive fanget. Vælg de rigtige strimler for dig selv og brug dem korrekt for at få det forventede resultat.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Hvor meget er voksstrimler til depilation

depilation strips 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "depilation strips".

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "depilation strips".

Voksstrimler til depilation

Voksstrimler til depilering anvendes til fjernelse af kropshår med voks. I dag er denne effektive metode til at håndtere uønsket vegetation valgt af millioner af piger og kvinder, der ønsker at se deres bedste ud. Ved voksaflejring kan du holde din hud glat i lang tid, og derfor er en af ​​de mest populære måder at passe på.

Aloe vera voksstrimler til behagelig afhaling af huden.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Voks striber til hårdt hår med mandelolie.

Pakken indeholder strimler af voks, gel før depilering og klud til fjernelse af voksrester.

Voksstrimler til følsom hud er ideelle til hjemmeplejeprocedurer.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Afhugning ved hjælp af strimler

Hvordan begynder depilation? Start med at vælge voksstrimler! Det er vigtigt at vide, at de kommer i forskellige størrelser, forskellige tykkelser af papirlaget og vokslaget. Disse parametre afhænger af hvilken del af kroppen, dette tilbehør er beregnet til. Selvfølgelig vil fjernelse af voks over overlæben have brug for en strimmelstørrelse og for depilation, for eksempel bliver benene helt forskellige. Desuden kan strimlerne være beregnet til forskellige hudtyper, som regel: normal, tør, olieagtig, følsom. Det er også nødvendigt at gå videre med dette ved at vælge tilbehør til depilation.

Teknologien til at bruge sådanne strimler er enkel: strimlen er limet med et vokslag til den ønskede del af kroppen (passende hårlængde er ca. 1,5-2 mm), glatter over hårvæksten og sker hårdt mod hårvækst. En stribe kan bruges flere gange - indtil stickiness forsvinder. Efter proceduren fjernes voksrester fra huden ved hjælp af specielle servietter gennemblødt i olie. Det anbefales ikke at bruge vand og sæbe til at rense huden, da det ikke lugter, men irriterer og beskadiger det endnu mere.

Smerte, desværre med voksning, er usandsynligt at blive undgået. Men hvis du river stripen af ​​med en skarp og sikker bevægelse af din hånd, vil den ubehagelige følelse være minimal, og selve udførelsen af ​​proceduren bliver bedre.

Plusser voksstrimler til depilation

Hvis vi snakker om at fjerne uønsket hår på kroppen, er der flere af de mest populære måder:

 • barbering;
 • voks voks;
 • voks depilation;
 • sukker depilation.

Måske den hurtigste måde at barbere på. Men det løser kun problemet med uønskede hår i en kort periode. Voksning og shugaring er effektive og populære muligheder, men disse procedurer kræver mange tilbehør: selve produktet (voks eller pasta), separate strimler, måske en spatel, handsker. Hvad angår voksstrimler, er denne metode den mest praktiske og billigste (hvis vi siger fuldstændig hårfjerning sammen med roden). Disse strimler er nemme at tage med dig, de kræver et minimum af hjælpemidler og er billige. Ideel til enhver tur!

Apoteker hvor du kan købe voksstrimler til veet depilation (Vit), sammenligne priser og foretage en reservation

WAX STRIPS FOR VEET DEPILATION (VIT)

apoteker

beskrivelse

Veet voksstrimler er en enkel og effektiv måde at permanent slippe af med uønsket hår. I sortiment strimler til forskellige dele af kroppen og forskellige hudtyper.

Læs omhyggeligt de vedlagte instruktioner og følg dem nøje - så får du et glimrende resultat og undgå uønskede problemer.

Farmindex hjemmeside hjælper dig med at navigere i udvalgte produkter og købe Veet strips til den bedste pris.

Hvor meget er voksstrimler til depilation

depilation strips 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "depilation strips".

Ingen produkter fundet

Der er ingen produkter tilgængelige for forespørgsel "depilation strips".

Voksstrimler til depilation

Voksstrimler til depilering anvendes til fjernelse af kropshår med voks. I dag er denne effektive metode til at håndtere uønsket vegetation valgt af millioner af piger og kvinder, der ønsker at se deres bedste ud. Ved voksaflejring kan du holde din hud glat i lang tid, og derfor er en af ​​de mest populære måder at passe på.

