Nysgerrige historier fra praksis for hårfjerning mestere og deres kunder

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Kilde :: http://waxingdiaries.blogspot.com/ http://www.waxmetoo.com/brazilian_bikini_waxing.html

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Overraskelse for mand

Denne sag blev fortalt mig af en af ​​mine klienter, som besluttede at gøre brasiliansk hårfjerning hjemme. Hun købte et sæt voksfjerning i en specialbutik, kom hjem og studerede omhyggeligt vejledningen. Hun kunne ikke vente med at overraske sin mand, da han kom hjem fra arbejde. Mens hendes barn blev fuldstændigt absorberet i et computerspil, smelte min klient voks i mikrobølgeovnen, så bevæbnet med en speciel spatel, påførte denne ubærelig varme voks over hele bikiniområdet (Gud, hun havde kun førstegradsforbrændinger), havde dybt indånding, parat til at rive væk fra voks fra huden, men... Hun kunne ikke gøre det! Vassen kom ikke ud! Hun forsøgte at rive mindst en smule fra kanten, men vild smerte gennemboret gennem hende. Voks (glem ikke at hans temperatur var ekstremt høj), ligesom hendes hår, fast fast på huden. De næste par timer brugte hun på badeværelset med søm saks, skære voks fra huden. Overraskelse for min mand en succes.

Jeg genkendte dig ikke straks...

En af mine klienter besluttede for første gang i sit liv at prøve brasiliansk hårfjerning efter råd fra en ven. Hun besluttede at kontakte hårfjerning mesteren, der modtog klienter derhjemme. Før mødet var kvinden meget bekymret. Og ikke underligt. Da hun kom til adressen og ringede til dørklokken, hoppede en stor gøenhund ud på hende. Så førte en ældre mand, som introducerede sig som mester, hende gennem en mørk korridor ind i et lille rum. Føreren fortalte hende at klæde sig ud, klatre på sofaen og stå på alle fire. Han begyndte at udføre hårfjerning fra bagsiden af ​​det intime område (husk, mesteren i salonen vil aldrig bede dig om at tage sådan en ubehagelig og ret upartisk holdning til dig under en epilationssession). Kvinden gjorde alt som mesteren fortalte hende og tilbragte den næste halv time stirrende på portræt af sin herre i sin ungdom og hængte på den modsatte mur. Hvad var hendes overraskelse da hun i portrættet anerkendte sin tidligere kæreste, som hun havde et forhold for mange år siden!

Dårlig dato

Før en af ​​mine klienter kom til vores salon, havde hun en ganske dårlig oplevelse i en anden salon. På råd fra en arbejdskollega meldte hun sig til den salon for at gøre brasiliansk hårfjerning for første gang i sit liv. Hun tilmeldte sig en session den dag da hun havde en første date med en kæreste, som hun virkelig kunne lide. Sessionen syntes at være normal, men da mesteren rev den sidste del af voks fra klientens hud, fortalte han hende, at sessionen var forbi, og hun kunne klæde sig. Det syntes ret mærkeligt for klienten, fordi mesteren ikke havde anvendt midler til at rense huden af ​​voksrester. Men hun klædte sig, selvom hun følte ubehag, fordi der stadig var meget voks på hendes hud. Pigen havde ikke tid til at tage hjem og tage et bad før datoen, så gik hun straks til mødet fra salonen. Midt om aftenen følte hun en stærk brændende fornemmelse i regionen af ​​labia. Hun undskyldte sig selv og gik på toilettet. Der fandt hun, at hendes labia var fastlimet til hinanden og ikke mindre fast limet på trusserne. Resten af ​​aftenen blev til tortur. Pigen græd næsten i smerte under desserten, fordi kunne næppe sidde Hun var nødt til at forlade datoen tidligere end forventet, og hun var sørgmodig for, at hun sandsynligvis ikke længere ville se den fyr, der havde inviteret hende, fordi hun havde forladt sig så hurtigt, og selv under straffen for dødsstraf ville ikke have erkendt, hvorfor hun måtte forlade. Heldigvis sluttede historien godt, og nu er disse unge mennesker og ægtefæller. Hvad der var interessant, da han kom hjem, opdagede den unge mand, at et stykke broccoli stod fast mellem hans tænder, og han var sikker på, at deres møde var afsluttet så hurtigt af netop denne grund, derfor skyldte han sig selv for den fejlagtige dato.

Lille fejl

Denne historie skete dagen før Halloween. På feriedage har vi altid mange kunder, der tilmelder sig epilationen af ​​bikiniområdet, fordi mange af dem har friske fancy kjoler og vidtrækkende planer for afslutning af aftenen i en intim atmosfære. Så da i slutningen af ​​min arbejdsdag kom en anden ung klient ind på mit kontor, fortalte jeg hende at tage af hendes bukser og undertøj og ligge på sofaen. Jeg sagde, at mens hun klædte ud, måtte jeg gå ud for at ringe et kort telefonopkald. Hun havde et meget overrasket og forvirret udtryk på hendes ansigt, men jeg troede, at hun bare var bekymret for proceduren og var bange for smerte. Da jeg kom tilbage til kontoret, var pigen allerede udklædt og lå på sofaen. Jeg fortalte hende at sprede benene fra hinanden og spurgte, om hun skulle forlade en lille strimmel på puben, eller hun vil helt fjerne alt håret. Til hvilken pigen svarede meget høfligt: ​​"Undskyld, men jeg ønskede at gøre øjenbryn epilation"... Jeg elsker at forstå kunder.

Vinduespoler

Når jeg gjorde en brasiliansk hårfjerning til min almindelige klient. Mødet var roligt, vi snakede som altid med pænt i processen. Og pludselig, bag min ryg er der nogle underlige lyde. Jeg vendte om og så en ung fyr, der vasker vinduerne. Jeg gardiner normalt vinduerne med tykke persienner, men når du læser kabinettet før du besøger klienten, glemte jeg tilsyneladende at lukke vinduerne. Fyren kiggede på os meget opmærksomt og med interesse. Klienten bemærkede det også, og panik fejede over mig. Hvad sker der med min omdømme og salonens omdømme, hvilket garanterer fuldstændig sikkerhed og privatliv i deres reklamemateriale? Ved du hvad min klient sagde? "Det ved du, det er en god ide! Har en dag med intimt hårfjerning for mænd og lad blindsene åbne. Jeg ville komme for at se det... "

Sjove billeder om shugaring (17 billeder)

Sugaring er en fashionabel depilation procedure fra ordet "Sugar" - sukker. Det kaldes også sukker hårfjerning. Er det virkelig sejt? At dømme dig, for at hjælpe dig får du et udvalg af humor om emilje i billeder med påskrifter!

Den eneste kvinde, der kommer med et overskæg er en kat!

