Hvor lang tid er shugaring effekten

Shugaring, eller sukker depilation - en måde at fjerne uønsket hår, ved hjælp af en klæbrig og plastisk masse af sukker. Proceduren udføres både i kabinen og i hjemmet med brug af fabrik eller selvfremstillede værktøjer. Hvor længe resultatet vil være efter en sådan depilation afhænger i vid udstrækning af pastaens kvalitet og mesterens oplevelse.

Hvor længe varer effekten?

De fleste reklame hæfter af kosmetologer hævder at en procedure varer i mindst 2-3 uger glat hud. At håret begynder at vokse efter to uger, men selve strukturen ændres - det bliver lysere og tyndere, hvilket også øger varigheden af ​​den visuelle effekt af depilering. Men reklame er reklame og at understrege de positive aspekter af en bestemt teknik. For at forstå, hvor sandt kosmetologernes løfter er, skal du forstå princippet om shugaring.

Principen om shugaring er simpel - en klæbrig og viskøs sukkermasse omslutter håret og klæber stærkt på den, og som følge heraf trækker den med en skarp rive det sammen med sig selv og trækker det ud af follikelet. I denne henseende er shugaring ligner andre metoder til depilation, såsom voksning ved hjælp af voks. Men han har sine egne fordele. For eksempel blødgør brugen af ​​en vandbase i en pastaopskrift huden og det letter hårfjerningen. Under proceduren fjernes pastaen i forhold til hårets vækst, og de bryder sig ikke bare ved bunden, men fjernes sammen med pæren, hvilket også øger resultattiden.

Lys og tynd hår opstår faktisk, men en enkelt shugaring er ikke nok til dette - du har brug for mindst 3-4 procedurer, hvorved væksten af ​​"vegetation" på kroppen bliver langsommere, og hårene bliver næsten usynlige. Dette skyldes klargøringsmidlerne i sammensætningen af ​​sukkermassen - i den hjemmelavede pasta spilles en sådan komponents rolle af citronsyre.

Resultatets tid afhænger ikke kun af pastaens egenskaber og dets sammensætning, men også af de særlige forhold i det behandlede område. Tross alt vokser håret i bikiniområdet, underarmene, benene forskelligt. Kosmetologer bemærkede, hvilke områder efter hårdskæring vokser hurtigere, og på hvilket - langsommere:

 1. Armhuler - i dette område genoprettes håret hurtigst muligt. Ofte fremstår de første tegn på vækst inden for en uge efter proceduren, og efter 10-15 dage vokser de så meget tilbage, at den næste depilation kan gøres. Men med regelmæssig shuffaring sænkes væksten gradvist, og hårene bliver mindre synlige.
 2. Bikini zone - i dette område af kroppen begynder hår at vokse mærkbart to uger efter proceduren. For det første vokser individuelle hår og deres klynger ("pindsvin"), og en uge senere ses resten. Undtagelsen er dog en del af en dyb bikini - efter sådan depilation kan hår ikke vises der i en måned eller endnu længere.
 3. Fod hud. Depilation af benene ved hjælp af shugaring er populær på grund af den langvarige virkning - som regel ikke mindre end 3 uger. Efter proceduren opkøber huden en behagelig silkeblødhed, blid glans.

Men det er vigtigt at forstå, at ovenstående tal er omtrentlige - resultatet kan være både længere og kortere. Hvor meget effekten varer afhænger også af de nationale og genetiske egenskaber, kvindens hormonelle baggrund og en række andre forhold. Det er muligt at bestemme præcis, hvor lang glat hud vil forblive efter shugaring kun individuelt af erfaring, og på dette grundlag for at bestemme den optimale frekvens af procedurer. Som regel efter hvert efterfølgende manipulering vil varigheden af ​​at gemme resultatet gradvist øges.

Hvordan øger effektens varighed

Varigheden af ​​effekten kan øges, hvis du følger kosmetologernes anbefalinger til hudpleje efter proceduren.

Anmeldelser fra mange kvinder bemærker ofte, at efter at have besøgt nogle saloner eller specialister vokser deres hår om en uge, mens andre tager meget længere tid før de første hårs udseende. Derfor er du nødt til at følge en række anbefalinger til forberedelse af proceduren, dens gennemførelse og pleje efter shugaring:

 1. 2-3 dage før proceduren udføres lys overfladisk skrælning eller blød polering af huden inden for fremtidig hårfjerning. På grund af dette bliver laget af døde cornified celler, der skjuler den nedre del af hårstangen, fjernet. Efter en sådan procedure kan den viskøse masse blive fanget dybere i håret, under proceduren fjernes den fuldstændigt, og som følge heraf behøver det meget mere tid til at vokse igen.
 2. Straks inden depilation, damp huden, tage et bad, anvende en varm komprimering, fortrinsvis fra kamille eller St. John's vort bouillon. I modsætning til den populære tro er dette gjort ikke kun for at gøre proceduren mindre smertefuld - som følge af dampning udvider porerne i huden, hvilket gør det lettere for sukkermassen at strømme ned til selve rødderne.
 3. En vigtig faktor i succesfuld shugaring er en tilstrækkelig, men ikke overdreven, hårlængde. Optimalt 2-4 mm, med en mindre længde af massen kan ikke fange og fjerne, og med større risiko for, at håret bryder ud på overfladen af ​​huden og ikke rives ved rødderne. Dette vil ikke kun reducere varigheden af ​​depileringseffekten, men vil skabe forudsætninger for udbrud af indgroet hår og irritation.
 4. Efter proceduren, indtil de nye hår vokser, er det nødvendigt at behandle aflejringsområdet med en skrubbe mindst to gange om ugen. Dette forhindrer udviklingen af ​​indgroede hår og holder huden glat og endog uden irritation i mindst et par dage.

Forsømmelse af disse enkle regler er oftest årsagen til, at piger er skuffede over effekten af ​​shugaring, fordi i stedet for 3-4 uger glat hud får de kun 10-12 dage. Det er imidlertid vigtigt at forstå, at shugaring er udført regelmæssigt, en procedure om måneden er ikke nok til helt at rense huden fra uønsket hår. Og for at forbedre effekten, efter proceduren, brug en creme, der nedsætter hårvæksten. Takket være disse små hemmeligheder kan du udvide effekten af ​​sukkeraflejring i endnu et par uger.

Hvor meget har shugaring effekten?

Shugaring er en populær metode til at fjerne hår på kroppen. Udførelsesteknikken indebærer brugen af ​​sukker sirup, som er let at forberede hjemme. I skønhedssaloner bruges ofte færdiglavet pasta. For at øge dens effektivitet indeholder den æteriske olier, der fugter huden. Hvor meget resultatet holder af shugaring afhænger af mange faktorer. Det er nødvendigt at overlade proceduren til en professionel, der er i stand til at tage hensyn til alle nuancer.

