Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Øjenbrynpincet - et værktøj, der kræves af hver øjenbrynskorrektionsspecialist, og enhver kvinde skal have tang i hendes arsenal. Evnen til at give øjenbrynene den ideelle form afhænger mere af mesterens professionalisme end på værktøjet. Men at arbejde med stumpe pincet, der ikke tager fat i håret og ridser huden, bliver en komplet straf.

Hvad er forskellige pincet

De fleste øjenbrynpincetter har en lignende form og omtrent samme længde. De adskiller sig hovedsageligt i form af arbejdskanten og det materiale, de er fremstillet af. Pincet af forskellige plastmaterialer, metallegeringer og rustfrit stål sælges i butikker og onlinebutikker. Uanset om du køber pincet til arbejde eller personlig brug, skal du kun vælge rustfrit stål.

Plastpincetter kan indeholde giftige stoffer, som gennem huden eller med indåndet luft vil fordøje kroppen langsomt. Kniplinger af en legering af ukendt sammensætning er også et tvivlsomt valg. Afhængigt af legeringens sammensætning og metoden for dens produktion kan sådanne værktøjer blive rustne, hurtigt kedelige, bøje. Ved regelmæssig desinfektion vil de blive ødelagt af korrosion. Det bedste valg er værktøjer lavet af austenitisk klasse 12x18H10T strukturelt stål. De har en høj korrosionsbestandighed, må ikke rustes med langvarig kontakt med vand, modstå udsættelse for ætsende medier, tjene i lang tid og skarpe godt. Denne stålkvalitet bruges til at lave en række medicinske instrumenter, herunder pincet.

Da geometrien af ​​pincet til professionel og personlig brug er den samme, købes de bedst i specialbutikker, der sælger produkter til skønhedssaloner. Selv i sådanne butikker kan priserne på værktøjer variere meget. Hvis du ser 2 praktisk talt identiske pincetter af samme producent, der adskiller sig i omkostningerne med 1,5-2 gange, tyder dette på, at en billigere forekomst er lavet af lavere kvalitet stål, der indeholder mikrofoner eller stålet er billigere måde og er mindre holdbar, blødere. Sådanne pinsetter fejler hurtigere. I tilfælde af et utilsigtet fald, fra en højde på 20 cm, stopper hårene normalt. Når du forsøger at skærpe, danner de en ujævnt kant med finner. Faktisk er de ikke genstand for skærpning.

Udvælgelse af pincet i form af arbejdskant

Typer af pincet er bestemt af:

 • stål, hvorfra det fremstilles
 • Instrumentets geometriske form (den skal ligge komfortabelt i hånden, ikke glide ud, i virkeligheden bør pincetten være en forlængelse af mesterens hånd);
 • Elasticitetsgrader ved kompression (tilslutning af enderne);
 • forkanten af ​​arbejdskanten
 • Skæringsmetoden, som skal være på begge sider med pincet med en bred kant (hvis det ønskes, kan du skarpe med reparations- og vedligeholdelsesværktøjet eller dig selv).

Mekaniske pincett til øjenbryn produceret med 4 former for arbejdskant:

 • lige bred
 • tilbøjelig bred
 • indsnævret;
 • nåleformede.

Der er også automatisk type pincet. Det er et inddrageligt design. Den inddragelige del bruges til at tage fat i et hår, hvorefter det trækker sig ud og trækker et hår ud. Denne procedure giver ingen smertefulde fornemmelser, men kan kun udføres af en mester. Det er yderst ubelejligt for dem at selvstændigt justere formen på øjenbrynene.

Nogle mekaniske tang er lavet med lys. På værktøjet installere en lille LED lommelygte, som skal hjælpe med at se bedre hår. I praksis er effekten af ​​en sådan belysning ubetydelig. Baggrundslyset er tydeligt synligt i mørkede rum, i lyst oplyste rum er det næsten umærkeligt. Det er strengt forbudt at anvende sådanne apparater i saloner, da de ikke kan gennemblødes i en antiseptisk opløsning og steriliseres i en ultraviolet lampe, specielt desinficeret i en autoklave, som kan forårsage infektion med virale, svampe og parasitære sygdomme, herunder HIV, alle hepatitisstammer osv.

