Moderigtigt og tykt: farvende øjenbryn med henna og hvor meget effekt holder

Damer der følger modetrends i makeup ved, at tykke og brede øjenbryn er moderigtige i modsætning til de seneste aktuelle tråde. Det er bare mange piger, der er berøvet en så tæt vegetation fra naturen, og derfor skal de anvende på talrige salonprocedurer.

Biotatuazh, det vil sige anvendelsen af ​​henna på øjenbrynene - en sikker og billig måde at omdanne deres udseende på. Hvor længe varer denne effekt, og hvad er dens vigtigste fordele?

Må jeg male øjenbryn med henna: alle fordele og ulemper

Hvad er henna. Dette er et specielt pulver opnået fra bladene af lavsonia, som har en farvende virkning. Dens største fordel betragtes som naturlighed og brugsikkerhed.

Sådanne formuleringer anvendes i vid udstrækning selv af gravide damer, hvoraf mange foretrækker ikke at ty til almindelige ammoniakmaling. Proceduren har mange fordele, og her er blot nogle af dem:

 • sammensætningen er ikke kun sikker, men også nyttig, fordi den bidrager til aktivering af hårvækst, giver dem skinne og styrke;
 • værktøjet forårsager sjældent rødme eller kløe, hvilket er særligt vigtigt, fordi området omkring øjnene behandles;
 • Ikke kun hår er farvede, men også hudpletter. Som et resultat er formen på øjenbrynene lettere at modelere, og selv sådan farvning ser ekstremt naturlig ud;
 • proceduren er billig og kan nemt udføres i hjemmet;
 • farvning er tilladt selv for gravide og ammende mødre.

Den eneste kontraindikation er tilstedeværelsen af ​​sår, sår eller acne i behandlingsområdet. Hvis sådanne elementer er til stede, bliver man nødt til at vente på deres fuldstændige helbredelse, og kun derefter ty til farvning.

At afsløre populariteten af ​​hårfarve mælk chokolade vil hjælpe artiklen.

Blandt procedurens mangler kalder piger normalt kun varighed og ulejlighed. Sagen er, at henna kan sprede sig, hvilket betyder, at det ikke er så nemt at skabe den ønskede effekt. Derudover tager øjenbrynfarvning med almindelig maling kun 15-20 minutter, men for henna-behandling vil det tage mindst en time.

Så er det værd at bruge tid med denne variant af farvning? Biotatuaz er ikke uden grund så populær, for med sin hjælp kan du forbedre tilstanden af ​​dine øjenbryn betydeligt uden risiko for allergi. Derfor kan proceduren løses ved at vælge den korrekte sammensætning.

Hvis en pige ønsker at få en rig brunfarve, skal hun vende sig til farvestoffet fra Iran. Hvis hun er interesseret i en rød nuance, kommer henna fra Indien. Du kan også tilføje andre ingredienser til sammensætningen for lidt at ændre farven på pigmentet.

Soda og havsalt i et bad til vægttab hjælper med at bringe tallet i orden. Gør folkemedicin til sved under armene her.

For at vurdere fordele og ulemper ved øjenvippeudvidelser vil hjælpe artiklen. Korrekt UV-beskyttelse på huden vil give en ikke-komedogen solcreme til ansigtet.

Virkningens varighed

I gennemsnit opbevares virkningen af ​​farvning i 3-4 uger på hårene selv og 2-3 uger på huden. Pigen kan imidlertid forlænge denne periode, hvis kompetent udføre proceduren. Hvordan kan du farve øjenbrynene med henna derhjemme:

 1. Til at begynde med er pastaen selv forberedt, og for denne henna fortyndes med varmt vand. Den skal omrøres hele tiden, indtil der dannes en tyk pasta.
 2. På området omkring øjnene påføres fedt fløde eller petroleumsgelé.
 3. Derefter påføres sammensætningen på hårene med en børste fra bunden til øjenbrynens spids.
 4. Det er nødvendigt at trykke maksimalt på børsten, så pigmentet påvirker huden. Erfarne stylister anbefaler dig at anvende tynde strimler af polyethylen på dine øjenbryn for at øge virkningen af ​​maling.
 5. Efter 40 minutter kan sammensætningen vaskes af.

Hvis henna begynder at sprede, skal disse smudder fjernes straks ved hjælp af en fugtig klud. Ellers vil området omkring øjnene også erhverve øjenbrynens farve.

En mærkbar foryngelse efter en uges ansøgning - Nivea anti-aging ansigtscreme. Og læs vejledningen om brugen af ​​shampoo Nizoral her.

Nogle gange varer effekten af ​​en sådan procedure mindre end 3 uger, og det skyldes følgende faktorer:

 • manglende overholdelse af reglerne for øjenbrynspleje
 • utilstrækkelig holdbarhed af farvestofsammensætningen på hårene;
 • lav kvalitet af henna selv
 • Problemet kan skyldes, at pigen har en naturligt fedtet hud, og i dette tilfælde vaskes pigmentet meget hurtigere.

På den første dag efter brugen af ​​farvestofpasta er det uacceptabelt at få vand på øjenbrynene, da dette vil reducere varigheden af ​​eksponeringen for maling væsentligt.

Det er bedre at undgå at svømme i havet, i poolen, besøge badet eller saunaen, da alle disse procedurer bidrager til misfarvning af øjenbryn. Det er nødvendigt at afstå fra sådanne procedurer i 3-5 dage for at forhindre for tidlig konvergens af farvepigmentet.

Generelt holdes malingen på øjenbrynene i 3 uger uden at miste en attraktiv effekt. Men ved hjælp af nogle kvindelige tricks kan denne periode øges lidt.

Restaurering og daglig pleje - Nitrojin Hand Cream. Og hvad skal man gøre hvis neglene på hænderne exfolierer og nedbryder, læs her.

Hemmeligheder for langvarig farveopbevaring

Effekten af ​​hennafarvning er normalt så attraktiv, at piger forsøger at holde det så længe som muligt. Hvilke tricks vil bidrage til dette:

 1. Hver dag kan øjenbryn smøres med varm olie af mandel eller oliven, da dette vil øge varigheden af ​​udsættelse for pigmentet og gøre håret mere silkeagtig.
 2. Det er nødvendigt at minimere indtagelse af cremer, make-up lotioner, scrubs og peels på øjenbrynene, da disse produkter vil reducere varigheden af ​​eksponering for pigment.
 3. Du skal vælge en speciel henna for øjenbrynene, da den har stor holdbarhed.
 4. Før proceduren skal huden omkring øjenbrynene rengøres med en skrubbe. I dette tilfælde vil henna trænge dybere ind i huden, hvilket vil sikre varigheden af ​​farvningens virkning.

Et besøg i garveriet kan resultere i en ændring i brow farve. Dette kan undgås, hvis du bruger en speciel beskyttelsesfilm.

Hvorfor læber bliver chapped, læs artiklen.

De ovenstående tips hjælper normalt med at holde effekten af ​​farvning længere, i gennemsnit op til 4 uger. I dette tilfælde skal pigerne vælge den rigtige farve af henna og tilføje specielle ingredienser til det for at opnå den ønskede nuance.

Til brune brynder skal du blande i lige store mængder henna og basma. For at lave farvet chokolade tilsættes en spiseskefuld finhakket valnødblade til sammensætningen. Og til sorte øjenbryn må du først male dem med henna, og først da med Basma.

