Hvordan vælger sukkerpasta: TOP bedste anmeldelser

På udkig efter et nyt interessant erhverv eller bare for at tjene gode penge, er der i dag mange mennesker opmærksomme på shugaring. I de senere år har den blomstret som en majrost, og nu tilbyder hver salon tjeneste for sukkeropdræt. Han lærer ofte og for sig selv at opretholde glatheden af ​​huden derhjemme. Effektivt, meget mindre smertefuldt end voks, er det lettere at tolerere - der er faktisk mange fordele ved shugaring, og en af ​​dem er den lave pris ved proceduren. Hvis du vælger den rigtige pasta og hvordan man styrer arbejdsteknikken, vil materialet forbruge være meget lille. Spørgsmålet er, hvordan man vælger denne pasta, fordi der er så mange af dem nu, at øjnene afviger.

Hvad er sukkerpastaer, deres typer og formål?

I almindelig forstand kommer pastaer i 3 typer: blød, medium og tæt. Denne opdeling er baseret på konsistens, det vil sige graden af ​​densitet. Mange mærker udvider linjen til "meget blød", men det er som en skygge af farve - det samlede billede ændrer sig ikke meget.

Blød pasta bruges normalt i bandage teknologi. Fjernelse af det med hendes hånd er vanskeligt, fordi det spredes hurtigt. Blød pasta giver den laveste tilladte grad af adhæsion til huden, hvilket minimerer udtørringens invasivitet. Denne pasta passer til at fjerne tyndt hår, f.eks. Velvære på ansigtet eller lyset på hænderne.

Shugaring pasta

Mediet eller, som det ofte kaldes, universalpasta kan bruges sammen med bandage og manuelle teknikker. Det er ikke for blødt og ikke for tæt, det er ekstremt nemt at bruge, hvorfor det er i høj efterspørgsel. Denne pasta kan være egnet til depilering af mange zoner, men oftere behandles det med benene.

Tyk pasta er et uundværligt værktøj til shugaring bikini områder, underarms og i nogle tilfælde ben. Den bruges kun med manuelle teknikker og kun til fjernelse af tykt såvel som barberet hår. Depilation af tyndt hår, for eksempel på ansigtet, er ikke tilrådeligt med dets hjælp, da blødere pasta nemt kan klare denne opgave, og graden af ​​traume til huden vil være meget lavere. En tæt pasta kan også bruges til at gøre det blødere, når det begynder at sprede sig under drift.

Ved valg af pastaer er det værd at forblive inden for rammerne af et mærke - dette giver mulighed for at blande dem og vælge den optimale konsistens i tilfældet med hver klient.

Et par ord om kompositionerne

Shugaring involverer direkte kontakt med huden, så det første du bør være opmærksom på, når du vælger en pasta, er dens sammensætning. Sørg for at inkludere det: saccharose (aka sukker) og vand. Ofte tilsættes citronsyre til sammensætningen, det er nødvendigt at nedbryde saccharose til glucose og fructose. Men mærker med højteknologisk produktion gør det uden det - det giver dig mulighed for at gøre depilationen særligt blød og undgå mulig hudirritation.

Nogle producenter tilføjer naturlige æteriske olier til pastaen. Dette påvirker ikke sammensætningen miljøvenlighed, men i dag har næsten alle andre personer en allergi over for noget, og æteriske olier kan godt forårsage det. For at undgå unødvendige risici og problemer er det bedre at vælge en pasta med en "rent klassisk" sammensætning uden yderligere "boller".

Det er overflødigt at sige, at der ikke bør være konserveringsmidler i pastaen. Skrupelløse og grådige producenter kan bruge dem til at øge holdbarheden, det er også muligt at genkende tricket. Naturlig sukkerpasta skal opbevares i 2-3 år, hvis en længere periode er angivet, så var det ikke uden kemi under produktionen.

Farven på høj kvalitet naturlig pasta skal spænde fra lysegul til gul. Hvis pastaen har en anden farve, var den kunstigt farvet.

Lugt. Hvert produkt, der har en mere eller mindre tolerabel lugt, forsøger producenterne i dag at sælge under saft af aromaterapi. Og der er ikke noget dårligt i det, hvis duftstoffer af høj kvalitet bruges til at skabe dufte, men det er ikke altid tilfældet. Sukkerpasta selv har en let karamelsmak, der ikke behøver at blive forbedret. Vælg naturligt, og du kan ikke gå galt!

TOP 5 bedste professionelle pastaer til shugaring

ALEXANDRIA PROFESSIONAL

Et stort amerikansk firma, der har været med til at fremme sit brand rundt om i verden i lang tid. Specialister vælger ALEXANDRIA PROFESSIONAL for høj kvalitet af pastaer og en lang række plejeprodukter før og efter shugaring. Dette er et virkelig populært mærke. Sammensætningen af ​​pastaerne er klassisk, men i tillæg til saccharose, citronsyre og vand tilsættes den senegalesiske acacia til den, hvilket sandsynligvis ikke er mere end et marketingspil. Produktionsteknologien er også fejlfri, pastaen fjerner helt selv de korteste hår, proceduren ved at bruge den er så behagelig og sikker som muligt.

Ulejligheden er den ret høje pris for pastaen, som også afhænger af dollarkursen - 4.547 rubler. til en krukke (992 gr.). Desuden sælges sukkerpasta, samt andre midler til shugaring fra ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kun efter at have bestået obligatorisk træning. I sin proces vil den nybegynder (eller erfarne) shugarist have mange flere nye "buts". For eksempel til at varme pastaen ALEXANDRIA PROFESSIONAL, kan du ikke bruge en mikrobølge- eller vokssmelte af et andet mærke, kun mærkevarmeren kan give den en ideel tilstand. Da der ikke kun skal indsættes pasta, skal alle andre penge også købes hos ALEXANDRIA PROFESSIONAL. Ifølge dagens standarder har ikke alle dem, især begyndere, råd til det.

ARAVIA Professional

Det største, velkendte og populære russiske mærke. I 8 år på markedet har ARAVIA Professional fået tillid fra tusindvis af specialister. Det tilbyder et produkt af høj europæisk kvalitet til overkommelige priser på hjemmemarkedet. Teknologien i sin produktion er et skridt foran russiske analoger - i vores land og i SNG-landene er det det eneste mærke, der ikke tilsætter citronsyre til pastaer. Da huden under shugaring stadig er skadet, og citronsyre er stadig syre, der falder ind i mikroskårene i det øverste lag, kan det forårsage irritation. Selvfølgelig gør fraværet af citronsyre i sammensætningen af ​​pastaen depilering endnu blødere og sikrere.

