Shugaring første gang

Om shugaring så meget er skrevet og fortalt, at du kan blive forvirret. Nogle siger, at sukker depilation kun kan gøres i salonen. Andre roser deres hjemmelavede pasta og overbeviser sig selv, at det er mere behageligt at fjerne hår derhjemme, især i bikiniområdet.

Selvfølgelig har mesteren i salonen færdigheder og erfaring, men hvis du indstiller og ordentligt forbereder alt, hvad du har brug for, vil det ikke virke kompliceret.

Husk! Shugaring er lidt smertefuld, besværlig, men en glat krop vil glæde 3-5 uger.

Sådan forbereder du dig til den første shugaring

Forberedelse bør starte med køb af pasta og nødvendige hudplejeprodukter.
Bestem din hårtype og få den nødvendige pasta stivhed. Første gang er det bedre at bruge mediumdensitetspasta. Det spredes næsten ikke og holder sig ikke i hænderne, det er godt rynket og let påført huden.

For shugaring ved hjælp af en bandage metode, er det bedre at købe pasta i en patron og strimler til depilation, det er lettere.

Sukkermasse kan tilberedes hjemme. Med den rigtige teknologi til forberedelse til effektivitet vil den ikke give professionelt middel. På fabrikken og i hjemmet pasta brygges fra sukker.

Før shugaring er det nødvendigt at behandle huden med et desinfektionsmiddel. Mange lotioner er til salg før depilation, som renser og køler huden, forhindrer udseende af betændelse og irritation. Disse midler kan erstattes med alkohol eller chlorhexidin.

For at fjerne overskydende fugt og beskytte skal huden have brug for talkum. Men hvis du ikke kan købe det, kan du pulver huden med babypulver i ekstreme tilfælde med mel eller stivelse.

Efter shugaring skal du forsyne huden med passende pleje. Kosmetik efter depilering ARAVIA er egnet til dette formål. De indeholder: urteekstrakter; frugtsyrer, forsigtigt exfoliating epidermis skalaer; stoffer, der bidrager til langsommere hårvækst. Chlororgidin kan bruges til desinfektion.

Hvad skal længden af ​​håret være?

Hvis du gør sukker depilation for første gang, er det ønskeligt at vokse hår op til 6-7 mm. De bliver bedre fanget af pastaen.

Langere hår kan skæres. Ved efterfølgende procedurer vil 3-5 mm være tilstrækkeligt.

Hvilken effekt opnås

Efter en korrekt udført procedure skal huden forblive ren og glat. Mange kan på grund af manglende erfaring eller hudfunktioner have blødt, fluffet hår eller hamp. Enkelt hår er plukket med pincet.

Med regelmæssige procedurer svækkes hårsækkenet, håret vokser langsommere og bliver tyndere og lettere.

Gør det ondt

Træk hår fra roden kan ikke kaldes en smertefri og behagelig procedure. Nogle kan endda afvige fra denne metode til fjernelse af hår. For andre er det en helt tolerabel følelse. Første gang vil helt sikkert være mere smertefuldt end det næste, så nægter ikke sukkerafhugning efter den første procedure, det bliver lettere i fremtiden, og resultatet bliver bedre.

De fleste kvinder, af hensyn til glat hud, er enige om at være tålmodige. De med lavt smerte tærskel kan tage en pille med tempalgin, nurofen, ibuprofen før proceduren.

Stop smerte:
- Emla creme;
- midler til lokalbedøvelse af huden Lys dep;
- Lidokain Spray.

Vær opmærksom!

Smerte forsvinder, hvis du efter at have fjernet sukkerpasta, rører ved det behandlede område i nogle få sekunder med din hånd.

Sterk spænding i huden under brugen af ​​sukkermassen og på tidspunktet for rive vil ikke kun fjerne alle hårene, men også reducere smerte.

Over tid vil huden vænne sig til dette stress, håret bliver tyndere og mere sjældent, og efterfølgende procedurer vil være mindre smertefulde.

Hvad skal man gøre efter proceduren

Efter hårfjerning fjernes resterne af pastaen med en baby våd klud eller vand. Det er praktisk at bruge kosmetisk mineraliseret vand. Det vil lindre irritation, berolige og fugt huden.
Webstedet kan behandles med chlorhexidin eller furacilin opløsning.

Svag irritation og rødme er normale fænomener, der forsvinder efter et par timer. I denne periode er det ønskeligt at fugte huden med ARAVIA olie med lavendel ekstrakt.

Alvorlig betændelse kan fjernes med panthenol, aloe juice, kamille afkogning.

For at undgå indbrud af brudt hår er det nødvendigt at gøre let peeling to gange om ugen og brug kosmetiske midler mod indgroet hår. For eksempel indeholder ARAVIA-lotioner glycolsyre for at fjerne døde hudceller. Det øvre lag af epidermis bløder og hårene lettere at gå ud.

Daglig gnidning med salicylalkohol og massage med en hård vaskeklud hjælper med at forhindre indfødning af hår.

Shugaring bikini første gang

Huden er forberedt, såvel som til depilering af andre zoner. Bikiniområdet er særligt følsomt. I mangel af færdigheder kan proceduren forsinkes, så det er ønskeligt at anvende en bedøvelsesmiddel. For at reducere smerte og et bedre resultat anbefales det at anvende pastaen til små områder.

I det intime område vokser håret i forskellige retninger. Denne funktion skal overvejes ved overlejring af sukkermassen. Normalt shugaring bikini med hensyn til hårvækst udføres i 9 - 10 receptioner.

For første gang er det bedre at prøve at fjerne håret ved hjælp af en bandage metode og bruge pastaen i patronen. Denne metode er mindre traumatisk.

Hår i bikiniområdet er ret stramt. For at opnå et godt resultat anbefales det at anvende en tyk pasta til manuel udstyr.

Tips

 • For at forhindre betændelse og irritation skal du behandle huden grundigt inden proceduren.
 • Påfør pastaen kun mod væksten af ​​hår og fjern væksten.
 • Jo skarper bevægelsen i adskillelsen af ​​sukkermassen, jo mere effektiv proceduren og mindre smerte.
 • Prøv at holde pasta kontakt med hænderne på et minimum.
 • Fjern pastaen parallelt med huden, så bliver der ingen blå mærker.
 • Ved påføring af blandingen og på tidspunktet for fjernelse spændes huden.
 • Overdriv ikke pastaen på ét sted.
 • Efter shugaring to eller tre dage må man ikke bære stramt tøj og undertøj, ikke solbade, ikke besøge saunaen, gymnastiksalen.

