Opskrifter hjemmelavet shugaring med citronsyre

I dag er der mange piger, der hører denne metode til depilation, som shugaring. Hvad er dens essens? Denne metode til fjernelse af hårfjerning er ganske enkelt baseret på brugen af ​​sukkersammensætningen. Shugaring er en procedure, der blev brugt til at fjerne uønsket vegetation fra orientalske skønheder. Nogle siger, at denne metode til hårfjerning blev opfundet af Cleopatra selv. Derfor kaldes shugaring persisk epilation. Her kan du læse, hvad spa shugaring er.

Citron rolle

Forbered en pasta til shugaring med eller uden citronsyre. I dette tilfælde er det meget vigtigt at gøre sammensætningen korrekt, så den ønskede konsistens opnås. Ifølge erfarne kosmetologer kan næsten alle gøre det første gang.

Men hvilken virkning har citronsyre på denne masse? Den præsenterede ingrediens er meget nødvendig, da den kogte pasta bliver mere elastisk, og i lang tid vil ikke ændre dens konsistens.

Pasta muligheder

Hvordan laver man shugaring hjemme? Forbered sammensætningen til shugaring mulig ved anvendelse af forskellige metoder. Derudover er det tilladt at bruge en mikrobølgeovn til disse formål. Hvis du først besluttede at forberede en pasta til sukkerfjerning, så er det først bedre at lave en lille bold og se om du har den ønskede konsistens eller ej.

For at forberede pastaen, tilbered de følgende ingredienser:

 • sukker - 6 dessert skeer;
 • varmt vand - 2 dessert skeer;
 • citronsyre - 2 tsk.

På videoopskriften shugaring med citronsyre:

Steg-for-trin opskrift:

 1. Klargør en beholder, hvor du vil forberede sammensætningen. Sæt sukker og vand. Rør alt i en mos, sæt beholderen i brand, omrør hele tiden.
 2. Når du bemærker, at det kogte produkt har ændret sin farve, kan du tilføje citronsyre der. Sluk for varmen, men rør alligevel blandingen. Resultatet er en masse gylden farve uden klumper. Brug kun, når det er afkølet til stuetemperatur.
 • granulat - 10 store skeer;
 • citronsaft - ½ del;
 • vand - en spiseskefuld

Tilberedningsproceduren svarer til den tidligere version. Hvis du af en eller anden grund har en meget mørk sammensætning, betyder det, at pastaen er blevet fordøjet og blevet meget solid. For at anvende blandingen under stoffestrimlerne bør fremstillingsprocessen af ​​sammensætningen ikke overstige 2 minutter.

 • granulat - 6 store skeer;
 • citronsyre - 0,6 store skeer;
 • vand - 2 store skeer.

For at opnå blandingen er det nødvendigt at blande sukker med vand i en gryde, sæt det på ovnen og kog indtil det er tykt. Når pastaen begynder at skumme, kan du tilføje citronsyre. Du vil straks se, at pastaen får en mørk farve. Når sammensætningen bliver viskøs, skal den ikke længere koges. Lad afkøle til stuetemperatur.

På video - pasta til shugaring med citronsyre:

 • sukker - 65 g;
 • vand - en spiseskefuld
 • citron - dessert ske.

Hæld alle komponenter i en beholder, læg en komfur på en lille brand. Kog pastaen, indtil den bliver mørkegul. Lad sammensætningen afkøles. Hvis du ikke kan vente med at shugaring, så for hurtigt at afkøle, læg potten i en beholder med koldt vand. Når sammensætningen er klar til påføring, kan du fortsætte med hårfjerning, selv uden forudgående "massage".

 • granulat - 3 spsk;
 • vand - 1 stor ske;
 • citron - 0, 5 tsk.

Send ingredienser til beholder. Sæt den i brand og kog til pastaen bliver karamel i farve. Herefter sendes blandingen til en anden gryde, så den køler ned. Den fremstillede sammensætning er egnet til udførelse af en shugaringkugle.

På video - madlavning shugaring med citronsyre:

Denne version af pastaen vil være en glimrende mulighed for hårfjerning tyk shugaring. Du skal oplagre på sådanne komponenter:

 • sukker - et glas;
 • vand - 7 store skeer;
 • saft af en citron.

Rør ingredienserne i en beholder, der er slukket. Hvis du bemærker at karamel kogte, så skal du tage en ske og kontinuerligt forstyrre pasta. Tilberedningstid - 10 minutter. I løbet af denne tid skal sammensætningen vise sig honningfarvet, og dens konsistens ligner sirup. På dette tidspunkt skal du slukke for varmen, lægge beholderen til side og vente, indtil blandingen er afkølet. Du kan bruge karamel, når det ligner ler.

I videoen - en opskrift på shugaring med citronsyre i mikrobølgeovnen:

 • sukker - 70 g;
 • vand - 8 spiseskefulde;
 • citron - dessert ske.

Send komponenterne i en metalbeholder, sæt den i brand, rør om lejlighedsvis. Bring blandingen til kog, reducer varmen, men rør pastaen hele tiden. Karamel vil være klar, når farven bliver mørk gul og dens viskositet er meget stærk. Hvis dette resultat blev opnået, skal du fjerne beholderen fra ovnen, hæld den i en krukke. Du vil have nok af den forberedte sammensætning ikke til en procedure, men for flere.

Her kan du se prisen på cremen Doctor fra revner på hæle.

Kogt karamel vil være nok til at udføre hårfjerning hele sommeren. Ingredienser er som følger:

 • sukker - 1 kg;
 • vand - 64 ml;
 • citronsaft - 7 store skeer.

Fyld beholderen med sukker, juice og vand. Sæt alt til en stærk ild. Kog det i et øjeblik. Derefter reduceres varmen, dækkes med et låg og koges i yderligere 10 minutter. I løbet af denne tid vil sukker smelte, så du skal konstant røre. Det er nødvendigt at koge karamel i 45 minutter. Overfør den færdige sammensætning til en opbevaringsbeholder. Lad pastaen afkøle, inden den påføres huden. Hvis du ikke vil skade huden og undgå forbrændinger, bør du ikke bruge hot shugaring.

Forbered følgende fødevarer:

 • Sukker - 2 briller;
 • Citronsaft - ¼ kop;
 • Vand - ¼ kop.

Sæt alt i en beholder, som nu er slukket. Kog pastaen, indtil den bliver brun. Rør hele tiden under madlavningen. Ellers holder sukkeren panden og brænder. Når shugaringforbindelsen er klar, hæld den i krukken og vent 10 minutter, før den afkøles. Blandingen vil være meget let at rulle ind i bolden.

I videoen - en anden opskrift for at gøre shugaring hjemme (opskrift med citronsyre):

 • sukker - 0,5 kg;
 • vand - 4 store skeer;
 • citronsaft - 4 store skeer.

De tilberedte ingredienser anbringes i en metalbeholder, som derefter sættes i brand. Dæk potten med et låg og rør med en ske hver 5. minut. Når du laver mad, lad blandingen afkøles, og brug derefter til shugaring.

 • granuleret sukker - 150 g;
 • vand - 30 ml;
 • citron - ½ dessert skeer.

