Øjenbryn Pincet: art overblik og fabrikanter, brug og pleje regler

Øjenbryn plukning er en velkendt procedure for de fleste piger. Men for de fleste er det ret smertefuldt. Oftest er pincett bruges til at slippe af med hårene, og det leverer hovedpine, fordi håret trækkes og trækkes ud af huden.

Det viser sig at i lang tid er der måder, hvordan man trækker ud øjenbryn uden pincet. I øst blev en tråd brugt til at korrigere formen på øjenbrynene. Som følge heraf er denne metode blevet populær og har endda sin egen betegnelse triding. Det er den mest populære metode til plukning af øjenbryn uden pincet.

Der er dog andre måder, blandt hvilke er:

 1. Voksning af hårfjerning.
 2. Elektroepilyatsiyayu.
 3. Laser hårfjerning.
 4. Epilering.

Selvfølgelig er ikke alle disse metoder anvendelige derhjemme. Men de er alle gyldige og har flere fordele. Om hver tale separat.

Triding

Som allerede nævnt syntes teknikken i øst. Det var der, at piger blev af med det mest uhyggelige hår. Før brylluppet måtte pigen gennemgå hårfjerningsprocessen for hele kroppen, fordi det var mangel på hår, der blev betragtet som et tegn på renlighed og uskyld. I det gamle Persien markerede dette ritual dannelsen af ​​en pigekvinde overhovedet.

I hvert land har proceduren sit eget navn. En generaliseret trilling opstod fra den engelske "stringing"; i Egypten kaldes proceduren "fatl", "abru" i Iran og "khit" i nogle andre lande i den arabiske verden.

Fordele ved fremgangsmåden

Triding er meget populær i Europa og i øst, men stadig ikke særlig kendt i Rusland. I mellemtiden er dette en af ​​de nemmeste og mest overkommelige måder. Overvej plusserne plukning tråd.

 1. Budget. Hvis du selv behersker teknologien, kan du spare en betydelig sum penge, fordi der ikke kræves nogen forbrugsvarer.
 2. Alsidighed. Tråden kan fjerne hår overalt på kroppen, og de, der har mestret teknikken perfekt, kan bruge den til at justere formen af ​​et skæg.
 3. Smertefri. I modsætning til pincet giver tråden ikke noget ubehag.
 4. Effektivitet. Teknikken giver dig mulighed for at fjerne de fleste af hårene, mens tråden fanger selv de korteste.
 5. Langsigtet effekt. Efter sådan fjernelse begynder hårene ikke straks at vokse.
 6. Peeling. Under trilling fjernes døde hudceller yderligere, hvilket bidrager til sin hurtige regenerering og fornyelse.

Selvfølgelig kan du på nogen måde finde den negative side. I dette tilfælde er procedurens varighed. Men her er der nogle nuancer, når du går igennem alle faser af en sådan plukning flere gange, vil øjenbrynskorrektion ikke længere tage meget af din tid. Det handler om disse faser og snakker videre.

Triding teknik

Før du begynder at trække ud, skal du få det nødvendige værktøj. I dette tilfælde et spejl i et godt oplyst sted og tråd. Det er bedst at tage en bomuldstråd, det tager håret bedre og glider ikke. Ideel spole med mærkning nr. 10.

 1. Vask ansigt og hænder, det er tilrådeligt at desinficere huden på hænderne og øjenbrynene.
 2. Pulver området over det øvre øjenlåg, kam dine øjenbryn fra bunden opad.
 3. Skær et stykke tråd til den ønskede længde. I gennemsnit er det 0,5 meter, men efter den første procedure forstår du den større eller mindre værdi, du har brug for.
 4. Stram trådens ender straks, og stræk den løkke, du har skabt.
 5. Dernæst gør de "otte": Drej tråden i midten om et par omgange. Endene af løkken skal forblive på begge hendes fingre.
 6. Stræk de resulterende sløjfer med din pegefinger og tommelfingeren. Hvis du ændrer afstanden mellem puderne på tommelfingeren og pegefingeren, skal midten af ​​"otte" bevæge sig.
 7. Øv at styre tråden.
 8. Tag tråden til højre øjenbryn. Reducer afstanden mellem fingrene på samme hånd, centret skal også skifte til højre.
 9. Bring den venstre (store) trekant til stedet for uønsket hårvækst.
 10. Placer hjørnet af trekanten under det ønskede hår, og åben derefter fingrene på din højre hånd. Centret vil skifte, og det ønskede hår vil falde ind i det snoet område.

På samme princip trækker du alle uønskede hår. Det anbefales at skifte til højre og venstre øjenbryn. Hvis du først er færdig med den ene side, så er der en chance for at lave asymmetriske øjenbryn.