Lige, bred hæm er god til hurtig justering af tykke øjenbryn med tykt hår, men giver ikke mulighed for en detaljeret undersøgelse af øjenbrynene.

Skrå kant passer til alle typer øjenbryn. Det er praktisk at bruge både erfarne mestere og begyndere.

Den indsnævrede kant er mest velegnet til arbejde med meget fine hår.

De nålformede tænger er universelle, med lidt fingerfærdighed, som de giver dig mulighed for hurtigt, smukt og smertefrit at rette eventuelle øjenbryn til både klienten og sig selv.

Tips til at hjælpe dig med at vælge de rigtige øjenbrynpincetter:

Gør øjenbrynene hjemme

Hvis du aldrig har været involveret i udvælgelsen af ​​blanketten og fjernelse af overskydende hår, er det bedre at kontakte en professionel. Guiden hjælper dig med at vælge geometrien på øjenbrynene, der bedst understreger din skønhed, gør dit ansigt ekspressivt, giver anbefalinger til pleje og pålægning af makeup.

Hvis du kun har brug for at justere de voksne hår, og du har en vis færdighed, kan du selv fjerne uønskede hår. Køb straks professionelle pincet. Der er ingen grundlæggende forskel i designet mellem professionelle og husholdnings tang, men det er meget mere praktisk for en professionel at arbejde, de er af høj kvalitet og holdbar. Når det bruges individuelt, varer det mere end et år.

Vælg formen af ​​tang og geometrien på arbejdskant, så det er bekvemt for dig at gribe et hår ad gangen og trække det ud i retning af vækst. Den mest ubehagelige - med en lige bred kant. Ved smertefri behandling skal du tage den nålformede. Til selvbetjening vælger mange pincett med en konisk eller konisk kant.

Pleje pincet

Selv om pinchet synes at være den enkleste armatur, kræver det også ordentlig pleje. For at kunne tjene det længe og smidigt skal du følge en række regler.

 • Tænger kan ikke tabes: falder forårsager beskadigelse af arbejdskant. Ofte, efter et fald, selv fra en lav højde, bliver pincet ubrugelig.
 • Før første brug og efter hver brug vaskes tængerne under rindende vand med vaskemiddel, nedsænket i en antiseptisk opløsning. Hvis værktøjet bruges af en person, er der 10 minutter i en 0,05% opløsning af chlorhexidin Bigluconate nok, at pincetterne ikke har et næringsmedium til mikroorganismerne. Efter at instrumentet er taget ud, tørres forsigtigt og opbevares i en ren sag eller en specielt udpeget boks.

I kabinen er anordningen nedsænket i en opløsning af et stærkt antiseptisk middel, f.eks. "Optimax" (koncentrationen og tiden for opløsningen er foreskrevet i instruktionerne og afhænger af det specifikke middel).

Efter opløsningen sendes tangen til sterilisatoren, hvor de forbliver til næste brug.

 • Pincet skal skærpes i tide. Skæringsplanen afhænger af hyppigheden af ​​brugen. I saloner, hvor proceduren er i stor efterspørgsel, justerer de skærpningen en gang i 2-3 måneder alene eller hos mesteren. Individuelle pincet kan skærpes. Gør det 1 gang i 6-7 måneder, ved hjælp af en elektrochechetochka med en dyse til saks. Med sin hjælp kan du runde for skarpe hjørner.
 • Hvis du bærer øjenbrynpincetter i en håndtaske, skal du sørge for, at arbejdskanten er beskyttet af en hætte, og tangene placeres i en praktisk sag, som beskytter den mod beskadigelse og forhindrer pincetten i at ødelægge posen og genstande inde i den.

