Schick razors (chic): typer og specifikationer

Mange af de stærkere køn var overbeviste om, at brugen af ​​barbermaskiner var spild af penge. De er kortvarige, og renheden af ​​barberingen på samme tidspunkt af meget tvivlsom kvalitet. Al den negative reaktion fra dem blev fjernet på samme tidspunkt, da Shik razor faldt i hænderne.

Maskiner fra andre producenter kan ikke prale af højkvalitets barbering, mens der sikres udskæringer og hudirritation efter brug. Hele linien af ​​razors Chic er præget af skarpe kanter og næsten perfekt barbering. Artiklen vil snakke detaljeret om fordele, ulemper og de mest populære modeller af Schick-linjen.

Barbering Rakere Chic

De første barberetanke af mærket Schick blev født så tidligt som 20'erne i det sidste århundrede. Lidt senere fusionerede virksomheden med et andet kendt varemærke Wilkinson Sword, som er en pioner inden for udvikling af barberingstilbehør, og deres fælles årsag er blevet benchmark for kvalitet og pålidelighed for mange kunder. Europæiske købere TM Schick (Schick) er mere velkendt, så lad os tale om maskinerne i dette særlige mærke.

Virksomheden producerer ikke kun mænds, men også kvinders barbermaskiner, der fuldt ud opfylder kundernes behov. Og hvert år er antallet af forbrugere stigende på grund af en række forbedringer, som er tusindvis af medarbejdere hos producenten.

værdighed

Modern Shaving Machine Shik har en række fordele, som omfatter:

 • Tilstedeværelsen af ​​flere batterier, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige tilstand til barbering;
 • Blades unikke bearbejdning gør det muligt for dem at være så skarpe som muligt, hvilket sikrer en tæt barbering på den allerførste pas;
 • øget beskyttelse mod nedskæringer
 • automatiske knivrensningsanlæg;
 • det let flydende hoved giver mulighed for at gentage ansigtskonturerne med nøjagtighed for den mest effektive barbering;
 • Tilstedeværelsen af ​​en smørebånd imprægneret med E-vitamin og aloe-ekstrakt giver dig mulighed for at berolige tør og irriteret hud;
 • Nogle modeller er udstyret med en trimmer.

mangler

Til dato skal du meget omhyggeligt henvende dig til købet, fordi salget er fyldt med falsk. Originale Schick barbermaskiner sælges ikke overalt, og det er bedre at shoppe hos betroede butikker eller direkte fra leverandører. Der er også mange falske flytbare kassetter, der bruger knive af lav kvalitet. Ofte klager kunderne, at knivene er helt nye og stærkt rive huden. Lad os sige lige nu, mens kampene med forfalskninger er meget vanskelige, og det er den eneste ulempe, så køberen skal passe på, at han ikke bliver bedraget.

Omkostninger til

Schick-linjens prispolitik afhænger direkte af modellen. Hver kunde ønsker at få en multifunktionel maskine, der vil tjene i lang tid og samtidig arbejde effektivt. Tilstedeværelsen af ​​alle disse funktioner tyder naturligvis på en høj pris på en barbermaskine, men hvis du tænker på resultatet, retfærdiggør beløbet et kvalitetsindkøb.

Linjaler Chic

På grund af det store udvalg af barbermaskiner er mange mænd tabt og kan ikke bestemme sig for en model, og derfor er det ikke bare nødvendigt at undersøge hver barbermaskins funktionalitet fra linjen, men også for at tage hensyn til deres behov. Den funktion, som er nødvendig for en person, er ubrugelig for en anden.

Derfor, før du beslutter dig for en model, skal du overveje følgende faktorer:

 • hudtype. Producenter af barbermaskiner Shik inkluderet i modellinjen, der er designet til at arbejde med delikat hud. Ud over en forsigtig barbering vil en barberskive give en blid hudpleje efter kontakt med en fugtgivende strimmel;
 • aldersgruppe. Hvis der købes en barbermaskine til en ung mand, der lige er begyndt at barbere, er det bare nødvendigt at købe en model med et flydende hoved, der gør barberingen så behagelig og ren som muligt, selvom den unge mand endnu ikke har skærpet sin barberingsteknik. Det er også værd at overveje at der ikke skal være mange blade i kassetten (ideelt set en eller to) for ikke at skade følsom hud. Det er også bedre at give præference til en model med indbygget trimmer for at korrigere mindre ufuldkommenheder og fjerne hår på vanskelige steder.

