Anmeldelser shugaring derhjemme

Forlad din feedback og læs den udstationerede:

Relaterede oplysninger

Jeg gjorde huset shugaring mig selv. Før det læste jeg selvfølgelig mange artikler om madlavning af pasta, så en video om hvordan man gjorde det. Alle tilberedt efter opskriften købte et særligt pulver. Tvangt til at indrømme, mislykkedes. Måske er pastaen ikke ordentligt kogt, måske er denne type depilation simpelthen ikke min.
For det første smerten, og for det andet den mest ikke så bekvem at depilere hænder og armhuler. Der er også plusser - de piger, der kan gøre shugaring på egen hånd, vil ikke spilde tid på salonen. Materialer til pasta ret billige, så "hjem salon" er billigere.
Shugaring er en god ting, mindre smertefuld end en anden form for depilation, men ikke min. Hvis jeg nogensinde gør mig klar til at gøre denne procedure igen, vil jeg nok gå til salonen.

I meget lang tid var jeg bange for at opleve virkningen af ​​en shugaring, selv om mine venner ikke kan leve uden det. For nylig fandt jeg ved en fejl på internettet en opskrift på, hvordan man laver sukkerpasta hjemme. Det viste sig, at proceduren kræver meget tid og tålmodighed, men jeg var virkelig forbløffet over resultatet. Lang kunne ikke tro på, at huden kan forblive helt glat så længe efter sukkerepilation. Et par uger af ro og tillid. Sandsynligvis er der ikke længere nogen vej tilbage til barbermaskiner.

Ofte gør jeg sukkerepilation selv hjemme. Når sirupen er ordentligt kogt, er det en fornøjelse at arbejde. For det første lidt smerte på nogle steder (især over hælen), men så er sensationerne dårlige og roligt færdige med proceduren. Jeg kom sammen med hårfjerning før brylluppet og så hele tiden, at jeg var på ferie under bryllupsrejse, jeg ikke tænkte på barbermaden. Desuden er resultatet langvarigt (mindst adskillige uger), så er ingredienserne til sirup tilgængelig for alle (det vigtigste er at lave mad korrekt, så du ikke skal gentage det). Som et plus ønsker jeg at bemærke, at det er mere bekvemt at gøre shugaring hjemme, fordi du kan gøre dig selv til enhver tid og ikke blive knyttet til salonposten. Hovedhånden at fylde og alt vil vise sig endnu hurtigere og bedre.

Jeg forsøgte cremen og voks. Jeg læste om shugaring derhjemme. Løst længe. Pasta til proceduren kogte sig selv, med tilsætning af citronsaft. Jeg gjorde alt ifølge opskriften, som skrevet. Fremgangsmåden er ikke behagelig, det var meget smertefuldt. Nå, det gjorde kun benene. Jeg har ikke haft nogen forskel, når jeg har skåret fra voksning. Er det så smukt. Men et spørgsmål om smag.

Tidligere kunne jeg ikke klare problemet med hårvækst på min krop, så jeg kunne glemme det længere. En gang på stedet købte jeg en kuponrabat til shugaring-proceduren, proceduren var som effekten varede længe, ​​men i kabinen uden rabat viser det sig at være dyrt. Efter at have rystet på internettet fandt jeg en vidunderlig pastaopskrift for sukkeraflejring, selvom det kun kom fjerde gang.

Ingredienserne er imponerende simpelt vand, sukker og citronsyre. Effekten er en fremragende hoved ting at rive meget kraftigt, smerten er selvfølgelig til stede, men det går hurtigt, hårene fjernes alt, men det er nødvendigt, at de er lidt overgroede. Flere gange voksede hårene, klare problemet, lavede en skrubbe et par dage efter proceduren. Hudirritationer har aldrig været.

Efter at have analyseret internetoplevelsen af ​​uafhængig shugaring besluttede vi at prøve Napara med en ven. Vi købte færdiglavet pasta som backup option, som oprindeligt planlægger at fuldføre hele processen alene. Bevæbnet med de nødvendige, forsøgte to opskrifter til fremstilling af pasta til depilering af sukker, begge virkede ikke som det skulle, gik til køb. Med det fjernede vi også hår fra benene. Resultatet er fremragende, ikke smertefrit, men varigt - ingen irritation, hvilket er vigtigt! Ugens effekt virkede rigtigt. Brug nu hele kroppen.

Af fordelene ved shugaring kan identificeres:
1. Hud i lang tid (2-3 uger) forbliver glat.
2. Pris. På pastaen tages der et minimum af midler.
3. Uafhængigt gør proceduren hjemme hos ethvert passende tidspunkt.
4. Naturlige ingredienser.
5. Anti allergen.

Men der er et par ikke meget hyggelige øjeblikke:
1. Smerter En skarp bevægelse for at slippe af med håret.
2. Pasta må ikke arbejde med det samme. Du skal eksperimentere med opskrifter.
3. Det er nødvendigt at dyrke den mindste længde af håret.

Men efter at veje alle fordele og ulemper, glædes den skyggende virkning.

Første gang jeg skyggede i kabinen, kunne jeg virkelig lide effekten - benene er glatte og fløjlsomme, jeg glemte barbermaden i to uger. Så besluttede hun at lave en sukkerfjerning hjemme, men det fungerede ikke første gang. Først kunne hun ikke koge den nødvendige pasta, det viste sig at være enten for flydende eller for tykt. Det viste sig kun fra fjerde gang, men da processen selv begyndte, viste det sig, at der er nogle nuancer i den. Der var meget hår på mine fødder. Jeg var nødt til at tinker. Nu har jeg det rigtigt i denne forretning, jeg gør det en gang om måneden til mig selv, meget praktisk og rentabel.