Se også: Sådan vælges de bedste øjenbrynpincetter (video)

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Værktøj til øjenbryn: om hemmeligheder valg og brug

En sjælden kvinde er tilfreds med udseende, tykkelse, tykkelse og farve på sine øjenbryn. Og så kommer ukomplicerede enheder, forskellige børster, stenciler, børster, saks og klemmer til spil. Om hvilke værktøjer til øjenbryn er i dag, vil vi tale.

Den moderne skønhedsindustri tilbyder mange måder og enheder til øjenbrynformning.

Farvekorrektion og stilering

For farvekorrektionen tilbyder det kosmetiske marked i dag et stort udvalg af produkter, dit valg kan være farvede voks, geler, nuancer af en klassisk brun-grå skala og specielle pulvere. Alligevel kræver alle disse produkter de rigtige værktøjer til at anvende.

Øjenbryn børste har et almindeligt design og er tilgængelig i to former. Den første har en vis lighed med mascara børsten, den adskiller sig kun i mindre størrelse og kortere håndtag. Det er dette kosmetiske tilbehør producenter passer nøje i gel produkter til øjenbryn.

Cone børster er ofte færdige blyanter til øjenbryn

Tja, for at sige, et ret praktisk og funktionelt værktøj, som takket være de hårde børstehår perfekt kamrer hår og fordeler jævnt pulverformige og cremede teksturer. En anden betydelig fordel - øjenbryn børsten perfekt skygger blyanten, så du kan få en helt naturlig og jævn farve på øjenbryn.

Børste fra det tyske mærke LR

Tip!
En øjenbryn børste med et tomt rør anbefales til opbevaring af kosmetiske olier, der bruges til pleje af øjenvipper og øjenbryn.
Med en sådan enhed vil du ikke kun jævnt fordele olie-vitaminblandingen, men også bruge en lysmassage, der øger blodcirkulationen.

Denne type børste er praktisk ikke kun til fjerning, men også til anvendelse af øjenbrynplejeprodukter.

 • Sigma Brow og lash E80;
 • DE KLIE "Nr. V63;
 • Manly PRO Brow.

Den anden kategori er universelle mini-kamme, der hjælper med at lægge øjenbryn og øjenvipper. I de fleste tilfælde er de et lille kosmetisk instrument, på den ene side udstyret med en plastik (metal) minikam og på den anden side en række nylonbørster. Sidstnævnte bruges til kæmning, styling og retning til øjenbrynene, fordeler perfekt gel- og voksprodukter.

Mary Kay Øjenbryn Kam

Form korrektion

Korrigering af formularen er vigtig og nødvendig. Afhængigt af typen, vækstegenskaberne og formen af ​​øjenbrynene, kendte pincet, saks eller trimmer bruges til korrektion, sidstnævnte foretrækkes af en stærk halvdel af menneskeheden på grund af dets alsidighed og evne til at fjerne unødvendig vegetation, ikke kun i øjenbrynsområdet.

Øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincetter eller pincet - den hyppigste bosiddende i kvindelige kosmetik

Pincet eller pincet - den mest almindelige enhed bruges til at rette øjenbrynene. Når du vælger det, skal du først være opmærksom på fundamentet. Det kan være slidstærkt plast eller rustfrit stål. Brow-masters anbefaler at købe stålpincetter, der er mere holdbare og tolererer perfekt desinfektion.

Strukturelt er pincet opdelt i to kategorier. De første er plader svejset i den ene ende, den anden er små saks. Bemærk venligst, at denne mulighed kun er praktisk til fjernelse af enkelthår, det er uegnet til langvarig brug.

Pincet med skrånende og plan arbejdsflade

Det næste emne, der kræver opmærksomhed, er produktets kanten.

Afhængigt af dens form er pincet opdelt i:

Vælg en indstilling eller en anden, der fokuserer på hårdets densitet og funktioner i deres struktur.

