Shuga hvad er det

Betydningen af ​​ordet Shuga i Efraim:
Sukker - Lille løs is, der kommer frem for isen eller i løbet af foråret isdrift.

Betydningen af ​​ordet Shug på Ozhegov:
Sukker - Lille løs is, der vises foran isen under isdrift

Sukker i den Encyclopedic Ordbog:
Slam - akkumuleringer af løs, svampet is i vandkolonnen eller på overfladen af ​​vand. Fremkaldt hovedsageligt fra krystaller af dyb is (indre vand og bund). Opstår, indtil isdækket hovedsagelig opland og strejker floder.

Betydningen af ​​ordet Shuga i ordbogen Ushakov:
slam
slam mn nej, sobir., w. Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift.

Betydningen af ​​ordet Shuga i Dahl-ordbogen:
slam
W. og Shug M. Vologodsk. Perm. Arch. Sib. sharosh, sharash, sharsh, shaush, svin, den første efterårssyge, som er fuldstændig båret langs floden med frosne klumper af sne, kort før inddrivelsen; lavvandede is, grød, efter foråret isbrydning. Shugalka Novg. træ, smal, skæv skovl til rengøring af ishuller fra ishuller.

Definitionen af ​​ordet "Shuga" af TSB:
Shuga - akkumuleringer af løs spongy is, placeret i vandkolonnen (dyb Sh.) Eller på overfladen af ​​et reservoir (overflade Sh.). Det er dannet af krystaller af dyb is (indre vand og bund), såvel som fedt og sne. Opstår inden frysning op, når vandet overkøler under 0 ° C, hovedsagelig på bjerg- og rapidser, under malurt og i nedstrøms pools af vandkraftkomplekser, mindre ofte på floder og søer. Sh., Flydende nedstrøms (shugohod), optager store områder, træder i leveafsnittet og danner et grundlys. Sh. Skaber betydelige vanskeligheder ved driften af ​​hydrauliske strukturer, tilstopning af filtre af vandindtag og gitterhuller HPP.

Ord slug

Ordet sluger i engelske bogstaver (transliteration) - shuga

Ordet slug består af 4 bogstaver: a g v sh

Betydningen af ​​ordet slug. Hvad er slam?

Sukkerarter er løse aggregater af den faste fase af aggregatets tilstand af et stof i dets flydende fase tilstand. Afhængigt af mængden af ​​is opretholder slam evnen til at flyde som en væske eller taber denne evne på grund af overbelastning.

Sjap skøre svamp ice ansamlinger, der er i vandsøjlen (dybde Sh) eller til vandoverfladen (overflade Sh). Det er dannet af krystaller af dyb is (indre vand og bund), såvel som fedt og sne.

SHUGA - løs spongy is, der dannes i reservoirer og kanaler før frysning og om vinteren på ikke-frysende dele af floder. Sh. Fremmer blanding af superkøling. vandlag forårsaget af vind eller høj flowhastighed.

Big Encyclopedic Polytechnic Dictionary

Slam er en flydende is, der flyder i form af klumper, tæpper, kranse eller underglaciale akkumuleringer, der flyder til overfladen eller bringes dybt ind i strømmen. Sh. Kan være i bevægelse på overfladen og inde i vandstrømmen - en shugohod...

Nødsituationens ordliste. - 2010

Shuga. Overfladevand eller overfladevandsbåret intra-leu i form af klumper, tæpper, kranse eller under-isklynger.

RODS se bundis. Teknisk jernbane ordbog. - M.: State Railway Transport Publishing House. N. N. Vasiliev, O. N. Isaakyan, N. O. Roginsky, Ya, B. Smolyansky, V. A. Sokovich, T. S. Khachaturov. 1941.

Teknisk jernbane ordbog. - 1941

Shuga (kaz. Shḑғa) er en landsby i Aktogay-distriktet i Pavlodar-regionen i Kasakhstan. Landsbyen er en del af landdistriktet Zholboldinsky. I 1999 var befolkningen i landsbyen 440 personer (226 mænd og 214 kvinder).

Shuga (Obi-bifloder)

Sukker - en flod i Rusland, strømmer i Nadym-distriktet i det autonome distrikt Yamalo-Nenets. Mundingen af ​​floden ligger 7 km langs den højre bred af Ob-floden (Nadym Ob). Længden af ​​floden er 130 km, afvandingsområdet er 1600 km².

Sukker: hård rapper eller cutie?

Suga, Agust D, Min Yungi - denne unge mand har mere end et navn. Komponist, musik arrangør, sangskriver, rapper - hans talenter er uendelige.

Fra en ung alder var han glad i musik: han levede og åndede sig for hende. Det var ikke en hobby eller en måde at tjene penge på, det var meget mere end det. I løbet af årene af det titaniske arbejde, der kæmpede for sig selv, gennem tonsvis af kritik og forhindringer, opnåede Min Yungi som medlem af BTS-gruppen verdensomspændende anerkendelse.

