Hvorfor kan du ikke solbade før og efter laser hårfjerning

For et stort antal kvinder er laser hårfjerning en ægte frelse. Dette skyldes, at denne metode til at håndtere uønsket vegetation gør det muligt at glemme hårede hår i lang tid. Men guiden advarer om, at første gang at slippe af med alle hårene, vil det ikke fungere, fordi laserstrålen kun rammer stængerne i vækststadiet.

For at opnå det ønskede resultat skal du bruge mindst 4 sessioner, hvorintervallet skal være mindst 2-3 uger. På grund af det faktum, at det er forbudt at solbade før sessionen, anbefales det at planlægge behandlingen for efterår eller vinter, kun i dette tilfælde vil risikoen for bivirkninger minimeres. Hvor mange kan ikke solbade efter laser hårfjerning, og hvilke komplikationer kan opstå, når man bryder reglerne?

Typer af garvning

Solskoldning er naturlig og kunstig. Men på trods af at effekten i begge tilfælde vil være den samme, er naturlig og kunstig brunbrun stadig forskellig. Naturlig brunbrun vises på grund af langvarig udsættelse for sollys.

På trods af at mange kliniske undersøgelser har bekræftet, at solbadning er nødvendig med ekstrem forsigtighed og strengt ved bestemte timer, ignorerer de fleste mennesker anbefalingerne fra eksperter og bruger ofte 4-6 timer på stranden, hvilket forårsager forskellige komplikationer.

Dermatologer hævder, at du kan solbade på stranden før middag eller efter kl. 3 om eftermiddagen, for i løbet af denne periode er ultraviolette stråler særligt aktive, og udsættelse for solen kan være farlig. Naturligt tan varer normalt fra 2 til 4 uger, og begynder derefter gradvist at gå.

Særligt populær i dag er solbrunten opnået i solarium. Påvirkningen på huden udføres ved hjælp af kraftige ultraviolette lamper, der aktiverer produktionen af ​​melanin. På trods af det faktum, at solbrillet ikke forekommer under påvirkning af sollys, men specielt designet lamper, har videnskabsmænd bevist, at denne type solbrunte også kan være sundhedsskadelig.

Som medicinsk praksis viser, er piger, der misbruger denne type tan, ofte udsat for forskellige hudpatologier, herunder onkologi. Den optimale frekvens af besøg på solarium - 2 gange om ugen, mens sessionen ikke varer mere end 8 minutter.

Hjælp! Før du besøger stranden eller solariumet, bør du rådføre dig med en hudlæge, der vil fortælle dig, hvordan du passer til din hud, afhængigt af typen af ​​epidermis, alder og individuelle kendetegn.

Garvning og laser hårfjerning

Kan jeg solbade efter laser hårfjerning og et par dage før en session? Der er en udbredt overbevisning om, at laserstråler ikke virker på for garvet hud.

Kosmetologer hævder, at denne opfattelse ikke er helt sandt, men det bekræfter, at laser hårfjerning på mørk hud virkelig ikke er så effektiv. For at opnå det ønskede resultat skal du deltage i et større antal sessioner end det ville være nødvendigt med let hud.

Dette skyldes det faktum, at farven på epidermis er tæt på pigmentets farve, på grund af hvilken laserstrålen simpelthen ikke fanger hårene. Og da laserfjernelse af uønsket vegetation er en af ​​de dyreste procedurer, er det meget mere fornuftigt at afværge en solbrændthed eller bare starte en session i midten af ​​efteråret, når der ikke er behov for at gå ned ad gaden i korte kjoler.

Hvorfor anbefales det ikke at solbade efter laser hårfjerning? På trods af at denne type hårfjerning er en af ​​de mest innovative, har laserstrålen under alle omstændigheder negativ indvirkning på epidermis tilstand og gør den mere sårbar i et stykke tid, indtil en fuldstændig opsving.

Hvis et par dage efter behandling bærer korte shorts eller går sol på stranden, vil sandsynligheden for at få brændte stoffer være så høj som muligt.

Skader på væv kan ledsages ikke kun af rødme, men også ved udseendet af stærke smertefulde fornemmelser. Derfor anbefaler de fleste kosmetologer og hudlæger at afstå fra at gå til solarium efter laser hårfjerning, og endnu mere så besøger strandene i mindst 5 dage.

Mange piger står over for bivirkninger netop på grund af forsømmelsen af ​​denne enkle regel, fordi de tror, ​​at den farligste ting, der kan opstå, er en lille rødme.

Eksperter advarer om, at alle solcreme, uanset mærke og pris, er gyldige i højst 3 timer, hvorefter de ikke længere beskytter huden. I en sådan situation er udsættelse for sollys ekstremt uønsket, da det kan fremkalde ikke kun alvorlige forbrændinger, men også en allergisk reaktion.

Hvorfor kan man ikke solbade i solarium efter laser hårfjerning? En anden grund til begrænsningerne - risikoen for ujævn garvning og udseendet af pigmentering. Det skal tages i betragtning, at de nye højpowerlamper har næsten samme effekt som laserstrålerne.

Selv specialiserede cremer vil ikke være i stand til at beskytte sårbar hud mod stråling og forhindre negative virkninger.

Det er vigtigt! Hvis laser hårfjerning udføres i sommermånederne, før og efter proceduren er det nødvendigt at nøje følge alle anbefalinger fra specialisten, ellers kan du tjene dermatologiske sygdomme.

Og nu - for ikke at fjerne hår om sommeren?

På trods af at naturlig og kunstig garvning ikke anbefales at blive kombineret med laser hårfjerning, er det stadig muligt at udføre en sådan epilering i sommermånederne.

Men for at holde risikoen for uønskede komplikationer til et minimum skal en kvinde følge anbefalingerne og forsøge ikke at bruge for meget tid under direkte sollys.

Sommer kosmetologi tips til hårfjerning

Anbefalinger beautician skal overholde alle piger, uanset hud og hårfarve.

 1. Hvis laser hårfjerning er blevet udført, er det muligt at gå til stranden eller tilmelde en solseng ikke tidligere end 7 dage efter behandlingen. I løbet af denne tid vil huden have tid til delvis at genvinde, sandsynligheden for at udvikle komplikationer vil være mindre end 50%. Men i hvert fald skal en kvinde bruge højkvalitets solcreme, og det anbefales at behandle epidermis hver time.
 2. Efter 3 sessioner af hårfjerning på stranden, kan du gå om 4 dage. På dette stadium bliver huden vant til laserens virkninger, og de fleste follikler ødelægges. Når du besøger strandene, skal du også fortsætte med at bruge solcreme.
 3. Hvis en tur til havet er planlagt, skal den sidste session afholdes senest 2 uger før afrejse.
 4. Hvis en kvinde først tilmeldte laser hårfjerning, er det nødvendigt at tage højde for, at du ikke kan solbade i løbet af måneden før sessionen. Hvis du ignorerer denne regel, kan laseren muligvis ikke arbejde med fuld effekt, hvilket vil påvirke behandlingsresultatet negativt. Desuden anbefales det ikke at solbade på grund af den øgede sandsynlighed for forbrændinger og sorte pletter.

