Shugaring eller epilator: hvad skal man vælge til hjemmebrug?

Moderne tendenser i mode og stil dikterer strenge regler, hvoraf den ene er fraværet af overskydende hår på pigens krop, som skal vedligeholdes konstant. Metoden til depilation hver kvinde vælger sig selv individuelt, alt afhænger af personlige præferencer og funktioner i hud og hår, men ofte for at vælge, skal du kende funktionerne i alle muligheder. Ofte står pigen over spørgsmålet om, hvad der er bedre at vælge - shugaring eller en epilator, fordi ved første øjekast begge procedurer giver de samme resultater.

Fordele og ulemper ved shugaring

Shugaring, eller sukker depilation, er en hårfjerningsprocedure med en pasta, der er lavet af vand, sukker og citronsyre. Det antages, at denne teknik har sine rødder i det gamle Egypten, og siden da har det ikke undergået nogen ændringer, der er universelle. Shugaring har følgende positive kvaliteter:

 1. Økonomi. Til udførelse af sukkeraflejring kan du ikke kun bruge den pasta, der er erhvervet i en kosmetisk butik, men det kan også laves af dig selv derhjemme. Hvis du vælger denne indstilling, vil omkostningerne være minimal, da en procedure kræver cirka 10 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand og 1,5 teskefulde citronsyre. Mange piger har altid alle disse ingredienser til rådighed, så du kan ikke engang gå i butikken for dem.
 2. Allergivenlig. Naturlige ingredienser, der udgør pastaen, sjældent forårsager en allergisk reaktion, oftest i disse tilfælde er der intolerance overfor citrus. I andre tilfælde, selvom du køber en pasta fra naturlige ingredienser i butikken, er der ingen risiko for denne bivirkning.
 3. Alsidighed. Shugaring kan udføres på enhver hud, selv meget følsom og tilbøjelig til irritation. Hvis du vælger forskellige typer pasta og anvender forskellige aflejringsmetoder, kan du lige så sikkert fjerne hår på enhver zone - ben, hænder, armhuler, ansigt, bikini og endda dyb bikini.
 4. Sikkerhed. Sukkerpasta, der påføres huden, dækker forsigtigt det uden at krænke integriteten. Samtidig er karameltemperaturen en smule højere end kropstemperaturen, derfor er der ingen risiko for at blive brændt.
 5. Ændring af hårets struktur. Hvis du regelmæssigt bruger sukkerpasta til depilation, kan du sikre, at håret bliver dyrere og tyndere, efter et stykke tid vil de være næsten usynlige. Af samme grund er kun den første procedure betragtes som den længste, alle efterfølgende bliver meget hurtigere.
 6. Manglende indgroet hår. Ofte efter håret foldes håret og vokser i modsat retning eller kan ikke vokse gennem huden overhovedet, hvilket fører til betændelse. Efter shugaring er denne situation ekstremt sjælden, hvis du følger alle reglerne i processen. Sukkerpasta har en skrubbeegenskab, der gør det muligt at forhindre indvækst under proceduren.
 7. Positiv effekt på huden. Takket være de ikke fuldstændigt opløste sukkerpartikler virker shugaringpasta som en let skrælning og fjerner døde hudpartikler af det øvre lag af epidermis. Derudover blødgør naturlige ingredienser huden og mætter den med nyttige stoffer. Den terapeutiske virkning kan forbedres ved at tilsætte yderligere komponenter til sammensætningen, for eksempel honning, æteriske olier eller urteafkogning.
 8. Langvarig effekt. Glatheden af ​​huden efter sukkeraflejring varer i gennemsnit i to uger, i nogle tilfælde kan resultatet holde op til fire uger. Dette skyldes det faktum, at pastaen fjerner hårene med roden og ikke kun deres øvre del.

Ulemper ved shugaring er også tilgængelige:

 1. For at proceduren skal være produktiv, skal hårets længde være i området fra 2 til 5 mm. For kort hårpasta kan ikke fange, og for lang tid vil det ikke være muligt at trække roten ud. Af denne grund vil det tage flere dage før hårdplanterne at vokse hårene til den ønskede værdi, og dette er ikke altid praktisk, især hvis proceduren udføres på ansigtet.
 2. Først vil forberedelsen til proceduren og dens gennemførelse tage meget tid, især hvis du forbereder pastaen selv. Behandlingen af ​​en zone for første gang kan tage op til to timer, selvom du vil bruge meget mindre tid på processen.
 3. Når man vælger en manuel shugaring teknik (alle manipulationer udføres kun med hænder), vil det være nødvendigt at knæde hver kuglepasta i nogle få minutter. Dette er en ganske kedelig øvelse, hvorefter du kan føle ubehag i musklerne.
 4. Shugaring har nogle kontraindikationer: diabetes mellitus, allergi til pasta komponenter, meget lav smerte tærskel. Disse begrænsninger går ud over standard kontraindikationer til alle former for depilation.
 5. Hvis du bruger den færdige pasta, skal du hele tiden genopbygge lagre, hvilket vil være mindre økonomisk end den konstante brug af epilatoren.
 6. I starten vil de smertefulde fornemmelser mærkes meget kraftigt, huden vil kun vænne sig til dem efter nogle få succesfulde procedurer.

Fordele og ulemper ved epilatoren

Bærbar epilator i dag rangerer andet efter barbermaden i popularitet blandt pigernes hårfjerningsmetoder. Blandt andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation har epilatoren følgende fordele:

 1. Kompakthed. Den lille størrelse af epilatorerne og dens bekvemmelighed gør det ikke bare muligt at udføre proceduren hjemme, men også at tage denne lille enhed med på ture. Dette er meget bekvemt for dem, der ofte er på forretningsrejser.
 2. Hurtighed. Hårfjerning er hurtig nok og kræver ikke særlig forberedelse, så det kan ikke tage mere end 10 minutter.
 3. Langvarig effekt. Epilatoren skærer håret lige ved bunden, så effekten af ​​glat hud varer fra en til fire uger.
 4. Enkelhed. Proceduren kræver ikke brug af ekstra midler til huden, det er ikke engang nødvendigt at tage et bad efter afslutningen af ​​depilationen.

Brug af epilatoren er heller ikke ideel i alle henseender, proceduren har følgende ulemper:

 1. En regelmæssig epilator uden køletips forårsager alvorlige smerter, som huden bliver brugt i meget lang tid. Nogle skal endda bruge lokalbedøvelse før depilation.
 2. Hvis du har en tendens til udseendet af voksende hår, er det bedre ikke at forsøge at bruge epilatoren. Efter anvendelsen og efter at have brugt en barbermaskine manifesterer man sig i de fleste tilfælde, især i områder med følsom hud.
 3. Epilatoren er ikke egnet til at fjerne vegetation i bikiniområdet eller på ansigtet.

Sammenfatning

I øjeblikket er ingen metode til depilation perfekt, hver har sine egne fordele og ulemper. Af denne grund vælger forskellige mennesker forskellige måder at fjerne hårfjerning på, baseret på deres personlige behov. I betragtning af denne kendsgerning er det umuligt at sige hvilken metode der er bedre, fordi alle kan have deres egne målinger. Når man ser ud fra effektivitetssynspunktet, viser shugaring og epilatoren de samme resultater, forskellene er kun i detaljerne.