Det er på tide at gøre skygge skønhed!

Mand straks smuk født!

Derfor tog piger mode til at bære lange nederdele til gulvet.

Derfor vil en pige være kæreste.

Den følelse - når i morgen er første gang i en dyb bikini.

Professionel humor af mestere af skønhed

Sjove øjenbryn, vittigheder om shugaring og kosmetologers arbejde

Professionel humor er det, der forener fagfolk på samme område. Mennesker, der arbejder i samme branche, kan fortælle mange ting til hinanden, ikke kun i sagen, men kun for sjælen.

Så vi besluttede at postere oftere noget sjovt for dig, kære mestre af skønhed. Tag en pause fra arbejde og besøg os ofte for bare at grine.

Du kan gemme billeder fra vores artikler til dig selv og bruge dem i dine grupper og instagram, hvis du har svært ved at finde indhold. Vi bruger tid til at finde noget interessant for vores læsere, men du spilder ikke din tid, du skal stadig inspirere skønhed til dine kunder.

Så, et udvalg af totalt


Men herrerne i tatovering, microblading og visage vil grine hjerteligt over dette


Nå, hvem er involveret i shugaring - dette er for dig.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Denne fortrolighedspolitik for personlige data (i det følgende benævnt privatlivspolitik) gælder for alle oplysninger, som Online-Krasota Online Store-webstedet (i det følgende benævnt Online Shop), der findes på domænenavnet online-krasota.ru (samt dets underdomæner), kan få om brugeren, mens du bruger webstedet online-krasota.ru (såvel som dens underdomæner), dets programmer og dets produkter.

1. Definition af udtryk

1.1 Følgende udtryk anvendes i denne privatlivspolitik:

1.1.1. "Site Administration" (herefter benævnt Administration) - autoriserede medarbejdere til webstedsstyring af Online-Krasota Online Store, som organiserer og (eller) udfører behandling af personoplysninger samt bestemmer målene om behandling af personoplysninger, sammensætningen af ​​personoplysninger, der skal behandles, handlinger ( transaktioner) udført med personlige data.

1.1.2. "Personlige data" - Oplysninger om direkte eller indirekte bestemt, eller defineret af en person (Personoplysninger).

1.1.3. "Personlig databehandling" - enhver handling (handling) eller sæt af handlinger (operationer) udført ved hjælp af automatiseringsmidler eller uden at bruge sådanne midler med personlige data, herunder indsamling, optagelse, systematisering, akkumulering, opbevaring, forfining (opdatering, ændring) udtrækning, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), depersonalisering, blokering, sletning, destruktion af personoplysninger.

1.1.4. "Fortrolighed over personoplysninger" er et krav til operatøren eller en anden person, der har fået adgang til personoplysninger for at forhindre deres formidling uden samtykke fra genstanden for personoplysninger eller tilgængeligheden af ​​et andet retsgrundlag.

1.1.5. Online-Krasota Online Store-webstedet er en samling af sammenkoblede websider hostet på internettet på en unik adresse (URL): online-krasota.ru, såvel som dens underdomæner.

1.1.6. "Underdomæner" er sider eller en samling sider, der er placeret på tredjedelsdomæner, der tilhører Online-Krasota Online Store-webstedet, samt andre midlertidige sider, hvoraf i bunden er kontaktoplysningerne i administrationen

1.1.5. "Bruger af webstedet Online-Krasota Online Store" (i det følgende benævnt brugeren) er en person, der har adgang til Online-Krasota Online Shop-webstedet via internettet og bruger information, materialer og produkter fra Online-Krasota Online Shop-webstedet.

1.1.7. "Cookies" er et lille stykke data, der sendes af en webserver og gemmes på brugerens computer, som webklienten eller webbrowseren sender til webserveren hver gang i en HTTP-anmodning, når man forsøger at åbne siden på det tilsvarende websted.

1.1.8. "IP-adresse" er en unik netværksadresse til en node i et computernetværk, hvorigennem en bruger får adgang til en onlinebutik.

2. Generelle bestemmelser

2.1. Brugen af ​​webstedet Online Shop-Krasota af brugeren udgør accept af denne privatlivspolitik og betingelserne for behandling af brugerens personlige data.

2.2. I tilfælde af uenighed med vilkårene i privatlivspolitikken skal brugeren ophøre med at bruge Online-Krasota Online Store-webstedet.

2.3. Denne fortrolighedspolitik gælder for webstedet Online-Krasota Online Store. Online-butikken kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for tredjepartswebsteder, som brugeren kan følge de tilgængelige links på webstedet Online-Krasota Online Store.

2.4. Administrationen verificerer ikke nøjagtigheden af ​​personoplysninger, som brugeren stiller til rådighed.

3. Emnet for privatlivspolitikken

3.1. Denne privatlivspolitik fastlægger administrationens forpligtelser til ikke-afsløring og beskyttelse af personoplysninger, som brugeren giver efter anmodning fra administrationen, når du registrerer dig hos Online-Krasota Online Store eller når du abonnerer på et nyhedsbrev.

3.2. De personlige data, der er tilladt til behandling under denne privatlivspolitik, leveres af brugeren ved at udfylde formularer på webstedet Online-Krasota Online Store og indeholde følgende oplysninger: 3.2.1. efternavn, navn, patronymic af brugeren; 3.2.2. Brugerens kontaktnummer 3.2.3. e-mail-adresse (e-mail) 3.2.4. Brugerens bopæl (hvis nødvendigt) 3.2.5. billede (om nødvendigt)

3.3. Online-butikken beskytter data, som automatisk overføres, når du besøger sider:

 • IP-adresse;
 • Oplysninger fra cookies;
 • Oplysninger om browseren
 • adgangstid
 • referrer (adresse på den forrige side).

3.3.1. Deaktivering af cookies kan gøre det umuligt at få adgang til dele af det websted, der kræver tilladelse.

3.3.2. Onlinebutikken indsamler statistikker om sine besøgendes IP-adresser. Disse oplysninger bruges til at forhindre, opdage og løse tekniske problemer.

3.4. Andre personlige oplysninger, der ikke er angivet ovenfor (besøg historie, anvendte browsere, operativsystemer osv.) Er underlagt sikker opbevaring og ikke-spredning, medmindre andet er fastsat i afsnit. 5.2. af denne privatlivspolitik.

4. Formål med at indsamle personlige brugeroplysninger

4.1. Brugerens personoplysninger kan bruges af administrationen for at:

4.1.1. Identifikation af brugeren, der er registreret på webstedet Online-Krasota Online Store for yderligere tilladelse.

