Fod shugaring

Der er mange måder at slippe af med uønsket hår på benene. For eksempel, en barbermaskine, voksning, laser hårfjerning. Razor fjernelse er den hurtigste, smertefri måde, men effekten af ​​det er ikke nok for længe. Epilering med voks er ikke den mest smertefri, og laser hårfjerning kræver investering af betydelige midler. En ideel måde at få glat hud på dine fødder er shugaring. Fremgangsmåden indebærer at anvende et sukker eller en lignende blanding for at fjerne hår.

Sugar Stars Beauty Studio producerer en høj kvalitet, smertefri og behagelig shugaring af benene. Umiddelbart efter proceduren kan du nyde dine perfekt glatte ben, fløjlsagtig hud og resultater af høj kvalitet.

Forberedelse til shugaring ben

Hvis du forbereder dig på forhånd for proceduren, vil den blive udført af os så effektivt som muligt. Ikke alt mesteren kan gøre på tidspunktet for dit besøg. Hvis du ønsker at nye hår ikke vises i lang tid, at huden genopretter sig hurtigt, og proceduren blev udført perfekt, anbefales det at du lytter til følgende tips:

Tilbring skrubning. I løbet af ugen før besøg hos specialisten skal du skrubbe benets hud. Den sidste procedure skal udføres dagen før vores møde med dig. Dette vil hjælpe med at fjerne absolut alle hår fra roden. Overdrive det ikke. Det er vigtigt, at der ikke er store ridser på huden. Med dem kan du ikke shugaring ben.

Brug ikke creme. Det anbefales mindst en dag før besøget for os at udelukke creme, lotion, kropsmælk. Disse produkter gør huden olieagtig. Efter dem reduceres hårets adhæsion med opløsningen.

Kom i den første uge efter afslutningen af ​​kvindedagen. Shugaring - en procedure forbundet med ubehag, i nogle tilfælde smerte. Hvis du vil opleve mindre negative følelser, så optages du bedst i de første 7 dage efter menstruationens afslutning.

Bær let tøj til proceduren. Det er vigtigt, at det er rummeligt. Eliminer stramme jeans. Overvej nederdele, kjoler. Jo mindre kontakt af huden med ting, desto hurtigere vil det komme sig.

Fordelene ved shugaring ben

Benstramning gør det muligt hurtigt og nemt at fjerne vegetationen på det behandlede område i en periode på ca. 3-4 uger. Fordelene ved proceduren i forhold til alternative metoder er:

rimelig pris, især i sammenligning med laser hårfjerning;

mere behagelige fornemmelser under proceduren;

enkelhed at udføre, mangel på kompliceret dyrt udstyr;

sikkerhed, kort liste over kontraindikationer;

effektivitet med lyse eller grå hår

yderligere virkning i form af skrubning, hvilket gør det muligt at opnå en glat, delikat overflade;

mangel på indgroede hår

mulighed for at holde hjemme.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til proceduren kan være både relative og absolutte. Absolut er:

skader på benene, især åreknuder;

alvorlige dermatologiske sygdomme

tilbøjelighed til at danne keloider;

De relative kontraindikationer, for hvilke proceduren kan udskydes indtil kvindens tilstand er normaliseret, omfatter:

Tilstedeværelsen af ​​hudlæsioner på stedet af den påtænkte virkning

dårlig sundhed på grund af infektiøse processer eller forværring af kroniske sygdomme;

Gennemførelse af procedurer i salonen Sugar Stars

Inspektion af klientens hud. Vi skal sørge for, at du ikke har kontraindikationer. Hvis shugaring af benene er nødvendigt helt, så inspicerer vi hele overfladen af ​​huden. Dine ben efter proceduren er vores visitkort. Derfor gør vi alt for at få det mest effektive resultat.

Bestemmelse af opløsningen. Fra en bred vifte af professionelle produkter vælger specialist den, som er i stand til bedst at omdanne din hud.

Fremstilling af materialet. At arbejde er det nødvendigt at varme op strengt til din kropstemperatur. Dette vil undgå forbrændinger, du føler dig godt tilpas under proceduren.

Justering af hår. For at shugaring skal give maksimal effekt skal alle hår være af samme længde. Naturen gør imidlertid hårets længde i forskellige dele af benene individuelle. Vi kan endda tilpasse sig trimmeren.

Affedtning. Huden på ethvert sted frigiver fedt, porer, ophober snavs. Hitch materiale med hår vil være mere effektiv og pålidelig, hvis mesteren producerer en affedtning, drypper huden med et lille lag af talkumpulver.

Gennemførelse af proceduren. For hvert enkelt element af materialet lægger masteren på handsker. Hvis det er nødvendigt at forny pastaen, disponerer mesteren handsker, sætter på nye, sterile.

Tjek arbejde. Når proceduren er afsluttet, kontrollerer specialisten under forstørrelsesglasset, som øger størrelsen flere gange, resultatet. Hvis der er savnede hår, fjernes de manuelt.

Hudbehandling Efter proceduren er afsluttet behandles huden med en desinfektionsopløsning, der beroliger, reducerer responsen til shugaring.

Beroligende lotioner. De vælges efter din hudtype. Påfør masterlampen, massagebevægelser.

Funktioner af arbejdet med specialister Sugar Stars

 • Valget af pasta på hudtype. Vi bruger både klassiske materialer til shugaring og naturlige kosttilskud. Vi har en pasta med honning, der blødgør tør hud, med æteriske olier, der har en beroligende effekt og en behagelig aroma. En pasta med valnød-ekstrakt sænker processen med yderligere hårvækst. Specialisten, efter hudens diagnose, vil bestemme hvilken pasta der passer bedst til dig. Yderligere arbejde vil blive gjort med det.
 • Enkelt pris. Shugaring ben depilation er en procedure, der udføres til en klart defineret pris. Uanset valg af sammensætning til hårfjerning betaler du det beløb, du ser i vores prisliste.
 • Individuelle anbefalinger. Her og nu giver vi anbefalinger om procedurens gennemgang til alle piger og kvinder. Men vores herre vil på grundlag af diagnosen af ​​din hudtilstand give anbefalinger til yderligere pleje, som du har brug for.

Pas efter shugaring

Når du har skubbet benene, skal du genoprette huden så hurtigt som muligt. Til disse formål udviklede specielle cremer og lotioner. De har en beroligende virkning på huden og nedsætter hårvæksten.

For at forhindre, at huden kommer fra indgroede hår, brug en mild skrubbe i 3-4 dage, og påfør derefter en fugtighedscreme på føttens hud.

Ulemper ved proceduren derhjemme

På grund af sin enkelhed kan proceduren udføres hjemme. Men den uafhængige adfærd udgør visse vanskeligheder. Den største ulempe ved shugaring ben er den fuldstændige afhængighed af effektiviteten af ​​epilering på en specialists færdigheder.

