Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Shugaring - sukker hårfjerning, som er i stor efterspørgsel i dag. Men på grund af prisen kan ikke alle kvinder have råd til en luksuriøs procedure. Men vær ikke ked af det, fordi der er et alternativ, der ikke er værre end at besøge salonen - hjemme shugaring. Pasta til hårfjerning udarbejdet af dig selv vil give resultatet ikke værre end arbejdet hos en erfaren mester. Således kan du betydeligt spare penge og ikke nægte dig selv en behagelig fornøjelse.

Kogning sukkerpasta hjemme kan gøres på forskellige måder, men det kan opnås i en mikrobølgeovn med særlig let forberedelse. Ved hjælp af en mikrobølgeovn til madlavning, kan du omhyggeligt styre hele processen og næsten undgå fejl.

Shugaring - sukker epilation, som er i stor efterspørgsel i dag

Vi vælger opskriften

Inden du forbereder sukkerblandingen, bør du bestemme affaldsområdet. Baseret på dette - hent den nødvendige opskrift.

Det skal bemærkes, at der for hver del af kroppen anvendes en pasta med forskellig densitet og viskositet, applikationstemperaturen er lige så vigtig.

Bestem tætheden og viskositeten

 • Hvis proceduren udføres på benene, skal hårlængden være mindst 5 mm ved vellykket afpudsning. For at fjerne sådanne hår bør du lime med en konsistens svarende til flydende honning, med en temperatur på mindst 60 grader. Til denne metode skal du bruge specielle papirstrimler til udtørring.
 • For at udføre højkvalitets shugaring i bikiniområdet anvendes en tættere lavtemperaturpasta. På grund af følsom hud og rigelig hårvækst udføres proceduren uden brug af strimler til depilation (med handsker). Det er således muligt at fjerne alle hår mindre smertefuldt.

Hvis proceduren udføres på benene, skal hårlængden være mindst 5 mm ved vellykket afpudsning.

 • I tilfælde af uønsket vegetation fanget på de mest upassende steder, som et ansigt, så vil tætte og mere plastiske pastaer gøre. Det er værd at huske på, at en tæt sammensætning kan springe fint hår, de fjernes ved afslutningen af ​​proceduren med pincet.
 • Du kan endda forberede en blanding til caramel depilation af enhver tæthed selv hjemme. Deres forskelle er i forholdet mellem ingredienser og forberedelsestid.

  Fordelene ved hjemlavningsblanding til shugaring

  Blandingen forberedt til depilering derhjemme har flere fordele:

  • efterlader ikke tegn efter tegning
  • Helt let at forberede - hver værtinde i køkkenet har alle ingredienserne;
  • hypoallergenic, egnet til enhver hudtype;
  • naturlig sammensætning genopretter pelsen og gør den mere sund. Ved brug af citronsaft eller syre i granulat i opskriften, er huden dybt renset, alt uønsket hår fjernes kvalitativt.

  Du kan endda forberede en blanding til caramel depilation af enhver tæthed selv hjemme.

  Caramel Pasta Opskrifter

  Valg til at forberede en blanding til depilation, der er mange. Vi foreslår at overveje den mest populære og effektive applikation.

  Universal pasta

  En sådan pasta er egnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, men for at opnå den krævede tæthed varierer mængden af ​​nogle ingredienser. Også denne opskrift kræver tilsætning af citronsyre, som stabiliserer sammensætningen og misfarver mørke hår. Hvis der er intolerance over for dette produkt, kan du bruge en anden opskrift.

  Trin for trin forberedelse:

  • Ingredienser fremstilles: sukker, citronsaft og vand. For at gøre en viskos blanding, skal sukkerbehov - 5 el. skeer, til mere tæt og tæt - 6-7 el. skeer. Tilsæt 2 spsk. skeer vand og 1 el. en skefuld citronsaft (kan erstattes med syre i granulat 0,5 teskefulde).
  Valg til at forberede en blanding til depilation, der er mange.
  • Sæt blandingen i mikrobølgeovnen i 30-40 sekunder ved lav effekt. Hvis pastaen ikke er opløst i løbet af denne tid, kan du tilføje lidt mere tid. Når sukkeret er fuldstændigt opløst, omrøres blandingen.
  • Det næste trin er færdig madlavning ved høj temperatur. Til dette gøres pastaen i mikrobølgeovnen og koges til en gul masse - 1-2 minutter. Det er værd at tage hensyn til, at tilberedningstiden afhænger af ovnens kraft. Efter kogning omrøres blandingen, indtil den mørkner og svarer til farven på brandy.
  • Hvis det er nødvendigt at opnå en viskøs pasta, afkøles den til en temperatur på 60 grader (et særligt køkkentermometer anvendes) og påføres på tidligere rengjort, talkeret hud. Den tykke sammensætning afkøles længere - op til 45-50 grader, og inden den påføres, knædes den for at opnå en perlefarve.

  Vigtigt: Du bør sørge for, at pastaen ikke brændes, så mikrobølgeovnen skal være lidt over gennemsnittet.

  Hvis du skal opnå en viskøs pasta, afkøles den til en temperatur på 60 grader (brug et særligt køkkentermometer)

  Hypoallergen Sugar Paste

  Denne opskrift kan anvendes sikkert til mennesker med citrusintolerance. Hvis der ikke er et sådant problem, anbefaler vi kun at opleve det selv som en sort. Denne metode til forberedelse er højt rost af hjemmet kosmetologer.

  Trin for trin forberedelse:

  • Behov: honning - 2 spsk. skeer, granuleret sukker - 5 el. skeer, almindeligt vand - 1 spsk. Sked, eddike (æble) - 1 tsk.
  • Honning, sukker og vand skal blandes godt, læg lav effekt i ovnen i 40 sekunder (det kan tage længere tid). Hold pastaen i ovnen, indtil det granulerede sukker opløses.
  • Æblecider eddike tilsættes til den færdige sammensætning, og igen sat på opvarmning i 1,5 - 2 minutter for at opnå brandy-farvet.

  Hypoallergen Sugar Paste

  Madlavningsanbefalinger

  Desværre kan ikke alle lave mad pastaen fra første gang. Ofte viser det sig en blanding af uregelmæssig konsistens, og et sådant produkt skal slet ikke anvendes.

  For at undgå uventede resultater i madlavning, bør du læse de anbefalinger, der vil hjælpe med til at lette madlavningen af ​​karamelsammensætning:

  • Hver mikrobølgeovn har sin egen effekt, grad af opvarmning, så alt er valgt individuelt - ved at øge eller formindske temperaturen, tilberedningstiden. Det er værd at huske på, at pastaen under ingen omstændigheder kan overophedes, det er bedre at undereserve produktet lidt;
  • Til fremstilling af blandingen skal der anvendes en særlig beholder. Keramiske retter kan briste fra overophedning og plastik og smelte helt.
  • Hvis pastaen afkøles og hærdes, skal den genopvarmes. Efter opvarmning omrøres blandingen godt for at fordele temperaturen igennem blandingen.
  Ikke alle kan lave mad fra første gang.

