Valg af mænds elektriske barbermaskine

Træt af at svinge med værktøjsmaskiner, beslutter mange mænd at prøve en elektrisk barbermaskine. Vi siger straks, at du vil miste hastigheden ved barbering - det tager normalt mere tid. For ejere af tæt vegetation kan kvaliteten af ​​barberingen blive værre. Men proceduren er generelt mere behagelig. Det vigtigste - at vælge den rigtige barbermaskine. Bemærk, at dette er en god gave til en mand den 23. februar eller en anden fest.

Typer af elektriske barbermaskiner: roterende eller mesh

Til dato er der to typer elektriske barbermaskiner: roterende og mesh (mesh). Men det betyder ikke, at valget af modeller er lille, tværtimod. Valget er meget stort, og det er forvirrende. Med ekstern lighed varierer priserne betydeligt. Hvad er forskellen? Sådan vælges en elektrisk barberkniv, så den er behagelig, efterspurgt og ikke lyver dødvægt. Lad os finde ud af det.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: dykke ind i detaljerne

Så snart du beslutter dig for at vælge en elektrisk barberkniv, skal du afgøre, om du vil have en maske en eller en roterende. I udseende er forskellen mellem dem indlysende og indlysende. Rotary - roterende diske med skærpet hak på kanterne, som og skære hårene. Med en sådan enhed er det ligegyldigt hvor lang eller kort børsterne er, om det er jævnt vokset eller ej. Og børsterne bliver skåret næsten tæt på huden.

Gitterplader med flere huller, hvorunder der er skjulte finvibrerende knive. Børster falder ind i hullet, afskåret med skarpe knive. Det er sådan en barberkniv "under nul", du kommer ikke ud. Har altid meget korte hår - tykkelsen af ​​gitteret.

Forskellen mellem roterende og net rakere synlige for det blotte øje

Udvendigt er det ikke et problem at adskille rotoren og gitteret, men hvordan man vælger mellem dem? Alt er ikke så svært. De barberer anderledes:

 • En roterende elektriske barbermaskin barberer renere og hurtigere, når du bruger en maskeret elektrisk barbermaskin, skal du lave flere pas på samme sted for at bruge det samme resultat. Det er for stive og tykke børster det er bedre at vælge en roterende. Men fornemmelsen under barberingen er ikke den mest behagelige - der er en lille snøring af børsterne. Til irritabel hud er denne mulighed ikke egnet.
 • Gitter shaver under barbering berører ikke hudens ruhed - ar, mol, alt dette forbliver uden skade. Det føles, at dets brug kan sammenlignes med bevægelsen af ​​varmt metal på huden. Det vil sige, nettet barberhøvel er godt for bløde og sparsomme børster. Hun er en ideel mulighed for en teenager eller en ung mand, som lige er begyndt at barbere. Garnene, selv med et større antal passerer, er mindre irriterende for huden, så gitterets barbermaskine passer til følsom og irriteret hud.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Den elektriske barberkniv har endnu et plus: det er praktisk at skabe en klar linje med den. Hvis du har brug for at opretholde skægets kontur, overskæg, templer - dette er opgaven for nettet barbermaskinen, men ikke for den roterende. Det er rigtigt, at der er elektriske barbermaskiner med indtrækbar trimmer, som klare denne opgave uden problemer.

Så er en roterende eller gitter shaver nødvendig, bestemt af hudtype. Yderligere forstår vi tekniske detaljer og muligheder, der øger komforten ved barbering.

Kablet eller genopladeligt

Når du har besluttet på typen, skal du vælge en elektrisk barbermaskin ved fodringsmåden. Der er kablet, der er genopladelige. Kablet, med samme egenskaber, billigere, men mobilitet er begrænset af ledningens længde, og det interfererer ofte.

Plus batteri er, at handlefrihed ikke er begrænset. Takket være den autonome strømforsyning bevarer de deres arbejdskapacitet, selv i tilfælde af strømafbrydelser og har en klar fordel ved rejser, forretningsrejser og fritidsaktiviteter. Men når du vælger en batterisnitter, skal du være opmærksom på batteritypen. De kan være af flere typer.

Batteri barbermaskiner kan enten være roterende eller net type. Opladeren kan være af kontakt eller kontaktløs type. Hvis du vil vælge en elektrisk barbermaskine til en mand som gave, vil han lide den ikke-kontakt muligheden.

Du bør ikke tage en trådløs elektrisk barbermaskin med et nikkel-cadmium batteri (Ni-Cd) - disse batterier har en "hukommelseseffekt". Hvis du lægger dem på opladningen, er det ikke helt afladet (som normalt sker), bliver batterikapaciteten reduceret betydeligt (til det niveau, hvorfra de startede opladning). Derfor ophører batteriet efter et stykke tid "opladningen" - opladningen udløses hurtigt. Alle andre typer batterier (Ni-Mh, Li-Ion) er bedre i denne henseende, men betydeligt dyrere. Dette er dog tilfældet, når det er bedre ikke at gemme.

Der er modeller, der kan fungere både fra elnettet og fra batteriet, dvs. en spændingsomformer er indbygget i ledningen, som leverer den spænding, der kræves til opladning af batteriet (som opladning til smartphones). Batteriopladning sker, når netledningen er sluttet til lysnettet, er der ingen ladestation. På den ene side er det praktisk, på den anden side - ikke meget. Jeg sætter barbermaden i ladestationen, og den står der. Hvis der ikke er nogen station, skal du finde ud af, hvor du skal lægge barbermaskinen, og der tilføjes en forvirring med søgen efter opladning og et sted for det. Men hvis du ønsker at vælge en elektrisk barbermaskine, der optager så lidt plads som muligt, men samtidig ikke begrænser bevægelsen, bør du se nærmere på sådanne modeller.

Der er stadig nogle "klokker og fløjter" som en oplader, der tilpasser til den anvendte spænding (Braun Series 3 300s). Opladning kan medtages i netværket fra 100 til 240 V. Filtret ved selve indgangen vil justere ladningsparametrene. Denne version af shaveren er velegnet til dem, der rejser en del.

Antallet af barberhoveder og deres mobilitet

Generelt er der elektriske barbermaskiner af enhver type med en, to, tre, fire og fem barberhovedhoveder. Det bedste valg er tre barberhoveder. Det er de fleste kampe. En eller to shaverelementer til "moden stubbe" er ikke nok. Dette er en mulighed for teenagere eller ejere af sjælden vegetation. Fire til fem er for dem, der har meget stive og tykke børster. Men disse mærkevarer razors lidt, men meget kinesisk. Spørgsmålet er, det er bedre, hvis "multi-headed" klare barberingen, end de tre-elementers mærkevarer er altid åbne. Nogen er heldig, og de arbejder normalt, og en person i frustration køber en tre-element rotormodel.