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af konsistensen af ​​den anvendte pasta, hvis korrekte tekstur opnås med erfaring. Der er især større risiko i sin uafhængige fremstilling. I dette tilfælde er både forbrændinger og den fuldstændige manglende virkning af proceduren ikke udelukket. Specialisten vil fjerne håret med sukkerpasta ikke kun sikkert og effektivt, men også hurtigt.

Pris shugaringa ben

Prisen på shugaring ben er karakteriseret som overkommelig. I højeste grad afhænger det af skønhedspersonalets færdighed, hårdets densitet og arealet af den behandlede overflade. Ikke det sidste sted er givet til centerets prispolitik, hvor proceduren udføres.

For at optimere de økonomiske omkostninger foreslår mange klinikker at opdele de økonomiske omkostninger ved shugaring afhængigt af zonen, det vil sige at betale for fjernelse af hele benet helt til knæene. Samtidig er shugaring af ben helt dyrere end epilering af enkelte dele. En vis indflydelse på omkostningerne ved proceduren har et valg af sukkerpasta. Kvalitet certificeret produkt vil være noget dyrere.

Med den tredje procedure falder antallet af hår noget, de bliver tyndere, hvilket letter shugaring. I denne henseende kan mange centre reducere omkostningerne i forhold til den oprindelige løsning.

Optag på proceduren i kabinen Sugar Stars

Shugaring proceduren kan også udføres hjemme, men der er altid en høj risiko for indgroet hår og hudinfektion. Bedre professionelle salon Sugar Stars ingen kan klare. Erfarne herrer vil langsomt redde huden fra uønsket hår i overensstemmelse med alle etablerede sanitære standarder. Ved foden shugaring, vil prisen i sukker stjerner behageligt overraske dig. Før du koster et komplet udvalg af specialister: fra diagnostik til endelig behandling. Tilmeld dig et besøg hos vores specialister, du kan nu. For at gøre dette skal du bruge online bestillingsformularen eller ringe til os på telefonnummeret på webstedet. Vi er altid glade for at møde dig!

Fod shugaring

Glatte og velplejede kvindelige ben tiltrækker altid øjnene af det modsatte køn, men dette resultat kan kun opnås ved konstant pleje af huden og regelmæssig fjernelse af uønsket og altid så mærkbart hår.

Shugaring er en af ​​de mest krævede procedurer til dato, så du helt kan slippe af med vegetation med sukkerpasta i et behageligt hjemmemiljø, og selv forberede dit eget arbejdsmateriale til dette, hvilket vil være latterligt billigt.

Denne hurtige, enkle og sikre procedure er et must for dem, der ønsker at bære mini-tøj med stolthed og gå til stranden uden smertefuld forlegenhed.

Ben - dette er den zone, hvorfra det er tilrådeligt at begynde at lære shugaring begyndere. Når du fjerner denne del af kroppen, forbliver begge hænder fri til at arbejde, benområdet er ikke svært at nå, og følsomheden på det er ikke så højt som for eksempel i områderne bikini, ansigt eller underarm. Hvis du ønsker det, kan du gøre en shugaring af benene helt fra ankelen og med hofterne eller lige fra knæet, afhængigt af hvor meget hår der vokser i disse områder og hvor meget det kan mærkes.

Fordele og ulemper, kontraindikationer

Shugaring er en forholdsvis blid hårfjerningsprocedure i modsætning til voksning. Men før du bestemmer dig for sukkeraflejring, ville det være logisk at lære dig kun at kende med fordelene ved processen, men også med dens ulemper.

Godbidder

Der er mange ubestridelige fordele ved shugaring, og det er takket være dem, at denne procedure er så populær:

 • sukkerpastaens naturlighed
 • effektvarighed (op til en måned);
 • ikke så smertefuldt som voksende hår;
 • når pastaen er slået sammen med den og håret, bliver det cornified hudlag også fjernet;
 • Shugaring ben er meget praktisk;
 • der er ingen trussel om hudskader (forbrændinger, sår, efterfølgende irritationer);
 • hårene bryder ikke af;
 • egnet til hårfjerning 3-5 mm;
 • til alle typer hud og hår;
 • der er ingen risiko for efterfølgende indvækst;
 • resultatet er umiddelbart indlysende;
 • Ved fremstilling af pasta alene er det muligt at inkludere ingredienser, der forhindrer den hurtige vækst af håret;
 • Nemt og meget billigt at gøre proceduren hjemme.

Listen over fordele er imponerende, det opfordrer dig virkelig til at vælge shugaring som en måde at slippe af med vegetationen. Men uanset hvor mange fordele det er, er det ikke nødvendigt at ignorere ulemperne for at undgå ubehagelige overraskelser.

ulemper

Heldigvis er ulemperne ved shugaring ikke mange i forhold til dens fordele:

 • der er ingen ødelæggende virkning på folliklerne (håret begynder at vokse igen over tid);
 • i første omgang kan det være ret smertefuldt (men med den systematiske udførelse udvikles en fornemmelse)
 • vegetation kortere end 3 mm fjernes ikke fuldstændigt;
 • det er ikke altid muligt at forberede straks sukkerpasta af høj kvalitet selv;
 • mulige konsekvenser i form af indgroet hår, irritation og manglende evne til at fjerne hår helt (på grund af brud på teknologien til shugaring).

Hvis du udfører alle trin i proceduren korrekt, kan du sikkert fratrække den sidste ulempe fra den generelle liste over minus af denne type depilation. Men man kan ikke undslippe fra de tilgængelige kontraindikationer.

Kontraindikationer

Det er meget vigtigt at gøre sig bekendt med dette emne, ellers kan en harmløs og shugaring, der virker så sikker, forårsage alvorlig skade, hvis du har følgende sundhedsmæssige problemer:

 • diabetes (utilstrækkelig respons på sukker);
 • åreknuder (zone af benene, dette gælder primært);
 • epilepsi (smerte kan udløse et anfald);
 • kardiovaskulære sygdomme;
 • hudproblemer (uddannelse, skade og sygdom);
 • allergi over for komponenter (især citrus eller honning)
 • forværring af kroniske sygdomme
 • frisk tan;
 • med forsigtighed - graviditet (shugaring er kun tilladt, hvis fornemmelserne allerede er kendte og ikke vil forårsage smerte).

Hvilket sukker pasta til at gøre shugaring på benene

Alle sukkerpastaer er forskellige i konsistens, formål, anvendelse (teknik) og nogle gange i ingredienserne indeholdt i sammensætningen.

Til ben er det bedst at bruge medium (universal) pasta, blød eller tæt (men ikke den sværeste, designet til underarm og bikinier).

