Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Shugaring hjemme: hvordan man laver mad

Smuk silkeagtig hud uden hår er en drøm om kvinder og et mysterium for mænd. Mange repræsentanter for det stærkere køn forstår ikke, at der er en hårfjerningsteknik kaldet shugaring.

Det er muligt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen i salonen eller hjemme ved at lave sukkerpasta til shugaring alene. Dens opskrift er ikke unik, og du skal bare vælge den der passer dig og mestre teknikken i denne procedure.

De vigtigste fordele ved sukkerepilation hjemme er evnen til at spare penge på at besøge salonen og få en smuk krop uden unødvendigt hår til en krone.

Grundlæggende komponenter

For at huset shugaring skal finde sted hurtigt, smertefrit og effektivt, skal du købe eller lave en særlig pasta. Dens hovedkomponenter er sukker og vand. Nogle shugaring opskrifter indeholder honning, citronsaft eller citronsyre. Proportionerne af produkterne er forskellige, men resultatet er en-stingende karamel, beregnet til armhulefjerning i bikiniområdet på arme, ben og ansigt. Nogle kvinder bruger endda pastaen til at forbedre formen på deres øjenbryn.

Det sker, at shugaring ikke kun indeholder naturlige stoffer, men også syntetiserede farvestoffer og smagsstoffer. Vi anbefaler ikke at købe et sådant produkt, fordi det på forhånd er umuligt at forudsige, hvilke slags negative reaktioner kroppen reagerer på.

At gennemføre shugaring derhjemme, vil du desuden have brug for:

 1. Body Scrub Det vil exfoliere døde hudpartikler af epidermis og sikre tæt påhæftning af karamel til den hårede overflade. Brug af skrubbe efter shugaring forhindrer indfødning af hår.
 2. Antiseptisk. Væsentlig for desinfektion af hud og eliminering af bakterier. Solgt i form af en speciel lotion til shugaring. Du kan også bruge cologne eller medicinsk alkohol.
 3. Talc eller body tonic. Sådanne værktøjer giver en affedtningsvirkning.
 4. Fugtighedscreme. Den nærende creme nærer stressende hud, fugter det og lindrer hævelse. Irriterede steder behandles med panthenol.
 5. Midler til at bremse hårvæksten. Valgfrit, men ønskeligt medlem af depilationen. Den gennemsnitlige glathed effekt af shugaring er noteret af kvinder ved 2 uger. Det hjælper med at forlænge det betyder at hæmme follikelens aktivitet.

Madlavning opskrift

Overvej hvordan man laver madlavning hjemme for en enkelt session.

Det kræver tre standard ingredienser:

 • Sukker - 6 tsk.
 • Vand - 2 tsk.
 • Citronsyre - 2 tsk.

Sukker hældes i en metalbeholder og hældes med vand. Skålene lægges på en lav ild, og indholdet omrøres kontinuerligt med en ske, ellers vil det brænde. Så snart blandingens farve begyndte at spille med gullige nuancer, og selve produktet begyndte at udstråle lugten af ​​karamel, blev citrongræss hældt i skålen, og pastaen blev fjernet fra ilden.

Dit sukker skal smelte fuldstændigt og blive en homogen viskøs masse. Hæld det derefter under et låg på en næppe synlig brand i ca. 10 minutter. Sæt derefter pastaen i en plastikkop og lad den køle af.

Det er muligt at høste blandingen i store mængder. Derefter opbevares det på et tørt mørkt sted og før brug - for at opvarme det rigtige beløb i et vandbad. Under alle omstændigheder skal massen være smeltbar og bøjelig, men ikke strømme gennem fingrene. Denne shugaring opskrift er designet til overfølsomme væv.

Sådan tilberedes sukker til shugaring

Hvis du ønsker at lave sukkerfri sukkercaramel med citronsaft, vil indholdet af ingredienserne være anderledes:

 • Sukker - 300 g
 • Citronsaft - 40 ml.
 • Koldt vand - 40 ml.

Sådan tilberedes en blanding til hjemmelavet shugaring:

 1. Komponenterne placeres i en skål med en tyk bund (væske først, derefter sand). Alt er blandet og sæt kasserollen på en moderat opvarmet komfur.
 2. Massen er kogt, ilden sænkes og produktet koges i 5-7 minutter. Fra processen med madlavningspasta til shugaring, der ikke distraheres, omrøres indholdet af tanken konstant med en træspatel.
 3. Når svampen køber en gylden nuance, fjernes tallerkenen fra ovnen og kvaliteten af ​​karamellen vurderes. Hendes tekstur og farve skal ligne honning. Hvis det fremstillede produkt viste sig at være for let, skal du tilføje det. Hvis pastaen fordøjes, skal den bortskaffes. Det er umuligt at hælde karamel i vasken, fordi det hærder i rørene og hæmmer passagen af ​​de nedadgående væsker.

Sådan gør du proceduren hjemme

At vide, hvordan man korrekt forbereder en blanding til shugaring derhjemme, er det nødvendigt at lære subtiliteterne af sukkerepilationen selv. Hvis du lagde op med alle de midler, vi skrev om i første afsnit, er alt, hvad der er tilbage, at finde tid til en skønhedssession. Så lad os starte...

 1. Mash pastaen med din hånd som modellering ler. Hun vil blødgøre og kaste nacre.
 2. Påfør produktet mod hårvækst, og fjern den klæbende masse strengt efter hårvækst. Vegetationen i dette tilfælde vil bryde ud sammen med pærerne, hvilket er vigtigt for effektens varighed.
 3. Forsøger at fjerne shugaring, forsinkes området af den behandlede hud lidt. Bevægelsen skal være sikker og skarp.
 4. Skyl det afsatte område med varmt vand, tør det grundigt og smør alternativt med antiseptisk og fugtgivende / nærende creme.

