Depilation Cream Avon Skin So Soft

Et populært kosmetikfirma producerer ansigtsaffilationskrem Avon Skin So Soft. Dette er et universelt middel, hvis sorter i løbet af få minutter vil fjerne ikke kun benene og bikiniområdet fra håret, men også den følsomme hud i ansigtet. Som et hvilket som helst kosmetisk produkt har Avon brandspildere plusser og minuser og kræver en opmærksom tilgang i deres brug.

Gennemgang af Avon Depilatory Creams

At tale om Avon-kosmetik er unødvendigt, de viste deres kvalitet i 126 år af deres populære eksistens. De førende eksperter inden for bakteriologi og farmakologi er involveret i at skabe hudvæskende cremer til Skin So Soft serien. En seriøs tilgang af virksomheden tillod at udvide sortimentet af produkter, som omfatter en unik olie af engpennick til fugtighedscreme og blødgøring.

Fordele Avon:

 • Værktøjet løser øjeblikkeligt antennerne på grund af den kumulative virkning af keratin og natrium i den kemiske sammensætning. Fås i et miniatyrrør på 15 ml. Det er nok til 6-7 ansigtshårfjerningsprocedurer.
 • Depilatory Cream Skin Så Soft til bikini zone er designet specielt til eliminering af hår i det intime område. Shea smør og jojoba inkluderet i cremen blødgør og toner den tynde hud af bikini.
 • "Perfekt glathed" for ekstremt følsom hud adskiller sig i brugstid og hjælper med at slippe af med overskydende hår på kun 2 minutter uden at forårsage en aggressiv alkalisk effekt.
 • Enkelhed og hastighed: For at opnå glathed tager det flere minutters minimal indsats.
 • Varighed af resultatet og blødpleje. For det første tager komponenterne i Avon depilatory agenten på samme tid sig af huden, fugtgivende og forfriskende huden. For det andet vises efterfølgende hår kun efter 1-1,5 uger, og vokser blødere end børster fra barbering.
 • Smertefri. Depileringsproceduren med cremen forårsager ikke nogen smerte, selvom den alkaliske aggressive komponent i Skin So Soft cremen ødelægger hårstrukturen til jorden.

Linjen af ​​kosmetik af dette mærke er fyldt med lotioner, der sænker hårvæksten i bikiniområdet og på ansigtet. I sortimentet er der sæt til depilation med tørklæder imprægneret med olie af eng pennic.

Gennemsnitlig pris for Avon Skin So Soft er fra 250 til 300 rubler per pakke. Selskabet sælger aktivt via agenter (netværksmarkedsføring). Find i dine byrepræsentanter af dette firma på sociale netværk og køb fløden med en god rabat.

Foto: data fra virksomhedens officielle hjemmeside

Instruktioner til brug

Skin So Soft indeholder følsomme heksehassel, hvide pil og aloeekstrakter til følsomme hud- og bikiniområder, hvilket vil forårsage betændelse under visse forhold.

 • der er åbne sår, bumser og revner på huden;
 • ansigt strøget med mange mol;
 • Der er en forudsætning for dermatologiske sygdomme.

Hudpræparation

Før du begynder depilationen, en dag før proceduren, skal du lægge en dråbe hud så blød creme på bøjlen af ​​håndleddet. Hvis der ikke er rødme, så er der ingen allergi over for komponenterne i depilatoren. Derefter skal du dampe huden for at blødgøre håret og åbne porerne. På overfladen af ​​porerne åbnes ideelt badet med kamille. Nu kan du gå videre til hårfjerning.

Cream depilation procedure

 1. Dæk huden med et jævnt lag. Det er ikke nødvendigt at pålægge det med et meget tykt lag, 0,5-1 mm er nok.
 2. Vi venter på tiden, ifølge instruktionerne, men ikke mere end 8 minutter.
 3. Fjern spatelen, der er inkluderet i kittet, cremen sammen med det lange hår.
 4. Brug ikke alkaliske sæbeprodukter. Vask den allerede glatte hud uden hår med varmt vand og behandle med specialservietter fra Avon-sæt.


Video: korte instruktioner til brug.