Alligevel vil effekten af ​​henna-farvning ikke vare evigt. Efter 3-4 uger bliver farven lysere, og derfor skal pigen justere den med en ny del af henna.

Imidlertid er dette maleri-valg et godt alternativ til standardsalonproceduren, fordi farvesammensætningen er helt sikker, og effekten af ​​dens anvendelse ser altid attraktiv ud.

Hvor meget at holde henna på øjenbrynene

Folk har længe brugt henna som kosmetik. Den mærkelige egenskab af denne maling er, at med sin hjælp kan du omdanne dit udseende uden at skade dit helbred. Dette er et helt sikkert naturligt farvestof, som du ikke kun får den ønskede nuance, men også for at styrke hvert hår.

Fremgangsmåden til maling øjenbryn med henna kaldes biotatuazhem. Farvepaletten er så forskelligartet, at du kan vælge en skygge baseret på personlig præference. Men hvor meget at holde henna på øjenbrynene og hvordan man anvender det, vil vi forsøge at forklare nedenfor.

Fordele og ulemper ved henna

Den unikke sammensætning af denne kosmetik gør det muligt for dig at bruge det ikke blot på en kosmetologs kontor, men også i hjemmet. Naturligt farvestof har flere fordele:

 • bred vifte af farver;
 • sikkerhedsprocedurer for menneskekroppen, så det kan udføres selv for gravide og ammende kvinder;
 • forbedrer hårstruktur
 • forårsager ikke allergier
 • lav pris;
 • giver dig mulighed for at rette formen på øjenbrynene.

Den største fordel er, at henna er fortyndet med almindeligt vand, og når man bruger syntetiske maling, anvendes skadelige klarere, for eksempel ammoniak, peroxid.

Biotatuazh har ikke kun sine fordele, men også ulemper. Desværre kan resultatet af proceduren være kortvarig. Det hele afhænger af øjenbrynene. Henna vaskes og holdes på den malede overflade i lang tid. For ikke at se slurvet, skal du konstant rette linjerne og regelmæssigt toner dem.

Det er vigtigt at vide, at biotering med henna på en beskadiget overflade eller på huden, hvor der er dybe rynker og ar, er kontraindiceret.

ydeevne teknik

Inden proceduren startes, skal øjenbrynene korrigeres. Unødvendige hår fjernes med pincet. Maling bør anvendes strengt langs hårlinjen.

For at bestemme den passende farve tager der hensyn til hudens og hårets tone på hovedet. Med lyse krøller bedre egnet henna lysebrun. Mørke toner foretrækkes til brunetter.

Proceduren udføres i flere faser:

 1. I pulveriseret naturligt farvestof (1 tsk) er det nødvendigt at tilsætte vand, omrør kontinuerligt, indtil blandingen bliver tyk sur creme.
 2. Derefter skal du insistere på den resulterende masse et par minutter.
 3. På øjenbrynens kontur bør der påføres nogen olieagtig creme for at forhindre hudfarvning.
 4. Naturligt farvestof skal anvendes tydeligt og jævnt.
 5. Hvor meget der skal holde henna på øjenbrynene afhænger af den ønskede nuance, men ikke over 40 minutter.
 6. Efter farvning kan øjenbryn ikke fugtes i mindst 2 dage, ellers vil der ikke være nogen varig virkning.

Hvor ofte kan jeg gentage proceduren

Biotatuazh, som udføres ved hjælp af en professionel serie maling, kan udføres ikke mere end 1 gang om 2 uger. Effektens varighed afhænger af, hvor længe hennaen blev holdt på øjenbrynene på maletidspunktet. Føreren skal advare om denne og andre anbefalinger.

Efter farvning med henna derhjemme, holdes resultatet normalt i mindst 7-10 dage. Effektens varighed afhænger af, hvor præcist vejledningen blev fulgt under fremstillingen af ​​produktet og hvor længe blæk på øjenbryn blev holdt.

Når farvning med almindelig henna med tilsætning af naturlige ingredienser (kaffe, møtrik blade, kakao), gentag proceduren er tilladt efter en uge. Klarfarvestoffer fra den professionelle serie har en længere effekt på op til 6-7 uger. Normalt tørrer huden efter ca. 20-30 dage efter farvning, den varer mindre på hårene. Efterfølgende anbefales det at gentage proceduren for farvning af øjenbrynene for at returnere dem til lysstyrken og densiteten.

Vælg den ønskede farve

For at få den ønskede nuance skal du tilføje særlige ingredienser til det naturlige farvestof. Disse omfatter:

Hvordan er farverne:

 • Hvis du blander det naturlige farvestof med Basma i proportioner 1: 3, får du en kastanjebrune farve.
 • Chokoladetone kan opnås, hvis en spiseskefuld knust møtrik efterlader 100 gram vand, sætter på ilden og efter kogning tilsættes farvestof.
 • For at få en sort farve er det nødvendigt at male øjenbrynene straks med henna og derefter med Basma.
 • Den lilla-røde farve kan opnås ved at blande 50 gram kakao og det betragtede naturlige farvestof med tilsætning af varmt vand.
 • Brun farve kommer fra en kombination af henna med kaffe. For at gøre dette skal du forkøle kaffe med kogende vand og koge i 5 minutter, hvorefter du kan tilføje et farvestof.

I skønhedssaloner udføres biotattoo ved hjælp af færdig professionel maling. Hvor meget at holde henna på øjenbrynene bestemmer mesteren med fokus på den ønskede skygge af klienten. Resultatet af en sådan procedure har en varig virkning. Øjenbryn mister ikke farvemætning inden for en og en halv måned.

Pas efter farvning

Til resultatet af øjenbryn måler henna længere tid, du skal følge reglerne om pleje. Der er anbefalinger, der skal følges efter farvning:

 1. Det er umuligt at våde øjenbryn i de første 2 dage efter biotatuage-proceduren.
 2. Anvendelsen af ​​kosmetik, såsom skrubbe, peeling, er kontraindiceret. De kan anvendes før maling.
 3. Det anbefales ikke at deltage i solbriller. Ultraviolet kan ændre farven på maling.
 4. Til olieagtige hudtyper vaskes henna hurtigere.
 5. Hyppig vask, at besøge saunaen, poolen, brusebadet, svømning i havet påvirker resultatet af maleriet.

Selvom henna anses for at være et sikkert stof, der ikke forårsager allergier, bør du stadig være årvågen og tage højde for alle ændringer, der opstår i kroppen. Hyperemi i huden, som forekommer i sjældne tilfælde hos mennesker efter maling, bør forsvinde efter et par timer efter proceduren. Hvis rødmen ikke passerer, skal du træffe foranstaltninger, drikke antihistaminer. Hvis tilstanden forværres, bør du konsultere en læge.