  Vigtige regler efter proceduren

  Efter at det uønskede hår er fjernet, skal huden hvile, nemlig:

  • Anvend ikke antiperspirant, hvis behandlingsområdet var i armhulen;
  • Det anbefales ikke at svede rigeligt (for at eliminere fysisk anstrengelse for en dag, ikke at gå til saunaen, badet, swimmingpoolen og solariumet);
  • brug kun bomuld undertøj;
  • Anvend ikke lotioner og fløde, undtagen midler efter depilering.

  Disse anbefalinger skal modstå dagen, så du kan vende tilbage til den sædvanlige livsstil.

  Shugaring derhjemme

  Det er værd at tage hensyn til: For at undgå udbrud af indgroede hår, en uge efter proceduren, skal du begynde at bruge skrubber. En gang om ugen vil være nok. Og for at reducere hårvækst, anbefaler vi at du køber specielle produkter på apotek.

  Vær ikke bange for, at den første fremstilling af karamelpasta kan være mislykket. Kun over tid færdigheder er mestrer, og erfaring er opnået. Fastsættelse af den rigtige opvarmningstemperatur og strikt overholdelse af opskriften giver dig mulighed for at udføre proceduren for hjemme shugaring på højeste niveau.

  Det vil således være muligt at slippe af med uønskede hår fra 2 til 4 uger.

  Shugaring indsætter opskrifter i mikrobølgeovnen

  Shugaring pasta adskiller sig fra voks i større plasticitet og naturlige komponenter. Den største fordel ved sukkersammensætningen er evnen til at lave mad selv ved hjælp af billige produkter ved hånden. Hjemmelavet pasta er kogt på gas i en almindelig gryde, men mikrobølgeovnen hjælper med at klare denne proces 2-3 gange hurtigere.

  Sådan begynder du at lave madlavningspasta

  Hjemmelavet madlavningspasta kræver streng overholdelse af de foreslåede formuleringer. Den forkerte kombination af ingredienser fører til, at værktøjet ikke fortykker eller tværtimod fryser og bliver til sukkersyge. Dette er hovedårsagen til at overveje den uafhængige oprettelse af en pasta som en kompleks proces. Men med en vis indsats og klarhed i handling vil det tage 2-5 minutter at forberede.

  • hvidt raffineret granulat
  • vand - kogt eller flaske
  • citronsaft, krystallinsk eller pulveriseret citronsyre.

  Yderligere ingredienser, der anvendes til fremstilling af pasta:

  Herbal decoctions erstatter halvdelen af ​​den nødvendige mængde vand og bidrager til sammensætningen af ​​sukkermasse beroligende, beroligende, lindrende irritation komponenter. Til denne fit salvie, kamille, Althea rod, morgenfrue blomster, violer, roser og en serie.

  Mange kvinder bekræfter, at shugaring er en mindre smertefuld og mere bekvem procedure sammenlignet med voksaflejring.

  Pasta madlavning værktøjer

  Før du laver sukkermassen i mikrobølgeovnen, skal du være opmærksom på ovnenes egenskaber. Husk at sukker karamelliserer og brænder meget hurtigt. Den højeffekt, der udstilles på panelet, kan forårsage beskadiget pasta, derfor anbefales det at indstille gennemsnitlige varmeintensitetsværdier. Dette vil øge tilberedningstiden, men reducerer risikoen for svigt, som de fleste nybegyndere står overfor.

  Temperaturen i mikrobølgeovnen må ikke overstige 35-38 0 C!

  Til madlavning skal du:

  • Hovedbeholderen er skåle fra glas, keramik eller speciel plastik, der er egnet til madlavning i mikrobølgeovnen;
  • dimensionelle tilbehør - skalaer, glas, te og spiseskefulde;
  • sil til filtrering af friskpresset citronsaft og urteafkalkninger.

  For at bestemme pastaens beredskab, dryp den varme masse i en skål varmt vand. Hvis der dannes en karamelkugle i væsken, der strækkes af fingrene, skal du køle af og bruge blandingen. Hvis sukkeret er opløst, er kogeprocessen ikke overstået endnu.

  Yderligere værktøjer og tilbehør:

  • ske eller træspatel til omrøring;
  • plade til fremstilling af delkugler eller opbevaringstank.
  Spatelen til shugaring er praktisk at omrøre den klargørende pasta og anvende den på det behandlede hudområde.

  Ulemper ved at lave sukkermasse i mikrobølgeovnen

  Afhængigt af opskriften kan pastaen varme op meget tæt, så det tager 10-15 minutter at forberede delkuglerne, hvorfor fingrene bliver trætte. For at forenkle rullingsprocessen fugtes hænderne i varmt vand. Denne situation opstår oftest på grund af utilstrækkelig mængde surgører - citronsaft eller eddike, hvilket er fejlen af ​​en bestemt sammensætning.

  Det skal bemærkes, at det er svært at lave en ideel masse til shugaring fra første gang, selv med en kvalitetsopskrift! Dette skyldes egenskaberne af de retter, apparater og produkter, du bruger. Hvis du vil justere opskriften og finde den relevante sekvens af handlinger, tager det tid.

  En anden ulempe ved madlavning i mikrobølgeovnen - den færdige blanding fortaber hurtigt sin ydeevne. Guld gennemskinnelig sammensætning, når æltning bliver mudret og mere sprød, hvilket reducerer dets evne til at gribe hår på huden. Som følge heraf bliver der anvendt en bold til 2-3 fanger, hvorefter den næste batch anvendes. En masse, der bevarer ravfarve, er egnet til 7-10 gange pr. Depilation.

  Knæning af blandingen i en plastikbeholder, være forberedt på at imødegå problemet med smeltekapacitet på grund af den høje temperatur, der dannes under tilberedningen af ​​sukker. For at undgå dette, prøv ikke at bruge madbeholdere - de er kun beregnet til opvarmning af mad! Til kogning af retter taget med særlige mærker.

  Amber pasta til shugaring tættere og bedre egnet til at fjerne hårdt hår

  Trin-for-trin opskrift for at skabe pasta til shugaring i mikrobølgeovnen

  At lave den enkleste version af sukkermassen vil kræve 6 sb. l. sukker uden dias, 2 el. l. varmt vand og 10-13 g citronsyre.

