Hvor meget er det elektriske hårfjerning af antennerne?

Alle kvinder drømmer om at få et perfekt udseende og altid perfekt udseende. I kampen for skønhed bruger vi stor indsats, tid og penge. Og hovedfokus i denne kamp gør vi på fjernelse af uønsket hår på kroppen. Desværre giver naturen nogle kvinder mere generøst, og antenner begynder at vokse på ansigtet over overlæben. Den mest effektive procedure til at slippe af med dette problem i dag er elektrolyse. Og hvad er denne procedure, og hvor meget er den elektriske fjernelse af antennerne?

Electroepilation af hår over overlæben - procedurens essens

Denne procedure udføres ved anvendelse af et specielt apparat. Mikronålen, hvorigennem en elektrisk impuls passerer, virker på hårsækken. Som et resultat er pæren fuldstændig ødelagt.

Denne metode gør det muligt at slippe af med ikke kun de mørke og grove hår, men over tid, selv fra pistolen. For at opnå denne effekt med andre former for hårfjerning er det umuligt.

Denne procedure er ret smertefuld, fordi hudområdet på dette sted er meget blidt. Derfor udføres alle manipulationer med anæstesi. Og det er kun nødvendigt at vælge anæstesi individuelt.

Kontraindikationer for elektrolyse

Der er også kontraindikationer for elektroepilering af whiskers hos kvinder. Disse er som regel graviditet og tilstedeværelsen af ​​en pacemaker, en række kroniske sygdomme og diabetes, onkologi, såvel som individuel intolerance over for nutiden og tilstedeværelsen af ​​mol i dette område.

Funktioner og effektivitet af elektrolyse

Og det er værd at huske på, at huden i nogle tid efter sessionen ikke kun vil blive betændt, men måske hævet. Derfor er du nødt til at tage hensyn til og planlægge din dag i forvejen for ikke at komme frem til en hvilken som helst fest, der ikke er bedst.

Hvor lang tid tager det for at opnå den bedste effekt? Når alt kommer til alt, bliver gennemsnitligt 20-30% af alle hår i vækstfasen fjernet. Efter et par måneder vises hår, som ikke var synlige i den foregående session. Så den endelige pris for elektrisk fjernelse af antenner afhænger af antallet af sessioner. I gennemsnit tager det fra 3 til 7 procedurer. Og for at fuldføre et fuldt kursus kan tage mere end et år.

Beregn nøjagtigt, hvor meget antennelektrolysen koster i forhold til prisen på alle dets komponenter, ikke så let. Beregninger kan kun foretages i gennemsnit, fordi priserne vil være helt forskellige, afhængigt af udviklingsniveauet i den region, hvor du bor. I dette tilfælde skal du tage hensyn til procedurens særlige forhold, og hvilke stillinger vil påvirke prisen.

Sessionen betales pr. Minut til en fast sats. Dens værdi afhænger af niveauet af kosmetologinstitutionen, enhedens mærke og mesterens kvalifikationer. Hver procedure varer fra 15-20 minutter til en time. Prisen inkluderer også anæstesi og engangsnåle.

Men hvis du beslutter dig for at gå til slutningen, vil en glat og smuk ansigtshud være en velfortjent belønning for dig.

Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse

Epilering ved elektrolyse + foto af hver dag

Jeg vil gerne fortælle dig om en god metode til fjernelse af håret - elektrolyse. Og som en privat metode - fjernelse af antennerne.

Om mig: Jeg har blondt hår og ikke at sige, at antennene er mit problem, men de er mærkbare i makrofotografering. Desværre havde jeg ikke et billede af, hvad der oprindelig var der, men der er et billede allerede efter 2 elektrolyse sessioner. Der er synlige blonde hår 2-4mm lange.

Forresten kan du se på mit link for mere elektrolyse på linket.

Fremgangsmåde: Jeg gik til antennelektrolyse. Procedurstiden er ca. 20 min. Føreren brugte en speciel nål til ansigt nr. 2 (for eksempel nr. 4 bruges til andre dele af kroppen), hun har en særlig funktion udover at hun er tyndere, bøjer hun lidt mere. Til anæstesi blev TKTK creme brugt, som blev påført under filmen i 20 minutter, og jeg følte næsten ingenting.

Effekt: Fjernet mere end forventet, jeg bad om at fjerne ca. 1/3 og fjernet 2/3, så genopretningsperioden er længere.

Forresten, om for evigt eller ej, kan jeg sige fra erfaring, at på grund af hormoner for enhver hårfjerningsmetode (!), Vokser en lille smule hår stadig senere.

Lad os nu se billeder om dagen:

1 dages procedure kl 4 - stedet var hævet og rødt lidt, smurt med levomecol om aftenen

Den 2. dag - jeg havde svulmet lidt, men det er stadig synligt, der er næsten ingen rødme, men på hårets steder vises punkterne om aftenen, det klør også meget om aftenen og smøres med levomecol om aftenen

3. dag - ødem sov, men det forblev lille, der blev udpeget punkter, jeg måtte endda dække det, det kløer dårligt

4. dag - skorsterne blev tilbage, jeg var nødt til at dække det op, men skrælning dukkede op, fra dette lyder tonalka ikke fladt, kløen er ophørt, om aftenen begyndte det at skrælle

5. dag - skorpen var kommet lidt væk, men det var nødvendigt at dække det, svulmen sov helt, huden blev blødere, at skorpen blev mindre

6-8 dag - et par stykker skorper er tilbage, huden er tør, du skal dække den

9. dag og videre - glansede ikke, en smule flere point er stadig synlige

20. dag - mørke punkter fra hårene er stadig lidt synlige

På det sidste billede har jeg også en permanent tatovering af læberne.

Så fjern antennerne ved hjælp af elektrolysemetoden, jeg anbefaler!

Elektrolys prisliste

Omkostningerne ved elektrolyse består af prisen pr. Minuts behandling og regner med brugen af ​​forbrugsstoffer (nål, anæstesi, behandling).

I mange centre betales materialer, herunder nåle. Vi har ingen "faldgruber" - alt er allerede inkluderet i prisen på proceduren.

Den eneste undtagelse er anæstesi, da forbrug af stoffer og deres anvendelse afhænger af både zonen og de enkelte personers egenskaber. Pris for anæstesi på dette link.

Omkostningerne ved elektrolyse i Moskva

Vi beder altid vores kunder om at køre op for en gratis konsultation.