Ligesom enhver kreativ person: Junghi - modstandernes kamp. Det lader til, at to mennesker kommer sammen i det. Den ene er hård og lidt hård, fuld af sarkasme og kaustiske ord med en holdning i livet - "Jeg giver ikke en f * ck / jeg er ligeglad". På den anden side er han meget opmærksomt og omsorgsfuldt, altid forsøge at huske navnene på alle de fans i fansaynah (og det lykkes), oprigtigt og dybt bekymret for hver sang, som havde en hånd, nogle gange deler sine erfaringer og kvalitativt i henhold til fans vejret (ofte Ved at sende selfies på Twitter fortæller Jungi, hvad vejret er uden for og beder om at tage sig af sig selv).

Lad os se på de vidunderlige billeder, hvor øjeblikkernes manifestation af forskellige partier er fanget.

I temaet for den kommende MAMA-2016 ceremoni i Hong Kong har Shugi berømte linjer:

"Som du alle ved, tænder min tunge folk på. Uanset en mand eller kvinde vil bevægelserne i min fleksible tunge sende dem til Hong Kong. " Shuga / Cypher pt.3 Killer

Shuga hvad er det

SHUGA, -i, w. Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift. Blygrå slam flyder langs floden. Aramilev, i Urals Skove.

Kilde (trykt udgave): Ordbog af det russiske sprog: B 4 t. / RAS, In-t sproglig. forskning; Ed. A.P. Evgenieva. - 4. udgave, Sr. - M.: Rus. lang.; Polygraphs, 1999; (elektronisk version): Fundamentalt elektronisk bibliotek

Sukkerarter er løse aggregater af den faste fase af aggregerende tilstand af et stof, som har en flydende tilstand under normale forhold. Afhængigt af mængden af ​​is opretholder slam evnen til at flyde som en væske eller taber denne evne på grund af overbelastning. Med en hvilken som helst mængde slam i en væske reduceres dens fluiditet. Til dannelse af slam er det nødvendigt, at stoffet er under betingelser, som giver en abrupt ændring af fase-tilstanden fra den flydende fase til den faste fase ved en bestemt temperatur.

SHUGA ', jeg, mn. nej, sobir., w. Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift.

Kilde: "Forklarende ordbog af det russiske sprog" redigeret af D. N. Ushakov (1935-1940); (elektronisk version): Fundamentalt elektronisk bibliotek

Gør ordet kort bedre sammen

Hilsner! Jeg hedder Lampobot, jeg er et computerprogram, der hjælper med at lave et ordkort. Jeg ved, hvordan man tæller perfekt, men så vidt forstår jeg ikke, hvordan din verden virker. Hjælp mig med at finde ud af det!

Tak! Jeg blev lidt bedre forstået verden af ​​følelser.

Spørgsmål: Er en nereid noget positivt, negativt eller neutralt?

Shuga hvad er det

Sukkerarter er løse aggregater af den faste fase af aggregatets tilstand af et stof i dets flydende fase tilstand. Afhængigt af mængden af ​​is opretholder slam evnen til at flyde som en væske eller taber denne evne på grund af overbelastning. Med nogen mængde slam i væsken reduceres dets fluiditet. Til dannelse af slam er det nødvendigt, at stoffet er under betingelser, som giver en abrupt ændring af fase-tilstanden fra den flydende fase til den faste fase ved en bestemt temperatur.

Vandslam

Vandslam er normalt dannet i vandløb eller reservoirer ved lufttemperaturer tæt på frysning (0 ° C) og består af is.

 • overflade slam - på overfladen af ​​vandet;
 • dybslam er i vandkolonnen.

Slam er iskrystaller (intrawater og bund), såvel som fedt og sne.

Slam opstår før frysning, når vandet afkøles under 0 ° C. Slam er ofte dannet under malurt og i de nederste pools af vandværkerne.

Slugten, der flyder ned ad floden og nedstrøms i floden, betegnes som en stillads.

Sukker skaber betydelige vanskeligheder ved driften af ​​hydrauliske strukturer, tilstopning af indtagsoverskrifterne for vandindtag, som skal rengøres og opvarmes.

Wikimedia Foundation. 2010.

Se, hvad "Shuga" findes i andre ordbøger:

Sukker - Sukker, og... Russisk ordspænding

shugay - shugay, jeg... russisk ordspænding

slam - slam, opslæmninger, slam, Shug, sjap shugam, sjap, sjap, sjap shugoyu, shugami, sjap shugah (Kilde: "Den komplette paradigme accentueret af AA Zaliznyak") former af ord...

suga - og; Nå. Lille løs is. vises foran isen eller går om foråret under isdriften. Der var den første w. Flydende grå w. * * * Slam akkumuleringer af løs svampet is i vandkolonnen eller på overfladen af ​​et reservoir. Fremkaldt hovedsagelig fra...... Encyclopedic ordbog

Sukker - ophobning af løs is på floderne. Kilde: RD 51 2 95. Bestemmelser for opfyldelse af miljøkrav ved lokalisering, design, bygning og drift af undervandsovergange af hovedgasledninger (godkendt ved bekendtgørelse af Gazprom RAO...... Officiel terminologi

ROD - ROD, slam, pl. nej, sobir., kvinde Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift. Forklarende ordbog Ushakov. DN Ushakov. 1935 1940... Ushakov Forklarende Ordbog

