Deep Bikini - Review

Forfatterens oversættelse fra Sphinx depilation salon

Oversættelse: Anastasia Nazarova, redaktør af bloggen til sphinx depilation salon

Myte 1: Bikini voks kan forårsage seksuelt overførte sygdomme.

Myte 2: ALLE bivirkninger er kortvarige

Selvfølgelig vil sådanne mindre bivirkninger som rødme forsvinde om nogle få timer efter epileringsproceduren. Men mere alvorlige bivirkninger kan vare meget længere. For eksempel kan for varmt voks forårsage forbrændinger, blærer og ar, der vil vare i livet. For at eliminere risikoen for sådanne langsigtede bivirkninger, konsulter en professionel mester. Hvis du ikke har professionelle færdigheder til voksning, som kun kan opnås på specialiserede kurser, skal du ikke bruge sæt til fjernelse af hårfjerning derhjemme. Hvis du føler at voks er for varmt, lad du fortælle din mester, at vokstemperaturen er for høj til dig.

Myte 3: Det er ligegyldigt, når du fjerner hår

På trods af at det absolut ikke er et problem for en mester at gøre epilering af en bikinizone i dine kritiske dage, er det stadig bedre at gøre denne procedure efter deres færdiggørelse. Hvis du er ejer af meget følsom hud og en lav smerte tærskel, er det bedre at afstå fra bikini zone procedure i kritiske dage siden i dag er hudfølsomheden stigende, og proceduren vil være mere smertefuld for dig. Føreren ved selvfølgelig, hvordan man kan gøre epikationen af ​​bikiniområdet i kritiske dage sikkert og hygiejnisk, men hvis du er for intolerant overfor smerte, bliver epileringsproceduren bedst udskudt til menstruationsperiodens afslutning.

Myte 4: Efter en hårfjerningsperiode kan du gøre hvad du vil

Hvis du bekymrer dig om dit helbred og sikkerhed, skal du ikke glemme, at din hud straks efter en epilationssession bliver mere sårbar. Friktion og sved kan føre til infektioner, så afstå fra aktivt køn, sport eller anden tung fysisk anstrengelse i 24 timer efter en session. Også i løbet af dagen efter proceduren for hårfjerning anbefales ikke at bære for stramt tøj. Under epileringssessionen tager masteren omsorg for din huds sundhed og skønhed, efter sessionen kun du gør det. Pas derfor på din hud inden for 24 timer efter sessionen, og i flere uger vil det glæde dig med en behagelig følelse af perfekt glathed og blødhed.

Er det muligt at have sex efter shugaring

Enhver form for depilation kan fremkalde irritation, betændelse, pigmentering og andre ubehagelige bivirkninger. Selv køn efter shugaring kan beskadige huden. Derfor, efter depilation er at holde sig til en række tips, for ikke at ødelægge resultatet af proceduren.

Beauticians giver detaljerede anbefalinger om, hvordan man plejer huden efter shugaring, hvad du kan gøre efter det, og hvad er bedre at afholde sig for et stykke tid.

Hvorfor kan det ikke gøres umiddelbart efter sukkerfjerning

Der er en række aktiviteter, der ikke anbefales efter shugaring. Disse handlinger omfatter sex. Intimitet er kontraindiceret i de første 24 timer efter epilering. Sagen er den aktive friktion, som helt sikkert vil ledsage denne proces, kan forårsage alvorlig irritation.

Ideelt set bør du helt afstå fra at elske i 3-4 dage. Det tager omtrent lige så meget tid for hårsækkene at lukke og huden falder ned.

Men som mange eksperter mener, er det simpelthen ikke at afholde sig fra seksuel aktivitet. For fuldstændigt at udelukke muligheden for udslæt eller indgroede hår, bør der påføres to fugtigheds- og beroligende cremer på huden i bikiniområdet i to uger efter shugaring 2 gange om dagen. Sådanne værktøjer bidrager sædvanligvis til justering og lette af huden. Vær sikker på at sammensætningen af ​​sådanne cremer og salver skal omfatte ekstrakter af arnica og aloe vera, tea tree, etc.

Derudover vil midler, der indeholder mælkesyre, salicylsyre, glykolsyre, frugtsyre, være nyttige. Glem ikke at bruge skrubber fra tid til anden, da de bidrager til eksfoliering af døde epitel.

Et par enkle regler:

 1. Foruden køn kan en tur til et solarium eller solbad være skadeligt. Det er generelt nødvendigt at forsøge ikke at tillade områder under shugaring at komme under solens stråler. Faktum er, at ultraviolet stråling kan fremkalde pigmentpletter, hvorfra det vil være yderst vanskeligt at slippe af med senere.
 2. Desuden kan selv skadet sollys forårsage irritation på beskadiget hud efter epilering. Hvis solens eksponering ikke kan undgås, er det bedre at dække de områder på kroppen, der er følsomme efter proceduren, eller at anvende solcreme på dem.
 3. Efter proceduren er hårfjerning også ikke værd at besøge bade og saunaer. Det er bedre at undlade at gå til sådanne steder i de næste 24 timer. Dette skyldes, at feber har en dårlig effekt på open-cellepitelet. Det kan forårsage alvorlig rødme eller endda betændelse.
 4. Gå ikke til den offentlige pool, fordi der altid er risiko for at fange nogen smitsom sygdom. Det handler om åbne hårsække, hvorigenom patogene mikroorganismer kan komme ind i kroppen. Dette kan føre til det faktum, at efter nogle få dage efter at have besøgt poolen, begynder huden at kløe dårligt, og på stedet af follikelen dannes en ubehagelig purulent acneudslæt.
 5. Desuden siger kosmetologer, at efter epilering er en stærk irritation over for huden endog rent vand. Derfor bør du ikke vådte områderne i kroppen, hvor håret er fjernet i 3-4 timer efter proceduren.

Sved er endnu mere aggressiv end vand. Ud over ubehag, når det frigives i åbne sår, kan det også bære skadelige mikrober. Derfor skal 1-2 dage efter sukkeraflejring ikke involvere sig i aktiv sport eller sex, fordi det i begge tilfælde vil være ekstremt svært at ikke svede.

På den første dag kan shugaring ikke tage et bad. I dette tilfælde vil huden straks blive påvirket og vand og varme. Det eneste der er tilladt fra badprocedurer i en sådan situation er et køligt brusebad.

Sådan reduceres abstinensperioden

Hudpleje efter depilering er en vigtig procedure, der hjælper med at bringe den tilbage til normal efter hårfjerning og reducere perioden for mulig nærhed mellem partnerne. Beauticians har længe udviklet en række regler, der skal følges for ikke at skade din hud i de første dage efter depilation.

