Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" - en serie af mærkevarer, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. Produkter "Start Epil" er certificeret, underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Betrukket

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Start Epil - professionel kosmetik til sukker depilation

Sukkerpasta Start Epil

Kosmetik før og efter depilering

Værktøj til SPA-pleje Start Epil

Den officielle hjemmeside for mærket Start Epil startepil.ru

Høj kvalitet kan og bør være overkommelig. Dette blev bevist af Start Epil-mærket, som vælges hver dag af tusindvis af håndværkere og hundredvis af skønhedssaloner.

Start Epil - professionel kosmetik til sukker depilation, kropspleje. Dens opskrift er unik og er den eksklusive udvikling af virksomheden. Ved produktion anvendes kun råmaterialer af høj kvalitet, dufte, farvestoffer og andre kemiske komponenter i sammensætninger er ikke tilgængelige. Start Epil er absolut naturlig kosmetik.

Start Epil produktlinjer:

 • Sukkerpasta
 • Midler til pleje før og efter shugaring
 • SPA pleje produkter

Midler udstedes i beholdere af forskellig størrelse, hvilket er meget bekvemt for nybegyndere og erfarne giver dig mulighed for at forkæle dig selv med nye produkter og kunder. Kosmetik Start Epil er hygiejnisk og sikker, produkterne er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder.

Tilgængelighed af prisen skyldes manglen på teknisk support til mærket og den relative snæverhed af produktlinjer. Seminarer om at arbejde med produkter Start Epil udføres ikke, og området kan kaldes grundlæggende.

Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Blandt det store udvalg af sukkerpastaer i moderne butikker, er ikke hver eneste af dem velegnet til dem, der begynder at forstå videnskaben om shugaring. Derfor er en let at bruge karamelmasse, Start Epil.

Denne sukkerpasta er repræsenteret af firmaet Aravia. Et sådant middel til sød depilation vil forsigtigt og forsigtigt fjerne hår og til sidst give et glimrende resultat, ikke værre end efter salonen.

Sammensætningen af ​​pastaen er helt naturlig, den indeholder kun fructose, vand og saccharose, men nogle gange kan aminosyrer og vitaminer tilsættes til yderligere hudpleje.

Produktet har en karakteristisk lugt af karamel, har en peeling effekt, fjernelse af døde partikler fra overfladen af ​​huden. Huden efter sød depilation forbliver glat og tager et velplejet strålende udseende.

Sådan vælges en pasta

Under hensyntagen til de forskellige teknikker, hvor du kan lave en shugaring, forskellige typer pastaer Start Epil. Der er i alt 10 typer af fire hovedkonsistenser:

Du kan vælge nogen, men arbejdet med hver af dem vil være lidt anderledes.

For blød pasta er det vigtigt, at værelset var køligt, og hænderne på mesteren og klientens krop var ikke varme, ellers vil karamel simpelthen begynde at smelte og flyde fra varmen.

Sådan sukkerpasta fjerner fint fine dunhår fra ansigtet og de områder af kroppen, hvor vegetationen ikke er hård (hænder, lår osv.). Blød karamel har en flydende konsistens, derfor er den velegnet til depilation i manuel (udelukkende med hænder) eller bandage (ved hjælp af bandage strips) teknik. For begyndere vil bandage teknologien være lettere at udføre.

Medium pasta kan bruges med varme hænder og ved normal stuetemperatur. Det vigtigste er ikke at være meget varmt, ellers kan denne karamel flyde og blive klæbrig. Det behøver ikke at blive opvarmet, og hvis en sådan sukkerpasta er tilberedt hjemme, så skal den i modsætning til den købte ene være knæet med dine hænder. Velegnet til udførelse i den manuelle teknik, men for bandagen passer bedre. Det klare ikke altid hårdt hår. Forbruget af en sådan pasta er lille, men et stykke til hele benet kan for eksempel ikke være nok.

Takket være den tætte pasta kan du nemt fjerne alt hårdt hår, hvorfor det bruges til at binde bikini, underarmsben, ben. Sukker tæt ombryder hår, ikke klæber tæt på huden og fungerer som pålideligt selv på ikke helt tørre områder (høj luftfugtighed er mulig i armhulerne, bikiniområdet).

Denne karamelmasse kan sikkert bruges i varme lokaler og arbejde med varme hænder. Forvarmning er nødvendig, ellers kan blandingen simpelthen ikke fjernes fra krukken, så hårdt det er koldt.

Den er kun ideel til manuel udstyr: kager fra opvarmet og mashed pasta anbringes på huden, vente 15-20 sekunder og skarp adskillelse af applikationen fra kroppen. Det anbefales ikke at vente længere, da blandingen vil holde sig tættere på huden, og det vil være sværere at rive den af.

Selv om et sådant sukker pasta og dyrt, men dets forbrug er økonomisk: en kage er normalt nok til det hele ikke meget overgroede ben.

Det er lettere at arbejde med universalpasta i manuel teknik efter forvarmning til 37 ° C. Det skal vise sig at være en elastisk konsistens, som påføres kroppen og efter et par sekunder forstyrres. Det kan bruges til at arbejde på de fleste områder (derfor kaldes det universelt), men det kræver færdigheder, ellers kan pastaen hurtigt begynde at sidde fast lige i hænderne og på huden i det behandlede område.

Til dine oplysninger: Alle de viste pastaer har en ulempe. Deres pris er ret håndgribelig, og det gælder især for begyndere, der med utilstrækkelig erfaring bruger mere sukker. Disse candies er generelt nemme at bruge og nemme at bruge ikke kun til fagfolk, men også til begyndere.

Sådan bruges

Som allerede nævnt er det ganske enkelt at arbejde med pastaer Start Epil.