I tanken blandes produkterne på flisen. Varigheden af ​​tilberedningen vil være 25 minutter. Rør pastaen gennem hele tilberedningen. Den færdige masse skal få en gylden nuance. Kun efter fuldstændig afkøling kan pastaen bruges. Hvis du ikke ønsker at forberede sammensætningen selv, kan du i butikken købe en pasta til shugaring Gloria.

Madlavning i mikrobølgeovnen

Kan jeg lave mad i mikrobølgeovnen med citronsaft? Hvis du ikke har tid til at stå ved ovnen i lang tid og koge karamel, kan du bruge en mikrobølgeovn til dette formål. Men først forberede disse produkter:

 • granuleret sukker -6 store skeer;
 • citron - 1,5 dessert skeer;
 • vand - 2 store skeer.

Alle komponenter skal installeres i en beholder, der ikke udsættes for høje temperaturer. Sæt opvasken i mikrobølgeovnen i 2 minutter. Hvis du er bange for, bliver pastaen meget tykkende i løbet af denne tid, og indstil derefter timeren til 1 minut. Se nu på pastaens farve. Hvis den er lysebrun, behøver du ikke tænde for mikrobølgeovnen længere.

Når blandingen er afkølet til den ønskede temperatur, ændrer den sin skygge (det svarer til farven på brandy).

Shugaring er i dag en meget populær fremgangsmåde til fjernelse af uønsket vegetation. Du kan bruge denne manipulation til depilering af benene, bikiniområdet og underarmene. Det er helt sikkert, kun smertefuldt. Fra det samlede antal opskrifter kan du vælge din egen. Bare se at pastaen ikke fordøjes, ellers bliver den meget tyk, og du vil ikke kunne distribuere den over overfladen af ​​det epilerede område. Læs også hvordan du laver shugaring hjemme en dyb bikini. Til depilation bruges også ofte creme. Læs hvordan depilation cremen fungerer.

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

At fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen derhjemme, bruges et stort antal metoder - barbermaskine, voks, shugaring og mange andre. Men hvis en barbermaskine kun giver et kortsigtet resultat, hvis varighed undertiden udgør flere dage, så for at udføre andre procedurer er det nødvendigt at købe specielle midler, der kan være meget dyre. Derfor vil et effektivt alternativ til sådanne procedurer være shugaring med citronsyre, for hvilken blandingen let kan fremstilles hjemme.

Citronsyreens rolle i pastaen

Der er mange måder at lave en shugaring blanding hjemme. En sådan overflod skyldes, at en bestemt opskrift ikke altid kan være egnet, da egenskaberne af en kogt pasta afhænger af mange faktorer ud over tilberedningstilstanden. Viskositeten, klæbrigheden og elasticiteten af ​​slutproduktet kan påvirkes af vandets egenskaber i et givet område (hårdhed, mineralisering), sukkeregenskaber, som også kan variere fra forskellige producenter.

Det er også vigtigt at tilføje citronsyre, som undertiden erstattes med citronsaft - det er ikke kun en ekstra ingrediens, men også en vigtig stabiliserende faktor for hele blandingen.

Det er klart, at i naturlig citronsaft kan koncentrationen af ​​denne syre variere meget, hvilket vil føre til øget eller omvendt reduceret viskositet af pastaen.

Tilstedeværelsen af ​​saft øger produktets allergenicitet, og det er risikabelt at anvende det i tilfælde af citrusintolerance, derfor er det bedre ikke at erstatte syren med citronsaft.

Af disse grunde bør du ikke være ked af det, hvis pastaen, der er tilberedt ifølge en opskrift, pludselig ikke opfyldte forventningerne - måske vil en enkelt udskiftning af en af ​​komponenterne sætte alt på plads. Også fra de samme ingredienser kan du forsøge at lave madpastaen ved hjælp af en anden opskrift. Ændring af madlavningstilstanden kan være det fald, der ikke var nok til at få et kvalitetsprodukt.

Klassisk opskrift

Den mest klassiske opskrift på sukkerpasta til shugaring derhjemme. Det vil kræve:

 • 10 spiseskefulde eller 1 kop sukker;
 • 1,5 teskefulde citronsyre
 • 2 spsk vand.

Alle komponenter blandes i en metalpande, helst hvid, dette giver dig mulighed for korrekt at vurdere farven på den resulterende pasta, som bestemmes af dens beredskab. Du skal lægge den på den mindste ild og løbende røre, indtil sukkeret er helt opløst. Derefter er det nødvendigt at koge blandingen og omrøre lejlighedsvis, indtil der opnås en rav eller honningfarve. Det næste skridt er at placere sirupet på et køligt sted for at afkøle til en temperatur på 40-50 grader, hvorefter den er klar til brug.

Anden opskrift

Den følgende opskrift adskiller sig i sekvensen for at tilføje komponenter af en pasta til shugaring. Nogle kvinder påpeger, at denne funktion er fremragende til at øge vandhardheden eller andre grunde, når den tidligere sammensætning ikke har den nødvendige viskositet. For dens forberedelse er taget:

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • 0,5 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand.

I første omgang blandes kun sukker og vand sammen, som i den tidligere opskrift, de er i brand og begynder at lave mad, indtil sukkeret er helt opløst, og der vises et lille skum. Derefter tilsættes citronsyre og blandes grundigt - sammensætningen ændrer sin farve næsten øjeblikkeligt og kan fjernes fra varmen. Derefter skal det afkøles til en lidt varm tilstand og anvendes til depilation.

Madlavning pasta i et vandbad

En hel del kvinder i madlavning pasta til shugaring derhjemme står over for et sådant problem som brænding af blandingen under madlavningsprocessen. Selv på den mindste ild er det nok at stoppe med at omrøre den viskøse masse i kun få sekunder, hvordan det brænder og bliver egnet til brug, undtagen som en slikkepind. For at undgå dette anbefales det at tilberede pasta i et vandbad - læg en beholder med blandingen i en større krukke med vand og sæt hele systemet i brand. Men for den bedste effekt forårsager en sådan ændring i madlavningsteknikken ændringer i opskriften:

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • 1 tsk (uden top) citronsyre.

I et vandbad bliver først en blanding af sukker og vand opvarmet. Så snart pellets begynder at smelte, tilsættes citronsyre, hvilket giver kogepastaen en hvid farve. Dernæst skal du lave pastaen i yderligere 10-15 minutter og derefter fjerne prøven. Sæt bare en dråbe sirup på en ren, tør plade og lad den køle af og smør den derefter med fingrene. Korrekt forberedt blanding stikker ikke til fingrene.

Mikrobølgeopskrift

For yderligere at reducere sandsynligheden for brænding og dermed forringelse af blandingen er det muligt ikke at bruge en gas eller el-komfur overhovedet, men at gøre det i mikrobølgeovnen, som næsten alle i øjeblikket har hjemme. Ud over større bekvemmelighed har denne metode også en højere hastighed - den færdige masse kan fremstilles på bare 3-4 minutter.

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 1,5 spsk vand
 • 1 tsk citronsyre.

