Shugaring af ben derhjemme - hvordan man gør depilation af ben derhjemme?

Hver kvinde ønsker at være smuk og ligesom de omkring hende, og den glatte hud på benene hjælper ikke kun med at se godt ud, men også føle sig mere selvsikker. Det er meget mere behageligt at bære et nederdel ved at vide, at dine ben ser perfekt ud end konstant at bekymre sig om uønsket hår vokset på dem. For øjeblikket er der mange metoder til fjernelse af hår fra benene: barbermaskine, voks, elektrisk epilator, laserfjernelse og andre. Den største efterspørgsel nu er sukker hårfjerning - shugaring af benene.

Særlige egenskaber

Shugaring har en stor fordel i forhold til andre metoder til hårfjerning. Det er en procedure for hårfjerning, ikke depilation, det vil sige, det giver dig mulighed for helt at fjerne håret fra benene. Hvis depilering indebærer at fjerne hår fra overfladen af ​​huden, fjerner fjernelse af håret deres rødder.

Hårfjerning ved hjælp af en sød blanding er en af ​​de mest effektive og effektive måder at slippe af med uønsket benplantage. Det hjælper med at glemme problemet i flere uger, op til en måned. Brugen af ​​sukker sirup gør proceduren så smertefri som mulig (så meget som muligt). Produktet af høj kvalitet fjerner de døde epidermier fra overfladen og nærer hudens ben. En anden fordel er tilgængeligheden af ​​komponenter til at skabe en sukkerblanding alene. Sådanne procedurer kan udføres hjemme, hvilket sætter shugaring på samme niveau med de mest populære typer af epilering.

Det er værd at bemærke, at denne metode har sine ulemper: shugaring er en temmelig dyr tjeneste, og udførelse af denne procedure i hjemmet tager cirka en time i gennemsnit. Med en regelmæssig barbermaskine virker alt meget hurtigere. En anden væsentlig ulempe er, at den nødvendige længde af hår er nødvendig for den første procedure. Det betyder, at det vil tage lidt tid at dyrke hår, bære lukkede tøj og ikke gå til steder, hvor benene skal være barne. Det er muligt, at du for første gang ikke selv kan udføre denne procedure, så det er værd at forberede sig på forkælet materiale og nerver.

Gør det ondt

At komme af med hår på dine ben med sukkerpasta er en smertefri måde, men kvinder, der er yderst følsomme for smerte, kan blive irriteret på grund af ubehag, hudirritation. Hvis vi taler om styrken af ​​disse fornemmelser, så kan de tydeligt ikke sammenlignes med dem der sker under fjernelse af hår ved hjælp af voks, og derfor er shugaring en mere populær procedure.

uddannelse

 • Før shugaring skal du stoppe med at barbere dine ben og lade dit hår vokse tilbage. Ved den første procedure bør hårets længde være fra tre til fem millimeter, men ikke mere end syv. Det tager normalt en uge at vokse, men det er individuel og afhænger af organismens egenskaber.
 • For at bidrage til en bedre pasning af pastaen til huden, skal du først tage et brusebad eller bad, lidt damp ud af benene og slippe af med de hornede partikler. For bedre hudrensning skal du bruge sæbe eller brusegel.
 • Det er bedre at bruge skrubben dagen før, og ikke på dagen for proceduren, fordi skrubberne kan ridse huden, som i fremtiden vil føre til irritation. Den omhyggelige gnidning med en vaskeklud kan også føre til sådanne konsekvenser. Derfor er det bedre at overvåge dine bevægelser og gøre alt så forsigtigt som muligt, så du ikke behøver at udholde shuffaringproceduren (og således at håret ikke vokser for meget i løbet af denne tid).
 • Det er nødvendigt at desinficere fødderne med en bomuldsstynge med en lotion, der indeholder alkohol (eller anden affedtningsmiddel). Dette vil medvirke til at forhindre infektioner og reducere risikoen for irritation. Med talkum eller babypulver kan du slippe af med fugt og gå direkte til shugaren selv.

Hvad er der brug for?

For at forberede benets hud har du brug for et antiseptisk præparat og talkum, der allerede er nævnt tidligere. For at gennemføre selve proceduren er det værd at have følgende værktøjer og materialer til rådighed:

 • engangshandsker - til hygiejne og komfort, når du arbejder med sukkerpasta
 • spatel - til påføring af pasta til de nødvendige zoner;
 • creme - for at eliminere irritation, for at fodre huden;
 • et middel til at bremse hårvæksten - således at virkningen af ​​shugaring er fast og varer længere;
 • stofstrimler - i tilfælde af vanskeligheder med fjernelse af sukkerblandingen fra benene
 • sukkerpasta - nødvendigvis den rigtige konsistens og med de rigtige proportioner af ingredienser.

Færdige mestere i en shugaring kan uden scapula og stofstrimler sætte pasta med hænder (og de samme hænder rive den af). I salonen, hvor der ydes tjenester til sukkerfjerning, skal der holdes rene plader - for at opretholde hygiejne og forebygge infektion under proceduren.

Hvordan gør man?

Populære "shugaring-fagfolk", der har stor erfaring og en masse positiv feedback, men for begyndere er det ret svært at opbygge deres egen kundebase. Det er klart, at hvis det er muligt, henvises til den første kategori af fagfolk. For det første vil de give dig en kvalitetsservice, og for det andet vil de gøre alt pænt og hurtigt.

Shugaring kan gøres hjemme. Efter forbehandlingen af ​​benene og forberedelsen til proceduren skal du anvende den færdigblandede pasta til et af de områder, hvor hårfjerning er påkrævet. Sukkerpasta anvendes nødvendigvis mod hårets vækst - for bedre fordeling over overfladen og forhindring af hårindvækst. Blandingen skal omhyggeligt spredes over området for at kunne optage så meget hår som muligt.

Fjernelse af pasta forekommer i skarpe bevægelser i retning af hårvækst. Hvis du har problemer med at fjerne pastaen, skal du bruge stofstrimler. De er klistret ovenpå (på sukkerblandingen), og et lille stykke bliver ikke brugt, hvorefter de trækker over det og fjerner alt påført pasta.

Hvordan laver man shugaring ben hjemme?

I øjeblikket er der forskellige metoder til at gøre huden på fødderne blød og glat. Disse omfatter: barbering, voksning, brug af epilatoren, fjernelse af sukker. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Den mest almindeligt anvendte måde at slippe af med uønskede hår - shugaring ben.

Definitionen af ​​shugaring og dens fordele

Shugaring (fra engelsk "sukker" på russisk betyder "sukker") er en procedure til fjernelse af uønsket hår fra roden ved hjælp af sukkerpasta. Hovedårsagen til populariteten af ​​metoden er, at det er muligt at gøre shugaring af ben hjemme så effektivt som i en skønhedssalon.