Det er nødvendigt at arbejde med sukkerpasta med tørre hænder, da produktet ikke tåler fugt. Brug handsker eller drys dine hænder med talkumpulver for at forhindre fugt eller sved i at forkæle karamellen. I ekstreme tilfælde skal du tørre dine håndflader med papirhåndklæder.

Hvis længden af ​​uønsket hår overstiger 2 - 3 mm, skal de skæres med saks. At gennemføre shugaring på kort hår er behageligt og smertefrit. Hvis du ikke har erfaring, skal du ikke skynde dig, fylde din hånd så meget som du har brug for. For at holde karamellen smidig, hold den på dampbadet. Ved afslutning af sukker hårfjerning skal du tørre af med dig selv fra din håndflader med våde klud eller vask dine hænder med varmt vand.

Manuel shugaring teknik

Når man udfører manuel fjernelse af håret, skal man anvende en tyk blanding til shugaring (se opskrift med citronsyre, hvor pastaen også tilberedes i 10 minutter). Eksperter anbefaler manuel shugaring teknik til fjernelse af antenner over overlæben og hår i bikini og underarms område.

Reglerne for den manuelle shugaring teknik er:

 1. Tag et stykke karamel og knæ, så produktet bliver klæbrigt.
 2. Roligt kugle bolden mod hårets vækst, smøre den hårige overflade af kroppen.
 3. Rip off sukkerstrimmel på hårvækst.

Banding teknologi

For at udføre shugaring i bandage teknikken, vil det være nødvendigt at tilberede flydende karamel (kogetid fra kogningstidspunktet er 10 minutter). Denne metode er fokuseret på depilation af store områder af kroppen - arme, ben, lår.

Hårfjerning i henhold til reglerne for bandage teknologi:

 1. Fordel den varme masse på kroppen mod hårvækst ved hjælp af en spatel. Laget skal være tyndt og ensartet.
 2. Anbring en papirstribe af samme størrelse på den klæbende overflade. Glat strimlen, så den stikker til karamel. I stedet for papir kan du tage en tynd klud.
 3. Skarpe forstyrre strimlen på hårets vækst.
 4. Desinficere huden med en antiseptisk og berolige fugtgivende mælk.

Face shugaring

Fluff over læben eller mærkbare antenner hos kvinder ødelægge udseendet af selv det mest smukke ansigt og generere komplekser. Men shugaring løser dette problem. Tag en hel del karamel og tyndt på ansigtet mod hårets vækst. Skær et fladpapir i 20 sekunder, og flytte en hånd i den modsatte retning.

Deep shugaring bikini område

Sammenlignet med fjernelse af hår på hænder og fødder, holder en bikini shugaring derhjemme en mere raffineret procedure. Teknikken til at udføre sukkerfjerning er den samme, men ømheden og utilgængeligheden af ​​det følsomme område er besværligt. For at undgå alvorlig smerte, når der slibes et lag karamel, skal hårene forkortes på forhånd med manicure-enheder.

Overvej at udføre en shugaring bikini område i form af instruktioner:

 1. Et ben sættes på døren.
 2. En lille sukkerkugle rullede palmer og strække forsigtigt håret på stedet.
 3. Meget hud ad gangen tager ikke. Den optimale størrelse af hvert nyt område er 2 x 2 cm.
 4. Velcro trækker mod hårets vækst og venter på, at pastaen hærder (ca. 30 - 60 sekunder).
 5. Huden trækkes og skærer skarpt det søde lag i retning af hårvækst.
 6. Hvis der stadig er hår i bikinizonen, bliver de omhyggeligt barbert med en maskine i retning af vækst.
 7. Proceduren er afsluttet ved at vaske kønsorganerne med varmt vand og forarbejdning med en nærende creme.
 8. Gentag manipulationen efter 10 dage, ikke tidligere.

Uanset hvor du lavede en sukkerepilation, må du ikke solbade eller gå i solbadet i de første dage efter proceduren. Ellers vises pigmenterede læsioner eller forbrændinger på huden.

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Hvordan tilberedes shugaring pasta hjemme? Hvem får ikke sukkerfjerning - her arbejder opskrift (!) Shugaring bikini + PHOTO før og efter! Hvordan svejses analog veet voks? ✉ (opdateret 01/05/2017) ✉

"Og jeg kogte, jeg kogte dig igen, igen, åh, som jeg navngiver med dig, shugaring pasta nr. 5"

Jeg skriver en anmeldelse til folk som mig - hvem, fra første gang, fungerede det ikke at lave mad, så du kan klistre hjemme. Og fra den anden. og fra den tredje. )

Hvad tror du, er det svært at være hjemme for at gentage den berømte Veet voks? Alt er muligt)) Det viser sig 1 til 1.

Med shugaring pasta var der fem forsøg. mere præcist, 5 forskellige opskrifter, et par kilo oversat sukker og endelig min "perfekte pasta". Om hende og fortælle dig i slutningen af ​​anmeldelsen.

** hvem er for doven til at læse om mislykkede forsøg - gå straks til afsnittet "Forsøg nr. 5". Men i de fejl, jeg malede, hvorfor dette skete. Jeg synes det også vil være nyttigt!

Og også tale om, hvordan man gentager den berømte voks Vit. sandt, han kæmper som den "oprindelige" mod hårvækst i modsætning til den "korrekte" pasta til shugaring.

ADVARSEL!

I oversigten er der Ønskede billeder!

** advarsel for dem, der vil bladre gennem billedet yderligere! Der er billeder af processen med shugaring bikini!

Hvorfor shugaring, men ikke andre metoder til at fjerne hår fra roden?