Den mest populære model i lineup

Mest af alle mænd kunne lide den nye model i Schick Quattro Titanium lineup, som er tilgængelig i to sorter. Schick Quattro Titanium Sensitive sælges komplet med en stativ og to bladkassetter. Hver kassette har fire titaniumblade med en diamantbelægning. Sådanne skæreblader giver en perfekt barbering, og et tyndt net forhindrer skader på huden og udskæringer. Modellen er udstyret med et trimmerblad for at skabe klare linjer, når der laves overskæg og skæg og en særlig strimmel gennemblødt i beroligende gel.

Schick Quattro Titanium Precision er udstyret med fire titaniumblade og et beskyttelsesnet. Denne model af Chic Quattro Titanium har kun en kassette med fire knive, som giver dig mulighed for at udføre proceduren for barbering sparsomt. Beroligende strimmel gennemblødt med jojobaolie og aloesaft. Der er en lille trimmer, der perfekt klare fint arbejde.

Pleje og vedligeholdelse

Pleje af razors af en lineal chic er simpel som alle geniale. Det vigtigste efter hver brug for at vaske knivene grundigt af rester af hår og skum. Hvis hovedet er fjernet, anbefales det at fjerne det, når der skylles. Når båndene er tørre, opsamles razeren og opbevares på et specielt stativ eller i et andet særligt tørt sted.

Hver mand er enig i, at barberingsprocessen er meget vigtig, og at den ikke bliver en rutineøvelse, men forårsager positive følelser, du skal bekymre dig om en kvalitetsskraber. Hver model af Chic-linjen er unik, holdbar og garanterer høj kvalitet og ren barbering i lang tid.

Alle disse positive kvaliteter giver helt ret til, at chic-maskiner ligger øverst på de bedste barbermaskiner, fordi ikke alle producenter kan prale med halvdelen af ​​dem. At købe eller ej er et personligt valg af alle, men man kan ikke argumentere for den velfortjente høje rating af barbermaskiner Shik!

Schick shavers

I lang tid blev det antaget, at brugen af ​​barberskrabere var en ubrugelig og usikker øvelse. Og effekten efter dem varer ikke længe, ​​og sandsynligheden for irritation og nedskæringer er meget høj. Men med udseendet på markedet for produkter til depilation af Schick-brandskrabere har meget ændret sig.

Hele serien af ​​maskiner, ikke kun for mænd, men også for kvinder, er særlig populær, og det er ikke overraskende, og det er ikke i tvivl takket være de forbedringer, som disse maskiner kan prale af:

 • Sikkerhedsbarbering er garanteret af beskyttelsesgaller over knivene;
 • i løbet af proceduren tilvejebringes hudpleje af smørebånd med urteekstrakter og olier i sammensætningen;
 • behagelig barbering giver et meget behageligt håndtag;
 • Der er yderligere funktioner (en trimmer er indbygget i mange modeller, opladningsindikatorer til værktøjsmaskiner, der fungerer på batterier osv.);
 • barberingskvalitet (skarpe knive fjerner hår i selve basen, hvilket sikrer en glat og ren hud);
 • ingen irritation på grund af de samme fugtighedsgivende strimler;
 • evnen til at skifte kassetter til hver model efter behov ved at købe dem separat eller ved at købe en maskine med reserveklinger i kittet;
 • holdbar brug (på nogle modeller, holdbare titanium knive med diamantbelægning, som garanterer skarphed og slidstyrke i lang tid).

Ikke hver maskine har sådan et sæt kvaliteter, så Schick virkelig fortjener retten til konstant at være i toppen af ​​de bedste barbermaskiner og holde en høj rating.