Vi forstår, at mange ikke vil komme "igen". Du kan ofte høre på telefonen at klienten allerede har udført proceduren andetsteds, så "han ved alt."

Dette er dog ikke en ekstra ting:

 1. Du vil møde mesteren. Personlig kontakt i en sådan "ikke meget behagelig" procedure spiller en stor rolle.
 2. En elektrolog vil stille spørgsmål om sundhed og kontraindikationer. Det er muligt, at proceduren ikke kan udføres eller skal udskydes af medicinske årsager.
 3. Du skal estimere længden af ​​dit hår. Guiden fortæller dig, hvor længe kurset vil tage, så du kan planlægge din tid. Og også give anbefalinger om tidspunktet for første indgang. Det er muligt at håret bliver nødt til at vokse.
 4. Du kan stille spørgsmål af interesse for dig om metoden, pleje efter sessionen osv.

Jo mere grundigt du diskuterer alt ved høringen, jo hurtigere og mere effektiv den efterfølgende behandling vil være.

Pris pr. 1 minut forudbetaling elektrolyse

Tjenesten leveres under hensyntagen til forskuddsmidlerne.

Forudbetaling er det beløb, du indbetaler på din konto på forhånd, dvs. mindst 1 dag før sessionen. Dette kan hurtigt og bekvemt gøres online via linket.

Det er sikkert at betale online, da vores hjemmeside fungerer under https sikre protokol og ikke samler og gemmer data på dine kort, når de betaler, og selve transaktionen udføres på siden af ​​banken.

Vores hjemmeside modtager blot oplysninger om beløbets størrelse og succes.

Det er depositum på forskud på forhånd, der giver dig en ekstra rabat på 10-15% (ud over rabatkortet), og vi garanterer at du kommer til proceduren.

Alle detaljerede oplysninger om systemet - ved reference.

Pris pr. Minut elektrolyse uden forudbetaling

Det vil sige, at tjenesten leveres på dagen for besøget uden at gøre nogen penge på forhånd.

Hvad er minimumsproceduren?

Minimumsproceduren er nødvendig, fordi materialerne anvendes - nål, ark, forarbejdning mv. Derudover har du brug for tid til at gå i kabinen og forberede sig på sessionen.

Selv på en spire, skal du bruge en ny steril nål.

Hvis du kun har et hår tilbage, kan du sikkert finde et par i en anden del af kroppen, ikke nødvendigvis i det område, du allerede har gjort.

Måske vil det være en indgroet kopi, der plager dig, eller et par ekstra spirer på et andet område.

Hvorfor er priserne i forskellige saloner meget forskellige?

Faktum er, at den endelige omkostning består af følgende faktorer:

Overraskende, men en kendsgerning: nogle af vores kunder før vi kom til os gjorde elektrolyse i årevis uden at resultere i andre klinikker eller fra private forhandlere derhjemme.

Og sådanne historier gentages indtil nu, på trods af den generelle tilgængelighed af information om tjenesten.

Hvorfor er det sådan? På grund af den cykliske vækst af hår til en person, der ikke er bekendt med teknikken, kan mesteren sige, at "alt går godt", og du skal vente lidt længere, og håret vil til sidst forsvinde.

Det skal forstås, at efter 3-4 gange forsvinder størstedelen af ​​spirer i zonen. I dette tilfælde skal de efter hver procedure blive mindre.

Derfor garanterer kun den korrekte metode resultatet. For os er disse dine anmeldelser, anbefalinger og vigtigst af alt, din lykke fra det faktum, at der virkelig ikke er mere hår.

Vi træner vores specialister gratis fra bunden. Vi gennemfører undersøgelser og får lov til at arbejde i etaper og kun efter certificering. Dette er vores hovedregel.

I dag kan enhver lære af elektrologisten og tilbyde deres tjenester.

Det er dog vigtigt at huske, at dette er en invasiv terapi, hvilket betyder, at kun en person med de relevante kvalifikationer kan udføre det.

Alle vores herre har en sekundær eller højere medicinsk uddannelse.

Overholdelse af sundhedsbeskyttelseskrav

Rene hytter, engangsmaterialer, sterilisering, brug af handsker og opnåelse af tilladelser til beskyttelse af helbred er vigtige punkter.

De er ikke altid synlige og ligger ikke på overfladen, men det er en garanti for dit helbred.

Derfor estimeres omkostningerne ved elektrolyse ifølge resultaterne af proceduren, og ikke prisen pr. Minut.

Gå til hovedafsnittet om elektrolyse.

Forudbetalte omkostninger

Forudbetaling for tjenesten betales senest 12 timer før start. Du kan foretage ethvert beløb (inklusive online), men ikke mindre end de fulde omkostninger ved den leverede service. Saldoen kan gemmes (top up) eller afhentning.

Omkostninger per dag af besøg

Betaling for tjenesten foretages umiddelbart før eller efter dens gennemførelse.

Mindste tid på en session er 10 minutter, hvis mindre tid er påkrævet, bliver den stadig betalt 10 minutter.

Funktioner af elektrolyse af overlæben

Til dato er en af ​​de mest effektive metoder til at håndtere uønsket ansigtshår elektrolyse. Forresten, for ikke så længe siden, var det hundrede år siden dets opfindelse, og i hele denne tid lykkedes det for kosmetologer at finpudse denne teknik til perfektion. I dag bruges den i skønhedssaloner, alle kan drage fordel af det. Dens omkostninger er relativt lave, og effekten varer fra flere uger til mange år. Af særlig popularitet blandt kvinder har erhvervet elektrolyse af overlæben, hvilket giver mulighed for kort tid at slippe af med antenner.

Fordele ved teknikken

Elektrolyse er en vanskelig måde at fjerne hår over overlæben og kan ikke bruges hjemme. Men denne kendsgerning mindsker ikke antallet af fans. I denne henseende opstår spørgsmålet: Hvorfor skønhedssalonens kunder elsker denne metode så meget? Det er indlysende, at kun for hendes egne fordele, som primært omfatter:

 • lav pris (ca. 20-50 rubler pr. minut af en session);
 • universalitet (metoden passer til alle typer hår og hud);
 • ingen risiko for at hår vokser ind i huden;
 • høj sandsynlighed for at slippe af med ansigtshår for evigt.