Shugaring - en af ​​de mest overkommelige og effektive måder at fjerne hår på

Fordelene ved karamel hårfjerning omfatter:

 • minimal risiko for allergisk reaktion. Alle ingredienser er af rent naturlig oprindelse;
 • Sikkerhed og smertefri, sukkerpasta brænder ikke huden;
 • lave omkostninger;
 • tilgængelighed af komponenter
 • under proceduren fjernes hornede epitelpartikler;
 • virkningen af ​​shugaring varer fra 2-4 uger;
 • ingen bivirkninger (irritation, rødme i huden);
 • lav sandsynlighed for indgroede hår.

For at skygge benene derhjemme gav positive resultater, er det nok at vælge opskriften af ​​karamelpasta du kan lide, forberede huden korrekt og følge teknologien.

Den mest almindeligt anvendte måde at slippe af med uønskede hår - shugaring ben.

Sådan forbereder du dig

Forberedelse til persisk hårfjerning er ikke mindre vigtig end teknikken for dens gennemførelse. Det omfatter følgende trin:

 • Det første du bør være opmærksom på, er hårets længde. Afhængig af den indledende metode til fjernelse af hårfjerning, skal længden være 4-8 mm, men ikke mere. Om nødvendigt kan de skæres.
 • Cleansing. Før du tager skurvning af fødderne, skal du tage et bad og vaske området grundigt med sæbe (gel, skum). Det anbefales ikke at bruge en hård vask. Skader på huden, rødme fører til udseende af smerte.
 • Peeling. Fjerner døde hudpartikler, eliminerer indgroet hår. Du kan ikke lave en skrubbe, da den beskadiger huden.

  Denne procedure overføres virkelig meget lettere end for eksempel voksning

 • Affedtning. Området af underekstremiteterne før sukkeraflejring behandles med en speciel lotion eller opløsning indeholdende alkohol. Sæt derefter talkum eller babypulver. Det hjælper karamelpasta til bedre at få fat i hår og fjerne dem fra roden. Først derefter gå videre til proceduren.

Shugaring derhjemme med karamelpasta i de fleste kvinder forårsager smerte. For at fjerne smerte kan du bruge farmakologiske præparater ved oral og topisk administration.

Typer af pasta

Producenter tilbyder en bred vifte af færdiglavet pasta, som både bruges i skønhedssaloner og hjemme. Konsistensen af ​​sukkermassen afhænger af anvendelsesområdet, hårets stivhed, teknikken til udførelse. Professionel karamelpasta til shugaring i området af underekstremiteterne produceres i følgende konsistens:

Lim fra alle kosmetikproducenter er opdelt i flere typer afhængigt af ansøgningen

 • Blød (SOFT) og ultra soft (ULTRA SOFT). Elastisk, den mest blide blanding, der anvendes til depilering af store områder (øvre og nedre lemmer).
 • Konsistensmedietæthed (MIDI). Universal sukker sammensætning anvendes i ethvert område af kroppen, ansigt. Den har en minimal belastning, når den påføres hænderne.
 • Tæt (HARD). Den universelle, temmelig elastiske karamelblanding, der tillader at fjerne uønskede hår inden for aksillære huler, øvre og nedre ekstremiteter, bikini, overlæbe. Gælder effektivt i værelser med høj luftfugtighed og temperatur.
 • Hård pasta. Det bruges til at fjerne hårdt, mørkt hår i følsomme, intime dele af kroppen (armhuler, undertøj, dyb bikini, overlæbe).
Producenter tilbyder en bred vifte af færdiglavet pasta, som både bruges i skønhedssaloner og hjemme.

Hvordan man vælger pasta

Inden du køber en karamelblanding eller selvstændigt tilbereder efter din favoritopskrift, bør du studere princippet om valg. Arbejde med karamelkomposition har mange nuancer, da det ændrer dets egenskaber under proceduren. For at fjerne uønsket hårdække komfortabelt og bekvemt bør du overveje de faktorer, der påvirker valget af sukkersammensætning. Før du gør shuffaring fødder derhjemme, være opmærksom på følgende kriterier:

 • Hårets struktur blev fjernet. Tyndt og blødt hår er meget lettere at slippe af med end hårdt.
 • Din kropstemperatur og master. Den lette fordeling over sukkermasseens krop afhænger dets hårdhed af konsistensen. Jo højere temperaturen er, desto hurtigere vil blandingen blødgøre.
 • Når du arbejder i gummihandsker, skal du bruge en blød blanding.

  Hvis pastaen er svær at rive af huden, skal du bruge specielle stofstrimler.

 • Udførelsesmetode. Fjernelse af hår med en spatel eller bandage - en blanding af blød konsistens anvendes, hænder-tykt.
 • Tilstedeværelsen af ​​professionalisme. Jo mindre erfaring, jo tættere sammensætningen skal være.

Det rigtige valg af pasta og overholdelse af ledelsesteknikken - nøglen til opnåelse af de ønskede resultater. Før du køber en forberedt blanding af et bestemt mærke, er det nødvendigt at studere folkes meninger for at lære om dens fordele og ulemper. For første gang anbefales det at købe en pakke karamel sammensætning af minimumsvægt.

Pasta opskrifter

At forberede sukkermassen er ret simpelt. I dag er der et stort antal opskrifter til forberedelse af sammensætningen for at fjerne uønsket kropshår. Velegnet til alle kvinder, uanset hudtype. Opskrifter indeholder kun naturlige ingredienser: vand, sukker, frisk citronsaft (eller citronsyre):

Teknik af

Shugaring hjemme ved hjælp af forskellige opskrifter kan udføres med flere teknikker: manuel, bandage. At vælge den mest passende metode til at fjerne hår på dine ben, skal du prøve alt.

Shugaring derhjemme ved hjælp af forskellige opskrifter kan udføres af flere teknikere.

manual

Det påføres på alle dele af kroppen. Konsistensen afhænger af det behandlede område. Blandingen opvarmes til 37 grader. Fingre anvender sammensætningen i regionen af ​​underekstremiteterne med et ensartet lag i retning mod hårets vækst. Lad i 2-3 sekunder. Fjern en skarp bevægelse på hårets vækst.

Den manuelle teknik kan udføres ved brug af applikationer. En tykk pasta formes til en bold (en valnøds størrelse). Påsæt på separate websteder og slet. Metoden er god at bruge ved høje stuetemperaturer og i tilfælde af forøget sved hos mennesker. Manuel teknik kan effektivt udføre shuffaring af armhulerne i skønhedssalonen såvel som hjemme. Fremgangsmåden på denne måde på benene tager meget tid.