Hvordan man vælger

Vanskeligheder forbundet med valget af den bedste razor Schick, du kan forstå, givet det store udvalg af disse enheder. Men generelt afhænger det hele af de potentielle køberes personlige behov. Der er dog tidspunkter, hvor det er ønskeligt at være opmærksom på inden købet:

 • Pris. En god maskine med ekstra funktioner, der garanterer et kvalitetsresultat, og en medarbejder kan ikke være billig i lang tid, så prisen her kan virkelig være berettiget. Brugervenlighed, perfekt glathed og samtidig hudpleje forpligter blot dette produkt til at koste mere end almindelige almindelige maskiner og ikke tæt på at have sådanne egenskaber og funktioner.
 • Hudtype I linien med barbermaskiner Chic er der specielle modeller lavet til delikat hud. Essensen af ​​forsigtig barbering med disse maskiner er i fugtighedsstrimler med nyttige ekstrakter, ernæring, hydrering og befæstelse af huden.
 • Behandlingsområde. Ud over standardversionen af ​​maskiner til barberingsflade er der også muligheder for bikinier (med et reduceret hoved og en speciel sammensætning af gelen i den fugtighedsgivende strimmel).
 • Age. Hvis barberingen er planlagt for første gang (tidligere brugt andre metoder til hårfjerning, kom den unge alder, når det er tid til at starte barbering osv.), Er det bedre at købe en barbermaskine med et flydende hoved, en fugtighedsbremse til samtidig pleje af uanvendt hud og et lille antal blade (op til 3). Det sidste krav er vigtigt, fordi jo flere knive er indbygget i maskinen, jo stærkere hver efterfølgende kniv skraber det øverste lag af huden. Og mens epidermis stadig er ømt, er det usandsynligt, at en sådan grov indvirkning vil være nyttig for den. Den indbyggede trimmer til korrigering af små dele og vanskelige at nå steder med manglende erfaring med barbering gør ikke ondt. I fremtiden kan trimmeren også bruges til at modellere sit unikke billede.
 • Rengøring. Den mest bekvemme løsning - den sædvanlige rensemaskine under rindende vand. Hvis hovedet også er aftageligt, er det endnu bedre, selvom denne proces generelt ikke medfører særlige vanskeligheder ved brugen af ​​barbermaskine.
 • Holdbarhed. Her skal du være opmærksom på bladene, hvad de er lavet af, og om der er flytbare kassetter i sættet, eller de skal købes separat. Nå, når bladene med titanium eller platin: det betyder, at deres skarphed vil forblive i lang tid. Lige så vigtigt er tilstedeværelsen af ​​en diamantbelægning, der garanterer styrken af ​​knive. Kassetter kan allerede være medtaget, eller over tid, når de eksisterende blader bliver kedelige, skal du købe udskiftelige dem separat. Du kan vælge "personlige" kassetter til hver enkelt model, men du skal være forberedt på, at de også kan koste billige, selvom de også varer lang tid.

Med andre ord, selvom du ignorerer spørgsmålet om prisen på maskinen, skal du udelukkende fokusere på deres egne egenskaber og behov.

Schick modeller

Modeller af dette mærke glæder sig over deres mangfoldighed, hvilket gør det muligt for alle, selv en særlig kræsne forbruger, at finde den mest passende mulighed for sig selv.