Først blander vi alle ingredienserne i en specialskål til en mikrobølgeovn og sætter derefter blandingen i den mest kraftfulde tilstand, periodisk standsning og blanding. Det er nødvendigt at bringe sirupen til citron-gul farve, og lad den derefter køle af.

Hjemmelavet pasta

Sukkerblanding, fremstillet ifølge hjemmelavet opskrift, bruges næsten såvel som deres fabriksmodeller. For at anvende skal du først forberede hud og hår - hårets længde skal være 2-4 mm, det er ønskeligt at dampe huden og tørre tørre.

Der er ingen konsensus om anæstesi under shugaring derhjemme - nogle mener, at dette er en allerede ufølsom procedure, mens andre meget aktivt bruger anæstetiske geler og sprøjter.

Følsomheden varierer også afhængigt af det behandlede område - hvis flertallet af piger kan behandle deres ben uden bedøvelsesforanstaltninger, så kan de ikke undvære dem i bikiniområdet. Til proceduren skal du have en speciel spatel til depilation og vævsstrimler:

 1. Til at begynde med bliver den afkølet efter kogning eller opvarmning i en mikrobølge (om nødvendigt) pasta knæet i hænderne, indtil den får en hvidfarve og bliver mat.
 2. Derefter skal en spatel eller hænder anvende en plastmasse på overfladen af ​​huden, der bevæger sig mod hårets vækst. Det er vigtigt at presse pastaen så tæt som muligt på overfladen af ​​huden, da dette vil direkte påvirke effektiviteten og smerten i proceduren.
 3. Efter ansøgningens afslutning påføres en strimmel af bomuldsstof på overfladen af ​​blandingen og presses så tæt som muligt.
 4. Med en skarp bevægelse af hårvækst strimmel bryder ned fra huden. Hun bærer langs sukkermassen med hår.
 5. Resten af ​​blandingen vaskes forsigtigt med varmt vand.

Brugen af ​​citronsyre i pasta medfører en anden interessant effekt - det kan misfarve hår og nedsætte væksten. Derfor kan shugaring med en sådan blanding betydeligt reducere hyppigheden af ​​depilering.

Som følge heraf fjernes alle uønskede hår, og hudoverfladen bliver glat og silkeagtig - og alt dette takket være simpelt sukker og citronsyre.

Shugaring derhjemme. Citronsyre Pasta Opskrifter

Hver kvinde ønsker at se smukke ud i absolut enhver situation.

For at opnå det perfekte udseende er der udviklet mange værktøjer, hvoraf den ene er shugaring, det vil sige epilering med sukkerpasta.

Hvordan udfører du proceduren selv?

Shugaring er ganske simpelt udført hjemme, det kræver ikke store materielle og fysiske omkostninger. For at udføre manipulationer for at fjerne uønskede hår, skal du forberede sukkerpasta ifølge den valgte opskrift, afkøle den og påføre huden og fjerne vegetationen sammen med den påførte masse.

Smør mange bevægelser mod hårets vækst og fjern - i løbet af hårvæksten. Overtrædelse af disse forhold kan føre til et negativt resultat - hårene vil ikke blive fjernet, men vil bryde og slippe af med dem bliver sværere.

Det anbefales at udføre manipulationer på håret, hvis længde ikke overstiger 0,5 cm. Hele proceduren vil tage 1-1,5 timer, og efter færdiggørelsen bliver huden nødvendigvis smurt med creme - fugtgivende eller speciel "efter depilering".

Fordelene ved proceduren er:

 • enkelhed og lave omkostninger (når de udføres hjemme)
 • lethed at lave pasta og dens anvendelse
 • slippe af med indgroede hår;
 • holdbarhed - shugaring vil lindre håret i op til 20 dage.

Sådan tilberedes shugaring pasta?

En klassisk opskrift på sukkerpasta til shugaring laver visse ingredienser (sukker, citronsyre, vand) i visse proportioner.

Processen med madlavning pasta er enkel, men kræver omhyggelig opmærksomhed. Kogt pasta på en meget lille ild, mens den ikke rører i de første 5 minutter, indtil der vises bobler. Så snart massen begynder at boble, bliver den i vejen uden at stoppe.

Det er let at kontrollere produktet for beredskab - pastaen bliver lys karamel i farve, og dens dråbe anbringes i en underkop med koldt vand hærder og spredes ikke.

Procedurens succes afhænger af kvaliteten af ​​den forberedte masse - hvis den tykkes overdrevent eller tværtimod er for flydende, vil hårfjerning ikke lykkes. Pasta fremstilles ifølge visse opskrifter, som kan studeres yderligere.

Lim ind til 1 shugaring procedure

For manipulationen skal tage 6 teskefulde granuleret sukker og 2 teskefulde vand og citronsyre. Så snart massen er kogt (bliver karamelfarven), tilsættes citronsyre til det, og ilden slukker.

Efter et minut er massen korrekt blandet og hældt i en plastikburk med tykke vægge (en plastikbeholder er perfekt til dette formål).

Retterne, hvor pastaen blev kogt, skal straks sættes under varmt vand, ellers vil der være problemer med at tørre væggene - sukkerkarmsmassen er ekstremt svært at fjerne fra metaloverflader.

Tilberedning af pasta til flere anvendelser

Shugaring med citronsyre ifølge denne opskrift kan tilberedes med det samme til flere anvendelser, det vil ikke hærde og vil helt opretholde dets egenskaber.

For at lave en sød blanding til fjernelse af håret, bør du tage vand og citronsyre - henholdsvis 8 og 7 spsk og 1 kilo sukker. Alle produkter blandes i en gryde og koges i ca. 10 minutter over medium varme.

Efter en tid reduceres ilden til et minimum, blandingen omrøres og panden dækkes med låg. Det er nødvendigt at blande pastaen hver 7-9 minutter og forhindre det i at brænde.

Så snart blandingen når den ønskede tilstand (dråbet begynder at hærde i koldt vand uden at sprede), hæld det i en beholder eller krukke og lad det afkøle uden at dække låget.

Den samlede tilberedningstid er 45 minutter, og produktet afkøles i mindst 3 timer.

Hårfjerner med citronsyre eller juice

Ved fremstillingen af ​​blandingen ifølge denne teknologi er det tilladt at erstatte citronsyre med friskpresset juice af sur citrus (citron). Sammensætningen af ​​den søde masse omfatter:

 • vand - 3 spsk;
 • citronsaft eller syre - 1,5 skeer;
 • granuleret sukker - 9 store skeer.

Madlavning udføres på den sædvanlige måde - alle ingredienserne er godt blandede, og blandingen koges til en karamellkonsistens og hældes i plastskål til afkøling og efterfølgende brug.

Shugaring om 12 minutter

Den hurtigste måde at klæde på for hårfjerning er at koge sukker (10 spsk), vand (2 spsk) og citronsaft (squeeze 1/2 citrus) inden kogning (ca. 5 minutter) uden omrøring og efter fremkomsten af ​​bobler med konstant omrøring (yderligere 5 minutter).