ARAVIA Professional har en helt naturlig sammensætning: vand, fructose og glucose - ingen duftstoffer og fortykningsmidler. Hendes køb kræver ikke obligatorisk passage af yderligere workshops og andre hermed forbundne udgifter. Behovet for avanceret træning kan dog altid opfyldes, ARAVIA Professional har et veludviklet multi-level system af træningsførere. Distributør mærker kan findes i den mindste by, og træningsseminarer er konstant, herunder via internettet. Kostprisen ved pasta er også behageligt tilfredsstillende - en krukke (750 gr.) Kan købes til 1350 rubler.

Pandhy s

Fremragende shugaring pasta tilbydes af ungarske Pandhy's. Ligesom ARAVIA Professional indeholder den kun fructose, glucose og vand. Manglen på dufte lover beskyttelse mod allergi og citronsyre - fra irritation. Mærket har alle nødvendige internationale certificeringer og sælges med succes i mange vestlige lande. Pandhy er kun repræsenteret i Rusland af en distributør. Pas på ikke at købe en falsk.

Som ALEXANDRIA PROFESSIONAL kan Pandhy sukkerpasta ikke købes uden forudgående træning. Derudover er værdien også bundet til dollaren, og af russiske standarder er der ret høj - 5.658 rubler. pr. krukke (1000 gr.). Forbruget af pasta under proceduren er stor, så det er ikke billigt at arbejde på det.

Ifølge mange anmeldelser af shugarister er Pandhy's fantastisk til depilering af ben og ansigt, men det gør mindre godt med bikini og underarm områder.

Cannaan

Et mærke, der positionerer sig som en israelsk og gør temmelig gode pastaer. Ud over sukker og citronsyre indeholder deres sammensætninger æteriske olier. Derfor skal pastaen også være godt knæet efter opvarmning. Lugten er stærk og ekspressiv, så depilation med cannaan kan sammenlignes med en aromaterapi session. Ifølge observationer fra shugarister synes ikke alle kunder her. Som nævnt ovenfor øger æteriske olier risikoen for allergiske reaktioner.

Den cannaanske produktlinje er snævrere end de 3 mærker, der er anført ovenfor. Ikke desto mindre er det ret høj kvalitet og stærkt krævet professionel pasta, der rent faktisk fjerner selv de korteste hår (1-2 mm.). Dens omkostninger er også meget overkommelige - 1342 rubler. pr. kan 750 gr.

MARU Professional er et andet bemærkelsesværdigt indenlandsk mærke af kosmetik til shugaring. Det er et ganske godt prisforhold: sukkerpastaer har en naturlig sammensætning, og for en hel spand vejer 1500 gram. skal betale kun 1760 rubler. Linjen af ​​supplerende plejemidler før og efter shugaring er også ret bred. Virksomheden har distributører i mange byer og udfører ofte træningsværksteder og webinarer.

Ulempen er, ifølge vurderinger af shugarister, ufuldkommenhed i produktionsteknologien. Mange brugere bemærker, at pastaen hurtigt sugared og dubeet, derudover har den en størrelsesorden mere flydende konsistens end analoge pastaer. Dette betyder, at hvis du har brug for en universel pasta, bør MARU vælge ikke et medium, men en tæt konsistens. Det er også kendt, at i et rum, der ikke er udstyret med en konditioer, anbefales denne pasta ikke, især i sommersæsonen. Enhver MARU-pasta smelter ret hurtigt, så de bruges hyppigere med bandage-teknologi.

Hvad skal jeg nok kigge efter, når jeg vælger en pasta?

Mange elskere og nybegyndere, når de vælger en pasta, savner et vigtigt punkt - deres egne hænder. Logikken er enkel: hvis dine hænder opvarmer hurtigt, skal du vælge en tættere pasta, hvis langsomt - blødere. Forstå dette, du kan nok kun være i gang. Det er dog nødvendigt at være opmærksom på denne detalje, det er vigtigt.

Noget lignende sker med tilstedeværelsen / fraværet af aircondition i arbejdsstuen. Husk at sukkerpastaen opvarmes hurtigt, og i et tyndt rum om sommeren vil det bare sprede sig. I denne henseende, hvis klimaanlægget ikke er og ikke forventes, skal du vælge en pasta mere tæt.

Hvis du planlægger at arbejde med kunder, er det bedre at vælge en pasta med en klassisk sammensætning for at undgå unødige komplikationer. Det vil reducere risikoen for allergiske reaktioner og mulig kunde utilfredshed som følge af den stærke lugt af produktet. Hvis du planlægger at bruge pastaen, kan du forkæle dig selv og gøre valget optimalt nøjagtigt. For eksempel, for følsom hud tilbøjelig til irritation, tage en pasta med kamille ekstrakt.

Opmærksom undersøgelse af de førende mærker af sukkerpasta til shugaring i første fase giver dig mange fordele. Men meget snart vil du have din egen mening om dem, og tipsene vil ikke være nødvendige!

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)

Shugaring er en gammel, men meget effektiv og populær epileringsmetode i dag. Ordet shugaring kommer fra engelsk. Sukker (sukker), fordi denne måde at udrydde kroppen af ​​uønsket vegetation udføres ved hjælp af specialfremstillet sukkerbaseret pasta.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Fordelene ved shugaring
 • Som pasta til at vælge eller lave mad selv. opskrift
 • Hårlængde
 • Trin for trin
 • Banding teknologi
 • Kontraindikationer
 • Hudpleje
 • anmeldelser

Shugaring dukkede op i det gamle Egypten og blev populært i Persien. Derfor kaldes denne procedure også "persisk" hårfjerning.

Ved hjælp af shugaring kan du fjerne hår på næsten alle områder af kroppen, der kræver korrektion af håret, op til fjernelse af hår i det intime område. Artiklen vil overveje proceduren for shugaring derhjemme, hvordan man gør det selv.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Den vigtigste forskel mellem shugaring og andre former for hårfjerning er, at hårene fjernes i retning af deres vækst.

Shugaring gør huden blød i lang tid.

Dette giver shugaring flere fordele:

 • klienten har mindre smerte
 • ingen knuste hår
 • næsten aldrig indgroede hår.

