Home Shugaring - 5 opskrifter

Shugaring giver dig mulighed for sødt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette er en af ​​de mest effektive og vigtigst smertefrie metoder. Mange har forsøgt denne procedure i kabinen, de vil gerne gentage det selv. Hovedopgaven er at blande produkterne korrekt. Vælg en home shugaring opskrift, som du kan lide.

Shugaring hjemme: fordele og ulemper

Shugaring er en epilering baseret på sukker. Dette produkt er i alle hjem. For første gang opdagede denne metode i oldtidens Persien. Men på trods af århundrederne har teknologien ikke ændret sig og er stadig populær.

Effekten af ​​sukkerpasta kan sammenlignes med voksning, men den største forskel er meget mindre smerte. Og efter skyggende hud forbliver silkeagtig og glat.

fordele:

 • Tilgængelighed. Takket være billige ingredienser kan hver kvinde have råd til denne procedure. Efter alt behøver du kun citronsaft (citron), sukker og vand.
 • Sikkerhed. Det er næsten umuligt at få en forbrænding eller betændelse. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for ansøgning. Sammen med hårets rødder er det umuligt at rive det øverste lag af huden, som bevarer et attraktivt udseende.
 • Fremgangsmåden er behagelig. Kroppen skal påføres næsten ikke varm pasta, hvilket eliminerer forbrændinger. Lav smerte på grund af at trække hår i retning af vækst.
 • Sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation varer effekten meget længere. Afhængig af typen af ​​hud og hår varer resultatet fra to til fire uger.
 • Kan bruges på samme hudområde mange gange. Sammenlignet med voks, som beskadiger og irriterer huden, kan sukkerpasta påføres området med hår så mange gange som nødvendigt, indtil de er helt fjernet.
 • Efter proceduren er det nok at vaske resterne af med vand.

Som med enhver epilation har shugaring ulemper:

 • Procedurens varighed er meget længere end ved fjernelse af voks eller barbering. For eksempel, for shugaring intim zone dyb bikini vil tage en halv time. På samme tid, når fjernelse af voks bliver nødt til at bruge ikke mere end en halv time.
 • Selvom opskriften er enkel, skal du lære at lave pasta. Hvis du lidt fordøjer det, virker den ønskede effekt ikke. Vær tålmodig, og efter et par træningsprogrammer får du den perfekte blanding.
 • Det er nødvendigt at overvåge massens temperatur under brug. Udenfor kan sukkerpastaen være varm, og inden i kan den forblive varm. Som følge heraf kan du blive brændt.

Vigtige tips til nybegyndere

For at få en hurtig og høj kvalitet effekt, følg de enkle retningslinjer.

 1. Påfør pastaen med bløde og plastiske bevægelser, og fjern det hurtigt og hurtigt.
 2. For ikke at skade dermis, sørg for at drysse huden med talkumpulver før proceduren.
 3. For at reducere smertens følsomhed, for at forhindre brud på hårene og for at forhindre klæbestik, før du fjerner, skal du sørge for at strække huden.
 4. For at stoppe smerten, straks efter fjernelse, rør let på huden med din hånd.
 5. Hvis du beslutter dig for at behandle flere områder af huden, skal du starte med de mest følsomme.
 6. Når du fjerner ansigtshår, skal du kun udføre manipulationer i retning af massagelinjen.
 7. Fjern hårene kun i retning af vækst. Dette vil bidrage til at undgå betændelse og reducere tiden for proceduren.

Til shugaring af hænder, ryg og ben, er bandagemetoden egnet, hvor en blød pasta påføres et stort hudområde. Særlige strimler limes på toppen og kan udskiftes med en bomuldsklud. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse.

Manuel (manuel) metode bruges til sharing underarms, antenner, skæg, bikini. Til denne procedure vil massen have brug for medium og fast densitet.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkercaramel rullet i bolde hjælper med at slippe af med unødvendig vegetation. Det skal påføres kroppen mod hårvækst, så flad og fjern i retning af vækst.

Pasta giver dig mulighed for at klare selv med kort hår og fungerer som en slags skrubber - fjerner døde celler.

ingredienser:

 • sukker - 12 el. skeer;
 • kogt vand - 4 spsk. skeer;
 • citron - 1 el. en ske.

fremstilling:

 1. Forbered emaljeret beholder. Placer produkterne undtagen citron. Blandingen skal konstant omrøres, ellers vil massen brænde. Kog indtil gylden.
 2. Hæld i citronsyre. Massen vil mørkere kraftigt. Kog to minutter og fjern fra varme.

Det er umuligt at anvende varmt. Vent et par minutter. Massen til proceduren kræver en varm, behagelig til kroppen.

Citron Cooking Opskrift

Massen er ret tyk, så det er bedre at forberede det nødvendige beløb til en procedure.

ingredienser:

 • sukker - 15 el. skeer;
 • saft - citron
 • vand - 1,5 st. skeen.

fremstilling:

 1. Sukker hæld vand og kog indtil gyldenbrun. Rør massen konstant for at undgå at brænde.
 2. Hæld saften, klemt fra citron. Omrøring koges i to minutter.