ROD - ROD, og ​​female. På floderne, i reservoirer: lille løs is, der vises foran isdækket, under isdriften. På floden går w. Ordbog Ozhegova. SI Ozhegov, N.Yu. Shvedova. 1949 1992... Ozhegov ordbog

ROD - (shug, shaush) små løse, hvide-farvede isstykker eller sneklodser, der optræder i efteråret før frysning. Formet af fedt og undertiden fra snezhura med yderligere vækst og komprimering under påvirkning af bølger og strømme. Sommetider er Sh. Dannet af...... Marine Dictionary

slam - Loose overisning forekommer på overfladen af ​​supernatanten og intrawater melkobitogo is [Ordliste til opførelse af 12 sprog (VNIIIS USSR State udvalget)] supernatant slam på overfladen eller placeret dybt stream...... Teknisk håndbog oversætter

ROD - akkumuleringer af løs svampet is i vandkolonnen eller på overfladen af ​​et reservoir. Fremkaldt hovedsageligt fra krystaller af dyb is (indre vand og bund). Opstår, indtil isdækket hovedsagelig på bjerg og rapids floder... Big Encyclopedic Dictionary

Betydning af ordet slug

slug i korsord ordbog

Forklarende ordbog af Living Great Russian Language, Dal Vladimir

W. og Shug M. Vologodsk. Perm. Arch. Sib. sharosh, sharash, sharsh, shaush, svin, den første efterårssyge, som er fuldstændig båret langs floden med frosne klumper af sne, kort før inddrivelsen; lavvandede is, grød, efter foråret isbrydning. Shugalka Novg. træ, smal, skæv skovl til rengøring af ishuller fra ishuller.

Forklarende ordbog af det russiske sprog. DN Ushakov

slam mn nej, sobir., w. Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift.

Forklarende ordbog af det russiske sprog. S.I.Ozhegov, N.Yu.Svedova.

-og, ac., sobir. På floderne, i reservoirer, vises lille løs is inden isdækket under isdriften. Floden er w.

Ny forklarende ord-ordbog af det russiske sprog, T. F. Efremova.

Nå. Lille løs is, der forekommer inden isdannelsen eller under forårets isdrift.

Encyclopedic Dictionary, 1998

klynger af løs, svampet is i vandkolonnen eller på overfladen af ​​reservoiret. Fremkaldt hovedsageligt fra krystaller af dyb is (indre vand og bund). Det opstår til isdækker, hovedsagelig på bjerge og vandfald.

Great Sovjet Encyclopedia

akkumuleringer af løs spongy is fundet i vandkolonnen (dyb W.) eller på overfladen af ​​reservoiret (overflade W.). Det er dannet af krystaller af dyb is (indre vand og bund), såvel som fedt og sne. Det opstår, før der fryses op, når vandet afkøles under 0 ° C, hovedsagelig på bjerge og vandfald, under malurt og i nedstrøms pools af vandkraftkomplekser, sjældnere på fladt floder og søer. Sh., Flydende nedstrøms (shugohod), optager store områder, træder i leveafsnittet og danner et grundlys. Sh. Skaber betydelige vanskeligheder ved driften af ​​hydrauliske strukturer, tilstopning af filtre af vandindtag og gitterhuller HPP.

Wikipedia

Sukkerarter er løse aggregater af den faste fase af aggregatets tilstand af et stof i dets flydende fase tilstand. Afhængigt af mængden af ​​is opretholder slam evnen til at flyde som en væske eller taber denne evne på grund af overbelastning. Med en hvilken som helst mængde slam i en væske reduceres dens fluiditet. Til dannelse af slam er det nødvendigt, at stoffet er under betingelser, som giver en abrupt ændring af fase-tilstanden fra den flydende fase til den faste fase ved en bestemt temperatur.

Sukker - en flod i Rusland, strømmer i Nadym-distriktet i det autonome distrikt Yamalo-Nenets. Flodmundingen ligger 7 km langs den højre bred af Ob-floden (Nadym Ob). Længden af ​​floden er 130 km, afvandingsområdet er 1600 km².

Shuga:

 • Shuga - Løse aggregater af den faste fase af den aggregerende tilstand af et stof i dets flydende fase tilstand.
 • Sukker - en flod i Rusland, strømmer i Nadym-distriktet i det autonome distrikt Yamalo-Nenets.

Shuga er en landsby i Aktogay-distriktet i Pavlodar-regionen i Kasakhstan. Inkluderet i landdistriktet Zholboldinsky. KATO-kode - 553241300.

Eksempler på brugen af ​​ordet slam i litteraturen.

Da jeg kiggede op, slam Stående ved siden af ​​en anden cykel, udstrakte arme i form af en destruktiv stavning.

Nå, shorosh Tamo, og her slam, en hatchet, svin, nilas og nilas af enhver art, mørk og lys, våd, tør, forhøjet, intet, ung, rezun og tamo - hurtig is, sne is, passet på, caleduha og tamo - levende is, der bevæger sig døde is, beatnyak, tertjuha, kaltak, shelnjak, edematous is, piercer, gå, frost, torus, og det er ikke alt!