Der er flere vigtige forskelle fra andre metoder til hårfjerning til fordel for dette:

 1. Sukkerpasta brugt til shugaring er et helt naturligt produkt (det indeholder sukker, vand, citronsyre), mens mange andre midler, der anvendes til epilering, indeholder eller udelukkende består af komponenter, der er skabt af den kemiske industri.
 2. Shugaring kan udføres på et sted så mange gange som nødvendigt for fuldstændigt at fjerne hår. Du kan sammenligne denne procedure med voksning (hårfjerning ved hjælp af voks). Voksning i et bestemt område er muligt maksimalt 2 gange, men bedst af alt - 1, ellers kan du skade huden.
 3. Efter shugaring kan du straks tage et brusebad og efter et par timer kan du sikkert gå til stranden, hvilket ikke er acceptabelt, når du udfører andre procedurer for at fjerne uønsket vegetation på kroppen, f.eks. Ved voksning eller fjernelse af hår med en elektrisk epilator.
 4. Ved shugaring er huden jævnere i længere tid - 5 - 7 dage længere, og hårene, der vokser efter en sådan epilering, bliver blødere, tyndere og lettere end de første. Og det er også en fordel i forhold til sådanne metoder til hårfjerning som voksning eller ved hjælp af elektrisk epilator.
 5. Shugaring er meget billigere end laser hårfjerning, fotoepilation, derudover kan denne procedure udføres hjemme, hvis du ved hvordan du gør det korrekt.

Hvilket sukker pasta at vælge

Hvis du ved, hvor man kan købe færdige præparater til shugaring, hvordan man laver dem selv, hvordan man gør proceduren korrekt, kan du med succes udføre det hjemme.

Vær opmærksom! Det er muligt at købe færdiglavet pasta eller gøre det selv.

Mængden af ​​sukkerpasta skal laves til engangsbrug.

opskrift:

 • vand - 2 tsk;
 • sukker - 6 tsk;
 • citronsaft - 2 teskefulde (hvis huden er følsom, er det bedre at erstatte saften med citronsyre).

Kombiner vand med sukker i en metalbeholder, varm det på ilden, omrør hele tiden, så blandingen ikke brænder. Hurtigt nok vil massen blive mørkere, erhverve en gullig farvetone, duften af ​​karamel vil dukke op. På dette tidspunkt skal du tilføje citronsaft og fjerne massen fra ilden.

Det er muligt at dække beholderen med et låg og drej massen ned i ca. 10 minutter, før den slukkes. Den forberedte blanding skal spredes i fingrene og være plastik.

Ingredienser til madlavning pasta er tilgængelige i hvert køkken. Men nogle gange er det ikke muligt at forberede en masse af den nødvendige konsistens, så mange foretrækker at købe professionel pasta i butikkerne. Der er flere typer pastaer, der adskiller sig i konsistens:

 1. Blødt - Velegnet til at fjerne tynde blonde hår hovedsagelig på overfladen af ​​arme og ben. Dette er den mest plastiske pasta. Det anbefales at anvende lidt opvarmet.
 2. Medium - den mest alsidige shugaring pasta. Fjerner medium hårdt hår.
 3. Tæt - bruges til hårfjerning af hårdt hår. Velegnet til hårfjerning i næsten alle områder.
 4. Meget tæt - oftest brugt til de mest følsomme områder (armhuler, bikini område).

Køber sukkerpasta, det er vigtigt at omhyggeligt undersøge dens sammensætning. Ingredienser, der tager sig af huden, såsom honning, planteekstrakter eller æteriske olier, kan tilsættes som led i professionelle pastaer fra producenter.

Tilføjelse af valnød ekstrakt hjælper med at sænke hårvæksten.

Vigtigt at vide! Højkvalitetspasta kan ikke indeholde ingredienser som smagsstoffer og konserveringsmidler.

Derudover skal du overveje følgende nuancer:

Hvis shugaring er planlagt til håndarbejde, anbefales det at tage tykke formuleringer, hvis i handsker eller ved hjælp af en spatelblød.

Valget af pastaen påvirkes af både lufttemperaturen og fugtigheden i det rum, hvor epilationen skal udføres: Jo lavere de er, desto mindre tæt skal konsistensen være.

Nogle gange i starten er det svært at bestemme, hvilken sukkerpasta der er egnet. I sådanne tilfælde producerer producenter små sæt, herunder forskellige kompositioner.

Hvor lang tid skal hårene være til højkvalitets shugaring

Du kan ordentligt gøre shugaring både i kabinen og hjemme. I begge tilfælde er længden af ​​vegetationen, der skal fjernes, vigtig. Foretrukne længde er 3-5 mm.

Den minimale hårlængde er 2 mm, men med en sådan længde er der ingen fuldstændig sikkerhed for, at det vil være muligt at fange alle hårene. Hvis håret er endnu kortere, er shugaringproceduren ikke mulig.

Maksimal længde - 5-7 mm. Til epilering af et bikiniområde anbefales en længde på 6-8 mm for første gang. Med længere hår er shugaringproceduren mere smertefuld. Derfor skal langt hår klippes til den anbefalede længde.

Trin-for-trin shugaring guide til begyndere

Du skal vide, i betragtning af shugaring hjemme, hvordan man korrekt gør denne procedure på forskellige områder af kroppen, der kræver korrektion af hår.

Shugaring - en populær, ny version af uønsket hårfjerning ved hjælp af kosmetisk sukkerpasta

Fjernelse af uønskede hår på ben og arme består af følgende trin:

 1. Bland pastaen med fingrene.
 2. Hold fast i huden en klump pasta og rul det mod hårets vækst.
 3. En skarp bevægelse for at fjerne pastaen på hårets vækst. Jo skarper bevægelsen, jo mindre smertefuldt vil proceduren være. Ved hjælp af en ledig hånd kan du strække huden, hvilket gør proceduren mere behagelig.
 4. Tag en anden 1 portion pasta og gentag de samme trin på samme sted.
 5. For at epilere hele overfladen af ​​armen eller benet.
 6. I sidste ende er det nødvendigt at vaske af rester af sammensætningen med varmt vand, anvende fugtighedspræparater.
Hvordan er shugaring færdig

Shugaring hænder og fødder vil tage omkring en og en halv time

Sharmaring underarms derhjemme bør gøres foran et spejl for at se, hvordan man anvender pastaen.

Før proceduren skal huden vaskes, tørres og anbringes et lille talkum (stivelse, babypulver). Du kan behandle huden med et desinfektionsmiddel, for eksempel er brugen af ​​chlorhexidin ganske almindelig.

Sekvensen af ​​handlinger er den samme som beskrevet ovenfor. Det skal dog bemærkes, at armhulen vokser i to retninger, så når du anvender pastaen, skal du være forsigtig og anvende sammensætningen mod hårvækst. Husk, at denne funktion er nødvendig, når du fjerner den.

Sukkerpasta påføres jævnt til hele området af armhulen. Hånden kan ikke sænkes før færdiggørelsen af ​​shugaring. Ved afslutningen af ​​proceduren bør også vaskes rester af pastaen med varmt vand.

På samme måde skal shugaring af den anden axilla udføres.

Shimping af armhulerne er den mest smertefulde. Dette skyldes det faktum, at hårsækkene her er stærkt fastgjort til folliklerne, og huden er meget følsom.

Shugaring i et bikini og dybt bikini område udføres ofte hjemme, så du bør vide hvordan man gør det korrekt. Dette skyldes delikatessen af ​​det behandlede område.