For dem der ikke har en stor fritid, er ofte på vej eller foretrækker brugervenlighed, er epilatoren mere egnet. For at reducere ubehag ved brug, kan du købe smertestillende midler og bruge dem først til din hud bliver brugt. Hertil kommer, at hvis du planlægger at bruge enheden i lang tid, er det fornuftigt at købe en dyrere model, der vil blive udstyret med en afkølingsdyse. Denne epilator vil vare dig længere, så i sidste ende vil du endda spare.

Dem, der har tid nok til lange procedurer, der sætter pris på de fordelagtige egenskaber af ingredienserne eller ikke ønsker at bruge en stor mængde på epilatoren, er det bedre at bruge shugaring. Med overholdelse af procedurens teknik kan du hurtigt mestre alle nyanser af processen og bringe den til perfektion. I dette tilfælde forekommer opslæmningen hurtigt, og resultatet vil vare længere.

Shugaring eller epilator er bedre

Modetrends og stilarter i det 21. århundrede dikterer deres strenge regler, hvoraf den ene er fraværet af overskydende vegetation på forskellige dele af pigens krop, som bør opretholdes fra tid til anden. Måder at depilation hver pige vælger i deres eget personlige ønske og individuelt, fordi denne proces helt afhænger af hudens egenskaber og kropshårets egenskaber. Men en af ​​de mest populære metoder til depilation på nuværende tidspunkt kan stadig betragtes som en shugaring og epilator.

Indhold:

For at træffe det rigtige valg - er det nødvendigt at tage hensyn til komponenterne i alle muligheder. Det mest populære spørgsmål, der opstår næsten før hver kvinde er: "Hvad er bedre at vælge, forbrænding af overskydende hår eller shugaring?". Ved første øjekast ser det ud til, at begge disse metoder giver nøjagtig det samme resultat, men i dybere grad kan du være sikker på, at dette ikke er tilfældet.

Hvad er en shugaring

Shugaring kaldes også sukkerepilation anderledes, og det er en måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, som er baseret på en nøglekomponent - en særlig sukkerbaseret pasta. Hårfjerningsprocessen ved hjælp af shugaring udføres hurtigt, i nogen grad smertefrit og vigtigst meget effektivt. De siger, at denne metode blev brugt i det gamle Egypten, og på grund af dets effektivitet og brugervenlighed er relevant for denne dag.

Shugaring anvendes på alle problemområder i kroppen uden undtagelse, selv de mest følsomme steder. Sukkerpasta konsistens som honning eller karamel. Grundlæggende foregår proceduren i særlige saloner, men populariteten af ​​metoden blandt kvinder giver dem mulighed for at bruge pastaen hjemme. Handlingsforløbet i proceduren ligner voksning. Fremgangsmåden er enkel: En vis mængde pasta indsættes på et bestemt område af kroppen, så kompositionen fjernes kraftigt mod hårvækst. Da proceduren kan medføre smerte, behandler eksperter området af kroppen med et bedøvelsesmiddel. Shugaring virker også som et middel til skrælning, da huden efter proceduren bliver blød og silkeagtig.

Depilation med epilator

I lang tid bruger kvinder en epilator til at fjerne hår fra deres kroppe - en speciel enhed, som fanger hvert hår og trækker det ud af roden. Ja, det lyder smertefuldt og hårdt, men efter en sådan procedure vokser ikke nye hår hurtigt. Nye hår kan være tyndere, end de var før fjernelse, hvilket betyder, at de fra nu af bliver lettere at fjerne.

Spørgsmålet om mange piger er, at hvis hårene fjernes fra roden, så hvorfor vokser de derefter igen. Så håret fortsætter med at vokse over tid, fordi epilatoren ødelægger håret, og pæren forbliver intakt.

Mange er bange for at bruge epilatoren, men disse er alle stereotyper. Dem, der har prøvet denne metode mindst en gang i praksis, fortsætter med at bruge den. Det vigtigste her er selvfølgelig kendskab til reglerne og instruktionerne for brugen af ​​epilatoren.

De vigtigste fordele og ulemper ved de ovennævnte fremgangsmåder

Positive egenskaber ved shugaring:

 • 1) Besparelser. Du kan ikke købe speciel sukkerpasta, da sukkerpasta kan fremstilles hjemme alene. De rigtige opskrifter findes på internettet. Normalt kræves kun de ingredienser, der altid er til rådighed.
 • 2) Ingen bivirkninger. Da pastaens sammensætning kun består af naturlige produkter, bør der ikke opstå allergier.
 • 3) Omfattende. Pasta er designet til at blive brugt absolut på alle dele af kroppen.
 • 4) Sikkerhed og harmløshed. Anvendelse og fjernelse af pasta overtræder ikke hudens struktur. Temperaturen på den specielle pasta er tilladt for mennesker.
 • 5) Ændringer i hårets struktur. Den konstante brug af sukkerpasta som fjernelse af uønsket vegetation fra kroppen fører til det faktum, at hårets struktur bliver blødere, tyndere og begynder at bukke under fjernelse. Dette sparer tid og effektivitet i den efterfølgende procedure.
 • 6) Afvisning af indgroede hår. Nogle typer af depilation kan forårsage indgroet hår som følge af intradermal inflammation. Efter shugaring er en sådan situation næsten umulig, hvis proceduren udføres korrekt. Tværtimod er sukkerpasta i stand til at fungere som en skrubbe og peeling til kroppen.
 • 7) Gunstig hudeffekt. Takket være proceduren fjernes døde hudpartikler sammen med hårene. Huden bliver blød og blød.
 • 8) Foranstaltningens varighed. I op til to uger kan glat hud forblive.

På trods af alle fordele er desværre også ulemperne ved denne metode:

 • 1) Kræver en bestemt hårlængde. Dette skyldes, at for korte hår ikke giver mulighed for at fange ved hjælp af pasta.
 • 2) Den første procedure tager altid meget tid, da der ikke er nogen erfaring.
 • 3) Eventuelt ubehag i muskelområdet.
 • 4) Akutte smertefulde følelser hos begyndere.
 • 5) Omkostningerne ved ressourcen på ingredienserne til madlavning af pasta.

Epilatoren er igen udstyret med visse fordele og ulemper.

Fordelene ved at bruge epilatoren:

 • 1) Kompakt størrelse. Dette antyder, at depileringsproceduren kan udføres af epilatoren ikke kun inden for huset, men også på rejser, på ferie osv.
 • 2) Effektivitet. Da der ikke kræves særlig indsats - ti minutter for alt om alt er nok.
 • 3) Effektivitet. Effekten varer fra en til fire uger afhængigt af de enkelte kendetegn ved hår og krop.
 • 4) bekvemmelighed For proceduren behøver der ikke ekstra midler.

Men ulemperne udelukker heller ikke:

 • 1) smertefuld procedure Nogle piger selv efter flere applikationer kan ikke vænne sig til denne metode. Men i hvert fald kan du bruge analgetika.
 • 2) Sandsynligheden for indgroede hår på kroppen.
 • 3) Epilator er ikke en mulighed for følsomme kropsområder.

Hvordan vælger man mellem disse to metoder?

I moderne tid er det umuligt at isolere en bestemt ideel depileringsmetode, da alle har deres egne fordele og ulemper. Groft sagt giver både shugaring og epilator det samme effektive resultat. Og valget af hvilken mulighed afhænger kun af de enkelte karakteristika hos hver pige.

Dem, der har lidt fritid, foretrækker selvfølgelig epilatoren, i stedet for at lave en pasta, anvende den og slette den i overensstemmelse med reglerne. Og for at fjerne ubehag, bruger de smertestillende midler.