Fordelene ved shugaring

Epilation med sukker sirup har mange fordele:

 • høj sikkerhed. Brugen af ​​sukkerpasta fjerner den negative virkning på kvindens krop. Sammensætningen af ​​epileringsmidlet indbefatter naturlige ingredienser;
 • hår efter fjernelse af karamel begynder at vokse langsommere end efter voksning eller en barbermaskine;
 • Efter skygge er irritation sjældent observeret, den inflammatoriske proces udvikler sig ikke. Sukker er et naturligt konserveringsmiddel;
 • proceduren betragtes som mindre smertefuld end voksning. Hårene fjernes i retning af vækst;
 • sukkerpasta påføres varmt. Det er umuligt at få en forbrænding under epileringsprocessen;
 • efter håret vokser ikke i ca. en måned. De bryder helt ud af roden;
 • ingen indgroede hår, som er typisk for andre procedurer
 • huden udsættes for minimalt traume. Karamel wraps hår, men holder sig ikke til hovedoverfladen;
 • hud efter shugaring forbliver blød, silkeagtig, fugtet. Den positive effekt opnås på grund af den optimale sammensætning af blandingen til proceduren;
 • Omkostningerne ved fjernelse af hårfjerning er minimal. Til implementering behøver der ikke specielle værktøjer eller inventar.

Hvad bestemmer varigheden af ​​effekten efter sukkerepilation?

Tiden efter hvilken håret begynder at vokse efter sukkerfjerning afhænger af de enkelte kendetegn ved kvindens krop. For nogle kvinder vil manglen på glathed efter 2 uger være helt normal, og for andre - kun efter en måned. Gennemsnittet for de fleste kvinder er 3-4 uger.

Evaluere effektiviteten af ​​proceduren efter den første session er ikke værd. Glatheden af ​​huden efter hver efterfølgende epilering vil stige. Når shugaring hår fjernes sammen med rod, så efter et stykke tid begynder de at tynde.

Kvinder mærker et signifikant fald i hårtykkelsen efter 3-4 sessioner af hårfjerning med sukker.

Virkningen af ​​shugaring afhænger direkte af, hvordan proceduren blev udført.

I præstationsmetoden er den afgørende faktor den faglige kvaliteter hos den person, der udfører proceduren. Hvis guiden vil bevæge sig hen over huden i den forkerte retning, fjerne pastaen i en kaotisk måde, er der en chance for at fjerne hårene er ikke fuldt ud. Resultatet - roden forbliver i follikelet. Dette fører til indgroede hår. Efter denne procedure forsvinder hudens glathed efter 5-8 dage. Effektiviteten af ​​sådan fjernelse af hår er ikke højere end ved brug af en barbermaskine.

Hårvækst

Efter hvor mange dage de første hår opstår efter at have fjernet pastaet karamel, afhænger det behandlede område. De vokser med forskellige hastigheder, som ikke afhænger af den anvendte epileringsmetode.

Hvor meget effekten varer afhænger også af de nationale og genetiske egenskaber, kvindens hormonelle baggrund og en række andre forhold.

Hårfjerningssukkerområdet vises igen afhængigt af kroppens område:

 • armhulerne. Manglen på glathed ses i en uge. Armpit hår vokser meget hurtigt, så du skal gå til en anden procedure i 1,5 uger;
 • bikini område i kanten af ​​trusser-slip (klassisk procedure). De første tegn på hårvækst observeres efter 2 uger. De vises i tilfældig rækkefølge ujævnt. Efter 3 uger anbefales det at anvende igen på salonen til fjernelse af håret.
 • dybt bikini område. De uønskede hår begynder at vokse 3 uger efter proceduren. Hyppig brug shugaring på denne legemsdel kan ikke anbefales ikke at skade den sarte hud af intime områder;
 • ben, arme. Glatheden varer i 3 uger;
 • ansigtet. Bevarelsen af ​​den positive virkning af proceduren observeres i 2,5 uger.

Hvordan øger effektens varighed?

Efter hvor meget hår begynder at vokse på huden efter sukkerfjerning, afhænger kvinden selv. Det er vigtigt at følge et par anbefalinger fra erfarne fagfolk:

 • 48 timer inden hårfjerning, skræl let det behandlede område. Det vil fjerne det øverste lag af epidermis, som består af døde celler. Deres fjernelse vil åbne adgang til bunden af ​​hårene. Som følge heraf vil deres fjernelse være mere effektiv og smertefri;
 • før proceduren, damp huden, dette letter penetrationen af ​​sukkermasse i hårsækken. Det anbefales at tage et varmt bad, anvende en varmekomprimering fra decoctions af urter (kamille, St. John's wort, calendula);
 • Sukkerpasta kan ikke fjerne hår længere end 6 mm. Det er også ikke effektivt, når epilere områder med uudtrykt vegetation. Hvis hårlængden er 2-3 mm, fjernes de ikke fuldt ud. Den optimale størrelse til shugaring er 4-5 mm;
 • 2 gange om ugen behandles huden med en let skrubbe. Det vil forlænge effekten af ​​proceduren i 1 uge.

Hvordan man effektivt udfører proceduren derhjemme?

Effektiviteten af ​​shugaring afhænger af mesterens fingerfærdighed. Når du epilererer hjemme, bør du undersøge alle detaljerne i denne procedure. Hvis karamellen fjerner overskydende hår, beslutter du at lave mad selv, se dens struktur. Det bør ikke være for blødt eller tæt. Når du epilerer et bikini eller underarm område, skal du vælge en hård pasta. Det er i stand til at fjerne tykke hår, der er sikkert fastgjort i follikelet. For hårfjerning andre steder, vælg en pasta med mellemhårdhed. Blød karamel er velegnet ved anvendelse af bandage-teknologi. Det påføres huden og fjernes med vævsstrimler.

Før epilering, affedt huden med lotion og tonic. Ansøg et middel mod hårvækst, som gør det muligt for dem at løfte. Også behandle problemområdet med talkumpulver for at fjerne overskydende fugt. Ved arbejde med melasse anbringes en lille mængde masse på huden. Du behøver ikke at forsøge at dække hele det behandlede område med sukker. Caramel pasty konsistens anvendes mod hårets vækst. Fjern pastaen skal være i den modsatte retning.

Efter at have behandlet problemområdet, vask det resterende sukker med rent vand. For at reducere hårvæksthastigheden skal du behandle huden med et specielt middel. Det vil også reducere rødme, eliminere irritation. Hvis du følger alle anbefalingerne, vil effekten af ​​shugaring vare 3-4 uger.

Shugaring i kabinen - anmeldelse

Er denne "shugaring" eller "Hvad mesterne taler om" ideel? Er det værd at kaste penge ud for denne procedure?

Mange spørgsmål og øjeblikke med misforståelser har i lang tid akkumuleret i mig "venskab" med en shugaring. Jeg må sige, at jeg forsøgte denne procedure ikke kun i salonerne, men også alene i hjemmet. Erfaring i kabinen i mere end seks måneder, og hjemme 2-3 år sikkert.

Ærligt, jeg ved ikke engang, hvor du skal starte...

Hvorfor beslutter piger stadig at shugaring?

Ja, naturen er en interessant ting. Tilbage i de dage, hvor folk gik uden tøj, troede hun at hårdækslet ville beskytte vores krop mod alle mulige faktorer, der kunne skade: insekter, infektioner, skader, blæseudslæt osv. Men nu... på gaden det 21. århundrede bærer folk tøj, der helt beskytter os mod disse ulykker.

I skønhedens navn ønsker ikke piger at følge Mor Nature's råd og forsøger at slippe af med uønsket hår (selv på øjenbrynene... =). Hvilke måder vælger vi piger, og hvad slutter vi med?