 1. Schick Quattro til kvinder bikini. Maskine specifikt til bikini-zonen, for hvilken en enkelt kassette er nok i lang tid. I barbermanden er der 4 meget tynde knive, der gør barbering sart og af høj kvalitet. Der er pålidelig beskyttelse mod snit (gitter), en smøremiddel beriget med vitaminerne B5 og E. På bagsiden af ​​maskinhåndtaget er der en trimmer med en justerbar kam til opskæring og modellering i bikiniområdet. Rakemaskinen fra AAA-batteriet fungerer.
 2. Schick Quattro Titanium Sensitive. Denne barbermaskine leveres med 2 kassetter og et opbevaringsstativ, hvilket er meget praktisk. Blad - 4, alle titanium med diamantbelægning. Denne Schick giver en meget tæt barbering, beskytter huden mod ridser takket være gitteret, der dækker knivene, der bevæger sig under barberingen synkront. Der er en smørebånd med aloe vera plus et trimmerblad til ændring og korrigering af skæglinien.
 3. Schick Quattro Titanium Precision. Maskinen har 4 titaniumblade plus en beskyttelsesgitter. Der er en smørebånd med jojoba og aloe. Indbygget og trimmer til fint arbejde (barbering i vanskelige områder eller til små dele). Trimmer comb justerbar. Kassetter: Kun en, der giver dig mulighed for ikke at irritere huden under barberingen.
 4. SchickHydro. En serie rakere Chic til forskellige zoner og hudtyper. Der er aftagelige kassetter i sættet. Antallet af blade til hver maskine i denne linje er også anderledes. Men alle disse modeller minimerer udseendet af irritation, har et beskyttelsessystem, der beskytter huden mod skade. Der er muligheder med vibrationer og forskellige arbejdshastigheder, opladningsindikator. Nogle modeller har indlejrede blade med en fugtgivende gel. Disse maskiner garanterer mindst en tæt barbering end Quatro-linjen.

Fra beskrivelsen af ​​nogle få modeller kan man forstå, hvor meget Schick-maskiner er en værdifuld produkt, og man kan næppe tvivle på, om de skal købe dem eller en barberkniv af et andet mærke.

Sådan bruges

Ikke underligt de siger, at det er meget enkelt at bruge maskiner, og så avancerede som Schick er endnu mere. For en tæt barbering, som lover producenten af ​​disse maskiner, behøver du ikke særlig visdom i ansøgningen. Du skal blot følge de enkle trin:

 1. Våd området grundigt og damp med varmt vand. Dette er vigtigt, fordi på huden på denne måde er barberingsprocessen meget lettere.
 2. Påfør behandlingsområdet gel- eller barberskum (denne regel er den samme for alle maskiner: barbering af hår på tør hud er fyldt med irritationer).
 3. Hold maskinen langs hårets vækst. Ved særlige behov er diagonale bevægelser tilladt.
 4. Tryk ikke hårdt på og ikke razor mange gange på samme sted for ikke at provokere irritation. Maksimum 1-2 gange, skyll derefter maskinen under en vandstrøm fra håret indeni.
 5. Barbering af huden kan være lidt tæt med din fri hånd.
 6. Hvis ansigtet behandles, start proceduren med blødere hår på kinderne, hagen og halsen. Først da kan du flytte til whiskers område, hvor hårene er hårde (de har brug for mere tid til tilstrækkelig blødgøring).
 7. Vask af barberingshjælpemiddel med vand.
 8. Undersøg stedet for de resterende "øer" af uvelet hår;
 9. Genanvend barberingshjælpen og korrigér fejlene.
 10. Skyl området, anbring en beroligende og fugtgivende balsam eller efterskærme på den. For ejere af tør hud er det uønsket at bruge kosmetik med et alkoholindhold til dette formål.
 11. For at rense maskinen fra håret, der er angivet i instruktionerne, og for at fjerne det på plads.
 12. Lidt senere, når porerne lukker, anbring en nærende fugtighedscreme. Umiddelbart kan det ikke gøres, fordi fedtstofet klumper porerne, hvilket vil føre til betændelse.

Og vigtigst af alt, hvad bør man ikke glemme: Aldrig og under ingen omstændigheder bør du barbere maskinen tør og ikke bruge en andens barberkniv for at undgå mulig overførsel af infektioner.

anmeldelser

Arina Rudnikova, 26 år gammel. Jeg er kategorisk mod smertefulde hårfjerningsmetoder, især i det ømme bikini-område. Men det betyder ikke, at jeg vil se smuk mindre ud end resten. Derfor er den bedste mulighed for mig en barbermaskine, og i denne forstand passer Schick Quattro for Women for bikinis helt til mig. Og lad effekten ikke være lang, men det er ikke nødvendigt at ryste i forventning om smerte. Og de barberer disse stanochas forsigtigt, nærer huden takket være en beskyttende strimmel, og alt viser sig meget rent. Så Chic for Women er den bedste mulighed for mig.

