Lidocaine spray

Proceduren for epilering er kompliceret ved forekomsten af ​​smerte, som ikke alle er i stand til at udholde. Det er dog ikke det værd på grund af dette. Nu er der mange stoffer, der hjælper med at reducere følsomheden af ​​huden. Et af disse værktøjer er lidokain spray, som giver dig mulighed for sikkert at udføre hårfjerning derhjemme.

Lidocaine action

Lægemidlet har en klar lokalbedøvelsesegenskab baseret på inhiberingen af ​​ledningen af ​​nerveender ved at blokere natrium i dem. Effekten kan vare op til 75 minutter, kombinationen med epinephrin øger denne periode op til to timer. Ved brug af værktøjet observeres et fald i smertefølsomhed, så sker der et fald i taktil følsomhed, og der opstår varme.

Lidokain trænger let ind i vævet og har en bedøvelsesvirkning, som observeres efter fem minutter. Lægemidlet absorberes i blodbanen, hvor den når den maksimale koncentration i en time. Halveringstiden for de aktive komponenter er 1,6 timer.

På grund af dets egenskaber har lidokain fundet en stor fordeling i produktionen af ​​smertelindrende cremer under epilering. Anvendelsen af ​​lægemidlet er kun tilladt i mangel af intolerance over for bestanddelene. Lægemidlet lidokain er kontraindiceret i tilfælde af arytmi og leversygdomme og methemoglobinæmi, som kan føre til problemer med at trække vejret i celler. Det er kun muligt at anvende smertestillende midler under graviditeten, efter at have konsulteret en læge.

Epilation lidokain

Det mest almindelige middel til smertelindring er en creme baseret på lidokain Emla. Det kan bruges selv under proceduren for ansigtshår fjernelse. Gnidning af stoffet er ikke nødvendigt, det er nok at lægge et tyndt lag fløde, læg med madfilm en del af kroppen og pak om med madpakning. Denne creme er egnet til epilering af bikiniområdet, men det vil være vanskeligt at fixere polyethylen. Det skal bemærkes, at et sådant værktøj ikke er nok, og det kan ikke hjælpe alle. Derfor er det fornuftigt for ejere af en lav smerte tærskel at prøve alternative metoder til anæstesi.

Hvis du ikke kunne få fløden, kan du bruge lidokain i ampuller, som gnides før proceduren på hårfjerningssteder.

Spray lidokain til fjernelse af hår

Den enkleste metode til smertelindring er anvendelsen af ​​lidokain i form af en spray (10%). Det sprøjtes over overfladen af ​​huden og er også pakket med en film i tre timer. Da lidokain aerosol er beregnet til anæstesi i slimhinderne, vil brugen for bikini-zonen være ineffektiv.

Det bedste resultat kan opnås ved at udføre subkutane injektioner af lidokain (2%). Ved denne procedure skal du købe en insulinsprøjte. Nålen indsættes så tæt som muligt på overfladen af ​​huden og lægemidlet frigives. Selve processen kan ikke kaldes behagelig, men i den næste time vil smerten under epilering ikke opstå. Ved behandling af et stort område af kroppen er det nødvendigt at udføre flere injektioner, da området for en injektion er ca. 2 cm.

Lidocaine smertestillende medicin - bivirkninger

Som regel er stoffet let tolereret. Blandt de ubehagelige virkninger er en brændende fornemmelse og forekomsten af ​​en allergisk reaktion på de behandlede overflader mest almindelige.

Når du bruger lidokain, kan du også støde på sådanne virkninger:

 • trykreduktion;
 • myokardieinfarkt;
 • døsighed;
 • respiratorisk svigt
 • angst;
 • anafylaktisk shock;
 • Quincke hævelse.

Lidokain spray: hvordan man bruger, mulige effekter

Lidokain spray til mænd er en fantastisk måde at øge varigheden af ​​samleje. Problemet med tidlig ejakulation er akut i nyere tid. Fysiologisk får han den samme fornøjelse som andre mænd, men der er problemer med det modsatte køn.

Usikkerhed i deres evner afspejles i den mentale tilstand. Ved hjælp af en spray kan du forlænge samleje flere gange. Hvordan bruger man det? Hvad andet bruges til? Om dette vores artikel.

Farmakologisk aktivitet

Lægemidlet blokerer ledningen af ​​nerveimpulser, hvilket reducerer følsomheden. Det er et derivat af eddikesilicid, har antiarytmiske, analgetiske egenskaber.

Hvis det kommer ind i strubehovedet og luftrøret, blokerer det hoste og sluge, der er risiko for komplikationer. Og påvirker også rytmen af ​​hjertesammentrækninger.

Det påvirker organer forskelligt, afhængigt af anvendelsesstedet, fordeles jævnt på tværs af alle systemer.

Udgivelsesformular

 1. Spray 10 procent - flasker på 38 gram.
 2. Ampuller til injektioner (2 mg).
 3. Gel, fløde i rør, Lidocaine salve.
 4. Øjedråber i 5 ml.
 5. Vandbaseret smøremiddel.

vidnesbyrd

Aerosolen bruges til lokalbedøvelse på forskellige fagområder.

 • Tandlægning - tandudvinding, behandling af sygdomme i mundhulen.
 • Gynækologi, obstetrik - operative manipulationer på livmoderhalsen og vagina., Postpartumbehandling.
 • Instrumentale undersøgelser - indførelse af forskellige prober, rektoskopi, brug af katetre.
 • Anæstesi af slimhinder og hud med små overflader.
 • For at reducere følsomheden af ​​hoveddelen.
 • Forlængelse af samleje.

Kontraindikationer

Lidocaine Asept Spray er en kraftig smertestillende medicin, der anvendes i medicinske procedurer. Spray det omhyggeligt. Det har mange kontraindikationer, fører til døden.

 • Allergi til en af ​​komponenterne.
 • Enhver forstyrrelse af det kardiovaskulære system.
 • Glaukom.
 • Hypertension.
 • Skader på nyrerne, hvilket fører til en forringelse af dens funktion.
 • Epilepsi.
 • Autoimmun neuromuskulær sygdom (myastheni).
 • Predisposition til kramper.
 • Nyresvigt.

Hvis der er helbredsmæssige problemer, er brug af stoffet strengt forbudt.

Dosering og indgift

Instruktionen har en anbefaling, hvor meget aerosol skal anvendes, med forskellige anvendelser.
Spray med Lidocaine sprøjtes i en afstand af 10 cm. Til anæstesi i munden er 2-4 sprøjter tilstrækkelige.

Til små operationer - 15-20 klik. Vil handle 5-10 minutter. Ampul fortyndet antibiotika. Gør smertestillende indsprøjtninger.

Geler, salver, cremer bruges til at blokere smerter i leddene, tilbage. Påfør en lille mængde i handsker.

Oftalmisk væske anvendes i oftalmologi. Dosis 1-2 dråber. Som bedøvelse før manipulationer.

Forøgelse af samleje - aerosol sprøjtes i en afstand på 8-12 cm (2-3 presser) over penisens hoved, 20 minutter før coitus.