 1. Rette og skråtede pincett er vist til øjenbrynskorrektion med grove hår, der er vanskelige at fjerne.
 2. Hvis du har tykke nok øjenbryn, der kræver udtynding, skal du vælge pincett med en spids kant. Denne enhed giver dig mulighed for forsigtigt at opfange enkelte hår i midten af ​​øjenbryn, samt fjerne væksten efter den forrige korrektion.
 3. Pincet-nål er Elena Krygina's foretrukne værktøj. Med sin hjælp udføres en detaljeret formkorrektion langs øjenbrynens kant.

Vær opmærksom!
Mekaniske tang, udstyret med en indre mekanisme og en lille lommelygte, har en mere kompleks form.
Den største fordel ved designet - hastigheden og den mindste smerte i proceduren.
Men den succesfulde brug vil kræve nogle færdigheder og praksis.

Til pincet tjener du trofast, gem den i en speciel sag med et tip

Så, hvis du har besluttet på formularen og materialet, skal du handle.

Pincet du har valgt at klemme i din hånd før du køber det, skal det være behageligt og let nok til langt arbejde. Desuden skal arbejdsfladerne være fastgjort til hinanden uden at danne huller og revner.

Tip!
Køb varige værktøjer som pincet fra professionelle butikker.
Dette vil være en garanti for, at din enhed har bestået den nødvendige certificering, pålidelig, bekvem og sikker.
Derudover kan du altid regne med råd fra fagfolk.

Philips Pincetter

Hvor holdbar pincet er afhængig af korrekt drift:

 1. Hold pincet mindst to gange om året.
 2. Vær forsigtig, så pincettene ikke falder ned og opbevares permanent i en kuffert af slidstærkt materiale eller i deres originale emballage.
 3. Efter hver brug skal du behandle pladerne med et desinfektionsmiddel som Miramistin.

Legend of the brow industrien Pincet Anastasia Beverly Hills

 • Pincet Anastasia Beverly Hills;
 • The Vintage Cosmetic Company; Slanted Pincet Floral;
 • QVS Astro Tweezer;
 • Pincet Zinger;
 • Metzger PT-600 (3) -BY;
 • Metzger RT-360-D / R.

saks

Saks fra Anastasia Beverly Hills (pris - fra 2500 rub.)

Ikke så længe siden blev øjenbrynssaks hævet udelukkende af mænd, kvinder foretrak en mere kardinal metode - plukning. Men alt forandrede for nogle år siden, da brede naturlige øjenbryn kom i tåge, ville deres korrektion ikke tolerere barbarisk plukning, alt hvad du har råd til, er en let hårklipp på bunden.

Selvfølgelig forpligter vi os ikke til at bestride det forhold, at proceduren kan bruge den klassiske lige neglesaks med skarpe knive. Imidlertid er præference stadig givet til et professionelt værktøj, der er specielt designet til at arbejde med øjenbryn. Anastasia Beverly Hills, Vivienne og KAI har i mange år været førende på markedet.

Som pincet kræver saks omhyggelig opbevaring, korrekt pleje og skarphed hvert halve år.

lineal

Ukompliceret øjenbryn linjal design for dem, der søger præcision

Øjenbrynslinjeren migreret til makeup-segmentet fra tatoveringsartister. Sidstnævnte bruger det til at oprette en ny formular, når de udfører tatovering.

I kerne er linjalen en slags blød stencil, der er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​millimeterafdelinger. Det vil blive værdsat af dem, der har svært ved at skabe symmetriske øjenbryn.

Hvis du beslutter dig for at bruge en sådan enhed, skal du være opmærksom på designfunktionerne:

 1. Linjen skal være blød nok og fleksibel for at kunne tage form.
 2. Det er ønskeligt, at divisionerne er placeret på en gennemsigtig plastik, især hvis du først foretager en så vanskelig opgave.
 3. Malingen, der bruges til at anvende divisioner, skal være resistent over for alkoholbaserede desinfektionsmidler.

Epilator - at være eller ikke at være

Braun Kvinde Facial Epilator

Øjenbryn epilator er en lille bærbar enhed, som i de fleste tilfælde giver dig mulighed for at slippe af med uønskede hår ikke kun i øjenbrynsområdet.