Banding teknologi

Forskellen mellem bandage teknik og den manuelle er at anvende et ikke-tykt lag af sammensætningen til store områder og fjerne pastaen, ikke med dine hænder, men med specielt konstruerede enheder. Bruges hovedsageligt, når du bruger sukkerpasta i patroner. Sukkerblandingen opvarmes i en vokssmelt. Det påføres med en rulle dyse, der giver en ensartet påføring af et tyndt lag på huden på underekstremiteterne. Den fjernes ved hjælp af specialiserede bånd lavet af ikke-vævet polymert stof, bånd af tykt papir. Kan påføres med en spatel.

Fordelene ved metoden: Hænderne forbliver rene, har en positiv virkning på huden, fanger hår op til 2 mm. Teknikken er meget bekvem at bruge for at shugaring benene derhjemme.

At vide hvordan man forbereder sukkerpastaen, teknologien i proceduren, vil du opnå en varig effekt. Den bløde effekt af karamelblandingen gør huden jævn og øm.

Hvordan man laver shugaring af ben, lår og ben derhjemme

Shugaring af ben med brugen af ​​sukkerpasta er for nylig blevet den mest populære metode til fjernelse af hår. Proceduren kan udføres både i salonen og selvstændigt hjemme. Denne metode til at håndtere uønsket vegetation på benene har mange fordele, gør benene glatte og meget smukke i flere uger.

Fordele ved epilering af ben med sukker

Depilering af benene ved sukkerfremgangsmåden tager lidt tid og har følgende fordele:

 • sukkerpasta er hypoallergen, irriterer ikke huden;
 • forårsager ikke forbrændinger i huden
 • trænger dybt ind i hårets porer, svækker gradvist og fjerner hårsækkene;
 • Komponenter af blandingen har en gavnlig virkning på huden, berigende og nærende
 • praktisk taget har ingen kontraindikationer til brug
 • der er mulighed for selvforberedelse shugaring creme og udføre proceduren for hårfjerning med sukker derhjemme;
 • Huden på benene er mindre følsom end i bikini eller underarm området, hvilket gør hårfjerningsprocessen næsten smertefri.

Caramel epilation forhindrer subkutan indvækst af hår, som ofte sker når barbering ben eller voksafhældning. Massen trænger ind i porerne direkte under follikelets rødder og fanger selv de tyndeste hår, hvilket eliminerer deres afbrydelse og ufuldstændig fjernelse.

Kontraindikationer til proceduren

Undgå sukkeraflejring af benene i følgende tilfælde:

 • med beskadiget hud på benene (sår, udskæringer, udslæt);
 • under menstruation, da kvinden i denne periode er mere følsom over for smerte;
 • diabetes;
 • med et stort antal mol på benene;
 • under forværring af virale og kroniske sygdomme;
 • brug med forsigtighed under graviditet
 • hvis du er overfølsom overfor sukker eller honning.

Forberedende procedurer

Forberedelse til shugaring af ben er et vigtigt skridt, der skal overholdes nøje. Overtrædelse af reglerne for forberedelse kan medføre hudskade under proceduren, alvorlig smerte, indgroet hår, "stubber" og andre uønskede konsekvenser.

Her er nogle enkle retningslinjer for at forberede din hud til en epilationssession:

 • Hårlængden skal være mindst 4 til 6 mm for at lette deres fangstpasta. Hvis de er mindre, vil de forblive på plads, hvis de er længere, vil de bryde ved bunden;
 • en dag før sessionen er det nødvendigt at opgive garvning, sport og forskellige procedurer, der medfører mikroskader og hudirritation;
 • olieholdige fugtighedsgivende og nærende cremer bør ikke anvendes før hårfjerning;
 • 1-2 dage før proceduren kan du skrubbe huden for at fjerne døde hudceller;
 • før proceduren kan du tage et varmt brusebad, som hjælper med at dampe kroppen, åbne porerne og lette hårfjerningsprocessen. Det er værd at bemærke, at den varme sukkermasse selv er meget god til dampning af huden, derfor er det ikke nødvendigt at desuden varme huden;
 • Umiddelbart inden proceduren er det nødvendigt at behandle overfladen af ​​fødderne med et antiseptisk og affedtende lotion og tørre tørre.

Teknik for proceduren

Du kan fjerne hår på dine ben med sukkerpasta ved hjælp af flere teknikker:

 1. manuel - epilering med hånden;
 2. bandage - fjernelse af pasta på kroppen ved hjælp af specialpapir eller stofstrimler limet til blandingen.

Der er andre, men de er de mindst populære. Videoen nedenfor viser forskellen:

Afhængig af de behandlede områder er følgende typer af depilation kendetegnet:

 • knælængde shugaring - bruges meget ofte;
 • hoftebehandling - bruges mindre hyppigt, men har stadig stor popularitet;
 • shugaring ben helt.

Shugaring af benene derhjemme kan gøres selvstændigt, hvis du har visse færdigheder af manuel eller banding udstyr og overholdelse af de grundlæggende regler. For eksempel er selvskæringen af ​​låret meget vanskeligere end at behandle underbenet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man forbereder sukkerpasta til depilation derhjemme. Det vil ikke vare lang tid at forberede karamelblandingen, og de anvendte ingredienser er tilgængelige i enhver butik: granuleret sukker eller fructose, citron eller citronsyre, til tider er honning tilsat.

Du skal også have på hånden antiseptisk lotion, talkum eller babypulver, og du kan begynde at shuffaring dine fødder derhjemme. Blød pasta eller medium tæthed bruges til at fjerne benhår.

For at benene skal være glatte efter shugaring, skal du kunne bruge karamelblandingen korrekt. Først og fremmest skal pastaen være godt knæet i dine hænder, indtil den får en klar lysegul farve. Dens konsistens skal være blød, ensartet, viskøs, karamelen skal holde sin form godt og let rulle ind i en bold. For at opnå dette er følgende gjort: stræk pastaen med dine fingre som et bånd, fold det i halvdelen og stræk det igen. Handlingen kan gentages, indtil blandingen lyser og bliver elastisk, ligesom ler.

Det er vigtigt at huske, at pasta ikke skal være koldt. Hot pasta bruges ofte, men det bør ikke skoldes for ikke at blive brændt.

En lille mængde pastaer i hånden ruller ind i en kugle og forsigtigt påføres hårets vækst. Du skal distribuere det med fingrene på overfladen, da dette hår er godt limet til sammensætningen. Så kommer en skarp bevægelse af pastaen ud i retning af hårvækst. I dette tilfælde skal du ikke glemme at lidt stramme huden for at udjævne mulige folder.

Handlingen kan gentages flere gange, indtil zonen er ryddet. Hvis du har problemer med adskillelse af karamel fra huden, er det bedre at bruge bandagemetoden ved først at bruge specielle papirstrimler.