Særlige instruktioner

Før brug skal du teste for en allergisk reaktion. Ved albuen bøje for at sprøjte stoffet. Vent 5-10 minutter.

Hvis der ikke er irritation eller rødme, kan du bruge. Konstant brug fører til afhængighed.

Varigheden af ​​coitus stiger 4 gange (op til en time). Hvis tiden til ejakulation er mere end 3 minutter, anbefales det ikke at bruge yderligere stimulering.

Ansøgningsregler:

 • Test for en allergisk reaktion.
 • Gennemføre hygiejneprocedurer kønsorganer.
 • Tør penis tørt, læg spray på 10 cm. Tryk ikke mere end 3 gange.
 • Lad tørre i 7-10 minutter (gnid ikke).
 • Når der opstår en lille følelsesløshed i penis, vaskes resten af ​​sprøjten med varmt vand.
 • Før samleje brug en kondom. Lidokain kommer ind i vagina, en kvinde provokerer følelsesløshed, graden af ​​glæde vil falde.
 • I tilfælde af oralsex med en partner kan strubehovedet og tungen miste følsomheden.

Det er nødvendigt at begynde at bruge med mindste dosis. Coping reducerer effektiviteten. Efter 10 applikationer falder virkningen af ​​lægemidlet på nerveenderne af penishovedet.

Spray refererer til forlængere (midler til øget samleje). Hvis afhængighed bør ændres til analoger. Foruden aerosolformer er der piller og salver.

På vandbasis er der anal smøremiddel med Lidocaine (Adam og Eva). Det bruges til at reducere smerte under analsex. Det er nødvendigt at læse instruktionerne nøje, så der ikke er negative konsekvenser.

Det er vigtigt at huske:

 1. Kan ikke bruges med sæbe, gel, jod.
 2. Antidepressiva.

overdosis

Anvendelsen af ​​store mængder lidokain kan være sundhedsfarlig, forårsage alvorlige konsekvenser:

 1. Svimmelhed, smerte, kvalme.
 2. Reducere hyppigheden af ​​sammentrækninger (bradykardi).
 3. Rhythm forstyrrelse, forringelse af ledningsevne, hjertestop.
 4. Døsighed, generel svaghed.
 5. Midlertidigt tab af syn.
 6. Kramper.
 7. Bevæbning af øvre og nedre ekstremiteter.

Sådanne symptomer kræver lægehjælp, kan være dødelig.

analoger

Alle farmaceutiske præparater har et præfiks hætteglas, Asept til betegnelsen Lidocaine. Andre arter er ikke til salg. At øge samleje ved hjælp af forskellige forlængere. De kan købes i specialiserede mænds butikker, online butikker.

Betingelser for opbevaring

Opbevares ved en temperatur på 15-25 grader i 5 år fra fremstillingsdatoen uden for børns rækkevidde.

Omkostninger til

Prisen i apotekskæden spænder fra 360 til 380 rubler. Læs nye artikler på vores hjemmeside.

anmeldelser

Svetlana, 25

Min ven anbefalede at jeg fjerner hår med Lidocaine spray. Hvad der plejede at være mel passerer nu uden problemer. Ingen smerte, huden er glat. Jeg anbefaler det til alle.

Vyacheslav, 47

Mit udseende er normalt, kvinder er opmærksomme. Problemet er, at høj følsomhed ikke tillader at nyde coitus og tilfredsstille en kvinde. De rådede til at prøve aerosolen. Jeg er meget tilfreds. Endelig er det forbedrede seksuelle liv.

Andrei, 45

Da jeg oplevede første gang, overdimerede jeg det og sprøjtede det 5 gange. Fornemmelserne var ikke behagelige, kunne ikke afslutte i lang tid, følte ikke noget. Næste gang jeg gjorde alt rigtigt. Meget tilfreds. Jeg råder alle sammen, men lad mig ikke komme væk, læs omhyggeligt ansøgningsvejledningen.

Sergey, 32

Jeg besluttede at prøve, selv om alt er i orden med en erektion. Lidt overdrevet, staten var ikke særlig stor. Hvis det er normalt med styrke, så prøv ikke at øge samleje på denne måde.

Hvor mange minutter virker Lidocaine? Hvor lang tid tager det?

Det hele afhænger af den form, hvori den bruges. Der er lidokain i form af en injektionsvæske, opløsning i form af en spray, det er en del af tabletterne for ondt i halsen.

Hvis vi taler om den spray, der påføres slimhinden, udvikler effekten efter et minut, men det varer meget lidt - 5-6 minutter. Dette værktøj bruges oftest i tandlægen.

Hvis vi taler om piller for smerte i en gol, begynder effekten at ses efter fem til ti minutter. Men det handler kun om lokale handlinger.

Hvis vi taler om injektioner, der administreres intramuskulært, opnås den maksimale koncentration i fem til femten minutter. Så efter denne tid vil en stærk bedøvelsesvirkning være mærkbar.

Lidocaine Spray - brugsanvisning

Instruktioner til brug lidokain spray er en af ​​de mest populære. Blandt de forskellige smertestillende midler indtager lidokainspray som før, en ledende stilling.

På grund af sin hurtige handling og god effekt er stoffet konsekvent i høj efterspørgsel. Hver af os har gentagne gange stødt på slid, nedskæringer eller pludselige tandpine, når de er nødt til at slippe af med smerten før et besøg hos lægen. Derefter bliver lidokain aerosol en konstant hjælper.

Lægemidlet anvendes aktivt af læger til overfladisk anæstesi til milde former for kirurgisk indgreb. Og det nyder en velfortjent popularitet hos kosmetologer, under tatovering, fjernelse af hår og andre procedurer, der er ret smertefulde for kunden.

For at undgå forekomsten af ​​ubehagelige bivirkninger eller individuel intolerance over for lægemidlet, bør du konsultere en læge før brug.

Lidocaine sprøjteanvisninger

Forberedelser produceret i form af aerosoler og sprayer, kontaktes direkte med det berørte område af hud eller slimhinde. Direkte kontakt giver dig mulighed for at fjerne smerte og følsomhed i huden meget hurtigere end at tage medicin fremstillet i tabletter, pulvere eller kapsler.

Frigivelse af form og sammensætning af lægemidlet

Lidokain er en overfladebehandling med lokalbedøvelse. Det fremstilles i form af en farveløs væske med en let, diskret mentolaroma.

Sælg lidokain spray i en flaske mørkt glas, som igen placeres i en papkasse.

En pakke af lægemidlet indeholder:

 1. flaske lidokain;
 2. pumpe;
 3. spray dispenser;
 4. brugsanvisninger.
til indhold ↑

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Den vigtigste aktive ingrediens er lidokainhydrochlorid, som tilhører gruppen af ​​anæstetika.

Hjælpestoffer:

farmakologi

Lidokain-spray har evnen til at blokere ledningen af ​​nerveimpulser og derved mindske følsomheden for smerte. Lige effektivt for mænd og kvinder. Desuden er lidokain i stand til at undertrykke hosten og synke refleks. Derfor bør applikationen i mundhulen udføres med maksimal forsigtighed og kun under lægens vejledning for at undgå risiko for aspiration.