Også, hvis du ikke har stødt på denne metode før, er det værd at besøge en specialist. Det er bedre at se alt arbejdet personligt, så du ikke selv begår fejl.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynene ud med en regelmæssig tråd:

Wax depilation

Normalt, når der opstår spørgsmål om, hvordan du kan trække ud øjenbrynene, hvis der ikke er nogen pincet, kommer voks straks til at tænke på. Det bruges ofte til depilation og er blevet et velkendt værktøj. Denne voks hjælper ud, når du skal slippe af med korte hår.

Denne procedure har en række fordele. Den vigtigste blandt dem er effektivitet. Håret fjernes sammen med roden, så vokse ikke i lang tid. Med konstant hårfjerning med en lignende metode, falder frekvensen og væksten af ​​væksten, panden bliver mere klar og velplejet.

Det er også praktisk at voks voks, fordi med en bevægelse fjernes en stor del af det uønskede hår. Men der er også ulemper.

 • Du har brug for færdigheden til at udføre en tilsvarende korrektion.
 • Der er risiko for indgroede hår.
 • Permanent depilation kan for meget forpine browlinjen.
 • Ofte efterlader sådan hårfjerning irritation på huden.

Derfor er det værd at tænke, inden du starter en lignende procedure, men hvis du tilpasser dig, kan du hurtigt og permanent slippe af med uønsket hår.

photoepilation

Hvis du spørger en professionel beautician, end du kan trække ud øjenbryn undtagen pincet, vil han helt sikkert rådgive dig om fotoepilation. Denne metode anses trods alt for at være en af ​​de sikreste og mest pålidelige. Til antallet af dets fordele er:

 • Evnen til at bruge til enhver øjenbryn, stivhed og farve er ligegyldigt.
 • Øjenbryn bliver nøjagtige, jeg får de nødvendige konturer.
 • Absolut smertefrihed og sikkerhed for huden.

Men proceduren er kompliceret og udfører den hjemme uden udstyr vil ikke fungere. Der er også andre ulemper:

 • Før du gennemfører den første session, skal du bestå test og konsultere en kosmetolog.
 • Du kan ikke udføre proceduren, hvis du allerede har brugt andre metoder til fjernelse af hår.
 • Proceduren er kontraindiceret til gravide og ammende piger.
 • Forbudt fotoepilation og dem, der har indbyggede elektroniske enheder i kroppen.

Det må siges, at i de senere år begyndte fotoepilatorer at blive vist på hylderne i butikkerne. De er dyrere end deres kendte kolleger, men en sådan enhed vil hjælpe med at slippe af med uønsket hår over hele kroppen smertefrit.

Laser hårfjerning

Denne procedure er signifikant forskellig fra alt ovenfor, fordi det giver dig ikke kun mulighed for midlertidigt at trække hårene ud, men også for permanent at justere formen på øjenbrynene. Men for et sådant resultat bliver nødt til at bruge 4-5 sessioner, som vil være pengene værd.

Også fra de negative aspekter er det værd at bemærke, at efter proceduren små skorper kan danne sig på huden, vil de passere inden for 3 dage. Laser kan ikke bruges til mørkt hår.

Blandt argumenterne for, er det værd at fremhæve:

 • Smertefri.
 • Hurtig, gennemsnitlig tid pr. Session er 30 minutter.
 • Sikkerhed.
 • Langsigtet resultat.

elektrolyse

Denne procedure udføres heller ikke hjemme, men kan betragtes som en alternativ metode til pincet. En nål med en elektrisk strøm indsættes under huden, udledningen påføres på hårpæren, som dør. Så det viser sig, at efter en session vil uønsket hår ikke vokse.

Der er tilfælde, hvor den anden session er nødvendig, nogle hår kan vises igen. En anden session er dog det maksimale antal procedurer. Tilslutte sig denne korrektion, husk at det er ret smertefuldt, så det er tilrådeligt at anvende anæstetiske cremer eller sprayer.

Så du er bekendt med de mest populære måder at trække ud øjenbryn uden pincet. Nogle af dem kan laves hjemme, andre skal udføres i showrooms under tilsyn af specialister. Bestem hvilken af ​​metoderne der er rigtige for dig, pik alle fordele og ulemper. Når du finder en passende mulighed, vil det ikke længere være et problem for dig at plukke øjenbryn.

Se også: Hvad er øjenbryn laser korrektion? (Video)

Øjenbryn pincet

Hver kvinde ønsker at se attraktive ud. Men nogle af det retfærdige køn tiltrækker øjet og fascinerer med deres udseende, andre synes mindre smukke. Årsagen til denne opfattelse er harmoni af det kvindelige ansigt eller dets fravær. En meget vigtig rolle i dannelsen af ​​det kvindelige udseende spilles af øjenbryn, hvis pæne form gør ansigtet mere velplejet. Du kan gå til en skønhedssalon og overlade dit ansigt til en professionel mester, eller du kan selvstændigt tilpasse formen derhjemme. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at du opnår et perfekt resultat uden hjælp af øjenbrynpincetter.