  1. Sæt alt sukker i en beholder, hæld to spiseskefulde varmt vand og sørg for, at det er godt mættet med væske. Sukker bør ikke opløses øjeblikkeligt i vand - det skal smelte gradvist under indflydelse af høj temperatur.
  2. Indstil mikrobølgetimeren i et minut og kog sukkermassen i løbet af denne tid, fjern derefter og bland grundigt. Efter den første opvarmning kan sammensætningen stadig indeholde ikke-smeltende sukkerkorn.
  3. Kog igen i 30 sekunder og rør. Blandingen får en lys gylden nuance. Efter den anden fase af madlavning i sirupen bør der ikke forblive et enkelt sukkerkorn!
  4. Efter yderligere 30 sekunder i mikrobølgeovnen skal sammensætningen koge. På dette tidspunkt skal det trækkes ud af ovnen. Karamelmassen skal være tilstrækkelig flydende, så citronsyre kan omrøres i den.
  5. Tilsæt citronsyre og mikrobølgeovn i 40-50 sekunder, indtil pastaen har en rig honningfarve. Færdigfremstillet shugaring pasta skal have en honningskygge - en mørkere farve indikerer at massen er overophedet
  6. Hæld blandingen på en plade og lad den afkøle lidt før brug. Før udførelsen af ​​depilation pasta til shugaring skal afkøles til en viskos plast tilstand

  Det tager ca. 3 minutter at lave mad! Jeg kan ikke lave pasta på en gaskomfur, den overophedes, og sukkerkornene opløses ikke selv på den mindste ild. Derfor opdagede jeg denne enkle opskrift uden oversættelse af produkter til mig selv.

  Liza zu

  http://irecommend.ru/content/pasta-dlya-shugaringa-za-3-minuty-s-pervogo-raza-v-mikrovolnovke-s-limonnoi-kislotoi-eto-rea

  Resultatet af shugaring ved hjælp af hjemmelavet pasta fremstillet i mikrobølger

  Citron Juice Opskrift

  • 9 el. l. sukker;
  • 3 spsk. l. varmt vand;
  • saft af et halvt gennemsnit citron.

  Inden æltning skal du sørge for at spænde saften, så der ikke er kødmasse eller skræl til venstre - eventuelle indeslutninger forkæler pastaen og gør den uegnet til depilation!

  1. Bland alle ingredienser.
  2. Sæt sirupet i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter ved medium effekt. Den forvarmede masse bør boble lidt.
  3. Efter den tildelte tid skal du fjerne og blande sammensætningen og kontrollere tykkelsen.
  4. Igen skal du fjerne pastaen i 2-3 minutter, og tænd ovnen ved fuld kapacitet.
  5. Rør blandingen med en træspatel og afkøle til 60 ° C.

  Denne masse anses for at være universel, da den har en ret tæt viskøs struktur, som er egnet til hår af stivhed.

  Honningpasta

  Til fremstilling af honningpasta, tag saften af ​​en halv citron, et glas sukker og to spiseskefulde. l. honning. Det er bedre at vælge flydende sorter på grund af tilstedeværelsen af ​​en stor mængde antioxidanter og mineraler. Velegnet tæt eng eller linden. Sukkerarter anvendes også, men når de er frosne, kan de have en negativ indvirkning på sammensætningens effektivitet.

  1. Alle ingredienserne kombineres i en skål. Alle ingredienserne i sukkerpastaen kan blandes omgående.
  2. Bland ingredienserne grundigt, indtil det er glat. Pastablandingen skal være homogen for at undgå klumper.
  3. Indstil mikrobølgetimeren i 30 sekunder og læg den tilberedte sammensætning der, inden de første bobler vises. De første bobler på shugaringpastaen kan vises efter 10-15 sekunder
  4. Kontroller og bland sukkerhonemassen hver 10-15 sekund, og opvarm derefter den i mikrobølgeovnen.
  5. Gentag trinene i punkt 4 4-7 gange, indtil pastaen er helt klar, hvis konsistens skal svare til konsistensen af ​​flydende gylden honning. Den færdige masse til shugaring skal være let at blande og have en lys skygge.

  Alternative muligheder for hjemmelavet shugaring pastaer

  Om sommeren er citronsyre eller juice bedre til at erstatte æblecidereddike med en koncentration på 6%. Dette produkt hjælper huden med at håndtere aktiv ultraviolet stråling og hjælper med at forhindre åreknuder. Brugen af ​​citron i sammensætninger til depilation i løbet af ferien kan medføre øget følsomhed og hudpigmentering. Forholdet mellem ingredienser i opskrifterne er på samme tid det samme som i tilfælde af brug af citronsyre. Men denne metode har en negativ side - en ubehagelig lugt der spredes overalt under klargøring af pastaen. Hvis du har en følsom lugtesans, virker denne metode ikke.

  Et andet alternativ er at erstatte sukker med fructose. Fordelen ved denne mulighed er, at fructose smelter hurtigere og efterlader ingen krystaller, som kan ødelægge pastaens struktur.

  Amerikansk pasta med eddike

  Til forberedelse af den amerikanske sukkermasse vil det være nødvendigt:

  • 8 spsk. l. sukker;
  • 1 spsk. l. vand;
  • 1 spsk. l. 6% æblecidereddike.

  Kombiner alle ingredienserne i samme beholder og kog i overensstemmelse med eksempelet på honningsmassen, omrør hver 30-60 sekunder.

  Sådan opvarmes shugaring pasta i mikrobølgeovnen

  Hjemme eller købt sukkermasse til depilation kan hurtigt opvarmes i mikrobølgeovnen. Dette gør det mere plastisk og bøjeligt under proceduren. Men ved brug af ovnen risikerer du at overophede værktøjet, hvorfor du skal vente, indtil det køler ned igen. Regelmæssig varmebehandling af sammensætningen vil medføre tab af de originale egenskaber af pastaen. For at undgå dette er det bedre at opvarme kun delte stykker i en mikrobølgeovn - 10-15 sekunder i en ovn med en gennemsnitlig effekt er nok.

  Hvis du har brug for en stor mængde sukkerpasta til shugaring over hele kroppen, opvarmes 500 ml kapaciteten ved lav strøm i 40 sekunder.

  Det anbefales ikke at holde sukkerblandingen i ovnen i mere end den angivne tid - på grund af dette vil det hærde og blive uegnet til depilation!

  Video: Sådan repareres en pasta til shugaring derhjemme

  Grundlaget for alle opskrifter til fremstilling af hjemmelavet pasta til shugaring er sukker og vand. Ved hjælp af en mikrobølgeovn fremstilles blandingen hurtigere end på komfuret, men den accelererede proces kræver mere opmærksomhed. Hvis massen ikke bliver omrørt i tide, vil den overophedes og brænde, hvilket vil negere dens effektivitet ved depilering.

  Opskrift på fremstilling af shugaringpasta i mikrobølgeovnen

  Et stort antal sukkerpasta opskrifter til shugaring kan findes på internettet. Der er mange variationer af pastaer: baseret på honning, sukker eller fructose, med tilsætning af citronsaft og syre. Men meget ofte laver pasta i henhold til disse opskrifter ikke noget, selvom alle anbefalinger følges nøje. Årsagerne til dette kan være mange, men en af ​​de vigtigste er unøjagtig adhæsion af temperaturen. Meget lettere at overholde strømtilstanden i mikrobølgeovnen.

  En anden bestemt fordel har teknikken til at lave pasta i mikrobølgeovnen - den forbereder en lille mængde. Hvis du laver pasta for første gang og er bange for, at det ikke vil virke, eller du ikke vil gemme det til næste gang, vil denne mulighed passe dig. Glem ikke grundreglen vedrørende arbejdet med mikrobølgeovnen: du kan ikke lægge metalskåle der.