Antallet af barberingselementer - fra en til fem

For nogle få år siden begyndte barberhovedet at blive mobilt flydende. Når de trykkes, ændrer de deres position, og deres position afhænger kun af ansigtets struktur, og de er ikke relaterede til hinanden. Så bladene følger ansigtets konturer bedre, som følge heraf er barberingen renere, især på vanskelige steder - på halsen, kindbenet.

Flytbare barberhoveder og gitter, bevægelig blok - alt dette øger komforten ved barbering

Derudover er der modeller med en bevægelig barberingsenhed. Med tryk ændres hældningen af ​​enhedens overdel, hvilket gør tilpasningen til en individuel struktur endnu mere komplet. I dette tilfælde behøver du ikke at ændre armens, håndens position. En sådan "uafhængig suspension" er i de linjer, der er udviklet i de seneste år, og disse "klokker og fløjter" øger prisen betydeligt.

Trimmer og dens type

En trimmer er en ekstra kniv til at skære lange hår. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer er nødvendig for ejere af overskæg og / eller skæg for at bevare whiskers form. Det drejer sig om knive, der forkorter hår uden barbering, og giver dig også mulighed for at danne en klar linje på grænsen til barberet og uskadet hud.

En trimmer shaver er praktisk til at opretholde pæne konturer.

Der er flere typer: foldning, glidende, flydende. Den foldende og inddragelige trimmer kan både være i en roterende og i en el-barbermaskin. Den flydende trimmer er indbygget i barbermaskinens elektriske barbermaskin. Han afskærer lange hår, og knivene, der er beskyttet af garn, afslutter barberingen.

Ved hjælp af den indbyggede trimmer kan du trimme templerne, forkorte lange hår

Uanset hvilken type, razors trimmere er ikke tilstrækkelige til at tage sig af det tætte ansigtshår. De er i stand til at opretholde tilstanden af ​​et meget kort skæg, som f.eks. En goatee, "tre-dages stubbe" eller ufarvet lys. For et fuldt skæg har du brug for en separat trimmer. En trimmer barbermaskine er praktisk til ujævnt voksede eller for lange børster, som barberingssystemet ikke kan klare. I dette tilfælde skal du først forkorte vegetationen med en trimmer og derefter afslutte barberingen "i normal tilstand".

Tør og våd barbering, fugtgivende

For nogle få år siden holdt elektriske barbermaskiner kun en tør barbering. I dag er der mange modeller, der kan barberes med skum eller barberkrem og gør et fremragende arbejde med denne opgave. Mesh modeller med gode anmeldelser - Panasonic ES-3042, Panasonic ES-LT2N, Braun 3080s Serie 3, Panasonic ES-RF31, Braun MG 5050, Panasonic ES-RF41, Braun 5040-s Serie 5 osv. Rotor modeller med mulighed for vådberøring - Philips AT 890, Philips S9031, Philips PT 723, Philips AT 756, Philips S5530, Philips S5672.

Ja, de er dyrere, meget dyrere (ca. 50%), men de kan godt lide, at du kan vælge, hvordan du barberer i dag - med eller uden creme.

Der er en nuance. Når du bruger en våd barbering, skal du skylle systemet godt efter hver behandling. I modsat fald vil bakterier formere sig i kremens rester, hvilket kan forårsage alvorlig irritation af huden.

Elektriske barbermaskiner kan barbere sig med skum og barbering

Derudover er der modeller, hvor kapaciteten til aftershave lotion er bygget. En blok med aftershave lotion, som automatisk fordeles over huden, er fyldt i en speciel holder. Denne frustrations hensigtsmæssighed er meget tvivlsom. For det første er sådanne modeller skabt i tandem med nogle producenter af barberingslotioner, og du kan kun bruge et bestemt mærke, som i sig selv allerede er irriterende. For det andet er omkostningerne ved lotion til påfyldning af barbermaskiner væsentligt højere. For det tredje er barbermaskinerne selv med sådanne kapaciteter dyre. Generelt er denne idé ikke så god som det ser ud ved første øjekast.

Generelt vil du vælge en elektrisk barbermaskine "til alle lejligheder", se modeller med mulighed for våd barbering. De er vandtætte, og selv med en tør barbering kan den skylles under rindende vand, snarere end at børste børsterne formales til støv.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: Vi er fast besluttede med producenten

Hvis du har besluttet dig for den type elektriske barbermaskin - rist eller roterende, behøver du ikke vælge meget. Rotary barbermaskin producerer Phillips. Der er næsten ingen konkurrenter. Der er mange kinesiske mærker af forskellig grad af lighed, men der er ingen "seriøse" producenter. Så hvis du leder efter en rotor elektrisk barbermaskin til en mand som gave, skal du kun vælge blandt Philips-modellerne. Selv om det ikke er så let som det ser ud til.

For dem, der ønsker at finde en god net barberkniv, er opgaven ikke meget vanskeligere. Der er to producenter: Braun og Panasonic. Begge producerer produkter af samme kvalitet, arbejder i samme prisinterval. Panasonic har meget interessante modeller, hvor der er dele, som mænd vil kunne lide: kontaktløs opladning, de hurtigste motorer kørselsklinger. Panasonic har sit eget slibesystem, som har opretholdt sin skarphed i årevis. Generelt meget gode elektriske barbermaskiner. Men der er en ting. Hvis det bliver nødvendigt at udskifte shaverelementer (knive eller gitter), er det næsten umuligt at finde dem. I mange modeller er de unikke og er ikke altid tilgængelige i servicecentre.

Når du vælger en net barberkniv, skal du beslutte, om du vil købe Panasonic eller Brown.

I Braun-barbermaskinen er delene ikke så originale - designet bruger standard barberingselementer. Find om nødvendigt dem ikke noget problem. For nogle år siden havde Panasonic en fordel: de var de første til at udvikle barbermaskiner med muligheden for en våd barbering. I dag har Brown sådanne modeller, og de får gode anmeldelser.

Rotary eller elektrisk barbermaskin - hvilken man skal vælge

Mænd til barbering bruger to typer værktøjer: værktøjsmaskiner og elektriske barbermaskiner. Barbermaskinen er mere populær, da dette værktøj er meget billigere end en elektrisk barbermaskine. Men takket være den elektriske barbermaskins mobilitet kan den bruges til enhver lejlighed. Efter at have prøvet den elektriske barbermaskine i gang en gang, forlader mændene de sædvanlige maskiner. Men nu er der en vigtig opgave: at vælge en elektrisk barbermaskine, der er opdelt i roterende og gitter.

For at træffe det rigtige valg og ikke fortryde købet, skal du analysere disse to typer af barbermaskiner. Tross alt har hver type sine egne fordele og ulemper, på grundlag af hvilke der konkluderes om køb af en bestemt barbermaskine model.