Hårfjerning i bikiniområdet

For det første behandles huden på epileringsstedet med desinfektionsmidler. Behandling udføres også bedst mod hårvækst.

Dernæst pulverer huden og pulveret med talkum (stivelse, pulver).

Som i de ovennævnte tilfælde, skal du anvende sukkerpasta på huden, bevægelsen af ​​ansøgningen - mod hårets vækst. Rive af pastaen skal også være skarpt ved at flytte hårets vækst. Om nødvendigt kan proceduren gentages straks.

Det anbefales derfor at shugaring hele overfladen, der kræver hårfjerning.

I sidste ende afvaskes rester af pastaen og behandles huden med fugtighedsgivende midler.

Når man skærer et ansigt, er hårlinjekorrektionen meget lille, men det kræver den største omhu. Ved epilering over læberne er det nødvendigt at sikre, at huden ikke strækker sig, ellers kan der dannes små blå mærker, hvilket er ret ubehageligt.

Shugaring bør begynde med håret over læbernes hjørner, på hagen, så pastaen greb bedre. Disse områder betragtes som de sværeste, fordi der vokser hårdt hår.

Shugaring giver hud til ansigtet en anden fordel udover hårfjerning. Når det fjernes og epidermis døde celler. Hudrensning forekommer.
Resten af ​​procedurens teknik er ikke forskellig fra ovenstående.

Bandage teknik shugaring

I betragtning af shugaring hjemme, hvordan man gør det, bør du nævne hans bandage teknik.

Shugaring: før og efter i lysken

Forberedelse af huden til udførelse af proceduren er standard: behandles med tonic, tør, drys med talkumpulver. Derefter skal du varme sukkerpastaen eller knæ det med fingrene til staten, som i blød ler.

Det næste trin er anvendelsen af ​​pastaen, som sker på samme måde som beskrevet ovenfor.

at fjerne pastaen er som følger: På det påførte lag af sammensætningen påføres en bandage.

Det kan være af stof eller papir. Fjernelse af pastaen sker ved anvendelse af sådanne strimler. Det bør være brat, ved bevægelse på hårets vækst, for at adskille pastaen med hårene fra huden. Det er bedst at stramme huden lidt rundt om bandagebåndet med din frihånd.

Afslutning af proceduren - vask af rester af sammensætningen, fugt det behandlede sted.

Nyttige tips fra eksperter

 • Jo skarpere du vil fjerne pastaen fra kroppen, desto mindre smertefuldt vil proceduren være.
 • Forlader pastaen på huden i mere end et minut er det ikke værd. Ellers holder gelen tæt på huden, og det vil være sværere at rive den af.
 • For at gøre proceduren mere effektiv, skal du prøve at trække huden af ​​med fri hånd, når du fjerner pastaen.
 • Ved slutningen af ​​sessionen vaskes den resterende karamel fra kroppen og smør huden med enhver beroligende.

Kontraindikationer: I hvilke tilfælde er det umuligt at gennemføre proceduren

Shugaring er absolut kontraindiceret i følgende tilfælde:

 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • Tilstedeværelsen af ​​koronar hjertesygdom, hypertension;
 • tromboflebitis i området beregnet til epilation;
 • tilstedeværelsen af ​​eventuelle hudsygdomme
 • nedsat blodkoagulation
 • sår, revner eller andre mikrotraumer af huden på procedurstedet;
 • i tilstedeværelsen af ​​tumorer (vorter, mol, etc.) i slagzonen.

Vær opmærksom! Med særlig omhu bør shugaring udføres for gravide, det er meget vigtigt at tage hensyn til kvinders individuelle karakteristika (følsomhed, graviditetens varighed osv.), Og om en lignende procedure er blevet udført før og hvordan den blev overført.

Hudpleje efter shugaring

Shugaring er en af ​​de mest gunstige epileringsprocedurer, for de fleste piger er det nok at behandle huden med en lotion, der indeholder alkohol. Under denne procedure forekommer sådanne problemer imidlertid som forskellige irritationer, betændelser eller rødme af huden på epilationsstedet.

Sådanne reaktioner kan være hos mennesker med meget følsom hud. I sådanne tilfælde er yderligere antibakteriel pleje nødvendig for overflader, der har undergået behandling med sukkerpasta.

Efter shugaring i 12 timer anbefales det at afholde sig fra:

 • besøg på saunaer, svømmebassiner mv.
 • badning;
 • aktiv sport
 • solariumbesøg;
 • Påføring af huden på stoffer, der bidrager til at lukke porerne.

Hvis der er komplikationer efter proceduren, skal følgende trin tages:

 • overholde de grundlæggende hygiejnekrav
 • desinficere det behandlede område
 • anvende fugtighedscreme og antiirriterende stoffer;
 • om nødvendigt udføre medicinsk behandling af hudoverfladen.

Shugaring er en effektiv og nem at bruge procedure, hvis teknik er enkel nok til at hver pige mester.

Artiklen diskuterer shugaring derhjemme, hvordan man korrekt gør bandage shugaring, samt typer sukker pasta og tilfælde, hvor shugaring er kontraindiceret.

Hvis teknikken følges, vil shugaring-proceduren helt sikkert tilfredsstille dig med et fantastisk resultat: ren, glat hud uden irritation og rødme!

Nyttige videoinstruktioner om proceduren for shugaring for begyndere

Følgende video viser, hvordan du laver en shugaring derhjemme:

Denne video viser, hvordan du shuffaring med Gloria-pasta:

Følgende video vil fortælle dig, hvordan du laver sukkerpasta hjemme:

Vi gennemfører shugaring procedure hjemme

Shugaring er en epilation (fjernelse af hår fra roden) ved hjælp af sukkerpasta. Denne metode har mange fordele og bliver mere og mere populær, og årsagen er, at du kan gøre shugaring hjemme uden at bruge penge på saloner og få glat hud i lang tid.

Denne metode blev født i oldtiden. Ifølge nogle rapporter var den første, der brugte sukker til at fjerne hår, persiske kvinder samt ægyptiske kvinder, hvorfra mange nyttige og naturlige skønhedsrecept kom til os.

Proceduren for shugaring er den af ​​de tre ingredienser, der findes hjemme for hver pige, du skal lave mad sukkerpasta. Efter afkøling påføres et stykke pasta på huden, hvor du skal fjerne uønsket vegetation og rive væk fra hårvæksten. Med en vis færdighed udføres epilering hurtigt og næsten smertefrit, og effekten varer op til en måned.

Shugaring: ben, arme, armhuler

Start med at skrive produktnavnet. For eksempel vand eller sukker. = gram

En praktisk vægtregner hjælper dig med at lave hårfjerningsprodukter.

