Humlebi 1000 elektrisk epilator

Højfrekvent elektrolyse er den mest undersøgte og velafprøvede måde at fjerne hår permanent på. Næsten enhver moderne klinik eller skønhedssalon er udstyret med apparater til epilering og koagulation.

Funktioner af enheder "SHMEL-1000"

lethed

Enhederne er meget nemme at betjene, "købt - inkluderet - startet for at vinde". Udviklingen af ​​epilator og koagulator blev udført i samarbejde med professionelle kosmetologer. Forbrændinger, pigmentpletter - er udelukket, når du arbejder på "Shmel-1000" -enheder, forudsat at du lærer at arbejde korrekt på dem. De videoer og undervisningsmaterialer, som vi har oprettet til dig, hjælper dig hurtigt og nemt at beherske evnen til at arbejde på vores enheder.

Master klasse

For at forbedre dine færdigheder og gøre dig bekendt med enhedens funktion (flash epilator). Du kan tage en master klasse på hårfjerning under vejledning af professionelle kosmetologer i den eksisterende skønhedssalon. Det er vigtigt for os at du ved, hvordan du arbejder med enheden.

pålidelighed

Konverteringsproduktion på fabrikken er af høj kvalitet. Vi giver 18 måneders garanti

Minimeret smerte.

Takket være den højeffekt af enheden og den automatiske indstilling af eksponeringstiden mindskede vi smerten.

Hurtig tilbagebetaling.

Efter 20 timers drift vil enheden betale sig, og du vil begynde at tjene penge.

tæthed

Enheder har små dimensioner, bekvem og vejer lidt

Hvordan købte jeg mig en elektrisk epilator op til $ 1000

Jeg modtog flere breve og spurgte, hvordan jeg valgte og købte en elektrisk epilator. Lad os starte fra begyndelsen - hvorfor jeg begyndte at gøre mig selv og fandt ikke en god mester.

I slutningen af ​​2000 besøgte jeg 3 elektrolyseprocedurer på en betalt klinik for en kvinde, der arbejdede med traditionel elektrolyse ved hjælp af en sovjetisk skrivemaskine. Jeg havde ikke betændelser og ødemer som sådan, men det var meget lang og meget smertefuldt. Jeg kunne bare ikke holde det og skifte til laser hårfjerning, fordi den allerførste procedure i mit liv tillod mig at gå i flere måneder uden noget hår, men denne gang var effekten meget værre: Jeg gik gennem to måneder til månedlige procedurer, og da tålmodigheden sluttede så jeg, at mit skæg blev dobbelt så tykt.

Derefter ramte jeg i et stykke tid folkemiddlerne, lette mit hår og spredte med tinkturer, indtil jeg havde et overskæg vokser i et par med mit skæg. Ca. så kom jeg tilbage til undersøgelsen af ​​spørgsmålet om apparatmetoder til fjernelse af hår. Kilderne var meget specifikke: elektrolyse hjælper under alle omstændigheder, og på baggrund af traditionel elektrolyse er termolyse og en blanding som myggenbid. Jeg fandt også et russisk-sprogforum hvor fællesskabsmedlemmer delte deres indtryk af elektroepilation, som de gjorde for sig selv. Jeg ville også, men i starten besluttede jeg at kontrollere, hvor effektive og smertefulde denne praktiserende mestere er.

Efter at have ringet flere klinikker, saloner og private mestere, de anmeldelser, som syntes mig lovende, tilmeldte jeg mig en lille virksomhed - hun havde de fleste anmeldelser. Hun arbejdede i lejligheden og fremhævede et af værelserne til arbejde. Det så alt ikke meget hygiejnisk ud. Liggende på sofaen lyttede jeg på hendes snak om, hvordan håret nogle gange stædigt ikke giver, at jeg kan bære smerten osv. Pigen arbejdede som vinden - hun rydde området af tykt hår (resten blev lysere) på bare en time, jeg kunne ikke huske, hvad jeg sendte tilbage. Desværre undlod jeg at redde min hals fra sved eller vejstøv, jeg fik en infektion i mine sår, alt så forfærdeligt - du kan se i artiklen om komplikationerne ved elektrolyse. Hele denne tid fortsatte jeg med at læse det selvlærte forum.

Så gik halvanden og halvt: sårene begyndte at helbrede, og fra under kyststamme ved siden af ​​tårnene blev der opført nyt hår efter sårene. I den anden procedure arbejdede pigen endnu hurtigere - fjernede alt om 40 minutter, men i slutningen bemærkede jeg blodet på pincetten og var meget bange: det var kaket blod, ikke min. Samme dag lagde jeg en ordre til mit eget apparat og bad om, at blodet på pincetten var resultatet af en sund persons lidelse.

Nu har jeg i flere år lavet elektrolyse og gradvist udvidet området med virkning. Jeg fortryder ikke mit køb, men ringe løsningen ideel er også forkert.

Fordele ved selvelektrolyse:

 • 100% sikker mod infektion. En af de fælles myter hævder, at selve strømmen er en sterilisator. Jeg er bange for at forestille mig, hvor mange mennesker der kunne betale for denne fejl. Gør elektrolyse til dig selv og ingen andre, du kan ikke tænke på den menneskelige faktor.
 • Det er billigere. Elektrolyse af det område, jeg var interesseret i til at først koste 1000 rubler i timen + fare 100 rubler. Den elektriske epilator koster 20.000 rubler. Følgelig betalt enheden for 20 procedurer. I mit tilfælde var det lidt mindre end et år. I dette tilfælde kræver elektrolyse på ansigtet ca. 3 år.
 • Du reducerer risikoen for infektion undervejs. Jeg kunne ikke klare at lukke behandlingsområdet for at forhindre infektionen i at komme ind i åbne sår. Det bremser helbredelsen af ​​huden og øger risikoen for komplikationer.
 • Du kan gøre elektrolyse, når du vil. Jeg nægter ikke procedurer til sommeren, fordi jeg har råd til at behandle mit ansigt om morgenen, bo hjemme til slutningen af ​​dagen. Som følge heraf er betændelsen den næste dag væk, du kan anvende solcreme.
 • Du kan gøre proceduren selv på grund af 1-2 hår. Dette er sandt, når forarbejdningsområdet er næsten halvt væk, og at gå til helvede på dovenskabens horn for dem.
 • Du får et andet erhverv, i det mindste grundlæggende færdigheder til videre undersøgelse.