Anatoly Stetsenko, 34 år gammel. Altid drømt om, at morgenbarberingen var behagelig. Men troede ikke, at det var praktisk i en sådan grad. Med Schick Quattro Titanium Sensitive er min følsomme hud ikke længere konstant irriteret, og barbering er ikke længere en daglig rutine. Knivene er skarpe, men i så fald er det ikke et problem at finde udskiftningskassetter.

Ivan Ogorodnikov, 43 år gammel. Jeg er vant til den glatte hud på mit ansigt, og barbermaskiner, der forlader stubbe eller ude af stand til at nå vanskelige steder, er ikke for mig. Men Schick Quattro Titanium Precision passer helt til mig. Knivene er ekstremt skarpe (og har ikke været kedelige i lang tid), huden modtager omhu straks under proceduren på grund af smøring med aloe og jojoba i en fugtighedscreme. Det er som 2 i 1: både barbering og pleje - alt på én gang! Og efter en sådan pæn og delikat barbering, som giver en Schick razor, føler jeg friskhed i huden og dens glathed hele dagen, men hvad er der mere brug for?

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Shick Quattro Titanium Sensitive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Prisen på en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i henhold til specifikationerne, se detaljerede billeder, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er nemt at købe schick quattro titanium følsom barbering razor billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Chic barbering maskine

schick barberblad 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "schick razor blade".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "schick razor blade".

Chic barbering maskine

Schick lavet i Tyskland.

Schick (Chic) barbermaskiner, knive og barbering tilbehør - er standarden for kvalitet, prestige og pålidelighed!

Historisk set er dette produkt kendt under to varemærker: Schick og WILKINSON SWORD. WILKINSON SWORD blev grundlagt i 1772 i Tyskland af Henry Knock, og Schick blev grundlagt i 1921 i Amerika af oberst J. Schick. Indtil 1993 udviklede begge virksomheder uafhængigt af hinanden, og i 1993 integrerede Warner Lambert to mærker i en produktlinje. Siden 2003 er Energizer Holding Inc., verdens største batteriproducent, blevet ejer af Schick / WILKINSON SWORD.

Uanset ejeren af ​​en kontrollerende aktiepost har konceptet produktionskvalitet altid været baseret på begrebet garanteret kvalitet og højteknologi!

Bladene har en trelags belægning: krom - så bladet ikke ruster, alfa-diamant - så bladet forbliver skarpt længere, teflon - for en glidere glidning af bladet over huden.

Blades har et unikt grillsystem, der beskytter mod nedskæringer.

Bladene - fleksible, hvilket giver en glattere barbering.

Maskinerne har et unikt knaprensningssystem til knive.

Schick har altid været førende inden for innovation! Her er blot de vigtigste milepæle i udviklingen af ​​mærket:

1898. Verdens første sikre maskine med dobbeltsidet klinge.

1962. Det første blad af rustfrit stål med Teflon belægning.

1978. Den første to-blad maskine med en rengøringsmekanisme.

1992. Det unikke beskyttelsesnetværk.

1998. "Alpha-diamant" klinge belægning.

2004. Verdens første maskine med fire blade - Schick Quattro.

2005. Verdens første kvindelige barbermaskin, der sæber og barberer med en gestus - Schick Intuition.

Schick investerer ikke i reklame, men i ny teknologi og kvalitet!