Særlige egenskaber

Øjenbryn pincet - et must-have værktøj i en kvindelig kosmetik taske. Uanset om du har tykke øjenbryn eller tynd - for at opnå den perfekte form, skal du bruge pincet. Der er også andre navne på denne kosmetologiske enhed. Øjenbrynpincet - en af ​​dem.

Hvad hedder de?

Men på det faglige niveau betegnes dette værktøj som en raider. I starten var det en indretning til tegning, bestående af to metalsticks med en base. Afstanden mellem kanterne blev indstillet ved hjælp af et særligt scrollhjul. For yderligere 30-40 år siden brugte kvinder massivt reedfederen til at korrigere formen på øjenbrynene. Efterhånden blev han tvunget ud af pincet og professionelle øjenbrynpincetter. Alle disse kosmetiske værktøjer ser næsten ens ud og bruges til at give øjenbrynene den perfekte, neat form.

arter

I dag tilbydes det retfærdige køn et rigt udvalg af forskellige pincet og øjenbrynpincetter.

Mode står ikke stille. Denne erklæring gælder for det kvindelige udseende. Ethvert kosmetologisk værktøj kræver opgradering og opdatering. Udvalget af professionelle øjenbrynpincetter er repræsenteret af følgende muligheder:

 • automatisk;
 • pincet; saks;
 • pincet, nål;
 • pegede;
 • indsnævret;
 • skrå;
 • buet;
 • direkte widescreen;
 • elektrisk;
 • baggrundsbelyst.

Når du vælger et værktøj, skal du fokusere på din egen fysiologi (formen af ​​øjenbrynene, tykkelsen og retningen af ​​hårvæksten), hyppigheden af ​​brugen af ​​enheden og personlige præferencer.

Populære producenter

Kosmetiske værktøjer på det moderne verdensmarked er repræsenteret af en række mærker. Der er producenter, som kun specialiserer sig i fremstilling og salg af værktøj, og der er universelle virksomheder, der også producerer forskellige kosmetiske produkter. Der er budget muligheder for personer med mellemindkomst, og der er luksusvarer.

Blandt de hundreder af virksomheder, der er kendt på kosmetologimarkedet, er følgende: Mac, Staleks, Zinger, Metzger, Solingen, QVS og andre.

Ikke alle kvinder forstår straks, hvilken producent der foretrækker. Det er bedre at fokusere på produktets kvalitet og funktionalitet, forbrugeranmeldelser og personlige præferencer.

Hvordan vælger man?

Når du vælger pincet, skal du først beslutte om øjenbrynens form og bestemme hvilket værktøj der passer bedst til.

De vigtigste udvælgelseskriterier for professionelle øjenbrynpincetter omfatter følgende:

 • form - type design af værktøjskanten;
 • produktionsmateriale (den bedste mulighed er pincet af rustfrit stål med glidende gummierede indlæg);
 • type (universal, automatisk eller baggrundsbelyst);
 • fremstillingsvirksomhed;
 • prissegment.

Desværre kan det første køb ikke altid lykkes. Du kan købe professionelle pincet af luksus, men du kan ikke arbejde med det. "Hans" værktøj til at føle. Som professionelle kosmetologer bemærker, undertiden er det kun gennem forsøg og eksperimenter, at man kan finde de perfekte pincet til øjenbrynformning.

Hvordan trækker du ud korrekt?

Så købt pincet, nu skal du lære at bruge det korrekt. Normalt vil du straks teste værktøjet. Men skynd dig ikke, fordi en fejl - og øjenbrynens form kan blive forkælet. Læs anbefalingerne og råd fra kosmetologer, studer de forskellige teknikker, vælg formularen - og kun derefter fortsæt med at gennemføre planen.

Korrektionsteknologi

For det første er håndhygiejne og desinfektion nødvendige, og kun så vil det være muligt at fortsætte med proceduren. Glem ikke at behandle dine øjenbryn med et antiseptisk middel.

Med en hånd forsigtigt stram huden, den anden - med forsigtige og omhyggelige bevægelser fjern hårene en efter en. Efter korrektion anbringes en kosmetisk gel, der lindrer irritation og lindrer skadet hud. Du kan bruge de sædvanlige isstykker, som hurtigt lindrer smerte.

For at udelukke muligheden for hårdannelse efter proceduren skal du trække dem ud i retning af vækst. Eksfolierende skrubningsprocedurer forhindrer også efterfølgende hårindvækst.

Hvordan laver du selv en formular?

