Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme

For at eliminere overskydende vegetation i det intime område, er ikke alle metoder egnede, for eksempel vil den konstante anvendelse af en barbermaskine irritere følsom hud, kemisk depilationskrem kan ikke påføres slimhinden. Derfor fortjener shugaring i den dybe bikini's intime zone særlig opmærksomhed - proceduren forårsager ikke ubehag og trives med et langt resultat.

 • 1. Hvad er forskellen mellem shugaring en bikini og en dyb bikini?
 • 2. Fordele ved sukker bikini dyb hårfjerning
 • 3. Hvilken sukkerpasta er bedre
 • 4. Forberedelse til depilation
 • 5. Caramel depilation i salonen
 • 6. Shugaring zone dyb bikini derhjemme
 • 7. Care efter shugaring dyb bikini
 • 8. Tips til shugaring en dyb bikini til begyndere.
 • 9. Smerte relievers til dyb bikini depilation
 • 10. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Er shugaring dyb bikini skadelig?
 • 11.2. Gør det shugaring en dyb bikini?
 • 11.3. Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?
 • 11.4. Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini

Epilering af en klassisk bikini indebærer at slippe af håret på lårets indre overflade og langs trussellinjen, hvis ønsket, kan området være lidt forlænget. Det er mere egnet til dem, der besluttede at gøre proceduren for første gang.

Deep bikini indebærer behandling af hele det intime område, herunder pubis, labia, anus og haleben.

Fordele ved sukker hårfjerning dyb bikini

Shugaring er populær med det retfærdige køn, især fordelene ved dets brug i det intime område:

 • fraværet af alvorlig smerte og irritation, selv med følsom hud;
 • indeholder citronsaft, sukker og andre naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier
 • Resultatet af sukkerfjerning varer mere end 10 dage;
 • muligheden for skader på huden under proceduren er udelukket
 • enkelheden ved at anvende karamel på huden gør det muligt for kvinder at gøre shugaring dyb bikini på egen hånd.

Hvilken sukkerpasta er bedre

De fleste kvinder laver ikke karamel alene, men køber færdige masser. På hylderne præsenterede flere typer karamel, men kun en af ​​dem er at foretrække. For den intime zone, den hårdeste pasta vil gøre, det effektivt fjerner hår og behøver ikke at gå gennem det samme sted flere gange.

Forberedelse til depilation

For at gøre proceduren så hurtig og effektiv som muligt, skal du forberede dig til shugaring, reglerne er enkle.

 1. Om to dage skal huden i bikiniområdet behandles med en blød skrubbe, takket være den fjernes døde celler, og karamelen holder sig bedre.
 2. Før selvrensning af hår med sukker, et varmt bad eller bad er taget, vil vandet fordampe huden og forberede kroppen til proceduren.
 3. Om et par dage bliver du nødt til at opgive garvning og garvning, ellers vil huden, der er traumatiseret af solen, ikke have tid til at komme sig, og der opstår irritationer.
 4. På tærsklen til shugaring af den dybe bikini zone derhjemme stoppes brugen af ​​cremer, lotioner og andre kosmetik, kun på den måde er det muligt at beskytte den følsomme bikini zone fra uforudsete allergiske reaktioner.

Caramel depilation i salonen

I skønhedssalonen udføres shugaring af fagfolk, der forsøger at fjerne hår uden at forårsage smerte, så det er for første gang bedre at vende sig til dem. Så bliver huden langsomt vant til proceduren, og ubehaget vil falde.

 1. For det første opvarmer masteren pastaen til 40 grader og ruller den ind i en bold, som senere behandler den intime zone.
 2. Derefter beskadiger huden og drysser talcum pulver, hvilket vil øge effektiviteten af ​​shugaring.
 3. Den viskøse og klæbende klump pasta bliver til en lille kage og udtørrer huden mod hårets vækst.
 4. Efter at have trukket huden, tårer specialisten hårvækstens masse og går straks til næste afsnit.
 5. I slutningen renser bikiniområdet væk rester af produktet og beroliger med lotion.

Shugaring zone dyb bikini derhjemme

Nogle piger er ikke klar til at give en temmelig stor mængde penge til sukkeraffald i salonen hver måned, så de bruger proceduren hjemme. Der er to teknikker til shugaring en dyb bikini, deres største forskel ligger i metoden til at anvende karamel.

 1. Manuel udstyr er bedst egnet til shugaring derhjemme, tætte karamelruller i en bold. Når den ændrer sig lidt i farve og opvarmes, skal den anvendes på det intime område i form af en "kage", som varer 2 minutter og nedbrydes på grund af hårvækst. Denne metode udøves også af mange kosmetologer.
 2. Banding teknik er velegnet til erfarne kvinder, da det indebærer brug af en blødere pasta og specielle stofstrimler. Produktet spredes over huden i et tyndt lag med en spatel, og der påføres et kludbånd over det. Mange mennesker sammenligner denne teknik med voksning. Fabrikanter forsøger at forenkle hårfjerning og tilbyde pasta i patroner. Generelt er denne teknik mere egnet til store områder af kroppen og langt hår.

Valget af den bedste løsning afhænger af den specifikke person, hans niveau af færdighed og tilstedeværelsen af ​​en bestemt type pasta.

Pleje efter shugaring dyb bikini

Et par timer efter shugaring på huden kan være mærkbar lille rødme, som vil passere alene. Alvorlig irritation er sjælden for denne metode til fjernelse af håret, men hvis det ser ud, skal du bruge chlorhexidin eller et andet antibakterielt middel.

Blid hud skal behandles med beroligende sammensætninger, for eksempel aloe vera creme eller kamille tinktur. Pleje af det intime område fortsætter mellem procedurer, kun forøgelse af tidsintervallerne mellem brugen af ​​midler.

Deep Bikini Shugaring Tips til begyndere

Kvaliteten af ​​resultatet afhænger stort set af, hvordan man korrekt udfører sukkerepilationen. Der er flere vigtige punkter, som nybegyndere skal vide.

 1. Hårene i epileringszonen skal være omkring 4-5 ml, korte follikler vil ikke blive fanget i masse, og for længe vil ikke blive trukket ud, så du kan trimme dem pænt.
 2. Produktet påføres små områder af huden i tynde lag, så det kan nemt og smertefrit fjernes.
 3. Det er vigtigt at desinficere huden på særlige måder.
 4. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst og fjernes ved vækst.
 5. Det anbefales ikke at arbejde med et sted flere gange, de resterende enkelthår fjernes med pincet.
 6. Til depilation af en dyb bikini bliver et lille spejl en assistent, du kan se alle de ekstra hår i den.
 7. Forvent ikke det perfekte resultat straks, den anden og efterfølgende tid vil glæde mere og mere.

Depilation anæstetika til dyb bikini

Korrekt forberedelse til shugaring kan reducere smerter i løbet af en session, men sommetider er ubehaget for stærkt, og smertestillende midler kommer til at hjælpe: cremer og geler med en afkølende virkning og lidokainsalver.

Der er stoffer beregnet til oral administration, for eksempel Analgin eller Pentalgin. De skal drikke 40 minutter før hårfjerningen starter.