  Derudover er disse opskrifter en tidsbesparende, især for begyndere, der stadig praktiserer.

  Mest populære opskrifter

  Shugaring opskrift på en mikrobølgeovn hjemme, valgnummer 1.

  Bland 10 spiseskefulde sukker uden et dias og fire spiseskefulde vand. Tilsæt friskpresset juice af halvt gennemsnit citron. Sæt blandingen i mikrobølgeovnen i maksimalt fem minutter, omrør hver 1.5-2 minutter. På dette tidspunkt bør det blive homogent, med en gullig tinge. Efter det skal du sætte yderligere to minutter, og pastaen bliver farven på karamel.

  Vi giver pastaen afkølet, og før applikationen sætter yderligere 10-15 sekunder, så det er kropstemperatur. Giv bolden op til hvid farve. Ligesom de fleste shugaringprodukter, der er kogte i en mikrobølgeovn, har den en tæt tekstur og er kun egnet til manuel udstyr.

  Opskrift nummer 2 i gram.

  Bland 75 g sukker, 10 g vand og 5 g citronsyre. Vi sætter i mikrobølgeovnen i et minut med en effekt på 800 W og tre gange - 10 sekunder hver. Giv cool. Med denne metode bliver værktøjet til shugaring plastisk, men hvis hænderne er varme begynder den til sidst at smelte som en pasta med mellemhårdhed. Hvis det er tilfældet, kan det bruges til bandage-teknologi.

  Opskrift nummer 3, med citronsyre.

  Bland 4 tsk. l. sukker med et dias, 1 tsk. uden dias af citronsyre og 1,5 spsk. l. vand. Vi sætter en mikrobølgeovn i den mest kraftfulde tilstand. Vi venter på pastaen for at nå farven på raffineret solsikkeolie: Det tager cirka tre minutter afhængigt af mikrobølgeovnenes kraft. Efter afkøling skal du klemme af et stykke og ælte til hvidt.

  Rullende bolde, fordeler på huden mod hårvækst. Vent derefter 20 sekunder og adskilles i retning af hårvækst. Husk at pasta kogt i en mikrobølgeovn fjerner hår 2-5 mm lang. Derfor, hvis du lige har barberet dit hår, fjernet det med en depilator eller voks, skal du vente, indtil det vokser nok. For langt hår skal skæres.

  Årsager til fejlene

  De hyppigste årsager til, at det er umuligt at lave en ideel blanding er fordøjelse og undercooking det. Den underkogte blanding vil simpelthen forblive væsken og vil ikke fortykke. Overcooked - bliver til karamel slik. Sidstnævnte er meget let at skelne: den er tæt og mørk før størkning.

  Derudover kan årsagerne til forkælet pasta være:

  • Forkert madlavningstid: Hovedmærket til beredskabspasta - den gule farve. Brun karamel umiddelbart efter slukning af mikrobølgeovnen er et tegn på, at du har koget det for længe;
  • brute kraft med syre. I dette tilfælde vil pastaen ikke hærde;
  • Ikke-plastisk færdigpasta kan fås, hvis der er for lidt citronsyre eller citronsaft;
  • Et andet almindeligt problem kan være den ringe kvalitet af granuleret sukker;
  • temperatur krænkelser. For at undgå dette skal du regelmæssigt fjerne blandingen fra mikrobølgeovnen og omrøre.

  Korrekt kogt pasta skal have følgende udseende:

  Sjældent, når de opnås fra første gang, selv når du laver mad efter den mest nøjagtige opskrift. Derfor skal du forsøge at prøve, indtil du når den konsistens, du har brug for. Ikke for meget overcooked pasta kan reddes ved at ælte den over varm damp. Og undercooked - bare lidt mere dowar. For meget overcooked pasta er ikke genstand for genopretning, du behøver kun at forberede en ny.

  Hvis du har forberedt for meget pasta, skal du holde den i køleskabet indtil næste gang, og derefter inden brug, opvarmes den helt i mikrobølgeovnen til 37-40 grader.

  Madlavningshemmeligheder

  Citronsyre og juice kan anvendes i forskellige opskrifter: Disse komponenter er udskiftelige. De udfører den samme funktion - katalysatoren for nedbrydning af sukker. Men hvis du stadig bruger citron, skal du tage saften friskpresset. En anden forudsætning vil være at spænde den gennem en fin sigte, for ikke at få knogler, stykker af papirmasse eller zest.

  Hvis du vil forberede en blanding til shugaring på forhånd, gem den på et mørkt, køligt sted.

  Så det er lettere at vaske opvasken fra blandingen, straks fylde det med kogende vand.

  Nogle gange kan man ikke lave mad efter pasta. Som mange brugere anbefaler, i dette tilfælde kan du koge det i et stykke tid og vente, indtil det køler ned.

  Sådan tilberedes shugaring pasta i mikrobølgeovnen

  Nu er shugaringproceduren blevet ganske populær, mange kvinder udfører det hjemme. For ikke at bruge ekstra penge, kan du forberede en pasta til sukkerfjerning alene i mikrobølgeovnen. Dette vil kræve de mest almindelige produkter, der kan findes i alle hjem.

  Shugaring indsætter opskrifter i mikrobølgeovnen

  De klassiske opskrifter til shugaring formuleringer omfatter madlavning pasta på komfuret. Dette bruger et forholdsvis stort antal ingredienser. Derudover tager madlavning nogle gange op til 30-40 minutter. Især denne proces er tidskrævende for begyndere. Men hvis du bruger en mikrobølgeovn, kan du gemme ikke kun ingredienserne, men også tiden. For dem der gør det for første gang, er det bedre at forberede en målekop, som ikke tillader fejl i antallet af komponenter. Du kan lave en pasta baseret på honning, citronsaft eller citronsyre.

  Blanding og bagning ingredienser gøres bedst i en glasskål uden tegninger og sprøjtning.

  Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovnen giver dig mulighed for at få hurtige resultater

  Opskrift med citronsyre og citronsaft

  Til fremstilling af pasta med tilsætning af citron er følgende komponenter nødvendige:

  • saft af en halv citron. Det er vigtigt, at kødet er fraværende. For at gøre dette kan saften filtreres gennem en fin sigte;
  • 10 art. l. sukker (normalt crumbly, ikke klumpet);
  • 4 spsk. l. rent vand.
  1. Alle ingredienser blandes i en glasskål.
  2. Sæt derefter i mikrobølgeovnen. Indstil maksimal strømtilstand og lad det gå i et øjeblik.
  3. Så skal du blande, hvordan man blander og sætter i mikrobølgeovnen igen, også ved maksimal effekt.
  4. Efter 20 sekunder vurderer du resultatet. Bland igen og gentag proceduren.
  5. Gør det, indtil sukkeret er helt opløst. Pasta skal blive rig karamelfarve og blive tyk i konsistens.