Tips fra eksperter

 1. Hvis mesteren i salonen nægter at vise billeder af sit arbejde, bør du ikke stole på en sådan specialist for at male øjenbrynene.
 2. Når teknikken til at anvende farvestoffet er korrekt, skal konturen være klarere. Pletter og pletter er ikke acceptable. Udtrykket af ansigtet afhænger helt af den modtagne pandeform, ingen fejl er tilladt.
 3. Det er bedre at anvende en midlertidig "tatovering" først og allerede udføre permanent makeup fra hans skitse.
 4. Når du tilføjer basma til henna, skal du nøje følge instruktionerne, ellers i stedet for sort farve kan du få en blå eller grøn farve.
 5. De fleste specialister bruger et kemisk farvestof til mere stabil farvning. Det kan forårsage allergiske reaktioner, hyperæmi, ødem. Det er vigtigt, at før du gennemfører proceduren, skal du spørge specialisten for sammensætningen af ​​farvestoffet og de tilgængelige kontraindikationer. Hvis du er i tvivl, er det bedst at teste for allergier. En lille mængde af farvestoffet påføres huden bag øret, hvis rødmen vises efter et par minutter, bør biotatuage-proceduren annulleres.

Procedure omkostninger

Biotatuaz pris afhænger af bopælsområdet og varierer i området 700-2000 rubler. Omkostningerne ved proceduren omfatter:

 • maling pris;
 • en specialistes arbejde
 • dannelsen af ​​et nyt billede af øjenbrynene.

Hvis du udfører proceduren hjemme, koster det meget mindre, men resultatet er ikke altid begrundet i risikoen. Du kan spare penge, hvis du tager et kursus på henna biotatuage. I dette tilfælde kan du altid opnå kvalitetspleje under alle forhold.

konklusion

Et sådant pulveriseret naturligt farvestof, som henna, anses for at være et helt harmløst stof, men du bør stadig følge instruktionerne under maleri. Hvis hennaen under proceduren løber ud over grænserne for øjenbryns hår, er det nødvendigt at straks fjerne pletterne med en vatpest fugtet med vand.

Efter malingprocessen bliver øjenbrynerne visuelt tykkere, og farven er rigere. Ansigtet forvandles, det bliver mere ekspressivt. Praktisk set kan farvningen udføres både i salonen og i hjemmet. Når der ikke er tid til at besøge mesteren, anbefales det at købe alt, hvad der er nødvendigt, og start proceduren derhjemme. Denne mulighed sparer tid og penge.

Hvor lang tid er resultatet af at male øjenbrynene henna. Hvad henna er bedre

Henna bruges af mange kvinder, der ikke ønsker at male deres øjenbryn med kemiske maling. De mest populære producenter af sådanne malinger er Indien og Iran.

På grund af naturen elsker mange piger denne måde at farve øjenbryn.

Hvad bestemmer virkningen af ​​at male henna øjenbryn

For at holde malingen i ca. 5-6 uger, skal henna holdes på øjenbrynene meget længere end, når de farves med kemiske midler. For at opnå et godt resultat, holdes malingen op til 1 time.

Skønheden i dette farvemateriale er også i det faktum, at det ikke kun farger øjenbrynens hår, men også huden under dem, fordi hårene ikke altid vokser, hvor en kvinde ønsker det.

For bedre effekt kan citronsaft tilsættes henna-opløsningen. Med sin hjælp vil malingen gribe bedre, og effekten af ​​maleri vil blive meget bedre. Denne løsning gør dog huden tør. Efter farvningsproceduren er det ønskeligt at smøre øjenbrynene med kokosolie eller oliven.

Sådan gør du biotatuazh, som han holdt længere

Henna øjenbryn farve er meget populær. Hvor længe et sådant maleri rummer, afhænger af mange grunde, men uanset hvad du gør, er det maksimale maletid på op til 8 uger.

Øjenbryn maling kan vare op til 8 uger.

Dette er et ret godt resultat, det kan opnås ved at opfylde nogle betingelser:

 1. Forbered din hud til proceduren. Forberedt hud i mindst et par dage vil forlænge genfarvningen. Før maling skal peeling eller skrubning udføres; disse procedurer vil rense ansigtets hud, fjerne døde celler og åbne porerne. Kosmetologer anbefaler også at massere det sted, hvor henna vil blive anvendt, og fjerne kosmetik.
 2. Brug kun professionelle maling. Ren henna er ikke brugt, den har en rød farve. Producentvirksomheder tilføjer pigmenter til maling, der skaber den ønskede nuance. Det afhænger af producentens kvalitet og hvor meget biotatuage vil holde.

Maling øjenbrynene med henna er lavet i salonen, hvor meget der afholdes afhænger af mesterens professionalisme. Masters deltager i kurser, hvor de bliver fortalt om de vanskeligheder, der er forbundet med at anvende biotatuage. De kender nogle tricks for at holde malingen længere.

For bedre henna tilsættes citronsaft

En professionel vil fortælle så præcist som muligt, hvor længe en bestemt henna vil vare på øjenbrynene.

Vigtigt at vide! Det er forbudt at biotatuere, hvis der er mekanisk skade, sår, betændelser og friske ridser i det behandlede område.

Hvad henna holder længere på øjenbrynene

Der er tre vigtigste fremstillingslande, der gør hennabaseret maling.

Sudanesere. Dette er den dyreste og har en smuk skygge af maling, idet de har malet øjenbryn med henna af en sådan kvalitet, vil resultatet være fremragende. Besvarelsen af ​​spørgsmålet, hvor længe en sådan biotatuage vil vare, kan vi trygt sige - fra 7 uger, med passende pleje af øjenbrynene.

Indisk. Den har en temmelig bred vifte af farver, betragtes som gennemsnittet i kvalitet og vil holde lidt mindre end sudanesiske. Sådan henna har en saftig farve uden for meget skinne og overløb.

Hvis henna har en sort, lilla eller bordeaux nuance, så har den intet at gøre med naturlighed, alle disse farver opnås kun ved kemiske farvestoffer.

Iransk. Maleri henna øjenbryn i dette land holder mindst. Men det er den mest overkommelige, og derfor er spørgsmålet om, hvor lang tid en sådan biotatu vil holde, ikke særlig generende mange. Farve nuancer fra rød-orange til brun.

Vær opmærksom! Du må ikke spare på kvaliteten af ​​maling, ellers kan resultatet være skuffende, og malingen begynder at skrælle efter den første uge efter proceduren.

Hvordan man vælger en skygge, og hvordan man vasker af henna

Valget af øjenbrynfarve afhænger af farven på en kvindes hår.

Hver farve type udseende har sin egen farve på øjenbryn.

Blondiner. For piger af denne type er mørkebrune øjenbryn perfekte, farve på øjenvipper skal være enten mørkebrun eller sort.

Brunetter og brunt hår. Kvinder med sådant hår vælger øjenbrynens naturlige brune farve. Øjenvipper er sorte eller blå.

Gråhårede mennesker skal farve deres øjenbryn sort.

Piger med brunt hår farve deres øjenbryn i samme farve som deres hår, øjenvipper i sort.

Sådan fjerner du henna fra øjenbryn

Mange piger er interesserede i hvor meget maling på øjenbryn holder, efter at maleriet af øjenbryn med henna sker. Af disse og andre grunde er der tidspunkter, hvor henna skal vaskes af.

For at vaske af henna er det værd at smøre øjenbryn med olie

I hjemmet kan hver husmor finde olie, og olien kan være enhver: majs, solsikke, oliven, ricinus, kosmetisk. For at fjerne malingen er det nødvendigt at smøre dine øjenbryn med olie i cirka en dag, efter at have gået med den i 10 minutter, skal den vaskes af med en vatpind eller skive.