Shugaring hjemme anmeldelser

Shugaring derhjemme

Han trækker hår ud som pincet. meget komfortabel. Og tiden for hårvækst er den samme som efter shugaring. Jeg plejede at løbe rundt om salonerne hele tiden, nu sukker, voks lavede epilering, jeg kastede op så mange penge hver måned. Jeg har for nylig lyttet til min søsters råd, købt mig selv denne lille ting. nu er jeg ikke glad)))

hjemme lykkedes det mig ikke at shugaring :) så jeg kan godt lide at gå til en pige meget, og i Su-Roi salonen gør pigen det fint, jeg får epilatoren til ham sådan, mit hår vokser stærkt :( forekommer nogle gange som en tavle :)

Shugaring hjemme - anmeldelser om hårfjerning

Jeg har længe ønsket at prøve shugaring. Anmeldelser, der findes på internettet, kun brændt interesse. Jeg stoppede kun min egen dovenskab og uvilje til at rodne med forberedelsen af ​​sukkerpasta. Selvfølgelig var det muligt at købe en sammensætning til shugaring i enhver online butik, men prisen for den "bide". Enig, det forekommer mærkeligt at købe en 500 gram krukke smeltet sukker til 400-800 rubler, når der ikke bliver brugt mere end 50 rubler til madlavning derhjemme.

Madlavning pasta

Endelig spændte hun sig selv, besluttede hun at lave mad pastaen selv. Ifølge den fundne shugaringopskrift beregner jeg proportionerne for at lave en mindre mængde pr. Prøve. Blandet i en dyb emaljekop 250 g sukker, 2 el. vand og 1,5 spsk. l. frisk citronsaft. Tændt ovnen med fuld kapacitet og forhindret. Så lidt dækket med et låg, så sukkermassen begyndte at smelte. Så igen forhindret. Da karamel begyndte at vende fra brun til lys beige, fjernede hun en kop fra komfuret og straks hældte blandingen i en varmebestandig beholder. Som et resultat tog forberedelsen af ​​hjemmelavet pasta ca. 5 minutter.

Dette er, hvad shugaring pasta ligner midt i madlavning. Når boblerne går, og farven lyser, skal den fjernes fra ovnen.

Glatte ben

En halv time senere blev pastaen afkølet, og den kunne bruges. Jeg startede mine fødder, rev et lille stykke velcro og knæbte det i mine hænder. Derefter glatte hun huden mod hårvæksten og rev den i retning af deres vækst. Smerten var, men ikke så stærk som for eksempel fra epilatoren. På et tidspunkt blev hårene ikke fjernet, jeg måtte gentage det igen. Et stykke pasta med en omtrentlig diameter på 3 cm var nok til at behandle den tredje del af benet. Herved sluttede mit første forsøg med shugaring, fordi jeg bare blev træt af det.

Anden gang besluttede jeg at prøve den varme hårfjerningsteknik, som også blev beskrevet i nogle anmeldelser. For at opvarme pastaen hældte hun kogende vand i puljen og sætte beholderen med den der. Hvis du også opvarmer sukkerstaven, skal du sørge for at vandstanden falder sammen med niveauet af pastaen i beholderen, hvilket er vigtigt.

Da massen varmer, trak hun den med en spatel og spredte den på huden. Umiddelbart påførte hun sig en tidligere forberedt kludstrimmel (bomuld), glatede den mod hårets vækst og slog det stærkt af. Resultatet tilfreds mig mere end første gang, fordi næsten alle hårene var væk.

Bikini?

Da epilering af benene var færdig, skiftede jeg til bikini og armhuler området. Her var smerten meget stærk. Efter at have lidt lidt med dem besluttede jeg at intet resultat var værd at så store offer. For dem, der stadig beslutter at fjerne hår på følsomme steder, anbefaler jeg en artikel med tips om hvordan man shugaring i et bikini område og om muligt for at undgå smerte.

Er jeg tilfreds med resultatet?

Ja. De hår, der blev fjernet under proceduren, vokste ikke rigtig i omkring en måned. Og de, der skulle fjernes med en barbermaskine bagefter, syntes på den anden dag. Efter min mening kan du med tilstrækkelig vedholdenhed fylde din hånd i en shugaring, og så vil alt passere hurtigere og ikke så smertefuldt. Under alle omstændigheder er det altid bedre at prøve det mest end at forblive i det ukendte.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

 • bikini område, herunder dyb bikini
 • kalv og lår
 • aksillære områder
 • underlivet
 • hænder
 • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

 • manuel (manuel)
 • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Shugaring, anmeldelser af sukkerepilation hjemme

Alle kvinder ved et sådant problem som at fjerne overskydende hår fra kroppen. Dette kan opnås på forskellige måder, hvoraf den ene er sukkerfjerning - shugaring.

Denne procedure kan udføres af en professionel, og du kan selv gøre det - hjemme. I sidstnævnte tilfælde er der brug for en vis færdighed og dygtighed, som vil komme med erfaring.

Forsøg lidt, du kan opnå ikke blot glat hud, men også smertefrihed under proceduren. Sukkerpasta kan også købes på skønhedssalonen eller gøre det selv.

Fordelene ved shugaring før voksning kan ikke overbelastes.

Shugaring pasta er et naturprodukt. Det består trods alt af sukker, citronsaft og vand.

Den indeholder ikke kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Pastaen fjernes let fra huden med varmt vand.

Da der ikke er hudskader under epilation, og hårene efter det ikke vokser ind i det, kan det anbefales til dem, der lider af åreknuder.

Sammen med epileringsprocessen forekommer skumplastning af døde hudpartikler på samme tid, dvs. sukkerpasta er en skrubbe.

Og endelig er det vigtigste, at huden forbliver blød og glat i lang tid. Samtidig er de voksende hår lyse og usynlige.

Sammen med fordelene har shugaring en række kontraindikationer. Det anbefales ikke til kvinder med diabetes og gravid. Hvis der er nogen skade på huden, som et sår eller ridse, er det også umuligt at udføre proceduren.

For resten er sukkerhårfjerning et glimrende middel til at fjerne uønsket kropshår, og dets fordele i forhold til andre former for hårfjerning kan listes uendeligt.

Shugaring derhjemme, anmeldelser

Her er nogle anmeldelser af kvinder, der har forsøgt sukkerepilation. Nogen mener, at denne metode ikke er smertefuld, effektiv og økonomisk, og nogen er utilfredse. Generelt, hvor mange mennesker, så mange meninger. Passende eller ej, denne vej er op til dig.

Natalia, 45, husmor.

