Sjove billeder om shugaring (17 billeder)

Sugaring er en fashionabel depilation procedure fra ordet "Sugar" - sukker. Det kaldes også sukker hårfjerning. Er det virkelig sejt? At dømme dig, for at hjælpe dig får du et udvalg af humor om emilje i billeder med påskrifter!

Den eneste kvinde, der kommer med et overskæg er en kat!

Det er på tide at gøre skygge skønhed!

Mand straks smuk født!

Derfor tog piger mode til at bære lange nederdele til gulvet.

Derfor vil en pige være kæreste.

Den følelse - når i morgen er første gang i en dyb bikini.

Shugaring: reklame. Hvordan man behersker tiltrække kunder?

Er du allerede uddannet og blevet certificeret mester for shugaring? Tillykke! Har du tænkt på hvad du skal gøre næste? Du kan gå på to måder:

Arbejde som en mesterskygge i kabinen

Du behøver ikke at kigge efter kunder

Du modtager kun en del af overskuddet.

du vil ikke være i stand til at vælge materialet til arbejdet (afhængigt af salonen)

du vil ikke kunne påvirke prisfastsættelsen (afhængig af salonen)

Tidsplanen sætter salonen

Bliv en privat mester shugaringa og arbejde for dig selv

I så fald vil alle ulemper være plusser, og pro-minuserne. Men er det svært at selvstændigt søge efter kunder? Nej, det er ikke svært. Men det tager tid og kræver frugtbart arbejde.

Reklame til master shugaring

I øjeblikket skal du bare bruge sociale netværk, hvis du vil tiltrække kunder. Opret en ny (!) Side i "Vkontakte" og "Instagram". På denne side vil du kun udgive hvad der er relateret til arbejde: fotos af dig og dit kontor, prisliste, anmeldelser af tilfredse kunder, anbefalinger til hjemmepleje, rabatter og kampagner mv. Du skal ikke uploade personlige billeder til denne side. Potentielle kunder bør føle at du er ekspert på dette område, og de kan stole på dig i at fjerne uønsket hår. Bemærk, at det er uønsket at bruge fotos fra internettet, som bruges af mange mestre. Du skal være forskellig fra dem, frem for alt disse billeder.

Når du har lavet sider på sociale netværk, skal du kigge efter kunder.

1) Du kan finde en gruppe eller hashtag i dit område og finde din målgruppe der. Som regel er disse piger fra 22 til 45. Du kan "lide" deres billeder for at henlede deres opmærksomhed på din konto, tilføje til venner, abonnere eller skrive private beskeder. Sidstnævnte metode giver dig mulighed for at etablere personlig kontakt med en potentiel kunde. Du kan sige ham til ham, introducere dig selv og fortælle, at du nu leverer depilationstjenester på en sådan adresse. Fortæl mig, at hvis hun eller hendes kæreste har et sådant problem eller opstår regelmæssigt, er du klar til at give rabat på den første procedure for at kende hinanden personligt og tillade klienten at verificere kvaliteten af ​​dit arbejde.

Interessant fortsættelse? Den anden del af artiklen "Shugaring: Advertising. Hvordan man behersker tiltrække kunder? ". Hold dig opdateret.

Du kan købe professionelle produkter til shugaring i vores onlinebutik.

På den 3. Training Conference of Masters of Shugaring delte Akhmetshina Daria, ejer af tre virksomheder i shugaring, sin erfaring med at starte en forretning inden for shugaring.

Sådan starter du en shugaring mester? Hvad skal man vælge en privat praksis eller arbejde i kabinen? Vi fortsætter samtalen med Daria Ahmetshina.

Shugaring som en forretning: hemmelighederne fra succes fra mesteren

Hvor lovende er shugaring som en forretning for kvinder? Er det muligt at tjene penge på shugaring? Hvad er nødvendigt for en shugaring novice mester?

Tatyana Murzagalieva, en mester for depilation, deler hendes hemmeligheder med succes med læsere af "Beautiful Lady" hjemmesiden.

Vi mødte Tatiana omkring otte måneder siden. Så hørte hun hvordan man udviklede en gruppe i Vkontakte, bestilte en salgsartikel om hendes tjenester til udstationering på sociale netværk.

Og kun seks måneder senere åbner Tatyana, mor til to små charmerende døtre, en epilationstudio i Moskva-regionen Shchyolkovo. I en lille by. I en krise. Når mange iværksættere slukker deres forretning på grund af høj konkurrence. Hvordan lykkedes det at starte sin egen virksomhed i en lille by? Vi lærer alt første hånd!

Succeshistorien af ​​mester Tatyana Murzagaliyeva

- Tatiana, i foråret 2016, åbnede du et professionelt depilationstudio i Moskva-regionen?

- Ja, i år begyndte vores studie "Chokolade" i Shchelkovo sit arbejde på adressen: Lenin Square, Building 5, Business Center Iskra, 2. sal, kontor 204. For at registrere dig for hårfjerning, ring venligst: 8-910-429-60-10.

- Hvordan startede din virksomhed? Med shugaring?

Shugaring var da. Først blev jeg uddannet til voksning for at gøre det selv. Min ældste datter bragte mig til dette, da hun var 1 år og 8 måneder gammel.

Så flyttede vi hele familien til Schelkovo fra vores hjemby i Irkutsk-regionen, hvor jeg gik til min mester for hårfjerning.

Min datter begyndte at blive nervøs på grund af flytningen - hun ønskede ikke at lade mig gå overalt. Jeg var i bruser med hende og overalt hos hende - jeg kunne glemme mesterens procedure.