Med tilsætning af eddike

Ikke alle har en citron på hånden, så vil eddike komme til undsætning.

ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • honning - 2 spsk. skeer af naturlige;
 • vand - 1 spsk. ske;
 • Eddike - 1 tsk.

fremstilling:

 1. Bland sukker med honning. Hæld vand. Kog, konstant omrøring.
 2. Når produkterne er helt opløst, og få en homogen masse - hæld eddike. Kog. Hele proceduren, der starter fra starten af ​​madlavning, skal tilbringe en kvart time.

Shugaring pasta i mikrobølgeovn

Hvis du har brug for en mængde pasta til en procedure, kan du bruge en mikrobølgeovn.

ingredienser:

 • sukker - 6 el. skeer;
 • syre - 0,5 tsk citron
 • vand - 2 spsk. skeen.

fremstilling:

 1. Rør produkterne og sæt i ovnen.
 2. Indstil timeren i to minutter. Pastaens klarhed kontrolleres med skygge, farven ligner cognac.
 3. Cool og stræk dine hænder.

Med æteriske olier

Æteriske olier indeholder gode stoffer, der hjælper med at passe på huden. Besidder bakteriedræbende egenskaber, de hjælper med at lindre betændelse, helbrede sår og har en lille peeling effekt. Mange mennesker tror, ​​at denne mulighed er ideel til bikini. Men du kan fjerne vegetation opnået pasta på alle dele af kroppen.

ingredienser:

 • vand - ¼ kop;
 • sukker - 2 el. skeer;
 • æteriske olier - 5 dråber;
 • citronsaft - ¼ kop.

fremstilling:

 1. Alle produkter blandes. Kog fire minutter.
 2. Tag et glas koldt vand. Dyp en ske i blandingen og dryp ind i vandet. Hvis der dannes en rund kugle i bunden, er blandingen klar. Hvis ikke, kog et par sekunder.

Mulige problemer under madlavning

Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget nemt at fjerne hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta. Men ved de første forsøg på at lave pasta på egen hånd står mange piger over for problemer.

 1. Den mest almindelige er klæbende pasta. Dette skyldes, at massen ikke er tilsat, det er nødvendigt at holde det på ilden lidt længere, så blandingen bliver mere tæt.
 2. Massen forbrænder under tilberedningen. For at undgå dette vil hjælpe konstant blanding pasta under madlavning. Du kan ikke distrahere, ellers vil den straks brænde.
 3. Shugaring stikker til hænderne. Under kogning skal du regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​pastaen på dine hænder. Hun burde ikke holde fast. Hvis det viste sig for blødt, vil massen ikke have skildrende egenskaber. Kog det i et par minutter.
 4. Massen er flydende eller fast. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne angivet i opskriften, hvis du tilføjer mere vand, forbliver pastaen flydende og ikke egnet til brug. Hvis mindre - hærder og også ikke vil arbejde med hende.
 5. For ikke at ødelægge pastaens struktur er det nødvendigt at lave mad med minimal varme og forhindre dannelse af stort skum. Kun bobler er tilladt på overfladen.

Shugaring pasta opbevaring

Varm sukkerpasta hældes i en beholder og dækkes med et låg. For at opnå større tæthed kan du indsætte en pakke. Det er umuligt at opbevare i køleskabet, da der er høj luftfugtighed.

Opbevaringstemperatur fra 0 til +25 grader i et tørt rum væk fra solen.

Sådan bruges

Iagttagelse af den korrekte tilgang til proceduren vil du få et langt resultat og smertefrit fjernelse.

 1. Tag et bad. Dette vil hjælpe porerne til at åbne op og reducere smerte som følge heraf.
 2. Brug baby pulver eller talkumpulver. Påfør det hudområde, du skal behandle. Masse lettere at holde fast i håret og vil ikke røre ved epidermis.
 3. Før brug, bland pastaen godt.
 4. Den ideelle hårlængde er fem millimeter.
 5. Placer på den ønskede overfladepasta mod hårvækst. Tykt lag er ikke værd at gøre. Hold i fem sekunder. Derefter abrupt fjern i retning af hårvækst, efter at trække huden.
 6. Skyl med vand.

Hvis du følger anvisningerne til forberedelse og brug nøjagtigt, er det let at undgå negative konsekvenser. Som følge heraf får du silkeagtig og meget glat hud.

Sådan laver du shugaring dig selv hjemme

indhold

Hvad hedder shugaring og hvad er fordelene ved proceduren?

Hvad ser en shugaring pasta ud?

Hvad er teknikker til shugaring?

Hvordan laver man shuffaring bikini hjemme?

Shugaring pasta hjemme, opskrift

Hvad hedder shugaring og hvad er fordelene ved proceduren?

Vi kan sige, at shugaring er den samme hårfjerning eller depilation. Men faktisk er proceduren sikrere, overkommelig og økonomisk. Til dens gennemførelse anvendes en særlig sukkerpasta, som har en række fordele i forhold til voks, harpiks og mere en elektrisk epilator.