Ulemper ved selv elektrolyse:

 • Metoden afhænger af færdigheden. Begynd at lære et nyt erhverv for dig selv, gør dig klar for det faktum, at det ikke vil fungere med det samme. Du vil være meget ringere end de etablerede herrer i både hastighed og kvalitet af fjernelse af hår. I sidste ende vil du have brug for mere tid.
 • Gør procedurer med mesteren, du ligger bare ned, udholde og betale. Snoet over dig, spænder dine øjne og forsøger at komme ind i en anden persons follikel. Du betaler ham de modtagne penge for, hvad du allerede er stærk.
 • Du vil kun kunne håndtere steder, der er let tilgængelige. For eksempel kan hagen, halsen og overskæget behandles ved hjælp af et forstørrelsesspejl, men sideburns kan ikke rengøres fuldstændigt. Det samme gælder for den førende arm, armhuler på samme side, skinker, hofter bag, anus, bagsiden af ​​ryggen mv.
 • Gør selv procedurerne, dig selv og disciplin dig selv. Når du er optaget i et stykke tid, går du til proceduren, fordi du har forpligtelser over for mesteren. Til dig selv kan du tilgive udsættelsen af ​​proceduren, du kan være doven til at behandle nogle hår, så dagen når du slippe af med håret, vil flytte væk.

Nedenstående liste præsenterer næsten alle de modeller, der på en eller anden måde har fået øje med. Jeg eliminerede mere end halv en gang: De viste sig for dyrt for de tilgængelige funktioner eller overflødige til mine formål (for eksempel behøver jeg ikke koagulering). Til sidst er der tre muligheder. Priser og parametre er relevante i begyndelsen af ​​2017. Nogle modeller er allerede trukket tilbage fra salg; i dette tilfælde blev jeg styret af prisen på brugte elektriske epilatorer. Næsten alle de viste modeller er placeret som semi-professionelle lavpris elektriske epilatorer.

Funktioner elektrolyse af kropsdele

Elektrolyse er en universel måde at slippe af med uønsket vegetation på alle dele af kroppen. Metoden gør det muligt at fjerne lige blond og gråt hår. Desuden eliminerer apparatet til fotoepilering, hvis det er nødvendigt, fluffens vegetation.

Typer og principper for arbejde

Depilation ved denne metode udføres ved at udsætte elstrømmen for hårsækkene. Som følge heraf dør sidstnævnte. Afhængigt af hvilken enhed til elektrolyse der anvendes, leveres den elektriske strøm af en nål, en wolframtråd eller ved hjælp af pincet.

Denne procedure tager meget tid. Dette skyldes, at en nål er indsat i hver enkelt follikel. Strømmen af ​​strømmen vælges individuelt afhængigt af patientens egenskaber og typen af ​​hud.

Elektrolyse er af to typer:

 1. Tang. Det betragtes som den mindst smertefulde. Ved hjælp af pincet, hvorigennem strømmen strømmer, fanges hårene og fjernes.
 2. Needle. Denne procedure involverer forbehandling af huden med et bedøvelsesmiddel (anæstetisk creme). Elektrolyse nåle, gennem hvilke strøm leveres, indsættes direkte i follikel.

Foruden nåle anvendes en wolframfilament i en række elektrofilatorer for at fjerne hår. Sidstnævnte injiceres også direkte i hårsækken.

Sammenlignet med en nålelektropler giver pincet hurtigere hårfjerning.

Afhængig af typen af ​​elektrisk strøm er elektrofilering opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Under proceduren udsættes problemområderne for huden for højfrekvent vekselstrøm. Sessionen med elektrolyse af denne type tager mindre tid på grund af den hurtige ødelæggelse af pæren. Hvis en person beslutter sig for at bruge termolysens muligheder, så kan dette kun ske i kosmetologens salon. Selvhårfjernelse ved denne metode anbefales ikke.
 2. Elektrolyse. Hår fjernes på grund af galvanisk strøm. Væv ødelægges ved elektrokemiske reaktioner, der kører direkte i follikelet. Elektrolyse tager længere tid end termolyse.
 3. Bland. Denne metode kombinerer mulighederne for de to tidligere. Under proceduren leveres skiftevis først til overfladen, der skal behandles, og derefter galvanisk strøm. Elektrolysblandinger betragtes som en meget effektiv procedure, men tager lang tid.
 4. Flash. Metoden er en forbedret version af termolyse. Elektrisk hårfjerning indebærer eksponering for en strøm med større effekt, hvilket reducerer procedurens varighed. Denne metode er angivet til fjernelse af fine hår.

Der er også sekentshial blid og sekhenhenial flash metoder, som er avancerede metoder til hårfjerning. I det første tilfælde giver den elektriske epilator dig mulighed for at ændre amplituden af ​​strømmen og i den anden - for at indstille frekvensen. Apparater, der anvender flash flash-teknologien, giver også mulighed for at indstille varigheden af ​​den aktuelle puls, og dermed øge effektiviteten af ​​proceduren: Metoden hjælper med at slippe af med vegetation af forskellig tykkelse.

Uanset hvilken type procedure det er muligt at fjerne mørk og lys vegetation fra enhver hudtype ved hjælp af en elektrisk epilator. Det er ligeledes ligegyldigt det område af kroppen, hvor manipulationerne finder sted.

Electroepilation ansigt

Elektrofilering af ansigtet giver dig mulighed for at slippe af med enhver form for vegetation, herunder pistolhår. Denne metode giver en varig og varig effekt.

Der er flere typer elektrolyse afhængigt af det område, hvor behandlingen udføres:

 1. Elektrolyse af overlæben. Den mest populære procedure for piger med øget vegetation. I dette tilfælde anvendes denne procedure ofte af mænd. Elektrofilering af antennerne giver mulighed for den indledende behandling af området over overlæben med bedøvelsesmidler. Huden i dette område er meget følsom. Elektrolyse over overlæben tager ca. 10 minutter.
 2. Electroepilation øjenbryn. Også snarere krævet procedure. Metoden giver dig mulighed for at give øjenbrynerne den rigtige form. Desuden eliminerer proceduren pigen eller manden fra behovet for konstant at trække håret ud i dette område. Behandling med elektrisk epilator udføres kun over øjenbrynene og i næsebroens område. I andre dele af fjernelsen udføres ikke på grund af hudens øgede følsomhed.
 3. Elektrolyse pande. Relativ sjælden procedure. Det bruges til at øge størrelsen af ​​panden visuelt ved at fjerne en del af håret på hovedet.

I en række tilfælde er elektroepilering af hagen vist. Desuden er denne procedure ikke kun mænd, men også kvinder, der lider af rigelig vegetation på kroppen. Aktiv vækst af hår på forsiden af ​​hovedet på grund af følgende grunde:

 • endokrine patologier;
 • genetisk disposition
 • langvarig brug af hormonelle lægemidler;
 • brug af biostimulerende cremer.

Nålelektrofilatoren gør det muligt at udjævne de negative konsekvenser, der opstår i forhold til de angivne faktorer. Denne enhed er særligt effektiv mod vellus ansigtshår. Men før du fortsætter med fjernelse af vegetation, skal du undersøges af en læge for at udelukke forekomsten af ​​kontraindikationer til proceduren.