Nyligt opdaget en meget effektiv metode til bekæmpelse af vegetation på kroppen - sukker hårfjerning. Men lad os i orden.

Jeg er frygtelig bange for smerte. Snarere kan jeg ikke stå overhovedet i nogen form. Vedvarende voks fjernelse af hår - strimler eller opvarmet voks. Ja, effekten var fremragende, men de smertefulde fornemmelser... Og siden jeg er en husmor spiller omkostningerne ved proceduren en vigtig rolle for mig. Derfor brugte jeg nogle gange en almindelig barbermaskine.

Første gang jeg forsøgte proceduren for sukkerfjerning i salonen. I starten kan det virke som om der ikke er nogen særlig forskel på voksepilation, men det er det ikke. Føreren forklarede straks, på grund af hvilken denne procedure er næsten smertefri. For det første skyldes dette, at shugaringpastaen ikke holder fast i huden, men til hårene. For det andet udføres epileringsprocessen i retning af hårvækst og ikke omvendt som ved voksning.

Generelt var jeg tilfreds med resultatet. Da jeg kom hjem, og efter at have vandret rundt på internettet, fandt jeg en masse anbefalinger og tips om, hvordan man gør sukkerepilation hjemme. For at være ærlig, blev sukkerpastaen ikke med det samme, men kun fra tredje gang. Men efter at have eksperimenteret, opnåede jeg en fremragende sammensætning.

Da der er forskellige pasta madlavning opskrifter på nettet, forsøgte jeg og fandt den eneste sande, fra mit synspunkt.

Den mest succesrige kombination af komponenter - 1 kop sukker, 1 spiseskefuld citronsaft og samme mængde vand. Præparatet til fremstilling af sammensætningen er det samme overalt, men jeg anbefaler at vente på, at den køler ned i ca. 2 timer. Nogle mennesker tror, ​​at blandingen bedst anvendes når man ruller bolden, men det, jeg mest kan lide med en spatel, er at sprede det på huden og lim en strimmel økologisk bomuld på toppen. Efter at have ventet 1 til 2 minutter skal du stærkt rive strimlen i retning af hårvækst.

Omkostningerne ved en sådan procedure derhjemme vil ikke være mere end 20 rubler, og effekten vil overstige alle forventninger!

Irina, 48 år gammel, leder.

Da der ikke altid er nok ledig tid til at besøge kosmetologen, tilpasser jeg mig selv til selv at udføre hårfjerningen. Ved hjælp af råd fra veninder og anmeldelser om shugaring hjemme på internettet forsøgte jeg og var meget tilfreds.

Umiddelbart for mig selv børstet udførelsen af ​​hårfjerning bolde. Det forekom mig, at det ville være meget svært at klare disse. Og proceduren ved hjælp af kludstrimler forbedrede jeg lidt, og jeg vil dele det. Samtidig laver jeg mange små strimler og klæber dem på sukkersammensætningen, der påføres huden, i et tavlermønster. Det er vigtigt, at strimlerne ikke kommer i kontakt med hinanden. Efter at have ventet i mere end 2 minutter, rive jeg hurtigt af strimlerne i retning af hårvækst. Det viser sig at spare tid, penge og et godt resultat!

Shugaring derhjemme er let og hurtigt, så jeg anbefaler det til alle kvinder, der ønsker at have glatte ben og andre dele af kroppen.

Tilbagemelding om shugaring fra Evgenia, 32, psykolog.

Problemet med overskydende vegetation på kroppen er kendt for mig ikke af hearsay. Hvilke metoder jeg ikke har prøvet, førte de alle til et kortsigtet resultat. Og selv om jeg ikke kan sige, at jeg var utilfreds med resultatet, var det smertefuldt, dyrt og tog meget tid. For nylig rådede en ven til at prøve sukkerfjerning, hvilket er nemt at gøre alene, uden hjælp fra eksperter. Jeg kunne virkelig godt lide det. Tilfredsstiller i princippet alt.

Den eneste ulempe - behovet for at vokse hår før proceduren.

Denne metode er især god til fjernelse af hår i bikiniområdet. Da dette sted er ret følsomt, var alle andre metoder meget smertefulde og forårsagede mig en masse lidelser. Det er en helt anden ting - shugaring. Selvfølgelig kan jeg ikke sige, at det er helt smertefrit, men helt tolerabelt.

Før proceduren smører jeg dette sted med en bedøvelse - spray eller fløde. For en større reduktion af smerte kan talk anvendes på det behandlede område. Jeg kunne godt lide at bruge bolden, som ruller ud af sukkerpasta og behandler små områder. Jeg blev af med hår i næsten en måned.

Måske vil det være nyttigt for nogen, men selve proceduren er ikke nok. Huden skal konstant pleje. Hver uge skal det behandles med en skrubbe. Det antages, at dette vil modstå dannelsen af ​​indgroede hår, og deres yderligere genvækst vil være ensartet.

Sophia, 33, advokat.

Da jeg forsøger at holde trit med tiderne, besluttede jeg at prøve det nye værktøj - shugaring. Faktisk er dette den sædvanlige epilering, kun gennem sukker. Og selv om mange mener, at en sådan procedure er let at udføre alene, første gang jeg besluttede at udføre det med en specialist.

I starten voksede jeg hår som op til 6 mm som anbefalet. Håndteret "bikini zone". Føreren brugte ikke hjemmelavet, men professionel pasta, der lavede små bolde til behandling af små områder af huden. Hvis nogle hår ikke fjernes efter behandlingen, fjernes de med pincet, hvilket er temmelig ubehageligt.

Resultatet imponerede mig - huden blev helt glat! Men konsekvenserne af proceduren var beklageligt. Den næste dag var der en forfærdelig irritation. Og det er trods det faktum, at jeg har udført alle lægenes forskrifter. Det hele gik kun om to uger. Måske var det en hudreaktion, og muligvis en infektion. Det er dog værd at bemærke, at der ikke var indgroede hår.

Zhanna, 45 år gammel, ejendomsmægler.

Gennem hele mit voksne liv brugte jeg en barbermaskine til at fjerne vegetationen på min krop. Måske er det derfor, jeg er ikke vant til den smerte, som kvinder oplever, når man fjerner hårfjerning på forskellige måder.