Hvis en kvinde har for garvet hud, og hun tilmeldte sig laser hårfjerning, anbefaler kosmetologer at forsøge at "løsne" brunfarvet.

For at gøre dette er det nødvendigt at gøre skræl og skrubber hver anden dag, samt at bruge røde vaskeklude, og skure det øverste lag af epidermis.

konklusion

Laser hårfjerning er en meget effektiv metode til at eliminere overskydende hår, som er egnet til at behandle absolut nogen del af epidermis. Kunder af skønhedssaloner og kosmetologer hævder, at et positivt resultat kan ses selv efter første gang - nye hår bliver tyndere og lysere.

Men det skal huskes, at en så radikal måde at bekæmpe vegetation bedst udføres under ledelse af en erfaren specialist og efter høring af en hudlæge. Og selvfølgelig skal du i løbet af kurset nøje følge alle medicinske anbefalinger, herunder ikke at gå i solbadet før laser hårfjerning og efter sessionen.

Er det muligt at solbade og gå til solarium efter laser hårfjerning?

Kan jeg solbade efter laser hårfjerning? Vil denne procedure skade, hvis det sker om sommeren? Sådanne spørgsmål opstår hos mange kvinder, der ønsker at være uimodståelige før strandsæsonen og haste til skønhedssaloner.

Hvad er laser hårfjerning?

Moderne teknologi giver dig mulighed for hurtigt og smertefrit at udføre mange kosmetiske procedurer. En af dem er laser hårfjerning, som giver dig mulighed for at bestemme melanin pigmentet og sikkert fjerne hår ved at erhverve glat, smuk hud. Bogstaveligt talt bliver ordet "laser" oversat som en kilde til lys, der omdannes til en kraftig, snævert rettet stråle. Når laser hårfjerning ved hjælp af ultraviolet stråling er virkningen på hårpærerne, som samtidig taber farve og styrke, og derefter dør.

Men ikke en procedure vil blive påkrævet, men flere afhænger af en persons individuelle karakteristika - fra 3 til 10. Faktum er, at hårsækkene bliver konstant opdateret, og der vises nye på den forsvundne side.

For at opnå den bedste effekt arbejder lægerne separat med hvert hår, så fjernelsen tager meget tid. Men det betyder ikke, at du forlader salonen med glat hud. Håret begynder at falde i 6-7 dage (hvis du har mørkt hår, som er mere påvirket af laseren) eller lidt længere (hvis håret er blondt).

Med alle reglerne vil denne procedure ikke forårsage skade på kroppen.

Er solbadning og laser hårfjerning kompatibel?

Umiddelbart efter epilationen ved hjælp af en laser, vil mange mennesker virkelig fremstå hos mennesker med glatte dele af kroppen. Men skynd dig ikke at dukke op foran vennerne i en åben badedragt på stranden eller i solariumet. Laseren beskadiger ikke huden under epilation, men hvis du går ud i solen efter proceduren, kan du forbrænde hudvævet. En forbrænding kan se rød og forårsage smerte. Derfor vil lægen rådgive efter flere dage med laser hårfjerning for at undlade at gå under sommersolen og gå til solarium eller sauna.

Men i virkeligheden forsvinder mange, der fjerner uønsket hår med en laser, forsigtige kosmetologers råd, der fejlagtigt tror på, at en lille rødme på huden ikke gør ondt i kroppen. De bestemmer, at de vil kunne flygte ved at anvende en beskyttende creme til huden. Men solcreme varer ikke mere end 3 timer. I sådanne tilfælde opdager de dag efter dag, sol i solen, at huden bliver lyserød og venter på den ønskede effekt. Men i stedet kan du få irriterende skuffelse ved at se forbrændinger eller værre tegn på allergi.

Hvorfor er det umuligt at gå på en garvesalon umiddelbart efter laser hårfjerning? Der er risiko for at få en ujævn solbrændt i form af alder pletter og forbrændinger, der ikke vil dekorere kroppen. Effekten af ​​stråling fra lamper vil blive stærkere efter laserbestråling. Denne effekt forstærkes af forskellige kosmetik, der anvendes til huden foran solbrændingen.

På vejning af alle fordele og ulemper tvivler nogle piger på, om det er muligt at gøre laser hårfjerning om sommeren. Der er sådan en myte, at det er bedre at vende sig til moderne hårfjerning om vinteren. Intet sådan. Det er helt muligt at have garvet og glat hud om sommeren. Solbadning og epilering kan kombineres, hvis alt er gjort korrekt og følge anbefalingerne fra kosmetologer.

Nyttige tips

Så for at få den hud, du drømmer om, skal du følge visse regler:

 1. Du kan ikke solbade efter laser hårfjerning. Besøg strand eller solarium er tilladt efter udløbet af 6-7 dage efter proceduren.
 2. Hvis 2 eller 3 procedurer er færdige, er det nødvendigt at afstå fra solskoldning i 3-4 dage, og ikke glemme at bruge solcreme.
 3. Det er nødvendigt at overholde anbefalinger og råd fra en kosmetolog.
 4. Prøv at besøge salonen 2-3 uger før den påtænkte ferie.
 5. Før du går til hårfjerning, skal du ikke barbere dit hår, deres længde skal være op til 3 mm
 6. Du skal afstå fra proceduren efter en tur til havet, garvet hud indeholder nok melanin, yderligere stråling vil medføre forbrænding.

Efter hårfjerning med denne moderne metode, får huden en lyserød farve og bliver mere følsom, derfor kræver det særlig pleje. Du skal bruge aloe vera creme i flere dage. Solcreme bør være til stede.

Konklusion om emnet

Laser hårfjerning er en effektiv måde at bekæmpe overskydende hår på huden.

Dette gælder især når der er problemer på ansigtets hud - i læber og hages område. Selvom hårene vokser igen, vil de ikke være så mærkbare. Men vi skal huske, at enhver intervention i fysiologien kræver forsigtighed, derfor er der brug for konsultation med en kosmetolog før proceduren. Samtidig stoler du på dit helbred til en anerkendt specialist - han skal have medicinsk uddannelse og erfaring. Vælg en skønhedssalon, hvor fagfolk arbejder.