Afhængigt af pastaens tæthed anvendes den i overensstemmelse med reglerne for hver teknik:

 • med manuel - med hænder, der efterlader en tættere "hale" på det sted, hvor pastaen begynder at bryde (dette er nødvendigt for en mere behagelig fangst af karamel);
 • med en bandage spatel (hvis det er praktisk, det er også muligt med en hånd), stak en bandage stripe på toppen;
 • Med en tæt blanding opvarmet til den ønskede temperatur, knæder i hænderne for at opnå en ravfarvet skygge, bliver den resulterende kage limet på det rigtige sted.

Det vigtigste at overveje: Anvendelsen af ​​sukkerpasta er altid udført mod hårets vækst.

Så, efter at have ventet et par sekunder, bryder sukkeret langs hårets vækst med en skarp bevægelse parallelt med kroppen og med en lille hudspænding på det sted, hvor rivekniven vil gå.

Derefter forbliver det kun at vaske rester af den søde masse med vand.

Det er vigtigt at observere de temperaturforhold, der passer til hver type pasta individuelt, ellers vil sukkeret flyde eller tværtimod hærde hurtigere.

Det er ikke nok nuancer, og det er næsten ikke svært at udføre en shugaring med en sådan pasta. Derfor vil enhver nybegynder nemt og hurtigt mestre hele proceduren og efterfølgende nyde skønheden og glatheden af ​​deres hud.

anmeldelser

Evgenia Smyslova, 31 år gammel. Jeg elsker shugaring! Det har længe været et rod at gøre det selv, prøvet forskellige pastaer, men det startede fra Start Epilus (kosmetikeren rådede). Det er virkelig nemt at bruge, så jeg lærte alt meget hurtigt. Indtil nu køber jeg nogle gange præcis den tætte masse af dette mærke, der passer til mit ret hårde hår.

Ekaterina Deryugina, 24 år gammel. Jeg kan lide dette mærke, og jeg har forsøgt næsten alle dens former. Jeg kunne især godt lide at arbejde i bandage-teknologien, så jeg tager for det meste en blød indstilling. Alt er simpelt, hurtigt og rent, og så lugter huden med karamel godt og ligner "skål".

Regina Remez, 19 år gammel. For seks måneder siden begyndte hun at gøre sukker depilation. Naturligvis først i kabinen. Men da ville jeg virkelig prøve det selv. Jeg købte den gennemsnitlige Start Epil og begyndte at lære af det. Jeg kan ikke sige, at det er en stor videnskab: alt er simpelt, det viste sig, men ikke første gang (et sted fra 3.), men det viste sig det samme! Nu, når denne bank er forbi, vil jeg helt sikkert prøve pastaen af ​​samme mærke, men med en anden tæthed.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelser

Pastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

 • kære til dit niveau
 • ingen fordele! nogle fejl!
 • for tæt struktur

Alle udmattede - pasta dubeet, hår normalt ikke fange. Ikke elastisk og kan derfor ikke lide. Jeg forsøgte mange forskellige pastaer, og denne er den værste. Selvom ikke endnu værre var Gloria. Men at tale om, hvordan jeg følte, blev normalt brugt tæt på en bikini, så lad os tale om det. Jeg tog pastaen og strakte den lidt til en elastisk tilstand, jeg sætter den, jeg venter lidt, den skal podstat lidt og trække skarpt - og det er som en "halvkaramel" - håret udtrængte kun 70% af det. Jeg tager afsted, og der er ingen irritation. Her kan man selvfølgelig ikke drømme om dette.

 • Billig pris
 • manglende irritation
 • økonomisk
 • Giver ikke 100% af resultatet
 • smelter straks

Jeg besluttede at prøve epilering med sukkerpasta hjemme, før jeg var i salonen 2 gange. Butikken solgte kun pastaen fra start-epil-selskabet, jeg valgte en blød 200g krukke. Det blev også solgt stramt (eller hårdt), sælgeren sagde, at de afviger i hvilket rum de vil bruge - varmt eller køligt, i vores lejlighed er frisk, så jeg tog en blød en.

Det viste sig, at pastaen smelter på kroppen øjeblikkeligt, noget der kun kan gøres, når split-systemet er tændt, ved fuld effekt (det vil sige 16 grader, maksimal blæsning). Fabrikanten anbefaler at varme op, inden du bruger i mikrobølgeovnen, du behøver ikke at gøre det, pastaen smelter i dine hænder med det samme.

Til sidst var noget jeg gjorde, resultatet var, jeg kunne kun fjerne håret fra benene, og det var ikke overalt, det var umuligt at fjerne hår fra mine knæ og fingre overhovedet.

Men jeg var glad for, at jeg efter hjemmet ikke havde irritation og alvorlig betændelse som efter salonen.

Efter proceduren brugte jeg mælk, jeg kunne virkelig godt lide det, det var behageligt, det var økonomisk og nemt at anvende.

 • skal bruge strimler

Depilation vokser. Jeg besluttede at prøve sukkerpastaen, de der bruger voks ved, hvor meget travlhed under proceduren. På internettet fandt jeg en depileringsrulle med brugen af ​​sukkerpasta, hvor mesteren med bare hænder udsmidte pastaen på depileringszonen og let plukkede pastaen, rullede den ind i en bold og gentog proceduren igen. Jeg kunne godt lide, at proceduren var ret hurtig, i modsætning til voks. Hun kom til specialbutikken til saloner til sukkerpasta. Konsulenten forsikrede mig om, at der ikke ville være nogen problemer med Start Epilpastaen, jeg ville ikke ødelægge med striber eller noget andet affald, jeg forklarede til konsulenten, at jeg vil arbejde med voks med mine bare hænder uden yderligere enheder. Men jeg fik ikke mit resultat. Det viste sig, at pastaen skulle fjernes i strimler, da den simpelthen smelter i hånden. Jeg er ikke særlig glad, fordi det var muligt at bruge bare varm voks, som også fjernes med genanvendelige strimler, og det koster også meget mindre end sukkerpasta.