Måske er den første sukkerafskalning derhjemme ikke helt glat. Men du vil se, hvor behagelig det er i 3-4 uger at glemme barbermaden og de spikede hår. Og næste gang kan du undgå fejl.

Første gang i første klasse: hvordan man vælger en shugaring dyb bikini

På trods af at epilering af den dybe bikinizone er en standard og velkendt procedure, som i dag udføres i næsten enhver skønhedssalon, kan mange unge damer stadig ikke beslutte sig for sådan behandling. Og oftere er det forbundet ikke blot med frygt for smerte, men også med en følelse af tilbageholdenhed foran mesteren. Hvis en kvinde beslutter sig for at holde en shugaring efter en barbermaskine for første gang, skal hun forberede sig ikke kun moralsk, men også fysisk. Kun i dette tilfælde kan du regne med et fremragende resultat og fraværet af bivirkninger.

Om proceduren

Sukker hårfjerning - en metode til at fjerne overskydende vegetation ved hjælp af en særlig karamel. Ifølge handlingsprincippet svarer behandlingen til voksning, den eneste forskel er, at voksning anvendes til voksning og karamel bruges til shugaring.

På grund af den unikke elastiske konsistens pakker sukkermassen ikke kun hårene ind, men trænger også ind i pæren, mens sammensætningen fjernes sammen med roden under jerkbevægelsen. Den utvivlsomme fordel ved shugaring er, at den lindrer håret i mindst 3 uger, og sørger også for huden.

Shugaring bikini område

Hårfjerning i det intime område ved hjælp af sukkerpasta er en meget bekvem metode, der kan hjælpe med at løse mange problemer. På grund af deres uerfarenhed ved nogle unge damer ikke hvilken sukkerfjerningsmetode der skal bruges til behandling af bikiniområdet.

I dag er de mest populære banding og manuelle teknikker. Erfarne beauticians at fjerne vegetation i det intime område anbefales at bruge manuel shugaring teknik. På trods af at denne behandling tager længere tid, og implementeringen kræver visse færdigheder, anses den stadig for mere egnet og mindre traumatisk for følsom bikini hud.

Banding teknologi er også veletableret, men er ikke så hygiejnisk. Ved anvendelse af karamel bruger de fleste mestre en fælles spatel, som efter påføring af sammensætningen til klientens hud igen placeres i en krukke med karamel til indsamling af den næste batch. Under disse handlinger falder mikrober og bakterier fra klientens hud i en krukke sukkerpasta, som senere bruges igen til behandling. For at beskytte dig mod infektion bør man foretrække manuel behandling.

Hvor lang tid en shikaring dyb bikini er færdig, og hvor ofte det skal udføres, afhænger ikke kun af klientens individuelle karakteristika, men også på masteroplevelsen. Normalt begynder pubic hairs at dukke op efter 12-16 dage. I zonen af ​​en dyb bikini forekommer vegetationen først efter 3 uger (her vokser hårvæksten). Mest sandsynligt skal behandlingen udføres hver 4-6 uger.

Sukkerepilation af benene

I forhold til det intime område er hårfjerning på underbenene nemmere. Da epidermierne på benene er mindre følsomme, tolererer piger en sådan procedure meget lettere, selvom det tager længere tid. Både manuelle og bandage shugaring teknikker er egnet til at fjerne hår på ben.

Masteren vælger oftest proceduren for udførelse af proceduren afhængigt af hans færdigheder og præferencer. De fleste mestere stopper ved den manuelle teknik. Dette skyldes det faktum, at for meget pasta forbruges med bandage shugaring af benene, hvilket gør proceduren uøkonomisk.

Da hårene på benene vokser lidt hurtigere, vil skygger af underekstremiteterne være nødvendige oftere end i bikinizonen. I de fleste tilfælde begynder stubben på benene at forekomme efter 2-3 uger, men du skal besøge kosmetologen hvert 25-30 dage.

Hvis du skinner regelmæssigt, bliver håret på det behandlede område i 8-10 måneder mere sjældent og tyndt. Nogle piger hævder, at efter 2-3 år med regelmæssige procedurer, stopper hårvæksten i det epilerede område næsten helt.

Forberedende fase

Hvis jeg shugaring for første gang, anbefales kosmetologer altid at spørge mesteren, hvordan behandlingen skal udføres, og hvilke regler skal følges som forberedelse til proceduren. Det er vigtigt at huske, at det endelige resultat med ca. 40% afhænger af, hvor godt epidermis er forberedt.

Tips til forberedelse til hårfjerning zone bikini

For sukkerpasta til arbejde skal hårets længde ligge inden for 4-5 mm. Derfor anbefales den sidste tid til barbering i 5-7 dage før sessionen. Hvis hårene er for korte, vil karamel ikke "mate". For langt hår behøver heller ikke at vokse, fordi proceduren i dette tilfælde kan være smertefuld og mindre effektiv. Ifølge reglerne for depilation skal du også huske følgende punkter:

 • dagen før shugaring bikini området bør du ikke gå til solarium og gå til stranden;
 • på dagen for proceduren er det værd at nægte at besøge gymnastiksalen og øget fysisk anstrengelse, da dette vil fremkalde øget sved;
 • Før sukker hårfjerning er det forbudt at bruge cremer og lotioner, da deres fugtighedsgivende ingredienser kan forstyrre klæbens adhæsion til hårene;
 • Hvis en pige har en lavere smertegrænse, anbefales det at drikke 2 tabletter af en hvilken som helst bedøvelse en time før epilering af en dyb bikini.

Forberedende stadium for shugaring ben

Forberedelse til sukkerepilation af ben går på samme måde. Pigen skal også vokse hårene til den ønskede længde, det anbefales også at skrubbe dagen før proceduren. Da benets sukkerepilation er mindre smertefuldt, er der ikke behov for at tage smertestillende midler med en normal smertegrænse.