 • Depilator: indgroet hår, smerte.
 • Razor: indgroet hår, børster den næste dag.
 • Voks: smerte.
 • Shugaring: Tålelig smerte (ifølge historierne fra herrene "kun de første tider").

Selvfølgelig foreslår alle disse metoder ideen om at vælge det mindste af alle onde.

"Første gang, som i første klasse..."

Og efter at have besluttet proceduren, begynder vi at lede efter en passende mester: så både med god erfaring og med taknemmelige anmeldelser og med en let hånd og med et serigt øje =).

Jeg ledte efter mesteren gennem socialt. netværk, fordi i dag er den bedste reklamemotor. Derudover kan anmeldelser ses "uden at afgå fra kassekontoret." Alle herrer i en stemme hævdede:

"For første gang bør hårene være mindst 1 cm." De, der er venner med en barberkniv, ved, at 1 cm - et trivielt spørgsmål. Bare vandre om ugen, "prangende", her er en 1 cm.

Dette er virkelig godt råd, fordi hårdt hår er mere tilbøjelige til at forlade follikelen og vil ikke forstyrre dig i 2-4 uger. Men tynde hår har en tendens til at bryde af, og hvad det truer, vil jeg fortælle senere.

Du behøver ikke at tage håndklæder, lagner, ekstra bukser, ekstra tøj osv. I en professionel salon skal du være forsynet med mindst en sofa (ikke en sofa, ikke en stol, ikke en seng, ikke en stol-seng), en engangsark og muligvis en rulle under hovedet. Desinfektionsmidler - et begreb for givet.

Vær opmærksom! Ofte har erfarne og gode herrer en stor strøm af kunder, så hvis du ikke har set hvordan mesteren desinficerer arbejdspladsen lige før dit besøg, fortvivl ikke. Se hvad han vil gøre, når han er færdig med at arbejde med dig - han skal straks ændre sengetøjet, tørre sofaen og smide de brugte handsker. Dette tyder på, at mesteren samvittighedsfuldt overholder hygiejnereglerne.

Forresten var jeg første gang uden forlegenhed, selv om jeg selv er en genert person. Jeg ved ikke selv selv, men tilsyneladende gav jeg mig kun den installation, som jeg skal til en mester professionel, der for mig sammenligner "cholovek-robot", "man-machine". Behandle dig til dette lettere.

"Teknikkerne er forskellige... manuel, banding, foragt, men alle ønsker ligeledes at forlade uden hår og ikke narre rundt..."

Udskiftning af to herrer om et halvt år, jeg prøvede både manuel og banding udstyr. Ærligvis er forskellen ikke enorm, kun følelserne i manualen er ikke så smertefulde. Og her om effektivitet er det muligt at argumentere. Enten har jeg en mester "lomaster", men nogle gange synes det mig at med manuel teknik er der stor sandsynlighed for at forlade med knuste hår (i "hamp" -folkene).

Der er mange subtiliteter i shugaring, der begynder med, hvordan man lægger hånden under påføringen af ​​pastaen og slutter med behandling af huden efter hårfjerning.

Mine observationer

Første gang virkningen af ​​shugaring holdt mig 2 uger for sikker. Anden gang virkede effekten i 10 dage, men i efterfølgende tider er det umuligt at se perfekt glathed overhovedet efter den 5. dag.

Hvem skal skylde på dette? Masters eller vores kroppe? Ja, sandsynligheden for at mesteren gør noget forkert og bare bryder håret er meget højt. Men på den anden side er der en mulighed for, at dit hår kun er i forskellige stadier af sin livsaktivitet, for eksempel kan man falde i søvn på ubestemt tid og vågne op lige i det øjeblik du lige er færdig.

Hvornår skal man vente på perfekt glathed?

Ingen måde! Masters, der siger, at regelmæssige procedurer vil lindre dig hår for evigt, ærligt LIES! Her er det faktum, at hår vil vokse mindre ofte / tyndere / mindre i nogen grad tættere på sandheden, og det er ikke helt.

På en eller anden måde skete jeg at forlade byen, så jeg glemte om shugaring i en periode på ca. 1,5-2 måneder. Efter en måned af "beruset" strækkede hænderne til barbermanden, men jeg var en lydig pige og meget bange for at mesterens advarsler: "Selv en gang razeren vil gøre dit hår stærkt igen" vil retfærdiggøre sig selv. Derfor ventede jeg flittigt på den dag, hvor jeg endelig kom hjem og gik til salonen. Det var ikke der, at som følge heraf, da jeg kom til mesteren, var håret nøjagtigt det samme som i den "forskole" periode med en ugentlig afholdenhed fra barbermaskinen: hård, grov og i øvrigt lang.

Om andre myter

"Du vil evigt glemme indgroede hår...". Aha, selvfølgelig! Jeg vil ikke tale for alle, fordi alle har en anden organisme, men... Min hud er ikke tilbøjelig til udslæt, men hvad sker der med bikiniområdet, er mørket! Hverken hård vaskeklud eller scrubs kan redde fra denne ulykke. Så hvor er det lovede mirakuløse resultat uden indgroet hår?

For mig selv fandt jeg den perfekte mulighed for at forblive glat i lang tid. Masters of shugaring ville svage fra denne metode og sandsynligvis ville fraråde dig ikke at gøre det. Efter mere end seks måneders problemer med den konstante vækst i håret besluttede jeg at skifte mellem shugaring, en barbermaskine og en epilator.

Når hårene efter proceduren først begynder at bryde igennem en efter en, fjerner jeg dem med pincet.

Når hårene begynder at vokse mere omfattende, fjerner jeg dem med en epilator. Hårets længde må ikke overstige 5 mm.

Når hårene ikke længere giver mig hvile (og det er normalt allerede 10 dage efter shugaring), henter jeg en barbermaskine.

Således fordeler vi vores "kvindelige" cyklus i 28 dage i flere dele (ordningen er kun omtrentlig og justeres individuelt):

5-10 dage - pincet;

10-20 dage - epilator;

De resterende dage af cyklen, når de "røde" dage i kalenderen ankommer, forlader vi hårene fri. dvs. under menstruation giver vi dem hvile og vokser til en ny procedure.

Mange spørgsmål forblev stadig usagt, men for at være ærlig tvivler jeg på, at flertallet vil læse denne artikel til slutningen. Jeg håber, at min anmeldelse vil være nyttig for nogen! Jeg ønsker dig altid at være smuk.

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring

Piger, der begynder at være interesserede i muligheder for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, overveje forskellige muligheder for depilation. Mange af dem undrer: Hvis du bruger en shugaring, hvor meget effekt er nok?

Hvis proceduren udføres ikke på skønhedssalonen, men hvor meget shugaring der er nok, afhænger af kvaliteten af ​​de anvendte ingredienser (pasta) og kvinders oplevelse med hensyn til højkvalitetsafhaling. Hvis du bruger alle anbefalingerne beskrevet nedenfor, er det muligt at bremse væksten af ​​hår i en vis periode.

Foranstaltningens varighed

Kosmetologer hævder, at håret i løbet af den første procedure med sukker vokser langsomt, så huden bliver glat i 14-30 dage. Efter denne periode vokser håret hurtigt, men deres struktur ændres. Håret bliver lys skygge og bliver tyndere. Denne position giver dig mulighed for at "forlænge" den visuelle effekt af shugaring i yderligere 1-2 uger.