Afslutningsvis vil jeg skrive, at piger skal være forsigtige med valget af depileringsmetoden, fordi hver af dem har noget anderledes for dem afhængigt af hårets struktur. En korrekt valgt metode er et løfte om kvindelighed og skønhed!

Epilator eller shugaring?

For nylig er proceduren for shugaring af hidtil uset popularitet blandt kvinder i alle aldre, og alle fordi det har flere meget vigtige fordele i forhold til andre former for hårfjerning.

I denne artikel vil vi diskutere fordele og ulemper ved forskellige hårfjerningsteknikker.

Fordele ved sukker hårfjerning

 • Cheapness. Vand, sukker og citronsyre er blandt de produkter, der findes i hvert køkken. Ja, og de koster kun pennies.
 • Allergivenlig. Sammensætningen af ​​shugaring omfatter naturlige ingredienser, der tolereres godt af menneskekroppen.
 • Shugaring er også egnet til følsom hud, der er tilbøjelig til hyppig irritation.
 • Manglende alvorlige smerter. Sukkercaramel påføres et lille område af kroppen, og derfor er smerten under epilering reduceret til et minimum.
 • Du har mulighed for at lave mad til shugaring i dit hjem.
 • Knapt varme og meget bløde sukkerballer udelukker enhver mulighed for hudskade.
 • Efter hårfjerning ved shugaring vokser hårene meget tynde og svage. Der er ikke tale om problemet med indgroede hår og betændelser overhovedet!
 • Sukker hårfjerning passer til enhver form for hud og hår af enhver tykkelse og hårdhed.
 • Praktisk set ikke kontraindiceret.
 • Hårfjerning med sukkeropløsning passer til enhver del af kroppen - hænder, ansigt, ben og endda en dyb bikini.
 • Shugaringa har en lille peeling effekt (fjerner det hornede lag af epidermis), så huden bliver øm, blød, ung og sund.
 • Effekten af ​​sukkerfjerning varer så meget som 20-25 dage, hvor du kan nyde en helt glat hud.

Desværre er ingen kosmetisk procedure fuldstændig uden fejl. Shugaring er ingen undtagelse.

Ulemper ved shugaring:

 • Behovet for at vokse hår i en vis længde - 3-5 mm. Men mod meget korte hår (1-2 mm) er sukkerpasta simpelthen magtløs!
 • Tidskrævende Til forberedelsen af ​​blandingen, som, i tankerne, må ikke vise sig ved første forsøg, tager det cirka en time. Plus tid til at udføre selve proceduren, som er helt afhængig af din oplevelse. Hvis alt kommer ud første gang, vil du bruge to til tre timer. Hvis ikke, endnu mere.
 • Sukkerpasta skal knead i lang tid, strække og rulle ind i bolde... med dine egne fingre. Sådan "opladning" er ret kedeligt.
 • Shugaring passer ikke kategorisk til piger, der lider af allergi citron eller honning - de vigtigste komponenter i karamel.

Epilator eller shugaring? Kampen fortsætter!

Fordelene ved epilatoren

Indtil for nylig var hårfjerning med en epilator meget almindelig. Nogle kvinder er så glade for disse små biler, at de ikke ønsker at bytte dem til andre muligheder. Hvad er årsagen til en sådan hengivenhed?

 • Epilatoren er kompakt, du kan bære den med dig på enhver forretningsrejse eller tur.
 • Proceduren er ret hurtig og kræver ikke en kompleks forberedende proces og yderligere materielle investeringer.
 • Epilatoren skærer håret ned til hårsækken selv.
 • Resultatet gemmes i en måned.
 • Epilator kan bruges hjemme.
 • Efter epilationen ved hjælp af en vibrerende maskine er det slet ikke nødvendigt at tage et bad.
 • Epilatoren er meget enkel i drift og pleje.

Her, måske alle fordele ved denne metode til fjernelse af uønsket vegetation.

Ulemper ved epilatoren:

 • Alvorlige smerter under proceduren. Du kan vænne dig til det kun med tiden. Newbies venter på et rigtigt chok!
 • Efter epilatoren, ret ofte voksne hår, der leverer mange bekymringer.
 • Epilator kan ikke fjerne ansigts- og bikinihår.
 • Ved brug af vibrerende maskiner øges risikoen for ravmatisering af huden. Dette kan føre til, at flere hår vokser fra en pære på en gang.
 • Som følge af denne epilering på huden kan der forekomme klumper, rødme og skrælning.

Som du kan se, har shugaring et stort antal fordele, hvilket ikke er tilfældet med skrivemaskine-epilatorer. Tænk over det! Måske bør du genoverveje dine synspunkter om moderne kosmetologi?

Hvad skal man vælge - epilator eller shugaring?

Fashion dikterer sine regler til det retfærdige køn - manglen på vegetation på kroppen, bortset fra hovedet, selvfølgelig. Og det uopsættelige spørgsmål er fjernelsen af ​​denne meget uønskede vegetation, hvilket er bedre - en epilator eller en shugaring?

Hvorfor diskuteres de to metoder til depilation så aktivt? Ja, alt er meget simpelt. Begge metoder kan bruges hjemme uden problemer og unødvendige omkostninger, hvilket er meget vigtigt. Når alt kommer til alt, har tjenester af denne art i skønhedssaloner slået ret markant på tegnebogen, tager tid og hvad en synd at skjule - en god mester. Ikke alle kan være betroede i et sådant spørgsmål som deres egen skønhed og uimodståelige. Men det handler også om sikkerhed for sundhed. Tross alt er huden skadet, selvom det minimalt.

Før du besvarer spørgsmålet, hvad er bedre - shugaring eller hårfjerning, overveje hver metode separat, deres fordele og ulemper.

epilatorer

I modsætning til navnet på enheden er det stadig ikke fjernelse af hår, men depilation. En moderne enhed til hårfjerning, epilator, arbejder fra det elektriske netværk. Et system af knive og små pincet fjerner hår fra selve rodmen, nogle trækker ud med løg.

Vegetation genoptages efter en vis tid, ca. 3-4 uger. Men det hele afhænger af de enkelte kendetegn ved kvindens krop.

Enheden er simpelthen tilsluttet, en behagelig holdning er vedtaget, og proceduren udføres. Alt er trit og strålende på samme tid.

Fordele ved epilering

Det skal bemærkes, at epilatoren er fast placeret på andenpladsen, efter at razeren er populær blandt unge damer, som regelmæssigt fjerner uønsket vegetation fra deres kroppe. Hvad er dens fordele?

 1. Kompakte parametre. Enheden er lille, pakket i en praktisk kasse med alt nødvendigt tilbehør. Passer nemt i en kuffert eller endda en rejsehåndtaske. En misundelsesværdig fordel for de forretningskvinder, der er nødt til at rejse ofte og holde sig væk fra hjemmet i lang tid.
 2. Procedure tid Alle manipulationer kan tage fra 10 til 15 minutter - ikke mere. Særlige forberedelser, såsom dampdampning, skrubning og andre procedurer er ikke nødvendige.
 3. Varigheden af ​​resultatet. Da hårene er afskåret i selve basen, og nogle af dem "trækkes ud af rødderne", holder den glatte hud lang nok.
 4. Proceduren for dummies. Det er ikke nødvendigt at have nogen færdigheder overhovedet for at udføre selv første gang proceduren for depilation ved hjælp af en sådan enhed.