Hvordan man vælger en shugaring bikini

Mange kvinder er flov over at gå til bikini epilation og udskyder hele tiden denne procedure, fratager sig muligheden for at nyde glat hud i lang tid. Masters siger, at når shugaring en dyb bikini er færdig, er begrænsning et naturligt psykologisk svar, men det er ikke en grund til at nægte en sådan behandling. Hvis en kvinde ikke ved hvordan man bestemmer sig for en shugaring dyb bikini, vil følgende argumenter hjælpe dig med at slappe af og lave en aftale med mesteren:

 1. En erfaren specialist udfører en sådan procedure flere gange om dagen og er allerede vant til alle slags "typer". For en kosmetolog er hårfjerning i det intime område arbejde, og ikke mere.
 2. Med en meget stærk begrænsning anbefales det at "kende" med mesteren nærmere. For det første er det nødvendigt at gøre epilering af armhulene og hænderne, og under den næste procedure til at behandle benene. I løbet af denne tid vil klienten kunne etablere kontakt med mesteren, og bikini hårfjerning virker ikke så skræmmende.
 3. Det er nødvendigt at behandle en bikini epilation, samt enhver anden kosmetisk service, for hvilken der betales penge.
 4. I praksis mødte hver mester klienter, der også var bange for at udføre hårfjerning i det intime område, men efter at de havde gået igennem den første session og indså, hvor komfortabel og praktisk shugaring var, blev de faste kunder af skønhedssaloner.

anmeldelser

Ifølge bekendtgørelser fra shugaring fans er det ret svært at beslutte at fjerne hårfjerning i bikiniområdet for første gang. I de fleste tilfælde havde pigerne brug for ca. 2 måneder til at mentalt tilpasse sig og lave en aftale. Næsten alle de damer, der har gennemgået proceduren, sørger for, at den første session var meget bedre, end de forventede. Følelsen af ​​tilbageholdenhed passerer bogstaveligt et par minutter efter, at masteren begynder at arbejde. For at slappe af og føle sig mere behagelige rådgiver pigerne begyndere til at starte en samtale med mesteren og forsøge at "lave venner" med ham.

konklusion

Du er velkommen til at gå til shugaring bikini er ikke det værd. Det er nødvendigt at forstå, at denne procedure er normalt arbejde for en specialist, og han vil ikke opdage noget nyt for sig selv. Hvis du har længe ønsket at slippe af med håret i bikinizonen, er det bedre at bare tage og tilmelde sig en session, snarere end at vind selv. Og så er der ingen steder at trække sig tilbage.

Gør det ondt for shugaring for første gang

Når kvinder beslutter sig for en kosmetisk procedure shugaring, er hun mest bekymret over, om det er smertefuldt for første gang at gøre hårfjerning.

Shugaring er en af ​​de ældste metoder til depilation kendt for mand i mindst flere tusinde år. Allerede i det gamle Egypten, skønheder, der ønskede at slippe af med uønsket hår på intime steder, brugte tykt karamel til kosmetiske procedurer. I løbet af denne tid er problemet med alvorlig smerte blevet løst.

Lad os fortælle, hvad smerten under sukkerepilationen afhænger af, og hvad er måderne til at reducere det, da der ikke er nogen måde at lægge smerten overhovedet på.

Gennemførelse af proceduren for første gang

Eksperter anbefaler at depilere bikiniområdet for første gang med en mester, der har specialiseret sig i denne form for kosmetisk kirurgi. En ekspert vil bidrage til at gøre alt korrekt, reducere smertefulde fornemmelser ved hjælp af specialværktøjer.

Hvis forlegenhed eller omstændigheder ikke tillader adgang til en specialist, skal en kvinde, der har besluttet at udføre en sådan operation, følge en række grundlæggende regler.

Den første regel - for den begivenhed, du skal forberede på forhånd moralsk. Hvis hele tiden at tro at det gør ondt, vil hjernen tune ind i det negative, og den mindste nervøse irritation bliver til en skræmmende tortur. Det er bedre at behandle proceduren som noget almindeligt, som f.eks. Børster i tænder eller skære negle. Det anbefales at behandle bikiniområdet i perioden med den mindste fysiske aktivitet, idet man har hvilet på forhånd og slapper af.

Den anden regel - huden skal være forberedt på proceduren. For ikke at gøre ondt med at gøre shugaring, skal huden først dampes ordentligt. Varme fra varmt vand vil udvide porerne, hvilket vil lette fjernelsen af ​​hårsækkene.

Det er vigtigt at huske: Før du bruger den færdige pasta, skal huden tørres ordentligt. Og anvend ikke fede masker, brug cremer og olier. Men peeling er meget velkommen, fordi det vil hjælpe med at udføre operationen for første gang med minimal smertefulde fornemmelser.

Den tredje regel er at holde anæstetiske ved hånden. Disse kan være specielle kosmetik, for eksempel cremer. Til depilation i en intim bikini anbefaler eksperter lidokain. Denne spray påføres i et tykt lag til det hudområde, der er beregnet til operationen. Fra oven er det dækket af folie og efterladt i 2-3 timer. Derefter mister huden sin følsomhed, og hårfjerning er ikke så smertefuldt. Eller endda uden ubehag.

Vi overvinder smertegrænsen

Gør det shugaring en dyb bikini? Det hele afhænger af den personlige følsomhed overfor smerte.

Eksperter identificerer 4 typer af bærbarhed:

 • lav tærskel med et lille interval
 • lav tærskel med høj afstand
 • høj tærskel med et lille interval
 • høj tærskel med høj afstand.

I det første tilfælde kan selv den mindste smerte forårsage besvimelse. I sidstnævnte lider personen roligt selv alvorlige fysiske skader.

Ifølge psykologer er spørgsmålet smerteligt eller ej - ren psykologi. Det er meget vigtigt at positivt indstille sig til den kommende operation. For at øge smertens tærskel kan være på andre måder. For eksempel føre en aktiv livsstil. Eller træne kroppen liggende på et tæppe med nåle (Kuznetsov applikator, Lyapko applikator). Disse klasser vil lære dig at ignorere smerten og endda ignorere den.

Nyttige tips

Specialister-skønhedseksperter, som regelmæssigt laver shugaring i bikiniområdet, anbefaler ikke kun at forberede på forhånd til den kommende operation. Der er mange små hemmeligheder, der gør proceduren mere behagelig og vellykket.

 • Når du laver shugaring, skal du overveje, at graden af ​​ubehagelige fornemmelser afhænger af hårets længde. Jo mere de er, jo sværere er det at fjerne dem. Det anbefales ikke at hårlængden overstiger 4 mm. For procedurer, der udføres for første gang, kan denne indikator være op til 6 mm.
 • Det er nødvendigt at gøre proceduren i et behageligt miljø. Det bør arrangeres på en sådan måde, at det var bekvemt for en kvinde at anvende pastaen selv på de mest vanskelige steder. For eksempel, brug en stol eller afføring, som er praktisk at sætte din fod.
 • For at gøre proceduren mindre smertefuld, skal du behandle små områder. For at gøre dette skal du tage små stykker pasta, der dækker depilationsområdet i etaper. Samtidig vil det være muligt at grundigt rense de intime steder fra vegetationen.
 • Karamel påføres huden mod hårets vækst. Og fjernet i modsat retning, væksten af ​​hår.
 • For at gøre processen så komfortabel som muligt, bør pastaen ikke være for hård, men temmelig tyk. Dette vil forbedre grebseffekten. For at opnå den ønskede konsistens anbefales det at opvarme blandingen, inden proceduren startes. For at gøre dette skal du bruge et vandbad, som giver dig mulighed for at opnå den ønskede temperatur og densitet.