Med regelmæssige sessioner lyser hårene så meget, at de næsten ikke kan ses på huden i op til 35-40 dage. Men for dette skal du først udføre mindst 2 procedurer for shugaring en måned.

Nogle kvinder klager over at efter proceduren er hårene i branchen et ujævnt lag, og det gjorde dem mærkbare allerede 12-14 dage efter at have besøgt kosmetologikontoret. Som du kan se, er spredningen af ​​dage ret mærkbar, men den præcise timing, hvor meget hår der ikke vokser efter shugaring, er svært at ringe - det er for individuelt.

For at gøre dette skal vi overveje selve princippet om denne metode: en viskøs, klæbrig masse af sukker omslutter hårene på huden, stikker til dem og med en skarp rive fjerner håret og trækker dem ud af folliklerne. Da pastaen har en vandbase, blødgør dens applikation huden, hvilket letter proceduren. Fjern pastaen på hårets vækst, så de ikke går i stykker og kommer ud med pærerne.

En session giver ikke den nødvendige lyn og udtynding af håret, for at opnå effekten er det nødvendigt at gennemføre 3-4 sessioner. Herefter begynder håret at vokse langsommere. Varigheden af ​​letteffekten opretholdes af ingredienserne i pastaen. For eksempel, når man laver pasta i hjemmet, udføres denne opgave med citronsyre.

Betegnelsen effekt i forskellige områder af depilation

Varigheden af ​​pastaen afhænger ikke kun af dens sammensætning, men også af placeringen af ​​det behandlede område. Der er følgende zoner:

 1. Armhulehulrum. På disse steder, efter shugaring, begynder hår at vokse hurtigere end i andre zoner. De kan vokse den syvende dag efter proceduren. Efter 2 uger på armhulerne er der allerede så mange mærkbare hår, at kvinden skal genoptage depilationen. Hvis du gør dette regelmæssigt, vil processen med voksende hår gå langsommere hver gang.
 2. Varigheden af ​​proceduren på benene - ikke mindre end 20-25 dage. Når du træffer passende foranstaltninger (som vi beskriver nedenfor), kan du gøre effekten en anden 2-3 uger. Derfor er depilation på underbenene populær hos den kvindelige befolkning.
 3. I bikiniområdet er hårvæksten mere udtalt - efter 12-15 dage.
 4. Det dybe bikiniområde efter shugaring er dækket af hår 14-16 dage efter depilation, men oftest varer denne proces i 20-30 dage. I nogle kvinder i denne zone varer den ønskede virkning længere: de første hår opstår i 40-45 dage.

Hvorfor vokser nogle kvinder deres hår hurtigt, mens andre strækker denne proces i flere uger? De angivne vilkår er omtrentlige. Meget afhænger af de enkelte egenskaber af kvindens hud, hendes nationale og genetiske egenskaber.

Hvor meget effekt holder, kan du finde ud af empirisk. Til at begynde med behandles et lille område i hver zone, og så er det fast, hvor mange dage håret ikke vokser. Én gang er ikke nok til at få det rigtige resultat for at bestemme, hvor meget hår vokser. Derfor anbefales mindre end 2 sessioner.

Sådan øges procedurens effekttid

Overvej reglerne, hvis forsømmelse reducerer effektiviteten af ​​depilation til 10 dage i stedet for 30 dage. Det skal forstås, at det er bedre at udføre shugaring 2-3 gange om måneden, så vil der være en ønsket effekt. For at øge den ønskede virkning anbefales det at bruge en creme til at forsinke hårvæksten.

Til samme formål kan du bruge specielle masker:

Ved udførelse af shugaring kan effektiviteten af ​​metoden øges med ca. 2 uger. For at gøre dette skal du følge anbefalingerne fra hudplejepersoner efter hver procedure. Kvinder efter at have besøgt skønhedssaloner bemærker ofte, at nye hår begynder at vokse om en uge. Dette sker, på trods af forsikring fra en specialist, at efter proceduren vil huden være glat i 1 måned.

Det anbefales at måle hårets længde før aflejring (ca.). Det må ikke overstige 4-6 mm, men det er umuligt at hårene var mindre end 2 mm. Hvis de er større end 0,6 cm, vil sukkerpastaen bryde håret tæt på overfladen af ​​huden. Med en længde på mindre end 0,2 cm pasta sætter du ikke håret. Dette vil føre til en forringelse af kvaliteten af ​​depilation, vil skabe problemer med indgroet hår, kan irritation af huden udvikle sig.

Hvor længe skyggevirkningen varer afhænger af patienten. For at hårene ikke skal vokse tilbage relativt hurtigt, er det nødvendigt at skrælle eller forsigtigt polere huden i det behandlede område 2 dage før proceduren. Dette fjerner døde hudceller. Efter denne behandling bliver hårene svagere og lettere at fjerne, da sukkermassen klæber sig dybere mod hårene og fjerner dem helt.

Hvor lang tid uønsket vegetation ikke forekommer afhænger af kvaliteten af ​​den polerede hud. Det er bedre at udføre peeling i skønhedssalonen, så kvaliteten vil blive garanteret. Hvis en kvinde er i stand til selv at gøre denne procedure, så kan den gøres hjemme.

Før depilation anbefaler skønhedseksperter at dampe huden. Dette kan gøres ved at tage et bad eller anvende en varm kompress. Bedst til komprimering brug afkrydsninger af Hypericum eller kamille. Når du damper huden, åbner porerne, hvor sukkerpastaen falder frit. Steaming hjælper sukkermassen til at trænge ind næsten til hårets rod. Hvor meget shugaring resultater hold er afhængig af dybden af ​​sukkerpasta flyder, så dampning skal udføres uden fejl.

Efter shugaring, indtil nye hår er vokset, er det nødvendigt at behandle aflejringszonen med en skrubbe mindst 2 gange om 6-7 dage. Dette vil fjerne problemet med indvækst af håret, bevare den ønskede glathed i huden.

Hvor meget hår vokser ikke efter shugaring

I mange århundreder har østlige kvinder fjernet uønsket kropshår med sukkerpasta. Desværre kom denne metode ganske nylig til os, men blev straks forelsket i mange kvinder, fordi effekten af ​​shugaring er virkelig positiv: efter proceduren vokser håret ikke fra 1,5 til 3 uger.

 • 1. Hvad bestemmer varigheden og hvor lang tid har effekten
 • 2. Hvilken pasta passer for en lang effekt?
 • 3. Hvor lang tid varer effekten efter shugaring?
 • 4. Hvordan øger effektens varighed?
 • 5. Ofte stillede spørgsmål
 • 5.1. Hvilket hår vokser efter shugaring?
 • 5.2. Stopper håret op med at vokse efter shugaring?

Hvad bestemmer varigheden og hvor længe effekten varer

Effekten af ​​sukker depilation afhænger af en række grunde.

 1. Genetisk og national disposition. Af stor betydning er forfædrenes race og deres bopæl. Historisk blev det fastslået, at mennesker, der bor i Middelhavsområdet (armenier, georgere, tyrker og andre nationer) har rigelig vegetation på deres kroppe, og folk i Europa og Rusland er gennemsnitlige, hvilket betyder, at effekten varer længere end kvinder med orientalske rødder.
 2. Forkert procedure. Når den fjernes på en kaotisk måde, i den forkerte retning - mod væksten forbliver pærerne, og håret knækker bare ved bunden, i hvilket tilfælde håret vokser efter shugaring meget hurtigt.
 3. Fjernelseszonen er af stor betydning: Håret vokser hurtigst i armhulen og den længste effekt på armene, benene og i bikiniområdet.