Aloe vera voksstrimler til behagelig afhaling af huden.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Voks striber til hårdt hår med mandelolie.

Pakken indeholder strimler af voks, gel før depilering og klud til fjernelse af voksrester.

Voksstrimler til følsom hud er ideelle til hjemmeplejeprocedurer.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er velegnede til normal og tør hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips med blødgøringsmiddel Damask rose olie, pakke med 12 stk. + Klud.

Depilation strips er ideelle til følsom hud, i en pakke med 12 stk. + Klud.

Afhugning ved hjælp af strimler

Hvordan begynder depilation? Start med at vælge voksstrimler! Det er vigtigt at vide, at de kommer i forskellige størrelser, forskellige tykkelser af papirlaget og vokslaget. Disse parametre afhænger af hvilken del af kroppen, dette tilbehør er beregnet til. Selvfølgelig vil fjernelse af voks over overlæben have brug for en strimmelstørrelse og for depilation, for eksempel bliver benene helt forskellige. Desuden kan strimlerne være beregnet til forskellige hudtyper, som regel: normal, tør, olieagtig, følsom. Det er også nødvendigt at gå videre med dette ved at vælge tilbehør til depilation.

Teknologien til at bruge sådanne strimler er enkel: strimlen er limet med et vokslag til den ønskede del af kroppen (passende hårlængde er ca. 1,5-2 mm), glatter over hårvæksten og sker hårdt mod hårvækst. En stribe kan bruges flere gange - indtil stickiness forsvinder. Efter proceduren fjernes voksrester fra huden ved hjælp af specielle servietter gennemblødt i olie. Det anbefales ikke at bruge vand og sæbe til at rense huden, da det ikke lugter, men irriterer og beskadiger det endnu mere.

Smerte, desværre med voksning, er usandsynligt at blive undgået. Men hvis du river stripen af ​​med en skarp og sikker bevægelse af din hånd, vil den ubehagelige følelse være minimal, og selve udførelsen af ​​proceduren bliver bedre.

Plusser voksstrimler til depilation

Hvis vi snakker om at fjerne uønsket hår på kroppen, er der flere af de mest populære måder:

 • barbering;
 • voks voks;
 • voks depilation;
 • sukker depilation.

Måske den hurtigste måde at barbere på. Men det løser kun problemet med uønskede hår i en kort periode. Voksning og shugaring er effektive og populære muligheder, men disse procedurer kræver mange tilbehør: selve produktet (voks eller pasta), separate strimler, måske en spatel, handsker. Hvad angår voksstrimler, er denne metode den mest praktiske og billigste (hvis vi siger fuldstændig hårfjerning sammen med roden). Disse strimler er nemme at tage med dig, de kræver et minimum af hjælpemidler og er billige. Ideel til enhver tur!

Hvad er strimlerne til depilation?

Der er mange måder at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen, men metoden for depilation er den mest effektive af dem. De fleste kvinder, som ikke forstår processens nøjagtighed, forårsager depilation negative følelser.

Hvis du bliver vant til depileringsprocessen, vil reaktionen være adskillige gange mindre irritabel i forhold til de første forsøg, og selv aflejringen af ​​de intime bikini og ansigtsområder bliver mindre smertefuldt.

Hvor meget kan du glemme uønsket hår efter depilation med voksstrimler, for eksempel Veet eller Oriflame?

Afhængigt af hvordan man gør denne procedure strimler til depilation, det være sig Veet, Oriflame, forbliver effekten fra 3 uger til 2x til 2,5 måneder. Køb midler til at rense hår fra den intime zone af en bikini, ansigt og andre steder på kroppen kan være relativt billigt. Prisen varierer afhængigt af sammensætning, type, formål og område, der skal depileres.

Hvad er en strimmel til depilation?

Strimlen, der giver dig mulighed for at udføre proceduren for hårfjerning uden for salonen. Der er et stort udvalg af typer af afskærmningsstrimler Veet og Oriflame, men voksstrimler tager den førende position. Prisen på strimler fra forskellige virksomheder er også fremragende.

Papirstrimler til depilation åbner mulighed for at fjerne hår fra områder som bikiniområdet, ansigtet, til store steder på hænder og fødder.

Afhængig af den videre brug af depilatory strip Veet eller Oriflame og klassificeret.