Kontraindikationer og bivirkninger

Desværre er denne metode til hårfjerning ikke egnet til alle, og ikke kun skal du slippe shugaring af den dybe bikini zone, men også i salonen i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​krænkelser af hudens integritet
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • graviditet;
 • menstruation;
 • intolerance over for de komponenter, der udgør karamel.

Efter depilering af den intime zone er det ikke muligt at bruge en hård vask og skrubbe i 4-5 dage. Og også nødt til at opgive solarium, strand og pool i 24 timer. Hvis vi forsømmer disse forbud, kan der være ubehagelige konsekvenser i form af irritation og mikrotraumas.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er shugaring dyb bikini skadelig?

Shugaring betragtes som en af ​​de bedste måder at depilere den intime zone, naturlig karamel eliminerer uønsket vegetation med minimal ubehag. Skaden fra pastaen kan kun være til mennesker, der har kontraindikationer til brugen.

Gør det shugaring en dyb bikini?

Hvis du vælger den rigtige pasta og tager en behagelig position, vil sukkerepilation være smertefri, fordi hårene trækkes ud af deres vækst. Det er vigtigt at skabe tilstrækkelig spænding på huden og ikke at anvende en masse, der er for tyk. Derudover er der forskellige smertestillende midler.

Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?

I gennemsnit varer glat hud 10-14 dage, men nogle gange gør kroppens individuelle egenskaber justeringer i løbet af denne periode og reducerer den. Det er værd at bemærke, at i nogle kvinder sænker hårvæksten efter shugaring, og tiden mellem sessioner øges gradvist.

Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Salon sukker hårfjerning dyb bikini tager 25-40 minutter, selvfølgelig begyndere vil bruge mere tid på det, den gennemsnitlige varighed af hjemmet proceduren er 60 minutter.

Sådan udfører du et intimt område shugaring: tips og tricks fra eksperter

Shugaring - det bedste valg til hårfjerning i bikiniområdet. Naturlig sukkerpasta har ikke en aggressiv virkning på følsom hud, og procedurens smertefuldhed er ikke så udtalt som i nogen anden form for epilering. Denne artikel beskriver reglerne for forberedelse til shugaring af den intime zone, teknologien til dens gennemførelse og tips til hudpleje efter proceduren.

Blandt de mange måder at slippe af med hår i bikiniområdet er shugaring meget populær. Fordelene ved sukkermetoden er ubestridelige: evnen til at udføre denne procedure i hjemmet og mindre udpræget smerte i sammenligning med voks eller en regelmæssig epilator.

Depilation af en bikini zone er en meget pikant procedure, for hvilken ikke alle hårfjerningsmetoder er egnede. Fra artiklen lærer du, hvilke regler for epilering af dette websted, der skal følges, og kendskab til teknologien i proceduren for shugaring i den intime zone.

Grundlæggende om proceduren for sukker hårfjerning

For at fjerne uønsket vegetation anvendes sukkerpasta her, som kan fremstilles uafhængigt af tre komponenter: citronsaft eller citronsyre, sukker og vand.

Blandt de vigtigste fordele ved sukkerteknikken er følgende:

 • Naturlig og hypoallergen blanding til fjernelse af hår.
 • Forsigtig virkning på huden (med korrekt procedure - ingen skader og beskadigelse af huden). Yderligere peeling funktion.
 • Mindre smerte.
 • Manglende indfødt hår.
 • Den langvarige effekt af glat hud er op til 4 uger.

Evnen til at udføre hårfjerningsprocessen hjemme, billige komponenter til fremstilling af pasta.

adfærd

Fremgangsmåden ved shugaring involverer brug af manuel eller bandage teknologi (sidstnævnte ligner meget voks epilation). Håndlavet med sukkerpasta betragtes som mere foretrukket.
Elastisk stykke karamel knead i hænderne, indtil den bliver til en formbar kugle. Derefter skal du rulle det mod hårets vækst og trykke det på det behandlede område. Efter et par sekunder skal den søde "plasticine" fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. På et sted kan udføres proceduren to eller tre gange.

Udseendet af en lille rødme af huden efter sukker fjernelse af hår er et almindeligt fænomen, som passerer om dagen. Tiden for shugaring-proceduren kan variere fra 15-20 minutter til en og en halv time afhængigt af det store område af behandlingsområdet og de tilgængelige færdigheder.

uddannelse

Det er vigtigt at kende reglerne for forberedelse til shugaring-proceduren, så det går glat og så effektivt som muligt:

 • For det første fjerner sukkerpasta håret med en længde på 3-4 mm (det er ønskeligt, at de ikke var mere end 7-8 mm, ellers vil epilationen ledsages af alvorlige smerter).
 • For det andet skal den kosmetiske sammensætning påføres ren og tør hud, så to dage før proceduren skal du rengøre huden med en skrubbe, og lige før epilering skal du tage et bad (den dampede hud trækker håret ud bedre).
 • For bedre vedhæftning af hår med sukkerpasta skal du anvende talkum eller babypulver på de ønskede områder.
 • Mange kvinder er interesseret i spørgsmålet - hvilket er bedre - shugaring eller voksning. Vi var i stand til at sammenligne disse metoder og gøre en dom.
 • Beskrivelsen af ​​essensen af ​​shugaring-proceduren, såvel som dens fordele og mulige konsekvenser, kan findes her.

Funktioner og hemmeligheder shugaring intim zone

Epilering af den intime zone er af to typer:

 • For dem der ikke tør at fjerne alt håret, vil den klassiske bikini gøre - hårfjerning langs undersiden af ​​undertøj.
 • En anden type epilation - dyb bikini - indebærer at slippe af med vegetationen på pubis, i perineum og i indersiden af ​​hofterne.

Resultatet af denne behandling af det intime område ser mere æstetisk ud, men selve proceduren tager meget længere tid. En professionel i en skønhedssalon vil bruge på det fra 40 til 60 minutter afhængigt af hårets længde og de områder, der skal behandles. Tiden på den klassiske version af hårfjerning er ca. 20 minutter.

Shugaring den intime zone er en teknologisk kompleks procedure af flere grunde:

 • For det første har dette område meget følsom hud, der er tilbøjelig til irritation;
 • For det andet er håret i bikiniområdet ret stramt. De er placeret dybt i folliklerne, så for højkvalitets shugaring har du brug for en pasta af den rigtige konsistens og en særlig færdighed - Bikini-zoneens shugaring teknik indebærer en udelukkende manuel metode;
 • For det tredje udføres dyb bikini hårfjerning næsten ved berøring, så du skal vide i hvilken retning håret vokser. Nybegyndere, der ikke har teknologien, hvordan man gør shugaring dyb bikini, er det bedre at bruge salon-guiden.

Sukkerpasta påvirker mest dette område i forhold til andre kosmetiske midler.

 • Fjern hårene i bikiniområdet 3-5 mm langt.
 • Før begivenheden dampes huden ved at tage et varmt bad.
 • Tag et lille område med en klump pasta; Dette giver mulighed for mere grundig fjernelse af håret og reducerer smerterne betydeligt.
 • For ikke at skade huden igen må du ikke udføre proceduren på samme sted flere gange (det er bedre at bruge pincet til at ekstrahere enkelte hår, der ikke er fanget af pastaen).
 • Fjernelse af den anvendte sukker sammensætning bør være meget skarp.