Hvilken pasta passer for en lang effekt?

Shugaring pastaer er opdelt i professionel og til brug i hjemmet, et stort udvalg af mærker, både russiske og udenlandske, er på markedet.

Mange kvinder, der gør hårfjerning hjemme alene, anbefaler at bruge russisk-lavet Gloria-pasta, som har en række ubestridelige fordele: pris, bred vifte, naturlige ekstrakter og olier, der udgør det, har en gavnlig virkning på huden, og resultatet er meget forskelligt fra den professionelle.

Eksperter anbefaler at bruge cannaanpasta lavet i Israel, som har bemærkelsesværdig plasticitet, fås i tre versioner (hårdt - for hårdt og tykt hår, medium - universal, blødt - for tyndt), let blødgjort og strømmer ikke.

Hvor længe varer effekten efter shugaring?

Hver kvinde har en anden effektvarighed afhængigt af genetik, mester- og vegetationsfjernelseszonen. Men skønhedssalongeksperter siger, at i gennemsnit begynder hår at vokse:

 • på ansigtet - om 2-2,5 uger
 • armhuler gennem 1-1.5;
 • i bikiniområdet - efter 3 uger;
 • på arme og ben i 3-4 uger.

Foruden effekten af ​​shugaring afhænger af pastaens kvalitet, for eksempel er en selvkogt sukkermasse meget forskellig fra den, der produceres på fabrikken ved hjælp af specialudstyr. Hjemmelavet pasta er svært at klare den nødvendige konsistens, så pigerne klager ofte over, at de som følge heraf kun modtog blå mærker, irritationer og efterfølgende indgroet hår.

Professionel pasta er elastisk og sikker til brug både i skønhedssaloner og hjemme. Desuden indeholder den stoffer, der passer til huden og forhindrer indvækst.

Hvordan øger effektens varighed?

Resultatet af shugaring afhænger af korrekt forberedelse af huden før proceduren. Før du begynder at fjerne unødvendig vegetation, er det nødvendigt at indlede indledende trin.

 1. Håret skal vokse mindst 2 mm, men ikke mere end 4 mm. Dette er den optimale længde, for hvis mindre end 2 mm, vil pastaen ikke kunne fange og trække pæren ud, og mere end 4 mm vil hårene bryde ved bunden.
 2. To dage før den foreskrevne procedure, skal du mekanisk afskalning med et slibemiddel (skrubbe) på stedet for den fremtidige fjernelse for at rydde huden på døde celler. Dette er gjort for bedre at trænge ind i pastaen under hårsækken og fjerne den fra roden.
 3. Lige før proceduren skal du tage et varmt brusebad eller bad, så porerne åbner og håret er lettere at fjerne.
 4. Før du anvender pastaen, skal du sørge for at beskytte huden med lotion eller hydrogenperoxid.
 5. Derefter behandles talkumpulver.
 6. Efter shugaring proceduren, glem ikke at bruge skrubbe 2 gange om ugen.

Hvis du udfører alle disse handlinger, vil effekten vare længere, og huden vil ikke blive såret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket hår vokser efter shugaring?

Kvinder, der regelmæssigt bruger sukkerfjerning, begynder at bemærke, at efter den tredje eller fjerde procedure vokser håret langsomt og bliver tyndere og blødere som en fjer. Effektens varighed kan stige i tide. Efterhånden er hårpæren udtømt, og væksten sænker. Sandt nok sker dette kun med regelmæssig fjernelse af vegetation med sukker. Hvis du tager lange pauser om et par måneder - kommer tykkelsen og tykkelsen af ​​håret tilbage.

Stopper håret op med at vokse efter shugaring?

Nej, desværre kan de ikke svigte at vokse overhovedet, da hårpæren ikke er helt trukket ud og normalt genopretter efter 2-3 uger. Hvis dog håret fjernes regelmæssigt med en pasta, så er der tilstrækkelig shugaring i længere tid, og håret vil efterhånden blive tyndt og tyndt.

Varigheden af ​​effekten af ​​shugaring og måder at udvide den

Shugaring, i modsætning til voksning, er en mindre smertefuld og blid metode til at fjerne hår. Mange bruger det hjemme for at behandle forskellige dele af kroppen, for med jævn brug af metoden er overfladen glat i lang tid. Periode med bevarelse af effekten afhænger af mange faktorer, men med forbehold af anbefalingerne om teknikken til implementering og vedligeholdelse af overfladen kan du opnå en signifikant stigning i intervallet mellem sessioner.

Virkningen af ​​shugaring på hårvækst

I processen med shugaring udvindes hårrotten sammen med dens ydre del, mens follikelen forbliver upåvirket. På grund af dette kan effekten af ​​proceduren kun være midlertidig, fordi de subkutane elementer, der er nødvendige for væksten af ​​nyt hår, bevares. I sammenligning med andre depileringsmetoder giver brugen af ​​shugaring en længere effekt - ca. 4 uger.

Sukkerpasta anvendes mod hårvækstlinjen og fjernes i retning af deres naturlige vækst.

Varigheden af ​​at gemme resultatet skyldes procedurens teknik. Under sessionen påføres en sukkerpasta med behagelig temperatur på den tidligere fremstillede overflade imod hårspiralets forløb. Efter ca. 20 sekunder knuses blandingen med en skarp bevægelse samtidigt med håret. I dette tilfælde udføres båndet nødvendigvis langs hårlinjen.

I modsætning til shugaring involverer processen med voksaflejring fjernelse af hår mod linjen i deres naturlige vækst og er mere traumatisk.

Da der i processen med at fjerne materiale fra den behandlede overflade ikke er nogen overtrædelse af follikelstrukturen, svarer pæren ikke til proceduren som en stressfaktor og begynder ikke aktivt at genvinde, hvilket øger væksten. Ved hver procedure bliver nyt hår lysere, blødere og tyndere.

Video: fordelene ved shugaring

Effektvarighed

I gennemsnit begynder nye hår på overfladen efter ca. 2-3 uger, og de bliver kun synlige efter 4 uger. Varigheden af ​​resultatet bestemmes af det behandlede områdes egenskaber såvel som individuelle faktorer.

Hastigheden af ​​hårvækst påvirkes også af nærheden af ​​placeringen af ​​blodkar til overfladen.

Hurtigste hår begynder at fremstå i øjenbrynene og armhulerne, som forbliver glatte i kun 2 uger efter proceduren. I bikinizonen og på overfladen af ​​benene fortsætter virkningen i 3-4 uger. Det skal huskes, at bikiniområderne adskiller heterogen vegetation. Et længere resultat er karakteristisk for området over overlæben, inden for kindbenene, kinderne og hagen, hvor hårvæksten stopper i ca. 4 uger.

Efter shugaring-proceduren vokser håret over overlæben ikke i ca. 4 uger.

