Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Shugaring Opskrifter

Epilering derhjemme med sukker er mulig og endog nyttig (med undtagelse af kontraindikationer). Til din opmærksomhed tilbydes de grundlæggende opskrifter af sukkerpasta til shugaring, som allerede er blevet testet af det retfærdige køn om personlig erfaring.

Hvis listen ikke indeholder den opskrift, du bruger, skal du skrive)

Opskrift shugaring med citronsyre

 • 250 gram granuleret sukker (10 spsk)
 • en og en halv teskefulde citronsyre;
 • 2 spsk vand

Bland ingredienserne i en gryde og sæt en lille brand på. Rør til og med indtil alt sukker er opløst. Rør agenten igen, indtil blandingen koger. Og da bryggen begyndte at koge, rør mere flittigt, ellers vil karamellen brænde. Når pastaen har fået honning farve, er det tid til at tage det ud af ilden.

Konsistensen af ​​karamel til en shugaring bør vise sig sådan, at uden problemer ville det være muligt at rulle en bold. Og du kan ikke Dovar og bruge opskriften ved hjælp af strimler. Fordelen ved citronsyre er, at i sammenligning med naturlig citronsaft, behøver koncentrationen ikke at gætt (citroner er jo forskellige i syre). Hvis du skifter syren - karamellen ikke fryser, som det burde, mindre - ikke-plastisk.

Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker

 • 250 gram sukker (10 spsk)
 • en spiseskefuld vand
 • en halv citronsaft (saften skal være tilstrækkelig til at helt vådt alt sukkeret);

Kog som i den tidligere version. Hvis du ikke fulgte og farven blev mørk brun, betyder det, at blandingen blev fordøjet og ville være for hård. Hvis blandingen er kogt i ca. 1,5-2 minutter, vil det være muligt at bruge det under klud eller papirstrimler (papiret skal være tykt).

Opskrift 3 (shugaring hjemme igen med citronsyre)

 • 6 spsk. sukker sukker;
 • 0,6 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand

På en lille ild, omrør lejlighedsvis, bringe sukker og vand til gyldenbrun. Når blandingen begynder at skumme, tilsættes citronsyre. Bemærk, hvordan farven bliver mørkere. Værktøjet skal være ret viskøst. Fjern fra ovnen og lad kølingen afkøles til depilering.

Opskrift 4

 • 3 spiseskefulde eller 65 g granulat
 • spiseskefulde vand
 • en teskefuld citronsyre;

Sæt alle ingredienserne i en gryde og sæt dem til at simre. Fortsæt madlavning og glem ikke at røre, indtil pastaen bliver mørkegul. Lad pastaen køle af. Du kan desuden hælde en anden skål koldt vand for at fugtige fingrene med det. Når blandingen er afkølet, kan den påføres uden forudgående "massage" på håret og epilationen med sukker.

Opskrift 5

 • 3 sukker, 1 vand, 0,5 citronsaft (eller citronsyre);

Hæld alt i en beholder, hvor du skal lave mad. Lad dem simre på lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingens farve ligner karamel. Hæld pastaen i en anden beholder og lad den køle af. Denne sukkerpasta er egnet til hårfjerningskugle.

Opskrift 6

Denne sammensætning er også velegnet til hårfjerning tyk shugaring.

 • 10 spiseskefulde eller et glas sukker (250 gram);
 • 7-8 spsk vand
 • saft fra en halv stor citron

Bland alt og læg på en lille brand. Når karamel begynder at koge, rør stoffet uden at stoppe. Fortsæt i ca. 10 minutter. På dette tidspunkt bør farven blive til honning, og konsistensen skal ligne sirup. Fjern fra ovnen og rør ikke - lad det køle af. Når blandingen er helt afkølet, skal den ligne ler.

Shugaring Paste (Opskrift 7)

 • 20 spsk granulatsukker;
 • 8 af samme skje vand
 • en teskefuld citronsyre;

Bland alle ingredienserne i en metalskål og læg på en komfur for at varme op over lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingen koger. Sænk nu varmen så hurtigt som muligt, og fortsæt med at lave mad, omrør hele tiden, indtil der er opnået en mørk gul farve. Viskositeten skal være sådan, at når du løfter skeen med blandingen, falder dråberne ikke fra spidsen, men glider ujævnt, som flydende honning eller melasse. Har en sådan effekt? Fjern fra varme og hæld i en krukke. Denne mængde af blandingen er tilstrækkelig til adskillige fremgangsmåder til depilering. Den afkølede masse kan være svært, men med æltning bliver det blødere, og når bolden holder op med at hænge i hånden betyder det, at karamelepilation er klar.