Jeg ville ikke gå tilbage til barbermaden - selv når jeg prøvede epilering, forstår du - barbering er slet ikke det. Efter at have besluttet at gøre alt selv, fandt jeg instruktioner på internettet. Min første oplevelse var mislykket - vokset fast, jeg lavede mig blå mærker. Det var forfærdeligt det.

Min mand kom hjem fra arbejde - og jeg sidder brølende, alt brudt. Vi sad med ham og besluttede - for ikke at krølle, skal jeg lære, som professionelle gør.

Fandt nogle kurser - den første til rådighed for at forstå basen, for at forstå grundlaget for depilation. Jeg gik til disse kurser med min datter - jeg er ved mit skrivebord, hun er under et skrivebord. Sådan begyndte det hele.

Først fjernede jeg hårfjerning hjemme, til mig selv - for at spare tid for at redde familiebudgettet fra mine skønhedsprocedurer. Og så gik det stille - gik. Manden gav mig det første massagebord, venner, bekendtskaber begyndte at finde anvendelse. Så jeg begyndte at arbejde hjemme.

Det var 2012. Jeg arbejdede på voks, shugaring var ikke så populær.

Epilation blev opfattet af mig som en ekstra indkomst: der er piger til epilation - nej - ikke dårlig heller, jeg er en mor.

I 2015 besluttede jeg at gå efter avanceret træning for at udvide udbuddet af mine tjenester og gøre det professionelt. Hun studerede på træningscenteret Sweet Epil.

For mig var dette et vendepunkt i mit liv. Jeg så, at dette firma lever kun hårfjerning. Jeg så, at det var muligt at leve ved dette, at det var muligt at udvikle sig ikke til en håndværkere i hjemmet, men til et helt russisk firma.

Jeg så disse mennesker - hvis øjne brænder, der bogstaveligt talt lever med hårfjerning. Jeg var så inspireret, at siden da jeg siden november 2015 gik væk: konstant træning, møde med førende mennesker på dette område, deltagelse i epilation mesterskabet.

Når du er i denne verden, kommunikerer du med mennesker, der lever af den samme idé - ligesom dig, forstår du, at hjemmeherren ikke er det samme niveau. Shugaring som hjemmevirksomhed for mig var ikke interessant. Øjeblikket er kommet, når du ikke længere kan gøre det som før, når du skal tage det næste skridt, gå op i et hak.

Så, min mand og jeg åbnede et studie. Min mand støtter mig aktivt i alt, han er opmærksom på alt, hvad jeg gør - i epileringsteknikker er han en klog mand. Sæt den i nærheden af ​​sofaen - han ved hvad han skal gøre. Dette er så sejt, at min mand støtter mig i alt - ned til mindste detalje.

- Tatiana, du har små børn. Hvordan klarer du at kombinere familie og arbejde?

Mine døtre er 2,3 og 5,7 år gamle. Yngre i børnehave går ikke endnu. Når jeg arbejder, ser min mand, svigermor og bedstemor om børnene.

Nu er studiet på rekord, ifølge den flydende tidsplan. Jeg forsøger at skrive ned på en epilation, så der vil være tid for en familie, at det var bekvemt at kombinere arbejdet med skemaet for manden, svigermor.

Er det muligt at tjene penge på shugaring derhjemme?

- Ja, du kan tjene, hvis du vil. Shugaring er en temmelig populær tjeneste. Jeg kender mange kvinder, der er meget succesfulde på dette område. Det er hjemme håndværkere.

De har nået en del af deres indkomst - som mange ikke engang tjener på kontoret. Og det stoppede. Fordi dette er nok. De vælger deres egen praktiske tidsplan og står ikke på deres sofa fra ni til seks, idet de har spredt hele familien.

Masters tager et par timer om dagen og får gode penge til det. Dette er alt muligt, hvis det ønskes, og vigtigst af alt med den høje kvalitet af de leverede ydelser.

Hvis du gør din tjeneste godt, så kommer du tilbage og du vil altid have kunder.

Hvor meget tjener shugaring mestre derhjemme?

Jeg kender meget vellykkede hjemmeproducenter, der tjener penge med fem nuller - fra 100 tusind rubler.

Der er kvinder, der stoppede i mængden af ​​60 tusinde og sagde: "Jeg har ikke brug for mere. Jeg har min nem tidsplan, som jeg er tilfreds med. Og jeg er tilfreds med det modtagne beløb. "

Hvor store investeringer er der brug for i starten?

Indledningsvis, hvis investeringer er nødvendige, er det kun for køb af produkter, som du arbejder på og for køb af sofaen.

At udstyre en arbejdsplads derhjemme kræver ikke mere end 20 tusind rubler.

Shugaring som en hjemmebaseret forretning: fordele og ulemper

Hvad god er lektier? At det ikke er nødvendigt at forlade et sted på forhånd. Jeg skal komme til arbejde i salonen ikke om 5 minutter, men mindst en halv time for at varme alt op for at lave mad. I hjemmet, mens du venter på klienten, har du stadig tid til at gøre noget. Hvis du allerede er kommet til arbejde, så løber du ikke længere, mens du laver husarbejde.

Først havde jeg øjeblikke da jeg besluttede at hårfjerning ikke var min. Ikke alt fungerede. Som alle nybegyndermestere forsøgte jeg at spare på materialer, på udkig efter noget billigere. På grund af dette gik hele proceduren på hovedet.

Der var også tab af ordrer på grund af arbejde derhjemme. De ringede til mig:

- Arbejder du hjemme?

- Har du et separat værelse?

- Nej, jeg accepterer i hallen.

- Det har jeg ikke brug for.

Og hængt op. Kunden forlod.