Men for nylig kom jeg på tværs af en artikel om en smuk, effektiv og smertefri (som forfatterne placerede denne metode) metode - sukker depilation.

I overensstemmelse med anbefalingerne voksede jeg hår på mine ben og begyndte at forberede mig på proceduren - jeg lavede en sukkersammensætning og stofstrimler i overensstemmelse med opskriften. Måske gjorde jeg den forkerte blanding, men for første gang var der slet ikke nogen effekt. Efter at have lavet sukkerpasta igen lykkedes det mig at slippe af med flere hår.

Alt, jeg vil ikke bruge denne metode længere. Stadig, en gennemprøvet metode med en barbermaskine er sikrere! Og jeg vil gerne prøve stoffet Rivanol til fjernelse af hår. Der og behøver ikke at gøre noget, skal du bare tørre problemområderne med en løsning, og håret forsvinder om en uge.

Shugaring (persisk hårfjerning) derhjemme

tilbagekaldelse

Sukkerepilation kan være af 2 typer:

- Sukker voksning (varm semi-væske voks påføres med en spatel / spatel / børste på huden, derefter påføres en kludbindende på huden og med en skarp bevægelse af hånden kommer væk fra hårvæksten. Generelt er alt ligesom almindelig voksning).

- Sugaring (med sukkerboldkaramel)

Og så mere detaljeret om Sugaring.

. Den kaldes også "Persisk epilering", den udføres ved hjælp af sukkerkegler (kugle), der limes mod huden mod hårvækstretningen, glattes og glattes til den og fjernes derefter med en skarp bevægelse af hånden i retning af hårvækst, dvs. næsten som voksende hårfjerning, bare det modsatte er sandt =)

Hvad er fordelene ved denne metode:

1) ikke gider med striber. Du må indrømme, at det ikke er praktisk overalt på kroppen for at klæbe dem til sig selv, endsige lægge en voks eller flydende sukkerblanding med en spatel på forhånd;

2) Der er ingen risiko for at dryppe varm blanding på gulvet, på dine fødder og samtidig på dit tøj... Generelt synes denne metode mig mest nøjagtige og hygiejniske: Du kan endda sidde i stolen foran fjernsynet og roligt gøre alle disse manipulationer;

3) det antages, at sukker og honning (undertiden sådan blødning er lavet af en blanding af sukker og honning), trænger ind i selve porene, tager håret dybere end med andre metoder til hårfjerning, derfor er det langt mindre sandsynligt i fremtiden at få problemet med indgroede hår;

4) Sammenlignet med voksepilation er tinnuka mindre limet til huden, men hovedsageligt direkte til hårene. Derfor anses Shugaring for at være den mindst smertefulde metode og er også egnet til personer med følsom hud såvel som personer, der har problemer med skibe og blodårer.

5) Dette er den mest økonomiske type hårfjerning. omkostningerne ved proceduren = kostprisen ved sukker! :)

6) i løbet af denne epilation afskalles det øverste døde hudlag samtidigt, så huden efter proceduren er utrolig blød og glat til berøring. og igen mindre sandsynligt, at hårene senere vil vokse ind;

7) til hårfjerning behøver ikke tørklæder, filler og en spatel;

8) glat hud varer længere end med andre former for hårfjerning;

9) ingen kemi og konserveringsmidler. hvis du bliver sulten, kan du endda klemme et stykke og spise ^)

Sukkerkaramelopskrift: Tag 1 kg sukker, sæt i en lille gryde eller gryderet, tilsæt 15 spiseskefulde væske (7 af dem er skefuld citronsaft og 8 spsk vand), varm sukkeret i mindst varmen med låget lukket. Først vil det smelte, så begynder det at boble, så begynder det at blive brun, på dette tidspunkt er det nødvendigt at dække låget, så overskydende fugt vil fordampe, mens man fortsætter med at røre.

Når det ser ud som brun karamel i udseende, er blandingen klar, og den skal straks hældes i en bekvem plastikbeholder med låg, så den kan lukkes og opbevares senere. Hæld blandingen i beholderen, du skal afkøle alt dette, men ikke til slutningen, så sukkeret ikke forvrides! Tag en lille bold på størrelse med et vagtelæg, rul det i dine hænder og knead med fingrene, indtil det bliver en blød toffee af lys vaniljefarve;)

Hvis sukkeret stikker for tæt på hænderne, betyder det at det ikke er blevet afkølet nok, og vi skal vente. Hvis du ikke opvarmer på nogen måde som et egetræ, så skal du slippe en (!) Dråbe varmt vand på det. Hvis det er klart, at blandingen klart viste sig at være mislykket og for hårdt, at den ikke opvarmes selv med en dråbe vand og hurtigt vender sig til sten, så kan du sætte beholderen med hele blandingen i dampbad og tilsæt 1 spsk vand til den, varme den så hun smeltede igen, blandes med vand og køler igen :)

Vi ruller bolden mod hårvæksten og rive den ud langs vækstlinjen! :) Vi trækker strengt parallelt med huden med en skarp bevægelse - jo skarpere er det, jo bedre bliver håret fjernet og jo mindre smertefuldt!. Samtidig med den anden hånd skal du stramme huden, så den er mere bekvem og ikke så smertefuld;)

Hårets længde skal være ca. 4-5 mm, hvis den er længere, så vil det være smertefuldt og ikke behageligt. Hvis det er meget kort, må det ikke fanges.

Denne mængde sukker varer mig i flere måneder, og når jeg skal gøre epilering igen, opvarmer jeg lidt beholderen i et vandbad med minimal varme, men ikke for meget, så jeg ikke behøver at afkøle det i lang tid så :)

Ps.: Jeg håber alle husker, at det er umuligt at solbade efter epilering og skrælning af huden i flere dage, fordi Er der risiko for at blive brændt eller farvet?;)

Pps: Jeg har med succes fjernet hår på denne måde i mere end seks måneder og ville aldrig bytte det til nogen andre! =)

Her kan du se min video lektion på shugaring.