Tør ikke af huden før proceduren med isterninger - kold komprimerer strammer porerne, i hvilket tilfælde hårene trækkes hårdere og mere smertefulde. Hvis du er bange for smerte, kan du tage en påvist anæstesi i en halv time før arrangementet.
Husk at hårfjerning er bedre ved frokosttid - det antages, at fra 13 til 15 timer er menneskekroppen den mindst følsomme for smerte. For kvinder er det bedst at vælge starten på menstruationscyklussen for denne procedure, umiddelbart efter menstruationens afslutning.

Shugaring bikini zone derhjemme

Hvis du beslutter dig for at bruge sukkerteknikken derhjemme, skal du overholde tre betingelser, hvordan du korrekt shugaring bikiniområdet: korrekt forberedelse af huden, forberedelse af pastaen med den ønskede tæthed og korrekt udførelse af hårfjerningsproceduren selv. Den fjerde "hval" af sukkerteknikken - post-epilation pleje - beskrives detaljeret nedenfor.

Der er flere opskrifter til fremstilling af sukkerpasta til epilering af det intime område afhængigt af mængden af ​​slutproduktet. At bruge en kosmetisk sammensætning i en procedure begrænser dig til fire spiseskefulde sukker, to spiseskefulde vand og en teskefuld citronsyre (den kan erstattes med to store skeer citronsaft).

Hvis du vil forberede blandingen til flere sessioner, skal du bruge et kilogram granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand.
For at lindre huden under proceduren af ​​sukker, kan du føje til mix et par dråber æterisk olie eller erstatte noget af vandet på urte afkog af kamille, calendula og andre medicinske planter. Mange former for professionel pasta til shugaring indarbejder yderligere æteriske urte sammensætninger.

Den færdige blanding hældes i en plastikbeholder og forbliver afkølet, indtil den kan tages i hånden uden at forbrænde den, og det er let at ælte som plastin. Det er vigtigt, at pastaen ikke holder fast i dine hænder eller pause.

Nu kan du starte proceduren med intim shugaring derhjemme:

 • Defat de ønskede områder ved at støde dem med talkum eller babypulver.
 • Tag en behagelig position (for bedre at kunne kontrollere dine handlinger, vær et spejl).
 • Tag et lille stykke karamel på størrelse med en valnød og knæ det i dine hænder. Gradvist vil han begynde at miste gylden farve. Til sidst skal han blive hvid og meget smidig.
 • Rul en klump i et lille område omkring 3 cm lang mod hårvækst med stærkt tryk og om få sekunder med en skarp bevægelse rive den væk i retning af hårvækst.
 • På denne måde behandles hele det krævede område, indtil hårene er fjernet (det er muligt at påsætte pasta på samme område op til to gange, men kun efter behov, for ikke at skade den sarte hud).
 • Efter afslutningen af ​​arrangementet vaskes rester af pastaen af ​​med varmt vand.

For at shugaring den intime zone hjemme, gå glat og hurtigt, lyt til følgende anbefalinger:

 • For arrangementet skal du vælge et køligt sted, så sukkerblandingen ikke holder fast i dine hænder og ændrer dens konsistens.
 • Den bedste pasta til shugaring intime områder er et produkt med en maksimal tæthed, der ikke holder fast i hænderne og ændrer dens konsistens mod sved og feber.
 • Start hårfjerningsprocessen fra pubic zone - så du hurtigt kan tilpasse sig proceduren og kontrollere kvaliteten af ​​dit arbejde.
 • Når du anvender pastaen, og inden du fjerner den, strækker du huden, så hårene bedre holder sig til karamel.
 • Overdrive ikke sukkersammensætningen på huden - 15-20 sekunder er nok til god vedhæftning med hårene.

Kontraindikationer til shugaring

Ethvert middel, selv den sikreste og hypoallergeniske, har sine egne kontraindikationer.

 • Diabetes mellitus.
 • Epilepsi.
 • Allergiske reaktioner på sukker eller andre komponenter i den kosmetiske sammensætning (nogle gange i pastaen til shugaring sukker kan erstattes med honning).
 • Kardiovaskulære, onkologiske sygdomme.
 • Forkølelse, influenza og andre smitsomme sygdomme ledsaget af feber.
 • Forskellige dermatologiske sygdomme og hudlæsioner i bikiniområdet: betændelse, sår, sår mv.
 • Vorter, mol eller papillomer i den intime zone (shugaring er tilladt, hvis du omhyggeligt omgår disse formationer side).
 • Perioden af ​​menstruation og graviditet (når man bliver spurgt om gravide kvinder kan gøre shugaring bikinier, svarer mange kosmetologer bekræftende, men læger råder dig til at forsinke epilering, så livmodertonen ikke øges fra smerte).

Hvis du ikke følger anbefalingerne fra eksperter og ikke tager hensyn til kontraindikationer, kan shugaring have bivirkninger i form af kløe, alvorlig irritation, udbrud af indgroet hår og endda hæmatom.

 • Moderne og sikker procedure - Qool Hair Removal - giver dig mulighed for at slippe af med overskydende vegetation i op til 10 år.
 • Hvordan er shugaring-proceduren? Vi studerer teknologi til at implementere det hjemme. Kilden er her.

Korrekt bikiniområde hudpleje efter epilering

Forlader efter shugaring af den intime zone er ikke væsentligt forskellig fra behandlingen af ​​et hvilket som helst andet område.

Behandling efter proceduren

Umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at behandle bikiniområdet med et antiseptisk middel for at eliminere risikoen for infektion i huden med åbne mundstykker af folliklerne. Til denne opløsning er egnet furatsilina, chlorhexidin eller hydrogenperoxid.

Eksperter anbefaler at tørre de pro-epilerede områder med isbjælker eller lave en kold komprimering - dette vil hjælpe med at fjerne rødme og brændende, beroligende hud.

På det afsluttende trin af proceduren er det også nødvendigt at anvende en fedtbaseret beroligende creme til de epilerede områder for at lindre irritation efter shugaring (det kan være særligt udtalt, hvis shugaring af det intime område udføres for første gang).

Restriktioner under rehabiliteringsperioden

For at den forstyrrede hud vender tilbage til normal hurtigere, bør du i nogle dage nægte at besøge badet, saunaen og swimmingpoolen. I de første to dage skal du undgå at spille sport, ellers kan sved forårsage alvorlig irritation af følsom hud.

Det er også umuligt at forhindre indtrængning af ultraviolet lys på de epilerede områder, hvilket er fyldt med udseendet af pigmentpletter. Indtil huden på bikiniområdet er fuldstændig restaureret efter shugaring, skal den fugtes 3-4 gange om dagen.

For at forhindre indgroede hår anbefales det at gøre peeling 3 dage efter epilering.

I den første uge efter epilering af en bikini zone, brug kun gratis undertøj lavet af naturlige materialer. Det er bedst at sove uden undertøj overhovedet for at undgå at gnide følsomme områder.