Neutrale anmeldelser

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun er vejret i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

 • fjerner hårdt hår helt
 • for tæt struktur

Denne pasta er designet til at fjerne hårdt mørkt hår, især til bikiniområdet.

Men ifølge mine bemærkninger er det mindre plastik, i nogle tilfælde trækker håret (hvis det er længere end nødvendigt). På grund af den for tykke konsistens brugte jeg pastaen ekstremt sjældent, forbruget pr. År var en halv dåse.

Når lidt mindre end halvdelen blev tilbage i krukken, tilføjede jeg en blød pasta til den. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, pastaen blev lidt mere flydende, og håret blev fjernet omkring 3 mm i længden, og det lignede Jolie i konsistens. 4 måneder efter blanding blev begge pastaer kandiseret.

Generelt er jeg tilfreds med pastaen, jeg har en universal, som ikke kræver opvarmning. Om vinteren fungerede det perfekt, og om sommeren, da det var varmt i rummet, smeltede det hurtigt. Derfor sætter jeg det for den koldere sæson. Det vigtigste er, at pastaen ikke virkelig gør ondt for at gøre hårfjerning (sammenlignet med epilatoren), kun mine hænder bliver trætte hurtigt))

Jeg må sige, at der er både poler og minusser, der ikke vil gå overalt. Så lad os starte med minuserne. For det første er proceduren utrolig lang. Selvfølgelig lover de at med tiden vil en hånd kumulere, og processen vil gå meget hurtigere, men sandsynligvis efter den hundrede procedure. Den anden minus er rodet. Over gulvet, babypulver (uden hvilket processen ikke er mulig), + stikker stadig til hænderne. Otteret kan kun under koldt vand.

Og endelig, fordelene ved dette værktøj: Håret efter proceduren vokser blødt, det vil sige, der er ingen børstehår. Intet indgroet hår. Og det vigtigste plus betyder, for dem, der har delikat hud, fra dette betyder (i hvert fald for mig personligt), der var ingen irritation, som er meget vigtigt for mig!

Positive anmeldelser

I dag om shugaring ikke hørt kun døv. Der er tusindvis af typer og endnu flere opskrifter til forberedelsen, og ikke alle kan lave mad. For dem, der ikke har lyst til at spise pasta fra kosmetiske virksomheder, der er kendt og ikke meget. Den mest almindelige og overkommelige pasta starter epil fra producenten Aravia.

Pasta er fremragende, en række forskellige typer giver dig mulighed for at vælge et individ, der passer til dig.

Piger anbefaler til alle og alle, meget bedre end voksepilation, men for ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til alle former for irritationer, er dette en udsmykning. Ja, og nok i lang tid.

 • effektivitet
 • overkommelig pris
 • økonomi
 • Det sælges ikke i alle kosmetikbutikker, men kun i professionelle

Jeg plejede at gå til en skønhedssalon for depilation, og det kostede mig mange penge, og efter at have set mesterens arbejde, indså jeg, at der ikke er noget i denne procedure, du skal blot få din hånd fyldt. På jagt efter penge stødte jeg på denne pasta i en professionel kosmetikbutik, hvor sælgere roste det som det bedste for hjemmet. Pasta kommer i tre konsistenser: blød, medium og tæt. Den første er beregnet til fint hår, det andet til moderat og det tredje til groft hårdt og tykt hår. Jeg tager et stramt bikini og underarms område og et blødt ben. For året med at bruge dette værktøj undrede aldrig. Der er ingen indgroet hår, der er ingen irritation, smerten er minimal i forhold til andre midler, og selvfølgelig behøver de gemte penge, for året brugte jeg på depilation 5 gange mindre end normalt! Jeg anbefaler at bruge efter proceduren olien fra det samme firma med menthol, om hvilket jeg også vil skrive en anmeldelse.

 • Hypoallergenic og letter mesterens arbejde

Nu skal vi tale om et andet værktøj til depilation. Denne sukkerpasta til shugaring, som er elsket af mange mestre. At dømme efter hvor ofte jeg ser hende på borde af depilation masters og i butikker.

For eksempel har en af ​​mine herrer, som jeg for nylig begyndte at gå til depilation for ikke så længe siden, ofte brugt denne pasta. Denne pasta passer godt og fjerner hår. Fra denne proces går bedre og hurtigere, fordi alt afhænger ikke kun af færdigheder. Og denne sukkerpasta medfører ikke allergier og andre problemer. Hvad mange synes om det. Vi har til hensigt at købe det, så hvis det er umuligt at besøge mesteren, skal du bruge det selv.

Værktøjet er meget effektivt og nemt at bruge. Først gjorde jeg epilering kun i skønhedssalonen. Og så anbefalede min mester at købe Paste Start Epil. Hjemmebrug hjemme viste sig at være fuldstændig ukompliceret. God sammensætning, ønsket konsistens, gode resultater. Emballage er designet til flere procedurer, hvilket er meget praktisk og økonomisk.

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt
 • meget praktisk til shugaring derhjemme
 • egnet til enhver teknologi
 • næppe skadet
 • økonomisk forbrug

En tæt pasta fjerner hårdt hår: Det er et bikiniområde og armhuler. Fanger perfekt hår, selv den korteste og tyndeste. Fremragende effekt af glathed og lavt traume i huden.

I sammenligning med voksning er det efter min mening en mindre smertefuld og blid måde. Derudover er sukkerpasta naturlig i sammensætning og kan fjerne hår fra ethvert område: fra ansigtshår til hårdt og groft hår, da det har flere tætheder, der passer til forskellige typer af kropshår.