Schick (Chic) Quattro Titanium Barbermaskiner

Maskinen er designet til at opfylde kravene til moderne mænd:

 • Fire blade teknologi - til større glathed, for større barbering
 • Den nye udformning af skæren - for at øge skarpheden af ​​knivene og forbedre kvaliteten af ​​barberingen
 • Alfa-diamantbelægning - For længere brugstid forbliver bladet skarpt, ikke "trækker" og "trækker" ikke huden
 • Vitamin E og Aloe Vera gennemblødte plader - for at forbedre glid og hudspænding
 • De største slots til vask
 • Dynamisk beskyttelsesgitter teknologi: Beskytter - for maksimal beskyttelse
 • Fire knive bevæger sig synkront og ændrer samtidig hældningsvinklen afhængigt af pressekraften - for at forhindre udskæringer og ridser

Schick Quattro Titanium Shaving Machine

Schick Quattro Titanium Shaving Cassette

Schick (Chic) maskine Protector 3D Diamond

  Dual Supersystem Protector Diamond

 • Alfa-belagte blade - robust og slidstærk
 • Patenteret Protector Wire Mesh Protector - Uovertruffen sikkerhed
 • bladbevægelser i tre dimensioner - optimal hudkontakt
 • Maskinens håndtag er funktionelt og attraktivt.
 • Schick Protector 3 kassetter

  Schick (Chic) Ultrex Plus maskine

  flydende hoved barbersystem

  • med dobbelt blad
  • med rengøringsmekanisme
  • aloe gennemblødt plade for en glat og ren barbering

  Schick Ultrex Plus, www.mirbritv.ru

  Razor Schick INTUITION Sensitive Skin

  Den første våde barbering er alt 1, såning og barbering med en gestus.

   Designet opfylder alle kvinders krav:

 • Maskinen er meget lys og passer komfortabelt i håndfladen
 • Gummerede overflader øverst og nederst på håndtaget giver et sikkert greb selv i et vådt miljø
 • let at skifte blader
 • let at bruge, fugt kun klimaanlægget og det begynder at skumme lidt
 • Klimaanlægget og det tredobbelte flydende bladhoved udgør en enkelt enhed og kan kun udskiftes på samme tid.
 • Hver gang den bruges, justeres skærehovedets position automatisk til niveauet for det faste balsam
 • Praktisk krog til maskinen er monteret på væggen med en sucker
 • Velegnet til følsom hud, udvalgte komponenter giver beskyttelse og pleje huden under barbering, hjælper med at fugte huden og undgå irritation
 • Frisøren leveres ikke til Rusland siden 2013.

  Schick (Chic) Lady Protector Plus maskine

   Specielt designet til kvinder:

 • dobbeltflydende system med befugtningsstrimmel
 • finkantede beskyttelsesgaller dækker og skærer knivene
 • Den bløde bøjning af håndtaget passer perfekt ind i kvindens håndflade og sikrer maskinens manøvredygtighed
 • Praktisk stativ med sugekopper giver dig mulighed for at opbevare det på et bekvemt sted for dig.
 • Skick lady protector

  Schick Lady Protector Shaving Cassette

  Schick QUATTRO til kvinder barbering maskine

  Fire ultratynde blader af tysk stål med afskårne beskyttelsesgitter, en udvidet strimmel til hudspænding med E-vitamin og B5 og en fugtighedsgivende strimmel med Aloe Vera. Flydende hoved, optimeret bladposition til løbende kontakt med kroppen, behagelig gummihåndtag for bedre kontrol - alt dette giver en langvarig effekt på glat, silkeagtig hud.

  Schick Quattro til kvinder barbering maskine

  Schick Quattro til kvinder barbering kassetter

  Rakbarber til mænd Schick EXTRA 2 PLUS

  Extra 2 Plus mænds barbersystem indeholder et dobbeltblad og en push-knap Push / Clean knivrensningsmekanisme. Det flydende hoved giver mulighed for grundig indtrængning af svært tilgængelige områder, en smøremiddelstrimler med Aloe Vera fugter huden, og den gummierede overflade af håndtaget muliggør bedre styring af maskinen i hånden.

  Schick Extra 2 Plus

  Schick (Chic) T-formet maskine Premium

  Schick (Chic) Premium Classic T-formet razor med metalstang + 5 dobbeltsidede blade. Dobbeltsidede klassiske knive har tredobbelt skarphed og tredobbelt belægning (krom / keramik / Vidax (Teflon)), som giver højkvalitets barbering. Kants klassiske bilaterale Schick (Shik) er kompatible med alle andre razors fra andre producenter.