Kontraindikationer

Elektrolyse nåle beskadiger de ydre lag af huden, og derfor er denne procedure ikke for alle. Derudover er der en række sygdomme, i kombination med hvilken udsættelse for chok på kroppen kan forårsage negative virkninger.
Forberedelse til elektrolyse af personen bestemmer, at en specialist skal undersøge kontraindikationer for proceduren. Brug denne metode til hårfjerning kan ikke, hvis følgende omstændigheder:

 • forløb af kroniske eller akutte hudpatologier;
 • diabetes mellitus
 • åreknuder inden for den planlagte behandling
 • Tilstedeværelsen af ​​kardiovaskulære sygdomme;
 • hypertension;
 • hepatitis af enhver art;
 • tidligere pacemaker implantation;
 • onkologisk patologi.

Elektrofililering på ansigtet udføres ikke, hvis der blev fundet fremtidige behandlinger:

 • modermærker;
 • akne;
 • ulcera;
 • betændelse og andre huddefekter.

Du kan heller ikke bruge elektrisk epilator, hvis kroppen indeholder metalgenstande:

 • stifter;
 • tandproteser;
 • sæler;
 • intrauterin indretning.

Forberedende fase

Uanset hvilken type elektrisk epilator og behandlingsområde, skal hver person forberede sig til denne procedure. To uger før næste session kan du ikke besøge offentlige eller private bade, pools og saunaer. Du bør også undgå langvarig udsættelse for ultraviolet stråling (ikke solbade i sol og solarium). Selv de mest effektive nåle efterlader en forbrænding og andre ubehagelige konsekvenser, hvis elektrofilatoren arbejder på friskbrun.

Det anbefales stærkt ikke at tage hormonelle lægemidler i flere dage før sessionen. Sidstnævnte fremskynder vækst af vegetation på kroppen, på grund af hvilken effektiviteten af ​​udsættelse for en elektrisk epilator falder. En række specialister anbefales at behandle huden i det område, hvor hårfjerning er planlagt med en skrubbe dagen før sessionen.

Den optimale længde af vegetationen skal være 2-3 cm. Derfor er det på 1-3 dage (afhængigt af væksten) nødvendigt at barbere håret. Fjern vegetation på andre måder (undtagen razor) er umuligt.

Umiddelbart inden elektrolyse anvendes et bedøvelsesmiddel på området for fremtidig behandling:

 1. Injektion. Brug for det meste en 2 procent opløsning af ultracain eller 1-2 procent lidokain. Virkningen af ​​lægemidlet er begrænset til 2-3 timer.
 2. Bedøvelse creme "Emla". Værktøjet skal påføres huden senest 2 timer før elektrolyse, 2 mm tykt. Cremen skal lukkes med en okklusiv dressing eller klæbende film før proceduren. Sidstnævnte bruges til at forhindre luft i kontakt med bedøvelsen. Ellers tørrer cremen. Virkningen af ​​lægemidlet er begrænset til 20-30 minutter.
 3. Spray. Brugte stoffer baseret på lidokain eller novokain.

Før du behandler huden med smertestillende midler, er det nødvendigt at fjerne alle spor af kosmetik og urenheder fra ansigtet. Dette vil reducere sandsynligheden for infektion af dermis med patogene mikroorganismer og udviklingen af ​​komplikationer i form af vævsundertrykkelse.

Fremskridt i proceduren

Under hver procedure anvendes kun engangs nåle. Ellers kan en person være inficeret med patogene stoffer, herunder HIV.

Når en elektroepilationssession udføres, skal kosmetologikamerets klient tage en siddende eller liggende stilling og tage en neutral elektrode i hænderne. Specialisten indsætter en nål fra enheden direkte ind i hårsækken. Efter tryk på den tilsvarende knap anvendes en elektrisk strøm. Effekten og varigheden af ​​pulsen er indstillet før starten af ​​sessionen og justeres om nødvendigt afhængigt af organismens respons.

Under proceduren kan en person mærke prikken eller ømhed i behandlingsområdet. Som følge heraf opstår folliklernes død, som udsættes for elektrisk strøm. Derefter fjernes hvert hår med pincet. Endvidere laves lignende manipulationer med resten af ​​ansigtshår.

Hudpleje er vigtig efter elektropilering. Umiddelbart efter afslutningen af ​​alle manipuleringer påføres et antiseptisk præparat på ansigtet: "Chlhexhexyl", alkohol. Det anbefales også at behandle huden med salve "Levomekol", "Panthenol" eller andre midler, der eliminerer den inflammatoriske proces og stimulerer regenerering af beskadigede væv.

Electroepilation af intime zoner

Huden i bikiniområdet er meget følsom over for ydre påvirkninger. Dette gælder især for vævene, der udgør de kvindelige kønsorganer. Derfor bør bikinielektrolyse udføres med forsigtighed.

Kontraindikationer til proceduren i det intime område ligner dem, der er beskrevet ovenfor. Det skal tilføjes, at elektroepilation af bikinizonen ikke udføres for personer under 18 år. Dette forklares ved, at frem til den specificerede alder fortsætter organismenes vækst og udvikling, og derfor ændres koncentrationen af ​​hormoner. Derudover udføres elektrolyse af det intime område ikke under menstruation.

Det er også nødvendigt at opgive denne procedure for kvinder under graviditet og amning. Kroppen er stresset efter hver nålindsætning og udsættelse for stød. Disse faktorer påvirker fostrets udvikling negativt. Og intens smerte kan forårsage en krænkelse af laktationsprocessen. På grund af alvorlig stress producerer kroppen desuden hormonerne adrenalin og norepinephrin, der senere trænger ind i barnet, hvilket kan påvirke dets udvikling.

Anæstesi under elektrolyse af bikiniområdet er et obligatorisk trin forud for proceduren. Huden skal behandles med bedøvelse, som forhindrer udseendet af smerte under proceduren.

Electroepilation dyb bikini på nogen måde:

Der er ingen kontraindikationer til brugen af ​​en hvilken som helst metode til hårfjerning fra den intime zone, selvom det er planlagt at behandle en dyb bikini (labia og pubis).

Forberedelse af proceduren følger et lignende scenario:

 1. Ca. en uge bør afstå fra at besøge bade, saunaer, svømmebassiner.
 2. 5-7 dage før du bruger en elektrisk epilator, skal du stoppe med at tage hormonelle lægemidler og blodfortyndere (aspirin).
 3. For de sidste 3-4 dage skal du ikke barbere håret i skridtet. De skal være ca. 2,5 mm.
 4. At helbrede sygdomme i den seksuelle kugle.

Anæstesi af bikiniområdet udføres ved hjælp af lidokain eller novokain. Om nødvendigt påføres de aktive ingredienser i form af injektioner. Til bedøvelse af bikini-zonen anvendes Elma-cremen ikke på grund af den lave effektivitet af sidstnævnte. For at reducere intensiteten af ​​de ubehagelige fornemmelser anbefales det at bruge en elektrisk epilator efter menstruationsperiodens afslutning og ikke flere dage før den næste menstruationsperiode.