Fordelene ved shugaring

I bikini-zonen har shugaring vist sig at være en af ​​de mest effektive depilatorer. Dette opnås på grund af materialets høje elasticitet og dets fikseringsegenskaber. Tykkede karameller strammer fast til hårene og fjerner dem selv på svært tilgængelige steder.

Ud over effektiviteten har shugaring andre attraktive kvaliteter. På denne måde:

Klar-til-spis karamelblanding har en temperatur på ca. 36-37 ° C, hvilket eliminerer forbrændinger. Sukker forårsager ikke irritation på huden, og du kan købe det hos enhver købmand.

Desuden giver denne form for depilation yderligere hudpleje. Karamel fjerner godt døde hudskalaer, der fremmer foryngelse. Mulig smerte kompenseres af positive resultater. Men det viser sig, at du kan gøre proceduren og ikke så smertefuld som det ser ud ved første øjekast. Hvordan kan du reducere ubehag?

Hudpleje regler

Efter proceduren kan ikke:

 • gå til saunaen
 • brug deodoranter
 • besøge solarium;
 • gøre sport.

Desuden bør du forlade trange syntetiske.

Lotioner og cremer bidrager til hurtig genopretning af huden. Steder, der er blevet rengjort, bør fugtes regelmæssigt. Og på den anden dag kan du lave en let mekanisk peeling.

Ved at overholde disse anbefalinger vil kvinder være i stand til at gøre shugaring ikke for smertefuld og endda en behagelig procedure.

Hvordan forbereder man sig på shugaring for første gang hvad man skal gøre?

For at blive ejer af en glat og silkeagtig hud, selv i et følsomt område, er det nok at tilmelde sig en shugaring. Minimale omkostninger ved penge og tid garanterer en positiv effekt.

For at fjerne uønsket hår anvendes sukkermasse med tykk konsistens. Yderligere ingredienser er essentielle olier, citronsaft. De blødgør huden, giver et langsigtet resultat. Proceduren kan udføres i kabinen eller hjemme.

Forberedende fase

Mange er interesserede i spørgsmålet: shugaring - gør det ondt? Overholdelse af de forberedende foranstaltninger vil reducere smerte under proceduren, øge dens effektivitet. For dem, der gør shugaring for første gang, skal du omhyggeligt studere anbefalingerne fra forberedelsesfasen:

 1. Hårpræparation. 7 dage før proceduren bør hår ikke fjernes ved andre metoder til hårfjerning. Håret skal vokse til den ønskede længde (fra 3 til 8 mm). Den ideelle længde er 4-5 mm. Efter voksaflejring er en længde på 3 til 4 mm tilstrækkelig (de vokser cirka en uge) og efter hårfjerning med en barberkniv, fra 5 til 7 mm. En barberskive gør håret stærkere, så når det skal shugaring, skal det vokse længere (1,5-2 uger). Hvis hårets længde overstiger 8 mm, anbefales det at anvende en anden metode til hårfjerning og vokse dem til den anbefalede længde. Hvis anbefalingerne ikke følges, vil proceduren være smertefuld. For dem, der står overfor shugaring for første gang, der har en lav smerte tærskel, anbefales det at bruge en lokalbedøvelse. Det vil reducere følsomheden af ​​huden, sikre at proceduren er smertefri. Især smerteligt dyb bikini.
 2. Rensning af huden. I stedet for proceduren skal du fjerne fedt og rester af kosmetik. Skrubbering fjerner cornified epithelium. Derefter skal epilationsstedet desinficeres. For at gøre dette skal du bruge den sædvanlige talkum eller en særlig lotion til hårfjerning. Talc giver pasta bedre at dække håret, giver effektiv fjernelse.
 3. Forbereder pasta. Sukkerpasta skal være lidt varm.

Efter første gang vil uønsket hårlinje falde, blive blødere og mindre hyppige. Anden gang og efterfølgende procedurer vil håret vokse mindre. For at gøre dette skal proceduren udføres månedligt. Men for evigt slippe af med hår ved hjælp af shugaring umuligt.

Uønskede handlinger

24 timer før proceduren skal du ikke besøge solariumet, brug ikke wraps og garvning. Direkte på dagen for shugaring anbefales ikke:

 • Brug skrubemidler og peeling - de beskadiger huden.
 • Påfør en fugtighedscreme eller lotion - de skaber en fed film, der ikke tillader sukkerpastaen at blive jævnt påført huden.
 • Stærkt fysisk anstrengelse, besøg på badet og saunaen - alt, der fremkalder svampens frigivelse.

Indgroet hår

Epilation kan forårsage unormal hårvækst, hårvækst. Det indgroede hår kan være overfladisk, i hvilket tilfælde det nemt kan fjernes med pincet. Det indre hår er under huden. Forsøg ikke at presse det straks. Den første til at eliminere den inflammatoriske proces, for eksempel ved at anvende ichthyol salve. Efter fjernelse af betændelse kan indgroet hår fjernes.

En af fordelene ved shugaring-proceduren er, at håret ikke vokser efter det. Undtagelsen er en forudsætning for indvækst. Anden gang og efterfølgende tider vokser hårene svage og tynde. Derfor, for at gøre det lettere for dem at vokse gennem huden, har du brug for en skrubbe. Det bruges mindst 2 gange i løbet af måneden. 7 dage efter fjernelse med sukkerpasta og 3 dage før proceduren.

irritation

Den første procedure ledsages normalt af hudirritation. Det manifesterer sig i form af rødme eller udseende af røde pletter. Så reagerer huden på mikrotrauma i processen med at fjerne håret med pæren.

Seks timer efter sukker er hårfjerning ikke anbefalet at tage et bad, gå til poolen eller motion. Særlige cremer eller lotioner efter shugaring berolige huden, forhindre rødme og irritation. Hvis der dog forekommer stikkende varme på huden, behandles hvert kimen med salicylsyre. I løbet af dagen forsvinder tegn på irritation.

Shugaring for første gang? Sådan forbereder du dig

Skal du for første gang? Hvordan man forbereder sig på en sådan ansvarlig procedure, ved det ikke? Ja, og gå skræmmende... Mange er bange for smerte, usikkerhed. De ved ikke, hvad der vil ske på kosmetologens kontor, de er flov. Som følge heraf udsættes besøget, en gammel god barbermaskine tages i hånden. Og meget forgæves!

