Hvordan slippe af med irritation i det intime område af kvinder?

Hvis irritation opstår på et intimt sted, kan ubehag og ubehag ikke undgås. Huden rødmer, gør ondt, forårsager brænding. Det kan helbredes. Hjælp i disse folkemægemidler og medicin.

Hvorfor opstår irritation?

Fælles årsager er:

 • Allergi.
 • Hormonale svigt.
 • Infektion.
 • Virussygdomme.
 • Undertøj lavet af syntetiske stoffer, der forårsager kløe.
 • Nedskæringer taget under barberingen.
 • Brug puder.

Hvordan man kan helbrede derhjemme?

Du kan slippe af med irritation på forskellige måder. Hjælp i denne folkemedicin og lægemidler fra apoteket.

medicin

Hjælper med at helbrede hudcreme Bepanten. Det fjerner rødme, fremmer helbredelse af huden. Med det kan du slippe af med microcracks, ridser, irritation. Påfør den creme på det smertefulde område fra en til tre gange om dagen med et lille lag. Masser af slimhinde bør undgås.

Efter påføring er det nødvendigt at give et middel til at blive absorberet. Det virker forsigtigt, bringer ikke smerter og brænder. Ubehagelige fornemmelser passerer om få dage. Huden genoprettes helt i 5-8 dage.

I behandlingen vil hjælpe stearinlys Ovestin. De er i stand til at lindre kløe og irritation. Indført en gang hver anden til tre dage. Hver dag kan de ikke bruges til at forhindre overdosering. Med virussygdomme, infektioner, kan dette værktøj ikke bruges. Inden brugen skal konsultere en specialist. Forbedring kommer efter en uge og en halv.

Læger anbefaler at bruge zinksalve. Det ødelægger patogener, reducerer irritation, rødme. Det kan bruges til at lindre smerte og brænding. Påfør salven en eller to gange om dagen.

Gendannelse vil komme om fem til otte dage. Hvis rødheden i løbet af denne tid ikke kunne elimineres, skal du besøge en læge. Måske er forekomsten af ​​infektion og behandling nødvendig mere alvorlig, eller salven forårsager allergier.

For at kurere irritation skal du anvende cremen Panthenol. Det bekæmper rødme, lindrer brænding og kløe. Det anvendes en eller to gange om dagen i fem dage. Langere brug kan forårsage komplikationer. Normalt hjælper han i de første dage. Det anbefales ikke at påføre slimhinden i store mængder.

Hvis irritation er forårsaget af allergi, barbering, kan du bruge baby creme. Det påføres fra en til tre gange om dagen på det smertefulde område, da det skal gnides. Cremen forårsager ikke bivirkninger. Det må bruges under graviditet og amning. Irritation passerer efter et par dage, brænding går tabt den første dag.

Folkelige retsmidler

Aloe anbefales til behandling af irritation. Denne plante lindrer ubehag, beroliger skadet hud. Med det kan du hurtigt slippe af med rødme.

At bruge anlægget er meget simpelt. Et lille blad vaskes, rengøres. Sticky side for at tørre det smertefulde område. Proceduren skal udføres to gange dagligt i fem dage. I løbet af denne tid må irritation passere.

Soda-baserede douching hjælper. For at forberede løsningen er ret simpel. Det er nødvendigt at blande en teskefuld soda og en liter kogt vand. Fremgangsmåden udføres om morgenen og om aftenen. Med dette værktøj kan du fjerne rødme og brændende. Huden vil komme hurtigt op.

Bakker af havsalt

Slippe af med irritation hjælpe bade. For dette varme vand hældes i bassinet. Det tilføjer et lille havsalt: højst to teskefulde. Komponenterne blandes. Du skal sidde i bassinet, proceduren fortsætter i ti minutter.

Derefter skal du stå op, skyll det intime område med rent vand. Badeværelser kan udføres hver dag eller hver anden dag. Dette middel afhjælper smerter, brændende. Huden bliver blød, øm.

Behandling under graviditet

Under graviditeten vil ikke alle lægemidler hjælpe, fordi sandsynligheden for komplikationer er høj. Eksperter anbefaler at bruge babypulver under amning og under graviditet.

En lille mængde anvendes til det intime område to gange om dagen. Babypulver forårsager ikke komplikationer og bivirkninger, hjælper med at helbrede huden. at bruge det er meget simpelt.

Hvad anbefales ikke?

I behandlingsperioden kan ikke:

 • Skrub det smertefulde område.
 • Superkuld, overophedning.
 • Brug aromatiserede vaskemidler.
 • At besøge poolen, sauna.
 • Brug uopdagede stoffer.
 • Spis fede fødevarer, retter med masser af krydderier.
 • Brug en barbermaskine, voksstrimler.

Forebyggende foranstaltninger

For at forhindre irritation skal du følge nogle regler:

 • Det er nødvendigt at udføre procedure for barbering, når huden er dampet ud.
 • Alt for ofte til at barbere det intime område, kan du ikke bruge voksstrimler.
 • Det er værd at nægte de aromatiserede vaskemidler. De forårsager allergier.
 • Linnedet skal være af naturlige stoffer.
 • Pakninger skal ændres regelmæssigt.
 • Der må kun være en seks partner.
 • Det er nødvendigt at nægte fedtholdige fødevarer.
 • Det bør regelmæssigt besøge en gynækolog.

Behandlingsanmeldelser

Anastasia, 28 år gammel: "Der var en brændende fornemmelse og irritation i det intime område. Jeg forstod ikke, hvorfor det syntes. Det viste sig, at dette vaskemiddel forårsager allergier. Gelen skulle udskiftes, men rødmen kom ikke i lang tid, det intime område kløede.

På internettet kom jeg over eksperternes råd til at bruge Bepanten. Erhvervet på apoteket, der anvendes, som angivet i instruktionerne. Efter fem dage blev huden genoprettet, og rødmen og brændingen blev elimineret. Jeg er meget glad for, at afhjælpningen hjalp mig. "

Yana, 19 år gammel: "I lang tid forstod jeg ikke, hvorfor den intime zone klør meget. Rødhed vises ikke umiddelbart efter nogle få dage. Senere viste det sig, at dette skyldtes barbering. Huden blev beskadiget, så der var en ubehagelig følelse.