Bikiniområdet behandles også med antiseptiske formuleringer. Dette vil reducere risikoen for infektion i reproduktionssystemets organer.

Efter færdiggørelsen af ​​de forberedende manipulationer indsætter beauticianen en elektrode i hårsækken og forsyner strøm, hvorved det lokale væv dør. Derefter fjernes vegetationen med pincet. Varigheden af ​​sessionen afhænger af behandlingsområdet.

Elektrolyse af andre zoner

Elektrisk epilator kan bruges til at fjerne hår på alle dele af kroppen, herunder områder med overfølsomhed:

 1. Electroepilation af armhuler. En af de mest populære procedurer. Inden hver session behandles dette område nødvendigvis med bedøvelsessammensætningen på grund af at huden her er meget følsom. I tilstedeværelsen af ​​inflammatoriske sygdomme, hvis forløb ledsages af en stigning i lokale lymfeknuder, er elektroepilatoren ikke brugt til at fjerne hår i armhulen. Varigheden af ​​en session er 40-60 minutter. Armpit hårfjerning kræver 4-6 procedurer.
 2. Elektrokilering af benene. Det har en relativt lav ømhed. Metoden giver et rackresultat i flere år. Håret på benene er meget tykt, og derfor vil fjernelsen af ​​vegetationen tage mere tid. Epilering på ben tager 60-200 minutter. For helt at slippe af med vegetationen kræver 6-12 sessioner.
 3. Electroepilation hænder. På de øverste lemmer er det mest tynde hår. Dette begrunder brugen af ​​elektrisk epilator for at fjerne vegetationen på hænderne. Effekten af ​​en strøm på dette område mindre hyppigt end på andre dele af kroppen forårsager negative konsekvenser. Håndfjerning tager op til 100-400 minutter. Fuldstændig slippe af med vegetationen på de øvre lemmer kan være i 8-12 sessioner.
 4. Elektrokilering af maven. Huden i dette område er præget af øget følsomhed og tendens til inflammation. Derfor anbefales det at fjerne vegetation på maven ved hjælp af termolyse på grund af den korte varighed af eksponering for sidstnævnte. Grundlæggende er hårfjerningen i dette område udført af mænd.

Antallet af sessioner, der kræves for at fuldstændig slippe af med vegetationen i bestemte områder af kroppen, bestemmes afhængigt af det nuværende vækststadium og andre menneskelige karakteristika. Du kan kun fjerne aktive hår. Vegetation, der er i "sovende" tilstand, er ikke udsat for elektrisk stød.

Varigheden af ​​hver session bestemmes af typen af ​​hår og hud. Det tager i gennemsnit cirka en time at fjerne vegetation på et område på 10 cm2. På benene er proceduren hurtigere. Når man arbejder i bikiniområdet og armhulerne, tager det længere tid på grund af, at kosmetologen forsigtigt skal indsætte elektroderne under huden og forsøger ikke at komme ind i lymfeknuderne.

For at slippe af med vegetationen på benene er der nogle gange nok tre sessioner af elektrolyse. Øjenbryns formkorrektion udføres i 4-6 procedurer. Den mest problematiske er området over overlæben. Håret her er meget tyndt. Fjernelse af antenner tager derfor mere end 7 sessioner.

Hver efterfølgende procedure udføres ikke tidligere end 1,5-2 måneder efter den foregående. I løbet af denne tid begyndte håret, som var i inaktiv tilstand, at vokse.

I en session er det muligt at slippe af med 15-20% af vegetationen i et separat område af kroppen. Det resterende hår bliver gradvist udtynding og lynnedslag.

Hvordan pleje huden efter elektrolyse?

Efter epilering vil det tage op til en uge for huden at komme helt tilbage i behandlingsområdet. I denne periode er der ofte komplikationer som rødme og hævelse af dermis. Antallet af naturlige konsekvenser efter proceduren omfatter også:

 • røde punkter dannet ved elektrodens indføringspunkter;
 • hvide pletter, der vises efter et par dage i stedet for røde prikker;
 • kløe, der plager 80% af tiden.

Disse fænomener finder sted uden udefrakomster i gennemsnit på en uge. Imidlertid er det vigtigt i de første dage efter fjernelse med en elektrisk epilator nogle regler, som du kan forhindre udvikling af komplikationer.

Pleje regler

Efter hver elektrolysesession er det nødvendigt at behandle den berørte hud:

 • opløsning af calendula og trikhopol;
 • antiseptiske midler.

Regelmæssig brug af disse produkter vil beskytte huden mod indtrængen af ​​patogene mikroorganismer og vævsundertrykkelse. Det anbefales også at anvende på de behandlede områder betyder at have sårheling og fugtgivende virkning:

 • "Panthenol";
 • "Bepanten";
 • "Kontraktubeks";
 • "Olazol";
 • salver, der omfatter kamille og aloe.

I de første dage på steder hvor kosmetologen injicerede nålen, er der skorper. Udseendet af sidstnævnte er ofte ledsaget af intens kløe. Det anbefales ikke at kamme eller skræl skorpen. I dette tilfælde er dannelsen af ​​ar på hudoverfladen mulig. Du skal vente, indtil skorpen forsvinder alene.

På den første dag skal du undgå kontakt med den behandlede hud med vand. Hvis du har epilerende ansigtshår, kan du vaske med termisk væske. Inden for to dage kan du ikke søge på kroppen i behandlingsområdet:

 • cremer (med undtagelse af sårheling og fugtgivende);
 • deodoranter og andre kosmetiske midler.

Efter eksponering for elektrofilatoren øges følsomheden af ​​huden i flere dage. I løbet af denne periode kan enhver kontakt med irritanter forårsage en intens allergisk reaktion samt fremkalde en forværring af kroniske derma patologier. Det er vigtigt, indtil kroppen genvinder fuldstændigt, at opgive iført tøj, foretrækker naturlige materialer.

Af samme grund er det forbudt at besøge offentlige bad, saunaer, svømmebassiner. Det anbefales ikke at deltage aktivt i ugen, så sveden ikke kommer ind i de behandlede områder. Ellers vil der forekomme hudbetændelse.

I to uger skal du stoppe garvning.