I tilfælde af at malingskvaliteten og stærkt absorberes i huden og vejen med olien ikke hjælper meget, skal du tage noget citronsyre og fortynde det i vand.

Væsken bør påføres bomuldsulden, og den skal påføres på øjenbrynene i 5 minutter.

Mange piger føler en ubehagelig brændende fornemmelse ved hjælp af denne metode til at fjerne henna, men der er ikke noget galt med det, du skal lide lidt.

På samme måde kan du kun fjerne malingen til brug i stedet for citronsaft, hydrogenperoxid. For det første vil det lette skyggen af ​​maling, og efter et stykke tid vil det helt vaske det væk.

Vær opmærksom! Det er praktisk taget umuligt at vaske vandet af med vand, nogle gange tager det en hel dag at fjerne henna fra øjenbrynene.

Hvad skal man anvende til at rette resultatet

Fremgangsmåden ved måling øjenbryn med henna er gået, nu er det tid til at tænke på at fastsætte resultatet, det afhænger af, hvor meget malingen holder.

For mere ensartet farve kan farvningsstedet smøres med æblecidereddike. Eller direkte tilsæt citronsaft til maling.

For at gøre farven rigere, et par dage efter maleriet, bør du ikke vaske dine øjenbryn med kosmetik, bare rent vand.

Sådan justeres biotatuazh

Efter en tid, når maling begynder at miste sin oprindelige farve, skal du komme tilbage til salonen og udføre proceduren for justering af biotatuage.

Henna farvning: før og efter.

Det er muligt at foretage justeringer på egen hånd, for det er du nødt til at købe henna, den samme producent og farve som det var før.

Sådan pleje øjenbrynene, så bio-tatoveringen varer længere

For et stabilt resultat skal du følge enkle, men effektive regler efter at have udført biotatuazha.

Den første dag efter farve er øjenbrynet ikke vådt med vand, maling er stadig beslaglagt som det skal, meget af det kan simpelthen vaskes af.

Det er nødvendigt at undgå mekanisk påvirkning på det malede sted (ikke ridse, gnid ikke, brug ikke skrubber og andre kosmetik).

Et par dage efter maling smøres øjenbryn med kokosolie, sådan
Således vil huden ikke tørre ud, og malingen vil ikke skrælle.

Andre måder at udvide effekten af ​​biotatuazha på

For ikke at fjerne malingen fra det malede område, prøv at undgå kosmetik, såsom cremer, skrubber.

Henna kommer i forskellige farver

Det er også ønskeligt at være forsigtig med saunaer og bade, under påvirkning af varm og fugtig luft reduceres effekten af ​​biotatuage betydeligt.

Mange taler om farerne ved sollys og havvand, det er faktisk ikke sandt, hvis du ikke overdriver det i badning og solbadning, så opstår der ingen problemer.

fund

Malede øjenbryn med henna kan vare i to til otte uger, alt afhænger af typen af ​​maling og på nogle faktorer, hvordan pigen vil tage sig af dem.

En mere varig effekt af maleri vil vise sig ved maleri i en skønhedssalon, fagfolk kender hemmelighederne i plejen og specifikationerne for maleriproceduren selv.

Hvis du vil lære at farve øjenbrynene hjemme, skal du se denne video:

Denne video viser, hvordan du farve dine øjenbryn med henna ombra:

Følgende video vil fortælle dig om biotatuages ​​hemmeligheder:

Henna øjenbryn biotatuage - anmeldelse

Er det værd at lave Henna Brow Coloring? Hvor meget holder henna til huden? Fordele og ulemper.

Hej alle!) ❀◕‿◕❀

Skal skrive en anmeldelse på biotatu øjenbrynene henna eller på anden måde henna øjenbryn.

Jeg har længe ønsket at prøve denne procedure og se alt for mig selv.

Jeg forsøgte at male mine øjenbryn for længe siden, og jeg kunne ikke rigtig godt lide det. Derefter designede jeg mine øjenbryn for det meste med en blyant eller nogle gange med skygger. Mine øjenbryn er ikke det samme, og jeg forsøgte at gøre dem mere identiske. Men takket være henna-farvemesteren, roede jeg mig, fordi jeg lærte at øjenbrynens asymmetri er normal, og nu forsøger de ikke at gøre øjenbrynene det samme. Der er endda et koncept som "følelsesmæssig øjenbryn". Jeg forstod det, når en øjenbryn er højere end den anden i sig selv. Generelt er det altid interessant at gå til mesterne. Fortæl en masse interessante ting.)

Jeg besluttede at gøre øjenbryn med samme mester, som gjorde "Classic eyelash extension".

Omkostningerne ved hendes 450r.

Jeg synes det ikke er dyrt. Gjorde derhjemme Jeg tror i kabinen vil være dyrere den samme procedure.

På det tidspunkt omkring en time.

Først gjorde hun mig øjenbrynskorrigering med snor og pincet.

Derefter skrabede hun panden og fik dem til at blive fede.

Og bemærkede konturerne af øjenbrynene.

Så valgte jeg en farve (efter min mening blandede jeg 2 farver). Jeg spurgte hvilken farve jeg vil have. Jeg ønskede mørkebrun, men ikke rød.

Hun påførte henna. Vent bare og et andet lag.

Hvilken tid venter jeg ikke bemærker. Jeg tænker omkring 30 minutter.

Så fjernede hun overskydende henna.

Jeg kiggede i spejlet og jeg kunne godt lide alt.

Lidt usædvanlig i starten, fordi farven umiddelbart er lys, mættet.

Jeg fik at vide at ikke vågte mit øjenbryn om dagen.

Så det gjorde jeg.

I de næste 4-5 dage forsøgte jeg ikke at vaske tilbudene for meget. øjenbryn betyder, at henna varede længere. Jeg har lige vasket dem med vand.

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?

Biotatuage bliver en stadig mere populær procedure, som giver dig mulighed for at spare tid på daglig makeup. Før du besøger salonen eller farvningen derhjemme, er det nødvendigt at studere alle finesser af metoden, finde ud af, hvor meget henna holder på øjenbrynene, lær hvordan man passer omsorg for hårene.

Fordele og ulemper ved øjenbryn biotatuage

Henna er et helt naturligt og hypoallergent produkt, der opnås ved at male de tørrede blade af Lawsonia. Maling øjenbryn med dette værktøj giver dig mulighed for at give håret den ønskede skygge og smuk farve, fremskynde deres vækst, styrke rødderne. Tidligere blev farvning kun udført i salonen, men nu kan du selv gennemføre proceduren hjemme, du skal mestre nogle få enkle trin.

Fordelene ved henna øjenbryn behandling:

 • langtidsresultat - farvningseffekt forbliver i 5-6 uger;
 • sikkerhed, fravær af smertefulde fornemmelser og genopretningstid
 • en bred vifte af henna nuancer giver dig mulighed for at give et naturligt kig på øjenbrynene af enhver farve;
 • Henna er meget nyttigt for øjenbryn - gør dem tykke, skinnende;
 • biotatuazh - et godt alternativ til permanent makeup, mens den har en lav pris;
 • kan udføres under graviditet og amning;
 • efter farvning hårene altid se perfekt, kan du ikke være bange for, at konturen vil flyde i det mest ubelejlige øjeblik.