En anden måned eller to, og birkblad vil ruste med rust, iskalde vind bliver trukket, skalaer vil blive kastet i floderne slam, Prospector hydraulik vil dø til foråret, vil sæsonarbejdere gå hjem.

Mellem pripayem zaberegi og knyttede søm knyttet til den slam Kast bunden af ​​en aspenang med et modnet fuglkirsebærbånd.

Forestil dig i floden en solid fest - en klynge slam, Isflommen sprækker, kryber over hinanden, og du løber og ved ikke, hvilken Jordan du vil falde ind i.

Mikhail Kostya Tyuryapin bragte livet sammen på rafting i det fjerde og fjerde år - derefter under Vyhvte-minen gik de ned til isen slam vandrede med kroge i Pinega, blev moderlandets rækkefølge udført: alt træet til den sidste log, for at skubbe igennem Vyhtemskie-skolerne.

slam rattlede om denne beslutning - noget om en misforståelse af det grundlæggende i moderne magi.

Eller den fremmede staver mislykkedes heller ikke slam formåede at blokere dem, men kun den fremmede gentog ikke magi.

Og snart kom de til selve kanten af ​​vandet, så en flod langsomt svævende nedstrøms slam eller som det også kaldes lard - en skrøbelig snelignende masse, som endnu ikke er blevet is, men allerede har dækket, smedet hele flodens overflade, fra kant til kant, med sine små skalaer.

Her ville det ikke skade mig at huske, at de beskyttende amuletter, som jeg bar, blev lavet for mig selv. slam, han vil sandsynligvis ikke være i stand til at overvinde sine egne barrierer i mindst et par dage - de burde være døde væk med ankomsten af ​​de blå solopganger.

Du er så selvsikker som nogensinde, "mumlet. slam, men jeg forstod allerede, at han var hemmeligt taknemlig for mig for denne tankegang.

selv slam Jeg ville ikke nægte en sådan stil: en hætte, kastet tilbage, en manchet, hævet højt på bukser, høje læderstøvler og et guldikon over hjertet - alle tøj blev vævet præcis i form af kroppen, og denne form var overraskende konveks.

Det var tilsyneladende en lang og vanskelig stavning, selvom jeg heller ikke slam kunne ikke forstå, hvad det betyder.

Men lige da slam Næsten slog den, den fremmede rejste sig op og rørte ved sin gadget.

Vejrets guder er stædige nok til - i bedste fald - i det mindste at holde dem tilbage, og slam tilbragte tre lange månens perioder, forsøger at appeere Max Watts i forventning om den næste orkan sæson.

Kilde: Maxim Moshkov Bibliotek

Transliteration: shuga
Tilbage til forsiden lyder det som: Agush
Sukker består af 4 bogstaver

Shuga hvad er det

Sukkerarter er løse aggregater af den faste fase af aggregerende tilstand af et stof, som har en flydende tilstand under normale forhold. Afhængigt af mængden af ​​is opretholder slam evnen til at flyde som en væske eller taber denne evne på grund af overbelastning. Med en hvilken som helst mængde slam i en væske reduceres dens fluiditet. Til dannelse af slam er det nødvendigt, at stoffet er under betingelser, som giver en abrupt ændring af fase-tilstanden fra den flydende fase til den faste fase ved en bestemt temperatur.

Vandslam [| kode]

Vandslam er normalt dannet i vandløb eller reservoirer ved lufttemperaturer tæt på frysning (0 ° C) og består af is [1] [2].

Som regel er det dannet af is og fedt og sne [2]. Der er:

 • overflade slam - på overfladen af ​​vandet;
 • dyb shugu - i vandkolonnen, som er dannet af krystaller af dybhavet (bund og indre vand).

Slam opstår før frysning, når vandet afkøles under 0 ° C. Slam er ofte dannet under malurt og i de nederste pools af vandværkerne [2].

En slug svæver ned ad floden og nedstrøms i floden hedder et stillads. Når der er en stor mængde slam, kan den levende del af floden blive tilstoppet under shugohoden, hvilket vil føre til en betydelig ophobning af slam. På samme tid kan vandstanden stige.

Sukker skaber betydelige vanskeligheder ved driften af ​​hydrauliske strukturer, tilstopning af indtagsoverskrifterne for vandindtag, som skal rengøres og opvarmes.

Vær altid
i humør

Hvad er "slam" i BTS?

Fra masterweb

Tilgængelig efter registrering

Sydkorea er kendt for et stort antal pop kunstnere, ikke kun på det nationale, men også på verdensplan. Et godt bevis på dette er k-pop-band kaldet BTS.

Hvad er "shuga"? Og hvilken rolle spillede dette ord til det populære ensemble?

BTS: biografi

BTS er et koreansk musikband, der blev grundlagt i 2013. Holdnavnet står for Bangtan Boys, som betyder "bullet-proof scouts". I starten havde gruppen et andet navn - Bulletproof Boys Scouts.

Virksomheden Big Hit Entertainment dannede holdet tilbage i 2010, dets debut var planlagt til 2011. Men han var ikke bestemt til at ske på grund af konstante ændringer i sammensætningen. Efter 2 år debuterede gruppen med sangen "No Mo Dream" og fik en glimrende succes, idet de havde klatret til de første linjer i musiktabellerne.