Den største ulempe er, at ikke alle tillidsmestere er hjemme. Jeg kender sådanne herrer, der er klar til at gå selv til verdens ende. Lad mesteren bo i et sammenbrudt hus, tag det på sofaen. Men han gør sit arbejde så mesterligt, at du går til ham - som en mester.

Men der er mennesker, der under ingen omstændigheder ikke vil gå til hårfjerning hjemme. Fordi ikke alle vil gå ind i andres liv, at kigge på gryden, koge i køkkenet eller undertøjet hængende over hele huset. Dette er en minus i forhold til kunder.

For mesteren er minus arbejde derhjemme ubehag for hele familien. Huset skal trods alt være et hjem, et sted hvor familien hviler. Og her er en træt mand, fra arbejde, for ikke at forstyrre, låst med børn i et andet rum. Og børn er børn. Min klient kommer ud - og barnet løber ud, barfodet eller i ler, maling.

Klienterne er forskellige. Der er piger, som forstår alt og glæder sig over, når de ser en familie idyll. Og der er kvinder, for hvem en sådan situation forårsager afvisning: "Åh nej. Så jeg så det engang. Nej, ingen måde. " Og jeg er selv ikke komfortabel - det viser sig, at dette ikke er et hus, men et passagested af en slags.

Da jeg gik på arbejde i studiet, sukkede jeg endelig med relief. Vores hjem er blevet hjem, er blevet en familiehjerte. Og arbejde blev virkelig arbejde. Det er trods alt to helt forskellige kugler - hver er god på sin egen måde, men det er bedre ikke at blande dem.

Uddannelse og faglig udvikling

I løbet af det sidste år har du gennemført flere kurser. Men ved første øjekast ser det ud til, at proceduren med shugaring er ret simpel. Hvorfor studere så meget? Og hvordan valgte du kurserne?

Faktisk afhænger kvaliteten af ​​hårfjerning på kvaliteten af ​​træningen, på den baggrund, du får under træningen. Hver skole har sin egen teknologi, kurser er forskellige i princippet om at præsentere information. Først valgte jeg kurser gennem Yandex-søgningen: som først faldt ud - jeg gik til dem.

Derefter er du allerede styret af deres anbefalinger, når du har vendt dig ind i dette område og har kommunikeret med andre specialister.

Du begynder at prøve noget og finde den skole, der passer dig, hvorfra noget har resoneret. Når du forstår, er det din. Du er hooked og du stoppede ved dette.

Jeg valgte selv tutorials, at udvikle - som en mester var en lukket gruppe i Kontakt hjulpet mig meget. I det kommunikerer du med kolleger om ethvert emne: Du kan komme der for råd og råb, dele noget med dine egne og diskutere arbejdsmomenter. Jeg kommunikerer ikke med mine kolleger i min by - du opfattes som en konkurrent.

Om konkurrence og kunder

I din lille by er du ikke den eneste mester. Hvor høj er konkurrencen?

Faktisk er konkurrencen meget stor. I de samme Shchelkovo mestre meget. Kun i huset, hvor jeg bor, eller en eller to piger er involveret i epilering.

Ja, der er meget konkurrence, men der vil være en klient for hver mester. Her er den vigtigste kvalitet. Når du arbejder godt, vil de vende tilbage til dig, de vil rådgive dig. Og det her er det vigtigste.

For begyndere er det især svært at finde kunder til shugaring, voksning. Del hemmeligheden, hvordan finder du dem?

Ofte kommer til mig på anbefalingerne. Hovedstrømmen af ​​kunder kommer fra gruppen i Vkontakte, nu er Instagram blevet tilføjet. Ifølge annoncerne på Avito kommer ikke så mange kunder - bogstaveligt 1-2 gange om ugen. Jeg har ikke prøvet de andre måder at tiltrække kunder endnu - jeg har nok af det arbejde, jeg får fra disse kanaler.

Tatyana, hvad er dine fremtidige planer?

I den nærmeste fremtid er en tur til den seneste træning. I september i år planlægger jeg at blive distributør af Victorias professionelle sukkerpasta i min by for at udvikle epilering. Derudover - blive en mester med ret til at undervise og åbne et skolestudio med udstedelse af certifikater. Og hæve det til niveauet for alle kendte skoler.

Hvad er nødvendigt for en shugaring novice mester?

 1. Den første er ikke at spare på materialer. Dette er fejlene hos alle nybegyndere. Jeg havde sådanne gange, da jeg ledte efter min sukkerpasta. Med faste kunder holdt jeg altid feedback. Jeg informerede dem - købte en ny pasta, prøv.

Og den næste dag kalder de: "Jeg kan ikke - alt gør ondt, alt brænder." Midler, vi skifter pasta. Dette er de store ulemper ved lavpris billig materiale.

I en shugaring er der pastaer deruchie - som klæber til hele huden, proceduren er smertefuld, og der er pastaer - de ligger forsigtigt, forsigtigt fjerner hår og procedurerne med dem gør ikke ondt. Respekter dig selv, respekter dine kunder.

 1. Fortsæt med at være opmærksom på alle de nye produkter. Kommuniker med kunder, altid støtte feedback - til konstant at være opmærksom på, hvordan pastaen opførte sig, uanset om den passer.

For eksempel kom i dag pigen Anya. Du gjorde alt godt, gav råd om pleje. Næste dag, find ud af Ani: "Hvordan har du det, hvordan har du det? Intet generer dig? "

 1. Tro på dig selv. Altid arbejde i et positivt humør. Og du kan finde kunder til shugaring. Du får dem.

Hvordan man markedsfører en nybegynder mester inden for skønhedens område. Artikel 2

Dette er den anden del af artiklen "Sådan får du en start-master".
Hvis du ikke har læst den første del af artiklen, så er det her. Sådan får du en startskabelon for skønhedsindustrien.
I det vil vi tale om, hvordan man tiltrækker kunder fra internettet.
Før jeg læser, anbefaler jeg at inkludere musik, det er inspirerende.