Hvis en kvinde bruger en sød tandpasta for første gang, så anbefales det i begyndelsen at behandle små områder af benet. Når træning og forståelse af processen vises (efter 2-3 gange), kan du begynde at behandle benene helt, herunder hofterne.

Efter proceduren skal huden vaskes med varmt vand, behandles med en antiseptisk opløsning og en fugtighedscreme eller efterskæringscreme. Under sessionen kan der forekomme let rødme i huden, som hurtigt forsvinder.

Små hemmeligheder for behagelig sukkerafhugning:

 • karamelmassens temperatur bør ikke være lavere end kropstemperaturen, hvis det er muligt lidt varmere;
 • For at reducere smerte påføres blandingen langsomt;
 • den påføres i et tykt lag;
 • Når du fjerner pastaen, skal du holde huden i dette område.
 • hånden skal bevæge sig parallelt med fodens form
 • du kan ikke perederzhivat indsætte på kroppen - det stikker mere, hvilket gør fjernelsen mere smertefuld;
 • en skarp rykk reducerer smerte;
 • For at reducere hårvæksthastigheden er det bedre at bruge specielle præparater (cremer, salver), der nedsætter denne proces.

Du kan få erfaring, så hårfjerningsprocessen ikke tager meget tid, gennem flere uafhængige procedurer eller gennem træning med professionelle mestere. Fordelene ved sådanne workshops er nu meget.

Hudpleje efter sukkeraflejring

Efter en shugaring session inden for 1-2 dage, bør følgende handlinger ikke tages:

 • solbadning er ikke tilladt
 • svømning i pools og åbent vand anbefales ikke;
 • Det er forbudt at baske i bade, saunaer og under varmt bad;
 • Brug ikke peeling cremer og scrubs i 5-7 dage;
 • brug ikke forskellige smagsstoffer og deodoranter
 • Brug ikke tætte syntetiske tøj;
 • Lad ikke huden svede i behandlingsområderne, så det er bedre at afstå fra sex og sport i 3-4 dage.

Mange repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden, som har besluttet at bruge shagaring depilation, undrer sig for hvor længe effekten varer? Her skal vi foretage en reservation, at hårets genvækst afhænger af mange faktorer: Hvilken zone af benene blev behandlet, kroppens individuelle egenskaber (hastighed og intensitet af hårvækst, tykkelse og hårdhedsgrad) på antallet af tidligere procedurer.

Som regel bliver håret tyndere og lettere ved hver efterfølgende session, vokser langsomt tilbage. For at forstå, hvor meget shugaring er nok i hvert enkelt tilfælde, skal du fjerne hårene på benene med karamel og se, hvor meget shugaring holder. I fremtiden vil dette give dig mulighed for at navigere i tide, så benene altid er glatte og attraktive.

Ved regelmæssige procedurer vokser håret ikke på benene i 1,5-2 uger. Over tid, på grund af deres gradvise afklaring kan perioden for deres "usynlighed" bringes op til 35-40 dage.

Hvor længe vil proceduren tage hjemme

De, der ønsker at gøre sukkerafskalling hjemme, bør efterlades i reserve i mindst en halv dag. Denne tid vil blive brugt på pasta forberedelse, hud forberedelse og selve proceduren. Hårfjerning fra begge ben i begyndere kan vare op til 1,5-2 timer. For at reducere sessionens varighed kan du ty til følgende handlinger:

 • Brug en blød sukkerpasta, som er lettere at varme op og lettere at bruge;
 • Du kan tage en større mængde af blandingen og sætte den på et større benområde.
 • For bedre greb med det mest hår, skal blandingen forsigtigt rulles med fingrene;
 • ingen grund til at bruge tid på single hairs, de kan fjernes med pincet efter proceduren er afsluttet;
 • Det er bedre at fjerne i henhold til en tidligere udviklet ordning, et afsnit efter det andet, uden at "hoppe" fra en del af foden til en anden.

Fjernelse af hår på dine ben med sukkerpasta vil lindre dig af overskydende vegetation i lang tid. Dette er en populær og effektiv metode, der bliver til smag af flere og flere kvinder. Sikkerheden ved proceduren, fraværet af uønskede konsekvenser og sukkerpastaens naturlige sammensætning gør depilering med sukker særligt attraktiv.

10 fejl shugaringa derhjemme

Hvordan man fjerner hårfjerning hjemme

Er det muligt at udføre hårfjerning hjemme alene? Ja selvfølgelig! Men for at resultatet skal være virkelig glædeligt, er det vigtigt at undgå almindelige fejl, der er lavet i denne procedure. Erhvervshemmeligheder hos ejeren af ​​netværket af epilationsstudier "Sweet Epil" Ekaterina Pigaleva.

Fejl 1. Lad ikke vokse nok hårlængde

For at epilering giver et godt resultat, nemlig glat hud i en måned, skal du vokse hår mindst 3 mm før proceduren.

I gode saloner kan de klare kortere hår - kun 1,5-2 mm lang. Men for at udføre shugaring derhjemme er det bestemt ikke nok.

Fejl 2. Gør sukkerpasta dig selv

Efter at have set alle slags klip på internettet og bevæbnet med råd fra hjemmevoksne håndværkere, forsøger pigerne at lave madlavningspasta på komfuret i en kasserolle. Ja, et professionelt værktøj består af naturlige ingredienser - primært sukker og renset vand. Det er dog ikke tilfældigt, at selv de mest erfarne håndværkere foretrækker at købe det, i stedet for at fremstille det personligt.

Som regel tager repræsentanter for det retfærdige køn, der forsøger at lave epilering med samovarpasta, intet andet end tårer, skuffelser og blå mærker.

Fejl 3. Forsøg at spare på materialer

Ofte tror piger, at det er nok for dem at købe sukkerpasta af samme tæthed - især hvis de kun har til hensigt at gøre hårfjerning alene og ikke for at tjene penge på denne service. Faktisk for forskellige zoner såvel som afhængig af strukturen, stivhed, længde og tykkelse af hår, kræves en shugaringpasta med forskellig densitet.

Hvis denne regel ikke følges, vil selv en erfaren mester ikke kunne udføre en kvalificeret epilering. I bedste fald vil resultatet ikke behage, og i værste fald vil der også være skader på huden, der kan føre til infektion i de dybe lag af epidermis.

Fejl 4. Start hårfjerning fra bikiniområdet

Hvis der ikke er erfaring med at udføre hårfjerning, anbefales det at begynde med benene. Dette er det enkleste og mindst smertefulde område til fjernelse af hår. Det er meget lettere at behandle det, fordi håret ikke er kendetegnet ved overdreven tykkelse, og dybden af ​​folliklerne er ikke så stor som i bikiniområdet. Hertil kommer, at hårene lettere og mere bekvemt at vælge.