Opskrift 8

Volumenet, der er udarbejdet, er nok til hele sommersæsonen.

 • et kilo sukker;
 • 64 ml vand (8 spsk. L.);
 • og lidt mindre (7 spsk) citronsaft;

Bland vand, sukker og saft i en gryde og sæt den på høj varme. I cirka et minut. Rør og efter et minut reducere ilden til et minimum. Dæk blandingen med et låg og kog i yderligere 10 minutter, rør. Efter yderligere 10 minutter begynder det granulerede sukker at smelte, fortsæt omrøring. Efter 10 minutter igen begynder pastaen at koge. Kog igen i 10 minutter. Rør blandingen og fortsæt med at lave mad i 5 minutter, men lukningen er allerede fjernet. I alt 45 minutter. Hæld nu pastaen i en opbevaringsbeholder. Afkøl blandingen før brug. For ikke at blive brændt må du ikke bruge hot shugaring!

Opskrift hjemme 9

 • 2 kopper sukker;
 • 0,25 kopper citronsaft;
 • 0,25 kopper vand

Sæt alt i en kasserolle, læg den på et lavt kogeplade eller ild, og rør konstant, kog blandingen, indtil den bliver brun. Se processen, så sukkeret ikke holder fast i beholderen og brænder ikke. Hæld i en opbevaringsskål og lad afkølingen afkøle i mindst 10 minutter. Korrekt forberedt blanding spredes ikke på håndfladen og rulles nemt ind i en kugle.

Opskrift 10

 • 500 gram sukker;
 • 32 milligram vand (4 spsk.);
 • 4 spiseskefulde citronsaft;

Alle ingredienser blandes i en kasserolle og sætter ovnen på lav effekt. Dæk med låg. Rør hvert 5-10 minutter for at forhindre sukker i at brænde. Afkøl blandingen, og lad være med at bruge shugaring.

Opskrift med citronsyre 11

 • 130-150 g sukker;
 • 30 ml vand
 • en halv teskefuld citronsyre;

Alt blandes og lægges på lav varme. Kog i ca. 25 minutter, mens du ikke glemmer at røre. Blandingen skal være gylden i farve, og konsistensen vil være sådan, at du i hånden kan rulle en bold taktil, der minder om ler fra et stykke pasta. Lad blandingen køle af og fortsæt med proceduren.

Sukker hårfjerning derhjemme er lige så effektiv som shugaring i salonen. Succes ligger kun i oplevelsen og udvælgelsen af ​​den opskrift, der er praktisk for dig. For information om hvordan du gør shugaring korrekt, læs den følgende artikel.

Shugaring - den nøjagtige opskrift!

Hver kvinde er bekendt med problemet med overskydende vegetation på kroppen.

Hver kvinde er bekendt med problemet med overskydende vegetation på kroppen. I kampen for en kvindes glatte hud har de allerede forsøgt mange forskellige måder - voks, voksstrimler, depilationskremer og endog shugaring.

Men ikke alle var i stand til at nå dette mål. Af hensyn til perfekt glathed gør kvinder store offer, men i stedet for fristende ben får de ofte indgroede hår, der får dem til at glemme korte nederdele.

Hvad er en shugaring?

Den første hemmelighed af attraktive ben blev opdaget af orientalske skønheder, der opfandt shugaring. Alle de mest avancerede skønhedssaloner har vedtaget deres hemmelighed for at slippe af med uønsket vegetation.

Shugaring er en sukker hårfjerning, der har eksisteret i mange århundreder. Dens betydning ligger i, at hårene fjernes ved hjælp af en tyk sukker sirup, der ligner karamel. Varm sirup appliceres på huden, og bryder derefter ned med hårene.

I princippet er shugaring meget ligner voksning, men giver et glattere og mere holdbart resultat og har mange fordele.

Denne procedure tilbydes i dag i næsten alle skønhedssaloner, men shugaring kan godt udføres hjemme. Det kræver jo ikke noget specielt værktøj og apparater. Alt du behøver er sukker, citronsaft og vand. Med hensyn til omkostning og effektivitet overgår shugaring alle andre typer epilering.