Komplikationer og måder at håndtere dem

Manglende overholdelse af de beskrevne anbefalinger samt fejl fra en kosmetolog begået under elektrolyse fører til følgende komplikationer:

 1. Hyperpigmentering. Spots på huden vises, hvis huden udsættes for ultraviolet stråling, eller en person skrælner skorper fra problemområder.
 2. Infektion af huden med efterfølgende betændelse. Opstår på grund af manglende overholdelse af reglerne for antiseptisk behandling. Infektion forårsager ofte vævsundertrykkelse, hvilket fører til udvikling af mere alvorlige komplikationer.
 3. Burns. Opstår på grund af fejl i kosmetologen. Forbrændinger forekommer på grund af overskridelse af den tilladte effekt af strømmen.
 4. Hår indvækst Oftere opstår disse komplikationer ved forbrændinger. Sidstnævnte fremkalder udviklingen af ​​den inflammatoriske proces omkring de inaktive follikler. I denne zone dannes der et lille ar, som forstyrrer den normale udvikling af hår. Som følge heraf vokser de under huden, hvilket også forårsager betændelse i lokale væv.
 5. Ar. Udvikle på grund af hudens tendens til ardannelse. Desuden, hvis du skaler på steder, hvor nålen blev indsat, er ar også dannet.
 6. Blødning. Udseende af hæmatomer (blå mærker) skyldes beskadigelse af blodkarrene under elektrolyse. Interne blødninger forekommer i tilfælde, hvor nålen strækker sig ud over hårsækken. Måske udseende af hæmatomer og mennesker med blodpatologier.

hyperpigmentering

For at undgå dannelse af pigmentpletter anbefales det at anvende solcreme på problemområder i flere dage. Hvis udviklingen af ​​denne komplikation ikke kunne forhindres, er det nødvendigt at behandle de berørte områder med præparater, der indeholder E-vitamin. Masker med syrer eller enzymer anbefales også. Sidstnævnte bør anvendes to gange om ugen. Den positive effekt opnås ved hjælp af blegemidler.

Hyperpigmentering kan skyldes folinsyre mangel. Til profylakse efter proceduren anbefales det at kompensere for mangel på dette stof i kroppen.

Det skal bemærkes, at hyperpigmentering af huden er en normal reaktion af kroppen i tilfælde, hvor den dybe bikini zone er epileret af elektrisk strøm. I denne situation er komplikationen midlertidig og foregår uden udefrakommende indgreb.

infektion

I tilfælde af hudinfektion anbefales det at behandle det med Levomekol salve. Værktøjet hæmmer aktiviteten hos mange patogene mikroorganismer og bidrager til fjernelse af inflammation. Hvis der er en tendens til dannelse af sår, skal du straks anvende en varm komprimering efter proceduren, og efter et par minutter behandles salicylalkohol eller te-træolie.

ardannelse

For at fjerne ar, er det nødvendigt at starte behandlingen i de første dage. Til disse formål skal du anvende salven "Kontraktubex", "Medgel", "Dermatiks". Midler kan bruges til at forhindre ardannelse i huden. Samtidig bør E-vitamin påføres huden.

I tilfælde af gamle ar, der optrådte for mere end et år siden, er elektroforese ordineret, fonophorese eller ultraphoresis. Hvis mikroskopiske pits forbliver på kroppen, skal der udføres flere afskalingsprocedurer med frugt, salicylsyre, carbolsyre og andre syrer.

forbrændinger

Forbrændinger er en almindelig komplikation af elektrolyse. Huden er beskadiget på grund af kraftig overophedning. For at eliminere forbrændinger gælder:

 • "Panthenol"
 • "Levomekol";
 • "Olazol";
 • salve med kamille og aloe.

Disse midler kan bruges til at forhindre hudfejl. Faren for forbrændinger er, at overophedning af vævet forstyrrer kollagensyntese. Som følge heraf mister huden sin elasticitet, og pigmenteringspletter og ar vises på behandlingsstedet.

Elektrolyse hjem

At gennemføre elektrisk hårfjerning i dag kan være hjemme. Det moderne marked tilbyder mange elektriske epilatorer, der giver det samme resultat som i kosmetologikontoret. Sådanne enheder virker oftest på termolyseprincipen, selvom der findes modeller, som opererer på grundlag af andre teknologier.

Afhængigt af typen af ​​elektriske epilatorer er strømmen af ​​de nuværende og andre indikatorer styret af den indbyggede computer.

model

Udstyr til elektrolyse er af flere typer. De mest populære er:

 • Humle 1000;
 • EHVCH-20-MTUCI;
 • COEP-1 "Galatea";
 • EP200 og EP300;
 • Xilia Epil linje;
 • Ros s;
 • Kh-12 Plus;
 • Sorisa.

"Hummer 1000" er en elektrisk epilator til brug i Rusland. Modellen har en relativt lav pris. Humlebee 1000 er nem at bruge. På basis af denne elektriske epilator er der modeller med en elektrokoagulator samt enheder, der fjerner hår ved hjælp af flash-metoden.

EHVCh-20-MTUSI er en nålelektrolyse. Enheden fjerner vegetationen ved termolyse.

COEP-1 "Galatea" er en anden russisk lavet elektroepilator, som ikke er underordnet i sine egenskaber til "Humlebee 1000". Ved hjælp af denne enhed er det ikke kun muligt at fjerne elektrohår fjernelse hjemme, men også koagulering ved hjælp af Blend- og Flash-metoderne. Enheden har en pedal, en fjernbetjening og en indbygget timer.

Polske elektroepilatorer ЕР200 og ЕР300 er forskellige i forholdsvis lav pris. Det første apparat arbejder ved elektrolysemetoden, den anden termolyse.

De italienske modeller af Xilia Epil-linjen betragtes allerede som professionelt udstyr, som følge af hvilken elektroepilation derhjemme finder sted med minimal risiko for komplikationer. Arbejdet med sådanne enheder styres af den indbyggede computer. Inkluderet med enheden giver en speciel stativ. Afhængig af typen af ​​elektrisk epilator fjerner Xilia Epil-serien enheder hår med 5-7 forskellige metoder.

En af de dyreste apparater til fjernelse af hår derhjemme betragtes som modeller af mærket Ros's. Det spanske selskab producerer enheder med indbyggede 123 programmer. Derudover er Ross elektriske epilatorer i stand til at huske op til 527 forskellige indstillinger, afhængigt af de enkelte karakteristika hos en bestemt person. Brugen af ​​spanske modeller derhjemme er ikke berettiget på grund af den for høje pris.

Men Ross producerer enheder med færre funktioner. Disse elektriske epilatorer er billigere og suppleres med flere dusin firmware. Denne serie omfatter især apparatet Kh-12 Plus, som fjerner hår ved termolyse.

Elektroililatorer af Sorisa-mærket udfører en epilering termokemisk og på andre måder. Disse enheder suppleres også af iontoforesens funktion.

Electroepilatorvalg

Elektrolyse derhjemme udføres i overensstemmelse med de samme regler som proceduren i kosmetologerum. I dette tilfælde afhænger valg af apparat og dermed resultatet direkte af personen. For at købe en kvalitetsenhed skal du forstå, hvordan disse modeller fungerer:

 1. Forårselektropler. Håret fjernes på grund af den roterende spiral.
 2. Disk elektroepilatorer. Sådanne indretninger fjerner hår ved hjælp af specielle diske.
 3. Pincet og nålelektrolyse.