Min bikini zone er så modtagelig for indfødning af hår, som især manifesterede sig under graviditeten (disse er træk i denne interessante periode), og hvis du bruger andre metoder, hvor håret kæmper med AGO-vækst, bliver situationen kun værre. En barbermaskine? Også voksende, med endnu større, forfærdelig kraft. alle vil, som efter en kamp Depilatory Cream? Ikke for følsomme. disse.. zone)

For nu er det bedste for mig at shugaring

Shugaring derhjemme er blevet min obligatoriske foranstaltning - jeg har simpelthen ikke nok tid til at shugaring i kabinen.

Men selv nu, når jeg har hængt på det og slået sig ned, tror jeg stadig, at det er bedre at stole på en god mester i 15-45 minutter

Hvad er nødvendigt for at lave en shugaring pasta hjemme?

 • kogepande - som ikke er synd. Jeg har ingen emalje, den gamle, ssrovskaya, hvor hun plejede at lave slik, brugte den sædvanlige, også uden emalje.
 • opbevaringsbeholder - som ideelt set kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Og det lukker låget.
 • blandeske

Sukker, vand og citronsyre / citronsaft.

Forsøg på at lave mad normalt shugaring pasta var mange. men i virkeligheden 5 + 1 opskrifter.

Og kun to var vellykkede for mig. ala voks hvid inklusive

Hvorfor fordøjede jeg i anden runde i henhold til den oprindeligt "mislykkede" opskrift, selvom pastaen fra første gang ikke fungerede? Fordi jeg forstod, at jeg oprindeligt ikke havde alt i orden med teknikken: Jeg korrigerede teknikken, og jeg vendte tilbage til pastaen, men intet ændrede sig. Og på den anden pasta klædte alt ud)

Shugaring pasta hjemme med citronsaft.

Dette er en pasta, jeg absolut ikke kan arbejde med... Jeg forsøgte igen og igen, ifølge forskellige opskrifter. Hun var min første pasta, og hun vendte tilbage til den igen og modificerede opskriften, efter at min pasta nummer 5 var blevet opnået med et bang

Og nej og nej.

Det er ikke min pasta.

Ikke at jeg ikke kan gøre noget med det, men også alle benene var i hæmatomer!

Men jeg vil give opskriften, da den kan være egnet til koldere hud.

10 spiseskefulde sukker; pollimon juice

Kog, omrør hele tiden. Jeg har denne pasta eller banket sammen i en klump, og det blev brudt, eller begyndte hurtigt at holde fast på kroppen. En af to ting.

Og med alt dette var det generelt umuligt at kontrollere denne proces.

Jeg synes det hele i citroner - noget surt og juicier, andre tørre. Mere, mindre osv. Der er andre muligheder, hvor mængden af ​​citronsaft justeres til det ønskede (for eksempel strengt 5 spiseskefulde) med vand, men ikke desto mindre, selv her vil du ikke kontrollere frugtenes surhed!

Under alle omstændigheder for manuel udstyr med citronsaft, kunne der ikke laves noget fornuftigt overhovedet.

Så jeg fortsatte denne madlavning til bandage-teknologi. Resultatet var, ligesom blå mærker.

Efter det sluttede jeg endelig med citron og dens saft.

. Med en citron begyndte hun noget, men her er en sur, som du kan eksperimentere med, en anden dime et dusin

Citronsyre for at hjælpe mig. Derfor kombinerede opskrifter 2,3, 4 i en gruppe.

Med en citron ikke rullet, tag en anden opskrift på sukker shugaring sukker, som indeholder citronsyre.

Den eneste forskel var proportioner de samme ingredienser. - vand, sukker, citronsyre

skiftevis blanding - et sted på en gang, et eller andet sted citronsyre blev tilsat efter kogning.

blande i processen - at blande et sted, men ikke at røre et sted.

Kraft af ild - stærk eller meget svag.

Og på grund af disse små nuancer af pasta viste sig, eller ej.

Opskrifter 2-4 (for mig, "mislykket"):

10 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand, halv spiseskefulde citronsyre. bland alt, læg på en lille ild og rør om lejlighedsvis

6 spiseskefulde sukker med et dias, 2 spsk. vand, 0,5 spsk citronsyre. Over medium varme, omrør konstant

. og jeg kan ikke engang huske den fjerde opskrift, også til 10 skeer, hvor jeg lige har forsøgt at ændre det mange gange.

Hvad passede mig ikke?

Med medium varme pasta hurtigt karameliseret, så kun en lille brand!

Udskift ikke varmekraften under tilberedning af pasta - læg på en lille, og fortsæt med at lave mad. Jeg forsøgte at ændre pastaen hurtigt hærdet.

Omrøring er et moot punkt. Er det nødvendigt eller ej?

Hvis opskriften med en lille mængde væske, så er det nødvendigt at blande!

Hvis der er en masse vandjuice, skal du ikke røre ved det efter den første omrøring overhovedet!

Jeg kom ikke op med pastavarianter, hvor de tilføjer citronsyre efter kogning af massen ((alas, alt sidder fast i bunden på den mindste ild. Derfor blend bare med det samme!

Hvordan kontrollerede jeg pastaberedskab?

I et tilfælde - drikkede bare på en plade og vippede den, så, eller en dråbe holder formen og hvor hurtigt den strømmer ned fra den.

I den anden - i vandet, og også set, eller bryggen er allerede dannet i bolde.

Men for at sige, at pastaen var klar, desværre, kunne det ikke. (((

Du kan også tjekke efter farve.

Farven på pastaen med anmeldelser med flash og uden vil være anderledes.

Derfor er dette et dårligt vartegn.

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Skeer af sukker UDEN GOROKI!

I det omfang at fjerne overskydende med en kniv.

Citronsyre (pulver) er også uden dias.