For det første skal det forstås, at enhver epilering er en stor belastning for kroppen. For det andet, efter hårfjerning forbliver åbne follikler i deres sted, som kan inficeres. For at helbrede sådanne sår helt vil det tage omkring 5-7 dage. I denne periode kræver epitelet særlig omhyggelig vedligeholdelse.

For ikke at pådrage negative konsekvenser, skal du følge nogle regler:

 1. Ca. 3 gange om dagen skal de behandlede områder fugtes med specielle beroligende cremer.
 2. Efter 2-3 dage efter depileringsadfærd anbefaler kosmetologer at skrælle med en skrubbe for at forhindre hår i at vokse ind. Peeling kan udføres regelmæssigt, men ikke mere end 1-2 gange om ugen.
 3. Efter shugaring kan du bruge specialværktøjer, der forhindrer hårvækst.
 4. De områder af kroppen, som shugaren blev udført på, bør ikke udsættes for for høj friktion eller andre mekaniske virkninger. Denne regel er især vigtig for følsom hud på et bikiniområde.
 5. De første dage efter depilation bør ikke vaskes med en hård vaskeklud.
 6. For at undgå irritation i det intime område, bør du foretrække at bære rummelige undertøj lavet af silke eller bomuld.
 7. Du behøver ikke at anvende kosmetik på områder af huden, der for nylig har været udsat for sukker.
 8. Efter shugaring bør du ikke bruge deodorant eller parfume. Som et mindre irriterende alternativ kan du bruge aromatisk pulver eller talkum.

Konsekvenser af at bryde reglerne

Hvis du ikke følger anbefalingerne for at slippe af med de ovenfor beskrevne skadelige mekaniske virkninger, kan huden efter indånding blive betændt, begynde at rødme og skrælle. Hvis en kvinde gør en sådan epilering for første gang, kan der forekomme små røde prikker på steder, hvor håret trækkes ud. Dette gælder især for bikinisone eller underarms hud, fordi det er ret ømt og håret er meget tæt.

Sådan rødme er ikke en manifestation af allergier eller andre bivirkninger. Faktum er, at huden har gennemgået en masse stress, og de røde pletter er helt normale reaktioner på det. I de fleste tilfælde forsvinder de røde prikker et par dage efter udseendet. Med hver ny session vil sådan rødme blive mindre og mindre udtalt.

Reduceret immunitet kan forårsage ubehageligt udslæt på huden. Det er en type herpetic eruption, og dets udseende er forbundet med stress, som tilfældigvis bevæger epitelet. Sådan udslæt kan ikke overføres seksuelt, men det behandles med regelmæssig antiseptisk behandling.

Nogle mennesker med ekstremt følsom hud har tendens til at have hvide purulente bumser i bikiniområdet. Furunkulose kan udvikle sig, selvom alle regler for intim hygiejne overholdes - alt afhænger af en persons individuelle egenskaber. Dette fænomen behandles ved at behandle de berørte områder af kroppen med salicylsyre eller borsyre.

Plejeomkostninger efter shugaring, mulige problemer og hvordan man fjerner dem

Shugaring, som enhver form for hårfjerning, kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af irritation, inflammation, pigmentering og andre problemer. For at undgå dette skal du nøje følge reglerne for forberedelse, procedure og efterplejning. Artiklen indeholder detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af huden efter proceduren, og diskuterer forskellige komplikationer og hvordan man fjerner dem.

Shugaring pleje er en vigtig komponent i en sukker hårfjerning procedure. For at undgå ubehag og bivirkninger skal du lytte til råd fra eksperter.

Denne artikel diskuterer betingelserne ved tilstanden efter shugaring-proceduren og giver detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af de behandlede områder, og hvilke foranstaltninger der bør undgås i de første dage efter sukkerepilation.

Generelle anbefalinger efter sukkerfjerning

Enhver form for epilering er et stress for huden. Efter håret er trukket ud, åbner folliklerne, og enhver infektion kan let trænge indad.

Ignorering af anbefalinger og regler efter shugaring procedure kan fyldes med udseende af inflammatoriske processer, irritationer og udslæt i huden, sammen med ubehagelige og smertefulde fornemmelser.

På dette tidspunkt kræver den berørte hud omhyggelig omhu.

Husk at du ikke kan gøre efter shugaring i de første par dage, og hvilke procedurer er nødvendige - og de negative konsekvenser vil omgå dig:

 • Mindst tre gange om dagen bør fugtes epilerede områder med en særlig beroligende creme.
 • Efter 3-4 dage i slutningen af ​​hårfjerningen anbefaler eksperter, at du rengør huden med en skrubbe for at forhindre indgroet hår (peeling procedure kan bruges regelmæssigt en gang om ugen).
 • Efter shugaring kan du aktivere brug af specialmidler mod hårvækst.
 • Forseglede zoner må ikke udsættes for friktion og anden mekanisk skade (dette gælder især for det følsomme bikiniområde).
 • Undgå hårde vaskeklude i de tidlige dage efter pleje efter epilering.
 • Efter at have fjernet vegetationen i de intime områder i et par dage, skal man vælge et valg for gratis linned fra naturlige stoffer.
 • En negativ effekt på sukkerbehandlet hud og forskellige kosmetiske midler.
 • Efter epilation af armhuler, stop med at bruge deodorant i nogle dage (dens fremragende alternativ er talkum eller babypulver).
 • Den rigtige opskrift på shugaringpasta derhjemme. Sørg for en sikker og billig procedure.
 • Overvej færdige shuffaring pasta fra kendte mærker. Alle oplysninger om linket.

Mulige og forbudte handlinger efter persisk epilering

Efter sukker bør hårfjerning overholde mange restriktioner.

Solskoldning (i solen, i solarium)

I de første dage efter shugaring er det strengt forbudt at solbade i salyaria. Også, du kan ikke vises i solen med åbne proepilirovannymi områder.

Ultraviolet kan forårsage udseendet af pigmentpletter, hvorfra det vil være yderst vanskeligt at slippe af med i fremtiden. Hertil kommer, at huden svækkes efter epilering under virkningen af ​​ultraviolet stråling, kan irritation forekomme.

Af disse grunde anbefales det at gå under den brændende sol efter at have smurt de sårbare pletter med en særlig creme med en høj grad af beskyttelse.

Bade og saunaer

Også efter shugaring kan du ikke besøge badet eller saunaen. Besøg sådanne steder, at tage et varmt bad eller brusebad er forbudte aktiviteter i de første 24 timer.

Høj temperatur påvirker huden med åbne porer - det kan blive rødt og betændt.