I høje doser kan det påvirke hjerterytmen og have en depressiv virkning på centralnervesystemet.

Når det påføres huden, absorberes det i blodet. Det begynder at virke hurtigt nok, efter 1-5 minutter, afhængigt af det sted, hvor det blev påført. Sprøjtning på slimhinderne indebærer normalt en hurtigere eksponering.

Hvor anvendes lidokain spray

På grund af den udtalte analgetiske virkning og hurtig eksponering anvendes lidokain-spray på næsten alle områder af medicin.
Mest udbredte:

 1. i gynækologi. Til overfladiske operationer på livmoderhalsen og vagina for lokalbedøvelse. Også for at undgå brud og skader på perineum under operative manipulationer.
 2. i tandlægen. Anvendes som en bedøvelsesmetode til fjernelse af mælketænder og inden indsprøjtning af anæstetiske lægemidler. Det er populært i udskæring af cyster placeret i mundhulen;
 3. ENT afdelinger bruger ofte lidokainspray til operative manipulationer på næseseptumet eller i plastens frenulum. Det bruges også aktivt med indføring af prober gennem næse eller gennem munden for at undertrykke gagrefleksen med endoskopiske undersøgelser;
 4. Plastikkirurger bruger lægemidlet, når man fjerner subkutane tumorer, elektrokoagulering, når man fjerner vorter og papillomer eller eliminerer overfladefejl;
 5. generel kirurgi. Anvendes som lokalbedøvelse ved anvendelse af suturer, åbning af abscesser, fjernelse af subkutane tumorer;
 6. kosmetologi. Til bedøvelse under epilering eller tatovering
 7. dermatologi anvendt lidokain-spray som lokalbedøvelse til termiske hudlæsioner;
 8. I dagligdagen er det aktivt brugt til at lindre smerter ved blå mærker, slid, mindre skader på huden. Også med solskoldning og mindre skader.
til indhold ↑

Kontraindikationer

Som alle stoffer har lidokain-spray en række kontraindikationer. Det anbefales kun at bruge stoffet efter at have konsulteret en læge.
Lidocaine Spray er kontraindiceret hos personer med individuel intolerance over for lidokainhydrochlorid. Desuden må du ikke ordinere en spray til personer med tidligere anfald efter brug af lidokainholdige lægemidler.

Med stor omhu, kun hvis den mulige fordel opvejer den potentielle risiko, skal du bruge en opløsning af lidokain i følgende tilfælde:

 • under kolloskopisk undersøgelse hos patienter med hæmorroblødning eller andre slimhindebetændelser i undersøgelsesområdet;
 • under fjernelse af tonsiller hos børn under 8 år
 • kronisk leversygdom
 • med alvorlige patologier i hjertet
 • hvis patienten har chok;
 • mens du bærer et barn
 • under amning
 • med alvorlige kroniske sygdomme
 • med epilepsi.

Bivirkninger

Som alle stoffer kan lidokainspray have mindre bivirkninger. Men hvis den anbefalede dosis af lægemidlet ikke overskrides, er deres manifestationer ikke signifikante og afleveres så hurtigt som muligt.

Umiddelbart efter påføring på den berørte hud kan der være en let forbrænding eller prikkende, let rødme og endda en lille hævelse. Sådanne manifestationer er hurtige og passerer inden for 3-5 minutter.

I mere sjældne tilfælde kan udviklingen af ​​en allergisk reaktion i form af urticaria observeres.

Når dosen af ​​anæstetika overstiger det, der er angivet i standardinstruktionerne, kan der forekomme hjertesvigt (bradykardi) samt forstyrrelser i centralnervesystemet. I sjældne tilfælde er der kramper.

Ifølge resultaterne af undersøgelsen frigives kun en lille del af den aktive aktive ingrediens i blodet (derfor anvendes stoffet omhyggeligt under amning).

På trods af dette kan følgende uønskede manifestationer forekomme:

 • søvnforstyrrelser;
 • åndedrætsbesvær
 • nervøsitet;
 • sænke blodtrykket
 • svimmelhed.

Hvis der opstår bivirkninger, skal lægemidlet straks standses og straks konsultere en læge.

Metoder til anvendelse og dosering af lægemidlet

Lidocaine spray sprøjtes direkte på det beskadigede område af huden eller sprøjtes på området for den påtænkte intervention. Samtidig er det vigtigt at holde flasken oprejst for at undgå forstyrrelser i pumpens drift.

For lokalbedøvelse er det nok at holde 3-5 sprøjter på det valgte område. I tilfælde af mere globale indgreb kan dosen øges til 10-13 sprøjter, men kun som anbefalet af en læge. Den maksimale tilladte dosis er 40 sprøjter med en legemsvægt på mindst 70 kg.

For små børn sprøjtes stoffet ikke direkte ind i halsen eller slimhinden, men på et gazebind, der efterfølgende påføres det ønskede område. Denne manipulation gør det muligt at undgå at brænde på tidspunktet for lægemidlets anvendelse og ikke skræmme barnet så meget.

Personer med abnormiteter i nyrernes arbejde, reduceres dosis af lægemidlet med 30-40%.

Hvor meget lidokain arbejder 20 procent afhænger direkte af organismens individuelle egenskaber. Den normale handlingstid er 30 minutter.

Du kan købe stoffet på næsten ethvert apotek uden recept.

Brug lidokain spray under graviditet og amning

Undersøgelser har vist, at en lille del af lidokain kan passere ind i modermælken. Men når den påføres huden, er denne dosis så lille, at den ikke skader barnet.

I tilfælde af nødsituation, da det blev nødvendigt at bruge lidokainspray, er der ikke behov for at stoppe amning. Forudsat at anvendelsen af ​​lidokain i form af en spray ikke er systemisk, påvirker det ikke barnet.

Undersøgelser af lægemidlets virkning under graviditeten er ikke blevet gennemført, så for gravide kvinder anvendes den kun, når der ikke findes mere sikre midler til anæstesi.

Omkostningerne ved lidokain spray i sammenligning med jævnaldrende

Ofte forsøger de at erstatte lidokain med novokain, men udover at novokainlæg ofte forårsager allergiske reaktioner, er det beregnet til engangsbrug. Lidokain Spray kan bruges hyppigere. Hvis det for en eller anden grund ikke er praktisk at bruge lidokainspray, kan du eksperimentere med lidoxor.

Lidokain Spray - En Universal Remedy

Spray har bred popularitet, da lægemidlet har lokalbedøvende egenskaber. Det bruges oftest til bedøvelse af lokale områder inden for tandlæge og gynækologi, men det har en bredere anvendelse. Før du bruger det, er det nødvendigt at udføre en allergisk test for at undgå mulige reaktioner. Virkningen af ​​lægemidlet varer cirka en time - en og en halv. Der er en blokade af nerveender, nerveimpulser udføres flere gange langsommere end standardtiden. Sprayets virkning begynder meget hurtigt inden for 1 - 3 minutter efter sprøjtning.