Epilation af en bikini zone er ikke en nem procedure med mange nuancer, men hvis du beslutter dig for at udføre det hjemme, er en sukkerteknik ideel.
Efter at have perfektiseret pasta madlavning færdigheder og teknologi til at udføre denne procedure, kan du altid holde din hud smuk og glat uden at ty til tjenester af salon masters.

Video: subtiliteter shugaring intim zone

En sådan pikant procedure, som at shugaring en intim zone, kræver et stort ansvar hos en specialist. Men ved at kende den korrekte teknologi til udførelse, kan shugaring gøres hjemme - om dette i de videoer, vi forberedte.

Shugaring dyb bikini alene hjemme. Sådan gør du

Shugaring derhjemme (dyb bikini) er let at gøre alene, selvom en sådan delikat zone er valgt som det behandlede område. Udfør denne procedure på en kvindes styrke.

Oftest er pastaen selv forberedt til denne procedure. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan man udfører denne procedure korrekt.

Forskellen mellem shugaring og voksning

Ofte sammenlignes shugaring med voksning. Hver af disse metoder har sine egne særpræg. Det er umuligt at sige, at nogen af ​​de fremlagte metoder er bedre eller værre, fordi hver person er kendetegnet ved hans fysiologiske og anatomiske egenskaber.

Og det tyder på, at reaktionen på voksning eller shugaring kan være meget forskelligartet.

Men for at forstå forskellene i en metode til fjernelse af hår fra en anden, skal du overveje sammenligningstabellen.

Baseret på ovenstående egenskaber kan man sige, at shugaring er et mindre smertefuldt og effektivt udseende, hvilket viser sin voksende popularitet og anerkendelse.

Shugaring derhjemme

Shugaring er processen med at fjerne uønskede hår ved brug af en særlig sukkerbaseret pasta. Ofte kaldes denne proces også "sukker hårfjerning".

Sukkerpasta kan laves derhjemme

Sukkerpasta kan købes i specialbutikker i færdiglavet form, men du kan også lave det selv. De ingredienser, der udgør stoffet, kan findes i ethvert hjem, så ingen ekstra omkostninger er påkrævet.

Shugaring derhjemme (dyb bikini) er selvstændigt muligt at udføre, da der ikke kun er fjernelse af unødvendigt hår, men også blødgøring af huden. I hjemmet udføres denne procedure oftest, for ikke alle kvinder beslutter sig for proceduren i salonen i et så intimt område.

Home shugaring er en simpel procedure.

For at udføre hårfjerningsprocessen i denne del af kroppen anvendes sukkerpasta med fast sammensætning, hvilket mere effektivt fanger hårde og grove hår.

En interessant kendsgerning! Denne metode til at fjerne uønsket vegetation på kroppen er den ældste. Som du ved, blev sukkerpasta brugt i oldtiden i Indien. Derudover var metoden populær i det gamle Egypten og blev brugt af Cleopatra selv.

Hvorfor shugaring en bikini zone er enkel selv hjemme

Shugaring dyb bikini, lavet hjemme hos dig selv, har et stort antal positive egenskaber:

 • I processen med at udføre sådan fjernelse af håret er der en minimal chance for skade og beskadigelse af huden. Proceduren forvarmer ikke sammensætningen, og på grund af dette er der ingen forbrændinger eller blå mærker på kroppen. Irritation kan også forekomme i et meget sjældent tilfælde;
Shugaring - temmelig blød procedure
 • Denne proces er meget effektiv til at fjerne selv de korteste hår (2 mm);
 • Efter shugaring er der ingen sandsynlighed for fremtidige deformation af hårets aksler. Derfor er indgroede hår med konstant brug af denne metode en sjældenhed;
 • Sukkerpasta består kun af komponenter af naturlig oprindelse, derfor er en skadelig virkning på huden og kroppen som helhed udelukket;

Den sukkerbaserede formulering er i stand til at trænge meget dybt ind i hårets rodsystem.

 • Den mindste sandsynlighed for en allergisk reaktion;
 • Den minimale varighed af effekten af ​​glat hud varer i 20 dage;
 • I forbindelse med sukkerepilation påvirkes levende celler ikke af skadelige faktorer, som kan dræbe dem, men på den anden side fjernes den døde hud meget effektivt;
 • Ved regelmæssig brug af denne metode er hårsækken udtømt, hvilket fører til væksten af ​​svag og meget tynd hårlinie;
 • Processens teknologi er meget enkel, det samme kan siges om den direkte fremstilling af pastaen. Derfor er en vigtig fordel ved proceduren dens tilgængelighed.

Nogle ulemper ved at lave en shugarnika bikini derhjemme

Ud over de positive egenskaber kan selvskælvning for en dyb bikinizone derhjemme have nogle ulemper.

Det er vigtigt ikke at savne tiden og bruge sukkerpasta til tiden.

Her er de vigtigste:

 • Behovet for streng overholdelse af den angivne tid for proceduren. Ellers mister stoffet sine grundlæggende egenskaber;
 • I to dage kan du ikke gå til saunaer, svømmebassiner, fitnesscentre, fordi der fortsat er en høj sandsynlighed for infektion med forskellige sygdomme;
 • Gentagen procedure kan kun foretages om to uger.

Forberedelse til shugaring

Forberedelse for shugaring hjemme for zonen af ​​dyb bikini, udført uafhængigt vil ikke være et problem.

Den består af tre hovedfaser:

 • Forberedelse af de nødvendige ingredienser
 • forberedelse af huden til proceduren
 • madlavning pasta.

Lad os overveje mere detaljeret hvert af faser.

Nødvendige ingredienser til madlavning af pasta

For at forberede en sukkerblanding til hårfjerning skal du have en liste over simple ingredienser i en lille mængde:

 • sukker i mængden af ​​otte spiseskefulde;
 • renset vand i mængden af ​​to spiseskefulde;
 • ½ saft af en citron eller citronsyre i mængden af ​​½ tsk.
Ingredienser til Shugaring

Hertil kommer, at til fremstilling af sammensætningen skal du bruge en lille gryde og en tæt plastikbeholder.

Forberedelse af huden til proceduren

Forsigtig forberedelse af huden er nødvendig, især for første gang udføres en shugaring procedure derhjemme (dyb bikini) alene.

Denne proces udføres i flere faser:

 • En dag før proceduren er det nødvendigt at behandle det intime område med en særlig blid skrubbe;

Tag et varmt brusebad om en time for fuldt ud at åbne porerne.

 • Næste har du brug for en hud lotion. Det skal anvendes i retning mod væksten af ​​håret, så de er noget hævet. Lad tørre helt;
 • Behandl overfladen med talkumpulver.

Forbereder pasta trin for trin

Som nævnt tidligere kan sammensætningen for proceduren fremstilles uafhængigt.

Sukkerpasta præparation

Alt er ret simpelt:

 1. Bland alle tilberedte ingredienser i en fælles gryde;
 2. Rør og sæt ilden af ​​minimum intensitet;
 3. Dæk og kog;
 4. Fjern derefter dækslet og bland godt sammen;
 5. Nu skal du følge den farve, der begynder at ændre sig;
 6. Ved dannelsen af ​​en lysebrun farve er at fjerne beholderen med blandingen fra ovnen;
 7. Hæld i en forberedt beholder af plast og lad afkøle.