Bøjernes bøjning, størrelse og form er valgt efter typen af ​​ansigt. Der er knækkede øjenbryn, buet, buet, hus, vandret og stigende.

For at bestemme formularen, tag en øjenpenne i dine hænder og tegne tre punkter på øjenbryn:

 1. Vedhæft en blyant ved at forbinde i en linje næsens vinge og det indre hjørne af øjet - dette vil være begyndelsen af ​​øjenbryn.
 2. Den lodrette linje forbinder næsens vinge og øvre øvre øvre kant - dette er øjenbryns højeste punkt.
 3. Den tredje linje forbinder næsens vinge og det ydre hjørne af øjet - dette er enden af ​​øjenbryn.

Sådan steriliseres der hjemme?

Uanset om du udfører øjenbrynskorrektion i kosmetologisalonen eller i skønhedscentret, stoler på fagfolkets hænder eller gør alt selv, skal du ikke glemme renheden af ​​de anvendte instrumenter. Øjenbrynpincetter skal vaskes (du kan bruge almindeligt fast vand, men destilleret vand er bedre), desinficere og sterilisere.

Hvis der i skønhedssaloner til sterilisering af kosmetologiprodukter anvendes forskellige specialapparater (ultraviolet sterilisator, tørvarmeskab eller glossperic sterilisator), er implementeringen af ​​denne procedure derhjemme tvivlsom. Den bedste mulighed er at købe en lille kvarts lampe eller en glas-glas sterilisat til en overkommelig pris.

Sådan repareres?

At kosmetologeværktøjet ikke brød, er det nødvendigt at bruge det til udpeget formål. Forholdsregler kan eliminere unødvendige problemer med reparation eller uplanlagte slibning øjenbryn pincet. For eksempel øger hyppigheden af ​​pincet uden en sag i din pung eller kosmetiske taske risikoen for et værktøjsbrud.

Der sker dog noget i livet. Pincet kan deformere eller bryde lige som følge af et uheldigt fald på gulvet. Uden de dygtige hænder af mesteren kan ikke gøre, da i dette tilfælde skal retting og straightening. Efter reparation skal du sørge for, at pincettene er i god stand: Kontrollér, at spidserne er jævnt lukket.

Hvordan man skærper?

Brug af de samme pincetter i lang tid kan du bemærke, at det bliver sværere at arbejde med værktøjet. Det hår kan ikke fjernes, formularen kan ikke justeres korrekt. Ofte beslutter piger at købe en ny "assistent" og begå en fejltagelse. Fejlen ligger i, at det "gamle" værktøj ikke svigtede, men kun dets tip var kedeligt. Pincet til øjenbryn, der bruges hjemme, bør skærpes en gang om 6-7 måneder, og værktøjer fra professionelle skønhedssaloner - en gang om 2-3 måneder, siden der er intensiteten af ​​brugen er højere.

Du kan skarpe øjenbrynpincer selv, for dette har du brug for sandpapir. Sørg for, at bevægelserne er ensartede og nøjagtige, ikke nødvendigt at skynde sig. Behandle indersiden først, så ydersiden.

Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at søge hjælp fra en professionel. Føreren af ​​skarphed kosmetologi værktøjer skærper din "assistent" perfekt.

Hvad kan pluk øjenbryn, hvis der ikke er nogen pincet?

Brug af pincet eller pincet til at danne øjenbryn er den nemmeste og mest overkommelige måde. Men der er alternative metoder og enheder, der bruges til at skabe den perfekte form af øjenbrynene. De kan med succes erstatte professionelle værktøjer:

 • tråde (denne teknologi kræver erfaring og færdighed);
 • voks (som i den tidligere version, kan du ikke undvære færdigheder eller hjælp fra en professionel kosmetolog);
 • trimmer (egnet til kvinder med høj hudfølsomhed og lav smerte tærskel, da enheden ikke trækker hår ud, men simpelthen trimmer dem);
 • epilator for øjenbryn (denne metode har en række ulemper, blandt hvilke udsender ømhed og varighed af proceduren samt en høj sandsynlighed for efterfølgende hårinvækst).

anmeldelser

Øjenbrynpincetter er "hjælperen" i hver kvindes kosmetikpose, uden hvilken det er umuligt at opnå den perfekte form for øjenbryn. Hvis vi taler om, hvorvidt dette værktøj er nødvendigt, er svaret absolut bekræftende. Anvendelsen af ​​pincet til øjenbrynformning betragtes fortjent som den mindst traumatiske og meget smertefri metode. Proceduren kræver ingen særlige færdigheder, det er nok at følge de mere erfarne masters generelle regler og anbefalinger.