Ved hjælp af en blød pasta kan du straks dække et stort område. Og da benene ikke er en lille zone, vil anvendelsen af ​​flydende pastaer fremskynde processen betydeligt. Men for dette har du brug for ekstra værktøjer: gummihandsker (med manuel teknik), en spatel til påføring af pasta og strimler af klud eller papir (med bandage teknik). Luften i rummet bør ikke være varm, temperaturen på krop og hænder - varm, ellers vil den allerede tynde pasta nødvendigvis begynde at smelte. Til fuldstændig behandling af benene er en lille mængde sukkermasse tilstrækkelig.

Du kan købe en mellempasta, tilberede det selv eller få det ved at blande en tæt og flydende karamelmasse. Denne konsistens er lige så velegnet til hår og forskellige hudtyper. Medium pasta kræver opvarmning til en temperatur på 37-38 grader. Rummet til proceduren er bedre at vælge køligt, så massen ikke mister sin alsidighed.

Hvis du bruger en tæt pasta, skal du først opvarme den i en mikrobølgeovn eller et par, og derefter ved strækning og æltning bringe du en farveændring til rav og tekstur, der ligner ler. Derefter ruller små dele af kuglerne eller laver piller, sæt dem på dine fødder og rive dem af med en skarp bevægelse. Hver sådan kugle (pellet) kan bruges flere gange og ændres til en ny, da den bliver forurenet. En klump er normalt nok til at håndtere benene til knæ eller helt, men det afhænger af, hvor meget hår der er vokset (med rig vegetation, skal kuglerne ændres oftere).

Sådan forbereder du dig på proceduren

Du kan ikke bare sætte dig ned og begynde at skulpturere pastaen på den uforberedte zone. Sukker depilation, selv om det betragtes som relativt sikkert, men lidt hud stress vil levere. Derfor er det vigtigt at "tune" det område, der forbereder sig til behandling:

 • ikke solbade 3 dage før shugaring;
 • i 2-4 dage for at gøre peeling;
 • tage et brusebad uden vaskemiddel før proceduren
 • desinficere huden med en alkoholopløsning, chlorhexidin eller hydrogenperoxid;
 • tør området
 • anvende og let gnide i talkum.

Talc skal bruges til at sikre, at pastaen straks omslutter hvert hår og ikke klæber tæt på huden, ellers vil processen med at trække håret blive mere smertefuldt.

Efter sidste ting kan du fortsætte direkte til depilationen.

Hoveddelen

Klargøringen er færdig, pastaen er klar til brug - det er på tide at begynde at slippe af med unødvendig vegetation på benene:

 • pasta indsat på benet (væske - med en spatel eller handsken, tyk - med en klump eller pille) mod hårvæksten;
 • presse mod overfladen af ​​huden, glat
 • lim stripen over den søde masse (hvis banding teknik er valgt), glat det godt;
 • vent 1-2 minutter (ikke mere, så pastaen ikke holder fast i huden meget);
 • stærkt forstyrre pastaen på hårvækst med hudspænding ved begyndelsen af ​​sammenbruddet og parallelt med overfladen af ​​det behandlede område;
 • Gentag manipulationen en gang til på samme sted (men mere end 2 gange anbefales ikke: hudspændingen øges, og irritation kan forekomme);
 • Vask det resterende sukker med almindeligt varmt vand.

Det vigtigste ved shugaring er ikke at skynde sig, især for dem, der bare lærer at udføre sådan depilation. Hastigheden kommer med erfaring, og overdreven hastighed kan kun føre til dårlig kvalitet.

Pas efter

Siden huden blev stresset, skal den blive roet ned så hurtigt som muligt. Derfor er følgende handlinger efter bearbejdning af benene nødvendige:

 • Påfør straks efter proceduren en blødgørende og fugtgivende creme eller lotion på huden (det er godt, hvis produktet er professionelt, specielt til hudpleje efter shugaring og langsomt hårvækst).
 • i 2-4 dage gentag peeling (skrubbe, hård vask);
 • 2-3 dage ikke at solbade (hverken i solarium eller i åben sol);
 • sved ikke så meget (dvs. eliminere sport og andre fysiske aktiviteter);
 • 2-3 dage ikke at svømme i den åbne dam og pools;
 • De første dage til at fugte huden så ofte som muligt, det er bedre flere gange om dagen.

Med ordentlig pleje vil huden hurtigt "komme til sine sanser", hvorefter det vil længe glæde og tiltrække andres synspunkter med glat og sundt udseende.

anmeldelser

Daria Svetlova, 28 år gammel. Hvor meget jeg led, barberer jeg altid benene med en maskine, indtil jeg "modnede", før jeg endelig lavede en shugaring! Allerede 2 uger er gået, og håret på benene er ikke synligt. Jeg gjorde det i salonen, jeg risikede ikke det selv (jeg ønskede i det mindste først visuelt at forstå teknologien i processen) Ja, det var lidt syg, men ikke smertefuldt, og effekten er det, jeg ønskede. Nu vil jeg helt sikkert forsøge at lave pastaen i hjemmet og behandle benene helt alene.

Ivanna Smalkova, 34 år gammel. I flere år har jeg lavet sukkeraflejring på mine egne ben. Jeg kender ikke noget alternativ endnu, og jeg vil ikke vide, alt passer mig så meget. Det har længe været smertefuldt, og mine silkeben er min stolthed. Og alligevel: shugaring er ikke en udførelse, men en ren fornøjelse!

Nina Greenichenko, 30 år gammel. I lang tid var jeg bange for at gøre shugaring, jeg troede, at denne grusomhed var som at rive mit hår... Men min ven overbeviste mig. Jeg startede mine fødder (det var ikke så smertefuldt der), og heldigvis lykkedes det mig straks at gøre noget helt normalt. Så var det endnu bedre, og nu renser jeg mine ben helt fra bund til bund og betragter mig selv som en "hjemmeprofessor" i shugaring. Jeg tror at tage ordrer til denne procedure...

Fod shugaring

Hver kvinde ønsker at være smuk og ligesom de omkring hende, og den glatte hud på benene hjælper ikke kun med at se godt ud, men også føle sig mere selvsikker. Det er meget mere behageligt at bære et nederdel ved at vide, at dine ben ser perfekt ud end konstant at bekymre sig om uønsket hår vokset på dem. For øjeblikket er der mange metoder til fjernelse af hår fra benene: barbermaskine, voks, elektrisk epilator, laserfjernelse og andre. Den største efterspørgsel nu er sukker hårfjerning - shugaring af benene.

Særlige egenskaber

Shugaring har en stor fordel i forhold til andre metoder til hårfjerning. Det er en procedure for hårfjerning, ikke depilation, det vil sige, det giver dig mulighed for helt at fjerne håret fra benene. Hvis depilering indebærer at fjerne hår fra overfladen af ​​huden, fjerner fjernelse af håret deres rødder.