Hårfjerning med sukkerpasta vælges af følgende grunde:

 • mangel på indgroede hår. I modsætning til voks trænger pastaen ind i hårsækkene og fjerner hår direkte fra dem. Dette fører til et markant fald i indtrængen;
 • ingen overdreven strækning af huden. Under proceduren gør mesteren hyppige og mindre bevægelser, hvorfra huden ikke strækker sig. For kvinder, hvis løse og tynde hud er en kontraindikation for brugen af ​​voks, kan shugaring være en ægte frelse;
 • ingen skade på blodkar. Varm voks fører ofte til forbrændinger og edderkopper hos mennesker med skrøbelige kapillærer. Sukker tyk opløsning smelter ved kontakt med kroppen og beskadiger ikke huden: shugaring er ikke kontraindiceret for åreknuder;
 • ingen grund til at vokse hår af en vis længde. Det er ofte muligt at shugaring med en hårlængde på højst tre millimeter;
 • manglende rødme og irritation: 30 minutter efter procedurens afslutning, og nogle gange hurtigere, bliver huden genoprettet og ser ikke udsvulmet, irriteret ud.

Ud over disse kvaliteter sukker pasta:

 • økonomisk - et stort område behandles med en lille bold. Indpakning købes på kosmetologikontoret eller i en specialbutik, og tilbered dig selv om at gøre shugaring med egne hænder;
 • omkostningseffektiv - der er ikke behov for at købe ekstra udstyr til opvarmning, påføring eller fjernelse;
 • rengør - vask af rester af vand eller fjern det med en sædvanlig vådserviet, der ikke efterlader noget fedtet rest, i modsætning til den olie der anvendes til opløsning af voks.

Så at shugaring ikke bliver en skuffelse, du skal vide, hvordan du gør det korrekt. Derfor bør du kun kontakte en specialist, og for proceduren derhjemme er det ønskeligt at tage et kursus for at kende hemmelighederne og reglerne for implementering.

Hvad ser en shugaring pasta ud?

Ydermere ligner pastaen til at fjerne hår, som en tyk, klæbrig karamel. Dens farve, som kan være gylden, rødlig, brun og så videre, påvirkes af sammensætningen og proportionerne af de ingredienser, der bruges til at gøre det.

Enhver, der ikke ved, hvordan man laver pastaen korrekt, men virkelig ønsker, kan bruge den nemmeste måde:

 • sukker - 10 store skeer;
 • frisk citronsaft - 5 skeer;
 • vandsked

Komponenter til at kombinere i en pande, koge. Reducer varmen, kog indtil den er tyk, for at få en plastisk ikke-viskøs masse, som let kan påføres huden og let fjernes fra overfladen.

Der er 4 typer shugaring pastaer:

 1. Meget tæt, beregnet på applikationer i intime og følsomme zoner.
 2. Tæt, egnet til armhulene, ansigtet og om nødvendigt - andre dele af kroppen.
 3. Medium, til anvendelse på alle zoner.
 4. Blødt, med hvilket hår kan fjernes fra ryggen, maven, benene eller arme.

Hvad er teknikker til shugaring?

Før du spørger spørgsmålet om, hvordan du gør shugaring selv, skal du gøre dig fortrolig med de eksisterende teknikker til implementering. Dette hjælper dig med at lære, hvordan du bruger pastaen, hvordan du fjerner håret så rent og sikkert som muligt.

Teknik shugaring derhjemme er opdelt i:

 • manuel, som er mesterens hovedarbejde. Det gøres helt i hånden, normalt med handsker, på alle slags pastaer. Hvis du har de nødvendige færdigheder, er det ikke kun egnet til behandling af store områder, men også for armhulen eller bikiniområdet. Den manuelle version vælges oftest af piger, der foretrækker at gøre shugaring derhjemme;
 • manuel teknik med applikationer der anvendes i varmen og folk, der lider af overdreven svedtendens. Den bruger den mest tætte pasta, som anvendes i form af applikationer fjernet af skarpe bevægelser;
 • bandage egnet til at slippe af med flere hår på forskellige dele af kroppen, for eksempel i bikiniområdet.

Banding teknik kan bruges, når man slipper af langt hår. Det er ikke svært at udføre en bandage shugaring derhjemme, hvis du bruger en løsning, der siger "blød" og ved, hvordan du bruger den korrekt.

Hvordan laver man shuffaring bikini hjemme?

Shugaring af det mest intime område er normalt nemt at gøre selv.

Du skal bruge en blød pasta, der er let at lave mad hjemme ved hjælp af en simpel opskrift:

 • sukker - 8 skeer;
 • vand - 2 senge.
 • Citronsaft - valgfri, fra en halv teske til en halv citron.

Bland sukker til pasta med væsker, læg i en kasserolle, dæksel med låg, læg langsomt, stand til kogning. Når sukker sirup begynder at koge, rør det, efter skyggen.