Efter at have arbejdet med hårfjerningsteknikken i dette område, kan du flytte til mere blide og komplekse områder af kroppen, som f.eks. Bikiniområdet.

Fejl 5. Læs ikke instruktionerne for sættet til hårfjerning

Denne typiske kvindelige fejl forårsager regelmæssigt forskellige historier og anekdoter. I hvert fald, hvis en pige for første gang i hendes liv gør sig selv hjemmehørende, skal hun gøre sig bekendt med de instruktioner, der er vedhæftet til epileringskittet.

Gode ​​producenter tilføjer desuden et link til træningsvideoen: det er værd at bruge lidt tid og se det for at gøre shugaring korrekt og forblive tilfreds med resultatet af proceduren.

Fejl 6. Forbered ikke arbejdspladsen

Selv en erfaren master af pasta stykker flyver undertiden fra hinanden. Pigen, der gør hårfjerning hjemme for første gang, har stor risiko for farvning med møbler, gulve og vægge. Selvfølgelig er det ikke et problem at vaske det af, men hvorfor arrangere en uplanlagt generel rengøring? Du kan simpelthen forberede arbejdspladsen på badeværelset, strøelse et håndklæde eller et ark.

Fejl 7. Fordel ikke tilstrækkelig tid til hårfjerningsproceduren.

Proceduren tager altid længere tid for en nybegynder end for en erfaren mester. I salonen udføres epilering af en dyb bikini på 20 minutter og epilering af benene - om en halv time. Men hvis en pige gør alt selvstændigt og for første gang, vil det tage 2-3 gange mere tid.

Vær ikke ked af det: Når du får erfaring, bliver hårfjerning hurtigere. Og i første omgang er det bedre ikke at skynde sig og fokusere på højkvalitets hårfjerning.

Fejl 8. Følg ikke anbefalingerne og begrænsningerne efter hårfjerning

I en god skønhedssalon vil mesteren altid minde dig om at efter shugaring i 4 timer skal du ikke gå til saunaen og solariumet, lave fysiske øvelser og have sex.

Der er normalt ingen til at minde om dette hjemme, så før proceduren er det vigtigt at gøre sig bekendt med instruktionerne til værktøjet - alle begrænsninger er angivet i den.

Fejl 9. Tag ikke højde for retningen af ​​hårvækst

Shugaring er den mest blide, sikreste og mest effektive type epilering. Dette opnås på grund af det faktum, at hårene udelukkende fjernes i retning af naturlig vækst. Dette forhindrer deres indvækst i fremtiden, udseende af irritation, skade på huden.

Men sukkerpasta er i stand til at fjerne hår og mod deres vækst. Sandt, i dette tilfælde venter piger på alle de ubehagelige konsekvenser, som efter voksning af hårfjerning. Derfor er det vigtigt at følge håndens bevægelsesretning på tidspunktet for adskillelse af pastaen fra huden.

Fejl 10. Brug ikke pleje før og efter hårfjerning

Fra den korrekte forberedelse til hårfjerning og kompetent gennemførelse af proceduren afhænger 50% af, hvor længe pigen vil nyde den perfekte glathed i huden. Denne tilgang er altid respekteret i saloner, det skal overholdes hjemme. Ellers er der risiko for at fjerne hår gennem en eller forårsager langvarig rødme og irritation af huden efter shugaring. Det er vigtigt at følge procedurens protokol for ikke at blive skuffet over det.

Shugaring ben: forberedelse, teknik og hudpleje

Teknikken til shugaring er specielt populær for benets zoner, for med sin hjælp kan du hurtigt behandle et stort område og slippe af med håret i lang tid. Hertil kommer, at udføre denne procedure på benene er mindre smertefuld end i følsomme steder, samtidig med at sikkerhedsreglerne overholdes. Det er praktisk at udføre sessionen hjemme, ved at forberede sukkerpasta selv eller ved at købe den i færdig form. Med passende fodpleje er risikoen for uønskede konsekvenser minimal.

Fordele ved shugaring-metoden til aflejring af benene

Shugaring af ben er en procedure for at slippe af med hår i regionen af ​​ben og lår med sukkerpasta. Det er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, hvilket gør det allergisk. Afhængigt af pastaens konsistens anbringes det straks på overflade af benene, og efter et stykke tid fjernes ved hjælp af bandage strimler eller prydede, påføres overfladen og pludseligt skrælles af huden efter hærdning.

Procedurens varighed er i gennemsnit fra en halv time til en og en halv time. Det afhænger af, om du laver sukker i benene hjemme eller i salonen. Når du er klog og iagttagelse af sikkerhedsregler, kan du gennemføre en session hurtigt og hjemme, når du har forberedt dig selv.

På procesperioden påvirker også antallet af behandlede zoner. Mange kvinder shugaring kun deres skind, uden at flytte til et område over knæet. Faktum er, at lårets hud er mere følsomt end den del af benet til knæet. Det er på den, at irritation, røde pletter og kløe ofte optræder, og depileringsproceduren er mere smertefuld. Som regel er håret i den øvre del af benene tyndere og mindre almindeligt, så behovet for total depilering er ofte ikke nødvendigt, især med let hår.

I modsætning til mekanisk depilering bliver håret efter shugaring ikke mere stiv, men tværtimod, hver gang deres struktur bliver tyndere samtidig med at deres vækst falder. Hvis proceduren udføres korrekt, er risikoen for indgroet og brudt hår minimalt, da pastaen giver dig mulighed for at fjerne dem langs linjen med naturlig vækst. Samtidig brænder huden ikke og er ikke såret, hvilket er muligt, når det fjernes med varmt voks.

Depilation af ben med brugen af ​​sukkerpasta er ret blid og minimal smertefuld måde at slippe af med hår. Graden af ​​følsomhed afhænger af hudens individuelle egenskaber og hårets struktur. Hvis du har en lav smerte tærskel, kan proceduren virke ubehagelig. Selvfølgelig er smerten ikke så stærk som ved voksning i tilfælde af shugaring. Desuden vil følsomheden falde, da du bliver vant til proceduren og den gradvise udtynding af håret.

Forberedelse af proceduren

For at proceduren for at slippe af håret på benene ved hjælp af shugaring skal passere så hurtigt og effektivt som muligt, er det nødvendigt at forberede grundigt. Værktøjer og værktøjer, du skal bruge:

 • desinfektionsmiddel som chlorhexidin eller alkoholopløsning for at rense huden
 • talk for bedre pasta kontakt med hår;
 • sukkerpasta, som du kan købe i butikken eller lave mad selv
 • spatel til påføring af pasta på huden
 • stofstrimler ved brug af bandageudstyr;
 • lotion til langsom hårvækst og fugtighedscreme efter proceduren.