Hårfjerning ved hjælp af en sød blanding er en af ​​de mest effektive og effektive måder at slippe af med uønsket benplantage. Det hjælper med at glemme problemet i flere uger, op til en måned. Brugen af ​​sukker sirup gør proceduren så smertefri som mulig (så meget som muligt). Produktet af høj kvalitet fjerner de døde epidermier fra overfladen og nærer hudens ben. En anden fordel er tilgængeligheden af ​​komponenter til at skabe en sukkerblanding alene. Sådanne procedurer kan udføres hjemme, hvilket sætter shugaring på samme niveau med de mest populære typer af epilering.

Det er værd at bemærke, at denne metode har sine ulemper: shugaring er en temmelig dyr tjeneste, og udførelse af denne procedure i hjemmet tager cirka en time i gennemsnit. Med en regelmæssig barbermaskine virker alt meget hurtigere. En anden væsentlig ulempe er, at den nødvendige længde af hår er nødvendig for den første procedure. Det betyder, at det vil tage lidt tid at dyrke hår, bære lukkede tøj og ikke gå til steder, hvor benene skal være barne. Det er muligt, at du for første gang ikke selv kan udføre denne procedure, så det er værd at forberede sig på forkælet materiale og nerver.

Gør det ondt

At komme af med hår på dine ben med sukkerpasta er en smertefri måde, men kvinder, der er yderst følsomme for smerte, kan blive irriteret på grund af ubehag, hudirritation. Hvis vi taler om styrken af ​​disse fornemmelser, så kan de tydeligt ikke sammenlignes med dem der sker under fjernelse af hår ved hjælp af voks, og derfor er shugaring en mere populær procedure.

uddannelse

 • Før shugaring skal du stoppe med at barbere dine ben og lade dit hår vokse tilbage. Ved den første procedure bør hårets længde være fra tre til fem millimeter, men ikke mere end syv. Det tager normalt en uge at vokse, men det er individuel og afhænger af organismens egenskaber.
 • For at bidrage til en bedre pasning af pastaen til huden, skal du først tage et brusebad eller bad, lidt damp ud af benene og slippe af med de hornede partikler. For bedre hudrensning skal du bruge sæbe eller brusegel.
 • Det er bedre at bruge skrubben dagen før, og ikke på dagen for proceduren, fordi skrubberne kan ridse huden, som i fremtiden vil føre til irritation. Den omhyggelige gnidning med en vaskeklud kan også føre til sådanne konsekvenser. Derfor er det bedre at overvåge dine bevægelser og gøre alt så forsigtigt som muligt, så du ikke behøver at udholde shuffaringproceduren (og således at håret ikke vokser for meget i løbet af denne tid).
 • Det er nødvendigt at desinficere fødderne med en bomuldsstynge med en lotion, der indeholder alkohol (eller anden affedtningsmiddel). Dette vil medvirke til at forhindre infektioner og reducere risikoen for irritation. Med talkum eller babypulver kan du slippe af med fugt og gå direkte til shugaren selv.

Hvad er der brug for?

For at forberede benets hud har du brug for et antiseptisk præparat og talkum, der allerede er nævnt tidligere. For at gennemføre selve proceduren er det værd at have følgende værktøjer og materialer til rådighed:

 • engangshandsker - til hygiejne og komfort, når du arbejder med sukkerpasta
 • spatel - til påføring af pasta til de nødvendige zoner;
 • creme - for at eliminere irritation, for at fodre huden;
 • et middel til at bremse hårvæksten - således at virkningen af ​​shugaring er fast og varer længere;
 • stofstrimler - i tilfælde af vanskeligheder med fjernelse af sukkerblandingen fra benene
 • sukkerpasta - nødvendigvis den rigtige konsistens og med de rigtige proportioner af ingredienser.

Færdige mestere i en shugaring kan uden scapula og stofstrimler sætte pasta med hænder (og de samme hænder rive den af). I salonen, hvor der ydes tjenester til sukkerfjerning, skal der holdes rene plader - for at opretholde hygiejne og forebygge infektion under proceduren.

Hvordan gør man?

Populære "shugaring-fagfolk", der har stor erfaring og en masse positiv feedback, men for begyndere er det ret svært at opbygge deres egen kundebase. Det er klart, at hvis det er muligt, henvises til den første kategori af fagfolk. For det første vil de give dig en kvalitetsservice, og for det andet vil de gøre alt pænt og hurtigt.

Shugaring kan gøres hjemme. Efter forbehandlingen af ​​benene og forberedelsen til proceduren skal du anvende den færdigblandede pasta til et af de områder, hvor hårfjerning er påkrævet. Sukkerpasta anvendes nødvendigvis mod hårets vækst - for bedre fordeling over overfladen og forhindring af hårindvækst. Blandingen skal omhyggeligt spredes over området for at kunne optage så meget hår som muligt.

Fjernelse af pasta forekommer i skarpe bevægelser i retning af hårvækst. Hvis du har problemer med at fjerne pastaen, skal du bruge stofstrimler. De er klistret ovenpå (på sukkerblandingen), og et lille stykke bliver ikke brugt, hvorefter de trækker over det og fjerner alt påført pasta.

Fod shugaring

Glatte ben - standarden på moderne kvindelig skønhed. I dag kan du hurtigt slippe af med uønsket vegetation, og resultatet bliver sparet i 3-4 uger. Beauty Studio Sukker Me inviterer dig til at gennemgå proceduren for sukker hårfjerning ben. Omkostningerne ved tjenester er ret overkommelige, og takket være forskellige tilbud og specialtilbud kan du gøre hårfjerning til en endnu mere overkommelig pris.

5 fordele ved shugaring:

 • Sukkerpasta forårsager ikke allergi og irritation
 • Pasta opvarmes ikke over 36-38 grader, men fordi det ikke brænder og ikke forårsager blodgennemstrømning (hvilket ofte øger smerten under voksning)
 • Proceduren har en langvarig virkning.
 • Hår efter shugaring vokser ikke, da de fjernes ved vækst
 • Frakken bliver mere sparsom, håret bliver genoprettet længere, så gradvist øges intervallet mellem behandlingerne

Der er en række grunde, som det er nødvendigt at udføre shugaring af ben under ledelse af en erfaren mester. De er ret betydelige, da de tillader at undgå ubehagelige konsekvenser for kroppen.