Jeg fandt en anbefaling på internettet for at bruge aloe til hudbehandling. Brugte aloe i flere dage. Gradvist formået at komme sig, planten hjalp mig meget. Jeg råder ham til alle. "

Julia, 23 år: "Rødhed i det intime område skræmte mig meget. Huden kløede, der var en brændende fornemmelse. Jeg ville hurtigt genoprette, helbrede huden. En ven rådede til at bruge havsaltbad. Jeg brugte dem i flere dage, efterhånden blev irritationen elimineret.

Senere fandt jeg ud af, at irritation skyldtes stress. Nu forsøger jeg at bekymre mig mindre, for at være roligere. Enhver, der står over for et lignende problem - jeg anbefaler at bruge bade. Procedurer er ekstremt enkle, må ikke forårsage ubehag. Hjælp om et par dage. "

Natalia, 35 år gammel: "Jeg oplevede irritation i den intime zone. Huden kløede, rødmet. Han måtte behandles straks. Det viste sig, at irritation forårsaget af syntetisk stof blev forårsaget. Linned erstattet med naturligt.

På internettet fandt jeg en anbefaling at bruge en børnecreme til behandling af hud. Først troede hun ikke at han kunne hjælpe. Anvendes to gange dagligt, og efter få dage forsvandt irritationen, og huden blev øm, brændende og rødme blev elimineret. Jeg er meget glad for, at huden blev helbredt. Jeg råder alle til dette værktøj. "

Rødme og kløe i det intime område af kvinder: årsager og behandling

Hvorfor opstår irritation?

Fælles årsager er:

 • Allergi.
 • Hormonale svigt.
 • Infektion.
 • Virussygdomme.
 • Undertøj lavet af syntetiske stoffer, der forårsager kløe.
 • Nedskæringer taget under barberingen.
 • Brug puder.

Andre grunde

Brug af irriterende kosmetik og rengøringsmidler

Hvis kløe-intime områder dukker op efter at du har anvendt ny kosmetik (f.eks. Gel til intim hygiejne, brusebad) eller vaskemiddel (f.eks. Vaskepulver, skyllemiddel), vil et af disse stoffer sandsynligvis irritere den delikate slimhinder i vagina og labia.

For at slippe af med ubehag og kløe anbefales det at anvende væsker med en pH tæt på pH i vagina (5.2) og mælkesyrebakterier, der effektivt beskytter en kvinde mod angreb fra patogene bakterier.

Til gengæld skal du bruge pulver til børn eller personer med allergi ved vask. En allergisk reaktion opstår ofte som følge af kontakt med kemikalier indeholdt i personlig pleje præparater og vaskemidler.

Men hos kvinder med svækket immunforsvar kan symptomer på hudallergier også forårsage pads og hygiejnebind (hovedsageligt indeholdende dufte og parfume).

Hvis du mistanke om, at duftende hygiejnehåndklæder blev årsag til kløe, brændende og hævelse af et intimt sted, prøv hygiejnebindemidler til personer, der er allergiske over for økologisk bomuld og / eller viskose (bambus).

Iført undertøj

Irritation og kløe i labia kan forårsage uegnede typer af undertøj: fra hårde, kunstige, ikke-ventilerede materialer, såvel som thongs. Breathable bomuld undertøj bør bæres for at undgå ubehag og kløe.

Irritation af huden på et intimt sted kan forekomme efter voksning, så efter det påfører du en fugtighedscreme eller gel. Du bør også bruge specielle cremer eller geler til at fjerne hår i følsomme områder.

Vulvaratrofi forekommer sædvanligvis hos postmenopausale kvinder før og efter overgangsalderen og er forbundet med en mangel på kvindelige kønshormoner. Som et resultat af at sænke niveauet af østrogen i den kvindelige krop bliver epitelet tyndere og slim der dækker labia forsvinder.

Dette medfører: vaginal tørhed, kløe og brænding af det intime område, samt kontaktblødning.

Behandling: Dette er en irreversibel proces, og den spontane forsvinden af ​​inflammation er usandsynlig. Kvinder med atrofisk vulvovaginitis skal først og fremmest følge reglerne om personlig hygiejne, fordi de er mere sårbare over for petechiae og epitelosion.

Svampeinfektioner skyldes tilstedeværelsen af ​​gær, derfor er der i tillæg til kløe og brænding karakteristiske hvide, osteære udledninger.

Behandling: For at sikre, at årsagen til intim kløe er en svamp, ordinerer lægen et mykologisk vaginal smear.

Den mest almindelige behandling for vaginal candidiasis er lokal administration af lægemidler fra gruppen azoles eller oral administration af fluconazol. Symptomer på kløe begynder normalt at aftage efter 2-3 dage.

Trichomoniasis er en seksuelt overført infektion, for hvilken de enkleste er ansvarlige - vaginal trichomonas. Ud over intim kløe og brænding er der også gulgrøn, skummende, som regel, ildelugtende udledning. Relaterede symptomer kan omfatte smerter, kløe og brænding i urinrøret og tenesmus.

Behandling: Brugte lægemidler afledt af imidazol. Behandling bør også omfatte begge seksuelle partnere.

Lus er seksuelt overført og, i modsætning til hovedlus, er ikke en alvorlig trussel mod den epidemiologiske plan. Sygdommen er forårsaget af lus, der lægger æg i pubhårets hår, hvilket forårsager alvorlig kløe.

Behandlingen foregår under en dermatologs tilsyn baseret på anvendelse af præparater indeholdende permethrin - et kemisk præparat, der bruges til at fjerne insekter (herunder flåter).

Højt blodsukkerindhold kan fremme reproduktionen i den intime zone af gær, som føder på ren glucose og en lille mængde aminosyrer. Et karakteristisk symptom er udseendet af alvorlig kløe.

Behandling: Kontakt en læge så hurtigt som muligt for at regulere blodsukkerniveauerne og smøre de eksterne kønsorganer med svampe (f.eks. Clotrimazol).

Det er værd at tænke på, at ubehag i kønsorganernes zone ikke er en selvfølge, men en lejlighed til at besøge lægen.

Interne patogener fremkalder ubehag i det intime område: Seksuelt overførte sygdomme (trichomoniasis, mycoplasmosis, herpes osv.

). Infektioner påvirker hurtigt hele vaginal slimhinden, hvilket gør justeringer til den sædvanlige sammensætning af mikroflora.

Uanset stadium i den inflammatoriske proces ledsages lidelsen af ​​alvorlig kløe både med sekret og karakteristisk lugt og uden det.

Årsagerne til manifestationen af ​​ubehag i et intimt sted hos kvinder kan opdeles i tre store grupper:

 • gynækologiske sygdomme;
 • sygdomme, der ikke er relateret til gynækologi
 • Andre faktorer, internt og eksternt.