  Shugaring pasta med citronsaft bør være tykk i konsistens.

  For at forberede sammensætningen med citronsyre skal du:

  • 1 tsk citronsyre;
  • 6 spsk. l. sukker sand;
  • 2 spsk. l. rent filtreret vand.
  1. Alle ingredienser skal blandes i en glasskål og anbringes i mikrobølgeovn. Moden skal være den mest kraftfulde, ellers vil resultatet ikke være.
  2. Efter et minut skal du slukke, blande pastaen og koge i yderligere 20 sekunder.
  3. Vurder resultatet. Hvis denne tid ikke er nok, skal du bage yderligere 20 sekunder. Tilberedningshastigheden afhænger af mikrobølgeovnen.

  Før brug skal pastaen afkøles i mindst en time, ellers kan du blive brændt. Det skal være klæbrigt og plastik.

  Honning opskrift

  For at forberede en shugaring pasta med honning, skal du:

  • 1 spsk. l. honning (bør ikke være for flydende, men ikke kandiseret);
  • saft af en halv citron
  • 5 spsk. l. rent vand
  • 1 kop sukker.
  1. Alle ingredienser skal blandes grundigt, send derefter en mikrobølgeovn.
  2. Pasta skal være forberedt i et minut.
  3. Derefter skal det blandes og sættes i mikrobølgeovnen i 15-20 sekunder.
  4. Følg resultatet. Blandingen vil gradvist fortykke og ændre farve. Efter at pastaen har en rødlig skygge og er ens i tekstur til karamel, kan du afslutte madlavningen.

  I stedet for vand i opskrifterne til fremstilling af shugaring kan du bruge decoctions af urter: kamille, pebermynte, salvie mv.

  Fotogalleri: Ingredienser til Shugaring Pasta Opskrifter

  Video: Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn

  Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovnen tager kun et par minutter, men kræver opmærksomhed. Hvis du overskrider tiden, kan du ødelægge det endelige resultat, og produktet vil ikke fange hårene. Med forbehold for overholdelse af alle doser og regler får du højkvalitetspasta.

  5 opskrifter pasta til shugaring i mikrobølgeovnen

  Sugaring erobrer en masse kærlighed fra den smukke halvdel af menneskeheden. Dette forklares af dets effektivitet i bekæmpelsen af ​​uønsket hår. Du kan gøre shugaring pasta i mikrobølgeovnen og depilere med en blød, sød blanding derhjemme.

  Grundlæggende regler for fremstilling af blandingen

  Hårfjerning med hjemmelavet shugaring creme har mange fordele:

  • Sammensætningen er lavet af naturlige ingredienser uden tilsætning af forskellige kemikalier;
  • forårsager ikke allergiske reaktioner
  • praktisk taget har ingen kontraindikationer;
  • tilgængelig og nem at forberede;
  • En blanding af sukker med tilsætning af citronsaft er meget nyttig: det nærer og forynder huden.

  Hvordan man laver et værktøj med egne hænder, vil mange piger og kvinder vide. Sukkerblandingen derhjemme fremstilles simpelthen og ved anvendelse af en minimal mængde sukker, citronsaft eller syre og vand. Hvis det ønskes, tilføj lidt honning. Det er meget bekvemt at bruge en mikrobølgeovn, når du laver pasta, men i fraværet er det muligt at lave en pasta i et vandbad.

  Blanding til shugaring i mikrobølgeovnen er let at lave mad. Hovedprocessen i tilberedningsprocessen er at vælge den rigtige opvarmningstilstand og opretholde den rigtige tid. Forbered en sød fløde med en gennemsnitlig ovn effekt. Tilberedningstiden afhænger af den anvendte opskrift. Det er vigtigt at vide, at det er nødvendigt at blande blandingen fra tid til anden under madlavning for at undgå at holde fast i beholderen og opnå en homogen masse.

  Antallet af ingredienser afhænger af anvendelsesområdet: for en bikini reduceres satsen med halvdelen. Tilberedningstiden ændres ikke. Hvis du gør en shugaring i den aksillære zone, reduceres sammensætningen med 3 gange.

  Hvis du forbereder shugaring hjemme i mikrobølgeovnen med en margen, skal pastaen pakkes i små beholdere i et volumen, der er tilstrækkeligt til engang.

  Shugaring pasta i mikrobølgeovnen er forberedt på fem måder.

  Opskrift nummer 1

  • 7 spsk. l. sukker sand med et dias
  • 2 spsk. l. vand;
  • 0,5 tsk. citronsyre.

  Alle produkter blandes i en glas- eller plastskål og anbringes i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. Bland blandingen og sat på i endnu 1 minut. Hvis massen ikke er nok til at strække, sættes i endnu 1 minut. På en konsistens skal det ligne honning.

  Efter at den kogte masse har afkølet lidt, skal du fjerne den fra skålen og ælte den i dine hænder til en gennemsigtig lys gylden farve. Pasta er klar til at spise.

  Opskrift nummer 2

  • sukker - 6 el. l.;
  • varmt vand - 2 spsk. l.;
  • citronsaft eller syre - ½ spsk. l.

  Sukker blandes med vand og sættes i mikrobølgeovnen i 1,5-2 minutter. Samtidig er det nødvendigt at overvåge farveændringen. Så snart blandingen blev lys gylden, tag sirupen ud og tilsæt citronsyre eller saft og igen i ovnen i 1 minut. Pastaen køler ned til en temperatur, der er tolerabel af huden, og knækker grundigt til tilstanden af ​​blød ler.

  Hvis massen er for flydende og ikke ruller ind i en klump, er den undercooked, og du skal sætte den i endnu et øjeblik. Det skal være blødt og plastik, hold godt og klæb det let.

  Opskrift nummer 3

  • granuleret sukker - 20 spsk. l. med en bakke
  • citronsaft - 6 el. l.;
  • varmt vand - 8-9 grader. l.;
  • honning - 1 spsk. l.

  Lav sukker sirup, tilsæt derefter citronsaft og honning, bland alt godt og læg mikrobølgeovnen i 3 minutter. Under kogningsprocessen bør cremen regelmæssigt omrøres. Som følge heraf skal det blive mættet farve. Vent et par timer for pastaen at afkøle og tykke, for at strække det godt, og du kan udføre proceduren for depilation.

  Opskrift nummer 4

  • 10 art. l. sukker (hvidt, brunt);
  • 1 spsk. l. vand;
  • saft 0,5 citron.

  Hvis citronsyre anvendes, tilsættes ½ tsk.

  Produkterne blandes og smelter i en mikrobølgeovn ved højeste temperatur, omrøres hver 1-1.5 minutter. Efter 5 minutter får du en homogen masse halmfarve, som gradvist bliver mørkere og bliver gennemsigtig som honning. Hvis pastaen fordøjes, vil den hærde og blive som slik.