Efter ca. en kvart time, når shugaring-blandingen, der er kogt hjemme, begynder at ligne en let øl, er gasen slukket.

At shugaring i bikini området bør være forberedt:

 • Skrub huden en dag eller to før proceduren;
 • tag et varmt brusebad omkring en time før sessionen;
 • de områder, hvorfra hår vil blive fjernet, drys med chlorhexidin, miramistin, speciel lotion;
 • tørre huden, drys med talkumpulver;
 • Tag lidt varm pasta, stræk den med dine hænder til hvid farve.

Shugaring derhjemme, skridt for skridt, uanset område af bedrift, ser sådan ud:

 • Fordel pastaen med et lille pres mod hårets vækst;
 • fingre til at gribe laget, skarpt fjernet i retning af hårvækst, holde huden og ikke hæve hånden op.

Dyb bikini er et ret følsomt område, så for kvinder, der søger et svar på spørgsmålet om, hvordan man gør proceduren så smertefri som muligt, skal du få bedøvelse. For nemheds skyld skal du bruge et spejl.

Shugaring pasta hjemme, opskrift

Anmeldelser af shugaringproceduren hjemme tyder på, at ukorrekt forberedt pasta leverer en masse ulejlighed og skuffelse. Derfor er det nødvendigt at vælge den mest passende opskrift og bruge den til madlavning af pasta og huske alle nuancer.

Hjemmelavet shugaring pasta med citronsyre er lavet af 4 dele sukker, halvdelen af ​​vandet og en del af citronsyre. Få mennesker ved, hvordan man korrekt forbereder denne blanding, og derfor foretrækker hendes opskrift med citron.

Forberedelse af en sådan pasta er let: vand med sukker anbringes i et vandbad i en kasserolle. Citronsyre tilsættes efter at sukkeret er smeltet, alt er blandet. Hvidt sukkerblanding koges på lav varme med konstant omrøring i 10 minutter. Den færdige blanding bør ikke holde fast i hænderne.

Det er ikke nødvendigt at koge pastaen, hvis det er nødvendigt at koge det hurtigt, i en lille mængde. Opskriften af ​​en blanding til shugaring derhjemme i mikrobølgeovnen ser sådan ud: en teskefuld citronsyre, 4 skeer granulatsukker, en halv sked vand.

Sæt alt i en glasbeholder, bland, send mikrobølgeovn, tænd en kraftig tilstand, rør regelmæssigt i ca. tre minutter. Farven skal være lysegul, ligesom raffineret solsikkeolie, når den er varm og rødlig, når den er kold.

Folk med følsom hud passer til shugaring med honning hjemme.

opskrift:

 • granuleret sukker - 250 gr.
 • vand er dækket;
 • honning - 2 hytter.
 • frisk citronsaft - ¼ kop.

Honey shugaring kræver ikke særlig viden om, hvordan man laver mad og bruger pasta.

Forberedelsen ser sådan ud: Bland ingredienserne og kog i en gryde over lav varme, indtil kogning med konstant omrøring. Efter kogning koges i fem minutter, omrøring, dæksel med låg og pude, så massen ikke brænder, periodisk omrøres. Kog i 20 minutter, cool.

Plastmasse siger at alt er gjort korrekt, og lollipop om fordøjelighed. I dette tilfælde skal du justere tilberedningstiden eller bruge et vandbad.

Og vi har en kanal i I ndeks. Zen

Abonner på at modtage friske materialer på tidspunktet for deres offentliggørelse!

10 fejl shugaringa derhjemme

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Er det muligt at udføre hårfjerning hjemme alene? Ja selvfølgelig! Men for at resultatet skal være virkelig glædeligt, er det vigtigt at undgå almindelige fejl, der er lavet i denne procedure. Erhvervshemmeligheder hos ejeren af ​​netværket af epilationsstudier "Sweet Epil" Ekaterina Pigaleva.

Fejl 1. Lad ikke vokse nok hårlængde

For at epilering giver et godt resultat, nemlig glat hud i en måned, skal du vokse hår mindst 3 mm før proceduren.

I gode saloner kan de klare kortere hår - kun 1,5-2 mm lang. Men for at udføre shugaring derhjemme er det bestemt ikke nok.

Fejl 2. Gør sukkerpasta dig selv

Efter at have set alle slags klip på internettet og bevæbnet med råd fra hjemmevoksne håndværkere, forsøger pigerne at lave madlavningspasta på komfuret i en kasserolle. Ja, et professionelt værktøj består af naturlige ingredienser - primært sukker og renset vand. Det er dog ikke tilfældigt, at selv de mest erfarne håndværkere foretrækker at købe det, i stedet for at fremstille det personligt.

Som regel tager repræsentanter for det retfærdige køn, der forsøger at lave epilering med samovarpasta, intet andet end tårer, skuffelser og blå mærker.