Kløe og brænding i det intime område af kvinder kan forekomme på grund af virkningerne af en række faktorer, der er angivet nedenfor. Hvis efter afskaffelsen af ​​disse faktorer efter tre dage, forbliver forbrændingen af ​​labia og kløen i den intime zone, er det nødvendigt at foretage en undersøgelse og behandling af den brændende fornemmelse i det intime område af kvinder foreskrevet af en specialist.

I nogle tilfælde kan en sådan følelse af ubehag skyldes en ekstern påvirkning af slimhinden hos de eksterne genitalorganer, hormonelle ubalancer, neuropsykiatriske lidelser og grænseværdige obsessive tilstande af bevidsthed.

Kløe og brænding af den yderste del af det intime område er altid begrænset til ydre symptomer uden dannelse af fremmed vaginal udledning.

Disse tegn giver dig mulighed for straks at afvise sandsynligheden for infektion med seksuelt overførte sygdomme.

For at bestemme den egentlige årsag til ubehagstilstanden i det intime område, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke faktorer der kan have negativ indvirkning på hudens sundhed i denne del af kroppen.

Dermatologer fra læger skelner mellem følgende omstændigheder, hvis tilstedeværelse er årsagen til hudirritation, nemlig:

Nogle forskere deler alle årsager til kløe i 4 grupper: miljøeksponering, MPS sygdomme, sygdomme i indre organer, mentale faktorer. Men det er mere hensigtsmæssigt at opdele årsagerne til kløe i fysiologisk og patologisk:

 1. 1. Miljøeffekter: støvforurening af huden, linned osv., Temperaturændringer - overkøling og overophedning; mekaniske irritationer - uslebne undertøjsømmer, onani, lang gang i tunge undertøj, kontakt med aggressive kemikalier.
 2. 2. Forskellige sygdomme i kønsorganet: endometritis og cervicitis, vaginitis, vulvitis, irritation af kønsorganen i nærvær af urinogenitalt fistel osv.
 3. 3. Pathology indvolde: kronisk nyresygdom, blærebetændelse, diabetes, hepatitis med gulsot af huden, blodsygdomme (leukæmi, lymfom), myxødem og hyperthyroidisme, tumorer - med alle disse sygdomme der sker ændringer af urin, hvilken struktur begynder at irritere huden i kontakt med genitalierne.
 4. 4. Mentale faktorer: frygt, nervøs overbelastning - under sådanne forhold hos nervøse og mistænkelige kvinder finder hjernen en omgang til en anden form for kløe i form af kløe (kløe indeni).

04 Symptomatiske manifestationer

Ved undersøgelse, placerer lægen genital kløe, patienten altid blodskudte, hævede, smertefulde, hvis kløe fortsætter i lang tid, kan der være mikro-revner, ridser, hudafskrabninger, sår, petekkier. Sår kan danne sig. Der er markeret tørhed i huden.

Hvordan man behandler

Behandling af intim kløe hos kvinder bør udpege en læge! Kun en specialist er i stand til at bestemme årsagen og ordinere den passende behandling. Det er dog muligt at lindre ubehag forårsaget af kløe, samt at forhindre det, derhjemme.

Nogle tips om hvordan du gør dette:

Brug kosmetik, der tolereres godt af den følsomme hud af pubis og er i stand til at opretholde et normalt pH-niveau. Derfor anbefales brug af personlig pleje geler, der indeholder mælkesyrebakterier (de forhindrer angreb fra patogene bakterier) og har en pH tæt på pH i det intime område.

Midler til den daglige intime hygiejne hos kvinder bør have en pH på ca. 5,2, mens den optimale pH-værdi for at lette infektion 3. 5

Under badet bør en kvinde undgå at bruge almindelig sæbe, da det har en tørreffekt. Desuden ændrer de stoffer, der er indeholdt i det, hudens reaktion til alkaliske.

Som et resultat dannes et fremragende miljø for væksten af ​​mikroorganismer i regionen af ​​de eksterne genitalorganer og vagina, hvilket bidrager til dannelsen af ​​talrige infektioner.

Sådan fjerner du symptomerne på ubehag og kløe hjemme:

 1. Hold det intime område rent. Vandprocedurer skal udføres mindst tre gange om dagen. Ideelt set efter hver vandladning.
 1. Gennemfør et grundigt udvalg af produkter til pleje af kønsorganerne. Lav en analyse af fornemmelser efter brug af nye værktøjer, fordi det er helt muligt, at det provokerede dårlige følelser.
 1. Brug kun godt undertøj. Det er ønskeligt - fra bomuld. Det skal være behageligt og ikke forstyrre bevægelsen.
 1. Med hjælp af urter laves bade.
 1. Ved hjælp af antiseptika, som for eksempel chlorhexidin, ved hjælp af en sprøjte eller en normal pærepære, vaskes vagina.
 1. Brug betyder at berolige huden efter barbering. Hvis de ikke var til stede, så kan du tage den sædvanlige talkum.
 1. Gennemgå din kost. Gærede mælkeprodukter vil hjælpe med at befolke mikrofloraen med gavnlige bakterier. Spicy retter og alkohol bør ikke være til stede i din kost.
 1. For at beskytte dig mod endnu større irritation og kløe, skal du afstå fra samleje midlertidigt.
 1. For at lindre kløe, kan du bruge kaliumpermanganat. Vi blander en tsk kaliumpermanganat i 5 liter vand og hæld den tilberedte opløsning i badet. Sid i dette vand i ca. 15 minutter.
 1. Du kan bruge sæbe. Dette værktøj har et højt ph-niveau, som vil hjælpe med at dræbe svampe, der er i et surt miljø. Det er nødvendigt at vaske dem, eller gøre vaginal douching. For dette opløses i sædet, kakket eller revet i kogt vand, ikke højere end stuetemperatur. Sæbe, det er at foretrække at tage en naturlig, uden nogen aromaadobavok. Efter proceduren ligger du i en vandret position i området på 15 minutter, og vask derefter med ikke hårdt vand. Så snart skummet ophører, kan proceduren betragtes som komplet.

Alle disse tips har kun en midlertidig virkning. Sørg for at besøge din læge for regelmæssig kontrol og kontakt for rettidig hjælp. Og alligevel - styrke din immunitet. Undlad at forsømme dette.

Og velsigne dig!

Hvordan slippe af med kløe på et intimt sted, fortælle en læge specialist. Årsagerne til ubehag er forskellige, og behandlingen er individuel.