I den moderne verden er der nok måder at fjerne uønsket vegetation på huden, du behøver kun at bruge disse muligheder korrekt. Vær smuk og sund!

Hvor meget du ikke kan solbade efter laser hårfjerning og hvorfor det er vigtigt

Moderne piger behøver ikke at lide med barbermaskiner eller andre ubehagelige måder at slippe af med uønsket kropshår. Der er en måde, der fjerner hår smertefrit og næsten for evigt - dette er laser hårfjerning. Men det gør huden ultrafølsom over for ultraviolette stråler. Derfor er det meget vigtigt at finde ud af, hvor meget du ikke kan solbade efter laser hårfjerning.

Hvordan virker laseren

For at forstå, hvorfor du ikke kan solbade efter laser hårfjerning, skal du vide, hvilket princip det virker. Ved hjælp af en laser virker specialist i klinikken på huden, som vi ønsker at se glat og rent. Laseren trænger ind i huden og påvirker hårsækkenet, der ødelægger det indefra. Hvis der ikke er pære, kan håret ikke vokse.

Selvom laserproceduren ikke giver så meget ubehag som enhver anden depilation, men selve huden bliver overfølsom. Ultraviolet er en aggressiv stråling, som vi har lært at bruge til vor egen fordel, men en tan efter epilering kan forårsage en række negative virkninger.

Laseren kan kun påvirke håret, som er i fase med aktiv vækst. Det er derfor, vi skal lave flere sessioner, mellem hvilke der skal være et interval på mindst tre uger. Af denne grund anbefales det ikke at planlægge et forløb for hårfjerning til sommeren.

Alt det ovennævnte er også svaret på spørgsmålet om hvorfor du ikke kan solbade efter fotoepilation. Når huden har været udsat for lysstråler, skal den have lov til at hvile, ellers brænder og irritation er uundgåeligt.

Epilation myter

Der er mange myter om laser hårfjerning. Lad os se på dem, der vedrører vores emne.

Du kan og kan ikke

 1. Laser kan ikke anvendes på garvet hud. En gang var det, men moderne enheder har fuldstændig ændret denne situation og dermed forenklet livet for millioner af piger med mørk hud. Det er dog ikke altid muligt at gøre en sådan procedure, så pas på når du vælger en salon og en specialist. Den eneste regel, der forbliver i kraft, er ikke at tage solbad 2-3 dage før proceduren.
 2. Kategorisk kan du ikke solbade. Du var nok overrasket og forstår nu slet ikke, om det er muligt at solbade efter en laserepilation eller ej? Svaret er: du kan, men du skal vente 15 dage og sørg for at bruge solcreme samtidig. Generelt er den ideelle regel dette: Jo lysere din hud, jo længere skal du vente, før du går til stranden eller til solariumet.

Vigtige punkter at vide

Du bør være bekymret ikke kun med spørgsmålet om, hvorvidt du kan solbade efter epilering, men også om du kan gøre det før en session. Ofte anbefales laser og fotoepilation at blive udført i den kolde årstid, ikke fordi solen kan gøre noget ondt, men fordi ikke alle specialister kan klare mørk hud. Derfor, hvis du ikke er sikker på kvalifikationerne hos en specialist eller din by ikke har et apparat, der kan bruges på mørk hud, er det bedre at afstå fra procedurer.

Nogen tid passerer mellem effekten af ​​en laser på follikel og hårtab. Normalt omkring to uger. Det er ønskeligt at tage hensyn til, at tage på ferie. Vent, indtil hårene forsvinder, så du ikke behøver at barbere dem og skelne procedurernes mangler.

Solskoldning: skade og fordele: Video

Sådan vælger du solfaktoren. Din SPF. Memo

Vi fandt ud af hvorfor du ikke kan solbade straks efter epilering. Det er fortsat for dig at planlægge alt, så begge procedurer er effektive, og resten er uforglemmelig.

Livet efter laser hårfjerning - hvad man kan forvente af proceduren og hvad man skal afstå fra?

... Menneskets håb er vildledende.

F. M. Dostoevsky. Stepanchikovo landsby og dens indbyggere

Hvordan slippe af med overskydende hår for evigt - den mest populære søgeforespørgsel i løbet af strandsæsonen. Desværre er det umuligt at ødelægge hår for evigt.

Selv lasere, som har erstattet barbar elektrolyse, er ikke i stand til at realisere drømmen om evig glathed.

Men alt er kendt i sammenligning, og lasere er ikke ved et uheld foran resten. Det er bare livet efter laser hårfjerning kan ikke kaldes...

Om effekten: hvor længe og hvorfor ikke for evigt

Søgningen efter den hellige gral i mange epilationer bragte mange til laserterapi-rummet, men få var tilfredse med resultatet. Myten om "1 session, 100% hår og for evigt" har længe været udsat. Hørte ikke? Læs videre.

Hvornår skal hår falde ud?

"Hvor lang tid falder håret efter laser hårfjerning?", Overraskede de, der forventede at forlade kontoret for laser terapi "skaldet". At hår ikke falder straks bliver en ubehagelig opdagelse.

Lad laseren hurtigt ødelægge hårets reproduktive system, men huden afviser resterne i 1-2 uger. "Hamp" forlader håret vil forfølge en lang tid, og det er - ikke det værste mareridt...

Kan hår ikke falde ud?

Ikke det faktum, at håret i princippet vil forlade huden. Hvis håret ikke falder ud efter laser hårfjerning, men fortsætter med at opføre, er der to forklaringer. Den første er "tror ikke på dine øjne" eller "falsk vækst".

Laserbehandlede hår presses aktivt ud af tarmens hud på ydersiden, hvilket skaber illusionen om vækst. Se ovenfor - inden for 1-2 uger forkullet "hamp" vil blive afvist.

Den anden forklaring på, at hår vokser efter laser hårfjerning er mesterens uprofessionel. Dine penge kan flyve væk i røret, hvis specialisten forpligter sig til at epilere lys, gråt eller rødt hår, der er ligeglad med laserstrålen. Hvis du er en brunette, og laseren ikke tager dig også, skift interiøret.

I dette er det muligt, at de sparer på lamper eller over mål, de beskytter din hud - så i stedet for et dødbringende slag får folliklen en behagelig massage.

Hvornår vil hårvæksten sænke eller stoppe?

Vær forberedt på at bruge en masse penge for at vente på et klart og bæredygtigt resultat. Hvorfor ikke ødelægge alle follikler i et fald?

Fordi nogle af dem er i vækststadiet (anagen), mens andre er i "sleep" -fasen (telogen). Laseren ødelægger kun aktive follikler, som i huden på én gang ikke mere end 20-30%.