I løbet af de sidste 10 minutter vil massen nå den ønskede karamelkonsistens, og ilden kan slukke, men blandingen bliver efterladt på ovnen i endnu et par minutter og blandes regelmæssigt.

Det færdige produkt hældes i en plastikpotte og anvendes til det tilsigtede formål.

Shugaring pasta opskrift

Plasticisiteten af ​​den kogte pasta til procedurer afhænger direkte af mængden af ​​tilsat citronsaft eller citronsyre - jo mere denne ingrediens, desto mere potent.

For at lave en pasta til shugaring med bolde, skal du presse saften fra en halv stor citron, fortynd den med 8 skeer lunkent vand, hæld 10 spsk granuleret sukker i blandingen.

Blandingen anbringes på en lille ild og koges tilbage, hvorefter den regelmæssigt omrøres. Kog pastaen skal være, indtil den bliver gylden, og i dens konsistens vil den ligne sirup.

Derefter slukkes ilden, og blandingen henstår til afkøling, hvorefter den vil ligne i fysiske egenskaber til ler.

Knæk den søde masse med dine hænder før brug, hvis det er for hårdt, varm det i et vandbad.

Shugaring er den ideelle måde at slippe af med unødvendige hår på kroppen.

Gennem denne procedure kan du slippe af med vegetationen på benene, arme, i bikiniområdet, i armhulerne og på ansigtet.

Proceduren er lidt smertefuld, men meget praktisk - overdreven vegetation forstyrrer ikke 2-3 uger.

Opskrifter til hjemmelavet shugaringpasta med citron, honning og eddike

Hej, dejlige damer! Og igen handler vi alle om vores, om ondt. I dag, som jeg lovede, præsenterer jeg for din opmærksomhed følgende emne til diskussion: shugaringpasta hjemme. Opskriften, jeg vil give ikke en, men et valg med forskellige variationer.

Og vi vil være opmærksomme på, hvordan du vælger den perfekte pasta til shugaring forskellige områder af vores krop. Fik du lidt skræmmende? Bare rolig, alt i praksis er ikke så svært, som det kan synes.

Fra denne artikel lærer du:

Hvad du behøver at vide om pastaer til shugaring

Da jeg først læste om processen med hjemmelavet sukkerpasta, besluttede jeg at det var bedre at købe. Så mindre besvær, du vælger præcis, hvad du har brug for, og i henhold til instruktionerne gør du en shugaring. Men da en dag var der ingen karamel fra butikken derhjemme, og proceduren skulle udføres så hurtigt som muligt, besluttede jeg at lave mad.

Hvad var min overraskelse da alt viste sig for første gang. Og nu mere detaljeret om alle nuancer, hvordan man laver en god shugaringpasta med dine egne hænder. Nå, ikke kun...

Lad os først overveje en professionel sukker epilating pasta. For en person, der gør denne procedure for sig selv for første gang (for begyndere "til sig selv en skønhedsekspert), er det bedre at bruge købsoptionen. Så du kan fortsætte med at fokusere på konsistensen, når du tilbereder produktet selv. Så hvad er karamel:

Super blød pasta

Perfekt til den kolde årstid eller til bandage sugaring. Ved brug af en manuel teknik kan den bruges i kølige rum (18-25 ° C), og hvis dine hænder er kolde (for mig er dette ideelt, da jeg er en frø). Perfekt til fjernelse af bløde hår - på armene eller til antennerne.

Blondiner, adopt, du fysiologisk er sket, så hårlinjen på næsten alle steder er blødere end mørkhårede skønheder.

Blød pasta

Kræver opvarmning til kropstemperatur. Perfekt til shugaring bandage teknologi. Med hjælp kan vi let fjerne hår i bikiniområdet, i armhulerne, på arme og ben. Kort sagt - universel pasta. Og du kan udføre proceduren med enhver teknik, det vigtigste er færdigheden.

Mediumdensitetspasta

Designet til brug i den varme årstid eller i varme værelser (bad, sauna, badeværelse). Bedst egnet til manuelle eksekveringsteknikker. Opvarm nødvendigvis også og knead i hænderne.

Hård pasta

Dette er et særskilt emne for samtale. For at bruge det har du brug for en vis færdighed. Denne mulighed kan også tilpasses for at bringe den krævede konsistens af flydende karamel.

For nemheds skyld kan du købe pastaen i patronen. Normalt er de bløde og mellemstore. Varm direkte i denne enhed i mikrobølgeovnen, vokssmeltning eller i et vandbad.

En video om brugen af ​​pastaer til shugaring forskellige konsistenser vil højst sandsynligt blive vant til emnet.

Hvordan laver man en god pasta

Før jeg fortæller den bedste sukkerpastarecept til shugaring derhjemme og laver anbefalinger til madlavning, vil jeg tilbyde dig et par regler, der vil være fælles for hver opskrift og hjælpe dig med at forstå, hvordan man laver et godt produkt.

 1. Sørg for at have brug for en gryde med en tykk bund.
 2. Det er bedre at blande sig med et træ eller glasobjekt (spatel, ske, spatel).
 3. Først kombineres sukker og vand, koges og koges og opnår en gylden farve.
 4. Derefter tilsættes citronsyre, citronsaft og andre ingredienser, blandes og fjernes fra varme.
 5. Luk beholderen med et låg og lad stå i 10 minutter.
 6. Hæld derefter den sukkerholdige væske i en beholder og afkøl den.

Som du kan se, er madlavning ikke særlig vanskelig, du skal bare fange øjeblikket med karamelisering af sukker sirup, for ikke at fordøje karamel. Ellers vil der i stedet for et kosmetisk produkt til skønhedsvejledning være chokolade fra barndommen. Det vil være glæde børn!

Klassisk opskrift

Denne mulighed, som de siger, "er nemmere end den høje næppe". Lim til shugaring med citronsyre - en klassiker af genren. Du kan gøre det til en anden konsistens fra væske til den mest solide, bare ved at ændre mængden af ​​vand og citron.

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • ½ spiseskefulde citronsyre;
 • 2 spsk varmt vand.

Nu begynder vi at lave mad som angivet i de generelle anbefalinger - der er ingen andre nuancer, så vi gentager ikke.

Sammensætningen af ​​pastaen, du kan indtaste i stedet for syre citronsaft. Men så skal du tage lidt anderledes proportioner:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • saft af en halv citron.

Madlavningsprocessen er helt anderledes. Men der er en nyansering, hvordan man bruger sådan karamel. Denne sammensætning med citronsaft er perfekt til sort hår, da syren vil gøre dem lettere.

Videohistorien fra programmet "Everything will be good", hvor rådgivning er givet af en professionel kosmetolog, men forbereder pastaen alene, bør inspirere os til at udnytte den første shugaringoplevelse derhjemme.

Variationer med honning

Brugen af ​​honning i det kosmetiske stof er fuldt berettiget. Men ikke kun sødheden giver ham ret til at være i dette selskab. Bee produkt selv har en positiv effekt på huden. Fordelene ved pasta med honning:

 • virker som en naturlig antiseptisk
 • nærer huden, beroliger receptorerne og giver en ringe bedøvelsesvirkning
 • kan bruges selv om der er små revner, ridser eller bumser på huden - det hjælper med at helbrede;
 • forhindrer peeling og irritation efter proceduren
 • fugter tør hud.