Ønsker at have perfekte øjenbryn - køb kvalitet pincet. Produktanmeldelser fra de bedste producenter er næsten altid positive. Når du vælger pincet eller pincet, skal du være opmærksom på kvaliteten og styrken af ​​det anvendte materiale, form og type af værktøjet, graden af ​​skærpning. Ideelle øjenbryn kræver det bedste værktøj, hvilket kan tage meget tid at søge.

Fortsætter temaet i artiklen - en video om valg af den perfekte øjenbrynpincett.

Alle rettigheder forbeholdes, 14+

Kopiering af webstedsmaterialer er kun muligt, hvis du installerer et aktivt link til vores hjemmeside.

Sådan vælges øjenbrynpincetter

Det første, som alle ser på i udseendet af en person, er øjne og øjenbryn. Hvis han har et pænt, velplejet, smukt og pænt udseende, vil deres ejer være med et glimrende udseende. Pas på øjenbryn er nødvendig, samt hårpleje på hovedet. Du behøver ikke at være doven og opfinde tusindvis af undskyldninger.

Du kan lære at lave justeringer selv, derhjemme. For en hurtigere proces skal du købe alle nødvendige materialer og værktøjer. For vores arbejde vil være vigtigt:

Hvordan vælger pincetten til øjenbryn

Nu er der ingen mangel på husholdningsartikler, går til butikken, kan du se hele boder, pakket med ridning en række forskellige ting. I kosmetiske specialbutikker kan du se:

 • Øjenbrynpincetter med forstørrelsesglas. Ved hjælp af en sådan snap kan du se de mindste hår at fjerne. Hjælper med at fjerne øjnene, når de ses.
 • Pincet med skarpe skarpe kanter eller pincett, nål. Det virker godt at bekæmpe hår, der er vokset ind i huden, det er beregnet til præcis og korrekt korrektion.
 • Ligeformede øjenbrynpincetter. Anvendes hovedsagelig af specialister i kosmetologi, ikke beregnet til brug derhjemme, ikke for praktisk.
 • Crimper til korrektion af øjenbryn med skarpe skærede kanter. Deres der er et par muligheder med skarpe lærrede:
 1. Intern.
 2. Ekstern.
 3. Umiddelbart begge muligheder.
 • Pincet med lys baggrundsbelysning. Senest begyndte producenterne at producere, dukkede op på markedet salg. Vær opmærksom på udseende, egenskaber, form, navn på producenten.

Skarphed kan udføres individuelt, solgt med en fabrik. Masters anbefaler at købe dobbeltsidet pincet udelukkende med individuel slibning.

Før du køber, for at købe det rigtige køb af instrumentet, kør dem på din håndflade, det skal aldrig ridse, klæbe til hudens epitel. Se, om det er godt skærpet, behageligt i hånden, se: hvis det har nogen fejl.

Du kan finde pincet, komplet med en lommelygte, samt med meget, ligner pincett, skarpe og skærperede kanter.

Når du vælger den rigtige beholdning, kan du købe flere til kvalitetsarbejde med forskellige typer af korrektioner. Med deres hjælp kan du oprette et ønsket billede. Til kæmning af lange hår er det nødvendigt at bruge en særlig voks og en børste med en tykk bunke til øjenbryn.

Øjenbryn pincet: funktioner, udvælgelsesregler

Øjenbrynpincet - et emne der er kendt for enhver kvinde. Trods det enkle design har værktøjet mange detaljer, der bør overvejes, når man vælger det.

Øjenbrynpincetter: typer og funktioner

Øjenbrynpincetter er forskellige. De er klassificeret efter flere grundlæggende kriterier:

 • afhængigt af det materiale, de er fremstillet af
 • i form af arbejdskanten;
 • i form af håndtaget.

Hver type instrument har sine egne fordele og ulemper.

Typer af pincet afhængig af materialet til fremstilling

Kvalitet pincet er lavet af hypoallergenmaterialer, der er resistente over for erosion, som ikke indeholder skadelige urenheder.

De mest almindelige materialer til fremstilling af pincet er plast og stål.

 1. Plast. Værktøjerne er lavet af plast, lys, det er bekvemt at holde dem i hånden under en lang procedure, men de adskiller sig ikke i holdbarhed.
 2. Stål. Stålpincetter tjener i lang tid, om nødvendigt kan den skærpes, pleje af et sådant værktøj forårsager ikke vanskeligheder. Særligt populære modeller af medicinsk og rustfrit stål.

Nogle producenter af kosmetiske tang er dækket af lyse emalje, dekoreret med ekstra elementer, men dette påvirker ikke kvaliteten af ​​varerne.