Fejl 3. Forsøg at spare på materialer

Ofte tror piger, at det er nok for dem at købe sukkerpasta af samme tæthed - især hvis de kun har til hensigt at gøre hårfjerning alene og ikke for at tjene penge på denne service. Faktisk for forskellige zoner såvel som afhængig af strukturen, stivhed, længde og tykkelse af hår, kræves en shugaringpasta med forskellig densitet.

Hvis denne regel ikke følges, vil selv en erfaren mester ikke kunne udføre en kvalificeret epilering. I bedste fald vil resultatet ikke behage, og i værste fald vil der også være skader på huden, der kan føre til infektion i de dybe lag af epidermis.

Fejl 4. Start hårfjerning fra bikiniområdet

Hvis der ikke er erfaring med at udføre hårfjerning, anbefales det at begynde med benene. Dette er det enkleste og mindst smertefulde område til fjernelse af hår. Det er meget lettere at behandle det, fordi håret ikke er kendetegnet ved overdreven tykkelse, og dybden af ​​folliklerne er ikke så stor som i bikiniområdet. Hertil kommer, at hårene lettere og mere bekvemt at vælge.

Efter at have arbejdet med hårfjerningsteknikken i dette område, kan du flytte til mere blide og komplekse områder af kroppen, som f.eks. Bikiniområdet.

Fejl 5. Læs ikke instruktionerne for sættet til hårfjerning

Denne typiske kvindelige fejl forårsager regelmæssigt forskellige historier og anekdoter. I hvert fald, hvis en pige for første gang i hendes liv gør sig selv hjemmehørende, skal hun gøre sig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet til epileringskittet.

Gode ​​producenter tilføjer desuden et link til træningsvideoen: det er værd at bruge lidt tid og se det for at gøre shugaring korrekt og forblive tilfreds med resultatet af proceduren.

Fejl 6. Forbered ikke arbejdspladsen

Selv en erfaren master af pasta stykker flyver undertiden fra hinanden. Pigen, der gør hårfjerning hjemme for første gang, har stor risiko for farvning med møbler, gulve og vægge. Selvfølgelig er det ikke et problem at vaske det af, men hvorfor arrangere en uplanlagt generel rengøring? Du kan simpelthen forberede arbejdspladsen på badeværelset, strøelse et håndklæde eller et ark.

Fejl 7. Fordel ikke tilstrækkelig tid til hårfjerningsproceduren.

Proceduren tager altid længere tid for en nybegynder end for en erfaren mester. I salonen udføres epilering af en dyb bikini på 20 minutter og epilering af benene - om en halv time. Men hvis en pige gør alt selvstændigt og for første gang, vil det tage 2-3 gange mere tid.

Vær ikke ked af det: Når du får erfaring, bliver hårfjerning hurtigere. Og i første omgang er det bedre ikke at skynde sig og fokusere på højkvalitets hårfjerning.

Fejl 8. Følg ikke anbefalingerne og begrænsningerne efter hårfjerning

I en god skønhedssalon vil mesteren altid minde dig om at efter shugaring i 4 timer skal du ikke gå til saunaen og solariumet, lave fysiske øvelser og have sex.

Der er normalt ingen til at minde om dette hjemme, så før proceduren er det vigtigt at gøre sig bekendt med instruktionerne til værktøjet - alle begrænsninger er angivet i den.

Fejl 9. Tag ikke højde for retningen af ​​hårvækst

Shugaring er den mest blide, sikreste og mest effektive type epilering. Dette opnås på grund af det faktum, at hårene udelukkende fjernes i retning af naturlig vækst. Dette forhindrer deres indvækst i fremtiden, udseende af irritation, skade på huden.

Men sukkerpasta er i stand til at fjerne hår og mod deres vækst. Sandt, i dette tilfælde venter piger på alle de ubehagelige konsekvenser, som efter voksning af hårfjerning. Derfor er det vigtigt at følge håndens bevægelsesretning på tidspunktet for adskillelse af pastaen fra huden.

Fejl 10. Brug ikke pleje før og efter hårfjerning

Fra den korrekte forberedelse til hårfjerning og kompetent gennemførelse af proceduren afhænger 50% af, hvor længe pigen vil nyde den perfekte glathed i huden. Denne tilgang er altid respekteret i saloner, det skal overholdes hjemme. Ellers er der risiko for at fjerne hår gennem en eller forårsager langvarig rødme og irritation af huden efter shugaring. Det er vigtigt at følge procedurens protokol for ikke at blive skuffet over det.

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Hvordan laver man shugaring derhjemme. Trin for trin procedure

En sådan procedure som hårfjerning på mange piger og kvinder er skræmmende og frygtelig, og alt fordi de fleste af dens typer er ret smertefulde og ubehagelige. Et godt alternativ til epilator, voks og cremer er shugaring. Hvordan laver man shugaring hjemme, lad os finde ud af det sammen.

Hvad er sukker shugaring

Shugaring er en af ​​metoderne til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode har været kendt i meget lang tid, det siges, at dronning Cleopatra selv anvendte sukker shugaring til epilering.