Ud over alt dette skal det bemærkes, at enhederne kommer med et meget originalt og smukt design med mange tilbehør. Særlige dyser med køling, følsom hud og mange andre funktioner gør epilatoren til et meget rentabelt erhverv, der giver skønhed uden meget besvær.

Negative punkter

På trods af de indlysende fordele ved enheden er der også en "flyve i salven", der kan ryste beslutningen af ​​damerne ved valg af depileringsmetode.

 1. Først og fremmest er det prisen. Gode ​​eksemplarer med moderne dyser, som gør det muligt at reducere smerte, gøre hårfjerning af høj kvalitet og samtidig pålidelig, er ikke billige. Om hvordan en salon procedure for laser hårfjerning fra en god mester.
 2. En regelmæssig epilator uden køleanlæg kan forårsage betydelig smerte i løbet af en session. For at fjerne ubehag kan du bruge værktøjer med bedøvelsesmidler, men det er ikke altid muligt at få dem til hånden.
 3. Problemet med indgroet hår forbliver uopsætteligt, som med en normal barbering. Hvis der er en tendens til denne form for manifestation, er det bedre at søge efter en anden metode.
 4. Fjernelse af vegetation kan kun udføres på ben og arme. I andre dele af kroppen med mere følsom hud virker denne metode ikke helt sikkert.

Vi har hvad vi har. Men efter alt er valget!

Shugaring

For nylig er shugaring blevet et godt alternativ til salonmetoder for depilation og endda epilering. Af den måde udføres den også i førsteklasses saloner og betragtes som den mest populære procedure i det seneste.

I det væsentlige er det fjernelse af uønsket vegetation med sukkerpasta. Det kan enten købes i specialforretninger, eller det kan selv fremstilles af de mest banale produkter, der altid er til stede med enhver værtinde i køkkenet - sukker, vand og citronsyre eller citronsaft.

Mange damer ved valg af "shugaring eller laser hårfjerning" vælger den første. Hvorfor? Lad os forstå i orden.

Fordele ved shugaring

Det viser sig, at denne procedure kom til os fra oldtidens egypte og siden da er lidt blevet ændret. Så der er noget i det. Og hvad præcist?

 1. Tilgængeligheden af ​​omkostningseffektive plan. For proceduren med shugaring kan du bruge køb af karamelpasta, som har forskellige priskategorier, men det er ret demokratisk. Men du kan blive "dig selv en skønhedsekspert" og lave mad selv. Dette vil kræve 10 store sukker sukker, 2 sådanne skeer vand og 1,5 små skeer citronsyre. Hvis det ønskes, kan du erstatte citronsaft, men tilsæt en mindre skefuld vand. Har du det til rådighed? Sikkert altid, selv butikken behøver ikke at løbe.
 2. Allergivenlig. Karmens sammensætning indeholder kun naturlige ingredienser, især i tilfælde af madlavning derhjemme. Allergiske reaktioner er praktisk taget udelukket, hvis det kun er citrusfrugter. Men selv her er der en løsning - brug ikke citronsaft i sammensætningen, men syntetisk citronsyre.
 3. Universal metode. Ved hjælp af shugarniga er det muligt at udføre afhugning af selv den mest følsomme hud på ethvert sted (bikini, dyb bikini, armhuler, overlæbe, arme og ben - a priori). Det er kun nødvendigt at vælge pastaens passende konsistens og fremgangsmåden i proceduren (manuel, spatel, bandage, applikation).
 4. Sikker. Sæt temperaturen lidt højere end kropstemperaturen, så brændingen udelukkes. Overtrædelser af hudens integritet vil ikke, fordi de ikke bruger skarpe genstande.
 5. Gradvist stigende effekt. Over tid begynder hårets struktur at ændre sig. Jo længere det er at gøre shugaring, jo tyndere og mere upåklagelige hårene bliver. Depilation bliver lettere og hurtigere hver gang, og effekten opretholdes længere.
 6. Kæmp indgroede hår. Dette er nok det største problem med mekanisk depilering. Hår kan vokse ind i huden, vokse i modsat retning, eller ikke være i stand til at "pierce" overhovedet, hvilket forårsager irritation, udseende af purulente bumser og rødme. Shugaring eliminerer denne mulighed i princippet. Pastaen virker som en mild skrubbe, der forhindrer udseendet af et sådant problem allerede under selve hårfjerningsfremgangsmåden.
 7. Virkning på huden. På skrubberne har vi allerede nævnt. Men citronsyre og endnu bedre juice (for dem der ikke har allergier) har en gavnlig effekt på huden, genopretter det øvre lag af epidermis, mens de fjerner døde celler, fugt og giver næring. En endnu større effekt kan opnås ved at tilføje til sukkerpasta naturlige æteriske olier, honning og andre komponenter.
 8. Effekten er ganske lang, og med hver gang vil hårene vokse mere og langsommere, da strukturen ændres og ikke fjernes fra follikelen.

Imponerende. Men her er også "flyve i salven" - hvor uden det?

Ulemper ved proceduren

Umiddelbart brændende spørgsmål: Hvad gør ondt - shugaring eller epilator? Du kan svare på denne måde: for første gang vil det være ret ubehageligt, men fornemmelserne vil falme, da din hud bliver vant til denne metode til depilation. Og nu fortsætter listen.

 1. Hårets længde. For en vellykket shugaring er det nødvendigt at vente på hårgenvækst op til 3-4 mm. Mindre pasta opfanger og fjerner ikke. Dette er ikke særlig praktisk for områder med "øget opmærksomhed", for eksempel på overlæben.
 2. Færdigheder. For en hårfjerningssession for første gang, vil det tage lidt tid, da du skal "tampe din hånd". Den forberedende fase omfatter ikke kun en specifik behandling af depileringsstedet, men også fremstillingen af ​​sukkerpasta.
 3. Kontraindikationer. På trods af komponenternes naturlighed har shugarniga nogle kontraindikationer: diabetes mellitus, allergiske reaktioner på citrus eller andre bestanddele af pastaen, lavt smerte tærskel. Imidlertid vil enhver form for depilering (som i princippet og hårfjerning) medføre stor smerte.
 4. Den økonomiske faktor forekommer kun, hvis damen bruger et færdigt værktøj til shugaring. Et godt produkt er ikke billigt, og du skal genopbygge det regelmæssigt.

Kort sagt, det er alt, hvad der kan siges om epilering og shugaring som metoder til hjemme kontrol med uønsket vegetation. Tænk på dig selv, bestem dig selv - hvad skal du vælge?

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Epilator Panasonic ES-ED70 - anmeldelse

Shugaring eller epilator? Jeg sammenligner forskellige metoder (laser hårfjerning, voks, razor, pincet, depilation creme) Opdatering fra 11/12/15. På anmodning tilføjede jeg et billede af barberhovedets arbejde.

Sommer, korte nederdele og shorts, beundrende udsigt over en stærk halvdel af menneskeheden, få os piger til at søge nye og nye metoder til at slippe af med uønsket hår.