"Sove" sin strålende stråle kan ikke forstyrre. Intervallerne mellem sessioner er nødvendige for at vente på den "vækkede".

For at fjerne den maksimale mængde hår kræves gennemsnitligt 4-12 procedurer med et interval på 2 uger til 1,5 måneder. I det væsentlige kan ophør af hårvækst diskuteres efter 1-2 år. Er du klar Og din tegnebog?

Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning?

"Klar!", - Mange vil sige afgørende, mentalt sige farvel til 1-2 lønninger. For evigt - værd at ofre. Ak, "for evigt" i at tale om laser hårfjerning er i 3-5 år. Hvis du er heldig.

Under alle omstændigheder forbliver sovende løg i huden. Når de vågner op, ved ingen. Stress, hormoner, medicin - at spire, vil follikler finde årsagen.

Hvordan pleje huden efter epilering?

Faktisk påvirker korrekt hudpleje efter laser hårfjerning ikke resultatet, men det kan lindre ubehag. Og ubehag vil være - brændende, hævelse, hyperæmi.

"Brændende" zoner i 2-3 dage skal behandles med beroligende spray eller Panthenol-type cremer. På den første dag kan koldt tør komprimeres på de betændte områder. Hvad der ikke kan gøres, lad os tale om det særskilt.

Det er forbudt - hvad der ikke kan gøres efter laser hårfjerning: om garvning, vask og barbering

Livet efter laser hårfjerning er fuld af forbud. Og lad forbudene være en midlertidig foranstaltning, deres overholdelse er en nødvendig betingelse. Konsekvenserne af forsømmelse af restriktioner kan være dystre.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning?

Ideelt set varer hele tiden kurset. Minimum - 2 uger før og efter sessionen. Det er derfor, at epilering er praktisk at gøre om efteråret eller vinteren, og ikke på tærsklen til stranden.

Efter laser hårfjerning bliver huden for sårbar. Kontakt med UV-stråling kan forårsage betændelse, hyperpigmentering eller endda forbrændinger. Hvis det er uundgåeligt, læg på en creme med SPF 60-100 med shorts.

Er det muligt at vaske efter laser hårfjerning?

Våd ikke overhovedet - i den første dag. I de næste to uger - bare en kølig bruser og en neutral gel.

Procedurer, der øger svedtendens og kropstemperatur (bade, badstuer, bade, fitnesscentre) på dette tidspunkt er forbudt. Og poolen, men af ​​en anden grund. Bleach er ikke den bedste måde at berolige følsom hud på rigtigt?

Kan jeg barbere mit hår efter laser hårfjerning?

Barbering - du kan. Alt hvad der ikke irriterer huden og ikke beskadiger folliklerne er faktisk tilladt. Barbering opfylder disse krav. Pincet, voks, sukkerpasta, depilatory cream - nr.

Uforudsete omstændigheder: konsekvenserne af laser hårfjerning

Brænder, ar, pigmentpletter - i annoncen om dette ord. I virkeligheden kan alt være. Uforudsete omstændigheder kan medføre professionelle fejl kosmetolog eller manglende overholdelse af anbefalinger til pleje eller træning.

Næsten alle komplikationer elimineres ved rettidig handling.

 1. Brænder efter laser hårfjerning, i modsætning til hyperæmi, er en komplikation, ikke en bivirkning. En forbrænding er altid skyld hos en mester, der ikke har undersøgt eller taget hensyn til hudens tilstand, ikke har læst instruktionerne til enheden eller ikke har modtaget tilstrækkelig træning. Terapi: afhænger af sværhedsgraden af ​​brændingen og udføres i henhold til gældende standarder.
 2. Pigmenterede pletter efter laser hårfjerning taler normalt om klientens fejl, som alligevel besluttede at "solbade" lidt før eller efter proceduren. Eller glemte at købe en creme med SPF. Terapi: Whitening Cosmetics, hvis hyperpigmentering inden for få uger ikke passerer alene.
 3. Irritation, kløe, acne, urticaria kan indikere en allergisk reaktion på smertestillende midler eller postprocedural plejeprodukter. Terapi: antihistaminer eller glukokortikoider.
 4. Paradoksal hypertrichose (øget hårvækst) er en sjælden, men ikke mindre mulig komplikation. En mulig årsag er den lave energi tæthed, som ikke ødelagde follikelen, men havde en stimulerende effekt. Terapi: tilstrækkelig laser effekt.
 5. Inflammation af hårfollikel (folliculitis) følger ofte med personer med overdreven svedtendens (hyperhidrose) eller som har misbrugt vandprocedurer i mellem sessioner. Terapi: I de fleste tilfælde kan du begrænse brugen af ​​antiinflammatoriske salver.

Moles og laser hårfjerning: Når skønhed ikke er værd at ofre

Et fødselsmærke eller på en videnskabelig måde er en nevus ikke en harmløs ting. Enhver skade kan vende "fremhæve" til et dødbringende melanom. Laser strejke er en skade. Neviuser indeholder melanin og er det samme mål for en laser som hårsække.

Som et resultat af laserstråleangrebet bliver molen brændt og beskadiget. Det er umuligt at forudsige, hvad dette vil føre til, men risikoen for omdannelse af en nevus til en malign tumor øges mange gange.

Det er bedre ikke at risikere og lukke alle mol i behandlingsområdet med specielle foringer eller male over med en hvid blyant.

Hvis efter fødslen begyndte at vokse eller ændre sig på nogen anden måde, er det umagen værd at besøge en dermato-onkolog. Bevæbnet med et dermatoskop, vil han afgive en dom til lidelsen.

Forresten, ikke panik, find en spredt "moles" på din hud. Nybegyndere er sandsynligvis pigmentpletter. Laser er ikke en faktor, der provokerer udseendet af nevi.

I almindelighed skylder enhver kvinde intet til nogen. Perfekt glathed overalt og altid - også. Hvis synd i form af regrown hår ikke plager din følelse af skyld, skal du forlade vegetationen alene. Lad dig vokse. Han beder ikke om penge, men taler tværtimod.

Solskoldning efter laser hårfjerning

Kvinder og piger bruger forskellige metoder til at fjerne uønsket kropshår, som tilbydes i store mængder af moderne kosmetologi. Hidtil er en af ​​de mest populære og populære måder, der fjerner hår næsten for evigt, laser hårfjerning.

Strålen, der virker på pæren, ødelægger den og dermed stopper deres vækst. Fremgangsmåden er ret smertefri, men der er stadig noget ubehag. Det hele afhænger af, hvordan personen føler smerten. For nogen er sessionen rolig, men for nogen er det uacceptabelt.