Blandt de individuelle karakteristika, der påvirker hårvæksthastigheden, skelnes følgende:

 1. Hormonal baggrund. I modsætning til hormonbalancen forekommer det fremskyndede udseende af hår og deres mærkbare mørkdannelse. Hvis du efter en shugaring procedure har opnået effekten mindre end 2 uger, skal du kontakte en specialist for at kontrollere hormonniveauet.
 2. National faktor. Afhængig af nationaliteten kan håret være tyndere og blødere eller tættere og hårdere. Som regel har repræsentanterne for den kaukasiske nationalitet og den asiatiske race tyk vegetation på deres kroppe, og den slaviske type nationaliteter har lettere og sparsommere hår.
 3. Genetiske egenskaber. Tæt hårlinje kan arves, ligesom de fleste andre eksterne tegn.
 4. Seksuel identitet. Hår hos mænd er præget af større stivhed og vækstintensitet end hos kvinder.

Video: effekten af ​​shugaring

Hvordan udvides resultatet efter shugaring

For at øge intervallet mellem procedurer skal du følge et par regler for overfladebehandling:

 1. Før afsnittet skal du skrælle overfladen, på hvilken du har planer om at fjerne håret. Dette vil lette udvindingen af ​​hår, herunder kort.
 2. Sørg for at bruge talkum før depilation, hvilket sikrer en pålidelig beslaglæggelse af alle hår med pasta og deres mere grundige fjernelse.
 3. Et par timer før proceduren skal du tage et bad og dampe huden. Som et resultat af åbningen af ​​porerne vil sessionen blive lettere, og sukkerpastaen vil bedre trænge ind i porerne og fjerne håret uden at bryde det af.
 4. Straks efter sessionen behandles overfladen med et antiseptisk middel, f.eks. Chlorhexidin. Dette vil forhindre forekomsten af ​​den inflammatoriske proces og øge hastigheden af ​​hårvæksten.
 5. To dage efter shugaring, skrubbe. Mild rensning af porerne forhindrer hårets indvækst og forbedrer effekten af ​​depilation.
 6. Over de næste par dage, undgå stress, som er måder at forårsage øget blodcirkulation. Undlad at besøge bade, saunaer, solarium, samt fra intensiv træning.
Skrubbning før og efter shugaring vil lette proceduren og sænke hårvæksten.

Hårlængden for en session skal være mindst 5 mm. Ellers forbliver for kort hår ikke fanget af karamelpasta på overfladen. For lang vegetation tillader heller ikke ordentlig shugaring. Maksimalt hår kan være 7 mm langt.

Når du foretager sukkerafdækning for første gang, er det nødvendigt at vente på, at håret vokser med ca. 4-5 mm. Hvis håret er for langt, trim det forsigtigt.

For sukker depilation bør hår vokse med 5 mm.

Korrekt valg af pasta og korrekt udførelse af proceduren vil også bevare glatheden i de behandlede områder i lang tid. Så for mørkt og hårdt hår, der er karakteristisk for bikini og underarmene, skal du bruge en blanding af tæt tekstur og til aflejring af ben og arme egnet materiale med en blødere struktur. Når du selv gennemfører sessionen, skal du sørge for, at udstyret overholdes, og hold ikke pastaen på det behandlede område for længe, ​​hvilket gør det vanskeligt at trække håret ud.

For at forhindre, at håret opstår så længe som muligt, anbefaler kosmetologer jævnligt at udføre en shugaring procedure og ikke at bruge en barberkniv samt andre metoder til depilation mellem sessioner. Det vil ikke være muligt at fjerne vegetation for evigt ved hjælp af sukkerpasta, men det er muligt at reducere hårvæksten betydeligt og ændre deres struktur.

Til aflejring af tyndt og blødt hår på ben eller arme er sukkerpasta med en blød konsistens egnet.

Anmeldelser om hårvækst efter shugaring

Håret vokser ujævnt. det viser sig, at de efter en uge gør deres vej. Jeg begyndte at lave en shugaring dyb bikini fra august 2013. Jeg gør det en gang hver 3. uge. hår er blevet tyndere og mindre. en halv og en halv er alt nøjagtigt glat. og så kommer de selvfølgelig ud en efter en. og stadig bedre end barbering.

Eugene

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4373619/

Efter shugaring vokser mit hår for hurtigt, et sted om ugen. Der er næsten ingen indgroede, 1-2 gange nogle gange. Bikini er desuden længere og glattere, men med et skinne var nogle mareridt: Kun en vil fjerne, og der er andre, der stadig er meget korte til at fjerne dem. Sandsynligvis afhænger det af den hormonelle baggrund, det er anderledes for alle. For nylig besluttede jeg at prøve at smøre papain for at bremse det ned. Men efter det er benene rigtigt glatte og den skyggende virkning varer længere, selvom jeg prøvede den aktuelle 1 gang. Men for mig tørrer han så godt huden.

10

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4373619/

Mit hår vokser ikke måned, og det skal være sådan. så shugaring er cool, og du skal kun gå en gang om måneden, bekvemt, hurtigt, coolt!

Rita

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4373619/

Da jeg først lavede en shugaring, stoppede jeg straks voksende hår fra knæet og over)))) det er virkelig sejt. selvom de andre steder vokser (shin og bikini område), så en gang om måneden gør jeg depilation, men mit hår bliver mærkbart svagere og vokser ikke på steder.

natasha

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4373619/

Det er meget individuelt! Nogen mindre og længere, nogen alle de sædvanlige. Jeg kender folk, der har stoppet med at vokse hår overhovedet. Min armhuler er blevet meget sjældne og tynde, mine ben er skaldede patches, bikinier har altid været sjældne, de bliver sjældent...

SvetaMK (mor Karol)

https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/763147/index.html#mid_26261459

Jeg fjerner sukker i 5 måneder i træk, mit hår er blevet lille, det vokser langsomt og tyndt som fluff på alle steder.

Anigma

https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/763147/index.html#mid_26261459

Depilation med sukkerpasta sikrer et stabilt resultat i op til 4 uger. I dette tilfælde, ved hver procedure, falder udseendet af nyt hår langsommere, og deres struktur bliver blødere og tyndere. Varigheden af ​​resultatet efter shugaring afhænger af den korrekte udførelse af sessionen, karakteristika for det område, der behandles, og individuelle faktorer. For at bremse hårets vækst anbefales det at udføre korrekt pleje af overfladen før og efter proceduren, samt regelmæssigt at anvende denne metode til fjernelse af hår.

Shugaring hvor meget effekt er nok

Benhår

Jeg har et problem en til en som din. men jeg besluttede, at efter alle epilatoren er bedre end en barberkniv - jeg gør det hver anden uge - håret vokser selvfølgelig, men det er blødt og tyndt (jeg laver en busk af havsalt fra at vokse) - så de ikke forstyrrer, min mand klagede heller ikke))))) ))))) min brors kone lavede en fotoepilation - kun ikke på hans fødder, men i armhulerne som prøveversion - det er dyrt, jeg kan slet ikke huske prisen. Hun syntes at være tilfreds.