En vigtig betingelse for sukkeraflejring: Håret på benene skal være ca. 5 mm langt. For kort hår kan ikke få fat i pastaen, og for længe - bryde af. Derfor, hvis du er vant til at udføre mekanisk depilation hver dag, vent indtil håret på dine ben vokser og først efter det begynder shugaring.

Proceduren er bedst planlagt i 3-4 dage efter slutningen af ​​måneden, hvilket vil medvirke til at reducere smerten. Før depilation skal du tage et bad eller bad for at blødgøre huden og åbne porerne uden brug af kosmetik og hårde vaskeklude. Peeling benene for at slippe af med stratum corneum udføres bedst to dage før sessionen for at undgå skader på huden og dens yderligere irritation.

Inden for 3 dage inden shugaring, undgå langvarig udsættelse for solen og anvende rige nærende cremer til føttens hud.

Umiddelbart inden hårfjerning skal hele overfladen af ​​benene, hvorpå depilationen skal udføres, behandles med chlorhexidin eller en alkoholopløsning under anvendelse af en bomuldsstykke. Dette gøres for at rense og beskadige huden for at undgå indtrængen af ​​infektioner og for at mindske risikoen for irritation. Tør huden og applicer talkum for at sikre god vedhæftning af håret til pastaen og fjern overskydende fugt. I stedet for talkumpulver kan du bruge babypulver.

Sukkerpasta opskrift

Sukkerpasta kan nemt koges på egen hånd, fordi dens sammensætning indeholder det mindste antal komponenter. Du skal bruge følgende ingredienser:

 • sukker i mængden af ​​10 spiseskefulde;
 • vand i mængden af ​​4 spiseskefulde;
 • citronsaft (nok til at bruge en halv citron).

Disse komponenter skal blandes i en lille beholder og sætte ilden af ​​lille intensitet. Rør væsken i 4-5 minutter, inden du får en brunfarve. Derefter fjernes beholderen fra varmen - pastaen er klar. Lad blandingen afkøle til en behagelig temperatur. Hvis du klarer at knuse et stykke pasta i en bold, har den nået den ønskede konsistens.

Der kræves kun 3 ingredienser til fremstilling af karamelpasta: granulat, citronsaft og vand.

Sådan udfører du foot shugaring dig selv hjemme

For at slippe af med håret ved hjælp af shugaring er det ikke nødvendigt at besøge kosmetologisalonen. Det mindste antal værktøjer og nem procedure giver mulighed for en session derhjemme. Første gang det tager længere tid, kan sukkerpastaen vise sig at være for blød eller for hård, og for hårfjerning af høj kvalitet skal du gentage proceduren flere gange. Men med regelmæssig præstation, vil du erhverve de nødvendige færdigheder og vil være i stand til nemt at udføre fjernelse af benene selv.

Til skygge af ben er det bedst at bruge manuel teknik uden ekstra værktøjer som en spatel og bandingstrimler. Under de første sessioner kan vævsstrimler eller papirstrimler imidlertid anvendes til let at fjerne enhver pasta rest.

Ved brug af klud strimler er fjernelsen af ​​blød pasta lettere

Efter hudpræparation udføres proceduren for shugaring af ben og lår som følger:

 1. Hvis du bruger en medium konsistens pasta, så tag et lille stykke og mash i dine hænder, indtil blandingen når blødheden af ​​ler.
 2. Påfør sammensætningen i form af kager på den langsgående del af benet langs linjen modsat hårets vækst. Ved påføring af en blød pasta er det mere bekvemt at anvende det med en spatel.
 3. Tryk på pastaen i huden og glat det med dine hænder. Når du bruger bandageteknologi, skal du sætte et stykke klud ovenpå.
 4. Vent i ca. 1-2 minutter, indtil pastaen hærder, og trække huden direkte over området med pastaen, skær den kraftigt i overensstemmelse med vektoren af ​​naturlig hårvækst. Hvis du bruger en bandage, så tag den op ved kanten og rive den lige så hurtigt ud med pastaen.
 5. Bland et lille stykke pasta igen og anvend det til næste afsnit. Proceduren kan gentages i samme område ikke mere end to gange for at undgå udseende af irritation.
 6. Ved afslutningen af ​​sessionen fjernes det resterende sukker med varmt vand og påføres en fugtighedscreme eller en særlig hårvæksthæmmer til den behandlede overflade.

Det sværeste at fjerne hår i knæområdet. For at sikre en strammere kontakt af pastaen med håret på dette sted, bøje dit ben og anvende sammensætningen.

Hvis dine hænder klæber til sukkerpasta, skal du bruge handsker eller anvende talkum på overfladen, der skal behandles, før hver gentagelse af proceduren. Også i dette tilfælde hjælper brugen af ​​vævsstrimler. Ved behandling af områder med overfølsomhed, gælder mindre pasta til små områder. For eksempel kan en procedure udføres på indersiden af ​​låret.

Hvilket sukker pasta til at vælge for fødderne

For at shuffaring overfladen af ​​fødderne, kan du bruge to typer pasta - blød og medium konsistens. Brug af blød pasta er lettere med en spatel og bandestrimler, og for en blanding af mellemhårdhed er den sædvanlige manuelle metode velegnet uden nogen apparater. Ideelt set er det bedre at kombinere disse teknikker for effektivt at slippe af med hår på forskellige dele af benene.

Hård pasta pasta til sukker depilation af underben og lår er ikke egnet på grund af den høje grad af traume. Det er designet til at fjerne det hårdeste hår i bikini og underarm.

Ved hjælp af en blanding af blød tæthed kan du straks behandle et stort område, for eksempel i hofterne. I dette tilfælde vil opslæmningen fortsætte hurtigere end ved anvendelse af kun manuelle teknikker med mediumdensitetspasta til hele overfladen af ​​benene. Det skal huske på, at det i værelset, hvor proceduren udføres, bør det ikke være for varmt, ellers vil væskepastaen smelte hurtigt.

Brugen af ​​karamelpasta med mellemkonsistens er bedre egnet til benets zoner, fordi det giver dig mulighed for mere effektivt at fjerne hår af forskellig struktur: både blødere og strammere.

Effektiviteten af ​​proceduren og hvor ofte du kan gøre

Resultatet efter shugaring-proceduren varer i 2 til 3 uger afhængigt af hårets struktur, hudegenskaber og hormonelle egenskaber. Også på intensiteten af ​​hårvækst påvirker kvaliteten af ​​efterfølgende hudpleje. Hvis du bruger specielle geler, der nedsætter udseendet af nyt hår, kan du opnå en mere varig effekt.