Før du starter proceduren, er det nødvendigt at varme det lidt op igen i et vandbad, indtil det er blødgjort. Før påføring skal hvert stykke af blandingen knyttes med dine hænder, indtil der er dannet en hvidlig farve.

Trin-for-trin shugaring procedure hjemme

Uafhængig shugaring hjemme for en dyb bikini består af flere faser:

 • Ligge på sofaen i en behagelig position
 • Pick up en lille del af sukkersammensætningen og æl indtil den får en elastisk, blød og ensartet tilstand;
Sukkerpasta belægning
 • Påfør pastaen mod hårvæksten på den forberedte del af kroppen;
 • Vent et tidsinterval på 20 sekunder;
 • Med en skarp og sikker bevægelse for at forstyrre de frosne midler i retning af hårvækst;
 • Skyl stoffet på huden med koldt vand;
 • Behandl huden med hydrogenperoxid for at forhindre infektion i mikroranerne;
 • Påfør en fugtighedscreme.

Hudpleje efter proceduren

Pleje efter shugaring for en dyb bikini:

 • Det er forbudt at røre, ridse eller gnide huden i 12 timer;

Du kan ikke tage et varmt bad

 • Den bedste mulighed ville være et varmt brusebad;
Bruser - et godt alternativ til badet
 • Efter tre dage kan du bruge en mild skrubbe og fugtighedscreme for at forhindre indgroet hår;
 • Du kan ikke spille sport i flere dage, ellers vil overdreven svedtendens forårsage udslæt på det behandlede område.

Kontraindikationer

På trods af alle de positive karakteristika ved shugaring er der nogle grunde, som det er strengt forbudt.

Her er de:

 • venter på et barn;
 • amning;
 • eksisterende hudlæsioner (sår, udskæringer, ridser);
 • irritation eller allergisk reaktion på det ønskede sted
Kontroller depileringsområdet for allergi og irritation.
 • øgede åreknuder;
 • diabetes mellitus
 • onkologiske sygdomme;
 • Uddannelse på huden af ​​en godartet karakter.

Alle disse advarsler bør overvejes omhyggeligt, da konsekvenserne kan forværre situationen.

Self-sufaring hjemme for en dyb bikini zone er en meget nyttig, effektiv og billig procedure. Det vigtigste i hele processen er at følge reglerne for forberedelsen, den øjeblikkelige gennemførelse af proceduren og den efterfølgende pleje, og alt vil helt sikkert fungere.

Til din opmærksomhed en undervisning video: shugaring SPA-ARAVIA depilation:

Bikini sugaring om 5 minutter: er det muligt? Se en interessant video:

Hårfjerning i zonen af ​​dyb bikini derhjemme. Få mere at vide om den nyttige video:

Shugaring intim zone

Hver pige vil helt sikkert slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette behov opstår af forskellige grunde. For nogle forårsager det ubehag, andre føler sig mere selvsikker, og nogle kan simpelthen ikke lide det æstetisk overdrevne hår. Der er mange måder at fjerne hår fra kroppen, men normalt forårsager de langt fra de mest behagelige effekter (for eksempel irritation, indgroede hår). Og på dette tidspunkt kommer shugaring til undsætning.

Indhold:

Dette er en af ​​de mest populære og sikreste måder at fjerne hår fra kroppen. Dette gælder især for en så intim del som en dyb bikini. At slippe af med stavene i dette område er ønskeligt især omhyggeligt og omhyggeligt, fordi der er meget følsom og delikat hud.

Hvordan er arrangementet i kabinen

Normalt, før man går direkte til processionen selv, kommer en potentiel kunde til en konsultation. Sammen med en professionel klargør hun nogle punkter i forbindelse med graden af ​​følsomhed af dækningen, smertegrænsen, mangel på allergi osv. På dette tidspunkt er det meget vigtigt at se på den professionelle, fordi denne person skal have størst tillid til dig og vinde over dig selv.

Derefter udnævnes handlingsdagen (længden af ​​børsterne diskuteres, normalt bør den ikke være mindre end 3 mm). Hårfjerningsproceduren tager mindst en time. Området i den intime zone indebærer fjernelse af en del af håret, hvilket er synligt, når man bærer åben linned. Der er en endnu dybere bikini - brasiliansk.

Effekten af ​​salon shugaring varer i omkring en måned, med gentagne hårfjerning udtynding hår, smerter er minimeret. For særligt følsomme er det vigtigt at bemærke, at en erfaren specialist er i stand til at udføre processen uden alvorlige konsekvenser, selvom den udføres for første gang. Derudover garanterer salonprocesserne korrekt behandling af dækningen før proceduren (for ikke at inficere infektionen), som ikke opnås hjemme.

Det er meget praktisk at gøre epilation i salonen, da den kun bruger professionel konsistens (valgt af en specialist, ser på hårets tykkelse). Forskellige fjernelse teknikker anvendes, kun de sikreste smertestillende midler. Efter det intime område er dækket med en speciel creme eller pulveriseret med talkumpulver.

Den gennemsnitlige pris for en procedure er fra 700 til tusind rubler.

Forberedelse af proceduren

For det første skal hjemmesiden rengøres. Dagen før foranstaltningerne, skrubbe det område, hvor shugaring vil finde sted. En time før processen tager et varmt brusebad. Dette vil åbne porerne, løsne hårene og gøre processen mere smertefri.

Mere fra klienten er ikke påkrævet. Husk altid, at hvis du har spørgsmål om begivenheden eller øjeblikke før og efter - tøv ikke med at spørge dem til specialisten, da tilgangen til hver enkelt er individuel.

Hvis vi taler om forberedelse til en personlig procession, er det nødvendigt at foretage behandling (for eksempel chlorhexidin). Ellers er der risiko for infektion eller infektion.

Sådan reduceres smerte under proceduren

Ved udførelse af processen i kabinen - det gør en specialist. Påfør enten anæstesisprayer, klud, salver og andre midler. Hvis du er allergisk over for anæstetika - glem ikke at underrette mesteren, ellers kan der opstå komplikationer.

Med særlig følsomhed påføres en ladningsdosis af anæstetika, og tiden for shugaring øges også.

Når du udfører en øvelse derhjemme, kan du også bruge anæstetika købt på apoteker eller specialiserede steder.

Jo oftere du shugaring, jo mindre smerte vil der være.

Shugaring intim zone derhjemme

Særlige træk af dyb bikini og klassiker

Forberedelsen her er den samme som for salonepilation, bortset fra at et par minutter før depilationen kan du anvende behandling med lotion mod hårvækst (dette vil hæve dem og gøre dem fjernet bedre).

Det mest afgørende øjeblik i shugaring shugaring holdt hjemme er at forberede pastaen korrekt. Hvis det ikke har den ønskede konsistens, skal du ikke forvente succes.