Sugaring super. Jeg har en sej herre til hvem jeg går, hun gør ikke ondt, og generelt har hun et behageligt tidsfordriv. Sandt nok bor hun i Pushkin, men ærligt, jeg er ikke doven, og jeg går til hende. Det er det værd. Og hvor meget vil du savne det hele individuelt

siden jeg prøvede epilatoren, varer den kun i 2 uger, mit hår er stort set tyndt, blondt og ikke meget mange, så jeg var meget glad for at have barberet med maskinen, men efter det vokser de ind i mig efter epilatoren ingen

Shugaring

Før graviditet gjorde, men fordi Det hele begyndte med en trussel - det stoppede med at gøre. Selvfølgelig vil jeg starte igen. Efter en barbermaskine vil en bikini skade, hvis den er bedøvet, så er det meget fløde værd, og det er ikke meget at bruge, især hvis du er gravid, har du ikke lavet vittigheder med det. Det er bedre at prøve at være tålmodig og konsultere en læge før.

Jeg gjorde det før graviditet og på de oprindelige datoer, så forlod jeg det fordi det var en frygtelig tox og kunne ikke gå langt (jeg gik til mesteren).
Hun opgav, fordi min mester flyttede til en anden del af byen, og det blev vanskeligere for mig at køre. Og så med glæde. Første gang var det smertefuldt, efter at det var lettere og mere tolerant.

Hvis du ikke har gjort før graviditet, er det bedre ikke at. Mest sandsynligt vil det være smertefuldt, især hvis du plejer at barbere før, og nu behøver hverken dig eller babyen sådan stress. Ja, og mesteren er sjældent i sådanne tilfælde taget for at gøre proceduren.

Hvem gjorde shugaring?

ya ebal er sådan en smerte som en shugaring)) mange er meget glade, jeg prøvede at gøre noget, i første omgang sukker allerede brændt

Shugaring dyb bikini gør ondt

Jeg havde kun den næste dag irritationen passeret, var nok i 2 uger, men da håret begyndte at vokse, så syntes mange indgroede hår og en stærk irritation som efter barbering, allerede 4 dage denne irritation plager


svigersøen lavede... siger at føde mere behageligt, og derefter gik til raskoryachku som en cowboy. Ægte ikke to uger. Hun sagde, at den bedste gamle, gode barbermaskine. Du vælger held og lykke!

voksede... det skadede de første par sekunder... så blev det så godt... 15 minutter og skønhed... i god form... Jeg har nok styrke i uger 2

hvem gjorde shugaring?

Jeg prøvede benene selv tolerant, armhulerne er lidt mere smertefulde end benene, bikinien gør ondt, men det er acceptabelt, men dybt... åh, selv med en isklov, var det uvirkeligt smertefuldt for mig ((men jeg tror, ​​at hvis mesteren gør det, bliver det meget bedre

Jeg gør mig selv. Må ikke bedøve-høj tærskelværdi. Jeg gjorde det en gang med voks - det gjorde ondt, men med sukker - nej. Jeg har nok effekt i cirka 2-3 uger, jeg bemærkede ikke meget))) Jeg laver armhule og bikini.

Jeg laver en bikini dyb, armhuler, ben, efter en barbermaskine, bare helvede, og så er mit hår tyndt og normalt, kun den smertefulde ben på mine ben er den mest smertefulde for mig, og jeg kan godt lide effekten meget

Kan tilskrives intime.

gjorde voks og shugaring. I kabinen, hjemme og sig selv. Voks pålægger hårets vækst og rives af strimlerne mod vækst. Shugaring - pasta, som anvendes mod hårets vækst og fjernet ved vækst. Jeg kunne godt lide at shugaring mere og for mindre smerte, og efter min mening er det mere behageligt at anvende. Proceduren tager ikke meget tid, i en halv time med forberedelsen (godt ligge der, drys med talkum eller pulveriseret hud osv.) I en halv time vil du være som et spædbarn. Hårfjerning selv dybt i paven er ikke så smertefuldt som jeg troede. Det vigtigste er at gå til hårdannelse med hår ikke længere end 5-7 mm, men også med for kort også, det er ikke det værd. Efter voksning havde jeg indgroet hår, efter shugaring - ikke en. Håret vokser så meget sjældnere og bliver svagt (dette kan ses efter første eller anden gang). Gjorde om vinteren oftere, om sommeren oftere. Nu er det selvfølgelig kun maskinen. En skam. Allerede sådan en stub, undskyld.

Smertegrænsen er forskellig for alle. Føreren i salonen fortalte mig om en pige, der under proceduren talte i telefon med sine overordnede

Men nu gør jeg elektro, jeg vil slippe af med alle. Vi har det kommer ud omkring 1500 om måneden, men en masse problemer efter.

Depilatory cream, fortæl mig pliz

Emne ekstra hår på kroppen, en lang stolpe. Jeg leder efter råd og dem, der også lider!

Jeg har meget hårdt og mørkt hår. Barbering er ikke min, for irritation næste dag er garanteret. Det eneste, der hjalp, var at hver tredje uge jeg gik til voksafhugning, efter et par måneder købte jeg alt i butikken til hjemmetabsorption - voks, apparater, strimler og alle midler. Smerten er ikke den samme, det er ikke længere. Det er vigtigt, at hvis du begynder at vokse, så kan du ikke barbere mellem sessioner helt! Ellers vil smerten blive som ny. Et par år er gået, mit hår vokser næsten ikke))) Jeg tog på en eller anden måde en pause, besluttede at prøve en laser, og så var jeg nødt til at barbere dele af min krop før en session... vel er laseren generelt god og smuk, selv om det er smertefuldt (de bruger en bikini på specialbedøvende creme). Det er bare, at laseren virkelig har brug for penge og regelmæssige vandreture også. En god mulighed med kuponer til laseren. Mine venner går sådan. Men mørkt hår på mindre end 6-7 sessioner med benene går ikke væk. Prøv på kuponer - meget rimelige priser der, plus du kan altid barbere mellem sessioner, hvilket ikke er muligt med voks)

Jeg havde et lignende problem. Ven kosmetolog rådgivet voks. Voks striber virkelig hnya. Men jeg bruger varm voks. Så som i kabinen. Voskoplav købt i butikken prof. kosmetik, såsom "Beauty Architect" eller sådan noget. Kassetter og strimler på samme sted. Først var det nødvendigt at gøre hårfjerning 2-3 gange om måneden, men med tiden blev hårene tyndere og lysere. Processen er meget enklere, og nu laver jeg en epil. i gennemsnit en gang hver 4-6 uger. Om vinteren og et par måneder kan jeg hede)) Ja, og for nylig fik jeg nok bikini til selv at gøre det selv))) Prada er ikke dybt, men stadig))

Jeg har et sådant problem med mine ben, en forfærdelig irritation i barberingen. Gemt epilatoren, de første par gange vil du udholde, så helt nebolno. Men lige nu er det brændt ned, men jeg kan ikke engang vælge en nybegynder og barbere igen, uhyggelig PPC. *** voksstrimler hjælper slet ikke, kun på hofterne. Jeg drømmer om en laser / foto epilation og også en bikini... Jeg beklager også, at jeg begyndte at barbere (for tidligt), fordi jeg slet ikke er hårig, jeg har korte og blonde hår i mine hænder... Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... Jeg tænker på shugaring før jeg går, men ikke Jeg ved, om det er nok i tre uger)))

Shugaring procedure: Hvor lang tid holder resultatet?

Alle piger drømmer om glat hud. En af de mest populære fremgangsmåder til fjernelse af uønsket vegetation - shugaring, hvor meget resultatet af denne metode er - et spørgsmål, der plager piger, før de vælger en procedure.