Et par ord om shugaring

Shugaring (sukker depilation) har længe vundet hjerterne af kvinder. Det antages, at dette er en af ​​de mest effektive, lavt effektive, overkommelige metoder til at slippe af med overskydende vegetation (laser hårfjerning, fotoepilation tages ikke i betragtning - et andet niveau).

Håret fjernes ved hjælp af sukkerpasta, som påføres huden og med en skarp bevægelse går ned sammen med håret. Shugaring giver dig mulighed for at fjerne hår fra enhver del af kroppen - arme, ben, armhuler, bikini område. Det ser ud til at alt er enkelt - det er! Men alligevel er træning nødvendig, selv for kvinder, der opleves i denne henseende. Hvad skal man sige om newbies!

Sådan forbereder du dig til den første shugaring

Først og fremmest skal du vokse den ønskede længde af håret før du går til salonen. For kort hår, pasta vil ikke kunne fange, og du vil forlade med hvad du kom. Langt hår er uønsket, fordi det ikke kan komme ud første gang, bryde af. Så du er nødt til at lide meget længere og måske blive irriteret efter en depilationssession. Den optimale hårlængde er 5 millimeter. Hvis de er lange, så er det bedst at klippe dem selv, for ikke at opleve unødig stress på en kosmetologs kontor.

Hvis du skal fjerne håret fra benene eller arme, skal du behandle huden med en skrubbe på dagen for turen til salonen. Det fjerner overskydende hudpartikler, hvilket betyder, at proceduren bliver mere effektiv. I intet tilfælde før proceduren må du ikke anvende creme på huden - det vil danne en film, og sukkerpastaen kan ikke klæbe tæt på overfladen. Effektiviteten af ​​proceduren vil falde.

Hvad angår området med dybe bikini eller armhuler, så er måske speciel træning ikke nødvendig. Det vigtigste er hygiejne. Og selvfølgelig er skrubbe ikke gældende i dette område.

Vil det blive ondt i løbet af proceduren?

Ofte stillede nyankomne. Ak, ja! Især for første gang. Især i bikiniområdet, hvor der er meget delikat hud og mange nerveender. Kald denne smerte umuligt. Alt er helt tolerabelt. Nogle endda klarer at læse bøger under depilation. Alle individuelt.

Aldrig shugaring umiddelbart før eller under din periode. I løbet af denne periode sker hormonel justering, smertens tærskel falder, det vil være meget mere smertefuldt end det kunne være. Den bedste tid til shugaring er 3-4 dage efter menstruationens afslutning.

Hvis du stadig er bange for smerte, så en time før proceduren, drik en lysbedøvelse, og på kontoret bruge en særlig bedøvelsesalve. Det sælges i et apotek.

Hvad sker der på kontoret

Kosmetologen desinficerer overfladen af ​​kroppen, trykker den med talkumpulver. Desinfektion er nødvendig for at forhindre infektion i kroppen (efter hårfjerning, mikroskopiske sår forbliver på huden - porten til infektionen). Talc giver perfekt vedhæftning af shugaring pasta til huden.

Opgaven er at slappe helt af, ikke at klemme. Ellers vil det være meget mere smertefuldt. Du kan hjælpe mesteren og under hans ledelse at stramme huden i det depilerede område. Men i princippet vil kosmetologen klare sig selv.

Sukkerpasta påføres hårets vækst - i dette øjeblik vil du allerede føle ubehag, huden vil strække sig. Derefter klæber skærmen kraftigt ned på hårets vækst. Smerten opstår skarpt, men hurtigt passerer, især hvis det er lidt at klappe på et ømt punkt.

Forfølgelsen varer ikke længe - for eksempel tager det cirka 20 minutter at nå et dybt bikiniområde. Det tager cirka en halv time at stå op.

Efter proceduren vil mesteren fjerne det resterende sukker og desinficere huden. Hvis det ønskes, kan man anvende en beroligende lotion. I hjemmet anbefales det at tage sig af huden i flere dage, brug scrubs kun efter tre dage (anbefales stærkt til forebyggelse af indvækst i håret, selvom denne risiko er minimal under shugaring). Sørg for at opbevare med en speciel lotion eller creme til langsom hårvækst. Effektive ting.

Hvor meget koster en shugaring?

I gennemsnit koster et dybt bikiniområde 700-1000 rubler - meget afhænger af salonen selv, niveau, placering. Ben - ca. 1000, armhuler 500 rubler. I princippet er det ret budget, i betragtning af at proceduren skal udføres ca. en gang om måneden.

Lad os tale om det psykologiske humør

Sådan forbereder du dig til den første shugaring fra et psykologisk synspunkt? Hvis vi taler om en dyb bikini, er mange piger flau for at overlade dette intime område til en fremmed. Forgæves! Du er ikke genert om gynækologen? Tag lægen som læge. For det første vil der naturligvis være psykisk ubehag, men så vil du vænne dig til det. Og alligevel gør en kosmetolog en dyb bikini til en forandring mange gange - er det værd at være genert? Han ser patienten i dig også! Så tag af tæthed og fremad, til skønheden og glatheden af ​​huden.

Du shugaring for første gang. Sådan forbereder du dig på fortsættelsen, for nu bliver du en hyppig besøgende til skønhedssaloner. Anbefalingerne er de samme! Kun nu skal man smide barbermaskinen!

Hvis du barberer dit hår igen, så vil smerten under den næste shugaring kun øges.

Nå, hvis du skinner regelmæssigt, vil hårene tynde ud, tynde ud og smerten hver gang bliver svagere.

Shugaring for første gang

Første gang i sessionen)

For dem der først vil prøve på sig alle de glæder af shugaring, er det værd at overveje nogle punkter.

1. Hårlængde. Siden barberingen er håret ret hårdt og groft, vil den ideelle længde for den første gang være 5-7 mm. Mere er bedre end mindre.

2. Smertefornemmelser. Jeg vil ikke lyve, det vil være smertefuldt. Et eller andet sted mindre, et eller andet sted. De mest ømme og følsomme områder i armhulerne og bikiniområdet. Over tid, hvis du ikke vender tilbage til barbermanden, vil antallet og densiteten af ​​håret betydeligt falde henholdsvis og smerten med dem. Et bevist faktum er, at shugaring-proceduren er mindre smertefuld efter menstruationscyklussen end før.

3. Skamhed. Det er som at gå til lægen.

Føreren opfatter din krop som en genstand for arbejde, og intet andet. Vælg en guiden med hvem du nyder at snakke, som du kan lide, og så vil ubehagelige øjeblikke for dig hurtigt glatte ud.
4. Anbefalinger før og efter. Før proceduren skal du ikke bruge kremfløde og deodorant (hvis det depilerede område er en armhule), helst et let skrælle en dag før sessionen, hvilket vil løfte hårene og forbedre arbejdskvaliteten.