Hvilken slags elektrisk barbermaskine at vælge, for ikke at forveksle, samt forskellen mellem rotor og gittertyper af produkter, lærer vi i materialet.

Til at begynde med, lad os se på, hvad en maske og roterende elektriske barbermaskine er, hvilke hovedtræk de har, princippet om drift og formål.

Elektriske barbermaskiner

Grid elektrisk barbermaskin er meget populær, fordi den er ret kompakt og i stand til at levere højkvalitets barbering. Grundlaget for denne type barbermaskine er princippet om hårfjerning gennem en bevægende kniv og et specielt mesh. Når håret trænger ind i nettet, skæres det ved hjælp af knive. Bladene er fastgjort på den bevægelige base, som under driften af ​​elmotoren bevæger sig og dermed skærer håret.

Jo flere gitter en elektrisk barbermaskin har, jo højere er barberingen. Ofte når antallet af net 4 stykker. Takket være vibrationen giver retikulerede elektriske barbermaskiner en grundig og effektiv barbering af børsterne.

Elektriske barbermaskiner af gridhandlingsprincippet er værdsat for en vigtig faktor - minimumsstørrelsen. På grund af den lille størrelse af barbermaskine og dens lave vægt kan det ikke kun være let at transportere, men også meget praktisk at bruge. Tidligere havde sådanne barbermaskiner en fordel over roterende, idet de kunne udføre en våd barbering. I dag er en sådan våd driftstilstand også underkastet roterende.

Ved bunden af ​​maskerne består skraberne af følgende dele:

 • boliger;
 • stålnet dæksel;
 • knivkniv eller bevægeligt blad;
 • elektrisk motor;
 • batteri og opladningsledning.

Mesh shavers anvendes hovedsageligt til følsomme hudtyper, da det er takket være det fintmaskede net, ikke kun effektiv fjernelse af børster, men også beskyttelse af huden mod direkte kontakt med bladet. At vælge en elektrisk barbermaskine til mænd er et vigtigt skridt, så hvis en kvinde besluttede at gøre ham til en sådan overraskelse, skal du først finde ud af hvilken model du skal vælge. For at gøre dette skal du finde ud af, hvad der egentlig er en roterende type elværktøj.

Rotary typer elektriske barbermaskiner

Ved bunden af ​​den roterende maskine er der fra 1 til 3 barberhoved. En blok med tre hoveder er den mest almindelige type, som har form af en trekant. Blokkene er anbragt i forhold til hinanden i en bestemt vinkel og har også en vigtig egenskab - dette er en gentagelse af ansigtsformen. Denne ejendom gør det muligt at udføre hårfjerning på de mest vanskelige steder for denne type hovedarrangement.

Rotary barbermaskiner kaldes af den simple grund, da de har en tilsvarende bevægelse af knivene. Rotation eller rotation udføres på blokkernes omkreds, hvilket resulterer i hårskæring. Designet af roterende barbermaskiner er ret kompliceret, hvilket faktisk påvirker prisen på produkter.

Rotationsbeholderen består af følgende dele:

 • plasthus;
 • roterende kniv;
 • mesh disk;
 • elektrisk motor;
 • batteri.

For at forstå lidt hvordan rotationen af ​​de tre aksler af knive udføres ved hjælp af en enkelt motor, overvej hvad der udgør et produktdesign. Raket drivakslen er udstyret med et excentrisk gear. De samme gear er placeret på knivspindlerne. Alle gear har en nøjagtig pasform, og når en elektrisk motor er i drift, udvikles en høj rotationshastighed af knivene. Skæring af hår opstår ved kontaktpunktet ved knudepunktet af gitteret og skærebladet. Når håret kommer i kontakt med masken og bladet, skæres det ikke på ét sted, men to. Denne proces er særligt negativ, hvis bladene allerede er lidt stumpede, som følge af, at personen føler smerte. I et forsøg på at skære et hår strammer et stumt kniv det indad, hvilket nogle gange forårsager skader på huden.

Vigtigt at vide! Selvom skarpe knive i en roterende barberkniv eller en smule stump, er det forbudt at trykke det på huden under barberingen. Dette fører til udvikling af smerte og endda skade på huden.

Efter fjernelse kommer alle hårene ind i hovedblokken, så efter hver barbering skal denne type værktøj rengøres. Det er også vigtigt at smøre gnidningsdelene regelmæssigt for at øge produktets levetid. Disse typer barbermaskiner er ikke egnede til følsom hud, men passer til de mænd, der ønsker at ende med et godt barberingsresultat.

Nu ved at vide, hvad der udgør en roterende og gitter shaver, er det nødvendigt at forstå tilstedeværelsen af ​​de vigtigste fordele og ulemper for begge typer elværktøj. Vi vil overveje disse parametre for hvert instrument separat, og så vil vi sammenligne begge enheder.

Fordele og ulemper ved nettet barbermaskine

For at vælge den rigtige barberkniv, skal du forstå de positive og negative faktorer. Netto barberkniv har følgende ulemper:

 1. Enheden har ikke evnen til at gentage konturerne i ansigtet, så denne ulempe påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Instrumentets skrøbelige maske øger risikoen for skader på huden.
 3. Området af barbermaden er ubetydeligt, og for at fjerne børsterne vil det derfor kræve gentagen overføring af instrumentet over huden.

Sådanne ulemper er praktisk talt værdiløse i sammenligning med et stort antal fordele:

 1. Evnen til at fjerne børster på hårdt tilgængelige steder på huden.
 2. Kompaktitet og mobilitet af apparatet.
 3. Tilstedeværelsen af ​​trimmer på næsten alle modeller muliggør barbering af skæg og overskæg.
 4. Gitteret kræver ikke rengøring, da apparatets design har en automatisk rengøringsfunktion.
 5. Værktøjet er primært beregnet ikke kun for følsom hud.
 6. Tilstedeværelsen af ​​et indbygget batteri giver dig mulighed for at bruge værktøjet, når der ikke er strømforsyning.
 7. Den lave vægt af enheden har en god effekt på dens bekvemmelighed.
 8. Net slags barbermaskiner tillader våde barbering af børstehårene.

Fordele og ulemper ved en roterende barbermaskine

Ulemperne ved en roterende barbermaskin indbefatter de følgende parametre:

 • Stivhed af interaktion med huden;
 • højt værktøjsomkostninger
 • komplekse konstruktion;
 • behovet for periodisk rengøring og smøring af instrumentet;
 • når bladene slides, vises smerter, når børsterne fjernes.