Flertallet af forbrugerne, der har forsøgt hudpleje af Skin So Soft-linjen, var meget tilfredse med resultatet. Undtagelsen var de negative anmeldelser, som koger ned til tilstedeværelsen af ​​en ubehagelig lugt af depilant. Faktisk har Avon en dyb ammoniakluft, men den ubehagelige aroma forsvinder hurtigt og giver ingen spor. Generelt giver anmeldelser af de fleste forbrugere os mulighed for at tale om de utvivlsomme fordele ved Skin So Soft fra Avon.

Du kan bruge Avon brand depilator i enhver alder, naturlige bestanddele ikke kun lindre kroppen af ​​overskydende vegetation, men også mætte huden med fugt og vigtige vitaminer. Forlad dine anmeldelser om Avon Depilation Cream i kommentarerne til denne artikel.

Avon: Skin So Soft Ansigtshår Fjernelse Cream (Test Drive)

I dag vil jeg gerne berøre et emne, der sjældent taler om, og hvis de gør det, er det ofte på en negativ måde. I princippet er det fra postens titel klart, at vi vil tale om det ekstra hår i ansigtet, især - pistolen over overlæben. For mig personligt var han aldrig et problem, før jeg begyndte at blogge og lave konkurrencer. Meget korte og næsten gennemsigtige hår i makrofotografering ser skræmmende store ud, og hvis en del af de jordiske kvinder selv forstår og accepterer dette, læser læsere, der vokser op på urealistisk og perfekt glans æstetik, purr næse, råber fu-fu-fu og sender billeder af "hårede monstre »Til de relevante samfund, hvor de lærer med gusto og ikke er flov over udtryk, hvordan man kan slippe af med denne skændsel. Derudover er der faktisk en del piger og kvinder, hvis hår er for mørkt og tykt, så selv en lille fluff ser ikke meget feminin ud, især på retfærdig hud.

Personligt ved jeg flere måder at håndtere problemet på:

- at fjerne pistolen på billedet er nok photoshop (eller rettere, dets korrekte og umærkelige brug)

- afklaring (der er specielle cremer og pastaer)

- du kan trække fluffen med pincet, hvilket er ret smertefuldt

- fjern med voksstrimler (aldrig aldrig, aldrig vil jeg det)

- Fjern med særlige midler (hårfjerningskrem).

Det var klart, at da jeg så i Avon-kataloget, ansigtshårfjernelse creme med Pennick meadowolie fra Skin So Soft serien, besluttede jeg straks, at jeg havde brug for det.

I et lille rør med et volumen på 15 ml med en behagelig næse (der findes ofte i lipglans) er der en hvid creme med en ret karakteristisk lugt (en person, der brugte depilationskremer vil forstå), selvom det er mindre hård end sige lignende produkter til benene.

Indvendig er en imponerende instruktion, som det stærkt anbefales at læse (og med god grund).

Før brug er det vigtigt at udføre en allergitest, fløden kan ikke holdes på huden i længere tid end 8 minutter, der bruges hyppigere end en gang om dagen og også på øjenbrynene, brystet og de intime dele af kroppen. Ellers er alt simpelt: Påfør et tykt lag af fløde på det ønskede område, vent 2,5 minutter, fjern derefter cremen fra et lille område med en våd klud. Hvis hårene fjernes let, skal du fjerne det fra resten af ​​overfladen, hvis ikke meget meget - lad i et par minutter, men ikke mere end 8 minutter i alt.

Efter at have læst alle disse advarsler besluttede jeg først at prøve cremenes virkning på fingrene, hvor jeg også har en fluff, som ofte går ud af sted på manikyret. Om fem minutter fjerner cremen uønskede hår, som begynder at vokse om 2-3 dage uden nogen indsats og konsekvenser. Brug af cremen påvirker ikke tykkelsen og tykkelsen af ​​de voksende hår (testet i seks måneder, så denne konklusion er ikke forhastet).

Og nu til håret på ansigtet. I titlen lovede jeg et testdrev, så der bliver billeder, som det er, skal folk med en særlig følsom åndelig organisation hurtigt rulle ned.

Faktisk ser fluffen over læben sådan ud under en omtrentlig skydning: ikke ligefrem horror, rædsel, men også ikke ideel, sved af læbestifter på en sådan baggrund ville være langt fra glamourøse.

Jeg påfører cremen direkte fra røret og markerer tiden:

Min hud over min læbe er meget øm og følsom, så temmelig snart er der en følelse af noget prikkende og prikkende, så jeg holder fløden i mere end 3 minutter. Derefter tager jeg af cremen sammen med hårene med en bomuldsspids lidt fugtet med termisk vand.