Fordelene ved shugaring

1. Omkostningerne ved shugaring

Shugaring er tilgængelig for kvinder selv med det laveste indkomstniveau, da de vigtigste komponenter er sukker og vand. Kosmetologer hævder, at en blanding fremstillet af 1 kg granuleret sukker i hjemmet er nok i cirka seks måneder. Husk nu, hvor mange penge du har brugt på dyre, men ikke altid effektive, depilatory produkter.

2. Hypoallergen shugaring

Shugaring er et 100% naturligt middel og indeholder ikke i dets sammensætning nogen kunstige urenheder, dufte, farvestoffer og andre kemiske tilsætningsstoffer. Derfor er den velegnet til enhver hudtype, selv for meget følsom og allergisk hud. Andre depilatoriske midler kan medføre allergi og rødme i huden, i tilfælde af shugaring er der intet at bekymre sig om.

3. Lav invasivitet shugaring

Shugaring-proceduren er praktisk talt smertefri, fordi kun hårene fjernes under proceduren og ikke hudcellerne, som ved voksning. For højkvalitets hårfjerning er nok at hårene har en længde på 1-2 millimeter. Shugaring, der udføres hjemme, er absolut ikke traumatisk. Med det kan du glemme hvad det betyder for at forbrænde, rødme, dilaterede blodårer og blå mærker efter epilering.

4. Manglende indgroede hår efter shugaring

Efter shugaring forbliver huden glat i 10-20 dage uden at forårsage betændelse og problemer med indgroede hår. Dette problem er kendt for alle kvinder, der bruger voksfjerning. Shugaring vil dog let løse situationen. Faktum er, at når shugaring hår fjernes af hårvækst, og derfor ikke bøje voksende hår.

Shugaring derhjemme

Denne procedure er meget enkel og tilgængelig for enhver kvinde, så det er slet ikke nødvendigt at besøge salonen for at gøre en shugaring.

For at udføre shugaring derhjemme skal du: 1 kg sukker, 7 spiseskefulde citronsaft, 8 spiseskefulde vand. Denne mængde blanding til shugaring er nok til 3-4 måneder ved konstant anvendelse.

 1. Til at begynde med blandes alt grundigt i en kasserolle.
 2. Vi lægger gryden på komfuret og tænder ovnen til høj effekt i nogle minutter og blandes igen. Lad ikke sukkeret begynde at brænde!
 3. Reducer varmen med 2 gange, dæksel med låg og lad det bløde i 10 minutter.
 4. Nu røre igen, sukkeret er allerede begyndt at smelte og lukke låget i yderligere 10 minutter.
 5. Nu blandes igen (sukkeret blev flydende og homogent) og efterlader i yderligere 10 minutter under låget.
 6. Sukker begynder at gurgle. Igen, rør og lad den gurgle i 10 minutter under låget. Gradvist vil blandingen begynde at mørkere, og vil erhverve lugten og farven på karamel.
 7. Kort efter starten af ​​madlavningen opløses sukkeret og bliver gennemsigtigt, luftbobler vil begynde at dukke op i det. Nu sukkerboble og skum. Rør og lad i yderligere 5 minutter. Dækslet dækker ikke!
 8. Sidste gang vi blander alt og hæld det i en plastisk høj beholder. Forbrænd ikke eller plettet varer!
 9. Hæld gryden og sked straks med varmt vand.
 10. Lad blandingsblandingen afkøles i 3 timer.

Fremstillingen af ​​blandingen til shugaring tog 45 minutter.

Shugaring derhjemme


 • Når blandingen er lidt afkølet, kan du begynde processen med shugaring. Tag en lille kugle karamel og knæ det med fingrene, indtil det bliver meget plastik. Mash grundigt!
 • Derefter spredes det over et lille hårområde med hår, påfør det mod hårets vækst. Vent lidt og med en skarp bevægelse rive karamel over hårvæksten.
 • Således behandle i sin tur hele overfladen af ​​huden med uønskede hår. Normalt shugaring gøres med hånden, men for at lette proceduren kan du bruge stofstrimler.

Hvis blandingen er afkølet under shugaring processen, varm det lidt i et vandbad og fortsæt proceduren. Efter behandling af hele overfladen skylles karamelresten af ​​med varmt vand. Nu er din hud glat, ligesom gamle egyptiske skønheder.