Emnet for en artikel er seriøst, jeg vil forsøge at forenkle så meget som muligt.
Opdel artiklen i flere dele: Hvor skal man skrive? Hvad skal man skrive? Hvordan tegner man?
Det vigtigste marketingværktøj til novice-mesteren er sociale netværk. Dette værktøj er universelt og velegnet til alle uden undtagelse.
Du skal forstå, at sociale netværk er platforme til at opbygge en dialog med en klient, og kun så et værktøj til salg. For at være vellykket er en shugaring mester nok til at være til stede på 3 sociale netværk (Vkontakte, Instagram og Facebook).


Hovedkommunikationskanalen, du har brug for at vælge en, den ene, hvor størstedelen af ​​din målgruppe og hvor du bruger mest tid. Jeg vil antage, at dette er Vkontakte.
Dette sociale netværk har 90% af din målgruppe. Plus, alt er bare en stor funktionalitet til at tiltrække kunder. Når jeg siger en kommunikationskanal, mener jeg ikke at tiltrække kunder, men kontakter dem. Dette sociale netværk giver en fremragende platform til at skabe dialog med brugere, udskudte stillinger, analyser og mange flere nyttige stykker, som du skal bruge i fremtiden.
Den eneste ulempe er kampen for læsernes opmærksomhed i båndet, da brugeren abonnerer på flere dusin fællesskab på én gang og har i gennemsnit 100 venner, så du skal svede for at få opmærksomhed. (Artiklen blev skrevet før den nye båndalgoritme kom ud i VKontakte)


Nu samles de største vurderinger og dækning af tv-shows og video bloggere, så jeg anbefaler at deltage i dialog med dit publikum i form af en blog, hvor hver dag abonnenter skal vente på en ny historie fra dit liv. Lad denne historie være på et arbejdsemne. Dedikere dine læsere til nuancerne i dit arbejde, fortæl os om hvilket udstyr du bruger og hvorfor dit valg faldt på det, hvis du arbejder i en salon, fortæl om dine medarbejdere. Vær ikke doven for at tage billeder og små videoklip. Hvilke andre emner til skrivning i samfundet kan være? Lad os gå kort:

søgning

shugaring

Piskinmesterens fortællinger (3)

Jeg ser historier i popularitet, så jeg vil fortsætte))
Min faste klient kom til mig, hvis datter er 16 år gammel. Datter naturligvis interesseret i skønhed, personlig pleje, og alt, hvad der skulle være interesseret i en pige i denne alder (om det, hvor stærk interesse i drengene spurgte ikke). Under samtalen spørger klienten, om hendes datter kan gøre hårfjerning, herunder en dyb bikini. Ikke fra den synsvinkel mulig sex, men med hensyn til hygiejne og komfort, og - pigen går til gymnastik og swimmingpoolen, ekstra hår på kroppen meget, men fra den frygtelige barberkniv irritation. Talte, diskuteret. Personligt støtter jeg det faktum, at en barbermaskine er ondskab (i det mindste for de fleste piger). Kort sagt, min dom og råd er at tale med moderen med datteren, hvis datteren ønsker - lad hende komme, lad os gøre hende til en middelalder eller klassisk bikini. Det er her, når alt er fjernet, som teoretisk set kan ses fra under badedragt. Klienten accepterede alt tilstrækkeligt, sagde hun ville tale med sin datter og tilbyde hende.

Rot Agush

En klassekammermester efter uni blev en mester for shugaring (hårfjerning med sukkermasse) og gik til en lille by. Det kom fra ham.

Nå nafig!

En anden historie fra skibsføreren.

Kommer til proceduren pigen, fjernelse i bikini zone. Første gang Moralsk klar.

Hun tager hendes trusser ud, ligger ned. Det første sæt - det gør ondt. Det råber, er undergravet fra sofaen og med ordene "Jeg skiftede mig! Jeg vil gå! ' griber en sko og popper ud af kontoret.

Så gik hun med en strimmel på pubis og ingen trusser.

Piskinmesterens fortællinger (2)

Vi fortsætter historierne fra hårfjerningens mester))
En kvinde har besøgt mig i et halvt år. Allerede godt som 50 år gammel. Det ser ud til altid at være pænt, men ikke meget dyrt; går altid jævnt hver tredje til fire uger. Er det ikke den billigste komplekse, og aldrig om prisen opstår ikke. Alt ville være fantastisk, næsten gyldne klient, hvis ikke et "men" - oser af det konstant peregarischem, de billige cigaretter, den infernalske blanding af alt dette, og kat urin. Generelt skal du arbejde hurtigt, lufta kontoret efter det i 20 minutter og kvarts og smide masken væk. Men jeg vil ikke miste en klient, så vi udholder)

Shugaring

lignende ikke fundet.