  Hvis blandingen er tilberedt korrekt, spredes den ikke i hænderne, elastisk til berøring og godt rullet ind i bolden. Efter køling opkøber den en smuk gul farve. Hele processen med at lave sukkerpasta er maksimalt 10 minutter.

  Opskrift №5 med fructose

  • fructose - 6 spsk. l.;
  • citronsyre - 0,6 spsk. l.;
  • vand - 2 spsk. l.

  Denne metode til fremstilling af hårfjerningsfløde anvendes ofte af professionelle mestere. Dens essens ligger i udskiftning af granuleret sukker med fructose. I dette tilfælde vil karamel være mere viskøs og holdbar, hvilket gør det nemt at bruge.

  Fructose karamel kan fremstilles både i mikrobølgeovnen og på komfuret. Alle produkter er godt blandede og anbragt i komfuret. Kog til dannelsen af ​​askemasse, lad afkøles og kan bruges.

  Tips til påføring af pasta og hårfjerning

  Før proceduren skal huden affedtes med en speciel lotion, tørre den og drys med talkum eller babypulver.

  Depilation udføres som følger: pastaen påføres med en spatel eller hænder med et tykt lag på håret fra hårets bevægelse efter 2 sekunder sammen med de vedhæftede hår er det strippet i retning af hårvækst. Dette giver dig mulighed for at reducere smerte.

  Hvis blandingen er svær at rive af med hænderne, så kan du bruge specielle bandestrimler af depilation. De sælges i kosmetiske butikker. Shugaring creme påføres huden, en strimmel limes på toppen, som fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst.

  Efter proceduren er det bedre at behandle huden med en antiseptisk og fugtiggørende med lotion.

  Efter shugaring anbefales de første 1-2 dage ikke:

  • solbade;
  • besøge badet eller saunaen
  • spille sport;
  • brug deodoranter
  • anvende fugtgivende og nærende cremer;
  • Når du fjerner hår fra intime steder, skal du bære syntetisk undertøj.

  Efter 5-7 dage kan du skrælle huden ved hjælp af en blød skrubbe for at forhindre hårets indvækst. Med fremskyndet hårvækst kan du bruge specielle lægemidler, der nedsætter deres vækst.

  Anvendelse af færdige formuleringer

  Hvis du ikke er i stand til personligt at forberede sukkerpastaen, eller for dette er der ingen tid, kan du altid købe professionelle shugaring cremer. De fås i tre typer - blød, medium tæthed og hård.

  Blød pasta bruges til manuel depilation, medium og hård tæthed - til depilering ved hjælp af bånd (bandage depilation) eller ved hjælp af træpinde.

  Husk at blandingsdensiteten reguleres af tilberedningstiden ved madlavningsværktøjer derhjemme. Jo længere det er kogt, desto tykkere er det. Det vigtigste - at overholde alle teknikker til forberedelse og korrekt udføre fjernelse af hår.

  Sådan tilberedes shugaring pasta i mikrobølgeovnen

  Fjernelse af uønsket hår ved hjælp af shugaring er en populær metode blandt mange kvinder, der bruges til at overvåge hudens glathed, men ønsker ikke at bruge store mængder hårfjerning i dyre saloner. Madlavning shugaring dig selv i mikrobølgeovnen eller på ovnen i hjemmet er meget simpelt.

  • 1. Fordelene ved at lave pasta i mikrobølgeovnen
  • 2. Hvad skal du forberede dig til shugaring
  • 3. Opskrift selektion for forskellige områder af kroppen
  • 4. Pastaopskrifter og madlavningsfunktioner
  • 5. Funktioner i brug
  • 6. Tips efter ansøgning
  • 7. Hvordan plejer du huden efter epilering?
  • 8. Hvad skal du vide mere?

  Fordelene ved at lave pasta i mikrobølgeovnen

  • ingen grund til at stå over komfuret og konstant omrøre blandingen;
  • sukkerpasta vil ikke brænde, hvis du glemmer det, fordi der er strøm- og tidsregulatorer i mikrobølgeovnen;
  • Du kan lave en pasta straks i en krukke eller glaskop, hvilket er meget praktisk;
  • lettere at opnå den ønskede konsistens.

  Hvad skal du forberede dig til shugaring

  For at shugaringpastaen i mikrobølgeovnen, såvel som selve proceduren, skal gå let og uden ubehagelige konsekvenser, er det nødvendigt at forberede alt på forhånd.

  Til pastaen har du brug for: granulat, vand eller urtete, citron eller citronsyre, en glasburk (du kan bruge en regelmæssig krukke med et lille volumen på 350-500 ml).

  Fremgangsmåden kræver handsker, talkum og hydrogenperoxid.

  Vælge en opskrift på forskellige områder af kroppen

  For hvert område afhænger af hårets struktur og hudens følsomhed sukkerpasta med varierende hårdhed.

  Derfor vælges en opskrift med dine præferencer og færdigheder.

  Pasta opskrifter og madlavningsfunktioner

  Før du begynder at lave mad shugaring pasta i mikrobølgeovnen, bør du være bekendt med funktionerne i denne "videnskab".

  1. Indstil mikrobølgeffekten til maksimum.
  2. Bland alle ingredienser i en glasburk.
  3. Indstil tiden til 1 minut.
  4. Når tiden er overstået, skal du få beholderen med pastaen. Bland godt og sæt igen i 1 minut og gentag indtil sukkeret er helt opløst og bliver en ravfarvet karamel.
  5. Fjern og afkøles til kropstemperatur.
  6. Derefter ælte den forberedte sammensætning i hænderne og begynder at fjerne hår.

  Overvej mulighederne for opskrifter pastaer for shugaring forskellige konsistens.

  1. Bland 10 ss. l. sukker, 4 spsk. l. vand, saft med halv citron eller 5 gram. citronsyre og sat i mikrobølgeovnen før krystallisation, omrøring hvert minut.
  2. Forbered en pasta fra et glas sukker, 5 spsk. l. vand, 2 spsk. l. honning og saft af en halv citron, bland og læg i mikrobølgeovnen.
  3. For dem der foretrækker nøjagtighed, er der en pastaopskrift i gram. For at gøre dette skal du blande 75 gr. sukker, 20 gram. vand og 5 gram. citronsyre og kog kun i mikrobølgeovnen indtil fuld krystallisation.
  4. Shugaring opskrift kan fremstilles uden brug af citron. For at gøre dette blandes 1 kop sukker, 2 spsk. l. flydende honning, 1 spsk. l. vand og en halv tsk eddike 12%.

  Funktioner i brug

  Hovedelementet i pastaen, der er kogt i mikrobølgeovnen - det er nemt at justere tætheden. Hvis det viste sig for flydende, skal du tilføje lidt mere sukker, tykt - en skefuld vand. Således kan du opnå præcis den konsistens, der er nødvendig for behagelig hårfjerning.

  Hvis pastaen forbliver, kan den derefter opvarmes i mikrobølgeovnen på samme måde og bruges til det tilsigtede formål.