Den mest foretrukne til brug i hjemmet er elektropilatorer af den sidstnævnte type. Det anbefales ikke at købe modeller med en wolframfilament. For at arbejde med det skal du vide, hvordan du skal klippe og skærpe det korrekt. Eventuelle forkerte handlinger reducerer effektiviteten af ​​proceduren betydeligt og øger sandsynligheden for komplikationer som hæmatomer og ar.

Til hjemmebrug egnede billige elektriske epilatorer med et begrænset antal funktioner. Hvis du vælger enheden, skal du være opmærksom på dens egenskaber og hudtype, hår, med hvilken enheden fungerer.

Fremgangsmåden til elektrolysehjemmet

I hjemmet kan du fjerne hår med elektrisk epilator fra alle dele af kroppen. Hvis bikiniområdet behandles, anbefales det at tage den mest komfortable stilling og bruge et spejl med stærkt lys.

Før proceduren skal anæstesi påføres huden. Når håret fjernes fra mindre følsomme områder, kan Elma creme anvendes. Ellers bør præferencer baseres på lidokain eller novokain. Det er vigtigt at teste bedøvelsen før en procedure på et lille område af kroppen.

Før du begynder at epilere, skal du behandle den elektriske epilators nåle med alkohol eller en anden desinfektionsmiddel. Det er nødvendigt at gøre dette, selvom kun én person anvender enheden. Desinfektion beskytter huden mod indtrængen af ​​patogene mikroorganismer under proceduren.

Efter færdiggørelsen af ​​de beskrevne manipulationer kan du indsætte nålen direkte ind i hårsækken og anvende elektrisk strøm. Så snart den tid, der kræves for at starte processen med at dø af vævene, udløber, piper elektropladeren eller vibrerer. I slutningen skal du fjerne håret med almindelige pincet.

Ved afslutningen af ​​proceduren bør alkoholopløsning eller antiseptisk sammensætning anvendes på problemområder. Vilkår for pleje af dermis er de samme som når man besøger skønhedssaloner.

I hjemmet anbefales det ikke at fjerne vegetation fra bikini og underarms. Lymfeknuder er placeret i disse områder. Hvis en person ikke har tilstrækkelig erfaring med en elektrolytisk epilator, trænger det uforsigtigt til nålen til lymfesystemet og forårsager betændelse i det lokale væv. Dette fører til forekomsten af ​​alvorlige komplikationer, som kræver kirurgisk indgreb under visse forhold.

Når du vælger en elektrisk epilator til hjemmebrug, skal du også købe flere nåle på forhånd. Sidstnævnte skal udskiftes med nye med en vis frekvens.

Electroepilator er en universel enhed, der giver hurtig bortskaffelse af uønsket vegetation på kroppen. Denne enhed kan imidlertid ikke bruges, hvis inflammation er til stede inden for fremtidig behandling. Du bør også opgive købet af elektrisk epilator til personer med hjerte-kar-patologier, hormonforstyrrelser og myokardieinfarkt.

De fleste moderne elektriske epilatorer giver dig mulighed for at indstille individuelle indstillinger for bestemte typer hud og hår. Mange producenter af disse enheder udfører uddannelse af specialister. Takket være disse kurser kan du lære alle de finesser at arbejde med elektrisk epilator.

Når du først kontakter skønhedssalen, anbefales det at tjekke hos specialisterne, hvis de er blevet uddannet af producenten. På grund af det faktum, at professionelle elektriske epilatorer nu er tilgængelige for en bred vifte af forbrugere, er der ofte mennesker på markedet, der ikke har tilstrækkelige færdigheder til at arbejde med dette udstyr. Som følge heraf er antallet af patienter, der søger medicinsk hjælp til infektion og suppuration af huden efter proceduren, stigende.

Electroepilation er en universel metode til at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Det kan bruges til at fjerne hår fra forskellige områder, herunder armhulerne og det dybe bikiniområde. Det anbefales ikke at håndtere øre og næse. Varigheden af ​​en elektrolysesession afhænger af hårets type. I gennemsnit tager fjernelsen af ​​vegetationen cirka en time. For folk, der ikke ønsker at deltage i kosmetologiske saloner, tilbyder det moderne marked elektriske epilatorer til hjemmet.

Sådan vælges en elektrisk epilator til hjemmebrug

Fjernelse af uønsket vegetation har allerede taget rod i det moderne samfund som en naturlig hygiejnisk procedure. Der er mange måder at bekæmpe uønskede hår på, men de giver ikke altid mulighed for at opnå et langvarigt resultat.

Elektrokililatorer til hjemmebrug betragtes som et godt alternativ, hvor vurderinger tyder på høj effektivitet af deres anvendelse.

Typer og typer af elektroepilatorer

Essensen af ​​elektrolyse er at føre en elektrisk strøm direkte til hårpæren ved hjælp af en tynd nål, på grund af hvilken den ødelægges. Varme dræber akslen og hårsækkenet uden mulighed for genopretning. Denne metode er velegnet til alle former for vegetation.

Under proceduren behandles et lille område af huden, da effekten på hvert hår udføres separat. For at opnå 100% af resultatet er det nødvendigt at gennemføre et forløb af procedurer, der varer fra en til en halv.

Apparater til elektrolyse derhjemme er nål og pincet.

nål

Nåle er den mest effektive blandt elektriske epilatorer.

Under proceduren indsættes nålen i hårsækkenet til en dybde på ca. 0,5 mm og påvirkes af elektrisk strøm.

Denne type epilator bruges oftest i saloner, og de er ret dyre, men der er specielle modeller til hjemmebrug.

Nålene på enheden kan være lavet af forskellige materialer. For allergikere, for eksempel, er der nåle med guldbelægning, for personer med lave smertegrænser - med teflon.

I andre tilfælde kan du bruge de klassiske nåle af medicinsk stål.

Nålelektrolyse er yderligere opdelt i følgende typer:

 1. Termolyse. Har en vekslende effekt af højfrekvent strøm. Metoden gør det muligt at ødelægge hårsækken fuldstændigt, men det er ret smertefuldt, og det er ikke altid muligt at fjerne håret fra første gang.
 2. Elektrolyse. Hårene påvirkes af direkte strøm gennem hudens overflade. Indførelsen af ​​nålen under huden er ikke lavet, og derfor er metoden absolut smertefri. Men proceduren tager meget lang tid, da det tager flere minutter at påvirke hvert hår.
 3. Flash metode. Det er en type termolyse. Effekten viser sig at være en strøm med endnu større frekvens, men med korte intervaller i tide (blinker). Anmeldelser af nålelektropler af denne type vidner om deres høje effektivitet og mindre ømhed i sammenligning med andre.
 4. "Bland". Kombinerer termolyse og elektrolyse.
 5. "Sekventiel flash". Er en slags flash metode.
 6. Sekventiel blanding. Et træk ved fremgangsmåden er tilførslen af ​​en nuværende puls af mindre amplitude, og derfor nedsætter smerten.

pincer

Funktionerne ved arbejdet med pincet af elektriske epilatorer består i beslaglæggelsen af ​​hvert hår med en speciel pincet og passerer en elektrisk strøm gennem den.