Shugaring: anmeldelser om hårfjerning med sukkerpasta, fordele og ulemper ved forskellige typer shugaringpasta

Hvis du har forsøgt at gøre en shugaring i kabinen, så vil du i fremtiden gerne anvende den samme procedure derhjemme.

Shugaring er hårfjerning med sukkerpasta. Denne procedure blev opfundet af de gamle persere, der ønskede at have en glat hud. Takket være deres ønske om skønhed blev det muligt at gennemføre persisk hårfjerning hjemme. For at gøre dette har du brug for saften af ​​en halv citron, 10 spiseskefulde sukker og en skefuld varmt vand. Alt dette er placeret i en beholder og sat på en langsom brand.

Efter 10 minutter får massen en gylden farve, og den kan afkøles. Herefter overføres blandingen til en beholder til opbevaring i køleskabet. En sådan sammensætning af karamelpasta er perfekt til at fjerne hår på ansigt, hænder og fødder.

Du skal bare adskille et stykke af blandingen (måle 2x2 centimeter), stræk det i din hånd og rul det i en bold. Gnid det derefter på det valgte område af huden mod hårvækst, vent et par sekunder for massen at klæbe til hårlinjen og rive hårvæksten væk. Efter gentagelse af proceduren starter man med at rulle pastaen i en bold.

En sådan del kan være nok, selv for begge ben. For at lave en dyb bikini, er en pasta uden citronsaft (uden syre) nyttig, i stedet tilføjes en honningsske til denne ingrediens. Dette er gjort, så der ikke er nogen irritation, fordi huden i dette område er meget følsom.

anmeldelser

Her kan du læse anmeldelser om forskellige pastaer til shugaring, som sælges i butikker og skønhedssaloner.

Fordelene ved shugaring er:

 • ingen irritation, rødme efter proceduren
 • at pasta ikke forårsager allergier
 • kræver ikke store omkostninger til madlavning pasta;
 • ingen indgroede hår.

Til salon epilation brug købt professionel pasta (det kan bruges derhjemme). For eksempel kan du tage en pasta Aravia, i denne linje er der en hud lotion brugt før proceduren mod irritation, talkum og skrubber, hvilket er nyttigt efter operationen. Sukkerblandingen af ​​dette firma er tæt og tyk for at få et stykke af det, du skal varme det op til 40 ° C i en mikrobølgeovn. Ved stuetemperatur bliver det rav.

Men Gerber pasta er for tæt, ifølge kommentarer fra internettet, og dets brug forårsager smertefulde fornemmelser.

Canaan pasta har en karamelfarve og en behagelig lugt, det er meget bekvemt at bruge, der er ingen smerte, når den påføres. Det fjerner alt hår godt og er billigt. Det eneste negative er, at det kan smelte og strømme i varmen.

Mest rosende pasta Gloria. Det siges, at det er nøjagtigt kogt på naturlige ingredienser. Fjerner uønsket hår og giver en jævn effekt i lang tid. Og hendes pris er god.

Shugaring anmeldelser

Anmeldelser om proceduren for hårfjerning Shugaring.

Shugaring hjemme og i kabinen

I lang tid begyndte kvinder at se efter sig selv for at gøre noget, der ville skelne dem fra den mandlige halvdel. Og denne måde at slippe af med uønsket hår fandt sted, fordi for implementering af shugaring har du brug for meget lidt.

Jeg er bekendt med sådan depilation i mere end to år, da jeg skiftede helt til det, smide ud maskiner og specielle cremer. Den første bekendtskab blev sket hjemme. Jeg forsøgte at lave sukkerpasta selv. Bruges til dette sukker og citronsaft; sukker, vand og citronsyre; og endda honning.

Nogle gange viste det sig at lave mad, ofte ikke. I de tidspunkter, hvor pastaen blev kogt godt, ikke brændte ud, ikke hærder, begyndte jeg mine eksperimenter i armhulerne. Det tog mig meget tid, fordi det var nødvendigt at få et håndtag og øve.

Jeg brugte denne metode: dryssede armhuler med babypulver, så læg et tyndt lag færdigt kølet med en spatel for at undgå skader på huden og pasta. Fra oven stakkede hun et stykke klud, der er specielle papirstrimler, som for voksning, og i hårets vækst med en skarp bevægelse rives af. Det skete, at pastaen klæbte, det var den på huden. Så måtte jeg vaske, tørre igen og fortsætte. Du kan også rulle pastaen i en kugle, hvis den ikke er for flydende, her kan du smøre det i et lille område som ler, for eksempel så rive også hårvækstbevægelsen.

Shugaring er godt, fordi hårene fjernes ved vækst, hvilket betyder, at de bryder af mindre, roden er næsten ikke irriteret.

Til hjemmelavet shugaring købte jeg mig en krukke sukkerpasta Jess voks. Sammensætningen af ​​hendes mest enkle og naturlige: sukker, vand, citronsyre og olie.

Så besluttede jeg at gå til mesteren i salonen. Jeg startede også med armhuler, og så begyndte jeg at lave en dyb bikini. Ændret to herrer, bemærkede, at efter at det andet hår vokser meget længere, så forblev hun. Føreren udfører depilation på sofaen, med en lys lampe, bruger chlorhexidin, det samme pulver, lotion til langsom vækst, selvfølgelig professionel pasta. Depilation - dyb bikini koster omkring 10 dollars, underarms - 3,5. Du kan gøre hvad du vil: En lav bikini, antenner, en strimmel på maven, balder, hofter, ben, hænder... Jeg tilmelder mig altid på forhånd, der er mange, der vil.

Efter forbrænding brænder huden lidt, den bliver rød, men den næste dag er der ikke et spor af rødme, hvide bobler kan dukke op, som du ved, efter barbering. Med passende pleje går alt hurtigt, og du kan nyde en ren, glat hud i lang tid. Jeg har brug for mere end en måned til at dukkede håret. For højkvalitets shugaring længde skal være mindst 5 mm. Hvis håret vokser over, vil det være lidt mere smertefuldt, så du kan klippe det straks før depilering.