  Tips efter ansøgning

  Ved smertefri fjernelse af håret, efter at blandingen er påført, skal huden straks strækkes og fjernes med en skarp bevægelse under hårets vækst.

  Når du klæber sammensætningen på huden, kan du tage et andet stykke shugaring pasta, fastgør det til klæbepunktet og fjern det skarpt. Eller brug et bandagebånd, som med voksning.

  Hvordan pleje huden efter epilering?

  Hver 3-4 dage at behandle huden med en skrubbe. Anvend straks efter epilering en creme, der nedsætter hårvæksten.

  Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn

  Sukker hårfjerning - shugaring - er aktivt at erstatte populære voks hårfjerning. Begge procedurer giver omtrent samme effekt i varigheden, men karamel er lettere at bruge, mere sikker og mere smertefri. Og vigtigst af alt, massen til proceduren kan fremstilles hjemme fra almindelige produkter: sukker, vand, citronsyre eller citronsaft.

  Næsten alle karamelopskrifterne foreslår madlavning på komfuret i en gryde, og mængden af ​​sukker starter mindst 500 g. Selvom det er mere hensigtsmæssigt at lave små portioner: Ingen grund til at bekymre sig om opbevaring, bliver der minimeret mad i forsøgene.

  Vi foreslår at du laver karamel shugaring i en mikrobølgeovn - og vaske opvasken mindre og spar tid.

  Nødvendige værktøjer

  Du skal have kapacitet til at blande produkter. I det kan du lave mad. Derfor afhente et glas eller keramisk dyb plade, skål, skål. Du kan bruge en simpel halvliter krukke.

  Med plastikbakker skal du være forsigtig: almindelige plastbryder og smelter ved høje temperaturer. På en egnet beholder skal der være en etiket, der angiver, at produktet kan anvendes i en mikrobølgeovn. Normalt anvendes det på bunden eller etiketten.

  For at måle ingredienserne brug for et glas, spiseskefuld og en teskefuld. Du kan blande dem med samme ske eller træspatel. Det er nyttigt for at opnå den færdige masse.

  Hvis receptet er tilsat citronsaft, skal du filtrere det. For at gøre dette har du brug for en lille tefiltrering.

  Så forbered de værktøjer ved at vælge den ønskede liste:

  • massebeholder
  • et almindeligt 200 gram glas;
  • spiseskefuld;
  • tsk;
  • lille sigte

  Ingredienser til hjemmelavet pasta

  Produkter der forbereder shugaring i mikrobølgeovn, der er i ethvert køkken.

  • sukker - det sædvanlige hvide sand;
  • vand er bedre destilleret eller kogt
  • krystallinsk citronsyre eller citronsaft.

  Fremgangsmåden ved epilering med en karamelmasse fjerner ikke kun overskydende hår, men fungerer også som en blød peeling uden at skade huden. Hvis du ønsker at få endnu flere fordele, brug decoctions af urter i stedet for vand:

  • linden blomster;
  • rosenblade;
  • kamille blomster;
  • mynte blade
  • violette tricolor blomster;
  • succession, calendula, salvie.

  Du kan bruge blandingen. En teskefuld tørt græs, hæld et glas kogende vand og vent en kvart time. Derefter spændes, fortyndes med et glas rent vand.

  For en behagelig lugt skal du tilføje et par dråber af din æteriske æteriske olie til den færdige masse. Nogle gange er det brugt ikke kandiseret honning, det reducerer irritation og fugter huden.

  Shugaring Pasta Opskrifter

  Massens massefylde vælges individuelt. Når det er selvkogende, afhænger det af mange faktorer. For eksempel på fugtigheden af ​​granuleret sukker eller endda på luftens temperatur og fugtighed. Derfor kan man ikke undvære eksperimenter, men det er fornuftigt at prøve flere opskrifter for at vælge den mest egnede.

  Den første opskrift - med citronsaft

  • sukker - 10 el. l. ingen dias
  • vand - 4 spsk. l.;
  • citronsaft er lavet af en halv frugt.

  Opskrift to - med krystallinsk citronsyre

  • sukker - 6 el. l.;
  • krystallinsk citronsyre - 1 tsk. ingen dias
  • vand - 2 spsk. l.

  Opskrift den tredje - vi måler briller

  • 1 kop sukker;
  • 2 spsk vand
  • 2 spiseskefulde juice.

  Den fjerde opskrift - med honning

  • et glas sukker;
  • Fem spiseskefulde vand (kantiner);
  • honningske;
  • saft af en halv citron.

  Femte - vi måler efter vægt

  Hvis du har en køkkenskala, skal du bruge denne opskrift. En sked eller et glas er trods alt en relativ foranstaltning: De er alle forskellige, og unøjagtigheder er uundgåelige.

  • sukker - 75 g;
  • vand - 20 g;
  • citronsyre - 5 g (eller 10 g juice, derefter vand - også 10 gram).

  Opskrift Seks - Lemonless

  • et glas sukker;
  • 2 spsk. l. naturlig frisk honning;
  • 1 spsk. l. vand;
  • halv tsk eddike.

  Madlavningsprocedure

  Vær forberedt på at den første gang pastaen ikke kan vise sig som den skal. Men dens tæthed er let at rette, det vigtigste er ikke at overdrive det. Hvis massen bliver mørk i farve og duften af ​​brændt sukker, kan du smide det væk.

  1. Sæt alle produkterne i en krukke, bland godt og læg i en mikrobølgeovn.
  2. Tænd maksimal effekt i et minut.
  3. Fjern massen, bland igen og sæt i ovnen.
  4. Tænd for fuld effekt.
  5. Hver 15-20 sekunder skal du nå kapacitet, blande og vurdere beredskab. Antallet af sådanne tilgange afhænger af mikrobølgeovnenes kraft.
  6. Sukker skal være helt opløst, den resulterende væske - for at blive rav (lysorange, let øl).
  7. Lad det afkøle, indtil temperaturen er sikker nok til dine hænder. Det tager cirka en halv time at fuldføre denne proces.
  8. Knippe af et lille stykke masse og knæ det med fingrene.

  I første omgang vil det være svært at ælte pastaen, så stræk det lige i et bånd og fold det i en "stak". Gradvis bliver det lettere, og farven på "dejen" vil lyse.

  Hvis du har en slikkepind, tilsæt en skefuld vand og sæt skålen i mikrobølgeovnen i 15-30 sekunder. Hvis pastaen er for tynd, tilsæt et par teskefulde sukker og gentag det femte afsnit i vejledningen.

  Alt er det muligt at starte en epilering! Glem ikke at affedt huden med lotion og drys med talkumpulver. Og husk: Så vokser håret ikke, pastaen påføres væksten, og brydes strengt i retning af hårvækst.

  Selvom de nævnte opskrifter er til engang, kan der være rester. De opbevares som en almindelig pasta: sukker er et godt konserveringsmiddel. Før brug må du kun varme krukken i mikrobølgeovnen i 15-40 sekunder, måske lidt længere, til kropstemperaturen.