Og voila, helt ren hud uden unødvendig, bortset fra at en lille mærkbar rødme, som forsvinder om en time.

Ingen negative reaktioner, med undtagelse af den nævnte rødme, er blevet bemærket af mig. Jeg var lidt bange for, at der ville være nogle bumser eller irritationer, men der var ikke sådan noget. Rødhed, men ikke behagelig, passerer hurtigt og uden spor, og for min reaktive hud er det næsten normalt, især siden producenten advarede.

Samlet på bare tre minutter får vi helt ren og glat hud, så du kan lave fejninger som i et blankt blad:

Anslået pris: 35 UAH

Jeg vil også gerne bemærke, at linjen har skindkrem til benene og bikiniområderne, der er velegnede til følsom hud.

Er du opmærksom på ansigtshår? Kæmper du med problemet, og hvordan føler du dig om de "hårede" kampe? Prøvede midlerne til denne serie?

ps. Irena I Beauty We Trust har skrevet på et lignende emne med et Braun Face sæt på en blog.

Skin soft avon

Gratis forsendelse på enhver $ 40 ordre SHOP NU »

Hud så blød 101:

Din vejledning
til blød hud

Hvis du leder efter en blød hud

Forkæle kroppen olie, krop vask og shower gel. Derefter opdager en uimodståelig hud til din særlige bekymring. Til din hudtype.

SHOP ALL SKIN SO SOFT

Hud så renset

Brusetid betyder nu tid for renset,
Konditioneret og revitaliseret hud takket være Skin
Så blødt kropsvask og brusebad.

Infunderet med dejligt duftende olier
der hydrerer og opdaterer.

shoppe nu "

Creamy body wash

En rig skum, der øjeblikkeligt drenerer huden med
varig fugtighed for fløjlsagtig blødhed.

shoppe nu "

Olieinficeret kropsvask

Vasker væk snavs og urenheder, hvilket efterlader huden følelse
næret med vitamin E og solsikkefrøolie.

shoppe nu "

Hud så fugtet

Din hud fortjener det bedste. Giv det lidt TLC - Olie Soft og Lotion.

Den ikoniske badolie
leverer legendariske
blødhed med jojobaolie
i en bekvem spray.

shoppe nu "

Geleret kropsolie

Tørrer til en blød, pulveragtig
finish, leverer en 24-timers
fugtighed og nr
fedtet efterfølelse.

shoppe nu "

Lås i fugt efter
et bad eller et brusebad til
udseende og følelse af blød,
berørbar hud.

shoppe nu "

En unik formel af
forkælelse underskrift
olier leverer 48 timer
moisturization.

shoppe nu "

Hud så glat

Hårfjerning derhjemme
nemmere. Ryd vejen til glat hud
blødt hårfjerning
Produkter og barberolie.

Fugtgivende kropshår
Fjernelse Cream

Fjern hår på ingen tid med meadowfoam olie
formel der virker om 2½ minutter.

shoppe nu "

Fugtgivende barberolie

Infunderet med sheasmør og vitaminer A og E til
giver dig den nærmeste og mest komfortable barbering.

shoppe nu "

Følsomt hud ansigtshår
Fjernelse Cream

En duftfri formel med aloe designet
specielt til følsom hud.

shoppe nu "

Skin så bløde samlinger

ORIGINAL

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

blød sensuel

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

strålende fugt

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Supreme
næring

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

firma genoprette

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

frisk glat

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

Ikke længere tilgængelig til salg

Ikke tilgængelig via online-butikken på nuværende tidspunkt.

SKIN SO SOFT FAQs

Er huden så god til myg?

Det er en linje til hudpleje. Bug Guarding line-ups, myg, sand fluer og bidende midges.

Kan jeg bruge min hud? Kan jeg bruge mine kæledyr?

Det er ikke en formuleret formel.

Hvad er badolie spray?

Det er også et bad af oliespray. Få alle de fugtgivende fordele, du normalt vil nyde i badet, nu på farten. Det er 5 fl oz. flaske.

Skin soft avon

Avon Skin So Soft Line "Golden Pleasure" med Andiroba møtrikolie er en reel værdi for huden.