Fordelene ved proceduren i salonen SUGER ME:

 1. Høj kvalitet procedure.
 2. Sikkerhed. Vores kvalificerede specialister vil altid kunne diagnosticere forekomsten af ​​mulige kontraindikationer til shugaring. I hjemmet kan du ikke tage højde for alle kontraindikationerne eller endda være opmærksomme på dem, som er fyldt med forringelse som hudens tilstand og kroppen som helhed.
 3. Korrekt valg af kosmetik, afhængigt af dine præferencer og hudens individuelle egenskaber. Kosmetik med en mere mild sammensætning er den eneste mulige mulighed for kvinder med øget hudfølsomhed.
 4. Specialisten vil udføre den korrekte forberedelse til proceduren, som giver dig mulighed for at udføre det med minimal ubehag.
 5. Prisen på foot shugaring her forbliver ganske acceptabel og overkommelig.
 6. Spar tid og kræfter. Shugaring ben helt i kabinen vil ikke tage mere end 1 time af din tid, mens hjemme vil du bruge uforligneligt mere tid og kræfter på dette.

Forberedelse til shugaring ben

På hvor præcist vil du følge alle anbefalinger vedrørende forberedende procedurer, afhænger smerteløshed og hastighed af benens skygge direkte afhængigt af.

Uddannelsen skal omfatte følgende aktiviteter:

 1. Voksende hår til en ideel længde på 4-5 mm.
 2. Hygiejnisk behandling af epileringszonen, helst ved at tage et varmt bad for at blødgøre benets hud.
 3. Peeling.

En dag før proceduren kan du ikke bruge cremen og solbade.

Kontraindikationer

Shugaring er en af ​​de mest harmløse måder at fjerne uønskede hår på, men det har sine egne kontraindikationer:

 • Diabetes mellitus;
 • Hudsygdom eller skade;
 • Hypertension, thrombophlebitis, åreknuder;
 • Akutte virussygdomme;
 • graviditet;
 • Allergi til sukker eller honning;
 • Epilepsi.

Hvordan er proceduren. Føreren behandler føttens hud med et desinfektionsmiddel. Du kan gå igennem proceduren for epilering af benene helt, kun hofterne eller kun benene. Overfladen af ​​det behandlede område er sprinklet med talkumpulver. Sæt derefter sukkerpasta. Master hurtig, ret skarpe bevægelser fjerner det sammen med hår. Alt dette tager bogstaveligt minutter. Ifølge resultaterne af proceduren får du en perfekt glat hud på benene. Vores herre besidder alle manuelle færdigheder, har tilstrækkelig erfaring på området. Proceduren er næsten smertefri (især ved genadførelse) og ligger i kundens zone.

Pas efter proceduren

Korrekt pleje af benets hud efter proceduren vil afhjælpe effekten, sænke hårvæksten og forhindre forekomsten af ​​komplikationer.

På den første dag anbefales det ikke:

 • Tag vandbehandlinger;
 • solbadning;
 • Gør sport;
 • Påfør tilstoppende porer.

For at forebygge problemer forbundet med hudirritation efter proceduren yder mestere i skønhedsstudiet SUGAR ME professionel pleje, der består af et sæt terapeutiske foranstaltninger ved brug af speciel kosmetik.

Her kan du få professionel rådgivning fra kosmetologer om yderligere pleje af benets hud og forebyggelse af hårvækst efter epilering.

Vi inviterer dig til at shuffaring ben

Beauty Studio SUGAR ME ligger bekvemt i gåafstand fra metrostationen Trubnaya på Rozhdestvensky Boulevard og nær metrostationen Teatralnaya på Nikolskaya Street. Vi er glade for at tilbyde dig at gennemgå en shugaring procedure ved brug af høj kvalitet Aravia eller ShugPRO sukkerpasta. Tilmeld dig en bekvem tid gennem webstedet eller kontakt os via telefon. Vi venter på dig i skønhedssuppen SUGAR ME!

Shugaring ben: forberedelse, teknik og hudpleje

Teknikken til shugaring er specielt populær for benets zoner, for med sin hjælp kan du hurtigt behandle et stort område og slippe af med håret i lang tid. Hertil kommer, at udføre denne procedure på benene er mindre smertefuld end i følsomme steder, samtidig med at sikkerhedsreglerne overholdes. Det er praktisk at udføre sessionen hjemme, ved at forberede sukkerpasta selv eller ved at købe den i færdig form. Med passende fodpleje er risikoen for uønskede konsekvenser minimal.

Fordele ved shugaring-metoden til aflejring af benene

Shugaring af ben er en procedure for at slippe af med hår i regionen af ​​ben og lår med sukkerpasta. Det er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, hvilket gør det allergisk. Afhængigt af pastaens konsistens anbringes det straks på overflade af benene, og efter et stykke tid fjernes ved hjælp af bandage strimler eller prydede, påføres overfladen og pludseligt skrælles af huden efter hærdning.

Procedurens varighed er i gennemsnit fra en halv time til en og en halv time. Det afhænger af, om du laver sukker i benene hjemme eller i salonen. Når du er klog og iagttagelse af sikkerhedsregler, kan du gennemføre en session hurtigt og hjemme, når du har forberedt dig selv.

På procesperioden påvirker også antallet af behandlede zoner. Mange kvinder shugaring kun deres skind, uden at flytte til et område over knæet. Faktum er, at lårets hud er mere følsomt end den del af benet til knæet. Det er på den, at irritation, røde pletter og kløe ofte optræder, og depileringsproceduren er mere smertefuld. Som regel er håret i den øvre del af benene tyndere og mindre almindeligt, så behovet for total depilering er ofte ikke nødvendigt, især med let hår.

I modsætning til mekanisk depilering bliver håret efter shugaring ikke mere stiv, men tværtimod, hver gang deres struktur bliver tyndere samtidig med at deres vækst falder. Hvis proceduren udføres korrekt, er risikoen for indgroet og brudt hår minimalt, da pastaen giver dig mulighed for at fjerne dem langs linjen med naturlig vækst. Samtidig brænder huden ikke og er ikke såret, hvilket er muligt, når det fjernes med varmt voks.

Depilation af ben med brugen af ​​sukkerpasta er ret blid og minimal smertefuld måde at slippe af med hår. Graden af ​​følsomhed afhænger af hudens individuelle egenskaber og hårets struktur. Hvis du har en lav smerte tærskel, kan proceduren virke ubehagelig. Selvfølgelig er smerten ikke så stærk som ved voksning i tilfælde af shugaring. Desuden vil følsomheden falde, da du bliver vant til proceduren og den gradvise udtynding af håret.

Forberedelse af proceduren

For at proceduren for at slippe af håret på benene ved hjælp af shugaring skal passere så hurtigt og effektivt som muligt, er det nødvendigt at forberede grundigt. Værktøjer og værktøjer, du skal bruge:

 • desinfektionsmiddel som chlorhexidin eller alkoholopløsning for at rense huden
 • talk for bedre pasta kontakt med hår;
 • sukkerpasta, som du kan købe i butikken eller lave mad selv
 • spatel til påføring af pasta på huden
 • stofstrimler ved brug af bandageudstyr;
 • lotion til langsom hårvækst og fugtighedscreme efter proceduren.