En vil hjælpe med at lindre en brændende fornemmelse af at ændre intime hygiejneprodukter, mens andre vil have brug for medicinsk intervention. Hvis test har vist, at kløe er forårsaget af infektionssygdomme, er antibakterielle, antivirale og antiinflammatoriske lægemidler ordineret.

Når årsagen til brændende hormonal svigt - du skal tage specielle stoffer.

Salver anses for et alternativ til lys, men de er ringere i deres effektivitet. Geler, sprayer, skum kaldes mere blide midler til at klare kløe og brænding.

Sammenlignet med salver er de mindre effektive. Hvis afhjælpe er valgt for en kvinde forkert, kan det forværre situationen, øge kløen.

Der er folkemæssige midler til kløe i det intime område. Hvis sagen er lys, så fra brændende og kløe hjælpe bouillon apotek kamille, infusioner af blomster.

De filtreres gennem en sil og bruges til udtørring, udelukkende i form af varme.

Uanset diagnosen rådgiver gynækologer:

 • Tilsæt furatsilin til vandet til vask af den intime zone;
 • Skift linned og pads flere gange om dagen;
 • ikke at bruge madallergener (krydret, salt, syltet)
 • på tidspunktet for behandlingen bør en kvinde give op sexliv, besøger puljer, offentlige saunaer, bade;
 • undgå stress.

Hudproblemer, især i kønslæberne, kræver en særlig tilgang. Ikke altid annonceret og dyre stoffer er i stand til at hjælpe med at klare sådan en delikat situation, og mange mennesker er bare genert at konsultere en læge.

Hvis irritationen er episodisk og pludselig overraskede dig, skal du først se på personlige hygiejneartikler.

Du kan slippe af med irritation på forskellige måder. Hjælp i denne folkemedicin og lægemidler fra apoteket.

medicin

Hjælper med at helbrede hudcreme Bepanten. Det fjerner rødme, fremmer helbredelse af huden. Med det kan du slippe af med microcracks, ridser, irritation. Påfør den creme på det smertefulde område fra en til tre gange om dagen med et lille lag. Masser af slimhinde bør undgås.

Efter påføring er det nødvendigt at give et middel til at blive absorberet. Det virker forsigtigt, bringer ikke smerter og brænder. Ubehagelige fornemmelser passerer om få dage. Huden genoprettes helt i 5-8 dage.

I behandlingen vil hjælpe stearinlys Ovestin. De er i stand til at lindre kløe og irritation.

Indført en gang hver anden til tre dage. Hver dag kan de ikke bruges til at forhindre overdosering.

Med virussygdomme, infektioner, kan dette værktøj ikke bruges. Inden brugen skal konsultere en specialist.

Forbedring kommer efter en uge og en halv.

Læger anbefaler at bruge zinksalve. Det ødelægger patogener, reducerer irritation, rødme. Det kan bruges til at lindre smerte og brænding. Påfør salven en eller to gange om dagen.

Gendannelse vil komme om fem til otte dage. Hvis rødheden i løbet af denne tid ikke kunne elimineres, skal du besøge en læge. Måske er forekomsten af ​​infektion og behandling nødvendig mere alvorlig, eller salven forårsager allergier.

For at kurere irritation skal du anvende cremen Panthenol. Det bekæmper rødme, lindrer brænding og kløe.

Det anvendes en eller to gange om dagen i fem dage. Langere brug kan forårsage komplikationer.

Normalt hjælper han i de første dage. Det anbefales ikke at påføre slimhinden i store mængder.

Hvis irritation er forårsaget af allergi, barbering, kan du bruge baby creme. Det påføres fra en til tre gange om dagen på det smertefulde område, da det skal gnides.

Cremen forårsager ikke bivirkninger. Det må bruges under graviditet og amning.

Irritation passerer efter et par dage, brænding går tabt den første dag.

Folkelige retsmidler

Aloe anbefales til behandling af irritation. Denne plante lindrer ubehag, beroliger skadet hud. Med det kan du hurtigt slippe af med rødme.

At bruge anlægget er meget simpelt. Et lille blad vaskes, rengøres. Sticky side for at tørre det smertefulde område. Proceduren skal udføres to gange dagligt i fem dage. I løbet af denne tid må irritation passere.

Soda-baserede douching hjælper. For at forberede løsningen er ret simpel. Det er nødvendigt at blande en teskefuld soda og en liter kogt vand. Fremgangsmåden udføres om morgenen og om aftenen. Med dette værktøj kan du fjerne rødme og brændende. Huden vil komme hurtigt op.

Bakker af havsalt

Slippe af med irritation hjælpe bade. For dette varme vand hældes i bassinet. Det tilføjer et lille havsalt: højst to teskefulde. Komponenterne blandes. Du skal sidde i bassinet, proceduren fortsætter i ti minutter.

Derefter skal du stå op, skyll det intime område med rent vand. Badeværelser kan udføres hver dag eller hver anden dag. Dette middel afhjælper smerter, brændende. Huden bliver blød, øm.

Behandling under graviditet

Under graviditeten vil ikke alle lægemidler hjælpe, fordi sandsynligheden for komplikationer er høj. Eksperter anbefaler at bruge babypulver under amning og under graviditet.

En lille mængde anvendes til det intime område to gange om dagen. Babypulver forårsager ikke komplikationer og bivirkninger, hjælper med at helbrede huden. at bruge det er meget simpelt.

Det anbefales kun at vælge et mere effektivt middel med en læge, hvem vil bestemme årsagen til irritation og vælge den optimale medicin.

For at huden i bikiniområdet skal stoppe med at ridse, skal du først bestemme årsagen til en sådan negativ reaktion i kroppen. For at gøre dette er det nødvendigt at udføre egne observationer for at fastslå, i tilfælde af omstændigheder, kløe, brænding og irritation af hudoverfladen.

Hvis det ikke er muligt at fastslå årsagen alene, bør du søge hjælp fra en hudlæge.

Antihistaminiske lægemidler som vil hjælpe med at slippe af med kløe og brændende provokerende ønske om at ridse i den intime zone, som er forårsaget af en allergisk reaktion:

 • citrin;
 • L-CET;
 • suprastin;
 • Suprastinol;
 • corticosteroid salve.

Det er muligt at fjerne irritation af den intime zone forårsaget af pubic lice ved at behandle huden med sådanne midler som:

 • Svovl salve;
 • Nittifor;
 • Hygia mærke shampoo;
 • Paranit;
 • Nyserod vand;
 • Emulsionsparasidose.