Typer af strimler for at fjerne hår fra forskellige steder på kroppen, deres pris.
til menuen ↑

Rengør strimler og voks

Færdigfremstillede voksstrimler til depilering af ansigt, intimt område, arme og ben, eller oftere præsenteret af Veet og Oriflame, bruger kvinder, der ikke har praktisk viden og færdigheder i sådanne processer for at undgå ukorrekte bevægelser. De er klarere dyrere end rene. Køb færdige strimler - garanteret at slippe af med hår.

Rene dem letter hårfjerningsprocessen, bruges til at påføre varmt voks på dem. Prisen på netto i forhold til den færdige mindre. Køb færdige strimler eller rengør for at løse damen, baseret på eksekveringsevnen.
til menuen ↑

Forskellige i længden

Voksstrimler til depilering, op til 20 cm lange, bruges til at rengøre overfladen af ​​store områder på krop, hænder og fødder. Du kan også købe sådanne strimler for at klippe dem og bruge dem til andre steder på kroppen.

Veet og Oriflame striber, hvis længde er omkring 7-10 cm, bruges til at binde bikini og ansigtsområder. Prisen på mindre strimler er tilsvarende lavere.

Væv og papir

Papir voks strimler til depilation Veet og Oriflame er den mest behagelige at bruge, relativt billig pris sammenlignet med væv dem. Muligheden for engangsbrug forklarer deres billighed, og prisen bestemmer igen den høje popularitet.

Ofte er der i sæt med papirprøver til hårfjerning specialservietter til rådighed for at slippe af med voksrester fra steder på kroppen. Du kan også købe sådanne værktøjer separat for at fjerne rester.

Vævstrimler til depilering kan genanvendes, men for at bruge sådanne materialer, for at fjerne hår i bikinizonen og andre områder, skal du købe voks separat. Kludstrimler har ringe popularitet på grund af ulejligheden i brug. Prisen på sådanne prøver er meget højere end papirerne.

Ikke alle stofstrimler er velegnede til at ødelægge håret i bikiniområdet eller fjerne hår fra andre steder. Bemærk, at det afhænger af prisen på det materiale, du vil købe, afhænger ofte af dets effektivitet.
til menuen ↑

konklusion

De mest populære producenter af depilation produkter er Veet og Oriflame. Oriflame byder på kvinders kludstrimler baseret på voks med tilsætning af naturlige ingredienser, urter og andre medicinske planter (prisen er 60-75 UAH).

Virksomheden Veet er igen kendt for de forskellige typer af strimler, deres popularitet og brugervenlighed, fraværet af irriterende virkning på visse komponenter (prisen på strimler til depilation af ben og arme er 75-80 UAH, den intime zone er 80-90 UAH).

For de fleste kvinder spiller ikke virksomheden en så stor rolle end de produkter, den producerer. Vælg individuelt strimler til rensning af ansigt, arme, ben, intimt bikiniområde fra hår, køb dem, og vælg derefter prisen, som betyder, at den svarer til effekten.

Med voksstrimler Veet og Oriflame er det ti gange lettere at slippe af med uønsket hår end andre materialer. Du kan købe dem på ethvert apotek. Desuden betyder køb af voksstrimler at ødelægge ansigtets, armerne, benene, de intime bikiniområder, for at bevare kroppens skønhed, det være sig Veet eller Oriflame.

Lav depilation - for at sikre din krops skønhed og glathed!

Voks striber til bikini og underarms

Ved hjælp af Veet Suprem'Essence voksstrimler til bikinilinjen og underarmområdet kan du fjerne hår i delikat område med en håndbevægelse, der sikrer glathed og ømhed i op til 4 uger til din hud. Den specielle form for voksstrimmel giver dig mulighed for bekvemt at bruge dem til hudaflejring i sarte områder. Naturlige æteriske olier, der beriger sammensætningen af ​​strimlerne nærer huden og giver det duften af ​​en fløjlrose. Regelmæssig brug af voksstrimler fører til, at uønskede hår på sarte områder bliver blødere og tyndere. Og med hver depilation bliver huden mere og mere glat og silkeagtig.