Epilatorer har fået deres popularitet på grund af det faktum, at de tillader at opnå et tilstrækkeligt langvarigt resultat, de gør et fremragende arbejde selv med lette tynde hår og forårsager ikke irritation på huden. Med deres hjælp med blot et par bevægelser kan du slippe af med enkelthår eller udføre en fuld korrektion.

Teknik ved brug af epilator til øjenbrynskorrektion

 1. Den første karakteristik, som du skal være opmærksom på - antallet af omdrejninger. Jo højere nummeret er angivet af producenten, desto hurtigere bliver proceduren.
 2. Antallet af hastigheder. Billige enheder til hjemmeanvendelse har i de fleste tilfælde samme hastighed. Tilstedeværelsen af ​​2-3 tilstande giver huden mulighed for gradvist at vænne sig til proceduren.
 3. Vælg en batteridrevet epilator, da ikke alle badeværelser har en stikkontakt.
 4. Som en god bonus kan enheden sørge for funktionen af ​​tør og våd fjernelse af håret, anæstesi i form af en strøm af kold luft, såvel som lys.
 5. Multifunktionelle enheder kan udfyldes med ekstra dyser, for eksempel til peeling eller hudmassage.

Universal multifunktionel epilator Panasonic ES-ED94-S503

Tip!
Hvis du står over for det vanskelige valg at købe en klassisk epilator med en miniature face pack og en højspecialiseret øjenbrynskorrigeringsenhed, stop ved den anden mulighed.
Faktum er, at sådanne enheder mere præcist fjerner det tynde blonde hår og kan vinde kampen selv med hår 0,02 mm lange.

Øjenbryn pincet retningslinjer

Øjenbrynernes pæne form korrigerer ansigtets form og giver det et velplejet udseende. Korrekt udvalgte øjenbrynpincetter hjælper med at fjerne uønskede hår smertefrit og minimere deres vækst i fremtiden. Moderne pincet varierer efter fabrikant, metode for handling, form. For at købe pincet, der opfylder alle de ønskede krav, skal du forstå de forskellige værktøjer.

Typer af pincet

Resultatet af øjenbrynskorrektion afhænger af valget af pincet. Forkerte pincet er i stand til at afbryde hår og forårsage alvorlige smerter. Blandt alle øjenbrynpincetter kan du hente et værktøj fra et bestemt materiale og den ønskede form.
Til fremstilling af pincet anvendes metal eller plast. Ifølge kosmetologer er det bedste værktøj rustfrit stål. Dette materiale indeholder ikke skadelige urenheder, det er holdbart, let at bruge og vedligeholde. Plastpincetter er svære at desinficere. Selv med omhyggelig håndtering mislykkes de hurtigt.
Hvordan vælger pincet til øjenbryn i form af arbejdskant? Der er pincet:

 1. Med lige og brede ender. Et sådant værktøj er praktisk at udføre korrektionen af ​​tykke øjenbryn. Kanterne skal passe tæt på hinanden, ellers fungerer det ikke for at gribe et hår. Denne pincet er ikke egnet til selvbehandling.
 2. Med afskårne ender. Et sådant værktøj anses for ideelt til korrektion både i kosmetologikontoret og i hjemmet. De afskårne tips sætter den rigtige retning for korrektionen og giver dig mulighed for at fjerne de mest frække og grove hår.
 3. Med skarpe ender. I udseende ligner dette værktøj 2 nåle. Det giver dig mulighed for at fange hårene mest præcist og præcist. Denne pincet til øjenbryn bør bruges af dem, der er særligt bange for smerte, da brugen af ​​pincet af dette design ikke forårsager ubehagelige fornemmelser.
 4. Saks pincet. Dette værktøj er ubelejligt at greb, da det ikke giver dig mulighed for at holde hånden i den ønskede vinkel. Ikke egnet til at skabe tynde øjenbryn. Det kan bruges til regelmæssig fjernelse af regrown hairs.
 5. Automatisk. Dette design er en "pincet i pincet." Det indre værktøj tager fat i håret og glider inde i den ydre. Dette er en hurtig, korrekt og smertefri korrektion. Brug af sådan øjenbryn kræver pincetpraksis.