Avon Skin So Soft Moisturizing Body Conditioner Lotion

For at fugtige hudens hud direkte i bruser. Avon Company har introduceret en nyskabelse i Skin So Soft serien. Fugtgivende vaskbar body conditioner lotion.

Præsentation af kataloget 16/2015 Avon Ukraine

Nytårs katalog Avon 16/2015 Ukraine præsenterer originale gave sæt, elegante kjoler, stilfulde tilbehør og sjove legetøj, der helt sikkert kommer til nytte for den kommende sæson af vinterferie.

Avon Skin So Soft Shine Line

Sig "Ja" til smukke strålende hud! Et sådant motto er præsenteret af de nye produkter fra "Shining" -linjen Avon Skin So Soft til sommerhudpleje.

Katalog Præsentation 03/2015 Avon

Februar er lige begyndt, og vi lægger allerede gennem Avon 03/2015 kataloget. Tiden for sin handling falder i februar, og det er en fantastisk mulighed for at studere alt godt og vælge det bedste inden 8. marts.

Kampagnekatalog 10/2014 - opsummering

Min ordre til Avon kataloget 10/2014 var speciel. Sommerkataloger er altid de bedste produkter til rimelige priser, så jeg forsøger ikke at gå glip af virksomhedens lukrative tilbud.

Præsentation af kataloget 10/2014 Avon

"Indsamle tusindfryd - få gaver" er det vigtigste incitamentsprogram for Avon-kataloget 10/2014 Ukraine.

Katalog Præsentation 07/2014 Avon

Kataloghandlingen 07/2014 Avon falder i maj, hvilket betyder at det er på tide at forberede sommeren og feriesæsonen.

Præsentation af kataloget 06/2014 Avon

I kataloget 06/2014 Avon blev der lagt vægt ikke kun på vårens kosmetik og pleje, men de første sommerforslag var allerede fremkommet.

Barbering Gel med Pennick Eng Olie Ubesværet Glathed AVON Skin så blød

Skin So Soft serien er ikke en af ​​de billigste i Avon, så jeg går altid forsigtigt og nøje ind på køb af produkter fra denne serie.

Body Lotion Avon hud så blødt Shine - anmeldelser

Avon hud så blød krops lotion Shine giver dig mulighed for at fugt og blødgøre huden, hvilket giver en skinnende effekt. Huden får faktisk en ægte lysbrun, mens lotionen giver dig mulighed for at bevare fugt. forlader huden hydreret i længere tid.

Anmeldelser af "Avon Skin Lotion Body Lotion beroligende glød"

Jeg kunne virkelig godt lide emballagen! hun har en sådan sommer sand farve, med tilføjelse af en chokolade skygge, hendes hånd utvivlsomt strækker sig til dette rør! Volumenet er stadig ret stort, så meget som 200 ml, nok i lang tid. Duften af ​​værktøjet i applikationen til huden er meget behagelig, men efter et stykke tid

huden begynder at lugte den sædvanlige selvbrændingslotion, i et ord - vel, ikke så flot. Jeg fik aldrig mit tøj snavset. Påfør lotionen jævnt, uden pletter og skaldede pletter, der vises en brunfarvet skygge den næste dag efter påføring. Det er let og let mærkbart. Det vaskes ud på samme ensartede måde. Ud over garvning fugtiger denne lotion huden og beskytter den mod de skadelige virkninger af ultraviolet stråling (SPF15). Lotionen forlader huden med et let behageligt glimmer, for hvilket han er et stort plus. Bare glem ikke at vaske dine hænder grundigt efter påføring af denne lotion. Han vil hjælpe dig med at holde din solbrun i lang tid!

Stor, økonomisk emballage, overkommelig pris, smukt design, en svag tan effekt og hudglødning