Historier af piskin master

Jeg så, hvordan de snakker om interessante historier fra hårfjerningens mester, og indså, at jeg også har noget at fortælle)
Jeg har arbejdet som en shugaring mester i over tre år nu. For nylig åbnede jeg mit studie her. Det hele startede lille - arbejde hjemme, så lejer et kontor i flere saloner, og nu er jeg min egen elskerinde :)
Den mest episke historie skete for mig, da jeg arbejdede i den første hytte på udlejningsbasis. En klient kom til mig, som ikke noget usædvanligt. Nå, høj, godt mere end de fleste piger, størrelsen af ​​XS. Hej, kommer til at kende, siger, "klæde, ting på stolen, ligge ned på sofaen," slår hun væk og sat på handsker. Efter et par dusin sekunder vender jeg mig til hende og ser. Tadaaam.
Kort sagt ikke underligt denne pige er sådan en "høj"  der og bikini-området har flere prichindalov der ikke ligner noget, som jeg normalt arbejde :))
Silent scene. Jeg ser på klienten (e) ku, han / hun med et helt stenet ansigt falder på sofaen.
Og det er hvad du ville gøre i denne situation. Mandlig hårfjerning er forskellig fra kvinder og udstyr, og alle mulige forskellige andre funktioner. Og jeg har aldrig arbejdet med mænd. Og jeg har faktisk en mand, der er jaloux og dum, og hvis han finder ud af, at jeg kigger på andre mennesker på hanerne, vil det smøre mig))
Men at dømme efter klientens opførsel, forstyrrer intet absolut ham / hende. Nå, jeg er den hellige enkelhed (læs ikke for meget), jeg kommer op og siger alt som det er. At jeg ikke beskæftiger mig med mandlig epilering, at jeg ikke har en særlig pasta (alt det vrøvl. Pasta er det samme for kvinder og mænd))) og at jeg kun kan gå rundt om kanterne, ikke røre noget i ryggen)))
At dømme efter klientens opførsel tænkte jeg nu, at stanken og sværget vil begynde. Fordi den første adfærd syntes en sådan svulme. Og generelt ved det, hvad man kan forvente. (Nå, jeg stødte aldrig på trance.) Mærkeligt nok sukkede han (a) billedligt og klagede over "ekstra ting, der forstyrrer livet" og accepterede mine betingelser. Jeg viste ikke igen. Sandsynligvis forstod jeg det samme (a) at med sine personlige ejendele skal du kigge efter en mandlig mester :))
Hvis interesseret, kan jeg fortælle flere historier fra praksis. Nå og (hvis det er interessant) vil jeg svare på spørgsmål :)

Piskinmesterens fortællinger (4)

Guys, jeg undskylder, at jeg laver stillinger langsomt - der er meget arbejde nu)

Piskinmesterens sti (1)

Hvem forstår ikke hvad der sker her - jeg er epilationslærer, og jeg fortæller mig alle slags liv fra min praksis :))

Igen om kunderne (studio shugaringa)

Hej alle) Jeg åbnede et skønhedssalon i december (shugaring, manicure, øjenbryn og øjenvipper) uden moms og dads, men med gæld))

Så fandt jeg ud af mig selv ny.

I den forrige post om en elsker at afskedige rygter om graviditet i kommentarerne smuttede udtrykket "pubis barbering kun shl * hee."

Og jeg huskede en underholdende historie, der skete for 5 år siden.

Tegn: 2 kvinder over 50 år, en pige 25 år gammel, deltager indirekte og jeg, en ekstern lytter. Alle - hinandens slægtninge.

Pigen var engageret i manicure, pedicure og på et tidspunkt besluttede at desuden tjene ekstra penge og begyndte at gennemføre shugaring sessioner (sukker hårfjerning).

Når denne pige ved et uheld eller bevidst (ikke i det vide) fortalte den første kvinde om proceduren for dyb epilering af bikiniområdet.

Hun bragte den til den anden tante, og sidstnævnte gav mig allerede oplysninger i et halvpustet åndedræt. "N. begyndte at gøre folk epilering. Og forestille sig. (Pause) piger kommer til hende (pause) og fjerner TAMs hår (peger på underlivet og kvælning forstyrrelser) (pause) som shl * hee nogle! "

Så jeg lærte, at jeg trods det eksplicitte sexliv er * * hoi.

Jeg kan klippe

Allerede fortalt om sin ven, der er involveret i fjernelse af hår fra en krop.

Vi bragte en ny historie.

Der er en aktiv korrespondance med en potentiel kunde. Han ønsker at fjerne håret fra bikiniområdet. Dato og klokkeslæt aftalt. Emnet gik til forberedelsen af ​​proceduren.

mesteren oplyser, at det er nødvendigt at acceptere og at hårets længde skal være 7 mm og mere. Klienten forstod alt, hvad samtalen var forbi. Det ser ud til at være

Fem minutter senere kommer et foto af pubis og spørgsmålet "Er denne længde normal eller ellers at vokse?" Hvis meget, så kan jeg klippe for meget