Holdet udfører i k-pop, hip-hop og RB stilarter.

struktur

Gruppen består af 7 unge musikere:

 • Kim Nam Jun;
 • Kim Sok Jin;
 • Jeon Ho Sok;
 • Kim Tae Hyun;
 • Pak Chi Min;
 • Chon Chonguk;
 • Min Yun Guy.

Kim Nam Jun (gruppens leder) er den eneste, der er forblevet og stadig er medlem af det oprindelige hold.

Min Jun Gui

Min Yun Ki blev født i Daegu, Sydkorea, den 9. marts 1993. Han begyndte sine studier på Taejeon School og tog eksamen fra Apcujong i Seoul. Klokken 13 lavede han sine første forsøg på at skrive tekster til musik. Hans kærlighed til rap blev født af sangen "Epic High" i gruppen "Fly". Selv før han sluttede sig til BTS, begyndte Min Yun Guy at fungere som en underjordisk kunstner under kaldenavnet Gloss. I 2010 kastede han under ledelsen af ​​Big Hit Entertainment og blev det næststørste medlem af den kommende gruppe. På tidspunktet for debut af holdet var han 19 år gammel.

Ming tager føringsrapperen. Som danser kan du se ham i musikvideoen af ​​sanger Jo Kwon (fra 2AM-gruppen). Hans interesser omfatter at skrive sange til BTS-bandet. Ifølge deltagerne bruger Ming sig hver dag til at skrive tekster og savner ikke denne mulighed selv under turen. Men han mener selv, at hans fortjeneste i at skabe albums er ekstremt lille.

I 2016 begynder Yun Guis solokarriere. Han udgiver en samling på 10 spor under det nye pseudonym Avgust G og er en stor succes. Videoklip, der er indsendt på YouTube-hosting på mindre end en dag, får mere end en million visninger.

Mina er imidlertid kendt af et andet bedre kendt pseudonym "Shuga" fra "BTS" (BTS).

Hvad er "Shuga"? Oprettelseshistorie

I koreansk popkultur kan næsten ingen performer uden det oprindelige kaldenavn. BTS medlemmer er ingen undtagelse, så hver af dem har et særprægende "mellemnavn".

 • Leader af gruppen Kim Nam June er populær under pseudonymet til Rap Monster. Sådan var han tilnavnet i agenturet på grund af den linje, han skrev som praktikant. Men i 2017 annoncerede kunstneren offentligt navneskiftet, og fra det tidspunkt begyndte at handle under pseudonymet "RM".
 • Kim Sok Jin er den mest senior medlem af gruppen, alle kalder bare ham Jin. I hans kredse er han berømt for sit kaldenavn "Pink Princess" - han modtog den, efter at han tilstod sin kærlighed til pink.
 • Chon Ho Sok eller Jay Hope. Anser hans scene navn som en af ​​de bedste.
 • Kim Tae-hyung kalder sig kort - Wee (V). I holdet har et kaldenavn "Tete" på grund af de ofte forvirrede ansigtsudtryk.
 • Park Ji Ming gav et rigtigt navn - Jimin (Jimin).
 • Chon Chonguk er den yngste deltager. Som Jimin er bærer af sit eget navn i en forkortet version.

Historien om oprettelsen af ​​den sidste deltagers kaldenavn er interessant. Ifølge Min Yun Ga selv havde han allerede et scenenavn, som han ønskede at bruge. Men som producenten forklarede, havde den ingen indflydelse, så Ming havde brug for et "pænere" kaldenavn. Således viste det kendte pseudonym, "Shuga".

Hvis du spørger, hvad "slam" er på andre sprog, kan du finde ud af et interessant faktum. "Suga" er konsonant med det engelske ord "sukker", hvilket betyder "sukker". Dette har sin egen analogi: Mina's hud er lysere end andre medlemmer af gruppen, og smilet er for "sødt", fordi holdet har en vane at kalde det Sugar. Trods det smukke søde alias er Sugar det nøjagtige modsatte. Han er ligetil, skarp på bemærkninger og den eneste der er klar til at stemme kritik til alle medlemmer af gruppen.

Merit

Sange skrevet af Shuga for BTS:

 1. "First Love", albummet "Wings";
 2. "Intro HYYH", albummet "HYYH pt 1 intro";
 3. "Never Mind", albummet "HYYH pt 2 intro";
 4. "Lad mig vide", album "DarkWild";
 5. "Tomorrow", albummet "Skool Luv Affair".

Udover sit præstationsbidrag til kollektivets arbejde lavede han og fortsætter med at bidrage med betydelige værdifulde ydelser til gruppens velstand med verdensberømmelse.

Vi lærte, hvad "slam" er, og blev lidt tættere på koreansk popkultur.

Betydningen af ​​ordet "shuga"

Hvad betyder ordet "slam"

Ordbog Ushakov

slam

slam a, slam, mn. nej, sobir., kvinde Lille løs is fremstår for isen eller kommer om foråret under isdrift.

Toponymisk ordbog i Amur-regionen

slam

overflade is og overflade transporteres af strømmen. I Amur-regionen er det brugt til at henvise til både efterårets jagt og isdrift samt forårsdrift.