Hundredårig praksis viser, at med høj kvalifikation af en specialist og højkvalitetsudstyr kan elektriske hårfjerningssessioner redde klienten fra uønsket ansigtshår. Det er selvfølgelig umuligt at opnå sådanne resultater i en procedure, og du bliver nødt til at gennemgå en lang række kosmetiske foranstaltninger.

Et andet argument til fordel for metoden er, at det ophører med at fungere efter eksponering af hårpæren ved elektrisk strøm. Det vil sige, at selv under procedurerne blev hårrotten ikke fjernet, det vil ikke vokse senere. Desuden kan elektrolyse endda kæmpe med det hår, der optrådte på ansigtet på grund af hormonelle lidelser i kroppen.

Det er også nyttigt at bemærke, at denne teknik i dag er en af ​​de mest studerede i sit segment, og sandsynligheden for at lave en fejl i applikationen er ekstremt lav. Dette adskiller fordelagtigt metoden fra laser og fotoepilation, som blev udbredt relativt for nylig.

Elektrolyse typer

Elektrisk hårfjerning er opdelt i to kategorier, afhængigt af de værktøjer, der bruges til dens gennemførelse. Den første kategori indebærer brug af pincet, der er forbundet til hvert hår individuelt. Så starter en højfrekvent strøm gennem dem, som hurtigt ødelægger hårrot og rammer follikelen. Desværre kan det tage op til to minutter at fjerne hvert enkelt hår. Derfor er denne type teknik ikke egnet til at bekæmpe store mængder hår.

Elektroepilation af den anden kategori anvender tyndere halvledernåle i stedet for pincet, som indsættes under huden, hvor håret vokser. Denne metode er lidt mere smertefuld end den forrige, men med det kan du hurtigt slippe af med hår på store hudområder.

Nåleteknikken er igen opdelt i tre typer afhængigt af hvilke materialer der blev brugt til fremstilling af nåle:

 • Medicinsk legering nåle er mest almindelige og anvendes i tilfælde, hvor patienten ikke har individuel intolerance over for nikkel og krom. Deres pris er forholdsvis lav - dette påvirker ultimativt omkostningerne ved sessionen, da kunden betaler for alle forbrugsvarer.
 • Isolerede nåle er belagt med Teflon belægning, som forhindrer forekomsten af ​​elektriske forbrændinger. Disse nåle er indiceret til brug hos patienter med overfølsomhed i huden, som ikke er i stand til at tolerere proceduren ved hjælp af konventionelle instrumenter.
 • Forgyldte nåle sprøjtes med 24 karat guld, hvilket eliminerer risikoen for allergiske reaktioner på proceduren. Sådanne nåle er de dyreste og gælder kun for allergikere, der ikke tolererer medicinsk fusion.

Uanset hvilken af ​​de listede nåle der anvendes, er elektrolyse med deres anvendelse opdelt i termolyse, elektrolyse, blandingsteknik og flashteknik.

1) termolyse Metoden er baseret på princippet om udsættelse for hårpærer med højfrekvent strøm, men lav spænding. Nålene indsættes i de øvre lag af epidermis i bunden af ​​folliklerne og på kort tid opvarmes de til en høj temperatur. Desuden er tilstødende væv ikke underlagt overophedning. Som følge heraf mister hårsækkene og taber evnen til at "spire".

For at fjerne hårene over overlæben er denne metode mere hensigtsmæssig, men brugen er forbundet med visse risici. Hvis det anvendes uforsigtigt, kan termolyse forårsage forbrændinger i ansigtets hud og føre til udseende af ar og alder pletter. Samtidig er metoden en af ​​de hurtigste effektive og giver dig mulighed for at fjerne ca. 30% af hårene i en enkelt procedure.

2) Elektrolyse. I modsætning til termolyse bruger den galvaniseringens fysiske love. Den strøm, der leveres til nålene, spalter saltsyren i epidermis, som igen dannes under den anodisk-katodiske reaktion. Dette fører til frigivelse af natriumhydroxid, som ødelægger de tilstødende follikler. Fordelen med elektrolyse er, at den kan stoppe hårvækst selv fra snoet hårfollikler, der ikke er tilgængelige for andre fjernelsesmetoder.

Et karakteristisk tegn på, at reaktionen var vellykket, er frigivelsen af ​​hvidt hydrogenbaseret skum på hudoverfladen. Når dette sker, fjerner kosmetologen manuelt det døde hår med pincet og fortsætter med at behandle den næste follikel. Sammenlignet med termolyse ledsages sådanne procedurer af mindre alvorlige smerter, og risikoen for forbrændinger er minimal.

3) blandingsteknik Det kombinerer funktionerne i termolyse og elektrolyse, som følger af dets meget navn (blanding - på engelsk "mix"). Ødelæggelsen af ​​follikelstrukturen sker som følge af galvanisering og ved hjælp af højfrekvensstrøm. Moderne udstyr til sådanne procedurer er udstyret med et computerstyringssystem. Det er muligt at indstille parametrene og egenskaberne i patientens hud og hår på forhånd, hvorefter enheden selvstændigt vil justere strømstyrken.

Hvad angår effektiviteten af ​​blandingsmetoden blandt specialister, har der været en lang diskussion om, hvorvidt det er tilrådeligt at bruge det i dag. Det blev opfundet på et tidspunkt, hvor elektrolyse netop var kommet i brug, og i dag er dens fordele ikke så indlysende. Så hurtigt er dets effektivitet næsten lige så lav som termolysen, og risikoen for hudforbrændinger er høje.

4) Flash-teknik. Det er ikke mere end en forbedret metode til termolyse, men derimod bruger vekselstrøm med en højere amplitude. Virkningen på folliklerne er kort sigt og tager kun 0,1 sekunder. Tilbagemeldinger fra kunder, der har gennemgået sådanne elektrolysespecialiteter, indikerer, at metoden er en af ​​de mest smertefri. Samtidig er omkostningerne ved sin bedrift ret høj og ikke overkommelig for alle.

Indikationer for brug

Elektrolyse af enhver type kan anvendes til at fjerne hår over overlæben, uanset graden af ​​deres stivhed og farve. Kæmp med antenner på denne måde kan folk med forskellige funktioner i huden, i forskellige aldre og nationaliteter. Metoden har sine egne kontraindikationer, men de gælder kun for et begrænset antal mennesker, der har visse hudproblemer. Dette vil blive diskuteret nedenfor og besvare spørgsmålet om, hvornår det er hensigtsmæssigt at anvende en elektrisk strøm for at fjerne ansigtshår, man kan svare det næsten altid.