Når det drejer sig om shugaring, er det tilrådeligt ikke at vende tilbage til barberingen, efter håret bliver håret tyndere, deres antal falder markant og derefter minimeres. Og efter at have været igennem maskinen, vises en stiv børstehår. Smertefulde fornemmelser er naturligt til stede, mesteren råder over at komme lige efter de kritiske dage, men før dem er det mere smertefuldt sikkert, kontrolleret for sig selv. Hvem er helt bange for smerte, der er forskellige midler, der virker på et bestemt sted. De siger, at en lille alkohol fortærer smerten, men kaffe, stærk te tværtimod forstærker det. Men hvis du får en snakket, følsom mester, så kan du ikke mærke noget for chatter og med den rigtige teknik.

At vælge mellem sahana og voksafhældning, jeg vælger shugaring. Det virker som en skrubbe, alle unødvendige dele af huden fjernes, den bliver blød og fløjlsagtig.

Pas på, at de repræsentanter, der er allergiske over for honning, sukker, ikke kan shugared ved en temperatur, inflammatoriske processer.

Hvad er og hvordan man laver shugaring: min anmeldelse

Hej alle sammen! "Sommeren er fløjet forbi og efterlader alt bagud, men vi ved, at det bedste er helt sikkert!" - Ordene fra en ikke meget populær, men cool sang. Og efter en kort introduktion vil jeg tale om hårfjerning, eller rettere hvad det er og hvordan man laver en shugaring.

Måske hørte nogen, men nogen gjorde det ikke, og nogen gjorde det allerede. Jeg tror, ​​at nogen vil finde noget nyt i denne artikel, og jeg håber virkelig, at han vil dele sin erfaring i kommentarerne.

Men jeg er seriøs, sommeren er fløjet af og mange piger og kvinder anser det for unødvendigt at fortsætte med at passe på deres krop. Manicure sæt, barbermaskiner og epilatorer, betyder at fjerne majs og andre ting, der blev brugt aktivt om sommeren, fordi solen, korte solbriller og sandaler, stranden i sidste ende bevæger sig ind i den fjerne boks.

Men hej, skal ikke en kvinde se og føle sig smuk og sikker hele tiden, 365 dage om året?! Så hvad nu hvis du nu bærer varme strømpebukser og lukkede tøj. Det, der ikke længere er synligt for andre, ses stadig af din elskede. Derudover begynder gymnastiksæsonen med åbne toppe, shorts og bukser og glem ikke om indendørs swimmingpoolen. Har du et tip?

Jeg ved ikke hvordan for dig, kære læsere, men jeg føler mig ubehagelig med dyrkede vegetationer og kalkhaler på mine hæle selv om efteråret og vinteren, må de mænd, der læser disse linjer, tilgive mig. Endvidere vil det være endnu mere ærligt, derfor for den svage af hjertet beder jeg dig om at forlade.

Hvad er en shugaring? ↑

Så hvad er shugaring? Dette er en metode til at fjerne uønsket kropshår med en speciel pasta, der er lavet af almindeligt sukker. Du ved alle, hvordan karamel eller karamell strækker sig og sandsynligvis endda forsøgt deres klæbende effekt på dit eget hår i barndommen) Det er her, hvor skyggevirkningen er baseret, den søde klæbrig pasta klæber til dit hår, og du kan kun rive den af ​​med håret selv. Tin, men effektiv.

Shugaring pasta kan købes i butikker som "Alt til skønhedssaloner", i online-butikken eller ved at gøre det selv. Jeg siger straks, at jeg ikke har gjort det selv endnu, men jeg gjorde epilationen i salonen og hjemme hos mesteren. Men snart skal jeg gøre denne pasta selv og forsøge at epilere. At jeg lykkedes eller mislykkedes, jeg vil helt sikkert skrive en separat anmeldelse, så vær med i vores sunde klub og læs nye artikler om ansigt og kropspleje samt tips om sundhed og sport, fordi denne artikel ikke længere er ved bjergene.

Du kan epilere noget, det hele afhænger af hårets længde, dit ønske og graden af ​​krav på din krop. Ideel når hårene vokser 4-5 mm. Hvis de er mindre, vil de simpelthen ikke sætte sig fast i en klæbrig masse, og hvis de er længere, vil proceduren være mere smertefuld. Men nogle siger, at shugaring kan fjerne hår op til 1 mm, hvilket er meget praktisk om sommeren, når du ikke behøver at vente til nyt hår vokser. Jeg ved ikke, jeg har ikke prøvet.

De vigtigste områder for hårfjerning hos kvinder er som følger:

 • bikini område, herunder dyb bikini
 • kalv og lår
 • aksillære områder
 • underlivet
 • hænder
 • tendrils og whiskers hvis de skaber ubehag

Shugaring kan gøres på flere måder:

 • manuel (manuel)
 • bandage (med striber)

Disse eksperter arbejder dog kun med deres hænder og glæder sig ikke over bandager.

Min anmeldelse af shugaring depilation ↑

Generelt begyndte jeg at gøre depilation siden skolens sidste klasser. Så var det en simpel barbermaskine og kun deponerede ben og armhuler. Lidt senere mødte jeg voks og depilation af bikiniområdet. Og i flere år går jeg videre på hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Jeg har også en elektrisk epilator, men jeg bruger det meget sjældent, fordi dette er en ægte torturmaskine. Elskere af masochisme er mest))

Jeg har ikke prøvet andre metoder til hårfjerning endnu, men måske vil jeg beslutte mig for laser eller fotoepilation. Ja, jeg har også forsøgt at fjerne håret med et særligt skum, som på en eller anden måde blev annonceret på tv, men det er ren skilsmisse for penge. Naturligvis forlod intet mig, men det blev efterladt at vokse i en vild farve.