På trods af dette antal fejl er roterende typer af barbermaskiner ikke mindre populære end netting eller konventionelle maskiner. Fordelene ved en roterende barberkniv omfatter:

 1. Vedtagelsen af ​​forskellige former for ansigtet, som påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Tilstedeværelsen af ​​aflange huller giver dig mulighed for at fjerne eventuelle børster.
 3. Med to knive i blokken opnås bedre fjernelse af børstehårene end med en tredobbelt blok.
 4. Tilstedeværelsen af ​​selvskærende knive giver dig mulighed for at forlænge værktøjets levetid.
 5. Batteridrift.
 6. Automatisk netrensning.

Det er ret vanskeligt at vælge den bedste løsning på grundlag af de præsenterede data, derfor er nedenstående en sammenligningstabel for begge typer barbermaskiner.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Til sammenligning præsenteres sammenligningen af ​​begge enheder i tabelform.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre at vælge - roterende eller gitter?

En integreret del af en moderne forretningsmand er hans udseende, og derfor bliver en funktionel rotations- eller gittersikkerhed ofte en reel frelse i affæringsvirksomhed. Ikke desto mindre har ikke alle råd til den traditionelle version, hvilket kræver tidskrævende og øger risikoen for skader på huden. Så dens popularitet er utvivlsomt, det er fortsat at beslutte, hvilken art der er bedre, idet man har overvejet fordelene og ulemperne ved hver.

Generelle egenskaber ved barberingsprodukter

Overvej de parametre, der giver en ide om mekanismen som helhed:

 1. I dag kan barberingsprodukter anvendes på både våd og tør hud. Fugt inde i enheden er udelukket, såvel som dens brud på grund af for høj luftfugtighed i badeværelset.
 2. Alle barbermaskiner har mulighed for at arbejde både fra netværket og fra et aftageligt batteri, hvilket blot er uundværligt på forretningsrejser og rejser.
 3. Hovedliste over modeller, der præsenteres i salget, indeholder yderligere vedhæftede filer og andre funktioner. For eksempel:
  • tilstedeværelsen af ​​en trimmer
  • strømmen af ​​fugtighedscreme på våd hud i automatisk tilstand;
  • afkøling af den behandlede overflade for at reducere irriterede områder
  • automatisk rengøring af produktet
  • Oplad via USB-kabel

Grid elektrisk barbermaskin

Hendes system er en kombination af et fast, ikke-bevægeligt mesh og en bevægelig kniv, der skærer hår i cellerne. Kniven består af knive i form af en plade, der vibrerer i en given rytme, hvilket gør det muligt at fange håret mere effektivt.

Afhængigt af modellen kan netværket ikke være en, men to eller tre, som bidrager til opnåelsen af ​​et bedre resultat.

Netværkets struktur omfatter:

 1. Hendes krop.
 2. Et cover - et gitter fra metal.
 3. Bærbar motor.
 4. Bladkniv.
 5. Oplader.

Den utvivlsomme fordel ved gitteret barbermaskine er en fintmasket metal netværk, pålideligt beskytter huden mod samspillet med den skarpe del af det, der forhindrer en person i at få nedskæringer og mere skånsom mod huden og har klare grænser barbering.

Ulemperne ved den elektriske gittersikkerhed indbefatter en længere proces og simpel deformation af det fine gitter.

Rotary modeller

De kom til os fra Sovjetunionen og er kendt for sine tidligere beboere. Men man bør ikke behandle dem som en mekanisme, der har overlevet sig selv. Den konstante forbedring har gjort barbermaskinen meget efterspurgt på markedet for elektriske varer.

Apparatets design er en kombination af diskskiver, som er anbragt på faste hoveder og bevæger sig i en cirkel. Den ikke-bevægelige del er fyldt med huller, der tager i ansigtsplantagen. Forresten er selvskærende knive installeret på sådanne mekanismer, hvilket øger brugstiden.

Et stort plus af en sådan elektrisk barbermaskine er perfekt barberet hud. Hårene trækkes ud af det ved selve roden, mens gridversionen næppe kan roses af den.

Rotormodellen i dag er udstyret med flere barbersegmenter, der nogle gange når fem stykker. Den tilsyneladende fordel ved dette design er usædvanligt system, styrke skær, der fremmer fuldstændig gentagelse formular behandlet og dermed, gå ikke glip af en enkelt hår, barbering og høj hastighed på grund af de roterende knive.

Ulemperne er:

 • ikke egnet til følsom hud;
 • på grund af at køre rotoren kræver hyppig vedligeholdelse;
 • barbermaskinen gør cirkulære bevægelser, hvilket gør det umuligt at lave skæg.

Sammenligningsanalyse af fordele og ulemper ved barberknivtyper

Vi vil gennemføre en undersøgelse af hver mulighed for at identificere fordele og ulemper ved at bruge hver.

De mest populære muligheder for elektriske barbermaskiner

De mest populære produkter er modeller af barbermaskiner, fremstillet af kendte fremstillingsvirksomheder, herunder Braun, Phillips, Panasonic og andre. Overvej de mest erhvervede muligheder.

 1. PHILIPS S7370 / 12.
  Det er et roterende barbersystem. Det kan udføre tør og våd barbering, har tre hoveder, er drevet af et batteri, hvis opladningstid er 60 minutter. Det har en aftagelig trimmer og rejsedæksel.
 2. BRAUN 5030-s Serie 5.
  En af de bedste modeller af producenten. Henviser til gitterformen af ​​elektriske barbermaskiner. Det er kun beregnet til tør behandling. I nærvær af 3 razorhoveder, der er i stand til at bukke i fem positioner for at opnå den mest behagelige position, indtrækbar trimmer, rengøring under vand. Opladning fra netværket og batteriet.
 3. PHILIPS BG.
  Det er en af ​​de mest efterspurgte modeller på grund af den lange levetid og højkvalitets barbering. Elnettet barbermaskin med en opladningstid på op til 8 timer, men hurtigt og effektivt at klare opgaven. Den har en indbygget trimmer og titaniumcoating, som beskytter sårbar hud.
 4. PHILIPS YS534.
  Inkluderer et sæt barberingsmundstykker, der gentager kroppens kontur og barberer hårene rent. Derudover har en dyse til at trimme et skæg. Det kan barbere på både tørre og våde forhold. For at rense mekanismen kræves der en særlig løsning.
 5. PHILIPS S1520 / 04.
  Den har et trehoved roterende barberingsdesign. Kan ikke bruges i brusebadet, drevet af et batteri. I nærvær af en foldemaskine og spontan skærpning af knivene er der ingen automatisk rengøring. Opladningstid ca. 8 timer. Af fordelene - lav pris, pålidelig drift, langt arbejde.
 6. PHILIPS RQ 1150.
  Den roterende elektriske barbermaskin indeholder tre flydende blade, opladning på bare en time. Den kan bruges både til tør barbering og for våd.
 7. REMINGSTONE TF70.
  Mekanismen med et mobilnet system med to hoveder til tør barbering. Drives af batterier. Meget kompakt, egnet til hyppige ture. Meget økonomisk pris, fra 15 dollars.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre at vælge?