Før proceduren skal du forberede huden. Tag et brusebad for at åbne porerne, tør derefter af og behandl din hud med lotion eller tonic (ikke fedtet!). Du kan bruge talkumpulver eller babypulver til at fjerne resterende fugt.

Tag et lille stykke lidt varm pasta (ca. 2x2 cm), husk det i dine hænder, så det bliver blødt. Rul en kugle ud af det og applicer på huden mod hårvækst. Glat blandingen flere gange, det skal fastgøres med hårene og trænge ind i hårsækken.

Efter 10-15 sekunder rives pastaen af ​​med en skarp bevægelse i hårets vækst. Beundrer resultatet - hvis alt er gjort korrekt, vil dine svoret fjender flaunt på strimlen af ​​pasta, og det behandlede område af huden bliver "skaldet".

Fra den samme pasta, rul bolden igen og gentag proceduren. En sådan bold er nok til at håndtere benene. Til armene og armhulerne skal du tage en ny del af pastaen, selvom alt her er individuel og afhænger af hårets antal og tykkelse. Hvis de er tynde og lette, vil pastaen vare i længere tid.

Når alt håret er fjernet, skylles huden med varmt rindende vand for at fjerne det resterende sukker og smøre med et antibakterielt middel og lidt senere - med en nærende creme. Hudpleje er en vigtig del af enhver epilation.

Video: Læring shugaring (hårfjerning) hjemme i armhulene, arme, ben

Shugaring ansigt og bikini område

Hjemmelavet sugaring er også fantastisk til disse følsomme områder. Det er kun nødvendigt at tage højde for flere vigtige nuancer for at effekten skal være positiv.

Ansigtet

For at fjerne antenner eller hår mellem øjenbrynene, skal du tage et meget lille stykke pasta, der passer på din finger. Med denne finger anbringes blandingen på huden. Husk, at efter proceduren i et stykke tid kan der være rødme, så gør epilationen med sukker eller om natten eller et par timer før du forlader huset.

Bikini område

Når du laver sukkerpasta til en bikinizone hjemme, er det bedre at afstå fra at tilføje citron. Udskift det med honning (1 spsk. Honning til 8 spiseskefulde sukker og 2 spsk vand). Så du vil gemme slimhinden fra irritation.

Hår i bikiniområdet er normalt tykkere og tykkere end i andre dele af kroppen. På grund af dette kan de første to til tre behandlinger være smertefulde. For at undgå dette skal du tørre huden med en isterning eller smøre den med en bedøvende creme 10-15 minutter før proceduren.

Arm dig selv med et spejl og find et sted, hvor ingen vil forstyrre dig. Det er nødvendigt for dig at se godt, hvad du laver, ellers er der risiko for at fjerne håret i den forkerte retning. Dette er fyldt med indgroede hår, hvilket især er uønsket for et bikiniområde.

Proceduren er den samme som med benene eller arme. I første omgang kan du muligvis ikke gøre alt helt, fordi proceduren i hjemmet tager meget tid, og du kan ikke kalde en stilling, hvor du skal være komfortabel. Men efter to eller tre procedurer, vil du vænne dig til det, forstå alle fordelene ved denne procedure og være i stand til at gøre dig selv en bikini hårfjerning hurtigt og korrekt!

At gøre en sådan procedure alene er ikke særlig bekvem, så du bør bede din ven om at gennemføre en hjemme shugaring procedure for bikiniområdet.

Resultat af sukker hårfjerning

Glat, sart og silkeagtig hud i lang tid! Da sukker hårfjerning hjemme betyder fjernelse af håret helt, med en rod, behøver du ikke bekymre dig om behovet for en ny procedure i mindst 2 uger, maksimum - en måned.

Fordelen med shugaring er også det faktum, at ved regelmæssig brug af sukkerpasta hjemme vil håret gradvist vokse langsommere, svække og ikke længere være så tæt og tykt som før. En "men" - ikke skiftevis med barbering, ellers vil der ikke være nogen effekt fra sukkerepilation.

Ulemper shugaring

Måske er den eneste minus af shugaring sin smerte, hvis grad afhænger af den enkelte modtagelighed for smerter hos hver pige. For nogle er epilering med sukker derhjemme en reel tortur, og hvis ingen anestesi hjælper, er det bedre at nægte shugaring og kigge efter en anden, mindre smertefuld metode.

Video: Sukker hårfjerning - shugaring ben

Nogle piger klager over, at efter blødgøring ved shugaring derhjemme, forekommer blå mærker på huden. Dette skyldes, at et stort område straks er fanget, hvilket ikke skal gøres. Det er bedre at anvende pastaen lidt, og du skal trække så hurtigt som muligt - så vil der ikke være sådanne konsekvenser.

Også efter depilation kan hår forblive, hvilket sukker "ikke tog." Alt afhænger af graden af ​​din færdighed, hvis du korrekt forstår arbejdsmekanismen, så vil det være nemt for dig at fjerne helt alt hår.

Hudpleje efter shugaring

Umiddelbart efter epileringsproceduren skal huden behandles med et desinfektionsmiddel for at forhindre infektion i de åbne porer. Det anbefales at bruge dette værktøj i yderligere to til tre dage efter shugaring.

Smør huden regelmæssigt med nærende cremer og olier, med den virkning at bremse hårvæksten. Så du udelukker muligheden for indfødning af håret, og din hud vil glæde dig med behagelig glathed og ømhed.

analgetika

Hvis smerten ikke er alvorlig, vil det være tilstrækkeligt at holde et stykke is på huden før proceduren, og derefter tørre fugt og anvende talkum. Ice vil reducere følsomheden lidt.

Hvis smerten er stærk, kan du bruge geler eller cremer, der sælges i skønhedssaloner eller specialbutikker. For eksempel kaldes en af ​​de mest populære cremer med effekten af ​​lokalbedøvelse Emla. Det påføres ca. en time før proceduren med et tykt lag, og det vil give dig en god grad af smertelindring.

Før du bruger sådanne midler, der er bekendt med kontraindikationer og negative konsekvenser. Handle kun efter instruktionerne, og om nødvendigt konsultere din læge.

Bandage teknik shugaring

I dette tilfælde anbringes pastaen på huden med et tyndt lag og fjernes ved hjælp af stof eller papirstrimler som ved voksning.

Sådanne strimler kan købes i butikken, bestilles online eller laves selvstændigt hjemme. De sælges normalt i store mængder og er billige, så du bruger ikke mange penge og vil være permanent forsynet med strimler til hårfjerning, som passer til både shugaring og voksning.