Rør ingredienserne indledningsvis, og bland så, indtil det ikke koger, bland ikke! Og selv da er omblanding kun nødvendig, hvis noget ikke opløses eller bliver ujævnt opvarmet (men det betyder at du lavede for meget ild!)

Branden er lille, og rør ikke. Branden tilføjer ikke, og mindsker ikke.

Når du slukker panden, vil massen virke meget væske til dig - rolig, tykkere

Farven på den færdige masse er lys rav.

Jeg overløb med det samme i kapacitet.

I mikrobølgeovnen på 600 i ca. et minut eller lidt mindre - FØR du koger med bobler og forsøger at danne en bold igen.

Intet at hælde tilbage i panden og koge igen ikke nødvendigt.

Massen under afkøling (ikke varm, men stadig varm) burde let give ind i implosion og klemning, men hold en god form, form ind i en bold osv.

den større vand i opskriften svært fordøje pastaen. men jo længere koger det på en lille ild.

MIN ATTEMPT # 5

Min mest succesrige pasta

Det kan jeg ikke sige resten af ​​pastaen mislykkedes, de passer bare ikke til mig. " Det var ubelejligt for mig at arbejde sammen med dem - så blev de karameliseret for hurtigt, så de sløret, så noget andet.. så at pasta nr. 5 kom op til mit uønskede hår og mine hænder

Pasta kogte ifølge denne opskrift, det viser sig selv fra mig. som ikke gjorde resten pasta

Hun er den mest problemfri!

Sammenlignet med "fabrikken" er tætheden tættere på universalen. Ikke for stramt, men det gør sig godt til manuel teknik.

Hvad er hun god til?

 1. Mindste intervention - det er ikke nødvendigt at røre under madlavning. Fra ordet "general". Jeg berører hende kun i slutningen.
 2. Kræver ikke opvarmning. Selvom du for bedre arbejde kan varme op maksimalt 5-10 sek. I en mikrobølgeovn i 500 mode, ikke mere

VAND TIL ADDITION PÅ RECEPTION SKAL VÆRE VARMT!

Kør straks videre og tal om opvarmning. Hvis pastaen er frisk, så er den kogt samme dag som shugaringproceduren er færdig, så sætter jeg simpelthen beholderen med pastaen i en skål med varmt vand, ikke engang kogende vand. Og det er nok.

Men jeg har varme hænder! Og varm hud i sig selv.

Jeg kan bare ikke overophede pastaen før æltning, ellers vil det flyde.

HVORDAN SKAL DU BREVE ANALOG AF EN FAMOUS VANDVÆSKE?

Om det oprindelige, Wit Wit (som er enten voks eller pasta til shugaring), har jeg allerede fortalt HER.

Og da den næste krukke kom til ende, ville jeg prøve at lave det selv. Desuden var den vellykkede oplevelse at lave mad traditionel pasta til shugaring allerede i baggrunden, og jeg vidste nogle finesser.

** Forresten, til slut, vælg-skrabe eller endda hæld voksen ud af krukken uden at vaske den, vil ikke fungere. Jeg forstyrrede ikke og forlod alt som det er.

Egenskaber af voks hvid:

 1. han er meget mørk
 2. og det er meget flydende efter opvarmning

Hvad er hemmeligheden?

"Hemmelig ingrediens" - stivelse. Så jeg besluttede at tilføje det. Mit beskedne kendskab til madlavning gjorde mig stadig tænke over, hvordan man tilføjer det for ikke at forkæle sukker igen, og hele processen gik ned i drænet

** anden belysning (flash / uden)

Først skal du lave madlavning standard shuffaring pasta:

30 spiseskefulde sukker uden en bakke, 12 spsk vand, 1,5 spiseskefulde citronsyre

Over lav varme uden omrøring. Når pastaen begyndte at mørkne, tilføjede den:

3 spiseskefulde stivelse, 3 spsk vand

Vandet skal være koldt, og stivelsen blandes grundigt med det.

Hæld den fortyndede stivelse ind i den varme sirup og fortsæt madlavningen, omrør lejlighedsvis, til en mørk gul farve.

Hvis der er dannet klumper - intet forfærdeligt, efter opvarmning med æteriske olier i mikrobølgeovnen, vil de sprede sig.

Når vi lukker ned, vil vores ala-pasta Wit mørkere endnu mere!

I starten er voksen meget skummet, men den forsvinder også over tid.

Hvis du hælder voksen i en krukke fra under den oprindelige, den originale voks, vil den være duftende fra resterne af voks Vit.

Jeg tilføjede 5 dråber grapefrugtolie og 5 dråber rosmarinolie og sat dem i mikrobølgeovnen til mode 500 i ca. 1-1,5 minutter (før kogning! Se processen omhyggeligt, atomerne løber væk)

Og alt, voks ala-Vit er klar

det virker på samme måde som den ældre bror, kun efter opvarmning; med striber TIL hårvækst.

Hvis du synes klar voks virker for flydende, eller stikker ikke ordentligt, varmes den igen i en mikrobølgeovn, før du koger.

Stadig lidt klæbrig? Igen, efter køling, koges i mikrobølgeovnen.

I hvilken teknik ønsker jeg shugaring hjemme?

Shugaring bikini.

Som med de sværeste og smertefulde

Men det er muligt at gøre derhjemme!

Sandt, hvis tiden tillader det, ville jeg råde det på en shugaring bikini at gå til mesteren

Først hurtigere.

For det andet mindre smertefuldt.

Paradoxet er, at vi har en tendens til at fortryde os selv for meget.

Jeg gør først en lille smule, indtil jeg kommer ud og begynder ikke at rive allerede nådeløst))

Men først, kun en millimeter, forsøger at forlade alt som det er

Det er også muligt at komme ud af mesterhalvdelen otsugugarennom.. men det er stadig mindre sandsynligt, selvom du ved den første procedure, især efter en barbermaskine, måske har en sådan ide "stå op og løbe væk".