Pool og vandbehandlinger

Det anbefales heller ikke at besøge poolen umiddelbart efter shugaring - på dette offentlige sted er der risiko for at fange en infektion. Mikrober og bakterier, der kommer ind i folliklernes åbne mund kan forårsage forskellige udslæt, kløe og udseende af purulent acne.

Mange kosmetologer er enige om, at almindeligt vand er irriterende for forstyrret hud, så det anbefales ikke at vådte de epilerede områder i de første to eller tre timer (hvis epilering er lavet om aftenen, er det bedre at overføre vandprocedurer til morgenen).

Fugt, der trænger ind i åbne porer, kan forårsage irritation af følsom hud i det intime område og i andre områder efter shugaring.

Sportsaktiviteter

Der er en farligere irritation, end vandet er svedt. Det bringer ikke kun ubehag, men kan også "kolonisere" porerne med mikrober.

For at holde huden mod sved skal du undgå aktiv sport i de første 24 timer efter sukkerepilation.

Det eneste tilfælde, hvor du kan og selv skal vaske efter shugaring er, når du stadig ikke har formået at beskytte dig mod sved; at tage et bad er uønsket - ved et brusebad minimeres virkningerne af følsomme områder med vand.

Sex efter proceduren

Det er muligt at engagere sig i sex efter shugaring, hvis intim intimitet ikke indebærer direkte kontakt med de behandlede hudområder.

Det eneste tilfælde, hvor du skal afstå fra at elske, er i de første dage efter fjernelse af vegetation i området med dyb bikini.

Tilstand efter sukkerepilation

Dem, der tvivler på at vælge sukkermetoden til hårfjerning, kan du allerede sammenligne tilstanden af ​​arme, ben, dybe bikiniområder og andre hudområder før og efter shugaringproceduren efter den første session.

Især mange spørgsmål skyldes sukkerfjerning af den intime zone. Hvis hårfjerningen af ​​intime områder ved hjælp af en maskine kan ledsage kløe og brænding, forsvinder ubehag efter brug af sukkerpasta.

For at opnå maksimal komfort skal du selvfølgelig bruge den rigtige kosmetik før og efter shugaring.

Hudtilstand efter sukkerepilation

Imidlertid kan for høj følsomhed af huden eller fejl under proceduren forårsage uønskede virkninger.

Behandlede områder kan blive røde, blive betændt eller begynde at skrælle. For første gang efter shugaring er udseendet af små røde prikker på steder at trække hår ud.
Dette gælder især for underarm og bikini område - steder med det hårdeste hår. Dette er en normal hudreaktion på oplevet stress. Denne rødme er ikke allergisk udslæt eller anden bivirkning.
Som regel forsvinder de røde prikker efter shugaring, når huden "beroliger" - om 1-2 dage.

Hårvækst efter proceduren

Hastigheden af ​​hårvækst efter shugaring afhænger af det behandlede område.

Eksperter bemærker, at vegetationen gentager sig hurtigst i armhulerne - efter 7 dage bliver det mærkbart, hvordan hår fremstår og begynder at vokse.

I den intime zone begynder denne proces i gennemsnit om to uger.

Hænder og ben efter sukkerfjerning forbliver glat længere - fra 3 til 4 uger. Hårene begynder at vokse langsommere, efter den første procedure bliver de meget tyndere og lettere.

Hårvækst efter proceduren

På trods af at sukkermetodefans er mindre modtagelige for indfødning af håret, kan dette problem opstå.

Problemet med hårindvækst efter shugaring afhænger ikke direkte af denne type epilering og kan forekomme uanset hvilken type procedure det er - som om det er en sygdom, og du skal vide reglerne for hudpleje, fordi indgroet hår i bikini eller andre områder kan forårsage pustler og acne.

Mulige problemer efter shugaring

Perfekt glat hud er ikke det eneste resultat af persisk epilering. Sukkerteknik, som enhver anden metode til hårfjerning, har sine bivirkninger, men med den korrekte udførelse af proceduren er de ubetydelige og giver ikke ubehag.

I løbet af proceduren er hårsækkene beskadiget, så rødme efter shugaring, små pletter, pimples, tæthed eller skrælning af huden er en normal reaktion, der går væk efter et par timer (i sjældne tilfælde, hvor huden er meget følsom, kan det vare op til tre dage).

Rødme og udslæt

Rødmen og udslæt opstår oftest efter den første shugaring procedure - huden har endnu ikke tilpasset sig stress; med hver efterfølgende session bliver bivirkningerne mindre og mindre udtalt.

Der er fire hovedårsager til irritation, betændelse, udslæt og andre ubehagelige virkninger af sukkerepilation:

 • Funktioner af sundhed.
 • Fejl ved brugen af ​​sukkermasse.
 • Manglende overholdelse af hygiejnebestemmelser.
 • Flere behandling af en zone.

peeling

Individuelle træk ved huden og kroppens tilstand kan medføre skadelige virkninger. Tør hud kan forårsage irritation eller skrælning, så dagen før den foreslåede epileringsprocedure bør du fugtige huden.
Hvis du har skyllet huden, skal du behandle den med en nærende eller fugtgivende creme så ofte som muligt (mindst fem gange om dagen).

Svag immunitet kan udløse udslæt. Disse udslæt er som regel forbundet med den resulterende hudspænding og er herpetiske i naturen. De elimineres hurtigt, forudsat at de regelmæssigt behandles med antiseptiske præparater.

Pustler og hvid akne

Nogle mennesker har en tendens til at forekomme purulente udslæt og hvid akne efter shugaring, herunder i bikiniområdet. Tegn på furunkulose kan forekomme på de epilerede steder, selvom alle procedurereglerne blev fulgt.

Abdominale abscesser i bikiniområdet eller i andre områder bør behandles med salicylsyre eller borsyre hver tredje time. Hvis acne forekommer, hjælper antiseptiske salver eller opløsninger også med at slippe af med inflammatoriske processer (dette problem opstår oftest i bikiniområdet).

blå mærker

Bruising efter shugaring er et andet muligt problem. Lidt blå mærkning kan forekomme selv med korrekt udførelse af proceduren. Oftest forekommer de på grund af blodkarrene, der er tæt anbragt på overfladen af ​​huden.

Et andet tilfælde, hvorfor efter proceduren var der blå mærker - fejl i mesterens arbejde: Hvis pastaen går i den forkerte retning eller langsomt, med usikre bevægelser, kan det ikke andet end skade huden.

Hvis der opstår blå mærker, er det nødvendigt at anvende is eller en kold komprimering til problemområdet umiddelbart efter proceduren. En god effekt er givet ved specielle salver, hvis absorberende virkning normaliserer skibets arbejde (for eksempel kan du bruge Heparin salve eller Redningsmand).
De bør anvendes med massagebevægelser efter en kold kompress, som skal holdes i mindst 5-7 minutter.