Nippers med en anden form for arbejdsflade

Afhængigt af arbejdsfladens form er der flere typer tænger:

 1. Med brede, lige tip. Den klassiske mulighed. Dette værktøj er nemt at udføre proceduren selv. Det er vigtigt, at pincettens kanter er i tæt kontakt med hinanden, ellers vil det være svært at få fat i det ønskede hår.
 2. Med skarp arbejdskant. Velegnet til plukning af tykke øjenbryn og nogle grove hår.
 3. Med skrå (afskårne) ender. Denne formular sætter den rigtige retning og giver dig mulighed for at trække lige grove og urørlige hår. Værktøjet er egnet til at udføre proceduren uafhængigt hjemme og for at foretage korrektion af en professionel.
 4. Med en nålelignende kant. Eksternt ligner værktøjets kant to flade nåle. Sådanne tang er sværere at bruge, men de giver dig mulighed for præcist at gribe de ønskede hår. Korrektion med deres hjælp forårsager et minimum af smerte.

Pincet håndterer form

Hvad angår håndtagets form, er der to typer pincet:

 1. Konventionelle pincet til øjenbryn har form af to tynde, flade plader, mindst 10 cm lange, som er fastgjort ved bunden.
 2. Saksformet tang. Den originale form, der kombinerer pincet og saks. Enheden er vanskelig at bruge, fordi den ikke tillader at holde hånden i en behagelig position. Den er velegnet til regelmæssig korrektion af øjenbrynens form og giver en tynd linje.

Producenter af professionelle kosmetiske værktøjer lægger stor vægt på bekvemmeligheden ved at bruge pincet. For eksempel producerer modeller med gummierede håndtag, der forhindrer glidning under drift, eller med huller langs hele længden, for at gøre tænger lettere.

Pincet med ekstra funktioner og tilbehør

På trods af enkeltheden af ​​øjenbrynens plukningsenhed forsøger fabrikanterne at forbedre det, for at gøre korrektionsproceduren mere praktisk og mindre smertefuld. Konventionelle klassiske pincetter supplerer forskellige enheder. For eksempel et indbygget forstørrelsesglas eller lommelygte.

Et lille forstørrelsesglas og en ekstra lyskilde hjælper med at se selv korte og tynde hår. Men under en lang procedure bliver øjnene trætte af det lyse lys.

Ikke så længe siden optrådte automatiske tang på markedet. De har et design bestående af to pincet - internt og eksternt. Den indre greb det valgte hår og glider derefter inde i yderpinde. En sådan enhed gør det muligt at gøre proceduren hurtigt og smertefrit. For selvstændigt at anvende et sådant apparat kræves der øvelse, så automatiske tang har endnu ikke modtaget bred anvendelse.

Den elektriske enhed til øjenbrynskorrektion adskiller sig fra de klassiske pincet. Men siden det hedder - elektriske pincet, er det placeret på lige fod med almindelige øjenbrynnippere. Designet af de elektriske pincet giver dig mulighed for at fange det ønskede hår og ødelægge pæren ved at anvende en lav spænding. Apparatet bliver ikke af med uønsket hår for evigt, men
øjenbryn plukket ud af elektriske pincet behøver ikke korrektion i lang tid.

Regelvalgsregler

Hvordan vælges en pincet til øjenbryn, så han var behagelig til arbejde og tjente så længe som muligt?

Når du har fastslået værktøjets passende form og materiale, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​de valgte tang:

 • overfladen skal være glat uden chipping, chipping;
 • Arbejdsenderne skal være symmetriske, tæt lukket, således at der ikke er nogen kløft mellem dem;
 • Værktøjet skal være behageligt i hånden, bøj ​​godt.

En garanti for køb af kvalitetsvarer vil være køb af et professionelt værktøj i en specialbutik.

Funktioner passer til pincet

Som et hvilket som helst værktøj har pincet til øjenbrynskorrektion brug for pleje, som er:

 1. Korrekt opbevaring. Tænger skal opbevares i en sag.
 2. Omhyggelig håndtering. Drop og deformation af værktøjet bør undgås.
 3. Desinfektion. Efter brug skal tænger være saniteret.

Selv med ordentlig behandling kan pincet blive blunt, stop med at gribe og trække ud individuelle hår.

Du kan skærpe tangene ved at kontakte en professionel mester eller uafhængigt.

For at skærpe værktøjets arbejdskant derhjemme, skal du forsigtigt gnide den på den fine sandpapir og derefter renses.

Ved regelmæssig brug skal tænger skærpes en gang hvert halve år.

Svaret på spørgsmålet: "Hvilket er bedre at vælge pincet?" Er individuel for hver kvinde. Professionelle kosmetologer anbefaler at få et par værktøjer af forskellig form til kvalitet øjenbrynskorrektion.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Værktøj til øjenbryn: om hemmeligheder valg og brug

En sjælden kvinde er tilfreds med udseende, tykkelse, tykkelse og farve på sine øjenbryn. Og så kommer ukomplicerede enheder, forskellige børster, stenciler, børster, saks og klemmer til spil. Om hvilke værktøjer til øjenbryn er i dag, vil vi tale.