Naval Dictionary

slam

små stykker af løst is eller snøklumper frem for isen. Det er dannet af isfedt og sne. Flytter med vand i form af en grød.

Nødsituationens ordliste

slam

indre vand is flyder op til overfladen eller bragt dybt ind i strømmen i form af klumper, tæpper, kranse eller underis-akkumuleringer. W. kan være i bevægelse på overfladen og i en vandstrøm - en blæser eller i en stationær tilstand under is. Under ustabilt vejr om efterår og vinter varer W. periode 30-40 dage. På store floder med et stabilt isregime varer Sh. Normalt 15-20 dage, på mellemstore - 10-15 og på små floder - 5-10 dage. Sh. Standsning ved en forhindring danner et snedækket tæppe - et lille feltfelt af slamlag, brudt is, som gradvist komprimeres og kan danne en brand.

Turkis på russisk

slam

God region (Volog., Perm., Arhang., Sib.) Lille løs is går foran isen eller lille is, grød under foråret isdrift. Seq. Acad., 1847 slam; Dahl, 4, 647 slam og slam; shugalka skovl til rengøring af is fra ishuller (Sl. Acad., 1965, 17, 1603). Vasmer fører Kalima's etymologi (248) fra Fin. sohja, sohjo 'iskroshevo', også - Preobrazhensky (Trudy, 1, 109) fra turen. suga scabies, som ifølge hans retfærdige bemærkning "ikke finder støtte enten i betydning eller i geografi om spredningen af ​​dette ord" (4, 483). Ons Radlov Shygysh (shor. Fra shyk + sh) - shygys 1. fremkomst; 2. = slam efterårsdrift (4, 1046). (Forbindelse med "shugat / shugat" ikke undersøgt)

Civilbeskyttelse. Konceptuel terminologi ordbog

slam

overfladevand i form af klumper, tæpper, kranse eller subglaciale klynger, der flyder til overfladen eller bringes til dybden af ​​strømmen.

Encyclopedic ordbog

slam

klynger af løs, svampet is i vandkolonnen eller på overfladen af ​​reservoiret. Fremkaldt hovedsageligt fra krystaller af dyb is (indre vand og bund). Det opstår til isdækker, hovedsagelig på bjerge og vandfald.

Ozhegovs ordbog

ROD, og ​​godt, Sobir. På floderne, i reservoirer: lille løs is, der vises foran isdækket, under isdriften. På floden går w.

Ephraim Dictionary

slam

Nå.
Lille løs is vises før frysning eller om foråret
isdrift

Se også:

Fonetisk analyse af ordet "sluga"

Betydningen af ​​ordet "shuga"

Synonymer "shuga"

Morfologisk analyse af ordet "slam"

Russiske ordbøger

Den leksikalske betydning: definition

Det generelle ordforråd (fra det græske Lexikos) er et kompleks af alle grundlæggende semantiske enheder af ét sprog. Den leksikalske betydning af et ord afslører den almindeligt accepterede ide om et emne, en ejendom, en handling, en følelse, et abstrakt fænomen, en indflydelse, en begivenhed og lignende. Det betyder med andre ord, hvad det givne begreb betyder i massebevidstheden. Så snart et ukendt fænomen opnår klarhed, specifikke tegn eller der er en bevidsthed om objektet, tildele folk det et navn (en lydbogstav) eller rettere en leksikalsk betydning. Derefter falder det i ordbogen af ​​definitioner med indholdets fortolkning.

Ordbøger online gratis - opdag nye ting

Der er så mange ord og højt specialiserede udtryk på hvert sprog, at det er umuligt at kende alle deres fortolkninger. I den moderne verden er der mange tematiske mapper, ensiklopedier, thesauri, ordlister. Gå gennem deres sorter:

 • Forklarende Find betydningen af ​​ordet, du kan i den forklarende ordbog på det russiske sprog. Hver fortolkende "artikel" af tolken fortolker det efterspurgte koncept på modersmålet og anser dets brug i indhold. (PS: Endnu flere tilfælde af ordforbrug, men uden forklaring vil du læse i det russiske sprogs nationale korps. Dette er den største database med skriftlige og mundtlige tekster af indfødt tale.) Under forfatterskabet af Dal V.I., Ozhegova S.I., Ushakova D.N.. Den mest berømte thesauri i vores land med tolkning af semantik blev frigivet. Deres eneste ulempe er de gamle udgaver, så den leksikalske struktur er ikke genopfyldt.
 • Encyclopedic I modsætning til intelligente, akademiske og encyklopediske online ordbøger giver en mere fuldstændig, detaljeret forklaring af betydningen. Store encyklopediske udgaver indeholder oplysninger om historiske begivenheder, personligheder, kulturelle aspekter, artefakter. Artikler ogcyklopædi fortæller fortidens virkelighed og udvider deres horisonter. De kan være universelle eller tematiske, designet til et bestemt publikum af brugere. For eksempel "Lexicon of Financial Terms", "Encyclopedia of Housekeeping", "Filosofi. Encyclopedic ordliste "," Encyclopedia of fashion and clothing ", flersproget universelt online-encyklopædi" Wikipedia ".
 • Industri Disse ordlister er beregnet til specialister i en bestemt profil. Deres mål er at forklare faglige termer, den fornuftige betydning af specifikke begreber i et smalt felt, videnskabelige grene, erhvervsliv, industri. De offentliggøres i form af en ordbog, en terminologisk referencebog eller en videnskabelig referencebog ("Thesaurus on Advertising, Marketing og PR", "Legal Reference Book", "Terminologi af Emergency Situations Ministry").
 • Etymologisk og låntagning Etymologisk ordbog er en sproglig encyklopædi. I den vil du læse versioner af oprindelsen af ​​leksikalske betydninger, hvorfra ordet (primordial, lånt) blev dannet, dets morfemiske sammensætning, semasiologi, tidspunktet for udseende, historiske ændringer, analyse. Leksikografen vil fastslå, hvor ordforrådet blev lånt fra, overveje de efterfølgende semantiske berigelser i en gruppe relaterede ordformer samt funktionen. Vil give brug sager i samtale. Som en model, den etymologiske og leksikalske analyse af begrebet "efternavn": lånt fra latin (familia), hvor det betød familiens reden, familie, husstand. Fra det XVIII århundrede er det blevet brugt som et andet personligt navn (arvet). Inkluderet i det aktive leksikon. Den etymologiske ordbog forklarer også oprindelsen af ​​underteksten af ​​fangstfrasen, sætningsenheder. Lad os kommentere det stabile udtryk "sand sandhed". Det fortolkes som den absolutte sandhed, den absolutte sandhed. Tro ikke på det, da etymologisk analyse viste sig, stammer dette idiom fra metoden for middelalder tortur. Sagsøgte blev slået med en pisk med en knude bundet i enden, som blev kaldt "tench". Under linjen gav personen alt for at være ren, den virkelige sandhed.
 • Ordliste for forældet ordforråd Hvad er forskellen mellem archaisms og historik? Nogle genstande falder konsekvent ud af brug. Og de leksikalske definitioner af enheder går ud af brug. Ordene, der beskriver de forsvundne fra fænomener og objekter, henviser til historik. Eksempler på historicisme: camisole, musket, konge, han, baklushi, politisk instruktør, kontorist, moshna, kokoshnik, kaldean, sogn og andre. Find ud af, hvilke betydninger der har ord, der ikke længere bruges i mundtlig tale, du vil klare fra samlinger af forældede sætninger. Archaism er de ord, der har bevaret essensen, ændrede terminologien: piit - digter, man - pande, rubel - rubel, oversøiske - udenlandsk, fortecia - fæstning, land - stat, zvibak - kikskage, kager. Med andre ord blev de erstattet af synonymer, som er mere relevante i den moderne virkelighed. Gammel slavisjonisme faldt ind i denne kategori - ordforråd fra gamle slaviske, tæt på russisk: hagl (gamle hjerter) - by (russisk), børnebarn, port - port, fingre - fingre, læber - læber, trække - trække ben. Archaism findes i cirkulation af forfattere, digtere, i pseudohistoriske og fantasyfilm.
 • Oversættelse, udenlandske tosprogede ordbøger til oversættelse af tekster og ord fra et sprog til et andet. Engelsk-russisk, spansk, tysk, fransk og andre.
 • Phraseological Collection Phraseological enheder er leksisk stabile svingninger, med ikke-segmenteret struktur og en bestemt undertekst. Disse omfatter ordsprog, ordsprog, idiomer, populære udtryk, aforier. Nogle sætninger migreret fra legender og myter. De giver kunstnerisk udtryk for den litterære stavelse. Frasologisk momentum bruges sædvanligvis i figurativ forstand. Udskiftning af en komponent, omarrangering eller brud på en sætning fører til en talefejl, en uigenkendt overtoner af sætningen, en forvrængning af essensen, når den oversættes til andre sprog. Find den figurative betydning af sådanne udtryk i phrasebooken. Eksempler på idiomer: "I den syvende himmel," "Mosquito af næsen undergraves ikke", "Blå blod", "Djævelens advokat", "Burn Bridges", "The Secret of a Sinister", "Hvordan jeg kiggede i vandet", "Lad støv komme ind i mine øjne" "Arbejde efter ærmer", "Damocles sword", "Danai Gifts", "Double Edged Sword", "Apple of Discord", "Opvarm dine hænder", "Sisyphean labor", "Klatre på væggen", "Hold øremærket op" "At kaste perler foran svin", "From Gulkin nose", "Shot Sparrow", "Augean stables", "Kalif i en time", "At bryde mit hoved", "Sjæl til at røre", "Øre at klappe", "Achilles hæl" "Hunden spiste", "K til vandet fra en and " at forstå på strå " bygge luftkasteller " At være i tendensen " leve i kløver. "
 • Definition af neologismes Sprogændringer stimulerer et dynamisk liv. Menneskeheden stræber efter udvikling, forenkling af livet, innovationer, og dette bidrager til fremkomsten af ​​nye ting, teknologi. Neologism er leksikalske udtryk for ukendte objekter, nye virkeligheder i menneskers liv, begreber der er opstået, fænomener. For eksempel betyder, hvad "barista" er kaffemaskinens erhverv; En professionel kaffemaskine, der forstår kaffebønnesorter, ved, hvordan man kan dekorere rygningskopper med en drink, før de serveres til kunden. Hvert ord var engang en neologisme, indtil den blev almindeligt anvendt, og blev ikke medtaget i det generelle litterære sprogs aktive ordforråd. Mange af dem forsvinder, selv uden at falde i aktiv brug. Neologism er ordbygning, det vil sige helt nydannet (herunder fra anglicism) og semantisk. Semantiske neologier omfatter allerede kendte lexiske begreber, der er udstyret med nyt indhold, for eksempel "pirat" - ikke kun havet corsair, men også ophavsretsbrugeren, brugeren af ​​torrentressourcer. Her er blot nogle få tilfælde af derivative neologisms: liv hacking, meme, google, flash mob, casting director, preproduktion, copywriting, venner, propiarit, moneymaker, skærm, freelancing, headliner, blogger, downshifting, falsk mærke. En anden mulighed, "copywriting" - indholdsejer eller en ivrig tilhænger af intellektuelle ejendomsrettigheder.
 • Andet 177+ Ud over det ovennævnte er der thesauruser: sproglige, inden for forskellige sprogområder; dialekt; sproglige undersøgelser; grammatik; sproglige termer; eponyms; afkodningsforkortelser; turist ordforråd; slang. Skolebørn vil finde nyttige leksikalske ordbøger med synonymer, antonymer, homonymer, paronymer og lærebøger: stavning, tegnsætning, afledende, morfæmisk. Ortopedisk håndbog til indstilling af accenter og korrekt litterær udtale (fonetik). Toponymiske referenceordbøger indeholder geografiske oplysninger efter region og navn. I antroponymiske - data om fornavne, efternavne, kælenavne.