Det bedste af alle shugaring er velegnet til korte hår på 2-4 mm, men det vil være sværere at fjerne lange. Selve proceduren er meget tolerant, og i modsætning til voksing forårsager det ikke ubehag og skarp smerte.

Mange siger, at de ikke føler smerte under shugaring, og over tid bliver proceduren fuldstændig smertefri. Det er bedst at starte proceduren med shugaring med ben, og efter at have arbejdet det, kan du nemt klare armhulerne og bikiniområdet.

Præcis opskrift på hjemmelavet shugaring

Efter at have forsøgt proceduren med depilation med sukkerpasta, har mange piger en tendens til at gentage processen med effektiv fjernelse af håret hjemme. For at gøre dette skal du på en ansvarlig måde henvende dig til forberedelsen af ​​karamelblanding og finde den bedste opskrift på shugaring. Hovedbestanddelene i pastaen er sukker, vand og citronsaft (citronsyrepulver). Til fremstilling af højkvalitets karamel til udvælgelse af alle komponenter er egnede med følgende krav:

 • Sukker skal være ren hvid, med samme kornstørrelse.
 • Vand kogt, afkølet
 • Friskpresset citronsaft uden sten og pulp

Vigtigt: Hvis opskriften kræver citronsyre, skal proportionerne i den være mere vand.

Før du begynder at lave pasta, skal du huske den konsistens og farve, som en shugaring blanding havde i en skønhedssalon, hvis du har været der. De vigtigste tegn på den færdige blanding er:

 1. Guld gennemsigtig farve
 2. duktilitet
 3. Gennemsnitlig tæthed
 4. Karamel lugt

Den bedste opskrift for shugaring citronsaft

Classic shugaring, den nøjagtige opskrift der beskrives nedenfor, er baseret på at tilføje citronsaft til vand og sukker, hvilket giver pastaen den nødvendige plasticitet. At forberede de nødvendige produkter i følgende proportioner:

 • 8 spsk. l. sukker
 • 2 spsk. vand
 • 2 spsk. citronsaft

Det er bedre at tage opvasken til at tilberede sirupen med en tyk bund, så sukkeret opløses jævnt og ikke brænder. I en lille beholder blandes alle ingredienserne og sættes på en langsom brand. Når sirupet begynder at boble, bliver ilden reduceret til et minimum, og blandingen begynder at smelte. Madlavning efter kogning sker inden for 3-4 minutter, bedre uden omrøring. Hvis du konstant rører skeden med sirup, forstyrres temperaturregimet, hvor karamel hurtigt fryser. Når blandingen bliver gylden gul og udsender en karamel lugt, skal du fjerne gryden fra varmen. Hvis du skriver pasta i en ske, skal du vente på, at den køler ned og forsøger at rulle en blød bold med fingrene. Hvis den varme blanding er plast, er pastaen til shugaring klar. Når du sætter og spredes den afkølede sirup på hænderne, er det endnu et minut værd at koge blandingen over en lav varme og fordampe det overskydende vand.

En anden mulighed for madlavning pasta er vist i videoen:

Vigtigt: Hvis temperaturen eller tidspunktet for fordampning af vand fra sirupen overskrides, mørkner shugaringpastaen hurtigt og kan ikke revnes fra retternes vægge. For at vaske den frosne, overkogte blanding kan du blæse gryden i vand i flere timer.

Hvis du foretrækker en blanding af shugaring, hvis opskrift indeholder citronsyre, skal produkterne tages med en anden andel:

 1. Vand 4 el. l.
 2. Sukker 6 el. l.
 3. Citronsyre 2 tsk.

Tilberedningsprocessen er identisk med den første opskrift: Alle ingredienserne blandes i en gryde, og derefter slukkes. Efter kogning af sirupen mindsker ilden, og blandingen koges i ca. 5 minutter uden omrøring. Forberedelse sker ved lavtkogende, når små luftbobler konstant gurgler på pastaens overflade. Graden af ​​beredskab bestemmes af farve og lugt af gylden karamel.

Vigtigt: Det er værd at vide, at den varme sirup har en 2 gange mere flydende tekstur end den afkølede karamel. Derfor er det ikke nødvendigt at bringe pastaen til en ønsket tykkelse, når den koges - når den køler ned, vil den tykke kraftigt.