Lidocaine spray hjælper med forbrændinger (herunder solbrændinger), kontaktdermatitis forårsaget af insektbid eller irriterende planter, mindre sår og anvendes under hudens anæstesi under overfladiske kirurgiske indgreb.

Dette stof er kommercielt tilgængeligt på apoteker, du kan købe uden recept. Prisen for det er tilstrækkeligt demokratisk. Udgifterne til det fra fabrikanten Pharmstandard er for eksempel gennemsnitligt 360 - 390r. Lægemidlet sælges i en flaske, har udseende af et farveløst eller svagt gulligt indhold. Pakken indeholder også en pumpe og dispenser til dispensering. Lægemidlet indeholder følgende komponenter: lidokainhydrochlorid, mintolie, propylenglycol og ethanol. Denne spray har også andre medicinske typer: salve, gel, plader, injektionsopløsninger.

Analoger - Lidocain Asept, Lidocaine hætteglas.

Kontraindikationer

Instruktioner for brug af lægemidlet indeholder en advarsel om, at aerosolen ikke bør anvendes til børn under 2 år, fordi de har en højere hyppighedsfrekvens. Lidokain kan sænke hostens refleks og øge risikoen for aspiration og bronchopneumoni. Det er bedre at påføre sprayen på en tampon, og smør derefter halsen (eller et andet område afhængigt af sygdommen), så du kan undgå frygten for sprayen i børn og brændende fornemmelser.

Under amning kan lidokain også udskilles i mælk, men i doser, der er så små, at det ikke vil skade barnet. Under graviditeten anvendes stoffet i mangel af en mere sikker behandling.

To i en eller Lidocaine Asept

Asept ud over den anæstetiske virkning har også et antiseptisk middel på grund af inddragelsen i dets sammensætning af chlorhexidin - et antimikrobielt lægemiddel. Dens aktive handling opretholdes, omend i formindsket form, selv i tilstedeværelse af blod, forskellige sekretoriske sekretioner, organiske stoffer.

Antimikrobielle og smertestillende effekt Asept giver efter 10-15 minutter efter påføring. Hvis den anvendes på slimhinde i luftvejene, sluges den delvist. Leveren metaboliserer den til 90 - 95%.

Det er en gennemsigtig gel, der giver dig mulighed for at opretholde god synlighed under endoskopiske procedurer.

Til tandpine

Tolerere tandpine er en af ​​de mest ubehagelige tests, ikke alle voksne er i stand til at modstå det med værdighed, endsige små børn. Ofte bliver hun fanget på vagt om natten. Det ser ud til at være uudholdeligt at vente på morgenen, og så kommer smertestillende midler til undsætning. Lidocaine Spray er et relativt nyt, men allerede velprøvet stof, og det anbefales ofte i et døgnåbent apotek.

Enorme plus - lokal eksponering og øjeblikkelig påvirkning på det berørte område af mundslimhinden. Derudover er der ingen sygdomsfremkaldende virkning på de indre organer, som traditionelt er brugt af tabletmedicin. Jeg må sige, at fornemmelsen af ​​ubehag falder i løbet af få minutter, og patienten har mulighed for at sove uden smerte.

Oplevelsen af ​​opbevaring og brug bør også tilskrives de positive aspekter, da aerosolen kan transporteres med dig, er der ingen grund til at anvende yderligere manipulationer - drik eller fortynd med vand. En fantastisk løsning til en moderne travl person. Jeg har trykket på knappen, sprøjtet det, fjernet de smertefulde fornemmelser - og du kan fortsætte med at føle sig relativt normal, indtil du får en aftale med lægen.

I den intime kugle

Denne spray er blevet en assistent i at løse nogle intime spørgsmål til kvinder og mænd.

Nogle piger, især når de når 20-22 år, oplever alvorlige smerter under udblødning. Dette skyldes kroppens egenskaber, tykkelsen af ​​hymen. Selvom den første mand er forsigtig og forsigtig, gør det smertefuldt at gøre det vanskeligt at udføre de første kærlighedshandlinger fuldt ud. Under alle omstændigheder kræver processen fuldførelse, fordi begge har så meget lyst til det og tager skridt til yderligere nærhed.

Det er muligt at bruge dette værktøj med stor omhu og uden overdosering forstås det, at brændende fornemmelser også er mulige i starten. Og det vil dog gøre det lettere for pigen, så penisen kan strække vagina i vagina og forberede sig på yderligere at gennemføre et fuldt seksuelt liv. Desuden vil brugen af ​​lægemidlet ikke blande sig, fordi efter vagttab, tårer og blødning bliver vagina til rådighed for inflammatoriske processer og mikrobielle virkninger.

At forlænge samleje

Mænd, der lider af hurtig eller for tidlig sædafgang, oplever dybeste moralske følelser på grund af manglende evne til at opfylde deres partners behov. De er klar til at gøre alt - at udføre forskellige øvelser og anvende medicin, men for at kunne bevise deres maskulinitet i sengen.

Lidokainbaserede sprayer forårsager en blokade af nerveimpulser overført til hjernen. Herunder de, der er ansvarlige for transmission af seksuel fornøjelse. På grund af denne effekt forlænges muligheden for fuld samleje i en betydelig periode.

Før samleje er det nødvendigt at sprøjte midlet på hovedet af penis og placeres i kontakt med kvindelige organer. Om nødvendigt skal huden på penis forsinke. At bruge kondom er et must, fordi lidokain ved et uheld kan falde på kvinders organer. Konsekvenserne vil være den mest uønskede - nedsatte følsomhed for labia og vagina og derved ophæve alle anstrengelser.

I kosmetologi

Mange moderne kvinder og piger kan ikke længere forestille sig deres liv uden en kosmetologs præstationer til epilering. Der er mange hårfjerningsprocedurer - laser, voksning og shugaring. Men de har alle et ubehageligt øjeblik - smerte. Dette er især bekymrede kvinder med lav smerte tærskel. Epilation bikini zone bliver en reel udfordring. Sommetider spiller den psykologiske faktor en stor rolle i dette.

Under alle omstændigheder har mange mennesker spørgsmål - hvordan kan du lindre smerter, er lidokain egnet til dette, hvor meget virker stoffet, vil der være bivirkninger. For at berolige sig selv studerer pigerne omhyggeligt instruktionerne og anmeldelserne, interviewkammeraterne og de velkendte skønhedseksperter. Og til sidst er alle tilfredse med resultatet. Og kroppen er smuk og ikke smertefuld og sammenlignet med andre dyre salver - økonomisk.

Forresten bruger mesterne i salonerne, der udfører piercinger og tatoveringer, også aktivt Lidocaine som en bedøvelse.

I hjemmet førstehjælp kit

I mange familier har denne spray haft et hæderligt sted i førstehjælpskittet i mange år. Det er bekvemt at tage med dig på ture, fordi flasken er lys og har en lille mængde, så det er tilladt at bære det selv i din bagage, når du rejser.

Lidocaine Spray: brugsanvisning

Spray Lidokain tilhører den farmakologiske gruppe af narkotika til lægemidler. Det bruges til anæstesi af slimhinder i kirurgisk og tandpleje.