Epilering på denne måde er fuldstændig smertefri og sikker. På grund af det faktum, at håret ikke har tilstrækkelig ledningsevne, forekommer den fuldstændige ødelæggelse af folliklerne ikke. For at forbedre ledningsevnen anvendes specielle geler.

Modeloversigt

Hvordan vælger man en elektrisk epilator? For at få svar på dette spørgsmål skal du først undersøge alle mulige muligheder. Der er flere modeller af elektriske epilatorer. De mest populære er:

 1. Humlebee 1000. Den klassiske version af denne enhed er mest velegnet til udførelse af epilering ved hjælp af flash-metoden. Det er ret kompakt og let at bruge, det produceres i Rusland. I modellen er der en separat koagulator til fjernelse af vorter og edderkopper.
 2. Cosmorem. Apparatets funktion udføres i henhold til typen af ​​hæmolyse. Den kan bruges både af fagfolk og hjemme. Fordelen ved enheden er dens overkommelige pris. Anmeldelser af elektropladeren Cosmor vidner om dens høje effektivitet, muligheden for at slippe af med unødvendig vegetation for evigt.
 3. Biomak EP 300. Enheden fungerer som "flash". Derudover er der en koagulator til fjernelse af papillomer, vorter og edderkopper.
 4. Biomak 400. Biomakapparatet til elektrolyse som en flash-metode virker. Denne model er mere kraftfuld i forhold til den forrige.
 5. Ross. En af de nyeste modeller er en temmelig stor enhed, perfekt til professionel fjernelse af uønsket vegetation. Enheden er udstyret med et stort antal driftsformer.
 6. Polly "Galatea". Det er også en enhed af indenlandsk produktion. Det virker i flere tilstande, ifølge typen: termolyse, blanding, flash. Det er ret kompakt og funktionelt, hvilket gør det muligt at bruge enheden, både hjemme og i kabinen.

I rangeringen tager den indenlandske enhed Bumblebee 1000 først og fremmest på grund af det faktum, at det er det nemmeste at bruge, og dets flash-type arbejde er mest effektivt. På verdensmarkedet er en af ​​de ledende stillinger besat af det spanske firma Ross, men enhederne fra denne producent er urimeligt dyre.

Anmeldelser af elektriske epilatorer er få, men mest positive. Brugere noterer sig kvaliteten af ​​proceduren på benene, nålen i dette område er lettere og mindre smertefuldt at indtaste. I bikiniområdet er processen meget mere kompliceret. Ifølge anmeldelserne anbefales det at udføre epilering på denne måde kun i den intime zone efter at have narret sig.

Brugsanvisning

Før elektrolyse derhjemme skal du først omhyggeligt læse instruktionerne for brug af enheden.

Forsigtig! Hårfjerning ved hjælp af en nål elektrisk epilator er en medicinsk procedure, så selv brug af enheden derhjemme kræver en vis mængde viden og færdigheder fra en person.

Ved brug af enheden skal følgende trin følges:

 1. Tilslut enheden til netværket og læg nålen i en speciel holder.
 2. Behandl området af hudoverfladen, som skal behandles med et antiseptisk middel.
 3. Indfør nålen i porerne, hvorfra håret vokser med ca. 0,5 mm. Det er nødvendigt at introducere det i retning af hårvækst, for den nærmeste tilgang til pæren.
 4. Klik på pladen for at give strøm. Efter en vis tid, der er skrevet i instruktionerne til enheden, slip pladen for at stoppe strømforsyningen.
 5. Fjern håret med pincet. Hvis dens fjernelse er let, blev proceduren udført korrekt.
 6. Gentag proceduren med et andet hår, afvige fra den forrige med 3-5 mm.

Hjælp! Der er modeller af elektriske epilatorer med automatisk strømforsyning, mens frekvensen er indstillet på forhånd. I dette tilfælde er der ikke behov for konstant at trykke på pladen.

Elektrisk hårfjerning kan også bruges til at fjerne hår i det intime område, men på grund af at huden her er mere følsom, er proceduren selv lidt mere kompliceret. For at mindske smerten anbefaler specialister at bruge forskellige smertestillende midler til lokal anvendelse.

Mulige konsekvenser

På grund af hudirritation under proceduren kan der opstå nogle ubehagelige symptomer efter det, som efter en tid forsvinder alene. Mulig forekomst:

 • ømhed følte i en periode efter epilering;
 • hævelse, rødme, hævelse, vedvarende i flere dage;
 • hududslæt i form af acne, papler, pustler, hudorme
 • skorpe eller peeling, som under ingen omstændigheder kan kæmes;
 • midlertidig pigmentering inden for hudbehandling
 • Synlige præstationssteder for injektioner, som ikke forsvinder i lang tid.

Mange af de angivne konsekvenser kan ikke undgås, men de kan minimeres ved at følge følgende anbefalinger:

 1. Efter proceduren må man kun bære løst tøj for at forhindre dets påvirkning på de nyrevne områder.
 2. I 2-3 dage efter epilering kan du ikke bruge kosmetik med undtagelse af antiseptika og helbredende salver eller cremer.
 3. Ca. en dag bør man undgå kontakt med vand på den behandlede hud.
 4. Fjern ikke skorstenen og skræl partiklerne under ingen omstændigheder.
 5. Du kan ikke solbade, besøge solariumet.
 6. Undgå overdreven fysisk anstrengelse, besøg på bade og saunaer, hvilket forårsager overdreven svedtendens, hvilket kan provokere forekomsten af ​​kløe.

Hjælp! Genopretningsperioden efter elektrolyse er sædvanligvis ca. 1,5-2 uger. I denne periode anbefales det at overholde ovennævnte anbefalinger.

konklusion

Elektriske epilatorer gør det muligt for dig at slippe af med overskydende vegetation for evigt i løbet af procedurer i en periode på op til et og et halvt år. Enheder er nål og pincet. Men vurderinger af nålelektroniske epilatorer til hjemmebrug indikerer deres større effektivitet i sammenligning med pincet. Men pincet på grund af manglende skadelige virkninger af huden forårsager ikke smerte og er helt sikkert.

Hvis du vælger den mest passende enhed, anbefales det at gøre dig bekendt med alle mulige muligheder. Før proceduren er det vigtigt at studere instruktionerne for brug af enheden, da kvaliteten af ​​det opnåede resultat afhænger af, hvor korrekt implementeringen er. Efter proceduren kan der opstå ubehagelige konsekvenser, som kan minimeres ved at følge enkle anbefalinger.

electrodepilator

I forfølgelsen af ​​skønhed gør kvinder ofre - en smertefuld hårfjerning med en elektrolytisk epilator, som hjælper med at slippe af med uønsket vegetation for evigt.