Procedureprocedurer

Før du går til skønhedssalonen, skal du forberede dig. Ca. en uge før besøget er det ønskeligt at barbere hårene over overlæben, så i løbet af denne tid er de vokset tilbage til en længde på 3-3,5 millimeter. Det anbefales også at beskytte huden mod langvarig udsættelse for sollys for ikke at forårsage yderligere irritation. En valgfri, men ønskelig handling kan være at skrælle ansigtets hud et par dage før sessionen. Dette vil rydde hudens porer og fjerne dem fra døde skalaer af epidermis.

Under selve procedurerne afhænger intet af patienten - alle manipulationer udføres af en kosmetolog. Her afhænger hele forretningssucces kun af kvalifikationer og udstyrs funktionalitet. I nogle tilfælde kan patienten blive bedt om at holde en passiv elektrode i hånden, men dette er ikke en forudsætning for hver type elektrisk fjernelse af hår. På grund af det faktum, at hudområdet over overlæben ikke er så stort, vil sessionerne ikke tage meget af din tid. Det vigtigste, for hvilket nybegynderen i sådanne tilfælde skal være forberedt, er for den smerte, der på en eller anden måde vil ledsage hårfjerningsprocessen. Desuden er træk af hår i sig selv normalt smertefrit, og ubehagelige følelser opstår, når de udsættes for elektricitet.

Praksis viser, at for fuldstændig fjernelse af antennerne, normalt kræver fem til otte sessioner af elektrolyse, som bør udføres en gang om måneden. Selvfølgelig er der undtagelser fra reglerne, men i princippet er tiden nok til at nå målet.

Er det muligt at udføre derhjemme?

Ikke så længe siden kom apparater til elektrolyseprocedurer hjemme på markedet. Sådant udstyr er ikke billigt og hidtil begrunder ikke sig selv. Uden den nødvendige erfaring er det meget svært at få en nål i bunden af ​​follikelet, for ikke at nævne det faktum, at dette er en ubehagelig procedure. Selvfølgelig er der specielle salveanæstetika, der hjælper med at reducere smerte, men de kan ikke helt fjerne det.

Med den uhensigtsmæssige håndtering af en sådan enhed kan du nemt få beskadiget hud i ansigtet og ødelægge dit udseende permanent. Det er ikke ualmindeligt for patienter, der efter hjemlig elektrolyse klager over udseendet af alder pletter og ar på overlæben.

Hvordan pleje huden efter elektrolyse?

Når proceduren er efterladt, er det tid til at tænke på hudpleje, som har været igennem en så vanskelig test af "styrke". Hvis vi taler om området over overlæben, så er det meget nemmere at passe på ham end en bikini eller et aksillært område. Alt, hvad patienten skal huske efter fjernelse af antennerne ved denne metode, kan repræsenteres i form af flere punkter:

 • Våd ikke huden på overlæben mindst en dag efter epilering;
 • kan ikke klare det med nogen kosmetiske produkter;
 • det kan ikke udsættes for solstråling;
 • det er umuligt at skrælle skormen fra det, mens du helbreder sårene, ellers kan pigmentpletter forblive;
 • inden for to til tre dage efter proceduren anbefales det at behandle huden med en antiseptisk opløsning (Miramistin vil gøre).

Sommetider ser huden på overlæben i de første par timer, og endda dage efter sessionen, sig hævede, kløende og kløende. Derudover er det forbudt at irritere hende ved kæmning, kauteriserende midler eller på anden måde. Dette kan føre til ar og blemmer, som senere bliver meget sværere at fjerne end antennerne selv.

Ulempen ved teknikken

Vi talte om fordelene ved elektrolyse af ansigtet, og det er på tide at lære beklædningen af ​​bagsiden. Baseret på kundeanmeldelser af skønhedssaloner, der har fjernet håret over overlæben, kan du angive følgende ulemper ved metoden:

 • smerte, som ikke alle patienter kan tolerere (reduceret ved hjælp af lokale anæstetika);
 • utilgængelighed til hjemmebrug;
 • direkte afhængighed af effektiviteten af ​​procedurer for en kosmetologs kvalifikationer
 • risiko for hudskader: forbrændinger, ar, alder pletter;
 • Varigheden af ​​procedurerne (kan vare op til seks måneder)
 • risiko for infektion under huden efter akupunktur.

Kontraindikationer

Elektrolyse af huden er ikke egnet til alle. Før du går til skønhedssalonen, skal du konstatere, om du har en individuel intolerance over for sådanne procedurer. Så hårfjerning ved hjælp af denne teknik anbefales ikke til:

 • infektiøse og svampehudsygdomme;
 • diabetes;
 • onkologi;
 • hypertension;
 • koronar hjertesygdom;
 • dårlig blodpropper
 • Tilstedeværelse af implantater i kroppen som en pacemaker;
 • nuværende allergier, nikkel og krom;
 • graviditet og amning.

Det er også værd at bemærke, at elektrofilering er uforenelig med hormonelle lægemidler og er uønsket til brug i den varme årstid. Så ved at indlede procedurer om sommeren og ofte være i solen kan hudpigmentering opnås.

Mulige bivirkninger

De fleste af de negative anmeldelser om elektroepilering af huden over overlæben er relateret til de bivirkninger, der blev forårsaget af det. Vi taler især om synlig skade på huden, hvilket kræver meget mere tid og kræfter for at eliminere end at fjerne antennerne. Som nævnt ovenfor afhænger effektiviteten af ​​teknikken direkte af fagmandens kvalifikation. Derfor er det meget svært at forudsige resultatet af sessionerne på forhånd, og man kan ikke være helt sikker på succesen af ​​arrangementet. De hyppigste klager fra brugerne lyder i forbindelse med udseendet over overlæben:

Det sidste punkt er særligt interessant, for blandt de mulige bivirkninger af teknikken fremgår ikke hårets indvækst i huden officielt. Ikke desto mindre er der mennesker, som dette problem har ramt en akkord, selvom at sige at det var elektrolyse, der skulle skyldes, tager eksperter ikke det.

Med hensyn til hæmatomer og forbrændinger, som faktisk kan opnås under procedurerne, læger de i de fleste tilfælde sig selv uden spor efter et stykke tid.