4.1.2. Giver brugeren adgang til personlige data på webstedet Online-Krasota Online Store.

4.1.3. Etablering af feedback med brugeren, herunder afsendelse af underretninger, henvendelser vedrørende brugen af ​​webstedet Online-Krasota Online Store, behandling af anmodninger og anmodninger fra brugeren.

4.1.4. Bestem brugerens placering for at sikre sikkerhed, undgå svindel.

4.1.5. Bekræftelse af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​personlige data, som brugeren har angivet.

4.1.6. Oprettelse af en konto for at bruge dele af webstedet Online-Krasota Online Store, hvis brugeren har accepteret at oprette en konto.

4.1.7. Brugermeddelelser via e-mail.

4.1.8. Tilbyder brugeren en effektiv teknisk support i tilfælde af problemer i forbindelse med brugen af ​​online-Krasota online-butikssiden.

4.1.9. Med brugerens samtykke til at give brugeren specielle tilbud, nyhedsbreve og andre oplysninger på vegne af Online-Krasota Online Store-webstedet.

5. Metoder og vilkår for behandling af personlige oplysninger

5.1. Behandlingen af ​​personoplysninger af brugeren udføres uden tidsbegrænsning på nogen lovlig måde, herunder i informationssystemerne for personoplysninger ved hjælp af automatiseringsværktøjer eller uden brug af sådanne værktøjer.

5.2. Brugerens personoplysninger kan kun overføres til Den Russiske Føderations autoriserede statsstyrker på grund af og på den måde, der er fastlagt i Den Russiske Føderations lovgivning.

5.3. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af personoplysninger har administrationen ret til ikke at underrette brugeren om tab eller offentliggørelse af personoplysninger.

5.4. Administrationen træffer de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte brugerens personlige oplysninger mod ulovlig eller utilsigtet adgang, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, distribution og andre ulovlige handlinger fra tredjepart.

5.5. Administrationen sammen med brugeren træffer alle nødvendige foranstaltninger for at forhindre tab eller andre negative konsekvenser som følge af tabet eller videregivelsen af ​​brugerens personlige data.

6. Parternes rettigheder og forpligtelser

6.1. Bruger kan:

6.1.1. Lav en gratis beslutning om levering af personoplysninger, der er nødvendige for at bruge webstedet Online-Krasota online-butik, og acceptere deres behandling.

6.1.2. Opdater, suppler den medfølgende information om personlige data i tilfælde af ændring af disse oplysninger.

6.1.3. Brugeren har ret til at modtage fra Administrationens oplysninger om behandling af hans personlige data, hvis en sådan rettighed ikke er begrænset i overensstemmelse med føderale love. Brugeren har ret til at kræve, at administrationen præciserer sine personlige data, deres blokering eller ødelæggelse, hvis personoplysningerne er ufuldstændige, forældede, unøjagtige, ulovligt opnåede eller ikke nødvendige for det angivne formål med behandling, samt at træffe lovgivningsmæssige foranstaltninger for at beskytte deres rettigheder. Det er tilstrækkeligt at give administrationen besked til den angivne e-mail-adresse.

6.2. Administrationen er forpligtet til:

6.2.1. Brug de oplysninger, der er opnået udelukkende til de formål, der er angivet i punkt 4 i denne fortrolighedspolitik.

6.2.2. For at sikre opbevaring af fortrolige oplysninger i hemmelighed, ikke at offentliggøre uden forudgående skriftlig tilladelse fra brugeren, og ikke at sælge, udveksle, offentliggøre eller oplyse på nogen anden mulig måde de overførte personlige data fra brugeren, undtagen p. 5.2. af denne privatlivspolitik.

6.2.3. Tag forholdsregler for at beskytte fortroligheden af ​​brugerens personoplysninger i overensstemmelse med den procedure, der normalt bruges til at beskytte denne slags oplysninger i den eksisterende forretningsomsætning.

6.2.4. Udfør blokering af personoplysninger vedrørende den relevante bruger fra tidspunktet for anmodning eller anmodning fra brugeren eller hans juridiske repræsentant eller autoriseret instans til beskyttelse af rettighederne til personer med personoplysninger i kontrolperioden, i tilfælde af upålidelige personoplysninger eller ulovlige handlinger.

Parternes ansvar

7.1. En administration, der ikke har opfyldt sine forpligtelser, er ansvarlig for tab, som brugeren har lidt i forbindelse med ulovlig brug af personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation, medmindre andet er fastsat i stk. 5.2. og 7.2. af denne privatlivspolitik.

7.2. I tilfælde af tab eller offentliggørelse af fortrolige oplysninger er administrationen ikke ansvarlig, hvis denne fortrolige information: 7.2.1. Blev offentligt område før dets tab eller offentliggørelse. 7.2.2. Den blev modtaget fra en tredjepart, før den blev modtaget af ressourceadministrationen. 7.2.3. Det blev afsløret med brugerens samtykke.

7.3. Brugeren er eneansvarlig for overholdelsen af ​​kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, herunder lovgivningen om reklame, om beskyttelse af ophavsret og beslægtede rettigheder, om beskyttelse af varemærker og servicemærker, men ikke begrænset til ovenstående, herunder fuldt ansvar for indholdet og materialet.

7.4. Brugeren erkender, at ansvaret for enhver information (herunder men ikke begrænset til: datafiler, tekster mv.), Som han har adgang til som en del af Online-Krasota-netbutikken, bæres af den person, der leverede sådanne oplysninger.

7.5. Brugeren er enig i, at de oplysninger, der leveres til ham som en del af webstedet Online-Krasota Online Store, kan være intellektuel ejendomsret, hvilke rettigheder der er beskyttet og tilhører andre brugere, partnere eller annoncører, der sender sådanne oplysninger på webstedet Online-Krasota Online Store. Brugeren har ingen ret til at foretage ændringer, leje, overføre på lånebetingelser, sælge, distribuere eller oprette afledte værker på grundlag af sådant indhold (helt eller delvis), med undtagelse af tilfælde, hvor sådanne handlinger udtrykkeligt blev godkendt skriftligt af ejerne af sådant indhold i overensstemmelse med vilkår i en særskilt aftale.

7.6. I tilfælde af tekstmaterialer (artikler, publikationer, der er i fri offentlig adgang på Online-Krasota Online Shop-webstedet), er deres distribution tilladt, forudsat at der gives et link til online-butikken.

7.7. Administrationen er ikke ansvarlig over for brugeren for ethvert tab eller skader, som brugeren opstår som følge af sletning, fejl eller manglende evne til at bevare indhold og andre kommunikationsdata, der findes på Online-Krasota Online Store-webstedet eller transmitteres via det.

7.8. Administrationen er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader som følge af: brug eller manglende evne til at bruge hjemmesiden eller de enkelte tjenester Uautoriseret adgang til brugerens kommunikation; udsagn eller adfærd fra en tredjepart på webstedet.