Elektriske pincett har gode anmeldelser. Med det kan du få fat i et hår og ødelægge pæren ved at aktivere en lav spænding. Det elektriske værktøj har en ret høj pris, men det tillader ikke at slippe af med uønskede hår for altid, som det hævdes af nogle producenter.

Anbefalinger til udvælgelse

Efter at have besluttet på typen af ​​materiale og form, skal du være opmærksom på andre vigtige nuancer, når du køber øjenbrynpincetter.

Værktøjet skal tages i hånd og sørge for, at det ikke forårsager ubehag. Pincettens arbejdskant bør lukkes tæt for effektivt at kunne tage fat i håret. Den afrundede spids af pincetten vil ikke ridse huden under korrektion.
Du bør nøje overveje pincet til øjenbryn ind og ud. Pinsens ydre overflade skal være helt flad og glat. Kvaliteten af ​​pincetten bliver skærpet inde. Takket være dette vil pincetene kunne rydde op, ikke kun lange, men også knap voksede hår. Det er godt, hvis værktøjet er skarpt og udenfor: dette vil sikre sikkerhed i korrektionsprocessen. Det er nødvendigt at kontrollere pincetten efter manuel slibning, da hakene kan forblive på den.
Det er bedst at købe øjenbrynpincetter i professionelle afdelinger. Eksperter hjælper dig med at vælge det rigtige værktøj, giver detaljerede råd om ethvert problem. I sådanne butikker er der desuden mulighed for at skære pincet.

Sådan bruges

Det er meget vigtigt at vælge den ønskede form for øjenbryn inden den første plukning. Dens forandring kræver en stor indsats og tager lang tid. Med en regelmæssig procedure vil individuelle hår forsinke deres vækst.

Særegenheder af pleje

Livet på øjenbrynpincetter er ikke uendeligt. For at udvide det er det vigtigt at pleje instrumentet korrekt. For at undgå skade bør du:

 • holde det fra at falde;
 • opbevare i et specielt tilfælde
 • efter hver korrektion tørres med et desinfektionsmiddel.


Selv med passende pleje kan øjenbrynpincet kedeligvis. Dette skete, hvis værktøjet ikke altid tager fat i håret eller trækker det ud med vanskeligheder. Du kan skærpe det med en professionel mester eller uafhængigt. I hjemmet er det nemt at gøre med sandpapir og gnider værktøjets spidser. Skarpe pincet skal udføres mindst 1 gang om 6 måneder.
Højkvalitets pincet til øjenbrynskorrektion - et uundværligt værktøj til omsorg for dit ansigt, både hjemme og hos en professionel kosmetolog. Det rigtige værktøj hjælper dig hurtigt og uden smerte at løse problemet med unødvendige hår og give udseendet af et færdigt udseende.

4 typer øjenbryn pincet - de valgfuldt subtiliteter

Øjenbryn - denne del af sminkedetaljerne, som i de seneste årstider har fået særlig opmærksomhed. Det betyder ikke, at tidligere skønhederne ikke var ligeglad og gav dem mindre tid, men vi griner allerede med en sneer til tider, når tynde øjenbryn var fashionable, og deres form passede slet ikke over pigens overflade.

Vi skjuler ikke det faktum, at mænd er involveret i korrektionen af ​​deres egne øjenbryn. I dette tilfælde er to punkter vigtige:

 • således at øjenbrynens kvalitet er fremragende og fjerner kort hår;
 • udfør processen korrekt i henhold til typen af ​​person.

De fleste piger foretager korrektioner hjemme, og det er vigtigt for dem at vælge det rigtige værktøj.

Øjenbryn plukning værktøjer: Avon, Solinberg, Anastasia Beverly Hills, Sanger

Øjenbrynpincetter findes i mange forskellige typer, og der er ikke allerede nævnt antallet af producenter og materialer. Før du køber, er det vigtigt at lære om funktionerne i hver type.

