Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme

For at eliminere overskydende vegetation i det intime område, er ikke alle metoder egnede, for eksempel vil den konstante anvendelse af en barbermaskine irritere følsom hud, kemisk depilationskrem kan ikke påføres slimhinden. Derfor fortjener shugaring i den dybe bikini's intime zone særlig opmærksomhed - proceduren forårsager ikke ubehag og trives med et langt resultat.

 • 1. Hvad er forskellen mellem shugaring en bikini og en dyb bikini?
 • 2. Fordele ved sukker bikini dyb hårfjerning
 • 3. Hvilken sukkerpasta er bedre
 • 4. Forberedelse til depilation
 • 5. Caramel depilation i salonen
 • 6. Shugaring zone dyb bikini derhjemme
 • 7. Care efter shugaring dyb bikini
 • 8. Tips til shugaring en dyb bikini til begyndere.
 • 9. Smerte relievers til dyb bikini depilation
 • 10. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Er shugaring dyb bikini skadelig?
 • 11.2. Gør det shugaring en dyb bikini?
 • 11.3. Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?
 • 11.4. Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini

Epilering af en klassisk bikini indebærer at slippe af håret på lårets indre overflade og langs trussellinjen, hvis ønsket, kan området være lidt forlænget. Det er mere egnet til dem, der besluttede at gøre proceduren for første gang.

Deep bikini indebærer behandling af hele det intime område, herunder pubis, labia, anus og haleben.

Fordele ved sukker hårfjerning dyb bikini

Shugaring er populær med det retfærdige køn, især fordelene ved dets brug i det intime område:

 • fraværet af alvorlig smerte og irritation, selv med følsom hud;
 • indeholder citronsaft, sukker og andre naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier
 • Resultatet af sukkerfjerning varer mere end 10 dage;
 • muligheden for skader på huden under proceduren er udelukket
 • enkelheden ved at anvende karamel på huden gør det muligt for kvinder at gøre shugaring dyb bikini på egen hånd.

Hvilken sukkerpasta er bedre

De fleste kvinder laver ikke karamel alene, men køber færdige masser. På hylderne præsenterede flere typer karamel, men kun en af ​​dem er at foretrække. For den intime zone, den hårdeste pasta vil gøre, det effektivt fjerner hår og behøver ikke at gå gennem det samme sted flere gange.

Forberedelse til depilation

For at gøre proceduren så hurtig og effektiv som muligt, skal du forberede dig til shugaring, reglerne er enkle.

 1. Om to dage skal huden i bikiniområdet behandles med en blød skrubbe, takket være den fjernes døde celler, og karamelen holder sig bedre.
 2. Før selvrensning af hår med sukker, et varmt bad eller bad er taget, vil vandet fordampe huden og forberede kroppen til proceduren.
 3. Om et par dage bliver du nødt til at opgive garvning og garvning, ellers vil huden, der er traumatiseret af solen, ikke have tid til at komme sig, og der opstår irritationer.
 4. På tærsklen til shugaring af den dybe bikini zone derhjemme stoppes brugen af ​​cremer, lotioner og andre kosmetik, kun på den måde er det muligt at beskytte den følsomme bikini zone fra uforudsete allergiske reaktioner.

Caramel depilation i salonen

I skønhedssalonen udføres shugaring af fagfolk, der forsøger at fjerne hår uden at forårsage smerte, så det er for første gang bedre at vende sig til dem. Så bliver huden langsomt vant til proceduren, og ubehaget vil falde.

 1. For det første opvarmer masteren pastaen til 40 grader og ruller den ind i en bold, som senere behandler den intime zone.
 2. Derefter beskadiger huden og drysser talcum pulver, hvilket vil øge effektiviteten af ​​shugaring.
 3. Den viskøse og klæbende klump pasta bliver til en lille kage og udtørrer huden mod hårets vækst.
 4. Efter at have trukket huden, tårer specialisten hårvækstens masse og går straks til næste afsnit.
 5. I slutningen renser bikiniområdet væk rester af produktet og beroliger med lotion.

Shugaring zone dyb bikini derhjemme

Nogle piger er ikke klar til at give en temmelig stor mængde penge til sukkeraffald i salonen hver måned, så de bruger proceduren hjemme. Der er to teknikker til shugaring en dyb bikini, deres største forskel ligger i metoden til at anvende karamel.

 1. Manuel udstyr er bedst egnet til shugaring derhjemme, tætte karamelruller i en bold. Når den ændrer sig lidt i farve og opvarmes, skal den anvendes på det intime område i form af en "kage", som varer 2 minutter og nedbrydes på grund af hårvækst. Denne metode udøves også af mange kosmetologer.
 2. Banding teknik er velegnet til erfarne kvinder, da det indebærer brug af en blødere pasta og specielle stofstrimler. Produktet spredes over huden i et tyndt lag med en spatel, og der påføres et kludbånd over det. Mange mennesker sammenligner denne teknik med voksning. Fabrikanter forsøger at forenkle hårfjerning og tilbyde pasta i patroner. Generelt er denne teknik mere egnet til store områder af kroppen og langt hår.

Valget af den bedste løsning afhænger af den specifikke person, hans niveau af færdighed og tilstedeværelsen af ​​en bestemt type pasta.

Pleje efter shugaring dyb bikini

Et par timer efter shugaring på huden kan være mærkbar lille rødme, som vil passere alene. Alvorlig irritation er sjælden for denne metode til fjernelse af håret, men hvis det ser ud, skal du bruge chlorhexidin eller et andet antibakterielt middel.

Blid hud skal behandles med beroligende sammensætninger, for eksempel aloe vera creme eller kamille tinktur. Pleje af det intime område fortsætter mellem procedurer, kun forøgelse af tidsintervallerne mellem brugen af ​​midler.

Deep Bikini Shugaring Tips til begyndere

Kvaliteten af ​​resultatet afhænger stort set af, hvordan man korrekt udfører sukkerepilationen. Der er flere vigtige punkter, som nybegyndere skal vide.

 1. Hårene i epileringszonen skal være omkring 4-5 ml, korte follikler vil ikke blive fanget i masse, og for længe vil ikke blive trukket ud, så du kan trimme dem pænt.
 2. Produktet påføres små områder af huden i tynde lag, så det kan nemt og smertefrit fjernes.
 3. Det er vigtigt at desinficere huden på særlige måder.
 4. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst og fjernes ved vækst.
 5. Det anbefales ikke at arbejde med et sted flere gange, de resterende enkelthår fjernes med pincet.
 6. Til depilation af en dyb bikini bliver et lille spejl en assistent, du kan se alle de ekstra hår i den.
 7. Forvent ikke det perfekte resultat straks, den anden og efterfølgende tid vil glæde mere og mere.

Depilation anæstetika til dyb bikini

Korrekt forberedelse til shugaring kan reducere smerter i løbet af en session, men sommetider er ubehaget for stærkt, og smertestillende midler kommer til at hjælpe: cremer og geler med en afkølende virkning og lidokainsalver.

Der er stoffer beregnet til oral administration, for eksempel Analgin eller Pentalgin. De skal drikke 40 minutter før hårfjerningen starter.

Kontraindikationer og bivirkninger

Desværre er denne metode til hårfjerning ikke egnet til alle, og ikke kun skal du slippe shugaring af den dybe bikini zone, men også i salonen i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​krænkelser af hudens integritet
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • graviditet;
 • menstruation;
 • intolerance over for de komponenter, der udgør karamel.

Efter depilering af den intime zone er det ikke muligt at bruge en hård vask og skrubbe i 4-5 dage. Og også nødt til at opgive solarium, strand og pool i 24 timer. Hvis vi forsømmer disse forbud, kan der være ubehagelige konsekvenser i form af irritation og mikrotraumas.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er shugaring dyb bikini skadelig?