Laser hårfjerning på ansigtet

Hvad du behøver at vide om processen med at slippe af med hår

Da strålen kun virker på den vegetation, der i øjeblikket er i den aktive vækstfase, bliver det umuligt at fjerne alt ad gangen. Vi skal gentage arrangementet op til 7-8 gange med et interval på flere uger for at opnå den ønskede effekt. Kursets varighed er netop hovedårsagen til ikke at planlægge det til sommeren.

Overfladen af ​​kroppen bliver meget følsom efter laser hårfjerning, og derfor bør du ikke gå til stranden. Ultraviolet stråling i denne situation kan medføre negative virkninger.

Overfladen af ​​kroppen bliver meget følsom efter laser hårfjerning.

Er det muligt at kombinere tan og laser?

Der er en opfattelse af, at det er umuligt at gennemføre en laser epilation session på en garvet krop. Dette er ikke helt sandt: I dag kan en række foranstaltninger til at fjerne unødvendig vegetation tages på ethvert tidspunkt i garvning. Men det skal dog bemærkes, at denne epileringsmetode er ineffektiv i mørk og ret garvet hud. Farven er tæt på pigmentets farve, så du skal deltage i mange flere sessioner, end det er påtænkt under normale forhold.

Det vil være meget mere hensigtsmæssigt, hvis havreste og solskoldning udskydes, indtil huden bliver glat og ren. Du kan også optimalt distribuere proceduren om sommeren: besøg en laser hårfjerning session i den tidlige sommer. Og da pause mellem dem er op til 3 måneder, vil det næste besøg være lige ved slutningen af ​​stranden sæsonen, efter brunfarvet kommer ned.

Det næste spørgsmål, der skal besvares, er at forblive i solen inden en laser hårfjerning session.

Du kan ikke starte et kursus, hvis du skulle solbade tre dage før. Dette er sikker på at advare i skønhedssaloner, fordi kroppen bliver meget mere følsom over for varme efter udsættelse for sollys. Denne reaktion skyldes det faktum, at tan kan forårsage hudforbrændinger og ar.

Ofte anbefaler eksperter at gennemføre et forløb af laser hårfjerning i den kolde årstid. Disse anbefalinger understøttes for det meste af det faktum, at ikke kun solens stråler kan skade sundheden, men også fordi ikke hver mester kan udføre højkvalitets hårfjerning på mørk hud. Derfor er der i mangel af et moderne apparat og en kvalificeret kosmetolog bedre at udsætte et besøg på salonen om efteråret eller vinteren.

Et andet punkt, som du bør være opmærksom på, når du besøger strande og garvning saloner: at solbade uden problemer, skal du bruge solcreme. De vil holde din hud glat og ung, vil ikke tillade det at tabe overskydende fugt og stoppe udseendet af rynker.

Et ønske om, at nogle piger bruger alle midler på én gang for at forbedre deres udseende, kan føre til uønskede resultater, da ikke alle aktiviteter kan kombineres med hinanden.

Solning i solarium og laser hårfjerning kan ikke kombineres

Først og fremmest vedrører det kombinationen af ​​sessioner af en laserprocedure og garvning i et solarium. Korrekt brug af garvning bør give maksimale fordele: en smuk kropsfarve, eliminering af acne, psoriasis, neurodermatitis, eksem, øge produktionen af ​​serotonin og D-vitamin. Men efter fjernelse af overskydende hår skal du ikke besøge det, fordi kropsoverfladen er skadet, og der er risiko for infektion og betændelse. huddæksel. Kosmetologer anbefaler i denne periode at være mere opmærksomme på kroppen og ikke at solbade i solariumet, ikke at gå på massage og ikke at bruge alkohol og kosmetiske præparater.

Siden efter epilering er huden ikke klar til udsættelse for ultraviolette stråler, så kan brunfarvet være ujævnt, og de steder, hvor overskydende vegetation fjernes, bliver dækket med sorte prikker. Ejere af følsom hud kan få pigmentering og behandlede områder af kroppen - forbrændinger. Som et resultat, i stedet for en smuk solbrændthed, er det nødvendigt at genoprette hudens sundhed i lang tid.

En kontraindikation til et besøg på en garvningslokale kan være et øjeblik som at reducere epileringseffekten: pærerne forsvinder ikke under påvirkning af pigmentet, men bliver meget mørkere og mere mærkbare.

Derfor, før du vælger solen, bør du tænke på konsekvenserne og ikke risikere udseende.

Hvor længe kan man ikke solbade efter proceduren?

Enhver kvinde, der har deltaget i et forløb for laserfjerning, er bekymret for muligheden for garvning efter proceduren. Eksperter anbefaler at gå til stranden eller til solariumet ikke tidligere end 3-4 uger efter sidste session.

Der er en vis regel om at overholde hvilken sundhedsskader i dette tilfælde det er usandsynligt: ​​ejerne af skøn hud skal afholde sig fra at garve længere end mørkhudede piger. Samtidig er det nødvendigt at bruge en creme, der beskytter kroppen mod sollys.

Efter laser hårfjerning bliver huden følsom og bliver lyserød. Derfor er det nødvendigt efter arrangementet i mindst 4 dage at behandle det med en creme med tilsætning af aloe. Derudover bør områder, hvor overskydende hår er fjernet ved hjælp af laser hårfjerning, ikke udsættes for fugt og varme. Det vil sige i de første 2 uger, bør du ikke besøge saunaen, badet, poolen, solariumet.

Laser Hair Removal Tips

Nogle nyttige tips om hårfjerningsprocessen:

 • Den mest signifikante virkning af denne metode opnås ved at fjerne mørkt og lysebrunt hår, mens lys og grå vegetation ikke kan behandles med en stråle. Dette skyldes, at metoden virker på princippet om udsættelse for strålerne for melanin, farvning af hår i en mørk farve;
 • epilering er en kosmetisk procedure, der kun fjerner unødvendig vegetation, men hjælper ikke med sygdomme, der afhænger af hormonforstyrrelser eller arvelighed, for eksempel hypertrichose - øget hårdhed;
 • Beslutningen om epilering bør du vide, at det tager lang tid at slippe af med unødvendig vegetation, og et engangs salonbesøg vil ikke give øjeblikkelige resultater. Antallet af sessioner og hele kursusets varighed afhænger af organismens individuelle karakteristika, hårets tykkelse og stivhed. Denne metode anses for at være den mest effektive, og lægen på skønhedssalonen vælger antallet af besøg, der kræves for et positivt resultat;
 • fjernelse af uønsket vegetation ved denne metode kan udføres på næsten alle dele af kroppen, selv den mest delikate. Bjælken virker med succes med ørerne, næse, skinker og endda ryggen. Derfor bliver laserens fans, udover det retfærdige køn, i stigende grad mænd;
 • Det anbefales at udføre gentagne sessioner med en sådan frekvens: i ansigtet - i en måned på kroppen - i halvanden og på ben og arme - om 2 måneder. Varigheden af ​​sessionen afhænger af det område, der skal behandles
 • En komplikation efter manipulationen kan være udseendet af små forbrændinger, som kan opstå som følge af ringe kvalitet af selve sessionen eller manglende overholdelse af anbefalinger fra skibsføreren til at pleje de behandlede områder efter hårfjerning.