Og hvem troede, at en håret pige kun skulle være på hovedet! Eh. Som i den joke: "Jeg vil gerne være en fyr: Du behøver ikke at barbere dine ben, drikke, ryge, du behøver ikke at barbere dine ben. Faktisk gør hvad du vil, du behøver ikke engang at barbere dine ben!". Men hvis det er mere alvorligt, er jeg selv meget pænere at være uden hår, kløe er intet, huden er glat, smuk, og jeg er selvsikker

Forord (læs valgfri):

Jeg kæmper med overskydende vegetation fra ungdomsårene, jeg husker stadig, at før en vigtig koncert i skolen, hvor jeg ledte og skulle have været i en ret kort nederdel til mine standarder, besluttede jeg at barbere min mors ben med en barberkniv, jeg ville ikke sige, at den første pandekage var klumpet, men så skar jeg mine ben på flere steder, og gipset var mit ekstra tilbehør. Med alderen ændrede våbenene, men målet forblev det samme. Jeg mestrer barbermaskinen perfekt, men min hud kunne ikke lide det på alle steder. Og til de misundelige råber om mit hår: "Hvad er dit smukke hår og hvordan de vokser hurtigt!" - Jeg svarede altid tak for komplimentet, men for mig selv troede jeg, at de desværre ikke voksede hurtigt, ikke kun på hovedet. Samtidig forårsagede en barberkniv på intime steder ofte irritation og tør hud. Fødder om vinteren bad også om barmhjertighed, blev dækket af tørhedskræfter og så, og så er der barbermaden. På jagt efter et alternativ forsøgte jeg voks, pincet (i den intime zone), depilation creme, shugaring, laser epilation, epilator.

Voks (i forskellige former) afviste fra de første minutter, så prøvede igen og igen, men det er ikke min metode, for en eller anden grund føler jeg mig mere smertefuldt end for eksempel shugaring. Og hvis noget gik galt, og de specielle klud til rensning er forbi, bliver du nødt til at bryde dit hoved over rensning fra denne klæbrige masse.

Pincetten har pincet, det gør mig ikke særlig ondt af mine følelser, men effektiviteten er også lille, fordi du kun kan trække ud et hår ad gangen, så længe du behandler et mere eller mindre stort område, kan du slippe af posen, derfor har du kun ét intimt område ad gangen. Det tog meget tid (ca. 1,5-2 timer pr. Skam, og så, hvis ikke helt, så er det slet ikke ubelejligt at se noget klart) og håret blev ofte brudt i processen. Lektion er ikke for doven, jeg vil fortælle dig, og for meget meget patient. Jeg tæller ikke mig selv som sådan!

Depilatory cream alternativ tæt på barbermaskine, uden mekanisk påvirkning. men kemikaliet er mere end nok. Plus ikke fundet. Af minerne: forfærdeligt kemiske stinker (den berømte Veet, og duftene hjælper ikke), fjerner kun hvad der er på overfladen, håret synes at opløse, hvad der er skræmmende at forestille sig der, håret fremstår som efter en barbermaskine, den eneste ikke så skarpe mindre vilje, efter ham hældte jeg også irritation på huden. Perederzhivat på huden er heller ikke værd, du kan få noget som en forbrænding (jeg havde det engang). Det er ret dyrt og dyrt, især hvis deres fødder er rene!

Laser hårfjerning er sjov for de frygtløse og ikke fattige (en procedure på en Alexandrite laser af en total bikini kostede mig 5 tusind rubler (der er billigere muligheder på andre lasere, jeg kan ikke sige noget, men jeg stoler ikke på det. Jeg prøvede en diodelaser, effekten er meget værre), men du har brug for dem til fuldstændig og endelig ødelæggelse på ca. 8-10, og ingen garanterer, at dette vil ske, og noget hormonalt hoppe eller narkotika, og det er alt sammen: "Hejhår, har ikke set dig i lang tid!"). Den ideelle forbruger er en brunette / brunhåret kvinde med skøn hud. Hvis du er fair-skinned blonde, og endnu værre er mørkhudede, så glem det, det er kontraindikationer: laseren ser ikke blondt hår (der er ikke nok pigment, som laser reagerer på), og du kan få huden brændt garvet eller mørkhudet. Jeg er den midterste. Huden er ret lys, medium blondt hår. Jeg gjorde en total bikini, mit hår er lidt mørkere der, min hud er lidt lettere. Efter tre procedurer med en pause på ca. 1,5-2 måneder vokser mit hår næsten som det voksede, med små skaldede pletter og lidt blødere, hvilket for mig allerede er et stort plus, jeg planlægger at fortsætte bikinikurset. Laseren tager ikke alle hårene fra mig, det bemærker ikke de lysere, men de advarede mig. ))) Mellem procedurerne kan du kun barbere dig, du kan ikke trække ud for ikke at stimulere blodstrømmen til pærerne. Det er meget lettere for mig at barbere nu, der er næsten ingen irritation, og mit hår vokser ikke som før.

Og endelig shugarnig! En håndkogt pasta lagrede mig i flere år i bikini-zonen, og på mine hænder (håret er tyndt, let og langt), og hvis det ikke var for dovent, var jeg også på mine ben.

fordele:

-billig, hvis du koger mest

-fjerner alt hår under ren;

-bryder ikke håret af;

-blødgør huden, skræl den parallelt "

-ikke så smertefuldt (jeg sammenligner med voks);

-hår vokser ikke i 10 dage overhovedet, så begynder det at bryde igennem;

-fjerner endda ret korte hår;

-der er ingen irritation, og hvis du stadig skraber i tide - håret vokser ikke ind;

-velsmagende (hvis du pludselig ikke får den rette konsistens kan du spise!).

ulemper:

-forkælet ikke et kilo sukker og citron, mens det var godt nok til at lave mad

-klæbrighed! Klæbrig pasta, klæbrig rundt omkring, klæbende overflader, der skal behandles

-rod rundt i lang tid, lave mad og knead

-Hvis du er så kold som jeg (hænder og fødder altid er iskold), skal du knæ det i lang tid, da det bliver blødt, når det kommer i kontakt med varme hænder (især om vinteren er det forfærdeligt for mig, altid spurgt ægtefællen for at hjælpe);

-lang hårfjerning især store områder;

-fugt skal elimineres overalt og på hænderne og på overfladen, hvor du anvender, ellers går pastaen i orden (brugt talkum);

-Mens jeg lærte at gøre alt rigtigt, var der sår (jeg bragte huden ind).

Som du kan se, er der mange minusser, men for mig er profferne stadig opvejet ganske lang tid.

Epilator.

Jeg var meget bange for denne herlige maskine af middelalder tortur i meget lang tid. For omkring ti år siden gav min mors ven mig en chance for at prøve mit torturværktøj, da jeg stadig var ung og ikke kyndig i kampens metoder. Det ser ud til, at det var epilatorfirmaet Brown. Kun smerte forblev i hans hukommelse, og at han blev klemt, og så voksede hans hår med bumser.

Derfor besluttede jeg mig for dette køb i lang tid, og jeg nærmede mig valget grundigt.

Læsning af indlæg på dette websted snuble jeg over meget interessante oplevelser. En pige testede denne epilator ved at barbere et ben med et barberhoved, og den anden gik gennem en hårdysende dyse. Og en uge senere (.) Hun sammenlignede resultaterne. Et ben er allerede dækket med stubbe, og den anden er glat! "Åh, og hun har held," tænkte jeg! Hvis jeg ikke barberer mine ben i en hel uge, bliver der ved slutningen ikke kun stub, men noget der ligner en porcupine! Børsterne vises ca. 6 timer efter en grundig barbering med en god maskine. Så efter købet af denne enhed, barbering hovedet og straks sat til side.