Hvordan slippe af med kløe? Terapi bør altid primært rettes mod behandling af årsagssygdommen:

 1. 1. Hvis årsagen til kløe er STI'er, behandles de ved at ordinere antibakteriel, antiviral terapi.
 2. 2. Med svampe - antimykotisk behandling.
 3. 3. I tilfælde af Bowens sygdom - 5% salve af 5-fluorouracil og overfladiske røntgenstråler.
 4. 4. Behandling for vulvarcancer afhænger af sygdomsstadiet: I første fase fjernes vulva med regionale lymfeknuder, i anden fase slutter de indinale lymfeknuder, som skal fjernes, i den tredje fase af urinrøret og rektum fjernes. Kemoterapi til denne patologi finder ikke anvendelse.
 5. 5. I tilstedeværelsen af ​​hormonel ubalance er hormonbehandling ordineret efter passende bestemmelse af hormonniveauet, hvilket gør det muligt at nemt fjerne de gamle kløe, som i sådanne tilfælde forsvinder i sig selv.
 6. 6. Når vulgar kraurose udføres lokal behandling med hormonholdige salver - en salve med 2% testosteron. Fluomesin, et antiseptisk middel til lokal brug, kan ordineres som et lokalt lægemiddel.
 7. 7. Candida-infektioner behandles med svampedræbende stoffer, og de viser deres virkning, selv når de indgives oralt: tabletter Pimafucin, Levorin, Irunin, Oronazola, Fungavis og andre samt lokal behandling af svampeindhold i form af salver, suppositorier - Nizoral anvendes i vid udstrækning, Clotrimazol, Fluconazol, Nystatin, Pavisin, etc.
 8. 8. Når allergiske læsioner kræver antihistaminer - Zodak, Claritin, Erius, Suprastin, til lokal behandling - Salven Ketopin, Advantan, Elokom, Fenistil etc. Lys Livarol, Acilakt, etc.
 9. 9. Ved behandling af eksem skal allergenet fjernes, og desensibiliseringsbehandling bør anvendes.
 10. 10. Når overgangsalderen er foreskrevet med salve med østrogen og progesteron.
 11. 11. Pimafucin kan ordineres til kløe under graviditet.

Nogle folkemekanismer kan være en tilføjelse til behandlingen: De kan med succes bruges hjemme, men helst efter at have konsulteret en læge.

Med svampe læsioner kan du lave en sodaopløsning, læg tamponer med aloe natten over, kamillebad, calendula og havsalt, tag lactobacilli og acidophilus.

Når overgangsalderen hjælper te med ginseng eller dens tinktur, kan du ikke bruge viburnum bær med te. Effektive siddebade med æblecidereddike, gnide labia med isterninger.

Forebyggende foranstaltninger

For at forhindre irritation skal du følge nogle regler:

 • Det er nødvendigt at udføre procedure for barbering, når huden er dampet ud.
 • Alt for ofte til at barbere det intime område, kan du ikke bruge voksstrimler.
 • Det er værd at nægte de aromatiserede vaskemidler. De forårsager allergier.
 • Linnedet skal være af naturlige stoffer.
 • Pakninger skal ændres regelmæssigt.
 • Der må kun være en seks partner.
 • Det er nødvendigt at nægte fedtholdige fødevarer.
 • Det bør regelmæssigt besøge en gynækolog.

Det er meget lettere at undgå et problem end at slippe af med konsekvenserne i lang tid. Overvej nogle enkle regler, hvis overholdelse vil tillade dig ikke at bekymre dig om muligheden for kløe og brænding:

 1. Foretage linned udelukkende fra naturlige materialer. Vælg løs stilarter med et minimum af sømme.
 2. Som et middel til intim hygiejne købe geler med et gennemsnitligt niveau af Ph. I løbet af menstruationen skal du vaske med urter. Særligt effektiv i denne sag oplader kamille, serier og salvie. Hvis kløe opstår, vask de intime områder med en svag opløsning af mangan eller furatsilina.
 3. Undgå hyppige ændringer af seksuelle partnere.
 4. Spis afbalanceret. Misbrug ikke søde, fede, salte og alkoholholdige drikkevarer.
 5. Kontrol blodsukkerniveauer.
 6. Under behandling af sygdomme i reproduktionssystemet udelukker køn.
  Hvis symptomerne begynder at forekomme med jævne mellemrum, skal du informere din læge. Det er muligt, at terapien er valgt forkert, eller der er skjulte inflammatoriske processer.
 7. Undgå konstant brug af trusser.
 8. Forebygger immundefekt.
 9. Se kroppens svar på p-piller. Før du tager orale præventionsmidler, konsulter en gynækolog.
 10. Misbrug ikke brugen under samleje med ekstra smøremidler, især smagsstoffer. Denne praksis kan føre til irreversible negative konsekvenser.
 11. Med øget stress og en tendens til nervøs excitabilitet, ty til hjælp af lette beroligende midler.
 12. Vær særlig opmærksom på vedligeholdelsesbehandling ved diagnosticering af kroniske patologier.
 13. Undgå overkøling eller overophedning. En abrupt ændring i temperaturregimer påvirker reproduktionssystemet og tilstanden af ​​vaginal slimhinden negativt.
 14. Misbrug ikke depilationen i skridtområdet. For at undgå kløe skal du behandle lårets overflade med specielle geler og lotioner.
 15. Undgå at dele personlige plejeprodukter, især dem, der er i direkte kontakt med huden i det intime område.
 16. Vælg puder med et minimum af parfume og helst en meshoverflade med en ensartet fordeling af absorberende stoffer.
 17. Undlad at forsømme forebyggende undersøgelser hos gynækologen, der udføres 1-2 gange om året.

For at forhindre kløe, brænding og irritation i det intime område anbefales det at overholde følgende anbefalinger, som bevarer hudens helbred:

For forebyggelse er det nødvendigt:

 • observere hygiejne, rettidig behandle betændelse i kønsorganer, STI'er, ekstragenital sygdomme;
 • observere dagregimet med fuld søvn og hvile
 • afbalanceret ernæring;
 • Når det er let at kløe, bør vask af undertøj gøres med sæbe eller hypoallergent pulver;
 • iført linned fra naturlige stoffer;
 • med tendens til allergi er det bedre at vaske med vaskesæbe uden nogen intime geler;
 • undersøges af en gynækolog mindst en gang om året
 • eliminere stress
 • altid klæde sig efter vejret for ikke at udstille den nederste del af kroppen til hypotermi eller overophedning;
 • ikke misbruge promiskuøs sex.
 • hvis der opstår mistanke om udslæt hos din partner, tøv ikke med at spørge ham om det, det vil spare dig for mange andre problemer i fremtiden;
 • undgå langvarig belysning
 • Vælg kvalitetsplejeprodukter til det intime område, spar ikke på dig selv.