Anmeldelser af elektrolyse, som en måde at fjerne hår på overlæben, for det meste positive. Patienter udtrykker deres oprigtige tilfredshed med procedurernes endelige resultater, selvom de ofte også tager hensyn til problemerne efter deres gennemførelse. Ud fra de samlede meninger kan det konkluderes, at teknikken som helhed har vist sig at være ganske god, selvom der er tilfælde, hvor der i stedet for at være nyttige, kun sådanne sessioner kun skader. Hvad er nødvendigt at overveje, før du går til skønhedssalonen, så det er de mulige risici, som elektrolyse er forbundet med. Når det kommer til et sådant websted som huden på overlæben, kan kosmetologens fejl koste kunden for meget. Derfor er det nødvendigt at i det mindste afveje fordele og ulemper, og kun derefter tage nogle skridt i denne retning.

Electroepilation af overlæben

Proceduren udføres i centrene:

Mange kvinder står over for problemet med at have en antenne. Elektrolyse af overlæben hjælper med at klare det. Tilstedeværelsen af ​​hår i dette område forårsager ubehag og gør kvinderne usikre, så proceduren er ikke så meget hygiejnisk som æstetisk. Udseendet af antenner indikerer oftest hormonelle lidelser, før du fjerner håret over overlæben, det er værd at konsultere med en læge.

I modsætning til barbering og voksning, som giver en kortvarig effekt, giver elektrolyse dig mulighed for at slippe af med håret for evigt. Efter 5-7 sessioner vil du glemme antennerne. Samtidig er priserne på sådanne procedurer meget overkommelige, da et lille område behandles. Derudover vil du slippe af med irritation og rødme, som voks efterlader. Elektrolyse traumatiserer ikke huden, den udføres hurtigt og praktisk smertefrit. I betragtning af at ansigtets hud, som er ret følsomt, udsættes for guiden, vil mesteren foreslå dig at bedøve området over overlæben. Den elektriske impuls gennem mikronedlen overføres til hårsækken og ødelægger den. Fra det døde hår vil folliklerne aldrig vokse igen, og fra de tilstødende follikler vil kun 2/3 af den tidligere hårlinje blive vist. I modsætning til andre metoder tillader elektrolyse at løse problemet med både mørkt og vellus hår over læben. Denne procedure har andre fordele.

Hastighed. Elektrolyse, eller rettere en af ​​dens session, varer kun 15-20 minutter.

Rimelig pris. Omkostningerne ved proceduren er meget lavere end elos eller laser hårfjerning.

Med alle sine fordele har elektrolyse flere ulemper. Dette er en ret kompliceret procedure, hvis effektivitet i vid udstrækning afhænger af masterens evner og apparatets funktionalitet. En forkert bevægelse, og en forbrænding vil optræde på huden, hvilket kan føre til mere alvorlige komplikationer - irritation, rødme, pigmentering, ardannelse og ardannelse. Som med andre hardwareprocedurer har denne metode til fjernelse af hår kontraindikationer:

akutte og kroniske hudsygdomme;

diabetes i det dekompenserede stadium

iskæmisk eller hypertensive hjertesygdom;

individuel intolerance af nuværende

For at bevare effekten i lang tid, efter proceduren er det nødvendigt at følge anbefalingerne om hudpleje. Afstå fra naturlig eller kunstig garvning, ikke besøg pools og bade. Det er også umuligt at behandle epileringsområdet med kosmetik af dekorativ karakter (læbestift, pulver, fundament) i de første dage eller bedre i de første dage efter proceduren.

elektrolyse

Elektrolyse er den effektive kosmetiske metode til uønsket hårfjerning patenteret i 1948. Lad os prøve at forstå: vil elektrolyse bidrage til permanent at fjerne hår eller er det ikke? Ekspertanmeldelser af proceduren er overbevist om, at total hårfjerning virkelig er mulig, dog kun i tilfælde, hvor patienten er oprettet til en langsigtet kamp med "vegetation" og er klar til at holde 3-7 smertefulde sessioner om ødelæggelse af hårpærer med en elektrisk strøm. Desuden er patienter, der drømmer om en hurtig frigivelse fra hår, interesserede i, hvor meget en hårfjerningsprocedure er nok. Fra analysen af ​​anmeldelser om elektroepilation kan vi konkludere, at håret normalt vokser efter en halvanden måned, og det anbefales at gentage elektrolysesessionen.

På grund af den ødelæggende virkning af den elektriske strøm på folliklerne bliver hårets aksler gradvist tyndere og misfarvede og forsvinder til sidst fuldstændigt. Elektrolysemekanismen er enkel: En elektrode indsættes i follikelen (den tyndeste stålål), hvorigennem en svag elektrisk strøm passerer, hvilket forårsager opvarmning og efterfølgende ødelæggelse af pærevækstzonen. Ved hjælp af elektrolyse er det kun muligt at ødelægge kun hår, der er i fase med aktiv vækst (anagenese), men denne regel gælder for alle former for epilering og depilering.

Resultatet af elektrolyse afhænger ikke af hudens fototype og patientens hårfarve. Desuden er proceduren effektiv på nogen del af kroppen, men det anbefales ikke at bruge denne type epilering for at fjerne hår, der vokser i næsen (næsebor) og aurikler, der er også begrænsninger for galvanisering armhulerne.

Fordele og ulemper ved elektrolyse

Elektrolyse er blevet brugt i mere end 70 år og styrker kun positionen - proceduren kunne ikke presses ved enten fotoepilation eller laserepilation, for ikke at nævne depilering med sukker og voks. Og dette er på trods af overflod af kontraindikationer og en høj sandsynlighed for komplikationer! Sådan en kærlighed til en smertefuld og langvarig procedure forklares af kun én ting - den reelle mulighed for at ødelægge hårsække og slippe af med "ekstra" hår for evigt.

 • evnen til at fjerne lys, rødt og gråt hår;
 • Resultatet af elektrolyse afhænger ikke af hudfarve;
 • hver hårpære undergår ødelæggelse;
 • relativt lavt (sammenlignet med fotoepilation og laser hårfjerning) omkostninger ved proceduren.
 • smertefuldhed af proceduren, hvilket næsten altid sker med anæstesi
 • fjernhed af resultatet - det er nødvendigt at udføre 3-4 kurser af procedurer for at slippe af med håret helt;
 • overflod af kontraindikationer
 • hyppige komplikationer
 • høje krav til skønhedens færdigheder
 • Efter proceduren i 2-3 dage forbliver hævelse og rødme i huden.