7.9. Administrationen er ikke ansvarlig for oplysninger indsendt af brugeren på online-Krasota online-butikens hjemmeside, herunder men ikke begrænset til: information beskyttet af ophavsret, uden ophavsretsindehaverens direkte samtykke.

8. Tvistbilæggelse

8.1. Inden retssagen er anlagt i tvister som følge af forholdet mellem brugeren og administrationen, er det obligatorisk at indsende et krav (et skriftligt forslag eller et tilbud i elektronisk form om frivillig bilæggelse af tvisten).

8.2. Modtageren af ​​kravet inden for 30 kalenderdage fra datoen for modtagelsen af ​​klagen, skriftligt eller elektronisk, giver ansøgeren meddelelse om resultatet af behandlingen af ​​kravet.

8.3. Hvis en aftale ikke nås, henvises tvisten til voldgiftsretten i Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309.

8.4. Den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation gælder for denne privatlivspolitik og forholdet mellem brugeren og administrationen.

9. Yderligere vilkår

9.1. Administrationen har ret til at ændre denne Privacy Policy uden brugerens samtykke.

9.2. En ny privatlivspolitik træder i kraft fra det øjeblik, den er offentliggjort på webstedet Online-Krasota Online Store, medmindre andet er fastsat i den nye udgave af privatlivspolitikken.

9.3. Eventuelle forslag eller spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik skal rapporteres til: [email protected]

9.4. Den nuværende privatlivspolitik findes på https://online-krasota.ru/politika-konfidencialnosti/

Opdateret: 9. august 2018
Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, of. 309, LLC "ONLINE BEAUTY"

Samtykke til behandling af personoplysninger

Jeg hermed i det følgende - "Personoplysninger" i henhold til kravene i forbundslov af 27. juli 2006 nr. 152-ФЗ "Om personlige data" (med ændringer og tilføjelser), fritt, i min egen interesse og i min interesse, giver min LLC "ONLINE" BEAUTY "(herefter benævnt" Online Store ", adresse: Moskva, Volgogradsky Avenue, 47, kontor 309) til behandling af deres personoplysninger, der er angivet under registreringen ved at udfylde en webformular på webstedet for onlinebutikken https: / /online-krasota.ru og dens underdomæner * https://online-krasota.ru (herefter - webstedet), sendt (udfyldt) ved hjælp af IEM-stedet.

Ved personlige oplysninger mener jeg alle oplysninger om mig som Personoplysninger, herunder mit efternavn, fornavn, patronym, adresse, uddannelse, erhverv, kontaktoplysninger (telefon, fax, e-mail, postadresse), fotografier, andre anden information. Ved at behandle personlige data forstår jeg indsamling, systematisering, akkumulering, forbedring, opdatering, ændring, brug, distribution, overførsel, herunder grænseoverskridende, depersonalisering, blokering, destruktion, permanent lagring) og andre handlinger (operationer) med personlige data.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysninger er udelukkende udført med det formål at registrere personoplysninger i onlinebutikdatabasen med efterfølgende afsendelse af e-mail-meddelelser og sms-meddelelser til Personoplysninger, herunder reklameindhold, fra onlineforretningen, dets partnere og / eller underleverandører, informations- og nyhedsbreve, invitationer til internetbutikbegivenheder og andre oplysninger om reklame og nyhedsindhold samt at bekræfte personlige oplysninger ti af emnet for personlige data, når du deltager i en online butikshændelse.

Datoen for udstedelse af samtykke til behandling af personoplysninger i Personoplysninger er datoen for afsendelse af registreringswebformularen fra webstedet for online-butikken.

Behandlingen af ​​personoplysninger i Personoplysningerne kan udføres ved hjælp af automatiseringsudstyr og / eller uden brug af automatiseringsudstyr i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation og onlineforretningens interne bestemmelser.

Online-butikken tager de nødvendige juridiske, organisatoriske og tekniske foranstaltninger eller sikrer deres vedtagelse for at beskytte personlige data mod uautoriseret eller utilsigtet adgang til dem, ødelæggelse, ændring, blokering, kopiering, levering, distribution af personoplysninger samt andre ulovlige handlinger i forhold til personlige data og forpligter sig også til at opretholde fortroligheden af ​​personoplysninger i Personoplysninger. Onlinebutikken har ret til at involvere underleverandører til behandling af personoplysninger i Personoplysninger, og har også ret til at overføre personoplysninger til behandling til dets tilknyttede virksomheder, samtidig med at det sikres, at sådanne underleverandører og tilknyttede personer accepterer de tilsvarende forpligtelser vedrørende fortroligheden af ​​personoplysninger.

Jeg har læst (a) at:

 1. dette samtykke til behandlingen af ​​mine personlige oplysninger, der er angivet under registreringen på webstedet for online-butikken, sendt (fyldt) via hjemmesiden, gælder i tyve (20) år fra datoen for registrering på webstedet for online-butikken
 2. samtykke kan trækkes tilbage af mig på grundlag af en skriftlig erklæring i enhver form
 3. Levering af personoplysninger til tredjepart uden deres samtykke medfører ansvar i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Alt om shugaring

Alle kvinder drømmer om at se charmerende, mens de har en glat, fløjlsagtig hud, så de er interesserede i at lære alt om shugaring. Siden oldtiden er skyggefulde hemmeligheder blevet holdt af persiske skønheder, der vidste, hvordan man effektivt kunne slippe af med uønsket kropshår. Skønheden i østlige kvinder var så kendt og er nu bevaret takket være den fordel, silke og delikat hud, som de opnåede ved hjælp af sukkerepilation.

Lidt historie

Historien om shugaring stammer fra 1900-tallet f.Kr. I disse dage brugte kvinder i stedet for sukker honning. Den første kendte person i historien, som er forbundet med proceduren for hårfjerning ved hjælp af shugaring, er Nefertiti. Hun var en berømt skønhed i Egypten, mange templer prydede sit udseende, de tilbad og kaldte hende perfekt, sandsynligvis også fordi hun ikke havde fejl i form af håret hud på hendes krop. Interessante fakta, afhandlinger og artikler indikerer, at hendes slaver regelmæssigt gennemførte en ceremoni for at fjerne overskydende hår fra kvindens krop. I oldtiden blev det antaget, at en glat krop er en skønhedskonstant, da tilstedeværelsen af ​​rigeligt hår frakke figurativt ligestillede en person til et dyr eller barbarisk oprindelse.

Hårfjerningsmetode ved hjælp af shugaring pasta

Hvis du ikke følger proportionerne og reglerne, når du laver sukkerpasta, bliver resultatet ikke det forventede. Hvis du fordøjer, bliver massen for hård og tykkere, og hvis du underkoger, forbliver den flydende, så det er vigtigt at opnå karameltilstanden og duktiliteten af ​​pastaen, der er baseret på sukker.