Den moderne skønhedsindustri tilbyder mange måder og enheder til øjenbrynformning.

Farvekorrektion og stilering

For farvekorrektionen tilbyder det kosmetiske marked i dag et stort udvalg af produkter, dit valg kan være farvede voks, geler, nuancer af en klassisk brun-grå skala og specielle pulvere. Alligevel kræver alle disse produkter de rigtige værktøjer til at anvende.

Øjenbryn børste har et almindeligt design og er tilgængelig i to former. Den første har en vis lighed med mascara børsten, den adskiller sig kun i mindre størrelse og kortere håndtag. Det er dette kosmetiske tilbehør producenter passer nøje i gel produkter til øjenbryn.

Cone børster er ofte færdige blyanter til øjenbryn

Tja, for at sige, et ret praktisk og funktionelt værktøj, som takket være de hårde børstehår perfekt kamrer hår og fordeler jævnt pulverformige og cremede teksturer. En anden betydelig fordel - øjenbryn børsten perfekt skygger blyanten, så du kan få en helt naturlig og jævn farve på øjenbryn.

Børste fra det tyske mærke LR

Tip!
En øjenbryn børste med et tomt rør anbefales til opbevaring af kosmetiske olier, der bruges til pleje af øjenvipper og øjenbryn.
Med en sådan enhed vil du ikke kun jævnt fordele olie-vitaminblandingen, men også bruge en lysmassage, der øger blodcirkulationen.

Denne type børste er praktisk ikke kun til fjerning, men også til anvendelse af øjenbrynplejeprodukter.

 • Sigma Brow og lash E80;
 • DE KLIE "Nr. V63;
 • Manly PRO Brow.

Den anden kategori er universelle mini-kamme, der hjælper med at lægge øjenbryn og øjenvipper. I de fleste tilfælde er de et lille kosmetisk instrument, på den ene side udstyret med en plastik (metal) minikam og på den anden side en række nylonbørster. Sidstnævnte bruges til kæmning, styling og retning til øjenbrynene, fordeler perfekt gel- og voksprodukter.

Mary Kay Øjenbryn Kam

Form korrektion

Korrigering af formularen er vigtig og nødvendig. Afhængigt af typen, vækstegenskaberne og formen af ​​øjenbrynene, kendte pincet, saks eller trimmer bruges til korrektion, sidstnævnte foretrækkes af en stærk halvdel af menneskeheden på grund af dets alsidighed og evne til at fjerne unødvendig vegetation, ikke kun i øjenbrynsområdet.

Øjenbrynpincetter

Øjenbrynpincetter eller pincet - den hyppigste bosiddende i kvindelige kosmetik

Pincet eller pincet - den mest almindelige enhed bruges til at rette øjenbrynene. Når du vælger det, skal du først være opmærksom på fundamentet. Det kan være slidstærkt plast eller rustfrit stål. Brow-masters anbefaler at købe stålpincetter, der er mere holdbare og tolererer perfekt desinfektion.

Strukturelt er pincet opdelt i to kategorier. De første er plader svejset i den ene ende, den anden er små saks. Bemærk venligst, at denne mulighed kun er praktisk til fjernelse af enkelthår, det er uegnet til langvarig brug.

Pincet med skrånende og plan arbejdsflade

Det næste emne, der kræver opmærksomhed, er produktets kanten.

Afhængigt af dens form er pincet opdelt i:

Vælg en indstilling eller en anden, der fokuserer på hårdets densitet og funktioner i deres struktur.

 1. Rette og skråtede pincett er vist til øjenbrynskorrektion med grove hår, der er vanskelige at fjerne.
 2. Hvis du har tykke nok øjenbryn, der kræver udtynding, skal du vælge pincett med en spids kant. Denne enhed giver dig mulighed for forsigtigt at opfange enkelte hår i midten af ​​øjenbryn, samt fjerne væksten efter den forrige korrektion.
 3. Pincet-nål er Elena Krygina's foretrukne værktøj. Med sin hjælp udføres en detaljeret formkorrektion langs øjenbrynens kant.

Vær opmærksom!
Mekaniske tang, udstyret med en indre mekanisme og en lille lommelygte, har en mere kompleks form.
Den største fordel ved designet - hastigheden og den mindste smerte i proceduren.
Men den succesfulde brug vil kræve nogle færdigheder og praksis.

Til pincet tjener du trofast, gem den i en speciel sag med et tip

Så, hvis du har besluttet på formularen og materialet, skal du handle.

Pincet du har valgt at klemme i din hånd før du køber det, skal det være behageligt og let nok til langt arbejde. Desuden skal arbejdsfladerne være fastgjort til hinanden uden at danne huller og revner.