Typer (metoder) af elektrolyse

 1. Termolyse med vekslende højfrekvent strøm - denne type elektrolyse er kendetegnet ved hurtig opvarmning og øjeblikkelig koagulation af proteinet, der udgør follikelen. Termolyse viser gode resultater ved behandling af store arealoverflader, men kun hvis proceduren udføres af en erfaren specialist, som er i stand til at indsætte nålen nøjagtigt ind i hårlampens nedre segment, og det er ret vanskeligt at gøre ved buede follikler.
 2. Elektrolyse - grundlaget for denne type elektrolyse er baseret på kemiske processer udløst af galvanisk strøm. Til proceduren anvendes to elektroder: omkring et dannes et alkalisk medium (en negativ ladning gives til den) og om den anden (en positiv ladning tilføres den) - en sur en. Denne metode er egnet til destruktion af buede follikler, men ifølge patienter tager det længere tid.
 3. En flush er den samme termolyse lavet med en nål dækket med et isolerende materiale. Da ladningen er ved enden af ​​nålen, er det væv, gennem hvilket elektroden passerer, ikke skadet, og derfor giver elektrolysen selv mindre ubehag. Flush anvendes ikke i ansigtet og i det intime område, men det viser fremragende resultater på hænder og fødder.
 4. Blend - denne type elektrolyse giver mulighed for at opnå et optimalt resultat ved at kombinere de bedste egenskaber ved elektrolyse og termolyse. Ifølge patientanmeldelser er Blend godt tolereret og forårsager ikke ubehag.
 5. Electroepilation med pincet er en sjældent anvendt metode, selv om den er meget effektiv og ifølge patienter er næsten smertefri. Elektrodens rolle udføres ved hjælp af pincet: håret er fanget med pincet, så går en strøm gennem pincetten, som overføres gennem hårskakten til follikelet. Dette er den mest "langvarige" metode til elektrolyse - behandlingen af ​​et hår varer næsten 10 sekunder.

Udstyr anvendt til elektrolyse

Elektrisk hårfjerning er en hardwareprocedure, og der kræves specielt udstyr til dets udførelse, nemlig: en anordning til elektrisk fjernelse og nåle. I øjeblikket produceres de bedste enheder af det spanske firma ROS'S, og specialister genkender Depil-Plus 13 Mhz som en af ​​de mest avancerede modeller - en universel enhed til elektrolyse, der kan fungere i elektrolyse og termolysemetoder. Mesteren har bekvemt mulighed for at programmere enheden og bruge tilstandene Blend (Blend) og Flash (Flash). Derudover er enheden udstyret med en luft ozoneringsfunktion, som gør det muligt at tale om antibakteriel beskyttelse under proceduren. Skønhedseksperter taler godt om EHVCh-20-MTUSI-elektropladeren (Rusland). Ved at bruge denne relativt billige enhed kan du reducere prisen på elektrolyse i kabinen.

Resultatet af hårfjerning afhænger ikke kun af apparaturets egenskaber til elektrolyse, men også på de anvendte nåle, som normalt er fremstillet af en legering af nikkel og krom (medicinsk legering). For patienter med allergi bruger de nåle overtrukket med 24 karat guld og til termolyse, Flashisoleret, dækket af et tyndt lag Teflon.

Advarsel! En steril engangsnåle anvendes til elektrolyse, hvis emballage åbnes af lægen umiddelbart før proceduren i nærvær af patienten.

Sådan gør du elektrolyse: procedureprocedure

Forberedelse af proceduren. Elektrisk hårfjerning er mere bekvemt at gøre på regrown hår på mindst tre millimeter i længden, så 10 dage før proceduren bør hårfjerning stoppes. Før sessionen anbefales det at behandle huden med en blød skrubbe for at rengøre og blødgøre huden samt tage et bad eller bad.

Procedure. Uanset hvilken elektrolysemetode der anvendes, skal spørgsmålet om bedøvelse afklares på forhånd: hvis de er injektioner af et bedøvelsesmiddel, vil lægen udføre dem umiddelbart før proceduren, og hvis du planlægger at bruge bedøvelsescreme, anvender patienten normalt to timer før session.

Kosmetologen giver en neutral elektrode til patienten, der sætter sig på sofaen og fortsætter med proceduren (elektrolysemetoden og nålelektrodefunktionerne er forudbestemt). Med en jævn bevægelse indsætter lægen en nål i follikelen og leverer en elektrisk strøm, der ødelægger hårsækken. Dernæst trækker en specialist med pincet ud hårsakslen og fortsætter med behandlingen af ​​den næste follikel.

Efter at hele zonen er ryddet af hår, behandles huden med en antiseptisk opløsning, hvorefter der anvendes en vis salve med antiinflammatorisk og sårhelende virkning.

Hudpleje efter elektrolyse. Efter proceduren anbefales det at anvende kosmetiske præparater med panthenol, som hjælper med hurtigt at slippe af med rødme og hævelse af huden. På den første dag kan huden i epileringszonen ikke blive befugtet, og i fremtiden anbefales det ikke at besøge saunaen, swimmingpoolen, solariumet og stranden, indtil integumentet er fuldstændig restaureret og rengjort fra skorper dannet i punkteringsstederne. Rehabiliteringsperioden varer normalt op til to uger, hvor det anbefales at bære løse tøj, der fortrinsvis er fremstillet af naturlige stoffer. I rehabiliteringsperioden er det nødvendigt at begrænse brugen af ​​parfume og kosmetik og undgå situationer, der medfører overdreven svedtendens.

Advarsel! Pleje efter elektrolyse indebærer ofte et afslag på at tage hormonelle lægemidler, da de kan medføre øget hårvækst. Før proceduren anbefales det at besøge en endokrinolog. I nogle sygdomme i skjoldbruskkirtelen vil elektrofilering ikke give det forventede resultat, selvom denne teknik er mere egnet end andre til bekæmpelse af hårdhed fremkaldt af hormonforstyrrelser.

Funktioner af elektrolyse på ansigtet og i forskellige områder af kroppen

Elektrisk hårfjerning i ansigtet giver et godt resultat, men det skal bemærkes, at det vil tage mindst 2-3 dage at genoprette huden, og du bør ikke stole på foundation cremer og pulver. Siden disse dage kan brug af dekorative kosmetik forårsage irritation og indvækst. Det er yderst sjældent at bruge elektroepilation for at fjerne nasalhår på grund af de ubehagelige og smertefulde fornemmelser, der opstår under proceduren.