Sådan bruges: Gem emballagen og brugsanvisningen. Inden du udfører depilation, skal du være opmærksom på forsigtighedsforanstaltninger og instruksen for anvendelse.
1. Designet til at fjerne hår på ben, arme, underarm og bikini linjer. 2. Ikke beregnet til brug på hoved, ansigt, bryst, lyske og andre følsomme områder af kroppen. 3. Anvend ikke på muldvarp og cicatricial ændringer af huden med acne, hudirritation eller solskoldning, åreknuder samt andre krænkelser af hudens integritet eller tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på depilering med voks i fortiden.
4. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din hud, eller hvis du har hudproblemer, skal du konsultere din læge før depilering.
5.Voksning anbefales ikke til ældre og personer med diabetes. 6. Før du bruger, skal du sørge for, at huden på aflejringsområdet er ren og tør, og at der ikke er sår eller irritationer på det. 7. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test på hudsensibilitet ved hjælp af en strimmel og en serviet på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner håret. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan strimlerne anvendes.
8. I tilfælde af alvorlige smerte symptomer og kløe, fjern straks voks og vask grundigt med huden. Hvis symptomerne vedvarer, kontakt læge.
9. Efter depilering anbefales det at afholde sig fra at besøge stranden og solarium i 24 timer samt brugen af ​​antiperspiranter og parfume.
10.Hvis du er løbet tør for klud for at fuldføre proceduren, fjern den resterende voks med babyolie. Brug ikke vand, sæbe eller alkoholbaserede lotioner til at fjerne voks. 11. OPBEVAR IKKE TILGÆNGELIG FOR BØRN. 12. Ved indtagelse skal du straks konsultere en læge og vise pakken. 13. Undgå øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand og konsulter læge. 14. Anvendelse af voksstrimler under graviditet, men der er risiko for irritation på huden.

Hvordan man bruger Veet voksstrimler til depilation?

Blandt alle måder at fjerne uønsket hår på kroppen, er at bruge voks næsten den mest populære. Desværre uden særlige færdigheder vil det være meget svært at klare denne opgave, og proceduren tager meget tid. For at gøre det lettere for forbrugerne og at spare tid, har producenter af depilationskosmetik kommet op med en forenklet version, som mange kvinder kan lide - voksstrimler. I dag er der en bred vifte af sådanne produkter på markedet, men "Vit" voksstrimlerne er i den største efterspørgsel.

Et bekvemt værktøj til depilation

Denne enhed er bekvemt placeret i brugervenlighed. Wit Strips "Vit" er et færdigt værktøj, som du hurtigt og nemt kan slippe af med problemet med overskydende hår på nogen del af kroppen. Små papir- eller stofbånd overtrukket med et lag af speciel sammensætning klæber til kroppen og fjerner uønskede hår, når de rykker, og trækker dem fra roten. Strimlerne med den påførte sammensætning er tilgængelige for forskellige dele af kroppen og hudtyperne, der er forskellige i størrelse:

 • til armhulen
 • intimt område
 • ben og arme;
 • person
 • universelle formål.

Et sådant rigt valg giver hver kvinde mulighed for at finde den mest passende mulighed for sig selv. Hvis det er vigtigt for dig, hvor meget Veet voksstrimler koster, er produkterne i dette mærke repræsenteret af varianter af forskellige priskategorier afhængigt af produktets type og sammensætning.

Hvilken mulighed at vælge?

I dette spørgsmål skal du først stole på dine egne præferencer og smag. Det er værd at prøve produkter fra forskellige virksomheder, og lav derefter en sammenligning og dermed vælge den bedste løsning. I dag blev kvindernes største tillid vandt af Wit Strips "Vit", der repræsenterer produkterne fra et velkendt fransk firma, der producerer midler til at fjerne unødvendig vegetation.

Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 2 mm

Udvalget af færdige baser til dette firma er meget bredt:

 • Aloe vera tape til tør hud, der hjælper med at fugtige kroppen efter en session.
 • Følsomme hudtilskud suppleres med mandelolie og E-vitamin, som beskytter huden mod irritation.
 • normale hud passende midler med tilsætning af shea smør;
 • Til intime og delikate områder (bryst, ansigt) producenter tilbyder specielle bånd af lille bredde.

Hvordan udføres proceduren derhjemme?