Der er nogle retningslinjer, der svarer til spørgsmål om fjernelse af hår. Beskrivelse af tips til at få det perfekte resultat:

 1. Det sted, hvor epilationen skal udføres, skal rengøres med en affedtnings lotion.
 2. Derefter skal du varme op og ælte en god mængde pasta. Når den ønskede konsistens opnås, skal sukkermassen påføres hårvækst.
 3. Det er nødvendigt at fjerne den skarpe bevægelse i retning af vækst af håret. På grund af de omsluttende egenskaber af sukkerpasta, når den påføres huden, er den i stand til at klæbe tæt til korte hår. Og som følge heraf forbliver der ikke ekstra hår på kroppen efter at have fjernet pastaen.

På denne måde kan du behandle enhver del af kroppen, hvor der er et problem med rigelig vegetation, for eksempel ansigt, øvre og nedre lemmer, ryg, balder, underarm og bikinier. Tips til at hjælpe i erhvervelsen af ​​skønhed med shugaring fjernelsesmetoden er som følger:

 1. Ved afslutningen af ​​proceduren anbefales det at anvende en kølegel og et middel til at bremse hårvæksten.
 2. Du bør ikke solbade straks efter hårfjerning med en sukkerpasta, da dette kan fremkalde udseendet af alderspletter.

Teorien om fremstilling og anvendelse af sukkerpasta til shugaring omfatter to typer specialmasse:

 1. Karamelpastaer er bløde og hårde. Blødt skal bruges til at fjerne fnughår, for eksempel over overlæben eller på hænderne. Fødder skal epileres ved hjælp af medium blød pasta.
 2. Hård pasta bruges til at fjerne hår fra de aksillære områder og bikiniområdet, da der er de stærkeste hårsække. Selvfølgelig bør du også tage højde for individuelle karakteristika.

konklusion

Proceduren kan udføres hjemme alene, til gavn for pastaer af forskellig konsistens er nu i salg i overflod.

Fordelen ved shugaring er, at med hver hårfjerningsprocedure udført, bliver pærerne svagere, deres naturlige vækst falder ned.

Selvfølgelig kan det i starten virke, at denne metode er meget smertefuld. Men efter den anden procedure, når huden er blevet vant til fjernelse af shugaring, vil du forstå, hvor godt dette værktøj er. Hvis huden er overfølsom over for sådanne procedurer, kan en anæstetisk creme påføres det område, der skal epileres.

Shugaring pubis: søde depilation af intime steder

Hver pige forsøger at finde den bedste mulighed for sig selv at slippe af med vegetationen på intime steder. Det bør være en enkel, overkommelig og effektiv metode, der udføres uafhængigt. Denne shugaring pubis, en metode, der giver mulighed for lang tid at glemme uønsket vegetation.

Phased kosmetisk session

For at skygge pubic zone, skal du ikke kun sukkerpasta. For at kvalitativt udføre proceduren for fjernelse af skindhår med sukker, er flere trin nødvendige:

 1. forberedelse af hud til depilation
 2. shugaring pasta forberedelse, forberedelse af værktøjer og yderligere materialer til proceduren;
 3. korrekt anvendelse af sukkerpasta og derefter tilbagetrækning.

Efter shugaring har den behandlede hud af pubis særlig pleje. Med forbehold af reglerne for udførelse af shugaring vil skindhuden efter proceduren være strålende og glat. For eksempel, se hvordan den klassiske bikini shugaring udføres på billedet før og efter proceduren.

Forberedelse til hårfjerning på intime steder

For at kvalitativt udføre proceduren for at slippe af med vegetation i det intime område, herunder pubis, skal du korrekt forberede huden. Dette er ikke svært, og her er nogle handlinger, der hjælper med at løse problemet hurtigt:

 1. Vælg en tid til shugaring, og to dage før sessionen, behandle pubisens hud med en mild skrubbe;
 2. således at der i processen med shugaring smerte var minimal, lige før proceduren, damp huden. Du kan tage et bad eller stå under et varmt brusebad;
 3. På dagen, der er udpeget til shugaring, må du ikke anvende cremer til pubis eller behandle med lotioner. Huden af ​​pubis under depilation skal være helt tør.

Se på billederne af en bikini shugaring, hvor du kan vælge den du kan lide. Du kan udføre en dyb bikini, eller forblive på den brasilianske version.

Den sædvanlige shikaring bikini - er fjernelse af vegetation, som er synlig fra under badedragt eller undertøj.

Den brasilianske version af den intime zone depilation er en komplet hårfjerning i bikiniområdet, herunder den indre del af lårene og den interdigitale fold.

Du kan se, hvordan forskellige varianter af pubic shugaring holdes i billedet nedenfor, og vælg den mest attraktive mulighed for depilation.

Udfører proceduren derhjemme

Ikke hver pige er klar til at gå til salonen for intim depilation, fordi det er for sartt emne. I dette tilfælde skal du lære at udføre en kosmetisk shugaring session selv.

Før du forbereder sukkerpastaen, skal du bestemme, hvilken konsistens du har brug for. Pastaen kan have følgende tæthed:

Sød pasta af højeste tæthed anvendes til det intime område. Du kan bruge den gennemsnitlige tæthed af produktet, men kun efter erhvervelse af færdigheder i forarbejdning med sukker.

Inden du starter proceduren, skal du se den pubic shugring video, som viser hele processen trin for trin.

Du kan købe færdiglavet sukkerpasta eller tilberede det selv. Forbereder massen som følger:

 1. Tag granulatssukker (8 spsk.), Friskpresset citronsaft (eller pulveriseret citronsyre) og kogt vand (afkølet), 2 spsk. l;
 2. brug for en tank med en tyk bund, som ikke brænder sukker;
 3. komponenter blandes og koges over lav varme, omrøring. Så snart massen begynder at boble, gør ilden minimal;
 4. Efter kogning af pasta skal den simre på lav varme i yderligere 4 minutter. Det er ikke nødvendigt at blande pastaen efter kogning, ellers komprimerer sammensætningen stærkt;
 5. Fjern beholderen fra ilden, når sammensætningen bliver gylden og duften af ​​karamel.

Tag lidt pasta i en ske og lad dem køle af. Blandingen skal være plastik for at gøre den til en kugle til påføring på et udvalgt hudområde.

procedure

Så er pastaen forberedt, nu skal du rette den på pubis hud og derefter fjerne den med hårene.

Sukkermasse påføres pubis mod vegetationen med langsomme, let indrykkede bevægelser.

Efter at have fjernet den søde masse fra pubis, skal du omhyggeligt undersøge de behandlede steder. Hvis der er hår tilbage et sted, så gentag straks bikini depilation. Fjern hår med pincet.