Jeg forberedte mig for første gang i lang tid, jeg ledte efter bedøvelsesmetoder, men desværre var menovazin, som jeg havde vildt af nogen, kun distraheret i de første par sekunder, lige før jeg bragte epilatoren til huden. Jeg købte ikke den berømte Emla, jeg var meget ked af 400 rubler i 5 år, som jeg formoder, at jeg ikke ville have nok på mine fødder alligevel. Mest af alt var jeg bange for at gøre præcis benene, som følge heraf viste det sig ikke forgæves.

Mine hænder, armhuler og bikini linje på linned (jeg gjorde ikke noget, jeg vil fortsætte med laser), som var vant til konstante forsøg og smerter, reagerede ikke så kraftigt, men på min fødder hylede jeg allerede. Jeg torturerede mine ben i ca. to timer og brugte flere gange i forskellige retninger (som producenten ikke anbefaler at gøre forresten!). Hellishly det var smertefuldt, da jeg brugte første gang, trak flere hår straks ud på en gang, og i nogle var der to, så var smerten sløvet, da håret forblev ret lidt.

Hænder ryddet nemt og enkelt fra håret, næsten uden smerter, armhulerne var smertefulde, men meget hurtigt og ret rene. Det flydende hoved er bare et mirakel, det undgik trugene og bumpene som Schumacher, når de svinger. Baggrundsbelysningen er meget lys, alt er i fuld visning. Våd hænder at tage er ikke skræmmende, og endda muligt! Det er ubelejligt at epilere den våde hud, enheden står fast på vådt, det gjorde ikke noget med skum, jeg var bange for, at alle hårene ikke ville være synlige.

Batteriet var nok for mig til at gøre mig skaldet på mine arme, ben, armhuler, mave (striber), en lille smule af en bikini, og mine fingre og tæer gik endda lidt på lyset overskæg på mit ansigt. Givet min første erfaring og hurtighed, blødt talende, langsomt, meget godt resultat. Han anklagede omkring 1-1,5.

For ikke at sige, at huden på mine ben blev glat og silkeagtig, kunne epilatoren ikke fange noget af håret, jeg viste det virkelig i den ene retning og i den anden viste det med min finger, hjalp ikke tilsyneladende længden var utilstrækkelig. Mine knæ tilpassede mig heller ikke, jeg er sikker på med erfaring, jeg forstår også, hvordan man rengør dem også. Jeg har lige løst problemet - jeg barberede det og gik i tre dage glad og tilfreds og i et slør (bare sjovt, delvist) Røde humle gik et sted i to dage helt, så gør, når du ikke behøver at barbere.

Det vigtigste for mig var ikke at glemme en skrubbe eller en hård vaskeklud for at forhindre indvækst i fem dage. Jeg har ikke glemt, og der var ingen indgroede hår, der var kun en usædvanlig fornemmelse om en uge - prikkende og mine ben lidt ridset, som om håret forsøgte at tvinge sig gennem huden. På de andre zoner var der intet som dette.

konklusion:

Jeg anser denne epilator for at være et glimrende køb, jo mere lykkedes det os at købe det fra M-video forfremmelsen i 3500, med den sædvanlige pris på 5700. Batteriet virker i lang tid, men hvis det har sat sig, fungerer det ikke med fast opladning. Nogle dyser vil nok ikke være nyttige for mig, okay! Hun prøvede barbermaskinen til tilbagekaldelse, barberer helt rent, hendes vigtigste plus er at du kan gøre det på tør hud, nogle gange er det meget nødvendigt på ture. Jeg kunne ikke lide dysen til bikini og underarms for disse zoner, den er dækket af et net, jeg formoder for sikkerheden, men det er det, der forhindrer hurtig og høj kvalitet fjernelse, jeg bruger den til fingre og ansigt, der er bare en størrelse. Dyse til delikat hårfjerning er nødvendig ifølge fabrikanten for de første procedurer, når huden ikke er vant til smerte. Det dækker nogle af pinceterne, men efter min mening hjælper det ikke med at reducere smerte, men fjernetiden stiger flere gange. Børsten til rengøring er fremragende, lange villi trænger ind under hjulene og renser alt derfra. Dækningen er den mest almindelige, men alt passer ind i det. Enheden er kompakt, stor i hånden, lommelygten er bare et mirakel! Pincet, klip ikke tydeligt (hvis du ikke fjerner beskyttelsesdysen og ikke presser den stærkt mod huden, selvom den ikke vil klipe, vil den simpelthen sænke)

Opdatering fra 12. november 2015: På anmodning af et medlem af vores hjemmeside tilføjede hun et billede af barberhovedet og dets arbejde som trimmer og som erstatning for en barbermaskine.

Shugaring eller epilator - hvilken metode til hårfjerning er bedre?

Modetrends insisterer på, at der ikke skal være hår på den kvindelige krop. Sjældent hvilken pige har en perfekt glat hud uden overskydende vegetation. Derfor tænker mange kvinder på, hvordan man hurtigt og smidigt opnår glathed i forskellige dele af kroppen. De vigtigste problemområder er ben, underarms, bikini område og hænder. De mest praktiske og populære metoder til hjemmet fjernelse er epilator og shugaring. Pigen selv vælger den bedste metode for sig selv, baseret på de positive og negative sider af hver procedure. Det hele afhænger af de individuelle præferencer og egenskaber af huden, såvel som hårets struktur.

Styrkenes og svaghederne i shugaring som en måde at bekæmpe overskydende vegetation på kroppen

Sukker depilation er en temmelig kendt og populær procedure til fjernelse af hår. Ifølge nogle kilder, selv i det gamle Egypten, vidste de, hvordan man kunne gøre huden glat og ren ved hjælp af sukkerpasta. I sin sammensætning er der enkle ingredienser, der kan findes i hver husmors køkken: vand, sukker, citronsyre.

Glat hud efter shugaring

Som enhver kosmetisk procedure har shugaring sine fordele og ulemper. Fordelene er:

 1. Manglende smerte. Et lille ubehag er til stede ved den første procedure, hvorefter huden bliver vant, og smerten er ikke længere følt.
 2. Bevarelse af en positiv effekt i lang tid. Normalt, efter at have brugt en barbermaskine, vises håret efter blot en dag. Brugen af ​​sukkerpasta kan garantere glat hud i mellem en og fire uger afhængigt af de enkelte egenskaber.

Shugaring effekt

Ud over fordelene ved denne kosmetiske procedure er der flere ulemper:

 • Hår skal vokse en vis længde, så pastaen kan fjerne dem helt og kvalitativt. Den anbefalede længde er mellem to og fem millimeter;
 • proceduren tager længere tid end barbermaskinen;
 • eliminerer muligheden for allergi eller individuel intolerance over pastaens bestanddele;
 • hårdere end at barbere maskinen i de første få behandlinger.

Alle fordele og ulemper ved proceduren tyder på, at shugaring kan bruges af næsten alle uanset alder, hudtype eller hårhårdhed.

Kvinder med følsom hud bør bare være mere forsigtige og opmærksomme på proceduren med shugaring, og også vælge de rigtige midler til at berolige huden efter proceduren. Normalt med lidt irritation kan ansigt damer med rødt eller naturligt blont hår.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til at fjerne kropshår

Moderne modeller af epilatorer vil hurtigt gøre huden smuk og glat, håret efter at have brugt enheden vokser meget blødt og ubemærket. Men før du vælger din epilator, skal du overveje i detaljer alle sine positive og negative sider.

Epilator hårfjerningsproceduren er enkel og ligetil.