Hvis jeg shugaring en bikini hjemme, så er dette for det meste en manuel teknik (med en pasta til shugaring) a.

Selvom jeg straks vil sige, at i bandage-teknikken, Wit Wax, er det også ret realistisk at lave en dyb bikini (jeg viste med levende billeder fra linket ovenfor;)

Jeg får en bikinipasta til shugaring hjemme i lang tid;) Jeg laver den øvre zone, før plexus, så at sige, (læg mærke til en nybegynder!) I bogstaveligt talt 10 minutter. Men nedenfor.

. der skifter jeg til fingerteknikker)) og pastaer bogstaveligt fra en ærter. Manuel teknik kombineres også med en bandage, mini-zoner, hvor det er ubelejligt at arbejde med din hånd.

Bare husk - alt for hårvækst.

Så sommetider kan du bare ikke vride fingeren, så den er bag væksten, alle glemmer, og jeg gør bare med min højre hånd (for højre hånd, min venstre hånd er ikke en assistent)

Shugaring ben:

Her er jeg mere for bandage teknik med blød voks eller ala-voks Vit. Så hurtigere og mere bekvemt

Men om sommeren, på trods af de indgroede hår, går jeg ofte ud med en epilator.

Shugaring fjerner solbrændt!

Og om sommeren får han mig så hårdt på grund af den lette hud

Sharmaring underarms:

Her er jeg også mere for epilatoren eller for mesteren. Men grunden er ulejligheden ved at shugaring dette område.

Epilatoren er lettere.. og ideelt - efter afslutningen af ​​GW vil jeg gerne fortsætte med laser hårfjerning i det mindste i dette område

Det er ideelt, jeg har brug for shugaring primært til en bikini, som jeg ikke skjuler

FØR, IGANG AFTER.

HVORDAN DU FORBEREDER TIL SHUGARING OG HVAD SKAL DU GØRE AFTER DET.

HENSYN TIL AT FREMME EN PROCEDURE.

Før shugaring - konstant skrubbe, især en dag før time X.

Huden skal være ren (bruser) og tør.

Affedt så meget som muligt. Stænk Miramistin og vent på fuldstændig tørring.

Ideelt set anvendes talkum eller babypulver.

Men jeg fandt mig selv en loyal assistent med perfekte sorptionsegenskaber.

Sandt nok, min assistent er flygtig så meget.. og det er bedre at ikke trække vejret, når du bruger det. Men disse funktioner kompenseres mere end minimumsudgifterne og et godt lag mellem huden og pastaen. Det er nødvendigt at hælde sjældent, de holder sig til huden for shugaring pastaen - hvad der mere er nødvendigt

Under proceduren er det ønskeligt, at det ikke er varmt - pastaen kan begynde at strømme!

►► Hvordan ansøger shugaring pasta på de behandlede områder?

Når manuelle teknologiske problemer opstår. hænder))

Sandt, hvis du ikke shugaring dig selv. Nå ved du aldrig. Eller værelset er meget varmt, det er tilrådeligt at bruge handsker. Sandt, jeg arbejder i dem er ikke praktisk.

Bolde jeg Jeg ruller ikke op for at fjerne hvidhed eller nacre. Bare så de blev godt æltet og pastaen blev plastisk. Disse stykker hvidner og bliver grumle allerede i færd med shugaring.

Når du anvender pastaen i bandage teknikken (når pastaen er blødere), skal du helst bruge en spatel. Sælg den mest almindelige, ala-stick fra isen. Men men ikke for behageligt, som for mig. Mit ideal er - Spatel fra voks Vit.

I mangel af ham (det var der et eller andet sted ondt, selv om jeg har to af dem) brugte jeg et almindeligt plastkortkort. Hun er godt buet og tilpasser sig kurverne i kroppen. Ja, og forårsager et meget tyndt lag.

På billedet nedenfor viste jeg, hvordan jeg IKKE skulle anvende.

Laget bliver for tykt. Selvfølgelig vil shugaring pasta og med et sådant lag fjerne hår, men flere af dem vil forblive på kroppen end på en strimmel, jo tyndere lag, jo bedre.

►► Hvad skal man bruge med bandage teknologi til kobling med pastaen?

Ideelt - strimler, som for voks.

Jeg brugte stykker fra strimler til voks hvid))) overdrevet med tåre troede de var engangs))

Du kan simpelthen tage strimler af bomuldsstof (plader, tykk bleie osv.). Resultatet bliver ikke værre.

Selvom du bruger manual'nuyu teknik,

HOLD OVERSKE STRIPS TIL KUTTEKNIK MED DIG!

Et sted vil klæbemiddelet stikke, et sted vil der være et sådant plot, at du simpelthen ikke kan plukke pastaen der med din hånd, vinklen vil være ubehagelig.

Så kommer strimlerne til redning - limet oven på en tyk pasta, fast i kroppen og revet af

Hvad skal være den optimale længde af hår til shugaring?

Hårets længde på benene og på samme bikini vil være anderledes. Jo længere det er jo jo mere behageligt er det for mig at arbejde på mine fødder (med bandage teknik)!

Men hvis du vokser en "skov" i bikinizonen, vil det være meget, meget smertefuldt (manuel teknik).

Under alle omstændigheder højst 1 cm og ikke mindre end 0,5 cm.

Regler under shugaring-proceduren:

 • affedt huden og behandle med pulver (eller noget endnu bedre pulver!)
 • Påfør pastaen mod hårvækst
 • glat stripen (hvis det er en bandage teknik) mod hårvækst, maksimalt trykke
 • trækker hårvækst
 • Vi strækker huden så meget som muligt - det er lettere at rive ud og smerten er minimal

►► Pleje efter shugaring:

Nu har jeg lidt ændret ordningen med pleje efter shugaring

Efter proceduren behandles områderne med Miramistin.