Tidligere brugte jeg en hjemmelavet shugaringpasta kogt fra 1 kg sukker, men det var svært at varme det op, og det var nødvendigt at konstant kontrollere om det var opvarmet til den ønskede temperatur eller overophedet. Der er mange problemer med hjemmelavet sukkerpasta, og processen var meget kedelig og længe, ​​du går frem og tilbage med denne krukke, og du ved ikke, om det er klar nu eller ej. Med denne pasta er alt super, et halvt minut i mikrobølgeovnen og gik for at fjerne uønsket hår, processen tager cirka 15-20 minutter. Jeg har en høj smertefejl, så jeg sletter mig selv og der er ingen problemer, smerter, brændende fornemmelser, allergier og lignende. Alt er sterilt. Korrekt forberedelse til fjernelse af hår fra kroppen er vigtigt: Først og fremmest skal du dampe med varmt brusebad, for eksempel skrubbe din hud uden olier, tør grundigt tør din hud og påfør klorhexidin eller præ-depileringsmidler, talkum, og du er klar til proceduren.

Jeg brugte også filmvoks og flydende voks med striber, jeg synes det ikke er nødvendigt at sige, at striberne er en udførelse, og mange handlinger er endnu ikke stoppet, det er meget problematisk at vende tricket, jeg vil anbefale det i salonen. Filmvoks er en fremragende løsning, men for mig er det mere smertefuldt shugaring. Fordi det ikke er plastik og tårer håret og tager fat på hudoverfladen, fjerner den rent uden tvivl. Sommetider er huden irriteret efter den. Lugten er meget skarp, kemisk, selv hovedet kan smerte. Unaturlig.

Af den måde, efter seks måneders regelmæssig brug, kom jeg til den konklusion, at hårene begyndte at vokse tyndere, og tætheden blev reduceret med sikkerhed!

Indsæt fra Start Epil er meget overkommelig, du kan købe den i enhver professionel butik til saloner. Til en pris er det super rentabelt, fordi det ikke er nok til privat brug, det er økonomisk brugt. Banker nok i lang tid. Der er ingen allergi, irritation eller rødme. Vaskes let af, varig effekt og mindre mærkbar smertefuld virkning på huden. Tak START EPIL for vidunderlig pasta!

. En vigtig afklaring er, at det er tydeligt i mikrobølgeovnen, hvor meget der er angivet, præcis 10 sekunder og ikke et halvt minut, da jeg automatisk pressede og gik på toilettet, en halv kande under halen, vi har brug for en ny pasta, egenskaberne går tabt, pastaen bliver til en sukkerflydende fraktion, og halvdelen bliver som en sten, så følg vejledningen klart !!

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt

År 2 Jeg havde en god voksning. Så hørte hun om nyheden (i vores by) af spa depilation-Shugaring!

Der var mange meninger, selvfølgelig var der negative anmeldelser (men de begrundede sig ikke selv, da jeg begyndte at bruge denne procedure)

Jeg studerede i et firma, der er en repræsentant for denne pasta.

Jeg kunne godt lide det faktum, at denne pasta ikke forårsager allergier.

Proceduren er mindre smertefuld og effekten varer i meget lang tid.

Et andet meget stort plus er, at håret ikke vokser i bagefter.

Det er netop tæt pasta, der er meget bedre for mig personligt, under proceduren bliver mine fingre varme og hvis pastaen er mindre tæt, smelter den meget hurtigt, og strømmen er større.

Og solid, når det justerer sig til kroppens temperatur, gør et elegant job af sin opgave og bryder ikke hårene.

En anden fordel er, at det helt fjerner hår, selv de korteste.

God til hårdt hår.

Senere mødte jeg ofte andre pasta, men denne var bedre, for mig var der ikke personligt.

Hvis det er køligt, så sætter jeg krukken i varmt vand, det blev blødere, om sommeren med hende ingen problemer overhovedet.

for dem der har kolde hænder. Det er bedre ikke at torturere dig selv, tag en blød. Forresten kan de blandes til en passende tæthed for dig)

 • Klassisk naturlig sammensætning
 • prisen
 • bekvem emballage
 • Jeg vil gerne have mere lydstyrke

Jeg købte en sukkercaramel til hjemmebrug, Start Epil, i en butik, hvor der sælges professionel hårdhedsskønhed Aravia, og jeg anser det for nødvendigt at dele min feedback med alle fans af orientalske hårfjerningsteknikker. En pæn krukke med en skala, gennemsigtig - synlig ravfarve og tykk pastaekonsistens. Skruehætte. Emballagen i sig selv indebærer evnen til at opvarme slammet i mikrobølgeovnen og varmt vand. Men jeg bliver ikke varm, kølig klump bedre.

En lille del af mos er ret let, og så snart klæbrigheden er væk og en klump rullet op, begyndte jeg at behandle benene (efter at have forarbejdet dem med lotion og talkumpulver er det vigtigt).

Smørret en tykk masse mod væksten af ​​håret, skarpt fjernet ved vækst. Jeg er vant til det - jeg gør det hurtigt og praktisk uden smerte. Næsten alle hår fjernes straks. Hvis det sker at sidde fast (det sker, hvis der er lidt talkum eller ikke at strække huden), er pastaen let afvasket med vand og en våd svamp.

Jeg tror, ​​at denne masse på 300 gram vil være nok til 8-9 gange, hvis du hærger arme, ben og armhuler.

Fra erfaring, hvis klumpen begynder at holde hårdt, fortsæt ikke med at behandle dem, kan hæmatomer forekomme. Det er bedre at tage en ny, og at gennembore din hud og fingre. Resultatet er altid godt. Og håret vil ikke vare i lang tid, og huden er ren og glat, den tørrer ikke, hvor den bliver rød, den vender hurtigt igen til normal.

 • billigt
 • er tilgængelig
 • komfortabelt
 • økonomisk
 • uden at forlade huset.