Fortolkning af ord online: den korteste vej til viden

Det er lettere at udtrykke sig selv, at udtrykke tanker mere specifikt og mere rummeligt for at genoplive sin tale - alt dette er muligt med et udvidet ordforråd. Med hjælp fra ressourcen Hvordan du alle bestemmer betydningen af ​​ord online, afhent relaterede synonymer og genopfyld dit ordforråd. Det sidste punkt er let at udfylde læsningsfiktion. Du bliver en mere interessant partner og støtter samtalen om forskellige emner. Forfattere og forfattere til opvarmning af den interne generator af ideer vil være nyttige at vide, hvad ordene betyder, antage middelalderens æra eller fra den filosofiske ordliste.

Globaliseringen tager sin vejafgift. Dette påvirker skrivning. Det er blevet mode blandet skrivning på cyrillisk og latinsk, uden transliteration: SPA-salon, modeindustri, GPS-navigator, Hi-Fi eller High End-akustik, Hi-Tech elektronik. For at korrekt fortolke indholdet af hybridord, skift mellem tastaturets sproglayout. Lad din tale bryde stereotyper. Tekster spænder følelser, spilder elixir på sjælen og har ikke en lovbestemmelse. Held og lykke i kreative eksperimenter!

Projektet how-to-all.com udvikles og opdateres med moderne ordbøger med ordforråd i realtid. Hold dig opdateret. Dette websted hjælper med at tale og skrive på russisk korrekt. Fortæl os om os alle, der studerer på universitetet, i skolen, forbereder Unified State Exam, skriver tekster, studerer russisk.

Hvis webstedet var nyttigt for dig, kan du dele linket på din side på det sociale netværk. Tak fordi du valgte vores ressource!

Skuespiller Min Yun Guy | Min Yoon Gi | 민윤기

Hvis det ikke virker, skal du prøve at slukke adblock

Du skal være registreret for at bruge bogmærker.

Fødselsdag: 09/03/1993

Stjernetegn: Hane, Fiskene ♓

". Jeg var meget sikker på mig selv, men i min praktikant kunne jeg ikke gøre noget med mine tanker: "Jeg er ikke noget værd. Måske skal du give op? "Men selvom jeg sagde det skrev jeg tekster hele tiden om natten og praktiserede meget. Min rolle i gruppen er at forbande de yngre medlemmer, når de laver fejl. Fordi jeg er det eneste medlem, der er i stand til at tale stærkt. Jeg er en meget ærlig og direkte person, så hvis jeg føler at noget er forkert, taler jeg altid om det. Jeg tweeted om det før, men hvis jeg sammensætter alt, hvad jeg havde brug for, ville jeg virkelig gerne have en madlavningskonkurrence. Jin-hyung er meget god til madlavning, men jeg har også nogle færdigheder (griner). På Twitter bruger jeg ordene "슙슙" (schub-schub) og "응 캬캬" (hyakha) meget ofte. Der er mennesker, der ikke kan lide det, og der er dem der siger, at det er sukkerholdigt. Min virkelige identitet er ikke pæn, og jeg er faktisk ret simpel. Jeg skriver bare sådan, fordi jeg vil opføre sig sådan med fans. Du kan sige, at dette er min specielle måde at vise fans på, som jeg kan lide dem. " © Min Yungi

Hårblegning med hydrogenperoxid

Depilation i bikiniområdet med pincet