Så påfører jeg cremen efter depilation, og efter en halv time efter blødning, efter det - bare sådan en pasta.

Ja, alt vil være hvidt der. men vi er ikke på podiet i denne formular har samlet og endnu bedre ikke at røre dette område

Årsagen - under graviditeten var der mange indgroede hår. min agony besluttede på denne måde at skære. Med en pasta af betændte områder mindre.

Efter en dag eller to, skrubbe og permanent anvende en fugtighedscreme.

Pas på tare og tilbehør efter shugaring

Hvad er charmen af ​​shugaring?

Alt vaskes med varmt vand.

Strimler af bandageudstyr gennemblødt i en skål, gryde gryder varmt vand.

Er det ondt i at shugaring derhjemme?

Og hvis det gør ondt end at stole på mesteren?

Jeg vil lyve, hvis jeg siger, at det ikke er.

Men det er mindre smertefuldt end andre metoder til at fjerne hår fra roden.

Og det gør kun ondt i de første tider, de første afsnit, og så går du ind i raseriet

Men ja, jeg finder det lettere for en anden at skade mig, og jeg så det ikke engang))

Bikini - den mest masochistiske zone.. og relativt den mindste. Problemet er, at der er en hårdhed på 1 cm. Maksimal. Og vælg deres pasta er bedre i små stykker.

Ingen har endnu opfundet noget bedre end den manuelle teknik med tæt pasta. men jeg lavede en dyb bikini og voks hvid. Ja, mod hårvækst og banding teknik og intet, viste alt ud.

Men den manuelle teknik og pasta til shugaring alt i bikiniområdet er meget lettere.

Det vil gøre ondt i plexus. Nå og labia. Men mere på grund af det faktum, at det er meget svært for dig selv at strække huden. bliver nødt til at føle sig som en yogi, kaster sit ben over skulderen og sætter hånden under bunden)))) Jeg er ikke sjov. ))

Jo bedre du trækker huden, desto mindre bliver smerten!

Skal du nedbryde dit hår? Med din anden hånd, højere fra den klæbende pasta, træk huden op!

Ulemper shugaring derhjemme:

1. Pasta opnås ikke første gang.

Selv om jeg tror, ​​at der er så heldige.

Jeg er ikke en af ​​dem.

Jeg oversatte ikke lidt sukker, indtil jeg opnåede den pasta, jeg kunne arbejde med en kort en (pasta nr. 5).

Og hvis jeg ikke var gået på salonen til shugaring og ikke havde set pædagogiske videoer, ville der have været mere sukker overført!

2. Der kan være blå mærker på kroppen.

Åh ja, jeg gik gennem benene på den "cyanotiske leopard". Du kan se her og samtidig lære om salven, hvorved du kan slippe af med disse blå mærker

Til dels var blå mærker fra ikke helt den rigtige teknik, men mere fra en mislykket klæbrig pasta. Fordi, selv da jeg arbejdede teknikken med en sådan pasta, som i tilfælde 1-3, havde jeg stadig blå mærker. Ak.

Det antages, at med forbindingsteknikken forbliver blå mærker ikke, da det er sværere at bryde end at lave fejl i den manuelle teknik. Men jeg havde blå mærker og i bandage teknologi.. dette let - lige i tide mislykket pasta!

3. Det er nødvendigt at dyrke den ønskede længde af hår.

Disse er minusser af alle teknikker til hårfjerning, hvor håret er fanget.

4. Værelset skal ikke være varmt

Når vejret er varmt smelter pastaen og stikker på kroppen.

Fordelene ved shugaring derhjemme er også:

Sukker, vand, citronsyre og gas / elektricitet (komfort

2. Den mindste smertefulde

Af de måder, hvorpå håret fjernes fra roden.

Selv med voks Wit, lidt, men mere smertefuldt.

3. Fejl kan vaskes af.

Som en måde at trække sig tilbage

Og ikke som med voksstrimler, spil med smør.

4 Tog viljestyrke og udholdenhed

Hvis du stadig ikke giver op og kog denne berygtede pasta))))

. og derefter udholde torturen i form af shugaring dyb bikini.

UPDATE 01/23/2017:

Sådan tilberedes shugaring pasta, hvis der ikke er nogen LEMONIC ACID eller citron i huset?

En opskrift på shugaringpasta uden denne sure ingrediens.

På et tidspunkt var jeg indstillet på en shugaring, men det viste sig at citronsyre var over hjemme.

Citron var også et lille stykke (men af ​​de grunde, der er beskrevet ovenfor, og der var ikke noget bestemt ønske om at lave mad med det).

Det var muligt at vente på morgenen, da butikkerne ville åbne og køre for citronsyre. Eller lave mad fra det Jeg finder den i køleskabet.

Under armen dukkede op. eddikesyre

Andelen tog 6: 4.

6 spsk. sukker skeer

4 spsk. skeer af eddike (9%, hvis intet er forvirrende).

Kogt pasta lidt mørkere end med citronsyre.

Det er mere egnet til manuel teknologi, tæt, kræver opvarmning. I princippet, hvad jeg havde brug for.

Men med eddike er det sværere at ikke fordøje en pasta til en shugaring, derfor bruger jeg kun denne metode, når der ikke er citron i huset.

Men som det viste sig kan shugaring pasta koges uden citronsyre.

OPDATERING 01.05.2017:

HVORDAN VÆGES EN SVART PASTE TIL SHUGARING?!

Målet var IKKE at få en pasta af en så høj og mørk farve.

Og lav pasta til shugaring medium densitet som ikke vil blive karameliseret i lang tid.

Og efter et stykke tid behøver det ikke at varme (!)