Som passer til at vælge en lang effekt

I dag vælger mange kvinder denne type depilation på grund af det faktum, at man med sin hjælp kan få det ønskede resultat i lang tid, og selve proceduren udføres virkelig hjemme.

For at gøre dette har du brug for en særlig sukkerpasta, som kan fremstilles uafhængigt om et par minutter og kendskab til teknikken i denne procedure. Vær opmærksom på, at effekten af ​​shugaring direkte afhænger af, hvordan proceduren blev udført. Eliminer håret helt fra pæren kan kun kende sukkerblandingens opskrift og metoden til dens anvendelse. Hvis du ikke overholder det, kan du kun skade huden eller revne kun den overfladiske del af håret, og så vil ingen langsigtet effekt ikke virke. Håret holder op med at vokse i en måned, hvis følgende punkter overholdes:

 • brug en effektiv opskrift til madlavning pasta
 • rigtigheden af ​​dens påføring på huden.

For at starte processen skal du forberede florsukker til at bekæmpe hår. Hvor længe resultatet af shugaring varer afhænger stort set af, hvilken slags blanding du forbereder. Der er flere opskrifter, der øger effektiviteten, som kan bruges i bikiniområdet. Hvor lang tid varer virkningen af ​​sukkerpasta sidst på dette sted? I gennemsnit vokser hårene i bikinizonen hurtigere end for eksempel på benene, så der vil de begynde at ses om 15-20 dage.

 1. Med honning. Fjerner hårkvaliteten uden at bryde af, hvilket forlænger effekten af ​​glat hud op til 25 dage. Forbered et glas sukker, 3 spsk. citronsaft, 3 spsk. flydende kvalitet honning og 1 el. vand. I keramik eller glas, kombinere alle ingredienserne og sæt det på en langsom brand. Mens du omrører massen, koges og koges i 10 minutter. Hvis du gør alt på en langsom ild, får du en lys gulbrunfarvet væske. Det vigtigste - fordøj ikke. Denne opskrift er velegnet til kvinder med følsom hud, fordi honning meget omsorgsfuldt bekymrer sig for dermis og ikke forårsager irritation i bikiniområdet.
 2. Med citron. Denne opskrift sænker hårvæksten som følge af sammensætningen af ​​citronsaft, der trænger ind i den øverste del af dermis, det sænker processen med celleregeneration og dermed hårvækst. Til denne opskrift har du brug for 280 g sukker, 100 g citronsaft og 100 g vand. Kombiner ingredienserne i shugaringpastaen og kog, simer, omrør lejlighedsvis. Gradvist vil væsken ændre farve fra lysegul til gul. Det vigtigste - fordøj ikke væsken, det skal være en mørk gul skygge, men ikke for tyk.

Hvor længe resultatet af en sådan procedure varer, afhænger af massen, hvis det er svært at koge det i brand, kog det i et vandbad - så høje temperaturer vil blive minimeret, henholdsvis vil sammensætningen ikke brænde og bliver ikke til en slikkepind. Hvis massen ikke er tilstrækkelig plastisk eller mørk, er det bedre at ikke bruge det, for ikke at skade huden.

Hårfjerningsteknik

Når massen til shugaring er klar, kan du fortsætte til dens applikation til kroppen. Sukker shugaring længe, ​​men kun hvis det udføres korrekt. Hvis du overtræder brugen af ​​sukkermassen, kan du ikke opnå det ønskede resultat, så hårene begynder at vokse inden for en uge, eller du vil kun fjerne hår på steder, og situationen skal korrigeres med en barbermaskine.

Metoden til at anvende en sød masse til længere virkning af glat hud:

 1. Det valgte område skal vaskes og behandles med et desinfektionsmiddel, såsom alkohol eller hydrogenperoxid.
 2. Hårene på kroppen skal være 3-5 mm, så pastaen havde noget at gribe. Så når du fjerner strimlerne, vil du kunne trække et hår med en rod, hvilket sikrer et langsigtet resultat af glat hud.
 3. Påfør sukkerblandingen med en speciel træspatel, den kan bruges til at fordele sammensætningen jævnt på tværs af alle områder.
 4. Læg straks efter påføring det behandlede område med lange stykker naturligt stof.
 5. Efter 2-3 minutter kan du fjerne strimlerne. Gør deres ender længere og tag det godt i hånd, du skal rykke kraftigt og trygt i retning af hårvækst. Dette er en meget vigtig detalje, hvilket tyder på, at hårene og den øvre hud ikke vil blive såret så meget som ved voksning. Og det forlænger også resultatet af glat hud.
 6. Efter proceduren fjernes det resterende sukker med rindende vand og påføres en beroligende creme på huden.

Gentagelse af proceduren afhængig af den enkelte hårvækst er nødvendig i 3-4 uger.

Hvis du sammenligner sukkeraflejring med en voks, så er shugaring effekten i lang tid, fordi sukkerblandingen er mere viskøs og berører håret bedre.

Særlige cremer for at udvide resultatet

Som med enhver procedure har denne en egen egenskab, som ikke alle ved. Det er derfor, på trods af dets enkelhed, kan ikke alle opnå effekten af ​​perfekt glatte ben efter shugaring.

For at opnå den langsigtede effekt af glatte ben, har du brug for:

 1. Forbered en sukkerblanding ravfarvet, honningfarvet.
 2. Du kan tjekke parathedens paritet, hvis du smider det i et glas med koldt vand: Hvis det straks hærder, så overholdes teknologien.
 3. Påfør pastaen på huden i det øjeblik, hvor det viskøse væskes temperatur når 30 ° C (efter naturlig afkøling).
 4. Efter depilation, brug særlige cremer, der sænker hårets vækst.

Det er ikke overraskende, at denne metode er utroligt populær blandt kvinder, fordi den har kombineret mange positive øjeblikke. Den vigtigste er en lang effekt. Fra depilation af en sådan plan er det den mest effektive, fordi det garanterer, at uønskede hår ikke vil vokse i gennemsnit i 20 dage.

Som en konklusion

Enhver kvinde, der undrer sig over, hvordan man kan slippe af med uønsket vegetation, vejer hver mulighed. Hvor meget resultatet holdes efter hårfjerningsproceduren alvorligt påvirker brugerens mening. Og hvis du overvejer de mest tilgængelige metoder - barbering, ved hjælp af depilatory cremer - så shugaring er en procedure, der overgår dem i effektivitet. Selv en lignende voksmetode er ringere end den, fordi den er mere smertefuld og holder effekten af ​​glatte ben i gennemsnit mindre end en uge. Hvis du vil prøve denne procedure, men er bange for at gøre det selv, kan du kontakte skønhedssalonen for at se en kosmetolog. Og du vil modtage oplysninger, evaluere resultatet og være i stand til selv at gøre proceduren næste gang. Jo længere du bruger denne aflejringsmetode, som shugaring, desto større er chancerne for, at væksten i håret over tid vil bremse og proceduren skal være mindre og mindre.

Om sommeren, i feriesæsonen, vil du glemme den konstante proces at bekæmpe overskydende hår, så tøv ikke med - prøv shugaring, og du vil glemme vokset hår i tre uger.

Instruktioner for brug af lidokainsalve

Hydrogenperoxid fra uønsket hår