Mange mennesker i denne henseende anbefaler at være som salonbegivenheder mindst et par gange. Dette vil give mulighed for at få erfaring med teknologi (f.eks. Manuel eller bandage). Derudover kan du spørge herrene om nogle personlige problemer, for bedre at lære om hårets struktur, hvilken tykkelse passer dig bedst. Du er velkommen til at tale med professionelle, så du kan gøre dit hjem hårfjerning på samme højt niveau som salontjenesten.

Det er værd at bemærke, at hjemme-shuffaring er meget billigere.

Shugaring pasta

Shugaring massen er en brun, viskøs sukkermasse. Det er ret svært at opnå, at det er en ideel konsistens, så det kan måske ikke fungere første gang. I dette tilfælde er korrekt vedligeholdte proportioner vigtige. For at gøre dette skal du blande 10 spiseskefulde sukker, en halv citronsaft og en spiseskefuld vand. Den resulterende blanding (godt blandet) anbringes i kasser og slukkes.

Sirup skal konstant omrøres. Efter ca. 7-10 minutter vil du se, hvordan massen begynder at blive tykkere, farveændring. Det er da, at du skal slukke for ilden (du skal opnå en lysebrun farve).

Det er nødvendigt at hælde blandingen straks i en anden beholder. Betjen kun den efter afkøling. Den ideelle konsistens er medium-duktilitet, da alt for overcooked ikke strækker sig, og undercooked vil ikke holde sig til hår.

Den færdige pasta kan opbevares i køleskabet, der skal bruges som nødvendigt til yderligere depilering.

Pas efter proceduren

Der er ingen særlige pleje krav. Det vigtigste - i de første par dage afstå fra at besøge badet eller saunaen. Det anbefales også ikke at gå i gymnastiksalen, da overdreven svedning kan forårsage infektion i de forstørrede porer.

 • Brug ikke skrubber eller andre grove produkter, da dette kan skade barsk hud.
 • Brug specialværktøj efter depilering for at undgå irritation.
 • Derudover - ingen grund til at solbade også i de første par dage. Dette skader unødigt huden og faktisk de ekstra ultraviolette stråler på den delikate hud til noget.

Shugaring dyb bikini

Intime steder af piger bliver ofte udsat for normal barbering - det er nok for bare en dag. Så begynder irritationen af ​​bikiniområdet med efterfølgende hårvækst i store mængder. Fjernelse af epilatoren bruges sjældent - det er meget smertefuldt, fordi huden i pubicområdet er meget øm og let irritabel.

Dyb bikini sugaring er en populær metode til depilation i dag. Fremgangsmåden består i fremstilling af sukkerpasta med efterfølgende påføring og fjernelse af hår, svarende til voksepilation. Sukker hårfjerning kan nemt udføres hjemme alene. Det er vigtigt at koge pastaen ordentligt og følge instruktionerne for hårfjerning i det intime område. Dette og meget mere vil blive diskuteret senere i artiklen.

Hvad er shugaring dyb bikini

Shugaring en dyb bikini zone er fjernelse af hår fra pubic området, labia, det indre lår og i området mellem skinkerne, hvor hår ofte vokser, hvilket forårsager ubehag og ubehag for pigen.

Der er flere typer shikaring bikini område:

 • dyb fjernelse betyder komplet hårfjerning
 • klassisk - der er en trekant på puben;
 • midt - en trekant på den pubic del mere langstrakt og smal;
 • Brasiliansk bikini - håret er ikke fjernet fra pubis og præsenteres som et fladt rektangel (hårets længde justeres separat).

I starten er det svært at gøre shugaring hjemme alene, det er især svært at rette og forme det venstre hår. Derfor anbefales det at begynde at ty til en dyb bikini for at prøve at fjerne hår nemt og uden defekter.

Madlavning pasta

Til epilation af kønsorganerne anvendes sukkerpasta kun fra naturlige ingredienser. Derfor er det bedre ikke at købe den færdige sammensætning og tilberede det selv. Sukkerpasta med tilsætningsstoffer kan fremkalde en allergisk reaktion, irritation, fordi huden i bikinizonen er følsom over for duftstoffer og andre dufte, som er så glad for producenterne.

At lave pasta foregår efter følgende opskrift:

 • I en emaljepande blandes 1 kg sukker, et halvt glas vand og saft fra en halv frisk citron.
 • Gryden sættes på ilden i 3 minutter, blandingen omrøres konstant.
 • Dernæst dække panden med et låg og lad dem simre på lav varme i 10 minutter.
 • Efter at tiden er gået, omrøres den shugaringpasta grundigt og efterlades under låget lukket i 20 minutter - det er tid til at lave sukkerkaramel.
 • Efter 20 minutter erhverver massen en karakteristisk brun skygge, panden fjernes fra varmen.
 • Efter 5 minutter hældes karamel i en plastikbeholder for at afkøle.

Færdiglavet pasta til indleveret vegetation fjernelse skal ikke sendes til køleskabet - det hærder der. Massen skal afkøles til en acceptabel hudtemperatur - det er vigtigt at undgå forbrændinger. Pasta med sukkerrullebolde for nemheds skyld.

Shugaring dyb bikini video:

En anden video:

Shugaring teknik

Shugaring et dybt bikiniområde derhjemme kræver præcis overholdelse af instruktioner - dette vil medvirke til at forhindre karakteristisk irritation.

Så hvordan laver du et shugaring intimt bikiniområde hjemme for dig selv? Observeret instruktion trin for trin:

 • Til en gang koges blandingen og afkøles. Under dette kan du ty til forberedelsen af ​​kønsorganerne og lårene.
 • Genitalia bliver omhyggeligt behandlet med talkumpulver - dette fjerner overskydende fedt fra huden, hvilket vil forbedre karamellens adhæsion til hårene.
 • En kvinde bør tage den mest komfortable stilling til shugaring intim zone. I denne pose tages en kugle af sukkerblanding og påføres huden.
 • Det er vigtigt at fordele blandingen på huden så jævnt som muligt - dette bidrager til ensartet fjernelse af vegetation. Masse påføres huden mod hårfjerning.
 • Efter at blandingen har taget fat, kan du fjerne den med en skarp bevægelse af hånden. Shugaring, i modsætning til standard voksning, kræver fjernelse af hår fra huden langs dens længde.
 • Hvis det er nødvendigt, skal du gentage blandingen på huden og fjerne vegetationen, indtil bikiniområdet er fuldstændigt renset.
 • Efter shugaring hud er behandlet med en fugtighedscreme eller andre midler.

Teknikken til shugaring er præsenteret i detaljer. Hvis du har spørgsmål, kan du henvise til videoen, hvor proceduren er udført af master.

Tips til shugaring

Da huden i det intime område er øm, er fornemmelsen under depilation ikke kun ubehagelig, men også meget smertefuld. For at slippe af med problemerne ved alle handlinger, anbefales det at lytte til råd fra mesterne:

 • Shugaring en dyb bikini kræver forudgående rensning af huden - skræl to dage før proceduren. Umiddelbart inden shugaring rengøres huden med en skrubbe og dampet - så der vil være mindre smerte.
 • Det er bedre at gøre shugaring i et køligt rum - dette vil forhindre overskydende strøm af sukkerpasta.
 • Hårlængden til afhugning af det intime område bør ikke være mere og ikke mindre end 5 mm, ellers vil proceduren være smertefuld.
 • Man bør hele tiden fjerne fedt fra huden fra huden - så sukkersammensætningen bliver bedre i kontakt med håret på huden.
 • Når du snutter strækker huden med din fri hånd - dette vil reducere smerten betydeligt.
 • Pasta i bikini zone kan ikke stå i mere end 15-20 sekunder.