Den elektriske fjernelse af antenner eliminerer "vegetationen" meget effektivt, men patienter klager ofte i deres svar, at efter proceduren er punkter fra punkteringer langt synlige. Det skal bemærkes, at dette problem ikke vil være så akut, hvis antennens elektrohårfjernelse er udført på garvet hud. Et andet øjeblik irriterende patienter: Antennerne før proceduren skal vokse op til 2,5 - 3,5 millimeter, hvilket nogle gange er ret svært at gøre.

Elektrisk depilering af armhulerne og bikinizonen forårsager ingen særlige vanskeligheder, men man må ikke glemme, at i armhulerne og i skridtområdet er der lymfeknuder, hvor effekten kan være skadelig selv ved svage elektriske impulser.

Elektrisk epilering af ben og arme finder sædvanligvis sted uden komplikationer, men på grund af det store behandlingsområde vil proceduren tage lang tid.

Elektrolyse: video

Hvor meget er elektrolyse. Pris for hårfjerning i salonen

Normalt bestemmes prisen på elektrolyse af den tid, der anvendes til proceduren. Et minut af sessionen koster fra 20 til 50 rubler og afhænger af specialistenes kvalifikationer, niveauet for kosmetologinstitutionen og mærket af den anvendte enhed. Ved beregning af, hvor meget elektrolyse vil koste, skal du tage hensyn til prisen på bedøvelsen (100 rubler i gennemsnit) samt omkostningerne ved en engangsnåle (50-300 rubler). Omtrentlige minimumspriser for elektrolyse af forskellige områder af kroppen er vist i tabellen:

Hvor meget er den elektriske fjernelse af antennerne

Interesseret i elektrolyse i Zelenograd? Læs derefter denne side omhyggeligt!

Ønsker du at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet, armhuler, ben, hænder eller ansigt?
Er du træt af daglig fjernelse med en barbermaskine?
Ønsker du ikke hver anden uge at lide af smerte under shugaring eller voksning?

1. Er håret virkelig permanent fjernet? Hvor mange sessioner er der brug for til dette?

Ja! For helt at slippe af med håret kræves gennemsnitligt 10-12 sessioner.

Jeg udfører hårfjerning ved hjælp af injektionsanæstesi, dvs. Jeg foretager anæstetiske mikroinjektioner. Du behøver kun være tålmodig i 20-30 sekunder! For dem, der ikke er klar til at gå til injektioner, er jeg klar til at tilbyde anæstesi ved hjælp af en særlig bedøvelsescreme. For at bedøve store områder (for eksempel når du fjerner hår på benene), skal du bare bruge en speciel spray kaldet "Lidocaine". Du bør simpelthen behandle "Lidocaine" valgt del af kroppen 2 timer før proceduren og pakke den med klæbende film.
Lidt råd! Den mest effektive spray "Lidocaine" - ungarsk produktion, firmaet Egis.

3. Hvor lang tid tager proceduren?

For at nogen kan bestemme procedurens varighed er det nødvendigt at evaluere de individuelle karakteristika ved klientens hårvækst. Jo sjældnere håret, jo hurtigere kan jeg fjerne det. Om et øjeblik fjerner jeg omkring 50 hår. Det er også nødvendigt at tage hensyn til det område af kroppen, som du gerne vil epilere. Området med uønsket hår på overlæben tager 15-25 minutter. For at fjerne håret helt på benene tager det mindst 2 timer! Hvor lang tid det tager at fjerne hår i dit tilfælde, kan jeg evaluere efter den første procedure, når jeg arbejder med dit hår.

Nedenfor kan du se billeder før og efter elektrolyse.

4. Er der kontraindikationer for epilering?

Ja, der er. Jeg kan ikke hjælpe dig, hvis du har følgende sygdomme:

 • - blodsygdomme
 • - onkologiske sygdomme
 • - diabetes mellitus
 • - kardiovaskulære sygdomme (iskæmisk hjertesygdom, hypertensive sygdom, tidligere hjerteanfald)
 • - tilbøjelighed til at danne keloid og hyperplastiske ar
 • - iført en pacemaker
 • - intrauterin enhed (med elektrolyse i bikiniområdet)
 • - udseende af åreknuder på procedurestedet
 • - akutte og kroniske hudsygdomme
 • - virale infektionssygdomme
 • - graviditet og amning
 • - implantering af guldtråde
 • - hepatitis
 • - intolerance over for metallegeringer, der er en del af nåle

Er du interesseret i elektrolyse anmeldelser? Du kan læse dem her.

Elektrolyse - typer, pris, reel feedback

Resumé af artiklen

Takket være præstationerne af kosmetologi og medicin kan vi anvende progressive og meget effektive metoder i kampen for skønhed. Nu er det ikke nødvendigt at fjerne barbering af uønsket hår eller voksvoksning. Disse metoder er kortvarige, og vil spare dig for unødvendig vegetation i kun få uger. I øjeblikket kan du slippe af med håret en gang for alle, glemmer dette problem. Dette kan gøres ved hjælp af elektrolyse.

Elektro hårfjerning - hvad er det?

Der er flere metoder, der lover os en langvarig hårfjerning - det her er photoepilation, laser, Elos-epilation elektrolyse. Så elektrolyse er en langfristet hårfjerningsmetode med den længste historie. Elektrolyse blev opdaget i slutningen af ​​1800-tallet og blev aktivt brugt i 70'erne af det sidste århundrede. Elektrolyse hår er en metode, der er bevist gennem årene og mange mennesker. En pålidelig metode.

Elektro hårfjerning er ødelæggelsen af ​​hårsækkene med en elektrisk strøm. Hvis man skal tale primært, opstår elektrolyse som følger: strømmen sendes direkte til håret eller til follikelen, hvorfra den dør og ikke springer igen i fremtiden.

Typer af elektrolyse

Der er flere typer elektrolyse. Nogle af dem er udbredt, andre eksisterer næsten udelukkende i teorien.

1. Pincer metode. Med denne metode af elektrolyse transmitteres strøm til håret ved hjælp af pincet, der fanger håret. Denne metode er meget smertefuld og ganske lang tid, det bruges ekstremt sjældent.