Shugaring betragtes som en af ​​de bedste måder at depilere den intime zone, naturlig karamel eliminerer uønsket vegetation med minimal ubehag. Skaden fra pastaen kan kun være til mennesker, der har kontraindikationer til brugen.

Gør det shugaring en dyb bikini?

Hvis du vælger den rigtige pasta og tager en behagelig position, vil sukkerepilation være smertefri, fordi hårene trækkes ud af deres vækst. Det er vigtigt at skabe tilstrækkelig spænding på huden og ikke at anvende en masse, der er for tyk. Derudover er der forskellige smertestillende midler.

Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?

I gennemsnit varer glat hud 10-14 dage, men nogle gange gør kroppens individuelle egenskaber justeringer i løbet af denne periode og reducerer den. Det er værd at bemærke, at i nogle kvinder sænker hårvæksten efter shugaring, og tiden mellem sessioner øges gradvist.

Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Salon sukker hårfjerning dyb bikini tager 25-40 minutter, selvfølgelig begyndere vil bruge mere tid på det, den gennemsnitlige varighed af hjemmet proceduren er 60 minutter.

Shugaring bikini område derhjemme: Glat hud intime steder

Hver kvinde står overfor problemet med hårvækst på kroppen og søger en passende mulighed for deres fjernelse. Huden på intime steder er særligt modtagelig for sessioner af depilation, så shugaring et bikiniområde derhjemme betragtes som den mest acceptable løsning. Lad os snakke om funktioner, fordele og teknikker til depilation ved hjælp af sukker sammensætning i bikini zone mere detaljeret.

Nuancer for at udføre søde depilation derhjemme

Fjernelse af vegetation fra forskellige dele af kroppen ved hjælp af den søde masse, kendt siden oldtidens orientalske civilisationer. Essensen af ​​metoden til at slippe af med vegetation med en sød sammensætning er, at den viskose blanding er overlejret på problemområdet, og bryder derefter sammen med hårene der sidder fast.

Shugaring en dyb bikini hjemme involverer fjernelse af pubic hår, indersiden af ​​lårene, labia og interyagodial fold. Huden på intime steder er meget blid og modtagelig for enhver kosmetisk manipulation, så sukkerteknikken betragtes som den mest blide. Under shugaring-proceduren er der ubehagelige fornemmelser, men i sammenligning med voksmetoden kan du fjerne hår med en sød pasta i bikiniområdet ikke over hele overfladen, men gradvist i små satser. På grund af den gradvise depilation reduceres smertefulde øjeblikke til et minimum.

Fordele ved sukkerteknikken

Shugaring bikini zone hjemme er undertiden sammenlignet med voks depilation. Fjernelse af vegetation med anvendelse af sød sammensætning har imidlertid følgende fordele ikke kun i sammenligning med voksning, men også med barbering:

 • Til fremstilling af sukkerblandingen tages der kun naturlige ingredienser, som allerede taler til fordel for shugaring. Klar mixer, der kan købes på apotekskæder, består også af naturlige ingredienser;
 • teknikken betragtes som den sikreste og praktisk talt ingen kontraindikationer til implementering (undtagen diabetes mellitus);
 • En af de mest økonomiske muligheder for at slippe af med hår på nogen del af kroppen, herunder bikinier. Du skal bruge sukker, vand og citronsaft (citronsyre). Citron kan om ønsket erstattes med honning. Normalt er de listede ingredienser til madlavning pasta hjemme i køkkenet hos hver husmor;
 • i processen med at udføre en shugaring bikini derhjemme, udfører sukkermassen samtidig en række handlinger: fjerner håret, nærer huden og virker som en mild skrælning. En sådan virkning af den søde sammensætning er også relevant for bikinizonen, fordi meget få mennesker udfører separate, rensende hudprocedurer på intime steder;
 • med overholdelse af reglerne for at udføre shugaring af en dyb bikini derhjemme, er den delikate hud efter proceduren ikke reddet, irritationer, forbrændinger, skader af forskellig art og hårindvækst udelukket.

Og en af ​​de væsentligste fordele ved sukkerbearbejdning er et langt resultat efter proceduren. Du vil glemme hår på intime steder i tre uger, og måske mere (afhængigt af vegetationens struktur). Før du selv behandler, skal du sørge for at se nedenstående video af en shugaring dyb bikini derhjemme, hvilket viser den fasede implementering af sessionen.

Afhaling af sød masse

For det ønskede resultat, skal du sørge for at gøre dig bekendt med den fasede gennemførelse af en kosmetisk begivenhed, der omfatter følgende punkter, når du udfører shugaring af en dyb bikinizone hjemme:

 1. forberedelse af hud til shugaring
 2. selvkogende sukkerpasta;
 3. påføring og fjernelse af den søde sammensætning på det behandlede hudområde
 4. pleje af sukkerbehandlet hud efter proceduren.

Hvis du ignorerer mindst ét ​​trin, når du udfører shugaring eller en fejl under depilation, kan det føre til uønskede konsekvenser efter en session. Se nærmere på nedenstående detaljerede video af en shugaring bikini hjemme, samt med trinvise instruktioner til en kosmetisk begivenhed.

Forberedende aktiviteter

Til depilering på intime steder var behageligt, skal du korrekt forberede de hudområder, der er valgt til behandling, til proceduren. Som vist i video lektioner shugaring bikini område derhjemme, er sød pasta kun påført på den forberedte og tørre hud. Derfor er det et par dage før den planlagte begivenhed nødvendigt at udføre en let peeling på det område, der er valgt til behandling. Hårets længde er også vigtig, det skal være mindst 5 mm, ellers kan pastaen ikke klæbe til dem.

Hvis du er for problematisk til at behandle smerte, så en halv time før depilering, skal du drikke et bedøvelsesmiddel. Efter at have fortalt dig hvordan man laver en shugaring bikini hjemme, forstår du allerede, at sød pasta kun anvendes på tørre områder. Efter brusebadet, lad huden tørre og derefter behandle den med pulver.

Madlavning sød sammensætning

For at udføre en shugaring dyb bikini hjemme alene, skal du på dagen for depilation forberede sukkerpasta. Alt du behøver er sukker, citron og vand.

Du kan tilberede pastaen i kun én session, eller lave en reserve for efterfølgende kosmetiske begivenheder. Brug følgende opskrift shugaring dyb bikini derhjemme:

 1. Tag sukker (9 spsk. l.), vand (en spiseskefuld), presset juice fra en citron (en tredjedel);
 2. bland komponenter og kog i en gryde over lav varme;
 3. med omrøring, vent til kogning, reduc derefter varmen og kog i yderligere 15 minutter;
 4. Massen skal have en ravfarvet skygge, og i udseende ligner en karamel.

For at bestemme paratets sukkerpasta skal du tage et lille stykke og forsøge at ælte med fingrene. Hvis massen ikke holder fast i hænderne og knæene, kan du fjerne beholderen fra ilden. Da du kommer til at fjerne hår på intime steder, er den søde masse falsk for at være en temmelig tæt sammenhæng og ikke at sprede, når den påføres huden. Hvis du er i tvivl, eller hvis der er spørgsmål, hvordan du laver en dyb bikini selv, så læs derefter anbefalingerne om, hvordan du udfører proceduren.

Hvis du tager ingredienserne til at lave pasta i store mængder, skal du opbevare den ubrugte sammensætning under et stramt låg i køleskabet. Før den næste hårfjerningspasta kan opvarmes i et vandbad eller i en mikrobølgeovn.

Anvendelse og fjernelse af sød sammensætning

Hvordan laver man en shugaring bikini hjemme, så proceduren bragte det ønskede resultat? Det er nødvendigt at anvende sammensætningen korrekt på det behandlede område og derefter fjerne det sammen med hårene.