For honningpasta tage:

 • halvanden facetteret glas sukker (300 g);
 • en fjerdedel af den samme kop citronsaft;
 • 2 teskefulde vand
 • 2 spiseskefulde honning.

Her til fremstilling af blandingen behøver ikke at adskille ingredienserne og indtaste dem i trin. Alle komponenter blandes i en kasserolle og indstilles på medium varme. Kog, omrør konstant. Derefter reduceres varmen, og under kogning koges i nogen tid.

Hvor meget tid til at lave mad - svært at gætte. Jeg styres af farve. Karamel mørk temmelig hurtigt, så så snart hun begynder at erhverve farve, skal man omhyggeligt se på hendes transformation. Det er ikke nødvendigt at tillade mørkebrune, det er nok, hvis det allerede er lidt mørkere end gul.

Sugarring på fructose

Muligheden for sukkerpasta med brugen af ​​fructose giver mange fordele for ejere af hårdt hår. Hvorfor? Vi læser nedenfor.

Fructose gør karamel meget plastisk. Ved hjælp af sådanne råmaterialer til proceduren kan du slippe af med vegetationen fra første gang, og gentage ikke manipulationen for at opnå det ideelle resultat. For shugaring bikini zone, forresten, kan du ikke tænke på en bedre mulighed.

 • fructose - 6 spsk;
 • citronsyre - en halv spisesked;
 • vand - 2 spsk.

Kog som i tidligere versioner. Men her er der en vis tid, der er nødvendig for at opnå den ønskede konsistens - 7 minutter på ilden og 10 minutter under låget i samme kasserolle. Kun derefter kan hældes i en anden beholder til afkøling. Hvis pastaen stikker til hænderne - den er ikke forberedt.

Mulighed uden citron

Hvis du er allergisk over for citrusfrugter, kan citronsaft ikke bruges a priori. Du kan erstatte det ikke kun med citronsyre, eddike vil gøre helt fint. Der er en mere nyttig løsning - æblecidereddike.

Vi gør alt som følger:

 1. 8 spiseskefulde sukker, 2 spiseskefulde honning og 1 spsk vand blandes i en metalpande og koges.
 2. Kog, omrør konstant i 7-10 minutter, så alle komponenterne er opløst, blandingen boblede og begyndte at strække lidt.
 3. Nu tilsæt en teskefuld eddike og kog, omrør igen, i yderligere 5-7 minutter.

Lad stå i ti minutter under et lukket låg og hæld det for at afkøle i en anden beholder.

Advarsel! Hvis du har lavet pastaen til fremtiden eller på forhånd, så kan du varme den op i en mikroovn, i et vandbad eller i en vokssmelt. Enhver af de muligheder, der er praktisk for dig, vil gøre.

Hvilken pasta er bedre, fordi shugaring er op til hver af jer. Alle opskrifter er gode, hvis de gøres rigtigt. Og for at gøre det endnu tydeligere foreslår jeg en trinvis fotoinstruktion til fremstilling af karamel.

Koger hurtigt i mikrobølgeovnen

Sådan laver du pasta på ilden, ved du allerede. For at gøre dette skal du konstant blande indholdet af panden, sørg for at karamel "ikke løber væk". Men ved at bruge en mikrobølgeovn kan man ikke kun glemme alle disse ulemper (omend små), men også reducere kogetiden betydeligt. Lad os prøve

 1. Vælg en af ​​de foretrukne opskrifter, læg alle ingredienserne i en keramikpotte og bland. Vi sætter i enheden, i "mikrobølge" -tilstanden, indstilles 30 sekunder.
 2. Vi tager en skål, blander indholdet og gentages på samme måde. Og så fire gange.

Men det er i gennemsnit, da kraften i et køkkenapparat kan være anderledes - og tiden kan også øges eller falde.

Hvad mere skal du vide

Ifølge anmeldelser af hjemmehalsvenner virker karamel ikke altid første gang. Gæt ikke hvorfor? Jeg fortæller dig, hvad nogle gange forhindrer mig i at forberede et produkt med kvalitet og første gang.

 1. Det vigtigste er sukker. Det er bedre at tage den finkornede fraktion. Det smelter hurtigere, blandingen bliver mere plastisk og vil ikke "brænde ud".
 2. Konsistensen af ​​pastaen kan indstilles ved anvendelse af syrekomponenten. Jo mere citronsyre eller juice, jo mere flydende vil være karamel, men også mere plastik.
 3. Proportioner skal overholdes, ellers fungerer det ikke. Her "ved øje" passerer ikke.
 4. Kog ikke pasta ad gangen. Det er bedre at forberede sig på fremtiden og holde sammensætningen i køleskabet. Så skal du bare varme op - det er alt sammen.

Jeg vil også gerne sige. Tro ikke på dem, der siger, at der er en variant af sukkerpasta med gelatine. Dette er fuldstændig nonsens, jeg på en eller anden måde også ledede - kun de oversatte produkter. Gelatine er en del af depilation cremer, det kan bruges til at lave hjem lamination af hår, gelatine rynke masker, men ikke depilation.

Nå, måske, alt hvad jeg ville fortælle dig i dag. Hvad skal være en pasta til shugaring, hvordan man holder den hjemme og alle de opskrifter, der er opført, testet og arbejder.

Abonner på opdateringer, og jeg vil gerne svare på dine spørgsmål, og vi har stadig masser af emner til diskussion. Alle succesfulde oplevelser og smukke resultater! Vi ses igen

Shugaring derhjemme - nem madlavning!

Hver pige hørte om sukkerepilation. Det kan gøres både i saloner og i hjemmet - shugaring pasta er tilberedt hurtigt og nemt. Efter proceduren får du en glat, smuk hud i to til tre uger.

Fordele ved at gøre shugaring derhjemme

Det anbefales at gå til salonen mindst én gang for at se og føle, hvad det er. I salonerne anvendes færdiglavet pasta, som du også kan købe i butikker eller ordre på internettet. Men hvis du vil have et 100% naturligt produkt, læs denne artikel med en opskrift om, hvordan du laver shugaring hjemme alene.

Så du vil spare mange penge, som ville have været at besøge en kosmetolog eller købe færdiglavet pasta. Og på samme tid vil du ikke bruge meget tid på at forberede shugaring - det tager 10-15 minutter.

Den meget hårfjerte proces i starten kan tage lang tid. Men når du sætter din hånd ind og vænner sig til det, og shugaringpastaen kommer fra dig uden problemer, kan du "shugar" dig selv meget hurtigt. Smertefornemmelser passerer med tiden. Håret vil vokse langsommere fra tid til anden, bliver tyndere, mindre mærkbar og svagere, nogle gange endda forsvinder det helt.

Så hvis du beslutter dig for at prøve shugaring, er opskriften meget enkel, så er sammensætningen som følger:

Kun tre komponenter - og ikke mere! Vand, sukker og citron.