Hvordan man behandler kløe og brændende på et intimt sted hos kvinder. Nem og effektiv

Den moderne abutment af en moderne kvinde er altid fuld af anliggender og bekymringer. Men nogle gange sker der sygdom, og af forskellige årsager kan en kvinde føle meget ubehagelige symptomer i det intime område, og det fører til mange problemer og kan helt ændre sin sædvanlige livsstil.

Årsagerne til dette sarte og ubehagelige fænomen er mangfoldige. Fra almindelig dysbakteri til alvorlige infektionssygdomme. Det er vigtigt at identificere årsagerne til ubehag i tide og udføre den nødvendige behandling.

I dag vil vi tale om at løse et sart problem, der kan forårsage kløe i det intime område af kvinder, finde ud af årsagerne til dette fænomen.

Det er også meget vigtigt at finde ud af, hvordan man behandler kløe og brænding på et intimt sted hos kvinder effektivt og sikkert.

Årsagerne til kløe infektiøs genese

Blandt alle de problemer, der kan ligge i afventning af en kvinde med en kløe eller smerte i lyskeområdet, er der flere hovedårsager:

 • sygdomme forårsaget af smitsomme stoffer;
 • endokrine system sygdomme;
 • sygdomme af en anden ætiologi.

Ofte er disse årsager tæt knyttet til hinanden eller strømme fra hinanden. I alle tilfælde ledsager kløe den inflammatoriske proces. Irriterende, virker på hudens eller slimhindernes integumentære epitel, der forårsager kædereaktion i kroppen, der har til formål at ødelægge årsagen eller begrænse fokuset.

Vi vil kende de vigtigste grunde i forhold til kursets sværhedsgrad og risikoen for komplikationer.

Venereal infektioner er en stor gruppe infektioner, der er seksuelt overførte. Ifølge forskellige kilder er disse infektioner ret udbredt både i CIS-landene og i udlandet.

Blandt tegnene kan en syg kvinde føle kløe og brændende i det intime område, oftest under vandladning. Også kendetegnet ved udledning med en gullig tinge og lugt, smerte og ubehag i underlivet.

Men klamydiens lidenskab er, at kvinden måske ikke føler nogen symptomer, og sygdommen er allerede blevet kronisk. I dette tilfælde kan en særlig laboratorieanalyse afsløre patogenet. Chlamydia i forsømt, ubehandlet tilstand kan føre til infertilitet, risikoen for ektopisk graviditet, intrauterin infektion hos fosteret.

Infektion opstår ved seksuel kontakt og vises ca. 1-4 uger efter kontakt med patienten eller transportøren. Hos kvinder, manifesteret i form af rigelige, gule, skumfulde sekreter med en specifik lugt. Der er også symptomer som kløe, brænding og smerte, normalt efter vandladning. De eksterne genitalier er hævede, hyperemiske, maceration og sekundære suppuration foci vises let. Dette fremkalder smerte under sex.

Den inflammatoriske proces stiger. Hos kvinder påvirkes indersiden af ​​livmoderen i form af endometritis, æggeleder og æggestokke i form af salpingo-stent. Urinorganer påvirkes i form af urethrit, cystitis. Processen bliver kronisk og i fremtiden øger risikoen for infertilitet og klæbende sygdom i bækkenorganerne.

Genital herpes opstår som følge af kontakt med en syg person eller transportør. En kvinde begynder at føle kløe og brændende i det intime område. Så vises bobler fyldt med væske. Udover de ovennævnte symptomer er kvinder bekymrede for smerte og rødme. En infektion under gunstige forhold kan trænge ind i kroppen og påvirke reproduktive organer.

Kvinder lider af disse lidelser mere end mænd. Mycoplasma påvirker vagina, livmoderhalsen og livmoderhalsen. Men mere formidable forhold kan opstå, hvis en kvinde bliver syg under graviditeten. Selvom der ikke er nogen aktive manifestationer af sygdommen, kan patcentens patologi udvikle sig og som følge heraf ikke bære fosteret. Kronisk form forårsager sekundær infertilitet.

Hvad angår ureaplasma, kan læger og mikrobiologer ikke afgøre, om ureaplasma er en betinget patogen mikroflora eller befolker slimhinden efter kontakt med en syg person. Dette er en lille defekt bakterie uden en cellevæg. Unikt urinlasma ligger i, at de ikke kan leve og fungere uden urinstof. Urea er en bestanddel af kemiske forbindelser af urin. Klinisk manifestation ligner mycoplasma.

Under sygdom er der brændende, kløe og sjældent smerte under vandladning. Men insidiousness ligger i, at sygdommen fortsætter ubemærket og undertiden skjult, men påvirker dog det kvindelige reproduktive system. Dette medfører problemer med opfattelse og videre bærer af fosteret.

Denne sygdom er udelukkende kvindelig, selv om mænd kan bidrage til dens transmission. Svampe af slægten Candida lever på slimhinden uden at skade det, men under visse betingelser begynder de at formere sig for meget og forårsage candidiasis.

Betingelser for udvikling af sygdommen:

 • nedsat immunitet
 • hormonelle ændringer;
 • Ændring i surhed i vagina.

Gærlignende svampe påvirker ikke kun de ydre kønsorganer, men også de indre kønsorganer og tarmene. I svære tilfælde påvirker svampe mundhulen, spiserøret, blæren.

Normalt i vagina syrer miljø er dette det, der stopper candida reproduktionen. I tilfælde af en kombination af disse faktorer opstår sygdommen. Det er også normalt i vagina er der et gensidigt fordelagtigt forhold mellem svampe, vira af de særlige bakterier Gardnerella vaginalis af lactobacilli.

Når ubalance opstår i denne fredelige mikroskopiske verden, opstår der problemer. Hovedregulatoren er lactobacillus. De fratager candida svampe af mad. De vigtigste symptomer på thrush er tyk, hvidlig vaginal udledning. Svær kløe og brændende. Slimhinden i vulva og vagina er lyse rød i farve, blødninger let. Der kan være smerter under vandladning og samleje.