En vigtig betingelse for sukkeraflejring: Håret på benene skal være ca. 5 mm langt. For kort hår kan ikke få fat i pastaen, og for længe - bryde af. Derfor, hvis du er vant til at udføre mekanisk depilation hver dag, vent indtil håret på dine ben vokser og først efter det begynder shugaring.

Proceduren er bedst planlagt i 3-4 dage efter slutningen af ​​måneden, hvilket vil medvirke til at reducere smerten. Før depilation skal du tage et bad eller bad for at blødgøre huden og åbne porerne uden brug af kosmetik og hårde vaskeklude. Peeling benene for at slippe af med stratum corneum udføres bedst to dage før sessionen for at undgå skader på huden og dens yderligere irritation.

Inden for 3 dage inden shugaring, undgå langvarig udsættelse for solen og anvende rige nærende cremer til føttens hud.

Umiddelbart inden hårfjerning skal hele overfladen af ​​benene, hvorpå depilationen skal udføres, behandles med chlorhexidin eller en alkoholopløsning under anvendelse af en bomuldsstykke. Dette gøres for at rense og beskadige huden for at undgå indtrængen af ​​infektioner og for at mindske risikoen for irritation. Tør huden og applicer talkum for at sikre god vedhæftning af håret til pastaen og fjern overskydende fugt. I stedet for talkumpulver kan du bruge babypulver.

Sukkerpasta opskrift

Sukkerpasta kan nemt koges på egen hånd, fordi dens sammensætning indeholder det mindste antal komponenter. Du skal bruge følgende ingredienser:

 • sukker i mængden af ​​10 spiseskefulde;
 • vand i mængden af ​​4 spiseskefulde;
 • citronsaft (nok til at bruge en halv citron).

Disse komponenter skal blandes i en lille beholder og sætte ilden af ​​lille intensitet. Rør væsken i 4-5 minutter, inden du får en brunfarve. Derefter fjernes beholderen fra varmen - pastaen er klar. Lad blandingen afkøle til en behagelig temperatur. Hvis du klarer at knuse et stykke pasta i en bold, har den nået den ønskede konsistens.

Der kræves kun 3 ingredienser til fremstilling af karamelpasta: granulat, citronsaft og vand.

Sådan udfører du foot shugaring dig selv hjemme

For at slippe af med håret ved hjælp af shugaring er det ikke nødvendigt at besøge kosmetologisalonen. Det mindste antal værktøjer og nem procedure giver mulighed for en session derhjemme. Første gang det tager længere tid, kan sukkerpastaen vise sig at være for blød eller for hård, og for hårfjerning af høj kvalitet skal du gentage proceduren flere gange. Men med regelmæssig præstation, vil du erhverve de nødvendige færdigheder og vil være i stand til nemt at udføre fjernelse af benene selv.

Til skygge af ben er det bedst at bruge manuel teknik uden ekstra værktøjer som en spatel og bandingstrimler. Under de første sessioner kan vævsstrimler eller papirstrimler imidlertid anvendes til let at fjerne enhver pasta rest.

Ved brug af klud strimler er fjernelsen af ​​blød pasta lettere

Efter hudpræparation udføres proceduren for shugaring af ben og lår som følger:

 1. Hvis du bruger en medium konsistens pasta, så tag et lille stykke og mash i dine hænder, indtil blandingen når blødheden af ​​ler.
 2. Påfør sammensætningen i form af kager på den langsgående del af benet langs linjen modsat hårets vækst. Ved påføring af en blød pasta er det mere bekvemt at anvende det med en spatel.
 3. Tryk på pastaen i huden og glat det med dine hænder. Når du bruger bandageteknologi, skal du sætte et stykke klud ovenpå.
 4. Vent ca. 1-2 minutter, indtil pastaen hærder og trække huden direkte over området med pastaen, skar den kraftigt i overensstemmelse med den naturlige hårvækstvektor. Hvis du bruger en bandage, så tag den op ved kanten og rive den lige så hurtigt ud med pastaen.
 5. Bland et lille stykke pasta igen og anvend det til næste afsnit. Proceduren kan gentages i samme område ikke mere end to gange for at undgå udseende af irritation.
 6. Ved afslutningen af ​​sessionen fjernes det resterende sukker med varmt vand og påføres en fugtighedscreme eller en særlig hårvæksthæmmer til den behandlede overflade.

Det sværeste at fjerne hår i knæområdet. For at sikre en strammere kontakt af pastaen med håret på dette sted, bøje dit ben og anvende sammensætningen.

Hvis dine hænder klæber til sukkerpasta, skal du bruge handsker eller anvende talkum på overfladen, der skal behandles, før hver gentagelse af proceduren. Også i dette tilfælde hjælper brugen af ​​vævsstrimler. Ved behandling af områder med overfølsomhed, gælder mindre pasta til små områder. For eksempel kan en procedure udføres på indersiden af ​​låret.

Hvilket sukker pasta til at vælge for fødderne

For at shuffaring overfladen af ​​fødderne, kan du bruge to typer pasta - blød og medium konsistens. Brug af blød pasta er lettere med en spatel og bandestrimler, og for en blanding af mellemhårdhed er den sædvanlige manuelle metode velegnet uden nogen apparater. Ideelt set er det bedre at kombinere disse teknikker for effektivt at slippe af med hår på forskellige dele af benene.

Hård pasta pasta til sukker depilation af underben og lår er ikke egnet på grund af den høje grad af traume. Det er designet til at fjerne det hårdeste hår i bikini og underarm.

Ved hjælp af en blanding af blød tæthed kan du straks behandle et stort område, for eksempel i hofterne. I dette tilfælde vil opslæmningen fortsætte hurtigere end ved anvendelse af kun manuelle teknikker med mediumdensitetspasta til hele overfladen af ​​benene. Det skal huske på, at det i værelset, hvor proceduren udføres, bør det ikke være for varmt, ellers vil væskepastaen smelte hurtigt.

Brugen af ​​karamelpasta med mellemkonsistens er bedre egnet til benets zoner, fordi det giver dig mulighed for mere effektivt at fjerne hår af forskellig struktur: både blødere og strammere.

Effektiviteten af ​​proceduren og hvor ofte du kan gøre

Resultatet efter shugaring-proceduren varer i 2 til 3 uger afhængigt af hårets struktur, hudegenskaber og hormonelle egenskaber. Også på intensiteten af ​​hårvækst påvirker kvaliteten af ​​efterfølgende hudpleje. Hvis du bruger specielle geler, der nedsætter udseendet af nyt hår, kan du opnå en mere varig effekt.