Pigment pletter

Pigmenterede pletter efter shugaring kan forekomme på grund af manglende overholdelse af reglerne for post-epilation pleje.

Årsagen til pigmentering er udsættelse for svækket hud med ultraviolette stråler, så i de første 24 timer skal åbne udsatte områder smøres med en beskyttende creme, hvis du beslutter dig for at komme hjem på en solskinsdag.

Hvis røde pletter efter shugaring ikke kunne undgås, skal du bruge specielle depigmenteringsmasker og cremer.

Kløe efter shugaring i en bikini eller et andet område er sjældent. Hvis proceduren udføres kvalitativt, er der intet ubehag efter det.

Hovedårsagen til, at kløende ben eller andre områder af huden efter shugaring er en allergisk reaktion på nogen del af sukkerpastaen. Antihistaminer hjælper med at fjerne kløe og brænding.

Hår indvækst

En anden bivirkning efter shugaring er hårindvækst. Ved korrekt udførelse af proceduren opstår der som regel ikke dette problem.
Men hvis du anvender sukkerpasta eller fjerner hår i strid med reglerne for teknologi, kan hårene bryde af og derefter vokse under huden.

Hvis der efter voksende bikini og andre zoner vokser hår, kan der være pustler eller purulente humle (det intime område er særligt modtageligt for indfødning af hår).

Hvis der ikke er nogen betændelse, så kan du slippe af med de ubehagelige virkninger af hårindvækst ved at rense huden ved at rense huden. I tilfælde af inflammatoriske processer før peeling behandles problemområder med et antiseptisk middel, indtil deres tilstand er normaliseret.

Smertefornemmelse efter proceduren

Persisk hårfjerning betragtes som den mindst smertefulde procedure for alle metoder til hårfjerning, men det fuldstændige mangel på smerte her observeres ikke. For at reducere smerte efter shugaring, med hver fjernelse af sukkerpasta, skal du røre det forstyrrede sted med din hånd - det lindrer øjeblikkeligt smerten.

Den mest håndgribelige er smerte i følsomme områder - axilla og dyb bikini. Hvis der efter proceduren armpits eller andre dele af kroppen er skadet, skal du sætte en forkølelse på problemområderne.

Det er kategorisk umuligt at bruge kolde kompresser til slutningen af ​​proceduren, da de strammer porerne, og dette forhindrer hurtig og effektiv fjernelse af håret.

forbrændinger

En bivirkning, der ikke er kendt for kvinder, der foretrækker sukkerfjerning, er en hudbrænding efter shugaring. Når det er korrekt brugt, er kosmetikkens temperatur identisk med kroppens temperatur, så det er umuligt at forbrænde dem.

Men du skal være forsigtig - selvkogt karamel skal afkøles til en næsten varm temperatur, ellers kan alvorlige forbrændinger ikke undgås. Graden af ​​afkøling af sukkerpastaen kontrolleres ved at påføre dens dråber på huden - følelserne skal være behagelige.

På grund af manglende forbrændinger vælger mange mennesker den persiske metode til fjernelse af håret, på trods af nogle finesser af proceduren og mulige negative konsekvenser.

Behandling efter proceduren

For at opleve alle de glædesager, der er forbundet med sukkerfjerning, skal du vide, hvordan du plejer dig efter shugaring til et dybt bikiniområde og andre behandlede områder, fordi følsom hud behøver korrekt pleje efter denne stressfulde procedure.

Efter-epileringsforanstaltninger omfatter to komponenter:

 • håndtering af forstyrrede områder for at forhindre deres infektion
 • hud reparation.

Behandling af epilerede zoner

Kosmetiske præparater

Følgende er tips fra eksperter om, hvordan man plejer din hud efter shugaring bikini og andre epilerede steder:

 • Umiddelbart efter afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at behandle huden med bakteriedræbende præparater (for eksempel Miramistin eller Chlorhexidin). Denne rolle kan udføres af en lotion, der har en beroligende og desinficerende virkning.
 • Hvis der er tegn på irritation på den epilerede hud, kløe eller svær rødhed, skal du vende sig til antiseptiske salver (for eksempel kan du fjerne irritationen med Solkoseril eller Livredder).
 • Eliminer problemet med peeling og overdreven tørhed, reducer nærende cremer på basis af panthenol eller andre regenererende stoffer for at reducere hudirritation i bikiniområdet, i ansigtet og i andre områder. En af de højeste kvalitetsprodukter, der har fået stor popularitet, er Gloria creme.
 • En forudsætning for genopretning af områderne efter hårfjerning er regelmæssig brug af fugtighedscreme - mindst tre gange om dagen.

Blandt de mange hjemmepleje produkter bør du være opmærksom på en speciel gel, der er ideel til følsomme områder - bikini og underarm hud.
Som regel har dette værktøj en kompleks virkning på huden: eliminerer ikke kun rødme og irritation, men køler også de epilerede områder, lindrer kløe og brændende.

Folkelige retsmidler

Foruden cremer, geler og lotioner er en god genopretnings effekt givet af æteriske olier og nogle traditionelle hudplejeprodukter efter shugaring:

 • Hvis irritation fremkommer efter shugaring, kan du bruge infusioner lavet af bark af eg, kamille, calendula, salvie. De har en udtalt antiinflammatorisk effekt. De bør tørre huden en gang om dagen. Derudover fugter en afkogning af kamille helt huden.
 • For at helbrede sår og fugte huden, kan du bruge den æteriske olie af eukalyptus eller teetræ. Til forberedelse af helbredelse anbefales kosmetiske produkter at blande et par dråber æterisk olie med havtorn.
 • Irritation og betændelse efter shugaring er god at tage af med aloe eller kalanchoe juice. Det kan presses ud af bladet og smøres med problemvæske med helbredende væske. Du kan også skære et blad i flere dele og tørre beskadiget hud med det.

Hudreparation

pilling

Peeling efter shugaring er et godt værktøj til hudfornyelse. Udover købte kosmetiske produkter kan du forberede en skrubbe derhjemme. Eksfolierende døde celler hjælper ikke kun den hurtige restaurering af beskadiget hud, men forhindrer også hårets indvækst.

Efter hårfjerning anvendes skrubben ikke tidligere end i 3-5 dage. I fremtiden skal skrubben anvendes til de pro-epilerede områder en gang om ugen.
Der er mange sorter af lignende kosmetiske produkter, men den bedste skrubbe til huden efter shugaring et bikini-sted eller andre zoner er et middel med udtalt fugtgivende og nærende egenskaber.