Hvordan gik jeg til en shugaring

Generelt på anmodning af en picabushnika sav.
Siden pubertet er mit liv fuld af overraskelser, mirakler og vigtigst af alt - hår. Ja, jeg er en af ​​de piger, der vil stoppe hytten, gå til hesten og hvem naturen har udstyret med et fantastisk uldedæksel. Måske i tiden for mammutter, hvor hårdhed blev værdsat, ville jeg være skønhedens standard, men i det 21. århundrede har moderne gettere kun værdi for hår på øjenbryn og hoved, og derfor er problemet med at slippe af med unødvendige naturpriser akut. Razor løser problemet, men ikke for længe - den næste dag, hej irritation og nyt hårhamp. I princippet ville jeg ikke blive dampet, men det skete lige så, at en mand dukkede op i mit liv, og selvfølgelig er jeg klar for helvede, som jeg knækker mine øjenbryn, barberben og endda vaskestokke)
Kort sagt besluttede jeg at prøve en shugaring. Jeg læste på internettet, at dette er hvad de spiser, jeg fandt mesteren skrev af, aftalt - intet foreshadowed problemer. En lille præambel - Jeg har en meget lav eller høj (konstant forvirrende) smertegrænse. Når man taler russisk, er det værd at smalle på håret eller stikke en finger, så det gør mig ondt. Ja, det gør mig ondt mere end andre, derfor skriger jeg oftere end andre, men det er ikke meningen. Nu ambula'en selv - guiden, jeg advarede om, at jeg ville råbe som en kat i marts, som jeg modtog svaret "ikke bekymre dig, alle siger det, stå op." Nå ved hun det. Til shugaring skal du vokse dit hår mindst nogle mm der, så jeg gik som en yeti i 2 uger - kløe, indpakket i et overskæg og ben, jeg tror, ​​jeg begyndte at leve dyr.
Så dag X - som en støttegruppe blev taget med en elsket. Ligesom "se, hvordan jeg lider for din skyld", men jeg holder faktisk min hånd til min bytte i det øjeblik jeg kunne bryde en kølle. I halvdelen. Det hele begyndte for godt - vi ankom, klædte mig, lå på sofaen og hængte mit hår. Føreren har en kat, der lå i hovedets hoved - behageligt ^^
Forresten ville jeg lave mig et overskæg, ben fuld og dyb bikini. De besluttede at starte med et overskæg. De trak ud, græd, men tolererede. Og her begynder handlingen - dyb bikini. Føreren anbragte pastaen til en del af puben, den elskede tog hånden, katten rensede. Og HER har slået sig her. Mit råb skræmte katten, værklerne på verandaen og et par duer fra nabohuset. Skreg som et gris, som et offer - der er mange sammenligninger. Og så indså mesteren, at jeg ikke sjovede med hende. Siger "hvor mange har set, men det er aldrig sket") Kort sagt, jeg overlevede nøjagtigt halvdelen af ​​pubiserne. Yderligere i tårer, snoet og med hår (men ikke overalt længere) fløj en kugle ud af denne inkvisitors lejlighed) Det ramte der i omkring en time, jeg sobrede i en og en halv time. Selvom jeg nu forstår, at tage manden med mig, var den bedste ide - han hjalp mig med at komme hjem, roede og bragte is. Ja, og om vegetationen forekommer ikke, før det begynder at blive forvirret.
Og ja, næsten 2 uger gik jeg med en halvskallet fisse, hvilket var årsagen til vittigheder, men det er en separat historie)
Min historie, om mig, så mit tag. Jeg rummer ikke disse kommentarer til minusserne, men bare hvis jeg vil forlade et par.

Jeg kan ikke tænke på postens navn

En anden historie fra mesteren for at fjerne hår fra kroppen.

Vi bad om mænd - fangst.

Kommer til proceduren mand. Forberedelse til jock-konkurrencen (Mr.Muskul eller sådan)

Ønsker at fjerne hairiness. Alle undtagen den ene under trusserne. Og der er arbejde. Feltet er pløjet. Før optagelse blev han advaret om, at det var smertefuldt at forberede (tabletter, smertestillende midler). Men han er en mand! Og det vil også tolerere! (citat) Med al sit udseende demonstrerede han alfamanden, der spillede med muskler.

De begyndte med deres fødder - de begrænsede sig til stønner. Vi gik til armhulerne - en gennemsnitlig rive rullet ned. Men da de gjorde brystet - sugede som en tæve.

Som følge heraf, før de forlod lignede en slået hund: alle skrumpede, hans øjne på gulvet.

Py. Sy: Jeg tog ikke plads, og jeg var forgæves, tk. Foraene afslørede at de for det meste bruger barbermaskiner og skrivemaskiner.

Alt om shugaring

Alle kvinder drømmer om at se charmerende, mens de har en glat, fløjlsagtig hud, så de er interesserede i at lære alt om shugaring. Siden oldtiden er skyggefulde hemmeligheder blevet holdt af persiske skønheder, der vidste, hvordan man effektivt kunne slippe af med uønsket kropshår. Skønheden i østlige kvinder var så kendt og er nu bevaret takket være den fordel, silke og delikat hud, som de opnåede ved hjælp af sukkerepilation.

Lidt historie

Historien om shugaring stammer fra 1900-tallet f.Kr. I disse dage brugte kvinder i stedet for sukker honning. Den første kendte person i historien, som er forbundet med proceduren for hårfjerning ved hjælp af shugaring, er Nefertiti. Hun var en berømt skønhed i Egypten, mange templer prydede sit udseende, de tilbad og kaldte hende perfekt, sandsynligvis også fordi hun ikke havde fejl i form af håret hud på hendes krop. Interessante fakta, afhandlinger og artikler indikerer, at hendes slaver regelmæssigt gennemførte en ceremoni for at fjerne overskydende hår fra kvindens krop. I oldtiden blev det antaget, at en glat krop er en skønhedskonstant, da tilstedeværelsen af ​​rigeligt hår frakke figurativt ligestillede en person til et dyr eller barbarisk oprindelse.

Hårfjerningsmetode ved hjælp af shugaring pasta

Hvis du ikke følger proportionerne og reglerne, når du laver sukkerpasta, bliver resultatet ikke det forventede. Hvis du fordøjer, bliver massen for hård og tykkere, og hvis du underkoger, forbliver den flydende, så det er vigtigt at opnå karameltilstanden og duktiliteten af ​​pastaen, der er baseret på sukker.

Der er nogle retningslinjer, der svarer til spørgsmål om fjernelse af hår. Beskrivelse af tips til at få det perfekte resultat:

 1. Det sted, hvor epilationen skal udføres, skal rengøres med en affedtnings lotion.
 2. Derefter skal du varme op og ælte en god mængde pasta. Når den ønskede konsistens opnås, skal sukkermassen påføres hårvækst.
 3. Det er nødvendigt at fjerne den skarpe bevægelse i retning af vækst af håret. På grund af de omsluttende egenskaber af sukkerpasta, når den påføres huden, er den i stand til at klæbe tæt til korte hår. Og som følge heraf forbliver der ikke ekstra hår på kroppen efter at have fjernet pastaen.