Barbermanden

Jeg vil straks sige det af alle former for hårfjerning, som jeg gjorde, kun en barbermaskine er smertefri, men det er ikke den mest komfortable. Mest af alt jeg kunne godt lide shugaring og så vil du forstå hvorfor. Efter barbermanden vises håret umiddelbart den næste dag, og derudover er der utålelig kløe og irritation på huden. Nu forstår jeg vores mænd, der ikke kan barbere eller gøre det sjældnere, end vi ønsker. Fordi huden er meget irriteret, og der er rødme eller endda acne. Derfor bruger jeg bare en barbermaskine til shins, men når jeg lærer at lave sukker klistrer mig selv eller køber en færdiglavet, vil jeg nægte at helt barbere.

voks

Den voks, jeg brugte hjemme eller når jeg fjernede håret i salonen, fjerner effektivt hår, men proceduren er smertefuld, især for dem der gør det første gang. Senere bliver huden vant, og hårets rødder bliver svagere, og smerten er ret tolerabel og nogle gange ikke engang mærkbar overhovedet. Men det største problem med voks er dens temperatur. Epilering er lavet med varm voks, og for et bikiniområde er det nogle gange et problem og tilføjer smerter. En stor ulempe ved voks kan betragtes som problemet med hårindvækst under huden i 2-3 uger, såvel som let irritation, fordi vokspinden i selve huden.

Shugaring

En anden ting er sukkerforhaling. Jeg er bare i ærefrygt for sukkerfjerning! Effektiviteten af ​​hårfjerning er den samme som for voks, men pastaen er ikke varm, med den eneste forskel at voksen fjerner håret mod deres vækst og shugaring - for hårvækst. Derudover er der en anden fordel - det er samtidig skrælning af huden. Under proceduren suger sukkeret til hårene, og når massen trækkes af, forlader keratiniserede hudflager med håret. Derfor er huden efter en sådan procedure silkeagtig og meget blød. Desuden forhindrer denne virkning indvækst af voksende hår under huden. Jeg havde mere indgroet hår efter voksning, og med sukkeraflejring overholdes dette problem ikke.

Effekten af ​​hårfjerning ved shugaring varer op til 2-3 uger, dvs. håret begynder at vokse langsommere og ikke jævnt, fordi en del af det "falder i søvn". Således kan proceduren udføres en gang hver 2-3 uger. Personligt gør jeg det hver tredje uge. Enig, det er bedre end barbering hver dag.

Nogle piger fjerner hår fra deres underarme. Jeg har endnu ikke besluttet dette, da det forekommer mig ikke så naturligt. Men kan nogen dele deres følelser om dette. Måske tror jeg det forgæves?

Generelt syntes shugaring for mig at være en gud, der er optimal i kvalitet, smerte komponent og pris. Hvis du finder en mester, der gør denne procedure hjemme, viser det sig at være meget billigere end i salonen. I enhver by kan du finde en sådan mester, ofte de erklærer sig i sociale netværk. Og hvis du gør mest, så generelt en krone, er sandheden i sig selv ikke altid praktisk.

Mange klager over smertefuldheden af ​​selve processen og forsøger på en eller anden måde at afhjælpe smerten med smertestillende midler. Ærligt accepterer jeg ikke noget før shugaring. Måske fordi jeg har gjort det ikke for første gang. Første gang eller efter en lang pause er det virkelig smertefuldt, og i efterfølgende tider gør det ondt mindre og mindre. Men at røre en så glat hud er en fornøjelse! Du kan og lider))

Forresten, efter shugaring kan der være en lille rødme, der forsvinder om et par minutter. Tiden for shugaring afhænger af mesteren og tykkelsen af ​​håret. Nogle herrer gør alt hurtigt, men nogen har ikke travlt. Hvis du går til en ny procedure, bliver det hurtigere, fordi håret allerede er mindre og mindre at blive fjernet.

Jeg fandt på et sted, at shugaring er kontraindiceret til personer med diabetes. Ærligt var det latterligt at læse det, som om sukker fra sukkerpasta kunne blive absorberet i blodet. Dette er selvfølgelig ikke sandt. Men sådanne mennesker skal være opmærksomme på tilstanden af ​​huden efter proceduren, som ofte med dårligt kompenseret diabetes kan der være hudbetændelse.

Det anbefales også at skrubbe huden 1-2 gange om ugen for at undgå indgroede hår, men det gør jeg ærligt ikke. Det er nok, at jeg går til badet en gang om ugen, og der eksfolierer jeg huden over hele kroppen.

Generelt og generelt anbefaler jeg alle at gøre en shugaring, hvis der ikke er nok penge til laser eller fotoepilation. Jeg tror, ​​at dette er den bedste metode til hårfjerning i pris og kvalitet. Derudover kan du meget billigere ved at gennemføre denne procedure derhjemme.

Når du har prøvet sukkeraflejring, tro mig, vil du gøre det regelmæssigt, fordi huden har helt forskellige uforglemmelige fornemmelser, når du rører det, og det er det værd!

Hvordan laver hælene ømme med en creme, maske eller specielle strømper til peeling, læs artiklen "Peeling the heels at home"

Video "Shugaring procedure" ↑

Og endelig anbefaler jeg at se videoen fra eksperterne, hvor de fortæller og viser i praksis proceduren for shugaring, så vel som du vil lære mere om det indgroede hår og hvordan man undgår dem.

Jeg har det hele! Vent til artiklen-anmeldelse, som jeg gør en shugaring derhjemme. Jeg vil være glad for at høre din mening og kommentarer om dette emne. Med varme og omsorg, Ravila.

Shugaring derhjemme: anmeldelser

Shugaring er en slags orientalsk hårfjerning, som anses for den ældste. I det sidste år er det blevet mere og mere populært, især hjemme. På internettet kan du finde mange måder og opskrifter, hvordan man gør det. Selve navnet kommer fra det engelske ord "sukker".

Hvis du tror på alle instruktioner, overstiger effekten af ​​shugaring alle forventninger, men om det kun kan siges ved at prøve eller studere anmeldelser af dem, der allerede har gjort det. For at træffe en velinformeret beslutning er det bedst at lære de almindelige mennesker at kende og udarbejde et eget indtryk af læsningen.