Før du applicerer en sød pasta, behandles huden med et antiseptisk middel. Vigtigt: I sammenligning med andre metoder, når du barberer en dyb bikini hjemme ved shugaring, anvendes pastaen i retning modsat hårets vækst. Og fjernet i retning af hårvækst i en skarp bevægelse.

For at reducere ubehag, brug følgende tips:

 • anvende sød sammensætning til små områder af huden, og også gradvist fjerne pastaen sammen med hår fast til det;
 • Efter at du har fjernet den næste søde del af blandingen, læg din hånd på det behandlede område, så smerten vil snart forsvinde og huden vil straks roen ned.

I løbet af proceduren skal du prøve at tage en behagelig holdning til at gøre en shugaring bikini til dig selv under mere behagelige forhold. Du kan gøre depilation mens du sidder i badeværelset og bruge et lille spejl for at se resultatet.

Før du bruger pastaen, skal du strække et stykke penge. For at undgå forbrændinger skal du kontrollere sukkerens temperatur. Pasta kan være ved stuetemperatur eller lidt højere end mennesket.

På sukker depilation tager normalt omkring 40 minutter. Før du anvender den søde sammensætning, vær ikke for doven for at læse endnu en gang, hvordan du laver en dyb bikini shugaring. For at konsolidere færdighederne er det ønskeligt at se en bikini shugaring video hjemme flere gange.

Pleje af behandlet hud intime steder efter proceduren

Selvom efter depilering med en sød sammensætning, er huden ikke betændt, og der er ingen rødme, men umiddelbart efter sessionen kan det behandlede område i bikiniområdet blive rødt. For at forhindre indtrængning af bakterier er det nødvendigt at anvende et desinfektionsmiddel på de behandlede steder.

Resterne af sukkerpasta kan vaskes af med varmt vand. Brug bare ikke kosmetik til brusebadet. Når huden er tør, skal du anvende en nærende creme.

Det anbefales ikke at gå til pools og bade i fem dage efter kosmetiske arrangementet, samt at solbade og gå til solarium. Huden skal være fuldt restaureret. Prøv at udføre depilation på en dag, hvor du ikke behøver at gå overalt. Det er uønsket at røre de behandlede, intime steder med de tilstødende undertøj. Forsøg at blive hjemme, for efter sukkeraflejring genvinder huden hurtigere og uønskede konsekvenser vil blive udelukket.

Du er forberedt og ved, hvordan du shugger et bikiniområde hjemme. Hvis du følger de enkle regler i proceduren, vil du være tilfreds med det langvarige resultat og ren, behandlet hud.

Tips

Når du gennemfører hårfjerningsproceduren med sukkerpasta, er det tilrådeligt at se en video af en dyb bikini shugaring derhjemme for at undgå fejl.

Udfør ikke kosmetisk hårfjerning på intime steder før menstruation. I dag sænkes pigernes tærskelværdi, og proceduren kan ikke levere meget hyggelige øjeblikke.

Du må ikke drikke tunge drikkevarer før mødet (kaffe, alkohol), fordi de øger følsomheden af ​​huden.

På den shugaring video nedenfor viser bikikerne hjemme, hvor glat og rent det behandlede læder bliver. Prøv derfor ikke at lave fejl i processen med at påføre og fjerne sukkerpasta.

På trods af at metoden ikke bringer allergiske reaktioner, er det bedre at lave en allergitest før proceduren. Påfør et lille produkt på armbøjningen, og efter en time se på hudens reaktion. Hvis der ikke er rødme og brændende, så kan du bruge en sød masse.

Intim shugaring - ansvarlig procedure

Epilering og depilering er procedurer, der lindrer kvinder og ikke kun dem fra uønsket hår på forskellige dele af kroppen. Under shugaring i bikiniområdet bør forstås epilering af intime områder, og ikke i armhulenes område.

Video - shugaring intim zone med oasepasta

Shugaring intime steder: fordelene

Sammensætningen af ​​pastaen til epilering af den dybe bikini zone indeholder sukker, citronsaft eller citronsyre, vand, tilstedeværelsen af ​​æteriske olier udelukker ikke, hvilket angiver dets sikkerhed for allergikere og for ejere af høj følsom hud.

Fordele ved sukker hårfjerning:

 • langsigtet effekt opnået
 • tilgængelighed af komponenter til proceduren
 • muligheden for intim shugaring derhjemme;
 • hårfjerning på pærens niveau
 • citronsaft, som er en del af pastaen, giver dig mulighed for at lette hudpigmentering og fjerne små inflammatoriske processer på den.

Hvis vi sammenligner sukkerhårfjerning af den intime zone med andre metoder, der anvendes til dette formål, er det mere foretrukket på grund af at hårindvækst er praktisk taget udelukket.

Shugaring intime steder: kontraindikationer

Og alligevel er naturen af ​​de ingredienser, der udgør produktet til sukkerfjerning, ikke helt garanteret dets sikkerhed. For at undgå uønskede virkninger bør shugaring ikke anvendes til kvinder, der lider af diabetes, eller det anbefales at konsultere en læge på forhånd.

Årsagerne til at afvise proceduren kan være:

 1. Slid og sår på huden.
 2. Herpes i det akutte stadium.
 3. Vorter, mol, papillomer i store mængder.
 4. Bakterie- og svampesygdomme.
 5. Åreknuder

Hvis det på trods af kontraindikationerne stadig er besluttet at udføre shugaring, skal der tages særlig forsigtighed, især hvis det sker hjemme.

Madlavning Sukkerpasta

I tilfælde af afslag på salongtjenester kan shugaring af den intime zone gøres hjemme ved at følge instruktionerne nedenfor.

Den første fase involverer madlavning pasta, som du skal tilføje 8 spiseskefulde vand til 1 kg sukker og sende ingredienserne i en lille beholder til en brand. Du skal konstant røre sukkersirupen. Dens beredskab bestemmes let, hvis en dråbe sirup ikke spredes i koldt vand, indefrysning i det betyder det, at værktøjet har nået den ønskede tilstand. Efter fjernelse af den søde masse fra varmen tilsættes citronsaft i mængden af ​​7 spiseskefulde og blandes grundigt, indtil der opnås en homogen konsistens.

Nu skal blandingen afkøles til den temperatur, hvor den begynder at rynke frit i hånden uden at holde fast ved den eller bryde.

Du kan starte proceduren.

Phased shugaring intim zone

Hvordan shugaring derhjemme? For at gøre dette skal du følge nedenstående anbefalinger:

 • et par dage før proceduren er det ønskeligt at skrælle
 • Før du udfører shugaring anbefales det at dampe og rense huden i det intime område;
 • så er det nødvendigt at behandle det med et affedtningsmiddel, for eksempel talkumpulver, hvilket vil bidrage til en bedre binding af den søde hårpasta;
 • en lille mængde af den søde blanding skal knædes i din hånd, indtil den bliver elastisk og erhverver hvid farve;
 • kuglen rullet ud af blandingen påføres en lille del af bikinizonen og strækker sig / spredes ud mod hårvækst på et område på ca. 3 cm, presses og holdes i 15-20 sekunder, hvorefter den brydes af med en skarp bevægelse (allerede i retning af hårvækst). Hvis de ikke er helt fjernet, gentag proceduren;
 • derefter udføres shugaring i næste sektion og så videre i hele området af bikiniområdet;
 • Resterne af passet vaskes af med varmt vand;
 • Fremgangsmåden er afsluttet ved at påføre huden, fri for uønsket hår, et middel der har en beroligende virkning.

Når man udfører manipulationer, bør huden straks strækkes, så hårfjerningen bliver mindre smertefuld.