Farverende øjenbryn giver dig mulighed for at skjule skaldede pletter, male over grå hår, give øjenbrynene en smuk form. Proceduren har praktisk talt ingen kontraindikationer, men farvestoffet bør ikke anvendes til åbne sår, forbrændinger, purulente skorper, ar. Biotatuazha bør afholde sig fra øjenbetændelse. Nogle gange efter at have fjernet malingen er der en lille rødme af huden, men alle de ubehagelige symptomer forsvinder alene efter nogle få timer.

Proceduren har nogle ulemper. Malingen vaskes hurtigt væk, hvis øjenbrynene ikke er ordentligt pleje. Henna tørrer længere end andre farvestofforbindelser, tørrer huden, ikke alle får det ideelt at anvende hjemme første gang.

Funktioner og nuancer af maleri øjenbryn

Korrekt farvning og korrektion af øjenbryn giver dig mulighed for at gøre billedet mere ekspressivt, visuelt skjule nogle fejl i udseende. Første gang at gøre biotatuzhat bedre i salonen - mesteren vælger den ideelle form og bøjning, fortæller dig om alle de hårdhedskomplekser. For at gøre øjenbryn biotatuage hjemme, skal du vælge den rigtige maling, du bør købe den i specialforretninger. Ifølge anmeldelser betragtes universalen som chokoladebrun skygge, som passer til næsten enhver form for udseende. Det er bedre at overlade farvning med mere mættede farver til en professionel, han vil kunne blande flere nuancer af henna korrekt.

Henna skal fortyndes ordentligt - med varmt vand i forholdet 1: 1. For at give en smuk kastanjefarge kan du tilføje lidt naturlig kaffe, Basma vil give håret en rig brun farve og kakaopulver - en lys tone af mahogni.

Brow farvning:

 • Fjern sminke, hårfedt.
 • Huden på panden og det øvre øjenlåg skal smøres med en tyk creme for at forhindre indtrængning af farvestoffet i dem.
 • Forbered pastaen, følg klart brugsanvisningen - malen skal ikke være meget flydende, for ikke at komme i øjnene. En alt for tyk forbindelse er vanskelig at jævnt fordele langs hårene. Pulveret skal fortyndes i glas eller keramiske skåle, blandingen bør brygges i 3-4 timer.
 • Tegn den ønskede kontur med en åndbaseret markør, eller brug færdige skabeloner.
 • Brug en behagelig børste til at farve dine øjenbryn med henna - du skal flytte fra hårets kant til midten og bunden. For at give en mere mættet farvepasta skal påføres i et tykt lag.
 • For at gøre farven ens, farves begge øjenbryn samtidigt.
 • Hvis farvningen af ​​sammensætningen falder uden for konturen, skal den straks fjernes med en vatpind.
 • Hold 40-50 minutter, fairhårede piger 20 minutter er nok.
 • For at fjerne henna bør det være tørt eller med en bomuldsstynde dyppet i køligt vand. Behov for at flytte fra næsen - så spidserne vil have en lysere skygge. For bedre rensning kan du bruge eukalyptusolie.
 • Efter farvning forbliver det kun for at rette øjenbrynene, fjern overskydende hår.

For at løse hårfarven kan man smøre med en hvilken som helst olie eller æblecidereddike, lad masken stå i en kvart time. Efter behandling med øjenbryn med henna, er det nødvendigt at afstå fra alle former for vandprocedurer for en dag, ikke lav peeling.

Henna gælder ikke for allergener, men nogle mennesker kan have en individuel intolerance over for dette produkt. Det er bedre at lave en følsomhedstest - læg en lille mængde på indersiden af ​​albuen eller håndledet, vent 7-10 minutter. I mangel af brænding, rødme, kløe, kan du bruge værktøjet ifølge instruktionerne.

Hvis håret efter biotatuage ser ufuldstændigt ud og du skal straks vaske af hennaen, kan du bruge citronsyre - tag lidt pulver, opløs det i 50 ml varmt vand. I en opløsning suge en bomuldsstuds, gælder for øjenbryn i 5-7 minutter. Brænding og prikken kan forekomme, men ubehag vil hurtigt forsvinde.

Hvor lang tid holder resultatet?

Efter at have malet øjenbrynene i salonen fortsætter en lys farve i ca. 1,5-2 måneder. Så begynder hennaen at falme, men i lang tid vil hårene have en lys rødlig skygge.

Hvad øjenbryn henna varer længere:

 • Sudanese henna. Det har en høj pris, anderledes smuk farve og langvarige resultater. Denne øjenbryn biotatuage vil vare 7-8 uger, under overholdelse af alle regler for pleje af farvede hår.
 • Indisk maling. Den har en bred farvepalet, saftige nuancer, men uden glans. Værktøjet er billigt, det har en masse positiv feedback, men holder mindre end det sudanesiske produkt. Efter denne behandling forbliver virkningen i 5-6 uger.
 • Iransk henna Giver kortvarige resultater, vil hårene beholde en klar farve ikke mere end fire uger. Det har en lav pris, i paletten er der nuancer fra rige orange til brune.

Hvis du laver biotatu øjenbryn hjemmelavede farvestoffer, vil resultatet fortsætte i 3-4 uger. Når man vælger henna, skal man huske på, at et naturprodukt ikke kan være sort, violet eller bourgogne - disse nuancer opnås ved at tilføje kemiske farvestoffer. For at gøre effekten efter proceduren hjemme længere, kan du tilføje lidt citronsaft til pastaen, men denne metode er ikke egnet til kvinder med meget tør hud. Og efter påføring af maling skal hårene kæmmes, dækkes med en klæbende film eller folie - sådan vil henna rette bedre.

Den bedste maling til farvning derhjemme - Brow Henna. Den har en bred farveskala, der er endda en farveløs version af henna til dem, der ikke ønsker at ændre hårets farve, men blot ønsker at helbrede og styrke dem. Afviger i et optimalt forhold mellem pris og kvalitet, er i salg allerede i flydende stat. Viva Henna-selskabet producerer gode produkter med lave omkostninger - det giver dig mulighed for at give dine øjenbryn en naturlig glans og naturlig farve, og hver pakke har en flaske kokosolie.

Henna vil blive længere på øjenbrynene, hvis de udfører en præparativ forberedelse af huden. Før du bliver farvet, skal du massere, skrælle eller skrubbe dermis - dette vil fjerne døde celler, porerne åbner, farvekompositionen kan trænge ind i de dybere lag.

Hvordan man plejer øjenbryn efter farvning?

Hvor længe vil henna holde på øjenbrynene? Det hele afhænger af pleje af farvede hår. Det er nødvendigt at begrænse kontakten med slibende rengøringsmidler, ikke at bruge tonika, der indeholder alkohol. Før du besøger saunaen for at bevare farven på maling, er det nødvendigt at anvende fedtfløde eller enhver vegetabilsk olie på kanterne. Sådanne spa-procedurer kan kun foretages en uge efter biotatuage.

Inden for 2-3 dage efter øjenbrynfarvning er det nødvendigt at undgå udsættelse for ultraviolet stråling - i direkte sollys falder farven hurtigt. Kokos eller olivenolie vil bidrage til at opretholde henna lysstyrke, det skal anvendes dagligt. Henna biuatuage vil vare længere, hvis de farvede hår ikke gnides med bomuldspuder, hårdt håndklæde - enhver intensiv mekanisk handling ødelægger farvestoffets struktur.