Er det muligt at lave en shugaring derhjemme: anmeldelser

 • Olga: "Jeg besluttede at prøve en sådan populær shugaring nu. Forbereder det i overensstemmelse med de opskrifter, der tilbydes på internettet. 10 art. l. sukker blandet med 1 el. l. Vand og saft af en halv citron. Jeg forsøgte at lave mad som denne 3 år. Først som det burde være, så fordøjes og derefter bragt det til en mellemstat. Men hvad jeg ikke gjorde, så snart jeg tager sukkeret, bliver det til en slikkepind. Hvad kun opskrifter ikke brugte, det er alt forgæves. Jeg vil ikke lave mere mad. "
 • Ulyana: "Jeg kogte i overensstemmelse med opskrifterne på internettet, i første omgang fungerede jeg heller ikke, så tilføjede jeg mere vand, og til sidst blev det udarbejdet. Man kan ikke lide det - hvis du ikke mærker i tide, vil alle hænder være i sukker, du bliver nødt til at vaske i lang tid. "
 • Elena: "Vores bedstemødre kogte også lignende opskrifter, og alt fungerede perfekt for dem."
 • Carolina: "Alt fungerer fint for mig. Jeg prøver bare ikke at engagere mig meget, fordi det tager meget tid, og så skal jeg vaske i lang tid. Jeg laver en recept på 100 gram sukker, saft 1/3 citron og 5 tsk. vand. Jeg koger over lav varme, konstant omrøring indtil pastaen bliver en lys gylden nuance. Så køler jeg det, spred mine ben, fastgør en strimmel og alt som sædvanligt. "
 • Elizabeth: "Jeg tror, ​​at hvis det er umuligt at lave mad shugaring derhjemme, så er det bedre at købe færdiglavet pasta til hjemmebrug. For mig personligt er denne metode til hårfjerning meget bedre end voks. Jeg kan slet ikke godt lide voks, så jeg bruger kun shugaring. "
 • Natalya: "Jeg gjorde shugaring hjemme, helt uden at holde proportioner, på en eller anden måde beregnede jeg dem selv, i stedet for citronsaft brugte jeg fortyndet citronsyre. Jeg behandlede bikiniområdet, jeg var meget tilfreds. Men anden gang viste sig candy, så det virker ikke altid. "
 • Ksenia: "Jeg forsøgte at gøre en shugaring hjemme, intet skete. Jeg vil prøve igen, jeg håber, denne gang vil det ikke være et slik. "
 • Anastasia: "Jeg forsøgte at gøre en shugaring for første gang ifølge opskriften fra internettet, alting viste sig godt. Kogt i 15 minutter, forarbejdet alt, hvad hun ønskede. Det viste sig rent, hurtigt og ikke så smertefuldt. Den eneste "men" - stikker stærkt til hænderne, og når du bruger dig, skal du være forsigtig. Blandingen ovenfra køler ned, og indersiden er meget varm. "

Indtryk fra shugaring derhjemme: anmeldelser

 • Anastasia: "Jeg kogte en shugaring, det syntes at fungere rigtigt, men effekten var ikke tilfreds. Jeg ved det ikke, måske kogte jeg det forkert eller noget andet. Nu beslutter jeg mig for at gå til en specialist eller prøve at gøre det igen. "
 • Lena: "Jeg lykkedes ikke med det samme, men jeg hældte ikke blandingen ud, men tilføjede noget varmt vand og satte det i et vandbad. Shugaring med en spatel på hendes ben, dækket af en klud og fjernet. Effekten er fantastisk. Så viste det sig og rullede bolden, men med strimler af stof som de fleste. "
 • Lelia: "Jeg lærte at lave mad, resultatet passer mig helt, men for første gang tror jeg det er bedre at gå til mesteren. Jeg plejede at gøre electro, laser depilation, voks, men jeg kom til den konklusion, at shugaring er den bedste. Mindre smertefuld og harmløs. Anden gang jeg gjorde det var det ikke så smertefuldt som første gang, tilsyneladende blev kroppen vænnet til det. Så jeg råder alle sammen. "
 • Ksenia: "Jeg forarbejdede armhulen og benområdet. Fantastisk måde. Effekten er som at bruge voks, kun meget billigere. Jeg lavede ikke af shugaring bolde, men brugte strimler af klud. Fjernet mod hårvækst. Hvis håret er tykt og hårdt, skal proceduren ske flere gange. Jeg plejede at bruge salonens tjenester, og nu bruger jeg shugaring derhjemme, besparelserne er anstændige. Du skal bruge lidt mere tid, men det er det værd. Meget tilfreds med resultatet. "
 • Lena: "Jeg har shuffaring mine fødder i et år nu. Alt viser sig godt. Benene er glatte og håret vokser ikke inden for en måned. "
 • Anya: "Jeg formåede at lave en shugaring fra 3 gange. Men hvilken effekt, ingen sammenligning, og heller ikke med epilatoren. Fjernet shugaring hårvækst og ikke skræmmende, og ikke smertefuldt. Beskidt alle, men tog et bad og alt gik væk. Jeg ville have vidst, at det ville have været så nemt, ville have længe siden skiftet til brugen af ​​shugaring, nu vil jeg kun bruge det. "
 • Irina: "Jeg forsøgte også at lave mad shugaring hjemme, det fungerede ikke med det samme, men jeg forsøgte en anden opskrift. Resultatet er simpelthen imponeret. Nu bruger jeg kun dem. "
 • Victoria: "Jeg kunne ikke lide shugaring, jeg købte en photoepilator. Jeg tror, ​​at det er nemmere med ham, intet skal tilberedes, vaskes og slet ikke smertefuldt. "
 • Angela: "Jeg prøvede på råd fra en ven, jeg var meget tilfreds. I stedet for citronsaft i madlavning ved hjælp af citronsyre. Ansøg for at fjerne alt unødvendigt hår. De vises ikke så hurtigt som ved brug af andre metoder. Så jeg råder alle til at prøve den søde fjernelse af hår. "

Shugaring bliver stadig mere populær på grund af dets effektivitet og økonomi. Men et tilstrækkeligt stort problem er forberedelsen af ​​shugaring. Hvis du bruger de rigtige tips og opskrifter, bedømmer du efter anmeldelser fra mange piger, vil du være tilfreds med resultatet.

Se også:

 • Shugaring hjemme eller sukker hårfjerning
 • Hvordan man laver photoepilation hjemme?

Kun efter at have studeret alle de anmeldelser, der er tilbage om den nye tendens i fjernelse af overskydende hår, kan du bestemme, om du vil bruge denne metode eller bedre vælge valgte metoder. Lav et valg og held og lykke i det!

Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

Skal jeg barbere lysken