Det næste skridt er den korrekte procedure for shugaring

For den første oplevelse af hjemme Persisk hårfjerning var præget af succes, er det vigtigt ikke kun at lave pastaen korrekt, men også at udføre proceduren med høj kvalitet:

 1. En afkølet, varm pasta indsættes for at rengøre fødderne mod hårvækst.
 2. Så klæbestrimlerne er tæt limet til benet.
 3. Ripping off applikatorer sker ved hårvækst
 4. Shugaring pasta rester vaskes af med varmt vand.
 5. Ben behandlet med en antiseptisk spray.
 6. Inden for 6 timer er sportsaktiviteter, solbadning og vandbehandling udelukket.

Kroppens skønhed og sundhed ved persisk depilation afhænger af gennemførelsen af ​​alle anbefalinger fra fagfolk og dem, der i praksis har afledt den nøjagtige opskrift på en shugaring-blanding.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

At fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen derhjemme, bruges et stort antal metoder - barbermaskine, voks, shugaring og mange andre. Men hvis en barbermaskine kun giver et kortsigtet resultat, hvis varighed undertiden udgør flere dage, så for at udføre andre procedurer er det nødvendigt at købe specielle midler, der kan være meget dyre. Derfor vil et effektivt alternativ til sådanne procedurer være shugaring med citronsyre, for hvilken blandingen let kan fremstilles hjemme.

Citronsyreens rolle i pastaen

Der er mange måder at lave en shugaring blanding hjemme. En sådan overflod skyldes, at en bestemt opskrift ikke altid kan være egnet, da egenskaberne af en kogt pasta afhænger af mange faktorer ud over tilberedningstilstanden. Viskositeten, klæbrigheden og elasticiteten af ​​slutproduktet kan påvirkes af vandets egenskaber i et givet område (hårdhed, mineralisering), sukkeregenskaber, som også kan variere fra forskellige producenter.

Det er også vigtigt at tilføje citronsyre, som undertiden erstattes med citronsaft - det er ikke kun en ekstra ingrediens, men også en vigtig stabiliserende faktor for hele blandingen.

Det er klart, at i naturlig citronsaft kan koncentrationen af ​​denne syre variere meget, hvilket vil føre til øget eller omvendt reduceret viskositet af pastaen.

Tilstedeværelsen af ​​saft øger produktets allergenicitet, og det er risikabelt at anvende det i tilfælde af citrusintolerance, derfor er det bedre ikke at erstatte syren med citronsaft.

Af disse grunde bør du ikke være ked af det, hvis pastaen, der er tilberedt ifølge en opskrift, pludselig ikke opfyldte forventningerne - måske vil en enkelt udskiftning af en af ​​komponenterne sætte alt på plads. Også fra de samme ingredienser kan du forsøge at lave madpastaen ved hjælp af en anden opskrift. Ændring af madlavningstilstanden kan være det fald, der ikke var nok til at få et kvalitetsprodukt.

Klassisk opskrift

Den mest klassiske opskrift på sukkerpasta til shugaring derhjemme. Det vil kræve:

 • 10 spiseskefulde eller 1 kop sukker;
 • 1,5 teskefulde citronsyre
 • 2 spsk vand.

Alle komponenter blandes i en metalpande, helst hvid, dette giver dig mulighed for korrekt at vurdere farven på den resulterende pasta, som bestemmes af dens beredskab. Du skal lægge den på den mindste ild og løbende røre, indtil sukkeret er helt opløst. Derefter er det nødvendigt at koge blandingen og omrøre lejlighedsvis, indtil der opnås en rav eller honningfarve. Det næste skridt er at placere sirupet på et køligt sted for at afkøle til en temperatur på 40-50 grader, hvorefter den er klar til brug.

Anden opskrift

Den følgende opskrift adskiller sig i sekvensen for at tilføje komponenter af en pasta til shugaring. Nogle kvinder påpeger, at denne funktion er fremragende til at øge vandhardheden eller andre grunde, når den tidligere sammensætning ikke har den nødvendige viskositet. For dens forberedelse er taget:

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • 0,5 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand.