Ligesom mange piger, der elsker sig selv, forsøger jeg at passe på mig selv og være særlig opmærksom på fjernelse af uønskede hår i benene og bikiniområdet. En regelmæssig barbermaskine forårsager kun irritation, og hårvækst begynder på den anden dag, mens de er for stive, der ligner svinekødsbørster. Hvad angår ture til salonen er det for det første dyrt, og for det andet tager det tilstrækkelig tid. Derfor fandt jeg en enkel og billig måde at slippe af med ubrugelig vegetation. Sukkerpasta Start Epil ligesom intet andet bare for at hylle copes med den mission, der er betroet den. Anvendelsesmåden er klar for alle: Om nødvendigt opvarmes ovennævnte middel lidt, ruller ind i en lille kugle og spredes, lad os sige langs benet, mens du godt tager fat på alle uønskede hår, fjernes derefter i en skarp bevægelse og så videre indtil hele overfladen af ​​huden Gorny. Effekten varer op til 10-14 dage.

Sukker shugaring pasta Start Epil: anmeldelser og instruktioner

Et alternativ til den klassiske metode til hårfjerning på benene og i bikinizonen er shugaring. Særlige midler bruges til det. En af produktproducenterne er Aravia Professional, der producerer sukkerepilationspasta Start Epil.

Produktbeskrivelse

Start Epil - er en professionel pasta, som er designet til shugaring derhjemme. Værktøjet er en tyk karamel sirup, der ligner honning. Tætheden af ​​konsistensen kan variere lidt afhængigt af typen. Fabrikanten har leveret flere Start Epil shugaring pastaer: tæt, medium, blød, alsidig.

Produktet er certificeret, hvilket angiver dets sikkerhed. Velegnet til alle hudtyper, herunder følsomme. Fjerner delvist hår på 2-5 mm. Fås i dåser, vægt er 400 gram. Før brug skal opvarmning i mikrobølgeovn. Ingredienser Start Epil: glucose, fructose, vand.

Værktøjet er egnet til dem, der praktiserer manuel depilering. Blandt kontraindikationerne: Udslæt på depilationsstedet, åbne sår, slid og andre skader, idiosyncrasi. Generelt er pastaen godt tolereret og forårsager ikke allergier.

For at undgå individuel intolerance er det værd at teste. For at gøre dette skal du bruge lidt på håndleddet, og fjern det efter 20 minutter med micellært vand. Hvis der ikke er sket uønskede reaktioner over tid, kan du sikkert bruge produktet.

Fordele Start Epil

Fordelene ved Start Epil omfatter følgende:

 • egnet til følsom hud;
 • fjerner håret hårdt fra 2 mm
 • beskadiger ikke huden
 • gør håret tyndere og svagere;
 • bremser hårvæksten
 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • naturlig sammensætning
 • godt fanger og fjerner hår;
 • praktisk at anvende.

Og så på hvordan man bruger Veet depilation creme til intime områder.

Funktioner i brug

For at gennemføre en kvalitetsprocedure skal du tage højde for egenskaberne ved hver type:

 1. Blødt designet til kolde hænder til kølige værelser. Anvendes ved fjernelse af hår med striber.
 2. Medium - til brug under kølige rumtemperaturer og varme hænder og omvendt med kolde hænder og høj stuetemperatur.
 3. Tæt - anbefales til kvinder med varme hænder, designet til værelser med dårlig aircondition. Det tåler fugt og varme.
 4. Universal - kræver ikke opvarmning. Nok til brug ved stuetemperatur. Optimale arbejdsforhold - 27 grader. Bruges hovedsagelig i salonen af ​​dygtige håndværkere.

For den højeste kvalitet depilation adfærd speciel træning. "Tæt" skal opvarmes i mikrobølgeovnen i 20 sekunder ved høj effekt.

For "Medium" og "Soft" er henholdsvis 15 og 10 minutter tilstrækkelige. Genopvarmning anbefales ikke. Med denne metode kommer fugtigheden ind i banken, hvilket fører til hurtig sugaring.

For at undgå stuck i processen med shugaring med Star Epil pasta, er det vigtigt:

 • at vælge det rigtige middel i overensstemmelse med håndens temperatur, rummets temperatur;
 • udføre stalling strengt parallelt med overfladen, ikke til siden eller opad;
 • arbejdshandsker - vandig film, der er dannet af svedende hænder, smelter værktøjet og bidrager til at klæbe.

Sådan udføres proceduren

Pasta bruges til selvskælvning. Hjertefjernelsesproceduren med sin hjælp sker i en klar rækkefølge:

 1. Forberedelse af huden - affedtning og rensning af aflejringszonen udføres ved hjælp af tonic eller mælk, tørring med et håndklæde. Talc anvendes til at gøre håret bedre blændet.
 2. Inden handsker påbegyndes, skal hænderne behandles med talkumpulver.
 3. Forberedelse betyder - læg en krukke i mikrobølgeovnen og varm op.
 4. Ansøgning på huden - en lille mængde midler anvendt til depilationsstedet mod hårvækst. Brugt ske eller træspatel.
 5. Distribution - lav to passerer gennem kroppen.
 6. Fjernelse - Tryk på huden med en hånd i stedet for sammenbrud, hold skarpt parallelt med overfladen for hårvækst.
 7. Fjernelse af rester - eliminere med serviet og termisk vand.
 8. Afslutning af proceduren - påfør et omhyggeligt middel på huden (regenereringskrem, mælk efter depilering).

OBS! Fabrikanten anbefaler at bruge produkter fra Start Epil serien i hvert trin af proceduren for at opnå maksimal effekt.

Yderligere oplysninger

Opbevaringsforhold - i lukket beholder ved relativ fugtighed

Opbevaringstemperatur - fra 0 til + 25 grader

Producent - Arabia LLC.

Brugeranmeldelser

Sukkerpasta til shugaring Start Epil har samlet mange anmeldelser. Positive kommentarer indikerer god tolerance, det næsten fuldstændige fravær af smerte, effektivitet, behagelig lugt, bekvemmelighed, effektivitet.

Negative kommentarer er meget få. De lægger især vægt på den høje pris og tekniske problemer.

Del din erfaring med denne sukkerpasta i kommentarerne under artiklen.