Ubehagelig lugt fra huden efter påføring

Jeg kan ikke sige noget konkret om denne lotion. Jeg ved, at der er dem der kan lide det vildt - det har jeg ikke. Jeg prøvede med en ven, købte mig ikke selv

fundet bare fantastisk lotion til min hud. Denne lotion hævder 7 effekter: Moisturizes huden, har en solbeskyttelsesfaktor SPF15, giver hudens glathed og blødhed, giver skimmer og en lysbrun, fornemmer hudtonen, strammer og forbedrer udseende meget. Denne lotion passer til hele anmeldelsen

til normal og retfærdig hud. Før jeg anvendte det, brugte jeg også "Pearl Shine" skrubben fra denne linje. Så lotionet påføres godt, jævnt fordelt gennem huden, har en karamelfarve. Jeg har brugt det i en uge nu og resultatet er indlysende, men snarere på kroppen))))) Min hud er blevet mørkere i skyggen, en følelse af en lysbrun virkning. I dagslys er flimring ikke så synlig (undtagen i solen), men i kunstigt lys flimrer min hud. Min hud bliver glat efter dens anvendelse. Jeg kan ikke sige noget om at trække op, da min hud er i god stand, men ellers er det helt sikkert bare smuk. Generelt er jeg meget tilfreds med denne lotion. Det er fortsat at vælge en ansigtsbehandling, og så mod baggrunden af ​​kroppen er den bleg)) )))) Jeg anbefaler denne lotion til andre (det er jo jo sommer udenfor og vil ikke være en "toadstool" iført et nederdel) og jeg køber det selv. Forresten, jeg vil gerne tilføje: dette er ikke et solbrunt, det er ikke nødvendigt at forvente en sådan effekt

Vises en lys nuance af solbrun, absorberer godt, jævnt påført, lugter godt.

Facebook

Avon Skin So Soft

Avon # skinsosoft fås på specialtilbud her på www.gailsonline shop.co.uk

Min Avon Store

Avon Skin So Soft deles med Buy Avon fra GailsAvon.

99p Levering på alle ordrer over £ 20 kun i de næste 48 timer!
Besøg https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps og bestil dine foretrukne Avon produkter!

PLUS
Vælg din GRATIS GIFT SET, når du køber udvalgte 2 makeup-produkter. Du skal blot klikke på TILBUD-fanen i min butik
https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps

Køb Avon fra GailsAvon tilføjet 4 nye billeder - Erverver forskønnet på Køb Avon Fra Gailsavon.

99p Levering på alle ordrer over £ 20 kun i de næste 48 timer!
Besøg https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps og bestil dine foretrukne Avon produkter!

PLUS
Vælg din GRATIS GIFT SET, når du køber udvalgte 2 makeup-produkter. Du skal blot klikke på TILBUD-fanen i min butik
https: // www.avon.uk.com/ store / gailsreps

Avon Skin So Soft

Webstedets adresse på Avon Skin So Soft er blevet opdateret.

Avon Skin So Soft

Avon Skin So Soft-siden har opdateret åbningstiderne.

Avon Skin Så bløde mærker Sommeren i Køb Avon Fra Gailsavon.

For dem sommer tider.
Perfekt til dine kæledyr også!
Hestejere. Det er et vandfarve.
1. klasse leverancer
Din # Avonskinsosoft vil være lige uden for døren...

Avon Skin så blød kropscrub - anmeldelser

Hud så blød kropscrub

Svetlana P
Naberezhnye Chelny

Avon Skin så blød krop scrub 1. maj 2015

Jeg var heldig at prøve Avons hud så blødt kropsskrubbe. Denne skrubbe med skinnepearl "Shine", og det er ikke tomme ord. Jeg prøvede flere skrubber før, men teksturen passede ikke dem, de var for grove partikler, så var de helt usynlige for huden. I denne skrubbe er peelingpartiklerne perfekte, alt i moderation. Renser forsigtigt og effektivt, især effekten mærkes på områder af en lidt hård hud - albuer, knæ. De bliver glatte og bløde. Generelt er effekten som efter et bad, som om huden fornyes igen, den er så frisk og glat, alle døde partikler fjernes ved hjælp af en skrubbe. Dermatologisk skrubbe sikker, egnet til daglig brug. Men jeg bruger det en gang om ugen, fordi jeg ikke anser det for nødvendigt at bruge en skrubbe hver dag, anser jeg det overflødigt. Min score er fem!