Du kan bruge både frisk citronsaft og citronsyre. Derudover skal du bruge en kasserolle. I første omgang er det bedre at tage hvidt, for ikke at forveksle med farven i slutningen (shugaringpastaen skal være strengt lys ravfarvet), men det er ikke kritisk.

Alle disse ingredienser er naturlige, så ingen skade på din hud vil ikke blive anvendt. Også næsten elimineret udseendet af allergier. Derfor blev hårfjerning forelsket i mange kvinder meget mere end voksning eller barbering.

Madlavning opskrift

Start med at skrive produktnavnet. For eksempel vand eller sukker. = gram

En praktisk vægtregner hjælper dig med at lave hårfjerningsprodukter.

Rør hele blandingen i en gryde, indtil sukkeret er helt vådt.

Tip: Sommetider tilsættes en teskefuld honning til denne blanding. Dette bidrager til en endnu mere følsom epilering, din hud vil være godt hydreret, og den behagelige duft af honning vil øge din ånde!

Madlavningsproces

Branden skal være lille. Under hele tiden, mens du laver mad, skal du ikke ændre det. Sæt gryden med blandingen på gasen, dæksel den med et låg og kog i et par minutter - i løbet af denne tid vil blandingen til shugaring begynde at koge. Derefter skal du fjerne låget og røre sukkeret. På dette tidspunkt bør dens tekstur svare til vand. Hvis det er tykt, så er vandet lavt, og du kan tilføje en anden ufuldstændig spisesked.

Gå ikke overalt, rør konstant blandingen, sørg for at den ikke begynder at brænde. I første omgang vil farven være gennemsigtig, gradvist begynder den at ændre sig. Det er vigtigt ikke at gå glip af det øjeblik, hvor din blanding er klar - dens farve skal være lys rav, uden rød. På det tidspunkt sker det ca. 10 minutter efter starten af ​​madlavningen. Overdrive ikke sukker på ilden, ellers er alt det der kan gøres med det at spise det som et slik. Men hvis du ikke koger det, er det ikke skræmmende - du kan koge det i en mikrobølgeovn og sætte pastaen derinde i 20-30 sekunder.

Når shugaringpastaen er klar, vent et øjeblik for boblerne forsvinde. Nu skal det hældes i en plastikbeholder, hvor det vil afkøle i flere timer. Hvis du vil hurtigt - kan du hælde i en skål koldt vand og sætte en beholder med shugaring der, i hvilket tilfælde det vil køle ned om en halv time. Sørg for, at vandet ikke falder på selve blandingen.

Du kan begynde at bruge pastaen, når den er lidt varm. I fremtiden skal du opvarme det i et vandbad hver gang før proceduren.

Madlavningstips:

 • Straks efter kogning skal du sætte gryden under en strøm af varmt vand. Efter en tid opløses sukkeren uden problemer.
 • Opbevar ikke pasta i køleskabet! Det er bedre at beholde sine egenskaber, hvis det er ved stuetemperatur.
 • Hvis du bruger citron, ikke citronsyre, skal saften være ren, uden stykker frugt og grober.

Som du kan se, er et sådant mirakelmiddel, som shuffaringpasta med citronsyre, fremstillet uden vanskeligheder. Glem barbermaskiner, voksstrimler og tråde, nu har du et bedre og mere effektivt værktøj! I den næste artikel vil vi tale om, hvordan man bruger den kogte blanding til shugaring derhjemme.

"Særlig shugaring med citronsyre: pastaopskrift og teknik til at holde"

2 kommentarer

Skønhed kræver, som du ved, ofre. Og mange piger, for at have en smuk, glat hud og slippe af med uønsket hår på deres ansigt og krop, accepterer at udholde temmelig smertefulde procedurer for deres fjernelse. Vi taler om voksning, laser og elektrolyse, plukning og trække hår ud med en depilator.

En metode til fjernelse af uønsket hår er shugaring. Denne metode, hvis navn kommer fra det engelske ord "sukker" (sukker), vinder stigende popularitet. Det er imidlertid ikke en opfindelse af moderne kosmetologer: de gamle egyptere og indianerne i Persien praktiserede shugaring. Denne kendsgerning afspejles i et af navnene på metoden - persisk depilation.

Hvordan laver du shugaring dig selv hjemme?

Grundlaget for denne metode er brugen af ​​sukker eller snarere elastisk karamelmasse, som opnås ved kogning af sukker sirup. Ved hjælp af denne metode kan du fjerne uønskede hår på både ansigt og krop. Shugaring har en række fordele i forhold til andre typer epilering:

 • Massen, der påføres huden, påføres ikke varm, men varm og opvarmes til en temperatur på ikke mere end 35-37 grader. Derfor er der ingen risiko for at blive brændt.
 • Hårene fjernes i retning af vækst, de bryder ikke af og vokser ikke.
 • Denne procedure er mindre smertefuld i forhold til de fleste andre metoder.
 • Shugaring pasta er sikker og ikke-allergifremkaldende.
 • Resterne af sukkermassen, i modsætning til voks, vaskes let af med almindeligt vand.
 • Ved fremstilling af pasta derhjemme vil omkostningerne være minimal.
 • Efter shugaring er der næsten ingen irritation af huden.
 • Fremgangsmåden kan udføres både i skønhedssalonen og uafhængigt.

Proceduren for depilation med sukkerpasta i dag udføres i næsten alle skønhedssaloner. Og for dem, der ønsker at anvende denne metode hjemme, fremstiller kosmetiske produkter professionelle værktøjer og shugaring kits.

De består af naturlige pastaer, der afviger i forskellige mængder og graden af ​​tæthed, plastspatler og striber til hårfjerning. Pastas er tilgængelige både almindelig og aromatiseret. Hvis du vælger en masse af egnet tæthed, kan du opnå den mest komfortable procedure på forskellige dele af kroppen.

For at gøre karamellophængning hjemme en billigere procedure kan du gøre shugaring lim ind selv. Når du gør det, brug en af ​​de mange berømte opskrifter, for eksempel med citronsyre.

Shugaring Pasta med Citronsyre

Du spørger: Hvorfor tilsættes citronsyre til karamelmassen? Og prøv at gøre det kun fra vand og sukker. Gæt hvad der sker? Det er rigtigt, den mest almindelige konfekture karamel, hvorfra du kan lave slik.

Citronsyre giver shugaringpasta en meget vigtig egenskab, uden hvilken den ikke kan anvendes til depilering - plasticitet. Efter tilsætning af denne komponent bliver sukkerblandingen meget blød, viskøs og viskøs. Denne masse kan let strækkes i hænderne til den ønskede konsistens, den klæber tæt på huden og fastgør håret hårdt.

Sådan tilberedes sukkerpasta til shugaring med citronsyre? For det første skal sukkeret hældes i en skål, hvor massen vil blive tilberedt, tilsæt vand til det og blandes grundigt. Retter med sukker sirup bør anbringes på komfuret, på den mindste ild, og rør om lejlighedsvis.

Gradvis begynder karamelpastaen at ændre sin farve fra gennemsigtig til lys gylden. Det er på dette stadium, at citronsyre skal tilsættes til massen, ikke at glemme at røre. Når blandingen får en smuk honning farve - er produktet klar!