Overholdelse af reglerne og anbefalingerne kan betydeligt reducere smerte under depilation og fremkalder heller ikke hudskade.

Video lektion - shugaring zone dyb bikini uden blå mærker:

Plejevilkår efter depilering

Naturligvis vil sådan fjernelse af vegetation fremkalde en lille irritation - huden vil rødme. For at undgå dette, efter epilering, skal du grundigt vaske det behandlede område med varmt vand og dampe lidt ud i huden. Efter brusebadet smøres genitalierne med en fugtgivende lotion.

Efter shugaring udføres peeling 2-3 gange om dagen - dette er nødvendigt for at fjerne indgroede hår, hvilket sker ret ofte og er forbundet med at afbryde og bevare pæren.

Efter epilering anbefales det ikke at solbade i 2-3 dage eller at gå til saunaen, dampbad typen. Du bør heller ikke besøge poolen - klor i vandet vil forårsage irritation.

Kontraindikationer

I betragtning af kønsgeneralernes høje følsomhed er der kontraindikationer til brugen af ​​den præsenterede type epilering. Disse omfatter:

 • graviditet og amning
 • mekaniske skader - nedskæringer, slid, uhelbredte skader
 • åreknuder
 • onkologiske sygdomme i kroppen og huden (her er også godartede tumorer og andre neoplasmer i det behandlede område isoleret);
 • diabetes mellitus type 1 og 2.

Hvis der er kontraindikationer præsenteret, bør shugaring overgives. Ellers kan du provokere komplikationer. For at undgå komplikationer kan man rådføre sig med mesteren, hvem vil fortælle andre måder at fjerne vegetation på.

Shugaring en dyb bikini zone er æstetisk og bekvemt, men fra et økonomisk synspunkt er det gavnligt, fordi en procedure kan være nok i 20-25 dage. Desuden hjælper denne epilering med at bringe huden i det intime område i den rigtige form - de døde epidermis celler fjernes sammen med hårene. Den fuldstændige fjernelse af vegetation på pubicområdet gør det muligt at ty til at anvende en midlertidig tatovering, som piger kan lide så meget og ophidser mænd. Udvej kun proceduren hjemme efter en hel undersøgelse af teknologi og instruktioner - dette vil hjælpe med at undgå de fleste ubehagelige øjeblikke. Vær smuk på alle steder!

Intimt område shugaring: epilering af et bikini område

Glat hud er altid smuk og behagelig, men ikke alle har givet en sådan glathed til naturen. Det er derfor, at mange kvinder skal gøre en indsats, der giver dig mulighed for at gøre din hud sådan, som de vil have. Der er mange måder at gøre dette på, men den mest effektive, og ikke for smertefulde, er shugaring, også kaldet persisk epilering.

Hvad er shugaring

Oversat fra engelsk oversættes dette som "sukker". Således er shugaring hårfjerning med sukker. For at være mere præcis udføres proceduren for epilering ved anvendelse af karamel, det vil sige smeltet sukker. Karamel kan klæbe til overfladen og omslutter alle de små partikler på huden, i vores tilfælde er det hår.

Fremgangsmåden til fjernelse af sukker er ikke så ung. Homeland Shugaringa er det gamle Egypten. Spredningen af ​​denne art skyldtes de persiske skønheder. Derfor er proceduren for hårfjerning kaldet persisk. Tidligere på Persiens område var det uanstændigt at have noget hår på kroppen, derfor var epilering meget almindelig blandt kvinder. Shugaring på samme tid havde fremragende resultater.

Forberedelse af pasta til hårfjerning

Sukker hårfjerning indebærer brugen af ​​sukkerpasta. Typisk indbefatter sammensætningen af ​​en sådan sukkerpasta følgende bestanddele:

For at forberede en sådan pasta til at fjerne hår fra kroppen, er det nødvendigt at lave en tyk sukker sirup, opvarme den for at skifte farve. For at gøre dette skal du tage 10 spiseskefulde granulatsukker, en halv citron og en spiseskefuld vand.

Sukker, vand og saft af en halv citron anbringes i en gryde, der er placeret på ilden. Efterhånden opvarmes blandingen, mens den hele tiden skal omrøres. Sukker sirup bør koge i 10 minutter indtil det øjeblik, hvor det begynder at ændre sig i skygge. Så snart du bemærker, at farven er blevet karamel, er det straks nødvendigt at fjerne blandingen fra ilden, da dette er et signal om beredskab. Herefter hældes blandingen i en anden beholder.

Det er vigtigt at være opmærksom på konsistensen af ​​den resulterende pasta. Hvis det fordøjes, vil blandingen være fast, vil ikke trække. Hvis blandingen ikke tilsættes, bliver sukkerpastaen for tynd, så det bliver simpelthen smurt over kroppen, men det vil ikke være i stand til at holde fast i hårene, så de kan blive revet af. Klarpasta bruges kun til hårfjerning, når den køler ned.

Nyttige tips:

 • For at gøre det mere behageligt at udføre shugaring-proceduren anbefales det at vælge en behagelig position til dette.
 • Pastaen på huden bør ikke overdrevet, ellers får du muligvis ikke det ønskede resultat.
 • Epileringssessionen i en zone gentages ikke mere end 3 gange.
 • De første to dage efter shugaring anbefales ikke at besøge saunaen, swimmingpoolen, badet og sportsklubberne for at undgå overdreven svedtendens og mulig udvikling af infektion på grund af porer, der er blevet forlænget efter manipulation.

Professionelle værktøjer

I professionelle saloner, hvor shugaring praktiseres, kan de samme pastafremstillingsmetoder anvendes til proceduren. Men i øjeblikket produceret forskellige professionelle værktøjer. De kan bruges til hårfjerning både hjemme og i skønhedssalonen.

Selvfølgelig vil sådanne midler koste mere end den sædvanlige sammensætning, men du behøver ikke at rive rundt, konsistensen vil altid være, hvad du har brug for, og du kan også vælge sammensætningen for proceduren under hensyntagen til hårets egenskaber på kroppen.

Hvis proceduren udføres af en specialist i salonen, bestemmer han hvilken sammensætning der passer til dig. Hvis du beslutter dig for at købe et sådant værktøj til shugaring dig selv i en butik eller salon, skal du være opmærksom på anbefalingerne om hud og hår. For eksempel til olieagtig eller tør hud, til groft eller tyndt hår, til mørkt eller ret hår.

Sukker epilation bikini område

Shugaring er velegnet til hårfjerning af absolut nogen del af kroppen, herunder det dybe bikiniområde. Efter denne procedure bliver huden i det intime område mere silkeagtig og glat og derved opretholder en følelse af frihed og renhed.