 • Hvordan udføres bikini hårfjerning hjemme? Efter vores instruktioner bliver din hud silkeagtig og strålende!
 • Vi tilbyder til din opmærksomhed instruktionerne for vedtagelse af hørfrøolie til vægttab. Bevistede metoder. Artiklen er her.

Hårfjerning før og efter shugaring

Aftershave shugaring procedure

Hvis du beslutter at skifte til shugaring efter barbering, skal du vente til håret vokser mindst 5 mm. Det tager normalt fra 7 til 12 dage. Mange salongmestere råder nybegyndere til at vokse hår op til 1 cm.

Ved hjælp af en barberhår gør håret stift og ufleksibelt, så sukkerpasta bliver svært at gribe og trække ud af roden uden at bryde den.

På debutproceduren for persisk hårfjerning er det bedre at komme til en specialist - han vil gøre sit arbejde effektivt og hurtigt, hvilket giver dig en perfekt glat hud og ingen ubehagelige konsekvenser.

Hver efterfølgende session finder sted lettere og hurtigere: huden er allerede tilpasset den resulterende stress, og hårene efter shugaring bliver gradvist lysere og bliver tyndere.

Hvad skal man gøre med hår mellem behandlinger

Sukkerteknik gælder ikke for nødmetoden til fjernelse af håret - for at begivenheden skal gå glat, skal du vokse håret i en vis længde, og efter hårbøjning vokser håret ikke meget hurtigt.
Mellem to procedurer for sukker hårfjerning tager i gennemsnit en og en halv til to måneder: i 3-4 uger vil huden være helt glat, og den resterende tid hårene vil vokse.

For nogen giver det visse ulemper, og hvordan det er nødvendigt at fjerne håret mellem sessioner af sukkerfjerning.

Du kan gå for et lille trick: at fjerne håret, så deres regrowth fanger menstruationsperioden. Dette vil lindre nogle ulemper, for i kritiske dage går sjældent nogen til stranden eller har intim intimitet.

Barbermanden

Ved at bruge en barbermaskine efter sukker er hårfjerning ikke den bedste løsning. Efter shugaring bliver håret mindre, og en barbermaskine vil fremskynde denne proces. Hårene vil vokse hurtigere igen og blive stive igen, og udseendet af stubbe, hamp, tornede ben og andre steder med hårdt hår efter shugaring er nye udfordringer med at fjerne vegetation.

Det er bedre ikke at barbere, men at lide, indtil håret er let og fluffy - så vil de ikke være så mærkbare på huden, og for at fjerne sukkerpasta nok til at vokse med 3-4 mm.

pincet

Det sker, at nogle hår bryder af i løbet af sessionen, de vil vokse hurtigere og vil ikke miste deres stivhed mod baggrunden for resten af ​​vegetationen. Hvis håret forbliver efter shugaring eller det enkelte hår begynder at vokse hurtigere, er det bedre at fjerne det med pincet.

Overgang til andre metoder til hårfjerning

Som regel, når man først har forsøgt en sukkerteknik, ønsker mange at lade den være den eneste måde at slippe af med vegetationen. Dette er den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Men hvis du vil eksperimentere yderligere, kan du vælge enhver form for hårfjerning efter shugaring: laser, voks, fotoepilation.

Husk dog, at hårfjerningen efter den sidste procedure skal tage mindst en måned, indtil den forstyrrede hud helt vender tilbage til normal. Enhver form for hårfjerning er en stress for huden og en øvelse, der kræver speciel forberedelse.

Den persiske metode har mange subtiliteter og hemmeligheder. For at sukkerhårfjerningen skal lykkes, skal du kende funktionerne til forberedelse til arrangementet og hudpleje efter shugaring samt mesterlig teknologien til udførelse af epilering.

Kendskab til mulige komplikationer efter sukkereteknikken og måder at fjerne dem på, hjælper med hurtigt at beherske denne vanskelige, men meget effektive metode.

Video: hudpleje og fejlfinding efter shugaring

Shugaring - sukker hårfjerning, hvorefter komplikationerne kan forekomme. Om den korrekte forberedelse af huden før proceduren og om plejen efter, samt kampen mod indgroet hår i dagens videoer.

Alle detaljer om hudpleje efter shugaring

Enhver form for depilation, herunder shugaring, er et alvorligt stress for din hud. Efter hårfjerningsproceduren åbner porerne, som enhver smitte nemt kan trænge ind i. Som følge heraf vises betændelse, irritation og rødme, huden bliver særlig følsom. Det er vigtigt at pleje huden efter shugaring for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Hudpleje efter shugaring fra A til Z

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter shugaring skal du følge nogle regler og vide, hvad du ikke kan gøre efter proceduren. Det er også nødvendigt at bruge de rigtige hudplejeprodukter. Lad os overveje i detaljer alle disse finesser.

Med ordentlig hudpleje er der ingen ubehagelige konsekvenser efter shugaring

Hvad kan ikke gøres efter proceduren shugaring

Inden for 12-24 timer efter, at proceduren med sukkeraflejring ikke anbefales:

 • Gå i poolen og svøm i dammen. Efter hårfjerning øger risikoen for at fange en infektion. Det er nødvendigt at afstå fra douche mindst i de næste 2-3 timer, og det er bedre at helt opgive det indtil næste dag.
 • Besøg bade eller sauna og tag et varmt bad. Høj temperatur er dårlig for følsom hud efter proceduren. Mest sandsynligt vil dette medføre rødme og betændelse.
 • Gør sport. Under træning kan mikrober komme ind i porerne. Men hvis du stadig sveder, så skal du tage en kølig bruser.
 • At besøge solarium og strand. Ultraviolet kan forårsage pigmentering. Slippe af med dem så vil det ikke være nemt. Hvis det er varmt udenfor, er det bedre ikke at være under solen med åbne ben eller arme (i tilfælde, hvor proceduren blev udført for disse områder af kroppen). Det er også muligt hudirritation, når det udsættes for ultraviolette stråler.
 • Brug deodorant (hvis du har depileret underarms) og talkum. De kommer på huden, tilstopper porerne, der åbnes efter depilation. Lider en dag, ellers kan rødmen og kløe ikke undgås.
 • Brug stramt undertøj, især tænger, hvis det intime område er blevet behandlet. Thongs "stick" til huden og gnid det, som følge af hvilket labia kan svulme, er irritation også sandsynligt.

Køn efter sukker depilation

Skuden skal ikke gnides. Efter aflejring af bikiniområdet anbefales det ikke at have sex i løbet af dagen. Oral caress er også uønsket. Ved behandling af andre områder af kroppen er intimitet tilladt, hvis det ikke indebærer direkte kontakt med den behandlede hud.