Farveændringen sker meget hurtigt, og det er vigtigt ikke at gå glip af dette øjeblik, fordi den udbrændte masse vil være uegnet til brug. Korrekt kogt karamelpasta ruller let i en klump, har en elastisk konsistens, klæber godt til huden, men holder sig ikke i hånden. Den undercooked blanding vil være for tynd, og den overcooked vil være for tyk.

Hvis du skal lave karamelpasta for første gang, er det bedre at tage det mindste antal komponenter og tilberede en lille masse masse, som er designet til en applikation. I fremtiden vil du kunne øge antallet af komponenter efter eget valg.

Shugaring Pasta Opskrifter

Specificiteten af ​​fremstillingen af ​​sukkermasse er sådan, at ud over den nøje overholdelse af proportioner er det nødvendigt at bestemme tidspunktet for tilgængeligheden af ​​produktet nøjagtigt. I de fleste tilfælde kommer denne færdighed med erfaring, så hvis du ikke får karamelblandingen af ​​den rigtige konsistens første gang - ikke modløs. Alle de nødvendige ingredienser til forberedelsen er altid i køkkenet hos hver husmor, og til enhver tid kan du gentage din oplevelse.

På teknologien til fremstilling af sukkermasse er allerede blevet diskuteret i det foregående afsnit. For alle muligheder vil det være det samme. En opskrift kan kun afvige i proportionerne af dens komponenter, hvilket påvirker blandingsgraden af ​​plasticitet. For at lave en shugaring pasta med citronsyre derhjemme, brug en af ​​nedenstående opskrifter:

 1. Du skal tage 3 spiseskefulde sukker, 1 spsk vand og 1 tsk citronsyre. Denne mindste mængde mad vil være nok til at forsøge at lave en lille mængde karamelmasse, hvis du begyndte at lave mad til første gang.
 2. Mange piger, der praktiserer sukkerafskalling hjemme, bruger følgende standardblanding opskrift: 3 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand og 2 spsk citronsyre.
 3. Skønhedseksperter, der laver deres egen shugaringpasta alene, mener, at for at forberede massen af ​​en ideel konsistens, tag komponenterne i følgende forhold: 4 spiseskefulde granulatsukker, 2 spsk vand og 1,5 teskefulde citronsyre.

Det logiske spørgsmål vil være: Er det muligt at erstatte citronsyre i karamelmassen med noget? Ja, der er opskrifter til sukkerfri syrefri sukkerpasta, som indeholder citronsaft. Nedenfor er en opskrift på en blanding af flydende honning og citronsaft. For at gøre en shugaring pasta ifølge denne opskrift, skal du tage ingredienserne i følgende forhold:

 • granulat - 20 spsk;
 • citronsaft - 6 spsk
 • vand - 8-9 spiseskefulde;
 • naturlig honning - 1 spsk.

Sukker skal opløses i vand over lav varme. Så skal du tilføje honning, bland alt grundigt og hæld i citronsaft. Denne masse skal koges, ikke glemme at røre, før man får en ravfarve. Derefter skal du slukke for brænderen og lade blandingen stå i to timer. Så skal pastaen være godt æltet, og du kan starte proceduren.

Hvis du har brug for at lave en masse masse til shugaring på én gang, kan du bruge følgende opskrift:

 • 500 g granulat
 • 50 ml vand
 • 40 ml citronsaft.

Alle ingredienser skal placeres i en gryde, helst med en tyk bund, blandes grundigt og påsæt en lille ild. Mens sukker opløses, er det bedre at dække panden med et låg i nogle få minutter, så opvarmningen finder sted jævnt. Når sukkeret er opløst, skal låget fjernes, og masseændringen skal overvåges.

Så snart pastaen bliver en gul skygge, bliver den gennemsigtig og homogen, skålene skal fjernes fra varmen. Massen i gryden skal ikke overlades, ellers kan den overophedes og blive "glas". Det er nødvendigt at straks hælde ind i andre varmebestandige retter. Hvis tætheden af ​​karamelblandingen du ikke er tilfreds med, næste gang du kan justere det med citronsaft, reducerer eller øger mængden.

Et par tips til proceduren

En klump pasta, foto

Så du valgte en opskrift på shugaring med citronsyre og forberedte en pasta med den ønskede konsistens. Når du gør sukker depilation hjemme, skal du overholde følgende tips og anbefalinger:

 1. Et par dage før proceduren skal huden behandles med en skrubbe. Dette vil tillade eksfoliering af døde celler og forhindre dannelse af indgroede hår.
 2. Før sessionen skal huden dampes, tage et varmt brusebad eller anvende et varmt håndklæde på en del af kroppen.
 3. Derefter skal huden tørres af med en rensende lotion for at beskytte den.
 4. Et stykke blød karamelmasse skal opvarmes i en mikrobølgeovn til kropstemperatur eller knædes i dine hænder, indtil den bliver elastisk.
 5. Efter denne pasta anvendes på kroppens område mod vækst af hår. Den klæber tæt på huden og omslutter alle hårene, selv den tyndeste og korteste.
 6. Fjern sukkermassen i en skarp bevægelse i retning af hårvækst.
 7. Efter afslutningen af ​​proceduren påføres en gel eller en creme med en beroligende virkning og kosmetik, der nedsætter hårvækst på huden.

Shugaring teknikker

Der er forskellige teknikker til affilering af sukkerpasta. Når man bruger manuel teknik, klipper en klump karamellmasse, hvis størrelse afhænger af hudens område, af hånden. Påfør pastaen på kroppens område, og for tæt vedhæftning, jernpalme.

Fjern blandingen i flere stykker og genbrug klumpen, indtil massen fuldstændig mister sin elasticitet. Til denne teknik anbringes en hård pasta eller en blanding af medium hårdhed.

Når banding teknik brugte stof strip - den såkaldte bandage. Opvarmet til kropstemperatur sukkerpasta påføres huden med en spatel eller rulle. Fjern det med en bandage med en skarp bevægelse. Denne teknik er anvendelig for karamelmassen af ​​blød konsistens.

 • Til brug i hjemmet kan du vælge en af ​​metoderne eller kombinere begge metoder i en procedure.

Kontraindikationer og forholdsregler

Sukkerpasta har en naturlig sammensætning og virker på huden forsigtigt og forsigtigt. Smertefulde fornemmelser er til stede, men de er mindre end med andre metoder til depilering. Shugaring proceduren er sikker, men der er dog nogle kontraindikationer for dens gennemførelse:

 • diabetes mellitus
 • hudbetændelse;
 • couperose og åreknuder;
 • allergisk over for pasta ingredienser;
 • skader på huden.

Du bør ikke gøre shugaring efter at have besøgt solariumet, eller efter at have taget "solbadning". Før proceduren er det nødvendigt at vente, indtil hårene er vokset ca. 2-5 mm, så de let kan fanges ved hjælp af karamelmassen. Afhårdning bør ikke udføres på huden, hvor der findes muldvarp, vorter, "wen" og blå mærker.