Frigivelse form og sammensætning

Lidocaine Spray er en klar, farveløs opløsning med en karakteristisk mentol lugt. Den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet er lidokainbedøvelse. Dens indhold i en enkelt dosis er 4,8 mg (3,8 g i 1 flaske). Også inkluderet i sprayen er hjælpekomponenter, som omfatter:

 • Propylenglycol.
 • Pebermynteolie.
 • 96% ethanolopløsning.

Opløsningen er i en mørk glasflaske i mængden af ​​650 doser. Kartonpakningen indeholder 1 flaske med en doseringspumpe, en sprøjtedyse samt instruktioner til brug af lægemidlet.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive ingrediens i spray lidocain er et derivat af acetanilid. Det reducerer følsomheden af ​​nerveender ved at blokere genereringen og ledningen af ​​en nerveimpuls. Lidokain stabiliserer også membranerne i neurocytter (celler i nervesystemet) for natriumioner, mens tærsklen for deres elektriske excitabilitet stiger. Lidokain med systemiske virkninger har egenskaberne af klasse 1B antiarytmiske lægemidler. I terapeutiske doser påvirker lidokain ikke hastigheden og rytmen af ​​hjertesammentrækninger. Ved anvendelse af lægemidlet på slimhinderne i luftvejene undertrykker det hoste- og opkastningsrefleksen, hvilket er vigtigt at overveje til forebyggelse af aspirationsbronkopneumoni.

Når den anvendes topisk med Lidocaine spray, kan dets aktive ingrediens absorberes i den systemiske cirkulation. Optagelsens hastighed og intensitet afhænger af området og placeringen af ​​sprøjteapplikationen.

Indikationer for brug

Lidocaine spray er indikeret som lokalbedøvende middel til smertelindring i kirurgi og tandpleje:

 • Åbning af overfladiske abscesser - begrænset hulrum fyldt med pus.
 • Fjernelse af knoglefragmenter fra tyggegummivæv efter tandekstraktion.
 • Syning på huden.
 • Fjernelse af mobile mælketænder.
 • Anæstesi før udskæring af overfladiske neoplasmer i mundslimhinden.
 • Anæstesi af tandkød under manipulation af broens installation eller fiksering af kronen.
 • Fjernelse af hypertreeret (forstørret) papilla af tungen.
 • Før tonsillektomi (fjernelse af tonsiller) for at undertrykke opkastningsrefleksen og at bedøve injektionsområdet.
 • Yderligere bedøvelse før åbning paratonsillar abscess.
 • Før elektrokoagulering af slimhinden i næsehulen i tilfælde af alvorlig nasal blødning.
 • Anæstesi før udførelse af sinusskylning (paranasale bihule).
 • Anæstesi i perinealområdet før udførelse af episiotomi (dissektion af vulva under kompliceret arbejdskraft).
 • Anæstesi ved behandling af ruptur af hymen.
 • Reduktion og undertrykkelse af pharyngeal gagrefleksen som forberedelse til fibrogastroduodenoskopi.
 • Anæstesi før rektoskopi.

Lidokainspray kan også bruges til at bedøve huden eller synlige slimhinder, inden der udføres større kirurgiske indgreb.

Kontraindikationer

Anvendelsen af ​​Lidocaine spray er kontraindiceret i en række patologiske forhold i kroppen, som omfatter:

 • Individuel intolerance over for lidokain.
 • Tilstedeværelsen af ​​anfald i fortiden, udløst af anvendelsen af ​​en hvilken som helst doseringsform af lidokain.
 • Morgagni-Adams-Stokes syndrom - udviklingen af ​​synkope, der er forbundet med et kraftigt fald i hjerteproduktionen på grund af svaghed i hjernens sinusknude eller arytmier i dens sammentrækninger.
 • Atrioventrikulær blok 2 og 3 grader - en overtrædelse af passagen af ​​pulsen gennem den atrioventrikulære knudepunkt i hjerteledningssystemet.
 • Bradycardi - reducerer hyppigheden af ​​hjertesammentrækninger.
 • Synd sinus syndrom er en patologisk tilstand forbundet med pacemakers utilstrækkelige funktionelle aktivitet.
 • Signifikant reduktion i blodgennemstrømningen på grund af svaghed i hjerteets venstre ventrikel.
 • Kardiogent chok - et markant fald i blodtrykket, manglende bevidsthed mod baggrunden for en skarp inhibering af hjertets funktionelle aktivitet.

Ved tandbehandling er anvendelsen af ​​Lidocaine-spray uønsket under udførelsen af ​​indtrykket, da dette øger risikoen for, at materiale ind i luftvejene øges væsentligt. Før du bruger lægemidlet, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer.

Dosering og indgift

Spray Lidokain appliceres på slimhinden i stedet for bedøvelse. Samtidig er det vigtigt at placere en flaske i lodret stilling. For at opnå en tilstrækkelig grad af bedøvelse og forhindre absorption af en signifikant koncentration af lidokain i blodet udføres der gennemsnitligt 3-5 sprøjter. For mere massive kirurgiske indgreb (normalt i gynækologi) udføres op til 15-20 sprøjter. Børn rådes til at sprøjte sprayen på en gasbind, der derefter gennemblødes inden for anæstesi for at eliminere barnets frygt og brændende fornemmelse inden for aerosolens anvendelsesområde. For patienter med nedsat nyrefunktion skal den terapeutiske dosis reduceres med 40%.

Bivirkninger

Efter påføring af sprayen kan Lidocaine udvikle lokale negative reaktioner i form af brænding, hyperæmi (rødme) i slimhinderne eller huden, normalt forsvinder disse manifestationer efter anestetisk virkning. Det er også muligt at udvikle allergiske reaktioner i form af udslæt og kløe i huden, meget sjældent beskrevet tilfælde af udvikling af anafylaktisk shock (markant reduktion af blodtrykket med multipel organsvigt). På den del af nervesystemet, der kan opstå angst. Kardiovaskulærsystemet reagerer undertiden på lægemidlet ved at reducere hyppigheden af ​​hjertekontraktioner (bradykardi) samt nedsætte blodtrykket (hypotension).

Særlige instruktioner

Inden du begynder at bruge Lidocaine spray, er det vigtigt at læse instruktionerne for stoffet omhyggeligt, samt at sikre, at der ikke er kontraindikationer. Der er en række specifikke indikationer vedrørende brugen heraf, som omfatter:

 • Lægemidlet bør anvendes med ekstrem forsigtighed hos patienter med samtidig nedsat lever-, nyresvigt, arteriel hypotension, epilepsi (forekomsten af ​​pludselige anfald).
 • Lidocaine Spray anvendes med forsigtighed til ældre, personer, der lider af demens, såvel som i nærvær af defekter i slimhinden eller huden i anvendelsesområdet for lægemidlet.
 • Lægemidlet kan anvendes i terapeutisk dosis til gravide kvinder.
 • Det anbefales ikke at bruge Lidocaine spray til kvinder, der ammer.
 • Det anbefales ikke at bruge stoffet hos børn under 8 år.
 • Spray Lidokain kan interagere med stoffer fra andre farmakologiske grupper (antiarytmiske lægemidler, hjerteglykosider), så du bør informere din læge om deres anvendelse.
 • Lægemidlet har ingen direkte virkning på strukturen i centralnervesystemet, og derfor er der ingen begrænsninger i arbejdet i forbindelse med øget opmærksomhed og hastighed af de psykomotoriske reaktioner i fravær af bivirkninger efter dets anvendelse.