Det særlige ved denne metode er, at håret er fjernet med en specielt kogt pasta af sukker, der blidt indhyller huden og praktisk talt ikke forårsager fremkomsten af ​​irritation, selv på meget følsom hud.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme alene

 • 10 fulde spiseskefulde sukker;
 • 4 fulde spiseskefulde vand
 • citronsaft (klem ud en halv citron eller tilsæt en halv teskefuld citronsyre).

Nogle kosmetologer anbefaler at tilsætte honning til pastaen for aroma og større viskositet, men honning er ikke inkluderet i den klassiske opskrift.

Efter blanding blandes alle ingredienserne til næste forberedelsesfase.

Sådan tilberedes shugaring pasta, så det er blødt og ikke falder fra hinanden:

Efter at alle pastaens komponenter er gået i panden med en tykk bund (dette øjeblik er meget vigtigt, skal bunden være så tyk som muligt, så pastaen ikke brænder), læg panden på en lille ild, dæksel med låg og start med at lave pastaen. Det skal blandes regelmæssigt og overvåge samtidig konsistensen.

For at sukkeret ikke brænder, skal blandingen hele tiden omrøres, det er bedre at gøre det med en træsked. Det første tegn på, at pastaen begynder at blive det nødvendige værktøj til fjernelse af håret, er boblernes udseende på overfladen. Meget snart vil pastaen få en karamelskygge, og den kan fjernes fra ilden. Den omtrentlige tidsreference er 5-7 minutter efter udseendet af bobler.

Blandingen anses for klar, når en dråbepasta hærder i vand og nemt ruller ind i en elastisk kugle, der ikke brister i dine hænder. Hvis du efter at slukke for ilden slider massen og ser mere ud som en elusiv gelé, skal du tilføje mere vand til det. På dette tidspunkt er det vigtigste ikke at overdrive det, ellers er det meget nemt at ødelægge produktet.

Andre Shugaring Pasta Opskrifter

Hvordan laver man en shugaring hjemme, ved hjælp af en shugaringopskrift, et alternativ til klassikeren? Ud over den traditionelle opskrift, som oftest bruges til at lave pasta derhjemme, er der andre.

1. Shugaring pasta uden citronsaft og syre med eddike.

Det antages, at tilsætningen af ​​citronsaft har en negativ virkning på huden, hvilket gør den følsom for sollys og tilbøjelig til udseendet af alderspletter.

 • 8 fulde spiseskefulde sukker;
 • 1 fuld spiseskefuld vand
 • 1 fuld spisesked med 6% æblecidereddike.

Du skal koge denne pasta i 10-12 minutter, den eneste minus, der ødelægger betydeligt indtryk af shugaring er den ubehagelige lugt af eddike under madlavning. 2. Indsæt i mikrobølgeovnen uden vand, men med tilsætning af honning Det er meget nemt at forberede og ikke behøver vand overhovedet! Vi skal bruge:

 • 1 fuld glas sukker;
 • 25% kop honning;
 • 25% glas citronsaft eller citronsyre.

Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i den endelige skål, læg i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. I gennemsnit begynder blandingen i løbet af det 15. sekund at boble, du skal spore dette øjeblik og få det ud af mikrobølgeovnen til at blande godt. Derefter sendes blandingen igen til mikrobølgeovnen og hvert 15. sekund omrøres indtil det er ømt. Du kan tjekke beredskabet ved at droppe det i vandet. Til fuld beredskab pasta i gennemsnit skal 5 omrøring.

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

1. Du skal tage lidt pasta, rull ind i en bold (for bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynder at strække den.

2. Påfør huden på hårets vækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.

3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.

4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Sådan shuffaring hjemme (video)

Hvad skal jeg gøre efter proceduren?

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt. Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser. Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig. Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark. I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.
Der er kontraindikationer:
 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Shugaring derhjemme. Hemmelighederne i glat hud

Den nuværende populære type hårfjerning - shugaring - har længe været kendt for orientalske skønheder. Fra tidernes ældste har østlige kvinder været sukkerholdige hjemme, og opskriften til at lave pasta til epilering er blevet afsagt fra generation til generation.

I dag har de mest berømte skønhedssaloner vedtaget en opskrift på glat hud af orientalske skønheder og tilbyder deres kunder at gøre denne vidunderlige hårfjerning. Vi tilbyder shugaring derhjemme.

Lad os først se, hvad der er shugaring, hvad er dens fordele i forhold til andre, mere sædvanlige metoder til fjernelse af uønsket hår. Derudover vil du lære opskriften til madlavning pasta og hvordan man laver shugaring derhjemme.

Hvad er en shugaring?

Shugaring er en sukker hårfjerning. Kropshår fjernes med en særlig pasta. Pasta er en tyk sukker sirup.

Sukker hårfjerning er af to typer:

Denne epilering udføres ved hjælp af den færdige pasta. Handlingsprincippet ligner voksepilation. Hot pasta indsættes på huden med en speciel spatel eller børste. Derefter påføres en stofstrimmel på toppen, glattes og med en kraft kommer i retning mod hårets vækst. Dette er en ganske smertefuld procedure, der kræver tålmodighed.