Avon Skin så blød kropscrub - anmeldelser

Hud så blød kropscrub

Svetlana P
Naberezhnye Chelny

Avon Skin så blød krop scrub 1. maj 2015

Jeg var heldig at prøve Avons hud så blødt kropsskrubbe. Denne skrubbe med skinnepearl "Shine", og det er ikke tomme ord. Jeg prøvede flere skrubber før, men teksturen passede ikke dem, de var for grove partikler, så var de helt usynlige for huden. I denne skrubbe er peelingpartiklerne perfekte, alt i moderation. Renser forsigtigt og effektivt, især effekten mærkes på områder af en lidt hård hud - albuer, knæ. De bliver glatte og bløde. Generelt er effekten som efter et bad, som om huden fornyes igen, den er så frisk og glat, alle døde partikler fjernes ved hjælp af en skrubbe. Dermatologisk skrubbe sikker, egnet til daglig brug. Men jeg bruger det en gang om ugen, fordi jeg ikke anser det for nødvendigt at bruge en skrubbe hver dag, anser jeg det overflødigt. Min score er fem!

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Pleje (10697)
 • bag ansigtet (4803)
 • hårpleje (3700)
 • til kroppen (2700)
 • hænder, negle (1205)
 • til benene (321)
 • Pris kategori (9724)
 • Massemarked (3930)
 • Suite (2578)
 • Mellemmarked (1786)
 • Professionel makeup (1327)
 • Kosmetik til apotek (942)
 • Husholdnings Kosmetik (672)
 • Netværkskosmetik (392)
 • Økologiske kosmetik (138)
 • Folkemedicin (675)
 • Hudtype (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombineret (1182)
 • Olieagtig (633)
 • Følsom (457)
 • Tørre (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging retsmidler (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansigt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
 • Øjne og øjenbryn (2702)
 • Læber (1772)
 • Makeup tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisurer, stylingprodukter (717)
 • Hårfarver (605)
 • Hårfjerning (390)
 • Nyttig information (11309)
 • Spørgsmål (10571)
 • Butikker og priser / hvor man kan købe (587)
 • Nyttige artikler (312)
 • Kampagner / Salg (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nye kosmetik og parfume (132)
 • Solbrændingssalon, garvning (805)
 • Kabinebehandlinger (426)
 • Ufektioner af kroppen (433)
 • Begrænset produktanmeldelser (33)
 • Aromaer (988)
 • For ham (116)
 • Tilbehør / børster (218)
 • Swatch (369)
 • Afstemning for det bedste produkt (44)
 • Moderator ratings (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-statistik

Avon Skin så blødt

1. Moisturizing Body Lotion "Tenderness"

Rating: Hard 4

Pris: 59 CZK (ca. 118 rubler)

2. Body Cream "Gentle Silk"

Rating: 3

Pris: 85 CZK (ca. 170 rubler)

Avon Hair Removal Cream

Moderne kvinder ønsker at se velplejede og smukke. Derfor sparer de ingen indsats eller tid for at sikre, at alt i deres udseende var perfekt. Naturligvis er et af de største problemer med kvindelig skønhed fjernelse af unødvendigt ansigtshår. I dette tilfælde vælges midlerne normalt blødt, hvilket ikke forårsager irritation og smerte.

Årsagerne til udseendet af overskydende ansigtshår

På ansigtet er der 3 zoner, hvor uønsket vegetation kan forekomme: hagen, kinderne og et sted over overlæben. Hvorfor opstår dette problem? Der kan være flere grunde:

 • puberteten;
 • højt indhold af testosteron i kroppen
 • langvarig brug af præventionsmidler;
 • stress eller sygdom
 • graviditet;
 • overgangsalderen.
Uønsket vegetation over overlæben

Depilator til ansigtshårfjerning

Depilation creme er anerkendt som det bedste værktøj til fjernelse af ansigtshår. Det producerer de fleste kosmetiske virksomheder. Kvinder kan kun finde deres mest passende mulighed. Dette værktøj virker kun på bunden af ​​håret. Det ligger over hudens niveau, som følge heraf de gradvist udtyndes og adskilles fra rødderne. Nogle depilatories indeholder specielle ingredienser, der sænker hårvæksten. Derfor er der en række fordele og ulemper ved brug af dem.

Fordelene er:

 • virker effektivt, forårsager ikke smerte
 • nem at bruge;
 • har en relativt lav pris;
 • tager et minimum af tid (5-10 minutter);
 • Ved brug af depilatoren vokser hårene ikke ind i huden.

Ulemper ved metoden:

 • resultatet varer kun et par dage;
 • du kan opleve en allergisk reaktion på ingredienser indeholdende creme;
 • Hyppig brug af produktet øger hudens tørhed og fører til aldring;
 • Øjenkontakt kan forårsage kemisk forbrænding.