Varvara Kalacheva, 32, Jekaterinburg: "Efter at jeg blev irriteret for at fjerne hår med en barbermaskine, besluttede jeg at skifte til sukker depilation. Første gang hun gjorde det i kabinen syntes det dyrt. Så besluttede jeg at gøre det selv for at redde.

For proceduren valgte jeg Start Epil shugaring pasta tæt. Anmeldelser af dette produkt var meget gode, så jeg besluttede at tage en chance. Værktøjet selv er meget tilfreds, især dets lugt. Smertefornemmelse var minimal. Det viste sig kun godt efter tredje gang. Selvfølgelig, for denne procedure skal du få din hånd. "

Svetlana Sergeeva, 27 år gammel Chelyabinsk: "Af alle de pastaer, jeg har prøvet, kan jeg lide, at Epil starter mest. Jeg prøvede midt, nu bruger jeg tæt. Den eneste ulempe ved produkter er den højere pris sammenlignet med andre. Men nok i lang tid. Med applikationen er der intet problem, efter proceduren føles huden godt. Jeg bemærker en behagelig lugt og tekstur. Med Start Epil er det behageligt og interessant at udføre depilation, med det får du høj kvalitet shugaring derhjemme. "

Taisia ​​Stukalova, 37 år gammel Voronezh: "For første gang bruger jeg shugaring. Ifølge anmeldelser valgte jeg Start Epil. Anmeldt mange klip på internettet og startede proceduren. Hår fra 4 mm fjerner normalt, bortset fra at i samme område skulle gentages flere gange. Jeg er ikke professionel på dette område, og jeg gør ikke høje udtalelser. Men jeg kunne ikke lide produkterne. Undskyld for pengene brugt, men værktøjet er ikke billigt. "

Karina Voloshina, 34 år gammel, St. Petersburg: "Start Epil - shugaring pasta, der virker. Fjerner selv små hår, forårsager ikke irritation, proceduren er næsten smertefri. Før det brugte hun Gloria, men hun bragte ubehag, selvom hun endda rydde hårdt hår. Men Start Epil er den bedste mulighed for mig. Jeg købte det efter at have læst anmeldelser og absolut ingen beklager. "

Og her er tips om, hvordan man behandler smerter i gastrocnemius muskelen.

konklusion

Paste Start Epil - kvalitetsprodukter til udførelse af shugaring i husforhold. Det vælges i overensstemmelse med håndens individuelle temperatur og rummets temperatur. Hun vandt mange positive anmeldelser, og negative er yderst sjældne.

Universal sukkerpasta til shugaring "Start Epil"

"Start epil" er en sukkerpasta produceret af det russiske selskab Arabien. Specialister i virksomheden udvikler kosmetiske produkter beregnet til at udføre proceduren for depilation. Sammensætningen af ​​pastaen er rig på naturlige olier, der giver blødgøring og fugtgivende hud. Sukkerpasta "Start epil" - en god mulighed for spa shugaring derhjemme uden professionelle færdigheder.

Shugaring - en moderne type depilation

For et par år siden var ordet "shugaring" ikke forbundet med kosmetologi. Men nu er hver pige eller kvinde bekendt med proceduren for hårfjerning med sukkerpasta. På trods af opfindelsen af ​​specielle depilation cremer mister gamle metoder ikke popularitet. Det antages, at shugaring - den ældste måde at permanent rense huden fra håret. Det gamle Persiens skønheder brugte honning eller sukker til at fjerne hår. Herfra gik navnet på en shugaring - en "persisk" epilation.

Teknikken i proceduren er ret simpel, men kræver erfaring. Karameliseret sukker eller honningpasta påføres på skummet hud på forhånd. Dette kan være et hjemmeprodukt eller et specielt produkt købt hos en professionel kosmetikbutik. En tyk masse opvarmes i palmerne, påført det behandlede område af huden mod hårets vækst. Efter fortykkelse forstyrres sukkermassen pludseligt, hvilket gør bevægelser langs hårvæksten. Således forbliver alle hårene i den fjernede søde pasta.

Funktioner indsætte "Start epil"

På internettet kan du finde hundredvis af forskellige opskrifter til at lave shugaringværktøjer derhjemme. Desværre ophører de fleste forsøg med flere kilo sukker eller honning. I værste fald kan du sige farvel til din yndlingsgryde, som ikke kan rengøres fra den brændte karamel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at købe et kosmetisk produkt til depilation derhjemme.

Sukkerpasta til depilation "Start Epil" består udelukkende af naturlige ingredienser:

Forskellige grader af tæthed tillader folk med forskellige typer hår at vælge det rigtige produkt. For tyndt hår anvendes der en blød pasta, og for at fjerne tykt hår er det bedre at bruge en tyk pasta. Hvordan vælger du pastaen "Start Epil"?

 1. Blød pasta er designet til brug i kølige værelser. Bruges til at fjerne vellus hår på ansigtet eller på armene. Før brug er det nødvendigt at opvarme produktet i palmerne. Velegnet til piger med blondt hår. Blond hår er som regel tyndere end mørkt hår på grund af dets lavere pigmentindhold.
 2. Mellempasta bruges i varme værelser. Før brug skal produktet opvarmes i vandbad til en temperatur på 37 grader. Bruges til alle hårtyper på alle hudområder.
 3. Tykk pasta - ideel til begyndere. Det kan endda bruges i våde områder. Graden af ​​kobling med håret - maksimumet. Hjælper med at fjerne lige tykke korte hår. Velegnet til behandling af bikiniområdet, hårfjerning på ben, hænder og ansigt. Du kan bruge mænd til at fjerne hår på ryg og bryst. Før brug opvarmes produktet i et vandbad til en temperatur på 40 grader.
 4. Universal sukkerpasta til depilation "Start Epil" kræver ikke forvarmning. Det bevarer en sammenhængende tekstur selv ved en temperatur på 27 grader. Det kan bruges på alle dele af kroppen.