Fordelene er:

 1. Lille størrelse. Enheden er let at tage med på ture, det tager ikke meget plads i huset, hvilket gør dets opbevaring og transport meget bekvemt.
 2. Proceduren tager lidt tid. Det tager ikke mere end ti minutter at fjerne hår fra nogen del af kroppen, og processen kræver ingen speciel forberedelse.
 3. Effekten forbliver i lang tid. Hvis du begynder at bruge epilatoren løbende, vil huden forblive glat i en periode på en til fire uger.
 4. Bare brug. Hårfjerning er ganske let og kræver ikke yderligere viden eller specifikke færdigheder. Det vigtigste er at holde enheden korrekt og lede den mod hårets vækst.

Ud over de positive aspekter ved brugen af ​​epilatoren kan der opstå ulejligheder. Blandt procedurens mangler kan identificeres:

 • ubehagelige og smertefulde fornemmelser i de første par procedurer, hvis du bruger en epilator uden særlige kølemundstykker;
 • indgroede hår

For at minimere de negative virkninger er det vigtigt at følge alle reglerne for brug af epilatoren, samt at sørge for rettidig og grundig hudpleje efter proceduren.

Hvad skal man vælge: shugaring eller epilator?

Hver metode til hårfjerning har sine fordele og ulemper. Der er ingen enighed om, at epilatoren eller shugaring er bedre. Men begge metoder gør lige så effektivt huden glat på enhver del af kroppen.

Epilatoren er mere velegnet til dem, der ofte er på forretningsrejser og ikke har fritid. I moderne modeller er der mange forskellige dyser, som vil bidrage til at reducere procedurens ømhed i de første par gange. Derefter vil huden blive brugt, og hårfjerning vil ikke længere give ubehag.

Det er bedre at bruge shugaring til de mennesker, der ikke er klar til at bruge et imponerende beløb på køb af moderne udstyr. Desuden er denne metode ideel til det rimelige køn, der har masser af fritid. Alle ingredienserne kan findes hjemme og efter nogle få procedurer for at opnå den perfekte glatte og glatte hud uden indgroede hår og irritation.

Sådan vælges den bedste kvindelige epilator for det intime område, læs her.

Anvendelse af sukkerpasta

Du kan kombinere disse to epileringsmetoder, men anvende dem på forskellige zoner. Så sukkerpasta er bedre at bruge på armhulerne, bikini og benene fra indersiden af ​​låret såvel som på ansigt og bryst. Epilatoren fjerner hurtigt al vegetation fra ben og arme.

Hudpleje efter epileringsprocessen

Hårfjerningsprocessen kan være ledsaget af irritation, rødme eller andre visuelle defekter. Alle skal bestå inden for 24 timer. For at holde huden ren og ren, kan den straks efter proceduren behandles med "Panthenol", men kun som creme eller spray. Hvis risikoen for irritation er stor, kan dette værktøj bruges de første par dage.

Derudover kan du ikke besøge solariumet eller gå under direkte sollys, ikke kun efter proceduren, men helst en uge før den. For at håret ikke vokser, skal du skrælle og skrubbe et par dage efter epilering.

Der er flere praktiske anbefalinger om, hvordan man plejer huden efter hårfjerning. Blandt dem er:

 1. Gå ikke til bad, saunaer, ikke aktiv solbade, prøv ikke at gå ud i solen.
 2. Gnid ikke med en vaskeklud i 12 timer.
 3. Brug specialværktøj til indfødning af hår.
 4. Påfør blødgøringsmidler og fugtighedscreme og lotioner.

Hvis du følger disse enkle anbefalinger og udfører hårfjerning hver tredje uge, kan du opnå den maksimale virkning fra proceduren.

Hvis du har brug for at fjerne hår fra dit ansigt, anbefaler vi at du gør dig bekendt med bedømmelsen af ​​kvindelige ansigtsepilater.

Hvad skal man gøre, hvis irritation startede eller acne optrådte efter kropshår fjernelse?

Normalt passerer brugen af ​​shugaring og epilator uden negative konsekvenser. Men hvis en kvinde har for følsom hud, er der stor risiko for, at irritation fremkommer efter hårfjerning i form af små røde prikker.

Hårfjerning fra huden på en eller anden måde indebærer beskadigelse af dets øverste lag: mikrokasser og små slid forekommer. De kan ikke ses, men de er.

For at minimere risikoen for irritation, et par dage før proceduren, bør du begynde at fugte huden så meget som muligt.

Hvis irritationen ikke desto mindre dukkede op, er det muligt at bruge indbefattet folkemekanismer. Disse omfatter:

 • kartoffelsaft. Det vil medvirke til hurtigt at helbrede de skadede områder;
 • honning. Det er et godt naturligt antiseptisk middel, der hurtigt lindrer irritation;
 • panthenol. Det skal påføres huden hvert par timer;
 • kamille. Broth vil fjerne irritation og fugtiggør beskadiget hud.

Kosmetologer anbefaler at anvende sikkerhedsforanstaltninger, selv før irritationen opstår, da det er meget lettere at forudsige det end at eliminere konsekvenserne.

Med en bedømmelse af den bedste kvindelige epilator kan du finde i vores artikel.

De bedste alternativer til shugaring - epilator, razor eller laser hårfjerning

Kvinders ønske om at se smukke ud, tvinger dem til at fjerne hår gennem hele kroppen. Hvis der først var brugt barbermaskiner til dette, hvoraf resultatet blev holdt kun få dage, tilbyder kosmetologer mange måder at fjerne hår på.

 • 1. Fordelene ved shugaring over andre typer hårfjerning
 • 2. Epilator eller shugaring
 • 3. Shugaring eller laser hårfjerning
 • 4. Razor eller shugaring
 • 5. Shugaring eller photoepilation
 • 6. Bioepilation eller shugaring
 • 7. Shugaring eller phyto harpiks
 • 8. Shugaring eller depilatory cream

Fordelene ved shugaring over andre former for hårfjerning

På udkig efter de bedste midler til hårfjerning prøver kvinder forskellige procedurer. Selvfølgelig ønsker alle at finde en smertefri og effektiv løsning, så der er flere og flere tilhængere af shugaring. Men denne type depilation er ikke egnet for alle, så vi besluttede at finde ud af, om der findes alternativer bedre end shugaring.

 • Under forbehold af alle instruktioner forbliver det ikke indgroet hår.
 • Manglen på allergiske reaktioner forbundet med pastaens naturlige sammensætning, som kun omfatter vand, citronsaft og sukker.
 • Selv begyndere har ikke brug for meget tid til at fjerne uønsket vegetation.
 • Sukkerpasta fanger selv fine hår, som en barbermaskine ikke kan klare.
 • Glat hud efter shugaring holder i næsten en måned.
 • Karamel kan nemt laves hjemme, mens prisen på produktet vil være ret lavt.

Epilator eller shugaring

Ved beslutning mellem epilator eller shugaring skal du være opmærksom på detaljerne, fordi resultatet af dem er næsten det samme.

Hvis du ikke har tid nok, rejser du ofte, du vil udføre proceduren uden forberedelse, så det er bedre at vælge en epilator i stedet for at skifte. Men fra brugen forbliver irritation ofte på huden, og depilationen selv er ret smertefuld. Brug speciel køle- og smertestillende salve, indtil din hud er vant til det. Til langvarig brug er det bedre at bruge flere penge på en høj kvalitet og dyr model, der er udstyret med en speciel dyse, der afkøler huden.