Hvis du vil lave strimler i hjemmet, skal du finde tyndt papir, f.eks. Egnet papir til printeren. Skær fra det strimler af længde og bredde, du har brug for (ca. 15x5 cm). Det samme gælder for stof. Dernæst skal du sætte en strimmel ovenpå, glatte, vente et par sekunder efter hurtig påføring af sukkerpastaen på huden og hurtigt rive af. Pastaen sammen med hårene forbliver på strimlen, som kan bruges, indtil den stopper med at gribe håret.

Professionel shugaring pasta

Du kan gøre en shugaring derhjemme ved at bruge professionel sukkerpasta. Det er af flere typer, fra meget blød til tæt. Blød pasta passer til tyndt "fluffy" hår og tykkere for tykkere og stivere.

Du skal også tage højde for temperaturen under proceduren. Hvis rummet er varmt, skal du tage pastaen tættere, fordi den bløde vil hurtigt "smelte", bliver ubrugelig, og du vil ikke kunne gøre epileringen korrekt.

Den omtrentlige pris for professionel pasta til shugaring er fra 300 rubler pr. Pakke 0,3 kg. Ved køb skal du være opmærksom på sammensætningen: Der bør ikke være kemiske tilsætningsstoffer og farvestoffer, kun stoffer til hudpleje. Læs anmeldelser om forskellige pasta.

Konklusion og anbefalinger

Når du arbejder på følsomme områder af huden, skal du bruge et lille stykke pasta. Derved reducerer du arealet af den behandlede kropsoverflade og reducerer smerten til et minimum. Som du kan se, er hårfjerning i hjemmet meget simpelt. Du kan forstå mekanismen for at arbejde med pasta og se effekten efter det første forsøg, og i fremtiden vil alt blive hurtigere og bedre.

Sådan tilberedes pasta til shugaring

Shugaring eller, simpelthen, sukker hårfjerning udføres med sukker pasta. Der er ingen særlig vanskelighed med at lave sukkerpasta. For det skal du have sukker, vand, citronsaft eller citronsyre.

Hvis det virker for svært og længe at koge sukkerpasta, kan du købe færdige, som er til salg nu mange.

Professionelle værktøjer

Pastiner designet til professionel hårfjerning i salonerne, udvikler sig til at imødekomme de forskellige behov hos mestrene og de betingelser, de arbejder i.

Nu i Rusland kan du selv og dine kunder vælge produkter med optimale kompositioner og egenskaber.

Cannaan

Fås i tæthed på 4 forskellige typer. Den pakkes i pakker af forskellig størrelse, så du nemt kan vælge det rigtige volumen til både hjem og salonbrug.

I værktøjslinjen er der en pasta til en bandage metode til at udføre en shugaring. Produceret i Israel.

Gloria

Fabrikanten præsenterer pastaer 4 typer tæthed. Der er forskellige emballager.

Separat fremhævet er en serie af pastaer med menthol, et sæt til hjemmepilation af arme og ben og et universal sæt til hjemmeskygge.

Aravia

Der er 5 forskellige typer tæthed. Det adskiller sig også i smagsstoffer i sammensætningen: det kan være vanilje-cremet, tropisk og honning.


På samme tid kun 1 volumen - 750 ml.

Joilie

Den er blød, medium og hård i tæthed. Det kommer også i meget store pakker på 4, 5 kg.

Rørsukker bruges til dets produktion, som det oprindeligt var i det gamle Persiens og Egypts tidspunkter.

Maris (maris)

Fremstillet i Rusland. Hvis du mener fabrikantens oplysninger, kræver pastaen ikke opvarmning, da den bevarer den ønskede plasticitet ved stuetemperatur. Af massefylde er der fem typer Maris pastaer, der er markeret med tal fra 10 til 50: 10 af dem er de blødeste, 50 er de tætteste.

Til produktionen anvendes færdiglavet fructose, glucose og vand uden tilsat citronsyre, som fabrikanten skriver ned til sig selv i åbenbare fordele. Velegnet til alle slags hår. Fås i emballager af forskellig størrelse. Der er færdige sæt produkter, der er billigere end individuelle sæt produkter købt en ad gangen.

Priser for pasta til shugaring

Sukker hårfjerning begynder med en hud tonic affedtning - dette er gjort for at sikre, at sukkerpasta holder hårene bedre. Alle detaljer i artiklen sukker epilation.

Shugaring af det dybe bikiniområde er lavet med frosset sukkerpasta. Læs videre.

opskrifter

Som du kan se, svarer priserne til professionelle pastaer ikke til omkostningerne ved de komponenter, der er inkluderet i dem. At lave en tyk sukker sirup derhjemme er nemmere end nogensinde. Så hvorfor betale mere?

Video: Madlavning pasta i 10 minutter

Trin for trin Madlavning

 • sukker 10 spsk;
 • vand 1 spiseskefuld;
 • en halv citron.

Trin 1. Det er nødvendigt at vælge den rigtige temperatur i sirupforberedelsen fra begyndelsen. Hele tiden skal du lave pastaen på en konstant brand, ikke reducere og ikke øge den.

Trin 2. I en ildfast beholder blandes pastaindholdet og begynder at opvarme blandingen og omrøres konstant. Sukker skal være helt opløst. Da præparatet af blandingen mørkner og får karamel lugt. Når blandingen er gylden brun, skal du bringe den koge og lade den koge i 10 minutter.

Trin 3. Fjern blandingen fra varmen, lad den køle af.

Trin 4. For at styre forberedelsen af ​​hjemmelavet sukkerpasta skal du tage en lille smule varm blanding og forsøge at rulle den ind i en bold. Hvis pastaen ikke spredes og ikke klæber til fingrene, bliver den kogt korrekt, og den kan bruges til at fjerne hår.

Trin 5. Hvis pastaen spredes eller limes, skal du varme den igen og tilsæt en lille mængde sukker. Hvis sukkersirupen er frosset i en slikkepind, skal du tilføje lidt mere vand, når det opvarmes.

Hvis blandingen i stedet for karamel begyndte at lugte som brændt sukker, så kan den kun smides væk, det er uegnet til hårfjerning. Hvis du allerede har en succes med at lave en lille mængde sukkerpasta, kan du bruge opskriften til at forberede en stor mængde sirup på en gang, som derefter kan bruges i lang tid. tage:

 • sukker 1 kg;
 • citronsaft 7 spsk;
 • vand 8 spiseskefulde.

Det er nødvendigt at koge blandingen i 40-45 minutter, omrør konstant, så sukkeret ikke holder fast i bunden af ​​panden. Tro på beredskab kan være en simpel måde: Du skal droppe en lille mængde sirup i koldt vand. Hvis blandingen hærder, er pastaen klar og kan fjernes fra varmen. Varm pasta skal rulles godt ind i en bold, bør ikke være klæbrig eller omvendt skør.