På denne måde kan du behandle enhver del af kroppen, hvor der er et problem med rigelig vegetation, for eksempel ansigt, øvre og nedre lemmer, ryg, balder, underarm og bikinier. Tips til at hjælpe i erhvervelsen af ​​skønhed med shugaring fjernelsesmetoden er som følger:

 1. Ved afslutningen af ​​proceduren anbefales det at anvende en kølegel og et middel til at bremse hårvæksten.
 2. Du bør ikke solbade straks efter hårfjerning med en sukkerpasta, da dette kan fremkalde udseendet af alderspletter.

Teorien om fremstilling og anvendelse af sukkerpasta til shugaring omfatter to typer specialmasse:

 1. Karamelpastaer er bløde og hårde. Blødt skal bruges til at fjerne fnughår, for eksempel over overlæben eller på hænderne. Fødder skal epileres ved hjælp af medium blød pasta.
 2. Hård pasta bruges til at fjerne hår fra de aksillære områder og bikiniområdet, da der er de stærkeste hårsække. Selvfølgelig bør du også tage højde for individuelle karakteristika.

konklusion

Proceduren kan udføres hjemme alene, til gavn for pastaer af forskellig konsistens er nu i salg i overflod.

Fordelen ved shugaring er, at med hver hårfjerningsprocedure udført, bliver pærerne svagere, deres naturlige vækst falder ned.

Selvfølgelig kan det i starten virke, at denne metode er meget smertefuld. Men efter den anden procedure, når huden er blevet vant til fjernelse af shugaring, vil du forstå, hvor godt dette værktøj er. Hvis huden er overfølsom over for sådanne procedurer, kan en anæstetisk creme påføres det område, der skal epileres.

Hvordan man kan slappe af og finde kunder til shugaring?

Når du er studerende, så kan du starte fra dit institut.

Det er muligt, at alle ikke løber til bikini-zonen på en gang (de kan skamme sig, du lærer sammen), men der vil være folk, der er villige til at lave ben og armhuler til en rabat.

Det vigtigste i begyndelsen af ​​vejen, chase ikke mængden, men vær mere opmærksom på kvaliteten.

Hvis du kan lide dit arbejde, vil tilfredse kunder rådgive dig til veninder.

Du kan udskrive visitkort og distribuere dem i nærheden af ​​børnehospitalet, for eksempel er der et stort antal unge mødre.

Selv i små butikker kan du forhandle med sælgerne for at give visitkort til købere.

Nå, internettet, selvfølgelig tematiske grupper, gratis opslagstavler.

Først skal du ikke løfte prisen op, du vil få kundekreds, og opleve på samme tid, så vil du hæve den.

Du behøver ikke en leje først. Mange investerer penge i komponenterne til denne procedure. For mig er forudsætningen sofa, lys og forholdene selv. Mange gange gik til private forhandlere. Når en kat gik gennem mig, kan jeg ikke holde dem og det er ikke behageligt. Hvad gør jeg denne procedure, og deres katte lukker ikke på samme tid. Mange har ikke noget lys, så hvordan vil de slå alle hårene på kroppen?

Hvordan finder man det? Nå, de plejer at sende annoncer om at finde modeller og skrive, at de siger, at de har gennemført kurser, de har brug for hastighedsprøvning mv. Mange gør det gratis, og nogen tager et nominelt gebyr for forbrugsstoffer, ca. 150 - 200 p.

Hvor skal man lede efter kunder? Grupper i sociale netværk, Yulia - nu nummer én. Avito blev betalt. Der er andre steder - fra hånd til hånd, aviser mv. Lige på væggen i det sociale netværk kan du sende en annonce, som du leder efter modeller.

Jeg plejer at gøre mig selv, men ikke behagelig bagved. Og derfor går jeg til private ejere (dyrt i kabinen). Igen er dette en måde at finde en person i nærheden.

Nogle nyttige tips

Hvis du gør shugaring for første gang i en bikini zone, skal du være opmærksom på flere vigtige punkter:

Den optimale hårlængde for første gang i bikiniområdet er 5-7 mm. Hårets længde påvirker den primære smerte - jo længere håret er, desto mere "strækker" det, når der påføres sukkerpasta. På grund af dette kan der være lidt smerte. Desuden påvirker hårets længde forbruget af pastaen - jo længere håret er, desto større forbrug af pastaen, hvilket betyder, at omkostningerne ved proceduren kan stige.

Smertefornemmelser er meget individuelle, afhængigt af niveauet af smertegrænsen. Shugaring er en mere mild og mindre smertefuld procedure end voksaflejring. Hvis det er helt skræmmende - kan du bruge smertestillende midler (Emla salve 5% 5 ml, solgt på apotek. Påfør et tykt lag under plastfilmen ca. en time før proceduren, og så kommer). Det anbefales ikke at gøre depilation i bikinizonen 2 dage før og efter menstruationsperioden (fordi på dette tidspunkt er de stærkeste smertefornemmelser).

Derudover er det praktisk taget bevist - hvis du regelmæssigt shugaring 1 gang i 2-4 uger (afhængigt af hårvæksthastigheden), så forsvinder smerten næsten, fordi hårsækken er svækket og håret bliver mere sparsomt og tyndt. Forudsat at mellem sessionerne shugaring du ikke brugte andre midler til depilation, især en barbermaskine!

Shugaring beskadiger ikke huden. Sukkerpasta opvarmer ikke, i modsætning til voks, arbejder de med det ved stuetemperatur. Derfor er brænder, ubehag ved anvendelse af varmt voks på sarte områder udelukket.