Det er ønskeligt at starte processen med fjernelse af hår fra pubberne. Den første shugaring derhjemme er fyldt med vanskeligheder, men de efterfølgende sessioner af proceduren vil være meget lettere.

Efter shugaring

Bogstaveligt 3-4 dage efter proceduren anbefales det at skrubbe det behandlede område. Dette vil blødgøre huden og give det mere ømhed, samt tjene som forebyggelse mod indvandet af håret og udseendet af pustler i dette følsomme område.

For at forhindre udvikling af negative følgevirkninger, skal der ikke tages vandprocedurer efter rengøring. Du bør ikke tage et bad eller gå i bad, sauna eller swimmingpool i nogle dage for at undgå smitte og skade på huden, der har været udsat for stress.

Når systematisk udfører shugaring bliver hår i det intime område hver gang tyndere.

Hvilken pasta er bedre at bruge til shugaring

At udføre sukkerfjerning, herunder lektier, er det ikke nødvendigt at forberede pastaen selv, du kan købe den i specialiserede eller online-butikker. I disse udbydes sugaring kits til forbrugerne, som kan indeholde:

 • flere krukker med pasta af forskellig densitet
 • kosmetisk talkum;
 • hårvæksthæmmende.

Ifølge eksperter er den mest passende konsistens en pasta af mellemhårdhed, det kaldes også universelt, da det med succes anvendes i skønhedssaloner og hjemme.

Med hensyn til hårde pastaer er de mere efterspurgte, når de udfører hårfjerning i værelser med høj lufttemperatur eller anvendes af kvinder med høj kropstemperatur.

Direkte i salonerne foretrækker fagfolk at kombinere 3 typer pasta og til selvsukker epilering af et bikiniområde, rådgiver eksperter at bruge en blød version af den, men afhænger meget af de enkelte kendetegn ved kvinders hud. Du bør ikke nægte at købe midler, der nedsætter hårvækst, da det har en beroligende og antiinflammatorisk effekt.

Anmeldelser af shugaring intime zone

Mange kvinder taler positivt om denne procedure.

Alina fra Vladikavkaz:

- Jeg forberedte mentalt til den første epilering i næsten en måned, jeg var bange for at gå til salonen og besluttede selv at gennemføre proceduren. Jeg fik et sæt, læs online med detaljerede oplysninger om denne type shugaring og begyndte at implementere det. Proceduren syntes ret følsom over for mig, men jeg var virkelig tilfreds med resultaterne, jeg vil gentage det om et par uger.

- Jeg er meget tilfreds med den dybe bikini i shugaringzonen, der holdes i salonen, selv om jeg er meget bange for smerten, men alt blev besluttet på proceduren. Men mesteren kom på tværs af en fremragende, sand professionel i hans felt, straks tilmeldt sig til næste session.

Svetlana fra Kazan:

- Før hver feriesæson i 5 år udfører jeg en shugaring af den intime zone, denne form for voksning foretrækkes. Ingen indgroede hår, huden er blød og silkeagtig, hvilket er meget behageligt.

Afslutningsvis er det stadig minde om, at den ønskede længde af håret i dette følsomme område under proceduren skal være ca. 5 mm. Kortere hår sukkerpasta kan ikke fange, og fjernelse af længere er ledsaget af smerte.

Generelt kan shugaring i den intime zone kaldes en overkommelig og enkel procedure, der gør det muligt for en kvinde at føle sig så velplejede som muligt.

Sådan udfører du et intimt område shugaring: tips og tricks fra eksperter

Shugaring - det bedste valg til hårfjerning i bikiniområdet. Naturlig sukkerpasta har ikke en aggressiv virkning på følsom hud, og procedurens smertefuldhed er ikke så udtalt som i nogen anden form for epilering. Denne artikel beskriver reglerne for forberedelse til shugaring af den intime zone, teknologien til dens gennemførelse og tips til hudpleje efter proceduren.

Blandt de mange måder at slippe af med hår i bikiniområdet er shugaring meget populær. Fordelene ved sukkermetoden er ubestridelige: evnen til at udføre denne procedure i hjemmet og mindre udpræget smerte i sammenligning med voks eller en regelmæssig epilator.

Depilation af en bikini zone er en meget pikant procedure, for hvilken ikke alle hårfjerningsmetoder er egnede. Fra artiklen lærer du, hvilke regler for epilering af dette websted, der skal følges, og kendskab til teknologien i proceduren for shugaring i den intime zone.

Grundlæggende om proceduren for sukker hårfjerning

For at fjerne uønsket vegetation anvendes sukkerpasta her, som kan fremstilles uafhængigt af tre komponenter: citronsaft eller citronsyre, sukker og vand.

Blandt de vigtigste fordele ved sukkerteknikken er følgende:

 • Naturlig og hypoallergen blanding til fjernelse af hår.
 • Forsigtig virkning på huden (med korrekt procedure - ingen skader og beskadigelse af huden). Yderligere peeling funktion.
 • Mindre smerte.
 • Manglende indfødt hår.
 • Den langvarige effekt af glat hud er op til 4 uger.

Evnen til at udføre hårfjerningsprocessen hjemme, billige komponenter til fremstilling af pasta.

adfærd

Fremgangsmåden ved shugaring involverer brug af manuel eller bandage teknologi (sidstnævnte ligner meget voks epilation). Håndlavet med sukkerpasta betragtes som mere foretrukket.
Elastisk stykke karamel knead i hænderne, indtil den bliver til en formbar kugle. Derefter skal du rulle det mod hårets vækst og trykke det på det behandlede område. Efter et par sekunder skal den søde "plasticine" fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. På et sted kan udføres proceduren to eller tre gange.

Udseendet af en lille rødme af huden efter sukker fjernelse af hår er et almindeligt fænomen, som passerer om dagen. Tiden for shugaring-proceduren kan variere fra 15-20 minutter til en og en halv time afhængigt af det store område af behandlingsområdet og de tilgængelige færdigheder.

uddannelse

Det er vigtigt at kende reglerne for forberedelse til shugaring-proceduren, så det går glat og så effektivt som muligt:

 • For det første fjerner sukkerpasta håret med en længde på 3-4 mm (det er ønskeligt, at de ikke var mere end 7-8 mm, ellers vil epilationen ledsages af alvorlige smerter).
 • For det andet skal den kosmetiske sammensætning påføres ren og tør hud, så to dage før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe, og lige før epilering skal du tage et bad (den dampede hud trækker håret ud bedre).
 • For bedre vedhæftning af hår med sukkerpasta skal du anvende talkum eller babypulver på de ønskede områder.
 • Mange kvinder er interesseret i spørgsmålet - hvilket er bedre - shugaring eller voksning. Vi var i stand til at sammenligne disse metoder og gøre en dom.
 • Beskrivelsen af ​​essensen af ​​shugaring-proceduren, såvel som dens fordele og mulige konsekvenser, kan findes her.

Funktioner og hemmeligheder shugaring intim zone

Epilering af den intime zone er af to typer:

 • For dem der ikke tør at fjerne alt håret, vil den klassiske bikini gøre - hårfjerning langs undersiden af ​​undertøj.
 • En anden type epilation - dyb bikini - indebærer at slippe af med vegetationen på pubis, i perineum og i indersiden af ​​hofterne.

Resultatet af denne behandling af det intime område ser mere æstetisk ud, men selve proceduren tager meget længere tid. En professionel i en skønhedssalon vil bruge på det fra 40 til 60 minutter afhængigt af hårets længde og de områder, der skal behandles. Tiden på den klassiske version af hårfjerning er ca. 20 minutter.