På apoteker frigives lidokain spray ved recept. Dens uafhængige brug uden råd fra en læge er udelukket.

overdosis

Med et betydeligt overskud af den terapeutiske anbefalede dosis Lidocaine spray, udvikling af anfald, samt symptomer på bivirkninger fra det kardiovaskulære system. Behandling af symptomatisk overdosis, det består i normalisering af den funktionelle tilstand af organerne i det kardiovaskulære system.

Analoger af Lidokain Spray

I lighed med det aktive stof og terapeutisk virkning for sprayen Lidocaine er lægemidlet Lidocaine-hætteglas.

Betingelser for opbevaring

Holdningen af ​​sprayen Lidocaine er 5 år fra fremstillingsdatoen. Ampullerne skal opbevares utilgængeligt for børn ved en lufttemperatur på +15 til + 25º C.

Lidocaine spray pris

Den gennemsnitlige pris for Lidocaine spray i apoteker i Moskva varierer mellem 363-376 rubler.

Lidokain for epilering og depilation: hvordan man holder op med at opleve smerter og begynder at nyde livet

Skønhed kræver offer. Kræfter, tid, penge, undertiden endda sundhed - alt er placeret på sit alter. Og hvor mange tårer af smerte spildt på ham fra skabelsen af ​​Eva til vores dage ville være nok for havet; men guddom er umættelig og uforsonlig. Og hvis nye tests ikke kan undgås, så er det i det mindste bare nødvendigt for dem at gøre det lettere for dem. I sidste ende er redningen af ​​drukning arbejdet med at drukne sig. Her for eksempel ubehagelige procedurer for hårfjerning og depilering. Skal "smerte" altid være deres andet navn?

"E" mod "De": begge er mere smertefulde

"Hairlessness" er nu på mode, og det er ret berettiget: Uønsket hår i armhulerne eller i bikini-zonen dækker jo ikke nogen (selvom du ikke rører hygiejneproblemer). Forresten er glat satinhud af kvindernes hænder og fødder også at foretrække end dækket med skud. Selvfølgelig, fra det moderne syn på skønheden.

Fjern uønsket hår kan være "ved roden" eller "med roden". I det første tilfælde - når man slipper af kun den synlige del af håret, uden at påvirke folliklerne - taler vi om depilation. I det andet tilfælde, når hårsækkene er ødelagt og hårfjerning er færdig, om epilering.

"Sukker" eller "honning" depilering (shugaring), depilering ved hjælp af voks (voks), forskellige typer epilering (laser, enzym, foto og elektrolyse) - alle disse procedurer er yderst smertefulde, især for sarte områder (kun barbering i dette planen er enklere, men effekten er ikke den samme, ærlig talt). Og da håret har en irriterende vane med at vokse igen (ja, selv efter nogen epilering i nogen tid), og det er nødvendigt at fjerne dem med misundelsesværdige konstans, er spørgsmålet om anæstesi af processen meget alvorlig.

Uanset hvilken metode eller metode der bruges til at fjerne uønsket hår, kan enhver procedure (bortset fra barbering) være meget smertefuld og involverer brug af anæstesi.

Den nemme måde at være glad på: hvordan man lindrer proceduren for depilering / epilering

Du kan gøre enhver hårfjerningsprocedure mere eller mindre tolerabel ved traditionelle metoder: Anvendelse af lokal eller generel anæstesi.

Som almindelig anæstetika anvendes bredspektret smertestillende midler (Analgin tabletter, Ibuprofen, Diclofenac, Indomethacin). De kan være ret effektive under en betingelse: hvis du har en høj nok smertegrænse.

Smerte tærskel - et niveau af irritation af centralnervesystemet, hvorfra man oplever smerte. Denne indikator er individuel for alle: Med samme niveau af irritation, har nogen lidt ubehag, og nogen har alvorlig smerte.

Og da langt fra alle kan prale med en høj smertetærskel, bruger de mere ofte under depilering og epilering mere effektiv lokalbedøvelse (ekstern og intern).

Gamle bekendtskab: analgesi Lidocaine

Traditionelle metoder til anæstesi indebærer brug af traditionelle midler. Det er derfor ikke overraskende, at Lidocaine, der ofte er kendt for mange mennesker, ofte vælges til lokalbedøvelse (hvis det er navnet, derefter lidokainhydrochlorid i form af monohydrat eller Lidocaini-hydrochlorid, Lidocain, Xylocaine hydrochlorid). Dette stof har længe fundet sin anvendelse:

 • i tandlægen - når man fjerner tænder, tandsten, fastsættelse af tandkroner;
 • i otolaryngology - når man fjerner kirtler og nasepolypper, korrigerer en buet septum, piercing og vasker den maksillære sinus;
 • i diagnostiske procedurer - for eksempel med introduktion af en gastroduodenal probe eller udskiftning af et tracheotomi-rør;
 • i gynækologi - når du fjerner suturer, dissekerer den kvindelige perineum under fødslen, udfører operationer på livmoderhalsen;
 • i dermatologi - under mindre kirurgiske procedurer.

Og også i kirurgi, oftalmologi, pulmonologi og gastroenterologi. Ja, alt i samme kapacitet som en lokalbedøvelse. Og der er ingen grunde (med undtagelse af kontraindikationer, selvfølgelig) ikke at bruge det i kosmetologi.

Ved at blokere nerveenderne forhindrer Lidocaine fremkomsten og spredningen af ​​nerveimpulser; centralnervesystemet modtager ikke et irriterende signal, og der opstår ikke smerter på lokalbedøvelsesstedet. Nærmere bestemt mister dette område midlertidigt sin følsomhed.

Næsten alle voksne har stødt på Lidocaine, i hvert fald i tandlægen.

Et lægemiddel med kompleks karakter: kontraindikationer og bivirkninger

Af den måde, om de kontraindikationer, som ethvert lægemiddel har (lige så godt som bivirkninger). Naturligvis er lidokain ikke nogen undtagelse.

Tabel: Kontraindikationer til brug af lidokain og bivirkninger

 • Hjertesvigt;
 • alvorlig bradykardi
 • hypotension;
 • porfyri;
 • myasthenia gravis;
 • nyre- og leverpatologier;
 • hypovolæmi;
 • overfølsomhed over for lægemidlet
 • graviditet og amning.
 • svaghed;
 • hovedpine;
 • nystagmus;
 • træthed;
 • eufori;
 • fotofobi;
 • nedsat hørelse
 • følelsesløshed i tungen og / eller læberne
 • døsighed;
 • mareridt;
 • diplopi (dobbeltsyn)
 • krænkelse af rytmen og ledningen af ​​hjertet sænkningstryk;
 • brystsmerter
 • krænkelse af følsomhed
 • kramper;
 • rysten;
 • åndenød;
 • søvnapnø;
 • allergisk rhinitis;
 • conjunctivitis;
 • dermatitis;
 • kvalme og opkastning
 • fald i kropstemperaturen;
 • føler sig varm
 • kulderystelser;
 • følelsesløshed i lemmerne.