Baseret på opskriften på min succesfulde shugaringpasta nr. 5:

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Men lidt forvandlet.

10 spsk sukker;
6 spiseskefulde vand
1 tsk med citronsyre

Det vil sige mere vand og mere citronsyre.

Jeg koger også på lav varme og interfererer ikke. Tilberedningstiden er næsten fordoblet.

Resultatet er en mediumdensitetspasta, sådan en mørk, mættet farve.

Hvad skal man lave, hvis man ikke kan lave en shugaringpasta hjemme?

 • Mulighed nr. 1: score og gå til mesteren
 • Mulighed nr. 2: køb færdiglavet pasta, måske vil dens konsistens fortælle dig, hvad du laver forkert.
 • Alternativ nummer 3: Vær stædig puffing pindsvin, ligesom mig, og fordøj for flere opskrifter et par gange, og smid det så let i skraldet

Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe med at undgå mange fejl og tilberede din succesfulde pasta. fra første gang!

ღღღ ღღღ ღღღ ღღღ end de smagfulde bager, de brugbare afgrøder! ღღღ ღღღ ღღღ

I nogle billeder, hvor hun viste processen og resultatet, ser hendes ben opsvulmet. og det er tilfældet - hun lavede en shugaring i stillingen (og et billede to dage før fødslen)

Men dette forstyrrede ikke proceduren.

►► FÅ EN GOLDEN TANNING PÅ SMØTE LEGER, OG HVORDAN FØDEVARES ETTER SHUGARING

►► INSTEAD TALC! Syv dårlige, et svar

For et år siden skrev jeg, at jeg ikke anbefaler denne masochisme. men nu, efter vellykket kogt pasta, vil jeg sige - mindre smertefri metode til at fjerne hår med roden med bikini for mig, nej.

Og også billigere.

Pasta nr. 5 skulle få alle. selvom jeg kunne lave mad)))

Shugaring derhjemme

På alle tidspunkter blev det antaget, at en ægte dame skulle blive præpareret fra hoved til tå. Hvordan opnår man dette "lille blod"? Meget simpelt. Det er nødvendigt fra tid til anden at gøre sukker hårfjerning eller shugaring. Derefter vil satin og fløjl, ud for huden på en ægte dame, virke bare en hård sækklæbe.

Sukker hårfjerning eller hvordan man laver en shugaring selv

Spørgsmål om hvordan man laver shugaring hjemme vil forsvinde af sig selv, hvis en kvinde brugte voksplader til at fjerne overskydende hår. Fremgangsmåden ved shugaring svarer noget til voksning, den eneste forskel er, at sukkerhårfjernelsesteknikken reducerer smerten væsentligt og modvirker hårindvækst.

Denne procedure er god, fordi hårets længde, der passer til hårfjerning, ligger i området fra 1 til 6 mm, for den passer ikke kun til "hovedvåben til en kvinde" - benene, men også armhulen og bikiniområdet.

For at kunne gøre shugaring i hjemmet er det nødvendigt, at huden var tør og ren. Desuden er denne procedure kontraindiceret i diabetes og i nærvær af hudlæsioner.

Hvis du ved præcis hvordan du gør alt efter videnskaben - kan du undgå unødvendig hudbetændelse og forskellige allergiske reaktioner.

Hjemmelavet pasta til shugaring, opskrift

Blandingen til shugaring er så god, at ingredienserne er i hver hostes hus. Vanskeligheden er, at dens forberedelse kræver meget præcis overholdelse af opskrifter og teknologi.

Så, shugaring pasta, opskrift:

 1. - 10 spiseskefulde uden dias af sukker.
 2. - 4 spiseskefulde vand.
 3. - Juice en halv citron eller en halv teskefuld citronsyre uden dias.

Citronsyre bør anvendes, hvis der ikke er tid eller ønske om at filtrere saften.

Procedurens succes afhænger helt sikkert af, hvordan man forbereder blandingen. Svar på spørgsmålene om hvordan man laver shugaring eller hvordan man laver en pasta, vil blive fundet af sig selv, hvis man følger madlavningsteknologien korrekt.

For at forberede blandingen derhjemme, skal du bruge en gryde med en tyk bund. Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne og lægge på lav varme. Sørg for at dække potten med et låg og rør lejlighedsvis, så sukkeret ikke brænder. I starten bliver blandingen gennemsigtig, så når den koger og små bobler vises på overfladen, er det nødvendigt at vente, indtil det bliver karamel. Det tager 3-5 minutter. Det er meget vigtigt ikke at fordøje. Blandingen skal være lidt mørkere end lysølen.

Derefter skal du fjerne panden fra varmen og afkøle pastaen til en behagelig temperatur. Derefter kan du prøve at knæde hænderne med et lille stykke af blandingen. Hvis hun stikker til hænderne og ikke går til bolden, skal du lave lidt mere. Hvis blandingen fordøjes, køles den straks og bliver bare et hårdt slik, hårdt og sprødt.

Hvis blandingen viser sig at være for klæbrig, skal du læse artiklen "Hvad hvis shugaringpastaen stikker til dine hænder?"

Du kan også se processen med at lave sukkerpasta i denne video:

Kom i gang

Nu kan du starte epileringen selv. For at gøre dette er det nødvendigt at klemme et stykke pasta på størrelse med en valnød og knæ det med dine hænder, indtil det lyser. Hvis pastaen er meget tyk og æltning hårdt, kan du slippe et par dråber vand på bolden, proceduren bliver meget enklere.

Vi råder dig til at læse vores artikel om hårkrøller.

Brugen af ​​sukker hårfjerning vil tillade selv hjemme at gøre huden af ​​benene perfekt glatte, området af bikini og underarms virkelig silkeagtig. Virkelig shugaring - en bemærkelsesværdig præstation i kampen for kvindelig skønhed.