Når du vælger den bedste løsning, skal du være opmærksom på produktets funktionalitet og ved præcis, hvad der kræves af en bestemt forbruger. Når alt kommer til alt vil tilstedeværelsen eller fraværet af forskellige parametre påvirke dens værdi. For eksempel selvrensende operation. En speciel station blev designet til den, hvor barbermaskinen er placeret, og den rengøres med tilsætning af en vaskegel. Men en sådan funktion er ikke nødvendig, da mekanismen kan renses under strømmen af ​​rindende vand ved hjælp af specielle børster. Uden et sådant tillæg kan du nemt gøre, og dets tilstedeværelse vil øge prisen.

Hvis du vælger en elektrisk barberkniv, er det bedre at være opmærksom på enhedens effektivitet og kvaliteten af ​​de valgte dele. Pick up enheden bedre med et indbygget batteri, det kan tages på en tur. For eksempel kan nogle enheder ikke bruges, hvis de er i opladning, og batteriet er afladet. Vi skal bruge tid på at vente, før vi bruger mekanismen til det tilsigtede formål.

Omkostningerne ved at erhverve produktet vil stige dramatisk, hvis der i en ekstra vedhæftning er en enhed til pleje af skæg og hår ved templerne. Desuden kan tilgængeligheden af ​​forskellige skærme og andet tilbehør påvirke omkostningerne.

Forresten er det bedre at tage sig af reservedele, der slides hurtigt ud. Det er bedre at købe dem på forhånd for at undgå en mangel på spørgsmålet om den overtagne model.

Hvad er bedre at købe - det er op til mænd. Efter alt har alle deres egne præferencer. Eksperter siger, at roterende barbermaskiner gradvist forsvinder fra butikshyllerne, men de er stadig meget populære. Gitter muligheder føler sig meget mere selvsikker og langsomt vinder positioner fra deres konkurrenter. Godt, forbliver valget for forbrugeren, da han kun kan bestemme den mulighed der passer til ham.

Electric shaver net eller roterende bedre

For de fleste mænd er barbering en rutinemæssig proces, der tager værdifuld tid. Den meget næste dag får den hadede stubbe sig selv til at mærke. For repræsentanter for kontorbranchen er et glat ansigt som regel en del af billedet. Behovet for daglig skæring fører til irritation og udslæt. Særligt uheldig i denne henseende er ejerne af følsom hud, for hvilken morgenbarbering en reel tortur.

Det antages, at der i effektivitetsspørgsmålet lykkedes mere shavere end engangsbrugere. Find ud af om dette er sandt. Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre at give præference, roterende eller net? Hvordan skal man træffe det rigtige valg: deres fordele og ulemper?

For hvem fordel: elektrisk mod engang

Mange kvinder tror, ​​at hvis en mand kommer til et møde med overgroede stubbe - er dette fuldstændig respektløst for damen. Vi tager ikke højde for ejerne af model skæg, naturligvis pleje deres vegetation. Men er du sikker på, at ud over dovenskab og uvillighed til at barbere, skjuler de tre-dages stubbe ikke irritation? Det absolutte antal mænd, der vurderes af undersøgelsen, foretrækker at undgå barbering ved enhver lejlighed.

Enig, alle har brug for hvile, herunder ansigtets hud. Hvis hun udsættes for bladet fem dage om ugen, så er et par fridage en god mulighed for at tage en efterlængt pause. Derfor skal du i stedet for at genere en mand og tage fornærmelse tage sig af, hvordan man minimerer sit problem.

En af de store muligheder for at lette en mands almindelige procedure er at købe en god barberkniv eller elektrisk barbermaskine til ham. Hvad er bedre at vælge. Der er ikke et enkelt svar på dette spørgsmål. Hver af metoderne har både faste plusser og væsentlige ulemper. Døm for dig selv.

En barbermaskine er mere almindelig blandt den mandlige befolkning og vælges oftere. For det første er det let forklaret af dets tilgængelighed. I dag kan barbermaskiner vælges for enhver smag og katte; et rig sortiment giver os mulighed for at tilfredsstille behovet for enhver valg. For det andet er det muligt at købe det både i en detailbutik og i en professionel kosmetisk afdeling på et supermarked.

De indlysende fordele ved en engangs barberkniv:

 • Kvalitet. I sammenligning med elektriske barbermaskiner er engangsmaskiner mere effektive. Mænd bemærker, at resultatet er renere og bedre. Håret skæres til det maksimale. Porerne renses bedre, hudens ansigt som helhed bliver sundere.
 • Tilgængelighed. Prissætning vil tilfredsstille alle. Omkostningerne starter fra 20 rubler til det mest uhøjtidelige værktøj. Men endnu dyrere modeller, hvis pris er mere end 600 rubler, er billigere end at købe en elektrisk barbermaskine. Muligheden for at udskifte knivene giver dig mulighed for ikke at købe hele sættet hver gang.
 • Enkelhed. Designet forårsager ikke vanskeligheder, så maskinen hurtigt og nemt kan bruges. Både en uerfaret ung mand og en ældre person vil klare en barbermaskine. Superfærdigheder og fleksibilitet spiller ikke en central rolle her.

Ud over de positive aspekter er der selvfølgelig ulemper. Den første er sikkerhed. Kontakt sker direkte med huden. Høj sandsynlighed for nedskæringer og irritationer. På trods af antallet af knive og creme lag til fugtning er det umuligt at beskytte dig selv fuldt ud. Ud over at bruge selve værktøjet, skal du passe på tilgængeligheden af ​​yderligere plejeprodukter: skum, creme, lotion osv.

En værdig modstander til maskinen er en elektrisk barbermaskine, hvis popularitet stiger fra år til år. Og fortjenesten er ikke kun i den kompetente reklame, men også i salgsautomatens styrker. Vælg en elektrisk barbermaskin er, fordi:

 • Det behøver ikke vand. Dette gør det meget bekvemt og nødvendigt for dem, som rejser og rejser er en vigtig del af livet.
 • Den tid, der bruges til barbering med en elektrisk barbermaskine, er mindre end hvis du barberer for hånd.
 • En sådan enhed virker både fra netværket og fra batteriet. Ved at vælge en elektrisk barbermaskine finder du bevægelsesbevægelser.
 • Med en elektrisk barbermaskine er du beskyttet mod udskæringer. Det antages, at irritation næsten ikke truer dig.
 • Frekvensen af ​​udskiftningsblade er meget lavere end for maskinen. Deres gyldighed er fra seks måneder til tre år. Efter at have valgt den elektriske barberkniv i tider, glemmer du i lang tid om indsatsen.