Shugaring den intime zone er en teknologisk kompleks procedure af flere grunde:

 • For det første har dette område meget følsom hud, der er tilbøjelig til irritation;
 • For det andet er håret i bikiniområdet ret stramt. De er placeret dybt i folliklerne, så for højkvalitets shugaring har du brug for en pasta af den rigtige konsistens og en særlig færdighed - Bikini-zoneens shugaring teknik indebærer en udelukkende manuel metode;
 • For det tredje udføres dyb bikini hårfjerning næsten ved berøring, så du skal vide i hvilken retning håret vokser. Nybegyndere, der ikke har teknologien, hvordan man gør shugaring dyb bikini, er det bedre at bruge salon-guiden.

Sukkerpasta påvirker mest dette område i forhold til andre kosmetiske midler.

 • Fjern hårene i bikiniområdet 3-5 mm langt.
 • Før begivenheden dampes huden ved at tage et varmt bad.
 • Tag et lille område med en klump pasta; Dette giver mulighed for mere grundig fjernelse af håret og reducerer smerterne betydeligt.
 • For ikke at skade huden igen må du ikke udføre proceduren på samme sted flere gange (det er bedre at bruge pincet til at ekstrahere enkelte hår, der ikke er fanget af pastaen).
 • Fjernelse af den anvendte sukker sammensætning bør være meget skarp.

Tør ikke af huden før proceduren med isterninger - kold komprimerer strammer porerne, i hvilket tilfælde hårene trækkes hårdere og mere smertefulde. Hvis du er bange for smerte, kan du tage en påvist anæstesi i en halv time før arrangementet.
Husk at hårfjerning er bedre ved frokosttid - det antages, at fra 13 til 15 timer er menneskekroppen den mindst følsomme for smerte. For kvinder er det bedst at vælge starten på menstruationscyklussen for denne procedure, umiddelbart efter menstruationens afslutning.

Shugaring bikini zone derhjemme

Hvis du beslutter dig for at bruge sukkerteknikken derhjemme, skal du overholde tre betingelser, hvordan du korrekt shugaring bikiniområdet: korrekt forberedelse af huden, forberedelse af pastaen med den ønskede tæthed og korrekt udførelse af hårfjerningsproceduren selv. Den fjerde "hval" af sukkerteknikken - post-epilation pleje - beskrives detaljeret nedenfor.

Der er flere opskrifter til fremstilling af sukkerpasta til epilering af det intime område afhængigt af mængden af ​​slutproduktet. At bruge en kosmetisk sammensætning i en procedure begrænser dig til fire spiseskefulde sukker, to spiseskefulde vand og en teskefuld citronsyre (den kan erstattes med to store skeer citronsaft).

Hvis du vil forberede blandingen til flere sessioner, skal du bruge et kilogram granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand.
For at lindre huden under proceduren af ​​sukker, kan du føje til mix et par dråber æterisk olie eller erstatte noget af vandet på urte afkog af kamille, calendula og andre medicinske planter. Mange former for professionel pasta til shugaring indarbejder yderligere æteriske urte sammensætninger.

Den færdige blanding hældes i en plastikbeholder og forbliver afkølet, indtil den kan tages i hånden uden at forbrænde den, og det er let at ælte som plastin. Det er vigtigt, at pastaen ikke holder fast i dine hænder eller pause.

Nu kan du starte proceduren med intim shugaring derhjemme:

 • Defat de ønskede områder ved at støde dem med talkum eller babypulver.
 • Tag en behagelig position (for bedre at kunne kontrollere dine handlinger, vær et spejl).
 • Tag et lille stykke karamel på størrelse med en valnød og knæ det i dine hænder. Gradvist vil han begynde at miste gylden farve. Til sidst skal han blive hvid og meget smidig.
 • Rul en klump i et lille område omkring 3 cm lang mod hårvækst med stærkt tryk og om få sekunder med en skarp bevægelse rive den væk i retning af hårvækst.
 • På denne måde behandles hele det krævede område, indtil hårene er fjernet (det er muligt at påsætte pasta på samme område op til to gange, men kun efter behov, for ikke at skade den sarte hud).
 • Efter afslutningen af ​​arrangementet vaskes rester af pastaen af ​​med varmt vand.

For at shugaring den intime zone hjemme, gå glat og hurtigt, lyt til følgende anbefalinger:

 • For arrangementet skal du vælge et køligt sted, så sukkerblandingen ikke holder fast i dine hænder og ændrer dens konsistens.
 • Den bedste pasta til shugaring intime områder er et produkt med en maksimal tæthed, der ikke holder fast i hænderne og ændrer dens konsistens mod sved og feber.
 • Start hårfjerningsprocessen fra pubic zone - så du hurtigt kan tilpasse sig proceduren og kontrollere kvaliteten af ​​dit arbejde.
 • Når du anvender pastaen, og inden du fjerner den, strækker du huden, så hårene bedre holder sig til karamel.
 • Overdrive ikke sukkersammensætningen på huden - 15-20 sekunder er nok til god vedhæftning med hårene.

Kontraindikationer til shugaring

Ethvert middel, selv den sikreste og hypoallergeniske, har sine egne kontraindikationer.

 • Diabetes mellitus.
 • Epilepsi.
 • Allergiske reaktioner på sukker eller andre komponenter i den kosmetiske sammensætning (nogle gange i pastaen til shugaring sukker kan erstattes med honning).
 • Kardiovaskulære, onkologiske sygdomme.
 • Forkølelse, influenza og andre smitsomme sygdomme ledsaget af feber.
 • Forskellige dermatologiske sygdomme og hudlæsioner i bikiniområdet: betændelse, sår, sår mv.
 • Vorter, mol eller papillomer i den intime zone (shugaring er tilladt, hvis du omhyggeligt omgår disse formationer side).
 • Perioden af ​​menstruation og graviditet (når man bliver spurgt om gravide kvinder kan gøre shugaring bikinier, svarer mange kosmetologer bekræftende, men læger råder dig til at forsinke epilering, så livmodertonen ikke øges fra smerte).

Hvis du ikke følger anbefalingerne fra eksperter og ikke tager hensyn til kontraindikationer, kan shugaring have bivirkninger i form af kløe, alvorlig irritation, udbrud af indgroet hår og endda hæmatom.

 • Moderne og sikker procedure - Qool Hair Removal - giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i op til 10 år.
 • Hvordan er shugaring-proceduren? Vi studerer teknologi til at implementere det hjemme. Kilden er her.

Korrekt bikiniområde hudpleje efter epilering

Forlader efter shugaring af den intime zone er ikke væsentligt forskellig fra behandlingen af ​​et hvilket som helst andet område.

Behandling efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at behandle bikiniområdet med et antiseptisk middel for at eliminere risikoen for infektion i huden med åbne mundstykker af folliklerne. Til denne opløsning er egnet furatsilina, chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

Eksperter anbefaler at tørre de pro-epilerede områder med isbjælker eller lave en kold komprimering - dette vil hjælpe med at fjerne rødme og brændende, beroligende hud.

På det afsluttende trin af proceduren er det også nødvendigt at anvende en fedtbaseret beroligende creme til de epilerede områder for at lindre irritation efter shugaring (det kan være særligt udtalt, hvis shugaring af det intime område udføres for første gang).

Restriktioner under rehabiliteringsperioden

For at den forstyrrede hud vender tilbage til normal hurtigere, bør du i nogle dage nægte at besøge badet, saunaen og swimmingpoolen. I de første to dage skal du undgå at spille sport, ellers kan sved forårsage alvorlig irritation af følsom hud.

Det er også umuligt at forhindre indtrængning af ultraviolet lys på de epilerede områder, hvilket er fyldt med udseendet af pigmentpletter. Indtil huden på bikiniområdet er fuldstændig restaureret efter shugaring, skal den fugtes 3-4 gange om dagen.