Kig på billederne, hvordan skal pubis se efter shugaring.

Glem ikke, at den behandlede hud har brug for tid til restaurering og særlig pleje. Behandl bikiniområdet med et desinfektionsmiddel, og påfør derefter en beroligende creme.

Hvis du følger reglerne for udførelse af depilering ved hjælp af shugaringmetoden, vil proceduren i bikiniområdet gå glat og uden uønskede konsekvenser.

Shugaring

Glat smuk hud tiltrækker altid det modsatte køn. Men det er ikke altid let og smertefrit at slippe af med uønskede hår på kroppen. For nylig er en fælles procedure blevet en shugaring. Hvad det er, og hvorfor mange kvinder foretrækker denne metode, overvejer vi i artiklen.

Hvad er det?

Sukker hårfjerning - det andet navn på shugaring. Denne procedure hjælper dig hurtigt og smertefrit at fjerne uønskede hår. Sjælen i proceduren er fjernelse af hår ved hjælp af en klæbrig pasta, der er baseret på sukker. Sådan karamel kan være af forskellig konsistens. Du kan oprette dit eget kosmetiske produkt eller købe det i en butik.

Selvfølgelig er der andre måder at eliminere hadet hår på kroppen, men det er shugaring, der bliver populært med det retfærdige sex. Efter alt vil huden være perfekt og glat i cirka to uger, og selve proceduren kan udføres uafhængigt derhjemme.

Interessant nok er et andet navn til denne procedure persisk epilering. Dette er den måde, som Persiens damer plejede at gøre deres hud altid glat og smuk. Denne metode blev brugt i Egypten. Overvej de vigtigste fordele ved shugaring:

 • En af de første fordele er naturen af ​​dette produkt. Sukkerepilation opretholder roligt selv de mest delikate områder af kroppen. Derudover er produktet hypoallergent, i modsætning til for eksempel en voksprocedure. Det er konserveringsmidler, der er inkluderet i voksmassen, der ofte forårsager allergier.
 • Brugervenlighed. Du vil kun føle komfort og hygge i hele proceduren. Denne type hårfjerning vil være en glimrende mulighed for ejere af følsom dermis. Også proceduren er næsten smertefri. Dette er også en klar fordel for mange kvinder.
 • Takket være shugaring, kan du fjerne lige indgroede hår, der normalt vises, når du bruger en barberkniv.
 • Sukkerpasta hjælper med at tage vare på din dermis, blødgør blødt hår, trænger dybt ind i hårsækkenet. Det skal bemærkes, at med fjernelse af hår er det døde lag af epitelet også fjernet.
 • Den lette procedure. Du kan omhyggeligt og omhyggeligt fjerne hår, selv på de mest fremtrædende steder, som armhulerne eller bikiniområdet.
 • På grund af det faktum, at i løbet af denne procedure fjernes hårene i retning af deres vækst, der er ingen tilfælde af indvækst.
 • Proceduren har næsten ingen kontraindikationer.
 • Besparelser er et andet vigtigt kriterium. Du kan gemme dit familiebudget. Nu behøver du ikke besøge dyre skønhedssaloner. Det vil være muligt selvstændigt at udføre denne procedure derhjemme. Hovedindholdet i produktet omfatter sukker og citron. Disse produkter er ikke så dyre som andre kosmetiske produkter.
 • Med konstant brug vil du se, at hårvæksten er bremset, mens de selv har tyndt. Således vil hver procedure være lettere og lettere.
 • God stemning. Når du har glatte ben, en ideel zone med armhuler og bikini, vil du føle dig sikker i alle situationer, hvilket betyder at alle ting bliver givet meget nemmere og mere afslappet. Fantastisk humør - nøglen til succes for hver person.

Mange damer forvirrer to definitioner, såsom hårfjerning og depilering. Det skal bemærkes, at sidstnævnte udtryk betyder fjernelse af kun den del af håret, der er synligt på overfladen. Når denne hårfollikel fortsætter med at eksistere. Men hårfjerning hjælper med at ødelægge selve roten. Som følge heraf stopper hårvæksten i en temmelig lang periode.

Shugaring bør også udføres afhængigt af hårets vækst. Normalt vil huden være glat i to til fire uger. Fjern kun hår, når længden er mindst 2 mm. For en første bekendtskab med proceduren vil det være tilstrækkeligt at udføre sådanne handlinger en gang hver tredje uge eller en gang om måneden. Over tid vil vegetationen ikke være så mærkbar, og du vil kunne opbygge din tidsplan personligt. Regelmæssig en sådan procedure vil give din derma en fuldstændig rensning.

pasta

Det skal bemærkes, at shugaring pasta er udelukkende sukker. Det er nemt at købe i butikken eller oprette det selv. Ud over selve sukkeret er citronsaft og planteekstrakter normalt indblandet i blandingen. De hjælper med at berolige huden efter proceduren. Du kan også selv lave sukkerblanding.

Hvad skal blandingen være?

Hvad for blandingen skal være, er der flere muligheder. Konsistensen af ​​produktet vil afhænge af mange faktorer: rummets varme, hårets hårdhed, hårfjerningsområdet osv. Derfor er det nødvendigt at omhyggeligt forberede processen og tage højde for alle nuancer.

Hvis du selv forbereder husets sammensætning, skal du vente til sukkeret er helt opløst. Pasta selv skal være gylden-karamel skalaer. Hvis det ikke spredes på fingrene og ikke klæber, så er dette den optimale konsistens.

producenter

Det er værd at bemærke, at hvis du ikke i første omgang er sikker på dine evner, og du ønsker at legemliggøre en shugaring lige hjemme, skal du bruge færdige stoffer. I kosmetikbutikken bliver du tilbudt mange lignende produkter. Mange kvinder foretrækker at vælge kun beviste firmaer. Disse omfatter Gloria, Maris, Vox, Epilogue. Deres høje kvalitet, optimale konsistens og omkostninger blev allerede værdsat af tilfredse brugere af denne procedure.

Hvordan vælger man?

For at sikre, at proceduren var af høj kvalitet, og du opnåede det tilsvarende resultat, skal du vælge den rigtige sukkerpasta. Det kan være meget anderledes konsistens. Selvfølgelig, hvis du støder på en sådan procedure for første gang, vil det være svært at selvstændigt forberede den optimale sammensætning af et sukkerprodukt. Det er bedre at købe det i butikker. I dette tilfælde skal der tages hensyn til flere fakta:

 • Hvis du bruger en bandage teknik, vil du have brug for en mere øm og blødgjort pasta. For manuel arbejde vil være egnet betyder en tættere konsistens.
 • Forskellige områder af kroppen har forskellige temperaturer, varierende med en eller to grader. For et område med en højere temperatur er der også brug for en mere solid pasta.
 • Hvis du har varme hænder, skal du bruge en hårdere mulighed. Den samme indikator kan tilskrives rummet. Jo varmere, sukkersammensætningen skal være tættere.
 • Hvis vegetationen er hård, så skal stoffet være tættere.