Hvis du i stedet for citronsaft beslutter dig for at bruge citronsyre, så glem ikke at tilføje mere vand, ellers kog hårdt karamel, velsmagende, men uegnet til shugaring.

Video: Madlavning shugaring derhjemme

Hvordan vælger man?

Vær opmærksom på sammensætningen og vær kritisk over for producenternes annonceringslofter. Vand i sammensætning af dødvandet kan være nogen, selvom "have undergået speciel rensning", selv om det er almindeligt. Det påvirker ikke pastaens egenskaber.

Citronsaft eller citronsyre skal indgå i sammensætningen, da den er under påvirkning af syre sukker brydes ned i glucose, fructose, saccharose. Uden denne kemiske reaktion vil pastaen ikke være i stand til at erhverve sin evne til at fjerne håret godt uden risiko for hudskade.

Citronsyre forbruges fuldstændigt i tilberedningen af ​​sukkerpasta og kan på ingen måde beskadige huden under shugaring. Sukker i pastaen kan mærkes som sukker eller som de endelige produkter af reaktionen, der opstår under fremstillingen af ​​pastaen: glucose, fructose, saccharose. Fructose kan også angives som en komponent med det bedste greb til håret.

Konserveringsmidler i korrekt tilberedt pasta er ikke nødvendige, da den koncentrerede sukker sirup selv er et fremragende konserveringsmiddel. Hvis de er angivet i sammensætningen, er det bedre at nægte sit køb, da det kan produceres med krænkelse af teknologien, eller dens sammensætning svarer ikke til den deklarerede.

Æteriske olier anvendes, undtagen for at give en genkendelig duft, og en sådan lav koncentration påvirker ikke hudtilstanden, og en højere øger sandsynligheden for allergiske reaktioner.

Vitaminer fra citronsaft i en pasta ødelægges under temperaturbehandling, og kunstigt syntetiserede vitaminer har ingen signifikant effekt på epidermis.

Farvestoffer og smagsstoffer giver pastaen en lyserød, orange, grønlig nuance og en særlig lugt, som ifølge fabrikantens ide bør gøre produktet genkendeligt. Det påvirker ikke sukkersirupens egenskaber, men det kan forårsage allergier.

Forskellige plastikpastaer. Afhængigt af vandindholdet i pastaen ændres dets plasticitet eller densitet. Dens evne til at fjerne hår ved forskellige temperaturer ændrer sig også.

Hvilken temperatur er vigtig for proceduren for shugaring:

 • temperaturen på klientens krop og dens individuelle zoner: områderne af bikini og underarm er meget varmere end arme og ben;
 • stuetemperatur;
 • temperaturen i hænderne på hårfjerningshæreren.

Hvad er pastaerne på densiteten:

 • blød: Anvendes ved en lavere temperatur, oftest påført med en rulle eller spatel og fjernet med stofstrimler, der passer til de håndværkere, der foretrækker at udføre proceduren med handsker;
 • medium tæthed: anvendes i manuel shugaring teknik (applikation og fjernelse af pasta med hænder);
 • tæt: bruges ved høje temperaturer, i bikini og underarms, bruges til at fjerne hårdt hår.
Hvis tætheden og temperaturen i beskrivelsen af ​​pastaen du stadig ikke siger noget, så kan du bruge minisætene til shugaring, som indeholder en lille mængde pastaer med forskellige tætheder. Sådanne sæt er hos firmaer Gloria og Cannaan.

Pasteller af forskellig tæthed kan blandes for at opnå en pasta, der er egnet til dets plastiske egenskaber for hver specifik situation.

Hjemme eller salon brug. Til brug i hjemmet tilbyder en række producenter færdige kits, som i tillæg til pastaer indeholder lotioner til forberedelse til proceduren og efter epilering.

Ifølge hårets egenskaber. Nogle producenter på etiketterne angiver, at en bestemt pasta er designet til at fjerne tyndt hår, tykt hår eller vellus hår. Faktisk er hårets tykkelse og dens farve ikke afgørende indikatorer for dens valg.

Der findes forskellige måder at anvende pastaer på. Sukkerpasta kan anvendes som varm voks fra en kassette. For at gøre dette placeres pastaen i en kassette, der er egnet i størrelse til vokssmelter. Hun har en speciel rulle, hvilken opvarmet pasta fordeles over huden for hårvækst.

Foto: kassetter til voksning

Særlige strimler til hårfjerning pasta sammen med håret er fjernet mod væksten af ​​hår. Denne teknik kaldes også bandage. For hende anvendes bløde og ultra-bløde pastaer oftere. Lim kan påføres hånden på den måde, der er beskrevet nedenfor. Dette er den såkaldte manuelle teknik. Det bruger pasta almindelig tæthed og meget tæt.

Video kursus "Shugaring hjemme"

Fordelen ved depilation for mænd er en længere procedure. Alt om dette i artiklen depilation for mænd.

AFT-epilering er ikke kritisk for typen af ​​hår og hudfarve på grund af de kombinerede virkninger af to energier - lys og laser. Læs videre.

Anæstesi til bikini depilation kan være anderledes. Find ud af, hvilke metoder der findes, og hvor effektive de er på dette link.

Instruktioner til brug

 1. Hår til shugaring skal vokse med 3-4 mm, ellers bliver de dårligt fanget af pastaen.
 2. En dag eller to før proceduren, du kan gøre en peeling, det vil lette fjernelse af hår og reducere ubehag.
 3. På dagen for proceduren vil damping før epilering tillade porerne at udvides, så håret bliver fjernet med mindre indsats og vil ikke bryde af.
 4. Efter dampning skal huden tørres tør og behandles med en præparationsepilation lotion.
 5. Til shugaringproceduren skal sukkerpastaen opvarmes, så den er lidt varm. Normalt er det 37-40 О С. Til dette formål kan du sætte det i en mikrobølgeovn med minimum strøm i 30-60 sekunder. Så er det lettere at adskille et stykke fra hele pastaens masse, og det er meget lettere at ælte det. Ja, og påført huden varm pasta er meget pænere.
 6. Mens pastaen opvarmes, skal talkum eller babypulver påføres huden.
 7. En portion pasta, hvorpå et vagtel æg skal knædes i hænderne, indtil det er tilstrækkeligt bøjeligt og ændrer farven til en lysere. Derefter, med fingre, fordel sukker sirup over huden mod hårvækst, med tilstrækkeligt pres. Rive af pastaen med hår fast til det for hårvækst. Her skal du være opmærksom på, at lag af pasta ikke skal trækkes op, nemlig mod vækst af hår, næsten parallelt med huden. Hvis du begynder at trække op, kan du oprette blå mærker for dig selv og på nogle steder afbryde hår, hvorfra de vokser om en dag eller to.
 8. Hvis der er hår på det sted, hvor du har lavet sukkerepilation, kan du gentage proceduren 1-2 gange mere. Enkelt hår kan rengøres med pincet.
 9. Pastaen forbliver fra huden vaskes væk med varmt vand. Ved afslutningen af ​​proceduren kan du anvende en lotion efter epilering med en beroligende og anti-inflammatorisk virkning på huden.