Det lyder skræmmende (alt undtagen eufori, hvorfor er det generelt tilskrives bivirkninger, jeg undrer mig? Dette er ren bonus), men du bør ikke være bange: normalt er stoffet godt tolereret og giver ingen problemer.

Euphoria - en tilstand af lyksalighed, uforklarlige objektive grunde

Der er noget godt i alle: fordelene ved stoffet

Hvis bedøvelsen med en sådan liste over kontraindikationer og "bivirkninger" er udbredt, er der gode grunde til dette. Og de er der Lidocaine:

 • virker mere intensivt og kontinuerligt end andre smertestillende midler (dets effektivitet er 2-6 gange højere end for procaine);
 • påvirker ikke motoriske og sympatiske nerver;
 • er en god vasodilator;
 • forårsager ikke vævsirritation
 • fordelt gennem skibene jævnt og smidigt
 • har antiarytmisk virkning på hjertet og reducerer dets excitabilitet
 • bruges som beroligende efter operationen.

Det er vægtige fordele, enig.

Sprøjt, prik eller smøring: Vælg mellem spray, fløde og injektioner

Lidokain er traditionelt tilgængeligt (og anvendes i kosmetologi) i form af en spray, creme, plaster og injektionsvæske, opløsning. Og selvfølgelig har brugen af ​​hver af disse former sine egenskaber.

Top Lidocaine Secret

For at kunne vælge den form for lægemiddeludgivelse, der passer bedst til hver specifik situation, skal du kende dens vigtigste hemmelighed: det aktive stof Lidocaine trænger let ind i slimhinderne og med store vanskeligheder - gennem intakt hud.

Dedikeret til denne "forfærdelige" hemmelighed vil aldrig begå en fejl ved at vælge.

Lidokain Spray (10% aerosol)

Da Lidocaine Spray kun indeholder vand, er det aktive stof og parfume (sædvanligvis pebermynteolie) sædvanligvis brugt til procedurer, der kræver let overfladisk hudanæstesi (uden dyb penetration af anæstetika i væv). For eksempel til depilering af ikke meget følsomme områder (såsom ben eller hænder).

Lidokain i form af en spray har en dårligt udtrykt evne til at trænge ind i huden og var oprindeligt beregnet til anæstesi af slimhindevæv

Af den måde kan det let udskiftes med en injektionsopløsning på grund af sammensætningens næsten en komponentsammensætning: Hæld kun indholdet af flere ampuller i en tom sprøjteflaske, hvis du ikke kan få Lidocaine aerosolen.

Til aflejring af følsomme områder og bikiniområdet er sprayen allerede meget betinget: selv om det vil give en maksimal bedøvelsesvirkning på slimhindevæv på de dybeste intime steder, vil det højst sandsynligt ikke være nok til tilstrækkelig hudbedøvelse. "Mest sandsynligt", fordi i sidste ende alt afhænger af din individuelle smertegrænse. Det sker for eksempel som sådan:

For nogle år siden brugte jeg lidokain spray til hjemmet depilation. Smerterne på ydersiden af ​​huden var tolerabel, men armhulen kunne ikke behandles så. Spray der hjalp slet ikke. Huden taber en smule følsomhed, og smerten forbliver stadig.

Evgenia, 23, Murmansk

http://britvam.net/sredstva/lidokain-pri-epilyacii.html

Jeg læste forummet og besluttede også at bruge lidokain. Hvad jeg vil sige.... Det virker! Sprøjt, indpakket med madfilm. Det var som en time, og der var slet ikke nogen smerte.

Karolina666

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4271865/

I tilfælde af epilering ser det hensigtsmæssigt at anvende sprayet endnu mere tvivlsomt: rent lidokain er i princippet ikke i stand til at trænge ind i huden så dybt som at blokere nerveenderne placeret ved hårets rødder. En overfladisk anæstesi under epilering er ikke en mulighed, da hovedpine er forbundet med ødelæggelsen af ​​hårsækkene.

Spray lidocaine giver ikke tilstrækkelig smertelindring til nogen form for epilering på grund af manglende evne af den aktive ingrediens til at trænge dybt nok ind i huden.

Jeg fjerner uønskede hår i salonen ved elektrolyse. Den, der nogensinde har gjort, vil han forstå, hvor meget det gør ondt. Når jeg kom på tværs af oplysninger om lidokain spray. Forårsaget og parat til at vente på et mirakel, der ikke skete. Mindre syg gjorde det ikke, men undskyld!

Natalya 37 år gammel, Krivoy Rog

http://britvam.net/sredstva/lidokain-pri-epilyacii.html

Lidocaine Spray er slet ikke beregnet til epilering. Kun til anæstesi slim.

Khalikov Arthur Rfikovich (dermatolog 1 kat.):

http://www.yablonya-blog.ru/obezbolivanie-pri-epilyacii-bikini-lidokain-ili-krem-emla/comment-page-2/

Ritualdanser med en sprøjteflaske

For at opnå en lige overfladisk anæstesi med Lidocaine Spray skal der dog udføres en særlig indledende procedure:

 1. Damp huden i et varmt bad eller brusebad og behandle det med en blød skrubbe. Dette vil forstørre porerne og øge hudens permeabilitet for stoffet.
 2. Sprøj hele omrøringsområdet grundigt og sprøjt det så tæt som muligt.
 3. Dæk det behandlede område med en okklusiv dressing i op til 2 timer (denne dressing er lavet af et lufttæt materiale og passer godt til huden og forhindrer kontakt med miljøet).
For at øge permeabiliteten af ​​huden for at sprøjte Lidocaine, før du bruger lægemidlet, dampes den og behandles med en blød skrubbe.

En okklusiv dressing lavet af polyethylen eller vokspapir beskytter det påførte præparat mod udtørring. Derudover dannes et lag af opvarmet, fugtig luft mellem den og huden, hvilket vil give:

 • høj aktivitet af anæstetiske komponenter;
 • deres ensartet strømmer ind i epidermis;
 • vedvarende bedøvelse effekt.

Det er normalt muligt at påbegynde hårfjerningsprocessen om 1-2 timer efter fastgørelsen af ​​forbindingen (i løbet af denne tid opnås maksimal bedøvelse). Filmen (eller papiret) fjernes, rester af Lidocaine fjernes, huden behandles med et antiseptisk og depileret.