Der er flere typer af dette produkt:

 • Ultra blød. Denne indstilling bruges til bandage-teknologi. Kræver særlige færdigheder og praksis med at arbejde med et sådant værktøj. Derfor er det bedre at give et job til en erfaren salonspecialist.
 • Bandage. Pastaen er i halvflydende tilstand. Med det kan du helt fjerne hårene på arme og ben.
 • Blød. Denne mulighed er et godt valg for begyndere. Denne konsistens vil være optimal for ethvert område af kroppen (bikinier undtagen). Takket være dets blødhed er konsistensen jævnt fordelt i hele kroppen.
 • Mellemhårdhed Denne type pasta passer godt til hænder, fødder, underarms, såvel som til det intime område. Du kan købe et sådant stof i den færdige form, men du kan få pastaen ved at kombinere en blød og hård tekstur.
 • Tough. Denne type foretrækker klarhed og præcision af handling. Med denne mulighed skal du fjerne hårde hår. Samtidig bør den bruges af eksperter med varme hænder.

Hvordan laver man mad?

For at forberede et sukkerstof for at fjerne uønskede hår, bør du købe alle de nødvendige ingredienser:

 • Sukker. Det skal tage seks teskefulde.
 • Klart vand To teskefulde vil være tilstrækkelige.
 • Citronsaft Har brug for at klemme to teskefulde.
 • Special metal container.
 • Træ spatel.

Det er nødvendigt at kombinere alle elementer i den forberedte emballage. Nu sæt værktøjet på komfuret. Branden skal være svag. Blandingen skal omrøres regelmæssigt, indtil du føler den behagelige lugt af karamel. Så skal du tilføje citronsaft og straks fjerne stoffet fra ilden. Dæk beholderen med et låg, og lad hele massen svede der i ti minutter. Så er det nødvendigt at lade massen afkøles i ca. tre timer.

Det er værd at bemærke, at antallet af hver komponent kan være anderledes. Alt afhænger af dine ønsker. Dette kommer med praksis og erfaring.

Der er en anden opskrift med sukker og citronsyre. Det er værd at tage ti spiseskefulde sukker, 1,5 teskefulde citronsyre, to spiseskefulde vand. Alle komponenter skal også blandes grundigt i en metalbeholder. Sæt også blandingen på en lille ild og bring den fulde opløsning af sukker. Så sød sirup er placeret på et køligt sted, så dens temperatur vil være omkring 40-50 grader. Nu er massen klar til brug.

Hvad er shugaring af det dybe bikiniområde? Billeder og anbefalinger

Intim depilation skal udføres meget omhyggeligt og forsigtigt. Depilatory cremer forårsager ofte hudirritation på grund af komponenternes kemiske sammensætning, og hår vokser hurtigt. En barbermaskine er heller ikke en god måde, fordi den fjerner det øverste lag af epidermis og kan skade følsom hud. Den mest effektive metode til hårfjerning er shugaring af den dybe bikini zone.

Hvordan en shikaring bikini er færdig, hvor længe effekten varer og hvor det er bedre at gøre proceduren, vil vi fortælle videre.

Hvad er shugaring dyb bikini zone

Deep bikini shugaring er en blid metode til depilering af intime områder, så du kan stoppe hårvækst i 20 dage. Fremgangsmåden er baseret på en sukkerblanding, som kan fremstilles selv eller købes i en specialiseret butik.

Pasta er kun lavet af naturlige ingredienser (sukker, vand og citronsaft), så det forsigtigt påvirker huden og giver den ekstraordinære glathed og silke. Dette er den mest langsigtede metode til depilation, så det med regelmæssig brug af hårene har tendens til at tynde og synes mindre.

Shugaring dybt bikini område: fordele

Alle kvinder overvåger nøje deres udseende og betaler ikke mindre opmærksomhed på hygiejne, nemlig shugaring.

Sukkerblandingen er trods alt et allergivenligt produkt, derfor er det sikkert og hygiejnisk at bruge det i intime områder.

Talrige anmeldelser, løbende opdaterede fotos før og efter proceduren, tyder på, at populariteten af ​​denne type afpudsel vokser hurtigt hver dag. Hvad er fordelene ved denne metode?

 • Dyb bikini shugaring udføres uden meget opvarmning af sukkerblandingen. Dette er et vigtigt punkt, fordi følsom hud let kan brændes, hvilket skaber yderligere vanskeligheder;
 • Sammensætningen indeholder kun naturlige ingredienser, så blandingen vil ikke irritere huden efter proceduren;
 • Efter shugaring huden bliver glat, fløjlsagtig og øm. Et særligt plus af proceduren er et øjeblikkeligt godt resultat;
 • Shugaring er en skrælning til huden. Under sessionen fjernes det døde hudlag. Og det giver igen huden mulighed for at trække vejret og holde friskheden længere;
 • Manglende indgroede hår. Til dette aspekt og kærlighed shugaring zone dyb bikini;
 • Varigheden af ​​effekten. De første tre procedurer skal gøres oftere end 20 dage, men efterfølgende sessioner bliver mindre og mindre.

Intim depilation bør ikke forårsage ubehag og have bivirkninger. Fordi det ikke kun er en kosmetisk procedure, men også hygiejnisk, skal den derfor behandles med alt ansvar.

Funktioner af shugaring

Proceduren kan udføres hjemme, men for første gang er det bedre at kontakte en specialist, der vil fortælle dig om alle indviklingen i processen. Klienten kan mærke, hvordan mesteren gør denne eller den bevægelse, og gentag præcis derhjemme.

Men det skal straks siges, at denne form for shugaring er vanskeligere at udføre alene end at afgrænse andre områder af kroppen.

Nogle funktioner i shugaring:

 • Resultatet af depilationen vil afhænge af, hvor godt posen er valgt;
 • I den intime zone bør du ikke depilere det samme område mere end tre gange;
 • Efter sessionen er det bedre ikke at deltage i et solarium, bad, saunaer, fitnesscentre i et par dage. I denne periode bliver epidermis åben for indtræden af ​​patogene bakterier;
 • Under ingen omstændigheder kan blandingen overdrive på huden. Ellers kan skade ikke undgås. Redden kan forekomme, huden begynder at skrælle.

Disse anbefalinger er relevante, både efter salon depilation, og efter dens implementering derhjemme. På trods af at shugaring er så populær og vandt mange kvinders tillid, har den en række kontraindikationer.