Hvis du har meget fritid, elsker naturlige ingredienser og er klar til at lave mad sukker klistre dig selv, så er det bedre at vælge shugaring. Derudover behøver du ikke bruge penge på dyre enheder, og prisen på karamel er meget lav. Iagttagelse af alle instruktioner og proportioner kan du nemt lære at fjerne uønsket hår uden smerte og i lang tid.

Shugaring eller laser hårfjerning

At laser hårfjerning er nødvendig for at forberede på forhånd - for at stoppe solbadning, begrænse barbering. Og efter det skal du overholde anbefalingerne, herunder brugen af ​​solcreme, et forbud mod at besøge poolen, solariumet, badet i en vis periode. Efter et forløb af procedurer opnås der imidlertid et stabilt resultat i lang tid.

Shugaring kræver ikke særlig træning. Det er værd at bemærke det øjeblikkelige resultat, mens efter at laseren virker, falder hårene et par dage senere. Caramel blanding giver en ekstra effekt af peeling, det har ingen specielle kontraindikationer, og du kan fjerne hår i hjemmet. Samtidig er omkostningerne ved depilering meget lavere.

Derfor skal du vælge mellem shugaring og laser hårfjerning, du skal være klar til gentagne gange at besøge kosmetologikontoret og mange restriktioner før, efter og mellem procedurer, i andet tilfælde er der flere af dem.

Razor eller shugaring

Brug en barberkniv under alle forhold. Med det bliver ekstra hår hurtigt fjernet uden at føle ubehag. Desværre forbliver resultatet kun et par dage. Under proceduren er der sandsynlighed for nedskæringer og irritation, sidstnævnte er ofte forbundet med indgroede hår, som barbermaskinen ikke kan fjerne. Efter at have holdt det barberede område med din hånd mod hårets vækst, kan du føle hårene, selvom de er synligt umærkelige.

Proceduren for shugaring tager ikke mere end en time, uanset om det udføres uafhængigt eller på et kosmetologikontor. Ubehagelige følelser opstår kun for første gang, med hver efterfølgende procedure bliver smerten mere tolerant. Den største fordel ved shugaring er, at efter proceduren bliver huden fuldstændig glat uden stikkende fornemmelse, og effekten varer i flere uger. Af de mulige konsekvenser af epileringens egentlige adfærd med en sukkerblanding er det kun værd at bemærke, at der kun er en lille rødme, der passerer efter et par timer.

Således vælger man mellem en razor eller en shugaring, er det bedre at give præference for sidstnævnte metode.

Shugaring eller photoepilation

Umiddelbart skal det bemærkes, at i modsætning til shugaring kan fotoepilation ikke gøres hjemme, proceduren udføres med specielt udstyr i skønhedssaloner og er ret dyrt.

Effekten af ​​fotoepilation varer i næsten et halvt år, mens nye hår efter shugaring vokser om et par uger. Proceduren selv i det første tilfælde tager kun 20 minutter, og i det andet - ca. 40 minutter. Begge metoder kan anvendes på alle dele af kroppen med minimal smerte, især hvis service udføres af en erfaren specialist.

Shugaring fjerner ethvert hår uanset hudfarve, mens photoepilation med forsigtighed udføres på mørk hud. Desuden er enheden ikke i stand til at fange for lyse og grå hår.

Ved valg mellem shugaring og fotoepilation skal der tages hensyn til omkostningerne ved procedurerne. Normalt i saloner hårfjerning med sukker pasta er to gange billigere.

Uanset metoden er det bedre at først rådføre sig med en specialist og bestemme tilstanden og typen af ​​hud.

Bioepilation eller shugaring

Metoden til hårfjerning selv er identisk i begge, kun voksen erstattes med en særlig sukkerblanding. Sammenligning af disse stoffer efter bestemte kriterier vil hjælpe kvinder med at vælge den rigtige løsning.

 1. Kvaliteten af ​​proceduren. Klæbrig karamelmasse bedre omslutter hårene og derved minimere antallet af brudte eller resterende hår. Voks er imidlertid at foretrække for at fjerne kortpistolen.
 2. Ubehag. Karamel klæber ikke til overfladen af ​​huden, så smerten er ikke så stærk som med en klassisk bioepilation. Ifølge statistikker er de fleste kvinder bedre tolereret shugaring.
 3. Omkostningerne ved proceduren. Først og fremmest afgøre, hvor du planlægger at gennemføre proceduren. Nogle gange laver hjemmelavet pasta billigere end at købe voks, fordi den indeholder enkle og overkommelige ingredienser.
 4. Nytten. Shugaring fjerner ikke kun uønsket vegetation, men også eksfolierer huden. Det øvre døde lag af epidermis vil blive fjernet sammen med sukkerpastaen. Da sammensætningen af ​​hjemmelavet pasta kun omfatter naturlige ingredienser, er sandsynligheden for allergiske reaktioner minimal.

Shugaring eller phyto harpiks

Phyto harpiks betragtes som en forbedret sukkerblanding. I den til de sædvanlige produkter tilsættes honning og urter. Terpentinen giver mild pleje og fremskynder hudens helingsproces, og valnødolie nedsætter hårvæksten.

Imidlertid er phyto-harpiksen og shugaring hårfjerningsteknikken i sig selv forskellig. I det første tilfælde påføres blandingen og fjerner hårvæksten. Ved sukkerepilation er anvendelsen af ​​karamel også mod vækst, men fjernelsen er det modsatte. Derfor er sandsynligheden for indgroede hår, med shugaring nedenfor.

Før du erstatter standard sukkerblandingen med phyto-harpiks, skal du være opmærksom på, at allergifremkaldende komponenter som honning og urter tilsættes til sidstnævnte. Derfor skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer før proceduren.

Shugaring eller depilatory cream

Tidligere blev kun barbering brugt til at fjerne overskydende vegetation, men nu har kemisk hårfjerning med udbredte cremer bredt spredt sig. Kvinder er primært bekymret for procedurens sikkerhed. Syreindholdet i produktet er markant forøget, så det er vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltningerne og undgå kontakt med stoffet med de mest følsomme hudområder.

Resultatet varer kun få dage, da cremen ikke virker på hårsækkene, mens antallet af indgroede hår og sorte pletter kan være ret stort. Masselagring kræver særlige forhold, ellers reduceres dens effektivitet.

Selvfølgelig har en depilatory creme sine fordele. For eksempel manglende smerte og brugervenlighed. Moderne værktøjer kan bruges lige i brusebadet ved blot at vaske dem væk med rindende vand.

Shugaring vil dog stadig være den bedste mulighed for dem, der er bange for kemiske forbrændinger og vil have et varigt resultat. Som nævnt tidligere er sukkerpasta helt hypoallergen, men depilationskrem kan forårsage en stærk reaktion. Derfor skal du først kontrollere det på et lille hudområde.

Shugaring kan kaldes det gyldne middel mellem alle varianter. Effekten af ​​det er ikke så længe som af en laser, men i modsætning til en barbermaskine, vil der komme spikefulde hår efter nogle få uger.

Denne metode er velegnet til ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner. Den smerte, som mange kvinder er så bange for, bliver mindre med hver procedure. Og husk også at laser- og fotohårfjerning ikke er egnet til mørke mennesker og blondt hår.

Hvilke materialer er nødvendige for shugaring hus

Kan jeg trække ud brystvorten hår