Vi forbereder den korrekte pasta til shugaring uafhængigt

Sukker depilation er en populær tjeneste for skønhedssaloner, men ikke alle har mulighed for og lyst til at besøge kosmetologens kontor. At vide, hvordan man laver en pasta til shugaring, kan du med succes udføre proceduren derhjemme. Det vigtigste er at observere simple nuancer, og processen vil gå glat.

Regler for madlavning pasta til depilation

Selvfremstillet shugaring pasta er ikke ringere end industrielle muligheder, hvis selvfølgelig alle madlavningsregler følges.

 1. Kog sukker til shugaring behov i en egnet beholder. Velegnet til panden med en tyk bund, stewpan eller ladle med non-stick coating. I aluminium eller emalje vil karamel brænde og blive uegnet til hårfjerning.
 2. Under tilberedningen skal blandingen konstant omrøres.
 3. Opvarmning bør være ensartet: uden at sænke eller hæve temperaturen.
 4. Obligatorisk ingrediens er citronsyre eller citronsaft. Under aktionen af ​​denne komponent erhverver karamellmassen plastegenskaber og bedre adheres til hårene.
 5. Hvis pastaen brændes, kan den ikke bruges. Virkningen af ​​proceduren i dette tilfælde vil ikke være.
 6. Som tilsætningsstof kan du bruge et par dråber af enhver æterisk olie. Det giver karamel en behagelig aroma.

Nogle gange er det umuligt at lave sukker til shugaring hjemme for første gang. Det er bedre at reducere proportionerne og tilberede en lille smule pasta på prøven. I fremtiden vil det være muligt at koge karamelmassen i store mængder. Det holdes godt på et køligt, tørt sted. Før proceduren skal pastaen opvarmes i en mikrobølgeovn, i et vandbad eller bare blande det i dine hænder.

Depilatory Paste: Hjemmelavet Opskrift

Så, hvordan man laver den rigtige shugaring pasta hjemme? Hovedkomponenterne i karamel er granulatsukker, vand, citronsyrepulver eller citronsaft. Disse produkter er billige og altid til rådighed.

For at forberede produktet i en mængde, der er tilstrækkelig til engangsbrug, skal du bruge 6 teskefulde granuleret sukker, 2 teskefulde vand og samme mængde citronsyre. Først skal du opløse sukkeret i en egnet vandtank og tilberede sirupen. Branden skal være lille, og blandingen skal konstant omrøres, så den ikke brænder.

Gennemsigtig masse vil snart begynde at erhverve en karamelskygge. Efter et par minutters kogning skal du kontrollere pastaen for beredskab: Læg en lille mængde i en beholder med koldt vand. Hvis dråbet er hærdet - karamel er klar til brug. Citronsyre tilsættes til gryden, og massen blandes grundigt, indtil krystallerne opløses fuldstændigt. Efter det skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles, hvilket ikke tillader stærk hærdning. Hvis dette sker, læg massebeholderen i vandbadet, tilsæt lidt vand og genopvarm.

Korrekt kogt karamel er plastik, blødt, holder sig ikke i hænderne, har en lys karamelfarve. Massen, der spredes, stikker og pletter hænder, du skal bringe til beredskab i et vandbad.

Hvis alt fungerede og shugaring var vellykket, kan du lave mad i store mængder.

For at gøre dette, pr 1 kg sukker er taget 8 spiseskefulde vand og 7 spiseskefulde citronsyre. Alle komponenter er blandet sammen i en gryde med en tyk bund, hvorefter opvasken placeres på medium varme. Kog blandingen skal være omkring 40 minutter, omrøring konstant. Først vil sirupet være gennemsigtigt, men vil efterhånden få en lysebrunfarve. Efter beredskabstesten skal karamel hældes i en plastikbeholder og afkøles.

Denne mængde pasta er nok til 4-6 procedurer. Før depilering opvarmes sammensætningen i mikrobølgeovn eller i vandbad.

Sukkerpasta kan fremstilles til shugaring enten med citronsyre eller citrusfrugtsaft.

For mængden af ​​saft presset fra en halv citron, tages 10 spiseskefulde sukker og 1 spsk vand. Alle komponenter skal tilsluttes og slukke. Når blandingen opvarmes, begynder den at få en karamelfarve. Efter kogning skal pastaen holdes på ilden i 10 minutter, så kontroller for beredskab og afkøling.

For at forberede karamel til fremtiden skal du tage 1 kg granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand. Tilberedningstiden i dette tilfælde vil være ca. 45 minutter. Det modtagne beløb er nok til 4 måneders brug.

Hvordan man ansøger hjemmelavet sukkerpasta

Ved overholdelse af teknologi til forberedelse viser den hjemmelavede sukkerpasta sig moderat tæt, den fordeles let på huden og vaskes af med rindende vand.

Shugaring proceduren udføres kun på ren og tør hud. Depilation sites kan være lidt pulveriseret med talkum eller baby pulver. Dette vil gøre det muligt for pastaen at mate bedre med hårene. Når huden er kogt, kan du begynde shugaring.

 1. Mash et lille stykke pasta med dine fingre og ansøge til depilationstedet mod hårvækst. Huden skal være lidt spændt i modsat retning.
 2. Med en skarp bevægelse for at rive en stribe karamel ud af huden.

Ved at følge alle anbefalinger til madlavning og brug af pasta til shugaring, kan du opnå den ønskede glathed i huden i op til flere uger. Sukker hårfjerning derhjemme - en overkommelig og effektiv måde at slippe af med uønsket hår til dem, der ønsker at se velplejede uden ekstra omkostninger.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

EMLA - officielle brugsanvisninger

White Line Natura filmvoks - et nyt ord i depilation