Denne type af hårfjerning består i at fjerne hår med blødt sukkercaramel, som rulles i bolde. Denne kugle fordeles først over huden mod hårets vækst, glattes, og kommer derefter væk i retning af deres vækst. En sådan række handlinger gør shugaring en næsten smertefri procedure i forhold til voksning. Og hår fjerner ikke værre end voks. Det er denne type sukker hårfjerning er meget let at gentage derhjemme.

Fordelene ved shugaring

Flere og flere kvinder rundt omkring i verden bruger shugaring derhjemme. Og det er ikke overraskende, fordi denne type hårfjerning har så mange fordele!

Opskriften på en shugaring pasta ser som regel ud: sukker og vand. De er helt tilgængelige for enhver kvinde. Desuden er karamelkugler alene nok til at levere højkvalitets shugaring derhjemme, hvilket omfatter epilering af arme, ben, bikini og underarm. Epilation voks koster meget dyrere. Tæl dig selv - udover voks skal du også bruge spatler, strimler og et specielt apparat til opvarmning af voks.

 • hypoallergen

Sammensætningen af ​​pastaen til shugaring er absolut ikke-allergiske komponenter. Voksens sammensætning ud over alle slags kemiske forbindelser indeholder konserveringsmidler, som ofte bliver årsag til allergier. Vi tilføjer, at voks til fjernelse af håret skal være varmt, og dette øger risikoen for hudirritation betydeligt. Mens til shugaring er varm karamel taget.

Sammenlignet med voks suger sukker sukker mindre til huden og gør derfor epilering mindre smertefuldt. Home shugaring er simpelthen skabt til følsom hud i ansigtet, såvel som følsomme områder af bikini og underarms. Derfor er shugaring egnet til kvinder med åreknuder og andre problemer med blodkar.

 • Ingen indgroede hår

Sukkercaramel forsyner forsigtigt hvert hår, herunder pæren, og fjerner det helt. Med andre metoder til hårfjerning kan hårrotet overleve - håret begynder at vokse indeni. Desuden fjernes hårene i retning af deres egen vækst, så i håret bliver bøjningerne ikke bøjede eller brudt i bunden.

Sukkerkugler er meget mere bekvem at bruge end voks. Først ved hjælp af voks og strimler er det ret svært at lave en dyb bikiniepilation for dig selv. For det andet er det med voks muligt at plette alt rundt: gulvet, tøjet og huden. Mens karamel er meget praktisk at bruge.

Virkningen af ​​shugaring varer op til 20 dage, og voksning skal gentages hver anden uge.

Madlavning opskrift

Denne opskrift på at gøre shugaring pasta hjemme er designet til en procedure.

Så skal du:

 • 6 teskefulde sukker
 • 2 teskefulde vand
 • 2 teskefulde citronsaft

Alle blandet i en metalskål og sat på langsom ild. Blandingen skal konstant omrøres, så den ikke brænder. Efter et par minutter skal blandingen blive mørk og blive gylden. Det skal udstråle en sød karamel lugt. Derefter tilsættes citronsaft. Fjern fra varme og lad afkøle, men ikke helt. Ellers vil massen hærde, og så vil det være meget svært at ælte.

Hvis du bruger den samme opskrift, skal du tage 1 kg sukker, 8 spsk vand og 7 spises citronsaft, så får du en seks måneders levering af shugaringpasta. Sandt nok, og han forbereder lidt anderledes.

Alle ingredienser skal blandes i en metalskål og sætte på høj varme. Massen skal konstant omrøres, så sukkeret ikke brænder. Efter et par minutter skal ilden sænkes, skålene er dækket med låg og messing meget i ca. 10 minutter.

Sukker skal smelte helt, blandes med vand og saft og bliver flydende. Det skal blandes igen, og efterlades i yderligere 10 minutter.

Når massen begynder at gurgle, markere yderligere 10 minutter. I løbet af denne tid skal massen mørkere, blive homogen og erhverve en sød karamel lugt. Når sukkeret begynder at skumme, måles yderligere 5 minutter og fjernes fra ilden. Hæld den varme masse i en plastikbeholder med tykke vægge og lad det køle af. Denne masse afkøles i ca. 3 timer.

Shugaring pasta lagret på et mørkt, tørt sted. Før den næste epilering er det nok kun for lidt at opvarme massen i et vandbad.

Citronsaft kan forårsage irritation på følsom hud, så citronsyre i samme proportioner kan indgå i opskriften som en erstatning.

En shugaring opskrift kan også omfatte valnødtinktur og honning. Honning er kendt for at have antiinflammatoriske og helbredende egenskaber, og valnødtinktur ødelægger effektivt hårsækkene.

Sørg for at kontrollere blandingen for beredskab. For at gøre dette skal du tage et lille stykke karamelmasse og forsøge at rulle det ind i en bold.

Hvis massen er formbar og ikke spredes i dine hænder - du gjorde alt rigtigt.