Det synlige resultat efter kurset er et klart fald i mængden af ​​vegetation, samt en afmatning eller fuldstændig ophør af vækst.

Først og fremmest påvirker mesterens kvalifikation og tilgængeligheden af ​​moderne udstyr effekten af ​​manipulationen. Med disse komponenter vil glat og delikat hud glæde piger og kvinder i temmelig lang tid, før du skal besøge salonen igen.

Der er en opfattelse, at det effektive resultat af denne metode til hårfjerning afhænger af, hvilke metoder til at slippe af med overskydende vegetation blev brugt før. Eksperter skynder at afskrække kunderne med denne fejlagtige mening og henlede opmærksomheden hos alle, der ønsker at bruge laseren, at ingen tidligere anvendt metode har absolut ingen effekt på resultatet.

Det er umuligt at sige utvetydigt, at løbet af laserprocedurer er helt smertefrit. Enhedsvarmens stråling påvirker mennesker forskelligt. Og for at minimere smerte symptomer er de nyeste apparater udstyret med et luftkølesystem.

Leg hårfjerning med laser

At regne med, at lasermanipulation permanent fjerner al unødvendig vegetation, er faktisk ikke værd. Alt afhænger af, hvor fjernelsen finder sted. I dag er effektiviteten af ​​metoden 80-90%. Efter kurset bliver vegetationen mærkbart tyndere og lettere, og mængden reduceres tydeligt. Hvis de efter fjernelsen af ​​håret i bikinizonen eller på benene ikke var kommet igen inden for et halvt år, kan man håbe, at der ikke længere er behov for at gå til salonen længere.

Solbrænding og garvning efter laser hårfjerning

Tan og hårfjerning

Kombination af epilering og garvning

Regler efter laser hårfjerning

Tan og hårfjerning

I dag er der mange måder at slippe af med uønsket vegetation fra din krop. Moderne kosmetologi tilbyder alle slags teknologi til smukke damer, men en af ​​de mest beviste og effektive procedurer er fjernelse af uønsket vegetation med en laserstråle. Denne metode er som regel mest efterspurgt i sommersæsonen, før ferien starter. Men hvor meget kan du ikke solbade efter laser hårfjerning?

Kort beskrivelse

Grundlaget for hardware teknik er effekten på hårsækkenet med en laserstråle, der absorberer melanin - et specifikt pigment i huden og dets derivater. Melanin findes i huden, håret, og giver også farven på øjenets iris.

Fremgangsmåden er en af ​​de bedste metoder, der foreslås i kosmetologi til fjernelse af uønsket vegetation, som er kendetegnet ved deres maksimale smertefrihed.

I tilfælde af overfølsomhed af huden, før manipulationen udføres forankret anæstesi af det behandlede område.

Det er vigtigt! Efter proceduren bliver de behandlede steder mange gange mere følsomme for ultraviolette stråler.

Kombination af epilering og garvning

Mange kvinder vil være interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gøre epilering efter garvning. Der er en opfattelse, at der på en garvet krop ikke er mulighed for at anvende metoden til vegetation fjernelse af en laserstråle. Dette er ikke sandt, da en sådan procedure kan udføres på alle former for garvning. Men du skal vide, at denne teknik ikke vil give en så positiv effekt på brunbrun eller mørk hud. Farven på hud og hår sammenlignes, hvilket ville medføre et ekstra antal sessioner, snarere end det ville ske på ikke-garvet hud.

Kosmetologer anbefaler epilering ved hjælp af en laser i årets kolde tid, da sollyset ikke falder i huden i løbet af denne periode.

Efter epilation til at gå til solarium anbefales ikke, og især på den første dag. Og hvis det er nødvendigt at besøge det, er det vigtigt at bruge solcreme for at fugte det, så huden kan opretholde glathed og elasticitet uden at miste den nødvendige fugt.

Ikke desto mindre anbefaler eksperter at afholde sig og ikke at deltage i en garvning efter en laser hårfjerningsprocedure. Solariumets hovedopgave er fordelene:

 • behagelig hudtone;
 • slippe af med acne;
 • eliminering af psoriasisplakker
 • fjernelse af neurodermatitis manifestationer;
 • eksem behandling.

Efter behandling med denne teknik er overfladen af ​​epidermis skadet på mikroniveauet, er der risiko for infektion med forskellige smitsomme stoffer og inflammatoriske reaktioner. Det tager lidt tid at komme sig. Derfor er det ikke tilrådeligt at kombinere et solarium og udføre hårfjerning.

Ud over solariumet er det tilrådeligt at undgå at besøge massagerum og ikke bruge kosmetik, der indeholder alkohol. Der kan være uønskede virkninger i form af en ujævn brunfarge, fordi huden ikke er klar til virkningen af ​​ultraviolet lys. Hos overfølsomme kvinder er det muligt, at uønsket pigmentering kan forekomme, og i nogle tilfælde brænder.

Regler efter laser hårfjerning

For at få den ønskede glathed og sund hud i lang tid kan du, efter nogle regler og anbefalinger efter hårfjerning ved hjælp af hardwaremetoden.

  1. Må ikke solbade og svømme efter denne procedure. Besøg stranden eller solarium kan være en uge senere.
  2. Når man foretager en re-session, er det ikke ønskeligt at gå i den åbne sol i 4 dage.
  3. Besøg skønhedssalen et par uger før den forventede ferie.
  4. Efter at hardwaremetoderne til at slippe af med hår, er det ikke ønskeligt at vaske i et bad eller en sauna.
  5. Håret i det ønskede område med hårfjerning kan ikke barberes med en maskine. Hårlængden skal være ca. 4 mm.
  6. Udfør ikke manipulationen umiddelbart efter garvning. Ikke alene vil effekten ikke forventes, der er også en chance for at få forbrændinger.
resultater

Laser hårfjerning teknik er en af ​​de mest komfortable og effektive blandt hardware teknikker. Men for at få en øjeblikkelig 100% effekt og fjerne uønskede hår for altid giver ikke denne mirakel metode. Effekten af ​​laser hårfjerning er 85%. Hår efter udførelsen af ​​alle sessioner ændrer strukturen, bliver lysere og tyndere.