Tip!
Køb varige værktøjer som pincet fra professionelle butikker.
Dette vil være en garanti for, at din enhed har bestået den nødvendige certificering, pålidelig, bekvem og sikker.
Derudover kan du altid regne med råd fra fagfolk.

Philips Pincetter

Hvor holdbar pincet er afhængig af korrekt drift:

 1. Hold pincet mindst to gange om året.
 2. Vær forsigtig, så pincettene ikke falder ned og opbevares permanent i en kuffert af slidstærkt materiale eller i deres originale emballage.
 3. Efter hver brug skal du behandle pladerne med et desinfektionsmiddel som Miramistin.

Legend of the brow industrien Pincet Anastasia Beverly Hills

 • Pincet Anastasia Beverly Hills;
 • The Vintage Cosmetic Company; Slanted Pincet Floral;
 • QVS Astro Tweezer;
 • Pincet Zinger;
 • Metzger PT-600 (3) -BY;
 • Metzger RT-360-D / R.

saks

Saks fra Anastasia Beverly Hills (pris - fra 2500 rub.)

Ikke så længe siden blev øjenbrynssaks hævet udelukkende af mænd, kvinder foretrak en mere kardinal metode - plukning. Men alt forandrede for nogle år siden, da brede naturlige øjenbryn kom i tåge, ville deres korrektion ikke tolerere barbarisk plukning, alt hvad du har råd til, er en let hårklipp på bunden.

Selvfølgelig forpligter vi os ikke til at bestride det forhold, at proceduren kan bruge den klassiske lige neglesaks med skarpe knive. Imidlertid er præference stadig givet til et professionelt værktøj, der er specielt designet til at arbejde med øjenbryn. Anastasia Beverly Hills, Vivienne og KAI har i mange år været førende på markedet.

Som pincet kræver saks omhyggelig opbevaring, korrekt pleje og skarphed hvert halve år.

lineal

Ukompliceret øjenbryn linjal design for dem, der søger præcision

Øjenbrynslinjeren migreret til makeup-segmentet fra tatoveringsartister. Sidstnævnte bruger det til at oprette en ny formular, når de udfører tatovering.

I kerne er linjalen en slags blød stencil, der er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​millimeterafdelinger. Det vil blive værdsat af dem, der har svært ved at skabe symmetriske øjenbryn.

Hvis du beslutter dig for at bruge en sådan enhed, skal du være opmærksom på designfunktionerne:

 1. Linjen skal være blød nok og fleksibel for at kunne tage form.
 2. Det er ønskeligt, at divisionerne er placeret på en gennemsigtig plastik, især hvis du først foretager en så vanskelig opgave.
 3. Malingen, der bruges til at anvende divisioner, skal være resistent over for alkoholbaserede desinfektionsmidler.

Epilator - at være eller ikke at være

Braun Kvinde Facial Epilator

Øjenbryn epilator er en lille bærbar enhed, som i de fleste tilfælde giver dig mulighed for at slippe af med uønskede hår ikke kun i øjenbrynsområdet.

Epilatorer har fået deres popularitet på grund af det faktum, at de tillader at opnå et tilstrækkeligt langvarigt resultat, de gør et fremragende arbejde selv med lette tynde hår og forårsager ikke irritation på huden. Med deres hjælp med blot et par bevægelser kan du slippe af med enkelthår eller udføre en fuld korrektion.

Teknik ved brug af epilator til øjenbrynskorrektion

 1. Den første karakteristik, som du skal være opmærksom på - antallet af omdrejninger. Jo højere nummeret er angivet af producenten, desto hurtigere bliver proceduren.
 2. Antallet af hastigheder. Billige enheder til hjemmeanvendelse har i de fleste tilfælde samme hastighed. Tilstedeværelsen af ​​2-3 tilstande giver huden mulighed for gradvist at vænne sig til proceduren.
 3. Vælg en batteridrevet epilator, da ikke alle badeværelser har en stikkontakt.
 4. Som en god bonus kan enheden sørge for funktionen af ​​tør og våd fjernelse af håret, anæstesi i form af en strøm af kold luft, såvel som lys.
 5. Multifunktionelle enheder kan udfyldes med ekstra dyser, for eksempel til peeling eller hudmassage.

Universal multifunktionel epilator Panasonic ES-ED94-S503

Tip!
Hvis du står over for det vanskelige valg at købe en klassisk epilator med en miniature face pack og en højspecialiseret øjenbrynskorrigeringsenhed, stop ved den anden mulighed.
Faktum er, at sådanne enheder mere præcist fjerner det tynde blonde hår og kan vinde kampen selv med hår 0,02 mm lange.

Test duell af de bedste elektriske barbermaskiner på planeten: Panasonic vs Braun

Bedre barbering mænd