Når du ikke kan gøre shugaring

Trods det faktum, at dette er den sikreste og mest omsorgsfulde metode til depilation, kan det have en negativ indvirkning på kroppen.

Vores læsere anbefaler!

 • Folk, der lider af diabetes. På grund af komponenterne i blandingen er denne metode kontraindiceret til kvinder, så det er værd at finde alternative metoder til bekæmpelse af uønskede hår.
 • Depilation bør ikke udføres med en sygdom som f.eks. Thrush (candida group fungus). Selvfølgelig vil en kvinde, der har sådan et problem, ikke gå til en skønhedssalon til depilation, men dem, der ønsker at have glat hud, gør det hjemme. Dette er grundlæggende forkert, da pastaens søde konsistens er en god yngleplads for bakterier. For det første skal du helbrede sygdommen, og derefter udføre proceduren;
 • Hvis en person er allergisk over for eventuelle komponenter i pastaen, så skal shugaring glemme for evigt;
 • Og selvfølgelig kan depilation ikke gøres, hvis der er nogen skade på huden (irritation, sår, udskæringer, acne).

Dyb bikini zone shugaring: depilation metoder

I dag har mode til glat og følsom hud i bikiniområdet ført til, at kvinder begyndte at fjerne hår ikke kun på pubis, men i perineum og baldefoldene, hvor huden er meget følsom. I dag præsenterer mestere tre typer af shilaring depilation i det intime område:

 • Klassisk bikini. Gennem denne metode fjernes håret i de områder, hvor de kan kigge ud under tøjet;
 • Samlet bikini. Vejen taler for sig selv. I dette tilfælde fjernes håret fra overalt: bikini område, perineum, gluteal fold, indre lår og skinker;
 • Dyb bikini. Der tages hensyn til området af trekanten (pubis) og lårets indre overflade.

Den tredje metode er den mest populære blandt kunderne.

Sådan forbereder du dig på at shugare intim zone

Mange kvinder er interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt det er smertefuldt at lave en dyb bikini shugaring. Der er en række anbefalinger, selv regler, som en kvinde skal følge før en session.

 • Et par dage før sessionen skal huden rengøres med peeling;
 • Før du starter proceduren (på denne dag), bør du ikke fugtige huden med cremer. Det skal være tørt;
 • Hårets længde skal være mindst 5 mm, ellers vil pastaen ikke være i stand til at dække hårene kvalitativt;
 • Ideelt set skal du grundigt dampe huden før sessionen, så hårene ikke fjernes så smertefuldt;
 • Hvis dette er den første procedure i en kvindes liv, kan du drikke smertestillende midler (analgin, ketaner osv.), Før du starter dette emne for særligt følsomme unge damer.

Hvis du gør proceduren derhjemme, så prøv at knead huden så meget som muligt, før håret begynder at adskille fra epidermis. Således vil shugaring ikke blive så smertefuldt tolereret.

Hvor bedre at gøre shugaring zone dyb bikini: Salon mod huset

Hvordan en ægte depilation er gjort, hver kvinde bør vide. Eksperter insisterer konstant på, at hårfjerningsprocessen i det intime område skal udføres af mesteren. Depilation af arme, ben, ansigt kan gøres hjemme, men ikke i bikiniområdet, især den dybe.

Sådan en radikal holdning til shugaring-specialister har udviklet sig af en grund.

For det første er hårets intime område mere stift, og for det andet vokser hårene chaotisk, derfor er der flere arbejdszoner med blandingen. Tværtimod bør konsistensen anvendes mod hårets vækst og blive revet ud i løbet af væksten.

For det andet kan kvinder undertiden ikke selvstændigt definere denne eller den pågældende zone, hvilket forårsager skade på sig selv og deres hud.

For det tredje er det ret svært at gennemføre en sådan session, da det ikke altid er muligt at nøjagtigt beregne placeringen af ​​pastaen.

Det er også værd at ødelægge myten, at efter at have set videoklip om shugaring, vil en kvinde gøre alt rigtigt.

Til at begynde med skal hun definere sine egne hårvækstområder og udføre proceduren under hensyntagen til alle de fysiologiske finesser. For ikke at få de ovennævnte komplikationer ville det være bedre, hvis kvinden vendte sig til mesteren. Efter at hun har mastret til udførelsen, kan du anvende denne procedure derhjemme.

Sådan gør du proceduren hjemme

 • Kog dig selv eller køb færdigretter sukker blanding. Læs mere om, hvordan man laver pasta i hjemmet. Pastaen skal være godt rynket i hænderne;
 • Tag en behagelig position. Du kan sidde på en stol, ben fra hinanden, stå, lægge et ben på en stol og ligge ned og tage "frøen" positionen;
 • Den ene hånd skal holde karamelkuglen på huden og fordele den mod hårvækst. Hvis huden er våd nok (efter hudtype), skal du straks sprøjte området med mel eller pulver inden blandingen påføres.
 • Det er vigtigt at trække huden væk med den anden hånd, når pastaen skales af. Således fjernes flere hår ad gangen;
 • Efter 30-40 sekunder trækkes blandingen kraftigt ud i løbet af hårvæksten. Du bør ikke vente længe, ​​da pastaen på kroppen, tværtimod, begynder at varme op og bliver flydende;
 • Prøv at arbejde med et lille område af hud et sted 2 * 4 cm;
 • Hvis ikke, bliver alle hårene straks trukket ud - gentag manipulationen igen, men ikke mere end tre gange;
 • Sukker kan vaskes af med varmt vand.

Hudpleje efter shugaring

Effekten varede i lang tid, og der var ingen bivirkninger fra proceduren, se din hud:

 • Efter en session i 2-3 dage, skal du ikke gå til saunaer, badeværelser, solariums;
 • På den første dag skal et varmt bad erstattes med et varmt brusebad;
 • Først efter fem dage kan du bruge skrubbe;
 • Behov for at bære linned af naturlige stoffer, for ikke at forårsage irritation og gnidning af huden.

konklusion

Proceduren for shugaring bikini område hjemme og i kabinen er forskellig i alle henseender.

For det første vil de gøre det mere professionelt i salonen, men på den anden side er en sådan session ikke billig. For det andet er det meget vanskeligt at forberede blandingen derhjemme, men du kan købe den i butikken. For det tredje kan højkvalitets depilering kun opnås 4-5 gange, men du kan spare meget på skibsføreren.

Under alle omstændigheder vil hver kvinde bestemme sig selv, hvor hun skal shugge ind i det intime område. Det vigtigste er, at proceduren ikke gør ondt, men tværtimod hjælper med at finde en glat, fløjlsagtig hud.

15 bedste epilatorer til kvinder

De mest populære aftershave lotions til mænd