Biotatu øjenbryn giver dig mulighed for altid at se perfekt ud, spare tid på makeup, du kan gøre det hjemme. Metoden er sikker, egnet til kvinder i forskellige aldre, henna kan forbedre hårets tilstand, men du bør være opmærksom på kontraindikationer. Forudsat den rigtige omhu, vil valget af kvalitetsmaling holde op til otte uger.

Hvor meget betyder øjenbryn henna korrektion?

Mange piger er interesserede i, hvor meget henna er på øjenbrynene. Denne metode til at male øjenbrynene er en af ​​de mest almindelige og har flere fordele. Henna biotatuazh giver dig mulighed for at gøre ansigtsgenstande mere ekspressive uden skade på huden uden brug af kemi.

1 Naturligt farvestof og dets fordele

Henna er en naturlig maling i form af et pulver, der er af vegetabilsk oprindelse. Planten, der donerede dette naturlige hårfarve til kvinder, er busk lavsoniya. Lawsonia er almindelig i troperne i Nord- og Østafrika, i Indien. Busken bruges til fremstilling af industrielt farvestof, og den æteriske olie af duftende blomsterstande anvendes i parfumer. Selv i oldtiden kendte østkvinder om Henna's vidunderlige egenskaber.

For første gang begyndte henna at farve deres hår i det gamle Indien og i Afrika. Hvis du blander henna korrekt og i de nødvendige mængder, så kan du få maling af forskellige nuancer: fra lys til sort. Øjenbryn henna maleri kan gøres uafhængigt uden at ty til dyre salonprocedurer. Farven forbliver som regel regelmæssig i omkring en måned. I dag, som det er kendt af det velkendte blad Viva, bruger mange kvinder i show business denne naturlige farve sammensætning.

Dette naturlige farvestof har mange fordele. Her er bare nogle af dem:

 • skyggen varer mere end en måned, hvis du ikke forsømmer reglerne om pleje af hennafarvede øjenbryn;
 • plantekomponenten udgør ikke en trussel mod fremtidige og ammende mødre;
 • perfekt fremhæver sjældne og svage øjenbryn, efter maleriet ser de tykkere ud, blikket bliver attraktivt og ekspressivt;
 • intet ubehag under farvning
 • henna øjenbryn maleri procedure er enkel, så det kan gøres ikke kun i skønhedssalonen, men også hjemme;
 • ekspressive øjenbryn giver dig mulighed for at gøre næsten uden øjenmakeup;
 • lave omkostninger;
 • naturligt farvestof er hypoallergen, forekomsten af ​​allergier er meget sjældne.

2 ulemper farvning

Farvende øjenbryn med henna har nogle ulemper. Nogle kvinder overvejer at male med henna som utilstrækkelig stabil makeup. Til farve holdt så længe som muligt, skal du følge de råd om pleje af bryn: undgå dem, rengøringsmidler, rengøringsmidler, havvand og damp, der er bedre til at afstå fra at besøge bade og saunaer, svømme i havet. Nogen kan roligt gøre uden de listede former for rekreation, og det er svært for nogen at begrænse sig til dette. Men vi skal huske på, at den naturlige maling vaskes fuldstændigt under indflydelse af fugt. Saltvand er ikke så aggressivt. Under påvirkning af havvand og med daglig badning i havet, vil skyggen vare omkring en uge.

En anden ulempe betragtes som langvarig farvning. For almindelig maling er der 10-15 minutter nok til at sætte. Til henna har du brug for 4 gange mere tid. Desuden har farvesammensætningen en granulær struktur, hvilket gør det vanskeligere at anvende henna på øjenbrynene jævnt. Af denne grund bør du tænke på, hvor det er bedre at male øjenbrynene - uafhængigt hjemme eller til en salonprocedure.

3 Procedurekrav

Henna kornstrukturen kræver nogle færdigheder til jævnt fordelt farve sammensætningen på øjenbrynene.

Det første og nødvendige krav er at fortynde det naturlige farvepulver med vand i den rigtige mængde. Sammensætningen skal være af mellemlig konsistens, må ikke flyde og forblive på øjenbrynene.

Det andet vigtige krav er at distribuere den færdige maling på en sådan måde, at den korrekte pandeform er lavet. Derudover skal begge øjenbryn have samme form. Af disse grunde skal du selv bestemme, om det vil være muligt at gøre farvningen selv. Kvinder med erfaring i at male øjenbryn kan købe henna og gøre proceduren hjemme. Men hvis der er tvivl, så skal du stole på en specialist, der vil afhente skyggen af ​​maling og udføre proceduren med høj kvalitet.

Hvis du vil lære henna farve, kan du starte fra bunden. Anvend langsomt et naturligt farvestof og vent en halv time. En sådan tid vil ikke tillade maling at koble, og hvis det ikke lykkes, er det nemt at vaske det af med en varm komprimering, lotion eller ved hjælp af peeling. At fylde din hånd og gøre den korrekte form for øjenbrynene hjælper træning med en regelmæssig øjenbryn blyant.

4 Maling hjemme

Før selvfarvende øjenbryn med henna, bør du bære tøj, der ikke er synd. Hænder beskyttes med handsker. I henhold til instruktionerne skrevet på henna-pakken fortyndes naturligt pulver med varmt vand. Før det syre vandet lidt med citronsaft. Konsistensen af ​​farvesammensætningen skal ligne sur creme. Lad den forberedte blanding stå i et par minutter, dækket af cellofan.

Det vil være muligt at få øjenbrynens mørke farve, hvis du kombinerer hennapulveret med basma (du skal tage den sidste komponent lidt). Til slutresultatet skuffede ikke, du skal først lave en lille blanding og prøve den på hånden. En smuk skygge og dybde af farven på farvesammensætningen vil give en lille mængde kaffe eller te. Ren henna er mere egnet til ejere af rødt hår.

Før proceduren skal øjenbryn være korrekt udformet. Du kan tegne omridset med en hvid blyant. En fedt fløde påføres huden omkring øjenbrynene, hvilket gør det muligt hurtigt at fjerne de resterende henna. Når oversigten af ​​øjenbrynene er klar, kan du fortsætte med farvning. For at gøre dette skal du bruge penslen. Blandingen bør holde på børsten, må ikke afløb. Det er nødvendigt at male øjenbryn på samme tid, startende fra spidsen og flytte til midten. Afslut skal hovedet brows. Fra hvor meget pasta der blev anvendt, vil det afhænge af farvemætning og hvordan det bliver mørkt.

Farvning og korrektion af øjenbryn kræver udholdenhed, nøjagtighed og tolererer ikke hast. Pletter eller striber skal fjernes straks, indtil de har malet huden. For at gøre dette kan du bruge en fugtig klud eller en vatpind.

Henna farvede øjenbryn skal være dækket af polyethylen, fordi dette naturlige farvestof er følsomt for varme. Blandingen holdes fra 30 minutter til 2 timer afhængigt af det ønskede resultat. I gennemsnit påføres malingen i 40 minutter. Jo længere henna på øjenbrynene er, desto rijke er farven.

Fjern henna kan være vådt bomuldsstynge. Øjenbrynene skal vaskes med koldt vand og anvende en nærende creme på dem. Erfaringerne fra mange viser, at regelmæssige farvning øjenbryn med henna hjælper med at styrke hårene, hvilket gør dem glatte og håndterbare. Dette er ikke overraskende, fordi det naturlige pulver indeholder mange næringsstoffer.