I første omgang blandes kun sukker og vand sammen, som i den tidligere opskrift, de er i brand og begynder at lave mad, indtil sukkeret er helt opløst, og der vises et lille skum. Derefter tilsættes citronsyre og blandes grundigt - sammensætningen ændrer sin farve næsten øjeblikkeligt og kan fjernes fra varmen. Derefter skal det afkøles til en lidt varm tilstand og anvendes til depilation.

Madlavning pasta i et vandbad

En hel del kvinder i madlavning pasta til shugaring derhjemme står over for et sådant problem som brænding af blandingen under madlavningsprocessen. Selv på den mindste ild er det nok at stoppe med at omrøre den viskøse masse i kun få sekunder, hvordan det brænder og bliver egnet til brug, undtagen som en slikkepind. For at undgå dette anbefales det at tilberede pasta i et vandbad - læg en beholder med blandingen i en større krukke med vand og sæt hele systemet i brand. Men for den bedste effekt forårsager en sådan ændring i madlavningsteknikken ændringer i opskriften:

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • 1 tsk (uden top) citronsyre.

I et vandbad bliver først en blanding af sukker og vand opvarmet. Så snart pellets begynder at smelte, tilsættes citronsyre, hvilket giver kogepastaen en hvid farve. Dernæst skal du lave pastaen i yderligere 10-15 minutter og derefter fjerne prøven. Sæt bare en dråbe sirup på en ren, tør plade og lad den køle af og smør den derefter med fingrene. Korrekt forberedt blanding stikker ikke til fingrene.

Mikrobølgeopskrift

For yderligere at reducere sandsynligheden for brænding og dermed forringelse af blandingen er det muligt ikke at bruge en gas eller el-komfur overhovedet, men at gøre det i mikrobølgeovnen, som næsten alle i øjeblikket har hjemme. Ud over større bekvemmelighed har denne metode også en højere hastighed - den færdige masse kan fremstilles på bare 3-4 minutter.

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 1,5 spsk vand
 • 1 tsk citronsyre.

Først blander vi alle ingredienserne i en specialskål til en mikrobølgeovn og sætter derefter blandingen i den mest kraftfulde tilstand, periodisk standsning og blanding. Det er nødvendigt at bringe sirupen til citron-gul farve, og lad den derefter køle af.

Hjemmelavet pasta

Sukkerblanding, fremstillet ifølge hjemmelavet opskrift, bruges næsten såvel som deres fabriksmodeller. For at anvende skal du først forberede hud og hår - hårets længde skal være 2-4 mm, det er ønskeligt at dampe huden og tørre tørre.

Der er ingen konsensus om anæstesi under shugaring derhjemme - nogle mener, at dette er en allerede ufølsom procedure, mens andre meget aktivt bruger anæstetiske geler og sprøjter.

Følsomheden varierer også afhængigt af det behandlede område - hvis flertallet af piger kan behandle deres ben uden bedøvelsesforanstaltninger, så kan de ikke undvære dem i bikiniområdet. Til proceduren skal du have en speciel spatel til depilation og vævsstrimler:

 1. Til at begynde med bliver den afkølet efter kogning eller opvarmning i en mikrobølge (om nødvendigt) pasta knæet i hænderne, indtil den får en hvidfarve og bliver mat.
 2. Derefter skal en spatel eller hænder anvende en plastmasse på overfladen af ​​huden, der bevæger sig mod hårets vækst. Det er vigtigt at presse pastaen så tæt som muligt på overfladen af ​​huden, da dette vil direkte påvirke effektiviteten og smerten i proceduren.
 3. Efter ansøgningens afslutning påføres en strimmel af bomuldsstof på overfladen af ​​blandingen og presses så tæt som muligt.
 4. Med en skarp bevægelse af hårvækst strimmel bryder ned fra huden. Hun bærer langs sukkermassen med hår.
 5. Resten af ​​blandingen vaskes forsigtigt med varmt vand.

Brugen af ​​citronsyre i pasta medfører en anden interessant effekt - det kan misfarve hår og nedsætte væksten. Derfor kan shugaring med en sådan blanding betydeligt reducere hyppigheden af ​​depilering.

Som følge heraf fjernes alle uønskede hår, og hudoverfladen bliver glat og silkeagtig - og alt dette takket være simpelt sukker og citronsyre.

10 tricks til dem, der barberer deres ben: hvordan man gør dem glatte i lang tid

Hvordan misfarve hår med hydrogenperoxid på dine hænder?