Efter proceduren skal det første brusebad være uden vask og gel, nok varmt vand. Et stykke tid er folliklerne åbne og kosmetik med dufte og farvestoffer kan forårsage irritation. Har du brug for det? Jeg tror ikke)

Også i de næste 12 timer anbefales det ikke at besøge saunaen, solariumet, motionsrummet.

Glem ikke at skrubbe og fugt din hud godt i intervallerne mellem depilations. Vær sund og smuk!

Shugaring i kabinen - anmeldelse

Min første gang. Dyb bikini. Næsten tilståelse)))

forhistorie

Min hud er følsom, især i bikiniområdet, bare en vagt, efter barbering eller fløde skal du hælde en flok lindrende cremer og ikke glemme at smøre yderligere 3-4 dage efter, ellers begynder forfærdelige stærkere irritationer, røde pustler selv på nogle steder. Du skal bære sømløse undertøj på sådanne dage og smøre det og smøre det med cremer for at lindre irritation. Og for effektivt at hjælpe mig lidt, hvilken slags creme hjalp, og så gik jeg til at lide. Jeg gik til LINLINE-klinikken for en COOL-epilering, men i betragtning af de høje omkostninger (5.500 rubler et bikiniområde) og det faktum, at jeg 7 gange kun modtog det mindste skaldede sted på al min hårdhed, så forlod jeg det. Til forsvar kan jeg dog sige, at denne plet voksede over det langsomste af alle hår i endnu 3 år, så væksten blev nede med alle.

Jeg skiftede til fløden og det blev lidt bedre, men ofte kunne jeg ikke bruge cremen og måtte afhente nogle irritationer fra fløden, overlejret på de andre fra barbermaden og generelt det mareridt, der fungerede. Creme og beroligende creme lindrende liter og mindre.

Og så kom det før brylluppet, jeg forstår at jeg har en åben kjole. det er nødvendigt at være perfekt hele dagen lang fra hoved til tå og barbering vil ikke gøre (om aftenen vil for eksempel "hamp" blive vist, og som sådan vil jeg hæve min hånd og taaaam sorte prikker bliver. Noooo)

Så jeg besluttede mig for at tilmelde sig armhulerne og samtidig en dyb bikini. ooh

Om prisen og indsæt:

Brug sukkerpasta (mange af hendes opskrifter på internettet). I salonen, som jeg gik, laver de pasta selv, de køber ikke. Derfor koster proceduren for salonen billig. Deep bikini - 700 rubler., Armhuler - 250 rubler. Derhjemme ved jeg, at piger tager billigere rubler til 100-200 til en dyb bikini og rubler til 50-100 rubler til armhuler.

På det tidspunkt er selve proceduren ikke lang.

Armhuler tager ca. 5 minutter, dyb bikini - 20 minutter.

Forberedelse af proceduren:

Oooh, for mig var det smertefuldt. Det var nødvendigt at vokse 1 cm, som jeg fik at vide, det var kun nødvendigt, når du først gik, for dem, der genbruger denne længde, er meget mere humane - 5 mm. Bikini er okay)) men armhulerne, det er varmt på gaden, og jeg bærer T-shirts med en pose, der ikke er helt kort. Nå, det er okay, jeg oplevede det.

Og så selve processen:

Hun kom i sved, klædte sig bag en skærm, læg sig ned på en sofa. Shugaring udføres fra toppen ned, dvs. hvis du kom til alt, så i begyndelsen er de fjernet fra ansigtet, så fra kroppen og endelig af benene.

Jeg begyndte at lave armhuler. For det første sprøjter specialisten (pigen) stedet med talkumpulver for at fjerne fugt fra huden for effektiv fjernelse af håret. Desuden har hun handsker i hendes hænder, tager sukkerpasta i hendes hænder, forresten på kontoret hun lugtede sindssyg karamel)) begynder hun at anvende, som om vi vinker ind i huden mod hårvækst, er følelsen ubehagelig selvfølgelig allerede på dette stadium. Og derefter med skarpe bevægelser tårer den af ​​pastaen på hårets vækst fra huden. uuuuu såret skadet ondt. og begynder straks at klappe på huden, som forresten hjælper meget! Nå, og så videre, indtil det fjerner helt. Dernæst drys noget beroligende.

Og så indså jeg, at jeg ikke kunne gøre en dyb bikini uden bedøvelse. Hvordan går hun.

. Anæstesi.

Spray en lokalbedøvelse, en lille kniv, hvor den falder.

Dæk stedet med en film og i 15 minutter slapper du af. Hvilke slags fornemmelser som følelsesløshed, som i tandlægen, selvfølgelig ikke, tror ikke. Og efter bedøvelsen føler du smerte, og jeg følte det stærkt, jeg er bange for at forestille mig, hvad det ville være uden det.

. Resultat.

Efter huden er glat, lyserød (det ville stadig ikke være sådan), der er ingen synlige betændelser, lidt blod (prikker, hvor håret blev trukket ud). Huden forbliver følsom for en anden dag, så går alt væk.

Efter første gang vil håret ikke vokse 10 dage ca., efter den anden - 2 uger, og så videre, mens smertigheden af ​​procedurerne vil falde flere gange, fordi og håret bliver tyndere og mindre tilbøjelige til at vokse. Som følge heraf bliver du nødt til at gøre denne procedure hver 1.5-2 måned. Hvordan kan du lide denne udsigt. Jeg synes det er det værd for første gang!

. Hvad er bedre at gøre efter proceduren og hvad man ikke skal gøre.

 • Efter proceduren er det ikke tilladt at besøge saunaer, bade og solterrasse i 18 timer.
 • Sørg for at bruge skrubber to gange om ugen, ellers vil der være meget rooting.
 • Du kan nemt komme hjem for at tage et bad, det er tilladt. Jeg søgte efter panthenol
 • Brug ikke tangen på den anden dag, helst sømløs eller med laserbehandlet smeltning, som huden forbliver følsom (råd til begyndere).

. Om indvækst.

Efter proceduren vil der helt sikkert være en indvækst, men rør ikke dem, og specialisten vil derefter rense dem med viden. Det vigtigste er ikke at glemme at skrubbe det område, der er udsat for proceduren, og du vil blive forsynet med en flot glat hud uden betændelser!

Og ja, til dem der gør hjemme. Piger, du er bare helte!

Er det til skade for shugaring for første gang eller ikke at være bange?