Ved hver efterfølgende procedure vokser håret langsommere, og deres struktur bliver gradvist tyndere. Således vil den regelmæssige implementering af denne form for depilation øge varigheden af ​​effekten.

Den gennemsnitlige periodicitet af caramel depilation er ca. 3 uger. Fremgangsmåden kan udføres sjældnere, hvis håret vokser langsomt. Efter alt kræver shugaring en vis længde af hår.

Regler for fodpleje efter proceduren

Yderligere pleje af benets hud efter caramel depilation hjælper med at sikre langsigtet effekt og undgå negative konsekvenser i form af indgroet hår, hudirritation eller pletter. For at gøre dette, er det umiddelbart efter proceduren anbefales at behandle fødderne først med et bakteriedræbende middel (chlorhexidin eller miramistin) og derefter med en fugtighedscreme, som ikke skal være for fedt. Du kan også bruge specielle geler til at bremse hårvæksten efter shugaring.

Undgå at tage et bad lige efter proceduren for at undgå irritation.

I løbet af de næste par dage skal der gives passende fodpleje:

 • Smør de berørte områder med en fugtighedscreme 3 gange om dagen;
 • 3 dage efter sessionen, exfoliere benene og gentag derefter skrubning hver uge for at forhindre indgroet hår;
 • Undgå solbadning og solbadning i den åbne sol, samt svømning i en offentlig pool i 2-3 dage;
 • eliminere overdreven fysisk aktivitet i 2-3 dage efter sessionen;
 • Brug ikke kosmetik, der blokerer huden;
 • Prøv at bære løst tøj fra naturlige materialer i de første dage efter depilation.

Da proceduren for at slippe af med håret er en slags stress for huden, er det for første gang efter depilering nødvendigt at sikre resten af ​​den følsomme hud på benene og for at give høj kvalitet til pleje for det, indtil genoprettelsesstedet.

Efter proceduren skal der påføres en fugtighedscreme 3 gange om dagen.

Kontraindikationer

På trods af at depilationen med karamelpasta er en blid og sikker måde at slippe af med vegetationen på benene, er der nogle kontraindikationer, for hvilke proceduren ikke udføres. Disse omfatter følgende faktorer og sygdomme:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudskade i form af ridser og sår;
 • hudsygdomme;
 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​vorter og papillomer;
 • diabetes mellitus
 • smitsomme sygdomme og forværring af kroniske lidelser;
 • hjertesygdomme
 • er allergiske over for biprodukter, hvis pastaen indeholder honning.

Der skal også udvises forsigtighed under graviditet, hvis denne type udtørring udføres for første gang. Dette skyldes det mulige udseende af smertefulde fornemmelser under processen, og kroppens respons kan være uforudsigeligt.

Mulige konsekvenser og hvordan man kan klare dem

Bivirkninger efter depilering af ben med sukker kan forekomme i tilfælde af manglende overholdelse af reglerne for forberedelse og gennemførelse af sessionen samt utilstrækkelig opfølgende pleje af den behandlede hud. Så efter proceduren kan forekomme:

 • kløe i benets hud
 • irritation;
 • røde og sorte prikker
 • betændelse med sår;
 • tørhed og flak;
 • blå mærker;
 • indgroet hår;
 • følelse af stikkede ben.

Da hud- og hårfollikler er stressede under shugaring, er udseendet af let rødme, pletter, bumser og skrælning af huden en normal reaktion, der forsvinder inden for de første to dage eller endog adskillige timer afhængigt af hudens følsomhed.

Kløende hud

Hvis der efter skygge begyndte at kløe på benene, kan årsagen være skade på hudens overfladelag og helingsprocessen eller udbruddet af indgroet hår. Normalt forsvinder kløe efter at huden har helbredt i 2 dage ved hjælp af fugtighedscreme og specielle geler mod indgroet hår.

Kløe kan også skyldes en allergisk reaktion på honningen i pastaen - i dette tilfælde vil en antihistamin hjælpe.

Irritationer og pletter

Irritation, røde og sorte pletter forekommer på grund af hudskader under proceduren eller ved gentagen påføring af pasta på et område. Oftest forekommer de hos mennesker med øget hudfølsomhed. Dette er en passende reaktion af huden, hvilket resulterer i stress og ikke en allergisk virkning. Med ordentlig hudpleje forsvinder disse fænomener i løbet af de næste dage, som det helbreder.

Som regel, irritation og rødme i huden, forekommer der små udslæt efter den første session. Ved hver efterfølgende procedure vil deres sværhedsgraden være mindre eller forsvinde helt.

Bumser og sår

Hvis der forekommer abscesser, skal du anvende salicylsalve eller andre antiseptiske stoffer til problemområder hver tredje time. Deres forekomst kan være forbundet med infektionens indtrængning i tilfælde af utilstrækkelig desinfektion af huden før og efter proceduren eller ved forekomst af et problem med indgroet hår.

I tilfælde af bumser eller sår på benene smøres dem med salicylsalve.

Tørhed og flak

For kraftig tørhed og skrælning af huden på den behandlede overflade, brug fugtighedscreme mindst fem gange om dagen. Dette problem opstår normalt, når huden er for følsom, eller hvis huden ikke er tilstrækkeligt fugtig efter proceduren. Brug ikke for fede cremer, der tæt lukker porerne.

blå mærker

Blødninger på huden opstår, hvis blodkarrene er for tæt på overfladen, eller hvis strimlen af ​​pasta er forkert trukket af - for langsomt eller i modsat retning. Hvis der opstår blå mærker, skal der anvendes en kold komprimering, anvende den i 5-7 minutter og smøre de beskadigede områder med heparin salve.

Hvis du har blå mærker på benene efter shugaring, skal du bruge heparin salve.

Indgroet hår

Ingroede hår forekommer i tilfælde af forkert udskæring af pastaen eller brugen af ​​sammensætning af dårlig kvalitet. For at forhindre dette problem at forekomme, er det nødvendigt at fjerne strimler så skarpt som muligt strengt langs hårvækstvektoren.

For at slippe af med indgroede hår, er geler brugt til at bremse væksten og blødgøre det øverste lag. Skrubbning, som udføres et par dage efter proceduren, hjælper også.

Følelse af stikkede ben

Efter proceduren kan benene mærkes stikkende. Dette skyldes utilstrækkelig hårlængde til shugaring, hvorfor pastaen ikke kunne klæbe tæt på hårene og helt fjerne dem. Med passende pleje af føttens hud bør sensationen stoppe inden for få dage efter proceduren.

Inden du gennemfører næste session, vent indtil håret på benene har nået den ønskede længde på 5 mm.