Intimitet efter shugaring er mulig, hvis bikiniområdet ikke behandles.

Kan jeg barbere mine ben efter shugaring

Du bør ikke bruge en barbermaskine til at fjerne overskydende vegetation, hvis før du gjorde shugaring. Efter sukkeraflejring begynder håret at vokse langsommere, men en barbermaskine reducerer denne fremgangsmåde betydeligt og gør det hårdt og mørkt. Det anbefales ikke at barbere ben og andre områder af kroppen, indtil håret er let og blødt. Efter brug af maskinen kan du fjerne dem med sukkerpasta. For at gøre en shugaring igen, er det nok at vente, indtil hårene vokser til 3-4 millimeter.

Barbering anbefales, når hårene bliver for bløde og lette.

Hvad betyder at bruge efter shugaring

Straks efter afslutning af aflejringsproceduren er det nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel (f.eks. Chlorhexidin eller miramistin). Hvis du mærker irritation i de behandlede områder eller kløe, skal du bruge Solcoseryl salve. Ved overdreven tørhed eller afskalning hjælper Panthenol og nærende cremer.

Glem ikke at behandle huden med antiseptisk før og efter proceduren.

På den anden eller tredje dag efter shugaring anbefales det at bruge følgende produkter:

 • fugtighedscreme, lotioner og tonics;
 • mekaniske peeling scrubs;
 • betyder mod indvækst af hår.

fugtighedscreme

Efter sukkeraflejring er det vigtigt at genoprette huden på de behandlede områder, så brug fugtighedscreme regelmæssigt: mindst 3 gange om dagen. Du kan bruge en creme, lotion eller tonic. Det fugtiger helt kokosolie, som skal anvendes i små mængder. Det har også en helbredende og helbredende virkning. Til særligt følsomme områder (bikini og underarms), brug specielle geler. De fjerner ikke kun rødme, men også afkøler huden og eliminerer den brændende fornemmelse. For eksempel kan du prøve gelens komfort efter depilering af bikini-zonen "Vetka Sakura". Det er billigt og hjælper med at blødgøre huden.

Midler til hudpleje i bikinizonen "Sakura Branch" fjerner ikke kun rødme, men køler også huden

Anmeldelser af værktøjet "Vetka Sakura"

Gel-komfort efter depilering af bikini zone "Vetka Sakura" fra Modum er et lavpris og højkvalitets hudplejeprodukt efter depilation. Ærligt, da jeg så denne fløde i butikken, håbede jeg ikke særlig på, at jeg kunne lide det. Jeg anvender denne gel på benets hud. Forbruget sparsomt, ikke tykt og ikke meget flydende, passer konsistensen mig helt. Duften er behagelig, ikke skarp. Herefter er huden glat. Irritation sker, min hud er meget følsom. Selvom jeg damper huden, skræler jeg, jeg bruger hudplejeprodukter efter depilation, og der er stadig irritation. Under alle omstændigheder er det det bedste af alle billige cremer, jeg nogensinde har stødt på. Creme lugter virkelig huden efter depilering og fugtigt. Det absorberes hurtigt uden at forlade klæbrighed. MEN: forhindrer ikke dannelsen af ​​indgroede hår. Som en generel creme / gel / lotion mv. kan det forhindre det? Konklusion: En fremragende hudplejeprodukt (ikke bare en bikini) efter depilering, som fugter huden godt, tørrer den ikke og efterlader ingen klistermærker. Det er billigt. Jeg har brugt denne gel i lang tid, alle er glade. Et rør af gel (150 ml) er nok i lang tid, det bruges økonomisk. Jeg elsker denne gel for lys tekstur og fugtgivende!

Ira__Irina__

http://irecommend.ru/content/byudzhetnyi-krem-posle-depilyatsii

Normalt er jeg meget mistænkelig for indenlandske kosmetik, men en dag besluttede jeg mig selv for at forsøge at finde noget godt. Til sidst fandt jeg et par fantastiske produkter, der fortjener opmærksomhed. Blandt dem var denne gel-komfort. Fordelene ved produktet: lindrer, desinficerer, køler, behagelig, diskret lugt, lav pris Generelt udfører den alt, der er skrevet på røret. Måske den eneste ulempe er for meget chill, som med anti-cellulite produkter (det siger at menthol er en del). Jeg bruger det, hvor en piges uønskede hår kan blive barbert. Og du ved, jeg har allerede glemt, at det er en placering af blomstrende røde pimples! Vi blev helt sikkert venner med Sakura Branchen, og jeg tror, ​​vi vil forblive venner i lang tid! Jeg anbefaler!

Yanvarinka

http://irecommend.ru/content/gde-bikini-tam-i-vse-ili-moe-spasenie-posle-britya

peeling

For at opdatere huden efter shugaring, skal du gøre peeling, men kun hvis du ikke har stærk irritation. Takket være eksfoliering af døde celler opnås hurtig genopretning af beskadigede områder. Også afskalning forhindrer indvækst af hår. Scrub kan kun bruges den anden dag efter proceduren. Skræl derefter huden en gang om ugen. Du kan hente en klar kropscrub eller tilberede det selv. Her er et par opskrifter:

 • Kokosnøds kaffe skrubbe. Tag 1 el. malet kaffe, 1 el. sukker, 1 el. salte, 1 /2 Art. kokosolie. Olien skal smeltes i et vandbad, og når det er afkølet lidt, tilsættes resten af ​​ingredienserne til det. Opbevar den resulterende skrubbe i en plastikbeholder. Kaffe og korn af sukker og salt giver afskallning af døde hudceller, og kokos hjælper med at fugte.
 • Skrub med aloesaft. Til forberedelse af sådanne midler skal du have 2 el. l. majsmel og 1 /4 Art. aloe juice Rør ingredienserne. Denne krat perfekt fugtiger huden og fremmer lægen af ​​huden.

Påfør skrub med lysmassagebevægelser. Prøv at virke så forsigtigt som muligt for ikke at skade følsom hud efter proceduren.

Body scrub kan nemt fremstilles i dit eget køkken

Midler mod indfødning af hår

For at forhindre indvækst af hår, brug et specielt designet middel til dette. Der er gode lotioner fra firmaet Aravia, som ikke kun forhindrer dette problem, men også beroliger huden. De indeholder mynteekstrakt, ylang-ylang olie, frugtsyrer og andre komponenter.