For at maksimere effektiviteten af ​​en hjemmelavet hårfjerningsprocedure skal du følge enkle, men obligatoriske regler:

 • anvende båndet kun brug for at rense huden, så at starte er at besøge bruser, tør overflade på kroppen og forårsage ham eller talkum for at forhindre sveden er ikke en proces;
 • Basen, der er dækket af sammensætningen, skal opvarmes ved hjælp af palmer og påføres problemområdet, presser det på kroppen, udglatter og bevæger sig langs hårlinjen;
 • Efter 20 sekunder, med en skarp bevægelse af hånden, rives stripen væk med bevægelse mod vækst og samtidig holder huden med den anden hånd. Dette bør gøres for at forhindre blå mærker og blå mærker;
 • Efter at vegetationen er fjernet på alle problemområder, skal du tørre huden med en særlig klud (der er i sæt) for at fjerne voksrester.

Nuancer af ansøgning

Veet strips fungerer bedst på store åbne områder, men de giver også et positivt resultat, når de anvendes i vanskelige områder (bikinier, armhuler). Desværre har denne metode en stor minus - ved hjælp af en voksbase er det svært at fjerne tyk og hård vegetation, men med fine hår klipper det godt.

Den første hårfjerning ved hjælp voks bånd anbefales at starte med fødderne, og hvis en masse af vegetation, er det bedre at barbere og vente indtil håret ikke har nået den ønskede længde (mindst 5 mm).

Fjernelse af overskydende vegetation i de mest følsomme områder ledsages af alvorlige smerter. For at lindre smerte kan du bruge smertestillende midler i form af en opløsning af lidokain (tør ud af problemområdet før en session). Yderligere bedøvelsesforanstaltninger kan være:

 • hud dampende;
 • skrubning af problemområdet
 • udfører proceduren umiddelbart efter menstruation.

Det er bedre at skære strimlen for at holde fast i ansigtszoner i små sektioner, så det bliver meget lettere at arbejde.

Fjern ikke strimlen i retning af hårvækst, da dette kun krænker hårets integritet.

Efter proceduren skal den irriterede overflade behandles med cremen "Panthenol" eller "Lifeguard", eller brug vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler kan ikke gøres for alle. Denne metode er kontraindiceret i tilfælde af:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden
 • catarrale eller smitsomme sygdomme;
 • lille hårlængde.

For at besvare spørgsmålet, hvor meget Veet voksstrimler koster, er det absolut ikke muligt. Det hele afhænger af antallet af bånd i pakken og de ingredienser, der udgør voks, for eksempel æteriske olier. Omkostningerne ved salonproceduren består også af området af depileringsområdet, hårets stivhed og længde.

Fordele og ulemper ved strimler

Ethvert middel til depilation, herunder voksbånd, har en række positive og negative aspekter. Blandt fordelene værd at bemærke følgende:

 • evnen til at bruge base for depilation gentagne gange - et stort plus, hvilket er vigtigt for alle kvinder, der har valgt dette værktøj;
Du behøver ikke bruge tid på at forberede - Veet voksstrimler er klar til brug
 • brugervenlighed - aflejringsprocessen giver dig mulighed for at udføre proceduren på ethvert sted, der ikke er bundet til huset og til enhver passende tid;
 • virkningen af ​​glat hud fortsætter efter en session i 3-4 uger (afhænger af organismernes individuelle egenskaber);
 • rimelig pris.

Blandt manglerne kan identificeres:

 • hud klæbrighed efter sessionen;
 • smertefuldt syndrom
 • dårlig hårfjerning;
 • risikoen for blå mærker og slid ved brugen af ​​ukorrekt basics
 • allergisk reaktion på ingredienserne i sammensætningen;
 • sandsynlighed for at bryde håret
 • risikoen for hårdt hår på ansigtet.

Anbefalinger til hudpleje efter depilering

Efter fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af denne metode er det vigtigt at afholde sig fra nogle få dage fra:

 • besøge stranden eller solbadning - garvning i denne periode er kontraindiceret;
 • termiske procedurer i form af bade, besøg i saunaen eller badet;
 • Spille sport - sved vil irritere den skadede kropsoverflade.

Efter anbefales hårfjerning session til behandle huden med særlige karakteristika, der vil genoprette udseende og eliminere irritation spray "Panthenol", "Solkoseril", hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie, enhver fugtighedscreme.

I dag vælger flere og flere kvinder voksbånd til depilation, styret af brugervenligheden og effektiviteten af ​​procedurerne.

Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

5 bedste barbermaskiner