Laser hårfjerning er langt den mest effektive kosmetiske procedure til fjernelse af uønsket hår fra enhver del af kroppen. Salonen af ​​laser hårfjerning i Moskva "CHIC @ CHARME" er et team af fagfolk, der arbejder på det mest moderne udstyr, der tilbyder modellering af din æstetiske skønhed ved hjælp af de nyeste teknikker.

I løbet af en session fjernes kun de hår, der er i aktiv vækstfase - det er op til 30% af det samlede antal. De resterende follikler er i søvnfasen.

For fuldstændig hårfjerning i det område, du har brug for, skal du færdiggøre et kursus på 5 til 10 sessioner.

 • Prisliste for kvinder
 • Prisliste for mænd

Epilationsområde for kvinder

Pris uden kupon

Pris med kupon

! ACTION!
KUPON som en gave

Mænd epilation område

Pris uden kupon

! ACTION!
KUPON som en gave

KUPON som en gave
op til 80% rabat
til alle zoner

Anmeldelser, du kan købe, følelser og følelser - aldrig! Så lad os vise dem!

Hår forsvinder og bremser væksten efter den første procedure.

Patenteret hudkølesystem gør proceduren smertefri

Fra 5 til 60 minutter afhænger varigheden af ​​sessionen af ​​hårfjerningsområdet

Komfortable stole og en varm velkomst

Procedurer udføres af certificerede specialister inden for lasermedicin.

Et rent sterilt kabinet venter på dig.

Vi sparer dig for unødigt hår for evigt!

Diode laser til fjernelse af hår

Epilation foregår uden smerter på grund af et opgraderet vandkølesystem.

Risikoen for forbrændinger og irritation er udelukket. Diodelaseren bruger et safirhoved til at afkøle og beskytte epidermis ved 0 ° C, hvilket gør hårfjerningsprocessen smertefri og behagelig.

Laseremitteren har en pletstørrelse på 12x12 mm. På grund af dette sker hårfjerning med højest mulig hastighed.

Efter 2 uger efter den første procedure begynder håret at falde, huden bliver glat.

Diode laser bruger en unik teknologi med dobbelt laser puls med effektiv og behagelig hårfjerning.

Dagen før proceduren skal du barbere håret i den zone, der skal epileres. Optimalt - håret skal næsten ikke være synligt på overfladen.

I intervallerne mellem proceduren kan du kun fjerne hår fra området med en barberkniv. Alle andre mekaniske og kemiske metoder er kontraindiceret.

En progressiv metode til fjernelse af uønsket hår

Laser hårfjerning er en moderne kosmetisk procedure rettet mod den radikale fjernelse af uæstetisk hår. Denne metode til at håndtere overskydende vegetation i dag er den mest effektive og derfor den mest populære.

I salonen "CHICCHARME" for proceduren blev der anvendt diode laser af den nyeste generation. Højteknologisk udstyr giver flere fordele:

 • sikkerhed for kroppen
 • smertefri;
 • Mulighed for anvendelse på enhver del af kroppen (herunder de mest følsomme og følsomme områder)
 • evnen til at arbejde med forskellige hudtyper
 • Muligheden for udsættelse for hår i forskellige farver (mørk, mørkblond, lysebrun).

Vær opmærksom!

Laser hårfjerning udføres ikke, hvis håret er meget lys, rødt, gråt. Dette skyldes laserprincippet. Laserstrålen påvirker melanin - pigmentet, som er karakteristisk for mørkt hår. Der er ikke noget pigment i blondt hår. For denne type hår er denne metode til kontrol derfor ineffektiv, proceduren er meningsløs og upraktisk.

Kontraindikationer og begrænsninger

Laser hårfjerning, som enhver anden kosmetologisk service, har flere begrænsninger og kontraindikationer. De er som følger:

 • graviditet og amning
 • alder før pubertet
 • friskbrun (mindre end en uge før starten af ​​sessionen);
 • onkologiske sygdomme;
 • herpes eller inflammatoriske sygdomme inden for epilation;
 • tager visse lægemidler (retinoider: acnecutan, roaccutane);
 • influenza, forkølelse, forkølelse og andre infektioner i det nuværende stadium;
 • forværring af kroniske sygdomme
 • Tilstedeværelsen af ​​sygdomme, der kan påvirkes af proceduren (systemisk lupus erythematosus, epilepsi, sclerodermi, etc.);
 • Tilstedeværelsen af ​​forbrændinger, slid, ridser på det behandlede område af huden.

Før du starter sessionen for at slippe af med uønsket hår i salonen "CHICCHARME" modtager hver klient professionel rådgivning fra en kosmetolog. Specialisten bestemmer mulige begrænsninger af proceduren, tilstedeværelsen af ​​kontraindikationer, muligheden for udsættelse for en laser og andre vigtige parametre.

! ️ Diode Laser Hair Removal Tips! ️

I en procedure er det umuligt at fjerne 100% af håret. Dette skyldes, at hvert hår går igennem 3 faser af udvikling: aktiv, regressiv og hvilende fase. Under proceduren fjernes hår, der er i fase med aktiv vækst, og det er ikke mere end 30%. Derfor skal du færdiggøre et fuldt kursus (5-10 procedurer) til den endelige fjernelse af hår.

Anbefalinger efter laser hårfjerning

For at få den maksimale effekt fra laser hårfjerningsprocessen og resultatet - perfekt glat hud - var mærkbar efter den første session, er det nødvendigt at nøje overholde en række specifikke regler og forskrifter fra specialister. De vedrører både processen med at slippe af med uønsket hår ved hjælp af en diodelaser og forberedelse til en session, samt pleje af hudområdet, som er blevet behandlet med en laser.

Hudpleje i forbindelse med fjernelse af uønsket hår gennem laser hårfjerningsprocedurer bør være særlig forsigtig. Du bør omhyggeligt og ansvarligt behandle de råd, der gives af kompetente kosmetologer.

Hvad anbefales at gøre efter proceduren

 • I tilfælde af irritation, betændelse, rødme i huden i områder, der har været udsat for laserstrålen, skal du bruge kosmetik eller medicin med en beroligende effekt.
 • De behandlede områder skal beskyttes mod direkte sollys. Før du går udenfor, skal du anvende solcreme med et højt SPF-niveau på de eksponerede dele af kroppen.
 • Det er nødvendigt at tage sig af fugtgivende huden og anvende specielle fugtighedscreme.
 • Inden for tre dage efter en session af laser bør hårfjerning forsynes med solbrænding, herunder et besøg på solariumet.
 • Inden for tre dage efter proceduren er det nødvendigt at udelukke besøg på badet, saunaen, swimmingpoolen.
 • Efter epilering i armhulerne i 24 timer skal du stoppe med at bruge deodorant. De komponenter, der udgør dette kosmetiske produkt, kan forårsage yderligere hudirritation.