For at forhindre indgroede hår anbefales det at gøre peeling 3 dage efter epilering.

I den første uge efter epilering af en bikini zone, brug kun gratis undertøj lavet af naturlige materialer. Det er bedst at sove uden undertøj overhovedet for at undgå at gnide følsomme områder.

Epilation af en bikini zone er ikke en nem procedure med mange nuancer, men hvis du beslutter dig for at udføre det hjemme, er en sukkerteknik ideel.
Efter at have perfektiseret pasta madlavning færdigheder og teknologi til at udføre denne procedure, kan du altid holde din hud smuk og glat uden at ty til tjenester af salon masters.

Video: subtiliteter shugaring intim zone

En sådan pikant procedure, som at shugaring en intim zone, kræver et stort ansvar hos en specialist. Men ved at kende den korrekte teknologi til udførelse, kan shugaring gøres hjemme - om dette i de videoer, vi forberedte.

Shugaring dyb bikini

Intime steder af piger bliver ofte udsat for normal barbering - det er nok for bare en dag. Så begynder irritationen af ​​bikiniområdet med efterfølgende hårvækst i store mængder. Fjernelse af epilatoren bruges sjældent - det er meget smertefuldt, fordi huden i pubicområdet er meget øm og let irritabel.

Dyb bikini sugaring er en populær metode til depilation i dag. Fremgangsmåden består i fremstilling af sukkerpasta med efterfølgende påføring og fjernelse af hår, svarende til voksepilation. Sukker hårfjerning kan nemt udføres hjemme alene. Det er vigtigt at koge pastaen ordentligt og følge instruktionerne for hårfjerning i det intime område. Dette og meget mere vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvad er shugaring dyb bikini

Shugaring en dyb bikini zone er fjernelse af hår fra pubic området, labia, det indre lår og i området mellem skinkerne, hvor hår ofte vokser, hvilket forårsager ubehag og ubehag for pigen.

Der er flere typer shikaring bikini område:

 • dyb fjernelse betyder komplet hårfjerning
 • klassisk - der er en trekant på puben;
 • midt - en trekant på den pubic del mere langstrakt og smal;
 • Brasiliansk bikini - håret er ikke fjernet fra pubis og præsenteres som et fladt rektangel (hårets længde justeres separat).

I starten er det svært at gøre shugaring hjemme alene, det er især svært at rette og forme det venstre hår. Derfor anbefales det at begynde at ty til en dyb bikini for at prøve at fjerne hår nemt og uden defekter.

Madlavning pasta

Til epilation af kønsorganerne anvendes sukkerpasta kun fra naturlige ingredienser. Derfor er det bedre ikke at købe den færdige sammensætning og tilberede det selv. Sukkerpasta med tilsætningsstoffer kan fremkalde en allergisk reaktion, irritation, fordi huden i bikinizonen er følsom over for duftstoffer og andre dufte, som er så glad for producenterne.

At lave pasta foregår efter følgende opskrift:

 • I en emaljepande blandes 1 kg sukker, et halvt glas vand og saft fra en halv frisk citron.
 • Gryden sættes på ilden i 3 minutter, blandingen omrøres konstant.
 • Dernæst dække panden med et låg og lad dem simre på lav varme i 10 minutter.
 • Efter at tiden er gået, omrøres den shugaringpasta grundigt og efterlades under låget lukket i 20 minutter - det er tid til at lave sukkerkaramel.
 • Efter 20 minutter erhverver massen en karakteristisk brun skygge, panden fjernes fra varmen.
 • Efter 5 minutter hældes karamel i en plastikbeholder for at afkøle.

Færdiglavet pasta til indleveret vegetation fjernelse skal ikke sendes til køleskabet - det hærder der. Massen skal afkøles til en acceptabel hudtemperatur - det er vigtigt at undgå forbrændinger. Pasta med sukkerrullebolde for nemheds skyld.

Shugaring dyb bikini video:

En anden video:

Shugaring teknik

Shugaring et dybt bikiniområde derhjemme kræver præcis overholdelse af instruktioner - dette vil medvirke til at forhindre karakteristisk irritation.

Så hvordan laver du et shugaring intimt bikiniområde hjemme for dig selv? Observeret instruktion trin for trin:

 • Til en gang koges blandingen og afkøles. Under dette kan du ty til forberedelsen af ​​kønsorganerne og lårene.
 • Genitalia bliver omhyggeligt behandlet med talkumpulver - dette fjerner overskydende fedt fra huden, hvilket vil forbedre karamellens adhæsion til hårene.
 • En kvinde bør tage den mest komfortable stilling til shugaring intim zone. I denne pose tages en kugle af sukkerblanding og påføres huden.
 • Det er vigtigt at fordele blandingen på huden så jævnt som muligt - dette bidrager til ensartet fjernelse af vegetation. Masse påføres huden mod hårfjerning.
 • Efter at blandingen har taget fat, kan du fjerne den med en skarp bevægelse af hånden. Shugaring, i modsætning til standard voksning, kræver fjernelse af hår fra huden langs dens længde.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du gentage blandingen på huden og fjerne vegetationen, indtil bikiniområdet er fuldstændigt renset.
 • Efter shugaring hud er behandlet med en fugtighedscreme eller andre midler.

Teknikken til shugaring er præsenteret i detaljer. Hvis du har spørgsmål, kan du henvise til videoen, hvor proceduren er udført af master.

Tips til shugaring

Da huden i det intime område er øm, er fornemmelsen under depilation ikke kun ubehagelig, men også meget smertefuld. For at slippe af med problemerne ved alle handlinger, anbefales det at lytte til råd fra mesterne:

 • Shugaring en dyb bikini kræver forudgående rensning af huden - skræl to dage før proceduren. Umiddelbart inden shugaring rengøres huden med en skrubbe og dampet - så der vil være mindre smerte.
 • Det er bedre at gøre shugaring i et køligt rum - dette vil forhindre overskydende strøm af sukkerpasta.
 • Hårlængden til afhugning af det intime område bør ikke være mere og ikke mindre end 5 mm, ellers vil proceduren være smertefuld.
 • Man bør hele tiden fjerne fedt fra huden fra huden - så sukkersammensætningen bliver bedre i kontakt med håret på huden.
 • Når du snutter strækker huden med din fri hånd - dette vil reducere smerten betydeligt.
 • Pasta i bikini zone kan ikke stå i mere end 15-20 sekunder.

Overholdelse af reglerne og anbefalingerne kan betydeligt reducere smerte under depilation og fremkalder heller ikke hudskade.

Video lektion - shugaring zone dyb bikini uden blå mærker:

Plejevilkår efter depilering

Naturligvis vil sådan fjernelse af vegetation fremkalde en lille irritation - huden vil rødme. For at undgå dette, efter epilering, skal du grundigt vaske det behandlede område med varmt vand og dampe lidt ud i huden. Efter brusebadet smøres genitalierne med en fugtgivende lotion.

Efter shugaring udføres peeling 2-3 gange om dagen - dette er nødvendigt for at fjerne indgroede hår, hvilket sker ret ofte og er forbundet med at afbryde og bevare pæren.

Efter epilering anbefales det ikke at solbade i 2-3 dage eller at gå til saunaen, dampbad typen. Du bør heller ikke besøge poolen - klor i vandet vil forårsage irritation.

Kontraindikationer

I betragtning af kønsgeneralernes høje følsomhed er der kontraindikationer til brugen af ​​den præsenterede type epilering. Disse omfatter:

 • graviditet og amning
 • mekaniske skader - nedskæringer, slid, uhelbredte skader
 • åreknuder
 • onkologiske sygdomme i kroppen og huden (her er også godartede tumorer og andre neoplasmer i det behandlede område isoleret);
 • diabetes mellitus type 1 og 2.