Shugaring Opskrifter

Epilering derhjemme med sukker er mulig og endog nyttig (med undtagelse af kontraindikationer). Til din opmærksomhed tilbydes de grundlæggende opskrifter af sukkerpasta til shugaring, som allerede er blevet testet af det retfærdige køn om personlig erfaring.

Hvis listen ikke indeholder den opskrift, du bruger, skal du skrive)

Opskrift shugaring med citronsyre

 • 250 gram granuleret sukker (10 spsk)
 • en og en halv teskefulde citronsyre;
 • 2 spsk vand

Bland ingredienserne i en gryde og sæt en lille brand på. Rør til og med indtil alt sukker er opløst. Rør agenten igen, indtil blandingen koger. Og da bryggen begyndte at koge, rør mere flittigt, ellers vil karamellen brænde. Når pastaen har fået honning farve, er det tid til at tage det ud af ilden.

Konsistensen af ​​karamel til en shugaring bør vise sig sådan, at uden problemer ville det være muligt at rulle en bold. Og du kan ikke Dovar og bruge opskriften ved hjælp af strimler. Fordelen ved citronsyre er, at i sammenligning med naturlig citronsaft, behøver koncentrationen ikke at gætt (citroner er jo forskellige i syre). Hvis du skifter syren - karamellen ikke fryser, som det burde, mindre - ikke-plastisk.

Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker

 • 250 gram sukker (10 spsk)
 • en spiseskefuld vand
 • en halv citronsaft (saften skal være tilstrækkelig til at helt vådt alt sukkeret);

Kog som i den tidligere version. Hvis du ikke fulgte og farven blev mørk brun, betyder det, at blandingen blev fordøjet og ville være for hård. Hvis blandingen er kogt i ca. 1,5-2 minutter, vil det være muligt at bruge det under klud eller papirstrimler (papiret skal være tykt).

Opskrift 3 (shugaring hjemme igen med citronsyre)

 • 6 spsk. sukker sukker;
 • 0,6 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand

På en lille ild, omrør lejlighedsvis, bringe sukker og vand til gyldenbrun. Når blandingen begynder at skumme, tilsættes citronsyre. Bemærk, hvordan farven bliver mørkere. Værktøjet skal være ret viskøst. Fjern fra ovnen og lad kølingen afkøles til depilering.

Opskrift 4

 • 3 spiseskefulde eller 65 g granulat
 • spiseskefulde vand
 • en teskefuld citronsyre;

Sæt alle ingredienserne i en gryde og sæt dem til at simre. Fortsæt madlavning og glem ikke at røre, indtil pastaen bliver mørkegul. Lad pastaen køle af. Du kan desuden hælde en anden skål koldt vand for at fugtige fingrene med det. Når blandingen er afkølet, kan den påføres uden forudgående "massage" på håret og epilationen med sukker.

Opskrift 5

 • 3 sukker, 1 vand, 0,5 citronsaft (eller citronsyre);

Hæld alt i en beholder, hvor du skal lave mad. Lad dem simre på lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingens farve ligner karamel. Hæld pastaen i en anden beholder og lad den køle af. Denne sukkerpasta er egnet til hårfjerningskugle.

Opskrift 6

Denne sammensætning er også velegnet til hårfjerning tyk shugaring.

 • 10 spiseskefulde eller et glas sukker (250 gram);
 • 7-8 spsk vand
 • saft fra en halv stor citron

Bland alt og læg på en lille brand. Når karamel begynder at koge, rør stoffet uden at stoppe. Fortsæt i ca. 10 minutter. På dette tidspunkt bør farven blive til honning, og konsistensen skal ligne sirup. Fjern fra ovnen og rør ikke - lad det køle af. Når blandingen er helt afkølet, skal den ligne ler.

Shugaring Paste (Opskrift 7)

 • 20 spsk granulatsukker;
 • 8 af samme skje vand
 • en teskefuld citronsyre;

Bland alle ingredienserne i en metalskål og læg på en komfur for at varme op over lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingen koger. Sænk nu varmen så hurtigt som muligt, og fortsæt med at lave mad, omrør hele tiden, indtil der er opnået en mørk gul farve. Viskositeten skal være sådan, at når du løfter skeen med blandingen, falder dråberne ikke fra spidsen, men glider ujævnt, som flydende honning eller melasse. Har en sådan effekt? Fjern fra varme og hæld i en krukke. Denne mængde af blandingen er tilstrækkelig til adskillige fremgangsmåder til depilering. Den afkølede masse kan være svært, men med æltning bliver det blødere, og når bolden holder op med at hænge i hånden betyder det, at karamelepilation er klar.

Opskrift 8

Volumenet, der er udarbejdet, er nok til hele sommersæsonen.

 • et kilo sukker;
 • 64 ml vand (8 spsk. L.);
 • og lidt mindre (7 spsk) citronsaft;

Bland vand, sukker og saft i en gryde og sæt den på høj varme. I cirka et minut. Rør og efter et minut reducere ilden til et minimum. Dæk blandingen med et låg og kog i yderligere 10 minutter, rør. Efter yderligere 10 minutter begynder det granulerede sukker at smelte, fortsæt omrøring. Efter 10 minutter igen begynder pastaen at koge. Kog igen i 10 minutter. Rør blandingen og fortsæt med at lave mad i 5 minutter, men lukningen er allerede fjernet. I alt 45 minutter. Hæld nu pastaen i en opbevaringsbeholder. Afkøl blandingen før brug. For ikke at blive brændt må du ikke bruge hot shugaring!

Opskrift hjemme 9

 • 2 kopper sukker;
 • 0,25 kopper citronsaft;
 • 0,25 kopper vand

Sæt alt i en kasserolle, læg den på et lavt kogeplade eller ild, og rør konstant, kog blandingen, indtil den bliver brun. Se processen, så sukkeret ikke holder fast i beholderen og brænder ikke. Hæld i en opbevaringsskål og lad afkølingen afkøle i mindst 10 minutter. Korrekt forberedt blanding spredes ikke på håndfladen og rulles nemt ind i en kugle.

Opskrift 10

 • 500 gram sukker;
 • 32 milligram vand (4 spsk.);
 • 4 spiseskefulde citronsaft;

Alle ingredienser blandes i en kasserolle og sætter ovnen på lav effekt. Dæk med låg. Rør hvert 5-10 minutter for at forhindre sukker i at brænde. Afkøl blandingen, og lad være med at bruge shugaring.

Opskrift med citronsyre 11

 • 130-150 g sukker;
 • 30 ml vand
 • en halv teskefuld citronsyre;

Alt blandes og lægges på lav varme. Kog i ca. 25 minutter, mens du ikke glemmer at røre. Blandingen skal være gylden i farve, og konsistensen vil være sådan, at du i hånden kan rulle en bold taktil, der minder om ler fra et stykke pasta. Lad blandingen køle af og fortsæt med proceduren.

Sukker hårfjerning derhjemme er lige så effektiv som shugaring i salonen. Succes ligger kun i oplevelsen og udvælgelsen af ​​den opskrift, der er praktisk for dig. For information om hvordan du gør shugaring korrekt, læs den følgende artikel.

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

De mest populære aftershave lotions til mænd