Kammerater, pas på: forholdsregler

Glem ikke forsigtighedsreglerne ved brug af Lidocaine generelt (de tre første punkter på listen) og Lidocaine i form af en spray især (de sidste to punkter):

 • før brug af stoffet, sørg for at bruge intradermal allergotest (trods alt er stoffet meget allergifremkaldende, og konsekvenserne kan være meget alvorlige - op til angioødem og anafylaktisk shock);
 • under ingen omstændigheder tillade, at den tilladte dosis af det lægemiddel, der er angivet i instruktionerne, overskrides (overdosis forårsager bivirkninger)
 • aldrig kombinere stoffet med alkohol (dette kan få vejrtrækning til at stoppe);
 • Når du fjerner uønsket ansigtshår, må du ikke lade sprayen komme ind i øjnene (dette truer med at forringe synet);
 • Undgå indånding af aerosol, da lidokain absorberes hurtigt fra luftvejene (dette kan føre til overdosis).

I retfærdighed skal det bemærkes, at Lidocaine i form af en spray ikke blev udbredt i professionel kosmetologi.

Jeg har et par piger, der tror, ​​at hvis du anvender Lidocaine Spray før proceduren, vil fornemmelserne være mindre smertefulde. I princippet er placebo-effekten ikke blevet aflyst, derfor gør jeg mig særdeles genert.

kosmetolog

http://pf-k.ru/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0 % D0% BD% D0% B8% D0% B5-% D0% BF% D0% B5% D1% 80% D0% B5% D0% B4-% D1% 8D% D0% BF% D0% B8% D0% BB % D1% 8F% D1% 86% D0% B8% D0% B5% D0% B9-t312.html /

Generelt er meninger opdelt, tvister dæmper ikke, og beslutningen er som altid din.

Lidokaincreme (såvel som salve eller gel)

Lidokain i form af en creme giver en meget mere håndgribelig analgesi end en spray. Dette skyldes, ud over det rene aktive stof, det indeholder aktive hjælpekomponenter (for eksempel polyethylenglycol), der letter og forbedrer penetrationen af ​​anæstetika i huden.

Før du bruger et cremet præparat med lidokain, skal du ikke være doven for at studere dens sammensætning: hvis den kun indeholder det aktive stof og duften - overvej det (ved aktion) svarende til sprayen.

Brug af Lidocaine creme giver dig mulighed for at opnå en tilstrækkelig effektiv smertelindring for slimhinder og hud

Så Lidocaine Cream kan bruges både til depilation af forskellige zoner i kroppen og til epilation. Svært tørrer cremen også hurtigt, og brugen indebærer den samme anvendelse af en okklusiv dressing som i tilfældet med sprayen. Men det er meget mere økonomisk forbruget, spredes ikke på kroppen og pletter ikke tøj.

Jeg købte en fløde, besluttede at prøve det på mine hænder, smurt det og rystede det med den sædvanlige taske til bouters, holdt den i 30-40 minutter. Og jeg fjernede depilatoren uden smerte, en minus i et par timer flere hænder var dumme, jeg vil købe en anden fløde, jeg vil lave en bikini :)))).

Gæsten

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/3848203/2/

Generelt er der i kosmetologi oftest ikke anvendt rent lidokain i form af fløde, men anæstetiske cremepræparater med en mere kompleks sammensætning. For eksempel, når depilating / epilating, Emla creme, der består af lidocaine og prilocaine, har vist sig godt. Det er mindre sandsynligt at forårsage en allergisk reaktion og har et meget mindre antal kontraindikationer og bivirkninger.

Lidokain patch

Denne praktiske ting er i det væsentlige en færdig okklusiv dressing med Lidocaine anvendt på den. Og som i de foregående tilfælde pålægger de et sådant bandage i 1-2 timer.

Lidocaine patch er en lille, klar til brug, okklusiv dressing, der er behagelig og nem at bruge.

Et problem - størrelsen af ​​sådanne patches er lille, og samtidig kan du ikke bruge mere end tre stykker. Så de bruges til depilering / epilering af små områder af huden (for eksempel på ansigtet eller i armhulerne).

Ja, og ingen yderligere forholdsregler end den mest generelle (at foretage en allergisk test, ikke at overskride doseringen, for at udelukke alkohol), kræver ikke brug af creme og pletter.

Lidokain-ampuller (to procent injektionsvæske, opløsning)

Spray, creme eller plaster - alle disse midler anvendes i såkaldte applicative (eller terminal) anæstesi, hvori et bedøvelsesmiddel ikke indføres i vævet og påføres på overfladen af ​​den analgetiske del. Det er på tide at tale om en mere dyb version af anæstesi til depilation / epilering ved brug af Lidocaine - intradermal injektion (infiltration) anæstesi.

Injektion Lidocaine giver den hurtigste og mest effektive analgesi under epilering, da det aktive stof i dette tilfælde leveres direkte "på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted": lægemidlet administreres subkutant til en dybde på to millimeter med en meget fin insulin nål.

Lidokain som injektionsvæske, opløsning anvendes til subkutan og intrakutan anæstesi.

Hver sådan injektion virker kun på et lille område med en radius på op til 3 cm, således at det ikke er muligt at klare sig med en injektion. Og fornemmelserne fra mange injektioner er bestemt ikke den mest behagelige, fordi de skader huden og forårsager en midlertidig brændende fornemmelse. Derudover er enhver injektion altid forbundet med risikoen for infektion. Så det er næppe tilrådeligt at anvende lidokain ampuller til depilation, hvor der er tilstrækkelig overfladisk anæstesi eller til epilering af ikke meget følsomme områder.

Jeg er en elektrolysechef. Jeg tager kun skud med lidokain 2%, hvis jeg epilerer en dyb bikini. Andre zoner er bedøvet med creme.

Asya

http://www.yablonya-blog.ru/obezbolivanie-pri-epilyacii-bikini-lidokain-ili-krem-emla/comment-page-2/#comments

Hvis du stadig vil bruge Lidocaine injektion til bedøvelse, skal du huske en ekstra forholdsregel: Forsøg ikke at foretage injektioner selv uden en medicinsk uddannelse. Kun en professionel, der er velinformeret om lægemiddeladministrationens teknik og de mulige konsekvenser, kan garantere procedurens sikkerhed.

Video: Anæstesi-resuscitator på injektionsbedøvelse med Lidocaine

 • Lidocaine Spray giver let overfladisk anæstesi i huden og kan kun bruges til depilation af ikke meget følsomme dele af det, men det giver et fremragende bedøvelsesresultat på slimhindevæv;
 • Lidokaincreme og patches kan anvendes til depilering og epilering, da deres aktive stof trænger meget dybere ind i huden på grund af hjælpekomponenterne indeholdt i sammensætningen;
 • Lidokaininjektioner garanterer den hurtigste, dybeste og mest effektive anæstesi under epilation, men deres anvendelse til depilation er upraktisk på grund af smertefuldheden af ​​selve proceduren og de risici, der er forbundet med den;
 • Forskellige mennesker, der bruger den samme form af lidokain under de samme betingelser, kan få fuldstændig forskellige resultater: Til sidst afhænger den opfattede bedøvelsesvirkning af individets individuelle smertegrænse.

Philips Sensotouch shaver

Depilation: hvorfor hår vokser i lysken og hvordan man kan slippe af med dem?