Hvis der er kontraindikationer præsenteret, bør shugaring overgives. Ellers kan du provokere komplikationer. For at undgå komplikationer kan man rådføre sig med mesteren, hvem vil fortælle andre måder at fjerne vegetation på.

Shugaring en dyb bikini zone er æstetisk og bekvemt, men fra et økonomisk synspunkt er det gavnligt, fordi en procedure kan være nok i 20-25 dage. Desuden hjælper denne epilering med at bringe huden i det intime område i den rigtige form - de døde epidermis celler fjernes sammen med hårene. Den fuldstændige fjernelse af vegetation på pubicområdet gør det muligt at ty til at anvende en midlertidig tatovering, som piger kan lide så meget og ophidser mænd. Udvej kun proceduren hjemme efter en hel undersøgelse af teknologi og instruktioner - dette vil hjælpe med at undgå de fleste ubehagelige øjeblikke. Vær smuk på alle steder!

Deep shugaring intim zone uden problemer: tips og feedback fra eksperter

Shugaring er en af ​​de mest delikate og sikre måder at fjerne uønsket hår på. Det anvendes til og med for åreknuder, som i sig selv er vejledende. Tykt sukkerekstrakt beskadiger ikke eller irriterer følsom hud. Den kosmetiske procedure karakteriseres af minimal ømhed, og dermed sammenligner den sig positivt med andre former for epilering. Shugaring af den intime zone er emnet i denne artikel, i detaljer om forberedelsen, implementeringsmetoden og hudpleje.

I det ældgamle Ruslands æra fjernede prinsesse Olga vegetation fra kroppen med en blanding af varm harpiks og voks. Det var en utrolig smertefuld, men samtidig effektiv metode, der gav en effekt i flere måneder.

Det intime område er særegent, at ikke alle metoder til fjernelse af uønsket hår passer til denne del af kroppen. Dagens artikel er afsat til regler for epilering af den mest delikate del af kroppen, teknologien i kosmetikproceduren og anbefalinger til kropspleje efter shugaring.

Hvad du bør vide om sukker hårfjerning

Sukker hårfjerning indebærer brugen af ​​sukkerpasta som den vigtigste aktive ingrediens. Basiset af koncentratet består af 3 komponenter: vand, sukker og citronsyre eller naturlig juice.

Sukkerepilation er en smertefri kosmetisk procedure med en varig virkning.

De ubestridelige fordele ved den pågældende teknik:

 • ingen skader eller forbrændinger i huden (forudsat at sessionen udføres af en professionel beautician);
 • Kun naturlig blanding bruges til hårfjerning;
 • huden forbliver glat i 2-4 uger;
 • Hårene vokser ikke ind i huden (hvilket er typisk for barbering);
 • næsten fuldstændig fravær af smerte under sessionen.

Pasta er let at forberede hjemme på grund af billighed og tilgængelighed af ingredienser. Samtidig er det nødvendigt at tage højde for en række anbefalinger for udførelsen af ​​hårfjerning.

Tekniske detaljer af proceduren

Til shugaring anvendes 2 teknikker: bandage og manuel. Begyndere bo bedre på sidstnævnte, fordi Manuel arbejde i de første faser giver det bedste resultat i sammenligning med brugen af ​​specielle stofstrimler.

Den rigtige teknik til at anvende sukkerpasta og fjerne uønsket hår

Kamelmasse er knæet i håndfladen for at få en plastikbold. Derefter rulles sammensætningen mod hårets vækst, idet den let presses mod epithelet af problemområdet. Koncentratet størkner i 40-50 sekunder, hvorefter det forstyrres i retning af hårvækst med en skarp bevægelse. I 1 session tilladt 2-3 gange behandling af en del af kroppen.

Nuancerne af de forberedende aktiviteter

Der skal lægges særlig vægt på de forberedende aktiviteter. Hvis du følger visse regler, kan du regne med den maksimale effektivitet af den kosmetiske procedure. Forberedende nuancer af shugaring:

Hvad du skal huske før proceduren

 • Den ideelle længde af hår til fjernelse af sukkermasse er 3-4 mm. Hvis du overskrider disse værdier, vil smerten øge betydeligt.
 • Huden bliver nødvendigvis rengjort med en skrubbe, fordi Sammensætningen anbringes kun på rene epidermier. Før du fjerner håret, er det bedre at dampe huden, tage et bad.
 • Babypulver giver bedre kontakt mellem sukkerekstrakt og hår.

Kendskab til alle disse finesser kan effektiviteten af ​​en kosmetisk begivenhed forbedres flere gange, og resultaterne af epilering forbliver i flere uger.

Funktioner shugaring intim zone

Shugaring af den intime zone, afhængigt af det område, hvor håret er fjernet, er opdelt i 2 typer:

 1. Klassisk bikini - hårfjerning udføres kun på niveau af undertøj. Dette er den bedste mulighed for de kvinder, der af visse grunde ikke ønsker at slippe af med alt håret på kroppen.
 2. For nylig er dyb shugaring af den intime zone, hvor fjernelse af vegetation udføres fra indersiden af ​​lårene, i perineum og på pubicområdet, meget populær.
Typer af shugaring i henhold til typen af ​​indvirkning på problemområder

Den anden metode giver en æstetisk smuk rengøring af en intim del af kroppen, men varer længere end traditionel epilering. I betragtning af hårets længde og stivhed tager det fra 40 til 80 minutter. Klassisk fjernelse varer i gennemsnit 20-30 minutter.

Erfarne kosmetologer ved, at shugaring et intimt område er en ganske kompliceret procedure fra et teknologisk synspunkt af en række årsager:

 1. Høj følsomhed af huden. Den mindste virkning er fyldt med udseendet af karakteristiske irritationer.
 2. Håret, der fjernes, er stift i sin struktur, og dets rødder er placeret i folliklerne dybt fra epithelets overflade. For at proceduren skal være effektiv, er det vigtigt at vælge den korrekte konsistens af pastaen korrekt.
 3. Til smertelig fjernelse af vegetation anvendes kun den manuelle metode.
 4. Shugaring af den dybe bikini's intime zone udføres på baggrund af en kosmetologs taktile fornemmelser, som uafhængigt bestemmer funktionerne i retning af hårvækst. Nybegyndere med en sådan opgave kan simpelthen ikke klare, for i de første sessioner er det bedre at besøge skønhedssaloner.
Hud efter epilering med sukker forbliver roligt og rent.

Dette er en temmelig smertefuld procedure, på trods af sukkerpastaens milde virkning. Det er muligt at minimere ubehag på en enkel måde - at behandle små områder af huden på én gang. Det er ikke nødvendigt at udsætte huden for stress i 1 sessions, og udføre hårfjerning 2-3 gange i et område. Sukker sammensætning fjernes med skarpe bevægelser. Med en lav smerte tærskel er det bedre at tage et bedøvelsesmiddel 30 minutter før behandlingen.

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

Sukkerpasta epilation betragtes som en af ​​de sikreste måder at fjerne uønsket hår på. Den vigtigste aktive ingrediens er en pasty blanding, der består af udelukkende naturlige og hypoallergeniske ingredienser.

Effekten af ​​sukkerfjerning varer lang tid.

Fordelene ved shugaring er indlysende og ubestridelig:

 • Fjernet de mindste og problematiske hår, der ikke kan behandles med mekaniske metoder.
 • Den pasta, der anvendes under proceduren, er mættet med fructose og glucose. Disse stoffer eliminerer risikoen for dannelse af potentielt farlige bakterier på overfladen af ​​epidermis.
 • Shugaring involverer ikke opvarmning af stoffet, hvilket eliminerer forbrændinger.
 • Huden er mættet med gavnlige stoffer indeholdt i en sød konsistens.