Øjenbrynstænger, ifølge deres form, er af fire typer:

Under udvælgelsen styres hårets egenskaber - deres struktur og tykkelse. Til fjernelse af grove hår er den første og fjerde varianter velegnede, og for tykke øjenbryn skal man købe spidse pincet for at fjerne de regrowne hår. For dem, der lærer at gøre øjenbrynskorrektion, vil den anden mulighed gøre. Fjern de indgroede hår vil hjælpe pincetten i form af en nål.

Innovative baggrundsbelyste automatiske pincet

Senest viste automatiske pincet. De har fordele og ulemper. For dem der er bange for smerte, vil de være nyttige: Værktøjets ydre element fanger håret, og det indre element trækker ud. Men at bruge sådanne enheder er ubelejligt for alle, du har brug for at tilpasse over tid. Lette pincet anses for at være et værktøj til professionelle, fordi det er browserne, der ved, hvordan man håndterer dem på en skånsom måde og erstatter andre typer.

Praktisk innovativ version af pincet til korrektion af øjenbryn med baggrundsbelysning, som hjælper med at se alle uhyggelige hår, mens du ikke kigger rundt i huset til det mest belyste sted. Forstørrelsesværktøjet er heller ikke nyt. Når du vælger pincett med tilbehør, skal du fokusere på, om det vil være bekvemt for dig at bruge en sådan enhed.

Hvordan vælger øjenbrynpincett?

På intuitionsniveau ved enhver kvinde hvilke metoder der skal anvendes for at understrege hendes tiltrækningskraft. Nogle gange har en pige først og fremmest disse færdigheder, i andre tilfælde er der en subtil forståelse af hendes udseende og identifikation af plejeformer, der er i færd med at erhverve færdigheder. Allerede i deres teenagere bruger piger øjenbrynpincetter til at justere linjens omrids. For at hårfjerningen ikke forårsager ubehagelige fornemmelser, er det ikke bare nødvendigt at udføre proceduren for afskærmning af øjenbryn korrekt. Udover dette er det vigtigt at bruge højkvalitetsværktøjer på arbejdspladsen.

Med den rigtige tilgang, der kombinerer fingerfærdighed og professionelt udstyr, er det helt muligt at få det ønskede resultat derhjemme. Ved hjælp af pincet kan du selvstændigt danne en yndefuld øjenbrynkontur, der passer til en bestemt form af ansigtet. For at skabe øjenbryn for at lykkes, bør du lytte til råd fra professionelle kosmetologer. På tærsklen til køb af værktøjet skal du omhyggeligt gennemgå hele tilbudet, spørge dine konsulenter om funktionerne i forskellige typer tang. Yderligere informationer og anmeldelser om specifikke modeller kan findes på internettet.

Hvilke pincet er bedre?

I sovjetiske tider brugte mange kvinder i vores land forandringsmaden til at justere øjenbrynens form. Dette værktøj er imidlertid designet til tegning af arbejde fra og med det XVIII århundrede. Opfinderen har lavet en blyant til at skrive gennem mascaraen. I øjeblikket er valget af professionelle enheder meget stort, du kan finde præcis de tang, der passer bedst til dig.

Tag valget af pincet til det maksimale omhyggeligt, fordi succesen med dannelsen af ​​hårlinjer i fremtiden afhænger af denne begivenhed. Dårlig kvalitet værktøjer kan beskadige øjenbryn hår uden at fjerne dem, samt forårsage ubehag under formkorrektion.

Øjenbrynstænger adskiller sig i udseende og fremstillingsmateriale. Mange modeller af værktøjer er lavet af plast eller metal. Tænger af plast er ikke lette at desinficere, de betragtes også som kortvarige. Sådan opgørelse bliver hurtigt defekt.

Tip! Professionelle kosmetologer anbefaler brugen af ​​øjenbrynpincetter, der er lavet af rustfrit stål. I denne form for stål er der ingen skadelige urenheder. Stålpincetter er holdbare og nemme at bruge, nemme at passe på.