Electroepilator er en enhed til fjernelse af uønsket hår permanent. Det kan beskrives som følger: En lille boks med tænd / sluk knapper, en skærm og et stik til en pen med en nål, direkte en pen med en nål, et bandage på armen med en neutral elektrode, et sæt engangse nåle til proceduren.

Essensen af ​​elektrolyse er ødelæggelsen af ​​hårsækkenet med elektrisk strøm, som kommer til pæren gennem en tynd nål indsat under huden. Kosmetisk elektrolyseprocedure anses for at være den mest effektive til at fjerne uønsket hår permanent i bikiniområdet, på ansigt, ben og arme og på kroppen som helhed. Det anbefales dog ikke at udføre sin subspecies termolyse i armhulenes område på grund af placeringen af ​​et stort antal lymfeknuder der.

Hvad er det?

En tynd nål indsættes under huden i follikelområdet og udledninger af elektrisk strøm strømmer igennem den. Varme dræber hårets krop og pæren uden mulighed for genopretning. Varmen klæber med mørkt, tyndt og tykt, gråt, bleget hår, i et ord, med absolut nogen. I løbet af en session behandles et lille hudområde, da det er nødvendigt at handle hver follikel separat. 100% resultat af hårfjerning opnås efter et forløb af procedurer, der kan vare i et og et halvt år.

arter

 • nål

Den mest effektive type elektroepilatorer. Essensen af ​​denne epilering er indførelsen af ​​en tynd nål i hårsækkenet (til en dybde på ca. 0,5 mm) og eksponering for en elektrisk strøm. Normalt anvendes nål-type elektroepilatorer i en specialiseret salon og har en høj pris (men der er modeller til hjemmebrug).

Nålelektropler har nåle fremstillet af forskellige materialer. Medicinske stålnåle er en klassiker, der bruges til patienter med en normal smertegrænse og ingen allergier. Kosmetologer bruger nåle med guldbelægning til inveterale allergikere, og for dem der ikke tåler smerter med teflon.

 • pincer

Hvert hår er fanget af pincet, hvorigennem en strøm passerer inden for få minutter (normalt 1-2). Elektrisk hårfjerning med en pincet er helt smertefri og sikker, men eksperter stiller spørgsmålstegn ved dens gennemførlighed: håret har ikke høj ledningsevne, så strømmen når ikke hårsækken, det vil sige, det ødelægger det ikke fuldstændigt. Så opfandt forskere specielt elektrisk ledende geler - de hjælper elektricitet til at komme til hårets papiller.

Elektrisk nålfjerning er opdelt i flere typer i tillæg:

 1. Termolyse er den vekslende effekt af højfrekvent strøm, som leveres til hårrotten ved hjælp af en medicinsk nål. Det betragtes som den mest effektive procedure til fjernelse af håret, fordi det ødelægger follikelen fuldstændigt (det fjernes simpelthen af ​​varme). Termolyse er en temmelig smertefuld procedure, men det er ikke altid muligt at fjerne håret første gang. Undtagelsen er den buede form af folliklen, som er modtagelig for ødelæggelse i anden eller tredje gang og skyldes normalt hårnålskader - voksning, voksning, sukker eller en regelmæssig epilator.
 2. Elektrolyse er en praktisk talt smerteløs metode, som er baseret på strømforsyningen til follikel gennem hudoverfladen. Nålen er ikke indsat under huden, og derfor krænker ikke dens integritet. En konstant strøm på overfladen af ​​huden danner natriumioner, sidstnævnte i kombination med vævsfluid danner en alkali under den. Alkali "dræber" hårsækkenet, sidstnævnte bliver så let fjernet sammen med hårets "krop". På det tidspunkt er denne metode ret lang - det tager flere minutter at behandle hver follikel, selvom epilatoren har flere nåle.
 3. Metoden til "blanding" kombinerer de to procedurer, der er anført ovenfor. Follikelen opvarmes under virkning af højfrekvent strøm og ødelægges af alkalisk syre gennem elektrolyse. Der er specielle enheder "Blend", hvis indstilling sker automatisk i forhold til kundens hudspecifikationer (typen af ​​dermis, følsomhed, smertegrænse osv.).
 4. "Flash" er en type termolyse. Det adskiller sig ved at levere en strøm med endnu højere frekvens (ikke mere end 2000 kHz) og en forkortet forsyningstid, dvs. strømmen leveres ved blink. Meget effektiv og mindre smertefuld elektrolysemetode, designet til at arbejde med fine hår.
 5. Den sekventielle blanding er mindre smertefuld på grund af reduktionen af ​​den nuværende amplitudepuls.
 6. "Sekventiel Flash" er en variation af den klassiske flash-metode. Follikelen påvirkes af højfrekvent sinusformet vekselstrøm, det vil sige at forarbejdningshastigheden af ​​hver papilla øges, og kvaliteten forårsager hår af forskellig tykkelse til at dø.

Egenskaber og fordele

Elektrolyse er den mest effektive metode til at håndtere uønsket ansigts- og ansigtshår. Han har mange fordele og ulemper. Til at begynde med bemærker vi positiverne:

 • Velegnet til alle typer og farver af hår og hud, og endda håndterer lyse hår (i modsætning til foto og laser hårfjerning);
 • Det kan påføres på alle områder på ansigt og krop, herunder auricle, hage og næse;
 • Eliminerer uønsket vegetation med 100%;
 • Fremgangsmåden udføres i kabinen eller hjemme;
 • Enheden til proceduren kan være hjemmelavet.

Elektrolyse har mange funktioner, der kan skubbe en kvinde eller mand fra hende:

 • Smertefulde fornemmelser under proceduren. Anordningen til hårfjerning ved elektrolyse refererer til nålen, men indebærer ikke indføring af en nål under huden og forårsager derfor ikke alvorlig smerte, i modsætning til termolyse med en nål, der trænger ind i hårsækkenet med 0,5 mm.
 • Behovet for at fuldføre hele kurset, som ikke kan kombineres med andre metoder til hårfjerning og depilering. Elektrolyse udføres med et kursus på op til 30 procedurer for en zone. I løbet af en session behandles ikke mere end 30% af hårsækkene (i et område - ben, bikini, armhuler), fordi proceduren er smertefuld (især nålformet). Efter den fuldstændige behandling af en zone er det nødvendigt at vente fra 3 måneder til et halvt år for at "reserve" hårene skal vokse. Ca. 80% af kropshår er i aktiv vækst, de andre 20% er i "dvaletilstand", og for at vække dem skal du vente på deres manifestation. Det er strengt forbudt at fjerne hår med en barbermaskine eller voks i løbet af elektrolysen.

kefir hår masker

Hvad skal man gøre hvis hårmagnet: anbefalinger fra eksperter