Vær ikke genert!

Nogle kunder er forvirrede, når de optager og udfører en shugaring procedure i bikiniområdet. Tro mig: Du behøver ikke at være genert - du er langt fra at være den første besøgende til din mester! Find "din mester", kun behagelig for dig. Med "din herre" vil du ikke være genert efter den første procedure!

VIGTIGT! Du er velkommen til at stille spørgsmål, du måtte have om denne procedure via telefon.

Forkæl dig selv! Efter alt går du efter en procedure, der vil give dig æstetiske, taktile og hygiejniske fordele, hvilket betyder en følelse af tilfredshed! Gør denne procedure ikke kun for dig selv, men også for din partner. Tro mig - han vil sætte pris på!

Hvis shugaring i en bikini zone gøres for første gang, er det vigtigt, at du efter 24 timers procedure skal stoppe med at besøge saunaer, solarium, strande, sport og sex samt andre procedurer, der irriterer huden. Især hvis din hud i bikinizonen er tilbøjelig til irritation, anbefales det på den første dag at behandle bikinizonen flere gange med antiseptiske midler, f.eks. Chlorhexidin (det sælges i apotek og er slet ikke dyrt).

Sukkerpasta har blandt andet bakteriedræbende egenskaber. Høje koncentrationer af glucose og fructose tillader ikke mikroorganismer at formere sig, hvilket eliminerer risikoen for infektion og betændelse i huden.

Efter shugaringproceduren i bikiniområdet anbefales det at sove uden undertøj i flere dage, uden at bære stramt gnidgetøj, for at foretrække bløde bomuldsundertøj.

Proceduren for shugaring i bikiniområdet tager fra 10 til 40 minutter afhængigt af tykkelsen og længden af ​​håret.

Eksempler på tekster på webstedets hovedside

(screenshot åbnes i ny fane)

Barbie Bar - Skønhedssalon i Tomsk. En del af teksten og prototypen af ​​siden: 5700 s. Design partner. Dette er fantastisk!

Tekst på hovedsiden for 2000 s. fra begyndelsen af ​​2017. Uden prototype og design. Ud i toppen og sælger. Miracle.

Tekst på hjemmesiden for hjemmesiden "All-aviaries". Produktion af kabinetter til ordre. Pris: 3000 r.

Tekst og prototype af siden til det arkitektoniske bureau MastrArh. Pris: 5700 r.

Salg af LVL-bar: tekst + prototype af siden for virksomheden "Recons Eco Monolith" Pris: 5700 s.

Tekst til fragtvirksomheden "FC Trans" med SEO og salgspoint. Pris: 3000 r.

Marketing bureau med en teknisk bias "Converter". Tekster + site prototyper. Pris: 5700 r.

Japansk massage service af Sergey Levoshkin. SPb. Forberedte teksten og prototypen til 5700 s.

Online butik: salg af puljer og udstyr. Tekst og prototype: 5700 s.

Tekst på hovedsiden til en online butik med SEO-optimering. Pris: 2500 s.

Studio sukker depilation (shugaring) «Andertushka». Pris 2000 s.

Home web studio. Tekst og prototype. Pris: 5700 r.

"Artisrats" - håndlavede keramiske fliser. SPb. Pris: 2500 s.

Psykologisk hjælp til kvinder i vanskelige livssituationer. Sælger tekst hjemme. Pris: 2500 s.

Legion. Association of Moscow bilejere. Tekst hjem med et opkald for at slutte sig til foreningen. Pris: 2000 r.

"MetaCon" fremstilling og salg af metal møbler. Pris 2000 s.

Internet agentur til oprettelse og markedsføring af websteder "Power-Position". Pris 2000 s.

At lære kinesisk gymnastik "Qigong". SEO tekst. Pris 2000 s.

Undersøgelse i byggeri, ekspertrevisioner og undersøgelser. Pris: 4700 r.

Vi sælger tjenester i virksomheden i service 1C. Tekst + prototype hjem. Pris: 5700 r.

Copywriter om emnet "Beauty" manicure, pedicure, shugaring

Se også:

anmeldelser

76. plads i kategorien "Virtual Assistant"

11. plads i kategorien "Virtuel assistent"

38. plads i kategorien "Virtual Assistant"

1603 plads i kategorien "Virtual Assistant"

130. plads i kategorien "Virtual Assistant"

1401 plads i kategorien "Virtual Assistant"

Beslægtede opgaver

Andre opgaver i kategorien Virtual Assistant

 • Forhandlet pris

Har brug for et logo, der betegner fitness / yoga på en yacht. Billedet skal være enkelt nok til at se godt ud i en mindre størrelse i ikonet for sociale netværk af ideen - en kombination af et symbolsk billede.

Har brug for en visualisering af køkken-spisestue på 20 kvadratmeter i moderne stil

Har brug for at gøre fra foto - gifs med tekst til instagram. Lav en mini-video. Håndter, klipp video. Tilføj tekst til at gøre under en stil. Om et indlæg i to dage. Det er muligt mere. Krav til.

Der kræves 12 videoer. 10 af samme type - interlacing med tal fra 1 til 10 i ca. 3-4 sekunder hver. En titel intro for videoer sekunder til 7-8. En neutral afstand på sekunder med 5. Noget sådan.

Det er nødvendigt at bringe en facade i et anstændigt udseende. At ændre facaden af ​​bygningen lidt for at være økologisk og se moderne ud (så meget som muligt for de engelske klassikere). 1) ændre terrassen

Sådan fjerner du uønsket hår for altid hjemme

Epilator Braun 7561 Silke-epil 7 - anmeldelse