Pincet kendetegnes ved formen af ​​kanten, som fanger:

 • Skarpe kanter. I dette tilfælde ser pincetten ud som to nåle. Fordelen ved denne enhed er den nemme indfangning af individuelle hår. Disse tænger er perfekte til piger med særlig følsomhed i huden, fordi deres brug er ganske behagelig;
 • Afskårne kanter. Disse pincet til øjenbryn vil give dig mulighed for at skabe den ønskede form i et hjemmemiljø, samt eksperter bruger dem ofte i professionelle kosmetologiske saloner. Den specifikke form for enderne af værktøjet er i stand til at fange selv de mest utilgængelige øjenbrynshår;
 • Bred og direkte form af enhedens kanter. Et sådant værktøj gør det nemt at tegne tykke kanter. Vær opmærksom på at enderne af pincettene er mest præcise forbundet uden at danne et hul. I tilfælde af at denne betingelse ikke er opfyldt, vil hårdannelse med pincet være kompliceret. Det er vigtigt! Denne model af tang er udelukkende egnet til professionel pleje;
 • Øjenbrynpincetter med automatisk arbejdsprincip. Det integrerede design af denne enhed fungerer som følger: Indersiden af ​​instrumentet løser øjenbryns hår og vender tilbage til sin oprindelige position - indersiden af ​​apparatets yderside. Ved hjælp af sådanne pincet vil øjenbrynskorrektion ikke tage dig meget tid. For at få det ønskede resultat er der brug for en øvelse. Fra den første gang kan den ønskede effekt muligvis ikke virke;
 • Øjenbryn pincet i form af saks. Ulempen ved anordningen anses for at være fangstmetoden, når den anvendes, er hånden i en unaturlig position. Tangen er ikke egnet til dannelse af fine hår linjer. Oftest bruges sakspincetter til udsmidning af nyvoksne hår, de er ikke egnede til at skabe former;
 • Elektriske værktøjer. Om pincet ny generation ganske godt, mange brugere. Hvis du sætter et lavt niveau af stress og påvirker håret på et øjenbryn, er det sandsynligt, at pæren efterfølgende vil kollapse. Prisen for denne pincet er ret høj, men producenterne bemærker, at de ikke vil være i stand til at slippe af med overskydende hår på denne måde for evigt.

Tips til at vælge den rigtige

Efter at have forstået, hvilken slags pincet du har brug for i form og materiale, er det værd at evaluere andre funktioner i enheden:

 • Det er nødvendigt at tage pincettene i hånden og analysere deres trøst i arbejdet;
 • Kontrollér værktøjets ender, hvor der ikke er huller, når der tilsluttes. Denne kvalitet vil give mulighed for at udføre proceduren til justering af øjenbryn effektivt og hurtigt;
 • Hvis kanterne af pincetten er lidt afrundede, vil en sådan enhed ikke skade overfladen af ​​den delikate hud i processen med at skabe formen;
 • Kontroller omhyggeligt pincetten til øjenbryndannelse. Ydersiden er kendetegnet ved en jævn og jævn overflade. Altid skærpet indersiden af ​​apparatet. Denne funktion af enheden gør det muligt at fjerne øjenbrynshår af forskellig længde. En ekstra fordel og sikkerhedsgaranti for proceduren er ekstern skarphed af tangen. Hvis pincetene blev jorden manuelt, skal du kontrollere overfladen for tilstedeværelsen af ​​chipping, hvilket kan skade huden.
 • Få enheder til øjenbryn depilation i professionelle saloner. Ud over højkvalitets pincet, får du også nyttige tips om deres korrekte valg fra kosmetologspecialister.

Korrekt brug af pincet

Der er ikke mange regler for brug af pincet, men det er bedre at bruge dem til at opnå et effektivt resultat:

Sådan fixer du øjenbryn og giver dem den rigtige form

Mand tilbage: Årsager og metoder til fjernelse