  Skick premium klassisk barbermaskine, plastik med metalstang.

  Schick Extra 2-serie engangs barbermaskiner

  dobbeltklinge • rengøringsmekanisme • tyndt maskinehoved • glidende gummihåndtag

   • Fire barberingsversioner er produceret.
  • Shick Precision - til normal hud (uden fugtighedsgivende strimmel)
  • Shick Sensitive - for følsom hud indeholder E-vitamin
  • Shick Activ / Premium - Til følsom hud indeholder Aloe Vera, Vitamin E, Hydraskin
  • Shick for Women - for lidt tør og følsom hud indeholder Aloe Vera

  Disposable barbermaskiner med 2 blade Schick (Chic) S chick 2 og Schick 2 Plus (analoger af DORCO TD-706 og DORCO TG-708)

  • Bladene har tredobbelt slibning
  • triple blade belægning (krom, keramik, teflon)

  Lag 1 - krom - beskytter knivene mod korrosion. Lag 2 - keramik - bevarer bladets hårdhed, hvilket giver kanten af ​​bladet med uovertruffen skarphed. Lag 3 - Teflon - reducerer friktionen for glat slip af bladet.

  Schick (Chic) Xtreme 3 engangs barberskrabere

   • Engangsbærer

  Xtreme 3:

  • trebladet fleksibelt bladsystem - ligesom et barberknivsystem
  • trapezformede gule stropper strammer huden og tvinger hvert hår på ansigtet i bladets sti til at rette sig
  • tre knive fra den første fange hver børstehår
  • Maskinens flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer
  • grøn aloe vera og lanolin skive forhindre ubehagelig hudirritation.

  Schick Xtreme 3

  Schick Shaving Brush lavet af naturlig børstehår.

  Designet til whipping cream og barbering gel.

  Classic T-formet maskine "Schick Premium" (5 blade inkluderet)

  En klassisk T-formet maskine i dygtige hænder vil være et glimrende værktøj til glat og behagelig barbering. Fordelene er indlysende! For det første er der meget mindre irritation af huden, hvilket betyder at du kan glemme røde pletter. For det andet håndgribelige besparelser! Emballering af gode klinger, som varer i et par måneder, koster mellem 100-150 rubler, i modsætning til udskiftelige patroner til en barberkniv, hvis pris er op til 1000 rubler. Schick Premium razor har et plastikhus og et klassisk bladskift system. Inkluderet er en pakke med 5 kvalitetsblade. Denne barbermaskine er et godt alternativ til dyre kolleger. Længden af ​​barberkniven er 10,5 cm.

  Venner, du kan købe dette produkt i vores butikker eller arrangere levering på en bekvem måde.

  Levering i Den Russiske Føderation udføres af SDEC-tjenesten med kurer eller til afhentningspunktet (samme tidsramme). Du kan også vælge levering af russisk post 1 klasse, hvilket er særligt vigtigt for fjerntliggende og små bosættelser.

  Du kan betale på to måder: Når du bestiller på hjemmesiden, bruger betalingsacceptionssystemet eller ved modtagelse. Bemærk venligst, at i tilfælde af russisk post vil overførselsgebyret blive tilføjet til betalingsbeløbet ved modtagelse. Hvis du vælger levering af CDEC, er der ingen provision.

  Hvis du er interesseret i levering uden for Den Russiske Føderation - vil vi helt sikkert finde den rigtige mulighed for dig individuelt!

  Mere information om levering og betaling, du kan læse i samme afsnit af vores menu HER

  Også rolig, hvis det bestilte element ikke passer dig - du kan nemt returnere købet og få værdien tilbage. Detaljer om retur HER

  Laser hårfjerning: Hvad kan og kan ikke være før og efter proceduren

  Hårlængde til depilation med voks, sukker og phyto-harpiks