Det synes, men det er en ideel mulighed. Ak, det gjorde ikke uden negative sider. Til de irriterende minuser ved at bruge en elektrisk barbermaskine er den utilstrækkelige rensning af porerne under barberingen. Denne kendsgerning fører til forurening af hudoverfladen og udseendet af acne. Desuden kræver en sådan enhed pleje. For eksempel, regelmæssig vask af knivene.

Det er rigtigt, at nogle af enhederne omfatter en selvrensende funktion, og ejere af sådanne elektriske enheder kan ikke bekymre sig om dette. Hvad rammer prisen. Ikke alle mennesker er klar til straks at sige farvel til et sådant beløb. Selv om det faktisk er muligt, at overtagelsen vil retfærdiggøre investeringens omkostninger, virker det ubevidst mænd mere økonomisk at erhverve en maskine af maskinen.

Bemærk at der er mange anmeldelser i netværket, der sikrer, at ved at købe elektriske barbermaskiner, vil du absolut ikke fortryde, og det er værd at investeringen. Separat bemærker vi sandsynligheden for fejl i enheden, hvis reparation også vil koste en smuk krone. Forumene taler om den støj, der produceres af en barbermaskine. Husk, at hvis tavshed er yderst meningsfuldt for dig, er en elektrisk barbermaskine ikke din mulighed.

Elektriske barbermaskiner har to sorter: net og roterende. Det handler om dem yderligere og vil blive diskuteret. Hvad er bedre at vælge og hvorfor, hvad er deres styrker og svagheder.

Rotationskraft

Roterende elektriske barbermaskiner fik deres navn på grund af driftsprincippet, bygget på rotation, dvs. rotation. Oftest består razors af denne type af to eller tre blade, som samtidig roterer i samme retning. Muligheden for en glat barbering giver dig mulighed for at skubbe gennem knivene og genskabe ansigtets lindring. Håret skæres ved krydset mellem bladet og masken.

Af denne grund skal knivene være skarpe, ellers i gang vil bladet forsøge at stramme håret indad og forårsage smerte. Skadet i denne dåse og hud. Ved hjælp af en roterende elektrisk barbermaskine er det bedre ikke at skubbe hårdt på kinden. Det skårne hår går derefter ind i hovedet, hvor knivene er placeret. En vigtig betingelse for effektiv barbering er deres rettidig rengøring og smøring.

Disse barbermaskiner er normalt store i størrelse, det er svært at vælge en model, der ville være behageligt at holde i din hånd. En anden væsentlig ulempe er risikoen for hudirritation. Imidlertid har forbedrede barberskrabere reduceret denne chance til et minimum, hvilket gør barberingen endnu mere behagelig.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger, fordi man i forskellige modeller og muligheder bare kan gå tabt. For det første på netets mobilitet. Ud over muligheden for en synkron proces kan netene arbejde helt uafhængigt og bøje i forskellige vinkler.

Dette sikrer effektiv barbering af enhver ansigtsform under hensyntagen til individuelle egenskaber. Denne indstilling er ikke standard og findes ikke i alle modeller. At vælge din elektriske barbermaskine er bedre at overbetale, men at få et værktøj, der virkelig vil glæde resultatet.

For det andet, hvis du i grunden er våd barbering, skal du finde ud af, om denne mulighed findes i shaveren du kan lide. Efter proceduren skylles lignende roterende instrumenter med vand. Det antages, at det bedste inden for dette område er enhederne af mærker Panasonic og Phillips. Nogle modeller er udstyret med mulighed for selvrensning og desinfektion - den såkaldte docking station. Denne enkle funktion gør det muligt at minimere irritation, det er kun nødvendigt at udskifte vaskemiddelet fra tid til anden.

For det tredje er de nyeste modeller af roterende enheder næsten tavse. Hvis støj spiller en vigtig rolle for dig, skal du foretrække lignende enheder. Sørg for at kontrollere, om den barbermaskine du kan lide, arbejder fra batteriet. En sådan anordning er uundværlig på vejen og på ture, og hvis familien om morgenen besatte badeværelset, kan du let barbere på et andet sted.

Netværksprincip

Indtil for nylig var håndfladen først og fremmest bag elektriske net rakere, hvis knive ikke bevæger sig roterende, men frem og tilbage. Men ikke i dag mister de gradvist deres overlegenhed, flere og flere vælger mænd konkurrenter. Den uudslettelige fordel ved nettet barbermaskinen er en kompakt størrelse. Avancerede rotormodeller fangede op og overgik endda netapparaterne i mange aspekter. Nu kan begge sorter prale af muligheden for en våd barbering.

Gitterapparater taber af følgende årsager:

 • De kan ikke reproducere ansigtets form, på grund af hvilken barbering ikke er så jævnt glat og rent.
 • De har et tyndt mesh, hvilket fører til øget mekanisk sårbarhed i huden og som følge af nedskæringer.
 • Enhver beskadigelse af netværket medfører en fejl i enheden og behovet for at udskifte bladenheden.
 • Det lille område af dækning, på grund af hvad der kan være lang tid at fange et bestemt hår.

Blandt innovationerne af denne type elektriske barbermaskine er evnen til at "synke", hvilket er et slags forsøg på at gentage facets form. Denne innovation for mesh-enheder er virkelig et gennembrud, der fylder en betydelig ulempe.

Så et klart svar som af barbermaskinerne er bedre, net eller roterende eksisterer ikke. Kendskab til manglerne, fabrikanterne forsøger at kompensere dem så meget som muligt, forbedre enhederne. Hvilken af ​​barbermaskinerne der skal vælges, er op til dig. Start fra økonomiske muligheder og de nødvendige muligheder. Læs aflæsningerne og læs anbefalingerne. Husk, at ingen elektriske barbermaskiner kan fjerne hår fra ansigtet lige så effektivt som en primitiv engangsmaskine.

Hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller net

De fleste mænd skal barbere hver dag, fordi proceduren ikke giver et varigt resultat, og børsterne vender tilbage inden for 24 timer. Ud over behovet for hyppig brug af barbermaskin eller skrivemaskine er irritation af huden ubehagelig. Et logisk spørgsmål er, hvilken enhed der vil tillade dette undgås.

Hvad er en elektrisk barbermaskin

Denne enhed er en mekanisme udstyret med knive og arbejde på netværket eller på batterier. Der er to typer af sådanne enheder, hvis effektivitet er vedvarende debatteret. Hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller mesh? Udtalelserne fra repræsentanterne for det stærkere køn i dette spørgsmål afviger dramatisk, da hver type instrument har sine egne fordele og ulemper.