Post-epil lotion forhindrer hårindvækst og beroliger huden

Anmeldelser af lotioner mod indgroet hår fra Aravia

Og jeg handler om emnet shugaring. Meget opsat på denne procedure, som for mig er dette den bedste metode til fjernelse af håret - ikke så smertefuldt, og med et godt resultat. Men selv udfører en shugaring i henhold til alle reglerne, kan du stå over for et sådant problem som indgroet hår. Og jeg drømte altid om at bremse hårvæksten. Derfor besluttede jeg at prøve det på mig selv, da jeg så en vidunderlig lotion i Aravia produktsortimentet. Det glæder mig at introducere dig til Aravia Professional 2 i 1 Body Lotion med frugtsyrer mod indgroede hår og langsom vækst. Lotion i en hvid dispenser flaske. Tekstur er flydende og olieagtig, uden farve. Det absorberes hurtigt nok uden at efterlade en klæbrig følelse. På trods af forekomsten af ​​syrer i sammensætningen forekommer brændende fornemmelse ikke. Anvendes nøjagtigt som fabrikanten sagde, kun anvendt en dag efter shugaring. Da jeg har meget følsom hud, besluttede jeg mig ikke for at risikere det. Ja, og syrer kan forårsage endnu mere irritation efter shugaring. Hver gang hun begyndte at bemærke, at huden bliver glattere eller noget. Tilsyneladende arbejder syrerne og regenererer min hud. På grund af dette bliver indgroet hår virkelig mindre, end det burde være. Nå, hvad med at bremse hårvækst? For at opnå et synligt resultat skal du lytte til producenten. Det anbefales at bruge kurset dagligt i 10-15 dage. Det gjorde jeg også Dybest set starter mit hår 14 dage efter depilation. I dette tilfælde optrådte hårene efter 18 dage. 4 dage - det er jo resultatet. Men prisen øges selvfølgelig. Derfor blev denne forpligtelse udsat til sommeren. I den varme periode er forlængelsen af ​​inter-depilation perioden mere end nogensinde før.

Juliety

http://irecommend.ru/content/mechtaete-zamedlit-rost-volos-posle-epilyatsii-i-izbavitsya-ot-vrosshikh-v-etom-vam-pomozhet

Min skibsførermester har længe rådgivet mig dette produkt ARAVIA. Jeg bestilte også ansigtsplejeprodukter, men for nu vil jeg fortælle dig om ARAVIA Professional, et anti-indgroet hårlotion med citronekstrakt. Om sommeren går jeg altid til shugaring. Nogen kan spørge, og hvad mesteren selv kan ikke drysse det? Føreren sprinkler, men for at få effekten af ​​ansøgningen, skal du konstant bruge lotion dagligt. Konsistensen af ​​lotion er som almindeligt vand. Og farven er heller ikke noget særligt at sige, men duften er bare lækker, så let. Påminner citrongummi eller populært Activia-vand med citronsmag. Efter påføring på huden næsten ingen lugt. Jeg tror, ​​at denne lotion vil være nyttig for enhver pige, da vi alle slippe af med uønsket hår. Jeg bruger den efter barbering, og efter salon shugaring. Det er muligt at bruge lotion på alle områder: bikini, ben, armhuler mv.

Video: anbefalinger efter shugaring

Allergi efter shugaring: Hvad skal man gøre

Efter skygge på huden kan der forekomme en allergisk reaktion. Det sker, hvis der er intolerance overfor sukker eller citrus. Hvis du har symptomer på allergier (for eksempel udslæt eller alvorlig kløe), er det bedre at nægte at fjerne honey depilation i fremtiden. Du kan tage en antihistamin (Diazolin, Claritin). Hvis situationen på en dag ikke ændres til det bedre, er det nødvendigt at konsultere en hudlæge.

Hvis du efter symptomer iagttager allergi symptomer, vil du sandsynligvis nødt til at opgive denne metode til depilation.

Hvad skal man gøre i tilfælde af komplikationer efter shugaring

Effekten af ​​perfekt glathed i huden efter shugaring er undertiden overskygget af ubehagelige konsekvenser. Ved korrekt gennemførelse af proceduren er "bivirkninger" minimal og giver ikke meget ubehag.

Deep shugaring intim zone i kabinen og hjemme

For at eliminere overskydende vegetation i det intime område, er ikke alle metoder egnede, for eksempel vil den konstante anvendelse af en barbermaskine irritere følsom hud, kemisk depilationskrem kan ikke påføres slimhinden. Derfor fortjener shugaring i den dybe bikini's intime zone særlig opmærksomhed - proceduren forårsager ikke ubehag og trives med et langt resultat.

 • 1. Hvad er forskellen mellem shugaring en bikini og en dyb bikini?
 • 2. Fordele ved sukker bikini dyb hårfjerning
 • 3. Hvilken sukkerpasta er bedre
 • 4. Forberedelse til depilation
 • 5. Caramel depilation i salonen
 • 6. Shugaring zone dyb bikini derhjemme
 • 7. Care efter shugaring dyb bikini
 • 8. Tips til shugaring en dyb bikini til begyndere.
 • 9. Smerte relievers til dyb bikini depilation
 • 10. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 11. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 11.1. Er shugaring dyb bikini skadelig?
 • 11.2. Gør det shugaring en dyb bikini?
 • 11.3. Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?
 • 11.4. Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini

Epilering af en klassisk bikini indebærer at slippe af håret på lårets indre overflade og langs trussellinjen, hvis ønsket, kan området være lidt forlænget. Det er mere egnet til dem, der besluttede at gøre proceduren for første gang.

Deep bikini indebærer behandling af hele det intime område, herunder pubis, labia, anus og haleben.

Fordele ved sukker hårfjerning dyb bikini

Shugaring er populær med det retfærdige køn, især fordelene ved dets brug i det intime område:

 • fraværet af alvorlig smerte og irritation, selv med følsom hud;
 • indeholder citronsaft, sukker og andre naturlige ingredienser, der ikke forårsager allergier
 • Resultatet af sukkerfjerning varer mere end 10 dage;
 • muligheden for skader på huden under proceduren er udelukket
 • enkelheden ved at anvende karamel på huden gør det muligt for kvinder at gøre shugaring dyb bikini på egen hånd.

Hvilken sukkerpasta er bedre

De fleste kvinder laver ikke karamel alene, men køber færdige masser. På hylderne præsenterede flere typer karamel, men kun en af ​​dem er at foretrække. For den intime zone, den hårdeste pasta vil gøre, det effektivt fjerner hår og behøver ikke at gå gennem det samme sted flere gange.

Forberedelse til depilation

For at gøre proceduren så hurtig og effektiv som muligt, skal du forberede dig til shugaring, reglerne er enkle.