  Shugaring sukkerpasta i mikrobølgeovnen: Hurtige opskrifter

  Sukker hårfjerning i dag er en meget populær og overkommelig procedure. Mange eksperter hævder, at det er blevet et glimrende alternativ til voksning. Denne hårfjerningsmetode kom til os fra det gamle Egypten, hvorfor har det derfor været for nylig involveret i salonen.

  Der er mange opskrifter til madlavning shugaring pasta. Det hele afhænger af mængden af ​​den fremstillede sammensætning, dens konsistens. Kogekaramel kan være i brand og bruge en hurtigere måde ved hjælp af en mikrobølgeovn til dette formål.

  Madlavningsfunktioner

  Hvordan gør man? Ikke alle piger bruger færdige pastaer til shugaring. Hvis du virkelig ønsker og er i stand til selv at udføre sukkerfjerning, så kan du lave karamel med dine egne hænder. Hvad er fordelene ved sådanne sammensætninger? Den vigtigste fordel er tilgængeligheden af ​​naturlige produkter.

  På grund af den 100% naturlige sammensætning anses karamel hypoallergen og er en ideel løsning til epilering af hår på følsom hud. De vigtigste komponenter er: granulatsukker, citronsyre og tønder. Hvis det ønskes, kan du tilføje honning, hvis den færdige pasta skal have en blød konsistens.

  Hvis du har en mikrobølgeovn, kan du øge kogeprocessen væsentligt. Men her er der nogle nuancer. Det er meget vigtigt at indstille tiden korrekt.

  Hvis du overdriver sammensætningen, bliver dens konsistens meget hård, og en sådan pasta er ikke egnet til videre brug. Hertil kommer, at madlavning i mikrobølgeovnen er nødvendigt fra tid til anden for at slukke for det og forstyrre karamellen. Hvis dette ikke er gjort, holder sukkeret fast i beholderen og vil ikke have tid til at smelte.

  De vigtigste fordele ved selvkogende pasta i mikrobølgeovnen omfatter følgende:

  • sammensætningen af ​​karamel til shugaring meget ophold, så det er let at forberede;
  • Tilberedt pasta vil kun holde fast i håret uden at påvirke huden.
  • Den resulterende sammensætning får lov til at bruge flere gange i træk for at fjerne den resterende vegetation, mens der ikke opstår irritation af huden;

  Madlavning opskrifter

  Hver pige forsøger at finde sin bedste pasta opskrift på sukker hårfjerning. Mange forbereder det flere gange i henhold til forskellige opskrifter og eksperimenter. Som et resultat af lange forsøg og fejl finder de deres ideal. På trods af din valgte forberedelsesmetode anbefaler eksperter at lave karamel til en brug.

  Her kan du se en liste over acne cremer.

  Opskrift nummer 1

  Den præsenterede opskrift betragtes som den mest populære og enkle. For at få en pasta skal du have følgende komponenter:

  • granulat - 6 spsk;
  • varmt vand - 2 store skeer;
  • citron - 1/2 spsk;

  For at blande alle de præsenterede produkter skal du på forhånd finde en skål eller pande. Det vil være madlavning. Se, at beholderen efter eget valg kan modstå høje temperaturer. Stadig er det nødvendigt at sige et par ord om citronsyre. Brug af udløbne produkter er strengt forbudt. Ellers ødelægger du ikke bare alle produkterne, men beskadiger også din hud.

  Sukkerpulver anbringes i en beholder og tilsæt vand. Bland grundigt, sæt i mikrobølgeovnen i 1,5-2 minutter. I løbet af denne tid skal pastaen ændre sin farve - fra gennemsigtig bliver den lys gylden. Derefter skal du tilføje citronsyre. Placer igen i 1 minut. Under sammensætningen skal blandingen blandes grundigt. Den færdige karamel skal ligne farven på honning. Efter hældning af sammensætningen i en tallerken og vent på, at den afkøles.

  Hvis du ikke har tid, og pastaen frøs, så kan du igen sende den til mikrobølgeovnen og varme den lidt op. Hvis Kamel undlader at rulle ind i en klump, så har du sandsynligvis ikke gjort det. Indstil derfor beholderen i yderligere 1 minut. Men ikke mere, fordi massen bliver fast og sprød, og det tyder på at det er overcooked.

  Når du løsner alle reglerne, bør shugaring ligner en plastpasta, som let kan fjernes fra huden. Den præsenterede opskrift er ifølge mange piger i den største efterspørgsel. At ælte den afkølede masse til tilstanden af ​​ler og opkøbet af en lys skygge. Hvis du kan knead bolden hårdt, kan du tilføje et par dråber vand. Til brug har du brug for en valnød-størrelse bold. Distribuere nu over overfladen af ​​det epilerede område. Vent og tåre. Påfør sukkerblandingen er nødvendig mod vækst af vegetation og tåre - til vækst.

  Er acne birk tjære berettiget?

  Opskrift nummer 2

  Du vil helt sikkert lide denne opskrift af shugaring med citronsyre i mikrobølgeovnen. For at opnå denne sammensætning skal du tage følgende ingredienser:

  • granulat - 20 store skeer;
  • citronsaft - 6 store skeer;
  • varmt vand - 8-9 spiseskefulde;
  • naturlig honning - en spiseskefuld

  Videoen fortæller hvordan man laver shugaring hjemme i mikrobølgeovnen:

  Sukker blandet med vand, og tilsæt derefter alle andre ingredienser. Bland grundigt, sæt i mikrobølgeovnen i 3 minutter. Resultatet af madlavning er køb af en pasta med blød ølfarve. Når tilberedningstiden er overstået, vent et par timer for massen at afkøle og tykke. Efter alt mix og anvend.

  Kvinder undrer sig meget ofte om at opvarme pasta? De fleste af dem bruger opskrifter, hvor karamel er forberedt ikke på én gang. Sådanne begivenheder kan spare tid og holde sammensætningen til det rigtige øjeblik.

  For at varme op sukkerpastaen skal du hente den ud af køleskabet, læg den i en mikrobølgeovn. Du kan bruge et vandbad, men mikrobølgeovnen giver dig mulighed for at fremskynde processen. Du bør ikke vente, indtil blandingen bliver meget flydende. Det skal være blødt, ellers vil det være svært at påføre huden. Før behandling er det nødvendigt at bestemme temperaturen på pastaen ved hjælp af et termometer.

  Jeg vil bruge de præsenterede opskrifter og anbefalinger, hver pige vil være i stand til at shugaring hjemme, bruge mindst penge og tid på det. Hvis du bare ikke kan beslutte dig for den ønskede opskrift, så spring ind i eksperimentens verden. Selv når man vælger en metode, er det vigtigt at fokusere på din hudtype og området for det epilerede område. Før du påfører, skal du sørge for at forberede huden, ellers kan du skade dem. Hvis du ikke ønsker at lave pastaen selv, kan du købe gloria universal shugaring kit til hjemmelavet.

  Hvorfor klø din armhuler efter barbering

  Braun Electric Shavers