Ved hver efterfølgende procedure vokser håret langsommere, og deres struktur bliver gradvist tyndere. Således vil den regelmæssige implementering af denne form for depilation øge varigheden af ​​effekten.

Den gennemsnitlige periodicitet af caramel depilation er ca. 3 uger. Fremgangsmåden kan udføres sjældnere, hvis håret vokser langsomt. Efter alt kræver shugaring en vis længde af hår.

Regler for fodpleje efter proceduren

Yderligere pleje af benets hud efter caramel depilation hjælper med at sikre langsigtet effekt og undgå negative konsekvenser i form af indgroet hår, hudirritation eller pletter. For at gøre dette, anbefales det umiddelbart efter proceduren at behandle fødderne først med et bakteriedræbende middel (chlorhexidin eller miramistin) og derefter med en fugtighedscreme, som ikke skal være for fedt. Du kan også bruge specielle geler til at bremse hårvæksten efter shugaring.

Undgå at tage et bad lige efter proceduren for at undgå irritation.

I løbet af de næste par dage skal der gives passende fodpleje:

 • Smør de berørte områder med en fugtighedscreme 3 gange om dagen;
 • 3 dage efter sessionen, exfoliere benene og gentag derefter skrubning hver uge for at forhindre indgroet hår;
 • Undgå solbadning og solbadning i den åbne sol, samt svømning i en offentlig pool i 2-3 dage;
 • eliminere overdreven fysisk aktivitet i 2-3 dage efter sessionen;
 • Brug ikke kosmetik, der blokerer huden;
 • Prøv at bære løst tøj fra naturlige materialer i de første dage efter depilation.

Da proceduren for at slippe af med håret er en slags stress for huden, er det for første gang efter depilering nødvendigt at sikre resten af ​​den følsomme hud på benene og for at give høj kvalitet til pleje for det, indtil genoprettelsesstedet.

Efter proceduren skal der påføres en fugtighedscreme 3 gange om dagen.

Kontraindikationer

På trods af at depilationen med karamelpasta er en blid og sikker måde at slippe af med vegetationen på benene, er der nogle kontraindikationer, for hvilke proceduren ikke udføres. Disse omfatter følgende faktorer og sygdomme:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudskade i form af ridser og sår;
 • hudsygdomme;
 • åreknuder
 • tilstedeværelsen af ​​vorter og papillomer;
 • diabetes mellitus
 • smitsomme sygdomme og forværring af kroniske lidelser;
 • hjertesygdomme
 • er allergiske over for biprodukter, hvis pastaen indeholder honning.

Der skal også udvises forsigtighed under graviditet, hvis denne type udtørring udføres for første gang. Dette skyldes det mulige udseende af smertefulde fornemmelser under processen, og kroppens respons kan være uforudsigeligt.

Mulige konsekvenser og hvordan man kan klare dem

Bivirkninger efter depilering af ben med sukker kan forekomme i tilfælde af manglende overholdelse af reglerne for forberedelse og gennemførelse af sessionen samt utilstrækkelig opfølgende pleje af den behandlede hud. Så efter proceduren kan forekomme:

 • kløe i benets hud
 • irritation;
 • røde og sorte prikker
 • betændelse med sår;
 • tørhed og flak;
 • blå mærker;
 • indgroet hår;
 • følelse af stikkede ben.

Da hud- og hårfollikler er stressede under shugaring, er udseendet af let rødme, pletter, bumser og skrælning af huden en normal reaktion, der forsvinder inden for de første to dage eller endog adskillige timer afhængigt af hudens følsomhed.

Kløende hud

Hvis der efter skygge begyndte at kløe på benene, kan årsagen være skade på hudens overfladelag og helingsprocessen eller udbruddet af indgroet hår. Normalt forsvinder kløe efter at huden har helbredt i 2 dage ved hjælp af fugtighedscreme og specielle geler mod indgroet hår.

Kløe kan også skyldes en allergisk reaktion på honningen i pastaen - i dette tilfælde vil en antihistamin hjælpe.

Irritationer og pletter

Irritation, røde og sorte pletter forekommer på grund af hudskader under proceduren eller ved gentagen påføring af pasta på et område. Oftest forekommer de hos mennesker med øget hudfølsomhed. Dette er en passende reaktion af huden, hvilket resulterer i stress og ikke en allergisk virkning. Med ordentlig hudpleje forsvinder disse fænomener i løbet af de næste dage, som det helbreder.

Som regel, irritation og rødme i huden, forekommer der små udslæt efter den første session. Ved hver efterfølgende procedure vil deres sværhedsgraden være mindre eller forsvinde helt.

Bumser og sår

Hvis der forekommer abscesser, skal du anvende salicylsalve eller andre antiseptiske stoffer til problemområder hver tredje time. Deres forekomst kan være forbundet med infektionens indtrængning i tilfælde af utilstrækkelig desinfektion af huden før og efter proceduren eller ved forekomst af et problem med indgroet hår.

I tilfælde af bumser eller sår på benene smøres dem med salicylsalve.

Tørhed og flak

For kraftig tørhed og skrælning af huden på den behandlede overflade, brug fugtighedscreme mindst fem gange om dagen. Dette problem opstår normalt, når huden er for følsom, eller hvis huden ikke er tilstrækkeligt fugtig efter proceduren. Brug ikke for fede cremer, der tæt lukker porerne.

blå mærker

Blødninger på huden opstår, hvis blodkarrene er for tæt på overfladen, eller hvis strimlen af ​​pasta er forkert trukket af - for langsomt eller i modsat retning. Hvis der opstår blå mærker, skal der anvendes en kold komprimering, anvende den i 5-7 minutter og smøre de beskadigede områder med heparin salve.

Hvis du har blå mærker på benene efter shugaring, skal du bruge heparin salve.

Indgroet hår

Ingroede hår forekommer i tilfælde af forkert udskæring af pastaen eller brugen af ​​sammensætning af dårlig kvalitet. For at forhindre dette problem at forekomme, er det nødvendigt at fjerne strimler så skarpt som muligt strengt langs hårvækstvektoren.

For at slippe af med indgroede hår, er geler brugt til at bremse væksten og blødgøre det øverste lag. Skrubbning, som udføres et par dage efter proceduren, hjælper også.

Følelse af stikkede ben

Efter proceduren kan benene mærkes stikkende. Dette skyldes utilstrækkelig hårlængde til shugaring, hvorfor pastaen ikke kunne klæbe tæt på hårene og helt fjerne dem. Med passende pleje af føttens hud bør sensationen stoppe inden for få dage efter proceduren.

Inden du gennemfører næste session, vent indtil håret på benene har nået den ønskede længde på 5 mm.