 1. Om to dage skal huden i bikiniområdet behandles med en blød skrubbe, takket være den fjernes døde celler, og karamelen holder sig bedre.
 2. Før selvrensning af hår med sukker, et varmt bad eller bad er taget, vil vandet fordampe huden og forberede kroppen til proceduren.
 3. Om et par dage bliver du nødt til at opgive garvning og garvning, ellers vil huden, der er traumatiseret af solen, ikke have tid til at komme sig, og der opstår irritationer.
 4. På tærsklen til shugaring af den dybe bikini zone derhjemme stoppes brugen af ​​cremer, lotioner og andre kosmetik, kun på den måde er det muligt at beskytte den følsomme bikini zone fra uforudsete allergiske reaktioner.

Caramel depilation i salonen

I skønhedssalonen udføres shugaring af fagfolk, der forsøger at fjerne hår uden at forårsage smerte, så det er for første gang bedre at vende sig til dem. Så bliver huden langsomt vant til proceduren, og ubehaget vil falde.

 1. For det første opvarmer masteren pastaen til 40 grader og ruller den ind i en bold, som senere behandler den intime zone.
 2. Derefter beskadiger huden og drysser talcum pulver, hvilket vil øge effektiviteten af ​​shugaring.
 3. Den viskøse og klæbende klump pasta bliver til en lille kage og udtørrer huden mod hårets vækst.
 4. Efter at have trukket huden, tårer specialisten hårvækstens masse og går straks til næste afsnit.
 5. I slutningen renser bikiniområdet væk rester af produktet og beroliger med lotion.

Shugaring zone dyb bikini derhjemme

Nogle piger er ikke klar til at give en temmelig stor mængde penge til sukkeraffald i salonen hver måned, så de bruger proceduren hjemme. Der er to teknikker til shugaring en dyb bikini, deres største forskel ligger i metoden til at anvende karamel.

 1. Manuel udstyr er bedst egnet til shugaring derhjemme, tætte karamelruller i en bold. Når den ændrer sig lidt i farve og opvarmes, skal den anvendes på det intime område i form af en "kage", som varer 2 minutter og nedbrydes på grund af hårvækst. Denne metode udøves også af mange kosmetologer.
 2. Banding teknik er velegnet til erfarne kvinder, da det indebærer brug af en blødere pasta og specielle stofstrimler. Produktet spredes over huden i et tyndt lag med en spatel, og der påføres et kludbånd over det. Mange mennesker sammenligner denne teknik med voksning. Fabrikanter forsøger at forenkle hårfjerning og tilbyde pasta i patroner. Generelt er denne teknik mere egnet til store områder af kroppen og langt hår.

Valget af den bedste løsning afhænger af den specifikke person, hans niveau af færdighed og tilstedeværelsen af ​​en bestemt type pasta.

Pleje efter shugaring dyb bikini

Et par timer efter shugaring på huden kan være mærkbar lille rødme, som vil passere alene. Alvorlig irritation er sjælden for denne metode til fjernelse af håret, men hvis det ser ud, skal du bruge chlorhexidin eller et andet antibakterielt middel.

Blid hud skal behandles med beroligende sammensætninger, for eksempel aloe vera creme eller kamille tinktur. Pleje af det intime område fortsætter mellem procedurer, kun forøgelse af tidsintervallerne mellem brugen af ​​midler.

Deep Bikini Shugaring Tips til begyndere

Kvaliteten af ​​resultatet afhænger stort set af, hvordan man korrekt udfører sukkerepilationen. Der er flere vigtige punkter, som nybegyndere skal vide.

 1. Hårene i epileringszonen skal være omkring 4-5 ml, korte follikler vil ikke blive fanget i masse, og for længe vil ikke blive trukket ud, så du kan trimme dem pænt.
 2. Produktet påføres små områder af huden i tynde lag, så det kan nemt og smertefrit fjernes.
 3. Det er vigtigt at desinficere huden på særlige måder.
 4. Klæbemiddel appliceres mod hårvækst og fjernes ved vækst.
 5. Det anbefales ikke at arbejde med et sted flere gange, de resterende enkelthår fjernes med pincet.
 6. Til depilation af en dyb bikini bliver et lille spejl en assistent, du kan se alle de ekstra hår i den.
 7. Forvent ikke det perfekte resultat straks, den anden og efterfølgende tid vil glæde mere og mere.

Depilation anæstetika til dyb bikini

Korrekt forberedelse til shugaring kan reducere smerter i løbet af en session, men sommetider er ubehaget for stærkt, og smertestillende midler kommer til at hjælpe: cremer og geler med en afkølende virkning og lidokainsalver.

Der er stoffer beregnet til oral administration, for eksempel Analgin eller Pentalgin. De skal drikke 40 minutter før hårfjerningen starter.

Kontraindikationer og bivirkninger

Desværre er denne metode til hårfjerning ikke egnet til alle, og ikke kun skal du slippe shugaring af den dybe bikini zone, men også i salonen i følgende tilfælde:

 • Tilstedeværelsen af ​​krænkelser af hudens integritet
 • tilstedeværelsen af ​​diabetes
 • graviditet;
 • menstruation;
 • intolerance over for de komponenter, der udgør karamel.

Efter depilering af den intime zone er det ikke muligt at bruge en hård vask og skrubbe i 4-5 dage. Og også nødt til at opgive solarium, strand og pool i 24 timer. Hvis vi forsømmer disse forbud, kan der være ubehagelige konsekvenser i form af irritation og mikrotraumas.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er shugaring dyb bikini skadelig?

Shugaring betragtes som en af ​​de bedste måder at depilere den intime zone, naturlig karamel eliminerer uønsket vegetation med minimal ubehag. Skaden fra pastaen kan kun være til mennesker, der har kontraindikationer til brugen.

Gør det shugaring en dyb bikini?

Hvis du vælger den rigtige pasta og tager en behagelig position, vil sukkerepilation være smertefri, fordi hårene trækkes ud af deres vækst. Det er vigtigt at skabe tilstrækkelig spænding på huden og ikke at anvende en masse, der er for tyk. Derudover er der forskellige smertestillende midler.

Hvor lang tid holder en shugaring dyb bikini?

I gennemsnit varer glat hud 10-14 dage, men nogle gange gør kroppens individuelle egenskaber justeringer i løbet af denne periode og reducerer den. Det er værd at bemærke, at i nogle kvinder sænker hårvæksten efter shugaring, og tiden mellem sessioner øges gradvist.

Hvor meget tid er færdig shugaring dyb bikini?

Salon sukker hårfjerning dyb bikini tager 25-40 minutter, selvfølgelig begyndere vil bruge mere tid på det, den gennemsnitlige varighed af hjemmet proceduren er 60 minutter.

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Kan jeg barbere et bikiniområde med en barberkniv?