Hvad anbefales IKKE efter proceduren

 • Det er strengt forbudt at bruge på steder i kroppen, der undergraver virkningerne af en laser, sådanne metoder til hårfjerning som shugaring, voksning, elektrisk epilator. Mellem de enkelte sessioner af laser hårfjerning, som holdes hver 1-1.5 måneder, bør du slippe af med uønsket hår med en barbermaskine.

En professionel tilgang til at levere tjenester til fjernelse af æstetisk hår i "CHICCHARME" laser hårfjernings salon og omhyggelig overholdelse af alle anbefalinger vedrørende kropspleje efter hver session er nøglen til fremragende resultater i smuk og silkeagtig hud.

Make up sofa

din perfekte makeup

Laser hårfjerning og solskoldning: Når fjernelsen er sikker

For nogle piger og kvinder er problemet med uønsket vegetation på kroppen meget relevant. Især på tærsklen til sommersæsonen, når damer drømmer om en smuk solbrænding. Den mest moderne og sikreste metode til fjernelse af hår er laserteknik. Men før du går til den procedure, er det vigtigt at finde ud af, om det ville være farligt solskoldning efter laser hårfjerning, fordi huden efter det bliver overfølsomme over for UV-lys.

Egenskaber ved laserproceduren

Laser hårfjerning, i modsætning til de traditionelle værktøjer til at slippe af kropshår (barbermaskine eller pincet) er helt sikkert og næsten smertefrit. Når epidermis er frigivet fra overskydende hår, er brunfarvet ensartet og smukt. Proceduren kræver ikke yderligere bedøvelse, men du bør være bekendt med betingelserne for dens gennemførelse:

 • Ejer af lys hud i 2-3 uger før laser hårfjerning skal overlade stranden garvning og gå til solarium, resten af ​​damerne - i 2-3 dage;
 • 3-4 dage før den planlagte session, ved hjælp af en trimmer eller en barbermaskine, bør hårets længde justeres, de bør ikke være højere end 5 mm;
 • forudgående fjernelse af vegetation på kroppen er forbudt, inden epilering af et ansigt eller bikini område er det vigtigt at behandle overfladen med et antiseptisk middel.

Man bør huske på, at laserstrålen kun lindrer de aktivt voksende hår, så det er umuligt at fjerne al vegetation på en gang. Det vil tage flere gange at gentage proceduren (op til 8 sessioner) for at opnå den ønskede effekt. Endvidere veksler sessionerne med intervaller på flere uger, hvilket øger den samlede varighed af arrangementet.

Med et besøg på stranden og solariumet efter proceduren skal udskydes. Øger følsomheden af ​​huden til virkningerne af ultraviolet stråling, og det er truslen om forbrændinger og ikke solskoldning. I sommeren er det bedre at afvise hårfjerning.

Er laseren farlig for garvet hud?

Der er situationer, hvor glæden ved solskoldning efter en strand eller solseng dækker udseendet af ubehagelige spor af hårvækst på en garvet krop. Er det muligt at slippe af med problemet ved hjælp af laser hårfjerning, vil det ikke beskadige huden?

Penetrerer ind i dybden af ​​epidermis, når laserstrålen hårfollikelen og ødelægger melaninet indeholdt i det, farve hårene. Efter eksponering for huden er der dog ingen spor, selvom proceduren kan ledsages af en lille prikkende. En tur til solariet inden laser hårfjerning er ikke kontraindiceret, men kosmetologer anbefaler ikke at besøge det af følgende årsager:

 • hvis huden er mørk, kan det ønskede resultat fra fjernelsen ikke opnås;
 • øger risikoen for komplikationer betydeligt, mulig irritation, rødme.

Reducere virkningen af ​​fjernelsen skyldes øget produktion af melanin under Solen til hårfjerning, så resultatet af virkningen af ​​laserstrålen er ikke tilstrækkelig til at destruere håret farvepigmentet. For en kvinde kan dette blive til ikke kun forbrændinger, men også allergiske manifestationer på kroppen.

Umiddelbart efter udsættelse for ultraviolet stråling er det ikke værd at blive fjernet, selv når du bruger moderne laserudstyr. Du skal vente et par dage, men det er sikrere at fjerne vegetationen to uger efter solbadning.

Når du kan suge på stranden

Efter et kursus med laserfjerning vil hver kvinde hurtigt gå i solbadning, men det er helt umuligt at gøre straks efter at have taget procedurerne. Eksponering for en laserstråle forbedrer hudens følsomhed, hvilket forhindrer den lyserøde skygge. Udsæt solen til en krop ryddet af uønsket vegetation ikke straks, men kun efter at have ventet i to uger.

Forbuddet gælder også saunaer, bad, solarium, endda en swimmingpool. Efter fjernelse af overskydende hår med en laser er det vigtigt at beskytte epidermis mod fugt og høje temperaturer. Og for piger med skøn hud vil begrænsningen vare længere end for mørkhudede kvinder i det retfærdige køn.

Hvordan giver kroppen den rigtige pleje

Det er svært for svækkede beskyttelsesdæksler at klare forskellige infektioner, derfor:

 • nægte scrubs, lotions og tonics indeholdende endda en lille procentdel af alkohol;
 • efter at have besøgt en laser hårfjerning session, ikke tage vand procedurer, især ved hjælp af en svamp;
 • Gå udenfor, sørg for at smøre huden med solcreme;
 • glem ikke at bruge en fugtighedscreme til hurtig genopretning af dermis;
 • afhent tøj lavet af bløde (naturlige) stoffer for at eliminere udseendet af irritation.

Efter at have besluttet en progressiv metode til fjernelse af overskydende kropshår, bør du ikke forvente, at al uønsket vegetation forsvinder for evigt.

Metoden til laser hårfjerning viser op til 90% effektivitet med en mærkbar udtynding og lynnedslag af vegetationsdækslet på baggrund af et klart fald i mængden. For at få glæde af en glat og smuk solbrændthed, læs tips og anbefalinger før kosmetiske procedurer. Så sessioner af laser hårfjerning vil ikke skuffe de negative konsekvenser.

Måder at fjerne indgroet hår i bikiniområdet. Sådan forhindrer du hårvækst

Intim samtale: hvor, hvordan og hvordan bleges du i analområdet?