Hvis blandingen er for hård, tilsæt 1 spsk vand til den. Sæt i et vandbad. Når blandingen smelter, blandes den godt. Derefter fjernes varmen og afkøles igen.

For flydende masse siger desværre, at madlavningsopskriften ikke blev respekteret. En sådan masse til hårfjerning er ikke egnet.

Hvordan shugaring

Umiddelbart inden sukkermassen påføres huden, skal den være ordentligt knæet, så den bliver plastisk.

Tag et lille stykke karamel, om størrelsen af ​​et vagtelæg, og begynd at ælte det. Hvis massen er svær at varme op, tilføj bogstaveligt en dråbe varmt vand.

Når karamelblandingen bliver lettere, og trådene, når de strækker sig, erhverver perleglans, er massen klar til brug.

Sukkerkugler skal helst fjerne korte hår ca. 2-4 mm lange. Langere hår masse kan simpelthen ikke helt "fange".

Shugaring ben og arme

Rul en lille bold ud af et stykke karamel, hold det til huden. Rul det mod hårvækst. Vent et par minutter. I løbet af denne tid omsluttes massen hvert hår. Du forstår dette ved hårdets følelse og spænding. Derefter, med en skarp bevægelse, fjern karamel fra huden i retning af hårvækst. Sammen med massen skal fjernes og hår. Derefter mashes stykket og påføres det igen på huden. Så du skal gøre på hele overfladen af ​​ben eller arme. Når stykket er helt i håret, skal du klemme af en ny batch karamel.

Det er meget vigtigt, at bevægelsen er skarp og strengt parallelt med overfladen af ​​huden - så følelserne fra epilering vil være mindre smertefulde. For nem fjernelse af hår fra benene med din fri hånd, kan du lidt stramme huden.

Efter shugaring-proceduren er det tilstrækkeligt at vaske sukkerblandingen med varmt vand og påføre et fugtighedsbevarende middel på huden. Da sukker fjerner irritation på huden, forlader ikke, lige efter det kan du trygt flaunt i mini-nederdele og toppe med korte ærmer.

Komplet hårfjerning med karamelpasta vil tage ca. 1,5 timer. Men resultatet vil behageligt overraske dig - sart og glat hud uden irritation.

Når du behersker nok fingerfærdighed, og følelsen vil være næsten smertefri - shugaring og andre mere følsomme områder (bikini, underarms).

Underarm shugaring

For at fjerne uønsket hår i armhulerne i hjemmet, tag små stykker karamel. Det er også nødvendigt at behandle små områder af huden, da armhulen er meget følsom.

Da håret i armhulen vokser opad, skal kuglen på huden rulles ned og tåre på huden - henholdsvis op.

For første gang, kan armhulene i røret tage cirka en halv time og være ret smertefuldt. Dette skyldes det faktum, at hårpærerne er meget stærke og "ikke ønsker" at forlade folliklen. Men over tid svækker håret, og proceduren tager ikke mere end 5 minutter.

Beherskede sharmaring underarms? Du er velkommen til at gå til bikini zone karamell hårfjerning!

Bikini shugaring

For at shuffaring et bikini område derhjemme, bør hårene ikke være mere end 5 mm, ellers vil proceduren være meget smertefuld.

For at lette hårfjerningen i bikiniområdet skal du sætte en fod på kanten af ​​badet eller på en stol.

Tag en lille kugle karamel. Mash det og anvende på huden. Epilation af bikiniområdet skal være små områder af huden, ca. 2 cm ved 2 cm, så hårene fjernes første gang. Glat masse mod hårvækst og, lidt trækker huden, skærer skarpt karamellen i retning af hårvækst.

Hold massen på huden, så den er bedre parret med hår, du behøver ikke mere end et halvt minut. Endnu bedre, hvis du kan klare hvert område af huden i cirka 10-15 sekunder. Jo længere du holder massen på huden i denne delikate zone, jo mere smertefuldt bliver det efterfølgende at fjerne hår.

For første gang kan enkelte hår forblive. Men det er ikke nødvendigt at behandle huden, indtil alle hårene er fjernet - så du kan få rødme. Det er bedre at gå videre til det næste område af huden, og de underbehandlede zoner kan fjernes fuldt ud senere.

Efter epilering vaskes karamel med varmt vand og påføres en beroligende creme "efter epilering".

Den anden procedure med shikaring bikini kan kun udføres efter 10 dage. Og hvis du helt skifter til shugaring og opgiver barbermaskinen, vil hårene vokse langsommere, og proceduren kan gøres meget sjældnere.

Face shugaring

Uønskede ansigtshår fjernes også perfekt af sukkermassen. På ansigtet er normalt de korteste hår, og de fjernes med sukkerpasta helt smertefri.

Det er nødvendigt at fjerne det samme princip som på andre dele af kroppen. Smøre mod hårvækst, rive væk - i retning af deres vækst. Efter en shugaring procedure for et par dage, skal du stoppe med at gå på solarium, ellers risikerer du at blive brændt og pigmenteret.

:

Shuga hvad er det