2. Nåle metode. Med denne metode påvirkes hårfollikelen af ​​en nålformet elektrode, der sættes ind under huden for at rette aktionen af ​​strømmen så præcist som muligt. Denne metode er mere progressiv og effektiv end pincet. Der er flere underarter af nålemetoden, som afviger i type og styrke af strømmen, dette er termolyse, flash, blanding og andre.

Hvordan virker elektrolyse?

Elektrolyse er som følger. Du kommer til mesteren og angiver den zone, du vil epilere. Derefter desinficeres den udpegede overflade for at undgå muligheden for infektioner. Næste, hvis det er nødvendigt, gøre smertelindring. Derefter begynder mesteren at arbejde: han sætter en nål i hvert hår og frigiver spændinger og fjerner det behandlede hår med pincet. Her skal du være opmærksom på, hvordan skibsføreren indsætter nålen, det går virkelig til hårroten og følger også, når herren trækker håret ud - det kommer virkelig ud uden indsats eller trækkes ud. Håret skal komme ud uden nogen anstrengelse, ellers strømmen faldt ikke på det, og du får ikke noget resultat. Efter elektrolyse bør du også behandles mod infektioner og infektioner.

I hjemmet er det vanskeligt at lave elektrolyse alene, da du skal se zonen godt, være i stand til at strække huden og andre punkter. For eksempel i bikini-zonen er det umuligt at observere.

For at fjerne hår permanent skal du have mindst otte procedurer i samme zone. Procedurer skal udføres ikke mere end en gang om måneden og en halv. Det vil sige, at det skal forstås, at elektroepilation er en ret lang procedure, i gennemsnit tager intervallet fra den første til den sidste procedure cirka et halvt år.

Electroepilation på ansigt

For folk, der lider af overdreven ansigtshår, er elektrolyse kun en frelse. Men der er nogle punkter, der skal overvejes, hvis du vil gøre elektrolyse på ansigtet. For det første anbefales det ikke at gøre elektroepilering på ansigtet i sommeren, da det under påvirkning af solens stråler, som er særligt aktive om sommeren, kan elektrolyseproblemer forblive. Det skal også forstås, at der efter elektrolyse forbliver skorper, som normalt heler i et par uger. Hvis du har en slags begivenhed, og du skal se godt ud, skal du afstå fra elektrolyse i et stykke tid.

Elektro Hårfjerning Bikini

På særligt følsomme områder, såsom bikinier, kan elektrolyse også udføres. Og du kan slippe af med vegetation, selv i zonen af ​​dyb bikini. Det eneste der vil være meget smertefuldt. Da håret i bikinizonen har en follikel, der er ret dybt indstillet (5-7 mm under huden), og håret på bikinien er meget tykkere end for eksempel på benene. Derfor vil nålen komme dybt ind og bruge en tilstrækkelig stor strømstyrke. Derfor, når elektrolyse bikini producerer smertelindring med injektioner. Som regel afskæres området med lidokain eller ultracain.

Fod elektrisk epilering

Håret vokser ikke meget ofte på benene, og hårets rod er ikke plantet så dybt, da der benyttes en relativt lille strømstyrke, og når nålen ikke er indsat dybt. En eller anden elektrolyse af benene lider fuldstændigt uden anæstesi. Men du kan bruge cremer, der reducerer følsomheden, som Lightdep og Emla.

Elektrolysepris

Elektrolyse er ikke en billig fornøjelse. Omkostningsberegningen er baseret på guidenes minut. Omkostningerne starter fra 15 rubler per minut og kan nå 70 rubler per minut. Og på prisen på elektrolyse er dens kvalitet helt uafhængig. Alt ligger på mesterens gode tro og dygtighed. Du kan bruge et år på elektroepilation, og få et nulresultat. Vælg derfor en bevist mester, eller bedre til flere testprocedurer, og vælg den, hvis resultat vil behage mest.

Efter elektrolyse

Elektrolyse hud er skadet. Hvert nuværende behandlet hår er en mikrobrænding. For ikke at få negative konsekvenser, og efter elektrolyse har en smuk hud, uden spor, er det nødvendigt at sikre hendes grundige pleje.

Så umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden 3 gange om dagen med en alkoholtinktur af kalendula. Da der faktisk er spor af elektrolyse, er åbne sår, som let kan få en infektion. Så efter en dag eller to, i stedet for sårene, skal du danne skorper, der vil helbrede i cirka to uger. De skal også behandles med calendula tinktur i flere dage, plus på den tredje dag efter elektrolyse skal du i din pleje medtage et anti-forbrændingsmiddel - dette kan være panthenol eller actovegin eller et andet middel. Efter at skorsterne er faldet, kan huden ikke behandles.

Meget ofte hører jeg spørgsmålet: Er det muligt at barbere hår efter elektrolyse? Faktisk mellem procedurerne vil du vokse hår, der ikke blev behandlet under elektrolyse, da håret vokser ujævnt og en del af folliklerne er "sovende". Dette hår kan ikke barbere! De kan fjernes med en trimmer eller en depilatory cream.

Det er vigtigt! Efter elektrolyse kan man ikke solbade i mindst to uger. Og generelt vil jeg anbefale at begynde at gøre denne procedure om vinteren eller efteråret, som om sommeren i varmen tager helingsprocessen længere tid.

Elektrolyse anmeldelse

Anmeldelser af elektrolyse er forskellige, og jeg kan fortælle hvorfor. Som en person, der har oplevet elektroepilation, kan jeg sige, at jeg har to anmeldelser: positiv og negativ. Og det afhænger ikke af selve proceduren, men på kvaliteten af ​​mesterens arbejde. Første gang jeg kom til mesteren, hvem gjorde absolut ikke noget godt arbejde, for det første meget langsomt, og for det andet blev en del af håret revet ud, da det ikke blev behandlet med strøm. Naturligvis var der ikke noget resultat, og mange penge blev brugt. Ved uerfarenhed stolede hun på personen som specialist og formåede at gå til 10 procedurer. Forestil dig, at hver procedure varer mindst 2 timer, og prisen pr. Minut er høj.

Så kom jeg til mesteren, som tog meget billigere og arbejdede hurtigere. Med denne specialist havde jeg alt, og nu slap jeg af den vegetation, der forstyrrede mig og flyttede til en anden zone. Derfor gentager jeg, at du kan læse elektrolyse anmeldelser så meget som du vil, men du skal fokusere på valget af guiden.

Elektrolyse er en meget effektiv procedure, men i de rigtige hænder.

Hair Forum.com

Sådan vælges en enhed til laser hårfjerning