Fremgangsmåde teknik

Hudpræparation

Den første fase af depilationproceduren derhjemme er hudpræparation. Den mest fedtede hud på ansigtet. For at fjerne rester af fedtet fedt fra kroppen kan du bruge en lotion eller tonic fremstillet af Arabien. Tonic med rosmarin og aloe vera essentiel olie fjerner urenheder og blødgør huden og forbereder den til proceduren. Lotion med melissa og mandelolie toner huden og beskytter den mod mulig irritation.

Indehavere af olieagtig hud skal bruge talkum. Specielt pulver absorberer fugt og efterlader et beskyttende lag på kroppen. Talc skal anvendes med en serviet lige før depilation.

Valg af depilation metode

Der er 2 måder at udføre shugaring hjemme:

 • bandage teknologi (brug af strimler);
 • manuel teknik (påføring og fjernelse af pastaen med hånden).

Til behandling af store og glatte områder af kroppen kan du bruge specielle strimler (væv eller polymer). Denne metode ligner hårfjerning med voks. Ofte bruges af begyndere, der ikke har erfaring med manuel teknologi. Den klassiske version af shugaring er en manuel teknik. Det bruges til at fjerne hår på ansigtet, i bikiniområdet (herunder den dybe) og hele kroppen.

hårfjerning

Det opvarmede produkt skal påføres det beregnede område af kroppen med en lille spatel eller med en ren hånd mod hårvækst. Med en ren hånd skal du holde huden på plads. Med en skarp bevægelsestræning klæber klæbemidlet sig til kroppen for hårvækst. Den ideelle hårlængde til effektiv depilering er 5-7 mm. Til de første prøver af hjemmeproceduren er en tæt pasta til shugaring "Start Epil" ideel.

Afslutning af proceduren

Efter shugaring føles mange piger brændende og ubehag, rødme vises på kroppen. For at berolige huden kan du bruge termisk vand "Start Epil" eller beroligende olier med eucalyptus eller kamille ekstrakt. Eucalyptus har en afkølende virkning, og kamille desinficerer og beroliger huden.

Fordele ved "Start Epil"

"Start Epil" giver dig mulighed for at udføre professionel hårfjerning i et behageligt miljø, samtidig med at du sparer mange penge. De vigtigste fordele ved pasta til depilation:

 • rimelig pris;
 • hypoallergen;
 • blid effekt på huden
 • evnen til at fjerne hår fra intime områder
 • ingen grund til at have faglige færdigheder.

Indsæt "Start Epil" er kendt for sin brugervenlighed, hvilket gjorde det til førende blandt produkterne til udførelse af shugaring-proceduren.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring begynder epil

"Universal" sukkerpasta til home depilation, en del af Start Epil-linjen, ideel til begyndere. Det er moderat tæt og plastik, det kan bruges på enhver del af kroppen og med enhver form for hår. Og vigtigst af alt - det kræver ikke opvarmning.

Start Epil - en værktøjslinje til ikke-professionelle, så du kan udføre shugaring hjemme ved hjælp af "Universal" -pasta, du behøver ikke specielle færdigheder og træning.

"Universal" pasta: hvad er dens funktioner?

 • Hypoallergen og naturlig sammensætning. Pastaen indeholder kun tre ingredienser: glucose, fructose og vand. Det forårsager ikke irritation og bivirkninger, selv egnet til følsom hud.
 • Brugervenlighed. Brug af universalpasta er enkel og bekvem - den har bevist sig under alle arbejdsvilkår, håndterer alle typer hår og hud. Perfekt til begyndere!
 • Professionelt resultat. Pastaen fjerner håret delikat og effektivt og efterlader huden glat og fløjlsagtig. Du får gode resultater som fagfolk, men hjemme!
 • Komfortabel SPA procedure. Shugaring vil ikke kun slippe af med uønsket hår, men også passe på din hud. Start Epil linje før og efter depilation - tager sig af din hud: rensning, fugtgivende og genopretning.

Du vil helt sikkert være tilfreds med det økonomiske forbrug - for at forarbejde en enkelt zone, for eksempel en skaft, skal du bruge en lille pasta pasta, en valnøds størrelse, så en krukke er nok i lang tid.

Secrets of effective depilation

Universal pasta er tyk og viskøs, men samtidig meget elastisk. Den er tilgængelig i krukker og er designet til manuel udstyr - applikation og fjernelse af pasta med hånd.

Universal pasta kan bruges under alle temperaturforhold, det vil sige, uanset temperaturen i rummet og dine hænder, vil den manifestere sig perfekt. Passer perfekt til enhver form for hår fra 2-5 mm lang.

Når du arbejder med denne pasta, er det nødvendigt at tage højde for, at det hurtigt kan varme op i varme hænder, derfor anbefales det at arbejde med handsker (vinyl eller nitril) for at forhindre klæbning.

Trin-for-trin hjemme shugaring algoritme

TRIN 1: REN HUD.

For effektiv depilering skal huden først fremstilles - rengøres af overfladeforurening og sebaceøsekretioner. Til dette formål oprettes en lotion og tonic i Start Epil-linjen, som anvendes før depilation (efter eget valg).

Det tager kun 2-3 klik at håndtere det depilerede område af et tilstrækkeligt stort område. Spred produktet jævnt over huden og fjern det med en papirserviet.

Derefter skal huden forsigtigt skubbes igennem - anvende talkum uden duftstoffer og tilsætningsstoffer i et jævnt lag. Det giver perfekt klæbning af pastaen til overfladen af ​​hud og hår, fjern overskydende fugt, skab ekstra beskyttelse.

Trin 2: Afbrydelse.

"Universal" pasta behøver ikke opvarmes i mikrobølgeovn - den er allerede klar til brug; under drift opvarmes den hurtigt til kropstemperatur.