Brugen af ​​sukkerpasta for at slippe af med hår på forskellige dele af kroppen, er i nyere tid at finde flere og flere fans. Nogen udfører sessioner uafhængigt, andre vælger saloner. Men der er et spørgsmål - er det smertefuldt at gøre en shugaring for første gang, og hvordan man gør proceduren mere behagelig.

Lidt om proceduren

Du brugte ikke sukkerpasta til at fjerne vegetation på din krop og besluttede at prøve den søde teknik. Den første ting, der kommer til at tænke før proceduren, shugaring det gør ondt eller ej. For at besvare spørgsmålet er du nødt til at forstå kernen i proceduren.

Bortskaffelse af vegetation på forskellige dele af kroppen ved hjælp af sukkerpasta sker i flere faser:

 • For at shugaren skal kunne lykkes, er det nødvendigt at forberede det hudområde, der er valgt til behandling. Et par dage før sessionen kan du forkæle din hud med peeling, og straks før proceduren skal huden dampes ud. Enhver form for depilering udføres på tør hud. Efter et bad eller en brusebad, når porerne er åbne, lad huden tørre og derefter behandle den med talkumpulver;
 • Huden er klar til shugaring, og det er tid til at forberede sukkerpasta, hvis kosmetisk manipulation udføres hjemme. Du kan købe en færdig, sød masse, men mange piger foretrækker at forberede sammensætningen alene. Sukkeraflejring udføres i saloner, hvor der også anvendes færdige hårfjerningspræparater;
 • Den næste fase kan kaldes det vigtigste, og samtidig finde ud af om det er smertefuldt at gøre shugaring. Anvendelsen af ​​sukkerpasta udføres i modsat retning til hårets vækst, og midler til hårvækst fjernes;
 • Når sukkermassens rester bliver fjernet sammen med hårene, behandles huden med en antiseptisk sammensætning, så påføres et næringsstof.

Vi slipper af smerte, når vi behandler det intime område

Ikke hver pige beslutter at depilere det intime område med sukker i salonen. Mange foretrækker selv at udføre kosmetiske procedurer, men de bekymrer sig stadig om, hvorvidt det er smertefuldt at lave en shugaring dyb bikini.

Huden på intime steder er særlig følsom og modtagelig for forskellige kosmetiske aktiviteter, herunder shugaring. På trods af at de fleste anmeldelser af shugaring såret bliver sukkermetoder mere populære.

Du kan slippe af med vegetationen selv ved hjælp af sukkermassen hjemme, men for første gang er det ønskeligt at overdrage den delikate hud på intime steder til mesteren.

Hvor smertefuldt er shugaring gjort første gang? Hvis du har en lav smerte tærskel, vil masteren foreslå anæstesi før proceduren. Der er flere tricks for at minimere smerte under proceduren:

 1. Forsøg at tilmelde dig en eftermiddag vegetation fjernelse session. Den bedste tid er intervallet mellem 13 og 15 timer. Masters hævder, at smerten under kosmetiske manipulationer på nuværende tidspunkt er sløv
 2. Glem ikke at du har brug for at forberede huden til depilation, ikke at tænke på shugaring, om det gør ondt. Forskræl på det valgte område af huden, skræl, og før proceduren, damp ud huden, så hårene fjernes uden problemer;
 3. For at reducere smerten i løbet af sessionen, udfør kun depilation på tør hud;
 4. hvis det er for svært at tolerere selv minimal smerte, og hvis du synes, at det er smertefuldt at shugaring i bikiniområdet, føler du dig forkert, så tag en bedøvelse i 30 minutter før hårfjerning. Du kan bruge en speciel creme, som indeholder anæstetiske komponenter. Forresten er anæstetiske cremer ret lang tid.

Hvis du beslutter dig for at slippe af vegetationen på de intime steder, ikke torturere dig selv spekulerer shugaring dyb bikini ondt eller ej, men snarere godt rustet til protsedure6

 • hovedregelen for enhver form for depilation siger, at det er umuligt at anvende fede kosmetiske produkter på huden på procedurens dag;
 • smerte under fjernelse af vegetation, er direkte afhængig af hårets længde. Jo længere håret er i intime steder, desto hårdere bliver det shugaring. Når sukkerpasta anvendes, skal den optimale hårlængde være ca. 4 mm. Langere vegetation er kun velkommen i den første session.

Lyt til de anbefalede anbefalinger, og tænk ikke på, om shugaring af en dyb bikini gør ondt.

Tips mestere

For at reducere smerte, skal du, når du bruger sukker, klistre dig selv, mens du fjerner hår i bikiniområdet, lyt til følgende tips:

 • Hvis du ikke har brugt frisklavet pasta, skal du først opvarme værktøjet, før du påfører huden. Du kan gøre dette i et vandbad eller i mikrobølgeovnen;
 • Prøv at finde en behagelig kropsstilling for depilation, så de intime steder er tilgængelige. Når du udfører dyb depilation bikini, er det praktisk at sætte din fod på stolen;
 • intime steder betragtes som de mest modtagelige for forskellige mekaniske procedurer, så forsøg at håndtere det valgte kropsområde gradvist. Sætte pasta på små områder, så smerten vil blive reduceret til et minimum;
 • Prøv at strække huden, mens du fjerner pastaen med hår. Og derefter fastgør palmen til det behandlede område i et stykke tid, og smerten vil falde.

Hvad angår anmeldelser, gør det ondt for at gøre en shugaring af en dyb bikini, så udtaler de piger, der brugte sukkerpasta, forskellige meninger. Piger, der regelmæssigt bruger sukkereteknikken, er blevet vant til fornemmelserne under proceduren. De er tilfredse med de langsigtede resultater og sikkerheden ved teknikken. De sammenligner deres følelser efter en barbermaskine og første gang shugaring, og foretager et valg til fordel for en sød teknik.

Andre damer taler om sukkerudslip med en rystelse. Han huskede kun processen med at fjerne midler fra det behandlede område med hår. Fornemmelserne er naturligvis ikke behagelige, men resultatet er værd at være lidt lidelse. Ren og glødende hud i det behandlede område opretholdes i tre uger, i modsætning til barberhud.

Den tredje kategori af piger er enig i, at proceduren er smertefuld, men du kan lide. De tiltrækkes af varigheden af ​​resultatet og de naturlige komponenter, der udgør sukkermassen.

At give præference for en sukkerteknik eller at vælge noget andet afhænger af præferencer og evnen til at udholde smerte. Det vigtigste er at forberede korrekt proceduren og tage sig af huden efter depilation, så smerten bliver mindre synlig.

Hvad skal du vide om shugaring for første gang?