5 pleje efter korrektion

Øjenbrynfarve bevarer mætning og vil vare i lang tid, hvis der gives passende pleje. Det første råd er at rense huden med en skrubbe før farvningsprocessen. På grund af dette vil farvepulveret trænge dybere ind i porerne og vil vare længere. Når du anvender aggressive kosmetik, skal du ikke sætte dem på dine øjenbryn. Når du renser dit ansigt med skum, undgå kontakt med dette område. Det er uønsket at røre maleriet med lotioner og cremer. Det giver skinne og perfekt retter resultatet af vegetabilsk olie eller andre. Det kan anvendes til øjenbrynene hver dag. Dette vil forbedre hårets udseende og vil have en gavnlig virkning på huden.

Og et par flere påmindelser fra det fashionable kvinders magasin Viva. Selvom henna er uskadelig og endog gavnlig for hår, bør farvningsprocessen udføres omhyggeligt og omhyggeligt. Det er værd at understrege endnu en gang: Hvis farvestoffet begynder at strømme, er det bedre at fjerne dråberne straks med en fugtig klud eller med et håndklæde våde kant. Ellers vil øjenbrynerne have en uregelmæssig form og se slurvet ud. Bedre ikke at eksperimentere. Og det er vigtigt ikke at glemme at dække dine øjenbryn med en plastikpose, så malingen får fat i hurtigere og bedre.

I de første dage efter farvning på øjenbryn bør ikke vand. Kan ikke bruges til at rengøre ansigtsskrubbe eller skræl. Det er nødvendigt at afstå fra at besøge badet og saunaen, da damp og sved reducerer varigheden af ​​farvefastholdelse.

Brugen af ​​henna som en farve sammensætning til øjenbryn vil gøre ansigtet ekspressivt. Det vigtigste er at følge instruktionerne om brugen af ​​denne plantekomponent. Så være i stand til at opnå det ønskede resultat.

Sådan farver du browsere med henna Brow Henna, Nila, Irisk derhjemme. Instruktioner, video

Den udbredte anvendelse af kemiske komponenter i kosmetikindustrien, der påvirker applikationen negativt, fører til, at købere søger mere naturlige og sparsomme muligheder for at opretholde skønhed.

Hvorfor henna er egnet til øjenbrynfarvning

Ansigtshuden er den mest åbne del af en kvindes krop, derfor kræver det passende pleje, især hvis vi taler om området omkring øjnene. Kosmetologer, makeup artister og andre erfarne fagfolk inden for salongtjenester bruger konstant sådanne teknikker som henna øjenbrynfarvning.

Denne metode til farvning har flere fordele:

 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • påvirker ikke huden negativt
 • resultatet varer 1-3 uger;
 • kræver ikke særlige forhold og udstyr.

I sjældne tilfælde, efter henna farvning øjenbrynene, er der en bivirkning såsom svag rødme af huden, men det går hurtigt.

Henna øjenbryn farvning - billede før og efter

Henna biotatuage øjenbryn i en skønhedssalon

Farverende øjenbryn med en sådan naturlig maling som henna er en simpel proces, men det kræver erfaring, et øjeblik, hvorfor mange vender sig til en skønhedssalon. De vigtigste fordele ved denne metode:

 • en erfaren mester
 • tilgængelighed af alle nødvendige materialer
 • mesterens kendskab til hudegenskaber og hårstruktur
 • kræver ikke forudgående forberedelse.
Den eneste ulempe ved salonproceduren for øjenbrynfarvning er dens omkostninger.

Den eneste negative faktor i en sådan procedure som henna-maleri af øjenbryn i salonen er prisen - i området fra 250 til 1000 rubler.

Sådan farves dine øjenbryn med henna derhjemme

Spørgsmålet om, hvordan man farver øjenbryn med henna derhjemme, opstår i mange af det retfærdige køn.

Det højeste kvalitetsresultat afhænger af den forberedende forberedelse, de tilgængelige værktøjer, materialet og teknologien for dets fortynding, applikationsteknikken på huden.

Sådan forberedes øjenbryn til farve

Før proceduren anbefaler eksperter en let skrælning af ansigtets hud, herunder øjenbrynene. Henna vil ligge på en ren, ikke-fed hud med et mere jævnt lag, og resultatet vil vare meget længere.

Farvning vil se mere imponerende på øjenbrynene efter korrektion og fjernelse af overskydende hår, ødelægge formen.

Bemærk venligst, at du ikke starter proceduren, hvis huden er beskadiget eller irriteret. Sikkerheden kommer først.

Værktøjer til proceduren

I modsætning til farvning i kabinen kræver samme procedure derhjemme forud forberedelse. De nødvendige værktøjer, deres formål og anbefalinger til udvælgelse er beskrevet i tabellen.

Grundlaget for markøren skal være alkohol

Alle beskrevne værktøjer er frit tilgængelige, nemme at bruge og kræver ikke betydelige omkostninger. Med korrekt brug og opbevaring kan de fleste af dem bruges i lang tid.

Hvordan opdrætter han hen til øjenbryn

Der er to typer henna. Dette er en selvfremstillet eller færdig mærket blanding med et udvalg af farver.

Fortynding af den færdige henna er beskrevet i instruktionerne til værktøjet og giver i de fleste tilfælde ingen særlige vanskeligheder. Hovedtræk er overholdelsen af ​​proportionerne af pulver og flydende, færdiglavet pasta, af dens konsistens, skal ligne tyk creme.

Ved fremstillingen af ​​blandingen er alt lidt mere kompliceret. Ren henna har en rødlig farve for at give øjenbrynene en mere naturlig farve, er tilsætningsstoffer nødvendige i følgende proportioner:

 • sort - henna 1 del, basma 2 dele;
 • mørk brun - henna 1 del, Basma 1 del;
 • bronsfarve - henna 2 dele, basma 1 del.

I det færdige pulver, langsomt og konstant omrøring, skal du tilføje vand opvarmet til 90 grader, med den tilsatte citronsaft eller citronsyre. Velblandet pasta skal være dækket af folie og lade den komme i 30-45 minutter.

Farvning: instruktioner

Det er muligt at farve øjenbryn med henna, som professionelle mestere, derhjemme. For at opnå det ønskede resultat kan du bruge råd fra eksperter og oplevelsen hos kvinder, der gentagne gange har udført denne procedure derhjemme:

 • Inden der påføres nogen sammensætning, især ny, er det nødvendigt at foretage en allergisk test. En lille blanding sættes på området bag øret, hvis alt efter 2-3 uger venter på uønskede konsekvenser.
 • Konturen af ​​den fremtidige form af hver øjenbryn påføres den rensede og fedtede hud i ansigtet med tynde linjer. Så du kan på forhånd sørge for symmetri og lette pålæggelsen af ​​maling.
For begyndere, der er interesserede i at farve deres henna øjenbryn derhjemme, rådgiver fagfolk stenciler

Begyndere rådes til at bruge specielle plastik stencils, men oftere maler de ved øjet.

 • Området af huden ud over konturlinjen skal olieres med en tyk creme for at beskytte mod unøjagtige udtværinger og farvning.
 • Anvend denne blanding er nødvendig fra den tynde ende af øjenbrynsslagene i retning af hårvækst. Farveintensiteten afhænger af tykkelsen af ​​maling overlejringen.