For kun to måneder siden hørte jeg om shugaring. Ordet er interessant, begyndte at forstå, hvad det er, og hvad det er spist med. Det viste sig. Shugaring er blot en sukker voksepilation. Selve proceduren er ny og interessant. Og så var der en kupon for sukkerfjerning på rabatstedet. Jeg besluttede at prøve det, fordi jeg allerede var træt af barbering, for jeg blev konstant plaget af irritation, og mit hår voksede hårdt og mørkt. Da jeg tilmeldte mig proceduren blev jeg advaret om, at hårets længde ville være mindst 5 mm. Jeg overlevede knap nok, indtil alt dette var vokset til den ønskede længde og straks "startet" på proceduren. Jeg blev straks advaret om, at proceduren ikke er hurtig, mindst en time. Da jeg så pastaen, blev jeg overrasket. Det ligner honning i farve og karamel i konsistens. Jeg nød at se mesterarbejdet. Da hun forsigtigt fjernede alle hårene. Hun fortalte mig, at når shugaring hår fjernes af hårvækst, og ikke mod vækst. Hun fortalte, hvor denne tradition kom fra og laver pasta ud af det. Men jeg vil gerne sige, at proceduren for mig personligt ikke var så smertefuld som jeg blev advaret om. Jeg rykkede regelmæssigt, næsten ingen irritation på huden (i forhold til hvad der sker efter voksning). Den indledende effekt varede på mine ben for en rekord lang, næsten en måned. Hvad jeg var meget glad for. Og for to dage siden lavede jeg mig en gentagen procedure for shugaring. Nu var det virkelig ikke så smertefuldt. Jeg synes, det skyldes, at håret er blevet meget mindre og meget tyndere. Så jeg fandt mig selv et relativt billigt og effektivt værktøj til fjernelse af hårfjerning.

Valkyrya

http://otzovik.com/review_318978.html

Kunne lide det. Hun kogte sig selv uden problemer. Ingredienserne blev fundet hjemme - sukker, vand, citron. Til dette tog jeg en teskefuld citronsyre te, tilsat ti spiseskefulde sukker og en spiseskefulde vand til det. Alt dette opvarmet til kog, rør med en ske. Så snart blandingen er vendt fra gul til mørk gul, sluk den af. Hæld i en anden skål for at køle af, så rul bare bolden og rul det over benet og rip off. Jeg forsigtigt skarpe bevægelser af håndfladen, det er ligesom nogen vil. Eller vi anvender det på huden og med en bomuldsklud dækker vi det ovenfra og skarpt trækker, det gør ikke ondt, jeg lover! Blandingen tog ca. 7 minutter at lave mad. Jeg ventede, indtil den var kølet lidt ned og begyndte at påføre. Jeg gjorde det samme i kabinen, intet er anderledes, endda på en eller anden måde bedre. Jeg vil ikke længere betale enorme penge til voksdannelse, det er ikke det værd, du kan gøre alt selv hjemme, der er ikke noget hår tilbage. og huden på benene bliver meget glat. Og så forsvinder irritationen om 20 minutter. Meget sart og egnet til følsom hud. Jeg råder alle, hvis du ikke kan lave mad, så prøv igen. Det er det værd.

bloodycookie

http://otzovik.com/review_361241.html

Jeg har længe ønsket at prøve denne type hårfjerning, jeg troede, at du skulle købe pasta som voks. Og for 2 uger siden kom jeg over en anmeldelse af shugaring, pigen beskrev proceduren så godt og opskriften er vidunderlig. Jeg tog risikoen, og fra første gang viste pastaen ud, hvilket jeg var utroligt glad for, fordi shugaring ikke har råd til voksepilation eller konstant køb af maskiner. Jeg deler denne opskrift: 6CT l sukker, 2CT l vand og 0,5 liter citronsyre. Hvis nogen har brug for detaljer, så har pigen perfekt beskrevet madlavningsteknikken i anmeldelserne om shugaring i den første liste denne opskrift. Jeg begyndte at prøve shugaring med ben, det gjorde ikke ondt overhovedet, i modsætning til voksende epilering. Det eneste er, at jeg ikke lykkedes at fjerne alt håret med det samme, da ikke alle var lange og gentog en hårfjerning en uge senere. I armhulen blev jeg såret, jeg kunne ikke shugaring. Men i bikiniområdet viste det sig en smule syg og en lang proces, men det er det værd. To uger er gået, og nye hår er endnu ikke kommet, generelt er jeg meget tilfreds med resultatet. Og glad for at hvis du kun bruger shugaring, så bliver håret tyndere og mindre tilbøjelige til at vokse. Jeg ville også tilføje noget, der er nyttigt at se, hvordan en specialist gør det, i hvert fald i videoen, vil dette lette læringsprocessen.

tanek tanek

http://otzovik.com/review_2451740.html

Jeg har længe hørt om shugaring epilation, men ubevidst betragtet det er ligesom voksning, som ikke passede mig overhovedet. Jeg opdagede, at sukkerpasta anvendes på hårvækst og kommer ud i retning af hårvækst. Dette minimerer problemet med hårvækst, væksten i deres vækst ændres ikke. For mig var det nyheder og opdagelser. Sukkerpasta stikker hovedsageligt hårene og rive ikke af det øverste lag af huden, som nogle gange sker med voks. Håret fjernes ret jævnt og effektivt. Der er 2 sukkerfjernelsesteknikker. Først: et stykke pasta, det andet: med en tekstilstrimmel. Til tyndt hår er det velegnet til tekstilmuligheder for hård og tyk klump af toffee. Med hensyn til smerten er alt individuelt og afhænger af følsomheden af ​​stedet. Jeg siger straks, en dyb bikini er en meget smertefuld procedure, ansigt, ben, hænder er stadig tolerante. Igen er disse mine subjektive indtryk. Men denne procedure er let tilgængelig til hjemmebrug, i dette tilfælde er den super økonomisk og tilgængelig for enhver pige. The shugaring slogan: "Farvel, hårdhed"!

MariaLys

http://otzovik.com/review_4386883.html

Video: Sådan laver du sukkerpasta og gør shugaring af ben derhjemme

Ved korrekt benytning og overholdelse af reglerne for hudpleje sikres det langsigtede resultat og sikkerheden ved proceduren. Efter at have valgt sukkerpasta med den korrekte konsistens, kan du hurtigt slippe af med håret begge helt på benene og kun i zonen under knæet. Proceduren er nem at udføre hjemme med det minimale antal værktøjer, der anvendes, især når man bruger manuel udstyr. Med erfaring vil du kunne reducere sessionens tid og opnå den mest komplette og grundige bortskaffelse af hår.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Hvilke midler der skal bruges til behandling af åbne sår?