Rotary Electric Shaver

Enheder af denne type kan udstyres med en, to eller tre barberingsenheder. Hvis der er 3 dele, er de arrangeret i en trekantform. En sådan roterende barberkniv skærer håret af skæg og overskæg meget rent, hvilket sikres ved en tæt pasform af blokkene til ansigtets hud. Denne type enhed er ideel til mænd, hvis vegetation vokser ujævnt. Derudover er det den bedste elektriske barbermaskin til fjernelse af meget korte børstehår.

Enhed og driftsprincip

Rotations barbermaskine har et simpelt design: Der er 1-3 diske (hoveder) med små spalter i hovedet, under dem er knive, der begynder at rotere hurtigt, når enheden tændes og for at fjerne barberhår, der falder gennem hullerne i diskene. Nogle virksomheder producerer barbermaskiner udstyret med et fast hoved, men det er bedre at ikke købe sådanne enheder, fordi de ikke kan yde forsigtig pasning. Næsten alle roterende barbermaskiner er udstyret som følger:

 • trimmer - specielt hoved til skæg / snor trimning;
 • genopladeligt batteri / ledning;
 • barberbørste.

Fordele og ulemper

For at forstå, hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre, skal du vide om fordele og ulemper ved hver type. Rotationsindretningen har følgende fordele:

 • gentager ansigtskonturer, end giver blødere handlinger;
 • barberer meget renere end net barbermaskine;
 • har funktionen selvskærende knive;
 • kan udstyres med 5 knive og derved forbedre kvaliteten af ​​processen;
 • De fleste modeller kan arbejde fra et batteri, ikke fra netværket, så du kan tage en barberkniv på vejen;
 • som regel er en roterende elektriske barbermaskin med et selvrensende system meget bekvemt for travle mænd;
 • Mange modeller har en hudkølende funktion.

Udover positive har roterende enheder flere negative egenskaber:

 • elektriske barbermaskiner interagerer med huden, især hvis det er tørt;
 • Rotary barbermaskiner er ikke egnet til frisør (du kan kun trimme overskæg og skæg ved hjælp af en trimmer på den sædvanlige måde).

Mænds Electric Safety Razor

Net-typenheden giver fremragende barberingskvalitet, da den flydende kniv i den kombineres med et fast net, som beskytter huden mod mekanisk skade. Det antages, at barbermaskiner udstyret med et net er mere effektive til barbering af tyk vegetation og foretrækkes for følsom hud, da de irriterer det til et minimum. Mesh enheder bedre end motor skære lange hår, men kan ikke give den perfekte rene barbering.

Enhed og driftsprincip

Kompakte vibrerende knive dækket med et tyndt metalnet. De afskår de voksne hår, og netbelægningen forhindrer hudskade under barberingen. Med denne beskyttelse, vil skære barberkniven af ​​denne type ikke fungere. Enhederne kan udstyres med en til fire gitter: jo flere af dem, jo ​​bedre er kvaliteten af ​​barberingen. Netraveren består af:

 • blad rullende blad;
 • plastik tilfælde;
 • elektrisk motor;
 • ledning til opladning eller batteri;
 • stålnet dæksel.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved barbernettet er dens kompakthed, der sikrer den mest bekvemme og præcise anvendelse. Andre fordele ved enheden:

 • Knive kan trænge ind i vanskelige områder (under næsen, depression nær hagen osv.);
 • der er mulighed for at udføre våde barbering;
 • Du kan oplade shaveren via USB-porten;
 • der er en funktion af automatisk rengøring af gitteret;
 • kølesystemet er indbygget i barbermaskinen;
 • ideel til følsomme hudtyper;

Ulempen ved enheden bør overvejes:

 • manglende evne til at producere en høj kvalitet, ren barbering;
 • skrøbeligt mesh;
 • det ubetydelige område af dækning, på grund af, hvad en mand skal gentage en barbermaskine på samme sted.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine

For at vælge den rigtige roterende eller netskærende enhed skal du vide, hvilke parametre der er vigtige. Vigtige funktioner er:

 1. Hovedmobilitet Det er bedre at være på den flydende mekanisme, fordi det giver en bedre fjernelse af børster som følge af, at det er bedre fastgjort til huden.
 2. Antallet af hoveder i en barbermaskine. Prisen på enheder med et større antal af dem er højere, men sådanne enheder barberer bedre og hurtigere.
 3. Evne til at udføre en våd barbering. Dette er en valgfri funktion, men mange mænd foretrækker at barbere sig med skumet på grund af hudens følsomhed. Så du kan reducere risikoen for skade på huden i processen.
 4. Tilstedeværelsen af ​​komplet trimmer. For mænd, der ikke helt barberer skæg / overskæg, er det bedre at købe en enhed med denne dyse i sættet. Takket være trimmeren kan du forsigtigt trimme vegetationen uden at skære det helt.
 5. Type trimmer. Der er to typer dyser: indtrækbar og indbygget. Sidstnævnte bruges som regel i en razor og ligger mellem gitterene. Den indtrækbare trimmer er et særskilt blad. At sige, hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller mesh, udstyret med forskellige dyser, er det umuligt. Hver mand vælger den mest hensigtsmæssige løsning for sig selv.
 6. Type mad. Barbermaskinen kan fungere på strøm eller batteri. Praktiskere med hensyn til mobilitet er enhederne på batteriet. Hvis du vælger en sådan barbermaskine, er det bedre at købe den, der ikke tager meget tid at lade op, og så er der nok energi i lang tid.

Mænds elektriske barbermaskiner fra top fabrikanter

Ledere blandt de virksomheder, der producerer elektriske barbermaskiner, er Panasonic, Braun og Philips. Sidstnævnte er mere specialiseret i udviklingen af ​​rotationssystemer, og Brown og Panasonic tilbyder enheder af begge typer. At sige hvilket mærke elektrisk barbermaskin er bedre er umuligt: ​​Hver model har sine egne forskelle og funktioner. For at lette din udvælgelsesproces er nedenstående et overblik over de mest populære enheder. Top 3 modeller med høj rating fra Philips:

 1. YS 534/17. Fordelene ved denne roterende type razor inkluderer stilhed, muligheden for langvarig brug uden genopladning, tilstedeværelsen af ​​3 udskiftelige dyser og en praktisk taske til transport af enheden. Det er let at passe på denne model, fordi den kan fugtes, men det er sværere at barbere våd hud end tør hud. Ulemperne ved YS 534/17 er manglen på stand og manglende evne til at barbere, hvis enheden er forbundet til netværket.
 2. RQ1151 / 16. En anden repræsentant for den roterende type. Den elektriske barbermaskine barberer stubben meget omhyggeligt og forhindrer irritation. Enheden indeholder dobbeltklinger, takket være hvilke selv de korteste hår er skåret. Philips tillader, at proceduren udføres på tør eller våd hud. Ifølge vurderinger kan trimmeren af ​​denne model blive tilstoppet, hvorfor det kræver systematisk rengøring.
 3. RQ1250 / 16. Systemet er udstyret med tre flydende hoveder af rotortype, giver mulighed for at udføre våd og tør barbering. Uden genopladning virker enheden i ca. 50 minutter, den er udstyret med et automatisk strømafbryder. Det virker tavs, forårsager ikke irritation. Ulempen ved modellen er den høje pris.