Det anbefales at fjerne maling, der er faldet på uønskede hudområder med det samme. Selv om denne metode er sjælden i saloner, anbefales kvinder, der praktiserer denne malerimetode derhjemme, at lukke de malede områder med et stykke polyethylen.

 • Venter på farvning kan tage fra 40 minutter til 1,5 timer afhængigt af den ønskede nuance intensitet.
 • For at fjerne henna efter øjenbrynfarvning anvendes tre muligheder:
 • let vask med vand
 • fjernelse af maling fugtet med en bomuldsstykke
 • maling fjernelse med en tør bomuldsstynge.

Uanset hvilken metode der vælges, anbefales det stærkt ikke, at der er stærk mekanisk effekt, brug af sæbe og kontakt med vand i de næste 2-3 dage.

 • Efter færdiggørelsen er øjenbryn smurt med creme, speciel olie eller vitamin A.

Vær opmærksom! I tilfælde af delvis farvning af øjenbryn, er re-maling kun anvendt til uberørte områder.

Hvor meget betyder henna på øjenbrynene

Holdbarheden af ​​maling på øjenbryn afhænger stort set af det valgte materiale, korrekt forberedelse, farvningsteknik og efterfølgende pleje af farvningsområdet.

Resultatet af farvning med en selvstændig blanding varer som regel ikke mere end 2 uger, og ved brug af professionelle malinger kan det vare op til 2 måneder.

Professionel henna til øjenbryn - rating Top-7

Emnet - hvordan man maler øjenbryn med henna - er en af ​​de mest diskuterede af kvinder i forskellige fora og portaler. Tvister blusser op og på baggrund af præferencerne for et bestemt mærke.

I øjeblikket er der syv største og mest populære mærker af professionelle henna til øjenbrynfarvning, som hver især har sine egne fans og modstandere.

Brow Henna som førende blandt professionelle værktøjer

Hovedfokuset for producenterne af dette mærke er komponenternes naturlighed og farvningsresultatets varighed. Når du bruger Brow Henna på øjenbrynene, skabes effekten af ​​tatovering samt en terapeutisk effekt på fine hår.

Paletten indeholder 12 nuancer, som ifølge fabrikanterne kan blandes.

Indisk henna for øjenbryn

Det mest populære mærke er VIVA Henna, sortimentet af farver er præsenteret i kun to variationer - brun og sort. På trods af det lille antal nuancer har mange positive tilbagemeldinger og fans.

Den angivne resistens af effekten er fra 5 til 25 dage.

Cream henna for øjenbryn Phytocosmetics

Producenter af henna creme udsender brugervenlighed, da der ikke er behov for at blande ingredienserne og deres infusion, kan du bruge værktøjet umiddelbart efter åbningen.

Lucas Kosmetik Henna Øjenbryn

Henna Lucas Cosmetics er præsenteret i to versioner: det er en krukke og en pose. Der er 7 nuancer. Farvning varer op til 2 uger.

Nila henna for øjenbryn

Fabrikanter hævder, at henna på huden varer fra 7 til 14 dage, og på hårene selv op til en måned. Perfekt til at farve øjenbryn og til mehendi.

Henna for øjenbryn De Co

Til nem opbevaring er henna delvist opdelt i kapsler, og den mineralopløsning, der anvendes til blanding, er inkluderet i kittet.

Henna øjenbryn irisk

Produktet er et rør med et tørt indhold, der kræver blanding, farveområdet er sort, mørkebrun og brun, den er holdbar og rig på farve.

Hvilken henna er bedre, ifølge anmeldelser på netværket

Det er ikke let at give et entydigt svar, hvert mærke har sine forbrugere, fordele og ulemper.

Tak til et stort reklamebureau Brow Henna er førende i popularitet i det sociale. netværk, dog i betragtning af den høje pris, foretrækker ofte kvinder billigere producenter.

Efter at male øjenbrynene med henna, bør alkaliske produkter ikke bruges, når man fjerner sminke.

Hvordan man plejer øjenbryn efter farvning

Når du fjerner makeup, bør du ikke bruge aggressive alkaliske midler, samt undgå mekanisk påvirkning på de farvede områder fra skrælning.

På grund af de negative virkninger af høje temperaturer anbefaler eksperter at vaske med varmt vand og tørre dit ansigt med et blødt håndklæde med en udtørring.

En række næringsrige olier hjælper med at bevare det opnåede resultat, de skal anvendes dagligt.

Xmas olier hjælper med at holde resultatet længere efter farvning øjenbryn med henna

Hvor ofte kan du farve dine øjenbryn med henna

I betragtning af de naturlige komponenter, der ikke beskadiger huden, kan du farve dine øjenbryn med henna som du skylder. Hvis efter farvning der er behov for korrektion, kan proceduren gentages.

Den eneste kontraindikation er forekomsten af ​​en allergisk reaktion, irritation eller mekanisk skade på huden.

Kan gravide farve deres øjenbryn med henna

Henna er i en interessant position den bedste mulighed for at bevare øjenbrynene i en ryddelig stand.

Henna har ikke en ubehagelig lugt, dette er især vigtigt, når toksikose.

Vask henna fra øjenbrynene ved hjælp af specialværktøjer.

Sådan vasker henna fra øjenbryn

Farverende øjenbryn på egen hånd, især for begyndere, går ikke altid glat fra første gang. For at fjerne henna fra øjenbrynene er der flere måder:

 1. Brug specialiserede professionelle midler til fjernelse af pigment fra huden.
 2. Rigelig smøring af zonen med enhver vegetabilsk olie, der forbliver i nogen tid. Fjern derefter alt ved hjælp af en bomuldspude gennemblødt i alkoholopløsning. Gentag proceduren så ofte som muligt.
 3. Periodisk aftørring af farvede steder med hydrogenperoxid. For at undgå tørring anbefales det at smøre huden med en creme.

Fjernelse af henna ved en af ​​de valgte metoder tager tid og er umulig første gang, du skal være tålmodig.

Hydrogenperoxid kan også bruges som et værktøj til vask Henna fra øjenbrynene.

Allergi til henna for øjenbryn. Kontraindikationer

Allergiske reaktioner på henna - et fænomen, der er ret sjældent, forekommer med individuel intolerance, såvel som allergier over for forskellige tilsætningsstoffer, der anvendes ved fremstillingen.

Ud over allergier er de vigtigste kontraindikationer for brugen heraf:

 • følsom hud;
 • sygdomme i dermis og øjne;
 • hud ar eller rynker;
 • åbne sår eller irritationer i farvningsområdet.

Før du smider øjenbrynet med khna, er det nødvendigt at foretage en test for den enkelte tolerance af dets komponenter.

Nøglen til et kvalitetsresultat ligger i overholdelse af instruktioner og praksis. At skabe perfekte øjenbryn med henna ikke kun i salonen, men også hjemme er ikke en myte, hvilket fremgår af feedback fra mange kvinder ved hjælp af denne metode.

Sådan farves dine øjenbryn med henna selv - se tutorial videoen:

Sådan arbejder du med Brow Henna Brow Henna:

Hydrogenperoxid fra uønsket hår

Sådan bruges shugaring pasta