Et særligt tegn er den ubehagelige lugt af "rå fisk". Denne tilstand giver kvinden en masse problemer, da der er risiko for udvikling af komplikationer. Enhver inflammatorisk proces i skeden kan føre til stigende infektion. Af særlig fare er bakteriel vaginitis under graviditeten som en særlig kilde til infektion for fosteret.

Årsager til ikke-infektiøs kløe

Allergisk reaktion på mandlig ejaulyant. I sjældne tilfælde kan en kvinde få en reaktion, hvis en manns sædvæske kommer ind i vagina. Det virker som en almindelig allergi i form af rødme, hævelse og brændende fornemmelse.

Kløe er også en hyppig følgesvend af allergier. Særlig bekymring bør vises, hvis der opstår en sådan reaktion mellem en mand og en kone, der ønsker at have børn. Måske sker dette, hvis en mand spiser usædvanlig mad eller medicin.

Ovennævnte problemer venter på unge kvinder i reproduktiv alder.

Men der er en særlig kategori af patologier, som en kvinde måtte have i præmenopausalperioden eller i overgangsalderen. Den hormonelle baggrund af en kvinde ændrer sig. Nogle typer af hormoner erstattes af andre, men under virkningen af ​​forskellige faktorer er der fejl i forholdet mellem hormoner, så opstår følgende tilstande.

En kvinde klager over alvorlig tørhed i huden på de ydre kønsorganer i form af kløe, ubehag og brænding. Med tidenes forløb og sygdommens fremgang begynder blødt væv at undergå ændringer. Huden bliver tyndere, let skadet og undergår maceration. Labia kan glattes, indgangen til vagina kan være kritisk indsnævret. Processen over tid kan gå til skridtet. Diagnosen er baseret på en mikroskopisk undersøgelse af en hudbiopsi.

Den næste gruppe årsager til kløe i den intime zone gælder ikke for nogen sygdom, men er ikke ringere end dem i hyppigheden af ​​forekomsten blandt kvinder.

Barbering mod hårvækst er ikke meget skarp barberkniv, indgroede hår, mikrotrauma i huden og deres suppuration. Forkert brug af barberingsprodukter og bagefter. Gentagelser af sådanne fejl fremkalder irritation, betændelse og maceration af øm hud.

Personlige plejeprodukter i form af daglige puder og puder til brug under menstruation. Producenter oversvømmede supermarkedshylder med en stor mængde pakninger til enhver smag.

Men nogle gange i stræben efter billighed er kvaliteten af ​​dette produkt alvorligt påvirket. Basismaterialer har evnen til at forårsage allergier. Hvis dette sker, skal du øjeblikkeligt ophøre med at bruge dette mærke af midler og konsultere en læge.

Utilstrækkelig hygiejne Af forskellige grunde kan en utilstrækkelig mængde vandprocedurer pr. Dag provokere brænding og kløe, og der er desuden en høj risiko for at udvikle sådanne patologiske tilstande som trussel og bakteriel vaginitis.

Særligt relevante vandbehandlinger om sommeren. I løbet af denne periode fremkalder overdreven sved udseende af slid og betændelse i det intime område. Regelmæssig udskiftning af puder og tamponer, samt brug af vådservietter til intim pleje, vil hjælpe med at klare dette problem.

Disse er sygdomme, som kirurgen behandler - en prokolog. Alle af dem bringer plage til personen og manifesteres af smerte, blødning og kløe i perinealområdet.

Derudover spiller drivhuseffekten en vigtig rolle her, når der opstår en forhøjet temperatur i den intime zone. Smalle, ubehagelige stilarter af linned traumatiserer huden og slimhinderne.

Sæbe og hygiejnegeler - ofte allergiske overfor de kemiske komponenter i brusegeler, sæber, lotioner og deodoranter. Som allergener kan virke og pads, tamponer, toiletpapir.

Smøremidler, spermicider, membraner - alt dette kan forårsage uønskede reaktioner. En uønsket virkning manifesteres direkte under brugen af ​​et kondom eller umiddelbart efter samleje.

Risikofaktorer

Der er flere betingelser i kroppen, der kan bidrage til udviklingen af ​​næsten alle disse problemer på et intimt sted.

 1. Diabetes mellitus er en alvorlig metabolisk sygdom med nedsat kulhydratabsorption. I dette tilfælde krænkes lokal immunitet. I diabetes udvikler bakterielle infektioner, hovedsagelig kocci etiologi, hurtigere og forårsager komplikationer. Kløe og brænding i det intime område kan også være et øjeblikkeligt symptom på diabetes.
 2. Allergiske reaktioner - den generelle sesebilisering af kroppen til allergenet fremkalder ubehag i skridtområdet.
 3. Overwork syndrom er en langvarig stressende situation, der forårsager følelsesmæssig spænding og træthed, reducerer immunitet. Men foruden problemer med immunsystemet, depression, øget angst og angst kan der opstå paræstesier, også i kønsorganerne. Symptom på psykiske lidelser er ikke ofte kløe i forskellige dele af kroppen.
 4. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen, mangel på lever og nyrer, anæmi af forskellig oprindelse. Alle disse patologiske tilstande ændrer ikke bare den normale organisations sædvanlige funktion, men påvirker også huden og slimhinderne direkte.

Kløe i det intime område under graviditeten

Normalt må en kvinde, der forventer et barn, ikke have kløe og brændende. Skarpe hormonelle spring fremkalder reproduktionen af ​​Candida svampe og symbiotiske bakterier. Derfor, når udseendet af ubehagelige fornemmelser ikke bør vente på selvhelbredelse, men et presserende behov for at kontakte din læge.

Den anden faktor er den forventede moders nedsatte immunitet. Ifølge statistikker lider op til 85% af gravide kvinder af candidiasis. Når placenta er dannet i begyndelsen af ​​anden trimester, er der mere udledning. Det er nødvendigt at overvåge farven og konsistensen af ​​lugten af ​​disse sekreter. I tilfælde af ubehagelig lugt skal du også kontakte eksperterne. Den fremtidige mor skal være særlig opmærksom på at overholde personlig hygiejne, det er meget vigtigt for hendes helbred og barnets helbred.