Det er muligt at lave en lignende procedure for dyb bikini karamel både i en professionel salon og hjemme, da reglerne for at udføre denne begivenhed er ret enkle. Der er de kvinder, der ikke er klar til at stole på mesteren på grund af deres begrænsning, fordi du ikke behøver bare at klæde sig ud, men for fuldt ud at åbne din intime zone.

Vær opmærksom på, at hårfjerning i det intime område udføres ved brug af kun fast sukkerpasta, som er i stand til at opfange godt selv det hårdeste hår. Pasta, der bliver tilberedt hjemme, kaldet samovarka, kan være for flydende, hvorfor det ikke vil være i stand til at rette håret godt, eller det kan være for tykt, hvilket gør shugaring-proceduren ikke effektiv nok.

Forberedelse af proceduren

Uanset hvor shugaring proceduren vil blive gennemført, er det nødvendigt at grundigt forberede sig på det. Som regel vil enhver hændelse ved hårfjerning være bedre og lettere, hvis huden på forhånd udsættes for blødt skrælning.

En eller to dage før proceduren anbefales det at rengøre huden ved hjælp af en mild effektskrubbe. Han fjerner et tyndt øverste lag af døde celler. Efter dette trænger sukkerpastaen dybere ind i hårsækkenet og fjerner det mere kvalitativt.

På dagen for shugaring bør du ikke lægge nogen kosmetik på huden, undtagen dem, der vil blive brugt umiddelbart før proceduren og efter den.

Hovedstadiet

Hårfjerning i det intime område opstår inden for 40 minutter. Det hele starter med behandling af hud med specielle desinfektionsmidler. For at gøre dette kan du bruge en særlig tonic eller lotion, der anvendes ofte chlorhexidin derhjemme.

Det er nødvendigt at behandle hele området, hvor hårene vil blive fjernet, mens forarbejdning udføres i modsat retning til hårvæksten, således at de løftes straks, hvilket vil forbedre det endelige resultat. Efter desinfektion af huden skal overfladen pulveriseres med pulver eller talkum.

Sukkerpasta til shugaring bør være ca. stuetemperatur. For at starte, tag et lille stykke af den færdige pasta, om størrelsen på en valnød, ruller den ind i en bold. I forbindelse med rullende pasta skal man tabe sin gennemsigtighed og blive næsten hvid.

Sæt i en cirkel og gnides ind i et lille område. Det er værd at være opmærksom på, at bevægelser skal udføres mod hårets vækst, så bliver de løftet og bedre dækket af sammensætningen til fjernelse.

For at sikre maksimal indfangning af hår er det nødvendigt at holde fingrene over det område, der skal behandles, og presse sukkerpasta. Derefter er en skarp bevægelse nødvendig for at forstyrre den aflejrede sammensætning. En sådan bevægelse bør rettes i retningen modsat anvendelsen af ​​sukkersammensætningen, det vil sige ifølge hårvækst. Jo skarper bevægelserne, desto mindre smertefuldt virker proceduren. Fanger små områder af huden, sammensætningen påføres det og bryder, mens håret fjernes sammen med roden.

Efter afslutning af proceduren kan sukkerrester let fjernes med rent vand. Overfladen af ​​huden behandles med chlorhexidin, hydrogenperoxid eller et specielt efterbehandlingsværktøj. Derefter påføres en nærende og fugtgivende creme eller olie på huden.

Shugaring trin-for-trin vejledning:

 1. Brug engangshandsker.
 2. Tag en behagelig kropsholdning, for eksempel læg en fod på en stol.
 3. Tag et lille stykke pasta i dine hænder og ælt det med fingrene, indtil der opnås en homogen blød elastisk masse.
 4. Påfør den resulterende pasta på et lille område af hud mod hårvækst.
 5. Efter 20 sekunder, med lyn bevægelse, rive pastaen i retning af hårvækst.
 6. Skyl resten af ​​sammensætningen med køligt vand.
 7. Smør hele bikiniområdet med en fugtighedscreme.

Endelige trin

Følgende anbefalinger er de samme som for alle typer hårfjerning:

 • I 2 dage anbefales det at afholde sig fra at besøge saunaen, poolen og badet. Du skal også forlade den intense fysiske anstrengelse for at fjerne muligheden for infektion ved en infektion, som kan komme ind i hudens skadede porer.
 • Det er også nødvendigt at undgå direkte eksponering af huden til solen i 2 dage, samt at nægte at besøge en solarium.

Professionelle anbefaler også, at alle kvinder, der regelmæssigt laver shugaring under et bad eller brusebad, masserer huden på disse steder med en vaskeklud. Således forekommer den mulige forebyggelse af indfødning af hår, selv om dette sker ganske sjældent under shugaring.

Når man taler om hvor ofte det er nødvendigt at ty til shugaring, bør hver pige selv bestemme sig på baggrund af hendes følelser. I gennemsnit udføres hårfjerningsproceduren en gang om måneden.

Positive og negative sider

Effekten af ​​sukkerfjerning kan sammenlignes med resultaterne af en voksprocedure. Imidlertid anses shugaring mindre smertefuldt, og hudens glathed efter det kan opretholdes meget længere end efter fjernelse ved hjælp af voks.

De vigtigste fordele ved shugaring er som følger:

 • Fremgangsmåden er ikke traumatisk: Det øverste lag af huden ødelægges ikke, der er ingen varme under denne procedure, hvilket gør det muligt at undgå udvidelse af blodkar og dannelse af forbrændinger. Huden forbliver glat og irritation er ret sjælden.
 • Sukkerpasta kan trænge ind i hårsækken, så hårene fjernes med bedre kvalitet. Shugaring kan udføres med en minimumslængde på hår på 2 mm.
 • Efter fjernelsesproceduren vil det nyvoksende hår ikke blive deformeret, der er næsten ingen indgroet hår.
 • Shugaring involverer brugen af ​​kun naturlige sammensætninger, som let vaskes af huden med rent vand.
 • Proceduren har også en lav allergifremkaldende fare for kroppen.
 • Ved hjælp af shugaring kan du opnå en fuld effekt, hvor hudens glathed kan vare op til 1 måned.
 • Proceduren for shugaring beskadiger ikke levende celler, men på samme tid slipper man effektivt af døde partikler. Dette fører igen til en samlet forbedring af hudtilstanden.
 • Sukker hårfjerning er ret simpelt, kræver minimal omkostninger, så shugaring er overkommelig i hjemmet.

Men denne procedure har nogle ulemper:

 • Smertefulde fornemmelser. Selvom de ikke er så stærke i forhold til voksning.
 • Med denne procedure er det ret svært at fjerne hår, der bruges til barbering. Dette skyldes, at de er meget hårde og sidder fast i huden. Eksperter anbefaler at vaske hårfjerning flere gange før shugaring.

Sukker hårfjerning har stort set ingen kontraindikationer, med undtagelse af intolerance over for stoffer, der er en del af pastaen. Der kan også være mærkbare læsioner på huden, generelt dårligt helbred. Derudover skal personer, der lider af diabetes, være forpligtet til at konsultere en specialist.

Maskulinitet eller overskud: Første gang vi barberer overskæg

Bemærk mænd: skal jeg barbere æg?