For dem, der beslutter sig for proceduren for at fjerne hår ved shugaring metode for første gang, er det nødvendigt at forberede på forhånd. Vores korte uddybning beskriver, hvordan du nærmer dig dette problem, inden du tager et afgørende skridt i retning af skønheden og glatheden af ​​huden.

Forberedende fase

Hvis du beslutter dig for en sukker depilation for første gang, skal du først og fremmest beslutte dig for en mester. Vores rådgivning, se efter guiden, ifølge anmeldelser af venner, prøv ikke den billigste løsning, fordi proceduren shugaring sig uden særlige vanskeligheder, men det kræver professionelle færdigheder og behovet for at udføre visse hygiejniske regler, brugen af ​​specielle kosmetik og relaterede produkter.

Det sværeste i forberedelsesfasen er at dyrke hår af den ønskede længde. Den krævede hårlængde skal være 3-5 mm. Det er selvfølgelig ikke den mest behagelige ting at gå med dyrkede hår, især om sommeren, men tro mig, effekten af ​​glat og silkeagtig hud, som sukkerpasta giver dig, er absolut det værd.

Hver efterfølgende modtagelse hos mesteren vil gøre dit hår blødere og blødere. Og det vil ikke være svært for dig at vokse sådan en længde. Men hvis du vælger at shugaring for første gang efter barbering, skal du selvfølgelig modtage mod og have lidt tålmodighed. Tiden mellem hårfjerningsprocedurer vil variere, da væksten i håret for alle mennesker er anderledes. Det væsentligste er, at den mindste længde af de regrowne hår er 3-4 mm, så går proceduren hurtigt nok, og resultatet vil være tæt på det ideelle, dvs. Din hud vil være glat og uden et enkelt hår.

Inden aflejringsproceduren gøres i 1-2 dage en let kropsskalning med en god skrubbe eller en hård svamp.

Shugaring er ikke skræmmende!

Alt tal om det faktum, at depilering af sukker - det gør ondt og skræmmende, faktisk, meget ofte bare lunefuldt. Og hårfjerning med sukkerpasta er hurtig nok. Selv ved den første fremgangsmåde til depilation af en bikini zone i en god mester, vil du bruge ikke mere end 30 minutter, og på fjernelse af benhår - cirka en time. Ubehagelige fornemmelser vil være med det, men for det første er de ikke så smertefulde som mange siger eller skriver, og for det andet er de helt kortfattede i tide. For eksempel, hvis du gør en depilation af en dyb bikini zone, vil den samlede tid for proceduren tage en halv time, mens 5-7 minutter vil være relativt smertefuldt.

Resten af ​​tiden vil hårfjerningen være ret tolerabel. Føreren kan tilbyde dig særlige smertestillende midler, der påføres huden inden begyndelsen af ​​sessionen. Cremer med anæstetisk effekt er ret lang tid. Et andet tip. Vær ikke genert! Mesteren i hans arbejde er frem for alt interesseret i hudens tilstand, retningen og andre træk ved hårvæksten.

Shugaring derhjemme. Efterfølgende hudpleje

Hvis du selv beslutter at udføre en sukkeraflejring, så brug disse anbefalinger:

 • forvarm pastaen i en mikrobølgeovn, i en voksmølle eller ved brug af et vandbad;
 • Arranger komfortabelt, så det er behageligt at håndtere intime områder;
 • Påsæt pastaen med små øer, så minimér smerten og ubehag, men forlæng sessionens tid;
 • strække huden, når du rives af pastaen, og efter at du har slået af, skal du let berøre det sted, hvorfra håret lige er blevet fjernet, og smerten vil falde.

Selvfølgelig er vigtigheden for din hud skøn den efterfølgende hjemmepleje.

Husk at umiddelbart efter proceduren anbefales det ikke at besøge strandene, saunaerne, solbadene og swimmingpoolen. Det er ønskeligt at hvile efter stress.

For at nyde effekten i lang tid og for korrekt hudpleje hjemme efter shugaring, udfør følgende aktiviteter:

 • regelmæssig daglig hudrensning
 • dyb rensning (ved hjælp af en hård vaskeklud og professionel peelingskrubbe). Dyb rensning er nødvendig og gøres uanset om du gør depilation eller ej. Det anbefales at udføre et par gange om ugen;
 • fugtgivende huden. Vi anbefaler at tilbringe en dag eller to.

Andre vigtige nuancer

Med forbehold af overholdelse af alle anbefalinger fra eksperter, vil du ikke være fortrolig med hårindvækst. Desuden er risikoen for dette problem, når shugaring er minimal, sammenlignet med voksaflejring, fordi at slippe af med håret opstår i retning af deres naturlige vækst, og når det vokser tværtimod, beskadiger det hårene mere. Hvis du på trods af alle anstrengelser står over for hårvækst, skal du forstå årsagerne. Mest sandsynligt blev urensede døde celler og overskydende talg samlet på det øverste lag af huden. Dette sker på grund af kroppens eksisterende hormonelle egenskaber, beriberi, forkert hudpleje.

For at løse dette problem vil hjælpe specialværktøjer, der findes i en bred vifte, der tilbydes af producenter af lægemidler til depilering og relaterede produkter.

Næste besøg i masterplanen, når hårene vokser til den ønskede længde. Som tidligere nævnt er det 3-5 mm. I gennemsnit tager det cirka en måned mellem behandlingerne. Det er umuligt at helt sikkert anbefale en vis tid mellem depilations, da alle mennesker vokser deres hår med forskellige hastigheder. Når du gør shugaring-proceduren for første gang, så husk at hårene først vil vokse lidt hurtigere, end de vil vokse som følge af shugaringens regelmæssighed. I fremtiden anbefaler vi en session hver 4. uge. En anden vigtig professionel rådgivning.

Hvis du startede en shugaring procedure, og det kom op til dig, skal du ikke bruge en barberkniv mere!

Når alt kommer til alt, når du bruger en barbermaskine, bidrager du til, at hårene vokser mere stive, komplekse og tykke. Og det bliver sværere at slippe af med mesteren ved dit næste besøg. Og dine følelser vil være mere smertefulde efter fjernelse af barberet hår, i modsætning til shugaring af de hår, der er blevet behandlet med sukker depilation. Frakke, der blev fjernet flere gange med sukker, bliver tyndt, let, blødt og dets fjernelse vil være forholdsvis let.

Med regelmæssig shugaring i mindst et år og efter anbefalinger fra fagfolk, vil du være i stand til at bemærke, at hårvæksten er væsentligt faldet eller endda helt stoppet. Og dette vil være den effekt, som du stræber efter, og som du helt sikkert vil få.

Tå hår

Det er ridset på et intimt sted efter barbering.