Hvad skal man gøre i tilfælde af kløe

Kontakt en gynækolog. Lægen vil være i stand til professionelt at vurdere ændringer i hud og slimhinder. Evaluer typen af ​​sygdom og stadium. For at bekræfte, foreskrive de nødvendige laboratorietest:

 1. Vaginal vatpind - giver dig mulighed for at vurdere mikrofloraens tilstand og identificere patogenet.
 2. Cytologisk undersøgelse er en vurdering af ikke kun tilstedeværelsen eller fraværet af mikroorganismer, men også tilstanden af ​​cellerne i det integumentære epitel.
 3. Biopsi - en dybere analyse med undersøgelsen af ​​cellerne i epitelet i huden og slimhinderne med et submukosalt lag. Denne diagnostiske metode bruges til at diagnosticere tumorer.
 4. Generelle test - en klinisk analyse af blod og urin samt en biokemisk analyse for at identificere krænkelser af lever og nyrer.
 5. Påvisning af hormonniveauer - hormoner i køns- og skjoldbruskkirtlerne.
 6. PCR er en type analyse for tilstedeværelsen af ​​et specifikt patogen i et smear.

Behandling af kløe i det intime område af kvinder

Hvis farlige bakterier ikke er blevet årsag til kløe i den intime zone, der kan forårsage alvorlige komplikationer og kræver langvarig hospitalsbehandling, kan disse problemer løses ved hjælp af nogle få enkle regler:

 1. Hold dine kønsorganer helt rene. Udfør vandbehandling mindst tre gange om dagen. Hvis dette ikke er muligt på grund af omstændighederne, skal du bruge vådservietter.
 2. Udskift hygiejneprodukter, der forårsager irritation. Vælg daglige puder og tamponer med særlig omhu, køb ikke billige billige ting. Udskift hygiejneprodukter ikke mindre end to timer.
 3. Brug bomuldsundertøj. Vælg en behagelig stil med den ønskede størrelse.
 4. Tag et bad af antibakterielle urter.
 5. Hvis lægen ikke forbyder, skal du udføre aftørring af antiseptiske stoffer til hud og slimhinder.
 6. Brug betyder at berolige huden efter barbering.
 7. Tillad ikke mangel på vitaminer og sporstoffer i fødevarer. Vælg kostvaner, der følger alle principperne om god ernæring.
 8. Overhold seksuel hygiejne.

Vi behandler kløe i den intime zone derhjemme med folkemægler.

Enkle og effektive folkemetoder kan fjerne de ubehagelige fornemmelser af brænding og kløe i det intime område af kvinder.

Soda opløsning

I en liter kogende vand fortynder vi en teskefuld sodavand, afkøles det, så opløsningen er behageligt lunken. Den resulterende opløsning skal gøres ved at skure vagina to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Denne metode fjerner kløen, men det slipper ikke af det forårsagende middel af en ubehagelig tilstand.

Aloe gruel

Til behandling er det nødvendigt at rulle de skarlagede blade i en kødkværn, og i den resulterende opslæmning sug bomuldsspidser. efter
douching for at helbrede slimhinden i vagina, er det nødvendigt at indsætte tamponer gennemblødt i aloe juice om natten.

Jodopløsning med salt

Til douching skal du lave en opløsning på en liter kogt vand. I vandet skal du tilføje sodavand - 1 tsk, salt - 1 tsk og jod - 10 dråber. Det er nødvendigt at brænde den modtagne medicinsk løsning om morgenen og om aftenen. Denne procedure har en kombineret effekt af terapeutiske stoffer på vaginal slimhinden: udvaskning af svampe, tørring og desinfektion.

Bouillon og infusioner af kamille og calendula

Til fremstilling af helbredende bouillon i 200 ml vand tilsættes 2 spiseskefulde kamille og koges. Derefter fjernes fra ilden og insisterer i 20 minutter. Med denne bouillon gennemfører vi sprøjtningsproceduren om morgenen og om aftenen.

I infusioner af calendula og kamille urter, er det meget godt at tage stillesiddende bade, du kan også tilføje noget havsalt til disse bade. Denne enkle procedure hjælper meget godt med at klare kløe. Efter at have taget badet er det nødvendigt at tørre kønsorganerne godt.

Basil decoction

Hæld en spiseskefuld basilikum med to glas vand og kog over lav varme i 20 minutter. Den resulterende bouillon insisterer 30 minutter, filtreres og tages oralt til behandling. Det er nødvendigt at drikke 100 ml fire gange om dagen. Dette værktøj hjælper kroppen med at klare infektioner af forskellige typer.

Yoghurt og mejeriprodukter

For at genoprette og normalisere vaginal slimhinden er det nødvendigt at spise forskellige mejeriprodukter, såsom yoghurt, kefir, da de indeholder gunstige bakterier. Det er meget vigtigt at spise mejeriprodukter, mens du tager antibiotika. Foruden yoghurt er det nyttigt at tage forskellige tilsætningsstoffer, såsom acidophilus eller lactobacilli.

Narkotikabehandling

For effektiv behandling af kløe på et intimt sted hos kvinder anvendes folkemidlet i kompliceret terapi med mediatorer. Denne fremgangsmåde giver fremragende resultater og giver dig mulighed for at klare sig godt med sygdommen.

 1. Boromentol anbefales, når et lignende symptom, nemlig kløe, opstår i overgangsalderen, med aldersrelaterede ændringer, nyresygdom, dermatitis, diabetes og kolestase.
 2. Nezulin - denne salve har gode antimikrobielle og antiseptiske egenskaber.
 3. Gistan - har en god antiallergisk og antifungal virkning.
 4. Fenistil - denne salve lindrer allergiske symptomer.

Fra hormonale salver kan anbefales - Beloderm, Hydrocarthysone, Advantan.

tabletter

Behandling med piller er ordineret på hospitalet på grund af årsagerne til ubehag. For følgende sygdomme skal du tage disse lægemidler:

 • Trihopol - med trichomoniasis;
 • Suprastin, Claritin - med allergiske reaktioner;
 • Herpevir, Acyclovir - til herpes;
 • Metronidazol - med gardnarella.

konklusion

Afslutningsvis skal det mindes om, at kvinders sundhed er direkte afhængig af kvinders fornuft og overholdelse af enkle regler om personlig hygiejne. Kvinders hovedfunktion er at bære og føde sunde afkom. Kløe i det intime område af kvinder og dets årsager kan forårsage alvorlig skade på kroppen. Somme tider på grund af sundhedsproblemer forbliver kvinder urene, det kan permanent forgifte liv og ødelægge ægteskab.

I tilfælde af et sårt problem skal du straks kontakte en læge, der vil ordinere dig en effektiv og sikker behandling.

6 bedste barberingsprodukter

Hvordan lærer man at trække ud øjenbryn tråd uafhængigt?