Tag en lille smule pasta med rene hænder eller en spatel. Påfør det jævnt på det depilerede område mod hårvækst, og fastgør huden på tidspunktet for sammenbruddet. Med en skarp bevægelse af hånden skal du fjerne pastaen langs hårvæksten parallelt med huden.

Om nødvendigt skal du behandle området igen og gå videre til et andet, indtil du fjerner alle hårene. En klump pasta bruges gentagne gange!

Når du arbejder med pastaen, undgå indtrængen af ​​vand - dette kan føre til et fald i dens fasthed og ineffektivitet i proceduren.

Trin 3: Fjern de resterende rester efter afbruddet.

Sprøjt termisk vand på det drivne område og fjern resterende sukker med en uvævet stof. Dette middel renser ikke blot huden perfekt, men hjælper også med at genoprette sin naturlige beskyttelse og mineralbalance.

FASE 4: LAD DIN HUD.

Fugtighedsbevarende mælk og regenererende creme hjælper med at forhindre irritation, rødme, lindre og genoprette huden.

Vælg ethvert middel, anbring en lille mængde på huden og fordel jævnt med lysmassagebevægelser, lad det absorbere fuldt ud.

5 trin: forlængelse af effekten

Effekten af ​​depilation varer op til 4 uger, men denne periode kan øges ved at bruge et særligt plejeprodukt - 2 i 1 lotion. Anvendelsen er kun mulig 24 timer efter depilering. Brug det dagligt i 10-15 dage. Lotionen vil ikke kun forlænge effekten af ​​glat hud, men også hjælpe i kampen mod indgroede hår.

Video instruktion "Shugaring hjemme med Start Epil"

Vil du udføre proceduren for SPA-shugaring derhjemme? Bestil Start Epil produkter til alle stadier af depilation!

Start Epil - Home Shugaring - ARAVIA

Sukkerpastaer til SHUGARING. I Start Epil-linjen er der 4 typer sukkerpasta ("Soft", "Medium", "Universal", "Tæt") i 4 formater (patron, dåser på 200, 400 og 750 gram) til behandling af alle zoner og typer af hår. Start Epil pastaer er helt naturlige, hypoallergeniske produkter, der består af glucose, fructose og vand. De omhyggeligt og med maksimal komfort fjerner uønsket hår og død hud fra huden i op til 20 dage.

ARAVIA

Det er egnet til at tilføje i processen med arbejde for at forøge plasticiteten og forlænge pastaens arbejdskapacitet. Helt naturlig sammensætning giver blid hudpleje. Forbedrer klæbens adhæsion, beskytter og fugter huden.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtig over for fugt og høj temperatur. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller og fjerner delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage og manuelle depilationsteknikker. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Pastaen er beregnet til blanding. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuelle og bandage depilation teknikker. Pasta er beregnet til blanding. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i rum med middel temperatur. Sukkerpasta er ikke.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i en patron "Gennemsnit" / START EPIL 100 gr Papirstrimler til udtørring.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i blækpatron "Soft" / START EPIL 100gr Papirstrimler til depilation

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Termisk vand er beregnet til behandling af huden efter proceduren med sukkerforhaling. Effektivt fjerner rester af sukkerpasta, giver forsigtig pleje og fugtgivende. Berør huden og mætter den med mineraler og vitaminer. Det hjælper med at forbedre hudens naturlige beskyttelsesfunktioner. Metode.

ARAVIA

Tonic er designet til at rense huden før proceduren for depilation, forsigtigt fjerner enhver form for snavs, effektivt forberedelse til proceduren. Aloe vera ekstrakt desinficerer blidt, blødgør huden, forhindrer udseende af irritation. Razmarinolie har antioxidantegenskaber.

ARAVIA

Lotionen er designet til at rense huden før aflejringsproceduren. Affedtes og fjerner omhyggeligt enhver form for forurening, der effektivt forbereder proceduren. Melissa-ekstrakt forhindrer irritation og rødme under proceduren, helbreder og beroliger huden. Sød mandelolie.

ARAVIA

Lotion 2 i 1 er designet til daglig hudpleje for at sikre en langvarig virkning efter depileringsproceduren. Lotionen blødgør og exfolierer intensivt det øvre hornlag, reducerer risikoen for indfødning af håret. Valnødreekstrakt og te-træolie, der trænger ind i håret.

ARAVIA

Talc er designet til at forbedre effektiviteten af ​​proceduren for sukker eller voksaflejring. Blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Forbedrer sammensætningens adhæsion (sukker eller voks) til håret. Den talrige og silkeagtige struktur af talkum tilstopper ikke folliklerne og porerne. Opretter en beskyttende belægning.

ARAVIA

Regenerering creme er designet til endelig hudpleje efter depilation procedure. Den rige tekstur af cremen giver intensiv ernæring og genopretning af huden. Cremen fugtiger, blødgør og genopfrisker huden. Lettet nemt irritation og rødme. Alfa bisabolol.

ARAVIA

Fuktgivende mælk er beregnet til endelig hudpleje efter depileringsproceduren. Let tekstur giver dig mulighed for hurtigt at absorbere, beroliger og fugter huden. Afhjælper irritation og rødme. Extraktet af hvid lotus forbedrer mikrocirkulationen og huden regenerering, har en lysning.

ARAVIA

Den beroligende olie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Azulene har en aktiv helbredende og beroligende virkning, lindrer rødmen og irritationen af ​​huden. Eucalyptus, der besidder antiseptiske egenskaber.

ARAVIA

Køleolie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Mint ekstrakt lindrer irritation og rødme, beroliger og opfrisker huden, har en køleeffekt. Takket være de aktive ingredienser bliver produktet hurtigere.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, forsigtigt fjerner håret 2-5.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtige mod fugt og høj temperatur. Sukkerpasta skader ikke de levende.

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Hvad er øjenbryn biatatuage og hvordan er det gjort?

Arabien - anmeldelser af kosmetik