Her er nogle tips, der i høj grad letter proceduren derhjemme:

 • Sørg for at bringe blandingen til den ønskede konsistens, fordi for tynd eller for tæt pasta du ikke vil kunne arbejde;
 • Vælg et rum, hvor det vil være varmt og tørt nok: Hvis det er varmt eller fugtigt (for eksempel i badeværelset), spredes pastaen og holder mere end normalt, fordi effekten af ​​proceduren kan være dårlig, og du skal bruge meget mere tid;
 • hvis hårets længde er mere end 5 mm, er det bedre at trimme dem først med en saks eller en særlig hårklipper, ellers risikerer man at bryde håret, og selve proceduren bliver mere smertefuld;
 • hvis du beslutter dig for at fjerne hår på en gang på et stort hudområde, skal du sørge for, at de områder, du bevæger dig, ikke har tid til at blive våd med sved eller olieagtig på grund af frigivelse af talg, skal du blot fjerne det med et håndklæde eller pulver med talkumpulver
 • fladt stram og fastgør huden grundigt, før du slår af lag af pasta med hår, ellers vil det gøre ondt, og der er risiko for hæmatomer;
 • Opbevar ikke pastaen i køleskabet, det kan sugared, og i stedet for shugaring får du en sukkerskrubbe;
 • hvis du bruger en professionel pasta, skal du sørge for at vælge dens tæthed i forhold til rummets temperatur, dine hænder, og sørg for at varme pastaen, hvis den leveres af producenten, til den ønskede temperatur i en vokssmelt eller mikrobølgeovn;
 • brug professionel pasta til hårfjerning af forskellige tætheder til forskellige områder af kroppen;
 • Pas på dine fingre: Overbelastning på leddene af hænderne, når æltning er for tæt pasta, som du bare skal opvarme i mikrobølgeovnen, kan føre til problemer med leddene på lang sigt.

Sugar Shugaring Paste Start Epil Thick - Review

SHUGARING professionel pasta i hjemmebetingelser - hvilken skal man vælge? ☆ ARAVIA Start Epil Dense - min første READY sukkerpasta til manuel depilationsteknik

Hej alle sammen!

Alle moderne piger (og fyre) kender til shagaring hårfjerning, jeg vil ikke engang skrive endnu engang hvad det er, og hvad er dens fordel i forhold til barbering. Hvis du er i tvivl om det er værd at gøre en shugaring derhjemme - denne anmeldelse er specielt for dig!

Jeg plejede at lave mad sukker pasta selv, men til sidst besluttede jeg at skifte til professionelle værktøjer.

Så i lang tid var jeg medlem af VKontakte grupper dedikeret til shugaring. Efter at have læst om nogle af de finesser, der kiggede på videoen, besluttede jeg at købe et sæt værktøjer til fjernelse af håret hjemme. I de samme grupper lærte jeg, at mange herrer bruger værktøjerne i firmaet ARAVIA. Jeg gik til Arabiens websted og studerede rækken. Jeg blev bestikket af det faktum, at dette firma har pasta til begyndere som mig.

Det er meget bekvemt, at du ikke kun kan købe pastaen, men også midler fra samme firma, som skal bruges før og efter proceduren.

Her er mine værktøjer til Arabia shugaring:

4. Sukkerpasta i en krukke, som vil blive diskuteret i denne gennemgang

Denne tilbagekaldelse vil fokusere på tæt pasta "Start Epil", som er egnet til udtørring af alle zoner.

Volumen - 400 g

Omkostninger - 750 rubler

Hvorfor valgte jeg denne pasta? Og hvordan vælger du en pasta, der passer til dig?

Der er flere faktorer at overveje:

Hvor varmt er rummet

☆ hvor varm / våd dine hænder er,

☆ hvordan varmt / fugtigt aftageligt område af kroppen,

☆ samt hårstivhed.

Jo højere temperatur og fugtighed er, jo hårdere håret - jo tættere Der skal være pasta. Hvis du vil fjerne tyndt og dunet hår - skal du tage blødere pasta.

Siden nu er det sommer, og jeg skulle fjerne mit hår, jeg valgte "Tykk" pasta. Den er anbragt i en gennemskinnelig malk med en skruehætte. Afskruet det, jeg fandt en beskyttende folie, hvorpå der var en lille pjece med en beskrivelse af ARAVIAs produkter.

På bagsiden af ​​dåsen er den nødvendige information - anvendelsesmåde, volumen, holdbarhed mv.

Sammensætningen er klar for alle - glukose, fructose og vand.

Pasta har en gennemsigtig gylden farve og en vidunderlig karamelsmak.

Før du anvender pastaen, skal du behandle huden med en speciel lotion og derefter anvende en lille mængde talkum på den. Pasta uden folie, men med et låg varmes vi i en mikrobølgeovn op til 37 grader (10-30 sekunder afhængigt af mikrobølgeovnen) - og du kan starte!

Fremgangsmåden i sig selv er enkel. Rengør og tør fingrene med en lille smule pasta (eller få det med en spatel). Anbring det på det ønskede område af huden mod hårvækst, fiks huden ved nedbrydningspunktet og skarpt fjern pastaen til hårvækst. Et stykke kan bruges, indtil det bliver for blødt og klæbrigt. Eller når håret på det bliver mere end pastaen selv. Sandt nok kan du blot tilføje en "ren" pasta til dette stykke, men jeg foretrækker bare at tage et nyt stykke.

Når alt håret er fjernet, skal du tørre huden med termisk vand og fjerne rester af pastaen. Så nanonim en lille mængde speciel mælk eller fløde. Efter alt dette kan du også bruge en lotion mod indvækst og for at bremse hårvæksten. På den første dag er det bedre ikke at vådte eller gnide de prodiplerede områder.

Pasta fanger perfekt håret, mens det ikke skader huden. Efter depilering er huden helt glat - og denne glathed forbliver i flere uger! Her er visuelle fotografier af armhulerne lige efter proceduren.

Jeg anbefaler dette middel til alle, ikke være bange for "hjemme eksperimenter". Personligt er jeg meget glad for, at jeg nu kan slippe af med overskydende "vegetation" med egne hænder derhjemme, og ikke overbetale det i salonen eller fra en privat mester.

Om pastaen i patronerne til bandage teknik af shugaring kan læses her.

Tak for din opmærksomhed!

Irritation i det intime område

Fordelene og brugen af ​​aspirin til hår - opskrifter og anmeldelser