Effekten af ​​hårfjernings sukker vedvarer i 2-4 uger. Med hver efterfølgende session bliver uønskede hår mindre stive, de lyser, væksten sænker. Et lignende resultat er vanskeligt at opnå ved enhver anden epilering.

Sukker epilation bikini område derhjemme

Piger, der beslutter at shugaring det intime område derhjemme, er vigtige at huske på flere vigtige aspekter af proceduren.

 1. Huden skal være omhyggeligt forberedt til kosmetisk behandling (dampet, rengøres med en skrubbe, desinficeret).
 2. Konsistensens konsistens skal være optimal til hårfjerning.
 3. Det er vigtigt at følge instruktionerne og reglerne nøje.

For hver zone brug en pasta udarbejdet efter en særlig opskrift. Det endelige resultat afhænger af koncentrationen af ​​det aktive stof (i dette tilfælde sukker). Til 1 procedure er 30 ml vand, 60 mg sukker og 20 ml citronsaft tilstrækkelige. Neutral smerte under epilering vil hjælpe æteriske olier, beroligende ekstrakter.

Komponenterne blandes grundigt og hældes i en aluminiumspande, hvor de koges over lav varme. Efter kogning sættes sammensætningen mørkere i denne tilstand koges, indtil der kommer en bronzefarve op. Skålene fjernes derefter fra varmen for at afkøle blandingen. Løsningen kontrolleres på en enkel måde - en lille mængde af den tilberedte masse falder på koldt vand, hvis stoffet hærder øjeblikkeligt, så er koncentratets densitet optimal.

Sekvensen af ​​handlinger når shugaring en intim zone derhjemme:

 1. Overfladen af ​​huden bliver forsigtigt affedtet. Problemområder er pulveriseret med babypulver.
 2. For bedre kontrol over proceduren skal du placere spejlet på højre side, tage en behagelig position.
 3. Bland et lille stykke karamelpasta i håndfladen. Beredskabet til sammensætningen til påføring er angivet ved dets plasticitet og hvide farvetone.
 4. En bøjelig masse rulles over problemdelen mod hårets vækstretning.
Plot efter epilering med sukker og før proceduren

I første fase dækkes små arealer op til 3 cm lange. Efter 30-40 sekunder, når sammensætningen endelig hærder, er den brudt af med en skarp bevægelse, men allerede i modsat retning (til hårvækst).

På denne måde behandles alle områder af kroppen. Når du shugaring en intim zone, er gentaget udsættelse for problemområdet tilladt, men kun hvis det er nødvendigt. Det er vigtigt at forhindre udseende af irritation. Efter afslutningen af ​​sessionen vaskes rester af sammensætningen væk under en strøm af varmt vand.

Intim zone hudpleje efter epilering

Efter epilering behandles epidermis med et antiseptisk middel. Åbne follikler bliver ofte betændt på grund af mikrober i dem. For at udelukke infektion i dermis, brug chlorhexadin eller furatsilinu stråle. Berolige huden vil hjælpe kolde komprimerer af urter.

Efter epilering af bikiniområdet skal huden være forsynet med fuld og omfattende pleje.

Shugaring af den intime zone af en dyb bikini ender med en beroligende creme appliceret til de behandlede områder af huden.

I de første 5-7 dage er det ikke tilrådeligt at besøge pools, saunaer og bade. Du bør nægte at spille sport, fordi sved kan provokere udtalt irritation. De epilerede områder af kroppen fugter 3-4 gange i løbet af dagen, indtil epidermis er fuldstændig restaureret. På den fjerde dag skræller de for at udjævne sandsynligheden for dannelsen af ​​indgroede hår.

Korrekt hudpleje

Shugaring intime zone derhjemme udføres med maksimalt ansvar. Det er lige så vigtigt at nøje følge aktionssekvensen, opskriftssammensætning.

Kontraindikationer

Næsten alle midler, selv hypoallergeniske, og proceduren har kontraindikationer. Shugaring er ingen undtagelse fra reglen. Sukkerteknik bør ikke anvendes i følgende sygdomme og tilstande:

Før shugaring skal du omhyggeligt undersøge kontraindikationerne.

 • Graviditet, menstruation. På trods af at de fleste kosmetologer ikke forbyder hårfjerning, anbefaler lægerne at afstå fra sådanne virkninger på huden.
 • Dermatitis - åbne eller uhelte sår, sår, aktiv betændelse.
 • Infektionssygdomme - feber, influenza, kulde, løbende næse.
 • Oncology.
 • Diabetes mellitus.
 • Et stort antal tumorer på kroppen.
 • Epilepsi.

Forsinkelse af disse kontraindikationer er fyldt med manifestationen af ​​bivirkninger. Ofte taler vi om indgroede hår, irritation, kløe.

Ekspertrådgivning

Shugaring intime zone derhjemme vil kun være tilfreds med ydeevne, hvis du lytter til udtalelser og anbefalinger fra eksperter.

Lyt til rådgivning fra professionelle beauticians før shugaring procedure

 1. Kosmetisk begivenhed opbevares på et køligt sted for at eliminere effekten af ​​adhæsion af den færdige blanding til hænderne.
 2. Sammensætningen med høj densitet anses for optimal til shugaring. det ændrer ikke dens konsistens afhængigt af tilstedeværelsen af ​​sved på hænderne, temperaturen i det omgivende rum.
 3. Begyndere bedre arbejde i pubic området. Dette websted er bedst egnet til udvikling af grundlæggende færdigheder, kvalitetskontrol af de udførte manipulationer.
 4. For at karamel skal interagere bedre med hårene, før der påføres en plastmasse, skal de være lidt forsinkede.
 5. For god vedhæftning og hærdning er sukkerkoncentrat nok fra 15 til 30 sekunder.

Uden ordentlig erfaring anbefales det ikke at shugaring det intime område. Procedurerne begynder med tilstedeværelsen af ​​grundlæggende færdigheder.

Nøjagtigheder shugaring intim zone: video

Vi anbefaler opmærksomt at se videoen nedenfor, hvor nuancer og finesser af sukkerhårfjerning af intime kropsdele betragtes i detaljer.

anmeldelser

I kabinen skakede allerede 5 eller 6 gange. Resultatet var meget tilfreds. Så hun besluttede at beherske visdom af hårfjerning fra kroppen. Tilmeldt i byen for specialiserede kurser. Hvem ved, måske er dette mit kald.

I salonen for sukker blev hårfjerning 3 gange. Hun så meget omhyggeligt på hvad, hvordan og i hvilken rækkefølge mesteren gjorde. Under den anden procedure var det muligt at kigge på sammensætningen. Ved 4. sessions blev det ikke længere optaget, men erhvervet en særlig masse og lotion til hudpleje før og efter proceduren. Jeg fjerner håret den anden gang mig selv. Resultatet tilfredsstiller mig fuldstændigt, og besparelserne i penge er enorme. Der er intet svært i hjemmeprocedurer!

Led på løftet om en smertefri og effektiv fjernelse af håret med en naturlig sammensætning af sukker. Faktisk fik hun et resultat, der kunne sammenlignes med voksning. Irritation holdes i 1,5 dage. Nogle hår begyndte at vokse allerede den 2. dag. Der ses ingen strukturelle ændringer i deres stivhed, og de lyser ikke. Jeg blev overrasket over overflod af "stubber" efter proceduren, som om de ikke brugte en sukker sammensætning, men en dum barbermaskine. Som følge heraf kom jeg til den konklusion, at jeg ikke var heldig i første omgang med mesteren, og proceduren er god. Piger, pas på!

Veet voksstrimler - anmeldelser

Trimmer til kvinder: Hvordan man vælger, hvordan man bruger, hvordan man plejer