Line Avon. Depilatory cream

På trods af at en af ​​de mest bekvemme metoder til fjernelse af uønsket ansigtshår er depilatorer, antages det, at ansigtshår efter fjernelse sikkert vil begynde at vokse hurtigere, blive stiv og mørk. Det er værd at berolige alle kvinder og præcisere, at mange tests viser den absolutte inkonsekvens af denne virkelighedserklæring.

Tilbagemeldinger fra kunder om dette er entydige - ingen mørkning i den nye vegetation eller forøget stivhed efter depilering forekommer ikke. For at vælge den ønskede indstilling skal du gøre sig bekendt med producenten og det katalog, der tilbyder sine produkter.

Cream Avon Skin So Soft - et godt værktøj til fjernelse af hår. Det vil hurtigt og nemt rense ansigtet og redde enhver kvinde fra unødvendig vegetation. Anmeldelser fra kvinder siger, at efter proceduren med "Avon" bliver huden ren og glat, og lidt irritation forsvinder om blot en time.

Depilatory Cream AVON Skin So Soft

Hovedkomponenterne i ophængeren

Sammensætningen af ​​Avon indeholder sådanne aktive ingredienser:

 • aloe-ekstrakt Bemærkelsesværdigt blødgør og fugtiger hudoverfladen, aktiverer lipid og protein metabolisme, hjælper med at lindre irritation og betændelse;
 • hvid pilbarkekstrakt. Handler som en antioxidant, toner og regenererer hudceller, indeholder et stort antal biologisk aktive stoffer;
 • sojaproteiner (hydrolyseret). De hjælper med at genoprette hudens beskyttende og regenererende egenskaber, normalisere protein og fedtstofskifte;
 • heksehassel ekstrakt. Perfekt toner, forbedrer hudens hud, virker som et antiseptisk middel, bremser væksten af ​​hår.

Produktet fra Avon-kataloget fås i rør af lille volumen (15 ml hver) med praktisk form. Creme af hvid farve med duften, der er forbundet med de fleste af disse stoffer. Emballagen er udstyret med detaljerede instruktioner, som anbefales at blive omhyggeligt undersøgt.

Brugsbetingelser for opstilleren:

 • Før du bruger Avon til at fjerne hår, skal du teste for en allergisk reaktion;
 • Avon bør udelukkende påføres renset hud
Avon Depilatory Cream
 • du kan holde cremen i ansigtet i maksimalt 8 minutter;
 • Avon kan ikke bruges mere end en gang om dagen;
 • Du bør aldrig bruge denne creme til at fjerne hår på kvinders bryster, øjenbryn og private dele;
 • Avon bør ikke anvendes, hvis huden er beskadiget.

For at fjerne overskydende ansigtshår, skal du bare tykke på værktøjet på problemområdet, vente 2-3 minutter og prøv at fjerne det med en fugtig klud eller bomuldsstynge. Snart efter applicering af depilatoren til huden, vises en lille prikken. Hvis håret fjernes uden anstrengelse, skal du rense hele det område, der er omfattet af Avon. Og hvis der er vanskeligheder - vent et par minutter. Skyl huden med varmt vand uden sæbe, og tør det tørre, og påfør derefter en fugtighedscreme. Hvis unødvendig vegetation først er hård, er det nødvendigt at fugte det med vand og tørre det, før man starter proceduren. Dette vil lette aflejringsprocessen med Avon Skin So Soft.

De fleste kvinder, der har brugt Avon creme til at fjerne ansigtshår, forlader positiv feedback på denne mulighed. Det er også egnet til dem, der har følsom og delikat hud, fordi det ikke forårsager alvorlig irritation.

Depilatory cream for følsom hud Avon Skin So Soft

Ud over det ovenfor beskrevne lægemiddel fra Avon-kataloget er der mange andre måder at slippe af med unødvendigt ansigtshår, hvilket kan ødelægge udseendet og skabe mange problemer for det retfærdige sex. Det er værd at bemærke, at blandt alle overflod af tilbud på markedet for kosmetiske præparater til fjernelse af overskydende vegetation foretrækker kvinder depilatory cremer. De er bedst egnet til privat brug.

Razor barbering teknologi

12 bedste hår trimmere