Blandt Browns produkter har følgende modeller opnået brugernes popularitet:

 1. 5020 S. Den elektriske barbermaskins innovative struktur giver en perfekt tæt barbering uden at skabe overdreven pres på huden og uden at forårsage irritation. Selv den tætte vegetationsmodel skærer meget hurtigt og effektivt. Et stort plus 5020 S er et kraftigt batteri, der holder en afgift i lang tid. Ulempen ved denne enhed kan kun betragtes som den høje pris.
 2. 790cc-4 Series 7. Det virker både fra et batteri (og lang tid) og fra netværket. Net razor designet til tør barbering. Modellen har tre flydende hoveder, der perfekt barberer fine hår. Alle materialer: taske, oplader, cover - fremragende kvalitet. Ifølge anmeldelser er modelens ulemper ubehagelig lyd under opladning og ubehag ved barbering af lange hår (den elektriske barbermaskine trækker dem og skærer dem ikke af).
 3. 350 CC Series 3. Det har en høj kvalitet, gummibelagt case og lysindikatorer, der signalerer slutningen af ​​opladningen, eller at det er tid til at rengøre enheden. Grid elektrisk barberbarhed betyder ikke et dække til transport, undertiden det efterlader irritation på huden.

De bedste barbermaskiner fra mærket Panasonic:

 1. ES - LV61-K820. Net razor har et unikt design: den er udstyret med fem bueformede razorsystemer. Maskinen barberer rent og giver ikke en mand ubehag i form af irritation på huden. Kan bruges i tør eller våd tilstand. Den submobile hoved af enheden bevæger sig i forskellige retninger. Net barbermaskinen kører udelukkende på batteristrøm, med en opladning på ca. 45 minutter. Minus biler - dens høje pris.
 2. ES-ST25. Gitteranordning giver høj kvalitet, hurtig barbering, forhindrer hudskade. Modellen har en høj kapacitet og kan bruges både i våd og tør tilstand. ES-ST25 arbejder udelukkende fra et batteri, hvilket kræver 60 minutter at lade op.
 3. ES-RF31. Den elektriske barbermaskin er udstyret med et flydende hoved, selvrensende system under rindende vand, stålklinger af høj kvalitet. Enheden har en indikator for LED-batteriniveau. Af minerne - upraktisk trimmer, der ikke kan klare tæt vegetation.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Det er umuligt at fastslå, hvilket razor der er bedre: roterende eller net type, da det er nødvendigt at basere sig på valget på individuelle præferencer, tykkelse og længde af børster, andre faktorer. Hver producent tilbyder en bred vifte af modeller, som hver især har visse forskelle. Priserne på enheder spænder fra 2500-30000 r. Det er muligt at købe roterende og ristespånere i specialiserede hardwareforretninger eller ved at bestille online.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre: net eller roterende?

Det er elektrisk barbermaskine, der ofte bliver et redningsstrå til mænd, der bruger meget tid på forretningsrejser eller leder en aktiv livsstil. Den eneste løsning, der konfronterer dem, er hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre end et gitter eller en roterende.

Hvis du vil købe en elektrisk barbermaskine, skal du besøge en specialbutik og give præference for dokumenterede mærker. Det er også værd at forstå, at prispolitikken for en god elektrisk barberkniv ikke kan være lav. Ifølge resultaterne er det nødvendigt at bestemme gitteret eller rotormodellen vil være bedre egnet.

Hvad er typerne af barbermaskiner?

Når du vælger forvirret, virker det ikke, fordi der kun er to typer barbermaskiner, nemlig net og roterende type. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Hver sort har sine modstandere og fans, så du bør ikke lytte til rådgivning, du skal veje alle sider af hver model og vælge efter dine præferencer.

Rotary eller net shaver: generelle specifikationer

Moderne net og roterende typer barbermaskiner kan arbejde på både tørre og våde overflader. Nu skal du ikke bekymre dig om, at enheden vil mislykkes ved høj fugtighed eller ved et uheld.

Ud over et netværkskabel er begge typer elektriske barbermaskiner udstyret med aftagelige batterier, hvilket ville være en ideel mulighed for mænd, der ikke kan sidde stille og rejse meget på eget initiativ eller til arbejde. Det tager kun et par timer at oplade et sådant batteri, og nogle modeller har en genopladningsfunktion, der hjælper med at øge opladningen om en kvart time.

Hver fabrikant af både roterende og mesh barbermaskiner virker til mænd, derfor udstyrer den sine modeller med ekstra dyser. Størstedelen af ​​moderne unge følger mode, så de bærer et skæg eller en lille stubbe. At passe på ansigtshår på ansigtsdyserens trimmer er et must. Det giver dig mulighed for at skabe en jævn kontur og holde de mest komplekse skægformer pæne. Markedet er fuld af tilbud, som gør det muligt at vælge en barbermaskine til din smag baseret på præferencer og økonomiske muligheder.

Uanset hvilken form og type af moderne roterende eller mesh elektrisk barbermaskin er skabt så bekvemt som muligt. Producenter søger at udstyre dem med innovative funktioner som:

 • kølesystem, hvilket reducerer muligheden for irritation af huden;
 • System til automatisk fodring af barbergel ved brug af et vådt system
 • Auto rengøringsknive med en speciel gel eller reservoir;
 • USB genopladning.

Og dette er kun en lille del af alle egenskaber ved det nye net og roterende barbermaskiner

De vigtigste forskelle

Før du beslutter dig for, hvad der er bedst, roterende eller maske barberkniv, skal du undersøge deres vigtigste forskelle.

I elektriske razerskærmer er arbejdsklinger lukket med et fint net, som eliminerer skærmens knivkontakt med huden og jo tyndere masken, jo klarere barberingen.

De væsentligste forskelle er, at de roterende barbermaskiner barberer mere rent, og nettet forhindrer udseendet af irritation. Baseret på personlige præferencer beslutter manden selv, hvilken barbermaskine der skal vælges.

Fordele og ulemper ved net og roterende barbermaskiner

For at afgøre, hvilken type barbermaskine det er bedre at sammenligne deres egenskaber. Det vil være mere bekvemt at indtaste alle data i tabellen.

Funktioner manuel shugaring teknik

Ingroet hår efter epilering