For kun to måneder siden hørte jeg om shugaring. Ordet er interessant, begyndte at forstå, hvad det er, og hvad det er spist med. Det viste sig. Shugaring er blot en sukker voksepilation. Selve proceduren er ny og interessant. Og så var der en kupon for sukkerfjerning på rabatstedet. Jeg besluttede at prøve det, fordi jeg allerede var træt af barbering, for jeg blev konstant plaget af irritation, og mit hår voksede hårdt og mørkt. Da jeg tilmeldte mig proceduren blev jeg advaret om, at hårets længde ville være mindst 5 mm. Jeg overlevede knap nok, indtil alt dette var vokset til den ønskede længde og straks "startet" på proceduren. Jeg blev straks advaret om, at proceduren ikke er hurtig, mindst en time. Da jeg så pastaen, blev jeg overrasket. Det ligner honning i farve og karamel i konsistens. Jeg nød at se mesterarbejdet. Da hun forsigtigt fjernede alle hårene. Hun fortalte mig, at når shugaring hår fjernes af hårvækst, og ikke mod vækst. Hun fortalte, hvor denne tradition kom fra og laver pasta ud af det. Men jeg vil gerne sige, at proceduren for mig personligt ikke var så smertefuld som jeg blev advaret om. Jeg rykkede regelmæssigt, næsten ingen irritation på huden (i forhold til hvad der sker efter voksning). Den indledende effekt varede på mine ben for en rekord lang, næsten en måned. Hvad jeg var meget glad for. Og for to dage siden lavede jeg mig en gentagen procedure for shugaring. Nu var det virkelig ikke så smertefuldt. Jeg synes, det skyldes, at håret er blevet meget mindre og meget tyndere. Så jeg fandt mig selv et relativt billigt og effektivt værktøj til fjernelse af hårfjerning.

Valkyrya

http://otzovik.com/review_318978.html

Kunne lide det. Hun kogte sig selv uden problemer. Ingredienserne blev fundet hjemme - sukker, vand, citron. Til dette tog jeg en teskefuld citronsyre te, tilsat ti spiseskefulde sukker og en spiseskefulde vand til det. Alt dette opvarmet til kog, rør med en ske. Så snart blandingen er vendt fra gul til mørk gul, sluk den af. Hæld i en anden skål for at køle af, så rul bare bolden og rul det over benet og rip off. Jeg forsigtigt skarpe bevægelser af håndfladen, det er ligesom nogen vil. Eller vi anvender det på huden og med en bomuldsklud dækker vi det ovenfra og skarpt trækker, det gør ikke ondt, jeg lover! Blandingen tog ca. 7 minutter at lave mad. Jeg ventede, indtil den var kølet lidt ned og begyndte at påføre. Jeg gjorde det samme i kabinen, intet er anderledes, endda på en eller anden måde bedre. Jeg vil ikke længere betale enorme penge til voksdannelse, det er ikke det værd, du kan gøre alt selv hjemme, der er ikke noget hår tilbage. og huden på benene bliver meget glat. Og så forsvinder irritationen om 20 minutter. Meget sart og egnet til følsom hud. Jeg råder alle, hvis du ikke kan lave mad, så prøv igen. Det er det værd.

bloodycookie

http://otzovik.com/review_361241.html

Jeg har længe ønsket at prøve denne type hårfjerning, jeg troede, at du skulle købe pasta som voks. Og for 2 uger siden kom jeg over en anmeldelse af shugaring, pigen beskrev proceduren så godt og opskriften er vidunderlig. Jeg tog risikoen, og fra første gang viste pastaen ud, hvilket jeg var utroligt glad for, fordi shugaring ikke har råd til voksepilation eller konstant køb af maskiner. Jeg deler denne opskrift: 6CT l sukker, 2CT l vand og 0,5 liter citronsyre. Hvis nogen har brug for detaljer, så har pigen perfekt beskrevet madlavningsteknikken i anmeldelserne om shugaring i den første liste denne opskrift. Jeg begyndte at prøve shugaring med ben, det gjorde ikke ondt overhovedet, i modsætning til voksende epilering. Det eneste er, at jeg ikke lykkedes at fjerne alt håret med det samme, da ikke alle var lange og gentog en hårfjerning en uge senere. I armhulen blev jeg såret, jeg kunne ikke shugaring. Men i bikiniområdet viste det sig en smule syg og en lang proces, men det er det værd. To uger er gået, og nye hår er endnu ikke kommet, generelt er jeg meget tilfreds med resultatet. Og glad for at hvis du kun bruger shugaring, så bliver håret tyndere og mindre tilbøjelige til at vokse. Jeg ville også tilføje noget, der er nyttigt at se, hvordan en specialist gør det, i hvert fald i videoen, vil dette lette læringsprocessen.

tanek tanek

http://otzovik.com/review_2451740.html

Jeg har længe hørt om shugaring epilation, men ubevidst betragtet det er lig med voksning, som ikke passede mig overhovedet. Jeg opdagede, at sukkerpasta anvendes på hårvækst og kommer ud i retning af hårvækst. Dette minimerer problemet med hårvækst, væksten i deres vækst ændres ikke. For mig var det nyheder og opdagelser. Sukkerpasta stikker hovedsageligt hårene og rive ikke af det øverste lag af huden, som nogle gange sker med voks. Håret fjernes ret jævnt og effektivt. Der er 2 sukkerfjernelsesteknikker. Først: et stykke pasta, det andet: med en tekstilstrimmel. Til tyndt hår egnet tekstil indstilling til hård og tykk klump toffee vil være mere effektiv. Med hensyn til smerten, er alt individuelt og afhænger af følsomheden af ​​stedet) straks jeg siger, en dyb bikini er en meget smertefuld procedure, ansigt, ben, hænder er stadig tolerante. Igen er disse mine subjektive indtryk. Men denne procedure er let tilgængelig til hjemmebrug, i dette tilfælde er den super økonomisk og tilgængelig for enhver pige. The shugaring slogan: "Farvel, hårdhed"!

MariaLys

http://otzovik.com/review_4386883.html

Video: Sådan laver du sukkerpasta og gør shugaring af ben derhjemme

Ved korrekt benytning og overholdelse af reglerne for hudpleje sikres det langsigtede resultat og sikkerheden ved proceduren. Efter at have valgt sukkerpasta med den korrekte konsistens, kan du hurtigt slippe af med håret begge helt på benene og kun i zonen under knæet. Proceduren er nem at udføre hjemme med det minimale antal værktøjer, der anvendes, især når man bruger manuel udstyr. Med erfaring vil du kunne reducere sessionens tid og opnå den mest komplette og grundige bortskaffelse af hår.

hårfjerning

Hemmeligheder til barbering uden irritation - glat og smuk hud